Forskellige tallerkner
du kan købe online

Billige tallerkner i forskellige størrelse, farver og design som du kan købe i netbutikker online. Her finder du tallerkner fra mange kendte varemærker og formgivere. Se f.eks. smuk design fra Aida, Rosendahl, Lyngby og Le Creuset tallerken.

Populær i tallerkner

Flere tips om tallerkner

 • SINNERUP Dots glas tallerken Ø 27 cm (LILLA, ONESIZE)

  SINNERUP Dots glas tallerken Ø 27 cm (LILLA, ONESIZE)
  Tallerken fra Sinnerup. 4 stk. for 199,95 kr. Dekorer bordet med disse smukke tallerkener fra Sinnerup. Den fås i flotte farver og vil pynte bordet flot med resten af ´Dots´ serien. NB. Der vil være luftbobler i glasset pga. fremstillings metoden - tåler max. 60 grader. Farve: Amber, grågrøn, blå og lilla Materiale: Glas Mål: Ø 27 cm.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille Salattallerken 22cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1042072640

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille Salattallerken 22cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1042072640
  Tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Tallerken Ø21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 201224

  Lyngby Porcelæn Rhombe Tallerken Ø21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 201224
  Rhombe tallerken fra Lyngby Porcelæn i hvid porcelæn i smukt design med rene linjer, blev designet i 1961. Rhombe er en hyldest til det klassiske stel og er en del af Lyngby Porcelæns design arv. Det simple design passer både til hverdag og fest og pryder bordet på smukkeste vis. . Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Underkop Til Kaffekop - Kagetallerken & Desserttallerken Mix - 10530-405101-14741

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Underkop Til Kaffekop - Kagetallerken & Desserttallerken Mix - 10530-405101-14741
  Rosenthal fra Brillance Fleurs Sauvages Underkop til Kaffekop. Kagetallerken & Desserttallerken Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Grå - 247705

  Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Grå - 247705
  Den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af stentøj med en smuk, rustik struktur. Den har en generøs størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Om den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Kombinér den dybe tallerken med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Raw Desserttallerken 20 cm Sort 6-pak

  Raw Desserttallerken 20 cm Sort 6-pak
 • Serax Tallerken 22cm Smokey Blue - Middagstallerkner Keramik Lyseblå - B5116151

  Serax Tallerken 22cm Smokey Blue - Middagstallerkner Keramik Lyseblå - B5116151
  Terres De Rêves tallerken fra Serax, designet af Anita Le Grelle. Terres De Rêves kollektionen består af unikke farver og former. Hvert produkt har designerens signatur. Det elegante materiale med de yndefulde former skaber en magisk stemning og giver kreativ inspiration til hverdagen. Tåler opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet oval dyb fad/tallerken 30 cm

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet oval dyb fad/tallerken 30 cm
  Kan kun købes hos Kop & Kande og findes i begrænset antal. Royal Copenhagen Blå Mega Riflet fad oval dyb 30 cm Flot til anretning og servering takket være formen og kanterne. Med det flotte kendte Blå Mega Riflet mønster og dekor.
 • PotteryJo Daisy Dyb tallerken 2 stk., Soft Grey

  PotteryJo Daisy Dyb tallerken 2 stk., Soft Grey
  Den smukke Daisy-kollektion fra PotteryJo rummer fine tallerken, der bringer en helt særlig stemning til bordet. Hvadenten du dækker op med de elegante keramiktallerkener til hverdag eller fest, vil bordet lyse op og maden se indbydende ud. Den dybe talle
 • Villeroy & Boch French Garden Green Line Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 10-4243-2620

  Villeroy & Boch French Garden Green Line Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 10-4243-2620
  Tallerken fra Villeroy & Boch som tilhøre det sommerfriske stel French Garden. Her kombineres landlig idyl med moderne stil og resultatet bliver en skøn serie til både hverdag og fest. Samtlige dele er fremstillet i premium porcelæn og tåler både opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Basic Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Grå - ECZ5CE

  Mateus Basic Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Grå - ECZ5CE
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace dyb tallerken, 25 cm, dimma

  Rörstrand Swedish Grace dyb tallerken, 25 cm, dimma
  En dyb tallerken i porcelæn fra Rörstrand. Serien hedder Swedish Grace og blev designet for første gang af Louise Adelborg i 1930'erne til en messe i Stockholm. Tallerkenen har en diameter på 25 cm. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeov
 • Cobra Serveringsfad Rustfrit Stål 32 cm

  Cobra Serveringsfad Rustfrit Stål 32 cm
 • Tell Me More Vince tallerken, small

  Tell Me More Vince tallerken, small
  Vince-serien fra Tell Me More består af elegante tallerkener i glaseret stentøj med hvid finish. Du vil hurtigt kunne mærke, hvordan stentøj bidrager til en livlig og indbydende borddækning, hvor de forskellige produkter har en helt unik karakter. Der ka
 • Potteryjo Daisy Sidetallerken 22 Cm 2-pak Skovgrøn - Asietter Lertøj Forest - 2019903-0501

  Potteryjo Daisy Sidetallerken 22 Cm 2-pak Skovgrøn - Asietter Lertøj Forest - 2019903-0501
  Sidetallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til forskellige forretter og desserter. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om sidetallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 220 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af sidetallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Middagstallerkner Keramik Orange - EBOR51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm - Middagstallerkner Keramik Orange - EBOR51CEB
  Tallerken oval, fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte serveringsfad

  Georg Jensen Bernadotte serveringsfad
  Georg Jensen Bernadotte serveringsfad Stellet forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med en minimalistisk rund form og fuldender borddækningen med stil og elegance. Længde 40,4 cm Bredde 19,4 cm Højde 1,9 cm Tåler opvaskemaskine
 • DARIA Desserttallerken Hvid 22 cm

  DARIA Desserttallerken Hvid 22 cm
 • Pillivuyt Boulogne Fad 36x26 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 18522

  Pillivuyt Boulogne Fad 36x26 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 18522
  Fadet fra Pillivuyt er fremstillet af hvidt porcelæn med en organisk form og elegante detaljer. Det har udseende perfekt til alle lejligheder. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om fadet fra Pillivuyt- 2-års garanti.- Inspireret af en skov.- Dette fad er en del af Pillivuyt-kollektion. Vedligeholdelse af fadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Lysegrøn Tallerken 21 cm., porcelæn

  Rörstrand Swedish Grace Lysegrøn Tallerken 21 cm., porcelæn
  En tallerken fra Rörstrand. Porcelænsserien blev første gang designet af Louise Adelborg i 1930'ernes Stockholm. Den har stil og elegance. Porcelænstallerkenen har en diameter på 21 cm. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn.
 • Denby Impression Frokosttallerken 21.5 cm. 4 stk. Creme

  Denby Impression Frokosttallerken 21.5 cm. 4 stk. Creme
  Skab en smuk, rustik borddækning med tallerkenerne fra Denby, som er fremstillet af ler af høj kvalitet. Her får du et sæt med fire tallerkener, som er enormt holdbare og slidstærke takket være glaseringen, som er udført af eksperter. Denne frokosttallerk
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Dyb Tallerken 25 cm.

  Rörstrand Swedish Grace Rose Dyb Tallerken 25 cm.
  En dyb tallerken i porcelæn fra Rörstrand. Serien hedder Swedish Grace og blev designet for første gang af Louise Adelborg i 1930'erne til en messe i Stockholm. Tallerkenen har en diameter på 25 cm. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeov
 • Rörstrand Eden Tallerken 23 cm.

  Rörstrand Eden Tallerken 23 cm.
  Denne flotte tallerken er fra Rörstrands klassiske serie Eden. Tallerkenen er 23 cm og tåler op til 250 grader. Eden er designet for Rörstrand i 1960 af maleren Sigrid Richter. Servicet er en klassiker og noget af Rörstrands bedst sælgende gennem tiden. S
 • Eva Solo Nordic Kitchen flad tallerken 25 cm

  Eva Solo Nordic Kitchen flad tallerken 25 cm
  Eva Solo Nordic Kitchen flad tallerken 25 cm i sort stentøj. Tåler hverdagsbrug, maskinopvask, fryser og mikrobølgeovn. Et skønt minimalistisk formsprog med funktionel tankegang - essensen af skandinavisk design. Et stilrent, enkelt design i sort stentøj, som giver et rustikt look der matcher nordens afslappede levestil. Stentøjets varme sorte nuancer inviterer til anretning af en lækker middag. Ridser og skæremæker kan opstå men er ikke en fejl i kvaliteten.
 • Early Bird Tallerkener Blå 21 cm 2-pak

  Early Bird Tallerkener Blå 21 cm 2-pak
 • SINNERUP Serveringsfad (GRØN, ONESIZE)

  SINNERUP Serveringsfad (GRØN, ONESIZE)
  Serveringsfad fra Sinnerup. Server for dine gæster med dette flotte fad. Farve: Grøn og blå Materiale: Stentøj Mål: 28 x 18,8 cm.
 • Denby Impression Middagstallerken 26 cm. 4 stk. Charcoal

  Denby Impression Middagstallerken 26 cm. 4 stk. Charcoal
  Nyd en lækker middag serveret på den smukke middagstallerken fra Denby, som er perfekt til både hverdag og særlige lejligheder. Tallerkenen er en del af Impression-serien fra 2020, hvilket tydeligt ses på det moderne design. Tallerkenen kommer som sæt bes
 • Pillivuyt Boulogne Tallerken 23x16,5 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 18932

  Pillivuyt Boulogne Tallerken 23x16,5 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 18932
  Tallerkenen fra Pillivuyt er fremstillet af hvidt porcelæn med en organisk form og elegante detaljer. Den har udseende perfekt til alle lejligheder. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tallerkenen fra Pillivuyt- 2-års garanti.- Inspireret af en skov.- Denne tallerken er en del af Pillivuyt-kollektion.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Raw Tallerken Ø20cm - Middagstallerkner Stentøj Metallic Brown - 15560

  Aida Raw Tallerken Ø20cm - Middagstallerkner Stentøj Metallic Brown - 15560
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grøn

  HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grøn
  Frokosttallerken i elegant design med marmoreret mønster fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Soft Ice serien, der udover sit flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af emaljeret stål, der kan tåle både kolde og varme temperaturer.
 • Mateus Lace Tallerken Ø32cm - Middagstallerkner Keramik Hvid - ESPK6

  Mateus Lace Tallerken Ø32cm - Middagstallerkner Keramik Hvid - ESPK6
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • DAISY Dyb Tallerken Lysegrøn 21 cm

  DAISY Dyb Tallerken Lysegrøn 21 cm
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 20310

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 20310
  Tallerken fra rosendahl. Denne plade tilhører den klassiske Grand CRU-serie, designet af Erik Bagger. Det enkle og tidløse design sætter skålen du tjener i fokus, og er rart til alle typer borddækning. Det er lige så god til morgenmad på, som aftenmåltid.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida RAW frokosttallerken, 23 cm, midnight blue, 6 stk.

  Aida RAW frokosttallerken, 23 cm, midnight blue, 6 stk.
  Nyd frokosten af den smukke RAW frokosttallerken fra Aida og inviter de nærmeste over takket være dette tallerkensæt bestående af 6 frokosttallerkener. Tallerkenen er fremstillet af dobbeltbrændt stentøj af høj kvalitet, der tåler både opvaskemaskine, ov
 • Passion Desserttallerken 20 cm 4-pack

  Passion Desserttallerken 20 cm 4-pack
 • Spode Creatures Of Curiosity Sidetallerkner 4-pak - Asietter Benporcelæn Green / Multitone - CRC8816-XG

  Spode Creatures Of Curiosity Sidetallerkner 4-pak - Asietter Benporcelæn Green / Multitone - CRC8816-XG
  Sidetallerknerne fra Spode har vidunderlige, vilde mønstre med håndmalede detaljer for at lysne borddækningen op. De er fremstillet af eksklusivt benporcelæn med et spændende, smukt look perfekt til finere anledninger. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Leveres i en gaveæske. Om sidetallerknerne fra Spode- Fra kollektionen Creatures of Curiosity.- Fremstillet af benporcelæn.- Håndmalet, vildt mønster.- Eksklusivt, iøjnefaldende look. Vedligeholdelse af sidetallerknerne- Håndvask anbefales.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Taika Siimes Tallerken, 27cm

  Iittala Taika Siimes Tallerken, 27cm
  Taika betyder magi på finsk og det er bestemt hvad Iittala Taika bringer til bordet med sin Siimes-serie. Mønstret er designet af Klaus Haapeniemi og afbilleder farverige dyr og mønstrer og bringer liv til tallerkenerne der er lavet i holdbart keramik. Fa
 • Bitz Galaxy Gastro flad tallerken sort 21 cm

  Bitz Galaxy Gastro flad tallerken sort 21 cm
  Bitz flad tallerken 21 cm. Gastro tallerkenen er med sin store flade ikke tiltænkt at den skal fyldes med mad, men i stedet til at lave flotte og inspirerende anretninger på. Stentøjet er fremstillet med en smuk reaktiv glasur der giver ekstra glød og gør hvert produkt unikt. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 250 °C
 • Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm - Serveringsfad Lertøj Accolade - 024308S-0438

  Potteryjo Daria Fad Oval 35 Cm - Serveringsfad Lertøj Accolade - 024308S-0438
  Fadet fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til lange middage rundt om spisebordet. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om fadet fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som skål.- Fadet findes i forskellige farver.- Dybde: 220 mm.- Bredde: 350 mm.- Højde: 30 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af fadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Oiva Tallerken Brun 20 cm

  Oiva Tallerken Brun 20 cm
 • Lyngby Porcelæn Dan-ild Serveringsfad 27x27 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sand - 201476

  Lyngby Porcelæn Dan-ild Serveringsfad 27x27 Cm - Serveringsfad Porcelæn Sand - 201476
  Serveringsfadet fra Lyngby Porcelæn har rustikt udseende med klassisk retrostil. Det er fremstillet af brændt porcelæn med blå, smukke striber og en gennemsigtig glasering. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Designet af Reckweg & Nordentoft. Om serveringsfadet fra Lyngby Porcelæn- DAN-Ild er værdsat for de unikke designs- Dette serveringsfad er en del af Lyngby Porcelæn-kollektion. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt er godkendt til opvaskemaskinen.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Basic Tallerken Lyseblå 21 cm

  Basic Tallerken Lyseblå 21 cm
 • Merci rektangulær tallerken N°2 L - brun

  Merci rektangulær tallerken N°2 L - brun
 • Lind Dna Stoneware Dyb Tallerken 22x19 Cm Warm Grey - Dybe tallerkner Stentøj Varmgrå - 991430

  Lind Dna Stoneware Dyb Tallerken 22x19 Cm Warm Grey - Dybe tallerkner Stentøj Varmgrå - 991430
  Den dybe tallerken fra Lind DNA har håndlavet, elegant design i stentøj med blød kurvet, smuk form perfekt til at live borddækningen op. Den har bæredygtigt materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Lind DNA- Håndlavet, elegant design.- Blød kurvet, smuk form.- Fremstillet af stentøj.- Bæredygtigt materiale.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Curve Stoneware.- Findes også som middagstallerken.- Varmeresistent op til 270 °C.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Perfekt til supper eller sammenkogte retter.- Bredde: 190 mm.- Højde: 50 mm.- Længde: 220 mm. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet dyb tallerken 21 cm

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet dyb tallerken 21 cm
  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet dyb tallerken. Håndmalet. Diameter 21 cm. Design: Karen Kjældgård-Larsen. Dyb tallerken der er perfekt til alt fra servering af supper men også til anretning af delikate retter uanset om det er forret, hovedret eller desserten. Også god til morgenmadstallerken. Det Blå Mega Riflede stel er en flot fortolkning af det musselmalede mønster hvor dele af det originale motiv er forstørret. Da Blå Mega Riflet serien er håndmalet, er hver steldel helt unik. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk finder du din brudgaranti på side 2 i din faktura.
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad Soft Grey

  PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad Soft Grey
  Servér alverdens lækre retter på dette skønne ovale Ditsy serveringsfad fra PotteryJo og få måltiderne til at se ekstra flotte ud. Fadet lavet i keramik og prydet med et smukt blomstret reliefmønster, der giver det både charme og elegance, hvilket gør,
 • Kähler Hammershøi juletallerken - 19 cm

  Kähler Hammershøi juletallerken - 19 cm
  Når der skal dækkes op til julefrokosterne, er der ingen tallerkener mere hyggelige eller elegante til lejligheden end disse juletallerkener fra Hammershøi. Det hvide porcelæn er dekoreret i sirlige julemotiver af trompeter og trommer, der hænger fra en l
 • Aida Raw Rektangulær Tallerken 31,5x20 Cm - Middagstallerkner Stentøj Northern Green - 15709

  Aida Raw Rektangulær Tallerken 31,5x20 Cm - Middagstallerkner Stentøj Northern Green - 15709
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.

Købe tallerkner online

Rækken af tallerkner på nettbutikker er storRækken af tallerkner på nettbutikker er stor. Nogle butikker har fokuseret på at have porcelæn fra kendte mærker som Rosendahl, Marimekko og Rörstrand. Andre har billige tallerkner du kan købe i større partier og bruge til daglig brug, t.ex. IKEA.

Når vi er på udkig efter en bestemt form af tallerken eller et bestemt mærke, er det tid at spare for at shoppe online. Det er ikke altid let at vide, hvilke fysiske butikker, der har bare en bestemt mærke.

 

ilead