Indretning

Dekoration og ting til hjemmet

Her er pynteting og dekorationer fra interiør- & designbutikker med indretning online. Vi giver dig alt fra fine vaser og krukker til fyrfadsstager og porcelænsfigurer af kendte designere og mærker. Start her, når du ønsker at købe ny dekoration og pynt till hjemmet dit.

Kategorier: Vaser | Krukker | Fyrfadsstager | Lysestager | Porcelænsfigurer | Skulpturer

Populær i indretning

 • Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035

  Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035
  En fabelagtig verden med et karakteristisk udtryk. Skulpturen er en god detalje hjemme og også en dejlig personlig gave til at give væk ved særlige lejligheder. Da det er håndlavet, har hver skulptur et unikt udtryk.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328

  Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328
  Kosta Boda fra My Universe, Skulptur. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Stor Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001399

  Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Stor Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001399
  Lad dine planter eller blomster få den opmærksomhed, de fortjener i denne Rosalie Flower Pot. Den fine pot er lavet af keramik og har et tidløst udtryk. Med det enkle og stilfulde design af potten passer den ind blandt de fleste møbler. Rosalie Blomkruka er tilgængelig i flere smukke farver. Bemærk, at den sorte og hvide pot har et glat udseende, mens de andre farver har en lidt revnet overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om indretning

 • Karlskrona Lampfabrik Kungsholmen Petroleumslampe - Paraffin & Olielamper Messing Grøn - N247G

  Karlskrona Lampfabrik Kungsholmen Petroleumslampe - Paraffin & Olielamper Messing Grøn - N247G
  Kungsholmen petroleumslampe fra karlskrona Lampfabrik. Kungsholmen har alt man kan ønske sig af en moderne petroleumslampe. Det velarbejdet, detaljeret messing giver en elegant kontrast mod det enkle og bløde glas. Kungsholmen har et oliehus i mundblæst glas og lysstyrken i brænderen modsvarer lysstyrken af 14 stearinlys. Glasset findes i forskellige farver og delen i messing findes også en nikkelbelagt udgave.Lampen har aner tilbage til 1800 tallet men fik sit store gennembrud først i 1950'erne. Petroleumslampen er ikke bare en stemningsfuld og dekorativ indretningsdetalje. Et rum oplyst af en petroleumslamper er helt specielt med det varme skær og smukke skygger som kun levende lys kan give. Godt at vide:Materiale: Mundblæst glas/messing eller Mundblæst glas/nikkelbelagt messing.Lyskilde: 14” Rundbrændere. Paraffinolie indgår ej.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stelton Stelton - Stockholm Aquatic vase Ø 20,3 cm

  Stelton Stelton - Stockholm Aquatic vase Ø 20,3 cm
  Stelton Stelton - Stockholm Aquatic vase Ø 20,3 cm
 • Cooee Design Gry vase, 30 cm, smoke

  Cooee Design Gry vase, 30 cm, smoke
  Gry serien fra svenske Cooee Design er fremstillet af mundblæst glas, hvilket gør hvert eksemplar unik. Serien omfatter vaser i tre forskellige størrelser og lysestager, som begge fås i tre forskellige farver. Du kan altså mikse og matche frit, og uanset
 • Krukke Mind Stor

  Krukke Mind Stor
  Krukke formet som et ansigt. Antik look i skiftende farver.
 • Audo Copenhagen Flambeau Lysestager /bronzeret - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing Grå - 4804859

  Audo Copenhagen Flambeau Lysestager /bronzeret - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing Grå - 4804859
  Lysestagerne fra Audo Copenhagen har en munter, spændende fremtoning for at skabe en hyggelig atmosfære. De har en plade i metal bagtil for at reflektere lyset smukt. Designeren er Krøyer Sætter-Lassen. Designet af Krøyer Sætter-Lassen. Om lysestagerne fra Audo Copenhagen- Designeren er Krøyer Sætter-Lassen.- Findes også som væglyseholder.- Designet af Krøyer Sætter-Lassen.- Højde: 300 mm.- Bredde: 165 mm.- Dybde: 92 mm.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Bubble vase 25 cm grå

  House Doctor Bubble vase 25 cm grå
  House Doctor Bubble vase 25 cm grå
 • Step

  Step
  tep vasernes form blev bygget op trin for trin af adskillige horisontale lag, og det er aftrykket af disse mange lag, som har skabt de endelige vasers smukke overfladetekstur. Bløde og frie silhuetter giver modspil til mønsterets rette linjer, og skaber b
 • Serax FCK vase jern 12x15 cm Rust

  Serax FCK vase jern 12x15 cm Rust
  Serax FCK vase jern 12x15 cm Rust
 • 101 Copenhagen Submarine Vase L - Vaser Beton Mørkegrå - 011289

  101 Copenhagen Submarine Vase L - Vaser Beton Mørkegrå - 011289
  101 Copenhagen fra Submarine Vase L, Mørkegrå. Vaser Mørkegrå Beton. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Audo Copenhagen Spire Stearinlys 6-pak Okkergult - Lys Paraffinvoks Ochre - 3101859

  Audo Copenhagen Spire Stearinlys 6-pak Okkergult - Lys Paraffinvoks Ochre - 3101859
  Stearinlys fra Audo Copenhagen med en lang, indsnævrende form og jordagtige farver. Om stearinlysene fra Audo Copenhagen- Størrelse: 38 cm.- Findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Arti vase/blomsterkrukke 9x15 cm Metal

  House Doctor Arti vase/blomsterkrukke 9x15 cm Metal
  House Doctor Arti vase/blomsterkrukke 9x15 cm Metal
 • Apollo, Blank

  Apollo, Blank
  Apollo er en relancering af Tonn-Ps originale lysestage fra 1960erne. Årtiet, hvor man drømte om at rejse ud i rummet, og hvor troen på fremskridtet var stor. Navnet Apollo er inspireret af lysestagens form, der leder tankerne hen på en rumraket. Denne ud
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm Hør - Skulpturer Keramik Linen - HH-01-01-LN

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm Hør - Skulpturer Keramik Linen - HH-01-01-LN
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspireret design i keramik med en paddehatteform med en silkeglat overflade perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er værdsat for det naturinspirerede design- Fungi er også værdsat for det enkle materiale.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Skulpturen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Fungi.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ro Collection Crushed glasvase medium Sepia brown

  Ro Collection Crushed glasvase medium Sepia brown
  Ro Collection Crushed glasvase medium Sepia brown
 • Vase Rafaela - Funky Fiesta

  Vase Rafaela - Funky Fiesta
  Fantastisk Farvesammensætning Disse Funky Fiesta Rafaela vaser vil lyse ethvert rum op med deres fantastiske farvesammensætning og unikke design. Farverne er nøje udvalgt og sammensat for at skabe en visuel fest, der vil tiltrække opmærksomhed og få dig t
 • Bitz Kusintha Vase 22 Cm Smokey Grey - Vaser Glas Røggrå - 25351

  Bitz Kusintha Vase 22 Cm Smokey Grey - Vaser Glas Røggrå - 25351
  Vase fra Bitz i genanvendt glas med et elegant, ribbet mønster for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den har en indsnævrende form perfekt til små buketter eller kviste. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Ved hvert salg doneres en del af beløbet til Kusintha-projektet, som fokuserer på verdens fattigste områder. Om vasen fra Bitz- Fremstillet af genanvendt glas.- Fra kollektionen Kusintha.- Elegant, ribbet overflade.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Curved lysestage 26 cm Stainless Steel

  Cooee Design Curved lysestage 26 cm Stainless Steel
  Cooee Design Curved lysestage 26 cm Stainless Steel
 • House Doctor Flow vase 18 cm Antik messing

  House Doctor Flow vase 18 cm Antik messing
  House Doctor Flow vase 18 cm Antik messing
 • Vase Besa

  Vase Besa
  Besa vasen fra Creative Collection af stentøj er designet med en hvid, krakeleret glasur, i en smuk form inspireret af naturen. Kombinér med anden dekoration for at skabe en smuk og personlig stil.
 • URBAN NATURE CULTURE Bubble lysestage S 12 cm Black

  URBAN NATURE CULTURE Bubble lysestage S 12 cm Black
  URBAN NATURE CULTURE Bubble lysestage S 12 cm Black
 • Vase Lucía - Pintura Locura

  Vase Lucía - Pintura Locura
  Gi dine blomster et løft med den keramiske Lucía-vase fra Qué Rico. Denne belgisk designede vase, inspireret af det livlige spanske livsstil og med det farverige Pintura Locura-mønster, tilføjer et strejf af solskin til dit hjem. Med sin organiske form og
 • Kosta Boda Snebold Fyrfadsstage Medium - Fyrfadsstager Glas Klar - 7067350

  Kosta Boda Snebold Fyrfadsstage Medium - Fyrfadsstager Glas Klar - 7067350
  Denne fantastiske stearinlysholder minder om barndomsvintrene. Det blev designet af Ann Wolff i 1973 og skaber en hyggelig atmosfære om vinteren. Lysestagen er tilgængelig i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • OPENMIND Glasvase (GRÅ, ONESIZE)

  OPENMIND Glasvase (GRÅ, ONESIZE)
  Smuk glasvase fra Openmind NB: Der kan forekomme luftbobler i glasset pga. fremstillings metoden. Farve: Grå Materiale: Glas Mål: 2,3 x 7 x 12,2 cm
 • Hübsch Gem Lysestage 11 Cm Rosa/ - Fyrfadsstager Krystal Blå - 340906

  Hübsch Gem Lysestage 11 Cm Rosa/ - Fyrfadsstager Krystal Blå - 340906
  Lysestage fra Hübsch med et elegant design i krystal med en herlig farvekombination perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Om lysestagen fra Hübsch- Gem er værdsat for de smukke farver- Krystal.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Lysestage Stor - Lysestager Aluminium - 30201

  Klong Constella Lysestage Stor - Lysestager Aluminium - 30201
  Constella er designet af Eva Schildt. Denne formbare lysestage fås i to størrelser, store med 10 lys og små med 5 lys og i to materialer, aluminium eller messing. Lad din fantasi flyde og ændre dens form.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • blomus Ven fyrfadsstage S 12 cm Coffee

  blomus Ven fyrfadsstage S 12 cm Coffee
  blomus Ven fyrfadsstage S 12 cm Coffee
 • Vase Ceola 13 cm

  Vase Ceola 13 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Kosta Boda Crackle vase 370 mm Cirkulært glas

  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Cirkulært glas
  Kosta Boda Crackle vase 370 mm Cirkulært glas
 • Pluto Design Sun hængevase 15 cm Klar/Guld

  Pluto Design Sun hængevase 15 cm Klar/Guld
  Pluto Design Sun hængevase 15 cm Klar/Guld
 • Tell Me More Boule lysestage sølv Large

  Tell Me More Boule lysestage sølv Large
  Tell Me More Boule lysestage sølv Large
 • ferm LIVING Paste vase rounded 28 cm Offwhite

  ferm LIVING Paste vase rounded 28 cm Offwhite
  ferm LIVING Paste vase rounded 28 cm Offwhite
 • Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele hvid

  Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele hvid
  Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele hvid
 • Vase Omaggio, H31

  Vase Omaggio, H31
  Kähler er i dag bedst kendt for sine Omaggio-vaser, og her finder du en version i designet af Stilleben. Denne vase er den største af i alt tre modeller i denne serie, og den er lavet i fajance. Den har smukke striber i farve scarlet som tilfører var
 • Bloomingville Florida lysestage 14,5x8x7,5 cm Natural sandstone

  Bloomingville Florida lysestage 14,5x8x7,5 cm Natural sandstone
  Bloomingville Florida lysestage 14,5x8x7,5 cm Natural sandstone
 • Dbkd Plant Krukke Small 2-pak - Krukker Plademetal Brun - 20230203BR

  Dbkd Plant Krukke Small 2-pak - Krukker Plademetal Brun - 20230203BR
  Krukke fra DBKD med et stilrent design i blik perfekt til gårdhaven eller terrassen. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om krukken fra DBKD- Fremstillet af blik.- Til indendørs og udendørs brug.- Sælges i 2-pak.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Rubin Fugl Tranebær - Kunstglas Mundblæst Glas Rød - 1014461

  Iittala Birds By Toikka Rubin Fugl Tranebær - Kunstglas Mundblæst Glas Rød - 1014461
  Her er nogle nye fugle i seriefuglene af Tikka i en ny fantastisk farve Cranberrie. Iittala er på forsiden af ​​glasfarvning og bruger en miljøvenlig farve uden cadmium og bly.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Musselmalet Riflet Lysestage, 7,5 cm

  Musselmalet Riflet Lysestage, 7,5 cm
  De to lysestager i Musselmalet Riflet er inspireret af designs fra Royal Copenhagens designarkiver. Det klassiske mønster udfolder sig elegant over lysestagernes rundede base og slanke hals, og en fin, blå streg indrammer toppen. Lysestagerne passer til s
 • Lyngby Porcelæn Lyngby vase midnight blue, 15,5 cm

  Lyngby Porcelæn Lyngby vase midnight blue, 15,5 cm
  Lyngby Porcelæn Lyngby vase midnight blue, 15,5 cm
 • Kähler Signature Vase H20 Cm - Vaser Stentøj Blå - 690485

  Kähler Signature Vase H20 Cm - Vaser Stentøj Blå - 690485
  Vasen fra Kähler har et smukt design i stentøj med organiske linjer og en aftagelig plade med huller til blomsterarrangementer. Den har en naturinspireret form. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Meyer-Lavigne. Om vasen fra Kähler- Fra kollektionen Signature.- Dekorative linjer.- Plade i keramik med praktiske huller til blomsterarrangementer inkluderet.- Fremstillet af stentøj.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Vandtæt.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Terra Krukke 32x60 Cm - Krukker Lertøj Grøn - 203841201

  House Doctor Terra Krukke 32x60 Cm - Krukker Lertøj Grøn - 203841201
  Krukken fra House Doctor har et rustikt, håndlavet design i lertøj med en jordagtig følelse og en grøn glasering. Den er frostsikker og har et praktisk dræningshul i bunden. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra House Doctor- Fremstillet af lertøj.- Smuk, grøn glasering.- Dræningshul i bunden.- Frostsikker ned til -20 °C.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Produktet kan modstå det udendørs miljø. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • ERNST Ernst lysestage 60 cm Sort

  ERNST Ernst lysestage 60 cm Sort
  ERNST Ernst lysestage 60 cm Sort
 • Georg Jensen Christmas Collection 2024 Taper lysestager 2 stk., 18 kt guldbelægning

  Georg Jensen Christmas Collection 2024 Taper lysestager 2 stk., 18 kt guldbelægning
  Forestil dig en jul, hvor hver eneste detalje er gennemtænkt, hvert øjeblik af stilhed og samvær forstærkes af design, der ikke kun er smukt at se på, men også fortæller en historie om tradition og håndværk. Christmas Collection 2024 Taper lysestagen er e
 • SINNERUP Dots stentøj vase H10 (GRØN, ONESIZE)

  SINNERUP Dots stentøj vase H10 (GRØN, ONESIZE)
  Perfekt vase til en blomsterstilk eller en mindre buket. Den kan dog også, alene, bruges som en dekoration til dit hjem. Den fås i flere farver og kan derfor sammensættes med andre dekorations genstande. Farve: Curry, blå, grøn og white. Materiale: Stentøj - brændt ved 1200 grader.
 • Kivi 6cm Stage Tranebr

  Kivi 6cm Stage Tranebr
  HEIKKI ORVOLA ER FORMET DENNE AUTENTISKE KIVI FYRFADSHOLDER. KIVI ER LAVET AF IITTALAS KRYSTALKLARE GLAS OG BRYDER LYSET I FORSKELLIGE FARVER. GLØDENDE SOM JUVELER TILFØJER KIVI FYRFADSHOLDEREN ET STREJF AF FARVER TIL DIT HJEM OG INDKAPSLER SKØNHEDEN FRA
 • Vase

  Vase
  Vase af keramik, hvid, 16x16x28 cm
 • Design House Stockholm Me To You Lysestage 1-pak belagt - Lysestager belagt Guld - 2751-8800

  Design House Stockholm Me To You Lysestage 1-pak belagt - Lysestager belagt Guld - 2751-8800
  Lysestagen fra Design House Stockholm har unikt, blomsterformet design med smukke detaljer perfekte til en festlig lejlighed. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave. Designet af Søren Niedziella. Om lysestagen fra Design House Stockholm- Smukt design.- Blomsterformet lysestage.- Fremstillet af guldbelægning og sølvbelægning.- Højde: 29 mm.- Diameter: 32 mm.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Keramikkrukke Ara

  Keramikkrukke Ara
  Lakeret blank keramikkrukke. Bredde 34 cm, dybde 34 cm og højde 39 cm.
 • Meraki Duftlys L Sandcastles & Sunsets - Duftlys Mix - 308150031

  Meraki Duftlys L Sandcastles & Sunsets - Duftlys Mix - 308150031
  Meraki fra Meraki Duftlys L, Sandcastles & Sunsets. Duftlys Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead