Skåle i forskellige størrelse

Populær i skåle

Flere tips om skåle

 • Mateus Basic Østersskål Small 16x18cm - Serveringsskåle Keramik Grøn - EQ362A

  Mateus Basic Østersskål Small 16x18cm - Serveringsskåle Keramik Grøn - EQ362A
  Moderne svensk design når det er bedst!Østers skålene findes i 4 størrelser og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden østers skåle, også tallerkener, fad. Tærtefad, terriner og skåle. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Born in Sweden Fyran korkskål, gaveæske, poleret sort

  Born in Sweden Fyran korkskål, gaveæske, poleret sort
  Gaveæske fra Born of Sweden bestående af korkskål og Stumpastaken Fyran. Korkskålen: Skål af 100% genanvendt portugisisk kork. Brug den som skål eller kombiner den med Stumpastaken, der passer ovenpå. Rengøres med en fugtig klud og sæbe. Stumpastaken Fy
 • Aida Raw Organic Metallic Brown Og Teak Skåle 3 stk.

  Aida Raw Organic Metallic Brown Og Teak Skåle 3 stk.
  RAW Nothern Green er originalt håndlavet stentøj med ridsefri glasur. Stentøjet har en dyb, mørkegrøn farve som giver en kontrast til den skandinaviske borddækning. Brug stelserien til at dække et råt og unikt bord og tilføj eventuelt en smuk buket til at bryde med de mørke farver. Du kan også let mixe og matche med andre stel. Aida RAW stellet tåler både mikroovn og opvaskemaskine, så det også er nemt i hverdagen.
 • Rosti Magarethe Kande Sæt - Fade & Skåle Melamin Rød - 14203

  Rosti Magarethe Kande Sæt - Fade & Skåle Melamin Rød - 14203
  Kanden fra Rosti har klassisk, tidløst design med komfortabelt, kurvet håndtag. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Om kanden fra Rosti- Klassisk, tidløst design.- Slidstærkt materiale.- Kurvet, komfortabelt håndtag.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Findes også som skål.- Kande: 2.- Kande med låg: 0,5 L.- Kande med låg: 1 L.- Fra kollektionen Magarethe.- Kanden findes i forskellige farver.- Kanden sælges i 2-pak.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kanden- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Syltkruka Brun 1 L Syltetøjskrukke 1 L grå - Sukkerskåle Keramik Antracit - 1088

  Knabstrup Keramik Syltkruka Brun 1 L Syltetøjskrukke 1 L grå - Sukkerskåle Keramik Antracit - 1088
  Syltetøjskrukken fra Knabstrup Keramik har et klassisk, enkelt design i keramik perfekt til nydelig opbevaring. Kan anvendes til urter eller til at opbevare køkkenredskaber i. Vælg mellem forskellige størrelser. Om syltetøjskrukken fra Knabstrup Keramik- Størrelse: 1 L.. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 40 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Snow - 1055618

  Rörstrand Swedish Grace Skål 40 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Snow - 1055618
  Skålen fra Rörstrand har et ikonisk Swedish Grace mønster med en elegant, tidløs følelse. Skålen er fremstillet af hvidt porcelæn med et dekorativt låg og praktiske håndtag på begge sider. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som en servicesæt. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt er godkendt til opvaskemaskinen.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Suppeskåle 19,4 Cm 6-pak - Serveringsskåle Stentøj Nordic Brown - 14928

  Aida Raw Suppeskåle 19,4 Cm 6-pak - Serveringsskåle Stentøj Nordic Brown - 14928
  Suppeskålene fra Aida har et skandinavisk design i stentøj med et råt look. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om suppeskålene fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse suppeskåle er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af suppeskålene- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Suppeskåle 19,4 Cm 6-pak - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 14968

  Aida Raw Suppeskåle 19,4 Cm 6-pak - Serveringsskåle Stentøj Metallic Brown - 14968
  Suppeskålene fra Aida har et skandinavisk design i stentøj med et råt look. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om suppeskålene fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse suppeskåle er en del af Aida-kollektionen. Vedligeholdelse af suppeskålene- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida RAW glasperle skål klar 14 cm

  Aida RAW glasperle skål klar 14 cm
  RAW Creative glasperle/glass beadsstel fletter det rå naturlige look sammen et smukt dog simpelt design i nordiske farvetoner. RAW-glasperlekollektionen er lavet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Kombiner gerne glaskollektionen med dit RAW stentøjfor atgive dybdesamt smukke ognye dimmensioner i din borddækning. Også flot til at servere i. Kan vaskes i opvaskemaskine ved glasprogram på max 55 °C Klart glas
 • Pillivuyt æggebæger/tandstikholder

  Pillivuyt æggebæger/tandstikholder
  Æggebæger/tandstikholder eller til fingersalt
 • Potteryjo Peep Skål 27 Cm - Fade & Skåle Lertøj Cotton White - pj27c

  Potteryjo Peep Skål 27 Cm - Fade & Skåle Lertøj Cotton White - pj27c
  Skålen fra Potteryjo har smukt, tidløst design i lertøj perfekt til middagsselskaber og til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Skålen findes i forskellige farver.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Peep.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 120 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Skål Ø15,5 Cm Syrenfarvet - Serveringsskåle Porcelæn Lilla - 201912

  Lyngby Porcelæn Rhombe Skål Ø15,5 Cm Syrenfarvet - Serveringsskåle Porcelæn Lilla - 201912
  Skålen fra Lyngby Porcelæn er fremstillet af højkvalitets porcelæn med blank finish og et dekorativt mønster. Den har et iøjnefaldende design i forskellige farver at vælge mellem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Stilleben v/Reckweg & Nordentoft. Om skålen fra Lyngby Porcelæn- Fremstillet af porcelæn.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Rhombe Color. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Salatskål nr. 9 hvid, 2 liter

  Salatskål nr. 9 hvid, 2 liter
 • Mame Serveringsskål Oyster

  Mame Serveringsskål Oyster
 • Sæt med skåle Geraldine (6 dele)

  Sæt med skåle Geraldine (6 dele)
  100% porcelæn Mål: 14 cm (6 stk.) tåler opvaskemaskine tåler mikrobølgeovn
 • Mepal Cirqula Skål m/låg 1250 ml Nordic White

  Mepal Cirqula Skål m/låg 1250 ml Nordic White
  Cirqula er en serie af funktionelle skåle fra danske og hollandske Mepal. Skålen med en kapacitet på 1250 ml er perfekt til opbevaring af mad samt servering takket være det fine nordiske design. Udformningen på skålen gør, at du let kan stable de tomme sk
 • Iittala Kastehelmi skål 23 cl. mørk grå

  Iittala Kastehelmi skål 23 cl. mørk grå
  Kastehelmi-serien fra Iittala er designet af den finske glasdesigner Oiva Toikka tilbage i 1964, og i 2010 blev serien relanceret. Kastehelmi betyder "dugdråber", og det er tydeligt at se, hvorfor serien er blevet navngivet netop sådan. Skålen er dækket
 • Rosti Røreskål 4 liter, pebble hvid

  Rosti Røreskål 4 liter, pebble hvid
  En fin og lækker skål, den velkendte Margrethe skål, med en størrelse på 4 l. Den er praktisk i køkkenet til tilberedning af maden.
 • Rosti Victoria Skålsæt 3-pak - Fade & Skåle Melamin Dusty Blue - 24848

  Rosti Victoria Skålsæt 3-pak - Fade & Skåle Melamin Dusty Blue - 24848
  Skålsættet fra Rosti har tidløst, elegant design med skåle i forskellige størrelser til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Det har forstærket hældetud i bunden. Det har slidstærkt materiale til hverdagsbrug, ergonomisk håndtag på siden og praktisk hul til nem ophængning. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Jacob Jensen. Om skålsættet fra Rosti- Fremstillet af melamin.- Tidløst, elegant design.- Forstærket hældetud.- Slidstærkt materiale.- Fra kollektionen Victoria.- Skålsættet sælges i 3-pak.- Skålsættet findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Ergonomisk håndtag.- Skåle: 3.- Skål: 2 L.- Skål: 3 L.- Skål: 4 L.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålsættet- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom Skål, Stor

  Georg Jensen Bloom Skål, Stor
  Bloom skålen kommer i tre forskellige størrelse, hvoraf denne er den største. Skålen er udført i blankpoleret, rustfrit stål, og den er desuden inspireret af japanske kirsebærblomster, hvilket kommer til udtryk i det sensuelle formsprog.  Skålen er det
 • Kähler Hammershøi Summer skål Ø 12 cm, forget me not

  Kähler Hammershøi Summer skål Ø 12 cm, forget me not
  Her finder du en sommerlig skål fra velkendte Kähler, der er kendt for deres håndværk og designtradition. Hammershøi Summer er en serie, der foreviger sommerens blomster og farver på fine keramiske skåle til at nyde sin morgenmad, frokost, suppe, salat i
 • Ørskov Zig Zag Sæbeskål - Sæbeskåle Gummi Sort - 110380-BL

  Ørskov Zig Zag Sæbeskål - Sæbeskåle Gummi Sort - 110380-BL
  Zig Zag Soap Dish er designet af Ørskov & CO og er tilgængelig i flere dejlige farver. Zig Zag Soap Dish er også funktionel, da designet tillader sæbe at tørre mellem anvendelserne. Sæbekoppen er lavet af 100% neoprengummi og kan vaskes i en opvaskemaskine.. Køb Sæbeskåle og andre Badeværelsesindretning fra Royal Design.
 • Rosti Margrethe Skål 4 L - Fade & Skåle Melamin Humus - 13845

  Rosti Margrethe Skål 4 L - Fade & Skåle Melamin Humus - 13845
  Skålen fra Rosti har klassisk, tidløst design med komfortabelt håndtag til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Acton Bjørn og Sigvard Bernadotte. Om skålen fra Rosti- Klassisk, tidløst design.- Komfortabelt håndtag.- Praktisk skål.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af melamin.- Fra kollektionen Margrethe.- Til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring.- Skålen findes i forskellige farver.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som kande.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Pillivuyt Suppeskål Løve Nr.4, - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 19344

  Pillivuyt Suppeskål Løve Nr.4, - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 19344
  Den smukke skållej kommer fra Pillivuyt. Pillivuyt Porcelæn er meget venlig og stødbestandig såvel som modstår store temperaturforskelle. Glasvaret på porcelænet er garanteret fri for bly og cadmium, såvel som sure resistent, så farven ændres ikke. Vælg mellem flere størrelser!. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Georg Jensen Duo skål, mellem

  Georg Jensen Duo skål, mellem
  Den elegante Duo-skål fra Georg Jensen er fremstillet af mundblæst glas og rustfrit stål og har et enkelt og minimalistisk udtryk. Skålen er smuk i sig selv som pynt eller fyldt med eksempelvis farverige frugter. Den fine glasskål fås i to forskellige stø
 • Georg Jensen Cobra Æggebægre 2-pak - Æggebægre Rustfrit stål - 10019104

  Georg Jensen Cobra Æggebægre 2-pak - Æggebægre Rustfrit stål - 10019104
  Æggebægrene fra Georg Jensen har et ikonisk design i rustfrit stål med en skulpturel form perfekt til morgenbordet. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Constantin Wortmann. Om æggebægrene fra Georg Jensen- Skulpturel form.- Fremstillet af rustfrit stål.- Diameter: 122 mm.- Højde: 25 mm.- Ikonisk design.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Take Skål 15,5 Cm 2-pak - Serveringsskåle Melamin Grå - 20853

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Take Skål 15,5 Cm 2-pak - Serveringsskåle Melamin Grå - 20853
  Skålen fra Rosendahl er fremstillet af slidstærkt melamin med en let følelse perfekt til en picnic. Den har et stilrent design med en diskret, nordisk farve som harmonerer med den omgivende natur. 2-pak. Om skålen fra Rosendahl- Fra kollektionen Grand Cru Take.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Kan bruges både hjemme og på farten.- Pakkeantal: 2 Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Tåler temperaturer op til -10 - +70°C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Serveringsskål 4,5 L - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-2281-3760

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Serveringsskål 4,5 L - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-2281-3760
  Denne serveringsskål er fra Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence. Serien har fået sit navn efter en lille fransk by. Farverne i serien er varme gule og grønne nuancer med indslag af smukke sommermotiver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mareld Skål Bioplast 3-pak - Fade & Skåle Bio Plastic Beige - 93B4310801-79

  Mareld Skål Bioplast 3-pak - Fade & Skåle Bio Plastic Beige - 93B4310801-79
  Skålen fra Mareld har et skandinavisk design i bioplast med en høj kvalitet og holdbarhed i fokus perfekt til både madlavning og bagning. Om skålen fra Mareld- Plast fra sukkerrør.- Sælges i 3-pak.- Kapacitet: 150, 200, 250 cl.- 3-pak Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Salatskål (2) 22cm - Salatskåle Benporcelæn Hvid - 1046363170

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Salatskål (2) 22cm - Salatskåle Benporcelæn Hvid - 1046363170
  Villeroy & Boch fra Anmut Platinum No.1 Salatskål (2), 22cm. Salatskåle Hvid Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Skål 17 Cm - Serveringsskåle Lertøj Beige - 10-4281-1900

  Villeroy & Boch Lave Skål 17 Cm - Serveringsskåle Lertøj Beige - 10-4281-1900
  Skålen fra Villeroy & Boch har et skandinavisk design i lertøj med en intens, rustik følelse. Den har en speciel glasering med adskillige nuancer for at gøre hvert produkt unikt. Den har alsidigt udseende perfekt til hverdag og finere anledninger. Variation i udseende kan forekomme. Om skålen fra Villeroy & Boch- Fra kollektionen Lave.- Fremstillet af lertøj.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er egnet til mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Isskål 13x13,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-12007

  Cookplay Shell Isskål 13x13,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-12007
  Isskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Isskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om isskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Isskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af isskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Denby Kiln morgenmadsskål, 16,5 cm, vit/grå

  Denby Kiln morgenmadsskål, 16,5 cm, vit/grå
  Morgenmadsskål i milde og naturlige nuancer i hvid og grå fra Denby. Deres britiske håndværk gør det simpelthen nemt at skabe en borddækning med en følelse af klassisk tidløshed og rustik charme. Kiln-serien har en krakkeleret glasur, der giver hver mor
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Skål 11 cm Gul

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Skål 11 cm Gul
  Server tapas i form af f.eks. nødder og oliven i den lille serveringsskål fra Lyngby Porcelæn, eller brug den til din morgenmad i hverdagen. Den smukke tyrkis farve pifter borddækningen op, og du kan med fordel kombinere den med Rhombe Color-seriens andre
 • Ernst Skål 30cm - Serveringsskåle Grå - 246105

  Ernst Skål 30cm - Serveringsskåle Grå - 246105
  Plade fra Ernst Kirchsteiger. Pladen er lavet af stentøj og har en diameter på 30 centimeter og en højde på 8 centimeter. Match med Ernst bestik i Chrome.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Basic Skål Small 70cl - Serveringsskåle Keramik Blomme - EPL066A

  Mateus Basic Skål Small 70cl - Serveringsskåle Keramik Blomme - EPL066A
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål, 9 dl, sort/hvid

  Marimekko Siirtolapuutarha skål, 9 dl, sort/hvid
  En smuk, sort/hvid skål fra Marimekkos, der passer perfekt til pasta, nudler eller poké bowls. Mønsteret hedder Siirtolapuutarha og fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en fredfyldt fælleshave fuld af blomster og grøntsager. Sk
 • Rosti Margrethe Mixkande 1l - Fade & Skåle Melamin Rød - 241007

  Rosti Margrethe Mixkande 1l - Fade & Skåle Melamin Rød - 241007
  Blandekande fra Rosti er lavet af 100% melamin, hvilket gør det meget slidstærkt og varmebestandigt. Krukken er perfekt til blande drikkevarer eller til piskekrem, og de praktiske hældningsrør kommer til nytte, når du vil hælde indholdet. Opvaskemaskine sikkert, brug ikke i mikrobølgeovn eller fryser.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Salatskål Aster (1,9 l.)

  Salatskål Aster (1,9 l.)
  100% glas Mål: 19,6 x 19,6 x 10,4 cm / 1,9 liter Tåler opvaskemaskine Tåler ikke mikrobølgeovn
 • Rosenthal Loft Skål Oval 17 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 11900-800001-10575

  Rosenthal Loft Skål Oval 17 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 11900-800001-10575
  Server din musli eller suppe i de dybe plader af det tyske mærke loft af Rosenthal. Skålen har et ribbet mønster, der skaber tekstur og dynamik i din fabrikation, mens maden er fremhævet på en god måde! Vælg mellem flere størrelser!. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Knabstrup Colorit Skål Gul 14 cm

  Knabstrup Colorit Skål Gul 14 cm
  Denne smukke skål fra Knabstrups serie Colorit giver farvespil i dit køkken og på morgenbordet. Brug den eksempelvis til at servere skyr med topping eller en mindre portion salat. Den meget sarte farve passer perfekt ind i det moderne, skandinaviske hjem. Skålene har elegante rifler i bunden og fås i et hav af forskellige farver og glasurer. De stilrene skåle kan derfor nemt mixes med hinanden eller matches med andre steltyper. Knabstrups skåle tåler desuden mikroovn og opvaskemaskine.
 • Skål GC, diameter 15 cm

  Skål GC, diameter 15 cm
  Denne lille skål er god til både morgenmad og til servering af snacks og mindre salater. Desuden har den samme størrelse som glasskålene i Grand Cru-serien, så de kan kombineres og stables sammen. Det er et enkelt og funktionelt kvalitetsdesign
 • Bitz Skål 14 cm., grå og lyseblå

  Bitz Skål 14 cm., grå og lyseblå
  Denne rå og nordiske skål fra Bitz er fremstillet af stentøj med en mat ydre glasering og en glansfuld inderside i reaktiv glasur, der giver skålen en særlig glød og gør hver skål helt unik. Vælg mellem et væld af skønne farver og brug skålen til alt fra
 • Bitz skål sort/mørkeblå 12 cm

  Bitz skål sort/mørkeblå 12 cm
  Bitz skål i stentøj med mat sort glasur udvendigt og blank mørkeblå på indersiden. En rigtig god størrelse til portionsanretning, servering og til oliven, nødder, dressinger, bær og meget andet. Skålen er fremstillet i stentøj med en særlig reaktiv glasur der giver stentøjet og skålen en flot glød. Den reaktive glasur gør også at ikke to skåle er helt ens. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader. Fryser ned til -18 grader Højde 6 cm. Diameter 12 cm
 • Skåle 2 dele

  Skåle 2 dele
  Sachi Skåle plast grep i anti-slip 2-pak 1,4 & 2,8 liter Grøn
 • Pillivuyt Boulogne skål 60 cl

  Pillivuyt Boulogne skål 60 cl
  Skålen på 15 cm er velegnet som portionsskål, suppeskål, serveringsskål m.m. Boulogne er en serie, som er inspireret af Boulogne-skoven i den vestlige del af Paris. De organiske former og den elegante reliefdekor er skabt med udgangspunkt i det delvist vilde skovområde, der ligger som en oase midt i storbyen. Serien indbyder med sin franske elegance og naturlige former til smukke anretninger og serveringer
 • Potteryjo Daisy Salatskål 30 Cm - Salatskåle Lertøj Hvid - 019911-0301

  Potteryjo Daisy Salatskål 30 Cm - Salatskåle Lertøj Hvid - 019911-0301
  Salatskålen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om salatskålen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 300 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bitz Skål 10 cm., rav og sort

  Bitz Skål 10 cm., rav og sort
  Denne stentøjsskål fra Bitz er fremstillet i stentøj med mat yderside og blankglaseret inderside i reaktiv glasur, der gør hver enkelt skål unik. Skålen fås i et væld af farvekombinationer og er perfekt til anretning af nødder, bær eller lignende snacks o

Købe skåle online

Forskellige skåleDet findes mange forskellige typer af skåle. Udbudet af skåle du kan købe nemt på nettet er stort. Nogle butikker har fokuseret på att have skåle fra kendte mærker som Iittala, Sagaform, Arabia og Rörstrand. Her finder du billeder og priser fra disse typer av nettbutikker.

Vi sparer tid på at købe tallerkener og skåle online. At købe i fysisk butikk er ikke nemt, når du ikke ved, hvilket mærke sælges i butikken. Så i stedet for at du behøver at køre rundt i flere forskellige butikker, har vi grupperet skåle på forskellige måder, primært baseret på mærke, men også bruge.

Nedenfor finder du mærker vi har. Bare klik på navnet for at få alle de skåle, de producerer, og der kan købes online fra danske online-butikker i dag. Ønsker du kun at se en bestemt slags parabol, såsom soppskål eller salatskåle kan du klikke på kategorierne du klicka på kategorierna i toppen af siden.

 

ilead