Indretning -
Dekoration og ting til hjemmet

Her er pynteting og dekorationer fra interiør- & designbutikker med indretning online. Vi giver dig alt fra fine vaser og krukker til fyrfadsstager og porcelænsfigurer af kendte designere og mærker. Start her, når du ønsker at købe ny dekoration og pynt till hjemmet dit.

Kategorier: Vaser | Krukker | Fyrfadsstager | Porcelænsfigurer | Skulpturer

Populær i indretning

Flere tips om indretning

 • Hammershøi glasvase 14 cm valnød

  Hammershøi glasvase 14 cm valnød
  Kähler Hammershøi seriens glasvaser har de karakteristiske profileringer og tydelige riller som kendes fra Hammershøi keramikvaser. Glasvasen har sin egen smukke silhuette og en formmæssig lethed, samtidig med af at vasen har tyngde og stabilitet. Den lanceres nu i en smuk varm valnød farve, hvor dybden i den brune farve smukt harmonerer med de andre Hammershøi serier. Glasvasen er mundblæst i størrelse H 14 cm. Tilfør din borddækning en eksklusiv og kreativ udtryk med de elegante vaser fra Hammershøi. Kombiner glasvaserne med Hammershøi-stellet i porcelæn og tilfør nye spændende dimensioner til din borddækning. Design af Hans-Christian Bauer.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Svane - Kunstglas Mix - 34269

  Målerås Glasbruk Wildlife Svane - Kunstglas Mix - 34269
  Blokken er håndlavet i Målerås og signeret i bunden. Leveres i gaveæske.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Fonte Lysholder Xl - Lysestager Støbejern Sort - 540662

  Hay Fonte Lysholder Xl - Lysestager Støbejern Sort - 540662
  Fonte lysholder fra Hay i groft, slidstærkt støbejern. Lysholderen har et enkelt, rent design. Stil produktet i vindueskarmen eller anvend det som ekstra lys på skrivebordet. Designet af Inga Sempé. Om lysholderen fra Hay- Lysholderen kommer i forskellige størrelser.- Lysholderen er tung. Vedligeholdelse af lysholderen- Håndvaskes. Kombinere lysholderen med stearinlys fra Hay.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Roses Duftlys Rose Otto 15 Tim - Duftlys Rosa - V5301

  Voluspa Roses Duftlys Rose Otto 15 Tim - Duftlys Rosa - V5301
  Voluspa fra Roses Duftlys Rose Otto, 15 tim. Duftlys Rosa . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Born In Sweden Rist Til Stumpastaken Stor - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Kulstål Sort - 7340167

  Born In Sweden Rist Til Stumpastaken Stor - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Kulstål Sort - 7340167
  Gitteret passer til Stumpastaken Large. Gitteret bruges ved at placere den på toppen af Stumpastaken så du får en overflade der kan holde mad og drikkevarer varm. Gitteret er perfekt til for eksempel gløgg og te.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Lysestager / Lysestage 3 Dele - Lysestager Rustfrit stål - 10019290

  Georg Jensen Lysestager / Lysestage 3 Dele - Lysestager Rustfrit stål - 10019290
  Lysestagerne fra Georg Jensen har et tidløst design med dobbelt funktion og et elegant, minimalistisk look perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. De er fremstillet af rustfrit stål. De har tre forskellige størrelser. Stilren fremtoning perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Designet af Georg Jensen Design Team. Om lysestagerne fra Georg Jensen- Fremstillet af rustfrit stål.- Kan også bruges som lysestage.- Passer til et fyrfadslys.- Passer til et stearinlys.- Lille lysestage: 8 cm.- Medium lysestage: 11 cm.- Stor lysestage: 14 cm.- Diameter: 5 cm. Vedligeholdelse af lysestagerne- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Carat vase

  Orrefors Carat vase
  Denne elegante glasvase fra Orrefors er designet af Lena Bergström ligesom den øvrige Carat-kollektion. Hele kollektionen er skabt med inspiration fra ædelsten og juveler, hvilket kommer til udtryk i det asymmetrisk slebne glas og de mange facetter og det
 • Omaggio Nuovo Vase 30 cm Blå

  Omaggio Nuovo Vase 30 cm Blå
 • Ernst Rund glasvase med læderbånd, 10 cm.

  Ernst Rund glasvase med læderbånd, 10 cm.
  Denne fine glasvase fra Ernst kan bruges både som vase og lygte, og den er også smuk med friske grene fra haven eller småsten og muslinger fra stranden. Omkring glasvasens hals er der bundet et tynd, brunt læderbånd med påhængt Ernst-logo, hvilket giver d
 • Kähler Omaggio Nuovo Urtepotte Ø15 Cm - Vaser Lertøj Grøn - 690165

  Kähler Omaggio Nuovo Urtepotte Ø15 Cm - Vaser Lertøj Grøn - 690165
  Urtepotten fra Kähler har muntert, charmerende design i lertøj med håndmalede striber perfekte til friske og tørrede blomster. Den har afrundet, smuk form. Om urtepotten fra Kähler- Fremstillet af lertøj.- Munter, charmerende vase.- Håndmalede striber.- Smuk, afrundet form.- Diameter: 150 mm.- Højde: 140 mm.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af urtepotten- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad 13,5 Cm - Krukker Keramik Lysegrå - 541109

  Hay Botanical Krukke Med Fad 13,5 Cm - Krukker Keramik Lysegrå - 541109
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Christmas Vase 10,5 cm.

  Kähler Hammershøi Christmas Vase 10,5 cm.
  Pynt spisebordet, sofabordet eller vindueskarmen denne jul med Hammershøi Christmas vasen fra Kähler. Vasen fungerer som den perfekte, diskrete juledekoration på julens borde og står flot selv eller med blomster i. Den dekorative vase måler 10,5 cm. i høj
 • Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø12 Cm / Small - Krukker Messing Mørk Rød - 31700R

  Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø12 Cm / Small - Krukker Messing Mørk Rød - 31700R
  Krukken fra Klong har et stilrent, ensfarvet design i rustfrit stål med et firkantet mønster og en herlig, mørkerød farve til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Smuk, mørkerød farve.- Vandafvisende fad.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et firkantet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Gry Wide Vase H24 Cm Røg - Vaser Mundblæst Glas Smoke - TH-05-03-SM

  Cooee Design Gry Wide Vase H24 Cm Røg - Vaser Mundblæst Glas Smoke - TH-05-03-SM
  Vasen fra Cooee Design har et naturinspireret design i mundblæst glas med en struktureret, smuk overflade og en smuk bredde perfekt til snitblomster og grene. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Tim Torp Hansen. Inspireret af et træ. Om vasen fra Cooee Design- Fra kollektionen Gry Wide.- Naturinspireret design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Højde: 240 mm.- Bredde: 150 mm.- Længde: 350 mm.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Vasen findes i forskellige farver.- Findes også som lidt lavere vase. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Omaggio vase Ø8,2 cm.

  Kähler Omaggio vase Ø8,2 cm.
  Denne vase fra Kähler Omaggio serien har et karakteristisk design, der passer ind i det moderne såvel som klassiske hjem. Vasen er udført i glas, og den er dekoreret med de fine striber, der kendetegner den populære Omaggio serie, som er det foretrukne va
 • Kähler Hammershøi Poppy vase 21 cm.

  Kähler Hammershøi Poppy vase 21 cm.
  Den perfekte tilføjelse til hjemmet, der mangler lidt klassisk og romantisk elegance. Vasen fra Kähler er velegnet som pynt i sig selv eller med en buket blomster i. Den vil pynte, hvad end den står i vindueskarmen, på spisebordet, sofabordet eller måske
 • House Doctor Vig Blomsterkrukke L Sæt 2stk Burnt Henna - Krukker Rød - 210530100

  House Doctor Vig Blomsterkrukke L Sæt 2stk Burnt Henna - Krukker Rød - 210530100
  House Doctor fra Vig Blomsterkrukke L Sæt 2stk, Burnt Henna. Krukker Rød . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Stelton Ora Vase 20 Cm Dark Powder/powder - Vaser Rustfrit Stål Lilla - 109-1

  Stelton Ora Vase 20 Cm Dark Powder/powder - Vaser Rustfrit Stål Lilla - 109-1
  Vasen fra Stelton er fremstillet af pulverlakeret rustfrit stål med smukke kontraster til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den har kontrasterende farver med en mat yderside og en skinnende inderside. Den har flere anvendelsesområder for en fremragende brugeroplevelse. Om vasen fra Stelton- Fremstillet af rustfrit stål.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kan også bruges som en potteskjuler. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Ollie Sculpture - Skulpturer Beton Sand - HI-KI-003-SA

  Cooee Design Ollie Sculpture - Skulpturer Beton Sand - HI-KI-003-SA
  Cooee Design fra Ollie Sculpture, Sand. Skulpturer Sand Beton. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Gala Vase Large 24,1 cm Hvid

  Gala Vase Large 24,1 cm Hvid
 • Marimekko Umpu Vase - Vaser Mundblæst Glas Aqua - 070942-500

  Marimekko Umpu Vase - Vaser Mundblæst Glas Aqua - 070942-500
  Vasen fra Marimekko har et vidunderligt design i mundblæst glas. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Carina Seth-Andersson. Om vasen fra Marimekko- Vidunderligt design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Højde: 200 mm.- Diameter: 186 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aytm Globe Vase Ø21 Cm / - Vaser Messing Sort - 500420050012

  Aytm Globe Vase Ø21 Cm / - Vaser Messing Sort - 500420050012
  Klassisk mundblæst globe placeret på en elegant messingbase. Globe vase fra Aytm har et smukt og enkelt udtryk som er flot både med og uden blomster.Globe findes i tre forskellige størrelser og masser af skønne farver at vælge mellem.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Curvy vase 21.5x12 Cm - Vaser Glas Sort - 364488

  Ernst Curvy vase 21.5x12 Cm - Vaser Glas Sort - 364488
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i sort glas med bløde kurver perfekte til et stilrent look perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Elegant, sort farve.- Blødt, kurvet design.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Moss Green - Kunstglas Mundblæst Glas Mosgrøn - 1057699

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Moss Green - Kunstglas Mundblæst Glas Mosgrøn - 1057699
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Georg Jensen HK Hurricane Stage Ø23 cm.

  Georg Jensen HK Hurricane Stage Ø23 cm.
  Spred ekstra glæde og hygge i hjemmet med denne smukke hurricane fyrfadsstage fra Georg Jensen. Henning Koppel er designeren bag, og fremtoningen er derfor elegant, men enkel, hvilket kendetegner hans smukke designs, der er elsket af mange. Stagen kombine
 • Kähler Omaggio vase sort 30,5 cm.

  Kähler Omaggio vase sort 30,5 cm.
  Omaggio vasen fra Kähler er et musthave for dig, der ønsker en moderne indretning. Vasen er udført i porcelæn, der er dekoreret med de klassiske Omaggio-striber. Den er smuk i samspil med øvrige elementer fra serien, men den er også yderst pæn på egen hån
 • Kähler Signature vase 15 cm

  Kähler Signature vase 15 cm
  Med naturen som inspirationskilde har MeyerLavigne skabt to nye vaser for Kähler med en unik blomstertragt lignede form. Vasen har medfølgende keramikplade med huller inspireret at lotusplantens frøstand, der gør det muligt at arrangere blomsterne præcis, som man vil have dem. Vasen kan naturligvis også bruges på traditionel vis uden pladen til en almindelig bundet buket. Vasen er lavet i stentøj, og som Kählers håndværksmæssige tradition foreskriver det, er vaserne håndmalede og har liv, dynamik og autenticitet i udtrykket. Vasen er dekoreret med striberne der starter brede på den runde del af vasen og bliver tynde og fine på den tragtformede del. Striberne er i mosgrønne, terracotta og lilla afdæmpede farver, der smukt komplementerer hinanden. Design MeyerLavigne
 • Vase Ace

  Vase Ace
  Elegant vase med diamantformet mosaik i glas Et rigtigt blikfang! H 52 x B 38 x D 38 cm Smukt som et objekt i sig selv, men ser også godt ud med et par tørrede blomster.
 • Flotta Vase Grøn

  Flotta Vase Grøn
 • LYNGBY Tube glasvase 20 cm dark blue

  LYNGBY Tube glasvase 20 cm dark blue
  Vase fra Lyngby. Denne smukke vase er en skulptur i sig selv. Den er mundblæst med en smuk slebet kant og fremstillet af gennemfarvet glas. Dens elegante udtryk passer perfekt i det moderne hjem og er flot til både friske og tørrede blomster. Der kan forekomme bobler i glasset.
 • Torplyktan Smultronställe Duftlys - Duftlys Mix - TL-1007-160-SV

  Torplyktan Smultronställe Duftlys - Duftlys Mix - TL-1007-160-SV
  Smultronställe duftlys fra Torplyktan er et vidunderligt lys med duft af knopper som brister og dage som bliver længere end nætter. Lyset formår at transportere dig og dit hjem til et helt andet sted, gennem duften. Torplyktan tilbyder forskellige dufte som du kan gå på opdagelse i og finde det som passer dig bedst. Lysets primære ingrediens er økologisk sojavoks som er neutralt på kuldioxid og fri for giftstoffer. Lyset har også duft fra fresia, honning, mimosa, pæonblade, magnolia, orkidé, patchuli, vetiver og vanilje. Lad lyset stå på et underlag som kan tåle varme, da glasset kan blive varmt. Lad aldrig levende lys stå uden opsyn. +30 timers brændetid. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Vase Rustic Ø 23 cm

  Vase Rustic Ø 23 cm
 • Kosta Boda Limelight Vase 19,5 cm Æblegrøn

  Kosta Boda Limelight Vase 19,5 cm Æblegrøn
  Lad den smukke vase fra Kosta Boda pynte på bordet eller i vindueskarmen med en buket tulipaner i. Vasen fungerer dog også smukt i sig selv. Vasen er en del af Limelight-serien, som designeren Göran Wärff står bag. Han har forsøgt at fange lyset og lade
 • Star Trading Flamme Romb Bloklys Led t 125 Mm - Lys Glas Hvid - 061-36

  Star Trading Flamme Romb Bloklys Led t 125 Mm - Lys Glas Hvid - 061-36
  Bloklyset fra Star Trading har indbygget LED for en fremragende brugeroplevelse. Stearinlyset har et dekorativt design med en hyggelig følelse. Det er fremstillet af glas og voks og har et rombemønster. Det har en funktionel timerfunktion for nem anvendelse og et ekskluderet batteri. Kun til indendørs brug. Om bloklyset fra Star Trading- Indbygget LED.- Dekorativt design.- Funktionel timerfunktion.- Fremstillet af glas og voks.- Rombemønster.- Batteri medfølger ikke.- Lyskilde inkluderet. Teknisk specifikation på bloklyset:- Batteri: 2 X Aa- IP-klasse: IP 20.- 0.03 Watt- Brændetid: 200.0 timer.- Timer-funktion: 6 timer.- 3 V.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Simply Black - 40910069

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Simply Black - 40910069
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Cooee Design Gry fyrfadsstage, clear

  Cooee Design Gry fyrfadsstage, clear
  Fyrfadsstage fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Hele Gry-serien er lavet af mundblæst glas, hvilket gør hvert produkt unikt. Det struktur mønstrede glas reflekterer lyset fint og skaber smukke mønstre på overfladen, hvor stagen står. Stagen er 7 ce
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark brown, small

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark brown, small
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Cooee Design Seedpod Krukke 14 Cm Vanilla - Krukker Keramik Vanilje - AG-05-01-VA

  Cooee Design Seedpod Krukke 14 Cm Vanilla - Krukker Keramik Vanilje - AG-05-01-VA
  Krukken fra Cooee Design har et rustikt design i keramik med en grov overflade med små korn for at gøre hvert produkt unikt. Den har en glaseret inderside. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Anders Pfeffer Gjengedal. Om krukken fra Cooee Design- Fra kollektionen Seedpod.- Fremstillet af keramik.- Grov, kornet overflade.- Glaseret inderside.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Diameter: 140 mm.- Højde: 140 mm.- Vandtæt.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Vægt: 560 g .- Designet i Norge Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en tør klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hyacint Vase Ø10 cm Indian Tan

  Hyacint Vase Ø10 cm Indian Tan
 • SINNERUP Bobbel glasvase (LYS GRØN, M)

  SINNERUP Bobbel glasvase (LYS GRØN, M)
  Vase fra Sinnerup. Smuk og moderne vase med et boblende design, der bidrager til en spændende og unik indretning. Sæt friske blomster, grene eller evighedsbuketter i vasen og få naturen ind i hjemmet. Miks vasen i forskellige størrelser for dit eget udtryk. Mål: S: Ø 12 x H 15 cm M: Ø 15 x H 20 cm L: Ø 17,5 x H 25 cm
 • Kähler Hammershøi Miniature Vaser 3-pak - Vaser Lertøj Spring - 693280

  Kähler Hammershøi Miniature Vaser 3-pak - Vaser Lertøj Spring - 693280
  Vaserne fra Kähler har et elegant design i lertøj i forskellige farver at vælge mellem med ikoniske riller og håndmalede motiver for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekt til små buketter eller kviste. Kun håndvask. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen. Om vaserne fra Kähler- 3 forskellige, små størrelser.- Håndmalet, blomstret motiv.- Fremstillet af lertøj.- Vaserne findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af vaserne- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Stoff Nagel Nagel Stand Chrome - Lysestager Foret Metal Krom - 9044

  Stoff Nagel Nagel Stand Chrome - Lysestager Foret Metal Krom - 9044
  Nagel Stand og lysestage fra Stoff kan kombineres med andre dele fra Stoff Nagel Series, som du foretrækker. Fås i flere Colours.Nagel Lysestage fra Stoff er en reproduktion af Hans Nagels klassiske modulære lysestager fra 1965, designet af Werner Stoff. Hvert lysestage er et modul, der kan kombineres med andre moduler i forskellige former og højder. Opret din egen unikke nagellysholder med forskellige moduler og tilbehør som skålen og vasen. Det originale Nagel Lysestage blev fremstillet af tysk BMF (Bayerische Metallen Fabrik) i 60'erne og 70'erne og er i dag en værdsat samlerobjekt verden over. Den nye produktion af Nagel Candle Holders er under licens med Nagel GmbH.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Boule Vase Sølv 14x13 Cm - Vaser Belagt Messing Silver - S784-XS

  Skultuna Boule Vase Sølv 14x13 Cm - Vaser Belagt Messing Silver - S784-XS
  Vasen fra Skultuna har et minimalistisk design i belagt messing med en afrundet form med en krave på toppen perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Olivia Herms. Om vasen fra Skultuna- Minimalistisk design.- Fremstillet af belagt messing.- Afrundet form.- Krave på toppen.- Pakkeantal: 1. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 20 cm., glas - klar

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 20 cm., glas - klar
  Den smukke, velkendte Lyngbyvase vil med garanti skabe glæde i dit smukke hjem. Lyngby Porcelæn står bag den smukke vase, der er fremstillet af mundblæst glas. Den minimalistiske vase fås i mange farver, samt størrelser, så du kan krydse på tværs af de fo
 • Tell Me More Lou lysestage, black

  Tell Me More Lou lysestage, black
  Lou lysestagen fra Tell Me More er en hånddrejet lysestage i stentøj med en smuk, glaseret overflade. Lysestagen er lavet i hånden i Nepal og derfor kan der opstå små forskelle i, hvilket gør hvert produkt helt unikt. Håndværkerne er certificeret i henhol
 • Broste Copenhagen Esther Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Mojave Desert Sand - 14485024

  Broste Copenhagen Esther Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Mojave Desert Sand - 14485024
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 200 mm.- Højde: 200 mm.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • LEMONA vase - højde 28,5 cm

  LEMONA vase - højde 28,5 cm
  Håndlavet vase af keramik. Den smukke form og den klare gule farve fører tankerne hen på solmodne citrusfrugter. Vasen er dekorativ både med og uden blomster i, så du kan altid have den fremme på en synlig plads. Indersiden er også glaseret. V
 • Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Clear - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 4343643

  Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Clear - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 4343643
  Tilføj noget ekstra til dit hjem med denne elegante glas stearinlysring. Takket være sit stilfulde design kan glasringen bruges hele året rundt. Placer dit lysestage med stearinlyset på spisebordet, skænk i stuen eller hallen sammen med en buket af dejlige blomster eller andre ornamenter.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead