Vaser

For at gøre dine blomster mere smuk og give liv til det indre, bør du investere i en ordentlig vase. Dine blomsterdekorationer bliver en dejlig stænk af farve i dit hjem. Blomster er så meget mere end bare buketten. Vasen du bruger, er vigtigt for dine blomster. Her finder du mange forskjellige, små og store, eksklusive og billige vaser.

Populær i vaser

Flere tips om vaser

 • Vase Champi High højde 19 cm

  Vase Champi High højde 19 cm
  • Vase i dolomit • Mat, sandet afslutning • Diameter forneden: 9,5 cm • Diameter øverst: 16 cm
 • Georg Jensen Bernadotte Vase Rustfrit Stål Large, Ø 12cm

  Georg Jensen Bernadotte Vase Rustfrit Stål Large, Ø 12cm
  Det karakteristiske riflede udtryk kommer til livs i denne tidløse vase fra Georg Jensen. Bernadotte-kollektionen er skabt til at give borddækningen et stilrent og fuldført udtryk. Vasen er udarbejdet i rustfrit stål og poleret i hånden for at opnå et per
 • Vase Oval Primula, H17,5

  Vase Oval Primula, H17,5
  Her får du en vase designet af Holmegaards første kreative direktør Jacob E. Bang. Denne Primula vase har en oval form, der i kombination med et riflet mønster giver dig en vase, der passer perfekt i vindueskarmen eller på sofabordet i ethvert h
 • Cooee Design Gry Wide Vase H30 Cm farvet - Vaser Mundblæst Glas Cognac - TH-05-02-CG

  Cooee Design Gry Wide Vase H30 Cm farvet - Vaser Mundblæst Glas Cognac - TH-05-02-CG
  Vasen fra Cooee Design har et naturinspireret design i mundblæst glas med en struktureret, smuk overflade og en smuk bredde perfekt til snitblomster og grene. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Tim Torp Hansen. Inspireret af et træ. Om vasen fra Cooee Design- Fra kollektionen Gry Wide.- Naturinspireret design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Højde: 190 mm.- Bredde: 100 mm.- Længde: 240 mm.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Vasen findes i forskellige farver.- Findes også som større vase. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Flora vase 12 cm smoke

  Holmegaard Flora vase 12 cm smoke
  Flora vase i farven smoke. Fremstillet i mundblæst glas. Designet af Louise Cambell. Den rummelige bund lader vasen stå stabilt og samtidigt er der rigelig med vand til blomsten. Den smalle hals er perfekt til en langstilket blomst
 • Vase Klar Yellow

  Vase Klar Yellow
 • Georg Jensen Alfredo Vase 47 Cm - Vaser Rustfrit stål - 3586206

  Georg Jensen Alfredo Vase 47 Cm - Vaser Rustfrit stål - 3586206
  Funktionel og kreativ vase fra Georg Jensen. Det tankevækkende design blev skabt af Alfredo Häberlis, der er berømt for sin kreative evne. Den stilfulde farve sikrer, at du kan kombinere vasen med de fleste indvendige detaljer.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Kathinka 10 cm Ø20,5 cm Messing

  Vase Kathinka 10 cm Ø20,5 cm Messing
 • Hyacint Vase Ø12 cm Indian Tan

  Hyacint Vase Ø12 cm Indian Tan
 • Elipse Vase Lilla alex

  Elipse Vase Lilla alex
 • Iittala Ruutu Keramisk Vase 33 Cm - Vaser Keramik Sort - 1051704

  Iittala Ruutu Keramisk Vase 33 Cm - Vaser Keramik Sort - 1051704
  Vase fra Iittalas serie Ruutu. Ruutu er det finske ord for diamant og er serien er karakteriseret af et simpelt og symmetrisk design som fremhæver blomsterne på smukkeste vis. Designet af den franske duo Ronan and Erwan Boroullec.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SINNERUP PS71 Jubilæumsvase (GRØN, L)

  SINNERUP PS71 Jubilæumsvase (GRØN, L)
  Jubilæumsurtepotte/vase fra Sinnerup. I 2021 er det 50 år siden, at Sinnerup åbnede sin første butik. Det var i Holstebro, at den første Sinnerup butik så dagens lys, og det var grundlæggeren Poul Sinnerup, der slog dørene op i 1971. Der er sket meget siden, da der både er kommet 13 nye butikker til i Tyskland og Danmark og en webshop. I dag er det sønnen, Lars Sinnerup, der fører familievirksomheden videre, og Sinnerup har i dag udviklet sig fra mindre livsstilsbutik til et inspirerende møbel-, mode- og livsstilsunivers, der skaber sine egne varer. Den smukke PS71 jubilæumsurtepotte/vase er derfor en fejring af Sinnerups udvikling og en hyldest til Poul Sinnerup, der startede eventyret i 1971 - deraf PS71. Urtepotten kan både bruges som urtepotte eller vase. Mål: S: Ø 14 x H 10,5 cm M: Ø 18,5 x H 14,5 cm L: Ø 21,5 x H 17 cm
 • Ora Vase 20 cm Dark powder / Powder

  Ora Vase 20 cm Dark powder / Powder
 • Iittala Aalto vase, 22 cm., hvid

  Iittala Aalto vase, 22 cm., hvid
  Denne smukke mundblæste vase har en elegant form og er en af de oprindelige Alvar Aalto-modeller. Vasen har en ny størrelse og en form som er utroligt funktionel til forskellige typer af blomster. Pluk dine favoritblomster og forhøj livskvaliteten i hjemm
 • Broste Copenhagen Fiber Krukke Ø50 Cm Terrakotta - Vaser Terracotta - 14450069

  Broste Copenhagen Fiber Krukke Ø50 Cm Terrakotta - Vaser Terracotta - 14450069
  Krukken fra Broste Copenhagen har stilrent, moderne design i fiberler perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Den har smukke, riflede detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Broste Copenhagen- Fremstillet af fiberler.- Krukken findes i forskellige farver.- Diameter: 500 mm.- Højde: 500 mm. Vedligeholdelse af krukken- Ikke frostsikker.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rhombe Vase Hvidt Porcelæn 16,5 cm

  Rhombe Vase Hvidt Porcelæn 16,5 cm
 • Kähler Signature Vase H15 Cm Flerfarvet - Vaser Stentøj Multi - 690481

  Kähler Signature Vase H15 Cm Flerfarvet - Vaser Stentøj Multi - 690481
  Vasen fra Kähler har et smukt design i stentøj med organiske linjer og en aftagelig plade med huller til blomsterarrangementer. Den har en naturinspireret form. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Meyer-Lavigne. Om vasen fra Kähler- Fra kollektionen Signature.- Dekorative linjer.- Plade i keramik med praktiske huller til blomsterarrangementer inkluderet.- Fremstillet af stentøj.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Vandtæt.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aalto Vase 220 mm Ultramarineblå

  Aalto Vase 220 mm Ultramarineblå
 • Frederik Bagger Crispy Love Vase 1,4 L Copal - Vaser Krystalglas Brun - 10448

  Frederik Bagger Crispy Love Vase 1,4 L Copal - Vaser Krystalglas Brun - 10448
  Smuk Vase i serien Crispy fra Frederik Bagger. Vasen er udsmykket med elegant diamantskåret mønster og garanterer langvarig glans og klarhed. Fremstillet af øko-venlig krystalglas uden giftige tilsætningsstoffer Tåler opvaskemaskine Tilkøb Ashley låget og konverter vasen til smuk opbevaring . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SPLASH vase - højde 17,5 cm

  SPLASH vase - højde 17,5 cm
  Håndlavet vase af keramik. Vasen har blød form og er offwhite med farvestrålende, lidt uregelmæssige striber i blank glasur. Indersiden er også glaseret. Vasen er håndlavet hvilket gør hvert eksemplar unikt. Husk på at keramik kan slippe fugt
 • Clyde Vase M Rosa

  Clyde Vase M Rosa
 • Petra Vase 14 cm Klar

  Petra Vase 14 cm Klar
 • Ferm Living Water Swirl Vase 16x21 Cm - Vaser Mundblæst Glas Grøn - 1104264445

  Ferm Living Water Swirl Vase 16x21 Cm - Vaser Mundblæst Glas Grøn - 1104264445
  Vasen fra Ferm Living er perfekt til stuen eller soveværelset og har et håndlavet design i genanvendt, mundblæst klart glas for at gøre hvert produkt unikt. Den har en herlig, grøn farve. Den har en organisk, vredet overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekt til friske og tørrede blomster. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om vasen fra Ferm Living- Håndlavet design.- Organisk, vredet overflade.- 100% mundblæst glas.- Genanvendt og fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Ikke egnet til opvaskemaskinen. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lysestage/Vase Glas Transparent Green

  Lysestage/Vase Glas Transparent Green
 • Ingrid Vase Sæt med 3 Blå

  Ingrid Vase Sæt med 3 Blå
 • SINNERUP PS71 jubilæumsgulvvase (HVID ONESIZE)

  SINNERUP PS71 jubilæumsgulvvase (HVID ONESIZE)
  OBS! Denne vare kan kun bestilles online som Click&Collect med afhentning i vores fysiske butikker - eller bestilles i alle vores fysiske butikker. Dette skyldes at varen vil kunne pådrage sig en skade under transport med fragt. Jubilæums-gulvvase fra Sinnerup. I 2021 er det 50 år siden, at Sinnerup åbnede sin første butik. Det var i Holstebro, at den første Sinnerup butik så dagens lys, og det var grundlæggeren Poul Sinnerup, der slog dørene op i 1971. Der er sket meget siden, da der både er kommet 13 nye butikker til i Tyskland og Danmark og en webshop. I dag er det sønnen, Lars Sinnerup, der fører familievirksomheden videre, og Sinnerup har i dag udviklet sig fra mindre livsstilsbutik til et inspirerende møbel-, mode- og livsstilsunivers, der skaber sine egne varer. Den smukke PS71 jubilæums-gulvvase er derfor en fejring af Sinnerups udvikling og en hyldest til Poul Sinnerup, der startede eventyret i 1971 - deraf PS71.
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 953-014w

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 953-014w
  Celeste Vase fra Byon har et legende design med en groovy struktur af bølgende bobler. Hvor det er placeret, bliver vasen en ekspressiv iøjnefaldende, der tilføjer lidt ekstra til interiøret. Det simplistiske design gør det til at passe ind i de fleste hjem og indvendige stilarter. Kjole fra flere forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, smoke

  Cooee Design Gry Wide vase, 24 cm, smoke
  Elegant vase i modellen Gry Wide i farven smoke fra svenske Cooee Design. I Gry serien indgår vaser i tre forskellige størrelser samt en stage til fyrfadslys. Alle elementer i serien er fremstillet af mundblæst glas, hvilket gør, at hver del er unik. Du k
 • Cooee Design Ball Vase 10 Cm Cinder - Vaser Keramik Rose - HI-028-02-CR

  Cooee Design Ball Vase 10 Cm Cinder - Vaser Keramik Rose - HI-028-02-CR
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med en rund form perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Diameter: 100 mm.- Højde: 90 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muse Dora Maar Vase

  Muse Dora Maar Vase
 • Vase, Smooth, Glas, h: 13 cm

  Vase, Smooth, Glas, h: 13 cm
 • Speckled Clay Vase Angular M

  Speckled Clay Vase Angular M
 • Hammershøi vase indigo blå 10 cm

  Hammershøi vase indigo blå 10 cm
  Kähler Hammershøi vase 10 cm indigo Hammershøi-serien er kendt for de smukke riller der tilføjer nordisk stil, elegance og tidsløst design til hjemmet. Hammershøi vasen er ingen undtagelse. Det harmoniske formsprog giver både blomsterne lov til at vise deres elegance men samtidigt harmonerer de godt med vasen og giver en unik flot helhed Bredde 8,5 cm Højde 10 cm
 • Knabstrup vase lys grå 20 cm

  Knabstrup vase lys grå 20 cm
  Knabstrup vasen blev oprindeligt formgivet i slutningen af 1940´erne. Den elegante og klassiske form gør vasen til et tidløst stykke keramik. Med rillerne tilføres et helt nyt og moderne udtryk til den klassiske vase. Knabstrup vasen med riller gør sig ekstremt flot i den nordiske indretning både med og uden indhold. Vasens form gør, at den er særdeles velegnet til både buketter og årstidens grene.
 • Byon Cheetah Vase Small - Vaser Polyresin Brun - 609-033br

  Byon Cheetah Vase Small - Vaser Polyresin Brun - 609-033br
  Cheetah vase giver et personligt touch til dit interiør og denne lækre detalje kan være med til at ændre rummets udtryk. Findes i to størrelser:Small: 19 x 18 x 20 cmLarge: 23 x 24 x 28 cm. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ada Dot Vase 37 cm Orchid/Light Purple

  Ada Dot Vase 37 cm Orchid/Light Purple
 • Hobnail Globe Vase 24 cm Rosa

  Hobnail Globe Vase 24 cm Rosa
 • Hammershøi glasvase 18,5 cm vase valnød

  Hammershøi glasvase 18,5 cm vase valnød
  Kähler Hammershøi seriens glasvaser har de karakteristiske profileringer og tydelige riller som kendes fra Hammershøi keramikvaser. Glasvasen har sin egen smukke silhuette og en formmæssig lethed, samtidig med af at vasen har tyngde og stabilitet. Den lanceres nu i en smuk varm valnød farve, hvor dybden i den brune farve smukt harmonerer med de andre Hammershøi serier. Glasvasen er mundblæst i størrelse H 18.5 cm. Tilfør din borddækning en eksklusiv og kreativ udtryk med de elegante vaser fra Hammershøi. Kombiner glasvaserne med Hammershøi-stellet i porcelæn og tilfør nye spændende dimensioner til din borddækning. Design af Hans-Christian Bauer.
 • Denby Kiln Large Vase H18 Cm - Vaser Stentøj Beige - 462010851

  Denby Kiln Large Vase H18 Cm - Vaser Stentøj Beige - 462010851
  Vasen fra Denby har et klassisk design i stentøj med jordagtige farver og brede striber perfekt til snitblomster og grene. Den har en cylindrisk form med en rund åbning. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om vasen fra Denby- Fra kollektionen Kiln.- Fremstillet af stentøj.- Rund form.- Højde: 180 mm.- Diameter: 100 mm.- 10-års garanti. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • CARAT Vase Lav slibning H 379 mm

  CARAT Vase Lav slibning H 379 mm
 • Mimou Vass Vase Natur - Vaser Keramik Nature - SP2141

  Mimou Vass Vase Natur - Vaser Keramik Nature - SP2141
  Vasen fra Mimou er perfekt til friske og tørrede blomster og har et håndlavet design i glaseret keramik. Den har uregelmæssige, skulpturelle former med unikke variationer. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om vasen fra Mimou- Håndlavet design i keramik.- Uregelmæssig, skulpturel form.- Højde: ~170 mm.- Diameter: ~60 mm.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Nib Vase Large - Vaser Hvid - 20171201w

  Dbkd Nib Vase Large - Vaser Hvid - 20171201w
  DBKD fra Nib Vase Large, Hvid. Vaser Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Drua Vase 25 cm Klar

  Drua Vase 25 cm Klar
 • Vase Tallulah

  Vase Tallulah
  Fin keramikvase med mønster.
 • Cylinder Vase H: 30,5 cm

  Cylinder Vase H: 30,5 cm
 • Bloomingville Vase 23cm /guld - Vaser Aluminium Blå - 48509479

  Bloomingville Vase 23cm /guld - Vaser Aluminium Blå - 48509479
  Vase fra Bloomingville. Dette er en todelt vase med en vase i guld og den anden i blåfarvet aluminium. Sammen skaber det en anden og stilfuld vase, som passer til en dekorativ detalje i sig selv eller med blomster.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mini Vase Blå

  Mini Vase Blå
 • Vase Etnik Ø 30x30 cm - Blå

  Vase Etnik Ø 30x30 cm - Blå
 • DBKD Rope vase, medium, hvid

  DBKD Rope vase, medium, hvid
  Hvid keramikvase fra svenske DBKD. Vasen er en del af serien Rope, en serie af vaser med unikt design, der er både elegante og funktionelle. Brug vasen til at have blomster i, som vandkande eller som en stilfuld dekoration på en bogreol eller et bord. Rop
 • Flare Vase 30 cm Gul

  Flare Vase 30 cm Gul
 • Lyngby Porcelæn Rhombe vase 25 cm

  Lyngby Porcelæn Rhombe vase 25 cm
  Lyngby Porcelæn Rhombe vase 25 cm Vasen er med sit udseende både utroligt enkel og ekstremt stilfuld med Rhombe-mønstret. Vasen gør sig derfor flot uanset om den står med årstidens blomster eller grene - eller som en dekoration i sig selv. Rhombe serien er et klassisk stel der tager en fin nyfortolkning af det velkendte Rhombe mønster. Serien dækker over alt det du skal bruge for at dække et overdådigt middagsbord og de skønne enkelt dele kan også spille hver deres rolle i forskønnelse af hverdagen. Rhombe mønsteret er hentet fra Lyngby Porcelæns store designarkiv.
 • House Doctor Cleo Dekorativ Vase 15x30 Cm Antik Guld - Vaser Aluminium Turkis - 206190800

  House Doctor Cleo Dekorativ Vase 15x30 Cm Antik Guld - Vaser Aluminium Turkis - 206190800
  Den dekorative vase fra House Doctor har et håndlavet design i aluminium med en antik farve og en tekstureret overflade. Vasen har et skulpturelt look med en retro følelse perfekt til tørrede blomster og kviste og som en dekorativ indretningsdetalje. Om den dekorative vase fra House Doctor- Fremstillet af aluminium.- Smuk finish.- Tekstureret overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Bredde: 150 mm.- Længde: 150 mm.- Højde: 300 mm. Vedligeholdelse af den dekorative vase- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead