Forskellige tallerkner
du kan købe online

Billige tallerkner i forskellige størrelse, farver og design som du kan købe i netbutikker online. Her finder du tallerkner fra mange kendte varemærker og formgivere. Se f.eks. smuk design fra Aida, Rosendahl, Lyngby og Le Creuset tallerken.

Populær i tallerkner

Flere tips om tallerkner

 • Carolina Gynning Deco Tallerken 22,5 Cm - Asietter Benporcelæn - 778851

  Carolina Gynning Deco Tallerken 22,5 Cm - Asietter Benporcelæn - 778851
  Tallerkenen fra Carolina Gynning har stilrent design i benporcelæn med smukt mønster med guld detaljer perfekte til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Indien. Designet af Carolina Gynning. Om tallerkenen fra Carolina Gynning- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Indien.- Diameter: 225 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Kockums Jernverk Dyb tallerken 22 cm. 6 stk. Grå

  Kockums Jernverk Dyb tallerken 22 cm. 6 stk. Grå
  Nyd din havregrød om morgenen eller en skøn gryderet til aftensmad af de enkle og klassiske dybe tallerkener fra Kockums Jernverk. Inviter gæster på besøg med dette sæt, som består af seks tallerkener, så der er nok til at dække et helt bord. Den dybe tal
 • Pastatallerken Morris & Co Marigold diameter 26 cm

  Pastatallerken Morris & Co Marigold diameter 26 cm
  Pastatallerken fra Spodes Morris & Co kollektion med det klassiske Marigold-mønster. Skab din mix and match-kollektion med ikoniske designs fra William Morris & Co. Klassiske, tidløse mønstre og trendy farver sætter stilen på borddækningen. - Tåle
 • Kähler Hammershøi Oval Serveringsfad 40x22,5 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 692221

  Kähler Hammershøi Oval Serveringsfad 40x22,5 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 692221
  Serveringsfadet fra Kähler har et klassisk, tidløst design i porcelæn med diskrete riller perfekt til både varme og kolde serveringer. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om serveringsfadet fra Kähler- Fremstillet af porcelæn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Sidetallerken 17 Cm - Asietter Porcelæn Is - 1011884

  Rörstrand Swedh Grace Sidetallerken 17 Cm - Asietter Porcelæn Is - 1011884
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tallerken Halo diameter 25 cm

  Tallerken Halo diameter 25 cm
  Middagstallerken i serien Halo fra Denby. Den unikke glasur med en visuelt smuk meleret finish af lyse og mørke matgrå nuancer gør Halo til et elsket service. Kan bruges i både ovn, mikroovn, opvaskemaskine og fryser. Halo er en unik, håndlavet se
 • Rosenthal Junto Middagstallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Ocean Blue - 10540-405202-10227

  Rosenthal Junto Middagstallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Ocean Blue - 10540-405202-10227
  Middagstallerknen fra Rosenthal har en organisk form med et karakteristisk diamantmønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Designeren er Tonetti Design. Om middagstallerknen fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til at servere pasta, eksempelvis.- Middagstallerknen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Junto.- Organisk form.- Karakteristisk diamantmønster. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color dyb tallerken 24,5 cm grøn

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color dyb tallerken 24,5 cm grøn
  Server frisk og velsmagende pasta eller cremet risotto i den smukke dybe tallerken fra Lyngby Porcelæn. Pastatallerkenen har en smuk, dyb grøn farve, som står smukt i kontrast til Rhombe Color-seriens andre porcelænsdele i mange forskellige farver.  Rho
 • Mateus Basic Tallerken Ø25cm - Middagstallerkner Keramik Blå - EO005

  Mateus Basic Tallerken Ø25cm - Middagstallerkner Keramik Blå - EO005
  Moderne svensk design når det er bedst!Tallerkener fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden tallerkener også fad, tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sebra Fanto The Elephant tallerken - Børnetallerkner Silikone Blossom Pink - 700720006

  Sebra Fanto The Elephant tallerken - Børnetallerkner Silikone Blossom Pink - 700720006
  Sebra fra Fanto The Elephant Silikonetallerken, Blossom Pink. Børnetallerkner Blossom Pink Silikone. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Børnetallerkner og andre Børnens Køkken & Børneservice fra Royal Design.
 • Mareld Skaldyrsfad 305 Mm - Serveringsfad Aluminium - MAR0001

  Mareld Skaldyrsfad 305 Mm - Serveringsfad Aluminium - MAR0001
  Skaldyrsfadet fra Mareld har et festligt, elegant design i aluminium perfekt til servering af forskellige snacks. Om skaldyrsfadet fra Mareld- Fremstillet af aluminium.- Kombinér skaldyrsfadet med et Stativ fra Mareld.- Skaldyrsfadet kommer i 2 forskellige størrelser.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Unikko Plate Ø20 Cm White / Beige / Red - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 072864-183

  Marimekko Unikko Plate Ø20 Cm White / Beige / Red - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 072864-183
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til middagsfester. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Maija og Kristina Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Diameter: 20 cm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Tallerken QuartzStudio Grey diameter 21 cm

  Tallerken QuartzStudio Grey diameter 21 cm
  Tallerken i serien Studio Grey fra Denby. Coupé-formen på disse tallerkener giver dig dybde og de lidt højere kanter gør tallerknerne ideelle til at servere saftige retter. Studio Grey er en håndlavet serie af stentøj med fængslende glasurer og ker
 • Toulouse Tallerken Hvid Ø20cm

  Toulouse Tallerken Hvid Ø20cm
 • Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Cotton White - 024312S-0357

  Potteryjo Daria Pastatallerken - Pastatallerkner Stentøj Cotton White - 024312S-0357
  Pastatallerknen fra Potteryjo har håndlavet, tidløst design i stentøj med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til at servere pasta, eksempelvis. Vælg mellem forskellige størrelser. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Designet af Johanna Hampf. Om pastatallerknen fra Potteryjo- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Daria.- Pastatallerknen findes i forskellige farver.- Findes også som middagstallerken.- Kan også bruges som frugtskål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Fremstillet i Portugal.- Højde: 70 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af pastatallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Marmory Kaffeunderkop 16 Cm Hvid - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Grå - 19-5163-1311

  Villeroy & Boch Marmory Kaffeunderkop 16 Cm Hvid - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Grå - 19-5163-1311
  Kaffeunderkoppen fra Villeroy & Boch har elegant design i højkvalitets porcelæn med marmoreret look perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kaffeunderkoppen fra Villeroy & Boch- Elegant design.- Marmoreret look.- Findes også som matchende kaffekop.- Fra kollektionen Marmory.- Kaffeunderkoppen findes i forskellige farver.- Diameter: 160 mm.- Højde: 20 mm.- Vægt: 180 g .- Fremstillet i Tyskland Vedligeholdelse af kaffeunderkoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida RAW dyb tallerken i stentøj 19,4 cm, brun

  Aida RAW dyb tallerken i stentøj 19,4 cm, brun
  Denne suppeskål, eller dybe tallerken, fra Aidas RAW-kollektion er fremstillet af moderne stentøj og fås i et væld af skønne farver, der alle passer ind i en rustik, nordisk indretningsstil. Suppeskålen har et råt udtryk i kraft af det rustikke materiale
 • RAW tallerken arctic white 28 cm

  RAW tallerken arctic white 28 cm
  Arctic White - føl den iskolde klare luft, nyd roen som den nyfaldne sne giver Arctic white er en del af RAW kollektionen og den flotte hvide farve rammer nordisk design, indretning og servering. Stentøjet har en glasur der gør hver tallerken unik og samtidigt er med til at give et flot farvespil. Tåler opvaskemaskine Middagstallerken 28 cm
 • Cookplay Yayoi Dyb Tallerken 19x16 Cm Matsort - Dybe tallerkner Porcelæn Black Matte - C-11023

  Cookplay Yayoi Dyb Tallerken 19x16 Cm Matsort - Dybe tallerkner Porcelæn Black Matte - C-11023
  Den dybe tallerken fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om den dybe tallerken fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér den dybe tallerken med porcelæn fra Cookplay.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Uniko morgenmadssæt, krus og tallerken

  Marimekko Uniko morgenmadssæt, krus og tallerken
  Det skønne Uniko morgenmadssæt fra finske Marimekko består af to krus på 2,5 deciliter og to tallerkener med en diameter på 20 centimeter. Tallerkenerne er lavet af hvidt stentøj, som tåler opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og fryser. Sættet er pakket in
 • Aida Raw Tallerken 23 Cm - Middagstallerkner Stentøj Titanium Black - 14811

  Aida Raw Tallerken 23 Cm - Middagstallerkner Stentøj Titanium Black - 14811
  Tallerken fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Den er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Tallerkenen har en praktisk størrelse perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om tallerkenen fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Denne tallerken er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 3407000

  Georg Jensen Cobra Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 3407000
  Tåler mikroovn, ovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Porcelæn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Flad Tallerken 31,5 cm

  Pillivuyt Plissé Flad Tallerken 31,5 cm
  Pillivuyt Plissé flad tallerken Diameter: 31,5 cm.
 • Stripes Tallerken 28cm Blomme

  Stripes Tallerken 28cm Blomme
 • Potteryjo Ditsy Platte 24x34 Cm - Serveringsfad Lertøj Greige - 1020504-0801

  Potteryjo Ditsy Platte 24x34 Cm - Serveringsfad Lertøj Greige - 1020504-0801
  Serveringsfadet fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til servering af forskellige snacks. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om serveringsfadet fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Bredde: 240 mm.- Længde: 340 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pion Skål/PastaTallerken Grå/Hvid

  Pion Skål/PastaTallerken Grå/Hvid
 • Amalie Flad. Tallerken 30,5 Cm Hvid

  Amalie Flad. Tallerken 30,5 Cm Hvid
  Flot flad tallerken til at anrette din lækre mad på. Kan både bruges privat og erhverv. Materiale: PorcelænFarve: HvidStørrelse: 30,5 cm
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Oval Serveringsfad 28.5x21.5 Cm Mørkt Safir - Tallerkner Porcelæn Mørkeblå - 201953

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Oval Serveringsfad 28.5x21.5 Cm Mørkt Safir - Tallerkner Porcelæn Mørkeblå - 201953
  Serveringsfadet fra Lyngby Porcelæn har et fornemt, farverigt design i porcelæn perfekt til at live borddækningen op. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om serveringsfadet fra Lyngby Porcelæn- Højde: 30 mm.- Længde: 265 mm.- Bredde: 350 mm.. Køb Tallerkner og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Tallerken 15,5 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 10-4240-2660

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Tallerken 15,5 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 10-4240-2660
  Tallerkenen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porcelæn med mat finish perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har stilren form med smuk struktur. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som skål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Manufacture Rock.- Diameter: 155 mm.- Højde: 20 mm.- Vægt: 185 g . Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lind Dna Stoneware Middagstallerken 30x26 Cm - Middagstallerkner Stentøj Sand - 991425

  Lind Dna Stoneware Middagstallerken 30x26 Cm - Middagstallerkner Stentøj Sand - 991425
  Middagstallerknen fra Lind DNA har håndlavet, elegant design i stentøj med blød kurvet, smuk form perfekt til at live borddækningen op. Den har bæredygtigt materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om middagstallerknen fra Lind DNA- Håndlavet, elegant design.- Blød kurvet, smuk form.- Fremstillet af stentøj.- Bæredygtigt materiale.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Curve Stoneware.- Findes også som skål.- Varmeresistent op til 270 °C.- Middagstallerknen findes i forskellige farver.- Middagstallerknen kommer i forskellige størrelser.- Bredde: 260 mm.- Højde: 15 mm.- Længde: 300 mm. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Gustavsberg Blå Aster tallerken, 22 cm

  Gustavsberg Blå Aster tallerken, 22 cm
  Tallerken fra Gustavsberg Porslinsfabrik med mønsteret Blå Aster, designet af Stig Lindberg. Tallerkenen er lavet af benporcelæn med gennemsigtig glasur. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser med en diameter på enten 18 eller 22 centimeter. Kan tå
 • MSY Tallerken Cinnamon 13 cm

  MSY Tallerken Cinnamon 13 cm
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50018

  Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50018
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfad

  Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfad
  Et ovalt serveringsfad fra Rörstrand. Et flot fad i porcelænsserien Ostindia Floris. Designet stammer fra et skår fra det forliste skib Götheborg, der sank efter en tur til Østindien i 1745. Skåret blev fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almstrøm
 • Denby Halo Middagstallerken 26 Cm 4-pak - Middagstallerkner Stentøj Black Blue - 199042205

  Denby Halo Middagstallerken 26 Cm 4-pak - Middagstallerkner Stentøj Black Blue - 199042205
  Middagstallerknen fra Denby har et rustikt design perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den er fremstillet af stærkt stentøj med en unik, farveskiftende glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om middagstallerknen fra Denby- Fra kollektionen Halo.- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Farveskiftende, unik glasering. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Aida RAW tallerken, 23 cm, northern green

  Aida RAW tallerken, 23 cm, northern green
  Nyd din frokost på denne smukke stentøjstallerken fra Aida. Frokosttallerkenen er en del af RAW-kollektionen, som byder på service af høj kvalitet med et råt og naturligt udtryk. Tallerkenen fås i flere forskellige farver, som kan kombineres på kryds og
 • Serveringsfad Ovalt 30x18 cm Porcelæn Sand

  Serveringsfad Ovalt 30x18 cm Porcelæn Sand
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Tallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1017293

  Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Tallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1017293
  Tåler maskineopvask. og microbølgeovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Casa Pacifica Tallerken Flad Dia 27 Cm Vanilla

  Casa Pacifica Tallerken Flad Dia 27 Cm Vanilla
  Pacifica er skabt i moderne, afdæmpede farver med en mat finish. En smuk kontrast til det traditionelle, skinnende look, der både fungerer i hverdagen og den afslappede weekend. Pacifica er inspireret af Californiens drømmende kystlinje og den tilbagelæne
 • Rosendahl Grand Cru Essentials tallerken 25 cm, hvid, 4 stk.

  Rosendahl Grand Cru Essentials tallerken 25 cm, hvid, 4 stk.
  Sæt med fire tallerkener i Grand Cru Essentials-serien fra Rosendahl med en stor åben overflade, der giver dig masser af plads til at præsentere dine retter på en smuk måde. Tallerkenen måler 25 centimeter i diameter og har et funktionelt kantløst design,
 • Knabstrup Colorit Tallerken Gul 19 cm

  Knabstrup Colorit Tallerken Gul 19 cm
  Denne smukke kagetallerken fra Knabstrups serie Colorit giver farvespil i dit køkken og på middagsbordet. Server et lækkert stykke hjemmebagt (eller hjemmebragt) kage eller en nybagt bolle for en sød gæst. Den meget sarte farve passer perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem. Tallerknerne har elegante rifler i bunden og langs kanten - og så fås de i et hav af forskellige farver og glasurer. De stilrene tallerkner kan derfor nemt mixes med hinanden eller matches med andre steltyper. Knabstrups tallerkner tåler desuden mikroovn og opvaskemaskine.
 • Bubbles Oval Tallerken Grå 20 cm

  Bubbles Oval Tallerken Grå 20 cm
 • Undertallerken Gemma (25 cm)

  Undertallerken Gemma (25 cm)
  100% porcelæn Mål: 25 cm tåler opvaskemaskine tåler mikrobølgeovn
 • Amalie Dessert Tallerken 21 Cm Hvid

  Amalie Dessert Tallerken 21 Cm Hvid
  Flot dessert tallerken til at anrette din lækre mad på. Kan både bruges privat og erhverv. Materiale: PorcelænFarve: HvidStørrelse: 21 mm
 • Lace Tallerken Sand 25 cm

  Lace Tallerken Sand 25 cm
 • Madam Stoltz Round Wooden Plates 3 Pcs - Middagstallerkner Paulownia Træ - 160380SC

  Madam Stoltz Round Wooden Plates 3 Pcs - Middagstallerkner Paulownia Træ - 160380SC
  Madam Stoltz fra Round wooden plates, 3 Pcs. Middagstallerkner Træ Paulownia træ. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm Grå - Asietter Keramik Blå - EBO51CEB

  Mateus Bubbles Oval Tallerken 20cm Grå - Asietter Keramik Blå - EBO51CEB
  Tallerken oval, fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, krus, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Espresso Kup 9cl Rustik Kobber Terra

  Espresso Kup 9cl Rustik Kobber Terra
  Terra Porcelæns udefinerede skønhed er skabt gennem naturlige effekter og spontane reaktioner, som opstår i ovnen. En unik glasurformel, kombineret med brænding ved høj temperatur, resulterer i, at ikke to stykker ser helt ens ud, og farveintensiteten var

Købe tallerkner online

Rækken af tallerkner på nettbutikker er storRækken af tallerkner på nettbutikker er stor. Nogle butikker har fokuseret på at have porcelæn fra kendte mærker som Rosendahl, Marimekko og Rörstrand. Andre har billige tallerkner du kan købe i større partier og bruge til daglig brug, t.ex. IKEA.

Når vi er på udkig efter en bestemt form af tallerken eller et bestemt mærke, er det tid at spare for at shoppe online. Det er ikke altid let at vide, hvilke fysiske butikker, der har bare en bestemt mærke.

 

ilead