Skulpturer & Glaskunst

Som dekorationer til hjemmet, er der glaskunst i forskellige materialer til at købe. Her er skulpturer i glas og skulpturer lavet af porcelæn, metal eller træ. Vi har valgt at fremvise den øverste klasse team af professionelle skultører for kendte varemærker.

Populær i skulpturer & glaskunst

 • Desk skulptur

  Desk skulptur
 • Kristina dam skulptur stol

  Kristina dam skulptur stol
 • Skulptur Head 3 st Sand Stone 15 cm

  Skulptur Head 3 st Sand Stone 15 cm
 • Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035

  Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035
  En fabelagtig verden med et karakteristisk udtryk. Skulpturen er en god detalje hjemme og også en dejlig personlig gave til at give væk ved særlige lejligheder. Da det er håndlavet, har hver skulptur et unikt udtryk.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om skulpturer & glaskunst

 • Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTSIT09

  Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTSIT09
  Dekorationen fra Mette Ditmer er perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem og har et feminint, smukt design. Den har slidstærkt, naturligt materiale. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om dekorationen fra Mette Ditmer- Håndlavet.- Slidstærkt materiale.- Feminin fremtoning.- Dekorationen passer godt i entréen.- Dekorationen passer godt i stuen.- Bredde: 90 mm.- Højde: 140 mm.- Længde: 130 mm. Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres kun med en klud og en lille mængde opvaskemiddel hvis nødvendigt.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416

  Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416
  Skulpturen fra Bloomingville har et smukt design i sten med elegante linjer og en fantasifuld form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Anvend produktet i entréen eller stuen. Om skulpturen fra Bloomingville- Abstrakt design.- Dekorativ, fantasifuld form.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 160 mm.- Bredde: 90 mm.- Dybde: 40 mm.- Vægt: 600 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection dekorationer 3-pak e - Kunstglas Glas Gul - 1059951

  Iittala Oiva Toikka Collection dekorationer 3-pak e - Kunstglas Glas Gul - 1059951
  Glasdekorationerne fra Iittala har et fantasifuldt, frugtagtigt design med en unik følelse. De er fremstillet af håndlavet glas med en inkluderet, grå snøre til nem ophængning. Leveres i en gaveæske. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationerne fra Iittala- Fremstillet af glas.- Pakkeantal: 3- Glasdekorationerne findes i forskellige farver.- Fantasifuldt design.- Perfekte til jul.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Venusmusling Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Rosa - 7480046

  Kosta Boda Venusmusling Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Rosa - 7480046
  Venusmuslingen fra Kosta Boda er fremstillet af rosa mundblæst glas. Den er håndlavet og har en smuk form til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den store skala gør det perfekt som et statement piece. Designed 2021. Designet af Åsa Jungnelius. Om venusmuslingen fra Kosta Boda- Eksklusivt kunstglas.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Inspireret af en venusmusling.- Bredde: 300 mm.- Højde: 65 mm.- Længde: 330 mm.- Vægt: 3.2 kg.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af venusmuslingen- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm Trækulsfarvet - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-016-CL

  Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm Trækulsfarvet - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-016-CL
  Skulpturen fra Cooee Design har et koralformet design i cement med stilrent udseende i forskellige farver at vælge mellem. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kollektionen Cooee X Kristiina.- Fremstillet af cement.- Kombinér skulpturen med en dekorativ genstand fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i forskellige modeller.- Højde: 155 mm.- Bredde: 130 mm.- Længde: 140 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Ateenan Aamu 3 Dele - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1009148

  Iittala Ateenan Aamu 3 Dele - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1009148
  Designeren Kaj Franck skabte Atenan Aamu, hvilket betyder "morgen i Athen" på finsk, efter at være inspireret af Grækenland. Den smukke glasindretning danner en dekorativ draperi i vinduet. Glasindretningen skaber en blød melodisk lyd, der minder om søndag morgen kirkeklokker i Athen.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Dette er et kunstværk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstværk.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Unikke detaljer.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Morsø Skulptur Støbejern: Du gjorde det! Nyd dit nu lige nu! Det er stærkt!

  Morsø Skulptur Støbejern: Du gjorde det! Nyd dit nu lige nu! Det er stærkt!
  Skulptur i støbejern fra Morsø designet af Lene Purkær Stefansen. Giv skulpturen til en du holder af og som budskabet passer på - Du gjorde det! nyd dit nu lige nu! Det er stærkt!
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metal 2 Dele - Skulpturer Jern Brun - 82052545

  Bloomingville Rhea Skulptur Metal 2 Dele - Skulpturer Jern Brun - 82052545
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikt design i jern med en jordagtig farve perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Boheme look for et sofistikeret og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 2 skulpturer.- Fremstillet af jern.- Brun farve.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lille skulptur: H11 cm.- Stor skulptur: H12 cm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Figure Skulptur 19cm - Skulpturer Cement Brun - 210900102

  House Doctor Figure Skulptur 19cm - Skulpturer Cement Brun - 210900102
  Skønne skulpture som bliver en flot og dekorativ detalje i interiøret.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metal 3 Dele - Skulpturer Jern Sort - 82052546

  Bloomingville Rhea Skulptur Metal 3 Dele - Skulpturer Jern Sort - 82052546
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikt design i jern med en sort farve perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Boheme look for et sofistikeret og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 3 skulpturer.- Fremstillet af jern.- Sort farve.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lille skulptur: H8 cm.- Mellemstor skulptur: H10,5 cm.- Stor skulptur: H14,5 cm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Sumpmejs - Kunstglas Mix - 33949

  Målerås Glasbruk Sumpmejs - Kunstglas Mix - 33949
  Målerås Glasbruk fra Sumpmejs. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Skulptur Natur - Skulpturer Træ Nature - 82048080

  Bloomingville Skulptur Natur - Skulpturer Træ Nature - 82048080
  Skulptur i form af et ansigt. Skulpturen er håndlavet i genanvendt træ og hver eksemplar er unik.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTMED09

  Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTMED09
  Skulpturen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Anvend som bogstøtte eller dekoration. Om skulpturen fra Mette Ditmer- Skulpturen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skulptur er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skulpturen passer godt i stuen.- Bredde: 120 mm.- Højde: 150 mm.- Længde: 130 mm. Vedligeholdelse af skulpturen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Blåmes - Kunstglas Mix - 34266

  Målerås Glasbruk Wildlife Blåmes - Kunstglas Mix - 34266
  Blokken er håndlavet i Målerås og signeret i bunden. Leveres i gaveæske.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072

  Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072
  Skulpturen fra Dorre har en smuk hjerteform for at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af aluminium med en robust fod i træ. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Masq Mystiqua Rød/orange Ltd Ed 299ex - Kunstglas Mix - 65862

  Målerås Glasbruk Masq Mystiqua Rød/orange Ltd Ed 299ex - Kunstglas Mix - 65862
  Målerås Glasbruk fra Masq, Mystiqua, Rød/Orange, Ltd Ed 299ex. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas Joy Wins – 2021 Amber / Gult - Kunstglas Mundblæst Glas Rav - 7520161

  Kosta Boda Brains Kunstglas Joy Wins – 2021 Amber / Gult - Kunstglas Mundblæst Glas Rav - 7520161
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Adalina Skulptur 23x11 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82052217

  Bloomingville Adalina Skulptur 23x11 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82052217
  Skulpturen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i polyresin med en grov overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Fås i flere forskellige stile. Personligt look som passer harmonisk ind i omgivelserne. Om skulpturen fra Bloomingville- Kunstnerisk design.- Fremstillet af polyresin.- Grov overflade.- Skulpturen kommer i forskellige modeller.- Vægt: 550 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Pomegranate - Skulpturer Mix - 1009167

  Lladro Pomegranate - Skulpturer Mix - 1009167
  Lladro fra Pomegranate. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Ollie Sculpture Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-003-LS

  Cooee Design Ollie Sculpture Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-003-LS
  Cooee Design fra Ollie Sculpture, Limestone. Skulpturer Kalksten Beton. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Ulvepar - Kunstglas Klar - 33599

  Målerås Glasbruk Wildlife Ulvepar - Kunstglas Klar - 33599
  Målerås Glasbruk fra Wildlife Ulvepar. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Offwhite - Skulpturer Stone Resin Off-White - ARTCHE41

  Mette Ditmer Art Piece Skål Offwhite - Skulpturer Stone Resin Off-White - ARTCHE41
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Kartta Skulptur 15x33 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Kobber - 1057709

  Iittala Kartta Skulptur 15x33 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Kobber - 1057709
  Skulpturen fra Iittala har et unikt design i farvet mundblæst glas med en speciel teknik. Den har en rillet overflade for at reflektere lyset smukt. Designet af Santtu Mustonen. Om skulpturen fra Iittala- Skulpturen findes i forskellige farver.- Findes også som stor version.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Moss Green - Kunstglas Mundblæst Glas Mosgrøn - 1057699

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Moss Green - Kunstglas Mundblæst Glas Mosgrøn - 1057699
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Cement Earth - HI-KI-007-EH

  Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Cement Earth - HI-KI-007-EH
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i cement med herlige former. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Fremstillet af cement.- Herlige former.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Anna - Kunstglas Glas Orange - 1020404

  Iittala Birds By Toikka Anna - Kunstglas Glas Orange - 1020404
  Anna er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en dejlig dekoration hjemme eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Det er en ny type fugl i seriefuglene af Tikka, hvor fuglene er kuppelformet og gør det muligt at placere den lille fugleanna eller andre fine genstande inde i den større Anna. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Designeren er Oiva Tokka, og en ny fugl er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Ugle - Kunstglas Glas Grøn - 1007111

  Iittala Birds By Toikka Ugle - Kunstglas Glas Grøn - 1007111
  Ugle er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en god boligindretning eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Det er designet af Oiva Tokka, og en ny fugle er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas You Made My Day – 2021 Neodym / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Lilla - 7520166

  Kosta Boda Brains Kunstglas You Made My Day – 2021 Neodym / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Lilla - 7520166
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka fugl - Kunstglas Glas Blå - 1007080

  Iittala Birds By Toikka fugl - Kunstglas Glas Blå - 1007080
  Blue Bird er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en god boligindretning eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Det er designet af Oiva Tokka, og en ny fugle er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Hedy Skulptur 24,5x23 Cm - Skulpturer Aluminium - 4-6070

  Dorre Hedy Skulptur 24,5x23 Cm - Skulpturer Aluminium - 4-6070
  Skulpturen fra Dorre har en smuk hjerteform til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af aluminium med en robust fod i træ. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Bv Beans Ac -20 - Kunstglas Mundblæst Glas Hvid - 7520131

  Kosta Boda Bv Beans Ac -20 - Kunstglas Mundblæst Glas Hvid - 7520131
  Beans er smuk skulptur designet af den berømte glaskunstner Bertil Vallien for Kosta Boda.
 • Kosta Boda Eeå Berry Tales Glasdekoration – 2021 Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Hvid - 7770004

  Kosta Boda Eeå Berry Tales Glasdekoration – 2021 Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Hvid - 7770004
  Glasdekorationen fra Kosta Boda har et spændende, håndlavet design med boblet form i mundblæst glas. Den har en elegant farve der aldrig går af mode. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Designet af Ellen Ehk Åkesson. Designed 2021. Om glasdekorationen fra Kosta Boda- Spændende, boblet form.- Unikt, håndlavet design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Højde: 160 mm.- Diameter: 170 mm.- Fra kollektionen Berry Tales.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af glasdekorationen- Håndvask anbefales.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-012-LS

  Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-012-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et smukt, dyreinspireret design i cement perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Den har en imponerende vægt. Den har glat finish med en glat følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Denne skulptur er en del af Cooee Design-kollektionen.- Fremstillet af cement.- Smuk, taktil overflade.- Dyreinspireret form.- Kombinér skulpturen med en Dreamer skulptur fra Cooee Design.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Bredde: 195 mm.- Højde: 255 mm.- Vægt: 5,2 kg.- Fremstillet i Kina. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Morsø Skulptur Støbejern: Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr

  Morsø Skulptur Støbejern: Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr
  Skulptur i støbejern fra Morsø designet af Lene Purkær Stefansen. Giv skulpturen til en du holder af og som budskabet passer på - Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr
 • Kosta Boda Bv Beans Ac -20 Gylden - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520133

  Kosta Boda Bv Beans Ac -20 Gylden - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520133
  Beans er smuk skulptur designet af den berømte glaskunstner Bertil Vallien for Kosta Boda.
 • Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porcelæn Beige - 5284800503

  Byon Nature Vase 26x21 Cm - Skulpturer Porcelæn Beige - 5284800503
  Vasen fra ByON har et stilrent design i porcelæn med realistiske detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekt til friske og tørrede blomster. Den har en diskret, beige farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra ByON- Fremstillet af porcelæn.- Stilrent design med realistiske detaljer.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som matchende lysestage. Vedligeholdelse af vasen- Anvend tør klud.- Håndvask anbefales.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Olufemi Sculpture - Skulpturer Beton Mud - HI-KI-004-MD

  Cooee Design Olufemi Sculpture - Skulpturer Beton Mud - HI-KI-004-MD
  Cooee Design fra Olufemi Sculpture, Mud. Skulpturer Mud Beton. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Eve Ii Skulptur - Skulpturer Beton Earth - HI-KI-001-EH

  Cooee Design Eve Ii Skulptur - Skulpturer Beton Earth - HI-KI-001-EH
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i beton med herlige former. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Fremstillet af beton.- Herlige former.- Bredde: 100 mm.- Højde: 245 mm.- Længde: 150 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design The Clam Shell Skulptur 13 Cm - Skulpturer Cement Kalksten - HI-KI-014-LS

  Cooee Design The Clam Shell Skulptur 13 Cm - Skulpturer Cement Kalksten - HI-KI-014-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et design i cement med stilrent udseende som passer harmonisk ind i omgivelserne og en strandskalsform. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kollektionen Cooee X Kristiina.- Fremstillet af cement.- Kombinér skulpturen med en dekorativ genstand fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i forskellige modeller.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 110 mm.- Højde: 55 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Kat - Kunstglas Klar - 88143

  Målerås Glasbruk Wildlife Kat - Kunstglas Klar - 88143
  Målerås Glasbruk fra Wildlife Kat. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Olufemi Sculpture Graphite - Skulpturer Beton Grafit - HI-KI-004-GH

  Cooee Design Olufemi Sculpture Graphite - Skulpturer Beton Grafit - HI-KI-004-GH
  Cooee Design fra Olufemi Sculpture, Graphite. Skulpturer Grafit Beton. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Ørn Ltd Ed - Kunstglas Mix - 68132

  Målerås Glasbruk Ørn Ltd Ed - Kunstglas Mix - 68132
  Målerås Glasbruk fra Ørn Ltd Ed. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas You Are The Light – 2021 Klart / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Frosthvid - 7520162

  Kosta Boda Brains Kunstglas You Are The Light – 2021 Klart / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Frosthvid - 7520162
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Eve Ii Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-001-LS

  Cooee Design Eve Ii Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-001-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i beton med herlige former. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Fremstillet af beton.- Herlige former.- Bredde: 100 mm.- Højde: 245 mm.- Længde: 150 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Gallop Ii - Skulpturer Mix - 1016955

  Lladro Gallop Ii - Skulpturer Mix - 1016955
  Base inkluderet. Design: Alfredo Llorens. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Morsø Skulptur Støbejern: Et kram fra mig til dig

  Morsø Skulptur Støbejern: Et kram fra mig til dig
  Skulptur i støbejern fra Morsø designet af Lene Purkær Stefansen. Giv skulpturen til en du holder af - Et kram fra mig til dig
 • Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158

  Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTMED15

  Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTMED15
  Skulpturen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Anvend som bogstøtte eller dekoration. Om skulpturen fra Mette Ditmer- Skulpturen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skulptur er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skulpturen passer godt i stuen.- Bredde: 120 mm.- Højde: 150 mm.- Længde: 130 mm. Vedligeholdelse af skulpturen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection dekorationer 3-pak ne - Kunstglas Glas Grøn - 1059950

  Iittala Oiva Toikka Collection dekorationer 3-pak ne - Kunstglas Glas Grøn - 1059950
  Glasdekorationerne fra Iittala har et fantasifuldt, frugtagtigt design med en unik følelse. De er fremstillet af håndlavet glas med en inkluderet, grå snøre til nem ophængning. Leveres i en gaveæske. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationerne fra Iittala- Fremstillet af glas.- Pakkeantal: 3- Glasdekorationerne findes i forskellige farver.- Fantasifuldt design.- Perfekte til jul.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Pot Statue Grey - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g

  Byon Pot Statue Grey - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g
  Krukke designet som en klassisk statue. Det tiltrækker opmærksomhed gennem det uventede element i den plante, du vælger at tilføje - eller hold det som det er. Pleje: Tør med blød tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead