Tumblerglas

Populær i tumblerglas

Flere tips om tumblerglas

 • Sagaform Saga Drinks Højt 2-pak - Tumblers Glas Klar - 5018267

  Sagaform Saga Drinks Højt 2-pak - Tumblers Glas Klar - 5018267
  Drinksglasset fra Sagaform har et tidløst design med karakteristiske striber nederst og en elegant højde perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om drinksglasset fra Sagaform- Dette drinksglas er en del af Sagaform-kollektionen.- Dekorative striber nederst.- Højde: 130 mm.- Bredde: 70 mm.- Længde: 70 mm.- Vægt: 360 g . Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Informal 2-pak 25 Cl - Tumblers Glas Klar - 6402704

  Orrefors Informal 2-pak 25 Cl - Tumblers Glas Klar - 6402704
  Glassene fra Orrefors har et moderne, funktionelt design perfekt til alle lejligheder. De har stilrene detaljer hvilket skaber en sensation af fredsommelighed og harmoni. De er fremstillet af gennemsigtigt glas. Designet af Björn Dahlström. Om glassene fra Orrefors- Perfekte til det moderne hjem.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af glassene- Håndvask anbefales.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Punk Tumbler 34,8cl 4-pak - Tumblers Klar - 99503

  Nachtmann Punk Tumbler 34,8cl 4-pak - Tumblers Klar - 99503
  Kollektionen Punk fra Nachtmann er udviklet i samarbejde med en af verdens ledende kunst og designskoler, Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skabt en iøjnefaldende kollektion fremstillet af krystalglas som skaber en lysende og glitrende atmosfære inspireret af den engelske punk.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Highland Tumbler 4-pak - Tumblers Glas Klar - 95906

  Nachtmann Highland Tumbler 4-pak - Tumblers Glas Klar - 95906
  4-pakke med Highland Tumbler fra Nachtmann. Disse tumblers tilhører den populære Highland Glass Collection, som indeholder krystalglas af høj kvalitet. Glassene viser drikken på en elegant måde, om du drikker en cocktail, juice eller fin whisky. Designet er traditionelt med forskellige slibninger i glasset, der giver en luksuriøs stemning. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Tumbler drinkglas i plast 25 cl

  Tumbler drinkglas i plast 25 cl
  Drikkeglas i plastik 25 cl. Et elegant svenskfremstillet drikkeglas i hård plast med flot bølget form. Dette drikkeglas lavet i Gnosjö af familiefirmaet Daloplast består af hård plast, men har en naturtro finish. Perfekt at bruge ved grillen til at nyde en kølende Caipirinha eller Mojito. Volumen: 25 cl Materiale: SAN hård plast SAN plast er et meget slidstærkt BPA-frit materiale med høj klarhed, som kan modstå temperaturer mellem -40 til +90 grader. Materialet tåler opvaskemaskine op til 50 grader og skal helst vaskes i den øverste kurv. Der kan opstå meget små bobler i massen, men påvirker ikke glassets holdbarhed.
 • Baguette tumblerglas Gold

  Baguette tumblerglas Gold
  28 cl 10 cm
 • Rona Handy tumblerglas 34 cl

  Rona Handy tumblerglas 34 cl
  Rona Handy tumblerglas 34 cl med rene, enkle linjer, der tilhører Rona's Handy -kollektion, der er designet til at give et klassisk og stilfuldt touch til daglig brug. Fremstillet af blyfri krystallinsk. Glassene er forstærket de steder, hvor du kan forvente, at de går i stykker, dette for at øge levetiden. Kan normalt vaskes op til 1000 gange i en opvaskemaskine uden at vise defekter eller ændringer i udseende ud over normalt slid. Strålende glas, der fremhæver glasets indhold. Velegnet som almindelige drikkeglas, drikkeglas og serveringsvand til middagen. Højde: 100 mm Bredde: 78 mm
 • Old Fashioned Tumbler 27cl-

  Old Fashioned Tumbler 27cl-
  Pænt Old fashioned tumbler glas fra urban bar Der findes mange forskellige typer af glas og når du serverer noget professionelt er det vigtigt, at du har de rette glas. Serverer du en martini er det for eksempel vigtigt, at det ikke er noget du serverer i
 • Baileys tumbler

  Baileys tumbler
  Baileys tumbler
 • Glas Style Tumbler 34 cl, 4-pak

  Glas Style Tumbler 34 cl, 4-pak
  Spiegelaus Style-serie består af elegante, tidløse glas med moderne former. • Volumen: 34 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskemaskine
 • Pulse tumbler 4-pack

  Pulse tumbler 4-pack
  Pulse tumbler glas 4-pak. En moderne designet tumbler fra svenske Orrefors. Pulse tumbler er et fremragende vandglas og matcher de øvrige glas i serien perfekt, når du skal dække bord. Udover vand er Pulse tumbler et glimrende vinglas til hvidvine, og passer godt til whisky og likører samt longdrinks. Design: Ingegerd Råman. Volumen: 35 cl Højde: 107 mm Ø: 78 mm
 • Kosta Boda Mine Tumbler - Tumblers Glas Hvid - 7090320

  Kosta Boda Mine Tumbler - Tumblers Glas Hvid - 7090320
  Tumbler fra Kosta Boda. Denne tumbler tilhører den smukke mine serie, designet af Ulrica Hydman-Vallien, en af ​​Sveriges førende glasartner. Mine serien er præget af deres friske farver og fejende farve striber. Tumbleren kan bruges som et drikkeglas, dekoration eller gryde - det er bare din fantasi, der sætter grænser.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Carlsberg ølglas tumbler 50 cl

  Carlsberg ølglas tumbler 50 cl
  50 cl
 • Georg Jensen Bernadotte Glas Lavt 25 Cl 6-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 10019194

  Georg Jensen Bernadotte Glas Lavt 25 Cl 6-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 10019194
  Glasset fra Georg Jensen har et minimalistisk design i krystal med subtile detaljer. Det har en art deco-æstetik med et blødt, bølget mønster. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om glasset fra Georg Jensen- Minimalistisk design.- Subtile detaljer.- Fremstillet af krystalglas.- Moderne stil.- Højde: 70 mm.- Diameter: 84 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Pakkeantal: 6. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, beige

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, beige
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Aqua - 104239

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Aqua - 104239
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Whiskeyglas 50 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24564

  Luigi Bormioli Optica Whiskeyglas 50 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24564
  Whiskeyglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger. Det har en stabil fod til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om whiskeyglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som rødvinsglas.- Fra kollektionen Optica.- Whiskeyglasset sælges i 2-pak.- Bredde: 94 mm.- Højde: 104 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Zwiesel Vervino Allround Drinksglas 48 Cl 4-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 46206106

  Zwiesel Vervino Allround Drinksglas 48 Cl 4-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 46206106
  Drinksglasset fra Zwiesel har stilren æstetik med en unik form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af funktionelt, elegant krystalglas til at holde i generationer. Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om drinksglasset fra Zwiesel- Fremstillet af krystalglas.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 48 cl.- Stilren æstetik med en unik form.- Prisvindende design: iF Design & Award Red Dot Design Award Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Informal tumbler glas 37 cl 2-pak

  Orrefors Informal tumbler glas 37 cl 2-pak
  Sæt med to tumblerglas Orrefors Informal serie, perfekt til servering af rigtig gode drinks (med eller uden alkohol). Informal serien er skabt i samarbejde med den anerkendte designer Björn Dahlström, som har givet den et enkelt udtryk, der passer godt t
 • LD Tumblerglas CHATEAU 6-pak

  LD Tumblerglas CHATEAU 6-pak
  Tumblerglas i serien CHATEAU, i 6-pak, fra Leonardo. CHATEAU er fremstillet i stødfast krystalglas (Teqton). CHATEAU tumblerglas fra Leonardo er et glas ud over det sædvanlige. CHATEAU forgylder festen og bliver et smukt element i dit vitrineskab mel
 • Kosta Boda All About You Drinks 57 Cl 2-pak Miss You - Tumblers Glas Blå - 7091530

  Kosta Boda All About You Drinks 57 Cl 2-pak Miss You - Tumblers Glas Blå - 7091530
  Drinksglassene fra Kosta Boda har et elegant design med en moderne fremtoning. De er fremstillet af glas med et smukt print på forsiden. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Designet af Sara Woodrow. Om drinksglassene fra Kosta Boda- Moderne fremtoning.- Fremstillet af glas.- Drinksglassene kommer i forskellige modeller.- Disse drinksglas er en del af Kosta Bodas All About You kollektionen.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af drinksglassene- Håndvask anbefales.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo tumbler glas 25 cl 2-pak, guld

  Orrefors Intermezzo tumbler glas 25 cl 2-pak, guld
  Intermezzo tumbler glasset fra Orrefors har en stilfuld og praktisk form, der passer til mange forskellige drinks, ikke mindst til cocktails eller vand i kombination med vinglassene fra samme serie. Glasset rummer 25 cl, er fremstillet af mundblæst glas o
 • Ardbeg whiskyglas tumbler mini

  Ardbeg whiskyglas tumbler mini
  Glashøjden er 55 mm, og bredd er 50 mm.
 • Reijmyre Antik tumbler 20 cl

  Reijmyre Antik tumbler 20 cl
  Reijmyre Antik tumbler 20 cl
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2 Stk 11 Cl - Tumblers Glas Klar - 1172438094

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2 Stk 11 Cl - Tumblers Glas Klar - 1172438094
  Artesano Hot & Cold Drikkevarer er en række varmeisolerende glas i funktionelt, ukompliceret design. Designet som klassiske te og kaffekopper i porcelæn, men lavet af højkvalitets borosilicatglas, er håndlavede artesano glasvarer dobbeltvægge sikrer en perfekt isolering til din varme drik.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Wooden Barrel tumblerglas 35 cl 2-pack

  Wooden Barrel tumblerglas 35 cl 2-pack
  Wood Barrel tumblerglas 35 cl 2-pack, hvor disse lækre drikkeglas er designet som egetræsfade eller øltønder. Wood Barrel -glas i glas giver en eksklusiv følelse, og de er fremragende til øl, drikkevarer og cocktails med mere. Humørskabende ølglas til Real Ale eller det perfekte drikkeglas til en anden præsentation, Wood Barrel glasglas er perfekte til både dele og mere. Mængde: 35 cl Leveres som 2-pakning i en flot gaveæske
 • Lsa International Bar Drinksglas 2-pak 25 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - LBR53

  Lsa International Bar Drinksglas 2-pak 25 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - LBR53
  Drinksglas fra LSA International med et håndlavet design i mundblæst glas med en cylindrisk form med en tyk bund. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Kombiner med glas fra samme serie for at opnå den ultimative drikkeoplevelse. Om drinksglasset fra LSA International- Cylindrisk form.- Håndlavet design.- Tyk bund.- Fremstillet af mundblæst glas.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af drinksglasset- Håndvask anbefales.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Eva Solo Whiskey Tumbler 27 cl

  Eva Solo Whiskey Tumbler 27 cl
  Eva Solo Whiskey tumbler 27 cl. Et virkelig elegant whiskyglas fra danske Eva Solo. Den unikke form med 14 graders hældning på åbningen giver dette glas et markant look. Et rigtig flot drikkeglas til at nyde en whisky eller et gammeldags ur. Vol.: 270 ml
 • Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xxl 63cl 4 Pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4800277

  Spiegelau Authentis Casual Tumbler Xxl 63cl 4 Pak - Tumblers Krystalglas Klar - 4800277
  4-pakke med autentis casual tumblers fra Spiegelau. Disse tumblers tilhører authentis casual series, som har et design, der adskiller sig fra mængden, det mangler stammen. Tumbleren har i stedet en karakteristisk silhuet med rene linjer. Perfekt til alle lejligheder - om du tjener en drink eller har dessert i den.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tå
 • Serax Merci L Transparent - Tumblers Glas Klar - B0817824

  Serax Merci L Transparent - Tumblers Glas Klar - B0817824
  Drikkeglas med smuk struktur fra Serax. Glaset tilhører samlingen La Nouvelle-bordet, som omfatter både plade og krus i flere forskellige former og farver. Designet af Merci.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Tumbler Punk Nachtmann 348ml

  Tumbler Punk Nachtmann 348ml
  Punk Tumbler Glas fra Nachtmann - Tilføj Karakter til Dine Drinks Dette rå tumbler punk glas fra Nachtmann er inspireret af punkkulturen og tilføjer en unik karakter til dine drinks. Glasset er dekoreret med nitter, der giver det et edgy og cool udseende.
 • Noblesse Tumbler Mint 2-pak

  Noblesse Tumbler Mint 2-pak
 • Timeless pakke - 6 tumbler glas og 1 whisky karaffel

  Timeless pakke - 6 tumbler glas og 1 whisky karaffel
  Timeless pakke - 6 tumbler glas og 1 whisky karaffel i krystal. Timeless Pakken består af en stilfuld sæt med en whisky karaffel og seks matchende glas fra RCR. Glassene og karaffen er udstyret med smalle lodrette slibninger, hvilket giver designet højde. Materialet er økologisk produceret og er både holdbart og overraskende let. RCR er Italiens største producent af krystalglas og internationalt højt anset, dels for sine dygtige håndværkere, men også for sine meget klare krystalprodukter. Alle RCR's produkter er fremstillet i Toscana, fra design til slutprodukt under ét tag. Karaffel rummer 75 cl Tumblerglassene rummer 36 cl hver
 • LD Tumblerglas PUCCINI 6-pak

  LD Tumblerglas PUCCINI 6-pak
  PUCCINI tumblerglas i 6-pak fra Leonardo er et glas ud over det sædvanlige. PUCCINI forgylder borddækningen og bliver et smukt element i dit vitrineskab mellem middagene. PUCCINI-serien er lavet af stødfast krystalglas (Teqton) af den populære Leonar
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Taupe - 104242

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Taupe - 104242
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Rcr Mixology Krystal Glas 4 Tumblers

  Rcr Mixology Krystal Glas 4 Tumblers
  Fire Smukke RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS Tumblers Opgrader din bartending-oplevelse med disse fire smukke RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS tumblers. Hver tumbler har sit eget unikke mønster, der tilføjer en elegant og sofistikeret touch til dine drinks. Disse tumbl
 • Kosta Boda New friends tumblerglas, ræv

  Kosta Boda New friends tumblerglas, ræv
  Sjovt glas fra Kosta Bodas serie New Freinds. Glasset har et dyr i bunden og er mundblæst i de smålandske skove. Glasset er skabt af designeren Ernst Billgren. Specifikationer: Højde: 9,6 cm. Bredde: 8,6 cm. Vægt: 0,40
 • Polspotten Nob Drinks 2-pak Ravfarvet - Tumblers Glas Amber - 140-230-147

  Polspotten Nob Drinks 2-pak Ravfarvet - Tumblers Glas Amber - 140-230-147
  Drinksglas fra Pols Potten med et håndværksmæssigt design i borosilikatglas med taktile, håndlavede prikker. Fremstillet i Kina. Om drinksglasset fra Pols Potten- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet af glas.- Sælges i 2-pak.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2 Stk 22 Cl - Tumblers Glas Klar - 1172438095

  Villeroy & Boch Artesano Hot & Cold Beverage Tumbler 2 Stk 22 Cl - Tumblers Glas Klar - 1172438095
  Artesano Hot & Cold Drikkevarer er en række varmeisolerende glas i funktionelt, ukompliceret design. Designet som klassiske te og kaffekopper i porcelæn, men lavet af højkvalitets borosilicatglas, er håndlavede artesano glasvarer dobbeltvægge sikrer en perfekt isolering til din varme drik.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel The O Wine Tumbler Gin & Tonic Set 4-pack - Tumblers Krystalglas Klar - R-5414/67

  Riedel The O Wine Tumbler Gin & Tonic Set 4-pack - Tumblers Krystalglas Klar - R-5414/67
  Dette er en 4-pack med trendy gin & tonic glas fra serien o vin tumbler fra Riedel. Glassene har et stempelvis design, hvilket gør dem mere holdbare og lettere at lægge i opvaskemaskinen. De er ideelle til gin & tonic, men også egnet til vand, læskedrikke og andre drikkevarer. Glassene er lavet af krystal og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, grå

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, grå
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Essence tumbler 2-pack

  Essence tumbler 2-pack
  Essence tumbler 2-pak. Dette vandglas fra det finske design vidunder Iittala har et lækkert stramt design, der matcher de øvrige glas i Essence-serien perfekt. Glasset minder om et vinglas uden fod, og er fremragende til at servere vin ved mere afslappede lejligheder. Essence tumblerglas er også fremragende til whisky on the rocks. Volumen: 35 cl Tåler opvaskemaskine Leveres i 2-pak
 • Marimekko Syksy Drinksglas 20 Cl 2-pak t - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 072636-100

  Marimekko Syksy Drinksglas 20 Cl 2-pak t - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 072636-100
  Drinksglasset fra Marimekko har et håndlavet design i mundblæst glas med en struktureret, smuk overflade. Fremstillet i Thailand. Om drinksglasset fra Marimekko- Fremstillet i Thailand.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • The O Wine Tumbler, Whisky, 2-pak

  The O Wine Tumbler, Whisky, 2-pak
 • Opera tumblerglas

  Opera tumblerglas
  Opera Tumblerglas. En virkelig smuk on the rocksglas med lige flotte linjer og en relativt tynd bund. Dette kombineret med, at slibningerne er relativt lave, giver dette glas et meget elegant look. Perfekt til whisky eller Bourbon. Volumen 30 cl højde 94 mm Ø 82 mm
 • Diony tumblerglas

  Diony tumblerglas
  Diony tumblerglas er en lækker tumbler med diamantformet slibning i bunden. Diony tumblerglas har en afrundet bund, der giver en elegant profil til designet. Tumleren egner sig fremragende som whiskyglas eller til anden spiritus, der nydes med is, men er også et rigtig lækkert vandglas. Volumen: 32 cl Højde: 9,40 cm Diameter: 8,8 cm
 • Adagio tumblerglas

  Adagio tumblerglas
  35 cl h: 100,5 mm - Ø 88 mm

Tumblerglas eller Rocksglas

Klassisk tumbler fra Villeroy & Boch

En typisk tumbler har en lige eller buet form, uden fødder og med en flad til halvkugleformet bund. De kaldes ofte også for rocks glas. Mange tumblere har denne tykke glas, som du kan drikke varme drikke som kaffe eller te ud af brønden.

Tumbler glas kan være af forskellig størrelse, men holder generelt mindre mængder mellem 12-25 cl. Udover whisky serveres også sort russisk eller sours i denne type drikkeglas. Der er mange forskellige drikkeglas dryckesglas tilhøret tumblers.

ilead