Skulpturer & Glaskunst

Som dekorationer til hjemmet, er der glaskunst i forskellige materialer til at købe. Her er skulpturer i glas og skulpturer lavet af porcelæn, metal eller træ. Vi har valgt at fremvise den øverste klasse team af professionelle skultører for kendte varemærker.

Populær i skulpturer & glaskunst

 • Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035

  Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035
  En fabelagtig verden med et karakteristisk udtryk. Skulpturen er en god detalje hjemme og også en dejlig personlig gave til at give væk ved særlige lejligheder. Da det er håndlavet, har hver skulptur et unikt udtryk.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328

  Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328
  Kosta Boda fra My Universe, Skulptur. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Lille Terne ranebær - Kunstglas Glas Rød - 1014462

  Iittala Birds By Toikka Lille Terne ranebær - Kunstglas Glas Rød - 1014462
  Her er nogle nye fugle i seriefuglene af Tikka i en ny fantastisk farve Cranberrie. Iittala er på forsiden af ​​glasfarvning og bruger en miljøvenlig farve uden cadmium og bly.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158

  Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om skulpturer & glaskunst

 • Målerås Glasbruk Ideo Masq Ltd Ed 299ex glasskulptur Guld

  Målerås Glasbruk Ideo Masq Ltd Ed 299ex glasskulptur Guld
  Målerås Glasbruk Ideo Masq Ltd Ed 299ex glasskulptur Guld
 • Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691016

  Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691016
  Lav et personligt interiør med denne skulptur, der er oprettet i samarbejde mellem Kähler og billedhuggeren Malene Bjelke. Designet er økologisk, uglaseret og tidløst, og du kan få det i hele dit liv. Skulpturen drømmeren inspirerer til at gøre virkeligheden af ​​dine drømme. Perfekt gave til dåb, graduering eller eksamen.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825

  Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825
  Lladro fra Hello, little squirrel!. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Julekugler e 5-pak - Kunstglas Glas Rød - 1061195

  Iittala Julekugler e 5-pak - Kunstglas Glas Rød - 1061195
  Julekuglerne fra Iittala har et elegant design med fem smukke, røde nuancer perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. De er fremstillet af mundblæst, tyndt glas med en inkluderet, grå snøre til nem ophængning. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om julekuglerne fra Iittala- Fremstillet af glas.- Pakkeantal: 5- Fem forskellige, røde nuancer.- Leveres i en gaveæske.- Perfekte til jul.- Fremstillet i Finland. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey Lys Beige - Skulpturer Mundblæst Glas Light Beige - 7091022

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey Lys Beige - Skulpturer Mundblæst Glas Light Beige - 7091022
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlavet design i mundblæst krystal for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Om skulpturen fra Kosta Boda- Skulpturen findes i forskellige farver.- Designet af Ludvig Löfgren.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Eden skulptur 13 cm black

  Cooee Design Eden skulptur 13 cm black
  Cooee Design Eden skulptur 13 cm black
 • Cooee Design Olufemi Sculpture Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-004-LS

  Cooee Design Olufemi Sculpture Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-004-LS
  Cooee Design fra Olufemi Sculpture, Limestone. Skulpturer Kalksten Beton. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Elgtyr glasskulptur Mini

  Målerås Glasbruk Wildlife Elgtyr glasskulptur Mini
  Målerås Glasbruk Wildlife Elgtyr glasskulptur Mini
 • Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 305 mm Gammelrosa

  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 305 mm Gammelrosa
  Kosta Boda Gabba Gabba Hey skulptur 305 mm Gammelrosa
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey 12 Cm Aloha Blue - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7091030

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey 12 Cm Aloha Blue - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7091030
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlavet design i mundblæst krystal for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den har en ny, mindre størrelse til alle hjem og stilarter. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Ludvig Löfgren. Om skulpturen fra Kosta Boda- Ny, mindre størrelse.- Fremstillet af mundblæst glas.- Skulpturen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Eden skulptur 18 cm, vanilla

  Cooee Design Eden skulptur 18 cm, vanilla
  Eden er en keramikskulptur fra Cooee, skabt af den finske designer Hanna Heino. Skulpturen har en uregelmæssig overflade, og stentøjet indeholder små korn, som giver hvert produkt en unik sandagtig overflade. Eden er perfekt til at skabe et smukt stillebe
 • Målerås Glasbruk Elg glasskulptur 12x16,5 cm

  Målerås Glasbruk Elg glasskulptur 12x16,5 cm
  Målerås Glasbruk Elg glasskulptur 12x16,5 cm
 • Cooee Design OLLIE skulptur, limestone

  Cooee Design OLLIE skulptur, limestone
  Ollie er en skulptur fra Cooee X Kristiina-kollektionen, som er designet af designer Kristiina Engelin for svensk Cooee Design. Kollektionen er skabt i harmonien mellem skulpturernes levende overflade og den matte og glatte tekstur, der er karakteristisk
 • Kähler Astro skulptur Stenbukken

  Kähler Astro skulptur Stenbukken
  Kähler Astro skulptur Stenbukken
 • Kristina Dam Studio Frame skulptur black

  Kristina Dam Studio Frame skulptur black
  Kristina Dam Studio Frame skulptur black
 • Deko Object Top - S1

  Deko Object Top - S1
  Deko Objects er en serie skulpturelle objekter, der er designet til at fremkalde kreativitet og personlige udtryk. Objekterne består af en række forskellige størrelser og farver og kan stables oven på hinanden for at skabe det ønskede udtryk. Brug Deko so
 • ferm LIVING Donna skulptur White/Red

  ferm LIVING Donna skulptur White/Red
  ferm LIVING Donna skulptur White/Red
 • Kosta Boda Ke Badlycka - Kunstglas Mundblæst Glas Rød - 7460170

  Kosta Boda Ke Badlycka - Kunstglas Mundblæst Glas Rød - 7460170
  Kosta Boda fra Ke Badlycka. Kunstglas Rød Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Deko Object Bottom - S5

  Deko Object Bottom - S5
  Deko Objects er en serie skulpturelle objekter, der er designet til at fremkalde kreativitet og personlige udtryk. Objekterne består af en række forskellige størrelser og farver og kan stables oven på hinanden for at skabe det ønskede udtryk. Brug Deko so
 • Dekorativt Object Aosta

  Dekorativt Object Aosta
  Dette deco-objekt Aosta fortæller os, at den eneste vej er op.Den er lavet af støbt metal og er en stak af firkantede og rektangulære blokke, der forenede kræfter gennem en meget taktil tekstur og en smuk matsort nuance.Det er kunstnerisk, det er urbant,
 • Kosta Boda Brains Kunst Freja - Kunstglas Glas Metallic - 7520103

  Kosta Boda Brains Kunst Freja - Kunstglas Glas Metallic - 7520103
  Kunstglasset fra Kosta Boda har iøjnefaldende udseende med et støbt, ansigtslignende design for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af glas med en solid fod i sten for en luksuriøs følelse. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Støbt design.- Fremstillet af glas.- Begrænset oplag.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.- Designet af Bertil Vallien. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda BV Vertical Journey glasskulptur Klar

  Kosta Boda BV Vertical Journey glasskulptur Klar
  Kosta Boda BV Vertical Journey glasskulptur Klar
 • Kosta Boda Beans Skål – 2021 Gyldenbrun - Kunstglas Mundblæst Glas Golden Brown - 7520167

  Kosta Boda Beans Skål – 2021 Gyldenbrun - Kunstglas Mundblæst Glas Golden Brown - 7520167
  Skålen fra Kosta Boda er fremstillet af frihåndsblæst glas for at gøre hvert produkt unikt. Den har et unikt, levende mønster til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Vælg mellem to forskellige farver. Designet af Bertil Vallien. Designed 2021. Om skålen fra Kosta Boda- Frihåndsblæst kunstglas.- Unikt, levende mønster.- Diameter: 245 mm.- Højde: 120 mm.- Vægt: 400 g .- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Beans.- Findes også som vase.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Look skulptur ansigt brun

  Kosta Boda Look skulptur ansigt brun
  Ansigt i forskellige nuancer, der er skabt af designeren Bertil Vallien fra Kosta Bodas serie Look. Ansigtet er mundblæst i Småland. Specifikationer: Højde: 8,5 cm. Bredde: 13,5 cm. Længde: 10 cm. Vægt: 1,70 kg.
 • Deko Object Medium - S3

  Deko Object Medium - S3
  Deko Objects er en serie skulpturelle objekter, der er designet til at fremkalde kreativitet og personlige udtryk. Objekterne består af en række forskellige størrelser og farver og kan stables oven på hinanden for at skabe det ønskede udtryk. Brug Deko so
 • Bloomingville Skulptur Natur - Skulpturer Træ Nature - 82048080

  Bloomingville Skulptur Natur - Skulpturer Træ Nature - 82048080
  Skulptur i form af et ansigt. Skulpturen er håndlavet i genanvendt træ og hver eksemplar er unik.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramik Hør - HH-01-02-LN

  Cooee Design Fungi Skulptur 18 Cm - Skulpturer Keramik Hør - HH-01-02-LN
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspireret design i keramik med en paddehatteform med en silkeglat overflade perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er værdsat for det naturinspirerede design- Fungi er også værdsat for det enkle materiale.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Skulpturen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Fungi.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Gs Paradiso - Kunstglas Mundblæst Glas Rosa - 7200001

  Kosta Boda Gs Paradiso - Kunstglas Mundblæst Glas Rosa - 7200001
  Kosta Boda fra Gs Paradiso. Kunstglas Rosa Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jakobsdals Poise Sculpture 30 Cm White - Skulpturer Papir Hvid - N812214-90

  Jakobsdals Poise Sculpture 30 Cm White - Skulpturer Papir Hvid - N812214-90
  Skulpturen fra Jakobsdals har et unikt, elegant design, perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Hvert objekt er unikt på grund af det håndlavede design. Om skulpturen fra Jakobsdals- 30 cm- Hvert objekt er unikt på grund af det håndlavede design.- Tåler ikke vand. Plejeråd for skulpturen- Rengør med en tør klud.- Tåler ikke vand.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda BV Drifter glasskulptur Klar

  Kosta Boda BV Drifter glasskulptur Klar
  Kosta Boda BV Drifter glasskulptur Klar
 • Iittala æg 3-pak t - Kunstglas Glas Grøn - 1069681

  Iittala æg 3-pak t - Kunstglas Glas Grøn - 1069681
  Glasæg fra Iittala med et stilrent design med en smuk, grøn farve perfekt til påske. Det har en praktisk, grå snor til nem ophængning. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om glasægget fra Iittala- Smuk, grøn farve.- Fremstillet af glas.- Praktisk, grå snor.- Sælges i 3-pak.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Venusmusling Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Rosa - 7480046

  Kosta Boda Venusmusling Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Rosa - 7480046
  Venusmuslingen fra Kosta Boda er fremstillet af rosa mundblæst glas. Den er håndlavet og har en smuk form til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den store skala gør det perfekt som et statement piece. Designed 2021. Designet af Åsa Jungnelius. Om venusmuslingen fra Kosta Boda- Eksklusivt kunstglas.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Inspireret af en venusmusling.- Bredde: 300 mm.- Højde: 65 mm.- Længde: 330 mm.- Vægt: 3.2 kg.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af venusmuslingen- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Two Sitting Skulptur - Skulpturer Marmor Sort - 262800005

  House Doctor Two Sitting Skulptur - Skulpturer Marmor Sort - 262800005
  Skulpturen fra House Doctor har et håndlavet design i mangotræ med en hvid, kontrasterende bund i marmor perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skulpturen fra House Doctor- Håndlavet.- Fremstillet af mangotræ og marmor.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Bredde: 90 mm.- Højde: 350 mm.- Længde: 90 mm. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas You Exist; Here And Now – 2021 Ravfarvet / t / Guld - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7520160

  Kosta Boda Brains Kunstglas You Exist; Here And Now – 2021 Ravfarvet / t / Guld - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7520160
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Bless Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-006-LS

  Cooee Design Bless Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-006-LS
  Skulpturen fra Cooee Design er fremstillet af beton med en rå struktur. Skulpturen har et stilrent, karakteristisk design. Om skulpturen fra Cooee Design- Skulpturen er formet som en hånd.- Kun til indendørs brug- Længde: 205 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Dalahest glasskulptur blå Mini

  Målerås Glasbruk Dalahest glasskulptur blå Mini
  Målerås Glasbruk Dalahest glasskulptur blå Mini
 • Cooee Design Dreamer skulptur Limestone

  Cooee Design Dreamer skulptur Limestone
  Cooee Design Dreamer skulptur Limestone
 • HKliving Skyline skulptur S Orange

  HKliving Skyline skulptur S Orange
  HKliving Skyline skulptur S Orange
 • Kosta Boda Black Elements House Of Mystery Kunstglas t Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520190

  Kosta Boda Black Elements House Of Mystery Kunstglas t Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520190
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et spændende design med en massiv blok i krystalglas med et håndmalet hoved. Det har en sort, kontrastfyldt fod for øget stabilitet. Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Spændende design.- Solid, sort fod.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTFAC09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTFAC09
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt til soveværelset og til dagligstuen og har et formet, smukt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Formet form.- Skålen passer godt i entréen.- Skålen passer godt i stuen.- Skålen passer godt i badeværelset.- Bredde: 90 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvaskes.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Mundblæst Glas Powder Pink - 7091027

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Mundblæst Glas Powder Pink - 7091027
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlavet design i mundblæst krystal for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Om skulpturen fra Kosta Boda- Skulpturen findes i forskellige farver.- Designet af Ludvig Löfgren.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Laki Deko, Hvid, Marmor

  Laki Deko, Hvid, Marmor
  Laki Dekoen fra Bloomingville er formet ud af hvid marmor. Dekorationen kommer i et set af to og er designet i et organisk look som du kan bruge sammen eller adskilt. Det smukke ved en natursten er, at ikke to stykker er ens. Hver af dem er et unikt kunst
 • Kähler Astro skulptur Skorpionen

  Kähler Astro skulptur Skorpionen
  Kähler Astro skulptur Skorpionen
 • Cooee Design Fungi skulptur large 18 cm Sand

  Cooee Design Fungi skulptur large 18 cm Sand
  Cooee Design Fungi skulptur large 18 cm Sand
 • Kosta Boda Drifter Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520135

  Kosta Boda Drifter Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520135
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et støbt design med en lille figur i kobber for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af krystalglas med en robust blok på undersiden. Vælg mellem to forskellige farver. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Lille figur.- Robust blok på undersiden.- Støbt design.- Fremstillet af krystalglas.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • ferm LIVING Benzon skulptur White/Brown

  ferm LIVING Benzon skulptur White/Brown
  ferm LIVING Benzon skulptur White/Brown
 • HKliving Skyline skulptur M Espresso

  HKliving Skyline skulptur M Espresso
  HKliving Skyline skulptur M Espresso
 • Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416

  Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416
  Skulpturen fra Bloomingville har et smukt design i sten med elegante linjer og en fantasifuld form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Anvend produktet i entréen eller stuen. Om skulpturen fra Bloomingville- Abstrakt design.- Dekorativ, fantasifuld form.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 160 mm.- Bredde: 90 mm.- Dybde: 40 mm.- Vægt: 600 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kunstværk, Lega, Natural

  Kunstværk, Lega, Natural
  Træ, (Recycled)
 • Cooee Design Fungi skulptur small 12 cm Sand

  Cooee Design Fungi skulptur small 12 cm Sand
  Cooee Design Fungi skulptur small 12 cm Sand
 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Mundblæst Glas Sort - 7091020

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hey - Skulpturer Mundblæst Glas Sort - 7091020
  Skulptur fra Kosta Boda med et håndlavet design i mundblæst krystal for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Om skulpturen fra Kosta Boda- Skulpturen findes i forskellige farver.- Designet af Ludvig Löfgren.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead