Vaser

For at gøre dine blomster mere smuk og give liv til det indre, bør du investere i en ordentlig vase. Dine blomsterdekorationer bliver en dejlig stænk af farve i dit hjem. Blomster er så meget mere end bare buketten. Vasen du bruger, er vigtigt for dine blomster. Her finder du mange forskjellige, små og store, eksklusive og billige vaser.

Populær i vaser

Flere tips om vaser

 • Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramik Shell - HI-028-03-SH

  Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramik Shell - HI-028-03-SH
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med en rund form perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Diameter: 200 mm.- Højde: 190 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Organi Vase 35 cm Grøn

  Organi Vase 35 cm Grøn
 • Ernst Curvy vase 10x5.5 Cm - Vaser Glas Klar - 364480

  Ernst Curvy vase 10x5.5 Cm - Vaser Glas Klar - 364480
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i klart glas med bløde kurver perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Blødt, kurvet design.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Pearl Tower

  Vase Pearl Tower
  Stor, tung gulvvase i glas. Vasen skifter i smukke nuancer og bliver en flot dekoration i rummet. Fyld den med højt pampasgræs, og nyd det elegante udtryk.
 • Vase Meya

  Vase Meya
  Vase i farvet glas. Tåler maskinopvask. Højde 26 cm. Diameter på midten ca. 22 cm, diameter foroven ca. 13 cm.
 • Louise Roe Balloon 02 Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Amber - 10515-13-75

  Louise Roe Balloon 02 Vase 20 Cm - Vaser Mundblæst Glas Amber - 10515-13-75
  Vasen fra Louise Roe har et tidløst design med en gammeldags fremstillingsteknologi i mundblæst glas og en smuk farve der aldrig går af mode. Vælg mellem forskellige farver. Elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om vasen fra Louise Roe- Balloon 02 er værdsat for den ægte fremstillingsteknologi- Fremstillet af mundblæst glas.- Slidstærk farve der aldrig går af mode.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Åbning: 65 mm.- Denne vase er en del af Louise Roe-kollektionen.- Fremstillet i Polen. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Pastille Vase 15 Cm - Vaser Keramik Sort - HI-028-24-BK

  Cooee Design Pastille Vase 15 Cm - Vaser Keramik Sort - HI-028-24-BK
  Ved rengøring af ydersiden af ​​de keramiske vaser fra Cooee Design, brug kun en blød klud. Når du skifter vand i din vase, skal du undgå at få vand på ydersiden af ​​vasen, fordi vand kan påvirke overfladen. Glem ikke at tørre åbningen af ​​vasen.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Naxos Vase S Hvid

  Naxos Vase S Hvid
 • Glasvase riflet 20 cm

  Glasvase riflet 20 cm
 • House Doctor Juno Vase 19 Cm - Vaser Ler Brun - 205420091

  House Doctor Juno Vase 19 Cm - Vaser Ler Brun - 205420091
  Vasen fra House Doctor har et håndlavet design i ler for at gøre hvert produkt unikt. Den har en organisk form med en behagelig, brun glasering og en naturlig følelse. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om vasen fra House Doctor- Vasen kommer i 3 forskellige størrelser.- Findes også som hvid vase.- Håndlavet design. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Magny Vase 23,5x19 cm Stentøj Gul/Beige

  Magny Vase 23,5x19 cm Stentøj Gul/Beige
 • Aurora Blå/Rav Vase 365mm

  Aurora Blå/Rav Vase 365mm
 • Vase Juno 17x22,5 cm

  Vase Juno 17x22,5 cm
 • Broste Copenhagen Mella Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blå - 14485084

  Broste Copenhagen Mella Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blå - 14485084
  Vasen fra Broste Copenhagen har et elegant design med bølgende former perfekte til snitblomster og grene. Den er fremstillet af mundblæst glas med smukke striber i forskellige farver at vælge mellem. En perfekt dekorativ genstand til at forvandle et kedeligt rum til et pragtfuldt og visuelt spændende rum. Om vasen fra Broste Copenhagen- Vasen findes i forskellige farver.- Smukke striber.- Bølgende former.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ora Vase 20 cm Dark powder / Powder

  Ora Vase 20 cm Dark powder / Powder
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 12 cm., porcelæn - hvid

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 12 cm., porcelæn - hvid
  Det minimalistiske og funktionelle design på den velkendte Lyngbyvase er hvad folk forbinder den med. Den klassiske vase er med tiden blevet en ægte designklassiker. Lyngbyvasen på 12 cm. vil med garanti pynte sammen med andre vaser, takket være det enkle
 • RALPH vase

  RALPH vase
  RALPH er en farvestrålende vase af polyresin. Eftersom vasen er helt vandtæt, er den perfekt til afskårne blomster på bordet. Skulle blomsterne visne, bevarer vasen farvepragten også uden blomster. Materiale: Polyresin. Størrelse: Højde 31 cm, diame
 • Blomstervase Med Glasindsats 12,5cm

  Blomstervase Med Glasindsats 12,5cm
  Smuk og dekorativ Blomstervase med glasindsats 12,5cm Denne Blomstervase med glasindsats 12,5cm er yderst dekorativ uanset hvor du stiller den. selvom det kan betegnes som en vase er det dog langt mere en lille skulptur. Den er nemlig meget dekorativ i de
 • Klong Äng Vase Stor - Vaser Messing - 30510

  Klong Äng Vase Stor - Vaser Messing - 30510
  Äng, som er svensk og betyder eng, er hurtigt blevet en moderne klassiker. Den smukke vase giver muligheden for at arrangerer blomster på en ny måde, takkede være det simple men smarte design. Vasen er fremstillet af mundblæst glas med håndlavet indsatser hvilke betyder, at variationer kan forekomme og gør hver vase unik. Äng findes i flere størrelser og udførelser. Vedligeholdelse:Udskift vand og tør messingen af regelmæssigt. Messingen er belagt for at modstå vand men skal stadig tørres af regelmæssigt da der ellers kan forekomme misfarvninger. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • JANINA vase - højde 23,5 cm

  JANINA vase - højde 23,5 cm
  Håndlavet keramikvase med striber i en naturlig nuance, hvor glasuren har en krakeleret overflade. Vasens form samler de afskårne blomster i en smuk buket. Indersiden er også glaseret. Det fine håndværk gør hver vase unik. Husk, at fugt kan trænge ig
 • Vase Hvid/Grå 20 cm

  Vase Hvid/Grå 20 cm
 • SINNERUP Alias vase H10cm (LILLA, ONESIZE)

  SINNERUP Alias vase H10cm (LILLA, ONESIZE)
  Vase fra Sinnerup. Hop med på den nyeste trend med de smukke, mundblæste Alias glasvaser fra Sinnerup og gør hverdagen til en fest. Vasen passer ind i alle hjem med sit stilrene og rolige design. Kom dine yndlingsblomster deri eller lad den blot stå til pynt på reolen eller bordet uden indhold. Da vaserne er mundblæste, varierer de i udtrykket, og er derfor helt unikke med hver deres særpræg - der findes altså ikke to, der er ens. De fine pastelfarvede mønstre spreder glæde på borddækningen og lyser indretningen op med glade nuancer, som man ikke kan få nok af.
 • Lyngby Porcelæn Tura vase, 18 cm, hvid

  Lyngby Porcelæn Tura vase, 18 cm, hvid
  Lyngby Porcelæn har skabt en serie af vaser med navnet Tura, der kommer i flere forskellige størrelser og former. Serien fejrer sin fortid med kombinationer af klassiske former og forskellige håndværksteknikker. Resultatet er en ny, moderne klassiker, der
 • Holmegaard Primula Vase 17,5 Cm Røg - Vaser Mundblæst Glas Smoke - 4340397

  Holmegaard Primula Vase 17,5 Cm Røg - Vaser Mundblæst Glas Smoke - 4340397
  Denne smukke vase fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Vasen er mundblæst med et optisk mønster. Smuk detalje til hjemmet. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aytm Arura Vase 25 Cm - Vaser Mundblæst Glas Sort - 508170050084

  Aytm Arura Vase 25 Cm - Vaser Mundblæst Glas Sort - 508170050084
  AYTM fra Arura Vase 25 cm, Sort. Vaser Sort Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Long Vase M - Vaser Keramik Sort - 202002b

  Dbkd Long Vase M - Vaser Keramik Sort - 202002b
  Dekorativ vase fra DBKD med et unikt udseende. Vasen findes i tre forskellige udgaver og er smuk alene eller sammen i gruppe. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Pallo Vase Junior

  Pallo Vase Junior
 • Aytm Globe Vase Ø17 Cm Rose/ - Vaser Messing Rosa - 500420849011

  Aytm Globe Vase Ø17 Cm Rose/ - Vaser Messing Rosa - 500420849011
  Klassisk mundblæst globe placeret på en elegant messingbase. Globe vase fra AYTM har et smukt og enkelt udtryk som er flot både med og uden blomster.Globe findes i tre forskellige størrelser og masser af skønne farver at vælge mellem.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • PURE vase

  PURE vase
  Håndlavet dekorationsvase af keramik. En stilren vase med spændende form og riflet overflade. Indersiden er også glaseret. Der kan forekomme forskelle, da vasen er håndlavet. Keramik kan slippe fugt igennem. Materiale: Keramik. Størrelse: Højde 33,5
 • SINNERUP Nordic Valhalla vase Ø25 cm. (ANTIK MESSING, ONESIZE)

  SINNERUP Nordic Valhalla vase Ø25 cm. (ANTIK MESSING, ONESIZE)
  Nordisk inspireret vase i messing. Unik vase messing med rustikt og råt look. Designet er råt med svejsninger og nuancer i overflader. Dette gør hver vase helt unik. OBS: produktet kan afvige en smule fra billedet og der kan forekomme skønhedsfejl.
 • Potteryjo Birgit Vase / Lysestage 17 Cm - Vaser Stentøj Lily Rose - 032202S-400

  Potteryjo Birgit Vase / Lysestage 17 Cm - Vaser Stentøj Lily Rose - 032202S-400
  Vasen fra Potteryjo har et håndlavet design med en organisk, smuk form med dobbelte funktioner. Den er fremstillet af stentøj i forskellige farver at vælge mellem med en lang, nobel følelse. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Designet af Johanna Hampf. Om vasen fra Potteryjo- Dobbelte funktioner.- Organisk, smuk form.- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Kan også bruges som en lysestage.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Louise Roe Balloon 01 Vase 25 Cm - Vaser Mundblæst Glas Opalhvid - 10515-11-74

  Louise Roe Balloon 01 Vase 25 Cm - Vaser Mundblæst Glas Opalhvid - 10515-11-74
  Vasen fra Louise Roe har et rundt design med en gammeldags fremstillingsteknologi i mundblæst glas og en smuk farve der aldrig går af mode. Vælg mellem forskellige farver. Klassisk form perfekt til snitblomster og grene. Om vasen fra Louise Roe- Denne vase er en del af Louise Roe-kollektionen.- Fremstillet af mundblæst glas.- Slidstærk farve der aldrig går af mode.- Diameter: 225 mm.- Åbning: 65 mm.- Højde: 250 mm.- Balloon #01 er værdsat for de ægte fremstillingsteknologier- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Polen. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Vase 15 Cm - Vaser Mix - 1025830

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Vase 15 Cm - Vaser Mix - 1025830
  Dette middagserviset utfordrer tradisjoner med sin utvidede, sorte versjon, og har blitt et ettertraktet samleobjekt for designelskere. Black Fluted Mega bryter seg løs fra den blå og hvite tradisjonen med sorte penselstreker på hvitt porselen, og skaper en dramatisk kontrast som passer godt inn i det moderne hjemmet. Sofistikert, velbalansert og bare en smule opprørsk.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Madam Stoltz Vase 19,5x20 Cm / Naturlig - Vaser Stentøj Grå - CV756-8C05K

  Madam Stoltz Vase 19,5x20 Cm / Naturlig - Vaser Stentøj Grå - CV756-8C05K
  Vasen fra Madam Stoltz har et rustikt design perfekt til tørrede blomster og kviste. Den er fremstillet af stentøj med en glaseret overflade på toppen med en uglaseret overflade nederst for at tilføje en ekstra dimension til designet. Vælg mellem to forskellige farver. Om vasen fra Madam Stoltz- Rustikt design.- Fremstillet af stentøj.- Vasen findes i forskellige farver.- Vægt: 1,45 kg.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • HAY Jessica Hans vase, miró

  HAY Jessica Hans vase, miró
  Smuk vase i stentøj, designet af Jessica Hans for HAY. I sit arbejde med vasen, har Jessica Hans brugt sin organiske og abstrakte æstetik til at skabe en funktionel vase baseret på et håndlavet design, hvor formen er bevidst ujævn og uregelmæssig. Vasen
 • Dbkd Edge Vase - Vaser Keramik Taupe - 20222001t

  Dbkd Edge Vase - Vaser Keramik Taupe - 20222001t
  Vasen fra DBKD har et minimalistisk design med en kant perfekt til snitblomster og grene. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem. Om vasen fra DBKD- Fremstillet af keramik.- Vasen findes i 2 forskellige farver.- Højde: 300 mm.- Diameter: 200 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Louise Roe Balloon 01 Vase 25 Cm Røget - Vaser Mundblæst Glas Smoke - 10515-3-74

  Louise Roe Balloon 01 Vase 25 Cm Røget - Vaser Mundblæst Glas Smoke - 10515-3-74
  Vasen fra Louise Roe har et rundt design med en gammeldags fremstillingsteknologi i mundblæst glas og en smuk farve der aldrig går af mode. Vælg mellem forskellige farver. Klassisk form perfekt til snitblomster og grene. Om vasen fra Louise Roe- Denne vase er en del af Louise Roe-kollektionen.- Fremstillet af mundblæst glas.- Slidstærk farve der aldrig går af mode.- Diameter: 225 mm.- Åbning: 65 mm.- Højde: 250 mm.- Balloon #01 er værdsat for de ægte fremstillingsteknologier- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Polen. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase Med Låg H28 Cm - Vaser Glas Klar - 364332

  Ernst Vase Med Låg H28 Cm - Vaser Glas Klar - 364332
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i glas med et dekorativt låg perfekt til planter og blomster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Dekorativt låg inkluderet.- Perfekt til planter og blomster.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Stelton Stockholm Lignum Vase Stor

  Stelton Stockholm Lignum Vase Stor
  Smuk og elegant vase fra Stelton, der er en del af STOCKHOLM Lignum kollektionen. Den ikoniske kollektion er inspireret af naturens smukke nuancer omkring den Stockholmske skærgård, hvor vasens unikke mønster afspejler lige netop dette. Serien bærer navn
 • DBKD Oblong krukke/vase, large, sandy mole

  DBKD Oblong krukke/vase, large, sandy mole
  Beige vase med skulpturelt design fra svenske DBKD. Vasen er en del af serien Oblong, som er designet af Halina Fritsch. Som mange andre produkter fra DBKD er vasen fleksibel i sin anvendelse og kan bruges både som krukke, vase eller elegant dekoration. D
 • Lampi Vase med læderhåndtag 17 cm Klar

  Lampi Vase med læderhåndtag 17 cm Klar
 • Balloon Vase Large

  Balloon Vase Large
 • Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Brun - 5295301404

  Byon Celeste Vase 26 Cm - Vaser Stentøj Brun - 5295301404
  Celeste Vase fra Byon har et legende design med en groovy struktur af bølgende bobler. Hvor det er placeret, bliver vasen en ekspressiv iøjnefaldende, der tilføjer lidt ekstra til interiøret. Det simplistiske design gør det til at passe ind i de fleste hjem og indvendige stilarter. Kjole fra flere forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Curve vase 12 cm hvid

  Lyngby Porcelæn Curve vase 12 cm hvid
  Lyngby Curve vasen er inspireret af den klassike riflede Lyngbyvase. Et dyk ned i Lyngbys designarkiv har fundet Form 150-2 som Curve vasen tager udgangspunkt i. Curve vasen har fået tilført en flot blankglasseret krave der gør vasen perfekt til skønne blomsterbuketter eller årstiden stilke og grene. Den nedeste del af vase har stadig de klassiske karakteristiske rifler der her er matte og uglaserede. Curve vasen er håndlavet. Højde 12 cm
 • Kalt Vase 15,5 cm Klar

  Kalt Vase 15,5 cm Klar
 • Dekoration pampasgræs 91 cm 1 stk. assorteret

  Dekoration pampasgræs 91 cm 1 stk. assorteret
  Vil du have pynt til dine vaser, der aldrig visner? Så kunne dette pampasgræs være en dekorativ løsning. Man kan lave en evighedsbuket alene af pampasgræs, eller man kan kombinere pampasgræsset med andre evighedsblomster. Der medfølger 1 stk. pampasgræs i en af de to assorterede nuancer. Du kan se nuancerne på billedet.
 • Flare Vase 25 cm Gul

  Flare Vase 25 cm Gul
 • Georg Jensen Bloom Botanica vase 22 cm

  Georg Jensen Bloom Botanica vase 22 cm
  Med sit minimalistiske og organsiske design indfanger vasen på smukkeste vis selve øjeblikket hvor blomsterknoppen åbner sig og afslører de skønneste kronblade og udtrykker optimismen ved det nye liv der springer frem hvert forår. Uanset om vasen er fyldt med blomster eller de forskellige størrelser af vasen arrangeres smukt sammenm har vasen en særdeles skulpturel kvalitet. Designet af Helle Damkjær.
 • Hyacint Vase Ø10 cm Røg

  Hyacint Vase Ø10 cm Røg
 • Cooee Design Pastille Vase Ø15 Cm - Vaser Keramik Berry - HI-028-24-BE

  Cooee Design Pastille Vase Ø15 Cm - Vaser Keramik Berry - HI-028-24-BE
  Ved rengøring af ydersiden af ​​de keramiske vaser fra Cooee Design, brug kun en blød klud. Når du skifter vand i din vase, skal du undgå at få vand på ydersiden af ​​vasen, fordi vand kan påvirke overfladen. Glem ikke at tørre åbningen af ​​vasen.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Limelight Tulipan Vase Æblegrøn

  Limelight Tulipan Vase Æblegrøn
 • Sagaform Hold Vase Lille - Vaser Metal Guld - 5018041

  Sagaform Hold Vase Lille - Vaser Metal Guld - 5018041
  Vase fra Sagaform. Hold er designet af Pascal Charmolu og er belønnet for sit unikke design. Du kan nemt flytte metalindsatsen op eller ned og på den måde kreere forskellige blomster arrangementer.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead