Vaser

For at gøre dine blomster mere smuk og give liv til det indre, bør du investere i en ordentlig vase. Dine blomsterdekorationer bliver en dejlig stænk af farve i dit hjem. Blomster er så meget mere end bare buketten. Vasen du bruger, er vigtigt for dine blomster. Her finder du mange forskjellige, små og store, eksklusive og billige vaser.

Populær i vaser

 • CRÉTON MAISON Cecilia vase H8 cm (GRÅ, ONE)

  CRÉTON MAISON Cecilia vase H8 cm (GRÅ, ONE)
  Cecilie vase fra Créton Maison Farve: grå eller rosa Mål: 14 x 14 x 8 cm
 • SINNERUP Figur vase (LATTE, L)

  SINNERUP Figur vase (LATTE, L)
  Figur vase fra Sinnerup. Sød figur vase i keramik til tørrede eller friske blomster.
 • SINNERUP Nordic Valhalla vase Ø25 cm. (ANTIK MESSING, ONESIZE)

  SINNERUP Nordic Valhalla vase Ø25 cm. (ANTIK MESSING, ONESIZE)
  Nordisk inspireret vase i messing. Unik vase messing med rustikt og råt look. Designet er råt med svejsninger og nuancer i overflader. Dette gør hver vase helt unik. OBS: produktet kan afvige en smule fra billedet og der kan forekomme skønhedsfejl.
 • Kosta Boda Mirage Vase /rav - Vaser Mundblæst Glas Blå - 7040705

  Kosta Boda Mirage Vase /rav - Vaser Mundblæst Glas Blå - 7040705
  Mirage Vase er en smuk indretning detaljer, der rejser dine blomster og skaber en hjemlig følelse. Vase er tilgængelig i forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.

Flere tips om vaser

 • Anna Von Lipa Dahlia vase Lyserød

  Anna Von Lipa Dahlia vase Lyserød
  Anna Von Lipa Dahlia vase Lyserød
 • Knabstrup, Vase, Riller Bordeaux, 27 cm

  Knabstrup, Vase, Riller Bordeaux, 27 cm
  Gennem tiden har Knabstrup Keramik produceret et utal af smukke vaser i forskellige formgivninger. Denne vase er vi særligt stolte af. Den blev oprindeligt formgivet i slutningen af 1940erne og med sin elegante og klassiske form er vasen et tidløst stykke
 • Hein Studio Reflection Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Metallic - 1520

  Hein Studio Reflection Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Metallic - 1520
  Vasen fra Hein Studio har et elegant design i mundblæst glas med inspiration fra naturen. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Designet af Rebecca Hein. Om vasen fra Hein Studio- Bredde: 240 mm.- Højde: 300 mm.- Vægt: 3 kg.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • 101 Copenhagen Empire vase Ø24 cm Sand

  101 Copenhagen Empire vase Ø24 cm Sand
  101 Copenhagen Empire vase Ø24 cm Sand
 • Gejst Nebl Vase S 18 Cm Matteret - Vaser Glas Frostet - 10335

  Gejst Nebl Vase S 18 Cm Matteret - Vaser Glas Frostet - 10335
  Vase fra Gejst med elegant æstetik til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Den har en dyb, smal bund perfekt til snitblomster og grene.Designet af Michael Rem.Om vasen fra gejst- Findes i forskellige Varianter.- Smal, Støttende Bund perfekt Til snitblomster og stiklinger.- Fra kollektionen nebl.- Designet af michael rem.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dekorationsvase Niza

  Dekorationsvase Niza
  Niza dekorationsvase fra Bloomingville er en smuk vase lavet af terrakotta med et vidunderligt håndmalet mønster. Hvert produkt er unikt, fordi de er dekoreret i hånden. Brug den sammen med tørrede blomster, da materialet ikke er 100% vandtæt.
 • Vase Violetta M

  Vase Violetta M
  Mundblæst vase, derfor kan der forekomme bobler og ujævnheder. Alle produkter er unikke, og ikke to er ens. Farve, form og størrelse kan variere. Vaskes i hånden. Ensfarvet glas. Indvendige mål 2,5 cm.
 • Sagaform Hold vase stor Sølv

  Sagaform Hold vase stor Sølv
  Sagaform Hold vase stor Sølv
 • Aalto 9,5cm Vase Klar

  Aalto 9,5cm Vase Klar
  HÅNDVÆRK KENDETEGNER AALTO VASERNE, SOM BLIVER MUNDBLÆST I BYEN IITTALA I FINLAND. DE KRÆFVER 7 HÅNDVÆRKERE, 12 ARBEJDSGANGE, 1100 GRADER OG 30 TIMER AT FREMSTILLE ÉN ENKELT VASE. VORES GLASPUSTERE VIDEREFØRER HISTORIEN OM VASEN, SOM BLEV SKABT I 1936. DE
 • ferm LIVING Ferm Living Muses vase ania

  ferm LIVING Ferm Living Muses vase ania
  ferm LIVING Ferm Living Muses vase ania
 • Broste Copenhagen Wide vase smoked pearl 15 cm

  Broste Copenhagen Wide vase smoked pearl 15 cm
  Broste Copenhagen Wide vase smoked pearl 15 cm
 • blomus Colora vase L 20 cm Peat

  blomus Colora vase L 20 cm Peat
  blomus Colora vase L 20 cm Peat
 • Bloomingville Ngoie vase 17 cm Natur

  Bloomingville Ngoie vase 17 cm Natur
  Bloomingville Ngoie vase 17 cm Natur
 • Vase Ernst

  Vase Ernst
  Ernst er en vase, der er indbegrebet af subtil elegance og tidløs skønhed. Med en imponerende højde på 23 cm fungerer den ikke kun som en funktionel beholder til blomster, men også som en kunstnerisk dekoration, der løfter hele rummet. Ernst er frems
 • Ferm Living Riban Vase 24 Cm - Vaser Glas Cream - 1104268847

  Ferm Living Riban Vase 24 Cm - Vaser Glas Cream - 1104268847
  Vase fra ferm LIVING med et elegant, afrundet design i glas med dekorative striber perfekte til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra ferm LIVING- Riban er værdsat for de smukke detaljer- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i 3 forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Sannia vase 20,5 cm Black

  Lene Bjerre Sannia vase 20,5 cm Black
  Lene Bjerre Sannia vase 20,5 cm Black
 • Fdb Møbler S8 Lupin Vase Smal L Varm Grå - Vaser Stentøj Varmgrå - S80113

  Fdb Møbler S8 Lupin Vase Smal L Varm Grå - Vaser Stentøj Varmgrå - S80113
  Vase fra FDB möbler i stentøj med glaseret finish. Den har et organisk formsprog med et gentaget, geometrisk mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til snitblomster og grene. Om vasen fra FDB möbler- Fremstillet af stentøj.- Denne vase er en del af FDB möblers Lupin kollektionen.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Serax Volumes vase M Ø25 cm Beige

  Serax Volumes vase M Ø25 cm Beige
  Serax Volumes vase M Ø25 cm Beige
 • House Doctor Orri Vase 22 Cm Clear - Vaser Glas Klar - 202101080

  House Doctor Orri Vase 22 Cm Clear - Vaser Glas Klar - 202101080
  House Doctor fra Orri Vase 22 cm, Clear. Vaser Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hana Vase, H7, Umber

  Hana Vase, H7, Umber
  Audo Copenhagen
 • blomus Colora vase S 15 cm Moonbeam

  blomus Colora vase S 15 cm Moonbeam
  blomus Colora vase S 15 cm Moonbeam
 • Fritz Hansen Ikebana Large Vase - Vaser Rustfrit stål - 840147

  Fritz Hansen Ikebana Large Vase - Vaser Rustfrit stål - 840147
  Vasen fra Fritz Hansen har et kunstnerisk, håndlavet design i mundblæst glas med en æstetisk tiltalende stander til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. En perfekt genstand der bringer naturen ind i dit hjem. Designet af Jaime Hayon. Om vasen fra Fritz Hansen- Kunstnerisk design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Vasen findes i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Bredde: 240 mm.- Højde: 155 mm.- 2-års garanti.- Vægt: 3.8 kg. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Styles 14,5 x 14,5 x 36 cm Grøn Glas

  Vase Styles 14,5 x 14,5 x 36 cm Grøn Glas
  Flot, grøn vase i glas med ternet mønster. Glasvasen er mundblæst, og hver vase er derfor unik. Vasen kombinerer de aktuelle boligtrends farver, glas og tern og pynter ethvert sted i hjemmet. D 14,5 cm, H 36 cm.
 • Ferm Living Yara Vase 35.5 Cm - Vaser Stentøj Grey Pumice - 1104268184

  Ferm Living Yara Vase 35.5 Cm - Vaser Stentøj Grey Pumice - 1104268184
  Vase fra ferm LIVING med en organisk fremtoning i stentøj med jordagtige toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for at gøre hvert produkt unikt. Anvend den alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er værdsat for den unikke fremtoning- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Yara. Vedligeholdelse af vasen- Skyl i lunken vand.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Guxi

  Vase Guxi
  Guxi vase fra Creative Collection er en unik, håndmalet vase i en smuk blå farve. Vasen er lavet af stentøj. Lad den stå alene eller sæt den i en gruppe med andre pyntegenstande. Smuk både med og uden blomster. Hvert produkt er unikt, fordi det er ma
 • Villeroy & Boch Lave Home Vase 12,5x15,5 Cm - Vaser Lertøj Blå - 10-4286-5091

  Villeroy & Boch Lave Home Vase 12,5x15,5 Cm - Vaser Lertøj Blå - 10-4286-5091
  Vasen fra Villeroy & Boch er fremstillet af autentisk lertøj med et økologisk, naturinspireret design med en trendy farve. Den har en speciel glasering med forskellige nuancer for at gøre hvert produkt unikt. Variation i udseende kan forekomme. Vælg fra et bredt sortiment af modeller og størrelser. Om vasen fra Villeroy & Boch- Denne vase er en del af Villeroy & Boch-kollektionen.- Fremstillet af lertøj.- Økologisk, naturinspireret design.- Unik glasering.- Variation i udseende kan forekomme. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngby vase hvid mat 20 cm

  Lyngby Porcelæn Lyngby vase hvid mat 20 cm
  Lyngby Porcelæn Lyngby vase hvid mat 20 cm
 • Orrefors Midsummer Oxeye Daisy Minivase 93 Mm - Vaser Glas Blå - 6722402

  Orrefors Midsummer Oxeye Daisy Minivase 93 Mm - Vaser Glas Blå - 6722402
  Minivase fra Orrefors med et elegant design i glas med inspiration Fra den gamle midsommertradition med at samle syv forskellige blomster for at finde kærligheden. Perfekt til at fremvise en enkelt stilk eller en lille buket søde blomster. Forestil dig at placere en enlig marguerit eller en kvist blåklokke i den - et enkelt strejf af natur, der forgylder dit rum. Midsummer Oxeye Daisy-minivasen er ideel til alle, der elsker minimalistisk design og blomsterarrangementer, og den er en smuk måde at forene tradition med modernitet på.Designet af Claesson Koivisto Rune. Originaldesign fra 2024.Om minivasen fra Orrefors- Designet i samarbejde med den berømte designtrio Claesson Koivisto Rune, med et eksklusivt kunstnerisk udtryk.- Inspireret af traditionelle midsommerskikke og med en unik forbindelse til kulturarven.- En del af en samleserie på syv minivaser, der hver især er designet til at afspejle forskellige midsommerblomster.- Opkaldt efter margueritten, en blomst, der anbefales af Nature Conservancy for at minimere klimapåvirkningen.Vedligeholdelse af minivasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm

  Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm
  En følelse af Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vase er inspireret af den japanske kultur, designet af den berømte designer Kazushige Miyake. Med et unikt og elegant design lavet med keramisk materiale af høj kvalitet, giver det dig en
 • Marimekko Umpu Vase - Vaser Mundblæst Glas Beige - 072243-800

  Marimekko Umpu Vase - Vaser Mundblæst Glas Beige - 072243-800
  Vasen fra Marimekko har et vidunderligt design i mundblæst glas. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Carina Seth-Andersson. Om vasen fra Marimekko- Vidunderligt design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Højde: 200 mm.- Diameter: 186 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Seedpod vase 10 cm Vanilla

  Cooee Design Seedpod vase 10 cm Vanilla
  Cooee Design Seedpod vase 10 cm Vanilla
 • Dekorationsvase Niza

  Dekorationsvase Niza
  En dekorativ vase i en noget dramatisk stil, med sorthvidt kontrastmønster. Vase af terrakotta i mat, sort farve, med dekorativt mønster i skinnende hvid farve. Vaserne er håndmalede, hvilket gør hver vase unik. Uanset hvor du placerer vasen, vil den
 • DBKD Meadow vase H30 cm Brown

  DBKD Meadow vase H30 cm Brown
  DBKD Meadow vase H30 cm Brown
 • Lyngby Vase H20.5 cm Lilla Porcelæn

  Lyngby Vase H20.5 cm Lilla Porcelæn
  En smuk fusion af designarv og en moderne farve der lyser op. Den ikoniske vase fra Lyngby Porcelæn er efterhånden blevet en ægte designklassiker, der for de fleste er forbundet med tidløs minimalisme og funktionelt design. Og med denne unikke farvevarian
 • Eva Trio Acorn vase, 16,5 cm, stone

  Eva Trio Acorn vase, 16,5 cm, stone
  En vase er en god gave og ser godt ud i ethvert hjem. Glasvasen Acorn fra Eva Solo er designet af Tools®, som har givet den et enkelt, men organisk look, der helt sikkert vil gøre den til et blikfang. Toppen af ​​vasen er smallere, der gør at både gr
 • Aalto Vase 12 cm Genbrugsglas

  Aalto Vase 12 cm Genbrugsglas
  Ikonisk Aalto vase lavet af 100% genbrugsglas produceret udelukkende af spildglas på Iittala glasfabrik. Håndskåret og mundblæst. Varig gave.
 • Aytm Uva Vase 28 Cm - Vaser Stentøj Cream - 509870058013

  Aytm Uva Vase 28 Cm - Vaser Stentøj Cream - 509870058013
  Vasen fra AYTM har et elegant, karakteristisk design med bløde former i stentøj. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra AYTM- Uva er værdsat for den elegante form- Fremstillet af stentøj.- Vasen kommer i 3 forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi vase mini indigo

  Kähler Hammershøi vase mini indigo
  Kähler Hammershøi vase mini indigo
 • Bloomingville Bloomingville vase stengods 3-pakke Multi

  Bloomingville Bloomingville vase stengods 3-pakke Multi
  Bloomingville Bloomingville vase stengods 3-pakke Multi
 • Hay Juice Wide Vase Yellow - Vaser Glas Hvid - AB429-A636-AB98

  Hay Juice Wide Vase Yellow - Vaser Glas Hvid - AB429-A636-AB98
  Vasen fra Hay er lavet af glas med et farverigt, organisk design, perfekt til afskårne blomster og grene. Hver genstand er unik og kan variere lidt i udseende.Designet af Kristine Five Melvær.Om vasen fra Hay- Lavet af glas.- Findes i flere modeller.- Designet af Kristine Five Melvær.- Variation i udseende kan forekomme.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Omaggio Circulare Vase H31 cm Antracitgrå

  Kähler Omaggio Circulare Vase H31 cm Antracitgrå
  Kähler Omaggio Circulare Vase H31 cm Antracitgrå
 • Vase Saphir højde 21 cm

  Vase Saphir højde 21 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle elegance og sofistikerede linjer. Denne vase er det perfekte supplement til en smuk buket blomster. Fremstillet af højkvalitets krystalglas, der giver en luksuriøs følelse. • Høj knusningssikkerhe
 • Arabia Huvila Vase 19 cm

  Arabia Huvila Vase 19 cm
  Pynt stuen med denne smukke og unikke vase fra finske Arabia. Vasen er en del af Huvila-serien, som er designet af Heini Riitahuhta. Vasen fås i to forskellige størrelser: 13 cm og 19 cm. Det fine, rosa mønster er baseret på en vild rose, der sender tank
 • Lyngby Porcelæn Lyngby vase midnight blue, 25 cm

  Lyngby Porcelæn Lyngby vase midnight blue, 25 cm
  Lyngby Porcelæn Lyngby vase midnight blue, 25 cm
 • Oyoy Inka Vase Lille Offwhite - Vaser Glas Off-White - L300428

  Oyoy Inka Vase Lille Offwhite - Vaser Glas Off-White - L300428
  Vasen fra OYOY er lavet af mundblæst glas med en elegant, enkel design med en dekorativ, legende bold på siden. Om vasen fra OYOY- Vasen fås i flere modeller.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Madam Stoltz Vase 20 Cm - Vaser Terrakotta Terracotta - 30032308

  Madam Stoltz Vase 20 Cm - Vaser Terrakotta Terracotta - 30032308
  Vase fra Madam Stoltz i terrakotta med en antik følelse der harmonerer med omgivelserne. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra Madam Stoltz- Antik følelse.- Fremstillet af terrakotta.- Findes i forskellige varianter. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Daisy

  Vase Daisy
  Daisy er vores nye vase i mundblæst glas. Her kan du slippe fantasien løs med det, du har ved hånden af blomster! Se Daisys baby, en smuk mundblæst lysestage, der skaber et hyggeligt skær, en ægte perle!
 • Hein Studio Ostrea 25 vase Brass

  Hein Studio Ostrea 25 vase Brass
  Hein Studio Ostrea 25 vase Brass
 • Villa Collection Trio vase Ø14 cm Klar

  Villa Collection Trio vase Ø14 cm Klar
  Villa Collection Trio vase Ø14 cm Klar
 • Kähler Hammershøi vase, 25 cm - indigoblå

  Kähler Hammershøi vase, 25 cm - indigoblå
  Er du til smukke, moderne elementer i din indretning, bør du investere i denne fine sag fra Kähler Hammershøi. Vasen er et must i det moderne hjem, hvor den pynter og tilfører masser af elegance. Den er fremstillet i porcelæn, og så har den de flotte ril
 • 101 Copenhagen Sphere vase Square Shisen big 44 cm Sand

  101 Copenhagen Sphere vase Square Shisen big 44 cm Sand
  101 Copenhagen Sphere vase Square Shisen big 44 cm Sand
 • Kubus Vase Lolo, Black

  Kubus Vase Lolo, Black
  Kubus Vase Lolo i sort blev oprindeligt tegnet af Søren Lassen i 2014, men blev lanceret i forbindelse med Audos 10 års jubilæum 2018. Vasen er en naturlig og efterspurgt forlængelse af serien, som i forvejen tæller Kubus stagerne og Kubus Bowl. Stil den
ilead