Kopper
& krus

Populær i kopper & krus

Flere tips om kopper & krus

 • TO GO by Scanpan drikkeflaske 500 ml orange

  TO GO by Scanpan drikkeflaske 500 ml orange
  De nye TO GO BY SCANPAN termoflasker er skabt med tanke på mode, funktionalitet og bæredygtighed.Termoflaskerne er genanvendelige og passer perfekt ind i den aktive livsstil, uanset om det en tur i fitnesscentret, eller du bare er på farten.Flaskerne matcher til enhver lejlighed.Vælg mellem mange trendy farver.
 • Pillivuyt Boulogne Kop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 17169

  Pillivuyt Boulogne Kop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 17169
  Koppen fra Pillivuyt er fremstillet af hvidt porcelæn med en organisk form og elegante detaljer. Den har udseende perfekt til alle lejligheder. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om koppen fra Pillivuyt- 2-års garanti.- Kombinér koppen med en kaffeunderkop fra Pillivuyt.- Inspireret af en skov.- Denne kop er en del af Pillivuyt-kollektion. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bjørn Wiinblad Eva Tekop 47 Cl - Tekopper Porcelæn Blå - 56516

  Bjørn Wiinblad Eva Tekop 47 Cl - Tekopper Porcelæn Blå - 56516
  Tekoppen fra Bjørn Wiinblad har et farverigt design i porcelæn med små blomster og et karakteristisk ansigt perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Tåler maskinopvask. Om tekoppen fra Bjørn Wiinblad- Fra kollektionen Eva.- Fremstillet af porcelæn.- Karakteristisk, farverigt mønster.- Kapacitet: 47 cl.- Vægt: 350 g . Mål på tekoppen:- Dybde: 140 mm.- Bredde: 110 mm.- Højde: 80 mm.- Længde: 140 mm.- Diameter: 120 mm. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl Y - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017163

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl Y - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017163
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Travel Mug Life Krus t - Krus & Kopper Rustfrit Stål Mørkeblå - 30101019ROYALLIFE

  Design Letters Travel Mug Life Krus t - Krus & Kopper Rustfrit Stål Mørkeblå - 30101019ROYALLIFE
  Kruset fra Design Letters har tidløst, moderne design perfekt til både varme og kolde drikke. Vælg mellem forskellige farver. Om kruset fra Design Letters- Fremstillet af polypropylen.- Tidløst design.- Kruset findes i forskellige farver.- Dybde: 73 mm.- Bredde: 75 mm.- Højde: 139 mm. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Collier Krus 40 Cl 2-pak - Kaffekopper Lertøj Sort - 10-1682-8403

  Villeroy & Boch Manufacture Collier Krus 40 Cl 2-pak - Kaffekopper Lertøj Sort - 10-1682-8403
  Kruset fra Villeroy & Boch har rustikt, tidløst design i lertøj perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Om kruset fra Villeroy & Boch- Fremstillet af lertøj.- Kruset findes i forskellige farver.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Kapacitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Krus 25 Cl Terrakotta - Kaffekopper Stentøj Terracotta - 5018101

  Sagaform Coffee & More Krus 25 Cl Terrakotta - Kaffekopper Stentøj Terracotta - 5018101
  Krus fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Kruset har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Magnolia

  Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Magnolia
  Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Magnolia. Design: Anja Vang Kragh.Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk finder du din brudgaranti på side 2 i din faktura.
 • Eva Solo Urban To Go Kop 0,35l - Termokopper Plast Soft Beige - 567088

  Eva Solo Urban To Go Kop 0,35l - Termokopper Plast Soft Beige - 567088
  Et praktisk termokrus du kan tage med dig overalt. Låget er let at åbne og lukke, takket være klikfunktionen. Kan anvendes til både varme og kolde drikke. Designet med dobbelte vægge og vakuum effekt og holder temperaturen længe.. Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termokrus 40 Cl Dark Grey - Termokopper Plast Mørkegrå - 36405

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termokrus 40 Cl Dark Grey - Termokopper Plast Mørkegrå - 36405
  Dette stilfulde termokrus fra Rosendahl kombinere form og funktion. Perfekt at have med når du er på farten. Egenskaber: Rummer 40 cl Fri for ftalater og bisphonel A Findes i forskellige farver Tåler opvaskemaskine, maks 55°C . Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termokrus 40 Cl Terrakotta - Termokopper Plast Terracotta - 36404

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termokrus 40 Cl Terrakotta - Termokopper Plast Terracotta - 36404
  Dette stilfulde termokrus fra Rosendahl kombinere form og funktion. Perfekt at have med når du er på farten. Egenskaber: Rummer 40 cl Fri for ftalater og bisphonel A Findes i forskellige farver Tåler opvaskemaskine, maks 55°C . Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo Lungo Krus 2 Stk. 23 Cl - Kaffekopper Porcelæn Marble Grey - 501045

  Eva Solo Lungo Krus 2 Stk. 23 Cl - Kaffekopper Porcelæn Marble Grey - 501045
  Lungo krus fra Eva Solo. Nyd en lækker kop kaffe med disse moderne og stilfulde krus. Lungo krus er fremstillet af porcelæn og har en silikoneskal som giver et godt greb om koppen. Krusene sælges i en pakke med 2 stk og findes i forskellige skønne farver. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Grow with Your Cup ABC melamin, grøn

  Design Letters Grow with Your Cup ABC melamin, grøn
  Design Letters kop med et print af sorte bokstaver. Der medfølger hank og drikketud. Koppen er fremstillet i melamin, som er BPA og BPS frit. Hanken og låget kan fjernes så koppen kan bruges som almindelig kom.
 • Mateus Msy Krus 30cl Is Blå - Kaffekopper Keramik Icy Blue - EIB06MSY

  Mateus Msy Krus 30cl Is Blå - Kaffekopper Keramik Icy Blue - EIB06MSY
  Dette krus er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida RAW krus med hank 2 stk. Midnight blue 35 cl

  Aida RAW krus med hank 2 stk. Midnight blue 35 cl
  Aida RAW krus med hank 2 stk. 30 cl Aida RAW midnight blue trækker inspiration fra Nordlyset hvor det blå og grønne lys danser på himlen. Dyb, dragende og dekadent blå farve der hylder den skandinaviske natur og stil. Stellet tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine og har en ridsefast glasur.
 • Prunus Kaffekop konisk

  Prunus Kaffekop konisk
 • Höganäs Kaffekrus Med Træfad 33cl Grå - Kaffekopper Stentøj Lysegrå - 1016531

  Höganäs Kaffekrus Med Træfad 33cl Grå - Kaffekopper Stentøj Lysegrå - 1016531
  Kaffekrus med træfad fra Höganäs. Kruset har et organisk design og generøst håndtag. Til kruset kommer en træfad som kan anvendes som både coaster eller låg. Kruset er fremstillet af svensk stentøj af højeste kvalitet og tåler både mikroovn og opvaskemaskiner. Bemærk! Underkoppen af træ kan ikke vaskes i maskinen. Tør af og til med en klud og olie.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Stelton To Go Click termokop 0,4 liter soft army

  Stelton To Go Click termokop 0,4 liter soft army
  Med To Go Click fra Stelton kan du nyd varme og kolde drikke, når du er på tur. To Go Click er perfekt at tage med uanset om det er i bilen, på gåture, rejser eller når du ellers er ”on the go”. Tryk let på toppen, og koppen drikkeklar, og det er muligt at drikke fra den hele vejen rundt. Tryk igen og To Go Click er lukket. Dobbeltvægget termokrus der holder din kaffe eller te varm i timevis. Kan også bruges til kolde drikke Med To Go Click passer du på miljøet og undgår engangskopper når du er på farten. To Go Click er fri for BPA- og phthalater. Fremstillet i pulverlakeret rustfrit stål.
 • Ernst Cup With Saucer 7 Cm Grey - Kaffekopper Stentøj Grå - 246905

  Ernst Cup With Saucer 7 Cm Grey - Kaffekopper Stentøj Grå - 246905
  Stentøj Kaffekop med plade, af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Glaseret med et Matt look.also tilgængelig i en større størrelse og i farverne grå eller hvid med en plettet glasur.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Stelton To Go Click termokop 0,2 liter soft dusty blue

  Stelton To Go Click termokop 0,2 liter soft dusty blue
  Med To Go Click fra Stelton kan du nyd varme og kolde drikke, når du er på tur. To Go Click er perfekt at tage med uanset om det er i bilen, på gåture, rejser eller når du ellers er ”on the go”. Tryk let på toppen, og koppen drikkeklar, og det er muligt at drikke fra den hele vejen rundt. Tryk igen og To Go Click er lukket. Dobbeltvægget termokrus der holder din kaffe eller te varm i timevis. Kan også bruges til kolde drikke Med To Go Click passer du på miljøet og undgår engangskopper når du er på farten. To Go Click er fri for BPA- og phthalater. Fremstillet i pulverlakeret rustfrit stål.
 • TO GO by Scanpan drikkeflaske 350 ml pink cosmo

  TO GO by Scanpan drikkeflaske 350 ml pink cosmo
  Drikkeflaske/ termoflaske i stødfast rustfrit stål. 2-lags rustfri stål med vakuumisolering. God til at tage med på farten. Holder koldt i op til 24 timer Holder varmt i op til 12 timer BPA-fri
 • Hay Jessica Hans Mug - Kaffekopper Stentøj Grøn - 507401

  Hay Jessica Hans Mug - Kaffekopper Stentøj Grøn - 507401
  Denne serie indeholder krus og vaser designet af Jessica Hans til Hay. Håndlavede krus har et design og struktur afledt af naturen, en kombination af det uregelmæssige mønster af sten og jord sammen med moderne motiver og farver. De unikke krus er funktionelle objekter samtidig med at de kan betragtes som kunstgenstande.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, R

  RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, R
  Et sjovt og kreativt krus fra RIG-TIGs Mumi ABC-serie. Hvert krus har et motiv, der forestiller et bogstav i alfabetet mellem A-Z med inspiration fra Tove Janssons elskede mumitrolde. Tanken bag motiverne er at introducere børn til alfabetet samt vække
 • Kähler Hammershøi mors dags krus hvid 33 cl

  Kähler Hammershøi mors dags krus hvid 33 cl
  ‘Mor’-kop fra Kähler Hammershøi 33 cl. Når Mor skal have sin hyggestund og nyde en skøn kop kaffe eller te er dette krus helt perfekt.
 • Sagaform Coffee & More kaffekrus gul

  Sagaform Coffee & More kaffekrus gul
  Kaffekrus med karakteristisk relief. Kaffekruset er en del af Coffee & More serien. Seriens design er flirtende med 70'erne.  Krusene tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn
 • Carter Move Termokrus 47 cl Matsort

  Carter Move Termokrus 47 cl Matsort
 • Lyngby krus 2 stk. 32 cl

  Lyngby krus 2 stk. 32 cl
  Lyngby krus. 2 stk. 32 cl. i hvid porcelæn. Smukke krus med inspiration fra Lyngby vasen. Nyd din favorit kop kaffe, the eller kakao i dette skønne krus med hank.
 • Ernst Citat I Det Enkla Tekopper 4-pak Natural White - Tekopper Stentøj Naturhvid - 142006

  Ernst Citat I Det Enkla Tekopper 4-pak Natural White - Tekopper Stentøj Naturhvid - 142006
  Tekopperne fra Ernst Kirchsteiger har et fremragende design i stentøj med et inspirerende citat på siden og et minimalistisk, enkelt look perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om tekopperne fra Ernst Kirchsteiger- Disse tekopper er en del af Ernst Kirchsteiger-kollektionen.- Fremstillet af stentøj.- Dekorativ tekst med et inspirerende citat.- Enkelt, rent design.- Højde: 78 mm.- Diameter: 125 mm.- Tekopperne findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tekopperne- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Kop 33cl - Tekopper Hvid - 1026448

  Royal Copenhagen Princess Kop 33cl - Tekopper Hvid - 1026448
  Royal Copenhagen fra Princess Kop 33cl. Tekopper Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Coffee & More Lattekrus Grå 40 cl

  Coffee & More Lattekrus Grå 40 cl
 • Bodum Bistro Dobbeltvægget Krus Med Håndtag 2 Stk 45 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 10606-10

  Bodum Bistro Dobbeltvægget Krus Med Håndtag 2 Stk 45 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 10606-10
  2-pack bistro krus fra BODUM. Denne krus er perfekt til både varme og kolde drikkevarer - du vælger, om du serverer varm kaffe eller iced te. Det smarte dobbeltvægget design i borosilicatglas holder drikkevaren varm uden at brænde fingrene og undgår kondens på kolde drikkevarer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida RAW kaffekop artic white 20 cl

  Aida RAW kaffekop artic white 20 cl
  Arctic White - føl den iskolde klare luft, nyd roen som den nyfaldne sne giver Arctic white er en del af RAW kollektionen og den flotte hvide farve rammer nordisk design, indretning og servering. Stentøjet har en glasur der gør hver tallerken unik og samtidigt er med til at give et flot farvespil. Tåler opvaskemaskine
 • Royal Doulton Coffee Studio Espresso Kopper Med Underskål 4-pak - Espressokopper Porcelæn Grå - 40032925

  Royal Doulton Coffee Studio Espresso Kopper Med Underskål 4-pak - Espressokopper Porcelæn Grå - 40032925
  Kopperne med underskål fra Royal Doulton har et sofistikeret design med forskellige, jordagtige farver. Kopperne er fremstillet af holdbart porcelæn med en glaseret afslutning. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Om kopperne med underskål fra Royal Doulton- Disse kopper med underskål er en del af Royal Doulton-kollektion.- Coffee Studio Espresso er påskønnet for det holdbare porcelæn og den håndlavede afslutning.- Kombinér kopperne med underskål med en mælkekande fra Royal Doulton. Vedligeholdelse af kopperne med underskål- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Stelton To Go Click Moomin Krus - Termokopper Rustfrit Stål Soft Sky - 1370-7

  Stelton To Go Click Moomin Krus - Termokopper Rustfrit Stål Soft Sky - 1370-7
  Kruset fra Stelton har tidløst, muntert design i rustfrit stål perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale med enkel brug. Vælg mellem forskellige farver. BPA- og ftalatfri. Designet af Federico Sandri og Daniel Debiasi. Om kruset fra Stelton- Muntert, tidløst design.- Til både varme og kolde drikke.- BPA- og ftalatfri.- Højkvalitets materiale.- Fremstillet af rustfrit stål og polypropylen.- Pulverlakeret finish.- Findes også som større krus.- Holder varme op til 2 timer.- Holder kulde op til 4 timer.- Kruset findes i forskellige farver.- Højde: 140 mm.- Kapacitet: 20.0 cl.- Diameter: 72 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af kruset- Håndvask anbefales.. Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus Snusmumrikken 30cl - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1015561

  Arabia Mumi Krus Snusmumrikken 30cl - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1015561
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Teema Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Honey - 1026887

  Iittala Teema Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Honey - 1026887
  Et klassisk krus af porcelæn fra TEEMA-serien, der har et tidløst og stilfuldt design. Designer Kaj Franck har udviklet en række endeløse kombinationer af raffinerede former, størrelser og farver. Kruset er perfekt til varm chokolade, kaffe eller te.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Gustavsberg Berså Kaffekop Og Underkop Lige - Kaffekopper Benporcelæn Grøn - 423340

  Gustavsberg Berså Kaffekop Og Underkop Lige - Kaffekopper Benporcelæn Grøn - 423340
  Smuk kop og underkop med Berså dekoration designet af Stig Lindberg. Underkop: Ø 18cm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kinto Termokop 350ml, sort

  Kinto Termokop 350ml, sort
  Pas på miljøet og tag dette fine termokrus fra Kinto med dig på farten, når du køber din kaffe to go. Kruset er designet med en dobbeltvæg i rustfrit stål, som danner et vakuum, der beskytter kruset mod temperaturændringer fra omgivelserne. Brug kruset ti
 • Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Grå - 14531032

  Broste Copenhagen Nordic Espressokop - Espressokopper Stentøj Grå - 14531032
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Krus 4-pak - Kaffekopper Stentøj Northern Green - 15718

  Aida Raw Krus 4-pak - Kaffekopper Stentøj Northern Green - 15718
  Krusene fra Aida har et håndlavet design i brændt stentøj med en trendy farve. De har et skandinavisk, råt look med ridsefast finish. Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design. Om krusene fra Aida- Trendy farve.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Raw. Vedligeholdelse af krusene- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Krus 30 Cl - Kaffekopper Hvid - 1024849651

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Krus 30 Cl - Kaffekopper Hvid - 1024849651
  Fine China. Passer til underkop med artikelnr 1024842830.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Cup 40 Cl Black - Kaffekopper Stentøj Sort - 502788

  Eva Solo Nordic Kitchen Cup 40 Cl Black - Kaffekopper Stentøj Sort - 502788
  Denne kop fra Eva Solo tilhører den nordiske køkken serie, som har et elegant nordisk udtryk. Det passer til alle lejligheder, uanset om du har morgenmad eller serverer en god spisning. Koppen kan bruges hver dag, den er lavet af slidstærkt stentøj, der er både opvaskemaskine, mikroovn, fryser og ovn sikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Stelton To Go Click Krus 0,2 L - Termokopper Stål - 675

  Stelton To Go Click Krus 0,2 L - Termokopper Stål - 675
  Kruset fra Stelton har stilrent, tidløst design i rustfrit stål med pulverlakeret finish til både varme og kolde drikke. Det har bæredygtigt, slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Det har lufttæt låg. Vælg mellem forskellige farver. BPA- og ftalatfri. Om kruset fra Stelton- Stilrent, tidløst design.- BPA- og ftalatfri.- Fremstillet af rustfrit stål og polypropylen.- Pulverlakeret finish.- Findes også som større krus.- Fra kollektionen To Go Click.- Holder varme op til 2 timer.- Holder kulde op til 4 timer.- Kruset kommer i forskellige størrelser.- Kruset findes i forskellige farver.- Diameter: 72 mm.- Højde: 140 mm.- Kapacitet: 20.0 cl.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af kruset- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.- Tåler opvaskemaskine. Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosenthal Maria Mochakop Og Underkop 8 Cl - Kaffekopper Hvid - 10430-800001-14720

  Rosenthal Maria Mochakop Og Underkop 8 Cl - Kaffekopper Hvid - 10430-800001-14720
  1x espressokop 8 cl, 1x underkop 120 mm. Tåler maskineopvask og microovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir kaffekop

  Villeroy & Boch Manoir kaffekop
  Pryd kaffebordet med denne Manoir kaffekop fra Villeroy & Boch. Kaffekoppen er udført i et enkelt og stilfuldt design, hvilket gør den velegnet til både hverdagen og til festlige lejligheder. Kaffekoppen er lavet af porcelæn i høj kvalitet, og den tå
 • Loveramics Egg Cappuccinokop 250 ml., 6 stk. Elfenben

  Loveramics Egg Cappuccinokop 250 ml., 6 stk. Elfenben
  Denne enkle og tidsløse cappuccinokop fra Loveramics Egg-kollektion er fremstillet af porcelæn, som er brændt ved 1300°C for at blive stærkt, farvestrålende og glansfuldt. Koppen fås i otte forskellige farver, som matcher med kollektionens cappuccino-un
 • Ink Blue Hibiscus Kaffekop 175 ml

  Ink Blue Hibiscus Kaffekop 175 ml
 • Höganäs Coffee Mug With Saucer 33 Cl Wild Rose - Kaffekopper Stentøj Rosa - 1052440

  Höganäs Coffee Mug With Saucer 33 Cl Wild Rose - Kaffekopper Stentøj Rosa - 1052440
  Kaffekrus med træfad fra Höganäs. Kruset har et organisk design og generøst håndtag. Til kruset kommer en træfad som kan anvendes som både coaster eller låg. Kruset er fremstillet af svensk stentøj af højeste kvalitet og tåler både mikroovn og opvaskemaskiner. Bemærk! Underkoppen af træ kan ikke vaskes i maskinen. Tør af og til med en klud og olie.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.

Krus med navn og tryk

Muligheden for at tilpasse de forskellige produkter er nemmere end nogensinde. Der er masser af ting du kan bestille og få deres billede eller favorit citat trykt på; T-shirts, musemåtter, og krus.

Fotokrus

En sjov gave at give til en person, der har alt er vel et fotokrus? Mange bedsteforældre har helt sikkert fået et krus med søde billeder af børnebørn. At fremstille den slags er meget let i dag, og vi som forbrugere kan nemt bestille krus online. Hvis du kun har et godt billede med høj opløsning kan du gøre mange forskellige specialprodukter. Har du set de krus, der ændrer billedet, når fyldt med varm kaffe?

ilead