Indretning -
Dekoration og ting til hjemmet

Her er pynteting og dekorationer fra interiør- & designbutikker med indretning online. Vi giver dig alt fra fine vaser og krukker til fyrfadsstager og porcelænsfigurer af kendte designere og mærker. Start her, når du ønsker at købe ny dekoration og pynt till hjemmet dit.

Kategorier: Vaser | Krukker | Fyrfadsstager | Porcelænsfigurer | Skulpturer

Populær i indretning

Flere tips om indretning

 • Kuru Vase Klar 25,5 cm

  Kuru Vase Klar 25,5 cm
 • CRÉTON MAISON Ella vase H 9 cm (HVID, ONE)

  CRÉTON MAISON Ella vase H 9 cm (HVID, ONE)
  Ella serien sætter ingen grænser for fantasien. Produkterne kan bruges som små vaser eller fyrfadslys, eller kaffen kan serveres i et krus. Serien består af 2 mønstre og fås i hvid og mint. Materiale: Porcelæn Mål: Ø 8,5 X H 9 cm
 • Alessi Gianni glaskrukke med låg, 70 cl., sort

  Alessi Gianni glaskrukke med låg, 70 cl., sort
  En fin glaskrukke med låg fra Alessi, som kan indeholde 0,7 liter og har en sjov detalje i låget. Under det tætsluttende låg sidder nemlig en lille figur, som kæmper for at holde fast i låget. Glaskrukken findes i flere forskellige farver og størrelser,
 • Voluspa Duftlys Moso Bamboo Ltd 25 Tim - Duftlys Mix - V7219

  Voluspa Duftlys Moso Bamboo Ltd 25 Tim - Duftlys Mix - V7219
  Moso Bamboo fra Voluspa kombinerer Moso-bambu, sort musk og japansk cypres som skaber en lokkende sensuel duft. Brændetid: 25 timer, 99 gram. Duftfamilie: grøn. Limited Edition.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • DBKD Kruset krukke, small, matte white

  DBKD Kruset krukke, small, matte white
  Krukken Kruset har en form, der giver dine planter mulighed for at trives. Det stilfulde design med bløde linjer er inspireret af gamle fliser og er velegnet som dekoration i de fleste rum. Krukken fås i tre forskellige størrelser og i flere farver. Denne
 • Sagaform Hold Vase 15cm Glas/guld - Vaser Mix - 5017869

  Sagaform Hold Vase 15cm Glas/guld - Vaser Mix - 5017869
  Hold er en unik glasvase designet af Pascal Charmolu. Vasens højde kan justeres ved at flytte op eller ned på den guldfarvede metalholder.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Menu Pov Oval Fyrfadsstage Messing - Fyrfadsstager Stål Sort - 4817839

  Menu Pov Oval Fyrfadsstage Messing - Fyrfadsstager Stål Sort - 4817839
  POV Oval fra Menu, designet af note Design Studio er smuk med sit grafiske designsprog. Det ser godt ud alene eller i en gruppe. I en vis vinkel kan man opleve, at lyset flyder i luften. Lysestagen er tilgængelig i sort eller messing.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ruutu vase 115x180 mm Grå

  Ruutu vase 115x180 mm Grå
 • Hay Moroccan Vase L / Grøn - Vaser Håndblæst Glas Blå - 507198

  Hay Moroccan Vase L / Grøn - Vaser Håndblæst Glas Blå - 507198
  Vasen fra Hay har et farverigt design til at give lidt ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af genanvendt håndblæst glas med herlige farver perfekte til ethvert hjem, uanset stil og smag. Om vasen fra Hay- Højde: 265 mm.- Diameter: 140 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Moroccan er påskønnet for den stærke, herlige farve og det dekorative design.- Miljøvenligt materiale med et håndlavet design.- Fremstillet i Marokko Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Skultuna Opaque Objects Lysestage - Lysestager belagt Stål Guld - 655-4-G

  Skultuna Opaque Objects Lysestage - Lysestager belagt Stål Guld - 655-4-G
  Lysestagen fra Skultuna har et rum-inspireret design i belagt stål med en afrundet, ujævn form perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Skultuna- Rum-inspireret design.- Fremstillet af belagt stål.- Afrundet, ujævn form.- Højde: 30 mm.- Diameter: 55 mm.- Pakkeantal: 1. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stoff Nagel Nagel Lysestage 3 Dele Sort Krom - Lysestager Zinklegering Black Chrome - 9037

  Stoff Nagel Nagel Lysestage 3 Dele Sort Krom - Lysestager Zinklegering Black Chrome - 9037
  Nagel lysestage fra Stoff. Sæt med tre dele som du kan sammensætte som du ønsker. Findes i flere farver. Nagel lysestage, en klassisk reproduktion af Werner Stoff for Hans Nagel modul lysestage fra 1965. Den stilrene lysestage i krom eller messing passer både retro elskeren og den trendbevidste. Hver lysestage er et byggebart modul og du kan sammensætte dem som du vil. Køb flere stager og lav din egen unika STOFF lysestage. Originalen blev fremstillet af den tyske BMF (Bayerische Metallen Fabrik) i 60'erne og 70'erne og er idag en samleobjekt i hele verden. Nyproduktionen af stagerne sker under licens med Nagel Gmbh. Lysestagen er afpasset til en mindre størrelse stearinlys, 13 mm i diameter. Stagen er en smuk skulptur med eller uden lys. Lys kan købes separat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase 15 Cm - Vaser Keramik Grå - HI-028-024-GY

  Cooee Design Pastille Vase 15 Cm - Vaser Keramik Grå - HI-028-024-GY
  Ved rengøring af ydersiden af ​​de keramiske vaser fra Cooee Design, brug kun en blød klud. Når du skifter vand i din vase, skal du undgå at få vand på ydersiden af ​​vasen, fordi vand kan påvirke overfladen. Glem ikke at tørre åbningen af ​​vasen.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Torplyktan Rimfrost Duftlys - Duftlys Mix - TL-1006-160-SV

  Torplyktan Rimfrost Duftlys - Duftlys Mix - TL-1006-160-SV
  Rimfrost duftlys fra Torplyktan er et vidunderligt lys med duft af hvidt stille landskab, knirkende sne og klar luft. Lyset formår at transportere dig og dit hjem til et helt andet sted, gennem duften. Torplyktan tilbyder forskellige dufte som du kan gå på opdagelse i og finde det som passer dig bedst. Lysets primære ingrediens er økologisk sojavoks som er neutralt på kuldioxid og fri for giftstoffer. Lyset har også duft fra ceder, iris, vanilje, sandeltræ og musk. Lad lyset stå på et underlag som kan tåle varme, da glasset kan blive varmt. Lad aldrig levende lys stå uden opsyn. +30 timers brændetid. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dekorationsvase Pon

  Dekorationsvase Pon
  Pon dekorationsvase fra Creative Collection er lavet af kejsertræ i smukt design. Vaserne er håndskåret med fantastiske detaljer, som gør hver vase personlig og unik. Perfekt som dekoration på dit yndlingsbord, måske med en lille tørret blomst
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Vase 15 Cm - Vaser Mix - 1025830

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Vase 15 Cm - Vaser Mix - 1025830
  Dette middagserviset utfordrer tradisjoner med sin utvidede, sorte versjon, og har blitt et ettertraktet samleobjekt for designelskere. Black Fluted Mega bryter seg løs fra den blå og hvite tradisjonen med sorte penselstreker på hvitt porselen, og skaper en dramatisk kontrast som passer godt inn i det moderne hjemmet. Sofistikert, velbalansert og bare en smule opprørsk.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • RODRIGO krukke med stativ ø 20 cm

  RODRIGO krukke med stativ ø 20 cm
  Krukke af jern med stativ af mangotræ med teakfarvet finish. RODRIGO er en krukke, der er fin med hængende planter, der står i vindueskarmen og har plads til stilke og blade. Materiale: Jern og mangotræ. Størrelse: Krukke: højde 19,2 cm, Ø 20
 • Tell Me More Boule lysestage, black, medium

  Tell Me More Boule lysestage, black, medium
  Den håndsmedede lysestage Boule fra Tell Me More vil fungere som en smuk dekoration i dit hjem. Da smedningen udføres efter gamle traditioner fra et enkelt stykke, vil hvert produkt være unikt i udseende og form. Lysestagen fås i tre forskellige størrels
 • Aytm Arura Vase Medium - Vaser Mundblæst Glas Sort - 506780050083

  Aytm Arura Vase Medium - Vaser Mundblæst Glas Sort - 506780050083
  Vasen fra AYTM har et iøjnefaldende design i mundblæst glas med en boblet, smuk overflade og et elegant look. Om vasen fra AYTM- Fremstillet af mundblæst glas.- Smuk overflade med en boblet tekstur.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Antique Green - Lys Paraffin Grøn - 1911-4012

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Antique Green - Lys Paraffin Grøn - 1911-4012
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Bubble Vase 17,5cm - Vaser Klar - 202100981

  House Doctor Bubble Vase 17,5cm - Vaser Klar - 202100981
  House Doctor fra Bubble Vase 17,5cm, Klar. Vaser Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Pustet Glas Klar 20,5 cm

  Vase Pustet Glas Klar 20,5 cm
 • Bitz Vase 20 cm grøn

  Bitz Vase 20 cm grøn
  Pynt vindueskarmen, hylden eller spisebordet med den elegante vase fra Bitz, der er fremstillet i stentøj. Stentøjet er skinnende blank takket være den reaktive glasur, som også gør, at ikke to vaser er helt ens, og du dermed får et helt unikt produkt. Sp
 • Ernst vase H28 Cm - Vaser Glas Klar - 364459

  Ernst vase H28 Cm - Vaser Glas Klar - 364459
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i glas med et klassisk look der aldrig går af mode. Den har en dekorativ snøre hele vejen rundt med en plade i metal med et diskret Ernst logomærke. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Klassisk design.- Dekorativ snøre med en plade i metal med et diskret logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Kandelaber - Lysestager Stål Mørkegrå - 1024746

  Iittala Nappula Kandelaber - Lysestager Stål Mørkegrå - 1024746
  Nappula's Candelabra er designet af Matti Klenell, en svensk designer født 1972, kendt for sin udforskning af den nordiske designfilosofi og begreberne form og funktion. Matti Klenell stræber efter at bringe livet til sine kreationer ved at give dem karakter og personlighed. Den kandelabra har fire lys og fås i hvid og mørkegrå.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Bloomingville Taj Vase 22 Cm - Vaser Stentøj Gul - 82054816

  Bloomingville Taj Vase 22 Cm - Vaser Stentøj Gul - 82054816
  Vasen fra Bloomingville er fremstillet af stentøj med en varm, gul farve og geometriske former perfekt til snitblomster og grene. Om vasen fra Bloomingville- Geometrisk design.- Fremstillet af stentøj.- Højde: 220 mm.- Dybde: 95 mm. Vedligeholdelse af vasen. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Milk Lysestage 7,5 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Grøn - 541467

  Hay Flare Stripe Milk Lysestage 7,5 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Grøn - 541467
  Lysestagen fra Hay har smuk form med et muntert mønster. Den er fremstillet af borosilikatglas. Om lysestagen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Bredde: 110 mm.- Højde: 75 mm.- Længde: 110 mm.- Diameter: 110 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Elipse Vase Rosa

  Elipse Vase Rosa
 • Skandinavisk Lempi Scented Candle With Lid 65g - Duftlys Bøg Hvid - 20205

  Skandinavisk Lempi Scented Candle With Lid 65g - Duftlys Bøg Hvid - 20205
  Skandinavisk fra LEMPI Scented Candle with Lid 65g. Duftlys Hvid Bøg. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Pallo Vase Stor - Sort glas

  Pallo Vase Stor - Sort glas
 • Bloomingville Flikka Lysestage H21,5 Cm - Fyrfadsstager Polyresin Sort - 82053012

  Bloomingville Flikka Lysestage H21,5 Cm - Fyrfadsstager Polyresin Sort - 82053012
  Bloomingville fra Flikka Lysestage H21,5 cm, Sort. Fyrfadsstager Sort Polyresin. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Luna lysestage, small

  Tell Me More Luna lysestage, small
  Luna lysestagen fra Tell Me More er fremstillet af genbrugsglas og har et stilrent samt minimalistisk design. Lysestagen er lige så smuk helt enkelt med et stearinlys i, som den er med dekoration i, såsom sand, sten, blomster eller lignende. Lysestagen
 • Design House Stockholm Grow Minidrivhus S - Krukker Glas Klar - 2043-0000

  Design House Stockholm Grow Minidrivhus S - Krukker Glas Klar - 2043-0000
  Caroline Wetterlings Grow er fremstillet af to dele. Den nederste del holder jorden og planten. Den øvre del er et låg med en tud, så den kan anvendes som en vandkande. Det fungerer også som en ventil, der holder luft og regulerer fugt- og temperaturen inde i drivhuset. Grow er fremstillet af mundblæst glas. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Nobili Fyrfadsstage Large - Fyrfadsstager Keramik Nude - 692462

  Kähler Nobili Fyrfadsstage Large - Fyrfadsstager Keramik Nude - 692462
  Denne lille fyrfadsstage er inspireret af den smukke vinterskov. De fine skygger og lyseffekter pryder rummet og skaber en hyggelig atmosfære. . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • SINNERUP Mosaik fyrfadsstage H 10 cm. (ROSA, ONESIZE)

  SINNERUP Mosaik fyrfadsstage H 10 cm. (ROSA, ONESIZE)
  Mosaik fyrfadsstage fra Sinnerup. Pynt dit hjem med denne smukke mosaik lysestage. Stagen er håndlavet, hvilket gør den ekstra unik. Når lyset i stagen bliver tændt, vil der komme et smukt lys igennem glasset. Sæt stagen for sig selv eller brug den sammen med nogle af de andre varianter fra samme serie.
 • Sagaform Siri Lysestage 22,5 Cm - Lysestager Stål Silver - 5018349

  Sagaform Siri Lysestage 22,5 Cm - Lysestager Stål Silver - 5018349
  Lysestagen fra Sagaform har et klassisk design med en blomsterformet fod. Den er fremstillet af rustfrit stål med en fin, skinnende overflade for et eksklusivt indtryk. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Om lysestagen fra Sagaform- Klassisk design.- Fremstillet af rustfrit stål.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Dagsmeja Duftlys - Duftlys Mix - TL-1008-160-SV

  Torplyktan Dagsmeja Duftlys - Duftlys Mix - TL-1008-160-SV
  Dagsmeja duftlys fra Torplyktan er et vidunderligt lys med duft af forårets smeltevand og solens første varme stråler. Lyset formår at transportere dig og dit hjem til et helt andet sted, gennem duften. Torplyktan tilbyder forskellige dufte som du kan gå på opdagelse i og finde det som passer dig bedst. Lysets primære ingrediens er økologisk sojavoks som er neutralt på kuldioxid og fri for giftstoffer. Lyset har også duft fra kaffebønner, bergamot, sort peber, muskat, jasmin, vetiver, sandeltræ og vanilje. Lad lyset stå på et underlag som kan tåle varme, da glasset kan blive varmt. Lad aldrig levende lys stå uden opsyn. +30 timers brændetid. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Limelight Tulipanvase 195 mm Rav

  Limelight Tulipanvase 195 mm Rav
 • DBKD Wave vase, small, støbejern

  DBKD Wave vase, small, støbejern
  Keramikvase i stilfuldt skandinavisk design fra svenske DBKD. Vasen er en del af Wave-serien, som er kendetegnet ved sin elegante form med bløde linjer. Lavet af keramik, men med et rustikt støbejernslook. Kan tåle opvaskemaskine. Vælg mellem to forskelli
 • Seletti Milo Vase - Vaser Keramik Guld - 13315

  Seletti Milo Vase - Vaser Keramik Guld - 13315
  Vasen fra Seletti har et smukt design i keramik med en vidunderlig, gylden venus-skulptur. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Blow. Om vasen fra Seletti- Smukt design.- Fremstillet af keramik.- Venus-skulptur.- Dybde: 140 mm.- Bredde: 270 mm.- Højde: 370 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Kruset Krukke Large - Krukker Shiny White - 20210802sw

  Dbkd Kruset Krukke Large - Krukker Shiny White - 20210802sw
  Krukken fra DBKD har et smukt, hvidt design i keramik med en aflang form og en unik kant på toppen perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Smukt design.- Fremstillet af keramik.- Aflang form.- Unik kant.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Balloon Vase Small

  Balloon Vase Small
 • Kosta Boda Polar Lysestage Small 19 Cm - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Hvid - 7062110

  Kosta Boda Polar Lysestage Small 19 Cm - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Hvid - 7062110
  Lysestagen fra Kosta Boda har et skulpturelt design i mundblæst glas perfekt for designelskeren. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Designet af Göran Wärff. Om lysestagen fra Kosta Boda- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Kombinér lysestagen med en vase fra Kosta Boda.- Fra kollektionen Polar.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stelton Luna Fyrfadsstage Soft White 2 Stk.

  Stelton Luna Fyrfadsstage Soft White 2 Stk.
  Designduoen, Christina Halskov og Hanne Dalsgaard, har kreeret en enkel lysestage med et karakterfyldt udtryk. Luna-serien har de karakteristiske skarpe udskæringer som giver et interessant look i kombination med den runde bund, der passer godt ind i det moderne hjem. Designet er holdt i de lyse, nordiske farver, og derfor passer stagerne ind i et hvert hjem. Giv dem som gave eller forkæl dig selv med fyrfadsstagen fra Stelton.
 • Cooee Design Curved Lysestage 23 Cm - Lysestager Rustfrit Stål Sort - HI-029-07-BK

  Cooee Design Curved Lysestage 23 Cm - Lysestager Rustfrit Stål Sort - HI-029-07-BK
  Lysestagen fra Cooee Design har et stilrent design i rustfrit stål med bløde former og en indbydende følelse perfekt til næsten alle indretninger og rum på grund af dens stilrenhed og materiale. Om lysestagen fra Cooee Design- Curved er værdsat for det kurvede design- Curved er også værdsat for det enkle materiale.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Curved.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Organic Circle Vase Matt Ice Blue

  Organic Circle Vase Matt Ice Blue
 • Vase Hvid/grå 27 cm

  Vase Hvid/grå 27 cm
 • Hilke Collection Amico Vase Ø20 Cm - Vaser Messing - 2022-0107

  Hilke Collection Amico Vase Ø20 Cm - Vaser Messing - 2022-0107
  Vasen fra Hilke Collection har et håndlavet design i messing med en smuk, rund form og en gylden farve. Den har et vandtæt materiale. Leveres i en luksuriøs pose. Vælg mellem forskellige størrelser. Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish. Om vasen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing.- Findes også som vase i nikkelbelagt messing.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Behandlet inderside.- Kombinér vasen med et rødt Glanol messingpudsemiddel fra Hilke Collection.- Vandtæt. Vedligeholdelse af vasen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Mist Oval krukke, small, dust

  DBKD Mist Oval krukke, small, dust
  Brun krukke af modellen Mist Oval fra DBKD. Krukken er lavet af keramik med mat overflade i farven Dust og er designet af SaÅ¡a Antić. Den har en legende form, der føles både grafisk og organisk. Perfekt til potteplanter, men også som vase eller bare som
ilead