Indretning

Dekoration og ting til hjemmet

Her er pynteting og dekorationer fra interiør- & designbutikker med indretning online. Vi giver dig alt fra fine vaser og krukker til fyrfadsstager og porcelænsfigurer af kendte designere og mærker. Start her, når du ønsker at købe ny dekoration og pynt till hjemmet dit.

Kategorier: Vaser | Krukker | Fyrfadsstager | Lysestager | Porcelænsfigurer | Skulpturer

Populær i indretning

 • Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035

  Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035
  En fabelagtig verden med et karakteristisk udtryk. Skulpturen er en god detalje hjemme og også en dejlig personlig gave til at give væk ved særlige lejligheder. Da det er håndlavet, har hver skulptur et unikt udtryk.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Vase - Vaser Glas Blå - 7041012

  Kosta Boda Contrast Vase - Vaser Glas Blå - 7041012
  Smuk vase i dejlige farver fra Kosta Boda, designet af Anna Ehrner. Hver vase har et ekspressivt og legende mønster, der er blevet et signal for Anna.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328

  Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328
  Kosta Boda fra My Universe, Skulptur. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om indretning

 • Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort

  Rosendahl RÅ redskabsholder, 15,5 cm, sort
  Rummelig redskabsholder i serien RÅ fra Rosendahl. Redskabsholderen er lavet af glaseret stentøj med et stilrent støbejernslook, typisk for RÅ-seriens balance mellem æstetik og funktionalitet. Kan tåle opvaskemaskine. Perfekt, når du vil have plads til al
 • House Doctor Tristy Lysestage - Lysestager Aluminium Messing - 205850951

  House Doctor Tristy Lysestage - Lysestager Aluminium Messing - 205850951
  Lav en hyggelig atmosfære derhjemme med stearinlyset tristy fra House Doctor. Det design, der minder om en fin skulptur og pryder dit hjem, uanset hvor du placerer det. Tristy er lavet af aluminium og har en blank messingfinish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ferm Living Yara Vase 24 Cm - Vaser Stentøj Rustic Iron - 1104268185

  Ferm Living Yara Vase 24 Cm - Vaser Stentøj Rustic Iron - 1104268185
  Vase fra ferm LIVING med en organisk fremtoning i stentøj med jordagtige toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for at gøre hvert produkt unikt. Anvend den alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er værdsat for den unikke fremtoning- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Yara. Vedligeholdelse af vasen- Skyl i lunken vand.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Ro Krukke Ø12 Cm - Krukker Plast Mørkegrøn - 20620

  Rosendahl Copenhagen Ro Krukke Ø12 Cm - Krukker Plast Mørkegrøn - 20620
  Krukken fra Rosendahl har et bæredygtigt design i genanvendt, frostsikker plastik perfekt til både indendørs og udendørs brug. Den har rustikt udseende med en ujævn overflade og en naturinspireret, mørkegrøn farve. Den har en let vægt til let at flytte rundt i hjemmet. Om krukken fra Rosendahl- Fra kollektionen Ro.- Fremstillet af genanvendt materiale.- Stabelbart design for nem opbevaring.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.- Tåler temperaturer op til -20°C.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Mundblæst Glas Blå - 7091025

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Mundblæst Glas Blå - 7091025
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlavet design i mundblæst krystal for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Om skulpturen fra Kosta Boda- Skulpturen findes i forskellige farver.- Designet af Ludvig Löfgren.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hvid Riflet Fyrfadslysestager 2pak

  Hvid Riflet Fyrfadslysestager 2pak
  I efteråret strækker Hvid Riflet sig fra bordet og ind i resten af hjemmet med to smukke lysestager. De Hvid Riflet lysestager er inspireret af klassiske lysestager i messing og er en moderne fortolkning af et klassisk element i hjemmet.
 • Lyngby Porcelæn Lyngby Urtepotteskjuler Stor - Krukker Porcelæn Hvid - 201396

  Lyngby Porcelæn Lyngby Urtepotteskjuler Stor - Krukker Porcelæn Hvid - 201396
  Flower Pot fra Lyngby Porcelæn. Med inspiration fra den charmerende bonbonniere og den klassiske Lyngby Vase har Lyngby Porcelæn produceret denne blomsterpotte. Håndlavet i porcelæn og tilgængelig i tre forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Curve vase 12,5 cm.

  Lyngby Porcelæn Curve vase 12,5 cm.
  Den nye Curve vase fra Lyngby Porcelæn giver det klassiske og tidløse design, der bringer en ny og velkommen personlighed i dit hjem. Vasens riller er lavet af mat og uglaseret porcelæn, hvor mundingen i toppen er lavet af blankglaseret porcelæn. Designet
 • Vase Hie

  Vase Hie
  Mød denne tidløse kreation - en vase med en form, der skiller sig ud fra mængden. Med en højde på 21 cm og en slank åbning til blomster bliver denne vase hurtigt en favorit i dit hjem. Det, der gør denne vase unik, er ikke kun dens farve, men også de
 • Stoff Nagel Stoff Lys Af Ester&Erik 6 Stk - Lysestager Bomuld Amber - 36006

  Stoff Nagel Stoff Lys Af Ester&Erik 6 Stk - Lysestager Bomuld Amber - 36006
  Stearinlysene fra Stoff er fremstillet af paraffinvoks med en konisk form i forskellige farver at vælge mellem perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om stearinlysene fra Stoff- 6 stearinlys.- Brændetid: 4 timer.- Fremstillet af paraffinvoks.- Kombinér stearinlysene med en Nagel lysestage fra Stoff.- Stearinlysene findes i forskellige farver. Mål på stearinlyset:- Bredde: 13 mm.- Højde: 290 mm. Vedligeholdelse af stearinlysene- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 31 cm., porcelæn - hvid

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 31 cm., porcelæn - hvid
  Elsker du blomster og gerne store, flotte buketter? Så skal du have en rigtig flot vase der kan komplementere dem. Lyngby Porcelæns velkendte og ikoniske Lyngbyvase skaber rammerne om dine smukke buketter. Den enkle og elegante design passer ind i ethvert
 • Georg Jensen Lysestage Til Bloklys Guldbelægning - Lysestager Rustfrit Stål Gold Plated - 10020138

  Georg Jensen Lysestage Til Bloklys Guldbelægning - Lysestager Rustfrit Stål Gold Plated - 10020138
  Lysestagen fra Georg Jensen har et elegant, dekorativt design i rustfrit stål med en 18 karat guldbelægning perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Om lysestagen fra Georg Jensen- Bredde: 132 mm.- Højde: 25 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kubus 4 Ivory

  Kubus 4 Ivory
  Audo Copenhagen
 • Klong Cirkus Lysestage Large H96 Cm - Lysestager Messing - 31410

  Klong Cirkus Lysestage Large H96 Cm - Lysestager Messing - 31410
  Lysestagen fra Klong har et muntert design i messing med justérbare halvcirkler for at skabe dit eget smukke design. Fås i flere forskellige stile. Elegant look med en fantasifuld funktion. Designet af Eva Schildt. Om lysestagen fra Klong- Fremstillet af messing.- Justérbare halvcirkler.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Vase, Nature, Sand

  Vase, Nature, Sand
  Denne vase kaldet Nature vil både tilføje en spændende struktur og form til din indretning. Den er designet af House Doctor og har huller og blister i den hvide glasur. Overfladen får en ujævn struktur, der passer godt til de bølgede kanter, som bryder de
 • Vase Ceola- Nomad

  Vase Ceola- Nomad
  Nomad
 • Skultuna Metalpudsemiddel Til Metal - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 200

  Skultuna Metalpudsemiddel Til Metal - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 200
  Metalpudsemiddel fra Skultuna. Polermidlet er mildt og giver alle lyse metaller en perfekt finish. Kan bruges på messing, sølv, kobber, bronze, tin, aluminium etc. Den specielle formel beskytter overfladen på lang sigt. Fremstillet i Sverige. Om metalpudsemidlet fra Skultuna- Er værdsat for den praktiske indpakning- Fremstillet i Sverige.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • SINNERUP Luna lysestage (BRUN L)

  SINNERUP Luna lysestage (BRUN L)
  Luna lysestage fra Sinnerup Lysestage i mundblæst glas. Den er enkel og elegant med sin slanke form. Glaslysestagen er en moderne fortolkning af antikke former og glasværker. Lysestagens æstetik er kombineret med et moderne tvist, og bringer elegance ind i det moderne rum. Mål: Str. S: Ø9,5 x H17,5 cm Str. L: Ø9,5 x H23,5 cm Lysestagen kan bruges som et centralt punkt i en dekoration eller som en del af et arrangement med flere lysestager. Den er ideel til at skabe hygge ved spisebordet, på badeværelset eller til at tilføje elegance til et skrivebord eller en hylde.
 • Oyoy Scented Candle- Mori Duftlys - Duftlys Voks Hvid - L300895

  Oyoy Scented Candle- Mori Duftlys - Duftlys Voks Hvid - L300895
  Duftlyset fra OYOY har en dekorativ glaskrukke med et låg og en forfriskende duft. Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra OYOY- Fremstillet af sojavoks.- Dekorativ glaskrukke i klart glas.- Scent: Tall och cypress/ Pine and Cypress. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Lace Vase 15 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 1068628

