Kopper
& krus

Populær i kopper & krus

Flere tips om kopper & krus

 • House Doctor Liss Termokop H14 Cm 4-pak - Kaffekopper Stentøj Lysegrå - 206262506

  House Doctor Liss Termokop H14 Cm 4-pak - Kaffekopper Stentøj Lysegrå - 206262506
  Termokoppen fra House Doctor er perfekt til spisestuen, kontoret eller konferencerummet og har et dobbeltvægget design i stentøj med et rustikt look perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Den har en let indsnævrende form for et fantastisk greb. Om termokoppen fra House Doctor- Denne termokop er en del af House Doctor-kollektionen.- Dobbeltvægget design.- Fremstillet af stentøj.- Termokoppen findes i forskellige farver.- Findes i forskellige størrelser.- Højde: 90 mm.- Diameter: 90 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af termokoppen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow, Aunt Lavender Krus med hank

  Design House Stockholm Elsa Beskow, Aunt Lavender Krus med hank
  Dette smukke krus med hank er en del af serien Elsa Beskow. Serien er designet af Catharina Kippel, som har illustreret og tolket de bedårende og hjertekære fortællinger af børnebogsforfatteren Elsa Beskow. Krusets motiv er den kendte figur Tante Lilla.
 • Royal Copenhagen Hvid Riflet termokop 29 cl

  Royal Copenhagen Hvid Riflet termokop 29 cl
  Royal Copenhagen Hvid Riflet termokrus, 29 cl.
 • RIG-TIG Moomin Abc Kop C 20 cl

  RIG-TIG Moomin Abc Kop C 20 cl
  Sødeste Moomin kop fra kollektionen mellem RIG-TIG og Stelton. Kopperne findes i forskellige bogstaver med forskellige figurer fra den elskede tegneserie Mumi. Alfabetets design til serien RIG-TIG x Moomin ABC er baseret på forfatteren Tove Janssons originale skrift. Serien er perfekt til hverdagsbrug, men kan også være en skøn gave til barnedåben, børnefødselsdagen eller lignende. Kopperne er fri for BPA, phtalater og andre skadelige stoffer. Hver Mumi har desuden sin egen historie; hvis du tager testen, finder du måske også andre spændende og søde Mumi ting, der passer lige netop til din Moomin karakter og samlesættet derhjemme.
 • Kinto Termokop 350ml, khaki

  Kinto Termokop 350ml, khaki
  Pas på miljøet og tag dette fine termokrus fra Kinto med dig på farten, når du køber din kaffe to go. Kruset er designet med en dobbeltvæg i rustfrit stål, som danner et vakuum, der beskytter kruset mod temperaturændringer fra omgivelserne. Brug kruset ti
 • Picknick Kaffekop 4-pak Klar

  Picknick Kaffekop 4-pak Klar
 • Kähler Ursula Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Gul - 691974

  Kähler Ursula Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Gul - 691974
  Koppen fra Kähler har et herligt look i farverig keramik for at lysne borddækningen op. Den har en brugervenlig form med et funktionelt design til alle lejligheder. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ursula Munch Petersen. Om koppen fra Kähler- Ursula er værdsat for det farverige udseende.- Koppen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1991.- Denne kop er en del af Kähler-kollektionen. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl Weekend - Kaffekopper Benporcelæn Sort - 10204100WEEKEND

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl Weekend - Kaffekopper Benporcelæn Sort - 10204100WEEKEND
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Aromakop Granit 150 ml., 6 stk., Floral

  Loveramics Aromakop Granit 150 ml., 6 stk., Floral
  Denne specialdesignede aromakop fås i tre forskellige udformninger, der alle er skabt til at fremhæver smags- og duftnoterne fra hver deres kaffetype. Koppen er fremstillet af porcelæn i farven "Granit", som er en gråbrun, meleret lakering med et rustikt
 • Höganäs Keramik Tekop 50 cl med træunderkop, lysegrå

  Höganäs Keramik Tekop 50 cl med træunderkop, lysegrå
  Kryb i din favorit lænestol og nyd en god kop te i denne vidunderligt smukke te kop med e træ underkop. Koppen er lavet af stentøj og leveres med en smuk træ underkop. Lys træ er utrolig smukt sammen med den brune farve af koppen og sammen giver de et nat
 • Design Letters Kids Personal Eco Kop R - Krus & Kopper Copolyester Hvid - 20106000R

  Design Letters Kids Personal Eco Kop R - Krus & Kopper Copolyester Hvid - 20106000R
  Koppen fra Design Letters er perfekt til spisestuen, kontoret eller konferencerummet og har charmerende, slidstærkt design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Tobias Jacobsen og Arne Jacobsen.Om koppen fra Design Letters- Slidstærk kop.- BPA- og BPS-fri.- Charmerende design.- Fremstillet af copolyester.- Dybde: 73 mm.- Bredde: 73 mm.- Højde: 70 mm.- Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks.Vedligeholdelse af koppen- Egnet til maskinopvask op til 75°C.. Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl Hello - Kaffekopper Benporcelæn Sort - 10204100HELLO

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl Hello - Kaffekopper Benporcelæn Sort - 10204100HELLO
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Espressokop Stentøj - Grå

  Espressokop Stentøj - Grå
 • Creatures of Curiosity Tekop m/underkop Black & Cream

  Creatures of Curiosity Tekop m/underkop Black & Cream
 • Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul kop med underkop

  Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul kop med underkop
  Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul kop med underkop 24 cl Smukt klassisk stel med elementer fra den traditionelle danske Jul. Håndmalet
 • Villeroy & Boch Manfucature Rock Kaffekop 22 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 10-4240-1300

  Villeroy & Boch Manfucature Rock Kaffekop 22 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 10-4240-1300
  Kaffekoppen fra Villeroy & Boch er fremstillet af premium porcelæn med en mat, rå struktur. Den har et udtryksfuldt, unikt look perfekt til hverdag og finere anledninger. Om kaffekoppen fra Villeroy & Boch- Kaffekoppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Zwilling Thermo termokrus 450 ml, sort

  Zwilling Thermo termokrus 450 ml, sort
  Tætsluttende termokrus fra Zwilling, som holder din kaffe eller te varm i mange timer. Faktisk holder Thermo drikkevarer varme i op til 7 timer eller kolde i op til 12 timer takket være den effektive dobbeltvæggede vakuumisolering. Kruset er perfekt til,
 • Morris and Co. Jordbær tyv indigo krus

  Morris and Co. Jordbær tyv indigo krus
  Et rummeligt krus med et smukt fuglemotiv, der er inspireret af den berømte designer William Morris.  Kruset er lavet af benporcelæn og tåler både en tur opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen.
 • Design Letters Favourite Kop - Kaffekopper Benporcelæn Lavendel - 20105000LAVSISTER

  Design Letters Favourite Kop - Kaffekopper Benporcelæn Lavendel - 20105000LAVSISTER
  Koppen fra Design Letters er fremstillet af benporcelæn i høj kvalitet med en mat glasering og en graveret tekst. Den har et lille, komfortabelt håndtag. En perfekt gave. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Fremstillet af benporcelæn.- Graverede bogstaver.- Mat finish.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Diameter: 80 mm.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Stilren typografi.- Til både varme og kolde drikke.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Huvila Mug 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1027475

  Arabia Huvila Mug 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1027475
  Denne krus fra Arabia tilhører Huvila-serien, der er designet af Heini Riitahuhta. Mønsteret er blevet malet med hånden og har modtaget inspiration fra bedstemorens lysthus. Det er baseret på en vild rose, der giver følelsen af ​​1920 og gamle Arabia. Den er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 30 cl.

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 30 cl.
  Et porcelænskrus fra Rörstrand. Historien bag om denne unikke og flotte porcelænskop er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fr
 • Eva Solo Espresso Krus 2 Stk 8 Cl Soft Beige - Espressokopper Porcelæn - 501111

  Eva Solo Espresso Krus 2 Stk 8 Cl Soft Beige - Espressokopper Porcelæn - 501111
  Espressokrus fra Eva Solo. Nyd en lækker espresso med disse moderne og stilfulde krus. Espresso krus er fremstillet af porcelæn og har en silikoneskal som giver et godt greb om koppen. Krusene sælges i en pakke med 2 stk og findes i forskellige skønne farver.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30cl 2-pak Sne - Kaffekopper Porcelæn Snow - 1026699

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30cl 2-pak Sne - Kaffekopper Porcelæn Snow - 1026699
  2-pak med krus, der tilhører den populære serie, Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er god at kombinere med andre produkter fra Swedish Grace serien for at skabe en flot borddækning. Indeholder 30 cl.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen termokrus 25 cl.

  Eva Solo Nordic Kitchen termokrus 25 cl.
  Dette Nordic Kitchen termokrus fra Eva Solo er inspireret af Skandinavien og har et minimalistisk samt stilfuldt udtryk. Kruset er udstyret med dobbeltvægge, der giver en optimal termoeffekt og holder varmen inde, uden at du brænder fingrene på krusets yd
 • Bold & Basic Ceramics KaffeKop Terra 2-pak

  Bold & Basic Ceramics KaffeKop Terra 2-pak
 • Bitz Krus Med Hank 4 Stk. Wood/Ocean 30 cl

  Bitz Krus Med Hank 4 Stk. Wood/Ocean 30 cl
  Et lækkert krus med hank til en kop kaffe, te eller til at drikke sodavand fra så børnene ikke opdager det! Kruset er lavet i robust stentøj, som har fået en mat glasur på ydersiden og en blank, farvet glasur på indersiden. Der kan være op til 30 cl i kruset, og så tåler det at komme en tur i opvaskemaskinen og i fryseren ned til minus 18 grader. Det der er ekstra smart ved krusene, er, at de kan tåle at komme i mikroovnen samt i en alm. ovn på op til 220 grader. Det vil sige, at du f.eks. kan bage lækre chokoladekopkager direkte i krusene! En smart anderledes måde at bage og servere kage til dine gæster eller familie på. Krusene findes i forskellige farver og kan derfor med fordel kombineres på kryds og tværs.
 • Gustavsberg Berså Kaffekop Og Underkop Lige - Kaffekopper Benporcelæn Grøn - 423340

  Gustavsberg Berså Kaffekop Og Underkop Lige - Kaffekopper Benporcelæn Grøn - 423340
  Smuk kop og underkop med Berså dekoration designet af Stig Lindberg. Underkop: Ø 18cm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Egg Espressokop 80ml., 6 stk., rød

  Loveramics Egg Espressokop 80ml., 6 stk., rød
  Nyd din morgenespresso i denne elegante og tidsløse espressokop fra Loveramics' Egg-kollektion. Koppen er, som den øvrige kollektion, fremstillet af stærk porcelæn, som er brændt ved 1300°C for at opnå de klare, strålende farver, som kendetegner kollekti
 • Eva Solo Urban To Go Cup termokrus, 0,35 liter, sage

  Eva Solo Urban To Go Cup termokrus, 0,35 liter, sage
  Hold varme drikke varme og kolde drikke kolde med dette fine termokrus fra Eva Solo. Når du skal have drikkevarer med på farten, er det vigtigt, at dit krus hverken spilder eller er besværligt at åbne og lukke. Urban To Go Cup'en er let at åbne og lukke m
 • Carolina Gynning Slice Of Life Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Multi - 776609

  Carolina Gynning Slice Of Life Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Multi - 776609
  Carolina Gynning fra Slice of Life Krus, 35 cl. Kaffekopper Multi Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Dacore Termoglas 4 Stk. 35 Cl

  Dacore Termoglas 4 Stk. 35 Cl
  Termoglas 35 cl fra Dacore.
 • Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramik Mirage Grey - 63724

  Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramik Mirage Grey - 63724
  Kruset fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om kruset fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Kruset findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru kaffekop med underkop 4 stk

  Rosendahl Grand Cru kaffekop med underkop 4 stk
  Rosendahl Grand Cru kaffekop 26 cl. med underkop.
 • Carolina Gynning Future Is Near Krus 35cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 776621

  Carolina Gynning Future Is Near Krus 35cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 776621
  Carolina Gynning fra Future Is Near Krus 35cl. Kaffekopper Blå Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Alessi Pbc Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - AJM28/89

  Alessi Pbc Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - AJM28/89
  Alessi fra PBC Krus 30 cl. Kaffekopper Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Laerke Lattekop Hvid/Blå

  Laerke Lattekop Hvid/Blå
 • Design Letters Kop U - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-U

  Design Letters Kop U - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-U
  Personlig porcelæn kop i hvid fra danske Design Letters. Koppen er prydet med Arne Jacobsens breve fra 1937 i sort. Brug koppen til drikkevarer eller som lagerbeholder eller dekoration. Vælg mellem bogstaverne A-Z, Æ eller Ø. Karakteristika Cup fra Design Letters Med Letter A-Z, Æ eller Ø Lavet af højkvalitets knogleporcelæn, blev skrifttypen designet af Arne Jacobsen i 1937 brug for varme drikke eller som dekorationsdimensioner: 17x7.5 Centimeter. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Denby Halo Double Dip Krus - Kaffekopper Mix - 199010613

  Denby Halo Double Dip Krus - Kaffekopper Mix - 199010613
  Denby fra Halo Double Dip Krus. Kaffekopper Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo Urban To Go Cup termokrus, sort

  Eva Solo Urban To Go Cup termokrus, sort
  Hold varme drikke varme og kolde drikke kolde med dette fine termokrus fra Eva Solo. Når du skal have drikkevarer med på farten, er det vigtigt, at dit krus hverken spilder eller er besværligt at åbne og lukke. Urban To Go Cup'en er let at åbne og lukke m
 • Eva Solo Urban To Go Cup Recycled termokrus, 0,35 liter, sort

  Eva Solo Urban To Go Cup Recycled termokrus, 0,35 liter, sort
  Med To Go Cup Recycled termokruset fra Eva Solo kan du nemt tage din drik med overalt. Låget er nemt at åbne og lukke, selv når du er på farten, takket være den praktiske klikfunktion, som du nemt kan betjene med én hånd. Perfekt til dem, der ofte drikker
 • Broste Copenhagen Sandvig Krus 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 14533283

  Broste Copenhagen Sandvig Krus 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 14533283
  Dette krus tilhøre serien Sandvig fra Broste Copenhagen. Inspirationen kommer fra kystbyen Sandvig, på Bornholm. Designet viser byens nostalgiske arkitektur og nordiske natur. Alle produkter i serien er håndlavet og variationer i udseende kan forekomme og gør hvert produkt unikt.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ferm Living Flow Kids Mug 19 Cl Yellow Speckle - Krus & Kopper Porcelæn Gul - 1104263206

  Ferm Living Flow Kids Mug 19 Cl Yellow Speckle - Krus & Kopper Porcelæn Gul - 1104263206
  Ferm Living fra Flow Kids Mug 19 cl, Yellow Speckle. Krus & Kopper Gul Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Hammershøi Termokrus Indigo Blå 30 cl

  Hammershøi Termokrus Indigo Blå 30 cl
  Designer Hans-Christian Bauer har taget afsæt i værker at den verdensberømte kunstner Svend Hammershøi som i slutningen af 1800 tallet var tilknyttet Kählers værksted. Resultatet er et klassiske Hammershøi stel der samtidigt er enkelt og tidsløst i smukke naturlige farver. Koppen har termofunktion, så du ikke brænder fingrene, når du holder din varme kop kaffe.
 • Hammershøi espresso himmelblå 10 cl

  Hammershøi espresso himmelblå 10 cl
  Kähler Hammershøi espressokop 10 cl. Skøn lille kop med de kendte Hammershøi riller. Kan enten bruges til en herlig espresso eller til anretning af en skøn lille forret eller dessert Diameter 6 cm. Højde 6 cm Himmelblå
 • Serax Conic Krus S D7 H7 Dark Blue/rust - Kaffekopper Stentøj Mørkeblå - B5116114

  Serax Conic Krus S D7 H7 Dark Blue/rust - Kaffekopper Stentøj Mørkeblå - B5116114
  Smukt krus i hyggelige farver. Perfekt til te eller varm kakao. Findes i tre forskellige farver.
 • Aida Raw Single Wall Krus 30 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Grey - 14902

  Aida Raw Single Wall Krus 30 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Grey - 14902
  Kopperne fra Aida har et skandinavisk design i stentøj. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kopperne fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse kopper er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af kopperne- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen kop med underkop 20 cl

  Eva Solo Nordic Kitchen kop med underkop 20 cl
  Kop med underkop i stilrent og enkelt nordisk design fremstillet i stentøj.Begge dele kan stables, så det fylder mindre i skabe eller skuffer. Underkop diam. 14 cm
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Petrol - 1016836

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Petrol - 1016836
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porcelæn med en moderne følelse. Det har dekorative riller med håndmalede detaljer og et betræk i silikone for et bedre greb. Servér kaffe med charme. Designet af H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er værdsat for de dekorative design- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 85 mm.- Højde: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.

Krus med navn og tryk

Muligheden for at tilpasse de forskellige produkter er nemmere end nogensinde. Der er masser af ting du kan bestille og få deres billede eller favorit citat trykt på; T-shirts, musemåtter, og krus.

Fotokrus

En sjov gave at give til en person, der har alt er vel et fotokrus? Mange bedsteforældre har helt sikkert fået et krus med søde billeder af børnebørn. At fremstille den slags er meget let i dag, og vi som forbrugere kan nemt bestille krus online. Hvis du kun har et godt billede med høj opløsning kan du gøre mange forskellige specialprodukter. Har du set de krus, der ændrer billedet, når fyldt med varm kaffe?

ilead