Indretning -
Dekoration og ting til hjemmet

Her er pynteting og dekorationer fra interiør- & designbutikker med indretning online. Vi giver dig alt fra fine vaser og krukker til fyrfadsstager og porcelænsfigurer af kendte designere og mærker. Start her, når du ønsker at købe ny dekoration og pynt till hjemmet dit.

Kategorier: Vaser | Krukker | Fyrfadsstager | Porcelænsfigurer | Skulpturer

Populær i indretning

Flere tips om indretning

 • Louise Roe Balloon 04 Vase 32 Cm - Vaser Keramik Sanded Ocker - 10160-15-12

  Louise Roe Balloon 04 Vase 32 Cm - Vaser Keramik Sanded Ocker - 10160-15-12
  Vasen fra Louise Roe har et elegant, karakteristisk design med bløde former i keramik. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Louise Roe- Højde: 320 mm.- Diameter: 100 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • EMMA LEE vase - højde 30 cm

  EMMA LEE vase - højde 30 cm
  Håndlavet vase af keramik. Vasen er speciel i formen, blødt afrundet i kombination med smukt bølgende strukturstriber. Skønheden forstærkes af glasuren som føles naturlig, mat og uregelmæssig. Indersiden er også glaseret. Det fine håndværk gør hver v
 • Holmegaard Lysestage 2022 2-pak Flerfarvet - Lysestager Machine-blown Glass Multi - 4800495

  Holmegaard Lysestage 2022 2-pak Flerfarvet - Lysestager Machine-blown Glass Multi - 4800495
  Lysestagen fra Holmegaard har et klassisk, årligt julemotiv. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et værdsat samlerobjekt. Årlig kollektion. Designet af Jette Frölich. Om lysestagen fra Holmegaard- Fra kollektionen Holmegaard Christmas.- Sælges i 2-pak.- Højde: 75 mm.- Diameter: 70 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Vase Cophia

  Vase Cophia
  Cophia vasen fra Bloomingville er en smuk, rustik vase lavet af stentøj. Vasen er dekoreret i hånden og har en reaktiv glasering. På grund af glasuren og eftersom produktet er håndlavet kan farverne variere.
 • Torplyktan Sommarfägring Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1001-310-SV

  Torplyktan Sommarfägring Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1001-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en romantisk duft med liljekonval strejf perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Findes også som duftspreder.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lyngby Vase Copenhagen Green Mundblæst Glas H31 cm

  Lyngby Vase Copenhagen Green Mundblæst Glas H31 cm
 • SINNERUP Astrid vase (BLÅ, S)

  SINNERUP Astrid vase (BLÅ, S)
  Vores smukke Astrid keramik vase, er yndefuld og legesyg. Med sit formsprog skaber den en varm og ny stemning til dit hjem. Lad dig inspirer af vasens finurlige mønster og pryd dit bord, vidueskarm eller hylde med Astrid vasen. Mål: Small 16 x 16 cm. Large 21 x 26 cm.
 • Iittala Aalto vase, 22 cm, linned

  Iittala Aalto vase, 22 cm, linned
  Denne smukke mundblæste vase har en elegant form og er en af de oprindelige Alvar Aalto-modeller. Vasen har en ny størrelse og en form som er utroligt funktionel til forskellige typer af blomster. Pluk dine favoritblomster og forhøj livskvaliteten i hjemm
 • Uyuni Chamber Lysestage - Lysestager Marmor Sort - UL-30325

  Uyuni Chamber Lysestage - Lysestager Marmor Sort - UL-30325
  Lysestagen fra Uyuni har et stilrent design i marmor med en unik overflade og en høj kvalitet. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Egnet til 5 cm bloklys fra Uyuni. Om lysestagen fra Uyuni- Chamber er værdsat for det luksuriøse materiale- Chamber er også værdsat for den unikke overflade.- Fremstillet af marmor.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brick Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Sort - 7061030

  Kosta Boda Brick Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Sort - 7061030
  Brick Candle Holder har et helt eget udtryk, der gør det specielt. Formen på stearinlysholderen minder om en mursten og de flydende farveeffekter gør glasset til at føle sig unik og smuk. Den fås i flere fine farver, for eksempel sort, hvid, grøn, lilla og blå. Vælg den farve, der passer dig bedst, og lad lygten skabe en hyggelig atmosfære.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fyrfadsstage Pearl Grøn

  Fyrfadsstage Pearl Grøn
 • Audo Copenhagen Olfacte Duftlys 235 Gr Chapter - Duftlys Glas - 3200009

  Audo Copenhagen Olfacte Duftlys 235 Gr Chapter - Duftlys Glas - 3200009
  Duftlysene fra Audo Copenhagen er fremstillet af naturlig sojavoks med æteriske olier. De har frugtagtige, blomstrede dufte af træ perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Duftlysene har et smokey grey, elegant, varmeresistent glas. Chapter: zesty lemon, spicy cardamon Wet Ink: grapefruit, fresh mint, cedarwood En Passant: hyacinth, jasmine petals, geranium Private View: vanilla, madarin zest, smoky palo Midnight Soak: fig, lavender, bitter orange Fremstillet i USA. Om duftlysene fra Audo Copenhagen- Fremstillet af sojavoks.- Findes også som mindre størrelse.- Duftlysene kommer i 5 forskellige modeller.- Fremstillet i USA.- Download PDF for mere information.- Fra kollektionen Olfacte. Duft på stearinlyset:- Chapter: zesty lemon, spicy cardamon- Wet Ink: grapefruit, fresh mint, cedarwood- En Passant: hyacinth, jasmine petals, geranium- Private View: vanilla, madarin zest, smoky palo- Midnight Soak: fig, lavender, bitter orange - Brændetid: 30.0 timer.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lyngby Vase Midnight Blue Mundblæst Glas H38 cm

  Lyngby Vase Midnight Blue Mundblæst Glas H38 cm
 • &Tradition Momento Jh39 Lysestage - Fyrfadsstager Keramik Rødbrun - 25050164

  &Tradition Momento Jh39 Lysestage - Fyrfadsstager Keramik Rødbrun - 25050164
  Lysestagen fra &Tradition er fremstillet af glaseret keramik i smukke farver perfekt til ethvert hjem. Den har et klassisk design med fokus på form og funktion. Designet af Jaime Hayon. Om lysestagen fra &Tradition- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Jaime Hayon.- Fra kollektionen Momento.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslygte S Støvblå - Fyrfadsstager Glas Dusty Blue - 1630108

  Tell Me More Lyric Lyslygte S Støvblå - Fyrfadsstager Glas Dusty Blue - 1630108
  Lysestagen fra Tell Me More er perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt og er fremstillet af farvet glas med smukke, unikke variationer. Den har en jordagtig, harmonisk farve som giver et blødt og spredt lys. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Tell Me More- Jordagtig, harmonisk farve med smukke variationer.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Håndlavet.- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072

  Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072
  Skulpturen fra Dorre har en smuk hjerteform for at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af aluminium med en robust fod i træ. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Mila Vase 15 Cm - Vaser Stentøj Grøn - 5260604912

  Byon Mila Vase 15 Cm - Vaser Stentøj Grøn - 5260604912
  Vasen fra ByON har et iøjnefaldende, bølget design. Den er fremstillet af stentøj med en taktil overflade. Anvend den alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ByON- Mila er værdsat for de skulpturelle designs- Kombinér vasen med andre dekorationer fra ByON.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Meraki Duftlys L Nordic Pine - Duftlys Mix - 308150032

  Meraki Duftlys L Nordic Pine - Duftlys Mix - 308150032
  Meraki fra Meraki Duftlys L, Nordic Pine. Duftlys Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 16 Cm - Krukker Ler Rosa - KR16S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 16 Cm - Krukker Ler Rosa - KR16S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet. Denne blomsterpotte er vandtæt og kan bruges både indenfor og udenfor.Proper dræning giver planterne og deres rødder rum til at trække vejret, og overlegen ler holder i den fugt, de har brug for. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke først blev lavet på Fredensborg "Slot" i 1860. Potterne er håndlavede og derfor hver pot er smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Vase 18 Cm Smokey Grey - Vaser Mundblæst Glas Røggrå - 1066194

  Iittala Alvar Aalto Vase 18 Cm Smokey Grey - Vaser Mundblæst Glas Røggrå - 1066194
  Vasen fra Iittala har et ikonisk, skandinavisk design med en lille størrelse perfekt til små buketter eller kviste. Den er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Kollektionen er kun til salg i en begrænset periode. Originaldesign fra 1937. Designet af Alvar Aalto. Om vasen fra Iittala- Fremstillet af mundblæst glas.- Lille størrelse perfekt til små buketter eller kviste.- Skandinavisk design.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Begrænset oplag. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Indian Jungle Ed-22 Flaske - Kunstglas Krystalglas Gul - 7540049

  Kosta Boda Indian Jungle Ed-22 Flaske - Kunstglas Krystalglas Gul - 7540049
  Flasken fra Kosta Boda har en antik form med et fantasifuldt motiv til at lyse op i rummet. Den er fremstillet af krystalglas med en herlig, gul farve. Begrænset oplag. Designet af Ulrica Hydman-Vallien. Om flasken fra Kosta Boda- Antik form.- Fantasifuldt motiv.- Herlig, gul farve.- Fremstillet af krystalglas.- Denne serie er begrænset til 300 styk.- Designet af Ulrica Hydman-Vallien.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ada Dot Vase 26 cm Orchid/Light Purple

  Ada Dot Vase 26 cm Orchid/Light Purple
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Rain - Kunstglas Mundblæst Glas Reng - 1057700

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Rain - Kunstglas Mundblæst Glas Reng - 1057700
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Plant Pot Flowerpot M Gray - Krukker Polystone Grå - 507991

  Hay Plant Pot Flowerpot M Gray - Krukker Polystone Grå - 507991
  Plant Pot blomsterkrukke af Hay er en stringent og stilren krukke som fungere både inde og udendørs. Krukken er i polysten og er let at flytte rundt på. På indersiden findes en beskyttende belægning og hul i bunden for dræn. Krukken bør tages ind om vinteren da den ikke tåler frost. Plant Pot findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase H20 Cm - Vaser Glas Klar - 364458

  Ernst vase H20 Cm - Vaser Glas Klar - 364458
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i glas med et klassisk look der aldrig går af mode. Den har en dekorativ snøre hele vejen rundt med en plade i metal med et diskret Ernst logomærke. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Klassisk design.- Dekorativ snøre med en plade i metal med et diskret logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aytm Glacies Vase 23,5 Cm - Vaser Glas Sort - 508080050014

  Aytm Glacies Vase 23,5 Cm - Vaser Glas Sort - 508080050014
  Vasen fra AYTM er perfekt til stuen eller soveværelset og til badeværelset og har et enkelt, unikt design i glas med en sort nuance og en dekorativ fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Findes i forskellige størrelser. Elegant følelse perfekt til friske og tørrede blomster. Om vasen fra AYTM- Denne vase er en del af AYTM-kollektionen.- Enkelt design.- Sort nuance.- Smuk silhuet.- Unikt udseende.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som klar vase.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Post vase, 23 cm, cast iron

  DBKD Post vase, 23 cm, cast iron
  Keramikvase fra Post-serien fra svenske DBKD. Vasen har et afrundet design med et luksuriøst og tungt udtryk. Den er 23 centimeter høj, har en diameter på 8 centimeter og fås i flere farver. Vasen kan passe ind mange steder i hjemmet - på reolen, i vind
 • Marimekko Fyr Lysestage farvet - Lysestager Mundblæst Glas Koral - 072843-200

  Marimekko Fyr Lysestage farvet - Lysestager Mundblæst Glas Koral - 072843-200
  Lysestage fra Marimekko med et smukt design i mundblæst glas med en afrundet form perfekt til fyrfadslys. Den har et unikt look for en blød og smuk indramning af lyset. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Designet af Carina Seth Andersson. Om lysestagen fra Marimekko- Designet af Carina Seth Andersson.- Sælges i 1-pak.- Diameter: 127 mm.- Højde: 83 mm.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Poppy Lysestage 7,5 Cm - Lysestager Porcelæn Hvid - 693017

  Kähler Hammershøi Poppy Lysestage 7,5 Cm - Lysestager Porcelæn Hvid - 693017
  Lysestagen fra Kähler er fremstillet af hvidt porcelæn med ikoniske riller og et håndmalet blomstermotiv. Den har en elegant følelse med en farvekombination der aldrig går af mode. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Rikke Jacobsen & Hans-Christian Bauer. Om lysestagen fra Kähler- Fra kollektionen Hammershøi Poppy.- Håndmalet blomstermotiv.- Findes også som vase.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dekorationsvase Niza

  Dekorationsvase Niza
  Niza dekorationsvase fra Bloomingville er en smuk vase lavet af terrakotta med et vidunderligt håndmalet mønster. Hvert produkt er unikt, fordi de er dekoreret i hånden. Brug den sammen med tørrede blomster, da materialet ikke er 100% vandtæt.
 • Lladro The Black Guest By Jaime Hayon Lille - Porcelænsfigurer Sort - 1007733

  Lladro The Black Guest By Jaime Hayon Lille - Porcelænsfigurer Sort - 1007733
  Design: Jaime Hayon (Lladró Atelier). Base included.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat fyrfadsstage, D 9,5 cm.

  Orrefors Carat fyrfadsstage, D 9,5 cm.
  Denne smukke fyrfadsstage fra Orrefors' Carat-kollektion er designet af den dygtige designer, Lena Bergström. Bergström har ladet sig inspirere af juveler og ædelstene, da denne kollektion blev til, og det kommer tydeligt til udtryk i stagens assymetrisk
 • Aytm Arura Vase Medium - Vaser Mundblæst Glas Sort - 506780050083

  Aytm Arura Vase Medium - Vaser Mundblæst Glas Sort - 506780050083
  Vasen fra AYTM har et iøjnefaldende design i mundblæst glas med en boblet, smuk overflade og et elegant look. Om vasen fra AYTM- Fremstillet af mundblæst glas.- Smuk overflade med en boblet tekstur.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys French Linen - Duftlys - V8244

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys French Linen - Duftlys - V8244
  Duftlyset fra Voluspa har en sprød duft med en citrus blomsterduft og vaniljestrejf for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har 40h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Sprød duft med et blomsterstrejf.- Vanilje.- Citrus.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Cotton flower, Amber, Sundried vanilla bean, Citrus peel, White cedar.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Forma Vase Klar H20 cm

  Forma Vase Klar H20 cm
 • Dbkd Cloudy Krukke Stor Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150804W

  Dbkd Cloudy Krukke Stor Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150804W
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SINNERUP Cloud Krukke m. låg 9x10 cm (GRÅBLÅ, ONESIZE)

  SINNERUP Cloud Krukke m. låg 9x10 cm (GRÅBLÅ, ONESIZE)
  Cloud krukke med låg fra Sinnerup Cloud stellet er Sinnerups serie af stentøj. Cloud stellet er kendetegnet ved sin sky-lignende nuancer, den neutrale linje der følger kantens form og den smalle brune kant som skaber kontrast til stellet. Stellet har fået en reaktiv glasur og er brændt ved omkring 1280 grader: Den høje brændingstemperatur sikrer, at stentøjet opnår styrke og en solid fornemmelse, som gør det ideelt både hverdag og fest. Stellet har en behagelig glat overflade, der gør det nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for ridser og pletter. Under brændingsprocessen reagerer den reaktive glasur med omgivelser og temperaturer. Dette resulterer i at hver del af stellet er unikt, og der vil være små variationer i mønster og nuancer, som giver stellet et autentisk udtryk. Stellet tåler opvaskemaskine
 • Holmegaard Christmas julelyslygte 2023, 2-pak

  Holmegaard Christmas julelyslygte 2023, 2-pak
  Holmegaards Christmas lyslygte 2023 er perfekt til at fejre jul med dine nærmeste i det varme skær fra levende lys. De to dekorative fyrfadsstager er 7,5 cm høje og har motiver af kunstneren Jette Frölich, som inviterer os ind i sit originale og hyggelige
 • Holmegaard Arc Vase - Vaser Mundblæst Glas Mørkegrøn - 4340260

  Holmegaard Arc Vase - Vaser Mundblæst Glas Mørkegrøn - 4340260
  Vasen fra Holmegaard har et moderne design i mundblæst glas. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Designet af Sebastian Holmbäck. Om vasen fra Holmegaard- Højde: 210 mm.- Diameter: 135 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Lysestage Amber - Fyrfadsstager Glas Rav - 4340405

  Holmegaard Primula Lysestage Amber - Fyrfadsstager Glas Rav - 4340405
  Lysestagen fra Holmegaard er fremstillet af smukt, bølget glas til at give et behageligt lys. Lysestagen har et stilrent design til alle hjem og stilarter. Om lysestagen fra Holmegaard- Fra kollektionen Primula.- Lysestagen kommer i 3 forskellige farver.- Findes også som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Reijmyre Skog Vase 18 Cm Ravfarvet - Vaser Glas Amber - 32028

  Reijmyre Skog Vase 18 Cm Ravfarvet - Vaser Glas Amber - 32028
  Reijmyre fra Skog Vase 18 cm, Ravfarvet. Vaser Amber Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Mist Fyrfadsstage S Hvid - Fyrfadsstager Glas Mist White - 202100081

  House Doctor Mist Fyrfadsstage S Hvid - Fyrfadsstager Glas Mist White - 202100081
  Mist fyrfadsstage fra House Doctor er fremstillet af frostet glas og giver et herligt skær. Skab en skøn atmosfære i stuen, soveværelset eller på badeværelset med denne stage. Findes i to forskellige størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Pols Potten Vases Roman Vases 4 Pcs Black - Vaser Metal Sort - 300-205-008

  Pols Potten Vases Roman Vases 4 Pcs Black - Vaser Metal Sort - 300-205-008
  Pols Potten fra Vases Roman Vases 4 Pcs , Black. Vaser Sort Metal. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramik Blush - HI-028-02-PP

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramik Blush - HI-028-02-PP
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med en rund form perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Højde: 90 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aruba Foot Vase Oliven

  Aruba Foot Vase Oliven
 • Iittala Ruutu Vase 11,5x14 Cm Linen - Vaser Mundblæst Glas Hør - 1052180

  Iittala Ruutu Vase 11,5x14 Cm Linen - Vaser Mundblæst Glas Hør - 1052180
  Ruutu fra Iittala har et smukt design med en karakter som fremhæver blomster på smukkeste vis. Vasen er designet af den franske duo Ronan and Erwan Boroullec.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Rope Vas Sandy Large - Vaser Keramik Mole - 20191212m

  Dbkd Rope Vas Sandy Large - Vaser Keramik Mole - 20191212m
  Rope fra svenske DBKD er et kunstværk lige så vel som en smuk vase. Vasen er af keramik og findes i tre forskellige størrelser og to forskellige farver.Vasen er 100% vandtæt og kan også anvendes som vandkande. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Strindberg Lanterne 42 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 5-8528

  Dorre Strindberg Lanterne 42 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 5-8528
  Lanternen fra Dorre er perfekt til bloklys og fyrfadslys og har et klassisk design perfekt til bloklys og fyrfadslys. Den har en sort fod i jern med klare vinduer i glas og et praktisk håndtag på oversiden. Om lanternen fra Dorre- Praktisk håndtag.- Fremstillet af glas.- Perfekt til bloklys og fyrfadslys.- Lanternen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lanternen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead