Skåle i forskellige størrelse

Populær i skåle

Flere tips om skåle

 • Thomas Nature Water Serveringsskål 24 cm

  Thomas Nature Water Serveringsskål 24 cm
 • Ovnfast skål GC, Ø19,5 cm

  Ovnfast skål GC, Ø19,5 cm
  Den lille ovnfaste skål i glas har et enkelt og let udtryk og kan sættes på det opdækkede bord direkte fra ovnen. Skålen passer også godt til servering af f.eks. salat. Grand Cru-serien består af i alt 147 dele og alle fås her. Designet sætt
 • Iittala Kastehelmi Skål - Serveringsskåle Glas Klar - 1007053

  Iittala Kastehelmi Skål - Serveringsskåle Glas Klar - 1007053
  Den smukke Kastehelmi serie skaber en eksklusiv fornemmelse. Kastehelmi er det finske ord for dugdråbe og referere til de små glasperler som former et karakteristisk mønster på hele serien. Kastehelmi er designet af Oiva Toikka i 1964 og blev relanceret i 2010. Serien består af smukke og levende glas, skåle, lysestager og stel.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daisy Kageopsats 22 Cm Skovgrøn - Kagefad, Tærtefade & Skåle Lertøj Forest - 019914-0501

  Potteryjo Daisy Kageopsats 22 Cm Skovgrøn - Kagefad, Tærtefade & Skåle Lertøj Forest - 019914-0501
  Kageopsatsen fra Potteryjo har et smukt design i lertøj med et vidunderligt Daisy relief-mønster perfekt til at putte alle de små godbidder på når du har gæster. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Om kageopsatsen fra Potteryjo- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Daisy relief-mønster.- Håndlavet.- Diameter: 220 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af kageopsatsen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rosti Margrethe Dørslag 1,5 L t - Fade & Skåle Melamin Hvid - 23698

  Rosti Margrethe Dørslag 1,5 L t - Fade & Skåle Melamin Hvid - 23698
  Dørslaget fra Rosti har tidløst, robust design med komfortable håndtag på siderne perfekte til at dræne salat, frugt, grøntsager og pasta. Det har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om dørslaget fra Rosti- Robust, tidløst design.- Komfortable håndtag.- Praktisk dørslag.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af melamin.- Fra kollektionen Margrethe.- Perfekt til at dræne salat, frugt, grøntsager og pasta.- Dørslaget findes i forskellige farver.- Dørslaget kommer i forskellige størrelser.- Findes også som skål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Længde: 190 mm.- Højde: 86 mm.- Bredde: 155 mm.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af dørslaget- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Waterford Peacock Collection Skål 28 Cm - Serveringsfad Klar - 40009757

  Waterford Peacock Collection Skål 28 Cm - Serveringsfad Klar - 40009757
  Må ikke vaskes i opvaskemaskinen. Må ikke anvendes i mikrobølgeovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Menu New Norm Skål Låg 13,5 Cm Dark Glazed - Serveringsskåle Porcelæn Brun - 2031530

  Menu New Norm Skål Låg 13,5 Cm Dark Glazed - Serveringsskåle Porcelæn Brun - 2031530
  Med sit skandinaviske udtryk og stilfuldt design gør denne skål godt i de fleste boliger og indvendige stilarter. Skålen er lavet af porcelæn, der brændes to gange ved 1400 grader for maksimal styrke og fremragende holdbarhed. Hver skål behandles med en glasur, som giver en smuk finish. Denne serie af porcelæn er specielt designet til restauranter og hoteller, hvor bæredygtighed og høj kvalitet er i stor efterspørgsel.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Byon Amaya Skål Ø11,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Brun - 839-069br

  Byon Amaya Skål Ø11,5 Cm - Serveringsskåle Stentøj Brun - 839-069br
  Fantasifuld og indbydende skål fra ByOn. Amaya er fremstillet af tyk keramik og bliver en flot detalje på bordet. Findes i to farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosti Victoria Skål 2 L - Fade & Skåle Melamin Sort - 24786

  Rosti Victoria Skål 2 L - Fade & Skåle Melamin Sort - 24786
  Skålen fra Rosti har tidløst, elegant design med ergonomisk håndtag til marinering, bagning, servering eller simpelthen som opbevaring. Den har forstærket hældetud i bunden. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug og praktisk hul til nem ophængning. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Jacob Jensen. Om skålen fra Rosti- Fremstillet af melamin.- Tidløst, elegant design.- Forstærket hældetud.- Slidstærkt materiale.- Fra kollektionen Victoria.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Ergonomisk håndtag.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Mateus Basic Skål Large 200cl - Serveringsskåle Keramik Orange - EOR066

  Mateus Basic Skål Large 200cl - Serveringsskåle Keramik Orange - EOR066
  Moderne svensk design når det er bedst!Skåle fra serien Basic tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Serien indeholder foruden skåle også fad, tærtefad, terriner og tallerkener. Basic følger samme mønster som det øvrige sortiment fra Mateus og er håndlavet og håndmalet, der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Tåler opvaskemaskine og mikroovn Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Salatskål 22cm - Salatskåle Benporcelæn Hvid - 1045453170

  Villeroy & Boch Anmut Salatskål 22cm - Salatskåle Benporcelæn Hvid - 1045453170
  Villeroy & Boch fra Anmut Salatskål, 22cm. Salatskåle Hvid Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Raami Skål Pink 36 Cl - Serveringsskåle Glas Rosa - 1055169

  Iittala Raami Skål Pink 36 Cl - Serveringsskåle Glas Rosa - 1055169
  Skålen fra Iittala har et alsidigt, smukt design med en afslappet følelse. Den er fremstillet af glas med en størrelse perfekt til små serveringer. Designet af Jasper Morrison. Om skålen fra Iittala- Denne skål er en del af Iittala-kollektion.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru skål 17 cm

  Rosendahl Grand Cru skål 17 cm
  Rosendahl Grand Cru skål hvid porcelæn 17 cm.
 • Hammershøi jul skål 30 cm

  Hammershøi jul skål 30 cm
  Det klassiske hvide Hammershøi stel har på elegant vis forvandlet sig til et julestel. Med en moderne tilgang er der referencer til den traditionelle jul og de kendetegn og farver vi forbinder med højtiden såsom julehjerter, trompeten og julekugler. Hammershøi julestellet har stadig de ikoniske Hammershøi riller og den hvide grundfarve passer sammen med det traditionelle hvide stel. Skab en behagelig og moderne julestemning når der serveres og anrettes med Hammershøi julestellet
 • Rörstrand Pli Blanc æggebæger, 4 cl, 2-pack

  Rörstrand Pli Blanc æggebæger, 4 cl, 2-pack
  I æsken fra Rörstrand finder du to flotte æggebægre fra Pli Blancserien. Med deres smukke folder, der minder om klassisk skrædderkunst, kan deres æstetiske udtryk kan ikke overses. Designerduoen Färg & Blanche står bag æggebægrene og de tager Pli Blan
 • Kähler Hammershøi salatskål

  Kähler Hammershøi salatskål
  Fuldend dit middagsbord med denne smukke salatskål fra Kähler Hammershøi serien. Skålen er udført i hvidt porcelæn, og den kommer naturligvis med de fine riller, der kendetegner hele serien fra Kähler. Skålen er velegnet til servering af salat, men det er
 • Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskåle Stentøj Blå - 35428

  Aida Relief Skål 14 Cm - Serveringsskåle Stentøj Blå - 35428
  Skålen fra Aida er fremstillet af højkvalitets stentøj med stilfulde detaljer på kanten. Den har et tidløst design med en rustik fremtoning perfekt til ethvert hjem. Den har et slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Om skålen fra Aida- Fra kollektionen Relief.- Stilfulde detaljer.- Slidstærkt stentøj.- Perfekt til hverdagsbrug.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Skål 19 Cm Smooth Stone - Dessertskåle - 14169

  Heirol Skål 19 Cm Smooth Stone - Dessertskåle - 14169
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Poul Pava Be Friends Beach skål 2 stk. 14 cm

  Poul Pava Be Friends Beach skål 2 stk. 14 cm
  Poul Pava skål 2 stk i gaveæske Ø14 cm Be Friends Beach
 • Eva Solo Nordic Kitchen Bowl 3,2 L Black - Serveringsskåle Stentøj Sort - 502785

  Eva Solo Nordic Kitchen Bowl 3,2 L Black - Serveringsskåle Stentøj Sort - 502785
  Denne skål fra Eva Solo tilhører den nordiske køkken serie, som har et elegant nordisk udtryk. Det passer til alle lejligheder, og du kan tjene både snacks og salater i det. Skålen kan bruges hver dag, den er lavet af slidstærkt stentøj, der er både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn sikkert.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Sukkerskål 15 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1017342

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Sukkerskål 15 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1017342
  Denne smukt håndmalede skål fra Royal Copenhagen er blevet en del af Danmarks kulturarv. Det tilhører serien Musselmalet Mega, og er designet af Karen Kjældgård-Larsen. I serien er udvalgte dele af det oprindelige mønster blevet forstørret.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosti Margrethe Dejfad 6 L - Fade & Skåle Hvid - 226901

  Rosti Margrethe Dejfad 6 L - Fade & Skåle Hvid - 226901
  Rosti fra Rosti Margrethe dejfad 6 L, Hvid. Fade & Skåle Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Rosenthal Jade Frugtskål 16 Cm - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 61040-800001-10516

  Rosenthal Jade Frugtskål 16 Cm - Serveringsskåle Benporcelæn Hvid - 61040-800001-10516
  Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Skål Hvid/ - Serveringsskåle Stentøj Sort - 51499995

  Marimekko Siirtolapuutarha Skål Hvid/ - Serveringsskåle Stentøj Sort - 51499995
  Marimekko fra Siirtolapuutarha Skål, Hvid/Sort. Serveringsskåle Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Raw Suppeskål 19,4 Cm Midnight Blue - Serveringsskåle Stentøj Midnatsblå - 15747

  Aida Raw Suppeskål 19,4 Cm Midnight Blue - Serveringsskåle Stentøj Midnatsblå - 15747
  Suppeskålen fra Aida har et skandinavisk design i stentøj med et råt look. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om suppeskålen fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Denne suppeskål er en del af Aida-kollektion. Vedligeholdelse af suppeskålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Sort Mega Riflet skål 47 cl

  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet skål 47 cl
  Royal Copenhagen sort mega riflet skål Ø 13 cm. Indhold 47 cl. Denne smukke og unikke Royal Copenhagen skål er et oplagt serveringsstel til bordet uanset om det er på hverdagsbordet eller det helt store festbord. Sort Mega Riflet er en del af Royal Copenhagens mange serier, og denne bryder den klassiske hvid og blå farve der normalvis kendetegner Royal Copenhagen, med en moderne og sofistikeret stemning. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk eftersendes dit brudgarantibevis pr. brev.
 • Villeroy & Boch Pasta Passion serveringsskål

  Villeroy & Boch Pasta Passion serveringsskål
  Pasta Passion-serien fra Villeroy & Boch omfatter forskelligt service og spisestel til pastaelskeren. Produkterne i serien er alle udført i høj kvalitet, og de er udført i et unikt og inspirerende design. Denne serveringsskål er perfekt til dig, der
 • Royal Copenhagen Blueline Skål 1,1 L - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1058885

  Royal Copenhagen Blueline Skål 1,1 L - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1058885
  Skålen fra Royal Copenhagen er fremstillet af profileret porcelæn med en tynd, håndmalet linje langs kanten. Den har et smukt tofarvet design med et iøjnefaldende logo i bunden. Den har et tidløst udtryk perfekt til alle lejligheder. Om skålen fra Royal Copenhagen- Blå, håndmalet linje.- Iøjnefaldende logo.- Fra kollektionen Blueline.- Fremstillet af porcelæn.- Profileret overflade. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Skål 22 Cm - Serveringsskåle Lertøj Blå - 10-4261-3810

  Villeroy & Boch Lave Bleu Skål 22 Cm - Serveringsskåle Lertøj Blå - 10-4261-3810
  Denne skål tilhører serien Lave fra Villeroy & Boch, imponerer med sine intensive farver, organiske former og skandinaviske design. Serien er fremstillet i stentøj som er glaseret i hånden.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl 2 Stk - Serveringsskåle Glas Klar - 1007053-2pack

  Iittala Kastehelmi Skål 23 Cl 2 Stk - Serveringsskåle Glas Klar - 1007053-2pack
  To smukke skåle fra den klassiske serie, Kastehelmi, som er en af Iittala's mest populære serier. Kastehelmi blev designet i 1964 af Oiva Toikka. Inspirationen kommer fra duggen som glitrer i græsset om morgenen. Skålene er af glas og tåler opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hammershøi skål lysegrå 13 cm

  Hammershøi skål lysegrå 13 cm
  Designer Hans- Christian Bauer har taget afsæt i værker af den verdensberømte kunstner Svend Hammershøi, som var tilknyttet Kählers værksted fra slutningen af 1800-tallet. Resultatet er et klassisk Hammershøi stel i enkelt og tidsløst design i naturlige farver. Flot stelserie fra Kähler
 • Rosenthal Maria Fad - Kagefad, Tærtefade & Skåle Hvid - 10430-800001-25300

  Rosenthal Maria Fad - Kagefad, Tærtefade & Skåle Hvid - 10430-800001-25300
  Tåler maskineopvask og microovn.. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Skål 12 Cm - Chipsskåle & Popcornskåle Stentøj Gul - 5017883

  Sagaform Coffee & More Skål 12 Cm - Chipsskåle & Popcornskåle Stentøj Gul - 5017883
  Skål fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Skålen har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Chipsskåle & Popcornskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Skål Ø16 Cm - Serveringsskåle Emalje Beige - 5018176

  Sagaform Doris Skål Ø16 Cm - Serveringsskåle Emalje Beige - 5018176
  Skålen fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster og en smuk kant perfekt til derhjemme eller på tur. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Sagaform- Denne skål er en del af Sagaform-kollektionen.- Kombinér skålen med en Doris tallerken fra Sagaform.- Fremstillet af emalje.- Perfekt til en udflugt.- Skålen findes i forskellige farver.- Diameter: 160 mm.- Højde: 50 mm.- Vægt: 150 g .. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Hvid Serveringsskål 1,7 L

  Rörstrand Swedish Grace Hvid Serveringsskål 1,7 L
  En smuk serveringsskål fra porcelænsserien Swedish Grace som er fremstillet af Rörstrand. Meget populær serie i et klassisk design fra 1930'ernes Stockholm. Skålen rummer op til 1,7 liter. Kan vaskes i opvaskemaskine og anvendes i mikrobølgeovn.
 • Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Keramik Grå - ECZ02ST

  Mateus Stripes Skål 60 Cl - Serveringsskåle Keramik Grå - ECZ02ST
  Skålen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Skålen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om skålen fra Mateus- Kombinér skålen med tallerkener fra Mateus.- Skålen kommer i 6 forskellige farver.- Denne skål er en del af Mateus-kollektion.- Diameter: 160 mm.Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Aida Atelier Skål 4-pak - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 29087

  Aida Atelier Skål 4-pak - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 29087
  Skålen fra Aida har tidløst, klassisk design i porcelæn perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har højkvalitets, slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Aida- Fremstillet af porcelæn.- Skålen sælges i 4-pak.- Tidløst design.- Findes også som middagstallerken.- Fra kollektionen Atelier.- Produktet tåler ovn, mikroovn, grill, fryser og opvaskemaskine.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Diameter: 130 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Potteryjo Daria Skål 18 Cm Clean Grey - Fade & Skåle Lertøj Grå - 024310S-0391

  Potteryjo Daria Skål 18 Cm Clean Grey - Fade & Skåle Lertøj Grå - 024310S-0391
  Skålen fra Potteryjo er fremstillet af højkvalitets lertøj perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har tidløst, elegant design perfekt til at matche med forskellige stilarter. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Potteryjo- Håndlavet.- Smukt design.- Fremstillet af lertøj.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Daria.- Bredde: 180 mm.- Dybde: 180 mm.- Højde: 110 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Madkasse BAMBINI Løve

  Madkasse BAMBINI Løve
  Madkasse fra serien BAMBINI - en kollektion til børn bestående af alle essentielle dele til en farvestrålende picnic udendørs. Madkassen er BPA-fri, miljøvenlig, hygiejnisk, fødevaresikker og velegnet til alle slags retter. Fås i flere forskel
 • Kartell Pumo Skål / Lyse - Serveringsskåle Thermoplastic Technopolymer Blå - 01551BA

  Kartell Pumo Skål / Lyse - Serveringsskåle Thermoplastic Technopolymer Blå - 01551BA
  Skålen fra Kartell har et unikt design med en fod og et dråbeformet låg perfekt til at opbevare slik eller andre småting. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Fabio Novembre. Om skålen fra Kartell- Unikt design.- Fremstillet af termoplastisk teknopolymer.- Dråbeformet låg.- Fod.- Højde: 290 mm.- Diameter: 210 mm.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Design Letters Breakfast Dinner Lunch Bowl Set 3-pcs Lavender - Serveringsskåle Tritan Beige - 20103024LAVNUDEBEI

  Design Letters Breakfast Dinner Lunch Bowl Set 3-pcs Lavender - Serveringsskåle Tritan Beige - 20103024LAVNUDEBEI
  Dette sæt indeholder tre runde skåle fra Design Letters, der er specielt designet til børn. Skåle er lavet af tritan og prydet af alfabetet, og er perfekt til at bruge til at gøre måltidet mere sjovt for børn. Den stilfulde typografi er lavet af den velkendte arkitekt og designer Arne Jacobsen. Materialet Tritan er ideel til børn, og har følgende funktioner: fri fra BPA, BPS og EA Drop Safe Opvaskemaskine og mikrobølgeovn Sikker høj holdbarhed og modstand. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Serveringsskål Ø23cm Tro Mod Deres Oprindelse - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1024981

  Arabia Mumi Serveringsskål Ø23cm Tro Mod Deres Oprindelse - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1024981
  Muminfar tager sin familie og flytter til et fyrtårn hvor de starter deres nye liv. Det nye liv er hårdt og udfordre familien til at reflekterer over hvem de egentlig er. Traditionen tro er det egentlig 2 historier som er flettet sammen, "Pappan och havet" og "Sent i november" og den melankolske historie afspejler den sorg og savn Tove havde efter hendes mor gik bort. Dette krus tåler opvaskemaskine og mikroovn samt ovn op til 250°C. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Eva Trio Legio Nova skål 1,8 liter

  Eva Trio Legio Nova skål 1,8 liter
  Eva Trio Nova legio skål 1,8 ltr. Nem at stable. Tåler fryser, ovn, microovn og maskinopvask. 10 års porcelænsgaranti
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger grøn

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger grøn
  Lyngby Porcelæn Rhombe Color æggebæger grøn
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor sklå fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om
 • Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Grå - DCZ704

  Mateus Organic Skål Ø12cm - Serveringsskåle Keramik Grå - DCZ704
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru skål 19 cm glas

  Rosendahl Grand Cru skål 19 cm glas
  Rosendahl Grand Cru Skål 19,5 cm
 • Villeroy & Boch Artesano Original Dipskål Set 4 Dele - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1041309023

  Villeroy & Boch Artesano Original Dipskål Set 4 Dele - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1041309023
  1 x Bakke til Dipskål 3 x Dipskål. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Købe skåle online

Forskellige skåleDet findes mange forskellige typer af skåle. Udbudet af skåle du kan købe nemt på nettet er stort. Nogle butikker har fokuseret på att have skåle fra kendte mærker som Iittala, Sagaform, Arabia og Rörstrand. Her finder du billeder og priser fra disse typer av nettbutikker.

Vi sparer tid på at købe tallerkener og skåle online. At købe i fysisk butikk er ikke nemt, når du ikke ved, hvilket mærke sælges i butikken. Så i stedet for at du behøver at køre rundt i flere forskellige butikker, har vi grupperet skåle på forskellige måder, primært baseret på mærke, men også bruge.

Nedenfor finder du mærker vi har. Bare klik på navnet for at få alle de skåle, de producerer, og der kan købes online fra danske online-butikker i dag. Ønsker du kun at se en bestemt slags parabol, såsom soppskål eller salatskåle kan du klikke på kategorierne du klicka på kategorierna i toppen af siden.

 

ilead