Skulpturer & Glaskunst

Som dekorationer til hjemmet, er der glaskunst i forskellige materialer til at købe. Her er skulpturer i glas og skulpturer lavet af porcelæn, metal eller træ. Vi har valgt at fremvise den øverste klasse team af professionelle skultører for kendte varemærker.

Populær i skulpturer & glaskunst

 • Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035

  Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035
  En fabelagtig verden med et karakteristisk udtryk. Skulpturen er en god detalje hjemme og også en dejlig personlig gave til at give væk ved særlige lejligheder. Da det er håndlavet, har hver skulptur et unikt udtryk.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Skulptur Head 3 st Sand Stone 15 cm

  Skulptur Head 3 st Sand Stone 15 cm
 • Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328

  Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328
  Kosta Boda fra My Universe, Skulptur. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Hvidhovedet Ørn - Kunstglas Klar - 88124

  Målerås Glasbruk Wildlife Hvidhovedet Ørn - Kunstglas Klar - 88124
  Målerås Glasbruk fra Wildlife Hvidhovedet ørn. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om skulpturer & glaskunst

 • Morsø Skulptur Støbejern: Et kram fra mig til dig

  Morsø Skulptur Støbejern: Et kram fra mig til dig
  Skulptur i støbejern fra Morsø designet af Lene Purkær Stefansen. Giv skulpturen til en du holder af - Et kram fra mig til dig
 • Iittala Kartta Skulptur 24x33,5 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Mørkegrå - 1057708

  Iittala Kartta Skulptur 24x33,5 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Mørkegrå - 1057708
  Skulpturen fra Iittala har et unikt design i farvet mundblæst glas med en speciel teknik. Den har en rillet overflade for at reflektere lyset smukt. Designet af Santtu Mustonen. Om skulpturen fra Iittala- Skulpturen findes i forskellige farver.- Findes også som mindre version.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTSIT09

  Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTSIT09
  Dekorationen fra Mette Ditmer er perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem og har et feminint, smukt design. Den har slidstærkt, naturligt materiale. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om dekorationen fra Mette Ditmer- Håndlavet.- Slidstærkt materiale.- Feminin fremtoning.- Dekorationen passer godt i entréen.- Dekorationen passer godt i stuen.- Bredde: 90 mm.- Højde: 140 mm.- Længde: 130 mm. Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres kun med en klud og en lille mængde opvaskemiddel hvis nødvendigt.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Crake Dekoration Æg 2022 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1062682

  Iittala Crake Dekoration Æg 2022 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1062682
  Dekorationen fra Iittala har elegant, smukt design i mundblæst glas med dygtigt håndværk perfekt til designelskeren. Designet af Oiva Toikka. Om dekorationen fra Iittala- Fremstillet af mundblæst glas.- Smukke striber.- Dygtigt håndværk.- Højde: 130 mm.- Længde: 90 mm.- Vægt: 450 g .- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala dekorationer 3-pak - Kunstglas Glas Rød - 1055140

  Iittala dekorationer 3-pak - Kunstglas Glas Rød - 1055140
  Glasdekorationerne fra Iittala har et livligt, moderne design perfekt til jul. Glasdekorationerne er fremstillet af håndlavet glas med grå bånd i tekstil. Leveres i en gaveæske. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationerne fra Iittala- Kombinér glasdekorationerne med dekorationer fra Iittala.- Pakkeantal: 3. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Æg Blue Charadrius 2023 - Kunstglas Mundblæst Glas Multi - 1066944

  Iittala Birds By Toikka Æg Blue Charadrius 2023 - Kunstglas Mundblæst Glas Multi - 1066944
  Ægget fra Iittala har et eksklusivt design i mundblæst glas som gør hvert eksemplar unikt. Det har en klassisk form med et smukt, multifarvet mønster med en hvid baggrund. Et must for den designinteresserede. Kollektionen er kun til salg i en begrænset periode. Designet af Oiva Toikka. Om ægget fra Iittala- Eksklusivt design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Findes også som fugl.- Fremstillet i Finland.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af ægget- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Tribute Collection Uhv Housegod Limited Edition - Kunstglas Glas Klar - 7540038

  Kosta Boda Tribute Collection Uhv Housegod Limited Edition - Kunstglas Glas Klar - 7540038
  Housegod er en del af Kosta Boda's tribute collection, skabt til minde om Ulrika Hydman Vallien, en farverig person og ikon inden for svensk kunst.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Beige - HI-KI-007-LS

  Cooee Design Leah Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Beige - HI-KI-007-LS
  Skulpturen fra Cooee Design er fremstillet af kropsformet, beige beton med en rå struktur. Designet af Kristiina Haataja. Om skulpturen fra Cooee Design- Skulpturen kan anvendes som en smuk dekoration.- Kun til indendørs brug- Højde: 180 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Vertical Journey Ac-20 Kunstglas - Kunstglas Krystalglas Multi - 7520142

  Kosta Boda Vertical Journey Ac-20 Kunstglas - Kunstglas Krystalglas Multi - 7520142
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et støbt design med detaljeret udseende for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af krystalglas med en sort fod i træ. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Støbt design.- Detaljeret udseende.- Sort fod.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Let's Make Up - Skulpturer Mix - 1005555

  Lladro Let's Make Up - Skulpturer Mix - 1005555
  Lladro fra Let's make up. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTFAC09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTFAC09
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt til soveværelset og til dagligstuen og har et formet, smukt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Formet form.- Skålen passer godt i entréen.- Skålen passer godt i stuen.- Skålen passer godt i badeværelset.- Bredde: 90 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvaskes.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Gallop Ii - Skulpturer Mix - 1016955

  Lladro Gallop Ii - Skulpturer Mix - 1016955
  Base inkluderet. Design: Alfredo Llorens. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kristina Dam Studio Xl kugle - Skulpturer Marmor Beige - 200200204

  Kristina Dam Studio Xl kugle - Skulpturer Marmor Beige - 200200204
  Marmorkuglen fra Kristina Dam er perfekt som en dekorativ indretningsdetalje og fremstillet af smuk marmor med et klodeformet design med plads til opbevaring. Om marmorkuglen fra Kristina Dam- Fremstillet af marmor.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Højde: 180 mm.- Diameter: 160 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Pols Potten Parrot /guld - Skulpturer Hvid - 230-300-094

  Pols Potten Parrot /guld - Skulpturer Hvid - 230-300-094
  Parrot figur fra Pols Potten. Figuren er fremstillet af porcelæn og dyppet i guld. En iøjnefaldende indretningsdetalje, som både passer i det dyrevenlige hjem og i det meget moderne. Papegøjen kan blive børnenes favorit og passer perfekt i et muntert børneværelse.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Kartta Skulptur 15x33 Cm Rain - Kunstglas Mundblæst Glas Reng - 1057710

  Iittala Kartta Skulptur 15x33 Cm Rain - Kunstglas Mundblæst Glas Reng - 1057710
  Skulpturen fra Iittala har et unikt design i farvet mundblæst glas med en speciel teknik. Den har en rillet overflade for at reflektere lyset smukt. Designet af Santtu Mustonen. Om skulpturen fra Iittala- Skulpturen findes i forskellige farver.- Findes også som stor version.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Badlycka (Badkvinna) Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Rød - 7460156

  Kosta Boda Badlycka (Badkvinna) Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Rød - 7460156
  Kunstglasset fra Kosta Boda har en feminin form med håndmalede striber perfekte for at tilføre et spændende smæld af farve i dit hjem. Det er fremstillet af blyfri krystal i to forskellige farver at vælge imellem. Designet af Kjell Engman. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Håndmalede detaljer.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Designet af Kjell Engman.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Magnor Drops Bomboniere Skål 16 Cm - Kunstglas Glas Brun - 322305

  Magnor Drops Bomboniere Skål 16 Cm - Kunstglas Glas Brun - 322305
  Skålen fra Magnor er perfekt som en dekorativ indretningsdetalje og har et elegant, blødt formsprog i glas. Designet af Kristine Bjaadal. Om skålen fra Magnor- Højde: 160 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design ADAMO I skulptur, limestone

  Cooee Design ADAMO I skulptur, limestone
  Adamo I er en skulptur fra kollektionen Cooee X Kristiina, som er et samarbejde mellem designer Kristiina Engelin og svenske Cooee Design. Kollektionens design skaber harmoni mellem skulpturernes levende overflader, og de matte og glatte overflader, der e
 • House Doctor Mindful Skulptur Natur Naturlig - Skulpturer Marmor Nature - 262800004

  House Doctor Mindful Skulptur Natur Naturlig - Skulpturer Marmor Nature - 262800004
  Skulpturen fra House Doctor har et kunstnerisk, håndlavet design i mangotræ med en struktureret overflade og naturlig farve perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Den har en smuk fod i hvid marmor. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om skulpturen fra House Doctor- Håndlavet.- Fremstillet af mangotræ og glat marmor.- Naturlige farver.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Bredde: 90 mm.- Højde: 360 mm. Vedligeholdelse af skulpturen. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metal 3 Dele - Skulpturer Jern Sort - 82052546

  Bloomingville Rhea Skulptur Metal 3 Dele - Skulpturer Jern Sort - 82052546
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikt design i jern med en sort farve perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Boheme look for et sofistikeret og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 3 skulpturer.- Fremstillet af jern.- Sort farve.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lille skulptur: H8 cm.- Mellemstor skulptur: H10,5 cm.- Stor skulptur: H14,5 cm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Sling Skulptur - Skulpturer Lertøj Sort - 203840015

  House Doctor Sling Skulptur - Skulpturer Lertøj Sort - 203840015
  Skulpturen fra House doctor har et rustikt design med en massiv følelse. Skulpturen er fremstillet af lertøj med runde, bløde linjer perfekte til at tilføje personlighed til rummet. Den har en glaseret tekstur med sorte pletter. Variation i udseende kan forekomme. Skulpturen passer godt i entréen og i stuen. Om skulpturen fra House doctor- Sling er påskønnet for formen og tonen.- Kombinér skulpturen med en lysestage fra House doctor. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416

  Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416
  Skulpturen fra Bloomingville har et smukt design i sten med elegante linjer og en fantasifuld form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Anvend produktet i entréen eller stuen. Om skulpturen fra Bloomingville- Abstrakt design.- Dekorativ, fantasifuld form.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 160 mm.- Bredde: 90 mm.- Dybde: 40 mm.- Vægt: 600 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Camel Gres - Skulpturer Mix - 1012456

  Lladro Camel Gres - Skulpturer Mix - 1012456
  Lladro fra Camel, Gres. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTPAT15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sand - ARTPAT15
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Dette er et kunstværk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstværk.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Unikke detaljer.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Cement Earth - HI-KI-007-EH

  Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Cement Earth - HI-KI-007-EH
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i cement med herlige former. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Fremstillet af cement.- Herlige former.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Æg 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Amethyst - 1057705

  Iittala Birds By Toikka Æg 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Amethyst - 1057705
  Den unikke interiørdetalje fra Iittala er designet af Oiva Toikka og udtrykker hans uendelige kreativitet og passion for glaskunst. Ægget 2021 er en del af en serie hvor et nyt æg præsenteres hvert år og bliver en smukt samlerobjekt. . Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Husgud Kunstglas - Kunstglas Krystalglas Klar - 7540048

  Kosta Boda Husgud Kunstglas - Kunstglas Krystalglas Klar - 7540048
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et kropsformet design i krystalglas og klart krystalglas med smukke, blå detaljer. Begrænset oplag. Designet af Ulrica Hydman-Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Smukke, blå detaljer.- Fremstillet af krystalglas.- Denne serie er begrænset til 300 styk.- Designet af Ulrica Hydman-Vallien.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Messing - 205850950

  House Doctor Nauji Skulptur - Skulpturer Aluminium Messing - 205850950
  Nauji fra House Doctor er en legende og anderledes måde at dekorere dit hjem på. Skulpturen har et unikt design, der garanterer dine gæster opmærksomhed, uanset om du placerer det på vindueskarmen eller på sidetabellen. Den er lavet af aluminium med en rå messing finish.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Målerås Glasbruk Wildlife Isbjørn - Kunstglas Klar - 88117

  Målerås Glasbruk Wildlife Isbjørn - Kunstglas Klar - 88117
  Målerås Glasbruk fra Wildlife Isbjørn. Kunstglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Rain - Kunstglas Mundblæst Glas Reng - 1057700

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration Rain - Kunstglas Mundblæst Glas Reng - 1057700
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas Remember The Blue Sky – 2021 Green Blue - Kunstglas Mundblæst Glas Grønblå - 7520157

  Kosta Boda Brains Kunstglas Remember The Blue Sky – 2021 Green Blue - Kunstglas Mundblæst Glas Grønblå - 7520157
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825

  Lladro Hello Little Squirrel! - Skulpturer Mix - 1006825
  Lladro fra Hello, little squirrel!. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium Guld - 4-6073

  Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium Guld - 4-6073
  Skulpturen fra Dorre har en smuk hjerteform for at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af aluminium med en robust fod i træ. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTPAT09
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Dette er et kunstværk. Om skålen fra Mette Ditmer- Kunstværk.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Unikke detaljer.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 90 mm.- Diameter: 350 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Golden Angel Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 7460176

  Kosta Boda Golden Angel Kunstglas – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 7460176
  Kunstglasset fra Kosta Boda er fremstillet af mundblæst glas. Det har en kurvet pæreform med smukke vinger og en badedragt i guld. Det har en støbt, rund form nederst. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Kjell Engman. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Eksklusiv glasdekoration med gulddetalje.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- En perfekt gave.- Længde: 55 mm.- Bredde: 55 mm.- Højde: 140 mm.- Vægt: 500 g .- Fra kollektionen Angels.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Rengøres med en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Morsø Skulptur Støbejern: Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr

  Morsø Skulptur Støbejern: Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr
  Skulptur i støbejern fra Morsø designet af Lene Purkær Stefansen. Giv skulpturen til en du holder af og som budskabet passer på - Jeg er parat til at springe ud i mit livs eventyr
 • Iittala Birds By Toikka Mari - Kunstglas Glas Gul - 1020405

  Iittala Birds By Toikka Mari - Kunstglas Glas Gul - 1020405
  Mari er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en dejlig dekoration hjemme eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Det er en ny type fugl i seriefuglene af Tikka, hvor fuglene er kuppelformet og gør det muligt at placere den lille fugleanna eller andre fine genstande inde i det. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Designeren er Oiva Tokka, og en ny fugl er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Dreamer Skulptur Limestone - Skulpturer Cement Kalksten - HI-KI-011-LS

  Cooee Design Dreamer Skulptur Limestone - Skulpturer Cement Kalksten - HI-KI-011-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et elegant, stilrent design i cement perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Den har mat finish med en glat følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen og som en dekorativ indretningsdetalje. Den har en inspirerende form hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Denne skulptur er en del af Cooee Design-kollektionen.- Fremstillet af cement.- Smuk, glat overflade.- Mat finish.- Inspirerende form.- Kombinér skulpturen med en Lion Of Judah skulptur fra Cooee Design.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Bredde: 160 mm.- Højde: 220 mm.- Vægt: 1,05 kg.- Fremstillet i Kina. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas Inside Matters – 2021 t / Rødt / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7520159

  Kosta Boda Brains Kunstglas Inside Matters – 2021 t / Rødt / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7520159
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Eve Ii Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-001-LS

  Cooee Design Eve Ii Skulptur Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-001-LS
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i beton med herlige former. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Fremstillet af beton.- Herlige former.- Bredde: 100 mm.- Højde: 245 mm.- Længde: 150 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Fredsdue - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1007641

  Iittala Birds By Toikka Fredsdue - Kunstglas Mundblæst Glas Klar - 1007641
  Den mest populære fugl i samlingsfuglene af Tikka er glass dyne. Fordi den smukke glasfugl er mundblæst, er hver fugl, der er lavet, unik. Denne glas dyne fra Iittala er den perfekte gave og bliver en iøjnefaldende detalje i hjemmet. Perfekt til at placere på hylden eller i skærmskabet. Der er også flere fantastiske fugle i samlingen, som med deres fantastiske detaljer sætter et personligt præg på værelset.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Indian Jungle Ed-22 Flaske - Kunstglas Krystalglas Gul - 7540049

  Kosta Boda Indian Jungle Ed-22 Flaske - Kunstglas Krystalglas Gul - 7540049
  Flasken fra Kosta Boda har en antik form med et fantasifuldt motiv til at lyse op i rummet. Den er fremstillet af krystalglas med en herlig, gul farve. Begrænset oplag. Designet af Ulrica Hydman-Vallien. Om flasken fra Kosta Boda- Antik form.- Fantasifuldt motiv.- Herlig, gul farve.- Fremstillet af krystalglas.- Denne serie er begrænset til 300 styk.- Designet af Ulrica Hydman-Vallien.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Ollie Sculpture Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-003-LS

  Cooee Design Ollie Sculpture Limestone - Skulpturer Beton Kalksten - HI-KI-003-LS
  Cooee Design fra Ollie Sculpture, Limestone. Skulpturer Kalksten Beton. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramik Sort - HH-01-01-BK

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramik Sort - HH-01-01-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspireret design i keramik med en paddehatteform med en silkeglat overflade perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er værdsat for det naturinspirerede design- Fungi er også værdsat for det enkle materiale.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Skulpturen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Fungi.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Headman Ac-20 Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520144

  Kosta Boda Headman Ac-20 Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520144
  Kunstglasset fra Kosta Boda har en rund form med en sølvagtig, ansigtslignende detalje i midten. Det har et håndlavet design i krystalglas med en kontrastfyldt fod i jern. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Solid fod.- Ansigtslignende detalje.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Magnor Drops Bomboniere Skål 16 Cm - Kunstglas Glas Grøn - 322306

  Magnor Drops Bomboniere Skål 16 Cm - Kunstglas Glas Grøn - 322306
  Skålen fra Magnor er perfekt som en dekorativ indretningsdetalje og har et elegant, blødt formsprog i glas. Designet af Kristine Bjaadal. Om skålen fra Magnor- Højde: 160 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072

  Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium - 4-6072
  Skulpturen fra Dorre har en smuk hjerteform for at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af aluminium med en robust fod i træ. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramik Sand - HH-01-01-SA

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramik Sand - HH-01-01-SA
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspireret design i keramik med en paddehatteform med en silkeglat overflade perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er værdsat for det naturinspirerede design- Fungi er også værdsat for det enkle materiale.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Skulpturen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Fungi.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTCHE09

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTCHE09
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm Trækulsfarvet - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-016-CL

  Cooee Design The Coral Tree Skulptur 15,5 Cm Trækulsfarvet - Skulpturer Cement Charcoal - HI-KI-016-CL
  Skulpturen fra Cooee Design har et koralformet design i cement med stilrent udseende i forskellige farver at vælge mellem. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Fra kollektionen Cooee X Kristiina.- Fremstillet af cement.- Kombinér skulpturen med en dekorativ genstand fra Cooee Design.- Skulpturen kommer i forskellige modeller.- Højde: 155 mm.- Bredde: 130 mm.- Længde: 140 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead