Snapseglas

Populær i snapseglas

 • Cabernet Snapseglas, 1 stk., 3,5 cl

  Cabernet Snapseglas, 1 stk., 3,5 cl
 • Orrefors More Snapseglas 7cl., 2 stk.

  Orrefors More Snapseglas 7cl., 2 stk.
  Disse elegante snapseglas er en del af Orrefors' More-kollektion, som er designet af den anerkendte Erika Lagerbielke, som blandt andet står bag den populære og prisvindende Intermezzo-serie. Lagerbielke skaber produkter, der både er praktiske og smukke,
 • Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, guld

  Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, guld
  Hvert år, når den verdensberømte Nobelpris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med Orrefors' unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette snapseglas er en del af. Snapseglasset er håndlavet i glas og håndmalet af den dygtige designer, Gunnar Cyré
 • Orrefors Intermezzo Blå Snapseglas, 6cl.

  Orrefors Intermezzo Blå Snapseglas, 6cl.
  Skål! Den danske tradition byder flere gange om året på snaps, og disse elegante snapseglas fra Orrefors' Intermezzo-kollektion er helt perfekte til alle års- og højtider. Intermezzo blev første gang lanceret i 1985 og er sidenhen blevet en moderne design

Flere tips om snapseglas

 • Holmegaard Perfection Snapse 5,5 Cl 6-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 4802422

  Holmegaard Perfection Snapse 5,5 Cl 6-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 4802422
  Sæt snapseglasset fra Tom Nybroes Perfection serie i køleskabet en halv times tid inden du serverer en iskold, frostet snaps til frokosten. Det elegante langbenede snapseglas har Perfectionseriens skænkelinje, der tillader en gavmild snaps på 5,5 cl. Glasset er lige så velegnet til italiensk limoncello eller anden likør som afslutning på en god middag.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Likør/Snapseglas 6 stk.

  Georg Jensen Bernadotte Likør/Snapseglas 6 stk.
  Disse stilrene likørglas er perfekte til enhver festlig anledning. Du kan eksempelvis servere en god lille Bailey eller en lækker rabarber/ingefær snaps i snapseglasset. Du kan også vælge at imponere dine brunch gæster med et lækkert ingefærshot. Uanset hvad du serverer, vil din drik fremstå ikonisk og indbydende for dine gæster i de smukke glas fra Georg Jensen. De klassiske og velkendte rifler langs cocktailglassets sider kendetegner designeren bag Bernadotte-serien - nemlig Sigvard Bernadotte. I serien er der fokus på rene linjer og funktionalitet. Du kan finde meget mere fra Georg Jensen og Bernadotte-serien hos Kop & Kande, hvor vi desuden også har et bredt udvalg af andre smukke drink- og cocktailglas. Festen starter her!
 • Iittala Raami Aperitif s 12 Cl 2-pcs - Snaps & Avec Glas Klar - 1026948

  Iittala Raami Aperitif s 12 Cl 2-pcs - Snaps & Avec Glas Klar - 1026948
  Disse aperitif briller fra Iittala er alsidig og passer perfekt både før og efter middagen. Det tilhører Spisestue Collection Raami, der er designet af Jasper Morrison, og er præget af både skønhed og karakter. Alle dele af samlingen er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket skaber en vidunderlig atmosfære rundt om bordet - i enhver lejlighed. Sælges i sæt af to.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Snapseglas 4 Cl 6-pak - Snaps & Avec Krystal Klar - 10019697

  Georg Jensen Bernadotte Snapseglas 4 Cl 6-pak - Snaps & Avec Krystal Klar - 10019697
  Snapseglasset fra Georg Jensen har elegant, tidløst look i krystalglas med riflet mønster perfekt til festlige anledninger. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Sri Lanka. Om snapseglasset fra Georg Jensen- Findes også som champagneglas.- Fra kollektionen Bernadotte.- Fremstillet af krystalglas.- Designeren er Sigvard Bernadotte.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Sri Lanka.- Kapacitet: 4 cl. Vedligeholdelse af snapseglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Snapseglas 6 stk. forskellige

  Snapseglas 6 stk. forskellige
  6 snapseglas i forskellige farver og størrelser. Rummer mellem 2,5 og 5 cl.
 • LYNGBY Snapseglas på fod 6 stk. blå

  LYNGBY Snapseglas på fod 6 stk. blå
  Snapseglas fra Lyngby Glas. Her får du 6 forskelige snapseglas i en smuk dyb blå, der pifter stemningen op ved spisebordet. De flotte glas kommer i forskellige former, som giver et varieret og spændende udtryk til bordopdækningen.
 • Ernst Snapse Riflede Med Fod 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 245006

  Ernst Snapse Riflede Med Fod 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 245006
  Snapseglassene fra Ernst Kirchsteiger har et tidløst design i riflet klart glas med en elegant fod perfekt til jul og til finere anledninger. Tåler maskinopvask. Om snapseglassene fra Ernst Kirchsteiger- Sæt med fire snapseglas.- Fremstillet af glas.- Riflet overflade.- Elegant fod.- Perfekte til finere anledninger.- Kombinér snapseglassene med et riflet drikkeglas fra Ernst Kirchsteiger.- Højde: 55 mm.- Diameter: 55 mm. Vedligeholdelse af snapseglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Dorre Shira Snapse 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 5-8633

  Dorre Shira Snapse 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 5-8633
  Snapseglassene fra Dorre har et legesygt design med fire forskellige former. De er fremstillet af gennemsigtigt glas med en lille størrelse perfekt til festlige anledninger. Om snapseglassene fra Dorre- Kapacitet: 2,8 - 4,5 cl.- Højde: 70 - 105 mm.- Pakkeantal: 4 Vedligeholdelse af snapseglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte snapseglas 4cl, 6 stk

  Georg Jensen Bernadotte snapseglas 4cl, 6 stk
  Med de bløde, ribbede linjer kan vi hurtigt genkende Sigvard Bernadottes designpræg. Den ikoniske stil er en smuk detalje på snapseglassene, som er lavet af funklende krystalglas. Et glas til snaps eller likør, som du har lyst til at skåle med ved særlige
 • Rosendahl Grand Cru Snapseglas, 6 stk.

  Rosendahl Grand Cru Snapseglas, 6 stk.
  Disse flotte snapseglas fra Rosendahl Grand Cru serien har en god tyngde og en praktisk størrelse, og de er derfor velegnede til en kold snaps og andre former for drikke såsom frugtshots. Den klare farve og det tidløse design bidrager til en flot og inspi
 • Kosta Boda Chateau Likør 8 Cl - Snaps & Avec Glas Klar - 7021224

  Kosta Boda Chateau Likør 8 Cl - Snaps & Avec Glas Klar - 7021224
  Chateau likørglas fra Kosta Boda. Dette likørglas tilhører en af ​​Kosta Bodas mest populære serier, og er håndlavet i krystalglas. Glaset har et klassisk og smukt udtryk, der passer til alle festlighederne i år. Det er designet af Bertil Vallien, der sagde: "Jeg havde to ambitioner, da jeg designede Château. For det første ønskede jeg at lave et glas, som en maskine ikke kunne gøre , som du kunne se var håndlavet. Optikken i koppen og det tynde glas. Min anden ambition var at holde designet simpelt men elegant. ". Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/sailor Girl - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 3230041

  Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/sailor Girl - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 3230041
  Ritzenhoff fra Schnapps Glass 6,2 cl, Tobias Tietchen/Sailor Girl. Snaps & Avec Klar Krystalglas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Ferm Living Ripple Lille Glas 6 Cl 4-pak Smoked Grey - Snaps & Avec Mundblæst Glas Røggrå - 100478112

  Ferm Living Ripple Lille Glas 6 Cl 4-pak Smoked Grey - Snaps & Avec Mundblæst Glas Røggrå - 100478112
  Sættet består af 4 forskellige modeller. Stabelbar. Tåler opvaskemaskine.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule Snapseglas 5 cl. 4 stk.

  Iittala Ultima Thule Snapseglas 5 cl. 4 stk.
  Ultima Thule snapseglas, der er ideelle til spiritus serveret efter maden. Glassene fra Iittala har en kapacitet på 5 cl., hvilket gør dem ideelle til snaps og shots, og der medfølger 4 stk. i et sæt. Der er lagt tusindvis af timer i at opnå den rette eff
 • Holmegaard Christmas Snapseglas 2021 2-pak - Snaps & Avec Machine-blown Glass Multi - 4800471

  Holmegaard Christmas Snapseglas 2021 2-pak - Snaps & Avec Machine-blown Glass Multi - 4800471
  Snapseglasset fra Holmegaard har elegant, traditionelt design perfekt til jul og til festlige anledninger. Det har smukke, julelige detaljer perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Jette Frölich. Om snapseglasset fra Holmegaard- Elegant design.- Julelige detaljer.- Findes også som skål.- Snapseglasset sælges i 2-pak.- Fra kollektionen Holmegaard Christmas.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 55 mm.- Kapacitet: 3 cl.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af snapseglasset- Kun håndvask.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Snapseglas Klar 4,5 cl. 6 stk.

  Holmegaard Cabernet Snapseglas Klar 4,5 cl. 6 stk.
  Server snaps til dine gæster i disse elegante snapseglas designet af Peter Svarrer. Stil glassene i fryseren inden de skal bruges, og du kan servere snapsen iskold. I denne pakke indgår 6 stk. snapseglas med en kapacitet på 4,5 cl. Snapseglassene har en d
 • Kosta Boda Line snapseglas

  Kosta Boda Line snapseglas
  Snapseglas fra Kosta Boda. Den spundne glastråd lægges på i hånden og er en signatur for svensk kvalitetshåndværk. Glasset er mundblæst i Småland. Specifikationer: Højde: 15,5 cm. Bredde: 5,5 cm. Vægt: 0,14 kg.
 • Snapseglas Esther Grøn

  Snapseglas Esther Grøn
 • Orrefors City Shotglas 5cl 2-pak - Snaps & Avec Klar - 6310342

  Orrefors City Shotglas 5cl 2-pak - Snaps & Avec Klar - 6310342
  Orrefors fra City Shotglas 5cl 2-Pak. Snaps & Avec Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/pierced Heart - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 3230043

  Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/pierced Heart - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 3230043
  Ritzenhoff fra Schnapps Glass 6,2 cl, Tobias Tietchen/Pierced Heart. Snaps & Avec Klar Krystalglas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Lasse Åberg Maxiglas Packad Mus 140cl - Snaps & Avec Mix - 9188

  Lasse Åberg Maxiglas Packad Mus 140cl - Snaps & Avec Mix - 9188
  Glas/Vaser i to af Lasse Åbergs mest populære motiver. Lavet i Tyskland af Ritzenhoff Cristal. Individuel gaveæske.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda Château snapseglas

  Kosta Boda Château snapseglas
  Dekorativt snapseglas i serien Ch√¢teau fra Kosta Boda. Bertil Vallien havde to ambitioner da han skabte Ch√¢teau. Først og fremmest ville han skabe et håndlavet glas, som en maskine ikke kunne lave. Den anden ambition var at holde designet enkelt,
 • Riedel Bar Tumbler Rom 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - R-5515/10

  Riedel Bar Tumbler Rom 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - R-5515/10
  Romglasset fra Riedel har elegant, smukt design i glas med rund skål nederst perfekt til festlige anledninger. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om romglasset fra Riedel- Elegant, smukt design.- Rund skål.- Perfekt til festlige anledninger.- Fra kollektionen Bar Tumbler.- Højde: 205 mm.- Kapacitet: 20.7 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af romglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Eva Solo snapseglas 6 stk. 4 cl

  Eva Solo snapseglas 6 stk. 4 cl
  Eva Solo snaps/ shotsglas 6 stk. 4 cl. Snapseglassets udformning og volumen giver plads til at nyde snapsens fulde aroma. Tåler opvaskemaskine
 • Eva Solo Snapseglas 6 stk.

  Eva Solo Snapseglas 6 stk.
  I dette elegante sæt fra Eva Solo får du intet mindre end 6 smukke snapseglas. Snapseglassene er mundblæst i deres unikke, moderne assymetriske form og har en kapacitet på 4 cl. Glassene er en del af Eva Solos serie af ølglas, som er designet i samarbejde
 • Riedel Bar Tumbler Akvavit, snapseglas 4-pak

  Riedel Bar Tumbler Akvavit, snapseglas 4-pak
  Æske med 4 snapseglas fra Riedels serie Bar Tumbler. Seriens glas til snaps er af samme model som glasset til rom, med en rund kube nederst og en lige del øverst. Overdelens form, der kaldes for skorsten, dæmper den stikkende duft af alkohol, samtidigt so
 • Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, sølv

  Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, sølv
  Hvert år, når den verdensberømte Nobelpris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med Orrefors' unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette snapseglas er en del af. Snapseglasset er håndlavet i glas og håndmalet af den dygtige designer, Gunnar Cyré
 • Riedel Veritas Spiritusglas 2-pack 15cl - Snaps & Avec Klar - R-6449/71

  Riedel Veritas Spiritusglas 2-pack 15cl - Snaps & Avec Klar - R-6449/71
  Riedel fra Veritas Spiritusglas 2-pack 15cl. Snaps & Avec Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Snapse 7cl 2-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 6310153

  Orrefors More Snapse 7cl 2-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 6310153
  Orrefors fra More Snapseglas 7cl 2-Pak. Snaps & Avec Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Lyngby Glas Snapseglas, 6 stk., grå

  Lyngby Glas Snapseglas, 6 stk., grå
  Skål med dem, du holder i disse elegante snapseglas fra Lyngby Glas. De seks glas er mundblæst, og de har alle hver sit design. Det giver en hyggelig borddækning og gør det let for hver gæst at kende forskel på sit og de andres glas. Glassene rummer op ti
 • Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/lost Anchor - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 3230042

  Ritzenhoff Schnapps Glass 6,2 Cl Tobias Tietchen/lost Anchor - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 3230042
  Ritzenhoff fra Schnapps Glass 6,2 cl, Tobias Tietchen/Lost Anchor. Snaps & Avec Klar Krystalglas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Premium snapseglas 2 stk

  Holmegaard Premium snapseglas 2 stk
  Holmegaard Premium snapseglas 2 stk. 5 cl. Kan også nemt bruges som shotsglas
 • Holmegaard Perfection Snapseglas Klar 55 cl., 6 stk.

  Holmegaard Perfection Snapseglas Klar 55 cl., 6 stk.
  Sæt dette snapseglas på jule- eller påskebordet, hvis du vil imponere dine gæster med smukt, dansk design. Glasset er elegant og langstilket og har samtidig en smart skænkelinje, så du nemt kan se, hvornår der er nok i glasset. Skænker du til linjen, serv
 • Sky Snapseglas 8 cl 2-pak

  Sky Snapseglas 8 cl 2-pak
 • Dorre Shon Snapse 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 5-8634

  Dorre Shon Snapse 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 5-8634
  Snapseglassene fra Dorre har et legesygt design med forskelligt udseende. De har et look perfekt til fester. Om snapseglassene fra Dorre- Shon er værdsat for de sjove looks- Kombinér snapseglassene med en shaker fra Dorre. Vedligeholdelse af snapseglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Ritzenhoff Black Label Schnapps Glass 5,2 Cl Sascha Morawetz - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 1060244

  Ritzenhoff Black Label Schnapps Glass 5,2 Cl Sascha Morawetz - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 1060244
  Ritzenhoff fra Black Label Schnapps Glass 5,2 cl, Sascha Morawetz. Snaps & Avec Klar Krystalglas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Det Danske snapseglas 2 stk

  Holmegaard Det Danske snapseglas 2 stk
  2 stk. Holmegaard snapseglas 5 cl. I æske
 • Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, rød

  Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, rød
  Hvert år, når den verdensberømte Nobelpris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med Orrefors' unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette snapseglas er en del af. Snapseglasset er håndlavet i glas og håndmalet af den dygtige designer, Gunnar Cyré
 • Orrefors Intermezzo Blå Snapseglas 6 Cl - Snaps & Avec Mundblæst Glas Klar - 6257405

  Orrefors Intermezzo Blå Snapseglas 6 Cl - Snaps & Avec Mundblæst Glas Klar - 6257405
  Snapshots fra Intermezzo Blue Series - en af ​​Orrefors bestsellers i hele tiden. Designet af Erika Lagerbielke 1985. Intermezzo er præget af det ikoniske fald i foden.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru snapseglas 4 cl. 6 stk

  Rosendahl Grand Cru snapseglas 4 cl. 6 stk
  Rosendahl Grand Cru snapseglas 4 cl. 6 stk.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Snapse 6-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 25357

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Snapse 6-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 25357
  Blyfrit glas. Tåler maskineopvask, max. 50-55 grader.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard No. 5 snapseglas 5 cl

  Holmegaard No. 5 snapseglas 5 cl
  Holmegaard No. 5 snapseglas 5 cl. Kan også anvendes som shots-glas. Serien blev lanceret i 1970 og udmærker sig ved det enkle men også moderne udtryk. Et lille tip er at lægge glasset i fryseren et par timer før der skal serveres så du og dine gæster kan nyde en skøn iskold, frostet snaps. Et flot klassisk glas fra Holmegaard designet af Per Lütken.Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas
 • Dorre Shaya Snapse 6 Dele - Snaps & Avec Glas Klar - 5-8704

  Dorre Shaya Snapse 6 Dele - Snaps & Avec Glas Klar - 5-8704
  Snapseglassene fra Dorre har et herligt design med forskelligt udseende. De er fremstillet af gennemsigtigt glas i en lille størrelse perfekt til festlighederne. Om snapseglassene fra Dorre- Kapacitet: 2,8 - 12 cl.- Fremstillet af glas.- Forskellige designs.- Pakkeantal: 6 Vedligeholdelse af snapseglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Shotglas 8 Cl 2-pak - Snaps & Avec Rustfrit stål - 10019207

  Georg Jensen Sky Shotglas 8 Cl 2-pak - Snaps & Avec Rustfrit stål - 10019207
  Shotglasset fra Georg Jensen har et smukt, funktionelt design i rustfrit stål perfekt til festlige lejligheder. Designet af Aurélien Barbry. Om shotglasset fra Georg Jensen- Smukt design.- Funktionelt design.- Fremstillet af rustfrit stål.- Højde: 50 mm.- Kapacitet: 8,0 cl.- Diameter: 59 mm.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Lyngby Glas Snapseglas på fod, 6 stk

  Lyngby Glas Snapseglas på fod, 6 stk
  Giv julebordet et unikt look med disse smukke snapsglas fra Lyngby. Ingen af glassene er ens, men kommer derimod i hver sin farve og form og med forskellig kapacitet. De vil med sikkerhed pynte ethvert bord op med deres farver og former.  Glassene komme
 • Lyngby Glas snapseglas grå 6 stk 5 cl

  Lyngby Glas snapseglas grå 6 stk 5 cl
  6 stilfulde og elegante snapseglas i en flot grå farve der klæder enhver borddækning. Snapseglassene er perfekte til når venner og familie skal samles over fx en lækker frokost. Glassene har en flot og stilfuld udformning og rummer 5 cl. Højde 16 cm.
 • Nachtmann Noblesse Snapseglas 5,7 Cl 4-pak - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 103748

  Nachtmann Noblesse Snapseglas 5,7 Cl 4-pak - Snaps & Avec Krystalglas Klar - 103748
  Snapseglasset fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystalglas med et diamantmønster for et sofistikeret og elegant touch. Det har en dekorativ fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om snapseglasset fra Nachtmann- Fra kollektionen Noblesse.- Fremstillet af krystalglas.- Pakkeantal: 4- Luksuriøst design.- Iøjnefaldende diamantmønster. Vedligeholdelse af snapseglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Snapseglas blandede farver 6 stk.

  Snapseglas blandede farver 6 stk.

Snapseglas

Et snapseglas har volume af mellan 2-6 cl. Glassen kan være både med og uden fod, hvor en fordel ved snapseglas som har fødder er at drikken forbliver koldt lengre. Volumenet af et snapseglas er udformet for at kunne tømme hele glasset å en gang.

ilead