Forskellige tallerkner du kan købe online

Billige tallerkner i forskellige størrelse, farver og design som du kan købe i netbutikker online. Her finder du tallerkner fra mange kendte varemærker og formgivere. Se f.eks. smuk design fra Aida, Rosendahl, Lyngby og Le Creuset tallerken.

Populær i tallerkner

 • AIDA RAW frokosttallerken Ø23 cm northern green

  AIDA RAW frokosttallerken Ø23 cm northern green
  Frokosttallerken fra Aida Raw. RAW serien er designet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og består af moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Stentøjet forener det rå og naturlige look med et stilrent, enkelt design i neutrale, nordiske nuancer. Hvert produkt et håndlavet i gennemfarvet, dobbeltbrændt stentøjsmasse, hvilket giver hvert produkt et unikt look. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Farve: Northern green Materiale: Stentøj Mål: 23 cm
 • Gastro Tallerken Ø 27 cm Sort/Mørkeblå

  Gastro Tallerken Ø 27 cm Sort/Mørkeblå
 • Lake frokosttallerken grøn 21,4 cm

  Lake frokosttallerken grøn 21,4 cm
 • Sancerre pastatallerken dyb hvid 28 cm

  Sancerre pastatallerken dyb hvid 28 cm

Flere tips om tallerkner

 • Aida RAW frokosttallerken, 23 cm. arctic white, 6 stk.

  Aida RAW frokosttallerken, 23 cm. arctic white, 6 stk.
  Nyd frokosten af den smukke RAW frokosttallerken fra Aida og inviter de nærmeste over takket være dette tallerkensæt bestående af 6 frokosttallerkener. Tallerkenen er fremstillet af dobbeltbrændt stentøj af høj kvalitet, der tåler både opvaskemaskine, ov
 • Hvid Halvblonde Oval Tallerken 28 CM

  Hvid Halvblonde Oval Tallerken 28 CM
  Efter at have været dekoreret med blåt i flere hundrede år, fik man i 1987 øje for stellets skønhed helt i hvidt, og Hvid Halvblonde blev en realitet. Yndigt, men med karakter.
 • Oval tallerken GC, 17,5x23,5

  Oval tallerken GC, 17,5x23,5
  Fin, oval tallerken i glaseret porcelæn som supplerer det eksisterende service fra Grand Cru. Den ovale tallerken fra Rosendahl Grand Cru måler 23 cm og kan f.eks. anvendes til servering af snacks, som tallerken til en forret eller som asiet. Størrel
 • Mateus Oyster Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Turkis - ETU24C

  Mateus Oyster Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Turkis - ETU24C
  Tallerkenen fra Mateus i håndlavet, håndmalet keramik. Oyster tallerkenen har en miljøvenlig indpakning. Med produkter fra denne serie, skaber du let et elegant bord, som passer til festlige lejligheder. Om tallerkenen fra Mateus- Tallerkenen kommer i 15 forskellige farver Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Salattallerken 22cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 1045452650

  Villeroy & Boch Anmut Salattallerken 22cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 1045452650
  Villeroy & Boch fra Anmut Salattallerken, 22cm. Asietter Hvid Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Suppetallerken Ø25cm - Dybe tallerkner Keramik Lys Rosa - EBLR5FB

  Mateus Bubbles Suppetallerken Ø25cm - Dybe tallerkner Keramik Lys Rosa - EBLR5FB
  Suppetallerken fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Prinsesse Moderne Tallerken 25 CM

  Prinsesse Moderne Tallerken 25 CM
  Prinsesse blev oprindeligt designet som et testel, og blev først produceret som et fuldt spisestel i 1978. Kanten med blonderne viser tydeligt familieskabet med Musselmalet Halvblonde.
 • Mateus Stripes Tallerken 28 Cm Lyserød - Middagstallerkner Keramik Ocean - EOC01ST

  Mateus Stripes Tallerken 28 Cm Lyserød - Middagstallerkner Keramik Ocean - EOC01ST
  Tallerkenen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Tallerkenen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om tallerkenen fra Mateus- Kombinér tallerkenen med kopper fra Mateus.- Tallerkenen kommer i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Mateus-kollektion.Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Sidetallerken Ø22 Cm - Asietter Porcelæn Sand - 246048

  Ernst Sidetallerken Ø22 Cm - Asietter Porcelæn Sand - 246048
  Sidetallerken fra Ernst Kirchsteiger med et prikket mønster. Den er fremstillet af porcelæn. Fremstillet i Kina. Om sidetallerkenen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Diameter: 220 mm.- Rund form. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Raw Rektangulær Tallerken 31,5x20 Cm Arctic White - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 16009

  Aida Raw Rektangulær Tallerken 31,5x20 Cm Arctic White - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 16009
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Dyb Tallerken Lille

  Villeroy & Boch Lave Bleu Dyb Tallerken Lille
  Med denne alsidige dybe tallerken kan du ideelt servere supper, sideretter, frugt eller snacks. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du vil bruge den dybe tallerken med en skøn dyb blå farve. Den dybe tallerken er lavet i robust stentøj og har en hånd
 • OYOY Yuka dyb tallerken, offwhite, pakke med 2

  OYOY Yuka dyb tallerken, offwhite, pakke med 2
  Dyb tallerken i Yuka-serien fra det danske mærke OYOY. Alle dele i Yuka-serien er fremstillet i hånden af ​​100% terracotta, hvilket giver et rustikt udtryk. Tallerken har en blank glasur, der fås i flere flotte farver, og med en lavmælt elegance, der
 • Arabia Arctica Tallerken Flad 23 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005658

  Arabia Arctica Tallerken Flad 23 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005658
  Plade fra Arabia. Denne plade tilhører den smukke porcelænserie Arctica, der er designet af Inkeri Leivo. Det er en smagfuld klassiker, der passer til alle lejligheder, fordi det rene hvide design ikke tager fokus fra det måltid, der serveres.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Marmory Kaffeunderkop 16 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Sort - 19-5163-1310

  Villeroy & Boch Marmory Kaffeunderkop 16 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Sort - 19-5163-1310
  Kaffeunderkoppen fra Villeroy & Boch har elegant design i højkvalitets porcelæn med marmoreret look perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kaffeunderkoppen fra Villeroy & Boch- Elegant design.- Marmoreret look.- Findes også som matchende kaffekop.- Fra kollektionen Marmory.- Kaffeunderkoppen findes i forskellige farver.- Diameter: 160 mm.- Højde: 20 mm.- Vægt: 180 g .- Fremstillet i Tyskland Vedligeholdelse af kaffeunderkoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Serveringsfad Rhapsody Ø36,5 cm

  Serveringsfad Rhapsody Ø36,5 cm
  Serien Rhapsody er en klassiker i Maxwell & Williams' sortiment og er inspireret af Middelhavets farvestrålende og spændende design. Serien indeholder alt til borddækningen. Tallerkener, skåle og serveringsfad/-skål. Hele serien er fremstillet i porc
 • Marimekko Berry tallerken, 15x12 cm

  Marimekko Berry tallerken, 15x12 cm
  Rektangulær tallerken af ​​modellen Oiva fra Marimekko. Tallerkenen er lavet af hvidt stentøj, som tåler ovn, mikroovn, opvaskemaskine og fryser. Husk at fjerne etiketten fra bunden af ​​tallerkenen inden opvask eller brug, da det indeholder en li
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Middagstallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 10-4239-2620

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Middagstallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 10-4239-2620
  Tallerken fra serien Manufacture Rock fra Villeroy & Boch. I serien kombineres mat rå porcelæn med smuk sort farve. En serie som giver bordet et råt og autentisk look som er flot til både hverdag og fest. Stellet tåler både opvaskemaskinen og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Frama Otto Tallerkener 2-pak Ø19 Cm e - Asietter Stentøj Hvid - 5010

  Frama Otto Tallerkener 2-pak Ø19 Cm e - Asietter Stentøj Hvid - 5010
  Tallerkenerne fra Frama er perfekte til servering af både aftensmad og morgenmad og fremstillet af slidstærkt stentøj med et tidløst formsprog og en elegant, mat glasur. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Designet af Frama Studio. Originaldesign fra 2011. Om tallerkenerne fra Frama- Fremstillet af stentøj.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Frama Studio.- Sælges i 2-pak.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af tallerkenerne- Tåler opvaskemaskine- Varmeresistente op til 200 °C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Tallerken 27 cm., porcelæn

  Rörstrand Swedish Grace Rose Tallerken 27 cm., porcelæn
  En porcelænstallerken fra Rörstrand. Swedish Grace er en porcelænsserie, som har en høj kvalitet, og som er utrolig populær. Porcelænet har en stolt tradition, som strækker sig tilbage til 1930'erne. Tallerkenen har en diameter på 27 cm og kan vaskes i op
 • Swedish Grace Dyb Tallerken 19 cm Rose

  Swedish Grace Dyb Tallerken 19 cm Rose
  Den rosafarvede dybe tallerken (19 cm) er det romantiske valg til hverdags- og festlige forretter og desserter. Swedish Grace er et tidløst ikon.
 • Rosenthal Blend Plate Crossbred 25 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 10552-800001-10866

  Rosenthal Blend Plate Crossbred 25 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 10552-800001-10866
  Denne plade fra Rosenthal tilhører den nye serieblanding, som består af produkter med simpelt og særskilt design - perfekt til daglig brug! Alle produkter har en god struktur, og der er tre mønstre at vælge imellem: lodret, diagonal og crossbred. Serien er designet af Cristophe de la Fontaine, og den indeholder plader, krus og skåle.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Stentøj, Kuvert Tallerken

  Broste Copenhagen Nordic Coal Stentøj, Kuvert Tallerken
  Høj kvalitet og et unikt look, er kendetegnet ved Nordic Coal Kuvert tallerkenerne fra Broste Copenhagen. Med sine 15cm i diameter er denne sort glaserede tallerken oplagt som dessert- eller kagetallerken. Derudover kan den også nemt og praktisk anvendes
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Morgenkop Og Underkop - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 1023411230

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Morgenkop Og Underkop - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 1023411230
  Denne Morgenmad Cup & Saucer udgør en del af en af ​​Villeroy & Bochs mest vedvarende aftensmønstre gamle Luxembourg. Cremet hvid krop og delikat mørkeblå blomster sætter Villeroy & Bochs gamle Luxembourg i kategorien Tidløse Blå og Hvid Kina. Skulpturerede kanter og en fin blå grænse gør dette til en af ​​de mest indsamlede mønstre rundt om i verden. Komplimenteret af Villeroy & Bochs køkken tilbehør og Charm & Breakfast Collection, Old Luxembourg er både elegant og praktisk. Det er lavet af premium porcelæn og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn Safe.set består af: 1 x Morgenmad Cup 1 x Saucer Breakfast Cup. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tallerken Flad Pacifica 27 cm Vanilla Keramik

  Tallerken Flad Pacifica 27 cm Vanilla Keramik
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det taditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæned
 • Lyngby Porcelæn Rhombe desserttallerken, hvid, 16 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe desserttallerken, hvid, 16 cm
  En ny desserttallerken med høje kanter og en diameter på 16 cm er nu blevet tilføjet til Lyngby Porcelæns klassiske hvide Rhombe-serie. Formen og størrelsen giver dig et væld af muligheder for at servere desserter, supper, salater og gryderetter på middag
 • Aida RAW suppetallerken, titanium black

  Aida RAW suppetallerken, titanium black
  Fin suppetallerken i farven Titanium Black fra danske Aida. Suppeskålen er en del af RAW-serien og er af dobbeltbrændt stentøj af høj kvalitet lavet i hånden, hvilket giver et råt og naturligt skandinavisk præg til bordet. Hver skål har derfor et unikt ud
 • Aida RAW desserttallerken, arctic white, 6 stk.

  Aida RAW desserttallerken, arctic white, 6 stk.
  Imponer dine gæster med en overdådig dessert serveret på RAW desserttallerkenerne fra Aida. Tallerkenen er fremstillet af dobbeltbrændt stentøj af højeste kvalitet og har en smuk, reaktiv ridsefri glasur. Der medfølger 6 stk. desserttallerkener i et sæt,
 • Grand Cru Tallerken Ø23 cm Blush

  Grand Cru Tallerken Ø23 cm Blush
 • Athena Ceramics Tallerken 28 cm

  Athena Ceramics Tallerken 28 cm
 • HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grøn

  HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grøn
  Frokosttallerken i elegant design med marmoreret mønster fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Soft Ice serien, der udover sit flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af emaljeret stål, der kan tåle både kolde og varme temperaturer.
 • Tallerken Creatures of Curiosity diameter 27 cm

  Tallerken Creatures of Curiosity diameter 27 cm
  Blomstret middagstallerken fra Spode. Bølget design med en kant i 22 karat. Kun opvask i hånden.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla rektangulær fad 35 x 12,5 cm

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla rektangulær fad 35 x 12,5 cm
  Rektangulært fad i serien Nordic Vanilla fra Broste Copenhagen - perfekt til servering af alt fra sushi og pålæg til kød, grøntsager og andre lækre retter. Fadet har et rustikt design i stentøj med en reaktiv glasur, der giver borddækningen et blødere og
 • Denby Studio Blue Tallerken Ø26cm - Middagstallerkner Stentøj Chalk - 407012005

  Denby Studio Blue Tallerken Ø26cm - Middagstallerkner Stentøj Chalk - 407012005
  Denby fra Studio Blue Tallerken Ø26cm, Chalk. Middagstallerkner Chalk Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tundra 15,4 cm Tallerken Klar

  Tundra 15,4 cm Tallerken Klar
  Først designet af Oiva Toikka i 1970, er Tundra en delikat og nostalgisk kollektion inspireret af tundraerne i den nordiske natur. Det unikke Tundra-mønster består faktisk af flere mindre karakteristiske mønstre. Tundra tallerkenen er perfekt til måltider
 • Unikko Lautanen 13,5 CM

  Unikko Lautanen 13,5 CM
  Marimekko
 • Mateus Basic Tallerken Ø25cm - Middagstallerkner Keramik Blomme - EPL005

  Mateus Basic Tallerken Ø25cm - Middagstallerkner Keramik Blomme - EPL005
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Stripes Tallerken 28cm Ocean

  Stripes Tallerken 28cm Ocean
 • Knabstrup Colorit, Tallerken, gul, Ø19 cm

  Knabstrup Colorit, Tallerken, gul, Ø19 cm
  Vi har brug for masser af farver i tilværelsen. Og ikke mindst på bordet! Colorit-serien er en farverig søsterserie til det klassiske Knabstrupstel fra 1960erne. Seriens tallerkener er skabt i et enkelt, stilrent design med en riflet kant og fås i forskel
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Serveringsfad 18x25 Cm t / Lerfarvet - Serveringsfad Stentøj Hvid - 071852-180

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Serveringsfad 18x25 Cm t / Lerfarvet - Serveringsfad Stentøj Hvid - 071852-180
  Serveringsfadet fra Marimekko har et klassisk look i hvidt stentøj med et prikket mønster på siderne med en afrundet form perfekt til servering af forskellige snacks. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om serveringsfadet fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er værdsat for de klassiske design- Oiva/Siirtolapuutarha er også værdsat for det vidunderlige mønster.- Fra kollektionen Siirtolapuutarha.- Bredde: 180 mm.- Længde: 250 mm.- Fremstillet i Thailand. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine- Ildfast.- Fryseegnet.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Helle Tallerken Blå / Brun A4 21x29 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1065511

  Iittala Oiva Toikka Collection Helle Tallerken Blå / Brun A4 21x29 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1065511
  Tallerken fra Iittala med farverigt udseende med et iøjnefaldende stænkmønster for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af hårdført vitroporcelæn med et alsidigt design perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Originaldesign fra 80'erne. Om tallerkenen fra Iittala- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Kombinér tallerkenen med Teema & Teema Tiimi porcelæn fra Iittala.- Farverigt udseende.- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Fremstillet af vitroporcelæn. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.- Kan fryses.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Denby Halo Coupe Tallerken 21 cm

  Denby Halo Coupe Tallerken 21 cm
  Få dine retter til at se flotte ud på denne smukke Halo Coupe tallerken fra Denby. Tallerknen har et unikt design, der kombinerer to toner glasur, hvilket giver et enestående spættet look. Tallerknens form giver den en dybde, hvilket også gør den velegne
 • Aida Quadro Rectangular Plate 25x15 Cm - Middagstallerkner Stentøj Sort - 40123

  Aida Quadro Rectangular Plate 25x15 Cm - Middagstallerkner Stentøj Sort - 40123
  Denne rektangulære plade fra Aida tilhører den tidløse serie Quadro, som består af produkter, der er perfekte til servering af sushi, tapas eller lignende. Alle produkter fra serien er lavet af stentøj, der er blevet brændt i 1200 grader, hvilket giver god kvalitet og lang holdbarhed. Glassen giver også en dejlig og glat overflade. Er opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser sikkert.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blå Mega Riflet 27 cm. Tallerken

  Blå Mega Riflet 27 cm. Tallerken
  Mønster 6. Karen Kjælgaard-Larsens fortolkning af det oprindelige design fra 1775, er blevet en rigtig ny-klassiker.
 • Arabia Paratiisi Tallerken Flad 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1005588

  Arabia Paratiisi Tallerken Flad 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1005588
  Plade fra Arabia. Denne plade kommer fra den smukke og spændende serie paratiisi, og er designet af Birger Kaipiainen. Det er kendetegnet ved sine detaljerede mønstre og dejlige farver og lyser enhver tabelindstilling. Pladen er fint af sig selv eller kombineret med andre paratiisi produkter.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosenthal Junto Fad 21x36 Cm - Serveringsfad Porcelæn Pearl Grey - 10540-405201-12439

  Rosenthal Junto Fad 21x36 Cm - Serveringsfad Porcelæn Pearl Grey - 10540-405201-12439
  Fadet fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Designeren er Tonetti Design. Om fadet fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til servering af forskellige snacks.- Fadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Junto.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster. Vedligeholdelse af fadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru tallerken hvid Ø23 cm. 4 stk.

  Rosendahl Grand Cru tallerken hvid Ø23 cm. 4 stk.
  Vil du gerne skabe en elegant borddækning, der fungerer til såvel hverdag som fest, bør du kigge i retningen af disse fine, hvide  tallerkener fra Rosendahl Grand Cru serien. Tallerkenerne er fremstillede af hvidt porcelæn, og de måler desuden 23 cm. i d
 • Rosenthal Junto Tallerken 27 Cm Ocean Blue - Middagstallerkner Porcelæn Blå - 10540-405202-10867

  Rosenthal Junto Tallerken 27 Cm Ocean Blue - Middagstallerkner Porcelæn Blå - 10540-405202-10867
  Rosenthal fra Junto Tallerken 27 cm, Ocean Blue. Middagstallerkner Blå Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tallerken GC Take Ø26 cm 2 stk.

  Tallerken GC Take Ø26 cm 2 stk.
  En kaffepause i solen eller en picnic i parken? Uanset hvor du vil tilbringe en hyggelig stund, bliver oplevelsen løftet når maden serveres på service der er designet til friluftsliv. Serien TAKE fremstilles i Danmark og er lavet af biobaseret plast

Købe tallerkner online

Rækken af tallerkner på nettbutikker er storRækken af tallerkner på nettbutikker er stor. Nogle butikker har fokuseret på at have porcelæn fra kendte mærker som Rosendahl, Marimekko og Rörstrand. Andre har billige tallerkner du kan købe i større partier og bruge til daglig brug, t.ex. IKEA.

Når vi er på udkig efter en bestemt form af tallerken eller et bestemt mærke, er det tid at spare for at shoppe online. Det er ikke altid let at vide, hvilke fysiske butikker, der har bare en bestemt mærke.

 

ilead