Fyrfadsstager

I mørket om vinteren er det rart at kunne lyse op med fyrfadsstager og ha hyggelige, smukke øjeblikke derhjemme. Her er fyrfadslys som du kan købe online fra indretningsbutikker. Vi har samlet billeder og links til alt fra hængende fyrfadslysestager til store og små fyrfadslys du lægger på bordet.

Populær i fyrfadsstager

 • Kähler Urbania lyshus, glassalen

  Kähler Urbania lyshus, glassalen
  Med sit enkle og klassiske design vil denne fyrfadsstage fra Kähler, som forestiller Glassalen i Tivoli, med garanti sprede en hyggelig atmosfære i hjemmet. Lyshuset er en del af den velkendte og karakteristiske Urbania-serie, som er inspireret af klassis
 • Georg Jensen Bloom Candle Holder 2 Pcs - Fyrfadsstager Rustfrit stål - 3586284

  Georg Jensen Bloom Candle Holder 2 Pcs - Fyrfadsstager Rustfrit stål - 3586284
  Disse lysestager fra Georg Jensen tilhører seriens blomst, der er inspireret af japansk kirsebær i fuld blomst. De bløde konturer afspejles i Blooms let buede og moderne linjer. Lysestagerne er lavet af rustfrit stål og vil være en god dekoration på bordet eller i hylden. Sælges i 2-pack.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Fyrfadsstage Chub Grå

  Fyrfadsstage Chub Grå
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.

Flere tips om fyrfadsstager

 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark brown, small

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark brown, small
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Ernst Lysestage 35 Cm Sortsværtet Krom - Lysestager Metal Blackened Chrome - 152217

  Ernst Lysestage 35 Cm Sortsværtet Krom - Lysestager Metal Blackened Chrome - 152217
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i metal med fine detaljer perfekte til lange middage rundt om spisebordet. Fremstillet i Indien. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det enkle design- Fremstillet af metal.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien.- Bundens diameter: 80.0 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stelton Lucie Hurricane Smoke Olielampe

  Stelton Lucie Hurricane Smoke Olielampe
  Lad Steltons Lucie Hurricane skabe lys og varme inde eller ude. Den smukke kombination af farvet glas og en levende flamme er med til at skabe den mest behagelige stemning. Farven hedder Smoke, da den har samme farve som røgen fra et nyligt slukket bål. Invitér Lucie Hurricane olielampen ind i din have, på din altan eller ind i din stue og nyd stemningen. Glasset er lavet i den slidstærke borosilikatglas. Det er vegetabilske olielys der anvendes og disse sælges separat.
 • Georg Jensen Bernadotte fyrfadsstage, rustfrit stål, 8 cm.

  Georg Jensen Bernadotte fyrfadsstage, rustfrit stål, 8 cm.
  Det bliver næsten ikke mere klassisk Georg Jensen end denne fyrfadsstage fra Bernadotte serien. Fyrfadsstagen kommer i et stilrent, nordisk design som passer ind i alle hjem. Det klassiske design vil med med garanti få dit hjem til at fremstå stilrent. Fy
 • Klong Bell Lysestage 13cm Glas/ - Lysestager Messing Klar - 30640

  Klong Bell Lysestage 13cm Glas/ - Lysestager Messing Klar - 30640
  Smuk lysestage i klar håndblæst glas og poleret messing.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Blå - 5280600219

  Byon Calore Lysestage / Vase M - Lysestager Glas Blå - 5280600219
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8141

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Suede Blanc - Duftlys - V8141
  Duftlyset fra Voluspa har en varm, blød følelse for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med røgelsesagtige dufte af træ i læder og cedertræ. Det har et sødligt strejf i patchouli. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Duft af træ i kunstlæder med en varm følelse.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. Soft leather, Cedarwood, Amber, Sandalwood, Patchouli, Tonka bean.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • By Lassen Line Base Black - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 10012

  By Lassen Line Base Black - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 10012
  by Lassen fra Line Base, Black. Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Louise Roe City Light 1 Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Blå - 10503-2-11

  Louise Roe City Light 1 Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Blå - 10503-2-11
  Let Holder City Light 1 by Louise Roe er lavet af mundblæst glas og har sit smukke mønster inspireret af New York City og 5th Avenue. Den stærke form af lysholderen ligner byens gadegitter og de magtfulde skyskrabere, så hvorfor ikke oprette din egen prøveudtagning og din egen by af forskellige farver og størrelser. City Light fungerer godt i grupper eller i sig selv takket være den enkle grafiske form. Også kombinere med de andre dele af byens lysfamilie - orkan, urt og bakke. Bredde 8 cm Længde 8 cm højde 7,5 cm. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa Gold Lysestage 24 Cm - Lysestager Guld - 14299-403609-25713

  Rosenthal Versace Medusa Gold Lysestage 24 Cm - Lysestager Guld - 14299-403609-25713
  Rosenthal fra Versace Medusa Gold Lysestage 24 cm, Guld. Lysestager Guld . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Mandurai Lanterne 25cm Antik - Fyrfadsstager Jern Messing - 203990452

  House Doctor Mandurai Lanterne 25cm Antik - Fyrfadsstager Jern Messing - 203990452
  Lanterne fra House Doctor i smukt antik messingfarve. Stil lanterne ved hoveddøren eller på terrrassen med lys i og lad den være et indbydende element. Mandurai findes i to størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stoff Nagel Nagel Bowl Chrome - Lysestager Foret Metal Krom - 9024

  Stoff Nagel Nagel Bowl Chrome - Lysestager Foret Metal Krom - 9024
  Nagel Bowl og lysestage fra Stoff kan kombineres med andre dele fra Stoff Nagel Series, som du foretrækker. Fås i flere Colours.Nagel Lysestage fra Stoff er en reproduktion af Hans Nagels klassiske modulære lysestager fra 1965, designet af Werner Stoff. Hvert lysestage er et modul, der kan kombineres med andre moduler i forskellige former og højder. Opret din egen unikke nagellysholder med forskellige moduler og tilbehør som skålen og vasen. Det originale Nagel Lysestage blev fremstillet af tysk BMF (Bayerische Metallen Fabrik) i 60'erne og 70'erne og er i dag en værdsat samlerobjekt verden over. Den nye produktion af Nagel Candle Holders er under licens med Nagel GmbH.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Glow Candleholder Gold Plated Stainless Steel - Lysestager Rustfrit Stål Guld - 10019922

  Georg Jensen Glow Candleholder Gold Plated Stainless Steel - Lysestager Rustfrit Stål Guld - 10019922
  Georg Jensen fra Glow Candleholder, Gold Plated Stainless Steel. Lysestager Guld Rustfrit stål. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Frost fyrfadsstage, amber, small

  Tell Me More Frost fyrfadsstage, amber, small
  Frost er en fyrfadsstage fra Tell Me More, der er lavet af mundblæst glas og har et smukt matteret ydre. Stagen fremhæver et dygtigt håndværk lavet af dygtige glaspustere med årelang erfaring inden for kinesiske teknikker. Først mundblæses glasset og de
 • Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8146

  Voluspa Maison Petite Jar Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8146
  Duftlyset fra Voluspa har en sødlig, frugtagtig duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med strejf af træ og en beroligende følelse. Det har 40 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig, sødlig duft med et strejf af træ.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 40 timer.- Vægt: 142 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første brug.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. White peach, Berries, Rose water, Sweet vanilla, Sandalwood.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Andersen Furniture Create Me lysestage egetræ

  Andersen Furniture Create Me lysestage egetræ
  Create Me lysestagen fra Andersen Furniture er fremstillet af massivt egetræ, hvilket skaber et moderne design, der harmonerer med de Nordiske designtraditioner. Den fine lysestage fås i forskellige farver, som du passende kan kombinere, hvis du gerne vil
 • Ateljé Lyktan Adventure Lysestage 9 Lys - Adventsstager Plast Hvid - 204682

  Ateljé Lyktan Adventure Lysestage 9 Lys - Adventsstager Plast Hvid - 204682
  Lysestagen fra ateljé Lyktan har et moderne, minimalistisk design med et stilrent, hvidt look som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har en lysdæmper til at skabe en blød, hjemlig atmosfære med en trykknap. Den er fremstillet af formet, lakeret aluminium og har udskiftelige lys for at skabe dit eget smukke design. Designet af Olle Lundberg. Om lysestagen fra ateljé Lyktan- Lysestagen kommer i forskellige modeller.. Køb Adventsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Trivo Lysestage 18 Cm - Lysestager Jern Sort - 206200354

  House Doctor Trivo Lysestage 18 Cm - Lysestager Jern Sort - 206200354
  Lysestagen fra House Doctor har et håndlavet design i sort jern for at gøre hvert produkt unikt. Den har lidt ujævnt, slankt udseende for et trendy look. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Om lysestagen fra House Doctor- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look.- Unikt, håndlavet design. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Brun - 5280602722

  Byon Calore Lysestage Xs / Beige - Lysestager Glas Brun - 5280602722
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design, perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Stor /klar - Paraffin & Olielamper Glas Mørkegrå - 30601G

  Klong Patina Olielampe Stor /klar - Paraffin & Olielamper Glas Mørkegrå - 30601G
  Patina er designet af Broberg & Ridderstråle. Patina i kobber fås i to størrelser, stor eller lille. Du kan også vælge matteret eller almindeligt glas. Lampen har en fransk kvalitetsbrænder.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Pomme Vase & Candle Holder Small Dark Grey/glass - Fyrfadsstager Messing Mørkegrå - 651-G

  Skultuna Pomme Vase & Candle Holder Small Dark Grey/glass - Fyrfadsstager Messing Mørkegrå - 651-G
  Pomme vase fra Skultuna er en sfærisk lille vase og stearinlysholder i smukke runde figurer. Inspirationen til Vasens unikke design kommer fra franske æbler, hvorfra produktet lånte sin økologiske form. Vasen Pomme har flere anvendelser, det kan fremhæve dine smukkeste snitblomster, men kan også bruges som stearinlysholder til stearinlys. Vase er også en perfekt gave til at give væk til en person, der vender år. Pomme vase og lysestage er tilgængelig i fire farver.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Liljan Lysestage - Lysestager Messing - 782

  Skultuna Liljan Lysestage - Lysestager Messing - 782
  Liljan lysestage blev designet til verdensudstillingen i New York 1939 og er en smuk skabelse som aldrig går af mode! Lysestagen er designet af Ivar Ålenius Björk og er blevet en værdsat designklassiker i mange hjem. Sammen med et kronelys skabes en imødekommende atmosfære. Du kan forvandle stagen til en smuk vase ved at købe en lille glasvase som passer til Liljan lysestage. Liljan findes i både messing og sølv og er en smuk og populær gave at forære bort.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Chawan Duftlys Baltic Amber Ltd 100 Tim - Duftlys Mix - V7263

  Voluspa Chawan Duftlys Baltic Amber Ltd 100 Tim - Duftlys Mix - V7263
  Duftlys, chawan med låg. Baltic Amber fra Voluspa kombinerer en duft af rav, sandeltræ, cedertræ og vanilieorkidé. Brændetid: 100 timer. Duftfamilie: oriental. Limited Edition. . Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • By Lassen Matchbox Cover Brass - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Metal Messing - 46103

  By Lassen Matchbox Cover Brass - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Metal Messing - 46103
  by Lassen fra Matchbox Cover, Brass. Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing Metal. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Post Fyrfadsstage H10 Cm Støbejern - Lysestager Keramik Cast Iron - 202064ci

  Dbkd Post Fyrfadsstage H10 Cm Støbejern - Lysestager Keramik Cast Iron - 202064ci
  Fyrfadsstagen har et afpudset design med afrundede former perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om fyrfadsstagen fra - Fra kollektionen Post.- Fremstillet af keramik.- Passer til et fyrfadslys.- Højde: 100 mm.- Diameter: 70 mm.- Fyrfadsstagen findes i forskellige farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Apricot Cream - 45800468

  Broste Copenhagen Twist Stearinlys 23 Cm 2-pak - Lys Paraffin Apricot Cream - 45800468
  Stearinlyset fra Broste Copenhagen har elegant, tidløst design i paraffinvoks med vredet form perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Fremstillet i Letland. Om stearinlyset fra Broste Copenhagen- Fremstillet af paraffinvoks.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 230 mm.- Diameter: 24 mm.- Fremstillet i Letland.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lyset sælges i 2-pak.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, linen, extra small

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, linen, extra small
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Skandinavisk Hav Scented Candle With Lid 65g - Duftlys Bøg Havblå - 20204

  Skandinavisk Hav Scented Candle With Lid 65g - Duftlys Bøg Havblå - 20204
  Skandinavisk fra HAV Scented Candle with Lid 65g. Duftlys Havblå Bøg. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Star Trading Flamme Led Bloklys Marmorfarvet 12,5 Cm - Lys Beton Grå Marmor - 064-17

  Star Trading Flamme Led Bloklys Marmorfarvet 12,5 Cm - Lys Beton Grå Marmor - 064-17
  Bloklyset fra Star Trading har et moderne design i beton med en naturtro flamme perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om bloklyset fra Star Trading- Moderne design.- Naturtro flamme.- Fremstillet af beton.- Indbygget Led- Bloklyset passer godt i spisestuen.- Bloklyset passer godt i stuen.- IP-klasse: IP 20.- Brændetid: 10000,0 timer.- Timer-funktion 6 timer.- Fjernbetjening medfølger ikke.- Batteri medfølger ikke.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Star Trading Lanterne - Lys Glas Klar - 061-29

  Star Trading Lanterne - Lys Glas Klar - 061-29
  Lanternen fra Star Trading har et dekorativt design med en moderne følelse. Lampen har indbygget LED for en fremragende brugeroplevelse. Den er fremstillet af glas med transparent voks og har en funktionel timerfunktion for nem anvendelse og et ekskluderet batteri. En perfekt detalje på det opdækkede bord. Kun til indendørs brug. Om lanternen fra Star Trading- Dekorativt design.- Fra kollektionen Flamme.- Indbygget LED.- Fremstillet af glas og voks.- Funktionel timerfunktion.- Lyskilde inkluderet.- Batteri medfølger ikke. Teknisk specifikation på lanternen:- Batteri: 3xaaa- IP-klasse: IP 20.- 0.03 Watt- Brændetid: 200.0 timer.- Timer-funktion: 6 timer.- 4.5 V.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Byon Nature Lysestage 9x8 Cm - Lysestager Porcelæn Beige - 5284800903

  Byon Nature Lysestage 9x8 Cm - Lysestager Porcelæn Beige - 5284800903
  Lysestagen fra ByON har et håndlavet design i porcelæn med realistiske detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra ByON- Håndlavet, iøjnefaldende design.- Fremstillet af porcelæn.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Dybde: 55 mm.- Bredde: 80 mm.- Højde: 90 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Anvend tør vaskeklud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Magnor Rocks Fyrfadsstage 12cm - Fyrfadsstager Grøn - 310711

  Magnor Rocks Fyrfadsstage 12cm - Fyrfadsstager Grøn - 310711
  Vaserne, lys og fyrfadsstagerne er håndlavet og mundblæste, hvilke gør at hvert produkt er unikt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing Sort - 31409

  Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing Sort - 31409
  Lysestagen fra Klong har et muntert design i messing med justérbare halvcirkler for at skabe dit eget smukke design. Fås i flere forskellige stile. Elegant look med en fantasifuld funktion. Designet af Eva Schildt. Om lysestagen fra Klong- Fremstillet af messing.- Justérbare halvcirkler.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Cooee Design Quarter Candlestick Carrara - Lysestager Marmor Hvid Marmor - HC-06-02-WH

  Cooee Design Quarter Candlestick Carrara - Lysestager Marmor Hvid Marmor - HC-06-02-WH
  Candlestick with innovative design, designed by Hans-Christian Bauer for Cooee Design. Made of marble and brass coated stainless steel.
 • Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Lyseblå - 541217

  Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Lyseblå - 541217
  Lysestagen fra Hay har et sødt, muntert design i borosilikatglas. Den har en farvet kant med smukke striber perfekt til at live borddækningen op. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen findes i forskellige farver.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Fyrfadsstage / Lysestage Large - Lysestager Rustfrit stål - 10019289

  Georg Jensen Fyrfadsstage / Lysestage Large - Lysestager Rustfrit stål - 10019289
  Fyrfadsstagen fra Georg Jensen har et tidløst design i rustfrit stål med dobbelt funktion og et elegant, minimalistisk look perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Designet af Georg Jensen Design Team. Om fyrfadsstagen fra Georg Jensen- Fremstillet af rustfrit stål.- Kan også bruges som lysestage.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Fyrfadsstagen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 50 mm. Vedligeholdelse af fyrfadsstagen- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8116

  Voluspa Maison Mini Tin Duftlys Italian Bellini - Duftlys - V8116
  Duftlyset fra Voluspa har en sødlig, frugtagtig duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet med et strejf af træ og en beroligende følelse. Det har 25 timers brændetid. Om duftlyset fra Voluspa- Frugtagtig, sødlig duft med et strejf af træ.- Vanilje.- Brug i op til 240 minutter.- Brændetid: 25 timer.- Vægt: 113 g . Vedligeholdelse af duftlyset- Lad lyset brænde indtil hele voksoverfladen er smeltet ved første anvendelse.- Hold altid opsyn med lyset.- Placér på en varmeresistent overflade. White peach, Berries, Rose water, Sweet vanilla, Sandalwood.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna Lysestage 35 Cm - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 34346736

  Hilke Collection Chiaro Di Luna Lysestage 35 Cm - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 34346736
  Smuk håndlavet lysestage i nikkelbelagt messing. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Fremstillet i nikkelbelagt solid messing. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Nobili fyrfadsstage juletræ nude 19 cm

  Kähler Nobili fyrfadsstage juletræ nude 19 cm
  Kählers smukkejuletræ fyrfadsstage er smuk i sig selv men også noget helt særligt med tændt lys i. De små huller sørger for at lyset trænger igennem og giver en helt særlig effekt med de skønneste silhoutter der bevæger i takt med lysets flamme. Står flot på bordet, reolen eller i vindueskarmen. Kan fx også anvendes med batterilys eller en lille batteri-lyskæde. Står flot alene eller samlet med de andre størrelser og farver. 19 cm nude
 • Georg Jensen Bloom Botanica Lysestage 2 Stk - Lysestager Rustfrit stål - 10016987

  Georg Jensen Bloom Botanica Lysestage 2 Stk - Lysestager Rustfrit stål - 10016987
  To skulpturelle lysestager i rustfrit stål, designet af Helle Damkjær for Georg Jensen.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, purple grey, extra small

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, purple grey, extra small
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Dorre Sundby Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Rustfrit stål - 3-6082

  Dorre Sundby Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Rustfrit stål - 3-6082
  Sundby er en bioethanol-stage, som også har en lyskop til bloklys.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Fyrfadsstage, glas lille, amber

  Lyngby Porcelæn Fyrfadsstage, glas lille, amber
  Skab hygge i hjemmet med levende lys. Den smukke fyrfadsstage fra Lyngby Porcelæn er hurtig blevet en anerkendt designklassiker, der pryder i de nordiske hjem. Selvom porcelænet altid har været et bærende element hos Lyngby Porcelæn, så har glas og glasku
 • Ernst Lysestage 22 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264416

  Ernst Lysestage 22 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264416
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stilarter. Den har en klar skål i glas med et stativ i metal. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Egnet til fyrfadslys.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra 4 Lysestage Til Bloklys - Lys Rustfrit stål - 10019313

  Georg Jensen Cobra 4 Lysestage Til Bloklys - Lys Rustfrit stål - 10019313
  Lysestagen fra Georg Jensen har et moderne, skandinavisk design i elegant rustfrit stål perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Designet af Constantin Wortmaan. Om lysestagen fra Georg Jensen- Fremstillet af rustfrit stål.- Moderne, skandinavisk design med et elegant look og bløde former.- Kombinér lysestagen med et bloklys fra Georg Jensen.- Højde: 80 mm.- Diameter: 330 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Skogskonvalj Duftlys t 200 g - Duftlys Glas Brun - 350125

  Ernst Skogskonvalj Duftlys t 200 g - Duftlys Glas Brun - 350125
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af sojavoks med en blomstret, frisk duft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har en dekorativ glaskrukke med en jordagtig, brun farve og et låg. Leveres i en gaveæske. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Brun glaskrukke med låg.- Blomstret duft.- Sort gaveæske.- Perfekt som en gave.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Black Gloss - Lys Paraffin Sort - 1911-4003

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Black Gloss - Lys Paraffin Sort - 1911-4003
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark grey, small

  Tell Me More Lyric fyrfadsstage, dark grey, small
  Lyric fyrfadsstagen fra Tell Me More er i sig selv et smukt håndværk. Glasset er mundblæst ved hjælp af en traditionel teknik, der giver smukke skift i glasstrukturen. Hver fyrfadsstage er unik i både farve samt form og kan derfor afvige lidt fra billed
 • Stoff Nagel Nagel Lysestage 3-pak Rose Gold - Lysestager Zinklegering Roseguld - 9038

  Stoff Nagel Nagel Lysestage 3-pak Rose Gold - Lysestager Zinklegering Roseguld - 9038
  Nagel lysestage fra Stoff. Sæt med tre dele som du kan sammensætte som du ønsker. Findes i flere farver. Nagel lysestage, en klassisk reproduktion af Werner Stoff for Hans Nagel modul lysestage fra 1965. Den stilrene lysestage i krom eller messing passer både retro elskeren og den trendbevidste. Hver lysestage er et byggebart modul og du kan sammensætte dem som du vil. Køb flere stager og lav din egen unika STOFF lysestage. Originalen blev fremstillet af den tyske BMF (Bayerische Metallen Fabrik) i 60'erne og 70'erne og er idag en samleobjekt i hele verden. Nyproduktionen af stagerne sker under licens med Nagel Gmbh. Lysestagen er afpasset til en mindre størrelse stearinlys, 13 mm i diameter. Stagen er en smuk skulptur med eller uden lys. Lys kan købes separat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Voluspa Duftlys Moso Bamboo Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7239

  Voluspa Duftlys Moso Bamboo Ltd 100+ Tim - Duftlys Mix - V7239
  Moso Bamboo fra Voluspa kombinerer Moso-bambu, sort musk og japansk cypres som skaber en lokkende sensuel duft. Brændetid: 100 timer. 455 gram. Duftfamilie: grøn. Limited Edition.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Stoff Nagel Nagel Lysestage 3-pak - Lysestager Messing - 9035

  Stoff Nagel Nagel Lysestage 3-pak - Lysestager Messing - 9035
  Nagel lysestage fra Stoff. Sæt med tre dele som du kan sammensætte som du ønsker. Findes i flere farver. Nagel lysestage, en klassisk reproduktion af Werner Stoff for Hans Nagel modul lysestage fra 1965. Den stilrene lysestage i krom eller messing passer både retro elskeren og den trendbevidste. Hver lysestage er et byggebart modul og du kan sammensætte dem som du vil. Køb flere stager og lav din egen unika STOFF lysestage. Originalen blev fremstillet af den tyske BMF (Bayerische Metallen Fabrik) i 60'erne og 70'erne og er idag en samleobjekt i hele verden. Nyproduktionen af stagerne sker under licens med Nagel Gmbh. Lysestagen er afpasset til en mindre størrelse stearinlys, 13 mm i diameter. Stagen er en smuk skulptur med eller uden lys. Lys kan købes separat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 20 Cm - Lysestager Træ Sort - 152505

  Ernst Lysestage 20 Cm - Lysestager Træ Sort - 152505
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af træ med en sort farve. Lysestagen har et tidløst design til alle hjem og stilarter. Designet af Ernst Kirchsteiger. Lysestagen passer godt i spisestuen. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Lysestagen kommer i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead