Kopper
& krus

Populær i kopper & krus

 • Espressokop 6,5cm grå ste Bit

  Espressokop 6,5cm grå ste Bit
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Tekop Og Underkop - Tekopper Porcelæn Hvid - 1023951260

  Villeroy & Boch Petite Fleur Tekop Og Underkop - Tekopper Porcelæn Hvid - 1023951260
  Petite Fleur Tea Cup og Saucer fra Villeroy & Boch. Denne te kop med tilhørende tallerken har en af ​​Villeroy & Bochs signaturmønster - Petite Fleur. Designet er sødt og charmerende med håndmalede detaljer. Lavet i premium porcelæn og er opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Indeholder 10 cl.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Paratiisi Underkop til tekop 16,5 cm

  Paratiisi Underkop til tekop 16,5 cm
 • Plissé Termokrus 25 cl Hvid 4-pack

  Plissé Termokrus 25 cl Hvid 4-pack

Flere tips om kopper & krus

 • Holmegaard Christmas 2022 Jule Hotdrink 2 Stk. 26 Cl

  Holmegaard Christmas 2022 Jule Hotdrink 2 Stk. 26 Cl
  I 1981 skabte Jette Frölich for første gang sit karakteristiske papirklip til Holmegaards Juleflaske. Og her fire årtier senere er Holmegaards julekollektion blevet et højtelsket samlerobjekt for mange julefans. Det er i høj grad, fordi Jette Frölich så mesterligt formår at omsætte julens centrale budskaber som omsorg, generøsitet og minutiøse forberedelser til helt enkle motiver fulde af julestemning. Hun illustrerer de letgenkendelige følelser, der bor i os til daglig og forstærkes i højtiden. I år er designprocessen gennem refleksioner over julens magi mundet ud i en smukt illustreret julekollektion for Holmegaard, hvor Jette Frölich inviterer os til at holde julen sammen. Frölichs 2022-fortolkning af den stemningsfulde højtid illustrerer på smukkeste vis budskabet om vores fælles jul med hjemmet som omdrejningspunkt, og illustrationerne på Jule-hotdrink-glassene giver da også frit spil til forventningens glæde, når vi kryber sammen indenfor og samles med familie og venner fra nær og fjern.
 • Arabia Mainio krus, 0,3 liter, talvikki

  Arabia Mainio krus, 0,3 liter, talvikki
  Mainio kruset fra Arabia er et flot og let krus, der egner sig glimrende til både varme og kolde drikke. Den behagelige hank sørger for, at kruset ligger godt i hånden, hvilket gør kruset nemt at bruge. Vil du holde indholdet varmt længere, kan du bruge 1
 • Eva Solo Urban termoflaske sage 0,5 liter

  Eva Solo Urban termoflaske sage 0,5 liter
  Urban termoflasken fra Eva Solo er lige til at tage med på farten - og den kan holde koldt og varmt i lang tid. Så vil du have noget lækkert koldt vand på arbejde, derhjemme eller efter en god omgang træning, så tag din Urban termoflaske inde for rækkevidde. Det praktiske kliklåg gør det muligt at betjene drikkedunken med én hånd. De dobbeltvæggede sider med vakuumeffekt sørger for at holde væsken i flasken varm i op til 12 timer eller koldt i op til 24 timer, hvilket Eva Solo garanterer, når flasken er fyldt. De valgte materialer tåler hyppigt hverdagsbrug, og er 100% tæt, så du kan trygt have den med i tasken.
 • Götefors Porslin Fairytale krus, 35 cl, blå, 4-pack

  Götefors Porslin Fairytale krus, 35 cl, blå, 4-pack
  Sæt med fire krus i serien Fairytale fra Götefors Porslin. Krusene kan rumme 35 centiliter og er fremstilet af højkvalitets porcelæn i en smuk blå farveskala. De er designet af Emma von Brömssen, som har hentet sin inspiration fra eventyrverdenen og produ
 • Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk.

  Georg Jensen Bernadotte termokrus 2 stk.
  Der findes ikke noget bedre end at nyde dagens første kop kaffe, og det skal gerne gøres af et smukt krus for at få den bedst mulige oplevelse. Bernadotte termokruset fra Georg Jensen bærer det ikoniske rillede mønster og er fremstillet i hvidt porcelæn.
 • Design Letters Kids Personal Eco Kop H - Krus & Kopper Copolyester Hvid - 20106000H

  Design Letters Kids Personal Eco Kop H - Krus & Kopper Copolyester Hvid - 20106000H
  Koppen fra Design Letters er perfekt til spisestuen, kontoret eller konferencerummet og har charmerende, slidstærkt design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Tobias Jacobsen og Arne Jacobsen.Om koppen fra Design Letters- Slidstærk kop.- BPA- og BPS-fri.- Charmerende design.- Fremstillet af copolyester.- Dybde: 73 mm.- Bredde: 73 mm.- Højde: 70 mm.- Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks.Vedligeholdelse af koppen- Egnet til maskinopvask op til 75°C.. Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Take krus, 30 cl, svag grøn, 2 stk

  Rosendahl Grand Cru Take krus, 30 cl, svag grøn, 2 stk
  Forkæl dig selv og dine venner med en kop kaffe eller picnic i skoven med Take krusene fra Rosendahl. Krusene er designet til udendørs brug og består af 100% biobaseret plast, hvilket gør dem til et mere miljøvenligt alternativ. Serien er slidstærk og kru
 • Nachtmann Ethno krus 39,2 cl, 2 stk.

  Nachtmann Ethno krus 39,2 cl, 2 stk.
  I Ethno-serien fra Nachtmann finder du moderne og stilfuldt designede glas og krus. Ethno kruset er alsidig og kan bruges til en lang række forskellige ting. Det er desuden velegnet til både varme og kolde drikke. Det smukke mønster reflekteres flot i
 • Eva Solo To Go Cup sage 0,35 liter

  Eva Solo To Go Cup sage 0,35 liter
  To Go termokoppen fra Eva Solo er ikke kun smuk men også super praktisk at have med, når du er på farten. Koppen er nem at åbne, da den har en smart klik-funktion, der kan betjenes med én hånd. Du kan komme en varm kop kaffe, te eller kold smoothie eller hvad du nu måtte have lyst til ned i to go termokoppen, da den både holder varmt og koldt i lang tid. Koppen er dobbeltvægget, og har vakuum-effekt, og derfor er den ideel til at holde på varme eller kulde. Den har desuden en smart bærestrop af silikone, som gør den nem at have med rundt derhjemme, på arbejde eller ude at motionere. Praktisk termokop som du kan have med dig overalt, og som er nem at håndtere og rengøre - den kan også komme en tur i opvaskemaskinen.
 • Aida Raw Double Wall Krus 25 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Black - 14911

  Aida Raw Double Wall Krus 25 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Black - 14911
  Kopperne fra Aida har et skandinavisk design i stentøj. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kopperne fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse kopper er en del af Aida-kollektion. Vedligeholdelse af kopperne- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Stelton Keep Cool Termoflaske Soft Rose 0,6 Liter

  Stelton Keep Cool Termoflaske Soft Rose 0,6 Liter
  Investér i en Keep Cool termodrikkedunk og spar på engangsvandflaskerne - det er på den lange bane godt for miljøet og for din pengepung. Det er den italienske designduo DebiasiSandri, der står bag denne smukke og robuste drikkedunk fremstillet i rustfrit stål med lyserød pulverlakering. Termodrikkeflasken holder din drik kold i op til 24 timer eller varm i op til 12 timer.
 • Rosenthal Mesh Relief Set 16-pak - Kaffekopper Hvid - 11770-800001-28370

  Rosenthal Mesh Relief Set 16-pak - Kaffekopper Hvid - 11770-800001-28370
  Tåler både mikrobølgeovn og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl S - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017161

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl S - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017161
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo Urban To Go Cup termokrus, grå

  Eva Solo Urban To Go Cup termokrus, grå
  Hold varme drikke varme og kolde drikke kolde med dette fine termokrus fra Eva Solo. Når du skal have drikkevarer med på farten, er det vigtigt, at dit krus hverken spilder eller er besværligt at åbne og lukke. Urban To Go Cup'en er let at åbne og lukke m
 • Stelton Carrie Termoflaske Light Grey 0,5 Liter

  Stelton Carrie Termoflaske Light Grey 0,5 Liter
  Er du tit på farten? Så er denne elegante termoflaske fra Stelton perfekt til at have varm kaffe eller te med dig, hvor end du skal hen. Det er nemt at være miljøbevidst, når man kan købe en termoflaske som Carrie, der kan bruges igen og igen. Flasken er fremstillet i rustfrit stål i dobbelt lag med vakuum, som sikrer at din favoritdrik holder sig henholdsvis varm eller kold i længere tid. Det smarte låg er todelt, da den nederste del sikrer en behagelig drikkeflade, imens den øverste del sørger for at drikkefladen skjules og dermed holdes så hygiejnisk som muligt. Lågets design sikrer også at termoflasken er 100% tæt, så der ikke lige pludselig ligger en sø af kaffe i din taske. Carrie termoflaskens koniske form passer ned i de fleste kopholdere. Udover at være elegant og stilren så er Carrie også fri for BPA- og phtalater, og kan holde væske varm i op til 5 timer og kold i op til 10 timer.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Hvid - 1714-025-01

  Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Hvid - 1714-025-01
  Dette legende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra historierne om Moomin og hans venner. Kruset er lavet af kulstofstål med en dobbelt belægning af emalje, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Slice Of Life Krus 35cl /hvid - Kaffekopper Porcelæn Sort - 776619

  Carolina Gynning Slice Of Life Krus 35cl /hvid - Kaffekopper Porcelæn Sort - 776619
  Carolina Gynning fra Slice Of Life Krus 35cl, Sort/Hvid. Kaffekopper Sort Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rice kop 30 Cl Butterfly - Kaffekopper Melamin Multi - MELCU-BUTF

  Rice kop 30 Cl Butterfly - Kaffekopper Melamin Multi - MELCU-BUTF
  Melaminkoppen fra Rice har et alsidigt design med et muntert motiv i slidstærkt melamin. Den har praktiske funktioner perfekte til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige farver. Om melaminkoppen fra Rice - Muntert motiv.- Alsidigt design.- Melaminkoppen findes i forskellige farver.- Findes også som større melaminkop.- Kapacitet: 30 cl.Vedligeholdelse af melaminkoppen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Portmeirion Wrendale Cat And Mouse Krus 31cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMLU5629-XT

  Portmeirion Wrendale Cat And Mouse Krus 31cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMLU5629-XT
  Wrendale er en uimodståelig kollektion af krus, skåle, fade og kander. Kollektionen er designet af kunstneren Hannah Dale, som også er kvinden bag Wrendale Designs. Serien er inspireret af naturens og dyrenes verden og er dermed den perfekte gave til dyreelskere.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl I - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027470

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl I - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027470
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Krus 40 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 5017878

  Sagaform Coffee & More Krus 40 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 5017878
  Krus fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Kruset har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Kop 40 Cl / Hvid - Kaffekopper Stentøj Sort - 070636-190

  Marimekko Oiva/unikko Kop 40 Cl / Hvid - Kaffekopper Stentøj Sort - 070636-190
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn.- Tåler fryser.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rice kop 30 Cl Happy Fruits - Kaffekopper Melamin Multi - MELCU-HAF

  Rice kop 30 Cl Happy Fruits - Kaffekopper Melamin Multi - MELCU-HAF
  Melaminkoppen fra Rice har et alsidigt design med et muntert motiv i slidstærkt melamin. Den har praktiske funktioner perfekte til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige farver. Om melaminkoppen fra Rice - Muntert motiv.- Alsidigt design.- Melaminkoppen findes i forskellige farver.- Findes også som større melaminkop.- Kapacitet: 30 cl.Vedligeholdelse af melaminkoppen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus 2-pak t - Kaffekopper Borosilicate Glass Jadegrøn - 541346

  Hay Borosilicate Krus 2-pak t - Kaffekopper Borosilicate Glass Jadegrøn - 541346
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen termokrus 25 cl

  Eva Solo Nordic Kitchen termokrus 25 cl
  Termokrus i stilrent og enkelt nordisk design fremstillet i stentøj.Kruset er udstyret med dobbelt vægge, som sikrer optimal termoeffekt. Samtidig holder det på varmen, så du ikke brænder dig.Tåler fryser, ovn og mikroovn.
 • Royal Copenhagen Hvid Elements termokrus 35 cl

  Royal Copenhagen Hvid Elements termokrus 35 cl
  Royal Copenhagen Hvid Elements termokrus, 33 cl Design Louise Campbell
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Green Blue - Kaffekopper Porcelæn Grønblå - 1016823

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Green Blue - Kaffekopper Porcelæn Grønblå - 1016823
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porcelæn med en moderne følelse. Det har dekorative riller med håndmalede detaljer og et betræk i silikone for et bedre greb. Servér kaffe med charme. Designet af H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er værdsat for de dekorative design- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 85 mm.- Højde: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blomst multikop 2 stk. 20 cl

  Royal Copenhagen Blomst multikop 2 stk. 20 cl
  Royal Copenhagen Blomst multikop 2 stk. 20 cl.
 • Rosendahl Grand Cru Moments krus 2 stk. 34 cl

  Rosendahl Grand Cru Moments krus 2 stk. 34 cl
  Rosendahl Grand Cru Moments krus 2 stk. 34 cl hvid med guld. Moments er en serie hvor der er pyntet ekstra på det kendte Grand Cru design, hvilket er med til at give et sofistikeret look. Stellet er fremstillet i hvid glaseret porcelæn med fine gulddetaljer som danner et stjernemønster. Passer perfekt til julebordet eller nytårsmiddagen. Kan flot bruges sammen med det hvide Grand Cru stel. Bør ikke komme i opvaskemaskinen.
 • Pimpernel William Morris & Co Krus Seaweed/seaglass - Kaffekopper Benporcelæn Grøn - MCOP5583-XS

  Pimpernel William Morris & Co Krus Seaweed/seaglass - Kaffekopper Benporcelæn Grøn - MCOP5583-XS
  Kruset fra Pimpernel har et klassisk, levende mønster for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af hårdført benporcelæn til at holde i generationer med et praktisk håndtag på siden. Om kruset fra Pimpernel- Fremstillet af benporcelæn.- Levende, klassisk mønster.- Findes i forskellige mønstre.- Kapacitet: 35 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl N - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017159

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl N - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017159
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alfabet Krus L

  Royal Copenhagen Alfabet Krus L
  Forkæl dig selv, eller en du holder af, med dette elegante og personlige krus fra Alfabet Kollektionen. Kruset har smukke, klassiske dekorationer, der er inspireret af det musselmalede mønster. Det håndmalede bogstav giver kruset en helt særlig og personlig værdi. Det kunstneriske krus er udstyret med den traditionelle, høje hank fra 1884, der skaber harmoni og gør det ekstra bemærkelsesværdigt. Brug kruset til en forfriskende varm drik efter en lang dag - eller server en kold drik på de varme dage. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Arabia Mumi På Eventyr - Mumi Flytter Tallerken 19 Cm - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1006333

  Arabia Mumi På Eventyr - Mumi Flytter Tallerken 19 Cm - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1006333
  Muminplade fra Arabia. Dette er en legende plade med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Pladen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er den perfekte gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Madam Stoltz Stoneware Mug With Dots - Kaffekopper Stentøj Petrol Green - HY13914H-13B

  Madam Stoltz Stoneware Mug With Dots - Kaffekopper Stentøj Petrol Green - HY13914H-13B
  Madam Stoltz fra Stoneware Mug With Dots, Petrol Green. Kaffekopper Petrol Green Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Louise Roe Ceramic Pisu Skål Ø 9.3 Cm - Kaffekopper Keramik Ink Black - 10160-12-3

  Louise Roe Ceramic Pisu Skål Ø 9.3 Cm - Kaffekopper Keramik Ink Black - 10160-12-3
  Skålen fra Louise Roe har et stilrent design i keramik. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Louise Roe- Fremstillet af keramik.- Højde: 60 mm.- Diameter: 93 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Single Wall Krus 30 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Black - 14912

  Aida Raw Single Wall Krus 30 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Black - 14912
  Kopperne fra Aida har et skandinavisk design i stentøj. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kopperne fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse kopper er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af kopperne- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi krus antracit 33 cl.

  Kähler Hammershøi krus antracit 33 cl.
  Fuldend dit kaffebord med denne herlighed fra Kähler Hammershøi serien. Kruset, der er udført i porcelæn, kommer med de karakteristiske Hammershøi riller, der går igen ved hele kollektionen. Kommer i forskellige farver, som du med fordel kan kombinere for
 • Spode Blue Italian Kaffekop Med Fat 90 Ml - Kaffekopper Porcelæn Hvid - BLI1200

  Spode Blue Italian Kaffekop Med Fat 90 Ml - Kaffekopper Porcelæn Hvid - BLI1200
  Opvaskemaskine-, mikroovn-, fryser og ovnsikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Serax Kaffekrus D8 H5 /dark Blue - Kaffekopper Stentøj Rust - B5117302B

  Serax Kaffekrus D8 H5 /dark Blue - Kaffekopper Stentøj Rust - B5117302B
  Hyggeligt krus i stentøj og lækre farver. Findes i tre farver.
 • Kähler Hammershøi Summer Forglemmigej krus 33 cl

  Kähler Hammershøi Summer Forglemmigej krus 33 cl
  Byd sommeren indenfor med Kähler Hammershøi Summer serien, som er en hyldest til den blomstrende, lyse og farverige tid på året. Serien består af udvalgte Hammershøi-stel fra Kähler, der har fået et penselstrøg af sommer, som er med til at skabe en hyggelig og munter sommerstemning. Så dæk op til kaffe eller te i haven, på altanen eller på terrassen og fuldend din borddækning med Hammershøi Summer serien. På dette fine krus afbilledes den yndige forglemmigej akkompagneret af en fin blåmejse, der sammen med seriens diskrete riller giver et elegant, klassisk og sommerligt udtryk. Designeren bag Hammershøi Summer akvareldekorationerne, Rikke Jacobsen, har netop fundet sin inspiration i den danske sommers eventyrlige former, farver og følelser. Hvis du er den heldige ejer af et sommerhus, vil Hammershøi Summer serien være det perfekte stel at dække bordet med.
 • Georg Jensen Sky drikkeflaske blå

  Georg Jensen Sky drikkeflaske blå
  Aurélien Barbrys har designet dette eksklusivt stilfulde bud på en vandflaske. Formen er organisk og asymmetrisk i BPA-fri tritanplast, der er holdbart og nemt at holde om. Låget i rustfrit stål holdes på plads af en rem, der også fungerer som bærestrop.
 • Fellow Carter Move termokrus, 235 ml, black

  Fellow Carter Move termokrus, 235 ml, black
  Med Carter Move fra Fellow får du et termokrus, der tager din kaffeoplevelse til det næste niveau. Det er designet til at fremhæve smagen og aromaen af din kaffe og er behageligt at holde i hånden, samtidig med at det er holdbart og holder din kaffe varm.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Espresso Kop & Tallerken - Espressokopper Mix - 065322-190

  Marimekko Siirtolapuutarha Espresso Kop & Tallerken - Espressokopper Mix - 065322-190
  Marimekko fra Siirtolapuutarha espresso kop & tallerken, Mix. Espressokopper Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Turkis - ETU260H

  Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Turkis - ETU260H
  Koppen fra Mateus har en bølget stil i keramik med et blødt formsprog med inspiration fra havet. Den har en sofistikeret, munter balance med en taktil, håndmalet overflade perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Om koppen fra Mateus- Oyster er værdsat for det håndlavede design- Oyster er også værdsat for det bløde formsprog.- Koppen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Fra kollektionen Oyster.- Højde: 70 mm.- Diameter: 175 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Inspireret af et hav. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine- Fryseegnet.- Tåler mikroovn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • House Doctor Cara Krus 8,5x9 Cm - Kaffekopper Stentøj Camel - 205421100

  House Doctor Cara Krus 8,5x9 Cm - Kaffekopper Stentøj Camel - 205421100
  Kruset fra House Doctor har et minimalistisk design i stentøj med en rustik følelse og en varm farve perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kruset fra House Doctor- Dette krus er en del af House Doctor-kollektionen.- Kombinér kruset med en Cara tallerken fra House Doctor.- Minimalistisk design.- Stabelbart.- Fremstillet af stentøj.- Diameter: 85 mm.- Højde: 90 mm.- Bredde: 125 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Koziol Carryall Minikrus Jessi 2-pak - Kaffekopper Hvid - 3499525

  Koziol Carryall Minikrus Jessi 2-pak - Kaffekopper Hvid - 3499525
  Koziol fra Carryall Minikrus Jessi 2-pak, Hvid. Kaffekopper Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rice kop 30 Cl - Kaffekopper Melamin Mørkegrå - MELCU-DG

  Rice kop 30 Cl - Kaffekopper Melamin Mørkegrå - MELCU-DG
  Melaminkoppen fra Rice har et alsidigt design med et muntert motiv i slidstærkt melamin. Den har praktiske funktioner perfekte til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige farver. Om melaminkoppen fra Rice - Muntert motiv.- Alsidigt design.- Melaminkoppen findes i forskellige farver.- Findes også som større melaminkop.- Kapacitet: 30 cl.Vedligeholdelse af melaminkoppen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Krus 27 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 17176

  Pillivuyt Plissé Krus 27 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 17176
  Elegant krus fra Pillivuyt 's berømte Plissé-serien, der er designet til varme drikkevarer, såsom kaffe, te, varm chokolade mv. Plissé er kendetegnet ved de smukke buede linjer og tidløse form.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.

Krus med navn og tryk

Muligheden for at tilpasse de forskellige produkter er nemmere end nogensinde. Der er masser af ting du kan bestille og få deres billede eller favorit citat trykt på; T-shirts, musemåtter, og krus.

Fotokrus

En sjov gave at give til en person, der har alt er vel et fotokrus? Mange bedsteforældre har helt sikkert fået et krus med søde billeder af børnebørn. At fremstille den slags er meget let i dag, og vi som forbrugere kan nemt bestille krus online. Hvis du kun har et godt billede med høj opløsning kan du gøre mange forskellige specialprodukter. Har du set de krus, der ændrer billedet, når fyldt med varm kaffe?

ilead