Tumblerglas

Populær i tumblerglas

Flere tips om tumblerglas

 • Orrefors Merlot Tumbler 27 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 6274234

  Orrefors Merlot Tumbler 27 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 6274234
  Merlot Tumbler fra Orrefors. Designet af Erika Lagerbielke, med rådgivning af drikkevareeksperter, kombinerer denne Merlot Tumbler klarhed og skønhed af krystal med en form, der bringer buket, udseende og frem for alt smagen af ​​vine og andre drikkevarer.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Party Glassæt 12 Dele - Tumblers Krystalglas Klar - 102390

  Nachtmann Noblesse Party Glassæt 12 Dele - Tumblers Krystalglas Klar - 102390
  Glassættet fra Nachtmann har to forskellige glas perfekte til festen. Det har et luksuriøst design i fint krystalglas med et diamantmønster for et sofistikeret og elegant touch. Om glassættet fra Nachtmann- Fra kollektionen Noblesse.- Pakkeantal: 12- Drikkeglas: 24,5 cl.- Shotglas: 5,5 cl. Vedligeholdelse af glassættet- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Vandglas 45 Cl 4-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24708

  Luigi Bormioli Optica Vandglas 45 Cl 4-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24708
  Vandglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Det har en stabil fod til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om vandglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som rødvinsglas.- Fra kollektionen Optica.- Vandglasset sælges i 4-pak.- Bredde: 184 mm.- Højde: 99 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af vandglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Whiskeyglas 50 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24564

  Luigi Bormioli Optica Whiskeyglas 50 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24564
  Whiskeyglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger. Det har en stabil fod til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om whiskeyglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som rødvinsglas.- Fra kollektionen Optica.- Whiskeyglasset sælges i 2-pak.- Bredde: 94 mm.- Højde: 104 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Sagaform Saga Drinks Højt 2-pak - Tumblers Glas Klar - 5018267

  Sagaform Saga Drinks Højt 2-pak - Tumblers Glas Klar - 5018267
  Drinksglasset fra Sagaform har et tidløst design med karakteristiske striber nederst og en elegant højde perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om drinksglasset fra Sagaform- Dette drinksglas er en del af Sagaform-kollektionen.- Dekorative striber nederst.- Højde: 130 mm.- Bredde: 70 mm.- Længde: 70 mm.- Vægt: 360 g . Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Tumbler 22 Cl - Tumblers Glas Klar - 7021251

  Kosta Boda Chateau Tumbler 22 Cl - Tumblers Glas Klar - 7021251
  Chateau Tumbler fra Kosta Boda. Dette glas tilhører en af ​​Kosta Boda s mest populære serie, og er håndlavet i krystalglas. Glaset har et klassisk og smukt udtryk, der passer til alle festlighederne i år. Det er designet af Bertil Vallien, der sagde: "Jeg havde to ambitioner, da jeg designede Château. For det første ønskede jeg at lave et glas, som en maskine ikke kunne gøre , som du kunne se var håndlavet. Optikken i koppen og det tynde glas. Min anden ambition var at holde designet simpelt men elegant. ". Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda Mine Tumbler - Tumblers Glas Sort - 7090224

  Kosta Boda Mine Tumbler - Tumblers Glas Sort - 7090224
  Tumbler fra Kosta Boda. Denne tumbler tilhører den smukke mine serie, designet af Ulrica Hydman-Vallien, en af ​​Sveriges førende glasartner. Mine serien er præget af deres friske farver og fejende farve striber. Tumbleren kan bruges som et drikkeglas, dekoration eller gryde - det er bare din fantasi, der sætter grænser.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen SKY tumbler glas 6 stk. 38 cl

  Georg Jensen SKY tumbler glas 6 stk. 38 cl
  Den ergonomiske og skulpturelle form på SKY glassene gør dem til en smukt moderne tilføjelse til spisebordet eller hjemmebaren. Samtidigt er de også meget behagelige og nemme at holde på. Fremstillet i blyfri krystal. Tumbler/ lavt glas.
 • Nachtmann Noblesse Glassæt 18-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 101764

  Nachtmann Noblesse Glassæt 18-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 101764
  Glassættet fra Nachtmann har tre forskellige glas perfekte til alle lejligheder. Det har et luksuriøst design i fint krystalglas med et diamantmønster for et sofistikeret og elegant touch. Om glassættet fra Nachtmann- Fra kollektionen Noblesse.- Pakkeantal: 18- Drikkeglas: 24,5 cl.- Glas: 29,5 cl.- Longdrink glas: 37,5 cl. Vedligeholdelse af glassættet- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda Line tumblerglas Drikkeglas, 45 cl.

  Kosta Boda Line tumblerglas Drikkeglas, 45 cl.
  Elegant og enkelt tumblerglas fra Kosta Bodas serie Line. Glasset passer både til vand og sodavand. Glasset er mundblæst i Småland.
 • New Friends Tumbler Ræv 40 cl

  New Friends Tumbler Ræv 40 cl
 • Feel Good Tumbler Glas 34 cl 4-pak + Sugerør

  Feel Good Tumbler Glas 34 cl 4-pak + Sugerør
 • Kosta Boda New friends tumblerglas, and

  Kosta Boda New friends tumblerglas, and
  Sjovt glas fra Kosta Bodas serie New Freinds. Glasset har et dyr i bunden og er mundblæst i de smålandske skove. Glasset er skabt af designeren Ernst Billgren. Specifikationer: Højde: 9,6 cm. Bredde: 8,6 cm. Vægt: 0,40
 • More Multitumbler 2-pak

  More Multitumbler 2-pak
 • Pulse Tumbler 35 cl 4-pak

  Pulse Tumbler 35 cl 4-pak
 • Kosta Boda All About You Tumbler 2-pak Miss You - Tumblers Glas Blå - 7091530

  Kosta Boda All About You Tumbler 2-pak Miss You - Tumblers Glas Blå - 7091530
  2-pack tumbler fra Kosta Boda. Disse elegante briller tilhører serien alt om dig, der er designet af Sara Woodrow, hvor inspirationen kom fra modeverdenen. Med disse briller er du garanteret en smuk bordindstilling, der står ud af mængden. Fås i flere forskellige motiver.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Glas Lavt 38 Cl 6-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 10019204

  Georg Jensen Sky Glas Lavt 38 Cl 6-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 10019204
  Glasset fra Georg Jensen har et sofistikeret design i krystal med en rund form perfekt til hverdagsbrug eller til en fest. Designet af Aurélien Barbry. Om glasset fra Georg Jensen- Sofistikeret design.- Fremstillet af krystalglas.- Rund form.- Højde: 86 mm.- Kapacitet: 38 cl.- Diameter: 100 mm.- Pakkeantal: 6-pack. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Ghost Zero Tulip Tumbler Sæt m. 2 glas 48 cl

  Ghost Zero Tulip Tumbler Sæt m. 2 glas 48 cl
 • Spiegelau Signature Circles Drikkeglas 33 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4035264

  Spiegelau Signature Circles Drikkeglas 33 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4035264
  Drikkeglasset fra Spiegelau er fremstillet af tyndt, højkvalitets krystalglas med et elegant look og et iøjnefaldende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drikkeglasset fra Spiegelau- Fra kollektionen Signature.- Findes også som cocktailglas.- Fremstillet af krystalglas.- Tyndt design.- Pakkeantal: 2 Vedligeholdelse af drikkeglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Tumbler 38 Cl - Tumblers Glas Klar - 7021293

  Kosta Boda Chateau Tumbler 38 Cl - Tumblers Glas Klar - 7021293
  Chateau Tumbler fra Kosta Boda. Dette glas tilhører en af ​​Kosta Boda s mest populære serie, og er håndlavet i krystalglas. Glaset har et klassisk og smukt udtryk, der passer til alle festlighederne i år. Det er designet af Bertil Vallien, der sagde: "Jeg havde to ambitioner, da jeg designede Château. For det første ønskede jeg at lave et glas, som en maskine ikke kunne gøre , som du kunne se var håndlavet. Optikken i koppen og det tynde glas. Min anden ambition var at holde designet simpelt men elegant. ". Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Glas Højt 38 Cl 6-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 10019195

  Georg Jensen Bernadotte Glas Højt 38 Cl 6-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 10019195
  Glasset fra Georg Jensen har et minimalistisk design i krystal med subtile detaljer. Det har en art deco-æstetik med et blødt, bølget mønster. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om glasset fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Fremstillet af krystalglas.- Moderne stil.- Højde: 115 mm.- Diameter: 78 mm.- Kapacitet: 38 cl.- Pakkeantal: 6. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Merlot Tumbler 24 cl

  Merlot Tumbler 24 cl
 • Nachtmann Bossa Nova Tumbler 33cl 4-pak - Tumblers Frostet Glas Klar - 92076

  Nachtmann Bossa Nova Tumbler 33cl 4-pak - Tumblers Frostet Glas Klar - 92076
  4-pakke med Bossa Nova Tumbler fra Nachtmann. Fire smukke tumblers fra Bossa Nova-serien, kendetegnet ved dets karakteristiske vævede kurvmønster. Glaset er lige så godt at servere juice til morgenmad, som whisky til middag. Er rart at kombinere med andre produkter fra samme serie.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Serax Merci L Transparent - Tumblers Glas Klar - B0817824

  Serax Merci L Transparent - Tumblers Glas Klar - B0817824
  Drikkeglas med smuk struktur fra Serax. Glaset tilhører samlingen La Nouvelle-bordet, som omfatter både plade og krus i flere forskellige former og farver. Designet af Merci.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Tierra Lave Tumblerglas 6-pak Flerfarvede 35 cl

  Tierra Lave Tumblerglas 6-pak Flerfarvede 35 cl
 • LifeStyle Tumbler 34 cl 4-pak

  LifeStyle Tumbler 34 cl 4-pak
 • Kosta Boda All About You Tumbler 2-pak Need You - Tumblers Glas Klar - 7091700

  Kosta Boda All About You Tumbler 2-pak Need You - Tumblers Glas Klar - 7091700
  2-pack tumbler fra Kosta Boda. Disse elegante briller tilhører serien alt om dig, der er designet af Sara Woodrow, hvor inspirationen kom fra modeverdenen. Med disse briller er du garanteret en smuk bordindstilling, der står ud af mængden. Fås i flere forskellige motiver.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Chateau Tumbler 20 cl

  Chateau Tumbler 20 cl
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler Rund 63cl 4 Pak - Tumblers Klar - 4800280

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler Rund 63cl 4 Pak - Tumblers Klar - 4800280
  Suitable for wine aswell as soft drinks, designed with elegant curvature. Dishwasher safe.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda Limelight 2-pak 22 Cl - Tumblers Glas Grå - 7092021

  Kosta Boda Limelight 2-pak 22 Cl - Tumblers Glas Grå - 7092021
  Glassene fra Kosta Boda har et tidløst design i gråt glas med en robust følelse. De har et stilrent look perfekt til hverdag og finere anledninger. Designet af Göran Wärff. Om glassene fra Kosta Boda- Kombinér glassene med en skål fra Kosta Boda.- Disse glas er en del af Kosta Boda-kollektion. Vedligeholdelse af glassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Tumblerglas SPIRITII 4-pak

  Tumblerglas SPIRITII 4-pak
  Tumblerglasset SPIRITII i 4-pak. Glas fra Leonardo tager de specielle øjeblikke i livet og gør dem mindeværdige. Hvert glas fra Leonardo er unikt og fortæller en håndværkshistorie, der går tilbage til 1850'erne. Glasset leder tankerne hen på
 • Sagaform Spectra Drinks 4-pak 35 Cl e - Tumblers Glas Klar - 5018132

  Sagaform Spectra Drinks 4-pak 35 Cl e - Tumblers Glas Klar - 5018132
  Glassene fra Sagaform har et luksuriøst design i mundblæst glas med en rund form. De har et stilrent look. Perfekt til hverdage og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Ann-Carin Wiktorsson. Om glassene fra Sagaform- Luksuriøst design.- Rund form.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Palace Tumblerglas 40cl klar

  Palace Tumblerglas 40cl klar
 • Spiegelau Signature Circles Glas 43 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4035266

  Spiegelau Signature Circles Glas 43 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4035266
  Glasset fra Spiegelau er fremstillet af tyndt, højkvalitets krystalglas med et elegant look og et iøjnefaldende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om glasset fra Spiegelau- Fra kollektionen Signature.- Findes også som cocktailglas.- Fremstillet af krystalglas.- Tyndt design.- Pakkeantal: 2 Vedligeholdelse af glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler M 42 Cl 4 Pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4800282

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler M 42 Cl 4 Pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4800282
  4-pakke med autentis casual tumblers fra Spiegelau. Disse tumblers tilhører authentis casual series, som har et design, der adskiller sig fra mængden, det mangler stammen. Tumbleren har i stedet en karakteristisk silhuet med rene linjer. Perfekt til alle lejligheder - om du tjener en drink eller har dessert i den.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Boston Coloured Vand Tumbler Smoke

  Boston Coloured Vand Tumbler Smoke
 • Intermezzo Tumbler 37 cl

  Intermezzo Tumbler 37 cl
 • Spode Creatures Of Curiosity 2-pak - Tumblers Glas Klar - CRC8840-XD

  Spode Creatures Of Curiosity 2-pak - Tumblers Glas Klar - CRC8840-XD
  Glasset fra Spode har et eksklusivt design med en dekorativ detalje for et sofistikeret og elegant touch. Det er fremstillet af gennemsigtigt glas med malet 22 k guld. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Leveres i en gaveæske. Om glasset fra Spode- Fremstillet af glas.- Dekorativ, gylden detalje.- Pakkeantal: 2- Kapacitet: 31 cl.- Fra kollektionen Creatures of Curiosity. Vedligeholdelse af glasset- Håndvask anbefales.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Sagaform Saga Drinks 23 Cl 2-pak - Tumblers Glas Klar - 5018268

  Sagaform Saga Drinks 23 Cl 2-pak - Tumblers Glas Klar - 5018268
  Drinksglasset fra Sagaform er perfekt til hverdag eller en fest og har et svensk, klassisk design der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærkt glas med en distinkt fod med smukke, vertikale striber. Indgår elegant i forskellige indretningsdesign. Om drinksglasset fra Sagaform- Klassisk design med distinkt fod.- Perfekt til at matche med forskellige stilarter.- Fremstillet af glas.- Diameter: 70 mm.- Højde: 90 mm.- Kapacitet: 23 cl.- Vægt: 150 g .- Dette drinksglas er en del af Sagaform-kollektionen.- Findes også som vinglas.- Designet i Sverige Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xl 63cl 4 Pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4800277

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xl 63cl 4 Pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4800277
  4-pakke med autentis casual tumblers fra Spiegelau. Disse tumblers tilhører authentis casual series, som har et design, der adskiller sig fra mængden, det mangler stammen. Tumbleren har i stedet en karakteristisk silhuet med rene linjer. Perfekt til alle lejligheder - om du tjener en drink eller har dessert i den.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Tumbler 2-pak Want You - Tumblers Glas Rød - 7091531

  Kosta Boda All About You Tumbler 2-pak Want You - Tumblers Glas Rød - 7091531
  2-pack tumbler fra Kosta Boda. Disse elegante briller tilhører serien alt om dig, der er designet af Sara Woodrow, hvor inspirationen kom fra modeverdenen. Med disse briller er du garanteret en smuk bordindstilling, der står ud af mængden. Fås i flere forskellige motiver.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglas 12 stk.

  Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglas 12 stk.
  Bring en luksuriøs følelse ind i hjemmet ved hjælp af de smukke Noblesse glas fra Nachtmann. Her får du et sæt bestående af seks tumblerglas, der måler 8,4 x 8 cm. og har en kapacitet på 24,5 cl., og seks shotglas, der måler 6,1 x 5 cm. og har en kapacite
 • Kosta Boda All about tumblerglas

  Kosta Boda All about tumblerglas
  Disse glas fra serien All about you er designet af kunsteren Sara Woodrow. Hun har søgt inspiration fra den virkelig modeverden, men også hendes egne følelser. Glassene er unikke og i et elegant design. De kan både fungere som finere glas, men også til hv
 • WH Tumblerglas PUCCINI 6-pak

  WH Tumblerglas PUCCINI 6-pak
  PUCCINI tumblerglas i 6-pak fra Leonardo er et glas ud over det sædvanlige. PUCCINI forgylder borddækningen og bliver et smukt element i dit vitrineskab mellem middagene. PUCCINI-serien er lavet af stødfast krystalglas (Teqton) af den populære Le
 • Kosta Boda All About You Tumbler 2-pak Love Him - Tumblers Glas Sort - 7091738

  Kosta Boda All About You Tumbler 2-pak Love Him - Tumblers Glas Sort - 7091738
  2-pack tumbler fra Kosta Boda. Disse elegante briller tilhører serien alt om dig, der er designet af Sara Woodrow, hvor inspirationen kom fra modeverdenen. Med disse briller er du garanteret en smuk bordindstilling, der står ud af mængden. Fås i flere forskellige motiver.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Tumblerglas SPIRITII 4-pak

  Tumblerglas SPIRITII 4-pak
  Tumbler SPIRITII i 4-pak. Højt drinksglas fra serien Spiritii fra Leonardo. Glasset er perfekt som drinksglas. Mål: 12,8x7 cm V 260 ml
 • Metropol Tumbler 23 cl

  Metropol Tumbler 23 cl
 • Spiegelau Signature Lines Drikkeglas 43 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4035166

  Spiegelau Signature Lines Drikkeglas 43 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4035166
  Glasset fra Spiegelau er fremstillet af tyndt, højkvalitets krystalglas med et elegant look og et iøjnefaldende mønster. Det har et luksuriøst design perfekt til finere anledninger. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om glasset fra Spiegelau- Fra kollektionen Signature.- Findes også som cocktailglas.- Fremstillet af krystalglas.- Tyndt design.- Pakkeantal: 2 Vedligeholdelse af glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.

Tumblerglas eller Rocksglas

Klassisk tumbler fra Villeroy & Boch

En typisk tumbler har en lige eller buet form, uden fødder og med en flad til halvkugleformet bund. De kaldes ofte også for rocks glas. Mange tumblere har denne tykke glas, som du kan drikke varme drikke som kaffe eller te ud af brønden.

Tumbler glas kan være af forskellig størrelse, men holder generelt mindre mængder mellem 12-25 cl. Udover whisky serveres også sort russisk eller sours i denne type drikkeglas. Der er mange forskellige drikkeglas dryckesglas tilhøret tumblers.

ilead