Nordstjerne

 • Nordstjerne Brown Marble Lyseholder Large - Fyrfadsstager Marmor Brun - 20143

  Nordstjerne Brown Marble Lyseholder Large - Fyrfadsstager Marmor Brun - 20143
  Lysestagen fra Nordstjerne har et elegant design i marmor med en herlig følelse perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Nordstjerne- Fra kollektionen Marblelous.- Fremstillet af marmor.- Diameter: 105 mm.- Højde: 95 mm.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Lysestagen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Anvend et rengøringsmiddel, som er specielt udviklet til sten eller marmor.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Nordstjerne Genuine Vase Small Black - Vaser Metal Sort - 40024

  Nordstjerne Genuine Vase Small Black - Vaser Metal Sort - 40024
  Vasen fra Nordstjerne har et enkelt design i metal med mat finish som passer harmonisk ind i omgivelserne perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. En smuk vase perfekt til ethvert hjem. Om vasen fra Nordstjerne- Minimalistisk design.- Fremstillet af metal.- Vandtæt.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Nordstjerne Adorn Vase Small Black - Vaser Glas Sort - 40132

  Nordstjerne Adorn Vase Small Black - Vaser Glas Sort - 40132
  Adorn Vas er fint i alle moderne hjem og passer godt i badeværelset, køkken, hall eller stuen. Denne fantastiske vase fremhæver både blomster og planter på en stilfuld måde. Fås i flere størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
Andre mærker
ilead