Skåle i forskellige størrelse

Populær i skåle

Flere tips om skåle

 • Mateus Msy Skål 75cl - Serveringsskåle Keramik Sand - ESA05MSY

  Mateus Msy Skål 75cl - Serveringsskåle Keramik Sand - ESA05MSY
  Denne skål er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Soft skål 15 cm

  Rosendahl Grand Cru Soft skål 15 cm
  Rosendahl Grand Cru soft skål 15 cm i porcelæn Skålen har helt den rigtige størrelse til mange anvendelser. Brug den fx til morgenmad, supper, salater eller til servering af frugter, slik mv. Grand Cru stellet er kendt for sit enkle men stadigt spændende design der præsenterer maden godt og gør sig pænt på bordet. Tåler mikroovn og opvaskemaskine
 • Royal Copenhagen Blå Mega Riflet æggebæger 2 stk

  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet æggebæger 2 stk
  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet æggebæger 2 stk. Design: Karen Kjældgård-Larsen. Håndmalet.
 • Pillivuyt Cecil salatskål, 3,5 liter / Ø 25 cm.

  Pillivuyt Cecil salatskål, 3,5 liter / Ø 25 cm.
  Hold en enkel og tidsløs stil i borddækningen. Pillivuyts Cecil-serie  har afrundede former der både egner sig til enkle serveringer og til de kulinariske kreationer. Cecil er essensen af den perfekte cirkel. POrcelænet bringer elegance og renhed til det
 • Serax Fisk Platter L Aluminum - Skåle & Serveringsfade Aluminium Grå - B9516009

  Serax Fisk Platter L Aluminum - Skåle & Serveringsfade Aluminium Grå - B9516009
  Fiskpladen tilhører rækkeviddefisk og fisk, som er en legende samling af flasker, briller og serverer retter i forskellige fiskeformer. Alle dele af området er inspirerende fra den legendariske sild. Serien er designet af Paola Navone.. Køb Skåle & Serveringsfade og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Byon Frances Skål Xs - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 879-016w

  Byon Frances Skål Xs - Serveringsskåle Lertøj Hvid - 879-016w
  Frances skål har et stilfuldt og enkelt design som står smukt på bordet. Skålen findes i to størrelser.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Plisse miniskål 7 cm

  Pillivuyt Plisse miniskål 7 cm
  Elegant Plissé miniskål til mindre serveringer
 • Blomus Sablo Skål 20 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64105

  Blomus Sablo Skål 20 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64105
  Skålen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Spin suppeskål

  Design House Stockholm Spin suppeskål
  I denne fine skål fra Spin serien kan du skabe en flot præsentation af dine lækre supper. Skålen er tidløs, moderne og stilfuld, og den passer derfor ind i ethvert hjem og på enhver borddækning. Kombinér den gerne med andre elementer fra samme serie, hvis
 • Potteryjo Peep Skål 12 Cm - Fade & Skåle Lertøj Cotton White - pj12c

  Potteryjo Peep Skål 12 Cm - Fade & Skåle Lertøj Cotton White - pj12c
  Skålen fra Potteryjo har smukt, tidløst design i lertøj perfekt til middagsselskaber og til at servere tapas. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Potteryjo- Håndlavet.- Fremstillet af lertøj.- Smukt design.- Skålen findes i forskellige farver.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Peep.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 60 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Jonas of Sweden Lav Skål 2 liter

  Jonas of Sweden Lav Skål 2 liter
  Stilren og praktisk skål fra Jonas of Sweden, som er fremstillet af 18/10 rustfrit stål, hvilket er et slidstærkt og holdbart materiale. Skålen er en lidt lavere model og er yderst funktionel, da du kan bruge den til alt fra at røre en kagedej sammen til
 • Jonas of Sweden Høj Skål 5 liter

  Jonas of Sweden Høj Skål 5 liter
  Det er Jonas of Sweden, der står bag denne klassiske høje skål i holdbart rustfrit stål. Skålene har utroligt mange anvendelsesmuligheder i køkkenet og kan fås i mange forskellige størrelse, der kun gør brugen af dem endnu mere alsidig. De kan eksempelvis
 • Eva Solo Sukkerbøsse - Sukkerskåle Glas Klar - 567688

  Eva Solo Sukkerbøsse - Sukkerskåle Glas Klar - 567688
  Sukkerbøssen fra Eva Solo har et afpudset, elegant design med en hygiejnisk konstruktion perfekt til at placere på bordet og på køkkenbordet. Den har en flaske i glas med et lille låg i rustfrit stål. Om sukkerbøssen fra Eva Solo- Hygiejnisk konstruktion.- Elegant, afpudset design.- Fremstillet af glas.- Nem at bruge og nem at rengøre. Vedligeholdelse af sukkerbøssen- Tåler opvaskemaskine. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Keramik Ocean - EOC02ST

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Keramik Ocean - EOC02ST
  Skålen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Skålen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om skålen fra Mateus- Kombinér skålen med tallerkener fra Mateus.- Skålen kommer i 6 forskellige farver.- Denne skål er en del af Mateus-kollektion.- Diameter: 160 mm.Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ørskov Zig Zag Sæbeskål - Sæbeskåle Gummi Brun - 110380-BR

  Ørskov Zig Zag Sæbeskål - Sæbeskåle Gummi Brun - 110380-BR
  Zig Zag Soap Dish er designet af Ørskov & CO og er tilgængelig i flere dejlige farver. Zig Zag Soap Dish er også funktionel, da designet tillader sæbe at tørre mellem anvendelserne. Sæbekoppen er lavet af 100% neoprengummi og kan vaskes i en opvaskemaskine.. Køb Sæbeskåle og andre Badeværelsesindretning fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Salatskål 30 Cm Støvet Blå - Salatskåle Lertøj Dusty Blue - 019911-0212

  Potteryjo Daisy Salatskål 30 Cm Støvet Blå - Salatskåle Lertøj Dusty Blue - 019911-0212
  Salatskålen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om salatskålen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 300 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosti Magarethe Kande 0,5 L - Fade & Skåle Melamin Hvid - 242751

  Rosti Magarethe Kande 0,5 L - Fade & Skåle Melamin Hvid - 242751
  Kanden fra Rosti har klassisk, tidløst design med komfortabelt, kurvet håndtag. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Om kanden fra Rosti- Klassisk, tidløst design.- Slidstærkt materiale.- Kurvet, komfortabelt håndtag.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Magarethe.- Findes også som skål.- Kanden findes i forskellige farver.- Højde: 129 mm.- Bredde: 84 mm.- Længde: 115 mm.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kanden- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Mame Serveringsskål Oyster

  Mame Serveringsskål Oyster
 • Yake Serveringsskål Ø28 cm Blush

  Yake Serveringsskål Ø28 cm Blush
 • Aida Relief Sukkerskål - Sukkerskåle Porcelæn Hvid - 35116

  Aida Relief Sukkerskål - Sukkerskåle Porcelæn Hvid - 35116
  Sukkerskålen fra Aida er fremstillet af højkvalitets, hvidt porcelæn med stilfulde detaljer på kanten. Den har et tidløst design med en enkel fremtoning perfekt til ethvert hjem. Den har et slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Om sukkerskålen fra Aida- Stilfulde detaljer.- Hvidt, slidstærkt porcelæn.- Perfekt til hverdagsbrug. Vedligeholdelse af sukkerskålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova skål med låg 23 cm.

  Nachtmann Bossa Nova skål med låg 23 cm.
  Server salater og andet tilbehør i den smukkeste skål af krystalglas fra Nachtmann. Er der rester tilbage, kan du nemt opbevare salaten på køl i samme skål ved at sætte det medfølgende låg af silikone på. Her får du et sæt med to glasskåle og to tilhørend
 • PotteryJo Peep Dejskål 20 cm Quiet

  PotteryJo Peep Dejskål 20 cm Quiet
  Forkæl dig selv og dit køkken med denne fine Peep dejskål fra PotteryJo. Skålen er en flot kombination af det rustikke og det moderne, hvilket gør, at den tager sig flot ud i mange køkkener. Skålen har mange anvendelsesmuligheder, du kan eksempelvis bru
 • Rosti Victoria Skålsæt 3-pak - Fade & Skåle Melamin Nordic Green - 24849

  Rosti Victoria Skålsæt 3-pak - Fade & Skåle Melamin Nordic Green - 24849
  Skålsættet fra Rosti har tidløst, elegant design med skåle i forskellige størrelser til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Det har forstærket hældetud i bunden. Det har slidstærkt materiale til hverdagsbrug, ergonomisk håndtag på siden og praktisk hul til nem ophængning. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Jacob Jensen. Om skålsættet fra Rosti- Fremstillet af melamin.- Tidløst, elegant design.- Forstærket hældetud.- Slidstærkt materiale.- Fra kollektionen Victoria.- Skålsættet sælges i 3-pak.- Skålsættet findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Ergonomisk håndtag.- Skåle: 3.- Skål: 2 L.- Skål: 3 L.- Skål: 4 L.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålsættet- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Skål Rhombe Color diameter 11 cm

  Skål Rhombe Color diameter 11 cm
  Rhombe Color blæser nyt liv i det eksisterende Rhombe-service, hvor de stærke farver er udvalgt i samarbejde med designduoen Stilleben. Hver del i Rhombe Color har fået sin egen farve, hvilket gør at man kan kombinere farver præcis som man vil.
 • PotteryJo Daria serveringsskål 23 cm., cotton white

  PotteryJo Daria serveringsskål 23 cm., cotton white
  Med denne serveringsskål fra PotteryJo kan du servere lækker mad for dine gæster med stil og elegance. Den fine skål er en del af Daria-serien, som blev skabt af Johanna Hampf i 2017. Serien har et tidløst samt elegant design. Denne serveringsskål mål
 • Ernst Citat I Det Enkla Skål 4-pak - Serveringsskåle Stentøj Grå - 142015

  Ernst Citat I Det Enkla Skål 4-pak - Serveringsskåle Stentøj Grå - 142015
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et fremragende design i stentøj med et minimalistisk, enkelt look og en rustik følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Denne skål er en del af Ernst Kirchsteiger-kollektionen.- Fremstillet af stentøj.- Dekorativ tekst med et inspirerende citat.- Enkelt, rent design.- Ovnsikker.- Højde: 80 mm.- Diameter: 130 mm.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen History mix æggebægre 3 stk.

  Royal Copenhagen History mix æggebægre 3 stk.
  Sæt med 3 stk Royal Copenhagen æggebægre fra de ikoniske serier: Hvid Riflet, Blå Mega Riflet og Musselmalet Riflet. Æggebæger.
 • Potteryjo Daria Skål 23 Cm Clean Grey - Fade & Skåle Lertøj Grå - 024311S-0391

  Potteryjo Daria Skål 23 Cm Clean Grey - Fade & Skåle Lertøj Grå - 024311S-0391
  Skålen fra Potteryjo er fremstillet af højkvalitets lertøj perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har tidløst, elegant design perfekt til at matche med forskellige stilarter. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Potteryjo- Håndlavet.- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Daria.- Bredde: 230 mm.- Dybde: 230 mm.- Højde: 110 mm.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål, 2,5 dl., hvid/sort

  Marimekko Siirtolapuutarha skål, 2,5 dl., hvid/sort
  Mønstret på den lille Oiva skål hedder Siirtolapuutarha og fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en fælleshave fuld af blomster og grøntsager. Brug skålen som en del af serveringen til aftensmaden eller lad den dekorative skål s
 • Serax Merci No1 Bowl Ø12,5 Cm Off White - Serveringsskåle Stentøj Off-White - B5118206

  Serax Merci No1 Bowl Ø12,5 Cm Off White - Serveringsskåle Stentøj Off-White - B5118206
  Keramisk skål fra Serax i lækkert design, der gør spisning oplevelsen endnu bedre. Skålen er en del af samlingsmåltidet X3, som indeholder flere størrelser i forskellige farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 30cl.

  Rörstrand Mon Amie Skål 30cl.
  En skål fra porcelænsserien Mon Amie. Skålen har sin egen karakter og et flot mønster. En midsommeraften i 1940'erne satte den dengang ukendte designer Marianne Westman sig ned og skitserede en hvid blomst i sommersolen, en mose-post. Nogle år senere blev
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Mørkeblå

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger 5 cm. Mørkeblå
  Pynt op på morgenbordet med det elegante og stilrene æggebæger fra Lyngby Porcelæns Rhombe Color-serie. Den farverige kollektion er en nyfortolkning af den velkendte Rhombe-serie. De kraftige farver nøje udvalgt i samarbejde med den velkendte designduo St
 • Rosti Victoria Skålsæt 2-pak t - Fade & Skåle Melamin Rød - 24831

  Rosti Victoria Skålsæt 2-pak t - Fade & Skåle Melamin Rød - 24831
  Skålsættet fra Rosti har tidløst, elegant design med to skåle i forskellige størrelser til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Det har forstærket hældetud i bunden. Det har slidstærkt materiale til hverdagsbrug, ergonomisk håndtag på siden og praktisk hul til nem ophængning. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Jacob Jensen. Om skålsættet fra Rosti- Fremstillet af melamin.- Tidløst, elegant design.- Forstærket hældetud.- Slidstærkt materiale.- Fra kollektionen Victoria.- Skålsættet sælges i 2-pak.- Skålsættet findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Ergonomisk håndtag.- Skåle: 2.- Skål: 2 L.- Skål: 3 L.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålsættet- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Beige Skål

  Villeroy & Boch Lave Beige Skål
  Med denne skål kan du servere supper, morgenmad og til serveringen af sidesalater eller foretter. Skålen er lavet i et imponerende stentøj med en håndlavet glasering. De organiske former gør ethvert service til et unikt kunstværk og du kan derfor skabe k
 • Denby Kiln skål, 29 cm, hvid/grå

  Denby Kiln skål, 29 cm, hvid/grå
  Skål i milde og naturlige nuancer af hvid og grå fra britiske Denby. Deres håndværk gør det let at skabe en borddækning med en følelse af klassisk tidløshed og rustik charme. Kiln serien har en krakkeleret glasur, der giver hver skål et unikt look. Med
 • Royal Copenhagen Blomst skål Frøkenhat 11 cm

  Royal Copenhagen Blomst skål Frøkenhat 11 cm
  Royal Copenhagen Blomstskålene er kendetegnet ved deres moderne og kantede form. De har en unik tre-dimensionel bemaling der birdragertildet smukke design. Håndmalet Tåler mikroovn.
 • Hammershøi skål antracitgrå 13 cm

  Hammershøi skål antracitgrå 13 cm
  Designer Hans- Christian Bauer har taget afsæt i værker af den verdensberømte kunstner Svend Hammershøi, som var tilknyttet Kählers værksted fra slutningen af 1800-tallet. Resultatet er et klassisk Hammershøi stel i enkelt og tidsløst design i naturlige farver. Flot stelserie fra Kähler
 • Rosti Margrethe Skålsæt 6-pak t - Fade & Skåle Melamin Olivengrøn - 11657

  Rosti Margrethe Skålsæt 6-pak t - Fade & Skåle Melamin Olivengrøn - 11657
  Skålsættet fra Rosti har stilrent, tidløst design med skåle i forskellige størrelser til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Det har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Acton Bjørns.Om skålsættet fra Rosti- Fremstillet af melamin og polypropylen.- Tidløst, stilrent design.- Slidstærkt materiale.- Findes også som kande.- Fra kollektionen Margrethe.- Skålsættet sælges i 6-pak.- Skålsættet findes i forskellige farver.- Skålsættet kommer i forskellige størrelser.- Til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Skåle med låg: 3.- Skål med låg: 1,5 L.- Skål med låg: 2 L.- Skål med låg: 3 L.- Fremstillet i ThailandVedligeholdelse af skålsættet- Tåler opvaskemaskine. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • PotteryJo Daisy Lille skål 2 stk., Faded Army

  PotteryJo Daisy Lille skål 2 stk., Faded Army
  Den fine, lille skål fra PotteryJo’s Daisy-kollektion er både perfekt til skyr og havregrød om morgenen og til en skål cornflakes på sofaen, når dagen går på hæld. Skålen er designet af svenske Johanna Hampf og produceret i Portugal, som er kendt for la
 • Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Hvid - EBUK357M

  Mateus Lace Frugtskål Ø25cm - Frugtskåle Keramik Hvid - EBUK357M
  I serien Lace prydes artiklerne af et smuk og sirligt blomsterlignende mønster som forstærkes af det håndmalet porcelæns smukke skiftende nuancer. Lace følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design Letters Mini Favourite Skål - Serveringsskåle Tritan Nude - 20103020NUDELOVE

  Design Letters Mini Favourite Skål - Serveringsskåle Tritan Nude - 20103020NUDELOVE
  Skålen fra Design Letters har en lille størrelse i slidstærk, stødsikker tritan perfekt til børn. Den har søde tekster på forsiden og bagsiden med en mørkere farve. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave. Om skålen fra Design Letters- Perfekt til børn.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som krus.- Fremstillet af tritan.- Slidstærkt design. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Skål Sablo Ø15,5 cm

  Skål Sablo Ø15,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyde
 • Eva Solo Legio Nova Skål hvid 3,2 L

  Eva Solo Legio Nova Skål hvid 3,2 L
  Eva Trios elegante Legio Nova-kollektion er kendetegnet ved de karakteristiske rilledetaljer, som også pryder denne skål. Skålen fås i tre forskellige størrelser, som kan stables i skabet for at fylde så lidt som muligt. Skålene er fremstillet af helglase
 • Pyrex Glasskål med låg 1,1 L

  Pyrex Glasskål med låg 1,1 L
  Pyrex har skabt en serie af skåle, der er lavet i Frankrig i høj kvalitet og udført i et modstandsdygtigt materiale med borosilikatglas, der gør det muligt at bruge skåle både i kulde og varme. Det smarte og klassiske design giver et alsidigt og multifunk
 • Aida RAW sæt med 3 skåle, midnight blue

  Aida RAW sæt med 3 skåle, midnight blue
  Sæt med tre rustikke og smukke skåle fra RAW serien fra danske Aida. Serien er håndlavet af slidstærkt stentøj, hvilket giver hver skål et unikt look med subtile variationer i glasur og struktur. Skålene er ovnfaste og tåler mikroovn, fryser og opvaskemas
 • PotteryJo Daria serveringsskål 23 cm., clean grey

  PotteryJo Daria serveringsskål 23 cm., clean grey
  Med denne serveringsskål fra PotteryJo kan du servere lækker mad for dine gæster med stil og elegance. Den fine skål er en del af Daria-serien, som blev skabt af Johanna Hampf i 2017. Serien har et tidløst samt elegant design. Denne serveringsskål mål
 • House Doctor Pion Serveringsskål 22 Cm Sort / - Serveringsskåle Stentøj Brun - 206260220

  House Doctor Pion Serveringsskål 22 Cm Sort / - Serveringsskåle Stentøj Brun - 206260220
  Serveringsskålen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en rund form perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en smule i udseende. Om serveringsskålen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Rund form.- Højde: 70 mm.- Diameter: 220 mm. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Hvid Halvblonde Skål 110 cl/21,5 cm

  Royal Copenhagen Hvid Halvblonde Skål 110 cl/21,5 cm
  Royal Copenhagen Hvid Halvblonde skål/ dyb tallerken. Ø21,5 cm. Rummer 110 cl. Hvid Halvblonde er et elegant stel med et diskret romantisk men samtidigt moderne udtryk. Skålen der også fungerer som dyb tallerken kan bruges til fx morgenmadsprodukter, supper, desserter eller anretninger der gør sig godt i en dyb tallerken/ skål.

Købe skåle online

Forskellige skåleDet findes mange forskellige typer af skåle. Udbudet af skåle du kan købe nemt på nettet er stort. Nogle butikker har fokuseret på att have skåle fra kendte mærker som Iittala, Sagaform, Arabia og Rörstrand. Her finder du billeder og priser fra disse typer av nettbutikker.

Vi sparer tid på at købe tallerkener og skåle online. At købe i fysisk butikk er ikke nemt, når du ikke ved, hvilket mærke sælges i butikken. Så i stedet for at du behøver at køre rundt i flere forskellige butikker, har vi grupperet skåle på forskellige måder, primært baseret på mærke, men også bruge.

Nedenfor finder du mærker vi har. Bare klik på navnet for at få alle de skåle, de producerer, og der kan købes online fra danske online-butikker i dag. Ønsker du kun at se en bestemt slags parabol, såsom soppskål eller salatskåle kan du klikke på kategorierne du klicka på kategorierna i toppen af siden.

 

ilead