Fyrfadsstager

I mørket om vinteren er det rart at kunne lyse op med fyrfadsstager og ha hyggelige, smukke øjeblikke derhjemme. Her er fyrfadslys som du kan købe online fra indretningsbutikker. Vi har samlet billeder og links til alt fra hængende fyrfadslysestager til store og små fyrfadslys du lægger på bordet.

Populær i fyrfadsstager

 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 2010

  Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 2010
  Lysringen er lavet af glas og har en åbning på 25 millimeter. Bruges både som dekoration og som beskyttelse af bordet mod stearin. Karakteristika Bølget stearinlys fra Nybro Crystal lavet af glas Åbningen er 25 mm Beskytter bordet mod stearin dekorative. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Lav H24,8 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343501

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Lav H24,8 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343501
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • SINNERUP Swirl fyrfadsstage (ROSA, ONESIZE)

  SINNERUP Swirl fyrfadsstage (ROSA, ONESIZE)
  Swirl fyrfadsstage fra Sinnerup. Fin og elegant fyrfadsstage. Brug dem med almindelige fyrfadslys eller prøv de smarte LED-lys. Kombiner flere forskellige farver, for at skabe en smuk nuance på spisebordet eller andre steder i dit hjem.

Flere tips om fyrfadsstager

 • Kosta Boda Kranium Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Glas Klar - 7060820

  Kosta Boda Kranium Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Glas Klar - 7060820
  Denne stearinlysholder danner en hyggelig atmosfære, mens det er en kølig detalje i hjemmet. Denne stearinlysholder kommer fra Still Life-serien, hvor stearinlysholderne tager dine tanker til Shakespeare Hamlet.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Star Trading Flamme Led Bloklys t 15 Cm - LED-lys Hvid - 064-08

  Star Trading Flamme Led Bloklys t 15 Cm - LED-lys Hvid - 064-08
  Bloklyset fra Star Trading har et klassisk design med en naturtro flamme og en indbygget timer perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om bloklyset fra Star Trading- Klassisk design.- Naturtro flamme.- Built-In Led- Bloklyset passer godt i spisestuen.- Bloklyset passer godt i stuen.- Batteri: 2 X AA- Diameter: 75 mm.- IP Rating: IP 20.- Brændetid: 10000.0 timer.- Timer-funktion 6 timer.- Batteri medfølger ikke.. Køb LED-lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • L:a Bruket 248 Duftkort Grapefruit - Duftlys Beige - 11318

  L:a Bruket 248 Duftkort Grapefruit - Duftlys Beige - 11318
  Duftkortet fra L:a Bruket er fremstillet af papir med en overflade med duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet perfekt til walk-in garderoben, til garderoben og til badeværelset. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stelton Ora Lysestage - Fyrfadsstager Rustfrit Stål Sort - 110

  Stelton Ora Lysestage - Fyrfadsstager Rustfrit Stål Sort - 110
  Lysestagen fra Stelton er fremstillet af sort, slidstærkt rustfrit stål med tre holdere til at give et behageligt lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om lysestagen fra Stelton- Passer godt med normale stearinlys.- Findes også som lysestage.- Smukke, rå linjer. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Wik & Walsøe Alv Fyrfadsstage 9 Cm - Fyrfadsstager Grå - 76002

  Wik & Walsøe Alv Fyrfadsstage 9 Cm - Fyrfadsstager Grå - 76002
  Kollektionen er kendetegnet ved de smukke og klassiske Wik & Walsøe træk. Materialet er feldspat porcelæn som er fremstillet af naturlige råvarer, såsom kvarts, feldspat og kaolin ler. Feltspaltporcelæn er velegnet til daglig brug. Kan anvendes i mikrobølgeovne og ovne, hurtige og store temperatursvingninger bør undgås, da det kan forårsage porcelænet til at knække.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage Gennemsigtig 29 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 371535

  Ernst Lysestage Gennemsigtig 29 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 371535
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent, klassisk design til alle hjem og stilarter. Den er fremstillet af klart glas perfekt som stemningslys. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Kombinér lysestagen med en vase fra Ernst Kirchsteiger.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stoff Nagel Bund Rektangulær 17 x 30 Cm Smoked Brown - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Brun - 2004

  Stoff Nagel Bund Rektangulær 17 x 30 Cm Smoked Brown - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Brun - 2004
  Bunden fra STOFF har et elegant design i glas for at reflektere lyset smukt med en rektangulær form og en røget farve. Den har et tyndt lag i filt på undersiden perfekt til at beskytte mod ridser. Vælg mellem to forskellige farver. Om bunden fra STOFF- Passer til en STOFF Nagel lysestage.- Bunden findes i forskellige farver.- Findes også som firkantet bund i glas.- Størrelse: 17 x 30 cm.- Fremstillet i Kina. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dorre Elvira Led-lys 16 Cm - LED-lys Plast Hvid - 5-8371

  Dorre Elvira Led-lys 16 Cm - LED-lys Plast Hvid - 5-8371
  LED-lyset fra Dorre har en naturlig, hvid farve med behagelig glans til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. Det er fremstillet af plastik med et batteridrevet design for sikker brug. Om LED-lyset fra Dorre- Behagelig glans.- Naturlig, hvid farve.- Batteridrevet design.- LED-lyset kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af LED-lyset- Rengøres med en fugtig klud.. Køb LED-lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs / Orange - Lysestager Glas Hvid - 5280602727

  Byon Calore Lysestage Xs / Orange - Lysestager Glas Hvid - 5280602727
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4- Olive Lysestage - Lysestager Stål Olivengrøn - 4817429

  Audo Copenhagen Kubus 4- Olive Lysestage - Lysestager Stål Olivengrøn - 4817429
  Lysestagen fra Audo Copenhagen har et velkendt, elegant design der aldrig går af mode. Den har en geometrisk form med en moderne fremtoning og en tydelig funktion perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Originaldesign fra 1962. Designet af Mogens Lassen. Om lysestagen fra Audo Copenhagen- Findes i forskellige udformninger.- Originaldesign fra 1962.- Designet af Mogens Lassen.- Fra kollektionen Kubus.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muubs Aion Lysestage Xl - Lysestager Støbejern Sort - 9280000103

  Muubs Aion Lysestage Xl - Lysestager Støbejern Sort - 9280000103
  Lysestagen fra Muubs er fremstillet af håndlavet støbejern med et naturligt, unikt look til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. Vælg mellem forskellige størrelser. Om lysestagen fra Muubs- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Aion er påskønnet for det naturlige, skulpturelle look og det håndlavede design.- Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Born In Sweden Puzzle Candle Holders 2-pack White - Lysestager Pulverlakeret Stål Hvid - 7340146-2

  Born In Sweden Puzzle Candle Holders 2-pack White - Lysestager Pulverlakeret Stål Hvid - 7340146-2
  Puslespil stearinlysater fra Born in Sweden, fås i tre størrelser og flere forskellige farver, er designet til nemt at blande og matche for at skabe dit eget personlige og unikke arrangement. Denne pakke indeholder en lille og en mellemstor lysestage. Også tilgængelig i større størrelse. Leveres i en pakke med en, to eller tre stearinlysholdere. Hver lysestage indeholder en silikone ring for at undgå dripping wax.design: David Olschewski. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Indsats 5 Stk - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 30202

  Klong Constella Indsats 5 Stk - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 30202
  Med dette indlæg kan du ændre den fra en holder til fyrfadslys til en lysestage Sælges i pakke med 5 stk.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage Med Indsats I - Fyrfadsstager Glas Beige - 151206

  Ernst Lysestage Med Indsats I - Fyrfadsstager Glas Beige - 151206
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i metal med en aflang indsats i glas for at reflektere lyset smukt. Den har en elegant form med en smal silhuet som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af metal.- Indsats i glas.- Harmonisk lys.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Højde: 260 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm farvet - Fyrfadsstager Glas Hør - 1051433

  Iittala Kastehelmi Lanterne 6,4 Cm farvet - Fyrfadsstager Glas Hør - 1051433
  Lanternen fra Iittala har et ikonisk design med et dråbeformet mønster for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Oiva Toikka. Om lanternen fra Iittala- Dråbeformet mønster.- Ikonisk design.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Finland.- Fra kollektionen Kastehelmi. Vedligeholdelse af lanternen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Oyoy Savi Lysestage Børstet - Fyrfadsstager Messing - L300425

  Oyoy Savi Lysestage Børstet - Fyrfadsstager Messing - L300425
  Lysestagen fra OYOY er fremstillet af solid messing med en elegant, stilren form der aldrig går af mode. Om lysestagen fra OYOY- Findes i udformninger.- Højde: 30 mm.- Diameter: 46 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skandinavisk Explore Gavesæt Duftlys 3-pak - Duftlys Bøg - 22003

  Skandinavisk Explore Gavesæt Duftlys 3-pak - Duftlys Bøg - 22003
  Gavesættet fra Skandinavisk har tre små duftlys med forfriskende dufte. Det har dekorative krukker i glas i forskellige farver perfekte til ethvert rum. Om gavesættet fra Skandinavisk- Tre duftlys i svensk rapsvoks med naturlig væge i bomuld.- Veganske, økologiske ingredienser.- Dekorative krukker i glas med låg i FSC-certificeret birk.- FSC-certificeret, genanvendelig gaveæske.- 1x FJÄLL duftlys.- 1x FJORD duftlys.- 1x ØY duftlys.- Størrelse: 3x 65 g.- Brændetid: 3x 20 timer.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus Ljussläckare Svart - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Lakeret Stål Sort - 11001

  Audo Copenhagen Kubus Ljussläckare Svart - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Lakeret Stål Sort - 11001
  Til den ikoniske Kubus Candle Holder er denne elegante snuffer en god tilføjelse. Undgå voks pletter på duge ved at bruge Kubus snuffer i stedet for at blæse lysene ud.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Aalto Lysestage 5 Cm - Lysestager Messing - 1069013

  Iittala Aalto Lysestage 5 Cm - Lysestager Messing - 1069013
  Lysestagen fra Iittala er fremstillet af messing med en organisk form for at reflektere lyset smukt. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Kombinér lysestagen med Alvar Aalto produkter fra Iittala. Om lysestagen fra Iittala- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som 2-pak.- Organisk form.- Fremstillet af messing. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Meraki Duftlys L Sandcastles & Sunsets - Duftlys Mix - 308150031

  Meraki Duftlys L Sandcastles & Sunsets - Duftlys Mix - 308150031
  Meraki fra Meraki Duftlys L, Sandcastles & Sunsets. Duftlys Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing - 31408

  Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing - 31408
  Lysestagen fra Klong har et muntert design i messing med justérbare halvcirkler for at skabe dit eget smukke design. Fås i flere forskellige stile. Elegant look med en fantasifuld funktion. Designet af Eva Schildt. Om lysestagen fra Klong- Fremstillet af messing.- Justérbare halvcirkler.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Fill Me Up Lysestage 12x15 Cm Small - Fyrfadsstager Keramik Shiny Mole - 202071m

  Dbkd Fill Me Up Lysestage 12x15 Cm Small - Fyrfadsstager Keramik Shiny Mole - 202071m
  Lysestagen fra DBKD har et asymmetrisk design i keramik med en blød, afrundet form og to lysestager perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra DBKD- Asymmetrisk design.- Fremstillet af keramik.- To lysestager.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Bredde: 120 mm.- Længde: 150 mm.- Højde: 50 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mirr Fyrfadsstage 7,5 cm Frostgrå

  Mirr Fyrfadsstage 7,5 cm Frostgrå
 • Hay Spiral Stearinlys 6-pak ne / Lyseblå / Mint - Lys Paraffin Grøn - AB339-A897-AN97

  Hay Spiral Stearinlys 6-pak ne / Lyseblå / Mint - Lys Paraffin Grøn - AB339-A897-AN97
  Stearinlys fra Hay med en skulpturel, fremtrædende form for med det samme at tiltrække opmærksomhed perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.- Diameter: 26 mm.- Højde: 190 mm.- Brændetid: 6 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Oyoy Kojo Hurricane Lysestage - Lysestager Glas Rose - L300920

  Oyoy Kojo Hurricane Lysestage - Lysestager Glas Rose - L300920
  Lysestagen fra OYOY har en elegant, organisk form i mundblæst glas med smukke variationer perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. . Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om lysestagen fra OYOY- Elegant design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Kojo. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lyngby fyrfadsstage 6,5 cm lilla

  Lyngby fyrfadsstage 6,5 cm lilla
  Lyngby stagen i lilla glas. H6,5 cm Elegant fyrfadsstage der står smukt alle steder i hjemmet. Kombiner de forskellige farver så de passer med din stil eller humør. Stagerne giver et smukt og varmt skær.
 • Cozy Living Cozy Candle Candleholder- White- S- 18h Stearinlys L - Lys Paraffin Light Stone Grey - 2907

  Cozy Living Cozy Candle Candleholder- White- S- 18h Stearinlys L - Lys Paraffin Light Stone Grey - 2907
  Stearinlyset fra Cozy Living er fremstillet af 100 % paraffinvoks med en munter form og en lang brændetid. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Om stearinlyset fra Cozy Living- Findes i forskellige farver.- Findes i forskellige former.- 100% paraffinvoks.- Brændetid: 18-44 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage Ravfarvet - Lysestager Borosilicate Glass Amber - 507952

  Hay Flare Lysestage Ravfarvet - Lysestager Borosilicate Glass Amber - 507952
  Lysestage fra Hay i borosilikatglas med et muntert design i et væld af livlige farver og en kontrastfyldt kant hele vejen rundt. Kombinér lysestagen med farverige stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Findes i forskellige farver.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • L:a Bruket 254 Bastu Duftlys 50 g - Duftlys - 11313

  L:a Bruket 254 Bastu Duftlys 50 g - Duftlys - 11313
  Duftlyset fra L:a Bruket er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum og har en duft i organisk sojavoks af træ med cedar strejf. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Praktisk, varmebeskyttende låg. Om duftlyset fra L:a Bruket- Duft af træ med cedar strejf.- Fremstillet af sojavoks.- Organisk.- Mundblæst, ravfarvet glaskrukke med låg.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Lysestage 12 Cm - Lysestager Porcelæn Hvid - 1061132

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Lysestage 12 Cm - Lysestager Porcelæn Hvid - 1061132
  Lysestagen fra Royal Copenhagen er fremstillet af riflet porcelæn med et ikonisk blomstermønster med en blå, elegant farve. Den har en klassisk form med et iøjnefaldende design der passer til enhver stil. Designet af Karen Kjældgård-Larsen. Om lysestagen fra Royal Copenhagen- Denne lysestage er en del af Royal Copenhagen-kollektionen.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Fremstillet af porcelæn.- Blåt mønster.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4- Ivory Lysestage Ivory - Lysestager Stål Elfenben - 4817649

  Audo Copenhagen Kubus 4- Ivory Lysestage Ivory - Lysestager Stål Elfenben - 4817649
  Lysestagen fra Audo Copenhagen har et velkendt, elegant design der aldrig går af mode. Den har en geometrisk form med en moderne fremtoning og en tydelig funktion perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Originaldesign fra 1962. Designet af Mogens Lassen. Om lysestagen fra Audo Copenhagen- Findes i forskellige udformninger.- Originaldesign fra 1962.- Designet af Mogens Lassen.- Fra kollektionen Kubus.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Skytsengel 14 Cm Forgyldt - Lysestager Messing Guld - 24

  Skultuna Skytsengel 14 Cm Forgyldt - Lysestager Messing Guld - 24
  Som en beskyttende symbol er englen betydningsfuld for mange. Idag bliver englen anvendt ved både dåb og konfirmation og er en værdsat gave. Skytsenglen er forgyldt og kan poleres med en fugtig klud og efterfølgende tør.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Pols Potten Twiggy With Squirrels - Fyrfadsstager Metal Silver - 375-225-022

  Pols Potten Twiggy With Squirrels - Fyrfadsstager Metal Silver - 375-225-022
  Pols Potten fra Twiggy With Squirrels. Fyrfadsstager Silver Metal. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Candle Small Green And Brown lys S t Grønt Lysegråt - Lys Stearin Blå - AB401-A601-AN82

  Hay Column Candle Small Green And Brown lys S t Grønt Lysegråt - Lys Stearin Blå - AB401-A601-AN82
  Bloklys fra Hay med forskellige, muntre mønstre i smukke farver som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Om bloklyset fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Europa.- 90% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Cooee Design Lysestage 29 Cm - Fyrfadsstager Rustfrit Stål Sort - HI-029-02-BK

  Cooee Design Lysestage 29 Cm - Fyrfadsstager Rustfrit Stål Sort - HI-029-02-BK
  Lysestagen fra Cooee Design har et elegant design i rustfrit stål med en lang fod perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af rustfrit stål.- Lang fod.- Højde: 290 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Karlskrona Lampfabrik Flaggskär Petroleumslampe - Paraffin & Olielamper Poleret Messing - N242M

  Karlskrona Lampfabrik Flaggskär Petroleumslampe - Paraffin & Olielamper Poleret Messing - N242M
  Flaggskär er en traditionel paraffinlampe fra slutningen af ​​det 19. århundrede med en moderne vintage, der er blevet en meget værdsat dekorativ belysning i moderne hjem. Lampen har en smuk olie-sag lavet af metal, fås i tre forskellige farver at vælge imellem, hvilket helt sikkert vil tilføje yderligere elegance til dit hjem. Den runde brænder er lavet af poleret messing, med undtagelse af en variant i nikkelbelagt messing. Den lysstyrke, som paraffinlampen udsender, svarer til omtrent samme lysstyrke som fra ti stearinlys. Opret din egen lampefamilie med flere forskellige størrelser og farvekombinationer. Information Oil Taske fremstillet af metal til rådighed i tre forskellige farver brænder i poleret messing og nikkelplettet Messing 10 '' 'rundbrænder paraffinolie er ikke inkluderet højde 33 cm designet af Karlskrona Lampfabrik. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Karlskrona Lampfabrik Lyckeby Petroleumslampe - Paraffin & Olielamper Sort - N234N

  Karlskrona Lampfabrik Lyckeby Petroleumslampe - Paraffin & Olielamper Sort - N234N
  Lyckeby fotogenlampa fra Karlskrona Lampfabrik. Lyckeby er måske den mest klassiske petroleumslampe af dem alle. Den har været i produktion siden 1884. Loftlampen hænges op med den medfølgende 50 cm lange kæde. Lyckeby er fremstillet af smedejern med skærm af spundet aluminium. Glasset er mundblæst. Petroleumslampen er ikke bare en stemningsfuld og dekorativ indretningsdetalje. Et rum oplyst af en petroleumslamper er helt specielt med det varme skær og smukke skygger som kun levende lys kan give.Godt at vide:Materiale: Sortlakeret smedejern med poleret detaljer i messing. Glas. Lyskilde: 14” Rundbrændere. Paraffinolie indgår ej.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Design Letters Lysindsats - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Rustfrit Stål Nude - 10101004NUDE

  Design Letters Lysindsats - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Rustfrit Stål Nude - 10101004NUDE
  Lysholder indsats som forvandler din Favorit vase eller espressokop fra Design Letters til en lysestage. Lysholderen findes i forskellige farver.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Gloria Lysholder 44 Cm - Lysestager Nikkel Nickel - 31405

  Klong Gloria Lysholder 44 Cm - Lysestager Nikkel Nickel - 31405
  Lysholderen fra Klong har et skulpturelt design med en holder i midten. Lysholderen har et enkelt, moderne look. Den er fremstillet af nikkelbelagt messing. Designet af Broberg & Ridderstråle. Om lysholderen fra Klong- Lysholderen kommer i 2 forskellige størrelser.- Designet i Sverige Vedligeholdelse af lysholderen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Kin Sæt Med 5 - Fyrfadsstager Messing Hvid - 763-W

  Skultuna Kin Sæt Med 5 - Fyrfadsstager Messing Hvid - 763-W
  Kin er en serie med smukke fyrfadsstager designet af det internationalt succesfulde designer studio Claesson Koivisto Rune. Disse stilfulde stager er perfekte til fyrfadslys og smukke at sætte på bordet, både i en gruppe eller enkeltvis. Kin findes i flere forskellige farver og fælles for alle er det elegante og luksuriøse look.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Rosendahl Filigran Optic jubilæums fyrfadsstage blush Ø11 cm

  Rosendahl Filigran Optic jubilæums fyrfadsstage blush Ø11 cm
  Designet er simpelt men elegant, og er lavet i mundblæst hvirvlet glas, som lader fyrfadslyset være i fokus. Denne Optic jubilæumsudgave i blush-farvet glas er skabt ud fra samme design- og formsprog som den verdensberømte danske designer Lin Utzons populære Filigran vase fra 2007. For at skabe den hvirvlende dimension i glasset skal det faktisk drejes i formen for at kunne skabe mønstret, der kendetegner både Optic vasen samt Optic fyrfadsstagen. Når fyrfadslyset tændes i stagen giver den særlige glasteknik en nærmest optisk effekt gennem glasset. Så lad Optic Filigran fyrfadsstagen stå i dit hjem og skabe lys og varme på smukkeste vis.
 • Holmegaard Lumi Stearinlys Ring Ø8cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 4343626

  Holmegaard Lumi Stearinlys Ring Ø8cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 4343626
  Denne stilfulde stearinlysring i glas passer perfekt sammen med Lumi Candle Holder, men er også rart sammen med andre smukke stearinlysholdere. Det fine glas skaber et klassisk og smukt udtryk, der bliver endnu finere, når lyset lyser. Stysingen er tilgængelig i forskellige farver.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lysestage Xs Støvblå - Lysestager Mundblæst Glas Dusty Blue - 3677108

  Tell Me More Lyric Lysestage Xs Støvblå - Lysestager Mundblæst Glas Dusty Blue - 3677108
  Lysestagen fra Tell Me More har farvet, elegant design i mundblæst glas med smukke variationer perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om lysestagen fra Tell Me More- Elegant design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Fra kollektionen Lyric.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kun til indendørs brug.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Bredde: 80 mm.- Højde: 80 mm.- Længde: 80 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • CRÉTON MAISON Glas fyrfadsstage 2 stk (CLEAR, ONESIZE)

  CRÉTON MAISON Glas fyrfadsstage 2 stk (CLEAR, ONESIZE)
  Glas fyrfadsstage 2 pak fyrfadsstage fra Créton Maison. Farve: Klar Materiale: Glas Mål: 7,5 x 4,5 x 8 cm
 • Holmegaard Dwl Bloklysestage Ø17cm - Lysestager Læder Klar - 4343522

  Holmegaard Dwl Bloklysestage Ø17cm - Lysestager Læder Klar - 4343522
  Design with Light-serien er kendt og populær for sit stramme stilrene design. Med det klare glas og naturlæderstroppen som en fin detalje er serien blevet indbegrebet af den skandinaviske designtradition. Bloklysestagen her passer naturligvis til markedets standardbloklys med en diameter på 5 cm. For at sætte prikken over i’et i fejringen af lyset som fænomen, har Maria Berntsen skabt et stilfuldt kegleformet julelys i hvidt stearin, der passer perfekt til stagens omkreds og på smukkeste vis tæller ned til julens komme gennem hele december. Kalenderlyset kan tilkøbes, artikelnummer: 4343551. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jakobsdals Lagoon Lysestage 10 Cm - Lysestager Glas Hvid - N892134-01

  Jakobsdals Lagoon Lysestage 10 Cm - Lysestager Glas Hvid - N892134-01
  Lysestagen fra Jakobsdals er fremstillet af farvet glas med smukke, unikke variationer perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Om lysestagen fra Jakobsdals- Jordagtig, harmonisk farve med smukke variationer.- Fremstillet af glas.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Håndlavet.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Aytm Tota Lanterne Large /navy - Fyrfadsstager Glas Sort - 500879000010

  Aytm Tota Lanterne Large /navy - Fyrfadsstager Glas Sort - 500879000010
  Tota lanterne fra AYTM, skaber en hyggelig stemning og lys i rummet. Lanternen er fremstillet af glas i smukke nuancer og farvekontraster. Findes i flere farver og størrelser. . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • L:a Bruket 182 Duftkort Tabac - Duftlys Grå - 11024

  L:a Bruket 182 Duftkort Tabac - Duftlys Grå - 11024
  Duftkortet fra L:a Bruket er fremstillet af papir med en overflade med duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet perfekt til walk-in garderoben, til garderoben og til badeværelset. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Audo Copenhagen Clip Væglyseholder 34 Cm - Lysestager Messing - 4809839

  Audo Copenhagen Clip Væglyseholder 34 Cm - Lysestager Messing - 4809839
  Væglyseholderen fra Audo Copenhagen har et enkelt, tidløst design perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den har en rund fod med en pig og en lige, lang fæstning i stål og messing. Om væglyseholderen fra Audo Copenhagen- Passer godt med stearinlys.- Passer godt med bloklys.- Dybde: 120 mm.- Bredde: 100 mm.- Højde: 340 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jakobsdals Lagoon Lysestage 10 Cm Offwhite - Lysestager Glas Off-White - N892134-11

  Jakobsdals Lagoon Lysestage 10 Cm Offwhite - Lysestager Glas Off-White - N892134-11
  Lysestagen fra Jakobsdals er fremstillet af farvet glas med smukke, unikke variationer perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Om lysestagen fra Jakobsdals- Jordagtig, harmonisk farve med smukke variationer.- Fremstillet af glas.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Håndlavet.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • &Tradition Momento Jh39 Lysestage - Fyrfadsstager Keramik Rødbrun - 25050164

  &Tradition Momento Jh39 Lysestage - Fyrfadsstager Keramik Rødbrun - 25050164
  Lysestagen fra &Tradition er fremstillet af glaseret keramik i smukke farver perfekt til ethvert hjem. Den har et klassisk design med fokus på form og funktion. Designet af Jaime Hayon. Om lysestagen fra &Tradition- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Jaime Hayon.- Fra kollektionen Momento.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Narrow Lanterne 60,5cm Dark Antique - Fyrfadsstager Jern Sort - 203990261

  House Doctor Narrow Lanterne 60,5cm Dark Antique - Fyrfadsstager Jern Sort - 203990261
  Smal lanterne er en hyggelig indretningsdetaljer, der tilføjer lidt ekstra til en hjemlig følelse. Lygten er lavet af jern og har vinduer i glas. Sæt lanterne på gulvet i stuen, på sidebordet i hallen eller udenfor på balkonen under hyggelige sommeraftener.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead