Indretning -
Dekoration og ting til hjemmet

Her er pynteting og dekorationer fra interiør- & designbutikker med indretning online. Vi giver dig alt fra fine vaser og krukker til fyrfadsstager og porcelænsfigurer af kendte designere og mærker. Start her, når du ønsker at købe ny dekoration og pynt till hjemmet dit.

Kategorier: Vaser | Krukker | Fyrfadsstager | Porcelænsfigurer | Skulpturer

Populær i indretning

Flere tips om indretning

 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 2 Lysestage 200 Mm - Lysestager Messing - 2022-HWLS2

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 2 Lysestage 200 Mm - Lysestager Messing - 2022-HWLS2
  Lysestagen fra Hilke Collection har en luksuriøs stil i messing med bølgende former med inspiration fra naturen perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Fremstillet i Sverige. Designet af Hanna Wessman. Om lysestagen fra Hilke Collection- Lignano Sabbiadoro er værdsat for det tidløse design- Lignano Sabbiadoro er også værdsat for den naturinspirerede form.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Sverige. Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Menu Pov Oval Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Stål Sort - 4817539

  Menu Pov Oval Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Stål Sort - 4817539
  POV Oval fra Menu, designet af note Design Studio er smuk med sit grafiske designsprog. Det ser godt ud alene eller i en gruppe. I en vis vinkel kan man opleve, at lyset flyder i luften. Lysestagen er tilgængelig i sort eller messing.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Long Vase L - Vaser Keramik Sort - 202003b

  Dbkd Long Vase L - Vaser Keramik Sort - 202003b
  Dekorativ vase fra DBKD med et unikt udseende. Vasen findes i tre forskellige udgaver og er smuk alene eller sammen i gruppe. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • HAZE glasvase - højde 24 cm

  HAZE glasvase - højde 24 cm
  Glasvase med stilren og retroinspireret form. HAZE er en flot dekoration både med og uden blomster. Materiale: Glas. Størrelse: Højde 24 cm, midten ø 14 cm, top ø 9 cm. Tip/råd: Glasvaser i forskellige størrelser og farver skaber et smukt sti
 • Nybro Crystal Lysmanchet Med Sølvkant - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 1022

  Nybro Crystal Lysmanchet Med Sølvkant - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 1022
  Den Nybro Crystal stearinlysring til lysestager har en god guldkant, der rammer rammer og giver det lidt ekstra berøring. Hullet er 2,5 cm i diameter. Fås i flere størrelser og farver.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Cooee Design Tulipa Vase H20 Cm - Vaser Keramik Sand - HI-059-01-SA

  Cooee Design Tulipa Vase H20 Cm - Vaser Keramik Sand - HI-059-01-SA
  Vasen fra Cooee Design har et håndlavet design i keramik med mat, glat finish og en smuk form perfekt til friske og tørrede blomster. Den har en vandtæt, glaseret inderside. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra Cooee Design- Fra kollektionen Tulipa.- Håndlavet design for at gøre hvert produkt unikt.- Fremstillet af keramik.- Håndmalet.- Mat, blød finish.- Højde: 200 mm.- Bredde: 120 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Findes også som højere vase. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Lykke Three Lysestage - Lysestager Keramik Guld - TH-02-01-GD

  Cooee Design Lykke Three Lysestage - Lysestager Keramik Guld - TH-02-01-GD
  Lysestagen fra Cooee Design har et trendy design i keramik med en knudeform og tre lysestager. En perfekt detalje på det dækkede bord. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Tim Torp Hansen. Om lysestagen fra Cooee Design- Trendy design.- Fremstillet af keramik.- Knudeform.- Bredde: 150 mm.- Højde: 100 mm.- Længde: 180 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Citat Fyrfadsstage "Simple" - Fyrfadsstager Stentøj Hvid - 245953

  Ernst Citat Fyrfadsstage
  En rustik stearinlysholder, der passer perfekt til små stearinlys og kan også bruges til at opbevare salt, smør og saucer på spisebordet. Brug fantasien og lav en hyggelig atmosfære i hjemmet.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dorre Twist Lysestage 2-pak - Lysestager Glas Klar - 5-8319

  Dorre Twist Lysestage 2-pak - Lysestager Glas Klar - 5-8319
  Lysestagen fra Dorre har smukt, elegant design i glas med snoet form og lysestage i krom som giver et blødt og spredt lys. Den har høj kvalitet med stabil fod. Om lysestagen fra Dorre- Smukt design.- Snoet form.- Robust fod.- Fremstillet af glas.- Lysestagen sælges i 2-pak.- Højde: 270 mm.- Bredde: 85 mm.- Længde: 85 mm.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Madam Stoltz Candle Holder Brick - Lysestager Stentøj Teglrød - HY19309-20-B

  Madam Stoltz Candle Holder Brick - Lysestager Stentøj Teglrød - HY19309-20-B
  Madam Stoltz fra Candle holder, Brick. Lysestager Teglrød Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • RODRIGO krukke med stativ ø 20 cm

  RODRIGO krukke med stativ ø 20 cm
  Krukke af jern med stativ af mangotræ med teakfarvet finish. RODRIGO er en krukke, der er fin med hængende planter, der står i vindueskarmen og har plads til stilke og blade. Materiale: Jern og mangotræ. Størrelse: Krukke: højde 19,2 cm, Ø 20
 • Balloon Vase Croco Olivegreen

  Balloon Vase Croco Olivegreen
 • Kähler Hammershøi vase 21 cm, mørkegrøn

  Kähler Hammershøi vase 21 cm, mørkegrøn
  Den populære vase fra Hammershøi-serien af Kähler fås nu i den smukkeste mørkegrønne nuance, som du kan lade stå smukt for sig selv eller kombinere den med den velkendte vase i andre farver. Den dybe grønne farve er inspireret af den atmosfæriske flora, d
 • Nordstjerne Genuine Vase H17 Cm - Vaser Messing - 40022

  Nordstjerne Genuine Vase H17 Cm - Vaser Messing - 40022
  Vasen fra Nordstjerne har et enkelt design i messing med en elegant følelse til alle hjem og stilarter perfekt til friske og tørrede blomster. Den har skinnende finish. Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish. Om vasen fra Nordstjerne- Fra kollektionen Genuine.- 100% messing.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Produktet vil få en smuk patina over tid.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Simple Vase 160 Mm - Vaser Glas Klar - FDC02

  Dbkd Simple Vase 160 Mm - Vaser Glas Klar - FDC02
  Vasen fra DBKD har en fantastisk stil i glas med en minimalistisk følelse perfekt til friske og tørrede blomster. Fremstillet i Kina. Om vasen fra DBKD- Simple er værdsat for det enkle design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hobnail Globe Vase 24 cm Olivegreen

  Hobnail Globe Vase 24 cm Olivegreen
 • Vase

  Vase
  Vase af mundblæst glas med prikker. Mål: Diameter 22 x H17 cm.
 • Vase Porcelæn Sort 31 cm

  Vase Porcelæn Sort 31 cm
 • Story Vase 60cm Grå

  Story Vase 60cm Grå
 • DBKD Oblong lysestage, small, støbejern

  DBKD Oblong lysestage, small, støbejern
  Lysholder i keramik med sort støbejernslook fra serien Oblong. Serien har et stilfuldt design udviklet af Halina Fritsch for svenske DBKD. Ud over lysholderen, som fås i to størrelser, indeholder serien også en krukke i to størrelser. Størrelsesguide:Sma
 • Akka keramikvase 19,5 cm

  Akka keramikvase 19,5 cm
  Keramikvase i mat farve. Flot som den er eller fyldt med blomster. Højde på 19,5 cm og diameter 16 cm. Fremstillet i Europa. Designet af Monika Mulder.
 • Tell Me More Lyric Lyslygte M - Fyrfadsstager Glas Purple Grey - 1732109

  Tell Me More Lyric Lyslygte M - Fyrfadsstager Glas Purple Grey - 1732109
  Lysestagen fra Tell Me More er perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt og er fremstillet af farvet glas med smukke, unikke variationer. Den har en jordagtig, harmonisk farve som giver et blødt og spredt lys. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Tell Me More- Jordagtig, harmonisk farve med smukke variationer.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Håndlavet.- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Urbania Lysestage - Lysestager Keramik Hvid - 693027

  Kähler Urbania Lysestage - Lysestager Keramik Hvid - 693027
  Lysestagen fra Kähler har traditionelt, klassisk design i keramik perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den har enkel, poetisk fremtoning perfekt til ethvert hjem. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Bache & Bendix Becker. Om lysestagen fra Kähler- Fremstillet af keramik.- Traditionelt, nordisk design.- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Fra kollektionen Urbania.- Diameter: 90 mm.- Højde: 225 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen Glas 20cm - Vaser Blå - 201121

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen Glas 20cm - Vaser Blå - 201121
  Lyngby Porcelæn fra Lyngbyvasen Glas 20cm, Blå. Vaser Blå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Old English solitaire vase H12 cm

  Holmegaard Old English solitaire vase H12 cm
  I mundblæst glas. Design Claus Dalby
 • Born In Sweden Stumpastaken Lysestage Stor - Lysestager Aluminium - 7340160

  Born In Sweden Stumpastaken Lysestage Stor - Lysestager Aluminium - 7340160
  Hvordan rengøres Stumpastaken: Fjern løs stearin med et træredskab, krads ikke. Placer Stumpastaken på hovedet på en bageplade beklædt med bagepapir. Placer herefter Stumpastaken i ovnen omkring 15 minutter i 90-100C grader, stearinen vil smelte ned på bagepapiret. Rengør ikke i en gasovn eller med vand, da det kan misfarve den.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Keramikvase

  Keramikvase
  Vase af keramik med riflet effekt. Mål: Diameter 17,5 x H28 cm.
 • DBKD Wave vase, large, støbejern

  DBKD Wave vase, large, støbejern
  Keramikvase i stilfuldt skandinavisk design fra svenske DBKD. Vasen er en del af Wave-serien, som er kendetegnet ved sin elegante form med bløde linjer. Lavet af keramik, men med et rustikt støbejernslook. Kan tåle opvaskemaskine. Vælg mellem to forskelli
 • By Lassen Light'in Lantern Black Small - Fyrfadsstager Glas Sort - 25003

  By Lassen Light'in Lantern Black Small - Fyrfadsstager Glas Sort - 25003
  Lavet af sort lakeret metalramme og klart glas.suitable til både udendørs og indendørs brug.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Vase 17,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340400

  Holmegaard Primula Vase 17,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340400
  Denne smukke vase fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Vasen er mundblæst med et optisk mønster. Smuk detalje til hjemmet. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Stoff Nagel Stearinlys By Ester&Erik 6-pak - Lysestager Bomuld Light Lavender - 36013

  Stoff Nagel Stearinlys By Ester&Erik 6-pak - Lysestager Bomuld Light Lavender - 36013
  Stearinlysene fra Stoff er fremstillet af paraffinvoks med en konisk form i forskellige farver at vælge mellem perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om stearinlysene fra Stoff- 6 stearinlys.- Brændetid: 4 timer.- Fremstillet af paraffinvoks.- Kombinér stearinlysene med en Nagel lysestage fra Stoff.- Stearinlysene findes i forskellige farver. Mål på stearinlyset:- Bredde: 13 mm.- Højde: 290 mm. Vedligeholdelse af stearinlysene- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Chau Fyrfadsstage Mørkebrun 16x11 cm

  Chau Fyrfadsstage Mørkebrun 16x11 cm
 • Cooee Design Pillar Vase 32 Cm - Vaser Keramik Sort - HI-028-21-BK

  Cooee Design Pillar Vase 32 Cm - Vaser Keramik Sort - HI-028-21-BK
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med et skulpturelt indtryk og en silkeglat overflade perfekt til borddækningen. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Skulpturelt indtryk.- Silkeglat overflade.- Bredde: 170 mm.- Højde: 320 mm.- Længde: 170 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color vase gul 20 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color vase gul 20 cm
  Rhombe Color vasen er inspireret af en ældre vase fra Lyngby Porcelæns arkiver, der tidligere har været fremstillet i glas, men som nu får helt nyt liv i porcelæn med de karakteristiske rhomber og farvet glasur. Den måler 20 cm i højden, og de lige linjer åbner sig let mod toppen, nærmest som en tulipan. Vasen kommer i den glade gule farve, og ligesom på Rhombe Color-stellets øvrige dele er den farvede glasering transparent, så det kendte Rhombe-mønster træder smukt frem og kan ses igennem den blanke glasur, der giver en flot finish. Vasen klæder lige godt både løse blomster og bundne buketter. Den elegante vase er fremstillet i høj porcelænskvalitet og er fuld af frisk energi og skaber liv og godt humør i boligen. Design: Stilleben
 • Kähler Omaggio vase scarlet 30,5 cm.

  Kähler Omaggio vase scarlet 30,5 cm.
  Omaggio vasen fra Kähler er et musthave for dig, der ønsker en moderne indretning. Vasen er udført i porcelæn, der er dekoreret med de klassiske Omaggio-striber. Den er smuk i samspil med øvrige elementer fra serien, men den er også yderst pæn på egen hån
 • Iittala Alvar Aalto Fyrfadsstage 6cm Linen - Fyrfadsstager Glas Hør - 1051194

  Iittala Alvar Aalto Fyrfadsstage 6cm Linen - Fyrfadsstager Glas Hør - 1051194
  Fyrfadsstage fra Iittala, inspireret af Alvar Aalto's berømte design. I serien findes også vaser og skåle fremstillet af glas. Tåler ikke opvaskemaskine.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Omaggio Vase Small Perlemor - Vaser Keramik Mother of Pearl - 691780

  Kähler Omaggio Vase Small Perlemor - Vaser Keramik Mother of Pearl - 691780
  Omaggio er blevet en stor favorit i mange hjem. Med et klassisk look og moderne design passer Omaggio perfekt til det skandinaviske hjem. Omaggio er håndmalet og hver vase er unik og personlig da variation i farve og bredde på striberne kan forekomme.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Pols Potten Handsup! Candle Holder 38,5 Cm - Fyrfadsstager Porcelæn Mørkeblå - 230-225-039

  Pols Potten Handsup! Candle Holder 38,5 Cm - Fyrfadsstager Porcelæn Mørkeblå - 230-225-039
  Pols Potten fra Handsup! Candle Holder 38,5 cm. Fyrfadsstager Mørkeblå Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Barrskog Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1010-310-SV

  Torplyktan Barrskog Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1010-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en varm duft af træ med inspiration fra naturen. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Duftlyset kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans Skogen kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hyacint Vase Ø12 cm Indian Tan

  Hyacint Vase Ø12 cm Indian Tan
 • Dbkd Cube Vase H20 Cm - Vaser Keramik Shiny Mole - 20220104sm

  Dbkd Cube Vase H20 Cm - Vaser Keramik Shiny Mole - 20220104sm
  Vasen fra DBKD har et tidløst design i keramik perfekt til friske og tørrede blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 200 mm.- Bredde: 80 mm.- Dybde: 80 mm.- Vasen findes i forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Object Light Lysestage 18 Cm Travertin - Lysestager Marmor Travertine - 10230-8-24

  Louise Roe Gallery Object Light Lysestage 18 Cm Travertin - Lysestager Marmor Travertine - 10230-8-24
  Lysestagen fra Louise Roe har et karakteristisk design i marmor med rå kanter. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om lysestagen fra Louise Roe- Fremstillet af marmor.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Højde: 180 mm.- Bredde: 110 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Oyoy Toppu Krukke Striped - Krukker Mix - 1101033

  Oyoy Toppu Krukke Striped - Krukker Mix - 1101033
  Toppu-krukken minder om en bordlampe, men i stedet for en lyskilde, der lyster omgivelserne op, gør Toppu det med smukke blomster. Toppu kan både placeres på bordet og i vindueskarmen. Toppu er håndlavet i 100% keramik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Isla Vase 20 Cm - Vaser Keramik Sort - HH-03-01-BK

  Cooee Design Isla Vase 20 Cm - Vaser Keramik Sort - HH-03-01-BK
  Vasen fra Cooee Design har et smukt design i keramik med en unik, organisk form med inspiration fra naturen perfekt til snitblomster og grene. Designet af Hanna Heino. Om vasen fra Cooee Design- Isla er værdsat for det unikke design- Isla er også værdsat for håndværk.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Isla.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Rosa - 541218

  Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Rosa - 541218
  Lysestagen fra Hay har et sødt, muntert design i borosilikatglas. Den har en farvet kant med smukke striber perfekt til at live borddækningen op. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen findes i forskellige farver.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Babbly Vase/candle Holder S Clear - Fyrfadsstager Glas Klar - 5280604800

  Byon Babbly Vase/candle Holder S Clear - Fyrfadsstager Glas Klar - 5280604800
  ByON fra Babbly Vase/Candle Holder S, Clear. Fyrfadsstager Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Top Vase Stor Guld/Klar

  Top Vase Stor Guld/Klar
 • Stoff Nagel Stoff Lys Af Ester&Erik 6 Stk - Lysestager Bomuld Sort - 36010

  Stoff Nagel Stoff Lys Af Ester&Erik 6 Stk - Lysestager Bomuld Sort - 36010
  Stearinlysene fra Stoff er fremstillet af paraffinvoks med en konisk form i forskellige farver at vælge mellem perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om stearinlysene fra Stoff- 6 stearinlys.- Brændetid: 4 timer.- Fremstillet af paraffinvoks.- Kombinér stearinlysene med en Nagel lysestage fra Stoff.- Stearinlysene findes i forskellige farver. Mål på stearinlyset:- Bredde: 13 mm.- Højde: 290 mm. Vedligeholdelse af stearinlysene- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead