Kander & karaffler
du kan købe online

Populær i kander & karaffler

Flere tips om kander & karaffler

 • Bodum Chambord, ekstra glas, 12 kopper

  Bodum Chambord, ekstra glas, 12 kopper
  Der kan være flere gode grunde til, at du har brug for en ny glasbeholder til din Chambord stempelkande fra Bodum. Det kan være, at du har brug for en ekstra glaskande, hvis der kommer mange gæster. Eller hvis din glaskande uheldigvis er gået i stykker.
 • Aida Raw Flødekande 20 Cl - Mælkekander Stentøj Titanium Black - 14807

  Aida Raw Flødekande 20 Cl - Mælkekander Stentøj Titanium Black - 14807
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Design Letters Termoflaske 50 Cl - Termokander Rustfrit Stål Lavendel - 30100105LAVENLIFE

  Design Letters Termoflaske 50 Cl - Termokander Rustfrit Stål Lavendel - 30100105LAVENLIFE
  Termoflasken fra Design Letters er fremstillet af rustfrit stål med et smukt, afpudset design. Den har et lufttæt låg med en matchende farve og en diskret tekst. Holder kold mad og drikke iskold i 24 timer og varm mad eller drikke varm i 12 timer. Designet af Arne Jacobsen. Om termoflasken fra Design Letters- Stilrent, tidløst design.- Fremstillet af rustfrit stål og polypropylen.- Diameter: 75 mm.- Højde: 195 mm.- Kapacitet: 50 cl.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kombinér termoflasken med en termokop fra Design Letters.- Termoflasken findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af termoflasken- Kun håndvask.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hällmark Kaffekande til bål 3 liter

  Hällmark Kaffekande til bål 3 liter
  Varm vand til kaffen over bål eller lignende ude i naturen takket være kaffekanden fra Hällmark, som er designet specifikt til dette. Det er det perfekte produkt til dig, der elsker at tage på camping- eller telttur, og sætter pris på at nyde en kop kaffe
 • Tell Me More Ivy kande, clear

  Tell Me More Ivy kande, clear
  Ivy kanden fra Tell Me More er håndlavet og fremstillet af genbrugsglasmasse. Karaflen rummer 60 cl. og fås i farverne Clear og Smoke - begge med et stilrent og tidløst udtryk.
 • Pols Potten Undressed Teapot White - Tebryggere & Tekander Porcelæn Hvid - 230-400-177

  Pols Potten Undressed Teapot White - Tebryggere & Tekander Porcelæn Hvid - 230-400-177
  Pols Potten fra Undressed Teapot, White. Tebryggere & Tekander Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rice Gold Bird Termo 1l Dark Mint - Termokander Mint Green - THERMO-BIDMI

  Rice Gold Bird Termo 1l Dark Mint - Termokander Mint Green - THERMO-BIDMI
  Termo fra RICE med en lille fugl på toppen af låget. Perfekt at have med på picnic. Rummer 1 liter og holder varme op til 12 timer.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Mateus Msy Kande 70cl Is Blå - Vandkarafler & Vandkander Keramik Icy Blue - EIB08MSY

  Mateus Msy Kande 70cl Is Blå - Vandkarafler & Vandkander Keramik Icy Blue - EIB08MSY
  Denne kande er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Vitamix Vådkande 0,9 liter

  Vitamix Vådkande 0,9 liter
  Den smarte Wet blade mini blenderkande, er en rigtig god tilføjelse til enhver VitaMix blender. Den er praktisk og effektiv, når der skal laves smoothies eller supper.  Kanden har en kapacitet på 0,9 liter og er desuden udstyret med en måleindikator, som
 • Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Låg Til Kaffekande - Kaffekander Hvid - 10530-405101-14032

  Rosenthal Brillance Fleurs Sauvages Låg Til Kaffekande - Kaffekander Hvid - 10530-405101-14032
  Rosenthal fra Brillance Fleurs Sauvages Låg til Kaffekande. Kaffekander Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Nova Sausekande 0,45l - Serveringsskåle Hvid - 887277

  Eva Solo Nova Sausekande 0,45l - Serveringsskåle Hvid - 887277
  Eva Solo fra Nova Sausekande 0,45L, Hvid. Serveringsskåle Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Magnor Swirl Karaffel 27 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 201661

  Magnor Swirl Karaffel 27 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 201661
  Karaflen fra Magnor har et farverigt design i mundblæst krystalglas. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Designet af Camilla Prytz. Om karaflen fra Magnor- Fremstillet af krystalglas.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Swirl.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Bodum Chambord Stempelkande 8 Kopper - Stempelkander Plast Krom - 1928-16

  Bodum Chambord Stempelkande 8 Kopper - Stempelkander Plast Krom - 1928-16
  Chambord er en klassisk fransk stempelkande fra Bodum. Stempelkanden så dagens lys i 50'erne og har siden været en klassiker i hjem verden over. Stempelkanden findes i flere forskellige farver.. Køb Stempelkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Maku Duo Keramik kaffekande og filtersæt

  Maku Duo Keramik kaffekande og filtersæt
 • Georg Jensen Cobra kande

  Georg Jensen Cobra kande
  Cobra kanden fra Georg Jensen er fremstillet af rustfrit stål. Dette sikrer et tidløst udtryk, der passer ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Kanden har en ergonomisk og organisk form, der sikrer god brugervenlighed, og formsproget er desuden med
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Olivengrøn - 14310

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Olivengrøn - 14310
  Kanden fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kanden fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Kanden findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Nachtmann Aspen Sæt Karaffel Og 2 - Whiskykarafler Glas Klar - 90024

  Nachtmann Aspen Sæt Karaffel Og 2 - Whiskykarafler Glas Klar - 90024
  Aspen karaffel 75cl og 2 whiskey glas 32cl. Køb Whiskykarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Bodum Crema stempelkande, 8 kopper - 1 L

  Bodum Crema stempelkande, 8 kopper - 1 L
  Siden 1950erne har Bodum været blandt Europas førende skabere af smukke stempelkander. Bodum udvikler sig hele tiden og med Crema-serien har de skabt en stempelkande, som trækker på den rige historie, mens de bruger den moderne teknologi til at sørge for,
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Kande 1,6 L /blå - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Hvid - 1023877

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Kande 1,6 L /blå - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Hvid - 1023877
  Denne smukke kande kommer fra Royal Copenhagen. Kanden kommer fra en porcelænserie med en mat finish, der giver en elegant og rustik stemning til lærredet. Fantastisk til nordisk køkken. Håndlavet og unik, variationer i udseende og form kan forekomme. Krukken kan findes i forskellige størrelser og kan modstå opvaskemaskinen.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Ferm Living Flow Jug - Speckle - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Off-White - 1104264630

  Ferm Living Flow Jug - Speckle - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Off-White - 1104264630
  Kanden fra Ferm Living har et moderne, rustikt design i mat, glaseret porcelæn. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kanden fra Ferm Living- Fra kollektionen Flow.- Bredde: 100 mm.- Højde: 220 mm.- Længde: 150 mm.- Kapacitet: 100 cl.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Stelton Em77 Classic Termokande 1 L - Termokander Plast Lavendel - 997

  Stelton Em77 Classic Termokande 1 L - Termokander Plast Lavendel - 997
  Termokanden fra Stelton har elegant, skandinavisk design med tætsiddende, vipbart låg for nem anvendelse. Den har højkvalitets materiale med komfortabelt håndtag på siden. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Erik Magnussen. Om termokanden fra Stelton- Elegant, skandinavisk design.- Findes også som kedel.- Vipbart låg.- Komfortabelt håndtag.- Fra kollektionen Classic.- Termokanden findes i forskellige farver.- Fremstillet af plastik og glas.- Højde: 300 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 105 mm. Vedligeholdelse af termokanden- Rengøres med en fugtig klud.- Skyl med vand.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru termokande 1,0 liter, hvid

  Rosendahl Grand Cru termokande 1,0 liter, hvid
  Servér dine varme drikke i denne fine og testvindende termokande fra Rosendahl Grand Cru serien. Kanden har en god størrelse og kan rumme op til 1 liter. Den praktiske trykknapfunktion i toppen sikrer, at kanden holder på varmen længe, så du har ekstra go
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Kande 38 Cl - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Hvid - 1017349

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Kande 38 Cl - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Hvid - 1017349
  Denne smukke kande kommer fra Royal Copenhagen. Kanen kommer fra en porcelænserie med en mat finish, der giver en elegant og rustik stemning til lærredet. Fantastisk til nordisk køkken. Håndlavet og unik, variationer i udseende og form kan forekomme. Krukken kan findes i forskellige størrelser og kan modstå opvaskemaskinen.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Barletta Mælkekande 550 ml

  Barletta Mælkekande 550 ml
  Vi gør meget ud af vores kaffeserveringer. Men gør vi nok ud af at servere mælken, som for mange er en essentiel tilføjelse til kaffen? Med denne mælkekande fra Barletta kan du servere mælken i samme høje klasse, som du serverer kaffen. Det elegante desi
 • Alfi Isotherm Termoflaske 75 Cl - Termokander Rustfrit stål - 19769

  Alfi Isotherm Termoflaske 75 Cl - Termokander Rustfrit stål - 19769
  Termoflasken fra Alfi har et robust, stilrent design i rustfrit stål. Holder kold mad og drikke iskoldt i 24 timer og varm mad eller drikke varmt i 12 timer. Kan bruges både hjemme og på farten. Om termoflasken fra Alfi- 2-års garanti.- Miljøvenligt design.- BPA-frit materiale.- Termoflasken kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af termoflasken- Tåler opvaskemaskine. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Thimble Termokande 1l - Termokander Plast Sort - 502717

  Eva Solo Thimble Termokande 1l - Termokander Plast Sort - 502717
  Thimble termokande fra Eva Solo har et funktionelt design og kan anvendes til både te og kaffe. Holder drikken varm i op til 6 timer. Kanden har drypfri hældetud og rummer 1 liter. . Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Bitz tekande grå 1,2 liter

  Bitz tekande grå 1,2 liter
  Bitz tekanden rummer 1,2 liter og er fremstillet i robust stentøj med den kendte flotte reaktive glasur. Håndtaget er i egetræ med messingnitter. Bryg en dejlig kande med din yndlingste, server den skoldhed og lade hyggen og roen spred sig. 1,2 liter Grå
 • Nachtmann Sculpture Karaffel + 2 Tumblers - Tumblers Krystalglas Klar - 101984

  Nachtmann Sculpture Karaffel + 2 Tumblers - Tumblers Krystalglas Klar - 101984
  Sculpture karaffel og tumblers fra Nachtmann i flot og skulpturelt design med smuk lysrefleksion. Glasset er designet af Ahmet Uslu, som har studeret kunst i Sverige.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekande Med Låg 100 Cl - Tebryggere & Tekander Porcelæn Hvid - 1017340

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Tekande Med Låg 100 Cl - Tebryggere & Tekander Porcelæn Hvid - 1017340
  Tekande med et klassisk håndmalet mønster fra serien Musselmalet Mega, det er en ny fortolkning af Musselmalet Plain. Det håndmalede mønster fra 1775 er blevet en del af Danmarks kulturarv. I MEGA er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret af Karen Kjælgård-Larsen. Hver del af serien er unik og håndmalet, og variation i udseende kan forekomme.. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termokande 1 - Termokander Plast Olivengrøn - 27122

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termokande 1 - Termokander Plast Olivengrøn - 27122
  Termokanden fra Rosendahl har et smart design med stilfulde farver at vælge mellem. Den har et komfortabelt håndtag med en praktisk trykknap på toppen for at holde varmen længe. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om termokanden fra Rosendahl- Fra kollektionen Grand Cru.- Trykknap på toppen.- Smart design.- Termokanden findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af termokanden- Håndvask anbefales.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Bodum ASSAM tekande med glashåndtag, 1,5 l, sort og stål

  Bodum ASSAM tekande med glashåndtag, 1,5 l, sort og stål
  Den klassiske tekande fra Bodums ASSAM serie, udnytter det samme brygningssystem som de populære stempelkander. Det giver fuld kontrol over brygningsprocessen når der bruges løs te, hvilket i den sidste ende giver et mere smagsfuldt og bedre resultat. 
 • Stelton termokande sand 1 liter

  Stelton termokande sand 1 liter
  EM77 termokanden må siges at være et dansk designikon kendt over hele verden. Termokanden leveres med både vippelåg og skruelåg så kanden kan transporteres med indhold. Med glasindsats En kande du kan have glæde af altid da både indmad, pakninger og låg kan udskiftes ved slidtage. Designet af Erik Magnussen Sand Rummer 1,0 liter
 • PICNIC Termoflaske m. 4 kopper 1 L blossom

  PICNIC Termoflaske m. 4 kopper 1 L blossom
 • Bodum Termopres kande til 8 kopper rustfri blank

  Bodum Termopres kande til 8 kopper rustfri blank
  Trykpres kande fra Bodum i rustfrit stål. Er du træt af glasbrud på din pressebrygger? Dette er løsningen, og du får termo funktionen ved køb. Denne trykpres kande kombinerer elegance med de bedste materialer til perfekt funktion. Den dobbeltsidede rust
 • Eva Solo AquaStar Vandkande 2 liter, hvid

  Eva Solo AquaStar Vandkande 2 liter, hvid
  Det er ikke alle vandkander, man har lyst til at udstille i sit hjem - de er ofte mere funktionelle end skønne. Det har Eva Solo gjort op med med denne elegante vandkande i plast og forkromet plast, der med sit enkle og moderne design gør sig fortjent ti
 • Tokyo Design Studio Nippon Blue sæt med tekande og krus

  Tokyo Design Studio Nippon Blue sæt med tekande og krus
  Inviter tre af dine nærmeste på te ved hjælp af dette tesæt fra Tokyo Design Studio, som består af fire tekrus og en tekande. Sættet er en del af Nippon Blue-serien, som består af skåle, krus, tallerkener osv. med elegante og unikke blå motiver, der pry
 • Stelton Emma Serveringskande i grå

  Stelton Emma Serveringskande i grå
  Denne Stelton Serveringskande fra serien, Emma, er det perfekte designfund. Du bestemmer selv, havd du ønsker at servere i den dekorative kande med plads til 2 liter. Håndtaget på kanden har et ergonomisk design, der gør den ekstra behagelig at betjene. E
 • Bredemeijer Cosy Romantic Tekande Hvid/blank Stål

  Bredemeijer Cosy Romantic Tekande Hvid/blank Stål
  Cosy Romantic tekanden har en kapacitet på 1,3 liter og et smukt, elegant og lidt anderledes design i keramik og rustfrit stål af høj kvalitet. Tekanden har et smart, aftageligt hus af stål med et isolerende filtlag, der holder på teens varme og smag i læ
 • Alfi Skyline Termokande 1 Liter Denim

  Alfi Skyline Termokande 1 Liter Denim
  Alfi Skyline kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i rustfrit stål i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Holder varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer.
 • Hammershøi tekande hvid 1,2 liter

  Hammershøi tekande hvid 1,2 liter
  Kähler Hammershøi tekande 1,2 ltr. Hvid med messingbelagt hank der giver det kendte Hammershøi design et ekstra twist af eksklusivitet. Tekanden har indbygget si der holder tebladene adskilt fra teen. Hanken kan blive varm - er aftagelig og bør tages af ved maskinopvask (max 60 grader). Kan uden hank kommes i microovn ved maks. 1000W. Design af Hans-Christian Bauer
 • Riedel Tyrol Karaffel 75 Cl - Vinkarafler Glas Klar - R-1405/13

  Riedel Tyrol Karaffel 75 Cl - Vinkarafler Glas Klar - R-1405/13
  Karaflen fra Riedel har smukt design i glas perfekt til rosé, hvid- og rødvine. Den har elegant form perfekt til middagsselskaber. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om karaflen fra Riedel- Mundblæst karaffel.- Tidløst design.- Fremstillet af glas.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Højde: 192 mm.- Kapacitet: 75.0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 1 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5015336

  Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 1 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5015336
  Oval Oak er en elegant karaffel, der er perfekt til vin eller vand. Med den runde Oak Cork, der kan afhentes nemt, kan du nemt sprede vine, der skal serveres. Passer perfekt sammen med duge. Mundblæst glas. Leveret i en gaveæske. Carafe er tilgængelig i flere størrelser.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Kande 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Keramik Vanilla White - 10160-14-10

  Louise Roe Ceramic Pisu Kande 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Keramik Vanilla White - 10160-14-10
  Kanden fra Louise Roe har et stilrent design i keramik. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kanden fra Louise Roe- Fremstillet af keramik.- Kanden kommer i 3 forskellige størrelser.- Fremstillet i Portugal.- Kapacitet: 75 cl.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Riedel Drinkskande fra Drink Specific

  Riedel Drinkskande fra Drink Specific
  Denne drinkskande fra Riedels Drink Specific-kollektion er skabt til at mikse lækre cocktails, som kan serveres fra kanden på stilet manér. Kanden er fremstillet af glas og har et elegant, riflet design, som gør sig godt i barskabet og på bordet.
 • Stelton Cylinda-line Vandkande Med Isstopper - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit stål - 03-3

  Stelton Cylinda-line Vandkande Med Isstopper - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit stål - 03-3
  Vandkande med iCelip fra Stelton. Denne vandkande er perfekt til servering af iskold drikkevarer! Det er en moderne, men klassisk vandkande med en indbygget iCelip, som holder isbiterne i krukken og drikkekoldet. Velegnet til hverdag og festlige lejligheder. Det blev designet af Arne Jacobsen og tilhører den ikoniske serie Cylinda-line.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Mateus Lace Kande 1,2l - Vandkarafler & Vandkander Keramik Sand - ESP114CSA

  Mateus Lace Kande 1,2l - Vandkarafler & Vandkander Keramik Sand - ESP114CSA
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Aida Raw Flødekande 20 Cl - Mælkekander Stentøj Northern Green - 15707

  Aida Raw Flødekande 20 Cl - Mælkekander Stentøj Northern Green - 15707
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • RIG-TIG Hottie termokande, hvid

  RIG-TIG Hottie termokande, hvid
  Rig-Tigs fine Hottie-termokande holder din kaffe eller te varm i flere timer, og den rummer op til 8 kopper. Termokanden har et moderne og nydeligt design med sin skarptskårne hældetud og den store hank, som gør den rar at hælde af.

Servere i en elegant kande eller karaffel

Servere i en elegant kande

Når du ønsker at indstille bordet pænt bør drikke serveres i en kande eller karaffel. Ikke bare placere drikkevaren i sin pakke på bordet, medmindre det er en virkelig stilfulde pakke.

På denne side har vi samlet op masser af forskellige kander du kan købe på online butikker her i Danmark. Hvis du er på udkig efter et bestemt mærke, kan du filtrere alle produkter baseret på mærkenavne.

Funktionelle karafler og kander

Der er mange forskellige former for kander og karafler til drinks og formål. Selv om mange kander er designet til at være stilfuld, er der mange funktionelle elementer i design.

- Termoskander, når drikken skal holdes varm
- Vinkaraffler, for røde vine, der skal luftes
- Tekander

Kander kan fremstilles i forskellige materialer, der giver den kande del af funktionaliteten. En juicekande skal være fremstillet af et materiale modstandsdygtigt over for indstilles i køleskabet og sætte isterninger i.

 

ilead