Forskellige tallerkner
du kan købe online

Billige tallerkner i forskellige størrelse, farver og design som du kan købe i netbutikker online. Her finder du tallerkner fra mange kendte varemærker og formgivere. Se f.eks. smuk design fra Aida, Rosendahl, Lyngby og Le Creuset tallerken.

Populær i tallerkner

Flere tips om tallerkner

 • Tallerken GC Take diameter 19,5 cm 2 stk.

  Tallerken GC Take diameter 19,5 cm 2 stk.
  En kaffepause i solen eller en picnic i parken? Uanset hvor du vil tilbringe en hyggelig stund, bliver oplevelsen løftet når maden serveres på service der er designet til friluftsliv. Serien TAKE fremstilles i Danmark og er lavet af biobaseret pla
 • Eva Solo Legio Nova middagstallerken 25 cm., 4 stk.

  Eva Solo Legio Nova middagstallerken 25 cm., 4 stk.
  Vil du gerne have en enkel og stilren borddækning kan du med fordel vælge tallerkenerne fra Legio Nova serien fra Eva Trio. Den er lavet i et minimalistisk design med riller. Tallerkenerne tåler opvaskemaskine samt ovn, mikroovn og fryser. Der er 10 års p
 • Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkner Lertøj Hvid - 1019912-0301

  Potteryjo Daisy Pastatallerken 35 Cm - Pastatallerkner Lertøj Hvid - 1019912-0301
  Pastatallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til servering af pasta. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 350 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af pastatallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Gustavsberg Blå Aster tallerken, 28 cm

  Gustavsberg Blå Aster tallerken, 28 cm
  Middagstallerken i serien Blå Aster, designet af Stig Lindberg for Gustavsbergs Porslinsfabrik. Tallerkenen har en diameter på 28 centimeter og er fremstillet af benporcelæn med gennemsigtig glasur. Den kan tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Gustavsbe
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023412640

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Salattallerken 21cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1023412640
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru tallerken, 23 cm, blush

  Rosendahl Grand Cru tallerken, 23 cm, blush
  Dæk bordet på en enkel og elegant måde med Rosendahls Grand Cru serie. Tallerkenen måler 23 cm i diameter og er perfekt til alle dagens måltider. De fire ikoniske riller løber smukt gennem designet og det klassiske porcelæn har en naturlig plads i det ska
 • Royal Copenhagen Hvid Elements tallerken 19 cm

  Royal Copenhagen Hvid Elements tallerken 19 cm
  Royal Copenhagen Hvid Elements flad tallerken 19 cm. Hvid Elements er designet af Louise Campbell der har lånt fra de klassiske stel heriblandt den elegante perlekant fra Flora Danica og Halvblonde. Musselmalet Riflet findes også i Hvid Elements med de skønne rifler. Alt dette er med til at give et karakteristisk og sofistikeret udtryk så stellet er flot at dække med alene eller blandet sammen med de andre stel fra Royal Copenhagen.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color tallerken rosa 21 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color tallerken rosa 21 cm
  Lyngby Porcelæn Rhombe Color flad tallerken 21 cm rosa.Rhombe mønsteret stammer helt tilbage fra 1961 og er genfundet i Lyngby Porcelæns arkiver. Det håndlavede stel har fået mønsteret overført som relief. Med farverne har Rhombe Color stellet fået et helt nyt designmæssigt element der giver et farvespil der lader dig bruge stellet til både hverdag og fest. De farvede dele passer samtidigt utroligt flot sammen med hvidt stel.
 • Arabia Mumin Tallerkener 19 Cm 2-pak Kontor & Vinternat - Asietter Porcelæn Hvid - 1064307

  Arabia Mumin Tallerkener 19 Cm 2-pak Kontor & Vinternat - Asietter Porcelæn Hvid - 1064307
  Tallerkenerne fra Arabia har en klassisk, munter stil i porcelæn perfekt til alle de små godbidder når du har gæster. De har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Tove Jansson. Om tallerkenerne fra Arabia- Populært samlerobjekt.- Fremstillet af porcelæn.- Muntert design.- Højkvalitets materiale.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenerne- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Oiva / Unikko Tallerken 10 x 10 cm Sæt med 2 Hvid/Beige/Brun

  Oiva / Unikko Tallerken 10 x 10 cm Sæt med 2 Hvid/Beige/Brun
 • Serax Surface Tallerken L Indi Grey - Middagstallerkner Grå - B5116203B

  Serax Surface Tallerken L Indi Grey - Middagstallerkner Grå - B5116203B
  Overfladeplade fra Serax. En dejlig plade med et rustikt design. Denne plade vil helt sikkert live op på din porcelæn. Pladen er lavet af stentøj og har en overflade med en masse karakter og en god tekstur. Pladen kan bruges hver dag såvel som når du har gæster over. Kombiner flere produkter fra samme serie og lav et sæt tallerken, der vil være svært at slå.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Rød - 5283908106

  Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Rød - 5283908106
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 205 mm.- Højde: 30 mm.- Længde: 210 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Raw Middagstallerken 28 Cm 6-pak - Middagstallerkner Stentøj Nordic Brown - 14926

  Aida Raw Middagstallerken 28 Cm 6-pak - Middagstallerkner Stentøj Nordic Brown - 14926
  Middagstallerknen fra Aida har et skandinavisk design i stentøj med et råt look. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om middagstallerknen fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Denne middagstallerken er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Desserttallerken Rhombe diameter 16 cm

  Desserttallerken Rhombe diameter 16 cm
  En desserttallerken med høje kanter og en diameter på 16 cm er kommet til i Lyngby Porcelæns klassiske Rhombe-serie. Formen og størrelsen giver dig et væld af muligheder for at servere desserter, supper, salater og gryder på middagsbordet, og d
 • Aida RAW frokosttallerken i mørkegrå, Ø 22,5 cm.

  Aida RAW frokosttallerken i mørkegrå, Ø 22,5 cm.
  Dæk et flot bord med frokosttallerkener fra Aidas RAW-kollektion, såsom denne mørkegrå variant. Hver eneste tallerken er unik, da de fremstilles i hånden. RAW-kollektionen er designet af den danske iværksætter Christiane Schaumburg-Müller, som med sin san
 • Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Sand - EBSA8B

  Mateus Bubbles Fad Ø42cm - Serveringsfad Keramik Sand - EBSA8B
  Det smukke fad fra Mateus kommer fra serien Bubbles som indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Tavola Tallerken Ø27 Cm 2-pak - Middagstallerkner Stentøj Hvid - L-01

  Knabstrup Keramik Tavola Tallerken Ø27 Cm 2-pak - Middagstallerkner Stentøj Hvid - L-01
  Tallerkenen fra Knabstrup Keramik har et moderne, tidløst design i stentøj. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tallerkenen fra Knabstrup Keramik- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af tallerkenen- Ovnsikker.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Gustavsberg Berså Tallerken 18 Cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 423112

  Gustavsberg Berså Tallerken 18 Cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 423112
  Berså plade fra Gustavsberg. Denne plade er en rigtig klassiker med dets karakteristiske retro mønster med grønne blade. Mønsteret er designet af Stig Lindberg og blev lanceret i 1961. Pladen er lavet af det varige materialeben Kina, og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Thomas Clay Rock Dyb Tallerken 28 cm Grå

  Thomas Clay Rock Dyb Tallerken 28 cm Grå
 • Siirtolapuutarha Tallerken Ø 20 cm Hvid/Sort

  Siirtolapuutarha Tallerken Ø 20 cm Hvid/Sort
 • Madam Stoltz Serveringsfad Mango 36x50 Cm - Serveringsfad Mango Træ - CC-18

  Madam Stoltz Serveringsfad Mango 36x50 Cm - Serveringsfad Mango Træ - CC-18
  Serveringsfadet fra Madam Stoltz har et naturinspireret design i mangotræ med en praktisk, forhøjet kant perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Det har et komfortabelt håndtag til let at flytte rundt i hjemmet. Vælg mellem forskellige størrelser. Om serveringsfadet fra Madam Stoltz- Praktisk, forhøjet kant.- Bekvemt håndtag.- Fremstillet af mangotræ.- Findes også som serveringsskål.- Serveringsfadet kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Oiva / Tiiliskivi Tallerken 15x12cm Sand

  Oiva / Tiiliskivi Tallerken 15x12cm Sand
 • HAY Sobremesa tallerken 24,5 cm, 2-pack, blå/gul

  HAY Sobremesa tallerken 24,5 cm, 2-pack, blå/gul
  Sæt med to tallerkener fra Sobremesa-kollektionen, designet af kunstneren Laila Gohar for danske HAY. Tallerknerne har en diameter på 24,5 cm og er fremstillet af håndmalet stentøj med en dekorativ kontrastkant. Fås i flere farver og størrelser. De er per
 • Rice Sidetallerken 6-pak - Asietter Melamin Multi - MESPL-6ZFAV

  Rice Sidetallerken 6-pak - Asietter Melamin Multi - MESPL-6ZFAV
  Sidetallerkenen fra Rice har et praktisk, slidstærkt design perfekt til både indendørs og udendørs brug. Den har seks forskellige, herlige farver for at lysne borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rice- Fremstillet af melamin.- Seks forskellige, herlige farver.- Stærkt, holdbart materiale.- Findes også som kaffeske.- Perfekt til en picnic. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Bitz kuverttallerken mørkblå 22x12,8 cm

  Bitz kuverttallerken mørkblå 22x12,8 cm
  Bitz kuvert tallerken er fremstillet i stentøj med blank mørkblå glasur. Den skønne tallerken kan bruges til mange ting fx til som sidetallerken, til brød, som smørebræt eller et lille tapasbræt - lækre anretninger af sushi, ost, pølse eller kage. God til portionsanretninger. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 220 grader. Bitz reaktive glasur gør hvert produkt unikt og giver en ekstra glød. Det kan være muligt at ridser og skæremærker kan fremkomme - dette er ikke en fejl, men et særpræg.
 • Rörstrand Mon Amie Saucer For Cup 13 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Blå - 1027015

  Rörstrand Mon Amie Saucer For Cup 13 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Blå - 1027015
  Denne saucer fra Rörstrand tilhører serien Mon Amie, som er en ægte Rörstrand Classic. Den koboltblå farve og det smukke blomstermotiv gør tallerkenen til et perfekt element for at skabe en klassisk bordindstilling med en romantisk touch. Serien er designet af Marianne Westman i 1952. Passer til Mon Amie Cup, 14 Cl.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema tallerken, 26 cm, vintage blå

  Iittala Teema tallerken, 26 cm, vintage blå
  Denne middagstallerken fra Iittalas designserie Teema står distancen både til hverdag og til fest. Tallerkenen har et enkelt og moderne design, som betyder at den vil stå flot og stilfuldt på et dækket bord - både en tirsdag og en lørdag aften. Teema-seri
 • Denby Studio Blue Pastaskål, 22 cm, pebble

  Denby Studio Blue Pastaskål, 22 cm, pebble
  Denne skål fra traditionsrige britiske mærke Denby passer helt perfekt til dine lækre pastaretter. Men skålen kan naturligvis bruges til meget andet. Prøv den eksempelvis til asiatiske karryretter eller supper. Skålen er i sig selv meget dekorativ, og kan
 • MIO tallerken 4-pak diameter 27 cm

  MIO tallerken 4-pak diameter 27 cm
  4-pak tallerkener af glas med fint bladmønster og guldfarvet kant. Mio er en meget dekorativ tallerken som passer godt til både at servere maden på og som serveringsfad, måske på en smuk buffet. Materiale: Glas. Størrelse: diameter 27 cm, hø
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14225

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14225
  Tallerkenen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Smuk, oval form. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Spets Tallerken Hvid 25 cm

  Spets Tallerken Hvid 25 cm
 • Pillivuyt Plisse Flad Tallerken 28 cm

  Pillivuyt Plisse Flad Tallerken 28 cm
  Pillivuyt Plisse flad tallerken 28 cm. Elegant tallerken med Plissé langs kanten. Flot ved brug både til hverdag og fest. Stellet er megetmodstandsdygtigt mod slag og stød. Tåler store temperaturforskelle. Ovnfast. Velegnet til mikroovn og grill. Direkte fra fryser til ovn.
 • Spode Blue Italian Suppetallerken 230 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Blå - BLI0210

  Spode Blue Italian Suppetallerken 230 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Blå - BLI0210
  Opvaskemaskine-, mikroovn-, fryser og ovnsikker.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Hvid Riflet dyb tallerken 21 cm

  Royal Copenhagen Hvid Riflet dyb tallerken 21 cm
  Royal Copenhagen Hvid Riflet dyb tallerken, 21 cm. Design: Arnold Krog.
 • Bubbles Tallerken Ocean 28 cm

  Bubbles Tallerken Ocean 28 cm
 • Jonathan Adler Carnaby Zebra Fad - Serveringsfad Porcelæn Guld - 20052

  Jonathan Adler Carnaby Zebra Fad - Serveringsfad Porcelæn Guld - 20052
  Carnaby Zebra fad af Jonathan Adler. Et lækkert og indbydende fad. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Salattallerken Firkantet 24x24cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1025252647

  Villeroy & Boch New Wave Salattallerken Firkantet 24x24cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1025252647
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Lace Tallerken Ø32cm - Middagstallerkner Keramik Grøn - ESPQ6

  Mateus Lace Tallerken Ø32cm - Middagstallerkner Keramik Grøn - ESPQ6
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Dyb Tallerken 50 Cl Ø17cm - Dybe tallerkner Hvid - 1016898

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Dyb Tallerken 50 Cl Ø17cm - Dybe tallerkner Hvid - 1016898
  Royal Copenhagen fra Blue Fluted Mega Dyb Tallerken 50 cl Ø17cm. Dybe tallerkner Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Basic Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Lys Rosa - ELR5CE

  Mateus Basic Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Lys Rosa - ELR5CE
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lind Dna Stoneware Middagstallerken 30x26 Cm Warm Grey - Middagstallerkner Stentøj Varmgrå - 991424

  Lind Dna Stoneware Middagstallerken 30x26 Cm Warm Grey - Middagstallerkner Stentøj Varmgrå - 991424
  Middagstallerknen fra Lind DNA har håndlavet, elegant design i stentøj med blød kurvet, smuk form perfekt til at live borddækningen op. Den har bæredygtigt materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om middagstallerknen fra Lind DNA- Håndlavet, elegant design.- Blød kurvet, smuk form.- Fremstillet af stentøj.- Bæredygtigt materiale.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Curve Stoneware.- Findes også som skål.- Varmeresistent op til 270 °C.- Middagstallerknen findes i forskellige farver.- Middagstallerknen kommer i forskellige størrelser.- Bredde: 260 mm.- Højde: 15 mm.- Længde: 300 mm. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Sand - ESA04ST

  Mateus Stripes Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Sand - ESA04ST
  Serveringsfadet fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Serveringsfadet er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om serveringsfadet fra Mateus- Kombinér serveringsfadet med tallerkener fra Mateus.- Serveringsfadet kommer i 6 forskellige farver.- Dette serveringsfad er en del af Mateus-kollektion. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Hvid - 247753

  Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Hvid - 247753
  Den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af stentøj med en smuk, rustik struktur. Den har en generøs størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Om den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Kombinér den dybe tallerken med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Tallerken 26cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1023962620

  Villeroy & Boch Manoir Tallerken 26cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1023962620
  Denne tallerken er en del af Villeroy & Bochs klassiske service Manoir. Denne traditionelle kollektion giver et touch af klasse med modige former og udtryksfulde detaljer. Med dette smukke stel er det let at arrangere et smukt bord. Manoir kombineres let med porcelæn fra serierne Petite Fleur, French Garden og Cottage.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova frokosttallerken 22 cm., 1 stk.

  Eva Solo Legio Nova frokosttallerken 22 cm., 1 stk.
  Legio Nova serien fra Eva Trio er lavet i et minimalistisk design med riller. Frokosttallerkenen pynter på ethvert bord og kan tåle både ovn, mikroovn og fryser. Tallerkener er lavet af højeste kvalitets porcelæn og tåler opvaskemaskine. Eva Trio har 10 å
 • Rörstrand Ostindia Floris dyb tallerken 22 cm

  Rörstrand Ostindia Floris dyb tallerken 22 cm
  Et dyb tallerken af porcelæn fra Rörstrand. Historien bag om denne unikke og flotte porcelænstallerken er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det v
 • Kyoto Ceramics Japansk Middagstallerken Brown

  Kyoto Ceramics Japansk Middagstallerken Brown
 • Kockums Jernverk Tallerken 24 cm. Grå

  Kockums Jernverk Tallerken 24 cm. Grå
  Skab en smuk borddækning til både hverdag og fest, i hjemmet og i sommerhuset ved hjælp af tallerkenerne fra Kockums Jernverk. Tallerkenen måler 24 cm. i diameter og tåler opvaskemaskine. Dog anbefales opvask i hånden, hvis man ønsker at bevare det blanke

Købe tallerkner online

Rækken af tallerkner på nettbutikker er storRækken af tallerkner på nettbutikker er stor. Nogle butikker har fokuseret på at have porcelæn fra kendte mærker som Rosendahl, Marimekko og Rörstrand. Andre har billige tallerkner du kan købe i større partier og bruge til daglig brug, t.ex. IKEA.

Når vi er på udkig efter en bestemt form af tallerken eller et bestemt mærke, er det tid at spare for at shoppe online. Det er ikke altid let at vide, hvilke fysiske butikker, der har bare en bestemt mærke.

 

ilead