Skulpturer & Glaskunst

Som dekorationer til hjemmet, er der glaskunst i forskellige materialer til at købe. Her er skulpturer i glas og skulpturer lavet af porcelæn, metal eller træ. Vi har valgt at fremvise den øverste klasse team af professionelle skultører for kendte varemærker.

Populær i skulpturer & glaskunst

 • Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035

  Kosta Boda Home Skulptur - Kunstglas Mundblæst Glas Grøn - 7091035
  En fabelagtig verden med et karakteristisk udtryk. Skulpturen er en god detalje hjemme og også en dejlig personlig gave til at give væk ved særlige lejligheder. Da det er håndlavet, har hver skulptur et unikt udtryk.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328

  Kosta Boda My Universe Skulptur - Kunstglas Mix - 7091328
  Kosta Boda fra My Universe, Skulptur. Kunstglas Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Skulptur Head 3 st Sand Stone 15 cm

  Skulptur Head 3 st Sand Stone 15 cm
 • Iittala Birds By Toikka Lille Terne ranebær - Kunstglas Glas Rød - 1014462

  Iittala Birds By Toikka Lille Terne ranebær - Kunstglas Glas Rød - 1014462
  Her er nogle nye fugle i seriefuglene af Tikka i en ny fantastisk farve Cranberrie. Iittala er på forsiden af ​​glasfarvning og bruger en miljøvenlig farve uden cadmium og bly.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om skulpturer & glaskunst

 • Kosta Boda Eeå Berry Tales Glasdekoration – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Sort - 7770005

  Kosta Boda Eeå Berry Tales Glasdekoration – 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Sort - 7770005
  Glasdekorationen fra Kosta Boda har et spændende, håndlavet design med boblet form i mundblæst glas. Den har en elegant farve der aldrig går af mode. Designet af Ellen Ehk Åkesson. Om glasdekorationen fra Kosta Boda- Spændende, boblet form.- Unikt, håndlavet design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Fra kollektionen Berry Tales.- Højde: 160 mm.- Diameter: 170 mm.- Designet af Ellen Ehk Åkesson.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af glasdekorationen- Håndvask anbefales. Designed 2021.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Cement Earth - HI-KI-007-EH

  Cooee Design Leah Skulptur - Skulpturer Cement Earth - HI-KI-007-EH
  Skulpturen fra Cooee Design har et minimalistisk design i cement med herlige former. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Minimalistisk design.- Fremstillet af cement.- Herlige former.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection dekorationer 3-pak ne - Kunstglas Glas Grøn - 1059950

  Iittala Oiva Toikka Collection dekorationer 3-pak ne - Kunstglas Glas Grøn - 1059950
  Glasdekorationerne fra Iittala har et fantasifuldt, frugtagtigt design med en unik følelse. De er fremstillet af håndlavet glas med en inkluderet, grå snøre til nem ophængning. Leveres i en gaveæske. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationerne fra Iittala- Fremstillet af glas.- Pakkeantal: 3- Glasdekorationerne findes i forskellige farver.- Fantasifuldt design.- Perfekte til jul.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Bv Beans Ac -20 Gylden - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520133

  Kosta Boda Bv Beans Ac -20 Gylden - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520133
  Beans er smuk skulptur designet af den berømte glaskunstner Bertil Vallien for Kosta Boda.
 • Iittala Birds By Toikka Æg 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Amethyst - 1057705

  Iittala Birds By Toikka Æg 2021 - Kunstglas Mundblæst Glas Amethyst - 1057705
  Den unikke interiørdetalje fra Iittala er designet af Oiva Toikka og udtrykker hans uendelige kreativitet og passion for glaskunst. Ægget 2021 er en del af en serie hvor et nyt æg præsenteres hvert år og bliver en smukt samlerobjekt. . Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kunstglas Azur Stairs - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520109

  Kosta Boda Kunstglas Azur Stairs - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520109
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et støbt, ansigtslignende design med en behagelig, blå farve der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af krystalglas i forskellige udformninger. Designeren er Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Behagelig, blå farve.- Støbt, ansigtslignende design.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset kommer i forskellige modeller.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Look skulptur ansigt blå

  Kosta Boda Look skulptur ansigt blå
  Ansigt i forskellige nuancer, der er skabt af designeren Bertil Vallien fra Kosta Bodas serie Look. Ansigtet er mundblæst i Småland. Specifikationer: Højde: 8,5 cm. Bredde: 13,5 cm. Længde: 10 cm. Vægt: 1,70 kg.
 • Kosta Boda Badlycka (Badkvinna) Kunstglas t/lilla - Kunstglas Krystalglas Gul - 7460157

  Kosta Boda Badlycka (Badkvinna) Kunstglas t/lilla - Kunstglas Krystalglas Gul - 7460157
  Kunstglasset fra Kosta Boda har en feminin form med håndmalede striber perfekte for at tilføre et spændende smæld af farve i dit hjem. Det er fremstillet af blyfri krystal i to forskellige farver at vælge imellem. Designet af Kjell Engman. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Håndmalede detaljer.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Designet af Kjell Engman.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium Guld - 4-6073

  Dorre Helia Skulptur - Skulpturer Aluminium Guld - 4-6073
  Skulpturen fra Dorre har en smuk hjerteform for at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af aluminium med en robust fod i træ. Om skulpturen fra Dorre- En perfekt gave.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Earth On Top Midnight Kunstglas Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Midnatsblå - 7520187

  Kosta Boda Earth On Top Midnight Kunstglas Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Midnatsblå - 7520187
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et spændende design med en mørkeblå kugle og et gyldent hus på toppen. Det er fremstillet af krystalglas for et eksklusivt indtryk. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Fremstillet af krystalglas.- Mørk kugle.- Gyldent hus på toppen. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kunstglas Brains Look In - Kunstglas Krystalglas Orange - 7520099

  Kosta Boda Kunstglas Brains Look In - Kunstglas Krystalglas Orange - 7520099
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et dekorativt samlerobjekt med et støbt, ansigtslignende design for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af krystal med en inkluderet fæstning til vægmontering. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Dekorativt samlerobjekt.- Støbt design.- Fremstillet af krystal.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.- Designet af Bertil Vallien. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramik Sand - HH-01-01-SA

  Cooee Design Fungi Skulptur 12 Cm - Skulpturer Keramik Sand - HH-01-01-SA
  Skulpturen fra Cooee Design har et naturinspireret design i keramik med en paddehatteform med en silkeglat overflade perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af Hanna Heino. Om skulpturen fra Cooee Design- Fungi er værdsat for det naturinspirerede design- Fungi er også værdsat for det enkle materiale.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Skulpturen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Fungi.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Tribute Collection Uhv Housegod Limited Edition - Kunstglas Glas Klar - 7540038

  Kosta Boda Tribute Collection Uhv Housegod Limited Edition - Kunstglas Glas Klar - 7540038
  Housegod er en del af Kosta Boda's tribute collection, skabt til minde om Ulrika Hydman Vallien, en farverig person og ikon inden for svensk kunst.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metal 2 Dele - Skulpturer Jern Brun - 82052545

  Bloomingville Rhea Skulptur Metal 2 Dele - Skulpturer Jern Brun - 82052545
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikt design i jern med en jordagtig farve perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Boheme look for et sofistikeret og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 2 skulpturer.- Fremstillet af jern.- Brun farve.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lille skulptur: H11 cm.- Stor skulptur: H12 cm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Black Elements House Of Mystery Kunstglas Bv Ac-15 - Kunstglas Krystalglas Sort - 7090876

  Kosta Boda Black Elements House Of Mystery Kunstglas Bv Ac-15 - Kunstglas Krystalglas Sort - 7090876
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et spændende design med en massiv blok i krystalglas med et håndmalet hoved. Det har en sort, kontrastfyldt fod for øget stabilitet. Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Spændende design.- Solid, sort fod.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Formet Offwhite - Skulpturer Stone Resin Off-White - ARTFAC41

  Mette Ditmer Art Piece Skål Formet Offwhite - Skulpturer Stone Resin Off-White - ARTFAC41
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt til soveværelset og til dagligstuen og har et formet, smukt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Formet form.- Skålen passer godt i entréen.- Skålen passer godt i stuen.- Skålen passer godt i badeværelset.- Bredde: 90 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvaskes.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Fortress Hidden Stairs Kunstglas t/guld Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520200

  Kosta Boda Fortress Hidden Stairs Kunstglas t/guld Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520200
  Kunstglasset fra Kosta Boda er fremstillet af blåt krystalglas med en gulddetalje på toppen for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det har et kubisk design med trappetrin på indersiden og en rød underskrift på den ene side. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Fremstillet af krystalglas.- Herlig, blå farve.- Gulddetalje på toppen.- Rød underskrift. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Kartta Skulptur 15x33 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Kobber - 1057709

  Iittala Kartta Skulptur 15x33 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Kobber - 1057709
  Skulpturen fra Iittala har et unikt design i farvet mundblæst glas med en speciel teknik. Den har en rillet overflade for at reflektere lyset smukt. Designet af Santtu Mustonen. Om skulpturen fra Iittala- Skulpturen findes i forskellige farver.- Findes også som stor version.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunst Oden - Kunstglas Glas Multi - 7520101

  Kosta Boda Brains Kunst Oden - Kunstglas Glas Multi - 7520101
  Kunstglasset fra Kosta Boda har iøjnefaldende udseende med et støbt, ansigtslignende design for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af glas med en solid fod i sten for en luksuriøs følelse. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Støbt design.- Fremstillet af glas.- Begrænset oplag.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.- Designet af Bertil Vallien. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kunstglas Brains Look Ac-17 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7091735

  Kosta Boda Kunstglas Brains Look Ac-17 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7091735
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et dekorativt samlerobjekt med et støbt, ansigtslignende design for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det er fremstillet af krystal med en inkluderet fæstning til vægmontering. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Dekorativt samlerobjekt.- Støbt design.- Fremstillet af krystal.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.- Designet af Bertil Vallien. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend en tør klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Fortress Stairs Kunstglas t/guld Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520202

  Kosta Boda Fortress Stairs Kunstglas t/guld Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520202
  Kunstglasset fra Kosta Boda er fremstillet af blåt krystalglas med en gulddetalje på toppen for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det har et kubisk design med trappetrin på den ene side. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Fremstillet af krystalglas.- Herlig, blå farve.- Gulddetalje på toppen.- Rød underskrift. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Tilley Skulptur 14x12 Cm - Skulpturer Stentøj Grå - 82055168

  Bloomingville Tilley Skulptur 14x12 Cm - Skulpturer Stentøj Grå - 82055168
  Skulpturen fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med en naturlig glasering perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kun til indendørs brug. Om skulpturen fra Bloomingville- Håndlavet design i stentøj.- Højde: 140 mm.- Bredde: 120 mm.- Dybde: 75 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toikka Mari - Kunstglas Glas Gul - 1020405

  Iittala Birds By Toikka Mari - Kunstglas Glas Gul - 1020405
  Mari er en smuk fugl i mundblæst glas, der vil være en dejlig dekoration hjemme eller den perfekte gave til en person, du kan lide. Det er en ny type fugl i seriefuglene af Tikka, hvor fuglene er kuppelformet og gør det muligt at placere den lille fugleanna eller andre fine genstande inde i det. Fordi det er mundblæst, er hver fugl unik. Designeren er Oiva Tokka, og en ny fugl er blevet tilføjet til samlingen hvert år siden 1972.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Pot Statue Grey - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g

  Byon Pot Statue Grey - Skulpturer Polyresin Grå - 286-176g
  Krukke designet som en klassisk statue. Det tiltrækker opmærksomhed gennem det uventede element i den plante, du vælger at tilføje - eller hold det som det er. Pleje: Tør med blød tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Sling Skulptur - Skulpturer Lertøj Sort - 203840015

  House Doctor Sling Skulptur - Skulpturer Lertøj Sort - 203840015
  Skulpturen fra House doctor har et rustikt design med en massiv følelse. Skulpturen er fremstillet af lertøj med runde, bløde linjer perfekte til at tilføje personlighed til rummet. Den har en glaseret tekstur med sorte pletter. Variation i udseende kan forekomme. Skulpturen passer godt i entréen og i stuen. Om skulpturen fra House doctor- Sling er påskønnet for formen og tonen.- Kombinér skulpturen med en lysestage fra House doctor. Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Headman Ac-20 Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520144

  Kosta Boda Headman Ac-20 Kunstglas t - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520144
  Kunstglasset fra Kosta Boda har en rund form med en sølvagtig, ansigtslignende detalje i midten. Det har et håndlavet design i krystalglas med en kontrastfyldt fod i jern. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Solid fod.- Ansigtslignende detalje.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Sverige.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Skulptur Nauji

  Skulptur Nauji
 • Iittala Oiva Toikka Collection dekorationer 3-pak e - Kunstglas Glas Gul - 1059951

  Iittala Oiva Toikka Collection dekorationer 3-pak e - Kunstglas Glas Gul - 1059951
  Glasdekorationerne fra Iittala har et fantasifuldt, frugtagtigt design med en unik følelse. De er fremstillet af håndlavet glas med en inkluderet, grå snøre til nem ophængning. Leveres i en gaveæske. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationerne fra Iittala- Fremstillet af glas.- Pakkeantal: 3- Glasdekorationerne findes i forskellige farver.- Fantasifuldt design.- Perfekte til jul.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Abstract Hovedskulptur Terrakotta

  Abstract Hovedskulptur Terrakotta
 • Lladro Let's Make Up - Skulpturer Mix - 1005555

  Lladro Let's Make Up - Skulpturer Mix - 1005555
  Lladro fra Let's make up. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Pilgrim Ac-18 Kunstglas - Kunstglas Krystalglas Sort - 7520119

  Kosta Boda Pilgrim Ac-18 Kunstglas - Kunstglas Krystalglas Sort - 7520119
  Kunstglasset fra Kosta Boda har interessant udseende med en sort farve med en figur i kobber i midten. Det er fremstillet af krystalglas med et robust, dekorativt Stativ. Designeren er Bertil Vallien. Fremstillet i Sverige. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Designeren er Bertil Vallien.- Sort farve.- Figur i midten.- Håndlavet design.- Fremstillet af krystalglas.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTFAC09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Stone Resin Sort - ARTFAC09
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt til soveværelset og til dagligstuen og har et formet, smukt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Formet form.- Skålen passer godt i entréen.- Skålen passer godt i stuen.- Skålen passer godt i badeværelset.- Bredde: 90 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvaskes.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158

  Kosta Boda Brains Kunstglas I See You – 2021 t / Sølv - Kunstglas Mundblæst Glas Brun - 7520158
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kunstglas Azur Man - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520111

  Kosta Boda Kunstglas Azur Man - Kunstglas Krystalglas Blå - 7520111
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et støbt, ansigtslignende design med en behagelig, blå farve der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af krystalglas i forskellige udformninger. Designeren er Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Behagelig, blå farve.- Støbt, ansigtslignende design.- Fremstillet af krystalglas.- Kunstglasset kommer i forskellige modeller.- Fra kollektionen Kosta Boda Artist Collection.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Skulptur 7,5x57 cm Stentøj Brun

  Skulptur 7,5x57 cm Stentøj Brun
 • Dbkd Swedish Pig Ornament Dot 240 Mm - Skulpturer Keramik Mole - 20191002md

  Dbkd Swedish Pig Ornament Dot 240 Mm - Skulpturer Keramik Mole - 20191002md
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nu gør et comeback. Lad grisen blive en sød lille detalje som giver rummet karakter eller giv den væk som en sød lille gave til en som er vild med søde grise. Grisen er lavet af keramik og kommer i forskellige størrelser og farver.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Luelle Skulptur 24x17 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82053984

  Bloomingville Luelle Skulptur 24x17 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82053984
  Skulpturen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i polyresin med et minimalistisk ansigt og enkle detaljer perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Den har en hvid farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Om skulpturen fra Bloomingville- Højde: 240 mm.- Bredde: 170 mm.- Dybde: 140 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Kartta Skulptur 24x33,5 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Mørkegrå - 1057708

  Iittala Kartta Skulptur 24x33,5 Cm - Kunstglas Mundblæst Glas Mørkegrå - 1057708
  Skulpturen fra Iittala har et unikt design i farvet mundblæst glas med en speciel teknik. Den har en rillet overflade for at reflektere lyset smukt. Designet af Santtu Mustonen. Om skulpturen fra Iittala- Skulpturen findes i forskellige farver.- Findes også som mindre version.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af skulpturen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix - 1008714

  Lladro Goodnight My Angel - Skulpturer Mix - 1008714
  Lladro fra Goodnight my Angel. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Dreamer Skulptur - Skulpturer Cement Sort - HI-KI-011-BK

  Cooee Design Dreamer Skulptur - Skulpturer Cement Sort - HI-KI-011-BK
  Skulpturen fra Cooee Design har et elegant, stilrent design i cement perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Den har mat finish med en glat følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen og som en dekorativ indretningsdetalje. Den har en inspirerende form hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Kristiina Engelin. Om skulpturen fra Cooee Design- Denne skulptur er en del af Cooee Design-kollektionen.- Fremstillet af cement.- Smuk, glat overflade.- Mat finish.- Inspirerende form.- Kombinér skulpturen med en Lion Of Judah skulptur fra Cooee Design.- Skulpturen findes i forskellige farver.- Bredde: 160 mm.- Højde: 220 mm.- Vægt: 1,05 kg.- Fremstillet i Kina. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Take Me Home! - Skulpturer Mix - 1006574

  Lladro Take Me Home! - Skulpturer Mix - 1006574
  Lladro fra Take me home!. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Brains Kunstglas Inside Matters – 2021 t / Rødt / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7520159

  Kosta Boda Brains Kunstglas Inside Matters – 2021 t / Rødt / Matteret - Kunstglas Mundblæst Glas Blå - 7520159
  Kunstglasset fra Kosta Boda har et ansigtslignende, håndlavet design. Det er fremstillet af mundblæst glas i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Ansigtslignende kunstværk.- Håndlavet og fremstillet af mundblæst glas.- Kunstglasset findes i forskellige farver.- Dette kunstglas er en del af Kosta Boda-kollektionen.- Fremstillet i Sverige- Designet i Sverige Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend tørt vasketøj.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Damo Centrepiece Serveringsfad t - Skulpturer Mundblæst Glas Klar - 1104267323

  Ferm Living Damo Centrepiece Serveringsfad t - Skulpturer Mundblæst Glas Klar - 1104267323
  Serveringsfadet fra ferm LIVING har et elegant design i mundblæst glas. Lige så dekorativ som den er funktionel. Om serveringsfadet fra ferm LIVING- Højde: 225 mm.- Diameter: 300 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Byon Gorilla Dekoration - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801

  Byon Gorilla Dekoration - Skulpturer Polyresin Sort - 5260907801
  Dekorationen fra ByON er perfekt til at tilføje personlighed til rummet og har et spændende, skulpturelt design. Den er fremstillet af sort polyresin. En perfekt gave. Om dekorationen fra ByON- Gorilla er værdsat for sit autentiske design- Kombinér dekorationen med en stilren krukke fra ByON.- Findes også som stor vase. Vedligeholdelse af dekorationen- Kun håndvask.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Shepherd Boy Gres - Skulpturer Mix - 1012284

  Lladro Shepherd Boy Gres - Skulpturer Mix - 1012284
  Lladro fra Shepherd boy, Gres. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Spouses Skulpturer 2 Dele e - Skulpturer Mangotræ Sort - 262800003

  House Doctor Spouses Skulpturer 2 Dele e - Skulpturer Mangotræ Sort - 262800003
  Skulpturerne fra House Doctor har et håndlavet design i mangotræ med et stilrent look og en naturlig, mørk farve perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skulpturerne fra House Doctor- Håndlavet.- Fremstillet af mangotræ og marmor.- Perfekte som en dekorativ indretningsdetalje.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Lille skulptur: D10 x B9 x H32 cm.- Stor skulptur: D10 x B9 x H35 cm. Vedligeholdelse af skulpturerne- Rengøres med en tør klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration - Kunstglas Mundblæst Glas Citrongul - 1057703

  Iittala Birds By Toika Flycather Glasdekoration - Kunstglas Mundblæst Glas Citrongul - 1057703
  Glasdekorationen fra Iittala er fremstillet af farverigt mundblæst glas med en unik personlighed. Den har et elegant design for at reflektere lyset smukt. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Oiva Toikka. Om glasdekorationen fra Iittala- Glasdekorationen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1970.- Fra kollektionen Birds By Toika.- Fremstillet i Finland. Vedligeholdelse af glasdekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kristina Dam Studio Xl kugle - Skulpturer Marmor Beige - 200200204

  Kristina Dam Studio Xl kugle - Skulpturer Marmor Beige - 200200204
  Marmorkuglen fra Kristina Dam er perfekt som en dekorativ indretningsdetalje og fremstillet af smuk marmor med et klodeformet design med plads til opbevaring. Om marmorkuglen fra Kristina Dam- Fremstillet af marmor.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Højde: 180 mm.- Diameter: 160 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lladro Pomegranate - Skulpturer Mix - 1009167

  Lladro Pomegranate - Skulpturer Mix - 1009167
  Lladro fra Pomegranate. Skulpturer Mix . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda My Palace Golden Heart Kunstglas Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520198

  Kosta Boda My Palace Golden Heart Kunstglas Bv Ac-23 - Kunstglas Krystalglas Klar - 7520198
  Kunstglas fra Kosta Boda med et iøjnefaldende design med en husformet blok i krystalglas med et gyldent ansigt i midten. Det har en sort, kontrastfyldt fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring. Designet af Bertil Vallien. Om kunstglasset fra Kosta Boda- Iøjnefaldende design.- Solid, sort fod.- Fremstillet af krystalglas. Vedligeholdelse af kunstglasset- Anvend kun en blød klud eller svamp ved rengøring.. Køb Kunstglas og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead