Forskellige tallerkner
du kan købe online

Billige tallerkner i forskellige størrelse, farver og design som du kan købe i netbutikker online. Her finder du tallerkner fra mange kendte varemærker og formgivere. Se f.eks. smuk design fra Aida, Rosendahl, Lyngby og Le Creuset tallerken.

Populær i tallerkner

Flere tips om tallerkner

 • Lyngby Porcelæn Rhombe Desserttallerken Ø16 Cm - Tallerkner Porcelæn Hvid - 201932

  Lyngby Porcelæn Rhombe Desserttallerken Ø16 Cm - Tallerkner Porcelæn Hvid - 201932
  Desserttallerknen fra Lyngby Porcelæn har et ikonisk, stilfuldt mønster i porcelæn. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om desserttallerknen fra Lyngby Porcelæn- Højde: 35 mm.- Diameter: 160 mm.. Køb Tallerkner og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Beige - 5283908103

  Byon Poppy Tallerken - Asietter Stentøj Beige - 5283908103
  Tallerkenen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 205 mm.- Højde: 30 mm.- Længde: 210 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Dyb Tallerken 24 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1016940

  Royal Copenhagen White Fluted Dyb Tallerken 24 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1016940
  Hvid Riflet tallerken passer perfekt til moderne hjem. Stellets rene og enkle design gør det perfekt til at mikse og matche med andre riflede stel. Hvid Riflet er ideelt som hverdagens spisestel i moderne hjem, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten.Tåler opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Bitz tallerken mat creme 22 cm

  Bitz tallerken mat creme 22 cm
  Bitz tallerken 22 cm er fremstillet i mat cremefarvet stentøj med et minimalistisk nordisk formsprog. Stentøjet er fremstillet med en smuk reaktiv glasur der giver ekstra glød og gør hvert produkt unikt. Stentøjet tåler maskinopvask, mikroovn og ovn op til 220 °C
 • Villeroy & Boch Mariefleur Salattallerken 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn - 1041002640

  Villeroy & Boch Mariefleur Salattallerken 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn - 1041002640
  Mariefleur Basic Breakfast Plate fra Villeroy & Boch. Dette er en rustik morgenmadstallerken med et legende og romantisk motiv, der repræsenterer blomster. Motivet går i lyse nuancer og tilføjer et smukt strejf af farve til bordindstillingen. Tallerknen er lavet af premium porcelæn og tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomsterbergs tærtering med huller 24 cm

  Blomsterbergs tærtering med huller 24 cm
  Tærteform i rustfrit stål 24 cm Med huller der lader dejen bliver ekstra sprød
 • Rosenthal Junto Middagstallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Soft Shell - 10540-405207-10227

  Rosenthal Junto Middagstallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Soft Shell - 10540-405207-10227
  Middagstallerknen fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Designeren er Tonetti Design. Om middagstallerknen fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til at servere pasta, eksempelvis.- Middagstallerknen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Junto.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Elsa Tallerken Grå Stengods 20,5 cm

  Elsa Tallerken Grå Stengods 20,5 cm
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Square Plate 9x9 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1027457

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Square Plate 9x9 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1027457
  Denne smukt håndmalede tallerken fra Royal Copenhagen er blevet en del af Danmarks kulturarv. Det tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Götefors Porslin Myrten tallerken, 21 cm, blå, 4-pak

  Götefors Porslin Myrten tallerken, 21 cm, blå, 4-pak
  Sæt med fire klassiske tallerkener i Botanica-serien fra Götefors Porslin - perfekt til at sætte farve på borddækningen og fremhæve dine smukke arrangementer. Oplagt til dig, der godt kan lide at skabe en lidt mere original borddækning, både til hverdagsb
 • Tallerken Flad White Truffle 26 cm

  Tallerken Flad White Truffle 26 cm
  Middagstallerken perfekt til hovedretter. Som alle Staubs keramiske genstande er tallerkenen fremstillet af materiale i høj kvalitet med et lag emalje for at gøre den endnu mere holdbar og nem at pleje. - 26 cm diameter - Materiale af høj kvalitet,
 • Pastatallerken Sandrine 2-pak

  Pastatallerken Sandrine 2-pak
  Håndlavet pastatallerken fra Bloomingville med naturlige farvevariationer og en vis krakeleret effekt, der forstærker borddækningen.
 • Pillivuyt Vinter flad tallerken 26 cm

  Pillivuyt Vinter flad tallerken 26 cm
  Vinter er Pillivuyts hyggelige stel, som både kan bruges til smukke juleborde og andre festlige lejligheder i de kolde måneder. Vinter komplementerer og bygger videre på den populære Toulouse-serie med den karakteristiske, elegante plissering.
 • Middagstallerken Rhombe Color diameter 27 cm

  Middagstallerken Rhombe Color diameter 27 cm
  Rhombe Colors karakteristiske og moderne farver er udviklet i samarbejde med designduon Stilleben, der ligesom Lyngby Porcelæn drives af en passion for nye idéer og et ønske om at genopdage og forny den keramiske arv. Rhombe Color Middagstallerken er
 • Villeroy & Boch It's My Match Tallerken 27 Cm Mineral - Middagstallerkner Porcelæn Lysegrøn - 10-4272-2620

  Villeroy & Boch It's My Match Tallerken 27 Cm Mineral - Middagstallerkner Porcelæn Lysegrøn - 10-4272-2620
  Tallerkenen fra Villeroy & Boch er fremstillet af højkvalitets porcelæn med et alsidigt design perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har en stor størrelse med forhøjet kant til alle anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om tallerkenen fra Villeroy & Boch- Fra kollektionen It's My Match.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Alsidigt design.- Stor størrelse. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • FRANCINE serveringsfad diameter 30 cm

  FRANCINE serveringsfad diameter 30 cm
  Rundt serveringsfad af glas på fod af marmor. Fadet er velegnet og flot både til småkager, appetizers og snacks. Marmor er en natursten og mønsteret varierer altid lidt afhængigt af bjergartens sammensætning, hvilket gør hvert skærebræt unikt. Mater
 • Tallerken Caviar 20 cm

  Tallerken Caviar 20 cm
  Caviar granite er en fantastisk serie fra Maxwell & Williams, fremstillet i keramik. Med en blank overflade på indersiden og en matgrå overflade på ydersiden løfter den din bordækning til et helt nyt niveau. Serien omfatter alt fra tallerkener til sk
 • Lyngby Glas asiet 6 stk. 16 cm

  Lyngby Glas asiet 6 stk. 16 cm
  Med sin klassiske elegance og moderne stil, giver Lyngby asietterne et nordisk udtryk til borddækningen. Servér lækker ris a la mande med kirsebærsovs juleaften eller servér en god omgang frugtsalat eller hvad end dagens dessert måtte være. Dessertens præsentation kommer i hvert fald ikke til at fejle noget, når den kommer ind på bordet på den smukke Lyngby Glas asiet.
 • Villeroy & Boch Cellini Salattallerken 22cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1046002640

  Villeroy & Boch Cellini Salattallerken 22cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1046002640
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tokyo Design Studio Seigaiha tallerken 15,8 x 2,5 cm, blå

  Tokyo Design Studio Seigaiha tallerken 15,8 x 2,5 cm, blå
  Tallerken fra Seigaiha-serien fra Tokyo Design Studio. Den er fremstillet af japansk porcelæn af høj kvalitet og har en elegant mat blå finish. Den har en diameter på 15,8 centimeter og er 2,5 centimeter høj. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Serax Surface Dyb Tallerken Xl Indi Grey - Middagstallerkner Grå - B5116227

  Serax Surface Dyb Tallerken Xl Indi Grey - Middagstallerkner Grå - B5116227
  Overflade dyb plade fra Serax. En dejlig plade med et rustikt design. Denne plade vil helt sikkert live op på din porcelæn. Pladen er lavet af stentøj og har en overflade med en masse karakter og en god tekstur. Pladen kan bruges hver dag såvel som når du har gæster over. Kombiner flere produkter fra samme serie og lav et sæt tallerken, der vil være svært at slå.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Ultima Thule serveringsfad 37 cm.

  Iittala Ultima Thule serveringsfad 37 cm.
  Ultima Thule designserien fra Iittala består af et væld af glasprodukter, der vil sætte eksklusivitet på hverdagen og til festen. Serien blev relanceret i 2015 af Iittala for at markere 100 året for designeren bag Tapio Wirkkalas fødsels. I 1960'erne desi
 • Normann Copenhagen Cosmic Tallerken Ø22 Cm - Middagstallerkner Glas Blå - 605917

  Normann Copenhagen Cosmic Tallerken Ø22 Cm - Middagstallerkner Glas Blå - 605917
  Tallerkenen fra Normann Copenhagen er fremstillet af matteret, mundblæst glas med et hvirvlende, galakse-inspireret motiv i smukke farver perfekt til at live borddækningen op. Fremstillet i Europa. Om tallerkenen fra Normann Copenhagen- Denne tallerken er en del af Normann Copenhagens Cosmic kollektionen.- Fremstillet i Europa.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-50008

  Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-50008
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Rose - Dybe tallerkner Porcelæn Rose (Pink) - 1024452

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Rose - Dybe tallerkner Porcelæn Rose (Pink) - 1024452
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Oyster Tallerken Lyserød 20 cm

  Oyster Tallerken Lyserød 20 cm
 • Aida Groovy Tallerken 27 Cm Grey - Middagstallerkner Stentøj Grå - 88372

  Aida Groovy Tallerken 27 Cm Grey - Middagstallerkner Stentøj Grå - 88372
  Groovy tallerken fra Aida. Serien har en stilfuld riflet kant, som tilfører en moderne og feminin fornemmelse til bordet. Serien er fremstillet af stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Gradient Ceramics Tallerken Peach 2-pak

  Gradient Ceramics Tallerken Peach 2-pak
 • Mateus Basic Tallerken Ø25cm Lila - Middagstallerkner Keramik Viol - EPU005

  Mateus Basic Tallerken Ø25cm Lila - Middagstallerkner Keramik Viol - EPU005
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tallerken 27cm - Middagstallerkner Porcelæn Blå - 1017373

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tallerken 27cm - Middagstallerkner Porcelæn Blå - 1017373
  Denne smukke håndmalede tallerken fra Royal Copenhagen er blevet en del af Danmarks kulturarv. Det tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Underkop Til 29 Cl Kop - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 19690

  Pillivuyt Plissé Underkop Til 29 Cl Kop - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 19690
  Elegant og stilfuld tallerken fra Pillivuyts Series Plissé. Skålen er lavet af slidstærkt porcelæn, der kan klare de fleste af de daglige udfordringer, og det er et tilbehør til Plissé Cup 29 CL (vare nr. 514229), som sælges separat. Plissé er præget af de smukke buede linjer og den tidløse form.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50018

  Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50018
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Lyseblå - EOS01ST

  Mateus Stripes Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Lyseblå - EOS01ST
  Tallerkenen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Tallerkenen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om tallerkenen fra Mateus- Kombinér tallerkenen med kopper fra Mateus.- Tallerkenen kommer i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Mateus-kollektion.Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ovalt serveringsfad GC, 44x30

  Ovalt serveringsfad GC, 44x30
  Dette ovale serveringsfad er et funktionelt porcelænsfad med mange anvendelsesmuligheder. Fadet har en praktisk størrelse og kan bruges til servering af salat og pasta, kød og grøntsager, ost og tapas samt kager og desserter. Vi giver 10 års brudgara
 • Aldente tærteform guld med løs bund 26 cm

  Aldente tærteform guld med løs bund 26 cm
  Med professionel kvalitet. Med slidstærk non-stick belægning.Aldente fra Kop & Kande er en serie af godt køkkengrej, der giver dig de bedste muligheder når du tilbereder alt fra finere gastronomi til søde kager.Formene er i kraftigt stål med en slidstærk non-stick belægning. Belægningen sikrer at bagværket slipper let - og gør rengøringen nem. Formene tåler ovnvarme op til 220 grader. Vi anbefaler håndopvask så formene forbliver i topform
 • Pillivuyt Sancerre pastatallerken

  Pillivuyt Sancerre pastatallerken
  Den lækre og alsidige pastatallerken, der kan bruges til meget mere end bare pasta. Den store dybe pastatallerken fra Pillivuyt er en del af Sancerre-serien og er velegnet til supper, salat og mange andre retter. Den er lavet i et klassisk fransk design,
 • Aida Groovy Tallerken 27 Cm Black - Middagstallerkner Stentøj Sort - 88342

  Aida Groovy Tallerken 27 Cm Black - Middagstallerkner Stentøj Sort - 88342
  Groovy tallerken fra Aida. Serien har en stilfuld riflet kant, som tilfører en moderne og feminin fornemmelse til bordet. Serien er fremstillet af stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • PotteryJo DAGA middagstallerken, Ø25, oat, 2 stk.

  PotteryJo DAGA middagstallerken, Ø25, oat, 2 stk.
  Pakke med to middagstallerkener fra PotteryJo, der er fremstillet i hånden. Materialet er stengods, hvilket både gør dem robuste samt giver mulighed for også at anvende dem i ovn og mikroovn. Fås i farverne white, oat og grøn. Tåler opvaskemaskine.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken

  Lyngby Porcelæn Rhombe middagstallerken
  dæk bordet flot med det velkendte design fra Lyngby Porcelæn. Rhombe-serien så første gang dagens lys tilbage i 1961 og nu er det sidenhen blevet moderniseret, hvor det er brugt som en relief. Det giver den kridhvide tallerken et simpelt og klassisk look,
 • Aida Raw Rectangular Plate 23,5x15 Cm - Middagstallerkner Stentøj Northern Green - 15708

  Aida Raw Rectangular Plate 23,5x15 Cm - Middagstallerkner Stentøj Northern Green - 15708
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Denby Impression Frokosttallerken 21.5 cm. 4 stk. Charcoal

  Denby Impression Frokosttallerken 21.5 cm. 4 stk. Charcoal
  Skab en smuk, rustik borddækning med tallerkenerne fra Denby, som er fremstillet af ler af høj kvalitet. Her får du et sæt med fire tallerkener, som er enormt holdbare og slidstærke takket være glaseringen, som er udført af eksperter. Denne frokosttallerk
 • Bold & Basic Pastatallerken 2-pak 23 cm Keramik Bul

  Bold & Basic Pastatallerken 2-pak 23 cm Keramik Bul
 • DAISY Dyb Tallerken Hvid 21 cm

  DAISY Dyb Tallerken Hvid 21 cm
 • SINNERUP Cloud Middagstallerken Ø27 cm 2 stk. (GRÅBLÅ, ONESIZE)

  SINNERUP Cloud Middagstallerken Ø27 cm 2 stk. (GRÅBLÅ, ONESIZE)
  Cloud middagstallerkener fra Sinnerup Antal: 2 stk. Cloud stellet er Sinnerups serie af stentøj. Cloud stellet er kendetegnet ved sin sky-lignende nuancer, den neutrale linje der følger kantens form og den smalle brune kant som skaber kontrast til stellet. Stellet har fået en reaktiv glasur og er brændt ved omkring 1280 grader: Den høje brændingstemperatur sikrer, at stentøjet opnår styrke og en solid fornemmelse, som gør det ideelt både hverdag og fest. Stellet har en behagelig glat overflade, der gør det nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for ridser og pletter. Under brændingsprocessen reagerer den reaktive glasur med omgivelser og temperaturer. Dette resulterer i at hver del af stellet er unikt, og der vil være små variationer i mønster og nuancer, som giver stellet et autentisk udtryk. Stellet tåler opvaskemaskine
 • Mateus Bubbles Suppetallerken Ø25cm - Dybe tallerkner Keramik Blomme - EBPL5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken Ø25cm - Dybe tallerkner Keramik Blomme - EBPL5FB
  Suppetallerken fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tell Me More Centro dyb tallerken Ø21,5, mat hvid

  Tell Me More Centro dyb tallerken Ø21,5, mat hvid
  Dyb tallerken fra svenske Tell Me More i et tidløst og rustikt design, der egner sig til servering til enhver lejlighed. Den dybe stentøjstallerken er håndlavet og er fremstillet på en måde, så farven på glasuren først træder frem efter tallerkenen er bræ
 • Rörstrand Swedish Grace tallerken, 27 cm, dimma

  Rörstrand Swedish Grace tallerken, 27 cm, dimma
  Denne tallerken er en del af Swedish Grace-serien fra Rörstrand. Tallerkenen har et simpelt og smukt mønster, som er designet af Louise Adelborg. Hun designede Swedish Grace i 1930, og siden er serien blevet meget populær på den anden side af Øresund. Ta
 • LYNGBY GLAS Sorrento asiet 4 stk. blå

  LYNGBY GLAS Sorrento asiet 4 stk. blå
  Asietter fra Lyngby Glas, 4 stk. Disse asietter er en del af den smukke Sorrento-serie, og vil helt sikkert tilføje farve og stil til dit bord. Asietterne er elegante og funktionelle på samme tid og vil være en perfekt tilføjelse til enhver lejlighed, fra afslappede sammenkomster til mere formelle middage. De har smukke facetter, der reflekterer lyset og giver en elegant og sofistikeret stemning på dit bord. Den blå farve er en fin detalje, der vil tilføje en subtil pop af farve til din borddækning. Asietterne tåler maskinopvask, og er derved lette at rengøre.

Købe tallerkner online

Rækken af tallerkner på nettbutikker er storRækken af tallerkner på nettbutikker er stor. Nogle butikker har fokuseret på at have porcelæn fra kendte mærker som Rosendahl, Marimekko og Rörstrand. Andre har billige tallerkner du kan købe i større partier og bruge til daglig brug, t.ex. IKEA.

Når vi er på udkig efter en bestemt form af tallerken eller et bestemt mærke, er det tid at spare for at shoppe online. Det er ikke altid let at vide, hvilke fysiske butikker, der har bare en bestemt mærke.

 

ilead