  Royal Copenhagen Black Lace Vase 15 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 1068628
  Vase fra Royal Copenhagen med et tidløst design med subtile riller med sorte, elegante detaljer for at skabe en skøn følelse i hjemmet. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vasen fra Royal Copenhagen- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Black Lace.- Tidløst design.- Sorte, elegante detaljer.- Subtile riller. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Eldstickan Gaveæske 3-pak - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 3PAKLR

  Eldstickan Gaveæske 3-pak - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 3PAKLR
  Gaveæske fra Eldstickan. Om gaveæsken fra Eldstickan- Gaveæske med plads til tre små krukker med tændstikker fra Eldstickan.- Tændstikker og dåser er ikke inkluderet.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Vase Isolde

  Vase Isolde
  Vase af stentøj med blød silikoneglasering, der giver en gummifølelse. Stil den alene eller i en gruppe med andre dekorative genstande.
 • Knabstrup, Vase, Riller Mintgrøn, 27 cm

  Knabstrup, Vase, Riller Mintgrøn, 27 cm
  Gennem tiden har Knabstrup Keramik produceret et utal af smukke vaser i forskellige formgivninger. Denne vase er vi særligt stolte af. Den blev oprindeligt formgivet i slutningen af 1940erne og med sin elegante og klassiske form er vasen et tidløst stykke
 • Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 4-pack - Lys Paraffin Dark Slate - 0304-74-0

  Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 4-pack - Lys Paraffin Dark Slate - 0304-74-0
  Håndlavede koniske stearinlys med et tyndt elegant punkt, fra Ester & Erik. Velegnet til de fleste lysestager og kandelabras. Høj kvalitet stearinlys lavet af paraffin i en variabel farve. Selvslukkende til din sikkerhed. Fjern stearinlys indpakket i silkepapir og pænt pakket i en kasse.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Small - Krukker Keramik Brun - PURE15br

  Dbkd Pure Krukke Small - Krukker Keramik Brun - PURE15br
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SINNERUP Moon vase (MOSS GREEN, S)

  SINNERUP Moon vase (MOSS GREEN, S)
  Vase fra Sinnerup. Smuk stentøjsvase, som er sat sammen af to dele. Vasen har et unikt udtryk, med sin sjove form og skæve detaljer. Brug vasen til en buket tørrede blomster eller brug den til friske blomster, som stemmer over ens med årstiden. Vasen vil også sagtens kunne pynte uden indhold på enten et bord, en reol eller et andet sted i hjemmet. Mål: S: Ø: 12 x H: 12,5 cm. L: Ø: 16,5 x H: 17,5 cm.
 • Stoff Nagel Bmf Lysestage 3-pak - Lysestager Nikkel Krom - 8034

  Stoff Nagel Bmf Lysestage 3-pak - Lysestager Nikkel Krom - 8034
  Lysestagen fra STOFF har et ikonisk design i zinklegering og nikkelbelægning med tre stabelbare ben. Den har en skulpturel fremtoning med en uendelig kreativitet til at kunne tilpasse efter smag og behov. Originaldesign fra 1960'erne. Om lysestagen fra STOFF- BMF er værdsat for det kreative udseende- BMF er også værdsat for det ikoniske design.- Findes også som 1-pakning.- Højde: 67 mm.- Diameter: 117 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Aytm Arura Vase Medium - Vaser Mundblæst Glas Sort - 506780050083

  Aytm Arura Vase Medium - Vaser Mundblæst Glas Sort - 506780050083
  Vasen fra AYTM har et iøjnefaldende design i mundblæst glas med en boblet, smuk overflade og et elegant look. Om vasen fra AYTM- Fremstillet af mundblæst glas.- Smuk overflade med en boblet tekstur.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Clera Vase 18 Cm - Vaser Glas Klar - 204100008

  House Doctor Clera Vase 18 Cm - Vaser Glas Klar - 204100008
  Vase fra House Doctor i ufarvet glas med små luftbobler og en dekorativ, afrundet form perfekt til snitblomster og grene. Om vasen fra House Doctor- Fremstillet af glas.- En perfekt detalje på det opdækkede bord.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Krukke 10x12 Cm - Krukker Porcelæn Multi - 1066905

  Arabia Puutarhurit Krukke 10x12 Cm - Krukker Porcelæn Multi - 1066905
  Krukke fra Arabia med et holdbart design i porcelæn med et muntert mønster med blå planter til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Arabia- Muntert mønster: Armi Teva.- Blå planter.- Slidstærkt design.- Fra kollektionen Puutarhurit.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af krukken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Jupiter Vase Light Green 20 Cm - Vaser Glas Lysegrøn - 202100008

  House Doctor Jupiter Vase Light Green 20 Cm - Vaser Glas Lysegrøn - 202100008
  Vasen fra House Doctor er fremstillet af glas med en smuk, organisk form og et betagende mønster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra House Doctor- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rhombe Kronelysestage, H 3 cm

  Rhombe Kronelysestage, H 3 cm
  Rhombe-lysestagen er en såkaldt kronelysestage. Den er lavet af porcelæn og er fremstillet af Lyngby Porcelæn. Flammen i lysestagen bliver reflekteret på den dekorative kant af stagen og skaber rolige skygger, der giver et elegant udtryk i rummet. Den pas
 • Skultuna Via Fondazza Vase B - Vaser Messing - 781-B

  Skultuna Via Fondazza Vase B - Vaser Messing - 781-B
  Vasen er designet af italienske Paolo Dell`Elce.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • 101 Copenhagen Sumo Petit Vase Elfenbenshvid - Vaser Keramik Benhvid - 223062

  101 Copenhagen Sumo Petit Vase Elfenbenshvid - Vaser Keramik Benhvid - 223062
  Vasen fra 101 Copenhagen har et kunstnerisk design i keramik med voluminøse former og indsnævrende ben. Den har en lille åbning perfekt til tørrede blomster og kviste. Anvend den alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Designet af Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Om vasen fra 101 Copenhagen- Sumo Petit er værdsat for det skulpturelle design- Sumo Petit er også værdsat for den voluminøse form.- Produktet er ikke vandtæt.- Poser til friske blomster er inkluderet.- Fra kollektionen Sumo. Vedligeholdelse af vasen- Anvend en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kappa Vase 21 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blågrå - 7042105

  Kosta Boda Kappa Vase 21 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blågrå - 7042105
  Vasen fra Kosta Boda er fremstillet af genanvendt mundblæst glas med en blågrå nuance og en spændende form. Den har et moderne udseende som bestemt vil tilføje livlighed til dit hjem. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Mimmi Blomqvist. Om vasen fra Kosta Boda- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser.- Fremstillet af mundblæst glas.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lsa International Canopy Selvvandingspotte 14,5 Cm - Krukker Genbrugsglas Grøn - LCQ17

  Lsa International Canopy Selvvandingspotte 14,5 Cm - Krukker Genbrugsglas Grøn - LCQ17
  Selvvandingspotte fra LSA International med et smart design i genanvendt mundblæst glas med en grøn nuance hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Fyld det nederste rum med vand og det øverste rum med jord og planter. Snoren mellem de to lag fører vandet ned i jorden. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Prisvindende design: iF Design Award & Green GOOD DESIGN Award. Om selvvandingspotten fra LSA International- Vælg mellem forskellige størrelser.- Håndlavet design.- Fremstillet af genanvendt glas.- Findes i forskellige varianter. Vedligeholdelse af selvvandingspotten- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SINNERUP Torque vase H30 cm (GRÅ BRUN ONESIZE)

  SINNERUP Torque vase H30 cm (GRÅ BRUN ONESIZE)
  Torque glasvasen er en elegant og unik tilføjelse til enhver indretning. Navnet Torque henviser til den kraft, der skabes, når et objekt drejes eller vrider sig, hvilket afspejler vasens karakteristiske design. Den unikke struktur opnås gennem en særlig teknik, hvor pulver anvendes under fremstillingsprocessen, hvilket skaber det fortryllende mønster, der pryder glassets overflade. Vasen fås i forskellige cremede farver, der tilføjer varme og elegance til ethvert rum og kan lede tankerne hen på cremede drikke som milkshakes. Denne smukke glasvase er et perfekt valg til at fremvise blomsterbuketter eller som en enkeltstående dekorativ genstand på ethvert bord, hylde eller vindueskarm. Skab et unikt og stilfuldt udtryk i dit hjem med Torque glasvasen.
 • Orrefors Sofiero Vase 200 Mm - Vaser Krystalglas Klar - 6383421

  Orrefors Sofiero Vase 200 Mm - Vaser Krystalglas Klar - 6383421
  Vasen fra Sofiero-serien fra Orrefors har smukke grinds i det krystalglas, der skaber et diamantlignende udseende. Gunnar Cyrén er designeren af ​​Sofiero-serien og har været klassisk lige siden 1961.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Heeira

  Vase Heeira
  Heeira vase fra Bloomingville lavet af brunt stentøj i firkantet design med et smukt, grafisk mønster.
 • Vase

  Vase
  Vase af mundblæst glas. Mål: Diameter 15 x H25 cm.
 • Cooee Design Curved Lysestage 85 Cm - Lysestager Rustfrit Stål Sort - HI-029-04-BK

  Cooee Design Curved Lysestage 85 Cm - Lysestager Rustfrit Stål Sort - HI-029-04-BK
  Lysestagen fra Cooee Design har et stilrent design i rustfrit stål med bløde former og en indbydende følelse perfekt til næsten alle indretninger og rum på grund af dens stilrenhed og materiale. Om lysestagen fra Cooee Design- Curved er værdsat for det kurvede design- Curved er også værdsat for det enkle materiale.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Curved.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Globen Lighting Fungo 12 Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Klar - 681455

  Globen Lighting Fungo 12 Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Klar - 681455
  Fyrfadsstage fra Globen Lighting i mundblæst glas med unikke luftbobler Giver et behageligt lys. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Designet af GL Design Studio. Om fyrfadsstagen fra Globen Lighting- Fungo 12 er værdsat for det behagelige lys- Designet af GL Design Studio.- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Hector Vase B Grey - Vaser Stentøj Rainy Day - 14447036

  Broste Copenhagen Hector Vase B Grey - Vaser Stentøj Rainy Day - 14447036
  Vase fra Broste Copenhagen med en rustik følelse med en afrundet form for et sofistikeret og elegant touch. Den er fremstillet af stentøj i to forskellige farver at vælge imellem. Om vasen fra Broste Copenhagen- Rustik følelse.- Smuk form.- Fremstillet af stentøj.- Vasen findes i forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Hallon vase 20 cm., klar

  Orrefors Hallon vase 20 cm., klar
  Denne fine, høje vase fra Orrefors er designet af den dygtige svenske Anne Nilsson, som blandt andet også står bag de prisbelønnede Celeste-lysestager af mundblæst glas. Nilsson har i sit arbejde med Hallon-kollektionen ladet sig inspirere af hindbærret o
 • Ferm Living Plant Box Large Blomsterkasse - Krukker Pulverlakeret Metal Sort - 110110101

  Ferm Living Plant Box Large Blomsterkasse - Krukker Pulverlakeret Metal Sort - 110110101
  Blomsterkassen fra ferm LIVING er fremstillet af pulverbelagt metal i en tidløs form. Blomsterkassen har et stilrent Ferm Living design med et generøst opbevaringsområde. Perfekt til udendørs aktiviteter og perfekt til indendørs brug. Om blomsterkassen fra ferm LIVING- Kombinér blomsterkassen med en matchende Plant Box Large krukke fra ferm LIVING.- Blomsterkassen kommer i forskellige farver.- Plant Box Large er påskønnet for det store opbevaringsområde og det danske design.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs brug. Vedligeholdelse af blomsterkassen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Uyuni Led Kertelys Nordic White 2-pak 2,3x15,5 Cm - LED-lys Abs Hvid - UL-TA-NW02315-2

  Uyuni Led Kertelys Nordic White 2-pak 2,3x15,5 Cm - LED-lys Abs Hvid - UL-TA-NW02315-2
  Kertelyset fra Uyuni har et klassisk design i virgin paraffin wax og ABS-plastik med et varmt hvidt lys og en indbygget timer. Batteri er ikke inkluderet. Vælg mellem forskellige størrelser. Om kertelyset fra Uyuni- Fremstillet af virgin paraffin wax og ABS-plastik.- Patenteret flamme.- Indbygget timer.- Diameter: 23 mm.- Brændetid: 200 timer.- Batteri: 2xAAA- Batteri medfølger ikke.. Køb LED-lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lexington Scented Dark Wood Stearinlys - Duftlys Soja Voks Mørkegrå - 12338006-7900-ONE

  Lexington Scented Dark Wood Stearinlys - Duftlys Soja Voks Mørkegrå - 12338006-7900-ONE
  Stearinlys fra Lexington med en mørk, træ duft i sojavoks perfekt til efteråren. Det har en beroligende følelse perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Om stearinlyset fra Lexington- Beroligende duft af træ.- 100% sojavoks.- Hold altid opsyn med lyset.- Brændetid: Upp till 32 timer.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • OYOY Maki Plant Box High plantekasse, black

  OYOY Maki Plant Box High plantekasse, black
  Maki Plant Box High fra danske OYOY har et elegant og enkelt udtryk med rene linjer og smukke detaljer. Den høje plantekasse står på stilfulde fødder og har detaljer af rattan på grebene. Fyld den med smukke blomster, dyrk krydderurter eller brug den som
ilead