Forskellige tallerkner
du kan købe online

Billige tallerkner i forskellige størrelse, farver og design som du kan købe i netbutikker online. Her finder du tallerkner fra mange kendte varemærker og formgivere. Se f.eks. smuk design fra Aida, Rosendahl, Lyngby og Le Creuset tallerken.

Populær i tallerkner

Flere tips om tallerkner

 • Royal Copenhagen Alfabet Tallerken N

  Royal Copenhagen Alfabet Tallerken N
  Alfabet kollektionen kan hos Kop & Kande kun bestilles på kop-kande.dk Alfabettallerkenen tager inspiration fra den første håndmalede serie Musselmalet Riflet fra 1775. Hver tallerken har bogstavet flot malet på sammen med en blomst og to palmetter. Den flotte ovale tallerken er en særdeles flot og personlig gave til dig selv eller en du har kær. 23 cm Håndmalet Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Villeroy & Boch French Garden Orange Tallerken Flad 26cm - Middagstallerkner Porcelæn Grøn - 1022842620

  Villeroy & Boch French Garden Orange Tallerken Flad 26cm - Middagstallerkner Porcelæn Grøn - 1022842620
  Villeroy & Boch fra French Garden Orange Tallerken Flad, 26cm. Middagstallerkner Grøn Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • House Doctor Pion Dyb Tallerken 19 Cm Hvid / - Dybe tallerkner Stentøj Grå - 206260107

  House Doctor Pion Dyb Tallerken 19 Cm Hvid / - Dybe tallerkner Stentøj Grå - 206260107
  Den dybe tallerken fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en rund form perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om den dybe tallerken fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Rund form.- Højde: 40 mm.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Eva Trio tallerkenlåg stål 13 cm

  Eva Trio tallerkenlåg stål 13 cm
  Eva Trio låg til saucevarmersæt. Ø13 cm. Det flade tallerkenlåg i rustfrit stål kan nemt stables inden i hinaden eller hænges op. De lange håndtag gør at du kan se til maden uden at brænde dig. Under madlavningen kan du stille andre ting på låget for at holde dem varm Tåler maskinopvask.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14327

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14327
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea dessert/frokosttallerken

  Broste Copenhagen Nordic Sea dessert/frokosttallerken
  Dæk et smukt bord med denne enkle og rustikke desserttallerken på 20 cm. fra Broste Copenhagen i håndlavet, glaseret stentøj. Tallerkenens flotte blågrå farve er valgt med inspiration fra de nordiske have. Størrelsen gør den perfekt til både desserter og
 • Mateus Basic Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Lyseblå - EOS5CE

  Mateus Basic Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Lyseblå - EOS5CE
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ribb Tallerken 22 cm

  Ribb Tallerken 22 cm
 • Seletti Kitten Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Rød - 16915

  Seletti Kitten Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Rød - 16915
  Tallerkenen fra Seletti har et ikonisk, farverigt design i porcelæn med en sød kattekilling og mus på forsiden. En perfekt detalje der med garanti vil være et stort samtaleemne blandt dine gæster. Designet af Toiletpaper. Om tallerkenen fra Seletti- Ikonisk, farverigt design.- Porcelæn.- Kattekilling på forsiden.- Tallerkenen findes i mønstre.- Diameter: 270 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida Raw Organic Tallerken 21x24 Cm - Middagstallerkner Stentøj Titanium Black - 14838

  Aida Raw Organic Tallerken 21x24 Cm - Middagstallerkner Stentøj Titanium Black - 14838
  Tallerkenen fra Aida har et håndlavet design med en smuk, organisk form der harmonerer med omgivelserne. Den er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om tallerkenen fra Aida- Smuk, organisk form.- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Pastatallerken 194 Mm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 10019191

  Georg Jensen Bernadotte Pastatallerken 194 Mm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 10019191
  Pastatallerknen fra Georg Jensen har et hvidt, minimalistisk design i porcelæn med subtile detaljer. Den har en art deco-æstetik med riller på siden og en moderne bund perfekt til middagsselskaber. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om pastatallerknen fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Porcelæn.- Moderne stil.- Højde: 50 mm.- Diameter: 194 mm.- Kapacitet: 70 cl. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Tåler opvaskemaskine. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema Startsæt 16 Dele - Service & Startsæt Porcelæn Hvid - 1006448

  Iittala Teema Startsæt 16 Dele - Service & Startsæt Porcelæn Hvid - 1006448
  4 tallerken 21 cm, 4 tallerken 26 cm, 4 skåle 21 cm, 4 skåle 15 cm.. Køb Service & Startsæt og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, pink

  HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, pink
  Med Splash Platter fra danske HAY får du et elegant serveringsfad af højeste kvalitet, der tilfører kulør på en elegant måde. Fadet er håndblæst med en speciel teknik, der omfatter flere lag farvede glasprikker, der giver fadet sit unikke og hvirvlende
 • Villeroy & Boch Royal Tallerken 27cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1044122630

  Villeroy & Boch Royal Tallerken 27cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1044122630
  Denne tallerken tilhører Villeroy & Boch's Series Royal, som er en klassisk serie med tidløst design. Det passer til alle lejligheder, fordi det er praktisk og alligevel stilfuldt. Lavet af det varige materiale knogleporcelæn, som både er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Iittala Teema tallerkensæt, 8 dele

  Iittala Teema tallerkensæt, 8 dele
  Designet af en af Iittalas mest kendte designhelte, Kaj Franck, afledt af hver del i Teema, som udgøres af tre enkle former: Cirkel, firkant og rektangel. Startsættet med otte dele er det perfekte udgangspunkt for din helt egen samling af Iittala-kollekti
 • Duga Bistro Tallerkener 4 stk. 19,5 cm

  Duga Bistro Tallerkener 4 stk. 19,5 cm
 • Villeroy & Boch Flow Pastatallerken 30cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1034202790

  Villeroy & Boch Flow Pastatallerken 30cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1034202790
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Serax Pure Oval Tallerken L - Middagstallerkner Brun - B1012003

  Serax Pure Oval Tallerken L - Middagstallerkner Brun - B1012003
  Oval plade fra Serax. En anden madplade med et unikt udseende. Denne plade har en brun speckled farve og er lavet af stentøj. Du kan bruge denne plade hver dag eller tage den ud, når du har gæster.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cecil tallerken flad hvid, Ø 21 cm

  Cecil tallerken flad hvid, Ø 21 cm
 • SINNERUP New Blossom middagstallerken 2 stk. (AMBER/CURRY, ONESIZE)

  SINNERUP New Blossom middagstallerken 2 stk. (AMBER/CURRY, ONESIZE)
  New Blossom middagstallerken. Dæk et smukt middagsbord med New Blossom stellet, og inviter dine venner eller familie over på en lækker middag. Tallerkenerne kan både bruges til hverdag og til særlige anledninger. Den kan også tåle opvaskemaskine og en tur i mikroovnen og er derfor også meget praktisk. Farve: Grøn, blå, grå eller amber Materiale: Stentøj Mål: Ø 28 cm
 • HAY Sobremesa tallerken 18,5 cm, 2-pack, rød

  HAY Sobremesa tallerken 18,5 cm, 2-pack, rød
  Sæt med to tallerkener med en diameter på 18,5 cm. Tallerknerne er en del af Sobremesa-kollektionen og er designet af kunstneren Laila Gohar for danske HAY. De er lavet af håndmalet stentøj med en dekorativ kontrastkant og fås i flere størrelser og design
 • Lake tallerken grå 27 cm

  Lake tallerken grå 27 cm
 • Serax Terres De Rêves Fad - Serveringsfad Stentøj Rust - B5116145

  Serax Terres De Rêves Fad - Serveringsfad Stentøj Rust - B5116145
  Fadet fra Serax har en organisk form med en luksuriøs afslutning og kunstnerisk touch. Det er fremstillet af stentøj med en naturinspireret farve perfekt til borddækningen. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Anita Le Grelle. Om fadet fra Serax- Fremstillet af stentøj.- Organisk form.- Luksuriøs afslutning.- Fadet findes i 3 forskellige farver.- Fra kollektionen Terres De Rêves. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Portmeirion Botanic Garden Harmony Side Tallerken 20 Cm 4 Pcs - Asietter Lertøj Stone - BASTXXXX05073

  Portmeirion Botanic Garden Harmony Side Tallerken 20 Cm 4 Pcs - Asietter Lertøj Stone - BASTXXXX05073
  Portmeirion fra Botanic Garden Harmony Side Tallerken 20 cm 4 Pcs, Stone. Asietter Stone Lertøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora Mælkebøtte Tallerken 27 cm

  Royal Copenhagen Flora Mælkebøtte Tallerken 27 cm
  Dæk bordet med de smukke og udtryksfulde tallerkener fra Royal Copenhagen Flora serien, som er designet af Anne Vang Kragh. På denne smukke 27 cm. middagstallerken er det en yndig mælkebøtte, der er afbilledet med sine fine gule nuancer. Middagstallerkenen kan med fordel bruges som serveringsfad. Flora-stellet er et nyere Royal Copenhagen stel skabt tilbage i 2012 af Anne Kragh Vang. Det tætte bånd til det historiske og ikoniske Flora Danica stel ses tydeligt i de smukke og levende blomstermotiver, som let kunne være taget direkte ud af en dansk have. De yndige og detaljerede blomster er trykt med op til 20 farvelag, og med den fineste og mest elegante håndmalede 23 karakts guldkant.
 • Ink Blue Hibiscus Tallerken 19 cm

  Ink Blue Hibiscus Tallerken 19 cm
 • BITZ Tallerken 22 cm hvid porcelæn

  BITZ Tallerken 22 cm hvid porcelæn
  Tallerkenen er fremstilet i porcelæn og har et let og elegant udtryk. Brug både tallerkenen til hverdag og til fest. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Mål: 22 cm
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Tallerken 27 Cm 4-pak - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 20510

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Tallerken 27 Cm 4-pak - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 20510
  Grand Cru Soft Plate har et naturligt og stilfuldt design, der gør maden til at komme i fokus. Du kan blande med andre retter og skabe et helt eget og unikt bord.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Orange Tallerken Flad 26cm - Middagstallerkner Porcelæn Grøn - 1022832620

  Villeroy & Boch French Garden Orange Tallerken Flad 26cm - Middagstallerkner Porcelæn Grøn - 1022832620
  Villeroy & Boch fra French Garden Orange Tallerken Flad, 26cm. Middagstallerkner Grøn Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lovely Branches Tallerken Lyserød 26.5 cm

  Lovely Branches Tallerken Lyserød 26.5 cm
 • Denby Halo Underkop Til Tekop - Kagetallerken & Desserttallerken Mix - 199010202

  Denby Halo Underkop Til Tekop - Kagetallerken & Desserttallerken Mix - 199010202
  Denby fra Halo Underkop Til Tekop. Kagetallerken & Desserttallerken Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Msy Tallerken 20cm - Asietter Keramik Kanel - ECN02MSY

  Mateus Msy Tallerken 20cm - Asietter Keramik Kanel - ECN02MSY
  Denne tallerken er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Bubbles Tallerken Blå 28 cm

  Bubbles Tallerken Blå 28 cm
 • Nybro Crystal Nebbioso Dish 39 Cm White - Serveringsfad Glas Sort - 266090

  Nybro Crystal Nebbioso Dish 39 Cm White - Serveringsfad Glas Sort - 266090
  Denne elegante skål fra Nybro Crystal tilhører serien Nebbioso, som har modtaget sin inspiration fra havet og naturen. Skålen er lavet af farvet glas, og er prydet af silhuetten af ​​reeds. Serien Nebbioso indeholder skåle, retter, vaser, der er rart at kombinere med hinanden. Avaible i farverne grå og hvid.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Dyb Tallerken 25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Is - 1012217

  Rörstrand Swedh Grace Dyb Tallerken 25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Is - 1012217
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pion Morgenmadstallerken Sort/Brun

  Pion Morgenmadstallerken Sort/Brun
 • Byon Fumiko Plate 25,6x2 Cm Beige/black - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 882-002

  Byon Fumiko Plate 25,6x2 Cm Beige/black - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 882-002
  Fumiko plade fra ByON vil være en rustik og stadig elegant træk ved bordetdækningen. Fumiko er en samling af skåle, tallerkener og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ava Tallerken Natur Stentøj 25 cm

  Ava Tallerken Natur Stentøj 25 cm
 • Serveringsfad, Fumiko, Beige/Sort

  Serveringsfad, Fumiko, Beige/Sort
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Tallerken Ø23cm - Asietter Porcelæn Hvid - 201223

  Lyngby Porcelæn Rhombe Tallerken Ø23cm - Asietter Porcelæn Hvid - 201223
  Rhombe tallerken fra Lyngby Porcelæn i hvid porcelæn i smukt design med rene linjer, blev designet i 1961. Rhombe er en hyldest til det klassiske stel og er en del af Lyngby Porcelæns design arv. Det simple design passer både til hverdag og fest og pryder bordet på smukkeste vis. . Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Kastehelmi Tallerken Hør 17 cm

  Kastehelmi Tallerken Hør 17 cm
 • Pillivuyt Bourges dyb tallerken 21 cm

  Pillivuyt Bourges dyb tallerken 21 cm
  Pillivuyt Bourges dyb tallerken. Perfekt til supper, morgenmad eller portionsanretning af salat mv. Også god til præsentation af desserter Bourges er en klassisk porcelænsserie opkaldt efter byen af samme navn der ligger i hjertet af Frankrig Stellet er enkelt og tidløst med blot en smal kant/ fant så der er god anvendelse af spise/ serveringsfladen Pillivuyt er kendt for sine gode holdbarhed og er dermed særdeles modstandsdygtigt over for slag og stød. Livslang brugsgaranti 2 års brudgaranti
 • Ernst Tallerkener Ø26 Cm 6-pak - Middagstallerkner Stentøj Grå - 142012

  Ernst Tallerkener Ø26 Cm 6-pak - Middagstallerkner Stentøj Grå - 142012
  Tallerkenerne fra Ernst Kirchsteiger har et rustikt design i stentøj med enkelt, stilrent look perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om tallerkenerne fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Diameter: 260 mm.- Tallerkenerne findes i forskellige farver.- Kombinér tallerkenerne med sidetallerkner i stentøj fra Ernst Kirchsteiger.- Pakkeantal: 6-pak Vedligeholdelse af tallerkenerne- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Creatures of Curiosity Asietter 4-pak 19 cm

  Creatures of Curiosity Asietter 4-pak 19 cm
 • Mateus Oyster Tallerken et 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Viol - EPU24C

  Mateus Oyster Tallerken et 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Viol - EPU24C
  Tallerkenen fra Mateus i håndlavet, håndmalet keramik. Oyster tallerkenen har en miljøvenlig indpakning. Med produkter fra denne serie, skaber du let et elegant bord, som passer til festlige lejligheder. Om tallerkenen fra Mateus- Tallerkenen kommer i 15 forskellige farver Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva Tallerken - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 063288-100

  Marimekko Oiva Tallerken - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 063288-100
  Tallerkenen fra Marimekko har et stilrent design med en varm følelse. Perfekt til borddækningen. Tallerkenen er fremstillet af brunt stentøj med en fin finish på indersiden og et rustikt look på ydersiden. Designet af Sami Ruotsalainen. Om tallerkenen fra Marimekko- Kombinér tallerkenen med kopper fra Marimekko.- Denne tallerken er en del af Marimekko-kollektionenen.- Fremstillet i Thailand. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Tallerken 270 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1011758

  Rörstrand Sundborn Tallerken 270 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1011758
  Hvid tallerken med røde blomster.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Oiva Tallerken Brun 20 cm

  Oiva Tallerken Brun 20 cm

Købe tallerkner online

Rækken af tallerkner på nettbutikker er storRækken af tallerkner på nettbutikker er stor. Nogle butikker har fokuseret på at have porcelæn fra kendte mærker som Rosendahl, Marimekko og Rörstrand. Andre har billige tallerkner du kan købe i større partier og bruge til daglig brug, t.ex. IKEA.

Når vi er på udkig efter en bestemt form af tallerken eller et bestemt mærke, er det tid at spare for at shoppe online. Det er ikke altid let at vide, hvilke fysiske butikker, der har bare en bestemt mærke.

 

ilead