Indretning -
Dekoration og ting til hjemmet

Her er pynteting og dekorationer fra interiør- & designbutikker med indretning online. Vi giver dig alt fra fine vaser og krukker til fyrfadsstager og porcelænsfigurer af kendte designere og mærker. Start her, når du ønsker at købe ny dekoration og pynt till hjemmet dit.

Kategorier: Vaser | Krukker | Fyrfadsstager | Porcelænsfigurer | Skulpturer

Populær i indretning

Flere tips om indretning

 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramik Shell - HI-028-02-SH

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm - Vaser Keramik Shell - HI-028-02-SH
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med en rund form perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Højde: 90 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Candleholder Dark Grey - Lysestager Stentøj Sort - 270613

  Ernst Candleholder Dark Grey - Lysestager Stentøj Sort - 270613
  En rustik lysestage i stentøj, der holder Ernst Kirchsteigers typisk simpelt, men elegant design. Lysestagen er tilgængelig i tre højder og to farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Season Lysestage Stor - Lysestager Rustfrit stål - 3586431

  Georg Jensen Season Lysestage Stor - Lysestager Rustfrit stål - 3586431
  Lysestage med plads til fire stearinlys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Aytm Glacies Vase 18 Cm - Vaser Glas Sort - 508080050012

  Aytm Glacies Vase 18 Cm - Vaser Glas Sort - 508080050012
  Vasen fra AYTM er perfekt til stuen eller soveværelset og til badeværelset og har et enkelt, unikt design i glas med en sort nuance og en dekorativ fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Findes i forskellige størrelser. Elegant følelse perfekt til friske og tørrede blomster. Om vasen fra AYTM- Denne vase er en del af AYTM-kollektionen.- Enkelt design.- Sort nuance.- Smuk silhuet.- Unikt udseende.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som klar vase.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Kontur Vase 14cm, Blå

  Kähler Kontur Vase 14cm, Blå
  Kontur-vasen fra Kähler er et fantastisk stykke håndværk designet af Turi Heisselberg Pedersen. Turi har arbejdet med keramik i næsten to årtier og hendes håndværk er inspireret af formsprog og et naturligt sammenspil mellem glasur og ler som tydeligt kom
 • Vase, Cecile, Glas, Brun, h: 20 cm

  Vase, Cecile, Glas, Brun, h: 20 cm
 • Blomsterkrukke RO diameter 24 cm

  Blomsterkrukke RO diameter 24 cm
  Genbrug som begreb vokser hos Rosendahl. Denne smukke og funktionelle blomsterkrukke er designet af Signe Wenneberg og er en del af Rosendahl Reduce, som består af produkter som er udviklet med fokus på genanvendelse og koldioxidreduktion. Blomster
 • Vase, The big blue, Blå, h: 35 cm

  Vase, The big blue, Blå, h: 35 cm
 • Wik & Walsøe Julemorgen Fyrfadslys 2-pak 6 Cm - Lysestager Benporcelæn Hvid - 45406

  Wik & Walsøe Julemorgen Fyrfadslys 2-pak 6 Cm - Lysestager Benporcelæn Hvid - 45406
  Fyrfadslyset fra Wik & Walsøe har et herligt, elegant design i benporcelæn med transparent, skinnende udseende og et smukt mønster perfekt til jul. Om fyrfadslyset fra Wik & Walsøe- Dette fyrfadslys er en del af Wik & Walsøe-kollektion.- Perfekt til festlige lejligheder.- Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vedligeholdelse af fyrfadslyset- Kan vaskes i vaskemaskine, men håndvask er anbefalet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Speckled Clay Vase Angular L

  Speckled Clay Vase Angular L
 • SINNERUP Maglia glasvase (MØRK GRÅ, ONESIZE)

  SINNERUP Maglia glasvase (MØRK GRÅ, ONESIZE)
  SINNERUP Maglia glasvase Smuk og anderledes glasvase med plads til få blomster. Vasen bryder de normale former, kan sagtens stå alene eller give samspil ved at kombinere med andre vaser. NB: Der kan forekomme luftbobler i glasset pga. fremstillingsmetoden. Farver: Mørk grå og Amber Materiale: Glas Mål: Ø15 x H19 cm
 • Muurla Capsule Vase 28 Cm - Vaser Silikone Grå - 345-185-33

  Muurla Capsule Vase 28 Cm - Vaser Silikone Grå - 345-185-33
  Vasen fra Muurla er fremstillet af håndblæst glas med en justerbar højde. Den har to dele i håndblæst glas med et gribevenligt bånd i silikone i midten. Om vasen fra Muurla- Til alle lejligheder.- Vasen findes i forskellige farver.- Højde: 180 - 280 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • GUNNEBO vase - højde 10 cm

  GUNNEBO vase - højde 10 cm
  Vase af metal. Vasen har fint afrundet form og er lige så smuk uden dekoration som med. Materiale: Metal. Størrelse: Højde 10 cm, Ø 8 cm. Tip/råd: Saml flere vaser i samme stil, det giver et ensartet og gennemtænkt indtryk.
 • Vase Kurvet Mørkegrå 21,5 cm

  Vase Kurvet Mørkegrå 21,5 cm
 • Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø18 Cm / Medium - Krukker Messing Mørk Rød - 31701R

  Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø18 Cm / Medium - Krukker Messing Mørk Rød - 31701R
  Krukken fra Klong har et stilrent, ensfarvet design i rustfrit stål med et firkantet mønster og en herlig, mørkerød farve til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Smuk, mørkerød farve.- Vandafvisende fad.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et firkantet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Limelight tulipan vase 19,5 cm, amber

  Kosta Boda Limelight tulipan vase 19,5 cm, amber
  Denne vase er en del af Limelight-serien fra Kosta Boda og er designet af Göran Wärff. Vasen har en smuk amber-farve, der sammen med vasens design fremhæver blomsterbuketten på den smukkeste måde. Serien kendetegnes ved, hvordan en optisk effekt opstår
 • Hammershøi vase hvid 25 cm

  Hammershøi vase hvid 25 cm
  De klassiske Hammershøi-riller har allerede fundet plads i mange designelskeres hjem og nu flytter de historiske riller fra middagsbordet ud i hele hjemmet.
 • &Tradition Collect Krukke Ø12x13 Cm - Krukker Polystone Ochre - 25050057

  &Tradition Collect Krukke Ø12x13 Cm - Krukker Polystone Ochre - 25050057
  Krukken fra &tradition har et tidløst design. Den er fremstillet af polystone med en mat, håndpoleret yderside og en glaseret, glat inderside. Den har bløde linjer med stor plads til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om krukken fra &tradition- Håndpoleret yderside.- Til indendørs og udendørs brug.- Højde: 130 mm.- Diameter: 120 mm.- Vægt: 400 g .- Download PDF for mere information. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Pyntekrukke Dres

  Pyntekrukke Dres
  Dres potteskjuler fra Bloomingville er en unik krukke af terrakotta til dine planter. Du vil elske det etniske mønsters variation. På grund af glaseringen og eftersom produktet er håndlavet, er den ikke helt vandtæt og farverne kan variere.
 • Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 12-pack Dark Grey - Lys Paraffin Mørkegrå - 0312-74-0

  Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 12-pack Dark Grey - Lys Paraffin Mørkegrå - 0312-74-0
  Håndlavede koniske stearinlys med et tyndt elegant punkt, fra Ester & Erik. Velegnet til de fleste lysestager og kandelabras. Høj kvalitet stearinlys lavet af paraffin i en variabel farve. Self-slukning til dine sikkerhed.Twelve stearinlys indpakket i silkepapir og pænt pakket i en kasse.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Aytm Globe Vase Ø17cm Forest/ - Vaser Messing Grøn - 500420564011

  Aytm Globe Vase Ø17cm Forest/ - Vaser Messing Grøn - 500420564011
  Klassisk mundblæst globe placeret på en elegant messingbase. Globe vase fra Aytm har et smukt og enkelt udtryk som er flot både med og uden blomster.Globe findes i tre forskellige størrelser og masser af skønne farver at vælge mellem.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Tulip Vase - Vaser Glas Sort - 5-8640

  Dorre Tulip Vase - Vaser Glas Sort - 5-8640
  Vasen fra Dorre har et smukt design i bølgeformet glas perfekt til små buketter eller kviste. Et must for den designinteresserede. Om vasen fra Dorre- Vasen findes i forskellige farver.- Tulip er værdsat for de elegante looks Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Vase 12,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blomme - 4340391

  Holmegaard Primula Vase 12,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blomme - 4340391
  Denne smukke vase fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Vasen er mundblæst med et optisk mønster. Smuk detalje til hjemmet. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Crake Dekoration Fugl 2022 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1062681

  Iittala Crake Dekoration Fugl 2022 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1062681
  Dekorationen fra Iittala har elegant, smukt design i mundblæst glas med dygtigt håndværk perfekt til designelskeren. Designet af Oiva Toikka. Om dekorationen fra Iittala- Fremstillet af mundblæst glas.- Smukke striber.- Dygtigt håndværk.- Højde: 115 mm.- Længde: 145 mm.- Vægt: 480 g .- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Celeste Vase Grøn

  Celeste Vase Grøn
 • Aytm Grasil Lysestage Forest/guld - Lysestager Jern Grøn - 501179001082

  Aytm Grasil Lysestage Forest/guld - Lysestager Jern Grøn - 501179001082
  Grasil er en majestætisk lysestage, der uden tvivl vil tiltrække opmærksomhed i rummet. Med en base af marmor står Grasil fast på bordet. Lavet af marmor og forgyldt jern. For stearinlys, der har en diameter på 22mm. Lad aldrig lysene brænde længere ned end 2 cm fra lysestagens kant, da lysene ellers kan beskadige lysestagen.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Anna vase 18 cm lys grå

  Knabstrup Keramik Anna vase 18 cm lys grå
  Knabstrup Keramik Anna vase 18 cm lys grå. Anna serien blev designet af Johannes Hansen der var kunstnerisk leder hos Knapstrup Keramik fra 1953-1970. Serie blev formgivet i 1960´erne og er opkaldt efter hustruen Anna Cathrine og må sige at være en kærlighedserklæring
 • Skandinavisk Fjord Scented Candle With Lid 200g - Duftlys Bøg Lysegrøn - 20101

  Skandinavisk Fjord Scented Candle With Lid 200g - Duftlys Bøg Lysegrøn - 20101
  Skandinavisk fra FJORD Scented Candle with Lid 200g. Duftlys Lysegrøn Bøg. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi vase 18,5 cm, klar

  Kähler Hammershøi vase 18,5 cm, klar
  Nu kan du få den velkendte vase fra Kählers Hammershøi-serie i klart glas. Vasen har stadig de karakteristiske riller, som serien er kendt for. Det klare glas giver vasen en naturlig lethed og et stilrent samt moderne udtryk. Derudover har vasen en smuk k
 • Knabstrup Keramik Earth Vase 14 Cm - Vaser Keramik Hvid - 1167

  Knabstrup Keramik Earth Vase 14 Cm - Vaser Keramik Hvid - 1167
  Denne vase tilhøre serien Earth fra danske Knabstrup Keramik. Det simple, elegante design og matte keramik passer til både moderne og traditionelle hjem. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Minifigur Mumifar - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1025539

  Arabia Mumi Minifigur Mumifar - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1025539
  Keramisk Mumifigur af Tove Jansson. Nu findes Tove Janssons hyggelige og elskelige Mumitrolde som små figurer, der er lavet og malet i hånden. De små Mumifigurer er værdsatte og elskede samleobjekter, der er en gave, som med garanti vil blive værdsat.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Brun - 5280602722

  Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Brun - 5280602722
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Large Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE26m

  Dbkd Pure Krukke Large Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE26m
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • ALTEA krukke - højde 29 cm

  ALTEA krukke - højde 29 cm
  Smukt formet krukke af genindvundet stenpulver. Krukken er lavet i et let og slidstærkt materiale, som kan placeres både ude og inde. ALTEA er et lettere, mere holdbart og miljøvenligt produkt. Materiale: Genindvundet stenpulver, plast og plywood
 • Aurora Blå/Rav Vase 365mm

  Aurora Blå/Rav Vase 365mm
 • Design Letters Scented Candle Large Home - Duftlys Benporcelæn Rosa - 10107001NUDEHOME

  Design Letters Scented Candle Large Home - Duftlys Benporcelæn Rosa - 10107001NUDEHOME
  Denne samling med duftende stearinlys fra Design Letters er designet til at passe til forskellige stuer i hjemmet. Det vil være en perfekt gave til dig selv eller en person, du elsker. De duftende stearinlys er lavet af knogle Kina med ord, der er blevet indgraveret med laser, 100% soja voks og 100% Linned Wick. Brændende tid er ca. 51 timer. Når stearinlyset er blevet brændt ud, kan beholderen opbevares og anvendes som for eksempel dekoration eller lille opbevaring.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Green 18 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG18S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Green 18 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG18S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet, og potten er glaseret i hånden. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke blev først lavet på Fredensborg "slot" i 1860. Hver krukke, krukke og vase fra Bergs Potter, er glaseret den gammeldags måde, individuelt og for hånd. Derfor er hver pot smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Krukke Med Underkop 17x13 Cm - Krukker Keramik Hvid - 1059789

  Iittala Nappula Krukke Med Underkop 17x13 Cm - Krukker Keramik Hvid - 1059789
  Krukken fra Iittala har et moderne, nordisk design med afrundede former og en praktisk underkop. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Matti Klenell. Om krukken fra Iittala- Fra kollektionen Nappula.- Krukken findes i forskellige farver.- Inkluderet underkop.- Moderne, nordisk design. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • NOUR vase

  NOUR vase
  Håndlavet dekorationsvase af keramik. En stilren vase med mat finish og smuk form. Indersiden er også glaseret. Der kan forekomme forskelle, da vasen er håndlavet. Keramik kan slippe fugt igennem. Materiale: Keramik. Størrelse: Højde 25 cm, Ø 1
 • Georg Jensen Cobra 4 Lysestage Til Bloklys - Lys Rustfrit stål - 10019313

  Georg Jensen Cobra 4 Lysestage Til Bloklys - Lys Rustfrit stål - 10019313
  Lysestagen fra Georg Jensen har et moderne, skandinavisk design i elegant rustfrit stål perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Designet af Constantin Wortmaan. Om lysestagen fra Georg Jensen- Fremstillet af rustfrit stål.- Moderne, skandinavisk design med et elegant look og bløde former.- Kombinér lysestagen med et bloklys fra Georg Jensen.- Højde: 80 mm.- Diameter: 330 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Urkiola vase rustfrit stål høj

  Georg Jensen Urkiola vase rustfrit stål høj
  Georg Jensen Urkiolavase i rustfrit stål høj. H: 30,5 cm Ø12 cm. Udsøgt smuk vase med højglanspolerede rene overflader kombineret med riflet stål der giver elegancen et spændende twist.Passer perfekt ind i alle hjem.Urkiola kollektionen er designet af Patricia Urkiola
 • Ferm Living Plant Box Blomsterkasse - Krukker Pulverlakeret Metal Lysegrå - 3217

  Ferm Living Plant Box Blomsterkasse - Krukker Pulverlakeret Metal Lysegrå - 3217
  Plant Box fra Ferm Living har uendelige anvendelsesmuligheder og bliver en flot detalje i rummet. Et elegant og tidløst design i pulverlakeret stål. Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 6 cm.

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 6 cm.
  Den søde, smukke Lyngbyvase er skabt i alverdens størrelser. Her får du den med en højde på kun 6 cm., som er perfekt til de helt små håndplukkede blomster - måske fra børnene. Mix og match med de andre Lyngbyvaser og skab din helt egen stil i hjemmet. Ly
 • CRÉTON MAISON Glas fyrfadsstage 2 stk (CLEAR, ONESIZE)

  CRÉTON MAISON Glas fyrfadsstage 2 stk (CLEAR, ONESIZE)
  Glas fyrfadsstage 2 pak fyrfadsstage fra Créton Maison. Farve: Klar Materiale: Glas Mål: 7,5 x 4,5 x 8 cm
 • Byon Mireya Vase - Vaser Keramik Blå - 987-029bl

  Byon Mireya Vase - Vaser Keramik Blå - 987-029bl
  Mireya vase fra ByOn er formet som en strandskal med havets blå farver. En flot detalje til indretningen.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • By Lassen Kubus Flowerpot 10 White - Krukker Metal Hvid - 24011

  By Lassen Kubus Flowerpot 10 White - Krukker Metal Hvid - 24011
  Kubus Flowerpot er et funktionelt objekt, der kan bruges både som en blomsterkrukke og som opbevaring. Det stilfulde og minimalistiske design gør det nemt at placere i forskellige rum og kontekster. Potten er et supplement til den populære samling Kubus fra Lassen og fås i tre forskellige størrelser. Vælg mellem farverne sort / hvid.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Candle Holder 12 Cm - Fyrfadsstager Keramik Indigo - 692593

  Kähler Hammershøi Candle Holder 12 Cm - Fyrfadsstager Keramik Indigo - 692593
  Denne elegante stearinlysholder tilhører Hammershø-serien af ​​Kähler og er pyntet af ikoniske riller, der karakteriserer serien. Lysestagen har et nordisk udtryk og bliver en god detalje på spisebordet eller i vinduet. Leveres i flere forskellige farver og størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 12047

  Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 12047
  En uglaceret mat porcelænsvase hvor geometrisk mønster erstattes af surrealistiske kropsdele i smuk og special stil, inspireret af kendte kunstneres elskerinder.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead