Vaser

For at gøre dine blomster mere smuk og give liv til det indre, bør du investere i en ordentlig vase. Dine blomsterdekorationer bliver en dejlig stænk af farve i dit hjem. Blomster er så meget mere end bare buketten. Vasen du bruger, er vigtigt for dine blomster. Her finder du mange forskjellige, små og store, eksklusive og billige vaser.

Populær i vaser

Flere tips om vaser

 • Aalto Vase 160mm GRÅ

  Aalto Vase 160mm GRÅ
  HÅNDVÆRK KENDETEGNER AALTO VASERNE, SOM BLIVER MUNDBLÆST I BYEN IITTALA I FINLAND. DE KRÆFVER 7 HÅNDVÆRKERE, 12 ARBEJDSGANGE, 1100 GRADER OG 30 TIMER AT FREMSTILLE ÉN ENKELT VASE. VORES GLASPUSTERE VIDEREFØRER HISTORIEN OM VASEN, SOM BLEV SKABT I 1936. DE
 • DBKD Stripe vase, apricot

  DBKD Stripe vase, apricot
  eramikvase i Stripe-serien, designet af Halina Fritsch for svenske DBKD. Vasen har et cylinderformet design med en bred fod, inspireret af søjlerne i det antikke Grækenland. Den elegante form sammen med de smalle lodrette linjer gør vasen til et ægte blik
 • Polspotten Ball Body Vase 32 Cm - Vaser Glas - 140-205-446

  Polspotten Ball Body Vase 32 Cm - Vaser Glas - 140-205-446
  Vase fra Pols Potten med et smukt, afrundet design i krakeleret farvet glas perfekt til snitblomster og grene og som en dekorativ indretningsdetalje. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om vasen fra Pols Potten- Vælg mellem forskellige størrelser.- Ball Body er værdsat for det smukke design. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Alessi Barkvase vase, hvid

  Alessi Barkvase vase, hvid
  Denne fine vase fra Alessi er et designobjekt med et flot visuelt udtryk, så den står både flot alene eller med dine smukkeste blomster. Stålet har et revet look, så vasen minder om barken på et træ og præsenterer sig selv og blomsterne på fineste vis.
 • Louise Roe Funki Asymmetric Vase 34 Cm - Vaser Mundblæst Glas Sort - 10161-7-21

  Louise Roe Funki Asymmetric Vase 34 Cm - Vaser Mundblæst Glas Sort - 10161-7-21
  Vasen fra Louise Roe er perfekt til snitblomster og grene og har et elegant, asymmetrisk design i mundblæst glas. Om vasen fra Louise Roe- Højde: 340 mm.- Diameter: 210 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ferm Living Yara Vase 30,5 Cm - Vaser Stentøj Rustic Iron - 1104268181

  Ferm Living Yara Vase 30,5 Cm - Vaser Stentøj Rustic Iron - 1104268181
  Vase fra ferm LIVING med en organisk fremtoning i stentøj med jordagtige toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for at gøre hvert produkt unikt. Anvend den alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er værdsat for den unikke fremtoning- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Yara. Vedligeholdelse af vasen- Skyl i lunken vand.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Georg Jensen Sky Vase 27 Cm - Vaser Rustfrit Stål - 10019821

  Georg Jensen Sky Vase 27 Cm - Vaser Rustfrit Stål - 10019821
  Vasen fra Georg Jensen har smukke, organiske kurver i blankpoleret rustfrit stål perfekt til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Georg Jensen- Fremstillet af rustfrit stål.- Højde: 270 mm.- Diameter: 142 mm. Vedligeholdelse af vasen. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hammershøi Glasvase 14 cm

  Hammershøi Glasvase 14 cm
 • Jakobsdals Elara Vase - Vaser Aluminium Hvid - N892309-90

  Jakobsdals Elara Vase - Vaser Aluminium Hvid - N892309-90
  Vasen fra Jakobsdals har en spændende, organisk form i aluminium perfekt til snitblomster og grene og som en dekorativ indretningsdetalje. Om vasen fra Jakobsdals- Fremstillet af aluminium.- Højde: 265 mm. Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hammershøi Vase H25 Indigo

  Hammershøi Vase H25 Indigo
  Hammershøi-vasen er blevet et af de mest elskede elementer i Hammershøi-serien til hjemmet, og i denne sæson introduceres den i en af tidens mest fantastiske farver, indigoblå, som komplementerer de karakteristiske Hammershøi-riller.
 • Dbkd Form Vase Large - Vaser Keramik Mole Dot - 202051md

  Dbkd Form Vase Large - Vaser Keramik Mole Dot - 202051md
  Vasen fra DBKD er fremstillet af keramik med et blødt, stilrent design. Perfekt til snitblomster og grene. Vasen har en afrundet form med diskrete detaljer. Den har et vandtæt materiale. Designet af Halina Fritsch. Om vasen fra DBKD- Form er værdsat for det stilrene design.- Diameter: 25 cm.- Vasen kommer i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Produktet er vandtæt.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • WHISKERS vase

  WHISKERS vase
  Vase af stentøj i spændende form med smuk, mat overflade. Vasens form indbyder til kreative arrangementer. Det fine håndværk gør hver vase unik. Stentøj kan slippe fugt ud. Materiale: Stentøj. Størrelse: Højde 23,5 cm, diameter 14 cm. Rengøring: Opv
 • SINNERUP Elena vase (GRØN L)

  SINNERUP Elena vase (GRØN L)
  Elena vase fra Sinnerup Vasen er en del at Sinnerups dekorative glasunivers Elegant og dekorativ glasvase, som er mundblæst. Toppen har en bølget form. Formen på selve vasen er rund, med et diskret let kantet look i glasset, som giver vasen en god dybde. Vasens form og størrelse gør den velegnet, både som pyntegenstand i sig selv, og som vase til en flot buket af friske blomster eller evighedsbuketter. Vasen er også en oplagt gaveidé til en du holder af. Mål: Str. S: Ø: 17 x H: 23 cm. Str. L: Ø: 22 x H: 27,5 cm
 • Vase Hammershøi H25,5 cm

  Vase Hammershøi H25,5 cm
  Opdag en unik vase fra den elegante Hammershøi-serie. Den smukke vase har en inspirerende historie. Den er direkte inspireret af Svend Hammershøis legendariske værk, som han skabte i Kählers værksted i begyndelsen af det 20. århundrede. Med sit harmo
 • AMMI vase - højde 24 cm

  AMMI vase - højde 24 cm
  Vase af jern. Den enkle dråbeform er tidløs og stilren. Vasen har mat finish eller guldfarvet plettering. Materiale: Jern. Størrelse: Højde 24 cm, Ø 15 cm. Tip/råd: Den smalle åbning gør vasen ekstra velegnet til en enkelt smuk blomst eller måske py
 • Ferm Living Yara Vase 30.5 Cm - Vaser Stentøj Grey Pumice - 1104268182

  Ferm Living Yara Vase 30.5 Cm - Vaser Stentøj Grey Pumice - 1104268182
  Vase fra ferm LIVING med en organisk fremtoning i stentøj med jordagtige toner og grove teksturer og en reaktiv glasur for at gøre hvert produkt unikt. Anvend den alene som et statement piece eller sammen med andre produkter i forskellige materialer, farver og størrelser. Om vasen fra ferm LIVING- Yara er værdsat for den unikke fremtoning- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Yara. Vedligeholdelse af vasen- Skyl i lunken vand.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • TITUS glasvase

  TITUS glasvase
  Smukt formet dekorationsvase af glas. Håndlavet vase som passer fint til hyacinter. Dekorativt kig til både løg og rødder. Materiale: Glas. Størrelse: Højde 15,5 cm, Ø 10 cm.
 • Dusty Deco Arcissimo Vase Medium 35 Cm - Vaser Keramik Sort - DD40000025

  Dusty Deco Arcissimo Vase Medium 35 Cm - Vaser Keramik Sort - DD40000025
  Vase fra Dusty Deco med et unikt, karakteristisk formsprog med vertikale, bueformede detaljer. Den er fremstillet af keramik med en vandtæt belægning perfekt til snitblomster og grene. Designet af Edin & Lina Kjellvertz. Om vasen fra Dusty Deco- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Håndlavet.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Designet af Edin & Lina Kjellvertz.- Vandtæt.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aer Vase, 19, Smoke

  Aer Vase, 19, Smoke
  Grøn
 • Hein Studio Ostrea Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Rust - 1110

  Hein Studio Ostrea Vase 30 Cm - Vaser Mundblæst Glas Rust - 1110
  Vasen fra Hein Studio har et smukt, tidløst design i mundblæst glas med inspiration fra havet. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Designet af Rebecca Hein. Om vasen fra Hein Studio- Bredde: 150 mm.- Højde: 300 mm.- Vægt: 3 kg.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Versace Medusa Grande Vase 21 Cm Sølv - Vaser Porcelæn Silver - 14493-426174-26021

  Versace Medusa Grande Vase 21 Cm Sølv - Vaser Porcelæn Silver - 14493-426174-26021
  Vasen fra Rosenthal har smukt, klassisk look i porcelæn med velkendt motiv perfekt til friske og tørrede blomster. Den har elegante detaljer med skinnende finish. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Danmark. Om vasen fra Rosenthal- Fra kollektionen Medusa Grande.- Fremstillet af porcelæn.- Vasen findes i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Højde: 210 mm.- Fremstillet i Danmark. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Naxos Vase S Hvid

  Naxos Vase S Hvid
 • Sky Vase 21,5 cm Glas Rav

  Sky Vase 21,5 cm Glas Rav
 • Seletti Shit Vase 15x30 Cm - Vaser Glas Klar - 14150

  Seletti Shit Vase 15x30 Cm - Vaser Glas Klar - 14150
  Vasen fra Seletti har et vidunderligt design i glas med et prikket mønster og en mund på forsiden. Den har en gylden kant på toppen. En perfekt genstand der bringer naturen ind i dit hjem. Designet af Toiletpaper. Om vasen fra Seletti- Vidunderligt design.- Fremstillet af glas.- Ikonisk motiv.- Gylden kant. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Serax Fish & Fish Vase 1 L - Vaser Glas Klar - B0822021

  Serax Fish & Fish Vase 1 L - Vaser Glas Klar - B0822021
  Vasen fra Serax har et elegant, fiskeformet design i glas perfekt til snitblomster og grene. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Paola Navone. Om vasen fra Serax- Fremstillet af glas.- Højde: 290 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Aalto Collection vase, 12 cm., klar

  Iittala Aalto Collection vase, 12 cm., klar
  En glasvase fra serien Alvar Aalto Collection. Vasen blev designet for første gang i 1936 af Alvar Aalto som var en utrolig dygtig mundblæser fra Finland. I dag er det 7 af Skandinaviens dygtigste glasblæsere som holder denne smukke vase i live. Et håndvæ
 • Vase/løgvase Canopy Genbrugt Lsa 20x8,8x8,5cm

  Vase/løgvase Canopy Genbrugt Lsa 20x8,8x8,5cm
  Canopy Genbrugt LSA Vase/Løgvase - Et Bæredygtigt Valg til Dit Hjem Denne smukke genbrugsglasvase/løgvase fra Canopy er ikke kun et stilfuldt tilbehør til dit hjem, men også et bæredygtigt valg. Vaserne er håndlavede af genbrugsglas i samarbejde med Eden
 • Sagaform Moon Vase Small - Vaser Jern Sort - 5018034

  Sagaform Moon Vase Small - Vaser Jern Sort - 5018034
  Vasen fra Sagaform har et elegant design i jern med en rund detalje i midten. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Pascal Charmolu. Om vasen fra Sagaform- Elegant design.- Rund detalje.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 15 cm., porcelæn - hvid

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 15 cm., porcelæn - hvid
  Den sande designklassiker Lyngbyvasen pryder efterhånden mange hjem - med god grund. Lyngby Porcelæns Lyngbyvase er indbegrebet af minimalisme og funktionalitet. Det er ingen sag at skabe sin egen stil i hjemmet, takket være de mange flotte farver du kan
 • SINNERUP Elena vase (TRANSPARENT L)

  SINNERUP Elena vase (TRANSPARENT L)
  Elena vase fra Sinnerup Vasen er en del at Sinnerups dekorative glasunivers Elegant og dekorativ glasvase, som er mundblæst. Toppen har en bølget form. Formen på selve vasen er rund, med et diskret let kantet look i glasset, som giver vasen en god dybde. Vasens form og størrelse gør den velegnet, både som pyntegenstand i sig selv, og som vase til en flot buket af friske blomster eller evighedsbuketter. Vasen er også en oplagt gaveidé til en du holder af. Mål: Str. S: Ø: 17 x H: 23 cm. Str. L: Ø: 22 x H: 27,5 cm
 • CRÉTON MAISON Vase H 7,5 cm (CLEAR, ONESIZE)

  CRÉTON MAISON Vase H 7,5 cm (CLEAR, ONESIZE)
  Sæt smukke blomster eller grene i vasen og stil den i din vindueskarm, på en hylde eller på spisebordet. Vasen kan også stilles på en bakke sammen med andre lysestager på sofabordet. Højde 7,5 cm.
 • SINNERUP Zena Vase 13x5x29 cm (GRØN, ONESIZE)

  SINNERUP Zena Vase 13x5x29 cm (GRØN, ONESIZE)
  Denne smukke vase kan bruges til at pynte dit hjem op og sammensættes med forskellige farver og de andre Zena vaser. Farve: Turkis, blå og grøn Materiale: Keramik Mål: 13 x 5 x 29 cm.
 • Vase Rotunda Lsa 37x26,8x26,8cm

  Vase Rotunda Lsa 37x26,8x26,8cm
  LSA Rotunda Vase - En Elegant Tilføjelse til Dit Hjem Denne smukke Rotunda vase fra LSA er den perfekte måde at vise dine blomster eller grene på. Vasen er lavet af klart glas og har en bred mundblæst form med skrå vægge og et bånd af bølget tekstur. Dett
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen Glas 12cm - Vaser Klar - 201085

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen Glas 12cm - Vaser Klar - 201085
  Lyngby Porcelæn fra Lyngbyvasen Glas 12cm. Vaser Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kosta Boda Kappa Vase 16 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blågrå - 7042104

  Kosta Boda Kappa Vase 16 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blågrå - 7042104
  Vasen fra Kosta Boda er fremstillet af genanvendt mundblæst glas med en blågrå nuance og en spændende form. Den har et moderne udseende som bestemt vil tilføje livlighed til dit hjem. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Mimmi Blomqvist. Om vasen fra Kosta Boda- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser.- Fremstillet af mundblæst glas.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Innes

  Vase Innes
  Innes vase fra Bloomingville er en meget unik vase i organisk design. Vasen i botanisk design er lavet af stentøj med reaktiv glasur i en fin blå farve. Den skulpturelle stil gør den perfekt som dekoration, måske med en lille buket eller tørrede blom
 • Vase Deep sea

  Vase Deep sea
  Denne vase, med et legende design, der perfekt balancerer geometrisk og organisk design, er genoplivningen af ??noget gammelt.Gået til spilde, men smelter sammen igen og tjente et nyt formål.Denne gennemsigtige skønhed ryster en dybhavsskygge og krammer d
 • Hay Shadow Vase Ø19,5x25 Cm Black White - Vaser Stentøj Sort Hvid - 541358

  Hay Shadow Vase Ø19,5x25 Cm Black White - Vaser Stentøj Sort Hvid - 541358
  Vasen fra Hay har et spændende, abstrakt mønster med uregelmæssige former for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den har et håndmalet, unikt design i stentøj. Den store skala gør det perfekt som et statement piece. Designet af Jessica Hans. Om vasen fra Hay- Håndmalet design med spændende mønster.- Fremstillet af stentøj.- Diameter: 195 mm.- Højde: 250 mm.- Perfekt til at fungere som et statement i indretningen.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • SINNERUP Twist IV vase (GRØN ONESIZE)

  SINNERUP Twist IV vase (GRØN ONESIZE)
  Twist IV vase fra Sinnerup Twist vasen er en del af Sinnerups dekorative glasunivers. Denne glasvase er håndlavet og mundblæst af en glaspuster. Vasen er kendetegnet for sin tvistede struktur, som på elegant vis følger vasens runde form. Vasens design og størrelse gør den velegnet både som en pyntegenstand, og som vase til en flot buket.
 • Glasvase 59,5 cm Klar

  Glasvase 59,5 cm Klar
 • Ferm Living Trace Vase Offwhite - Vaser Stentøj Off-White - 1104268258

  Ferm Living Trace Vase Offwhite - Vaser Stentøj Off-White - 1104268258
  Vase fra ferm LIVING med unik æstetik i stentøj med et håndmalet mønster og to håndtag på siderne for et tredimensionelt udtryk og en kurvet form med en indsnævrende hals. Den store skala gør det perfekt som et statement piece. Om vasen fra ferm LIVING- Trace er værdsat for den store størrelse- Smukt design.- Håndmalet mønster.- Praktiske håndtag.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Georg Jensen HK Vase Ø22,5 cm.

  Georg Jensen HK Vase Ø22,5 cm.
  Henning Koppel er designeren bag denne smukke vase fra Georg Jensen. Udtrykket er elegant, imens formsproget er enkelt, men spændende. Vasen er udført i blankpoleret, rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed i top samt masser af alsidighed. Kombinationsmu
 • House Doctor Hope vase 16 cm, grøn

  House Doctor Hope vase 16 cm, grøn
  Vasen Hope fra House Doctor er lavet af mundblæst glas og er bestemt et frisk pust i hjemmet med sine charmerende karamelstriber i grøn. Brug den til at fremhæve en smuk buket blomster, eller som en dekoration i sig selv for at tilføje et strejf af farve
 • Vase Ceola- Nomad

  Vase Ceola- Nomad
  Nomad
 • Louise Roe Balloon 08 Vase 24 Cm - Vaser Stentøj Sanded Grey - 10160-13-34

  Louise Roe Balloon 08 Vase 24 Cm - Vaser Stentøj Sanded Grey - 10160-13-34
  Vasen fra Louise Roe har et klassisk design i keramik med smukke, afrundede former der aldrig går af mode og en elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om vasen fra Louise Roe- Balloon 08 er værdsat for den ægte fremstillingsteknologi- Fremstillet af keramik.- Elegant design der aldrig går af mode.- Denne vase er en del af Louise Roes Balloon kollektionen.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Aug Vase/Yderkrukke 29,5 cm Major Brown

  Aug Vase/Yderkrukke 29,5 cm Major Brown
 • SINNERUP Lotus vase H:10,5 cm (GRØN ONESIZE)

  SINNERUP Lotus vase H:10,5 cm (GRØN ONESIZE)
  Lotus vase fra Sinnerup Lotus vasen er en del af Sinnerups dekorative glasunivers. Lille mundblæst glasvase, med en lille åbning i toppen som har en blød bølget kant. Vasen har fine linjer som følger vasens runde form. Med sit dekorative design, er vasen både flot med og uden indhold. Den kan fx styles på en hylde, i en vindueskarm eller på en bakke med duftpinde og en lysestage.
 • Vase Elara højde 26,5 cm

  Vase Elara højde 26,5 cm
  Elara er en spændende vase med organisk form lavet af aluminium. Den tilføjer en masse personlighed til rummet og vil virkelig sætte prikken over i'et, når det kommer til boligdesign. Materiale: Aluminium Mål: 21,5x20,5x26,5 cm
 • Broste Copenhagen Wide Vase 40 Cm Smoked Pearl - Vaser Grå - 14445115

  Broste Copenhagen Wide Vase 40 Cm Smoked Pearl - Vaser Grå - 14445115
  Broste Copenhagen fra Wide Vase 40 cm, Smoked Pearl. Vaser Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ikebana Vase Long

  Ikebana Vase Long
  Ikebana-vasen af Jaime Hayon har til formål at fremhæve blomsternes naturlige skønhed, så det smukke fremtræder af det enkle - fra stilk til blomsterblad. Ikebana er japansk og betyder kunsten at få blomster til at leve.
 • Georg Jensen Alfredo Vase 25 Cm Lys - Vaser Mundblæst Glas Grøn - 3586198

  Georg Jensen Alfredo Vase 25 Cm Lys - Vaser Mundblæst Glas Grøn - 3586198
  Denne funktionelle og dekorative vase har et tankevækkende design. Designet fremhæver blomsterne på en smuk måde. Farven på vasen er unik for Georg Jensen og er blevet udviklet i tæt samarbejde mellem Georg Jensen Living's Design Team og Glafo Glass Research Institute.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Louise Roe Pirout 01 Vase 25 Cm - Vaser Keramik Sanded Ocker - 10160-15-36

  Louise Roe Pirout 01 Vase 25 Cm - Vaser Keramik Sanded Ocker - 10160-15-36
  Vasen fra Louise Roe har et smukt, betagende design i keramik. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Louise Roe- Højde: 250 mm.- Diameter: 70 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead