Skulpturer & Glaskunst

Som dekorationer til hjemmet, er der glaskunst i forskellige materialer til at købe. Her er skulpturer i glas og skulpturer lavet af porcelæn, metal eller træ. Vi har valgt at fremvise den øverste klasse team af professionelle skultører for kendte varemærker.

Populær i skulpturer & glaskunst

 • Skulptur Head 3 st Sand Stone 15 cm

  Skulptur Head 3 st Sand Stone 15 cm
 • Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035

  Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035
  En fabelagtig verden med et karakteristisk udtryk. Skulpturen er en god detalje hjemme og også en dejlig personlig gave til at give væk ved særlige lejligheder. Da det er håndlavet, har hver skulptur et unikt udtryk.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328

  Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328
  Kosta Boda fra My Universe, Skulptur. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Masq Batzeba - Kunstglas Blå - 65115

  Målerås Glasbruk Masq Batzeba - Kunstglas Blå - 65115
  Målerås Glasbruk fra Masq Batzeba Blå. Kunstglas Blå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om skulpturer & glaskunst

 • Lladro Gallop i - Skulpturer Mix - 1016954

  Lladro Gallop i - Skulpturer Mix - 1016954
  Base inkluderet. Design: Alfredo Llorens. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Morsø Skulptur Støbejern: Et kram fra mig til dig 13 cm

  Morsø Skulptur Støbejern: Et kram fra mig til dig 13 cm
  Denne søde skulptur i støbejern fra Morsø er designet af Lene Purkær Stefansen. “Et kram fra mig til dig” er en oplagt personlig gave til en, som du har kær. På den måde glemmer vedkommende ikke, at du holder meget af dem - det bliver de mindet om, hver gang skulpturen fanger deres blik. Skulpturen kan være budbringeren og sige dét, som kan være svært at sige med ord. Krammet er et stærkt symbol på næstekærlighed, varme og omsorg - derfor kan man aldrig få nok kram.
 • Kristina Dam Studio Serif Skulptur - Skulpturer Lertøj Beige - 300300501

  Kristina Dam Studio Serif Skulptur - Skulpturer Lertøj Beige - 300300501
  Skulpturen fra Kristina Dam er fremstillet af lertøj med et smukt design og blødt kurvede former i forskellige niveauer for at skabe et smukt skyggespil. En perfekt detalje der med garanti vil være et stort samtaleemne blandt dine gæster. Om skulpturen fra Kristina Dam- Designet i København af Kristina Dam.- Fremstillet af lertøj.- Fremstillet i Europa.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Isbjørne - Kunstglas Klar - 33707

  Målerås Glasbruk Wildlife Isbjørne - Kunstglas Klar - 33707
  Målerås Glasbruk fra Wildlife Isbjørne. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Pols Potten Parrot /guld - Skulpturer Hvid - 230-300-094

  Pols Potten Parrot /guld - Skulpturer Hvid - 230-300-094
  Parrot figur fra Pols Potten. Figuren er fremstillet af porcelæn og dyppet i guld. En iøjnefaldende indretningsdetalje, som både passer i det dyrevenlige hjem og i det meget moderne. Papegøjen kan blive børnenes favorit og passer perfekt i et muntert børneværelse.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Morsø Skulptur Støbejern: Du gjorde det! Nyd dit nu lige nu! Det er stærkt!

  Morsø Skulptur Støbejern: Du gjorde det! Nyd dit nu lige nu! Det er stærkt!
  Skulptur i støbejern fra Morsø designet af Lene Purkær Stefansen. Giv skulpturen til en du holder af og som budskabet passer på - Du gjorde det! nyd dit nu lige nu! Det er stærkt!
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramik Sort - HH-01-01-BK

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramik Sort - HH-01-01-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspireret design i keramik med en paddehatteform med en silkeglat overflade perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er værdsat for det naturinspirerede design- Fungi er også værdsat for det enkle materiale.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Skulpturen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Fungi.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Pols Potten Cockatoo - Skulpturer Hvid - 230-300-050

  Pols Potten Cockatoo - Skulpturer Hvid - 230-300-050
  Cockatoo figur fra Pols Potten. Figuren er fremstillet af mat, hvid keramik. En iøjnefaldende indretningsdetalje, som både passer i det dyrevenlige hjem og i det meget moderne. Kakaduen kan blive børnenes favorit og passer perfekt i et muntert børneværelse.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Sling Skulptur - Skulpturer Lertøj Sort - 203840015

  House Doctor Sling Skulptur - Skulpturer Lertøj Sort - 203840015
  Skulpturen fra House doctor har et rustikt design med en massiv følelse. Skulpturen er fremstillet af lertøj med runde, bløde linjer perfekte til at tilføje personlighed til rummet. Den har en glaseret tekstur med sorte pletter. Variation i udseende kan forekomme. Skulpturen passer godt i entréen og i stuen. Om skulpturen fra House doctor- Sling er påskønnet for formen og tonen.- Kombinér skulpturen med en lysestage fra House doctor. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825

  Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825
  Lladro fra Hello, little squirrel!. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-005-LM

  Cooee Design Benedict & Amal Sculpture Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-005-LM
  Beautiful sculpture duo of a woman and man, that is designed by Kristiina Haataja for Cooee Design.
 • Morsø Skulptur Støbejern: Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr

  Morsø Skulptur Støbejern: Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr
  Skulptur i støbejern fra Morsø designet af Lene Purkær Stefansen. Giv skulpturen til en du holder af og som budskabet passer på - Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr
 • Iittala Birds By Toikka Mari - Kunstglas Glas Gul - 1020405

  Iittala Birds By Toikka Mari - Kunstglas Glas Gul - 1020405
  Mari er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en dejlig dekoration hjemme eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Det er en ny type fugl i seriefuglene af Tikka, hvor fuglene er kuppelformet og gør det muligt at placere den lille fugleanna eller andre fine genstande inde i det. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Designeren er Oiva Tokka, og en ny fugl er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro The Rocking Chicken Ride - Skulpturer Mix - 1007256

  Lladro The Rocking Chicken Ride - Skulpturer Mix - 1007256
  Base inkluderet. Design: Raul Rubio. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Swedish Pig Ornament Dot 240 Mm - Skulpturer Keramik Mole - 20191002md

  Dbkd Swedish Pig Ornament Dot 240 Mm - Skulpturer Keramik Mole - 20191002md
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nu gør et comeback. Lad grisen blive en sød lille detalje som giver rummet karakter eller giv den væk som en sød lille gave til en som er vild med søde grise. Grisen er lavet af keramik og kommer i forskellige størrelser og farver.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Hvidhovedet Ørn - Kunstglas Klar - 88124

  Målerås Glasbruk Wildlife Hvidhovedet Ørn - Kunstglas Klar - 88124
  Målerås Glasbruk fra Wildlife Hvidhovedet ørn. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Ugle - Kunstglas Klar - 88116

  Målerås Glasbruk Wildlife Ugle - Kunstglas Klar - 88116
  Målerås Glasbruk fra Wildlife Ugle. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-012-LS

  Cooee Design Lion Of Judah Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-012-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et smukt, dyreinspireret design i cement perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Den har en imponerende vægt. Den har glat finish med en glat følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Denne skulptur er en del af Cooee Design-kollektionen.- Fremstillet af cement.- Smuk, taktil overflade.- Dyreinspireret form.- Kombinér skulpturen med en Dreamer skulptur fra Cooee Design.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Bredde: 195 mm.- Højde: 255 mm.- Vægt: 5,2 kg.- Fremstillet i Kina. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Messing - 205850950

  House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Messing - 205850950
  Nauji fra House Doctor er en legende og anderledes måde at dekorere dit hjem på. Skulpturen har et unikt design, der garanterer dine gæster opmærksomhed, uanset om du placerer det på vindueskarmen eller på sidetabellen. Den er lavet af aluminium med en rå messing finish.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Venus Medium - Kunstglas Blå - 25051

  Målerås Glasbruk Venus Medium - Kunstglas Blå - 25051
  Venus er kærligheden og skønhedens gudinde og ifølge myten kom hun til under havets skum. I Erika Höglunds tolkning, er hun klædt i rurer og roser og udstråler kærlighed og omtanke. Blokken er håndlavet i Målerås og signeret i bunden. Leveres i gaveæske.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Dalahest Traditionel - Kunstglas Rød - 26124

  Målerås Glasbruk Dalahest Traditionel - Kunstglas Rød - 26124
  Målerås Glasbruk fra DalaHest Rød Traditionel. Kunstglas Rød . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Look skulptur ansigt blå

  Kosta Boda Look skulptur ansigt blå
  Ansigt i forskellige nuancer, der er skabt af designeren Bertil Vallien fra Kosta Bodas serie Look. Ansigtet er mundblæst i Småland. Specifikationer: Højde: 8,5 cm. Bredde: 13,5 cm. Længde: 10 cm. Vægt: 1,70 kg.
 • Kosta Boda Look skulptur ansigt brun

  Kosta Boda Look skulptur ansigt brun
  Ansigt i forskellige nuancer, der er skabt af designeren Bertil Vallien fra Kosta Bodas serie Look. Ansigtet er mundblæst i Småland. Specifikationer: Højde: 8,5 cm. Bredde: 13,5 cm. Længde: 10 cm. Vægt: 1,70 kg.
 • Magnor Drops Bomboniere Skål 16 Cm - Kunstglas Glas Grøn - 322306

  Magnor Drops Bomboniere Skål 16 Cm - Kunstglas Glas Grøn - 322306
  Skålen fra Magnor er perfekt som en dekorativ indretningsdetalje og har et elegant, blødt formsprog i glas. Designet af Kristine Bjaadal. Om skålen fra Magnor- Højde: 160 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072

  Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072
  Skulpturen fra Dorre har en smuk hjerteform for at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af aluminium med en robust fod i træ. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Camel Gres - Skulpturer Mix - 1012456

  Lladro Camel Gres - Skulpturer Mix - 1012456
  Lladro fra Camel, Gres. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pak Trækulsfarvede - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-015-CL

  Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pak Trækulsfarvede - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-015-CL
  Skulpturerne fra Cooee Design har muslingeformet design i cement med stilrent udseende i forskellige farver at vælge mellem. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturerne fra Cooee Design- Fra kollektionen Cooee X Kristiina.- 3 forskellige skulpturer med en strandskalsform.- Fremstillet af cement.- Bredde: 50 mm.- Længde: 50 mm.- Højde: 40 mm.- Kombinér skulpturerne med en dekorativ genstand fra Cooee Design.- Skulpturerne kommer i forskellige modeller.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158

  Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTFAC09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTFAC09
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt til soveværelset og til dagligstuen og har et formet, smukt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Formet form.- Skålen passer godt i entréen.- Skålen passer godt i stuen.- Skålen passer godt i badeværelset.- Bredde: 90 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvaskes.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Crake Dekoration Æg 2022 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1062682

  Iittala Crake Dekoration Æg 2022 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1062682
  Dekorationen fra Iittala har elegant, smukt design i mundblæst glas med dygtigt håndværk perfekt til designelskeren. Designet af Oiva Toikka. Om dekorationen fra Iittala- Fremstillet af mundblæst glas.- Smukke striber.- Dygtigt håndværk.- Højde: 130 mm.- Længde: 90 mm.- Vægt: 450 g .- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Uhv Snake Pokal Limited Edition - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 7540036

  Kosta Boda Uhv Snake Pokal Limited Edition - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 7540036
  Dekorativ pokal i mundblæst glas, designet af Åsa Jungnelius.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas Inside Matters – 2021 t / Rødt / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7520159

  Kosta Boda Brains Kunstglas Inside Matters – 2021 t / Rødt / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7520159
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Make Up Læbestift - Kunstglas Glas Rød - 7090907

  Kosta Boda Make Up Læbestift - Kunstglas Glas Rød - 7090907
  Denne feminine glas dekoration er en iøjnefaldende detalje i ethvert rum. Læbestiftet fås i flere fine farver og kan kombineres med Kosta Boda s dekorative neglelak i glas.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Birdie - Kunstglas Grøn - 34260

  Målerås Glasbruk Birdie - Kunstglas Grøn - 34260
  Støbt krystalskulptur i form af en fugl. Skulpturen er håndlavet i Målerås og signeret i bunden.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pak - Skulpturer Cement Kalksten - HI-KI-015-LS

  Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pak - Skulpturer Cement Kalksten - HI-KI-015-LS
  Skulpturerne fra Cooee Design har muslingeformet design i cement med stilrent udseende i forskellige farver at vælge mellem. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturerne fra Cooee Design- Fra kollektionen Cooee X Kristiina.- 3 forskellige skulpturer med en strandskalsform.- Fremstillet af cement.- Bredde: 50 mm.- Længde: 50 mm.- Højde: 40 mm.- Kombinér skulpturerne med en dekorativ genstand fra Cooee Design.- Skulpturerne kommer i forskellige modeller.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Sumpmejs - Kunstglas Mix - 33949

  Målerås Glasbruk Sumpmejs - Kunstglas Mix - 33949
  Målerås Glasbruk fra Sumpmejs. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Swedish Pig Ornament White - Skulpturer Keramik Hvid - 20191002w

  Dbkd Swedish Pig Ornament White - Skulpturer Keramik Hvid - 20191002w
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nu gør et comeback. Lad grisen blive en sød lille detalje som giver rummet karakter eller giv den væk som en sød lille gave til en som er vild med søde grise. Grisen er lavet af keramik og kommer i forskellige størrelser og farver.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas Remember The Blue Sky – 2021 Green Blue - Kunstglas Mundblæst Glas Grønblå - 7520157

  Kosta Boda Brains Kunstglas Remember The Blue Sky – 2021 Green Blue - Kunstglas Mundblæst Glas Grønblå - 7520157
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Luelle Skulptur 24x17 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82053984

  Bloomingville Luelle Skulptur 24x17 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82053984
  Skulpturen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i polyresin med et minimalistisk ansigt og enkle detaljer perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Den har en hvid farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Om skulpturen fra Bloomingville- Højde: 240 mm.- Bredde: 170 mm.- Dybde: 140 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Bv Beans Ac -20 Gylden Satin - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520132

  Kosta Boda Bv Beans Ac -20 Gylden Satin - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520132
  Beans er smuk skulptur designet af den berømte glaskunstner Bertil Vallien for Kosta Boda.
 • Iittala Ateenan Aamu 3 Dele - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1009148

  Iittala Ateenan Aamu 3 Dele - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1009148
  Designeren Kaj Franck skabte Atenan Aamu, hvilket betyder "morgen i Athen" på finsk, efter at være inspireret af Grækenland. Den smukke glasindretning danner en dekorativ draperi i vinduet. Glasindretningen skaber en blød melodisk lyd, der minder om søndag morgen kirkeklokker i Athen.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Ørn Ltd Ed Lille - Kunstglas Klar - 68122

  Målerås Glasbruk Ørn Ltd Ed Lille - Kunstglas Klar - 68122
  Målerås Glasbruk fra Ørn Ltd Ed Lille. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Elefant - Kunstglas Klar - 88144

  Målerås Glasbruk Wildlife Elefant - Kunstglas Klar - 88144
  Målerås Glasbruk fra Wildlife Elefant. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Shetland Sheepdog - Skulpturer Mix - 1008326

  Lladro Shetland Sheepdog - Skulpturer Mix - 1008326
  Design: Juan Carlos Ferri Herrero. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTPAT15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTPAT15
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Dette er et kunstværk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstværk.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Unikke detaljer.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Blåmes - Kunstglas Mix - 34266

  Målerås Glasbruk Wildlife Blåmes - Kunstglas Mix - 34266
  Blokken er håndlavet i Målerås og signeret i bunden. Leveres i gaveæske.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Golden Angel Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 7460176

  Kosta Boda Golden Angel Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 7460176
  Kunstglasset fra Kosta Boda er fremstillet af mundblæst glas. Det har en kurvet pæreform med smukke vinger og en badedragt i guld. Det har en støbt, rund form nederst. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Kjell Engman. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Eksklusiv glasdekoration med gulddetalje.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- En perfekt gave.- Længde: 55 mm.- Bredde: 55 mm.- Højde: 140 mm.- Vægt: 500 g .- Fra kollektionen Angels.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Pot Statue Grey - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g

  Byon Pot Statue Grey - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g
  Krukke designet som en klassisk statue. Det tiltrækker opmærksomhed gennem det uventede element i den plante, du vælger at tilføje - eller hold det som det er. Pleje: Tør med blød tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas You Made My Day – 2021 Neodym / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Lilla - 7520166

  Kosta Boda Brains Kunstglas You Made My Day – 2021 Neodym / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Lilla - 7520166
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Beans Skål – 2021 Gyldenbrun - Kunstglas Mundblæst Glas Golden Brown - 7520167

  Kosta Boda Beans Skål – 2021 Gyldenbrun - Kunstglas Mundblæst Glas Golden Brown - 7520167
  Skålen fra Kosta Boda er fremstillet af frihåndsblæst glas for at gøre hvert produkt unikt. Den har et unikt, levende mønster til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Vælg mellem to forskellige farver. Designet af Bertil Vallien. Designed 2021. Om skålen fra Kosta Boda- Frihåndsblæst kunstglas.- Unikt, levende mønster.- Diameter: 245 mm.- Højde: 120 mm.- Vægt: 400 g .- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Beans.- Findes også som vase.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead