Fyrfadsstager

I mørket om vinteren er det rart at kunne lyse op med fyrfadsstager og ha hyggelige, smukke øjeblikke derhjemme. Her er fyrfadslys som du kan købe online fra indretningsbutikker. Vi har samlet billeder og links til alt fra hængende fyrfadslysestager til store og små fyrfadslys du lægger på bordet.

Populær i fyrfadsstager

 • Kähler Urbania lyshus, glassalen

  Kähler Urbania lyshus, glassalen
  Med sit enkle og klassiske design vil denne fyrfadsstage fra Kähler, som forestiller Glassalen i Tivoli, med garanti sprede en hyggelig atmosfære i hjemmet. Lyshuset er en del af den velkendte og karakteristiske Urbania-serie, som er inspireret af klassis
 • Georg Jensen Bloom Candle Holder 2 Pcs - Fyrfadsstager Rustfrit stål - 3586284

  Georg Jensen Bloom Candle Holder 2 Pcs - Fyrfadsstager Rustfrit stål - 3586284
  Disse lysestager fra Georg Jensen tilhører seriens blomst, der er inspireret af japansk kirsebær i fuld blomst. De bløde konturer afspejles i Blooms let buede og moderne linjer. Lysestagerne er lavet af rustfrit stål og vil være en god dekoration på bordet eller i hylden. Sælges i 2-pack.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fyrfadsstage Chub Grå

  Fyrfadsstage Chub Grå
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.

Flere tips om fyrfadsstager

 • Menu Pov Wall Fyrfadsstage - Lysestager Stål Sort - 4766539

  Menu Pov Wall Fyrfadsstage - Lysestager Stål Sort - 4766539
  Pov væghængt lysestage designet af Note Design Studio, er en sjov og stilfuld lysholder til fyrfadslys som bliver en flot detalje på væggen.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Bk.Flwr Lysestage - Lysestager Sølvbelagt Silver - S799-1

  Skultuna Bk.Flwr Lysestage - Lysestager Sølvbelagt Silver - S799-1
  Lysestagen fra Skultuna har et blomsterdesign med ikoniske materialer og en praktisk funktion perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Carl Philip Bernadotte & Oscar Kylberg. Om lysestagen fra Skultuna- Blomsterdesign.- Ikoniske materialer.- Praktisk funktion.- Højde: 65 mm.- Diameter: 95 mm.- Pakkeantal: 1. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Fyrfadsstage Til Kronelys Ø9 - Fyrfadsstager Stentøj Hvid - 270153

  Ernst Fyrfadsstage Til Kronelys Ø9 - Fyrfadsstager Stentøj Hvid - 270153
  Et simpelt men unikt lysestage skabt af Ernst Kirchsteiger. Candle Holder er lavet af matt stentøj og kommer i fire farver. Lav fred og ro i dit hjem ved at belyse et stearinlys i disse smukke lysestager.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Marimekko Fyr Lysestage Blueberry - Lysestager Mundblæst Glas Blåbær - 070747-500

  Marimekko Fyr Lysestage Blueberry - Lysestager Mundblæst Glas Blåbær - 070747-500
  Lysestagen fra Marimekko har en afrundet form i smukt mundblæst glas. Lysestagen har et enkelt, tidløst design med en robust, lille fod. Om lysestagen fra Marimekko- Lysestagen kommer i 2 forskellige farver.- Passer godt med fyrfadslys.- Kombinér lysestagen med lysestager fra Marimekko. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • L:a Bruket 254 Bastu Duftlys 260 g - Duftlys - 11312

  L:a Bruket 254 Bastu Duftlys 260 g - Duftlys - 11312
  Duftlyset fra L:a Bruket er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum og har en duft i organisk sojavoks af træ med cedar strejf. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Praktisk, varmebeskyttende låg. Om duftlyset fra L:a Bruket- Duft af træ med cedar strejf.- Fremstillet af sojavoks.- Organisk.- Mundblæst, ravfarvet glaskrukke med låg.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Streamers Candle Holder 70 B - Lysestager Messing Black Marble - 600-BL-M-B

  Skultuna Streamers Candle Holder 70 B - Lysestager Messing Black Marble - 600-BL-M-B
  Streamers Candle Holder er resultatet af de fascinerende indtryk, der ramte designer Luca Nichetto efter en tur omkring Mexico. Volumen og elegance af den overraskende, men solid ligevægt i designet er inspireret af Central American Modernista Architecture. Lysestagerne er geometrisk designet i forskellige variationer og kombinationer i en symbiose med marmor og messing. Sammen skaber de et elegant designsprog mellem materialerne. Fås i flere farver og finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Gloss - Lys Paraffin Linen - 1911-4011

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Gloss - Lys Paraffin Linen - 1911-4011
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage H60 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152213

  Ernst Lysestage H60 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152213
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et harmonisk design i børstet aluminium med en elegant silhuet perfekt til lange middage rundt om spisebordet og til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Stilren følelse.- Fremstillet af børstet aluminium.- Elegant stilk.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Streamers Candle Holder 70 B Brown Marble - Lysestager Messing Brun Marmor - 600-BR-M-B

  Skultuna Streamers Candle Holder 70 B Brown Marble - Lysestager Messing Brun Marmor - 600-BR-M-B
  Streamers Candle Holder er resultatet af de fascinerende indtryk, der ramte designer Luca Nichetto efter en tur omkring Mexico. Volumen og elegance af den overraskende, men solid ligevægt i designet er inspireret af Central American Modernista Architecture. Lysestagerne er geometrisk designet i forskellige variationer og kombinationer i en symbiose med marmor og messing. Sammen skaber de et elegant designsprog mellem materialerne. Fås i flere farver og finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, linen, small

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, linen, small
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Klong Gloria Lysestage Stor - Lysestager Messing - 31401

  Klong Gloria Lysestage Stor - Lysestager Messing - 31401
  Gloria, designet af Broberg & Ridderstråle for Klong, er en prisvindende lysestage i massiv messing. Gloria er umådelig smuk og elegant og er den perfekte detalje til interiøret. Gloria findes i to størrelser samt i forsølvet variant. . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Julemorgen Fyrfadslys 2-pak 6 Cm - Lysestager Benporcelæn Hvid - 45406

  Wik & Walsøe Julemorgen Fyrfadslys 2-pak 6 Cm - Lysestager Benporcelæn Hvid - 45406
  Fyrfadslyset fra Wik & Walsøe har et herligt, elegant design i benporcelæn med transparent, skinnende udseende og et smukt mønster perfekt til jul. Om fyrfadslyset fra Wik & Walsøe- Dette fyrfadslys er en del af Wik & Walsøe-kollektion.- Perfekt til festlige lejligheder.- Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vedligeholdelse af fyrfadslyset- Kan vaskes i vaskemaskine, men håndvask er anbefalet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Grøn - 4343647

  Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Grøn - 4343647
  Tilføj noget ekstra til dit hjem med denne elegante glas stearinlysring. Takket være sit stilfulde design kan glasringen bruges hele året rundt. Placer dit lysestage med stearinlyset på spisebordet, skænk i stuen eller hallen sammen med en buket af dejlige blomster eller andre ornamenter.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Calma Lysestage 22,5 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65448

  Blomus Calma Lysestage 22,5 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65448
  Lysestagen fra Blomus har et enkelt design i klart glas som giver et blødt og spredt lys. Den har en underste halvdel i beton hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Om lysestagen fra Blomus- Til alle hjem og stilarter.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Behageligt udseende. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Shell Fyrfadsstage Nikkel - Fyrfadsstager Metal Nickel - 1004-9100

  Design House Stockholm Shell Fyrfadsstage Nikkel - Fyrfadsstager Metal Nickel - 1004-9100
  Plejeinstruktioner: Rengør med parabol sæbe og vand og tørre med en blød klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ferm Living Hoy Lysestage - Lysestager Genanvendt Aluminum Sort - 1104263197

  Ferm Living Hoy Lysestage - Lysestager Genanvendt Aluminum Sort - 1104263197
  Lysestagen fra ferm LIVING er fremstillet af støbt, genanvendt aluminium. Lysestagen har et enkelt, råt design. Den har en stilren, sort farve der passer til enhver stil. Om lysestagen fra ferm LIVING- Hoy er påskønnet for højden og den matte finish.- Kombinér lysestagen med stearinlys fra ferm LIVING. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Sørg for at slukke lysene inden de når messingdelen.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Bloomingville Ace Lysestage Metal - Lysestager Jern Messing - 82050540

  Bloomingville Ace Lysestage Metal - Lysestager Jern Messing - 82050540
  Lysestagen fra Bloomingville har et elegant design i messing og jern med tre arme. Klassisk følelse der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Om lysestagen fra Bloomingville- Fremstillet af messing og metal.- Bredde: 100 mm.- Højde: 550 mm.- Længde: 240 mm.- Vægt: 1.72 kg. Vedligeholdelse af lysestagen. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Gejst Molekyl Lysestage 2 - Fyrfadsstager Stål Sort - 10021

  Gejst Molekyl Lysestage 2 - Fyrfadsstager Stål Sort - 10021
  Lysestagen fra Gejst har et minimalistisk design med en cylindrisk holder og 100 aftagelige, magnetiske sfærer i forskellige størrelser for at skabe dit eget smukke design. Produktet er smukt som det er og også fint at kombinere flere i en klynge. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Gejst- Fremstillet af stål.- Aftagelige sfærer i forskellige størrelser med magnetisk funktion for at skabe dit eget smukke design.- 2 x lysestage.- Lysestage: Ø2 x 3,3 cm.- Sfærer: Ø1,5 cm + Ø0,6 cm.- Findes også som fyrfadslys.- Lysestagen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Natthyacint Duftlys t 200 g - Duftlys Glas Brun - 350126

  Ernst Natthyacint Duftlys t 200 g - Duftlys Glas Brun - 350126
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af sojavoks med en blomstret duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har en dekorativ glaskrukke med en jordagtig, brun farve og et låg. Leveres i en gaveæske. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Brun glaskrukke med låg.- Blomstret duft.- Sort gaveæske.- Perfekt som en gave.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Stor /klar - Paraffin & Olielamper Glas Sort - 30601S

  Klong Patina Olielampe Stor /klar - Paraffin & Olielamper Glas Sort - 30601S
  Patina er designet af Broberg & Ridderstråle. Patina i kobber fås i to størrelser, stor eller lille. Du kan også vælge matteret eller almindeligt glas. Lampen har en fransk kvalitetsbrænder.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stelton Tangle Fyrfadsstage 2-pak - Fyrfadsstager Glas Messing - 10217

  Stelton Tangle Fyrfadsstage 2-pak - Fyrfadsstager Glas Messing - 10217
  Messingen er lakeret, så pudsning er ikke nødvendigt. Rengøres kun med en blød klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ferm Living Balance Candle Holder Black Brass - Fyrfadsstager Messing Sort - 5754

  Ferm Living Balance Candle Holder Black Brass - Fyrfadsstager Messing Sort - 5754
  Lysestage fra Ferm Living i smukt design. OBS! Sørg for at slukke lyset inden det når messingen da det kan efterlade mærker at lade lyset brænde ned. . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, linen, extra small

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, linen, extra small
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 4-pack Maroon - Lys Paraffin Vinrød - 0304-44/2-0

  Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 4-pack Maroon - Lys Paraffin Vinrød - 0304-44/2-0
  Håndlavede koniske stearinlys med et tyndt elegant punkt, fra Ester & Erik. Velegnet til de fleste lysestager og kandelabras. Høj kvalitet stearinlys lavet af paraffin i en variabel farve. Selvslukkende til din sikkerhed. Fjern stearinlys indpakket i silkepapir og pænt pakket i en kasse.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Lumis fyrfadsstage

  Georg Jensen Lumis fyrfadsstage
  Den elegante Lumis fyrfadsstage er designet af Sebastian Holmbäck, og stagen er en helt ny tilføjelse til Georg Jensens designsunivers. Fyrfadsstagen har et moderne udtryk i materialekombinationen af glas og rustfrit stål, som begge smukt reflekterer flam
 • Hay Stripe lys 4-pak - Lys Stearin Bright - 541150

  Hay Stripe lys 4-pak - Lys Stearin Bright - 541150
  Stearinlyset fra Hay har en klassisk form i stearin til alle lejligheder. Det har smukke striber med muntre farvekombinationer perfekte til at live borddækningen op. Designet af HAY. Om stearinlyset fra Hay- Kan også bruges som en dekoration.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Kombinér stearinlyset med en lysestage fra Hay.- Højde: 240 mm.- Diameter: 22 mm.- Brændetid: 9,0 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ora fyrfadsstage 2 stk. smoke

  Ora fyrfadsstage 2 stk. smoke
 • Design Letters Lysindsats - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Rustfrit Stål Grøn - 10101004GREEN

  Design Letters Lysindsats - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Rustfrit Stål Grøn - 10101004GREEN
  Lysholder indsats som forvandler din Favorit vase eller espressokop fra Design Letters til en lysestage. Lysholderen findes i forskellige farver.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Urbania Tea Light House Manor - Fyrfadsstager Keramik Hvid - 691068

  Kähler Urbania Tea Light House Manor - Fyrfadsstager Keramik Hvid - 691068
  Urbania Manor er en te lysholder, der har et særskilt udtryk og er en meget hyggelig detalje at have i rummet. Lyset lyser smukt gennem de håndlavede vinduer. Byg din egen lille by ved at placere dine yndlingshuse i forskellige størrelser ved siden af ​​hinanden. Passer perfekt på vindueskarmen på bordet eller på skænk i hallen for en varm velkomst.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslygte M Varm - Fyrfadsstager Glas Grå - 173204

  Tell Me More Lyric Lyslygte M Varm - Fyrfadsstager Glas Grå - 173204
  Lysestagen fra Tell Me More er perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt og er fremstillet af farvet glas med smukke, unikke variationer. Den har en jordagtig, harmonisk farve som giver et blødt og spredt lys. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Tell Me More- Jordagtig, harmonisk farve med smukke variationer.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Håndlavet.- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Cooee Design Lysestage 29 Cm - Fyrfadsstager Rustfrit stål - HI-029-02-SS

  Cooee Design Lysestage 29 Cm - Fyrfadsstager Rustfrit stål - HI-029-02-SS
  Lysestagen fra Cooee Design har et elegant design i rustfrit stål med en lang fod perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af rustfrit stål.- Lang fod.- Højde: 290 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Nobili fyrfadsstage juletræ varm grå 30 cm

  Kähler Nobili fyrfadsstage juletræ varm grå 30 cm
  Kählers smukkejuletræ fyrfadsstage er smuk i sig selv men også noget helt særligt med tændt lys i. De små huller sørger for at lyset trænger igennem og giver en helt særlig effekt med de skønneste silhoutter der bevæger i takt med lysets flamme. Står flot på bordet, reolen eller i vindueskarmen. Kan fx også anvendes med batterilys eller en lille batteri-lyskæde. Står flot alene eller samlet med de andre størrelser og farver. 30 cm varm grå.
 • Skandinavisk Skog Duftlys Med Låg 200 g - Duftlys Bøg Skovgrøn - 20103

  Skandinavisk Skog Duftlys Med Låg 200 g - Duftlys Bøg Skovgrøn - 20103
  Duftlyset fra Skandinavisk har en frisk duft i svensk rapsvoks af træ med en blomstret duftnote og veganske ingredienser perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har en matteret, grøn glaskrukke med et låg i FSC-certificeret træ. Det har en naturlig væge i bomuld. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Skandinavisk- Dette duftlys er en del af Skandinavisk-kollektionen.- Duftlys i svensk rapsvoks.- Krukke i matteret glas med en rød farve.- Låg i FSC-certificeret træ.- Veganske ingredienser.- Certificering: B Corp.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Notes: Spruce needle, Spruce cone, Birch sap, Forest lily of the valley.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage 100 Mm - Lysestager Stone Resin Sort - ARTCAS09

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage 100 Mm - Lysestager Stone Resin Sort - ARTCAS09
  Lysestagen fra Mette Ditmer har et unikt design i stenharpiks med en organisk form. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Hold altid opsyn med lyset. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Passer godt med små 12 mm stearinlys.- Unikt design.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Organisk form.- Fremstillet af stenharpiks. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Urbania Lyshus Langkirke - Fyrfadsstager Keramik Hvid - 691061

  Kähler Urbania Lyshus Langkirke - Fyrfadsstager Keramik Hvid - 691061
  Urbania lyshus til fyrfadslys, har et karakteristisk udtryk og bliver en hyggelig detalje i hjemmet. Lyset skinner smukt gennem de små håndlavet vinduer og gør hver lyshus unikt. Byg din egen lille by af lyshuse i forskellige størrelser og design.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Rustfrit stål - 6590162

  Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Rustfrit stål - 6590162
  Carat lysestager emmer af elegance. De asymmetriske slibninger der glitre som diamanter. Stagerne her bliver en smuk detalje i hjemmet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ateljé Lyktan Ofir Lanterne - Fyrfadsstager Glas Aluminium - 205103

  Ateljé Lyktan Ofir Lanterne - Fyrfadsstager Glas Aluminium - 205103
  Fyrfadsstagen fra ateljé Lyktan har et elegant design i glas med en overdel i håndblæst glas og en lysestage i aluminium perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Hans Bergström. Om fyrfadsstagen fra ateljé Lyktan- Elegant overdel i håndblæst glas.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Lysestage i aluminium.- Højde: 135 mm.- Diameter: 75 mm.- Fyrfadsstagen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af fyrfadsstagen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fatboy Can-dog Lysestage Sandy - Lysestager Aluminium Beige - 104938

  Fatboy Can-dog Lysestage Sandy - Lysestager Aluminium Beige - 104938
  Sød lille hund som fungere som lysestage.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Citat Tid Till Ingenting Duftlys 90 g - Duftlys Glas Hvid - 350122

  Ernst Citat Tid Till Ingenting Duftlys 90 g - Duftlys Glas Hvid - 350122
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger har en forfriskende duft med en glaskrukke i klart glas og et bånd hele vejen rundt med et diskret ERNST logomærke i metal. Det har en dekorativ gaveæske med en “Tid till ingenting” tekst. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Dekorativ glaskrukke i klart glas.- Gaveæske med dekorativ tekst.- Leveres i en gaveæske.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • BITZ Kusintha fyrfadsstage cm 2 stk pink

  BITZ Kusintha fyrfadsstage cm 2 stk pink
 • Holmegaard Primula Lysestage - Fyrfadsstager Glas Klar - 4340407

  Holmegaard Primula Lysestage - Fyrfadsstager Glas Klar - 4340407
  Lysestagen fra Holmegaard er fremstillet af smukt, bølget glas til at give et behageligt lys. Lysestagen har et stilrent design til alle hjem og stilarter. Om lysestagen fra Holmegaard- Fra kollektionen Primula.- Lysestagen kommer i 3 forskellige farver.- Findes også som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Anit Lysestage 5x7cm Antique Brass - Lysestager Jern Messing - 205340851

  House Doctor Anit Lysestage 5x7cm Antique Brass - Lysestager Jern Messing - 205340851
  Anit Lysestage fra House Doctor er lavet af jern med en antik messingfinish. Kombinationen af ​​det faste materiale og messingfarve giver den klassiske designet stearinlysholder et rå og unikt look.anit er tilgængelig i flere størrelser og i jern uden afslutning. Anit Candle Stand er smuk som et enkelt lysestage, men vil også være meget flot som en del af en klynge med andre stearinlys i forskellige størrelser og farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Santal Vanille Mini Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72120

  Voluspa Santal Vanille Mini Tin Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72120
  Duftlyset fra Voluspa har French Bourbon, vanille, Oud duftnoter med sandeltræsduft. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et smukt, cremefarvet, pink, hvidt, gyldent mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 25 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Aytm Tota Lanterne Large /forest - Fyrfadsstager Glas Sort - 500879001010

  Aytm Tota Lanterne Large /forest - Fyrfadsstager Glas Sort - 500879001010
  Tota lanterne fra AYTM, skaber en hyggelig stemning og lys i rummet. Lanternen er fremstillet af glas i smukke nuancer og farvekontraster. Findes i flere farver og størrelser. . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alv Gull Fyrfadsstage 9 Cm - Fyrfadsstager Guld - 76031

  Wik & Walsøe Alv Gull Fyrfadsstage 9 Cm - Fyrfadsstager Guld - 76031
  Kollektionen er kendetegnet ved de smukke og klassiske Wik & Walsøe træk. Materialet er feldspat porcelæn som er fremstillet af naturlige råvarer, såsom kvarts, feldspat og kaolin ler. Feltspaltporcelæn er velegnet til daglig brug. Kan anvendes i mikrobølgeovne og ovne, hurtige og store temperatursvingninger bør undgås, da det kan forårsage porcelænet til at knække.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Pomme Vase & Candle Holder Small Dark Grey/glass - Fyrfadsstager Messing Mørkegrå - 651-G

  Skultuna Pomme Vase & Candle Holder Small Dark Grey/glass - Fyrfadsstager Messing Mørkegrå - 651-G
  Pomme vase fra Skultuna er en sfærisk lille vase og stearinlysholder i smukke runde figurer. Inspirationen til Vasens unikke design kommer fra franske æbler, hvorfra produktet lånte sin økologiske form. Vasen Pomme har flere anvendelser, det kan fremhæve dine smukkeste snitblomster, men kan også bruges som stearinlysholder til stearinlys. Vase er også en perfekt gave til at give væk til en person, der vender år. Pomme vase og lysestage er tilgængelig i fire farver.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, brown, large

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, brown, large
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Orrefors Carat Lysestage 297 Mm - Lysestager Rustfrit Stål Klar - 6590165

  Orrefors Carat Lysestage 297 Mm - Lysestager Rustfrit Stål Klar - 6590165
  Carat Candle Holder skaber en luksuriøs følelse med asymmetriske skærper, der gnistre som diamanter. Stysholden er tilgængelig i forskellige størrelser og kan kombineres med hinanden for en ekstraordinær luksusfølelse.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Post Lysestage - Lysestager Keramik Cast Iron - 202060ci

  Dbkd Post Lysestage - Lysestager Keramik Cast Iron - 202060ci
  Lysestagen fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design. Perfekt til ethvert hjem. Lysestagen passer godt i stuen. Om lysestagen fra DBKD- Diameter: 8 cm.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det tunge look.- Denne lysestage er en del af DBKD-kollektionen.- Kombinér lysestagen med en matchende Post vase fra DBKD.- Lysestagen kommer i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Smd Design Puck Lysestage - Lysestager Grå - 30151505

  Smd Design Puck Lysestage - Lysestager Grå - 30151505
  SMD Design fra Puck Lysestage, Grå. Lysestager Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslygte M - Fyrfadsstager Glas Brun - 173208

  Tell Me More Lyric Lyslygte M - Fyrfadsstager Glas Brun - 173208
  Lysestagen fra Tell Me More er perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt og er fremstillet af farvet glas med smukke, unikke variationer. Den har en jordagtig, harmonisk farve som giver et blødt og spredt lys. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Tell Me More- Jordagtig, harmonisk farve med smukke variationer.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Håndlavet.- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Opaque Objects Lysestage Lille - Lysestager Stål - 655-2-S

  Skultuna Opaque Objects Lysestage Lille - Lysestager Stål - 655-2-S
  Lysestagen fra Skultuna har et rum-inspireret design i belagt stål med en afrundet, ujævn form perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Skultuna- Rum-inspireret design.- Fremstillet af belagt stål.- Afrundet, ujævn form.- Egnet til fyrfadslys .- Højde: 43 mm.- Diameter: 66 mm.- Pakkeantal: 1. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead