Fyrfadsstager

I mørket om vinteren er det rart at kunne lyse op med fyrfadsstager og ha hyggelige, smukke øjeblikke derhjemme. Her er fyrfadslys som du kan købe online fra indretningsbutikker. Vi har samlet billeder og links til alt fra hængende fyrfadslysestager til store og små fyrfadslys du lægger på bordet.

Populær i fyrfadsstager

 • Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 1010

  Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 1010
  Lysringen er lavet af glas og har en åbning på 25 millimeter. Bruges både som dekoration og som beskyttelse af bordet mod stearin. Karakteristika Bølget stearinlys fra Nybro Crystal lavet af glas Åbningen er 25 mm Beskytter bordet mod stearin dekorative. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Lysmanchet Med Sølvkant - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 1042

  Nybro Crystal Lysmanchet Med Sølvkant - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 1042
  Wavy stearinlys fra Nybro Crystal har et gennemsigtigt udseende med en stilfuld grænse i sølv. Det er lavet af glas, hvilket skaber et elegant udtryk. Hullet har en diameter på 2,5 cm.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 2010

  Nybro Crystal Lysmanchet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 2010
  Lysringen er lavet af glas og har en åbning på 25 millimeter. Bruges både som dekoration og som beskyttelse af bordet mod stearin. Karakteristika Bølget stearinlys fra Nybro Crystal lavet af glas Åbningen er 25 mm Beskytter bordet mod stearin dekorative. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.

Flere tips om fyrfadsstager

 • Ernst Bloklys 10 Cm - Lys Paraffin Hvid - 350101

  Ernst Bloklys 10 Cm - Lys Paraffin Hvid - 350101
  Hvid søjle stearinlys med 30 timers brændeid.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Luxe Jar Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8231

  Voluspa Maison Luxe Jar Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8231
  Duftlyset fra Voluspa har en eksklusiv, crispy duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en duft med en vanilje. Det har 80h brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Champagne.- Eg.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 80 timer.- Vægt: 910 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8241

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Crisp Champagne - Duftlys - V8241
  Duftlyset fra Voluspa har en eksklusiv, crispy duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en duft af vanilje. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Champagne.- Eg.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Magnor Iglo Lanterne 22 Cm - Lysestager Glas Blå - 306732

  Magnor Iglo Lanterne 22 Cm - Lysestager Glas Blå - 306732
  Lanternen fra Magnor har et unikt, udtryksfuldt design i mundblæst glas. Designet af KNUT & KJARTAN. Om lanternen fra Magnor- Fremstillet af glas.- Kan bruges som en lanterne og en vase.- Højde: 220 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Mirr Lysestage Frost Grey H7,5 Cm - Lysestager Glas Grå - 209510020

  House Doctor Mirr Lysestage Frost Grey H7,5 Cm - Lysestager Glas Grå - 209510020
  Fyrfadsstagen fra House Doctor har et håndlavet design i glas og cement med et mosaikmønster og en grå farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om fyrfadsstagen fra House Doctor- Håndlavet design.- Fremstillet af glas.- Mosaikmønster.- Smuk, grå nuance.- Fyrfadsstagen kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fremstillet i Kina. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Star Trading Tall Lysestage 40 Cm - Adventsstager Træ Beige - 260-43

  Star Trading Tall Lysestage 40 Cm - Adventsstager Træ Beige - 260-43
  Lysestagen fra Star Trading har et minimalistisk design i træ med syv lyskilder og et smukt lys perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Star Trading- Minimalistisk design.- Fremstillet af træ.- E10- Lysestagen passer godt i stuen.- Dybde: 60 mm.- Bredde: 670 mm.- Højde: 400 mm.- IP Rating: IP 20.- Brændetid: 1000.0 timer.- Ledningslængde: 1800 mm.. Køb Adventsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fatboy Can-dolly Lysestage - Lysestager Aluminium Sandy Beige - 104937

  Fatboy Can-dolly Lysestage - Lysestager Aluminium Sandy Beige - 104937
  Lysestagen fra Fatboy er fremstillet af aluminium med iøjnefaldende, moderne design og en munter fremtoning. Den har en fin, pulverbelagt struktur med en elegant, holdbar overflade. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Fatboy- Download PDF for mere information.- Passer godt med standardlys.- Højde: 205 mm.- Længde: 160 mm.- Bredde: 95 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun til indendørs brug, tåler ikke fugt og vand.- Download PDF for mere information.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ferm Living Dito Lysestage 16x25 Cm Clear Blue - Lysestager Stentøj Bright Blue - 1104265137

  Ferm Living Dito Lysestage 16x25 Cm Clear Blue - Lysestager Stentøj Bright Blue - 1104265137
  Lysestagen fra ferm LIVING har et håndlavet design i glaseret stentøj med mat finish i forskellige farver at vælge mellem. Den har en taktil overflade med et unikt look perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lysestagen fra ferm LIVING- Håndlavet design.- Fremstillet af glaseret stentøj.- Mat finish.- Unik, taktil overflade.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Dito.- Passer til et 22 mm stearinlys. Mål på lysestagen:- Højde: 160 mm.- Bredde: 250 mm.- Dybde: 80 mm.- 16x25 cm. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stoff Nagel Nagel Lysestage 3-pak Rose Gold - Lysestager Zinklegering Roseguld - 9038

  Stoff Nagel Nagel Lysestage 3-pak Rose Gold - Lysestager Zinklegering Roseguld - 9038
  Nagel lysestage fra Stoff. Sæt med tre dele som du kan sammensætte som du ønsker. Findes i flere farver. Nagel lysestage, en klassisk reproduktion af Werner Stoff for Hans Nagel modul lysestage fra 1965. Den stilrene lysestage i krom eller messing passer både retro elskeren og den trendbevidste. Hver lysestage er et byggebart modul og du kan sammensætte dem som du vil. Køb flere stager og lav din egen unika STOFF lysestage. Originalen blev fremstillet af den tyske BMF (Bayerische Metallen Fabrik) i 60'erne og 70'erne og er idag en samleobjekt i hele verden. Nyproduktionen af stagerne sker under licens med Nagel Gmbh. Lysestagen er afpasset til en mindre størrelse stearinlys, 13 mm i diameter. Stagen er en smuk skulptur med eller uden lys. Lys kan købes separat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Bloklys 4x10 Cm S - Lys Stearin Hvid - 3654B

  Tell Me More Bloklys 4x10 Cm S - Lys Stearin Hvid - 3654B
  Bloklyset fra Tell Me More er fremstillet af 100 % stearin med en lang brændetid perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om bloklyset fra Tell Me More- Kombinér bloklyset med en Luna lysestage fra Tell Me More.- Stearinlyset findes i størrelser.- Fremstillet i Europa.- Certificering: Svanen.- 100% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Simply Black - 40910069

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Simply Black - 40910069
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Magnor Iglo Lanterne 15 Cm - Lysestager Glas Sort - 306721

  Magnor Iglo Lanterne 15 Cm - Lysestager Glas Sort - 306721
  Lanternen fra Magnor har et unikt, udtryksfuldt design i mundblæst glas. Designet af KNUT & KJARTAN. Om lanternen fra Magnor- Fremstillet af glas.- Kan bruges som en lanterne og en vase.- Højde: 150 mm.- Diameter: 140 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fatboy Can-dog Lysestage - Lysestager Aluminium Hvid - 103756

  Fatboy Can-dog Lysestage - Lysestager Aluminium Hvid - 103756
  Lysestagen fra Fatboy er fremstillet af aluminium med iøjnefaldende, moderne design og en munter fremtoning. Den har en fin, pulverbelagt struktur med en elegant, holdbar overflade. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Fatboy- Download PDF for mere information.- Passer godt med standardlys.- Bredde: 80 mm.- Højde: 11 mm.- Længde: 285 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun til indendørs brug, tåler ikke fugt og vand.- Download PDF for mere information.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Aleta Fyrfadsstage 77,5 Cm Natur - Fyrfadsstager Nature - 14590735

  Broste Copenhagen Aleta Fyrfadsstage 77,5 Cm Natur - Fyrfadsstager Nature - 14590735
  Broste Copenhagen fra Aleta Fyrfadsstage 77,5 cm, Natur. Fyrfadsstager Nature . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 4-pack - Lys Paraffin Noble Pine - 0304-60-0

  Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 4-pack - Lys Paraffin Noble Pine - 0304-60-0
  Håndlavede koniske stearinlys med et tyndt elegant punkt, fra Ester & Erik. Velegnet til de fleste lysestager og kandelabras. Høj kvalitet stearinlys lavet af paraffin i en variabel farve. Selvslukkende til din sikkerhed. Fjern stearinlys indpakket i silkepapir og pænt pakket i en kasse.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Cooee Design Lysestage 29 Cm - Fyrfadsstager Rustfrit Stål Coconut - HI-029-02-NT

  Cooee Design Lysestage 29 Cm - Fyrfadsstager Rustfrit Stål Coconut - HI-029-02-NT
  Lysestagen fra Cooee Design har et elegant design i rustfrit stål med en lang fod perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af rustfrit stål.- Lang fod.- Højde: 290 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark grey, medium

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark grey, medium
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • House Doctor Arch Candle Holder 43 Cm - Lysestager Messing Antique Brass - 203990751

  House Doctor Arch Candle Holder 43 Cm - Lysestager Messing Antique Brass - 203990751
  House Doctor fra Arch Candle Holder 43 cm, Antique Brass. Lysestager Antique Brass Messing. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Candle Holder Black - Lysestager Stål Sort - BL10004

  Audo Copenhagen Kubus 4 Candle Holder Black - Lysestager Stål Sort - BL10004
  Den klassiske lysestage Kubus er designet af Mogens Lassen i 1962 og er lavet i Danmark. Lysestagen er stilfuld, elegant og trendy. Med sit enkle design ser det smukt ud i hvert hjem. Lysestagen har fire arme med plads til fire stearinlys og fås i flere fantastiske farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage Med Indsats I - Fyrfadsstager Glas Beige - 151206

  Ernst Lysestage Med Indsats I - Fyrfadsstager Glas Beige - 151206
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i metal med en aflang indsats i glas for at reflektere lyset smukt. Den har en elegant form med en smal silhuet som passer harmonisk ind i omgivelserne. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af metal.- Indsats i glas.- Harmonisk lys.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Højde: 260 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Valkea Lanterne 6 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 1026846

  Iittala Valkea Lanterne 6 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 1026846
  Lanternen fra Iittala har et nordisk design med en enkel form med rene linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af glas med forskellige farver Giver et behageligt lys. Et must for den designinteresserede. Designet af Harri Koskinen. Om lanternen fra Iittala- Nordisk design med rene linjer.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Finland.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Vælg mellem forskellige farver. Vedligeholdelse af lanternen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Streamers Candle Holder 100 C Brown Marble - Lysestager Messing Brun Marmor - 600-BR-L-C

  Skultuna Streamers Candle Holder 100 C Brown Marble - Lysestager Messing Brun Marmor - 600-BR-L-C
  Streamers Candle Holder er resultatet af de fascinerende indtryk, der ramte designer Luca Nichetto efter en tur omkring Mexico. Volumen og elegance af den overraskende, men solid ligevægt i designet er inspireret af Central American Modernista Architecture. Lysestagerne er geometrisk designet i forskellige variationer og kombinationer i en symbiose med marmor og messing. Sammen skaber de et elegant designsprog mellem materialerne. Fås i flere farver og finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skandinavisk Fjäll Duftlys Med Låg 65 g - Duftlys Bøg Grå - 20211

  Skandinavisk Fjäll Duftlys Med Låg 65 g - Duftlys Bøg Grå - 20211
  Duftlyset fra Skandinavisk har en frisk duft i svensk rapsvoks med veganske ingredienser og en naturlig væge i bomuld for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Skandinavisk- Dette duftlys er en del af Skandinavisk-kollektionen.- Duftlys i svensk rapsvoks.- Krukke i matteret glas med en grå farve.- Låg i FSC-certificeret birk.- Veganske ingredienser.- Certificering: B Corp.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Notes: Heather, Thyme, Ground berries, Leaf sap.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Kåda Duftlys 150 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-5009-150-SV

  Torplyktan Kåda Duftlys 150 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-5009-150-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en frisk, beroligende skovduft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Duftlyset kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Dette duftlys er en del af Torplyktans Skogen kollektionen.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Candle Holder - Fyrfadsstager Keramik Indigo - 692595

  Kähler Hammershøi Candle Holder - Fyrfadsstager Keramik Indigo - 692595
  Denne elegante stearinlysholder tilhører Hammershø-serien af ​​Kähler og er pyntet af ikoniske riller, der karakteriserer serien. Lysestagen har et nordisk udtryk og bliver en god detalje på spisebordet eller i vinduet. Leveres i flere forskellige farver og størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Nobili fyrfadsstage juletræ nude 19 cm

  Kähler Nobili fyrfadsstage juletræ nude 19 cm
  Kählers smukkejuletræ fyrfadsstage er smuk i sig selv men også noget helt særligt med tændt lys i. De små huller sørger for at lyset trænger igennem og giver en helt særlig effekt med de skønneste silhoutter der bevæger i takt med lysets flamme. Står flot på bordet, reolen eller i vindueskarmen. Kan fx også anvendes med batterilys eller en lille batteri-lyskæde. Står flot alene eller samlet med de andre størrelser og farver. 19 cm nude
 • Louise Roe Candle Light Stearic Ø8 Cm - Lysestager Stearin Hvid - 10231-1-1

  Louise Roe Candle Light Stearic Ø8 Cm - Lysestager Stearin Hvid - 10231-1-1
  Louise Roe fra Candle Light Stearic Ø8 cm. Lysestager Hvid Stearin. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy T-light fyrfadsstage

  Frederik Bagger Crispy T-light fyrfadsstage
  Eksklusiv fyrfadsstage fra Frederik Bagger i Crispy serien. H6 cm, Ø9 cm Frederik Bagger Crispy T-light fyrfadsholder der med de smukke slibninger sørger for at lyset refelkteres smukt i hjemmet. Lysestage til fyrfadslys Flot design og blyfri krystalglas. 10 års garanti mod glaspest. Tåler opvaskemaskine
 • Cozy Living Rustic Bloklys Mocha S 10 Cm - Lys Paraffin Ruskind - 9096

  Cozy Living Rustic Bloklys Mocha S 10 Cm - Lys Paraffin Ruskind - 9096
  Stearinlyset fra Cozy Living. - Diameter: 70 mm.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Lille / Klart - Paraffin & Olielamper Glas Blå - 30600B

  Klong Patina Olielampe Lille / Klart - Paraffin & Olielamper Glas Blå - 30600B
  Broberg & Ridderstråle har gjort den gamle olie lampe til en trendy klassiker. Denne har en fransk brænder af høj kvalitet. Olie lampen er tilgængelig i tre forskellige størrelser. Forskellen mellem små og store er størrelsen af ​​beholderen. Patina Lille og Big har en brænder og en Cotton Wick, mens Patina Mini har en wick lavet om glasfiber, som vil give den samme slags lys som et stearinlys. Navnet Patina er inspireret af den smukke patina, at med tiden kommer fra fingeraftryk og cetera på kobberoverfladen.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fatboy Can-dog Lysestage - Lysestager Aluminium Orange - 105709

  Fatboy Can-dog Lysestage - Lysestager Aluminium Orange - 105709
  Lysestagen fra Fatboy er fremstillet af aluminium med iøjnefaldende, moderne design og en munter fremtoning. Den har en fin, pulverbelagt struktur med en elegant, holdbar overflade. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Fatboy- Download PDF for mere information.- Passer godt med standardlys.- Bredde: 80 mm.- Højde: 11 mm.- Længde: 285 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun til indendørs brug, tåler ikke fugt og vand.- Download PDF for mere information.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Wave Lysestage Ø9 Cm Støbejern - Fyrfadsstager Keramik Cast Iron - 20220501ci

  Dbkd Wave Lysestage Ø9 Cm Støbejern - Fyrfadsstager Keramik Cast Iron - 20220501ci
  Lysestagen fra DBKD har et organisk design i keramik med en rund fod med en bølget kant perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra DBKD- Fra kollektionen Wave.- Organisk design.- Fremstillet af keramik.- Bølget kant.- Passer til et kertelys.- Diameter: 90 mm.- Højde: 30 mm.- Lysestagen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric Lysestage Xs Lilla / Grå - Lysestager Mundblæst Glas Purple Grey - 3677109

  Tell Me More Lyric Lysestage Xs Lilla / Grå - Lysestager Mundblæst Glas Purple Grey - 3677109
  Lysestagen fra Tell Me More har farvet, elegant design i mundblæst glas med smukke variationer perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om lysestagen fra Tell Me More- Elegant design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Fra kollektionen Lyric.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kun til indendørs brug.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Bredde: 80 mm.- Højde: 80 mm.- Længde: 80 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Orange - 806-027or

  Byon Calore Lysestage Xs - Lysestager Glas Orange - 806-027or
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Luce Del Sole Lysestage 40 Cm - Lysestager Messing - 33467743

  Hilke Collection Luce Del Sole Lysestage 40 Cm - Lysestager Messing - 33467743
  Smuk håndlavet lysestage i solid messing. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Egenskaber: Luksuriøst svensk design med inspiration fra Italien Luce Del Sole er italiensk for solskind Lysestagen leveres i en smuk æske Lavet af 100% messing Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, warm grey, small

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, warm grey, small
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak Hørfarvet - Lys Paraffin Linen - 40910084

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak Hørfarvet - Lys Paraffin Linen - 40910084
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fyrfadsstage Cristia

  Fyrfadsstage Cristia
 • Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 4-pack - Lys Paraffin Pure White - 0304-31-0

  Ester & Erik Taper Candles Lacquer 32 Cm 4-pack - Lys Paraffin Pure White - 0304-31-0
  Håndlavede koniske stearinlys med et tyndt elegant punkt, fra Ester & Erik. Velegnet til de fleste lysestager og kandelabras. Høj kvalitet stearinlys lavet af paraffin i en variabel farve. Selvslukkende til din sikkerhed. Fjern stearinlys indpakket i silkepapir og pænt pakket i en kasse.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Audo Copenhagen Abacus Lysestage Ø12x8,5 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Klar - 4413002

  Audo Copenhagen Abacus Lysestage Ø12x8,5 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Klar - 4413002
  Lysestagen fra Audo Copenhagen har et enkelt, elegant design i mundblæst borosilikatglas. Den har en rund silhuet for at reflektere lyset smukt. Inspireret af traditionelle kammerlysestager. Designet i Danmark af Mentze Ottenstein. Om lysestagen fra Audo Copenhagen- Enkel, elegant stil med rund silhuet.- Inspireret af en traditionel kammerlysestage.- Fremstillet af borosilikatglas.- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Download PDF for mere information.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8116

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8116
  Duftlyset fra Voluspa har en sødlig, frugtagtig duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en beroligende følelse. Det har 25 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig, sødlig duft med et strejf af træ.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første anvendelse.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. White peach, Berries, Rose water, Sweet vanilla, Sandalwood.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Torplyktan Rimfrost Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1006-310-SV

  Torplyktan Rimfrost Duftlys 310 g Med Låg - Duftlys Soja Voks - TL-1006-310-SV
  Duftlyset fra Torplyktan har en ren, frisk duft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om duftlyset fra Torplyktan- Duftlys i organisk sojavoks.- Krukke i genanvendt glas.- Låg i træ.- Duftlyset kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som duftspreder.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Dette duftlys er en del af Torplyktans De fyra årstiderna kollektionen.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Candle Plate With Peg - Lysestager Stentøj Hvid - 264553

  Ernst Candle Plate With Peg - Lysestager Stentøj Hvid - 264553
  Smuk stearinlys med en pinde for at holde stearinlyset på plads. Brug enten et lysekrone lys eller en søjle stearinlys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Valkea Lanterne 6 Cm Rain - Fyrfadsstager Glas Reng - 1026848

  Iittala Valkea Lanterne 6 Cm Rain - Fyrfadsstager Glas Reng - 1026848
  Lanternen fra Iittala har et nordisk design med en enkel form med rene linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af glas med forskellige farver Giver et behageligt lys. Et must for den designinteresserede. Designet af Harri Koskinen. Om lanternen fra Iittala- Nordisk design med rene linjer.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Finland.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Vælg mellem forskellige farver. Vedligeholdelse af lanternen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hammershøi fyrfadsstage hvid 5 cm

  Hammershøi fyrfadsstage hvid 5 cm
  Kähler Hammershøi fyrfadsstage. Designet af Hans-Christian Bauer
 • Himla Pure Senses Duftpinde 100ml Natural Linen - Duftlys Mix - s-14141021

  Himla Pure Senses Duftpinde 100ml Natural Linen - Duftlys Mix - s-14141021
  Pure Senses serien indeholder duftlys, flydende sæbe og duftpinde. Blue cotton - en frisk duft med toner af fersken, roser, jasmin og cedertræ. Natural linen - en varm duft med toner af mint, galbanum, cedertræ og vanille. Pink silk - en blomstret duft med toner af bergamotte, fresia og sandeltræ. White satin - en ren duft med toner af orkidé, jasmin, liljekonval og cedertræ.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Santal Vanille Petite Jar Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72420

  Voluspa Santal Vanille Petite Jar Duftlys - Duftlys Coconut Wax Cream - V72420
  Duftlyset fra Voluspa har French Bourbon, vanille, Oud duftnoter med sandeltræsduft. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Det har et smukt, cremefarvet mønster. Om duftlyset fra Voluspa- Brændetid: 25 timer.- Fremstillet af kokosvoks.- 100% naturlig væge.- Ikke testet på dyr.- Ftalat-, paraben- og sulfatfri.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Tender Lysestage Høj - Lysestager Messing Sort - 30644

  Klong Tender Lysestage Høj - Lysestager Messing Sort - 30644
  Med sin tynde silhuet får Tender lysestagen fra Klong et elegant og skulpturelt udseende med inspiration fra den schweiziske skulptør Alberto Giacometti. Stagen er fremstillet af messing med nikkelbelagt eller sort finish. Findes med en dekoration som kan placeres højt eller lidt lavere på lysestagen.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Gejst Molekyl Lysestage 1 - Fyrfadsstager Stål Krom - 10002

  Gejst Molekyl Lysestage 1 - Fyrfadsstager Stål Krom - 10002
  Lysestagen fra Gejst har et minimalistisk design med en cylindrisk holder og 50 aftagelige, magnetiske sfærer i forskellige størrelser for at skabe dit eget smukke design. Produktet er smukt som det er og også fint at kombinere flere i en klynge. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Gejst- Fremstillet af stål.- Aftagelige sfærer i forskellige størrelser med magnetisk funktion for at skabe dit eget smukke design.- Lysestage: Ø2 x 3,3 cm.- Sfærer: Ø1,5 cm + Ø0,6 cm.- Findes også som lysestage.- Lysestagen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Iittala Nappula Kandelaber - Lysestager Stål Mørkegrå - 1024746

  Iittala Nappula Kandelaber - Lysestager Stål Mørkegrå - 1024746
  Nappula's Candelabra er designet af Matti Klenell, en svensk designer født 1972, kendt for sin udforskning af den nordiske designfilosofi og begreberne form og funktion. Matti Klenell stræber efter at bringe livet til sine kreationer ved at give dem karakter og personlighed. Den kandelabra har fire lys og fås i hvid og mørkegrå.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stelton Solis Olielampe - Paraffin & Olielamper Pulverlakeret Aluminium Messing - 415-1

  Stelton Solis Olielampe - Paraffin & Olielamper Pulverlakeret Aluminium Messing - 415-1
  Olielampen fra Stelton er fremstillet af hårdt pulverlakeret aluminium med en organisk, blød form for at reflektere lyset smukt. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Designet af Søren Refsgaard. Om olielampen fra Stelton- Fremstillet af pulverlakeret aluminium.- Organisk, blød form.- Olielampen findes i forskellige farver.- Lampeolie medfølger ikke.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Department Paris Olielampe Light Green - Paraffin & Olielamper Glas Lysegrøn - 17502328

  Department Paris Olielampe Light Green - Paraffin & Olielamper Glas Lysegrøn - 17502328
  Olielampen fra Department er perfekt til at live borddækningen op og har et elegant design i glas med en unik form. Den har et varmt lys for at skabe en hyggelig atmosfære med gyldne detaljer for en luksuriøs følelse. Om olielampen fra Department- Paris er værdsat for den unikke form- Paris er også værdsat for de gyldne detaljer.- Fremstillet af glas.- Olielampen findes i forskellige farver.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead