Skåle i forskellige størrelse

Populær i skåle

Flere tips om skåle

 • Georg Jensen Manhattan skål stål 20 cm

  Georg Jensen Manhattan skål stål 20 cm
  Georg Jensen Manhattan collection skål i blankpoleret rustfrit stål. En eksklusiv og lækker skål der kan bruges til alt for servering og anretningsnacks, frugt andre lækkerier, samt super flot pyntegenstand i hjemmet eller på kontoret. Den flotte Manhattan collection er lækkert vin og barudstyr. Designet har referencer til art deco sølv-varerne designet af Harald Nielsen og Sigvard Bernadotte. Et flot alternativ til de mange organiske former fra Georg Jensen. Udtrykket er arkitektonisk, klassisk og alligevel meget moderne. En flot skål der også passer til Georg Jensen Manhattan bar-serien. Diameter 20 cm Højde 10 cm
 • Arabia Moomin Bowl 15 Cm Ninni - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1027440

  Arabia Moomin Bowl 15 Cm Ninni - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1027440
  Denne skål fra Arabia repræsenterer det usynlige barn Ninni, som er kendt fra Tove Janssons historie "Historien om det usynlige barn". tallerken med Ninni udgives i 2019, da det er samme år, at FN-konventionen fejrer 30 år. Skålen er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine, mikroovn, fryser og ovn sikkert.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Toulouse Ramekiner 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 18785

  Pillivuyt Toulouse Ramekiner 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 18785
  Ramekinerne fra Pillivuyt er fremstillet af slidstærkt porcelæn. Perfekt til både varme og kolde serveringer. De har et sofistikeret design med stribede detaljer nederst. Om ramekinerne fra Pillivuyt- Pakkeantal: 2- 2-års garanti.- Perfekt til hverdag og finere anledninger. Vedligeholdelse af ramekinerne- Tåler temperaturer op til –30 °C & +350°C.- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Lemon Skål - Serveringsskåle Dolomit Keramik Gul - 286-228y

  Byon Lemon Skål - Serveringsskåle Dolomit Keramik Gul - 286-228y
  En sød skål som giver dig muligheden for at skabe et personligt udtryk på spisebordet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosti Margretheskål 5,0l - Fade & Skåle Melamin Hvid - 245444

  Rosti Margretheskål 5,0l - Fade & Skåle Melamin Hvid - 245444
  Margrethe fra Rosti er en række slidstærke og varmebestandige melaminskåle, der er ideelle til bagning og madlavning for at blande og blande, og med deres stilfulde design kan de også bruges til at tjene. Gummieringen i bunden af ​​skålen tjener som en anti-slip mod køkkenetælleren, der også kan udskiftes, så du nemt kan erstatte det, når det bliver godt slidt. Der er låg som tilbehør til at købe separat, hvis du også vil bruge skåle til at gemme mad i køleskabet. Margrethe skålen er opkaldt efter den danske prinsesse Margrethe og det stilfulde design blev skabt af Acton Bjørns og Sigvard Bernadotte i 1954.Characteristics Melamin Modstå temperaturer op til 180 ° C Opvaskemaskine Sikker ikke mikrobølgeovigt ikke fryser bevis til rådighed i mange forskellige farver og størrelser. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Pillivuyt Kagefad 3 Etager - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Hvid - 20052

  Pillivuyt Kagefad 3 Etager - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Hvid - 20052
  Pillivuyt fra Kagefad 3 Etager, Hvid. Kagefad, Tærtefade & Skåle Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Skål Rib Bowl

  Skål Rib Bowl
  • Skål med ribbet struktur • Fremstillet af aluminium • Diameter forneden: 11 cm • Største diameter: 23 cm
 • Alessi La Stanza Skål 27,3 Cm - Serveringsskåle Rustfrit stål - MT02

  Alessi La Stanza Skål 27,3 Cm - Serveringsskåle Rustfrit stål - MT02
  Alessi fra La Stanza Skål Rustfrit Stål, 27,3 cm. Serveringsskåle Rustfrit stål . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Omaggio skål sort strib 20 cm

  Kähler Omaggio skål sort strib 20 cm
  Kähler Omaggio skål i sort. Højde 10 cm. Diameter 20 cm. Design: Reckweg Nordentoft.
 • Bitz Salatskål 24 cm sort/amber

  Bitz Salatskål 24 cm sort/amber
  Server en velsmagende salat baseret på årstidens grøntsager i den fine salatskål fra Bitz. Skålen vil med garanti pynte på bordet og imponere dine gæster. Den har en diameter på 24 cm og en højde på 6,5 cm. Skålen fås i otte forskellige og flotte farver:
 • Spode Morris & Co Sukkerskål 20 Cl Golden Lily - Sukkerskåle Porcelæn Multi - MCO8755-XG

  Spode Morris & Co Sukkerskål 20 Cl Golden Lily - Sukkerskåle Porcelæn Multi - MCO8755-XG
  Sukkerskålen fra Spode har et unikt design med et muntert mønster med smukke farver for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af højkvalitets porcelæn perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sukkerskålen fra Spode- Fra kollektionen Morris & Co.- Sukkerskålen er designet til Morris & Co's 160 års jubilæum.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet af porcelæn.- Ikonisk udseende. Vedligeholdelse af sukkerskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Cut In Number Skål Stripes - Serveringsskåle Glas Klar - 6552533

  Orrefors Cut In Number Skål Stripes - Serveringsskåle Glas Klar - 6552533
  Skålen fra Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en facetslibning for et sofistikeret og elegant touch. Den har et enkelt, tidløst udseende der passer til enhver stil. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ingegerd Råman. Om skålen fra Orrefors- Fra kollektionen Cut In Number.- Skålen kommer i 2 forskellige modeller.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosti Margrethe Skål 5 L - Fade & Skåle Melamin Carrot - 13847

  Rosti Margrethe Skål 5 L - Fade & Skåle Melamin Carrot - 13847
  Skålen fra Rosti har klassisk, tidløst design med komfortabelt håndtag til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Acton Bjørn og Sigvard Bernadotte. Om skålen fra Rosti- Klassisk, tidløst design.- Komfortabelt håndtag.- Praktisk skål.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af melamin.- Fra kollektionen Margrethe.- Til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring.- Skålen findes i forskellige farver.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som kande.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Rosti Margrethe Skål 0,75 L - Fade & Skåle Melamin Humus - 13833

  Rosti Margrethe Skål 0,75 L - Fade & Skåle Melamin Humus - 13833
  Skålen fra Rosti har klassisk, tidløst design med komfortabelt håndtag til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Acton Bjørn og Sigvard Bernadotte. Om skålen fra Rosti- Klassisk, tidløst design.- Komfortabelt håndtag.- Praktisk skål.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af melamin.- Fra kollektionen Margrethe.- Til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring.- Skålen findes i forskellige farver.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som kande.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 28,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-2701

  Villeroy & Boch Manufacture Rock Blanc Skål 28,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 10-4240-2701
  Skålen fra Villeroy & Boch har elegant design i premium porcelæn med mat finish perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Den har stilren form med smuk struktur. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Manufacture Rock.- Diameter: 285 mm.- Vægt: 787 g . Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Poul Pava Great Guys skål 2 stk. 14 cm

  Poul Pava Great Guys skål 2 stk. 14 cm
  Poul Pava Great Guys skål 2 stk. 14 cm
 • Royal Copenhagen Blå Elements skål 18 cm

  Royal Copenhagen Blå Elements skål 18 cm
  Royal Copenhagen Blå Elements skål, 18 cm.Design Louise Campbell. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk eftersendes dit brudgarantibevis pr. brev.
 • Rosti Margrethe Dørslag 1,5 L - Fade & Skåle Melamin Curry - 23694

  Rosti Margrethe Dørslag 1,5 L - Fade & Skåle Melamin Curry - 23694
  Dørslaget fra Rosti har tidløst, robust design med komfortable håndtag på siderne perfekte til at dræne salat, frugt, grøntsager og pasta. Det har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om dørslaget fra Rosti- Robust, tidløst design.- Komfortable håndtag.- Praktisk dørslag.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af melamin.- Fra kollektionen Margrethe.- Perfekt til at dræne salat, frugt, grøntsager og pasta.- Dørslaget findes i forskellige farver.- Dørslaget kommer i forskellige størrelser.- Findes også som skål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Længde: 190 mm.- Højde: 86 mm.- Bredde: 155 mm.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af dørslaget- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Skål 18 Cm Ink Black - Fade & Skåle Lertøj Sort - 024310S-10030

  Potteryjo Daria Skål 18 Cm Ink Black - Fade & Skåle Lertøj Sort - 024310S-10030
  Skålen fra Potteryjo er fremstillet af højkvalitets lertøj perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har tidløst, elegant design perfekt til at matche med forskellige stilarter. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Potteryjo- Håndlavet.- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Daria.- Bredde: 180 mm.- Dybde: 180 mm.- Højde: 110 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Rosti Margrethe Skål 2 L - Fade & Skåle Melamin Olivengrøn - 11477

  Rosti Margrethe Skål 2 L - Fade & Skåle Melamin Olivengrøn - 11477
  Skålen fra Rosti har klassisk, tidløst design med komfortabelt håndtag til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Acton Bjørn og Sigvard Bernadotte. Om skålen fra Rosti- Klassisk, tidløst design.- Komfortabelt håndtag.- Praktisk skål.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af melamin.- Fra kollektionen Margrethe.- Til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring.- Skålen findes i forskellige farver.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som kande.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Skål - Serveringsskåle Glas Grå - 1024732

  Iittala Alvar Aalto Skål - Serveringsskåle Glas Grå - 1024732
  Alvaar Aalto skålen er en ny tilføjelse til den klassiske glas serie fra IIttala. Skålen har samme smukke design som resten af serien og findes i forskellige indbydende farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hammershøi jul skål 30 cm

  Hammershøi jul skål 30 cm
  Det klassiske hvide Hammershøi stel har på elegant vis forvandlet sig til et julestel. Med en moderne tilgang er der referencer til den traditionelle jul og de kendetegn og farver vi forbinder med højtiden såsom julehjerter, trompeten og julekugler. Hammershøi julestellet har stadig de ikoniske Hammershøi riller og den hvide grundfarve passer sammen med det traditionelle hvide stel. Skab en behagelig og moderne julestemning når der serveres og anrettes med Hammershøi julestellet
 • Ernst Æggebæger - Æggebægre Stentøj Mørkegrå - 245330

  Ernst Æggebæger - Æggebægre Stentøj Mørkegrå - 245330
  Dette er en stilfuld ægkop i stentøj fra Ernst Kirchsteiger, som har en smart kant, hvor du kan lægge æggeskallen. Fås i flere nuancer.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Iittala Teema Skål 21 Cm 8 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1005921-8pack

  Iittala Teema Skål 21 Cm 8 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1005921-8pack
  Sæt med otte skåle i porcelæn fra serien Teema. Skålene er i tidløst og stilrent formsprog, designet af Kaj Franck. Perfekt til både hverdag og fest. Tåler opvaskemaskine, mikroovn og fryser. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bloomingville Sandrine Serveringsskål - Serveringsskåle Stentøj Blå - 82047631

  Bloomingville Sandrine Serveringsskål - Serveringsskåle Stentøj Blå - 82047631
  Serveringsskål i smukt spraglet mønster. Nuanceforskelle i farven kan forekomme.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Marimekko Skål 155mm Tranebær - Serveringsskåle Glas Rød - 1014354

  Iittala Marimekko Skål 155mm Tranebær - Serveringsskåle Glas Rød - 1014354
  Marimekko skål fra Iittala. Denne smukke skål er et must i hjemmet! Det blev udviklet i 1960'erne af grundlæggeren af ​​Marimekko, og har siden da været en tidløs klassiker. Det er perfekt at tjene alt fra slik til kolde saucer i, men også som en indvendig genstand i hjemmet. Skålen er så populær, at det er blevet en samlerobjekt, og findes i et væld af farver. Bør håndvaskes.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Denby Studio Blue Skåle 48 Cl 4-pak - Serveringsskåle Stentøj Blå - 411040045

  Denby Studio Blue Skåle 48 Cl 4-pak - Serveringsskåle Stentøj Blå - 411040045
  Skålene fra Denby har fire forskellige, blå nuancer med en praktisk størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. De har et naturligt udseende i stentøj hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. 4-pak. Om skålene fra Denby- Fra kollektionen Studio.- Fremstillet af stentøj.- Fire forskellige, blå nuancer.- Naturligt udseende. Vedligeholdelse af skålene- Produktet tåler ovn, mikroovn, grill, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumin Skål Little My On The Meadow 15 Cm - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 1062213

  Arabia Mumin Skål Little My On The Meadow 15 Cm - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 1062213
  Skålen fra Arabia har klassisk, muntert design i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om skålen fra Arabia- Klassisk design.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som krus.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks.- Diameter: 150 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kyoto Dessertskål Brun

  Kyoto Dessertskål Brun
 • Rosti Margrethe Skål 3 L - Fade & Skåle Melamin Carrot - 13841

  Rosti Margrethe Skål 3 L - Fade & Skåle Melamin Carrot - 13841
  Skålen fra Rosti har klassisk, tidløst design med komfortabelt håndtag til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Acton Bjørn og Sigvard Bernadotte. Om skålen fra Rosti- Klassisk, tidløst design.- Komfortabelt håndtag.- Praktisk skål.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af melamin.- Fra kollektionen Margrethe.- Til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring.- Skålen findes i forskellige farver.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som kande.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • PotteryJo Daria serveringsskål 23 cm., accolade

  PotteryJo Daria serveringsskål 23 cm., accolade
  Med denne serveringsskål fra PotteryJo kan du servere lækker mad for dine gæster med stil og elegance. Den fine skål er en del af Daria-serien, som blev skabt af Johanna Hampf i 2017. Serien har et tidløst samt elegant design. Denne serveringsskål mål
 • Mateus Oyster Skål 75 Cl Lilla - Serveringsskåle Keramik Viol - EPU363

  Mateus Oyster Skål 75 Cl Lilla - Serveringsskåle Keramik Viol - EPU363
  Skålen fra Mateus har et romantisk design med bløde, flagrende former til alle typer borddækning. Den er fremstillet af håndlavet keramik med en håndmalet farve for at gøre hvert produkt unikt. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålen fra Mateus- Fra kollektionen Oyster.- Håndlavet, håndmalet design.- Traditionelt håndværk.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Egnet til maskinopvask op til 65-70°C.- Tåler mikroovn- Tåler fryser. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Skål oval ALABASTRO

  Skål oval ALABASTRO
  Håndlavet glasskål fra Leonardos Alabastro-kollektion. Skålen er velegnet som serveringsskål til frugt, grønt, salat eller anden mad. Også fin som dekoration. Alabastro-serien fra glarmesteren Leonardo giver en romantisk og rustik følelse til
 • Suppeskål Ø18cm Grøn/Grøn Bitz

  Suppeskål Ø18cm Grøn/Grøn Bitz
 • Georg Jensen Matrix skål lille

  Georg Jensen Matrix skål lille
  Georg Jensen Matrix skålen er kort sagt moderne, elegant og skulpturel Som resten af Matrix serien er skålen en skulptur i sig selv men er herudover stadig smuk og funktionel. Med skålen kan du præsentere maden på en moderne måde med lidt ekstra stil uanset om det er salal, frugt eller snacks. Skålemn er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål Højde 6,1 cm Diameter14,8 cm
 • Bitz Salatskål 24 cm sort/lilla

  Bitz Salatskål 24 cm sort/lilla
  Server en velsmagende salat baseret på årstidens grøntsager i den fine salatskål fra Bitz. Skålen vil med garanti pynte på bordet og imponere dine gæster. Den har en diameter på 24 cm og en højde på 6,5 cm. Skålen fås i otte forskellige og flotte farver:
 • Royal Copenhagen Prinsesse æggebæger

  Royal Copenhagen Prinsesse æggebæger
  Royal Copenhagen Prinsesse æggebæger 3 cm Det nye æggebæger kombinerer det forfriskende moderne med det betagende klassiske til Prinsesse stellet med sit nysgerrige afrundede formsprog sammen med den klassiske blå blondekant Æggebægeret kan også bruges til fx fingersalt/ saltkar. Når du køber Royal Copenhagen på kop-kande.dk finder du din brudgaranti på side 2 af din faktura.
 • Lyngby Porcelæn bonbonniere 14 cm

  Lyngby Porcelæn bonbonniere 14 cm
  Tilbage i 1944 producerede Lyngby Porcelæn for første gang den charmerende Bonbonniere-skål med dertilhørende låg. Skålen er fortsat en favorit i vores designarkiv. Den mundblæste skål findes i flere flotte farver og størrelser, hvilket gør den velegnet til alt fra servering på spisebordet til opbevaring af smykker og fine chokolader. Skålen er mundblæst.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5l - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1019772

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5l - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1019772
  Servering skål fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en rigtig klassiker, der er blevet stemt som århundredens serier af det svenske folk. Et must for den design-interesserede! Porgene blev født 1932, og inspirationen kommer fra et porcelænskive, der findes på et ødelagt skib uden for Göteborg. En opdateret og mere dristig version blev lanceret 2012, og hedder Ostindia Floris.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Serveringssæt 4 Dele - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 97633

  Nachtmann Bossa Nova Serveringssæt 4 Dele - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 97633
  Sætet indeholder 1x Tallerken 21 cm, 2x Dipskål 8,5 cm, 1x Dipskål 17x8,5 cm. Tåler opvaskemaskin.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Kokong Oval Platter 35x20 Cm - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 691076

  Kähler Kokong Oval Platter 35x20 Cm - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 691076
  Denne plade fra Kähler tilhører Series Kokong, som er lavet af den svenske design Duo Bernadotte & Kylberg. Her møder moderne og funktionelt design klassisk håndværk - resultatet er en plade, der passer perfekt til servering, men også som en dekoration i sig selv. Lavet af lervarer og bør vaskes manuelt.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Koziol Palsby Skål M - Serveringsskåle Termoplast Organic Grey - 3805670

  Koziol Palsby Skål M - Serveringsskåle Termoplast Organic Grey - 3805670
  Skålen fra Koziol er perfekt til både indendørs og udendørs brug og er fremstillet af miljøvenlig, genanvendelig cellulose. Den har et stilrent look med en jordagtig, organisk farve, et subtilt stænkmønster og en blank inderside. Det økologiske, cellulosebaserede materiale er 100% genanvendeligt, lavet af 100% rent materiale og er 100% fri for skadelige stoffer. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Ole Palsby. Om skålen fra Koziol- 100% genanvendelig.- Melaminfri.- BPA-fri.- Perfekt til en picnic.- Skålen kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som lignende dørslag.- Tåler maskinopvask.- Denne skål er en del af Koziol-kollektionen.- Skålen findes i 2 forskellige farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Sort Mega Riflet skål 110 cl

  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet skål 110 cl
  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet skål.110 cl. Ø18 cm. Denne smukke og unikke Royal Copenhagen skål er et oplagt serveringsstel til bordet uanset om det er på hverdagsbordet eller det helt store festbord. Sort Mega Riflet er en del af Royal Copenhagens mange serier, og denne bryder den klassiske hvid og blå farve der normalvis kendetegner Royal Copenhagen, med en moderne og sofistikeret stemning. Design: Karen Kjældgård-Larsen.Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår). Når du køber Royal Copenhagen produkter finder du din brudgaranti på side 2 i din faktura
 • Kosta Boda Sargasso Skål 25 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Krystal Klar - 7059386

  Kosta Boda Sargasso Skål 25 Cm - Serveringsskåle Mundblæst Krystal Klar - 7059386
  Skålen Sargasso fra Kosta Boda er designet af en af verdens mest berømte glas kunstnere - Ulrica Hydman Vallien. Inspirationen kommer fra Sargasso havet.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosti Margrethe Skålsæt Mini 8-pak t - Fade & Skåle Melamin Grå - 12595

  Rosti Margrethe Skålsæt Mini 8-pak t - Fade & Skåle Melamin Grå - 12595
  Skålsættet fra Rosti har stilrent, tidløst design med skåle i forskellige størrelser til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Det har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Acton Bjørns. Om skålsættet fra Rosti- Fremstillet af melamin og polypropylen.- Tidløst, stilrent design.- Slidstærkt materiale.- Findes også som kande.- Fra kollektionen Margrethe.- Skålsættet sælges i 8-pak.- Skålsættet findes i forskellige farver.- Skålsættet kommer i forskellige størrelser.- Til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Skåle med låg: 4.- Skål med låg: 0,15 L.- Skål med låg: 0,35 L.- Skål med låg: 0,5 L.- Skål med låg: 0,75 L.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålsættet- Tåler opvaskemaskine. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger gul

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger gul
  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger gul
 • Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 6383413

  Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 6383413
  Sofiero skåle har smukke grinds i det krystalglas, der skaber et diamantlignende udseende. Gunnar Cyrén er designeren af ​​Sofiero serien fra Orrefors og har været en klassisk lige siden 1961.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul serveringsskål 2 stk

  Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul serveringsskål 2 stk
  Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul serveringsskål, 2 stk. Indhold 30 cl. H7 cm . Kan også anvendes som fyrfadsstager. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og nårdukøber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk eftersendes dit brudgaranti pr.brev.

Købe skåle online

Forskellige skåleDet findes mange forskellige typer af skåle. Udbudet af skåle du kan købe nemt på nettet er stort. Nogle butikker har fokuseret på att have skåle fra kendte mærker som Iittala, Sagaform, Arabia og Rörstrand. Her finder du billeder og priser fra disse typer av nettbutikker.

Vi sparer tid på at købe tallerkener og skåle online. At købe i fysisk butikk er ikke nemt, når du ikke ved, hvilket mærke sælges i butikken. Så i stedet for at du behøver at køre rundt i flere forskellige butikker, har vi grupperet skåle på forskellige måder, primært baseret på mærke, men også bruge.

Nedenfor finder du mærker vi har. Bare klik på navnet for at få alle de skåle, de producerer, og der kan købes online fra danske online-butikker i dag. Ønsker du kun at se en bestemt slags parabol, såsom soppskål eller salatskåle kan du klikke på kategorierne du klicka på kategorierna i toppen af siden.

 

ilead