Vaser

For at gøre dine blomster mere smuk og give liv til det indre, bør du investere i en ordentlig vase. Dine blomsterdekorationer bliver en dejlig stænk af farve i dit hjem. Blomster er så meget mere end bare buketten. Vasen du bruger, er vigtigt for dine blomster. Her finder du mange forskjellige, små og store, eksklusive og billige vaser.

Populær i vaser

Flere tips om vaser

 • Vase Hind Brass S

  Vase Hind Brass S
 • Dbkd Post Vase - Vaser Keramik Mole Dot - 202061md

  Dbkd Post Vase - Vaser Keramik Mole Dot - 202061md
  Vasen fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design. Perfekt til ethvert hjem. Vasen har et dekorativt design til enhver anledning. Perfekt til små buketter eller kviste. Om vasen fra DBKD- Vasen kommer i forskellige farver.- Denne vase er en del af DBKD-kollektionen.- Kombinér vasen med en matchende Post lysestage fra DBKD.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det minimalistiske look.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramik Blush - HI-028-01-PP

  Cooee Design Ball Vase 8 Cm - Vaser Keramik Blush - HI-028-01-PP
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med en rund form perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Diameter: 80 mm.- Højde: 70 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi vase, 10 cm - birk

  Kähler Hammershøi vase, 10 cm - birk
  Denne vase er at finde i mange nordiske hjem, og dette er med god grund. Vasen har et tidløst design, der passer ind i det moderne såvel som klassiske hjem, og så er den utrolig smuk - både med og uden blomster. Hammershøi vasen har naturligvis de karakte
 • Hammershøi Poppy vase 3 stk. miniature hvid

  Hammershøi Poppy vase 3 stk. miniature hvid
  Hammerhøi Poppy er et moderne blomsterstel med valmuens betagende skønhed. Dekorationerne er skabt af kunstner Rikke Jacobsen, der arbejder med skønheden i valmuen og aktivt bruger både stilken, de første knopper og blomsten i fuldt flor. Med en fantastisk detaljerigdom smyger valmuerne sig rundt på det hvide Hammershøi-stel og skaber en smuk kontrast til porcelænets enkle og grafiske formsprog. De fine miniature-vaser kommer som 3-pak og har hver sin unikke form og unikke udtryk. Valmuerne pryder to af vaserne, mens den tredje er ensfarvet rosa i den samme feminine nuance som valmuernes kronblade. Design Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen
 • Stelton Stockholm Lignum Vase Stor

  Stelton Stockholm Lignum Vase Stor
  Smuk og elegant vase fra Stelton, der er en del af STOCKHOLM Lignum kollektionen. Den ikoniske kollektion er inspireret af naturens smukke nuancer omkring den Stockholmske skærgård, hvor vasens unikke mønster afspejler lige netop dette. Serien bærer navn
 • Villeroy & Boch Lave Home Cylinder Vase 7,5x20 Cm - Vaser Lertøj Beige - 10-4286-9236

  Villeroy & Boch Lave Home Cylinder Vase 7,5x20 Cm - Vaser Lertøj Beige - 10-4286-9236
  Vasen fra Villeroy & Boch er fremstillet af autentisk lertøj med et økologisk, naturinspireret design med en trendy farve. Den har en speciel glasering med forskellige nuancer for at gøre hvert produkt unikt. Variation i udseende kan forekomme. Vælg fra et bredt sortiment af modeller og størrelser. Om vasen fra Villeroy & Boch- Denne vase er en del af Villeroy & Boch-kollektionen.- Fremstillet af lertøj.- Økologisk, naturinspireret design.- Unik glasering.- Variation i udseende kan forekomme. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Vase 37cm High Cut

  Orrefors Carat Vase 37cm High Cut
  Giv dit hjem et elegant præg med denne vase der er prydet med et unikt brud i glasset, som giver et ekstravagant udseende. Bruddet fanger og reflekterer lyset smukt og fanger blikket. Vasen er 37cm høj og fås både hvor bruddet er skåret i bunden eller i t
 • Knabstrup Keramik Vase 12,5 Cm - Vaser Keramik Sort - 1130

  Knabstrup Keramik Vase 12,5 Cm - Vaser Keramik Sort - 1130
  Vase fra danske Knabstrup Keramik. Vasen har et tidløst design men en spraglet finish som giver et spændende udtryk. Vasen er håndlavet og farve og udtryk kan derfor variere og gør hver vase unik.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 25cm - Vaser Porcelæn Sort - 200806

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 25cm - Vaser Porcelæn Sort - 200806
  Lyngby vasen fra Lyngby porcelæn. En sofistikeret klassiker, der varer år efter år. Vase er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design. Når vasen først blev lanceret i 1936, var enkelheden og formet noget helt nye og i mange meninger for moderne. Det gik til 1950'erne, før vasens form blev populær og efterspurgt. Sortimentet er bredt, Lyngbyvasen er tilgængelig i forskellige størrelser og farver, der er gode til at kombinere med hinanden.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • LYNGBY PORCELÆN Curve vase H17,5 cm hvid

  LYNGBY PORCELÆN Curve vase H17,5 cm hvid
  Curve vase i porcelæn fra Lyngby Porcelæn. Den smukke vase er af håndlavet porcelæn og det rillede matte design skaber, i samspil med den blankglaserede krave, et elegant udtryk til indretningen.
 • Vase, Effect, Rød, Vandtæt ,h: 28 cm, dia: 10 cm

  Vase, Effect, Rød, Vandtæt ,h: 28 cm, dia: 10 cm
 • Speckled Clay Vase Angular M

  Speckled Clay Vase Angular M
 • Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramik Blush - HI-028-03-PP

  Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramik Blush - HI-028-03-PP
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med en rund form perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Diameter: 200 mm.- Højde: 190 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Elements Vase 10 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 1055290

  Royal Copenhagen Blue Elements Vase 10 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 1055290
  Vasen fra Royal Copenhagen er fremstillet af hvidt porcelæn med et håndmalet, blåt blomstermotiv. Vasen har en lille, handy størrelse perfekt til ethvert hjem. Designet af Louise Campbell. Om vasen fra Royal Copenhagen- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Blue Elements.- Findes også som en servicesæt.- Kombinér vasen med fra Royal Copenhagen. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SINNERUP Nordic Valhalla vase Ø25 cm. (ANTIK MESSING, ONESIZE)

  SINNERUP Nordic Valhalla vase Ø25 cm. (ANTIK MESSING, ONESIZE)
  Nordisk inspireret vase i messing. Unik vase messing med rustikt og råt look. Designet er råt med svejsninger og nuancer i overflader. Dette gør hver vase helt unik. OBS: produktet kan afvige en smule fra billedet og der kan forekomme skønhedsfejl.
 • Pols Potten Coral Vase 10 Tulipaner - Vaser Hvid - 230-205-018

  Pols Potten Coral Vase 10 Tulipaner - Vaser Hvid - 230-205-018
  Coral vase fra Pols Potten, designet af Norman Trapman. Dette er vasen som Norman Trapman er mest kendt for. Vasen er fremstillet af porcelæn med en glaseret overflade i hvid. Denne smukke men anderledes vase har plads til 10 huller til dine favoritblomster. Vasen er inspireret af naturen og skaber opmærksomhed, uanset hvor den står.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bernadotte Vase Rustfrit Stål Medium

  Bernadotte Vase Rustfrit Stål Medium
 • Jonathan Adler Charade Block Studded Vase - Vaser Hvid - 23149

  Jonathan Adler Charade Block Studded Vase - Vaser Hvid - 23149
  Hvert objekt starter sin rejse i studiet i Soho, London, hvor Jonathan Adler sammen med sit team skulpturere originalmodellen i ler. Prototypen sendes siden til Peru hvor skikkelige håndværkere producerer objekterne i mat porcelæn. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase, Cecile, Glas, Brun, h: 20 cm

  Vase, Cecile, Glas, Brun, h: 20 cm
 • Lyngby Vase Midnight Blue Mundblæst Glas H31 cm

  Lyngby Vase Midnight Blue Mundblæst Glas H31 cm
 • Cafu Vase 21,6cm Rustfri Stål

  Cafu Vase 21,6cm Rustfri Stål
 • Vase Hvid/Grå 12,5 cm

  Vase Hvid/Grå 12,5 cm
 • Hammershøi vase indigo blå 10 cm

  Hammershøi vase indigo blå 10 cm
  Kähler Hammershøi vase 10 cm indigo Hammershøi-serien er kendt for de smukke riller der tilføjer nordisk stil, elegance og tidsløst design til hjemmet. Hammershøi vasen er ingen undtagelse. Det harmoniske formsprog giver både blomsterne lov til at vise deres elegance men samtidigt harmonerer de godt med vasen og giver en unik flot helhed Bredde 8,5 cm Højde 10 cm
 • House Doctor Jar Vase L - Vaser Glas Klar - 208751010

  House Doctor Jar Vase L - Vaser Glas Klar - 208751010
  Perfekt vase til både blomster og planter. En flot interiør detalje i enkelt og stilrent design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vægvase, Cheetah

  Vægvase, Cheetah
 • Kähler Omaggio Vase Medium Sølv - Vaser Keramik Silver - 691791

  Kähler Omaggio Vase Medium Sølv - Vaser Keramik Silver - 691791
  Omaggio er blevet en stor favorit i mange hjem. Med et klassisk look og moderne design passer Omaggio perfekt til det skandinaviske hjem. Omaggio er håndmalet og hver vase er unik og personlig da variation i farve og bredde på striberne kan forekomme. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Ribb højde 26 cm

  Vase Ribb højde 26 cm
  Vase i stentøj med ribbet strukturmønster. Højde 26 cm. Diameter foroven 12 cm, diameter bredeste sted 14 cm.
 • Vase Marcel - Hvid

  Vase Marcel - Hvid
 • Kähler Omaggio Vase Small Sølv - Vaser Keramik Silver - 691790

  Kähler Omaggio Vase Small Sølv - Vaser Keramik Silver - 691790
  Omaggio er blevet en stor favorit i mange hjem. Med et klassisk look og moderne design passer Omaggio perfekt til det skandinaviske hjem. Omaggio er håndmalet og hver vase er unik og personlig da variation i farve og bredde på striberne kan forekomme.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Hyacint Glasvase Mundblæst 31,7 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 14496135

  Broste Copenhagen Hyacint Glasvase Mundblæst 31,7 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 14496135
  Glasvasen fra Broste Copenhagen er perfekt til hyacinter og fremstillet af riflet mundblæst glas med en taktil overflade. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. En perfekt gave. Om glasvasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Perfekt til hyacinter.- Glasvasen findes i 3 forskellige farver.- Glasvasen kommer i 3 forskellige størrelser.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Blå 22x12,5 cm

  Vase Blå 22x12,5 cm
 • Vase Mitte højde 24 cm

  Vase Mitte højde 24 cm
  • Vase i dolomit • Mat afslutning med let struktur • To dekorative kvaster • Diameter øverst: 3,5 cm • Største diameter: 14 cm
 • Iittala Aalto vase, 27 cm, kobber

  Iittala Aalto vase, 27 cm, kobber
  Den tidløse Aalto vase, også kaldet Savoy-vasen, er et verdensberømt stykke glas men også et ikonisk finsk design af Alvar Aalto. Oprindeligt blev vasen kendt som Savoy-vasen, da den var en del af designet af den fashionable Savoy restaurant i Helsinki. D
 • Aytm Globe Vase Ø17 Cm / - Vaser Messing Sort - 500420050011

  Aytm Globe Vase Ø17 Cm / - Vaser Messing Sort - 500420050011
  Klassisk mundblæst globe placeret på en elegant messingbase. Globe vase fra Aytm har et smukt og enkelt udtryk som er flot både med og uden blomster.Globe findes i tre forskellige størrelser og masser af skønne farver at vælge mellem.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Stelton Ora vase lille, dusty blue

  Stelton Ora vase lille, dusty blue
  Harmonisk, stilren vase fra Stelton, som har et organisk udtryk, der fungerer perfekt til hverdagens buketter, men er også et oplagt designobjekt. Den lille Ora vase måler 15,6 cm. i diameter samt 17 cm. i højden, og med sin afrundede facon står den smukt
 • Mimou Liv Vase - Vaser Mundblæst Glas Klar - G01

  Mimou Liv Vase - Vaser Mundblæst Glas Klar - G01
  Vasen fra Mimou er perfekt som en gave og har et svensk, håndlavet design i mundblæst glas. Den har en kunstnerisk fremtoning med unikke variationer i forskellige farver at vælge mellem. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Designet af Mimou og Bergadalhyttan. Om vasen fra Mimou- En perfekt gave.- Håndlavet design med unikke variationer.- Håndværksmæssig produktion i mundblæst glas.- Højde: ~70-90 mm.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Claus Dalby vase glas klar 20 cm

  Claus Dalby vase glas klar 20 cm
  Vase i klart glas. H20 cm, Ø18 cm. Design Claus Dalby
 • SINNERUP Alias vase H10cm (LYS GRØN, ONESIZE)

  SINNERUP Alias vase H10cm (LYS GRØN, ONESIZE)
  Vase fra Sinnerup. Hop med på den nyeste trend med de smukke, mundblæste Alias glasvaser fra Sinnerup og gør hverdagen til en fest. Vasen passer ind i alle hjem med sit stilrene og rolige design. Kom dine yndlingsblomster deri eller lad den blot stå til pynt på reolen eller bordet uden indhold. Da vaserne er mundblæste, varierer de i udtrykket, og er derfor helt unikke med hver deres særpræg - der findes altså ikke to, der er ens. De fine pastelfarvede mønstre spreder glæde på borddækningen og lyser indretningen op med glade nuancer, som man ikke kan få nok af.
 • Tom Dixon Bash Vase Høj

  Tom Dixon Bash Vase Høj
  Denne Bash skål fra Tom Dixon er udført i messing. Skålen er er håndbanket, hvilket sikrer et råt og tilmed unikt udtrykt, idet designet er forskelligt fra skål til skålen. Bash skålen kommer i forskellige størrelser og formater, hvor denne skål er den hø
 • STEVE vase

  STEVE vase
  Dekorationsvase af keramik. Vasen er håndlavet og har en uregelmæssig form og et dekorativt stribet mønster. Indersiden er også glaseret. Der kan forekomme forskelle, da vasen er håndlavet. Keramik kan slippe fugt igennem. Materiale: Keramik. St
 • Born In Sweden Sphere Vase Medium - Vaser Rustfrit Stål Kobber - 7340141

  Born In Sweden Sphere Vase Medium - Vaser Rustfrit Stål Kobber - 7340141
  Sphere fra Born in Sweden er en unik vase, der hjælper dig med at arrangere dine yndlingsblomster på en god måde. Vælg en vase med enten en stålfarvet, forgyldt eller kobberbelagt stålring. Derudover er vasen tilgængelig i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SINNERUP Nova vase (HVID, ONESIZE)

  SINNERUP Nova vase (HVID, ONESIZE)
  Vase fra Sinnerup. Pynt hjemmet med denne fine og runde vase, der er perfekt til en lille blomst. Stil den alene eller kombiner med flere forskellige for et spændende udtryk.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Vase 12 Cm - Vaser Porcelæn Sort - 1027460

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Vase 12 Cm - Vaser Porcelæn Sort - 1027460
  Denne vase tilhører serien sortmalet Mega fra Royal Copenhagen, der er designet af Karen Kjældgård-Larsen. Det er den dramatiske kontrast mellem det hvide porcelæn og det sorte håndmalede motiv, der gør det unikt - perfekt til en design elsker. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase / dekoration Salome højde 10 cm

  Vase / dekoration Salome højde 10 cm
  Vase / dekoration af farvet glas med asymmetrisk form. Diameter åbningen 3 cm. Rengøres i hånden.
 • Aytm Globe Vase Ø17 Cm Amber/ - Vaser Messing - 500420633011

  Aytm Globe Vase Ø17 Cm Amber/ - Vaser Messing - 500420633011
  Klassisk mundblæst globe placeret på en elegant messingbase. Globe vase fra Aytm har et smukt og enkelt udtryk som er flot både med og uden blomster.Globe findes i tre forskellige størrelser og masser af skønne farver at vælge mellem.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramik Sort - HI-028-03-BK

  Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramik Sort - HI-028-03-BK
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med en rund form perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Diameter: 200 mm.- Højde: 190 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hammershøi vase antracitgrå 20 cm

  Hammershøi vase antracitgrå 20 cm
  De klassiske Hammershøi-riller har allerede fundet plads i mange designelskeres hjem og nu flytter de historiske riller fra middagsbordet ud i hele hjemmet.
 • SINNERUP Bobbel glasvase (TRANSPERENT, L)

  SINNERUP Bobbel glasvase (TRANSPERENT, L)
  Vase fra Sinnerup. Smuk og moderne vase med et boblende design, der bidrager til en spændende og unik indretning. Sæt friske blomster, grene eller evighedsbuketter i vasen og få naturen ind i hjemmet. Miks vasen i forskellige størrelser for dit eget udtryk. Mål: S: Ø 12 x H 15 cm M: Ø 15 x H 20 cm L: Ø 17,5 x H 25 cm
 • Vase Baby Ø 9x10 cm - Brun

  Vase Baby Ø 9x10 cm - Brun
 • Vase Maia højde 40 cm

  Vase Maia højde 40 cm
  Dekorativ blomstervase eller kande af metal med mat finish og to håndtag. Højde 40 cm. Diameter på det bredeste sted 20 cm, diameter ved åbningen 11,5 cm.
 • Holmegaard Flora vase 12 cm smoke

  Holmegaard Flora vase 12 cm smoke
  Flora vase i farven smoke. Fremstillet i mundblæst glas. Designet af Louise Cambell. Den rummelige bund lader vasen stå stabilt og samtidigt er der rigelig med vand til blomsten. Den smalle hals er perfekt til en langstilket blomst
ilead