Kopper
& krus

Populær i kopper & krus

Flere tips om kopper & krus

 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Krus 2 Den Som Är Väldigt Stark - Kaffekopper Stentøj Rød - 2530-0000

  Design House Stockholm Astrid Lindgren Krus 2 Den Som Är Väldigt Stark - Kaffekopper Stentøj Rød - 2530-0000
  En kollektion som hylder Astrid Lindgren, bestående af krus i forskellige farver med tankevækkende citater fra Emil, Pippi og andre karakterer. Citatet på kruset er indgraveret og i krusets bund findes en illustration. Kruset kommer i en fin gaveæske.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Bring-It To-go Krus Gul

  RIG-TIG Bring-It To-go Krus Gul
  Du kan nå medbringe kaffen med dig med stil takket være Bring-It kruset fra RIG-TIG. Kruset er ikke bare praktisk og flot, men også et miljøvenligt alternativ til to-go engangspapkrus med plastiklåg. Du kan nemlig både medbringe kruset med kaffe i hjemmef
 • Kinto Termokrus 500ml, hvid

  Kinto Termokrus 500ml, hvid
  Pas på miljøet og tag dette fine termokrus fra Kinto med dig på farten, når du køber din kaffe to go. Kruset er designet med en dobbeltvæg i rustfrit stål, som danner et vakuum, der beskytter kruset mod temperaturændringer fra omgivelserne. Brug kruset ti
 • Terres de rêves Tekop Mørkeblå/Rust

  Terres de rêves Tekop Mørkeblå/Rust
 • Eva Solo Café Latte krus, 2 stk. Mable grey

  Eva Solo Café Latte krus, 2 stk. Mable grey
  Flotte og moderne porcelænkrus med isolerende silikoneskal, der beskytter fingrene fra varmen og samtidig holder kaffen eller teen varm. Silikoneskallen giver desuden et godt greb i kruset. Eva Solos Cafe Latté-krus er designet, så de rummer nøjagtig den
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Krus 33 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 201972

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Krus 33 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 201972
  Kruset fra Lyngby Porcelæn har moderne, farverigt design i porcelæn med praktisk håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Lyngby Porcelæn- Farverigt design.- Praktisk håndtag.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 105 mm.- Diameter: 85 mm.- Kapacitet: 33 cl.- Fremstillet af porcelæn.- Kruset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Rhombe Color. Vedligeholdelse af kruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo Urban Termoflaske 0,5 L - Termokopper Plast Soft Beige - 575037

  Eva Solo Urban Termoflaske 0,5 L - Termokopper Plast Soft Beige - 575037
  Termoflasken fra Eva Solo har et stilrent design. Til at have med sig, når du, er på farten. Er dobbeltvægget for at holde indholdet koldt eller varmt i længere tid. Om termoflasken fra Eva Solo- Urban er påskønnet for den kølige effekt og det smarte, låsbare låg.- Kan også bruges som et varmebevarende termokrus.- Kapacitet: 50 cl. Vedligeholdelse af termoflasken- Tåler opvaskemaskine.. Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Marmory Kaffekop 24 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 19-5163-1300

  Villeroy & Boch Marmory Kaffekop 24 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 19-5163-1300
  Kaffekoppen fra Villeroy & Boch har elegant design i porcelæn med praktisk håndtag på siden for nem anvendelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kaffekoppen fra Villeroy & Boch- Elegant design.- Kombinér kaffekoppen med en Marmory kaffeunderkop fra Villeroy & Boch.- Kaffeunderkopper indgår ikke.- Fra kollektionen Marmory.- Kapacitet: 24 cl.- Diameter: 80 mm.- Vægt: 200 g .- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Syyssato Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1058911

  Arabia Syyssato Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1058911
  Koppen fra Arabia er fremstillet af hvidt porcelæn med et inspirerende, detaljeret motiv. Den har et smukt, slidstærkt design med et praktisk håndtag på siden. Kollektionen inkluderer mønstre der er blevet genskabt fra de sidste hundrede år. Om koppen fra Arabia- Tidløst look.- Et must for den designinteresserede.- Denne kop er en del af Arabia-kollektion. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale The Hare And The Bee Mug 31 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMOU5629-XT

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale The Hare And The Bee Mug 31 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMOU5629-XT
  Denne charmerende krus er oprindeligt håndmalet i akvarel af Hannah Dale for Portmeirion. Det tilhører Royal Worcester Wrendale-serien, der består af krus med forskellige dyremotiver, der bryder med liv og personlighed. En perfekt gave til dyrelivet! Kruset er lavet af knogle Kina og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Blue Italian Krus 280 Ml - Kaffekopper Porcelæn Blå - BLI5123

  Spode Blue Italian Krus 280 Ml - Kaffekopper Porcelæn Blå - BLI5123
  Opvaskemaskine-, mikroovn-, fryser og ovnsikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No. 1 Tekop Og Underkop - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1046361260

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No. 1 Tekop Og Underkop - Tekopper Benporcelæn Hvid - 1046361260
  Anmut Platinum No.1 Tea Cup og Saucer fra Villeroy & Boch. Dette er en tekop med en tilhørende tallerken, der tilhører Anmut Platinum No.1-serien, kendetegnet ved tidløs elegance. Det er lavet af højkvalitets knogleporcelæn og har en dejlig, skinnende platin-detaljer omkring kanten. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bloomingville rine Kop Ø8,5cm Lysegrå - Kaffekopper Keramik Sand - 17905968

  Bloomingville rine Kop Ø8,5cm Lysegrå - Kaffekopper Keramik Sand - 17905968
  Tidløs kop fra Bloomingville i behagelig farve. Landdistrikterne føler, at koppen bliver en smuk funktion på bordindstillingen, men det kan også bruges som en indvendig detalje, ligesom det er.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Krus 35 Cl t - Kaffekopper Emalje Grøn - 5018212

  Sagaform Doris Krus 35 Cl t - Kaffekopper Emalje Grøn - 5018212
  Kruset fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster perfekt til derhjemme eller på tur. Det har en lille kant. Det har et fint håndtag. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Sagaform- Dette krus er en del af Sagaform-kollektionen.- Kombinér kruset med en Doris skål fra Sagaform.- Fremstillet af emalje.- Perfekt til en udflugt.- Kruset findes i forskellige farver.- Diameter: 90 mm.- Højde: 80 mm.- Bredde: 110 mm.- Kapacitet: 35 cl.- Vægt: 100 g .. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Kop H - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-H

  Design Letters Kop H - Tekopper Benporcelæn Hvid - 10201000-H
  Personlig porcelæn kop i hvid fra danske Design Letters. Koppen er prydet med Arne Jacobsens breve fra 1937 i sort. Brug koppen til drikkevarer eller som lagerbeholder eller dekoration. Vælg mellem bogstaverne A-Z, Æ eller Ø. Karakteristika Cup fra Design Letters Med Letter A-Z, Æ eller Ø Lavet af højkvalitets knogleporcelæn, blev skrifttypen designet af Arne Jacobsen i 1937 brug for varme drikke eller som dekorationsdimensioner: 17x7.5 Centimeter. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Denby Heritage Orchard Krus Stor 30 Cl - Kaffekopper Grøn - 357010200

  Denby Heritage Orchard Krus Stor 30 Cl - Kaffekopper Grøn - 357010200
  Denby fra Heritage Orchard Krus, Stor, 30 cl. Kaffekopper Grøn . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Tekop Og Underkop 28 Cl - Tekopper Porcelæn Hvid - 1017383

  Royal Copenhagen White Fluted Tekop Og Underkop 28 Cl - Tekopper Porcelæn Hvid - 1017383
  Hvid riflet fortæller historien om kongelig porcelæn og håndværk i en minimalistisk og moderne stil. Resultatet? En moderne klassiker. Dens rene hvidhed og enkle design gør det ideelt til at blande med andre riflet design. For dem, der nyder livet uden at gå på kompromis med kvalitet, White Fluted en ideel hverdag til det moderne hjem. Ren elegant enkelhed. Det grundlæggende design er identisk med de blåmalet almindeligt, blåmalet mega og hvide signaturtjenester og blandes godt - det skiller sig også køligt og elegant på egen hånd.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Niki Espressokop Med Underkop /beige - Espressokopper Keramik Sort - 5275001301

  Byon Niki Espressokop Med Underkop /beige - Espressokopper Keramik Sort - 5275001301
  En moderne espressokop med underkop fra ByOn. Niki findes i forskellige farver som er flotte at blande.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kinto Termokop 350ml, rustfrit stål

  Kinto Termokop 350ml, rustfrit stål
  Pas på miljøet og tag dette fine termokrus fra Kinto med dig på farten, når du køber din kaffe to go. Kruset er designet med en dobbeltvæg i rustfrit stål, som danner et vakuum, der beskytter kruset mod temperaturændringer fra omgivelserne. Brug kruset ti
 • Stelton Carrie Termoflaske 0,4 L - Termokopper Plast Lysegrå - 361-1

  Stelton Carrie Termoflaske 0,4 L - Termokopper Plast Lysegrå - 361-1
  Termoflasken fra Stelton har stilrent design med højkvalitets materiale i rustfrit stål perfekt til både varme og kolde drikke. Den har brugervenlig funktion. BPA- og ftalatfri. Om termoflasken fra Stelton- Holder varme op til 5 timer.- Holder kulde op til 10 timer.- Stilrent design.- Højkvalitets materiale.- Fremstillet af rustfrit stål og plastik.- BPA- og ftalatfri.- Til både varme og kolde drikke.- Termoflasken findes i forskellige farver.- Termoflasken kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Carrie.- Bredde: 83 mm.- Højde: 150 mm.. Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kaffekop m/underkop Hvid Sand

  Kaffekop m/underkop Hvid Sand
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl O - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1025826

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl O - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1025826
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Girls - Kaffekopper Emalje Rosa - 1711-025-03

  Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Girls - Kaffekopper Emalje Rosa - 1711-025-03
  Muurla fra Moomin Enamel Mug 25 cl, Girls. Kaffekopper Rosa Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Filippa K Kaffe/tekop 2 Stk Wall - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1051752

  Rörstrand Filippa K Kaffe/tekop 2 Stk Wall - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1051752
  Kop fra Rörstrand designet i samarbejde med det svenske modehus Filippa K med en vision om at kombinere fornemmelsen af tekstil med porcelæn. Samarbejdet blev en succes og nu præsenterer Rörstrand nye dekorationer som kombineres flot med eksisterende kollektioner. Filippa K består af kopper, skåle og tallerkener. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida RAW termokrus northern green 25 cl

  Aida RAW termokrus northern green 25 cl
  RAW by Aida northern green stentøjet har en dyb grøn fyrnåle farve med små grå, næsten funklende partikler. Dette skaber en smuk kontrast som stadig er subtil og diskret og passer til den nordiske og skandinaviske borddækning. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Raw er håndlavet stentøj med ridsefri glasur.
 • Eva Trio Legio Nova termokrus 25 cl

  Eva Trio Legio Nova termokrus 25 cl
  Eva Trio Legio Nova termokrus25 cl. Legio Nova serien er kendetegnet ved de velkendte riller. Kruset er et termokrus der gør at du kan nyde en varm kop uden at brænde fingrene. Samtidigt undgår du varmemærker mv på bordet. Kruset kan også bruges til servering af lækre desserter. Dobbeltvægget termokrus i porcelæn. Højde 9,2 cm Diameter 9 cm
 • Design Letters Favourite Kop Hygge - Kaffekopper Benporcelæn Beige - 10101008BEIGEHYGGE

  Design Letters Favourite Kop Hygge - Kaffekopper Benporcelæn Beige - 10101008BEIGEHYGGE
  Koppen fra Design Letters er fremstillet af benporcelæn i høj kvalitet med en mat glasering og en graveret tekst. Den har et lille, komfortabelt håndtag. En perfekt gave. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Fremstillet af benporcelæn.- Graverede bogstaver.- Mat finish.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Diameter: 80 mm.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Stilren typografi.- Til både varme og kolde drikke.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Le Creuset krus 29 cl ocean

  Le Creuset krus 29 cl ocean
  Krus med buede sider. Et 100% naturligt materiale. Tåler microovn og ovn op til 260 grader samt fryser og maskinopvask amt fryser og maskinopvask
 • HAY Paquet kaffekopper, 3-pak, blå

  HAY Paquet kaffekopper, 3-pak, blå
  Sæt med tre flotte to-go kop med låg fra HAY. Perfekt hvis du godt kan lide at drikke kaffe i bilen på vej til arbejde, til at tage med på gåturen eller hvis du hellere vil have dit egen kop med til dit bedste kaffested. Kopperne er en del af Paquet
 • Hannah Lattekop Hvid/Mønster

  Hannah Lattekop Hvid/Mønster
 • Rörstrand Swedish Grace Tekop 45 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Tekop 45 cl.
  En hvid tekop fra Rörstrand. Swedish Grace er en klassisk og elegant porcelænsserie. Designet af Louise Adelborg i Stockholm i 1930'erne. Kan rumme op til 45 cl kaffe eller te. Kan vaskes i opvaskemaskine og anvendes i mikrobølgeovn. Passende underkop kan
 • Design Letters Travel Life Kop Med Sugerør - Krus & Kopper Tritan Mørkeblå - 30101018ROYALLIFE

  Design Letters Travel Life Kop Med Sugerør - Krus & Kopper Tritan Mørkeblå - 30101018ROYALLIFE
  Koppen fra Design Letters har moderne, tidløst design med matchende sugerør perfekt til både indendørs og udendørs brug. Om koppen fra Design Letters- Moderne design.- Enkel brug.- Koppen findes i forskellige farver.- Fremstillet af tritanplastik.- Højde: 210 mm.- Dybde: 73 mm.- Bredde: 75 mm. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva Kop 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Terracotta - 070616-800

  Marimekko Oiva Kop 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Terracotta - 070616-800
  Koppen fra Marimekko har et stilrent design med en varm følelse. Perfekt til borddækningen. Koppen er fremstillet af brunt stentøj med en fin finish på indersiden og et rustikt look på ydersiden. Designet af Sami Ruotsalainen. Om koppen fra Marimekko- Kombinér koppen med tallerkener fra Marimekko.- Denne kop er en del af Marimekko-kollektionen.- Fremstillet i Thailand. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Tekop Og Underkop - Tekopper Porcelæn Hvid - 1023951260

  Villeroy & Boch Petite Fleur Tekop Og Underkop - Tekopper Porcelæn Hvid - 1023951260
  Petite Fleur Tea Cup og Saucer fra Villeroy & Boch. Denne te kop med tilhørende tallerken har en af ​​Villeroy & Bochs signaturmønster - Petite Fleur. Designet er sødt og charmerende med håndmalede detaljer. Lavet i premium porcelæn og er opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Indeholder 10 cl.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida RAW krus med hank 2 stk. Midnight blue 35 cl

  Aida RAW krus med hank 2 stk. Midnight blue 35 cl
  Aida RAW krus med hank 2 stk. 30 cl Aida RAW midnight blue trækker inspiration fra Nordlyset hvor det blå og grønne lys danser på himlen. Dyb, dragende og dekadent blå farve der hylder den skandinaviske natur og stil. Stellet tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine og har en ridsefast glasur.
 • Royal Doulton Maze Grey Kop 30 Cl - Tekopper Stentøj Grå - 40003011

  Royal Doulton Maze Grey Kop 30 Cl - Tekopper Stentøj Grå - 40003011
  Koppen fra Royal Doulton er perfekt til hverdagsbrug og har et nutidigt, stilrent design med subtile striber på ydersiden. Koppen er fremstillet af slidstærkt porcelæn med en håndglaseret overflade. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Gordon Ramsay. Om koppen fra Royal Doulton- Denne kop er en del af Royal Doulton-kollektion.- Maze er påskønnet for det tidløse design og den høje kvalitet.- Koppen findes i forskellige farver.- Findes også som servicesæt. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, R

  RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, R
  Et sjovt og kreativt krus fra RIG-TIGs Mumi ABC-serie. Hvert krus har et motiv, der forestiller et bogstav i alfabetet mellem A-Z med inspiration fra Tove Janssons elskede mumitrolde. Tanken bag motiverne er at introducere børn til alfabetet samt vække
 • MUMI To-Go-krus - Retro Mint Green

  MUMI To-Go-krus - Retro Mint Green
  To-Go-krus fra Dsignhouse. Fin to-Go-krus med de søde moomin figurer på, som hver fejrer Tove Janssons originale illustrationer til Moomin-romanerne. Enkle, moderne former for produkterne fremhæver skønheden i disse små kunstværker. Farver: Mint grøn Mål: 0,5 L
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Sand - DSA711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Sand - DSA711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo To Go Krus 35 Cl t - Termokopper Plast Grå - 567461

  Eva Solo To Go Krus 35 Cl t - Termokopper Plast Grå - 567461
  Praktisk termokop fra Eva Solo, er perfekt til når du er på farten. Med dobbelte vægge og vakuum, kan termokoppen holde både kolde og varme drikke. Låget åbnes nemt med en hånd og stroppen gør det let at bære koppen med sig. To Go koppen findes i flere herlige farver. . Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Stelton To Go Click Krus 0,4 L - Termokopper Plast Cloud - 685-27

  Stelton To Go Click Krus 0,4 L - Termokopper Plast Cloud - 685-27
  Kruset fra Stelton har stilrent, tidløst design i rustfrit stål med pulverlakeret finish til både varme og kolde drikke. Det har bæredygtigt, slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Det har lufttæt låg. Vælg mellem forskellige farver. BPA- og ftalatfri. Om kruset fra Stelton- Stilrent, tidløst design.- BPA- og ftalatfri.- Fremstillet af rustfrit stål og polypropylen.- Pulverlakeret finish.- Findes også som mindre krus.- Fra kollektionen To Go Click.- Holder varme op til 2 timer.- Holder kulde op til 4 timer.- Kruset kommer i forskellige størrelser.- Kruset findes i forskellige farver.- Diameter: 83 mm.- Højde: 170 mm.- Kapacitet: 40.0 cl.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af kruset- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.- Tåler opvaskemaskine. Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekop 150 ml., 6 stk., brun

  Loveramics Egg Flat White kaffekop 150 ml., 6 stk., brun
  Den klassiske flat white er en favorit hos mange kaffedrikkere, og derfor skal den naturligvis også have sin egen kop. Denne kop fra Loveramics tidsløse Egg-kollektion er fremstillet af porcelæn, som brændes ved 1300°C for at blive stærkt, farvestrålende
 • Aida RAW krus med hank metallic brown 30 cl

  Aida RAW krus med hank metallic brown 30 cl
  RAW Metallic Brown leder tankerne hen mod en sensommeraften ved søen - den dybe ultra rå brune farve leget i den glitterende reaktive glasur. Dobbeltbrændt stentøj i højeste kvalitet. Håndlavet - hvert produkt er unikt. Ridsefri glasur Tåler ovn, frost, mikroovn og opvaskemaskine.
 • Wedgwood White China Espressokop - Espressokopper Hvid - 50105400046

  Wedgwood White China Espressokop - Espressokopper Hvid - 50105400046
  Tåler maskineopvask og microbølgeovn.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Krus Med Håndtag Aunt Lavender - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2169-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Krus Med Håndtag Aunt Lavender - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2169-0100
  Elsa Beskow krus fra Design House Stockholm. Kruset er designet af Catharina Kippel som har fortolket forfatteren og illustratoren, Elsa Beskows eventyrer. Materiale: Benporcelæn med indglaseret motiv. Plejeinstruktioner: Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Citat Krus "Simple" Mørke - Kaffekopper Stentøj Grå - 245530

  Ernst Citat Krus
  Krus lavet af stentøj af Ernst Kirchsteiger med citatet "I det enkla bor det vackra", hvilket betyder "i enkelhed Liv skønhed" på svensk. De afdæmpede farver og matfladen er meget enkle, men alligevel smuk. Start din morgen med en kop kaffe.Krusene er ikke stabelbar.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Ocean - DOC711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Ocean - DOC711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Egg Cappuccinokop 250 ml., 6 stk., brun

  Loveramics Egg Cappuccinokop 250 ml., 6 stk., brun
  Denne enkle og tidsløse cappuccinokop fra Loveramics Egg-kollektion er fremstillet af porcelæn, som er brændt ved 1300°C for at blive stærkt, farvestrålende og glansfuldt. Koppen fås i otte forskellige farver, som matcher med kollektionens cappuccino-un

Krus med navn og tryk

Muligheden for at tilpasse de forskellige produkter er nemmere end nogensinde. Der er masser af ting du kan bestille og få deres billede eller favorit citat trykt på; T-shirts, musemåtter, og krus.

Fotokrus

En sjov gave at give til en person, der har alt er vel et fotokrus? Mange bedsteforældre har helt sikkert fået et krus med søde billeder af børnebørn. At fremstille den slags er meget let i dag, og vi som forbrugere kan nemt bestille krus online. Hvis du kun har et godt billede med høj opløsning kan du gøre mange forskellige specialprodukter. Har du set de krus, der ændrer billedet, når fyldt med varm kaffe?

ilead