Skulpturer & Glaskunst

Som dekorationer til hjemmet, er der glaskunst i forskellige materialer til at købe. Her er skulpturer i glas og skulpturer lavet af porcelæn, metal eller træ. Vi har valgt at fremvise den øverste klasse team af professionelle skultører for kendte varemærker.

Populær i skulpturer & glaskunst

 • Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035

  Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035
  En fabelagtig verden med et karakteristisk udtryk. Skulpturen er en god detalje hjemme og også en dejlig personlig gave til at give væk ved særlige lejligheder. Da det er håndlavet, har hver skulptur et unikt udtryk.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328

  Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328
  Kosta Boda fra My Universe, Skulptur. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Lille Terne ranebær - Kunstglas Glas Rød - 1014462

  Iittala Birds By Toikka Lille Terne ranebær - Kunstglas Glas Rød - 1014462
  Her er nogle nye fugle i seriefuglene af Tikka i en ny fantastisk farve Cranberrie. Iittala er på forsiden af ​​glasfarvning og bruger en miljøvenlig farve uden cadmium og bly.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158

  Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om skulpturer & glaskunst

 • Kosta Boda Golden Angel Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 7460176

  Kosta Boda Golden Angel Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 7460176
  Kunstglasset fra Kosta Boda er fremstillet af mundblæst glas. Det har en kurvet pæreform med smukke vinger og en badedragt i guld. Det har en støbt, rund form nederst. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Kjell Engman. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Eksklusiv glasdekoration med gulddetalje.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- En perfekt gave.- Længde: 55 mm.- Bredde: 55 mm.- Højde: 140 mm.- Vægt: 500 g .- Fra kollektionen Angels.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunst Loke - Kunstglas Glas Blå - 7520100

  Kosta Boda Brains Kunst Loke - Kunstglas Glas Blå - 7520100
  Kunstglasset fra Kosta Boda har iøjnefaldende udseende med et støbt, ansigtslignende design for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af glas med en solid fod i sten for en luksuriøs følelse. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Støbt design.- Fremstillet af glas.- Begrænset oplag.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.- Designet af Bertil Vallien. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Headman Ac-20 Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520143

  Kosta Boda Headman Ac-20 Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520143
  Kunstglasset fra Kosta Boda har en rund form med en sølvagtig, ansigtslignende detalje i midten. Det har et håndlavet design i krystalglas med en kontrastfyldt fod i jern. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Solid fod.- Ansigtslignende detalje.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design The Pear Shell Skulptur 16 Cm - Skulpturer Cement Kalksten - HI-KI-013-LS

  Cooee Design The Pear Shell Skulptur 16 Cm - Skulpturer Cement Kalksten - HI-KI-013-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et design i cement med en strandskalsform og stilrent udseende i forskellige farver at vælge mellem. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kollektionen Cooee X Kristiina.- Fremstillet af cement.- Kombinér skulpturen med en dekorativ genstand fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i forskellige modeller.- Længde: 160 mm.- Bredde: 110 mm.- Højde: 90 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramik Sort - HH-01-02-BK

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramik Sort - HH-01-02-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspireret design i keramik med en paddehatteform med en silkeglat overflade perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er værdsat for det naturinspirerede design- Fungi er også værdsat for det enkle materiale.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Skulpturen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Fungi.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Black Elements House Of Mystery Kunstglas Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Guld - 7520189

  Kosta Boda Black Elements House Of Mystery Kunstglas Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Guld - 7520189
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et spændende design med en massiv blok i krystalglas med et håndmalet hoved. Det har en sort, kontrastfyldt fod for øget stabilitet. Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Spændende design.- Solid, sort fod.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Indian Jungle Ed-22 Flaske - Kunstglas Krystalglas Gul - 7540049

  Kosta Boda Indian Jungle Ed-22 Flaske - Kunstglas Krystalglas Gul - 7540049
  Flasken fra Kosta Boda har en antik form med et fantasifuldt motiv til at lyse op i rummet. Den er fremstillet af krystalglas med en herlig, gul farve. Begrænset oplag. Designet af Ulrica Hydman-Vallien. Om flasken fra Kosta Boda- Antik form.- Fantasifuldt motiv.- Herlig, gul farve.- Fremstillet af krystalglas.- Denne serie er begrænset til 300 styk.- Designet af Ulrica Hydman-Vallien.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTBRA15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTBRA15
  Skålen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i stenharpiks med unikke detaljer. Den har en karakteristisk stil med en flettet fremtoning. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. En perfekt genstand der bringer naturen ind i dit hjem. Om skålen fra Mette Ditmer- Kan også bruges som en krukke.- Kunstnerisk design.- Flettet fremtoning.- Slidstærkt materiale.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 125 mm.- Diameter: 190 mm.- Fremstillet af stenharpiks. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Jalil Votiv - Skulpturer Glas Klar - 82052769

  Bloomingville Jalil Votiv - Skulpturer Glas Klar - 82052769
  Votivet fra Bloomingville har et smukt design i glas med et diskret, stribet mønster. Varmt lys hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Om votivet fra Bloomingville- Fremstillet af glas.- Harmonisk nuance med mathvide striber og gyldne striber.- Højde: 170 mm.- Diameter: 140 mm.- Vægt: 650 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kunstglas Brains Look Ac-17 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7091735

  Kosta Boda Kunstglas Brains Look Ac-17 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7091735
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et dekorativt samlerobjekt med et støbt, ansigtslignende design for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af krystal med en inkluderet fæstning til vægmontering. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Dekorativt samlerobjekt.- Støbt design.- Fremstillet af krystal.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.- Designet af Bertil Vallien. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas You Made My Day – 2021 Neodym / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Lilla - 7520166

  Kosta Boda Brains Kunstglas You Made My Day – 2021 Neodym / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Lilla - 7520166
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Oyster Bowl Brass

  Oyster Bowl Brass
  Brass
 • Kosta Boda Tribute Collection Uhv Pet Flaske Hvit - Kunstglas Glas Hvid - 7540042

  Kosta Boda Tribute Collection Uhv Pet Flaske Hvit - Kunstglas Glas Hvid - 7540042
  Denne flaske er en del af Kosta Boda's tribute collection, skabt til minde og Ulrika Hydman Vallien, en farverig person og ikon inden for svensk kunst.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Adalina Deko, Hvid, Polyresin

  Adalina Deko, Hvid, Polyresin
  Adalina yoga figur fra Bloomingville signalerer ro og balance. Yoga figuren er hvid, og lavet i polyresin.
 • Lene Bjerre Statia Skulptur - Skulpturer Polyresin Hvid - A00024507

  Lene Bjerre Statia Skulptur - Skulpturer Polyresin Hvid - A00024507
  Skulptur fra Lene Bjerre med et smukt design i polyresin med fine detaljer og sofistikeret, elegant strejf. Om skulpturen fra Lene Bjerre- Smukt design.- Fremstillet af polyresin.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTSIT09

  Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTSIT09
  Dekorationen fra Mette Ditmer er perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem og har et feminint, smukt design. Den har slidstærkt, naturligt materiale. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om dekorationen fra Mette Ditmer- Håndlavet.- Slidstærkt materiale.- Feminin fremtoning.- Dekorationen passer godt i entréen.- Dekorationen passer godt i stuen.- Bredde: 90 mm.- Højde: 140 mm.- Længde: 130 mm. Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres kun med en klud og en lille mængde opvaskemiddel hvis nødvendigt.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Ke Badlycka - Kunstglas Mundblæst Glas Rød - 7460170

  Kosta Boda Ke Badlycka - Kunstglas Mundblæst Glas Rød - 7460170
  Kosta Boda fra Ke Badlycka. Kunstglas Rød Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kristina Dam Studio Serif Skulptur - Skulpturer Lertøj Beige - 300300501

  Kristina Dam Studio Serif Skulptur - Skulpturer Lertøj Beige - 300300501
  Skulpturen fra Kristina Dam er fremstillet af lertøj med et smukt design og blødt kurvede former i forskellige niveauer for at skabe et smukt skyggespil. En perfekt detalje der med garanti vil være et stort samtaleemne blandt dine gæster. Om skulpturen fra Kristina Dam- Designet i København af Kristina Dam.- Fremstillet af lertøj.- Fremstillet i Europa.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Årligt Æg Altrast 2024 - Kunstglas Håndblæst Glas Multi - 1070571

  Iittala Birds By Toikka Årligt Æg Altrast 2024 - Kunstglas Håndblæst Glas Multi - 1070571
  Æg fra Iittala med et håndlavet design i håndblæst glas med naturinspirerede nuancer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér ægget med en årlig fugl fra Iittala. Om ægget fra Iittala- Denne serie er begrænset til 750 styk.- Naturinspirerede nuancer.- Håndlavet design i mundblæst glas.- Designet af Oiva Toikka. Vedligeholdelse af ægget- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Enchanted Prince - Skulpturer Mix - 1008444

  Lladro Enchanted Prince - Skulpturer Mix - 1008444
  Lladro fra Enchanted prince. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kunstglas Brains Look In - Kunstglas Krystalglas Metallic - 7091736

  Kosta Boda Kunstglas Brains Look In - Kunstglas Krystalglas Metallic - 7091736
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et dekorativt samlerobjekt med et støbt, ansigtslignende design for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af krystal med en inkluderet fæstning til vægmontering. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Dekorativt samlerobjekt.- Støbt design.- Fremstillet af krystal.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.- Designet af Bertil Vallien. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Laki Deko, Hvid, Marmor

  Laki Deko, Hvid, Marmor
  Laki Dekoen fra Bloomingville er formet ud af hvid marmor. Dekorationen kommer i et set af to og er designet i et organisk look som du kan bruge sammen eller adskilt. Det smukke ved en natursten er, at ikke to stykker er ens. Hver af dem er et unikt kunst
 • Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416

  Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416
  Skulpturen fra Bloomingville har et smukt design i sten med elegante linjer og en fantasifuld form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Anvend produktet i entréen eller stuen. Om skulpturen fra Bloomingville- Abstrakt design.- Dekorativ, fantasifuld form.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 160 mm.- Bredde: 90 mm.- Dybde: 40 mm.- Vægt: 600 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Bv Beans Ac -20 - Kunstglas Mundblæst Glas Hvid - 7520131

  Kosta Boda Bv Beans Ac -20 - Kunstglas Mundblæst Glas Hvid - 7520131
  Beans er smuk skulptur designet af den berømte glaskunstner Bertil Vallien for Kosta Boda.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas Remember The Blue Sky – 2021 Green Blue - Kunstglas Mundblæst Glas Grønblå - 7520157

  Kosta Boda Brains Kunstglas Remember The Blue Sky – 2021 Green Blue - Kunstglas Mundblæst Glas Grønblå - 7520157
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunst Oden - Kunstglas Glas Multi - 7520101

  Kosta Boda Brains Kunst Oden - Kunstglas Glas Multi - 7520101
  Kunstglasset fra Kosta Boda har iøjnefaldende udseende med et støbt, ansigtslignende design for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af glas med en solid fod i sten for en luksuriøs følelse. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Støbt design.- Fremstillet af glas.- Begrænset oplag.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.- Designet af Bertil Vallien. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Palace Globe Kunstglas Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520197

  Kosta Boda My Palace Globe Kunstglas Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520197
  Kunstglas fra Kosta Boda med et iøjnefaldende design med en husformet blok i krystalglas med en kugle i midten. Det har en sort, kontrastfyldt fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Iøjnefaldende design.- Solid, sort fod.- Fremstillet af krystalglas. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Look skulptur ansigt brun

  Kosta Boda Look skulptur ansigt brun
  Ansigt i forskellige nuancer, der er skabt af designeren Bertil Vallien fra Kosta Bodas serie Look. Ansigtet er mundblæst i Småland. Specifikationer: Højde: 8,5 cm. Bredde: 13,5 cm. Længde: 10 cm. Vægt: 1,70 kg.
 • Iittala æg 3-pak t - Kunstglas Glas Grøn - 1069681

  Iittala æg 3-pak t - Kunstglas Glas Grøn - 1069681
  Glasæg fra Iittala med et stilrent design med en smuk, grøn farve perfekt til påske. Det har en praktisk, grå snor til nem ophængning. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om glasægget fra Iittala- Smuk, grøn farve.- Fremstillet af glas.- Praktisk, grå snor.- Sælges i 3-pak.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Swedish Pig Ornament White - Skulpturer Keramik Hvid - 20191002w

  Dbkd Swedish Pig Ornament White - Skulpturer Keramik Hvid - 20191002w
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nu gør et comeback. Lad grisen blive en sød lille detalje som giver rummet karakter eller giv den væk som en sød lille gave til en som er vild med søde grise. Grisen er lavet af keramik og kommer i forskellige størrelser og farver.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Fugle 3-pak e - Kunstglas Mundblæst Glas Gul - 1069679

  Iittala Oiva Toikka Collection Fugle 3-pak e - Kunstglas Mundblæst Glas Gul - 1069679
  Fugle fra Iittala med et muntert design i mundblæst glas med en inkluderet, grå snøre til nem ophængning. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Finland. Om fuglene fra Iittala- Sælges i 3-pak.- Fuglene findes i forskellige farver.- Grå snøre inkluderet.- Muntert design.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af fuglene- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Mundblæst Glas Sort - 7091020

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Mundblæst Glas Sort - 7091020
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlavet design i mundblæst krystal for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Om skulpturen fra Kosta Boda- Skulpturen findes i forskellige farver.- Designet af Ludvig Löfgren.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pak Trækulsfarvede - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-015-CL

  Cooee Design The Genesis Shell Skulpturer 3-pak Trækulsfarvede - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-015-CL
  Skulpturerne fra Cooee Design har muslingeformet design i cement med stilrent udseende i forskellige farver at vælge mellem. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturerne fra Cooee Design- Fra kollektionen Cooee X Kristiina.- 3 forskellige skulpturer med en strandskalsform.- Fremstillet af cement.- Bredde: 50 mm.- Længde: 50 mm.- Højde: 40 mm.- Kombinér skulpturerne med en dekorativ genstand fra Cooee Design.- Skulpturerne kommer i forskellige modeller.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kunstglas Azur Stairs - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520109

  Kosta Boda Kunstglas Azur Stairs - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520109
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et støbt, ansigtslignende design med en behagelig, blå farve der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af krystalglas i forskellige udformninger. Designeren er Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Behagelig, blå farve.- Støbt, ansigtslignende design.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset kommer i forskellige modeller.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825

  Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825
  Lladro fra Hello, little squirrel!. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kunstglas Azur Frost - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520112

  Kosta Boda Kunstglas Azur Frost - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520112
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et støbt, ansigtslignende design med en behagelig, blå farve der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af krystalglas i forskellige udformninger. Designeren er Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Behagelig, blå farve.- Støbt, ansigtslignende design.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset kommer i forskellige modeller.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey 12 Cm Banana Milk - Kunstglas Mundblæst Glas Gul - 7091029

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey 12 Cm Banana Milk - Kunstglas Mundblæst Glas Gul - 7091029
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlavet design i mundblæst krystal for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den har en ny, mindre størrelse til alle hjem og stilarter. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Ludvig Löfgren. Om skulpturen fra Kosta Boda- Ny, mindre størrelse.- Fremstillet af mundblæst glas.- Skulpturen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Drifter Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520135

  Kosta Boda Drifter Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520135
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et støbt design med en lille figur i kobber for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af krystalglas med en robust blok på undersiden. Vælg mellem to forskellige farver. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Lille figur.- Robust blok på undersiden.- Støbt design.- Fremstillet af krystalglas.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramik Sand - HH-01-02-SA

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramik Sand - HH-01-02-SA
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspireret design i keramik med en paddehatteform med en silkeglat overflade perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er værdsat for det naturinspirerede design- Fungi er også værdsat for det enkle materiale.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Skulpturen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Fungi.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dekorativt Object Aosta

  Dekorativt Object Aosta
  Dette deco-objekt Aosta fortæller os, at den eneste vej er op.Den er lavet af støbt metal og er en stak af firkantede og rektangulære blokke, der forenede kræfter gennem en meget taktil tekstur og en smuk matsort nuance.Det er kunstnerisk, det er urbant,
 • Iittala Birds By Toikka Kuulas - Kunstglas Blå - 1007875

  Iittala Birds By Toikka Kuulas - Kunstglas Blå - 1007875
  Kuulas er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en dejlig boligindretning eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Det er designet af Oiva Tokka, og en ny fugle er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Eeå Bubble Berry - Kunstglas Mundblæst Glas Ruby - 7770001

  Kosta Boda Eeå Bubble Berry - Kunstglas Mundblæst Glas Ruby - 7770001
  Glasdekorationen fra Kosta Boda har et spændende, håndlavet design med boblet form i mundblæst glas. Den har en elegant farve der aldrig går af mode. Designet af Ellen Ehk Åkesson. Om glasdekorationen fra Kosta Boda- Spændende, boblet form.- Unikt, håndlavet design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Fra kollektionen Berry Tales.- Højde: 160 mm.- Diameter: 170 mm.- Designet af Ellen Ehk Åkesson.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af glasdekorationen- Håndvask anbefales. Designed 2021.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Spouses Skulpturer 2 Dele e - Skulpturer Mangotræ Sort - 262800003

  House Doctor Spouses Skulpturer 2 Dele e - Skulpturer Mangotræ Sort - 262800003
  Skulpturerne fra House Doctor har et håndlavet design i mangotræ med et stilrent look og en naturlig, mørk farve perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skulpturerne fra House Doctor- Håndlavet.- Fremstillet af mangotræ og marmor.- Perfekte som en dekorativ indretningsdetalje.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Lille skulptur: D10 x B9 x H32 cm.- Stor skulptur: D10 x B9 x H35 cm. Vedligeholdelse af skulpturerne- Rengøres med en tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Hedy Skulptur 24,5x23 Cm - Skulpturer Aluminium - 4-6070

  Dorre Hedy Skulptur 24,5x23 Cm - Skulpturer Aluminium - 4-6070
  Skulpturen fra Dorre har en smuk hjerteform til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af aluminium med en robust fod i træ. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Adalina Skulptur 23x11 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82052217

  Bloomingville Adalina Skulptur 23x11 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82052217
  Skulpturen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i polyresin med en grov overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Fås i flere forskellige stile. Personligt look som passer harmonisk ind i omgivelserne. Om skulpturen fra Bloomingville- Kunstnerisk design.- Fremstillet af polyresin.- Grov overflade.- Skulpturen kommer i forskellige modeller.- Vægt: 550 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Damo Centrepiece Serveringsfad t - Skulpturer Mundblæst Glas Klar - 1104267323

  Ferm Living Damo Centrepiece Serveringsfad t - Skulpturer Mundblæst Glas Klar - 1104267323
  Serveringsfadet fra ferm LIVING har et elegant design i mundblæst glas. Lige så dekorativ som den er funktionel. Om serveringsfadet fra ferm LIVING- Højde: 225 mm.- Diameter: 300 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTCHE15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTCHE15
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Beige - HI-KI-007-LS

  Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Beige - HI-KI-007-LS
  Skulpturen fra Cooee Design er fremstillet af kropsformet, beige beton med en rå struktur. Designet af Kristiina Haataja. Om skulpturen fra Cooee Design- Skulpturen kan anvendes som en smuk dekoration.- Kun til indendørs brug- Højde: 180 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691016

  Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691016
  Lav et personligt interiør med denne skulptur, der er oprettet i samarbejde mellem Kähler og billedhuggeren Malene Bjelke. Designet er økologisk, uglaseret og tidløst, og du kan få det i hele dit liv. Skulpturen drømmeren inspirerer til at gøre virkeligheden af ​​dine drømme. Perfekt gave til dåb, graduering eller eksamen.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm Trækulsfarvet - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-016-CL

  Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm Trækulsfarvet - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-016-CL
  Skulpturen fra Cooee Design har et koralformet design i cement med stilrent udseende i forskellige farver at vælge mellem. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kollektionen Cooee X Kristiina.- Fremstillet af cement.- Kombinér skulpturen med en dekorativ genstand fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i forskellige modeller.- Højde: 155 mm.- Bredde: 130 mm.- Længde: 140 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas I Dreamed Of A Blue Horse – 2021 Neodym - Kunstglas Mundblæst Glas Lilla - 7520165

  Kosta Boda Brains Kunstglas I Dreamed Of A Blue Horse – 2021 Neodym - Kunstglas Mundblæst Glas Lilla - 7520165
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead