Forskellige tallerkner
du kan købe online

Billige tallerkner i forskellige størrelse, farver og design som du kan købe i netbutikker online. Her finder du tallerkner fra mange kendte varemærker og formgivere. Se f.eks. smuk design fra Aida, Rosendahl, Lyngby og Le Creuset tallerken.

Populær i tallerkner

Flere tips om tallerkner

 • Ribb Tallerken 22 cm

  Ribb Tallerken 22 cm
 • Iittala Teema Tallerken 210 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Vintage Brown - 1061219

  Iittala Teema Tallerken 210 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Vintage Brown - 1061219
  Denne tallerken fra Iittala er den perfekte base for borddækningen. Det enkle og klassiske design blev lavet af Kaj Franck i 1952, men er så populært nu som da. Tallerken er velegnet til daglig brug, tåler opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovnen og fryseren.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Ocean - EBOC5CEB

  Mateus Bubbles Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Ocean - EBOC5CEB
  Tallerken fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Taika Serveringsfad oval 41 cm hvid

  Taika Serveringsfad oval 41 cm hvid
 • Aida Raw Dyb Tallerken Ø19,4cm - Dybe tallerkner Stentøj Sort - 15217

  Aida Raw Dyb Tallerken Ø19,4cm - Dybe tallerkner Stentøj Sort - 15217
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Plissé tallerken flad hvid, Ø 17 cm

  Plissé tallerken flad hvid, Ø 17 cm
 • Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Ink Black - 024312S-10030

  Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Ink Black - 024312S-10030
  Pastatallerknen fra Potteryjo har håndlavet, tidløst design i stentøj med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til at servere pasta, eksempelvis. Vælg mellem forskellige størrelser. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Designet af Johanna Hampf. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Daria.- Pastatallerknen findes i forskellige farver.- Findes også som middagstallerken.- Kan også bruges som frugtskål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Fremstillet i Portugal.- Højde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Sandvig Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 14533308

  Broste Copenhagen Sandvig Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 14533308
  Denne tallerken tilhøre serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirationen kommer fra kystbyen Sandvig, på Bornholm. Designet viser byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur. Alle produkter i serien er håndlavet og variationer i udseende kan forekomme og gør hvert produkt unikt.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Sort Mega Riflet dyb tallerken 24 cm

  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet dyb tallerken 24 cm
  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet dyb tallerken 24 cm. Med denne smukke dybe tallerken fra Royal Copenhagen sikrer du dig en unik borddækning der gør maden mere indbydende. Sort Mega Riflet er en del af Royal Copenhagens mange serier, og denne bryder den klassiske hvid og blå farve der normalvis kendetegner Royal Copenhagen, med en moderne og sofistikeret stemning. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og nårdu køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk eftersendes dit brudgaranti pr.brev.
 • Aida SØHOLM Sonja suppetallerken, 18 cm, brun

  Aida SØHOLM Sonja suppetallerken, 18 cm, brun
  Elegant suppetallerken i stentøj fra danske Aida. Suppeskålen er en del af Søholm Sonja serien og har en flot farveskala i brun med en tonet kant, der giver den et skandinavisk retro præg. Perfekt både når du vil imponere dine gæster med en fin borddæk
 • Pillivuyt Hvid Plissé tallerken, Ø 26 cm.

  Pillivuyt Hvid Plissé tallerken, Ø 26 cm.
  Uanset hvilken måltid du skal dække op til, så kan Pillivuyts Plissé-serie være behjælpelig. Den enkle, elegante og klassiske serie passer ind i ethvert hjem og kan pynte på enhver borddækning. Plissé-serien er kendt for sine plisserede linjer og tidsløse
 • Royal Copenhagen Blomst tallerken Snebold 15 cm

  Royal Copenhagen Blomst tallerken Snebold 15 cm
  Royal Copenhagen Blomst flad tallerken 15 cm - Snebold. Med blomst-serien er der brudt med det traditionelle udtryk og den centralt placerede dekoration fra Blå Blomst. I Blomst-serien har desgineren ladet hver del pryde med dets egen unikke og individuelle blomst - hvilket medførrer et underspillet og moderne udseende. Tallerken har coupé formen hvilket lader det håndmalede blomstermotiv flyde frit. Malet i klar blå farve der står som flot kontrast til den hvide overflade. Diameter 15 cm Tåler mikroovn. Håndmalet. Når du køber et Royal Copenhagen produkt på kop-kande.dk finder du din brudgaranti på side 2 i din faktura.
 • Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Porcelæn Rosa - ER004

  Mateus Basic Tallerken Ø21cm - Asietter Porcelæn Rosa - ER004
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blue Regal Peacock Tallerken 22 cm

  Blue Regal Peacock Tallerken 22 cm
 • Mateus Basic Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Blå - EO5CE

  Mateus Basic Tallerken Ø28cm - Middagstallerkner Keramik Blå - EO5CE
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Weber Serveringsfad hvid 40 x 22 cm.

  Weber Serveringsfad hvid 40 x 22 cm.
  Fuldend borddækningen med dette fine serveringsfad fra Weber, der måler 40 x 22 cm. Fadet er ideelt til kød fra grillen, en hel kylling eller forskellige grøntsager. Det er fremstillet af kraftigt porcelæn, der holder på varmen ekstra længe, hvilket er en
 • Aida Raw Frokosttallerken 23 Cm 6-pak - Middagstallerkner Stentøj Nordic Black - 14915

  Aida Raw Frokosttallerken 23 Cm 6-pak - Middagstallerkner Stentøj Nordic Black - 14915
  Frokosttallerknen fra Aida har et skandinavisk design i stentøj med et råt look. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om frokosttallerknen fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Denne frokosttallerken er en del af Aida-kollektion. Vedligeholdelse af frokosttallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Grå - ECZ01ST

  Mateus Stripes Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Grå - ECZ01ST
  Tallerkenen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Tallerkenen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om tallerkenen fra Mateus- Kombinér tallerkenen med kopper fra Mateus.- Tallerkenen kommer i 6 forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Mateus-kollektion. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Lace Tallerken Ø20cm - Asietter Keramik Orange - ESPOR4B

  Mateus Lace Tallerken Ø20cm - Asietter Keramik Orange - ESPOR4B
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Modern Plate 20 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1016944

  Royal Copenhagen White Fluted Modern Plate 20 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1016944
  Denne plade tilhører den hvide flausede serie fra Royal Copenhagen, og dens enkle design har gjort det til en moderne klassiker! Det er lavet af hvidt højkvalitets porcelæn og er prydet med små, diskrete riller på kanten af ​​pladen. Denne plade fokuserer på den mad, der bedes tjent, og det er velegnet til hverdagen såvel som for fester.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Junto Ocean Blue Middagstallerken 27 cm

  Junto Ocean Blue Middagstallerken 27 cm
 • Villeroy & Boch New Wave Suppeskål 0,45l - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1025252519

  Villeroy & Boch New Wave Suppeskål 0,45l - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1025252519
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Sidetallerken 18 Cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 10530-405101-10218

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Sidetallerken 18 Cm - Asietter Benporcelæn Hvid - 10530-405101-10218
  Denne smukke tallerken fra Rosenthal er en del af serien Brillance. Serien er karakteriseret af et simpelt og elegant design fremstillet af smuk porcelæn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • PotteryJo Daisy Dyb tallerken 2 stk., Soft Grey

  PotteryJo Daisy Dyb tallerken 2 stk., Soft Grey
  Den smukke Daisy-kollektion fra PotteryJo rummer fine tallerken, der bringer en helt særlig stemning til bordet. Hvadenten du dækker op med de elegante keramiktallerkener til hverdag eller fest, vil bordet lyse op og maden se indbydende ud. Den dybe talle
 • DAISY Desserttallerken Lyserød 22 cm

  DAISY Desserttallerken Lyserød 22 cm
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Take Tallerken 19,5 Cm 2-pak - Middagstallerkner Melamin Grøn - 20863

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Take Tallerken 19,5 Cm 2-pak - Middagstallerkner Melamin Grøn - 20863
  Tallerkenen fra Rosendahl er fremstillet af slidstærkt melamin med en let følelse perfekt til en picnic. Den har et stilrent design med en lavt siddende, nordisk farve som harmonerer med den omgivende natur. 2-pak. Om tallerkenen fra Rosendahl- Fra kollektionen Grand Cru Take.- Tallerkenen findes i 2 forskellige farver.- Kan bruges både hjemme og på farten.- Pakkeantal: 2 Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Tåler temperaturer op til -10 - +70°C.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Tallerkensæt 16 dele

  Rosenthal Mesh Tallerkensæt 16 dele
  Et unikt stel fra tyske Rosenthal og deres serie Mesh. Det unikke ved Mesh er tallerkenernes riflede design som giver en naturlig og næsten bambuslignende følelse. I sættet indgår både dybe tallerkner og krus udover de flade middagstallerkner. I princippe
 • PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad White

  PotteryJo Ditsy Ovalt Serveringsfad White
  Servér alverdens lækre retter på dette skønne ovale Ditsy serveringsfad fra PotteryJo og få måltiderne til at se ekstra flotte ud. Fadet lavet i keramik og prydet med et smukt blomstret reliefmønster, der giver det både charme og elegance, hvilket gør,
 • Villeroy & Boch Marmory Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 19-5163-2620

  Villeroy & Boch Marmory Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 19-5163-2620
  Tallerkenen fra Villeroy & Boch har elegant design i højkvalitets porcelæn med marmoreret look perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Villeroy & Boch- Elegant design.- Marmoreret look.- Findes også som kaffekop.- Fra kollektionen Marmory.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 270 mm.- Højde: 15 mm.- Vægt: 490 g .- Fremstillet i Tyskland Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Twist White Dyb Tallerken 24 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1013802700

  Villeroy & Boch Twist White Dyb Tallerken 24 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1013802700
  En dyb plade, der tilhører Twist White Series fra Villeroy & Boch. Serien er kendetegnet ved sine afrundede former og skarp hvidglasur, der passer perfekt til alle lejligheder. Lavet i premium porcelæn og er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blueline Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1058880

  Royal Copenhagen Blueline Fad 37 Cm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1058880
  Fadet fra Royal Copenhagen er fremstillet af profileret porcelæn med en tynd, håndmalet linje langs kanten. Det har et smukt tofarvet design med et iøjnefaldende logo i bunden. Det har et tidløst udtryk perfekt til alle lejligheder. Om fadet fra Royal Copenhagen- Blå, håndmalet linje.- Iøjnefaldende logo.- Fra kollektionen Blueline.- Fremstillet af porcelæn.- Profileret overflade. Vedligeholdelse af fadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Middagstallerken 29 Cm 2-pak - Middagstallerkner Lertøj Greige - 2019902-0801

  Potteryjo Daisy Middagstallerken 29 Cm 2-pak - Middagstallerkner Lertøj Greige - 2019902-0801
  Middagstallerknen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til middagsfester. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om middagstallerknen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 290 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af middagstallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace tallerken, 27 cm, hvid

  Rörstrand Swedish Grace tallerken, 27 cm, hvid
  Denne tallerken er en del af Swedish Grace-serien fra Rörstrand. Tallerkenen har et simpelt og smukt mønster, som er designet af Louise Adelborg. Hun designede Swedish Grace i 1930, og siden er serien blevet meget populær på den anden side af Øresund. Ta
 • Bubbles Suppetallerken Turkis 25 cm

  Bubbles Suppetallerken Turkis 25 cm
 • Bitz Gastro tallerken 21 cm sort/lilla

  Bitz Gastro tallerken 21 cm sort/lilla
  Pift bordopdækningen op med disse skønne tallerkner fra danske Bitz. Gastro-tallerknerne er fremstillet i blankt stentøj og kommer i fire forskellige farver, alle med en diameter på 21 cm. Den blanke overflade vil stimulere dine sanser med sit legende far
 • Spets Tallerken Blå 32 cm

  Spets Tallerken Blå 32 cm
 • Royal Copenhagen Musselmalet Riflet firkantet tallerken 9 cm

  Royal Copenhagen Musselmalet Riflet firkantet tallerken 9 cm
  Royal Copenhagen Musselmalet Riflet lille firkantet tallerken 9 cm. De små tallerkner kan bruges til alt fra portionsanretninger af små delikatesser og desserter men også sammen med fx Musselmalet Riflet firkantet tallerken 20 cm hvor de kan stilles ovenpå og give mange kombinationsmuligheder. Musselmalet Riflet er et tidløst stel der kan give elegance både til hverdag og når det skal være overdådigt. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk finder du din brudgaranti på side 2 i din faktura.
 • House Doctor Picnic tallerken 4 stk.

  House Doctor Picnic tallerken 4 stk.
  Disse tallerkener fra Picnic serien fra House Doctor er det perfekte match for dig, der holder af en dekorativ borddækning. Tallerkenerne kommer i en tidløs, grå farve, der klæder ethvert bord, og du får desuden 4 stk. i en pakke. Tåler ikke opvaskemaskin
 • SINNERUP New Blossom middagstallerken 2 stk. (BLÅ, ONESIZE)

  SINNERUP New Blossom middagstallerken 2 stk. (BLÅ, ONESIZE)
  New Blossom middagstallerken. Dæk et smukt middagsbord med New Blossom stellet, og inviter dine venner eller familie over på en lækker middag. Tallerkenerne kan både bruges til hverdag og til særlige anledninger. Den kan også tåle opvaskemaskine og en tur i mikroovnen og er derfor også meget praktisk. Farve: Grøn, blå, grå eller amber Materiale: Stentøj Mål: Ø 28 cm
 • Royal Copenhagen Blå Elements tallerken 2-pak 28 cm

  Royal Copenhagen Blå Elements tallerken 2-pak 28 cm
  Royal Copenhagen Blå Elements 2 pak tallerken 28 cm Blå Elements tager inspiration i Hvid- og Multifarvet Elements og resultatet er elegant skønhed der samtidigt er moderne. Tåler mikroovn og opvaskemaskine Håndmalet. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår). Når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk finder du din brudgaranti på side 2 i din faktura.
 • Rörstrand Sundborn Tallerken 240 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1011760

  Rörstrand Sundborn Tallerken 240 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1011760
  Hvid tallerken med røde blomster.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Sand - 2024307S-0499

  Potteryjo Daria Suppetallerken 26 Cm 2-pak - Serveringsfad Lertøj Sand - 2024307S-0499
  Suppetallerknen fra Potteryjo har smukt design i lertøj med dekorativ kant perfekt til supper eller sammenkogte retter og til middagsselskaber. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om suppetallerknen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Findes også som middagstallerken.- Suppetallerknen kommer i forskellige størrelser.- Suppetallerknen findes i forskellige farver.- Dybde: 260 mm.- Bredde: 260 mm.- Højde: 50 mm.- Sælges i 2-pak.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Daria.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af suppetallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora Sidetallereken 19 Cm Pansy - Asietter Porcelæn - 1056862

  Royal Copenhagen Flora Sidetallereken 19 Cm Pansy - Asietter Porcelæn - 1056862
  Sidetallerknen fra Royal Copenhagen har et elegant blomstermotiv med en gylden linje på kanten. Den har en størrelse perfekt til små serveringer. Designet af Anja Vang Kragh. Om sidetallerknen fra Royal Copenhagen- Sidetallerknen kommer i 4 forskellige modeller.- Denne sidetallerken er en del af Royal Copenhagen-kollektion.- Findes også som servicesæt. Vedligeholdelse af sidetallerknen- Håndvaskes.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tallerken Sort Ø19 cm

  Tallerken Sort Ø19 cm
 • Aida Raw Tallerkener 23 Cm 12 Stk - Middagstallerkner Stentøj Northern Green - 15711-12pack

  Aida Raw Tallerkener 23 Cm 12 Stk - Middagstallerkner Stentøj Northern Green - 15711-12pack
  Dette sæt indeholder tolv tallerkener fra den populære håndlavet serie Raw fra Aida. Raw har et naturligt udtryk med skandinaviske toner i en flot dyb grøn farve. Stentøjet tåler både opvaskemaskine, mikroovn og fryser. Egenskaber: Fremstillet i stentøj af høj kvalitet som er brændt to gange. Håndlavet, hvilke betyder at hver del er unik. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og frys . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Design Letters Eat & Learn Dyb Tallerken - Børnetallerkner Tritan Nude - 20103004NUDE

  Design Letters Eat & Learn Dyb Tallerken - Børnetallerkner Tritan Nude - 20103004NUDE
  Den dybe tallerken fra Design Letters har tidløst, klassisk design i tritan perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har stilrent, grafisk look med dekorative bogstaver hele vejen rundt. BPA- og ftalatfri. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Design Letters- Tidløst design.- Stilrent, grafisk look.- Dekorative bogstaver.- Fremstillet af tritan.- Findes også som krus.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Diameter: 155 mm. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Børnetallerkner og andre Børnens Køkken & Børneservice fra Royal Design.
 • Iittala Essence tallerken 21,1 cm.

  Iittala Essence tallerken 21,1 cm.
  Smuk tallerken fra Iittala, som er fremstillet i kvalitets mørkegråt presset glas. De nye serveringsdele fra Iittala tager din borddækning til nye højder, og de passer perfekt til vinglassene fra samme serie. Essence -serien er designet af Alfredo Häberli
 • Tallerken GC, Ø19,5 cm

  Tallerken GC, Ø19,5 cm
  Denne tallerken i mellemstørrelse er perfekt til brunch og forretter eller som salattallerken. Grand Cru-serien består af i alt 147 dele og alle fås her. Det enkle og funktionelle design sætter maden i fokus, skaber en god base i køkkenet gennem

Købe tallerkner online

Rækken af tallerkner på nettbutikker er storRækken af tallerkner på nettbutikker er stor. Nogle butikker har fokuseret på at have porcelæn fra kendte mærker som Rosendahl, Marimekko og Rörstrand. Andre har billige tallerkner du kan købe i større partier og bruge til daglig brug, t.ex. IKEA.

Når vi er på udkig efter en bestemt form af tallerken eller et bestemt mærke, er det tid at spare for at shoppe online. Det er ikke altid let at vide, hvilke fysiske butikker, der har bare en bestemt mærke.

 

ilead