Lysestager

Opdag vores udvalg af lysestager, der bringer både funktionalitet og æstetik ind i dit hjem. Vores nøje udvalgte samling spænder fra klassiske til moderne designs, der komplementerer enhver indretningsstil.

Populær i lysestager

 • Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Messing - 6590166

  Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Messing - 6590166
  Carat lysestager emmer af elegance. De asymmetriske slibninger der glitre som diamanter. Stagerne her bliver en smuk detalje i hjemmet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skultuna Richard Hutten Lysestage 28 Cm - Lysestager Messing - 785

  Skultuna Richard Hutten Lysestage 28 Cm - Lysestager Messing - 785
  Lysestagen er designet af Richard Hutten for Skultuna. Richard Hutten er en af Hollands mest succesfulde designere samt en af medlemmerne af Droog Design. Denne tidløse stage findes i tre forskellige højder.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Piccolina Lysestage - Lysestager Messing - 2020-01PIM

  Hilke Collection Piccolina Lysestage - Lysestager Messing - 2020-01PIM
  Piccolina fra Hilke kollektion, designet af Giovanna Hilke. Piccolina er italiensk og betyder "lille", men trods lysestagens størrelse, spreder den et harmonisk og vidunderligt lys. Fremstillet af 100% messing.OBS! Lad lysestagen køle af inden den flyttes. Information: Designet af Giovanna Hilke Håndlavet Fremstillet af 100% messing Beklædt med filt på undersiden . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Normann Copenhagen Heima Lysestage - Lysestager Støbejern Sort - 330300

  Normann Copenhagen Heima Lysestage - Lysestager Støbejern Sort - 330300
  Lysestage fra Normann Copenhagen. Dette er et moderne lysestage designet af Francis Cayouette. Stysholderen er stilfuld og passer ind i mange indvendige stilarter. Lavet af slidstærkt støbejern. Er en del i serien Heima, der betyder "hjem" i henhold til nordisk mytologi.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.

Flere tips om lysestager

 • Lightarch Candle Holder, 1 arm Mini Taper, Matte Black 18 x

  Lightarch Candle Holder, 1 arm Mini Taper, Matte Black 18 x
  LighArch består af enkelte lysestager eller buer, som giver dig mulighed for at skabe en unik stage - Der kræves minimum tre buer for at komme i gang med at designe din stage
 • Lightarch Candle Holder 1 arm Taper, Chrome 28 x 17 CM

  Lightarch Candle Holder 1 arm Taper, Chrome 28 x 17 CM
  LighArch består af enkelte lysestager eller buer, som giver dig mulighed for at skabe en unik stage - Der kræves minimum tre buer for at komme i gang med at designe din stage
 • Molekyl 2 Chrome

  Molekyl 2 Chrome
  Bestående af én lyseholder, én magnet, 25 små stålkugler og 25 store stålkugler, udmærker Molekyl sig som en helt unik lysestage, hvor det endelig udtryk er op til dig. Molekyl har nemlig ikke ét færdigt look, men netop den udførsel og form, som du vælger
 • Tell Me More Lyric lysestage small, taupe

  Tell Me More Lyric lysestage small, taupe
  Lyric-lysestage i farven Taupe er et sandt kunstværk, der er mundblæst og farvet ved hjælp af en traditionel teknik, der skaber smukke skift i glasset. Hver lysestage er en unik håndlavet skat med unikke farver og former, der giver den en særlig karakter.
 • Tell Me More Lyric Lysestage Xs Lilla / Grå - Lysestager Mundblæst Glas Purple Grey - 3677109

  Tell Me More Lyric Lysestage Xs Lilla / Grå - Lysestager Mundblæst Glas Purple Grey - 3677109
  Lysestagen fra Tell Me More har farvet, elegant design i mundblæst glas med smukke variationer perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om lysestagen fra Tell Me More- Elegant design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Fra kollektionen Lyric.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kun til indendørs brug.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Bredde: 80 mm.- Højde: 80 mm.- Længde: 80 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Polar lysestage klar 11,2 cm.

  Polar lysestage klar 11,2 cm.
  Designeren bag ​​Polar, Göran Wärff, har i sit design "frosset bevægelsen i tiden og fanget mødet mellem is og lys i et nærmest optisk fænomen". Serien består af smukke lysestager og er inspireret af landskab samt is og fås i forskellige størrelser
 • Gense Dorotea lysestage 7x23,5 cm, blankt stål

  Gense Dorotea lysestage 7x23,5 cm, blankt stål
  Dorotea kollektionen er en hyldest til den lille svenske landsby Dorotea og dens smukke natur. Monica Förster har ladet sig inspirere af landskabet omkring byen, som er formet af fortidens is - her mødes bjerge, dale og sletter i et smukt mønster af blø
 • Watt & Veke Luna Adventslysestage - Advents & Julebelysning Stål Hvid - CH1001

  Watt & Veke Luna Adventslysestage - Advents & Julebelysning Stål Hvid - CH1001
  Adventslysestagen fra Watt & Veke har et skandinavisk design med kreative strejf og en høj kvalitet. Den har flytbare kugler for et unikt udtryk. Adventslysestagen har aftagelige, naturtro lys i voksimitation med et varmt hvidt, stemningsfuldt lys og en inkluderet fjernbetjening med en praktisk timerfunktion. Designet af Patrik Åhman. Om adventslysestagen fra Watt & Veke- Luna er værdsat for det kreative udseende- Luna er også værdsat for det bærbare design.- Funktionel timerfunktion.- Fjernbetjening inkluderet.- Batteri medfølger ikke.- Designet af Patrik Åhman.. Køb Advents & Julebelysning og andre Lamper fra Royal Design.
 • SINNERUP Lysestage marmor Ø7,5 cm (LYS BRUN ONESIZE)

  SINNERUP Lysestage marmor Ø7,5 cm (LYS BRUN ONESIZE)
  Lysestage fra Sinnerup Stagen er lavet af marmor, hvilket betyder, at hver enkelt er unik og kan variere i udtrykket. Brug lysestagen alene eller sæt flere sammen som et sæt. Kan placeres i vindueskarmen, på en hylde eller hvor som helst, du ønsker at tilføre et strejf af elegance og tidløs skønhed. Anvend almindelige kronelys eller prøv de smarte LED-kronelys.
 • Ernst Lysestage 42 Cm - Lysestager Metal Sort - 152508

  Ernst Lysestage 42 Cm - Lysestager Metal Sort - 152508
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en stilren følelse med fire holdere til at lyse op i rummet. Den har et alsidigt design perfekt til hverdag og perfekt til jul. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med tallerkener fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Tell Me More Boule lysestage, black, large

  Tell Me More Boule lysestage, black, large
  Den håndsmedede lysestage Boule fra Tell Me More vil fungere som en smuk dekoration i dit hjem. Da smedningen udføres efter gamle traditioner fra et enkelt stykke, vil hvert produkt være unikt i udseende og form. Lysestagen fås i tre forskellige størrels
 • Kähler Hammershøi Christmas 2021 lysestage 12 cm.

  Kähler Hammershøi Christmas 2021 lysestage 12 cm.
  Spred hyggelig julestemning takket være den smukke lysestage fra Kähler, der har en slank silhuet og et stilrent design. Lysestagen er en del af Hammershøi Christmas-serien, som hvert år udkommer med nye julemotiver. De nostalgiske juleelementer i kombina
 • Jasmin Ysestage

  Jasmin Ysestage
  Håndlavet Jasmin lysestage til kronelys i krystal glas, House of Sander design. Jasmin har farverne grøn, sort, gennemsigtig og lyserød.
 • Byon Calore Lysestage / Vase M / Beige - Lysestager Glas Grøn - 5280600225

  Byon Calore Lysestage / Vase M / Beige - Lysestager Glas Grøn - 5280600225
  Lysestagen fra ByON har et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Lysestagen er fremstillet af glas til at give et varmt og atmosfærisk lys. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra ByON- Denne lysestage er en del af ByON-kollektion.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Kan også bruges som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Kun håndvask.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lind Dna Lind Curve Tray Lysestage - Lysestager belagt Guld - 991444

  Lind Dna Lind Curve Tray Lysestage - Lysestager belagt Guld - 991444
  Lysestagen fra Lind DNA har elegant, smukt design til alle hjem og stilarter. Lysestage med en bygbar konstruktion for fleksibilitet og uendelige muligheder til at holde i generationer. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Tilbygningsdele indgår ikke. Om lysestagen fra Lind DNA- Tilbygningsdel.- Fod medfølger ikke.- Kan stables.- Langvarig, alsidig brug.- Uendelige muligheder.- Kombinerbart, smukt design.- Findes også som større, fritstående model.- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Lind Curve.- Højde: 27 mm.- Diameter: 79 mm.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Danmark. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Star Xmas Lysestager 3 Dele belagt Rustfrit Stål - Lysestager Messing Guld - 10019976

  Georg Jensen Star Xmas Lysestager 3 Dele belagt Rustfrit Stål - Lysestager Messing Guld - 10019976
  Lysestagerne fra Georg Jensen har et moderne, skandinavisk design i guldbelagt rustfrit stål. De har abstrakte stjerneformer med en tredimensionel følelse perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Designet af Sanne Lund Traberg. Om lysestagerne fra Georg Jensen- Pakkeantal: 3- Fremstillet af rustfrit stål.- 18k guldbelægning.- Moderne, skandinavisk design.- Abstrakte stjerneformer.- Bredde: 68 mm.- Højde: 14 mm.- Fremstillet i Danmark Vedligeholdelse af lysestagerne- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Born In Sweden Puzzle Candle Holders 2-pack Black - Lysestager Pulverlakeret Stål Sort - 7340148-2

  Born In Sweden Puzzle Candle Holders 2-pack Black - Lysestager Pulverlakeret Stål Sort - 7340148-2
  Puslespil stearinlysater fra Born in Sweden, fås i tre størrelser og flere forskellige farver, er designet til nemt at blande og matche for at skabe dit eget personlige og unikke arrangement. Denne pakke indeholder en lille og en mellemstor lysestage. Også tilgængelig i større størrelse. Leveres i en pakke med en, to eller tre stearinlysholdere. Hver lysestage indeholder en silikone ring for at undgå dripping wax.design: David Olschewski. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Madam Stoltz Candle Holder - Lysestager Stentøj Off-White - HY19309-20-OW

  Madam Stoltz Candle Holder - Lysestager Stentøj Off-White - HY19309-20-OW
  Madam Stoltz fra Candle holder, Off-White. Lysestager Off-White Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Star Trading Lysestage Twice Sort 9 Lyskilder

  Star Trading Lysestage Twice Sort 9 Lyskilder
  Denne lysestage fra Star Trading har et moderne og elegant sort design. Med sine dobbelte holdere til lyskilderne passer den både i dit eget hjem eller i et offentligt miljø. Indret med den til advent eller brug den året rundt som en smuk detalje i inter
 • Kähler Orangery Lysestage H16 Cm Spring Leaf - Lysestager Keramik Grøn - 691200

  Kähler Orangery Lysestage H16 Cm Spring Leaf - Lysestager Keramik Grøn - 691200
  Lysestagen fra Kähler har et elegant design i keramik med en herlig, forårsinspireret, løvgrøn farve og håndskårede detaljer for at reflektere lyset smukt perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Bache & Bendix Becker. Om lysestagen fra Kähler- Fremstillet af keramik.- Traditionelt, nordisk design.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Bredde: 160 mm.- Dybde: 100 mm.- Højde: 160 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • HAY Barro lysestage, lyseblå

  HAY Barro lysestage, lyseblå
  Barro-lysestagen fra Hay er en smuk og stilren tilføjelse til ethvert hjem. Den er en del af Barro-serien og skiller sig ud ved sin unikke kombination af moderne design og smukt håndværk. Lysestagen er fremstillet af terrakotta, som giver den et naturligt
 • Jonathan Adler Eve Lysestage - Lysestager Hvid - 21835

  Jonathan Adler Eve Lysestage - Lysestager Hvid - 21835
  Neoklassisk designet lysestage med surrealistiske hænder som rejser sig fra lysestagens base for at gribe om lyset. Generøs størrelse som dominere på bordet. Fremstillet af mat porcelæn og kan holde 6 lys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Skogsberg & Smart Hurricane Boule Lysestage 12 Cm - Lysestager Glas Sea - SSHURRBOULE003

  Skogsberg & Smart Hurricane Boule Lysestage 12 Cm - Lysestager Glas Sea - SSHURRBOULE003
  Lysestage fra Skogsberg & Smart med et elegant design i glas med et dekorativt, optisk boblemønster for at reflektere lyset smukt. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra Skogsberg & Smart- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • OYOY Savi keramiklysestage 2,5 cm, lavender

  OYOY Savi keramiklysestage 2,5 cm, lavender
  Savi-lysestagen fra det danske designmærke OYOY har et elegant og enkelt design i keramik. Den bløde form og det solide materiale gør den perfekt til at give dit hjem en rolig og afbalanceret stemning. I Savi-serien finder du et udvalg af lysestager i fle
 • Lyngby Porcelæn Tura lysestage til fyrfadslys Ø8 cm, hvid

  Lyngby Porcelæn Tura lysestage til fyrfadslys Ø8 cm, hvid
  Elegante former og masser af attitude. Med Tura-lysestagen til fyrfadslys får du enkel, elegant og dekorativ skulpturkunst, når den er som bedst fra danske Lyngby Porcelæn. De ikoniske Lyngby-riller, stagens karakteristiske former og det voluminøse design
 • By Wirth Belt 4 Lysestage Natur - Lysestager Læder Sort - 2

  By Wirth Belt 4 Lysestage Natur - Lysestager Læder Sort - 2
  by Wirth fra Belt 4 Lysestage, Natur. Lysestager Sort Læder. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hübsch Astra lysestage 7 cm, rød/lilla

  Hübsch Astra lysestage 7 cm, rød/lilla
  Danske Hübsch er kendt for sine legesyge kreationer i smukke farvekombinationer, der lyser op og skaber stemning i hjemmet. Astra lysestagen er ingen undtagelse. Med sit tofarvede design i krystalglas er Astra både fin og udtryksfuld - perfekt til at sæ
 • Skultuna Streamers Candle Holder 100 B Brown Marble - Lysestager Messing Brun Marmor - 600-BR-L-B

  Skultuna Streamers Candle Holder 100 B Brown Marble - Lysestager Messing Brun Marmor - 600-BR-L-B
  Streamers Candle Holder er resultatet af de fascinerende indtryk, der ramte designer Luca Nichetto efter en tur omkring Mexico. Volumen og elegance af den overraskende, men solid ligevægt i designet er inspireret af Central American Modernista Architecture. Lysestagerne er geometrisk designet i forskellige variationer og kombinationer i en symbiose med marmor og messing. Sammen skaber de et elegant designsprog mellem materialerne. Fås i flere farver og finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Star Trading Lysestage Tall Beige 7 Lyskilder

  Star Trading Lysestage Tall Beige 7 Lyskilder
  Trælysestagen Tall fra Star Trading har en unik bueform samt dekorative lysestager. De 7 lyskilder afgiver et smukt skær på de sene vintereftermiddage eller stille sommeraftener. 7 lyskilder medfølger (304-55), fatning E10. Fås i farverne: beige, hvid og
 • House Doctor Daca Candlestick Grey - Lysestager Polystone Grå - 207871040

  House Doctor Daca Candlestick Grey - Lysestager Polystone Grå - 207871040
  House Doctor fra Daca Candlestick, Grey. Lysestager Grå Polystone. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Object Low Square Lysestage 8 Cm - Lysestager Marmor Grå Marmor - 10230-7-23

  Louise Roe Gallery Object Low Square Lysestage 8 Cm - Lysestager Marmor Grå Marmor - 10230-7-23
  Lysestagen fra Louise Roe har et karakteristisk design i marmor med rå kanter. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om lysestagen fra Louise Roe- Fremstillet af marmor.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Højde: 80 mm.- Bredde: 180 mm.- Diameter: 120 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Marriage Lysestage Duo - Lysestager Messing Hvid - 30102

  Klong Marriage Lysestage Duo - Lysestager Messing Hvid - 30102
  Skab en elegant hygge i hjemmet med Marriage Duo lysestager fra Klong, fremstillet af aluminium og messing. Designet består af to sammensatte ringe som symbol for evig kærlighed. Marriage er designet af Eva Schildt som også har designet den moderne klassiker, Äng vase.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Star Trading Anno 5 Lysestage Muldvarpefarvet - Advents & Julebelysning Træ Mole - 220-12

  Star Trading Anno 5 Lysestage Muldvarpefarvet - Advents & Julebelysning Træ Mole - 220-12
  Lysestagen fra Star Trading har en stemningsfuld stil i træ med malede, dekorative plader. Den har fem arme med en traditionel følelse perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Om lysestagen fra Star Trading- Anno 5 er værdsat for de traditionelle design- Anno 5 er også værdsat for den stemningsfulde følelse.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Findes også med en syv arm. Teknisk specifikation på lysestagen:- Fatning: E10- 3,0 Watt- Dybde: 85 mm.- Bredde: 350 mm.- Højde: 590 mm.- Lyskilde inkluderet. . Køb Advents & Julebelysning og andre Lamper fra Royal Design.
 • Tube Candleholdersmall-light Grey

  Tube Candleholdersmall-light Grey
  Hay
 • Lysestage Zola A

  Lysestage Zola A
  Ved at kombinere urbant design, håndværkstradition og planetvenlige måder at producere på fra alt, hvad vores Moder Jord tilbyder, kommer nogle af de smukkeste ting til live.Kilden til Zola er ecomix, en blanding af genbrugspapirmasse, naturgummi og kridt
 • Hilke Collection Ninfea Lysestage No,2 - Lysestager Messing Guld - HL02NI

  Hilke Collection Ninfea Lysestage No,2 - Lysestager Messing Guld - HL02NI
  Lysestage fra Hilke Collection med et naturinspireret design i messing med kontrastfyldte, organiske former. Om lysestagen fra Hilke Collection- Ninfea er værdsat for de organiske former- Lysestage i messing.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ferm Living Bloklysestage - Lysestager Messing - 1104266219

  Ferm Living Bloklysestage - Lysestager Messing - 1104266219
  Bloklysestagen fra ferm LIVING har et funktionelt, minimalistisk design i børstet messing. Om bloklysestagen fra ferm LIVING- Højde: 30 mm.- Diameter: 110 mm. Vedligeholdelse af bloklysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bloom Botanica lysestager, 2 stk.

  Georg Jensen Bloom Botanica lysestager, 2 stk.
  Disse elegante lysestager fra Georg Jensens nye Bloom Botanica-kollektion er designet af danske Helle Damkjær. Kollektionen tager sin inspiration fra naturens former, og lysestagens udformning leder tankerne hen imod en nyudsprunget blomst, der åbner sine
 • Klong Vesper Lysestage - Lysestager Aluminium - 30800

  Klong Vesper Lysestage - Lysestager Aluminium - 30800
  Vesper Lysestage er designet af Axel Bjurström for Klong. Materialet er aluminium eller messing og minder om det klassiske kammer lysestage. Sammen med flora, indsæt glas, vesper bliver en dejlig lille vase.in 2012 Axel Bjurström blev tildelt den svenske elle dekoration "Young Talent Award".. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Castle Lysestage Antik 15x15 Cm - Lysestager Aluminium Messing - 205341801

  House Doctor Castle Lysestage Antik 15x15 Cm - Lysestager Aluminium Messing - 205341801
  Lysestagen fra House Doctor er perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt og har et industrielt design i aluminium med rå, ujævn overflade. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Indgår elegant i forskellige indretningsdesign. Om lysestagen fra House Doctor- Industrielt design med rå, ujævn overflade.- Perfekt til den kommende sæson.- Fremstillet af aluminium.- Lysestagen findes i 2 forskellige farver.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Stor lysestage: Ø40 mm (154x154).- Lille lysestage: Ø23 mm (88x88). Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lysestage 16cm

  Lysestage 16cm
  Smukt og klassisk Lysestage - 16cm Der er intet som levende lys der skaber en dejlig og hyggelig atmosfære. Især i et land som dette er det dejligt at have et Stearinlys, 1 flamme - 16cm stående da det er med til at give hygge. På de mange, lange og mørke
 • House Doctor Ring Lysestage L Ø50 Cm - Lysestager Jern Sort - 205340861

  House Doctor Ring Lysestage L Ø50 Cm - Lysestager Jern Sort - 205340861
  Lysestagen fra House Doctor er perfekt til den kommende sæson og til at live borddækningen op og har et stilrent, minimalistisk design. Den er fremstillet af sort jern med flere lysestager. Om lysestagen fra House Doctor- Stilrent, minimalistisk design.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Højde: 115 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Lysestage 8 Cm - Lysestager Keramik Blå - EO08ST

  Mateus Stripes Lysestage 8 Cm - Lysestager Keramik Blå - EO08ST
  Lysestagen fra Mateus har en tidløs, sofistikeret fremtoning med et mønster med organiske linjer. Den har et håndlavet design i keramik med en glaseret overflade med en håndmalet farve som gør hvert eksemplar unikt. Fås i flere forskellige farver. Om lysestagen fra Mateus- Håndlavet design.- Fremstillet af keramik.- Mønster med organiske linjer.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Stripes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Candle Holder White 12 Cm - Lysestager Keramik Hvid - 692590

  Kähler Hammershøi Candle Holder White 12 Cm - Lysestager Keramik Hvid - 692590
  Denne elegante stearinlysholder tilhører Hammershø-serien af ​​Kähler og er pyntet af ikoniske riller, der karakteriserer serien. Lysestagen har et nordisk udtryk og bliver en god detalje på spisebordet eller i vinduet. Leveres i flere forskellige farver og størrelser.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage med glas, lysegrå

  Ernst Lysestage med glas, lysegrå
  Levende lys på bordet kan være romantiske, hyggelige og hjemlige, og det skaber en helt speciel stemning at være i et rum med tændte stearinlys. Denne lysestage fra Ernst er designet med en bund af keramik og en glascylinder, som omgiver kronelyset og spr
 • Tell Me More Boule lysestage, silver, small

  Tell Me More Boule lysestage, silver, small
  Den håndsmedede Boule lysestage fra Tell Me More vil pynte smukt i hjemmet. Da smedningen udføres efter gamle traditioner fra et enkelt stykke jern, bliver hvert produkt også helt unikt i udseende og form. Lysestagen fås i tre forskellige størrelser: smal
 • Cooee Design Lysestage 21 Cm - Lysestager Rustfrit Stål Olivengrøn - HI-029-01-OV

  Cooee Design Lysestage 21 Cm - Lysestager Rustfrit Stål Olivengrøn - HI-029-01-OV
  Lysestagen fra Cooee Design har et elegant design i rustfrit stål med en lang fod perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af rustfrit stål.- Lang fod.- Højde: 210 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor Mold Little Star Lysestage Candle/dia: 1.2 Cm - Lysestager Polystone Grå - 207871065

  House Doctor Mold Little Star Lysestage Candle/dia: 1.2 Cm - Lysestager Polystone Grå - 207871065
  Lysestagen fra House Doctor er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid og har et stilrent, rustikt look i grå polystone. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om lysestagen fra House Doctor- Stilrent, rustikt look.- Fremstillet af polystone.- Perfekt til jul.- Bredde: 45 mm.- Højde: 20 mm.- Længde: 50 mm.- Lysestage: Ø1.2 cm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Bonfire Candle Holder 1'arm Taper - Chrome - 14,5 x 5,6 CM

  Bonfire Candle Holder 1'arm Taper - Chrome - 14,5 x 5,6 CM
  Bonfire lysholderen består af individuelle kævler lignende arme, der kan stables sammen for at skabe det visuelle indtryk af et bål
 • Tine K Slow Lysestage 8 Cm - Lysestager Selenite Crystal Hvid - SLOWCANDLE-WHITE

  Tine K Slow Lysestage 8 Cm - Lysestager Selenite Crystal Hvid - SLOWCANDLE-WHITE
  Lysestage fra Tine K i smukt selenitkrystal som gør hvert eksemplar unikt. Kombinér lysestagen med andre lysestager i forskellige størrelser for at skabe en hyggelig atmosfære. Om lysestagen fra Tine K- Findes i forskellige størrelser.- 100% selenitkrystal.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Kun til indendørs brug.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Bjørn Wiinblad Eva lysestage 9,5 cm, blå

  Bjørn Wiinblad Eva lysestage 9,5 cm, blå
  Tilføj et farverigt og kunstnerisk indslag til dit hjem med den charmerende Eva-lysestage fra Bjørn Wiinblad. Bjørn Wiinblad er kendt for sin unikke og levende kunstneriske stil og har skabt denne lysestage som et udtryk for sin originale designfilosofi.

Uanset om du søger en enkel lysestage til en hyggelig aften eller en mere iøjnefaldende model til særlige anledninger, har vi noget for enhver smag. Lysestager er ikke blot praktiske til at sprede lys og varme, men de fungerer også som stilfulde dekorationselementer, der kan løfte ethvert rum. Udforsk sortimentet og find den perfekte lysestage, der afspejler din personlige stil og skaber en indbydende atmosfære i dit hjem.

ilead