Fyrfadsstager

I mørket om vinteren er det rart at kunne lyse op med fyrfadsstager og ha hyggelige, smukke øjeblikke derhjemme. Her er fyrfadslys som du kan købe online fra indretningsbutikker. Vi har samlet billeder og links til alt fra hængende fyrfadslysestager til store og små fyrfadslys du lægger på bordet.

Populær i fyrfadsstager

 • Kähler Urbania lyshus, glassalen

  Kähler Urbania lyshus, glassalen
  Med sit enkle og klassiske design vil denne fyrfadsstage fra Kähler, som forestiller Glassalen i Tivoli, med garanti sprede en hyggelig atmosfære i hjemmet. Lyshuset er en del af den velkendte og karakteristiske Urbania-serie, som er inspireret af klassis
 • Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 1010

  Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 1010
  Lysringen er lavet af glas og har en åbning på 25 millimeter. Bruges både som dekoration og som beskyttelse af bordet mod stearin. Karakteristika Bølget stearinlys fra Nybro Crystal lavet af glas Åbningen er 25 mm Beskytter bordet mod stearin dekorative. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fyrfadsstage Chub Grå

  Fyrfadsstage Chub Grå
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.

Flere tips om fyrfadsstager

 • &Tradition Collect Lysestage Sc57 H:11 Cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing - 25050038

  &Tradition Collect Lysestage Sc57 H:11 Cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing - 25050038
  Lysestagen fra &tradition har et dekorativt, skulpturelt design for et sofistikeret og elegant touch. Den er fremstillet af tidløs messing som ældes smukt. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om lysestagen fra &tradition- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Kan også placeres i en gruppe.- Fra kollektionen Collect.- Diameter: 204 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Frost fyrfadsstage, amber, medium

  Tell Me More Frost fyrfadsstage, amber, medium
  Frost er en fyrfadsstage fra Tell Me More, der er lavet af mundblæst glas og har et smukt matteret ydre. Stagen fremhæver et dygtigt håndværk lavet af dygtige glaspustere med årelang erfaring inden for kinesiske teknikker. Først mundblæses glasset og de
 • Lene Bjerre Candle Collection Lys Medium - Lysestager Paraffin Hvid - 466100709

  Lene Bjerre Candle Collection Lys Medium - Lysestager Paraffin Hvid - 466100709
  Dette stearinlys kommer fra Lene Bjerre og er tilgængelig i mange smukke farver. Lyset skaber en rolig og hyggelig atmosfære på værelset. Den er lavet af paraffinvoks, som er et mineralmateriale med bedre egenskaber end almindelig voks. Vælg blandt for eksempel sort, hvid, blå, grå og lyserød stearinlys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Boule lysestage, black, medium

  Tell Me More Boule lysestage, black, medium
  Den håndsmedede lysestage Boule fra Tell Me More vil fungere som en smuk dekoration i dit hjem. Da smedningen udføres efter gamle traditioner fra et enkelt stykke, vil hvert produkt være unikt i udseende og form. Lysestagen fås i tre forskellige størrels
 • Hilke Collection La Luna Lysestage Nikkelbelagt Messing 40 Cm - Lysestager Glas Nickel - 23435343

  Hilke Collection La Luna Lysestage Nikkelbelagt Messing 40 Cm - Lysestager Glas Nickel - 23435343
  Smuk håndlavet lysestage i nikkelbelagt messing med en dekorativ og elegant glaskugle. Hilke er luksuriøst svensk design med rødder i Italien. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. "La Luna" er italiensk og betyder måne. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing - 31408

  Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing - 31408
  Lysestagen fra Klong har et muntert design i messing med justérbare halvcirkler for at skabe dit eget smukke design. Fås i flere forskellige stile. Elegant look med en fantasifuld funktion. Designet af Eva Schildt. Om lysestagen fra Klong- Fremstillet af messing.- Justérbare halvcirkler.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Piece Of Me Lysestage - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Rustfrit Stål Messing - i599

  Carolina Gynning Piece Of Me Lysestage - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Rustfrit Stål Messing - i599
  Lysestagen fra Carolina Gynning har en elegant fremtoning perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den er fremstillet af messingbelagt stål med et smukt print for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om lysestagen fra Carolina Gynning- Elegant look.- Design i messingbelagt stål.- Højde: 80 mm.- Diameter: 70 mm.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.- Anvend tørt vasketøj.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kosta Boda Polar Lysestage 8,6 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 7062108

  Kosta Boda Polar Lysestage 8,6 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 7062108
  Lysestagen fra Kosta Boda har skulpturelt design i klart glas perfekt for designelskeren. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Göran Wärff. Om lysestagen fra Kosta Boda- Skulpturelt design.- Fremstillet af klart glas.- Fra kollektionen Polar.- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Kombinér lysestagen med en vase fra Kosta Boda.- Designet i Sverige. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dorre Alster Kandelabre 150cm - Lysestager Aluminium - 4-6047

  Dorre Alster Kandelabre 150cm - Lysestager Aluminium - 4-6047
  Med denne klassiske og elegante kandelabra har du plads til fem stearinlys, hvilket skaber en hyggelig følelse i rummet. Alster Candelabra passer dig, der har et større værelse eller en spisestue og ønsker at skabe en klassisk og eksklusiv atmosfære i hjemmet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Keramiklys - Lys Voks Guld - 28392

  Jonathan Adler Muse Keramiklys - Lys Voks Guld - 28392
  En duftsensation af bergamotte, svedsker, rav og vetiver. En frodig duft i farvet beholder som nemt kan genanvendes som vase. Brændetid er ca 40 timer. Minimer mængden af voks som samles i siderne af lyset ved at lade den brænde længere end 2-3 timer så hele overfladen er smeltet. Vægen skal altid trimmes inden lyset tændes.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngby Fyrfadsstage Ø6,7cm, - Fyrfadsstager Klar - 201293

  Lyngby Porcelæn Lyngby Fyrfadsstage Ø6,7cm, - Fyrfadsstager Klar - 201293
  Lyngby Porcelæn fra Lyngby Fyrfadsstage Ø6,7cm,. Fyrfadsstager Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Fyrfadsstage Large - Fyrfadsstager Keramik Hvid - 692354

  Kähler Hammershøi Fyrfadsstage Large - Fyrfadsstager Keramik Hvid - 692354
  Med et skandinavisk design der emmer af elegance, passer lysestagen perfekt i det moderne hjem. I serien findes forskellige vaser og stager i forskellige størrelser og farver, som er smukke at kombinere. . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • BITZ Kusintha fyrfadsstage 2 stk grøn

  BITZ Kusintha fyrfadsstage 2 stk grøn
  Fyrfadsstager fra Bitz Skrue op, for hyggen med disse to smukke Kunsintha fyrfadsstager fra Bitz i grøn. Fyrfadsstagerne i gennem farvet glas, og det riflede look, vil pynte fint på, fx sofabordet, eller i vindueskarmen. Gør en forskel, da en del af Kusintha-serien støtter et godt formål. Kusintha er et løbende støtteprojekt startet i 2018 af Christian Bitz og hans kæreste Lisette Rützou. Kusintha har fokus på verdens fattigste områder, blandt andet ved etablering af lokale brønde med rent drikkevand, sikring af afgrøder og fokus på, at børn får mulighed for at komme i børnehave og skole. Kusintha-kollektionen består af smukke glasprodukter, og ved hvert salg doneres en del af beløbet til Kusintha-projektet.
 • Eva Solo Acorn fyrfadsstage, grape, 2 stk.

  Eva Solo Acorn fyrfadsstage, grape, 2 stk.
  Tænd levende lys og gør det lidt ekstra hyggeligt med disse stilfulde lysestager fra Eva Solo. Du kan bruge dem enkeltvis eller som et sæt og vælge mellem flere forskellige farver. Lysestagen er lavet af UV-bestandigt glas, der reflekterer lyset på en sm
 • Voluspa Duftlys Santiago Huckelberry Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7232

  Voluspa Duftlys Santiago Huckelberry Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7232
  Santiago Huckelberry Glass Candle fra Voluspa har en duft af moden huckleberry samt vanilie og knust sukkerrør. Brændetid: 100 timer. 455 gram. Duftfamilie: Frugt. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark green, medium

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark green, medium
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Indigo - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Blå - 4343646

  Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Indigo - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Blå - 4343646
  Tilføj noget ekstra til dit hjem med denne elegante glas stearinlysring. Takket være sit stilfulde design kan glasringen bruges hele året rundt. Placer dit lysestage med stearinlyset på spisebordet, skænk i stuen eller hallen sammen med en buket af dejlige blomster eller andre ornamenter.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Magnor Iglo Lanterne 22 Cm - Lysestager Glas Blå - 306732

  Magnor Iglo Lanterne 22 Cm - Lysestager Glas Blå - 306732
  Lanternen fra Magnor har et unikt, udtryksfuldt design i mundblæst glas. Designet af KNUT & KJARTAN. Om lanternen fra Magnor- Fremstillet af glas.- Kan bruges som en lanterne og en vase.- Højde: 220 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Golden Fleece Yellow - 45800441

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Golden Fleece Yellow - 45800441
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ester & Erik Candle 32 Cm In Box 4-pack - Lys Paraffin Eucalyptus - 0304-66

  Ester & Erik Candle 32 Cm In Box 4-pack - Lys Paraffin Eucalyptus - 0304-66
  ester & erik fra Candle 32 cm in box 4-pack, Eucalyptus. Lys Eucalyptus Paraffin. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage H4 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 151501

  Ernst Lysestage H4 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 151501
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i børstet aluminium med en minimalistisk form der aldrig går af mode. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Egnet til kertelys.- Elegant design.- Fremstillet af børstet aluminium.- Findes også som lysestage i messing.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 92 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Ring Lysestage L Ø27 Cm - Lysestager Jern Sort - 205340860

  House Doctor Ring Lysestage L Ø27 Cm - Lysestager Jern Sort - 205340860
  Lysestagen fra House Doctor er perfekt til den kommende sæson og til at live borddækningen op og har et stilrent, minimalistisk design. Den er fremstillet af sort jern med flere lysestager. Om lysestagen fra House Doctor- Stilrent, minimalistisk design.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Højde: 115 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Menu Pov Oval Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Stål Sort - 4817539

  Menu Pov Oval Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Stål Sort - 4817539
  POV Oval fra Menu, designet af note Design Studio er smuk med sit grafiske designsprog. Det ser godt ud alene eller i en gruppe. I en vis vinkel kan man opleve, at lyset flyder i luften. Lysestagen er tilgængelig i sort eller messing.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslygte S - Fyrfadsstager Glas Mørkegrå - 163027

  Tell Me More Lyric Lyslygte S - Fyrfadsstager Glas Mørkegrå - 163027
  Lysestagen fra Tell Me More er perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt og er fremstillet af farvet glas med smukke, unikke variationer. Den har en jordagtig, harmonisk farve som giver et blødt og spredt lys. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Tell Me More- Jordagtig, harmonisk farve med smukke variationer.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Håndlavet.- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Vase/lysestage 10,5 Cm - Lysestager Porcelæn Hvid - 14-8663-3951

  Villeroy & Boch Colourful Spring Vase/lysestage 10,5 Cm - Lysestager Porcelæn Hvid - 14-8663-3951
  Vase/lysestage fra Villeroy & Boch er en del af serien Colourful Spring. Det fine og farveglade design giver en herlig stemning på bordet. Serien er fremstillet af porcelæn.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Lysestage Small - Lysestager Keramik Hvid - 692341

  Kähler Hammershøi Lysestage Small - Lysestager Keramik Hvid - 692341
  Kähler lysestage har et stilfuldt og afslappet design. Anvend stagen alene eller kombiner den med andre stager i hammershøi serien og skab en skøn atmosfære i hjemmet. . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skandinavisk Nordlys Scented Candle 90g - Duftlys Glas - 20119

  Skandinavisk Nordlys Scented Candle 90g - Duftlys Glas - 20119
  Skandinavisk fra Nordlys Scented Candle 90g. Duftlys Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Pols Potten Spartan Candle Holder 22 Cm Yellow - Fyrfadsstager Metal Gul - 300-225-061

  Pols Potten Spartan Candle Holder 22 Cm Yellow - Fyrfadsstager Metal Gul - 300-225-061
  Pols Potten fra Spartan Candle Holder 22 cm, Yellow. Fyrfadsstager Gul Metal. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nola Fyrfadsstage Large - Fyrfadsstager Messing - 71111681

  Broste Copenhagen Nola Fyrfadsstage Large - Fyrfadsstager Messing - 71111681
  Broste Copenhagen fra Nola Fyrfadsstage, Large. Fyrfadsstager Messing . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Richard Hutten Lysestage 36,5 Cm Sølv - Lysestager Sølvbelagt Messing Silver - 785-MS

  Skultuna Richard Hutten Lysestage 36,5 Cm Sølv - Lysestager Sølvbelagt Messing Silver - 785-MS
  Lysestagen er designet af Richard Hutten for Skultuna. Richard Hutten er en af Hollands mest succesfulde designere samt en af medlemmerne af Droog Design. Denne tidløse stage findes i tre forskellige højder.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Hk Lysestage 2-pak - Lysestager Rustfrit Stål Silver - 3586807

  Georg Jensen Hk Lysestage 2-pak - Lysestager Rustfrit Stål Silver - 3586807
  Disse stearinlysholdere har en afrundet form, der skaber et blødt udtryk. De er diskrete og tager ikke meget plads, hvilket gør det muligt for dem at blive placeret på mange forskellige overflader. Placer stearinlysholderne ved siden af ​​hinanden på køkkenbordet, på hylden eller sidebordet. Alternativt i forskellige rum. Perfekt til at give væk som en gave.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Candle Holder 12 Cm - Fyrfadsstager Keramik Indigo - 692593

  Kähler Hammershøi Candle Holder 12 Cm - Fyrfadsstager Keramik Indigo - 692593
  Denne elegante stearinlysholder tilhører Hammershø-serien af ​​Kähler og er pyntet af ikoniske riller, der karakteriserer serien. Lysestagen har et nordisk udtryk og bliver en god detalje på spisebordet eller i vinduet. Leveres i flere forskellige farver og størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysskål D12 H8.0 Sand - Lysestager Stentøj Hvid - 368115

  Ernst Lysskål D12 H8.0 Sand - Lysestager Stentøj Hvid - 368115
  Smuk lysskål fra Ernst som kan anvendes året rundt og dekoreres med sæsonens farver og materialer. Kommer i to forskellige størrelser.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lyslygte S Olivengrøn - Fyrfadsstager Glas Olive Green - 163091

  Tell Me More Lyric Lyslygte S Olivengrøn - Fyrfadsstager Glas Olive Green - 163091
  Lysestagen fra Tell Me More er perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt og er fremstillet af farvet glas med smukke, unikke variationer. Den har en jordagtig, harmonisk farve som giver et blødt og spredt lys. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Tell Me More- Jordagtig, harmonisk farve med smukke variationer.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Håndlavet.- Fremstillet af glas.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Cooee Design Gry fyrfadsstage, smoke

  Cooee Design Gry fyrfadsstage, smoke
  Fyrfadsstage fra serien Gry fra svenske Cooee Design. Hele Gry-serien er lavet af mundblæst glas, hvilket gør hvert produkt unikt. Det struktur mønstrede glas reflekterer lyset fint og skaber smukke mønstre på overfladen, hvor stagen står. Stagen er 7 ce
 • By Lassen Kubus 1 Ljusstake Burnished Copper - Lysestager Kobber - 10701

  By Lassen Kubus 1 Ljusstake Burnished Copper - Lysestager Kobber - 10701
  Med en skarp følelse af moderne funktionel stil designet Mogens Lassen den ikoniske stearinlysholder i 1962. En elegant lysestage lavet i Danmark, som er blevet en stor favorit over hele verden. Lysestagholderen har en firkantet form med plads til et aflange stearinlys. Med sit enkle og skandinaviske design passer det ind i alle moderne hjem.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fritz Hansen Jaime Hayon Candleholder Lysestage Single No1 H:10.5 Cm - Lysestager Messing - 840092

  Fritz Hansen Jaime Hayon Candleholder Lysestage Single No1 H:10.5 Cm - Lysestager Messing - 840092
  Lysestagen fra Fritz Hansen har et eksperimental, spændende design perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Smuk finish med et stilrent, elegant look. Designet af Jaime Hayon. Om lysestagen fra Fritz Hansen- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Elegant, eksklusivt design.- Fremragende, massivt materiale.- En perfekt gave.- Højde: 130 mm.- Diameter: 50 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Kin Lysestager 3-pak - Fyrfadsstager Messing - 763-2-4-5

  Skultuna Kin Lysestager 3-pak - Fyrfadsstager Messing - 763-2-4-5
  Lysestagerne fra Skultuna har et stilrent design med en praktisk funktion og tre forskellige former perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Placér på en varmeresistent overflade. Hold altid opsyn med lyset. Designet af Rune Koivisto Claesson. Om lysestagerne fra Skultuna- Stilrent design.- Praktisk funktion.- Tre forskellige former.- Højde: 45 mm.- Diameter: 120 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Fyrfadsstage 28 Cm - Fyrfadsstager Guld - 5017760

  Sagaform Fyrfadsstage 28 Cm - Fyrfadsstager Guld - 5017760
  Høj og dekorativ lysestager med et guldfarvet metalstel.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Lysestage Sæt 3 Dele Inklusive Lys - Lysestager Rustfrit stål - 3586634

  Georg Jensen Cobra Lysestage Sæt 3 Dele Inklusive Lys - Lysestager Rustfrit stål - 3586634
  Præcis som den mystiske slange, der har inspireret designeren, er det svært at få øjnene væk fra Cobra-lysestagerne især i opstillinger med to eller tre stager. De imponerende lysestager fås nu i tre forskellige størrelser, der kan sammensættes til et fascinerende tableau. Stearinlys inkluderet. Højde: 160 mm, 200 mm & 240 mm. Leveres i gaveæske.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Fyrfadsstage Infinity L - Fyrfadsstager Poleret Messing Dusty Pink - 616-P

  Skultuna Fyrfadsstage Infinity L - Fyrfadsstager Poleret Messing Dusty Pink - 616-P
  Uendelig stearinlysholder består af tre separate dele, en stearinlysholder og to lysreflektorer, som giver en uendelig variationer. Poleret messing skaber et varmt lys. Med uendelig den velkendte design Duo Bernadotte & Kylberg ønskede at skabe et uendeligt spil med lys. Tree dele: En stearinlysholder og to lysreflektorer / skjold.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Nobili Fyrfadsstage Small - Fyrfadsstager Keramik Nude - 692463

  Kähler Nobili Fyrfadsstage Small - Fyrfadsstager Keramik Nude - 692463
  Nobili er inspireret af de frosne nætter i vinterskoven, hvor skyggerne danser og stjernerne reflekterer i den bløde sne. Når lyset tændes vil hullerne i fyrfadsstagen skabe en hyggelig effekt. Stagen er håndmalet og findes i flere forskellige farver.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Bloomingville Fyrfadsstage Sæt - Fyrfadsstager Glas Multi - 82047622

  Bloomingville Fyrfadsstage Sæt - Fyrfadsstager Glas Multi - 82047622
  Sæt fra Bloomingville bestående af 5 smukke fyrfadsstager stående på en bakke af træ. OBS! fyrfadsstagerne er fremstillet af malet glas, hvilket betyder at de ikke tåler opvaskemaskine.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Frost fyrfadsstage, white, small

  Tell Me More Frost fyrfadsstage, white, small
  Frost er en fyrfadsstage fra Tell Me More, der er lavet af mundblæst glas og har et smukt matteret ydre. Stagen fremhæver et dygtigt håndværk lavet af dygtige glaspustere med årelang erfaring inden for kinesiske teknikker. Først mundblæses glasset og de
 • Menu Abacus Lysestage Ø12x8,5 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Klar - 4413002

  Menu Abacus Lysestage Ø12x8,5 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Klar - 4413002
  Lysestagen fra Menu har et enkelt, elegant design i mundblæst borosilikatglas. Den har en rund silhuet for at reflektere lyset smukt. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet i Danmark af Mentze Ottenstein. Inspireret af en traditionel kammerlysestage. Om lysestagen fra Menu- Enkel, elegant stil med rund silhuet.- Inspireret af en traditionel kammerlysestage.- Fremstillet af borosilikatglas.- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Download PDF for mere information.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Pols Potten Handsup! Candle Holder 38,5 Cm - Fyrfadsstager Porcelæn Mørkeblå - 230-225-039

  Pols Potten Handsup! Candle Holder 38,5 Cm - Fyrfadsstager Porcelæn Mørkeblå - 230-225-039
  Pols Potten fra Handsup! Candle Holder 38,5 cm. Fyrfadsstager Mørkeblå Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Blå - 1720

  Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Blå - 1720
  Denne runde stearinlys fra Nybro krystal er lavet af glas og har en dejlig blå farve. Hullet har en diameter på 2,5 cm.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Christmas Red - Lys Paraffin Rød - 1911-9955

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Christmas Red - Lys Paraffin Rød - 1911-9955
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Northern Granny Lysestage Høj - Lysestager Hvid - 809

  Northern Granny Lysestage Høj - Lysestager Hvid - 809
  Granny er inspireret af gammeldags lysestager med levende lys. Basen har en høj kant og fanger let smeltet voks. Materiale: stål og messing. Farve: hvid, mat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage H9cm Galvaniseret - Lysestager Galvaniseret Stål Metal - 152002

  Ernst Lysestage H9cm Galvaniseret - Lysestager Galvaniseret Stål Metal - 152002
  Ernst Candle Holder er lavet af galvaniseret metal og har et stilfuldt og industrielt udtryk. Med et simpelt design sprog og et skandinavisk design giver lysestysholderen dig en god detalje hjemme. Fås i flere størrelser.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage Med Indsats I - Fyrfadsstager Glas Beige - 151206

  Ernst Lysestage Med Indsats I - Fyrfadsstager Glas Beige - 151206
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i metal med en aflang indsats i glas for at reflektere lyset smukt. Den har en elegant form med en smal silhuet som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af metal.- Indsats i glas.- Harmonisk lys.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Højde: 260 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Opaque Objects Lysestage - Lysestager belagt Stål Guld - 655-4-G

  Skultuna Opaque Objects Lysestage - Lysestager belagt Stål Guld - 655-4-G
  Lysestagen fra Skultuna har et rum-inspireret design i belagt stål med en afrundet, ujævn form perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Skultuna- Rum-inspireret design.- Fremstillet af belagt stål.- Afrundet, ujævn form.- Højde: 30 mm.- Diameter: 55 mm.- Pakkeantal: 1. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead