Vaser

For at gøre dine blomster mere smuk og give liv til det indre, bør du investere i en ordentlig vase. Dine blomsterdekorationer bliver en dejlig stænk af farve i dit hjem. Blomster er så meget mere end bare buketten. Vasen du bruger, er vigtigt for dine blomster. Her finder du mange forskjellige, små og store, eksklusive og billige vaser.

Populær i vaser

Flere tips om vaser

 • Taia Pyntevase 28,5 cm Creme/Grå Papmache

  Taia Pyntevase 28,5 cm Creme/Grå Papmache
 • Earth Vase Mat Hvid 14 cm

  Earth Vase Mat Hvid 14 cm
 • DELIA vase - lav

  DELIA vase - lav
  Håndlavet vase i keramik med blank glasur som er smuk sammen med grønne planter. Indersiden er også glaseret. Der kan forekomme forskelle, da vasen er håndlavet. Keramik kan slippe fugt igennem. Materiale: Keramik. Størrelse: Højde 20 cm, bred
 • Dbkd Simple Vase 160 Mm - Vaser Glas Klar - FDC02

  Dbkd Simple Vase 160 Mm - Vaser Glas Klar - FDC02
  Vasen fra DBKD har en fantastisk stil i glas med en minimalistisk følelse perfekt til friske og tørrede blomster. Fremstillet i Kina. Om vasen fra DBKD- Simple er værdsat for det enkle design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Marimekko Umpu Vase - Vaser Mundblæst Glas Grå - 070942-900

  Marimekko Umpu Vase - Vaser Mundblæst Glas Grå - 070942-900
  Vasen fra Marimekko har et vidunderligt design i mundblæst glas. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Carina Seth-Andersson. Om vasen fra Marimekko- Vidunderligt design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Højde: 200 mm.- Diameter: 186 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Iittala Alvar Aalto Vase 22cm Ultramarin Blue - Vaser Glas Blå - 1062562

  Iittala Alvar Aalto Vase 22cm Ultramarin Blue - Vaser Glas Blå - 1062562
  Vasen fra Alvar Aalto Collection, er en en ikonisk klassiker fra Iittala. Den tidløse vase i mundblæst glas fra Iittala's glasfabrik så dagens lys første gang i 1936. Vasen er den perfekte gave at forære væk og går aldrig af mode. Vasen findes i flere smukke farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Seletti Milo Vase - Vaser Keramik Guld - 13315

  Seletti Milo Vase - Vaser Keramik Guld - 13315
  Vasen fra Seletti har et smukt design i keramik med en vidunderlig, gylden venus-skulptur. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Blow. Om vasen fra Seletti- Smukt design.- Fremstillet af keramik.- Venus-skulptur.- Dybde: 140 mm.- Bredde: 270 mm.- Højde: 370 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Kontur Vase 14cm, Blå

  Kähler Kontur Vase 14cm, Blå
  Kontur-vasen fra Kähler er et fantastisk stykke håndværk designet af Turi Heisselberg Pedersen. Turi har arbejdet med keramik i næsten to årtier og hendes håndværk er inspireret af formsprog og et naturligt sammenspil mellem glasur og ler som tydeligt kom
 • MATTISS vase

  MATTISS vase
  En geometrisk formet vase i mat lakeret metal, som du kan have stående som den er eller fylde med fine planter. Materiale: Metal. Størrelse: Højde 30 cm, foroven Ø 28 cm. Tip/råd: Tag et kig på vores brede sortiment med matchende produkter i
 • Bjørn Wiinblad Eva vase pink 23 cm

  Bjørn Wiinblad Eva vase pink 23 cm
  Fin og smilende EVA vase fra Bjørn Wiinblad i en dejlige lyserøde nuancer. Vasen er 23 cm høj og har en diameter på 17,5 cm, hvilket gør den helt perfekt til skønne blomsterbuketter. Vasen er lavet i blankglaseret keramik med farvet decall og er inspireret af Wiinblads originale EVA-vaser, der havde bredde hoveder med blomsterdekorationer og en kegleformet krop. Det delikate ansigt er fra Wiinblads oprindelig streg og kjolemønsteret er hentet fra Wiinblads illustrationer.
 • Louise Roe Balloon 03 Vase 40 Cm - Vaser Mundblæst Glas Amber - 10515-13-76

  Louise Roe Balloon 03 Vase 40 Cm - Vaser Mundblæst Glas Amber - 10515-13-76
  Vasen fra Louise Roe har et klassisk design med en gammeldags fremstillingsteknologi i mundblæst glas og en smuk farve der aldrig går af mode. Vælg mellem forskellige farver. Elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om vasen fra Louise Roe- Balloon 03 er værdsat for den ægte fremstillingsteknologi- Fremstillet af mundblæst glas.- Slidstærk farve der aldrig går af mode.- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Åbning: 130 mm.- Denne vase er en del af Louise Roe-kollektionen.- Fremstillet i Polen. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Vase Stainless Steel Large - Vaser Rustfrit stål - 10014922

  Georg Jensen Bernadotte Vase Stainless Steel Large - Vaser Rustfrit stål - 10014922
  Denne vase fra Georg Jensen tilhører serien Bernadotte, og er blevet opkaldt efter prins Sigvard Bernadotte. Prinsen designet sit første produkt med Georg Jensen i 1938, og inspirationen kom fra Art Deco-perioden. Vase er lavet af rustfrit stål, der er blevet poleret med hånden for at skabe en dejlig overflade. Bør rengøres med varmt vand og mild sæbe.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Hvid/Grå 12,5 cm

  Vase Hvid/Grå 12,5 cm
 • SINNERUP Stella vase (HVID, ONESIZE)

  SINNERUP Stella vase (HVID, ONESIZE)
  Vase fra Sinnerup. Pynt hjemmet med denne fine og runde vase, der er perfekt til en lille blomst. Stil den alene eller kombiner med flere forskellige for et spændende udtryk.
 • Hallon Vase H 16 cm

  Hallon Vase H 16 cm
 • Ernst vase 10,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364329

  Ernst vase 10,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364329
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i glas med et klassisk look der aldrig går af mode. Den har en dekorativ snøre hele vejen rundt med en plade i metal med et diskret Ernst logomærke. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Klassisk design.- Dekorativ snøre med en plade i metal med et diskret logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase/Fyrfadsholder Calore Hvid h: 12 cm

  Vase/Fyrfadsholder Calore Hvid h: 12 cm
 • Vase metal Sort

  Vase metal Sort
  Stilren vase i metal. En moderne vase, der løfter alle slags buketter, men som også er stilren selv uden blomster og kviste. Mål: H 19 cm, diameter 13 cm
 • SINNERUP Wendy keramik vase H 22,5 cm. (BEIGE, ONESIZE)

  SINNERUP Wendy keramik vase H 22,5 cm. (BEIGE, ONESIZE)
  Vase fra Sinnerup. Denne smukke og rustikke vase kan være med til at pynte dit hjem op. Brug den til pynt i din stue, i dit køkken eller et helt tredje sted i dit hjem. Vasen vil være smuk med nogle få blomster, enten friske eller tørrede.
 • Vase sæt Kastanje 2 dele Messing

  Vase sæt Kastanje 2 dele Messing
 • Vase/Blomsterkrukke Arti 11x20 cm

  Vase/Blomsterkrukke Arti 11x20 cm
 • Stockholm vase Aquatic Ø 13,1 Lille

  Stockholm vase Aquatic Ø 13,1 Lille
 • Broste Copenhagen Cph Curve Vase - Vaser Ler Lyseblå - 14469040

  Broste Copenhagen Cph Curve Vase - Vaser Ler Lyseblå - 14469040
  Vasen fra Broste Copenhagen har et tidløst design med en enkel form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den er fremstillet af ler i forskellige farver at vælge mellem. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Broste Copenhagen- Tidløst design.- Perfekt til snitblomster og grene.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet af ler. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • EMMA LEE vase - højde 30 cm

  EMMA LEE vase - højde 30 cm
  Håndlavet vase af keramik. Vasen er speciel i formen, blødt afrundet i kombination med smukt bølgende strukturstriber. Skønheden forstærkes af glasuren som føles naturlig, mat og uregelmæssig. Indersiden er også glaseret. Det fine håndværk
 • Glas Flower Vase M Peach

  Glas Flower Vase M Peach
 • Vase Leta 13 cm

  Vase Leta 13 cm
  Rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskelli
 • Orrefors Carat Globe-vase Stor

  Orrefors Carat Globe-vase Stor
  Smuk vase fra Orrefors, der er designet af svenske Lena Bergström. Globe-vasen er en del af Carat-serien, som også består af luksuriøse lysestager, skåle og lignende. Lena Bergström har fundet sin inspiration i juveler og perler, som har været med til at
 • By Lassen Kubus Vase Lily White - Vaser Lakeret Metal Hvid - 22013

  By Lassen Kubus Vase Lily White - Vaser Lakeret Metal Hvid - 22013
  Designet af Søren Lassen 2018 følger Lily de lige linjer og minimalistiske design, der karakteriserer hele Kubus-serien, der fortsat bor og udvikler sig gennem årene. En indsats, der adskiller blomster, er inkluderet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • FADO Vase Blå/Brun H 330 mm

  FADO Vase Blå/Brun H 330 mm
 • Elipse Vase Rosa

  Elipse Vase Rosa
 • Bloomingville Ditta Vase H30 Cm - Vaser Glas Grå - 82055075

  Bloomingville Ditta Vase H30 Cm - Vaser Glas Grå - 82055075
  Vasen fra Bloomingville er fremstillet af spraymalet glas med en smuk, grå farve og et minimalistisk ansigt for at tilføje en ekstra dimension til designet. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Bloomingville- Fremstillet af glas.- Spraymalet.- Højde: 300 mm.- Diameter: 145 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Omaggio vase 50 cm.

  Kähler Omaggio vase 50 cm.
  Fyld dit hjem med masser af kærlighed og stilfuldt design. Denne vase fra Omaggio serien gør jobbet for dig; den er smuk, dekorativ og karakteristisk med sine håndmalede striber. Den er det perfekte match for dig, der ønsker at fuldende den moderne indret
 • Kähler Hammershøi Miniature Vaser 3-pak - Vaser Lertøj Indigo - 693190

  Kähler Hammershøi Miniature Vaser 3-pak - Vaser Lertøj Indigo - 693190
  Vaserne fra Kähler har et elegant design i lertøj i forskellige farver at vælge mellem med ikoniske riller og afrundede former perfekt til små buketter eller kviste. Kun håndvask. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Hans-Christian Bauer. Om vaserne fra Kähler- 3 forskellige, små størrelser.- Fremstillet af lertøj.- Vaserne findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af vaserne- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Flood Vase 30 Cm Antik - Vaser Jern Brun - 203661200

  House Doctor Flood Vase 30 Cm Antik - Vaser Jern Brun - 203661200
  vase Flood fra House Doctor har et unikt design som giver et flot udtryk.
 • Broste Copenhagen Esther Vase 30 Cm Anise Flower Yellow - Vaser Mundblæst Glas - 14485028

  Broste Copenhagen Esther Vase 30 Cm Anise Flower Yellow - Vaser Mundblæst Glas - 14485028
  Vasen fra Broste Copenhagen har elegant, moderne design i mundblæst glas med smuk kant perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 300 mm.- Højde: 300 mm.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en tør klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramik Hvid - HI-028-03-WH

  Cooee Design Ball Vase 20 Cm - Vaser Keramik Hvid - HI-028-03-WH
  Vasen fra Cooee Design har et elegant design i keramik med en rund form perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Cooee Design- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Diameter: 200 mm.- Højde: 190 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • House Doctor Flow Vase 18xø9 - Vaser Aluminium Antique Brass - 211151024

  House Doctor Flow Vase 18xø9 - Vaser Aluminium Antique Brass - 211151024
  House Doctor fra Flow Vase 18xØ9, Antique Brass. Vaser Antique Brass Aluminium. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 38 cm., glas - klar

  Lyngby Porcelæn Lyngbyvasen 38 cm., glas - klar
  Pryd hjemmet med den store, smukke Lyngbyvase i glas. Lyngby Porcelæn giver dig valget mellem flere smukke farver af glasvasen, der med garanti vil pynte i dit hjem. Den velkendte designklassiker kan skabe rammerne om dine store buketter, men har heller i
 • Skultuna Boule Vase Sølv 20x21,5 Cm - Vaser Belagt Messing Silver - S784-L

  Skultuna Boule Vase Sølv 20x21,5 Cm - Vaser Belagt Messing Silver - S784-L
  Vasen fra Skultuna har et minimalistisk design i belagt messing med en afrundet form med en krave på toppen perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Olivia Herms. Om vasen fra Skultuna- Minimalistisk design.- Fremstillet af belagt messing.- Afrundet form.- Krave på toppen.- Pakkeantal: 1. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Bloom vase klar 21 cm.

  Orrefors Bloom vase klar 21 cm.
  Præsenter dine blomster på en ny og unik måde. Med den utroligt smukke og elegante Bloom vase klar fra Orrefors vil din stue få et helt nyt og personligt look, som giver en forfriskende atmosfære i hjemmet. Det elegante design er udtænkt af Lisa Hilland,
 • Kähler Signature Vase H15 Cm Flerfarvet - Vaser Stentøj Multi - 690481

  Kähler Signature Vase H15 Cm Flerfarvet - Vaser Stentøj Multi - 690481
  Vasen fra Kähler har et smukt design i stentøj med organiske linjer og en aftagelig plade med huller til blomsterarrangementer. Den har en naturinspireret form. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Meyer-Lavigne. Om vasen fra Kähler- Fra kollektionen Signature.- Dekorative linjer.- Plade i keramik med praktiske huller til blomsterarrangementer inkluderet.- Fremstillet af stentøj.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Vandtæt.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Omaggio Vase Medium Perlemor - Vaser Keramik Mother of Pearl - 691781

  Kähler Omaggio Vase Medium Perlemor - Vaser Keramik Mother of Pearl - 691781
  Omaggio er blevet en stor favorit i mange hjem. Med et klassisk look og moderne design passer Omaggio perfekt til det skandinaviske hjem. Omaggio er håndmalet og hver vase er unik og personlig da variation i farve og bredde på striberne kan forekomme. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Artine

  Vase Artine
 • Kosta Boda Mirage vase 21 cm.

  Kosta Boda Mirage vase 21 cm.
  Mirage-serien er en dekorativ genstand, som også fungerer som en vase. Dertil er det et oplagt designobjekt, der vil pynte hos dig, som går op i eksklusivt design. Vasen fra Kosta Boda er designet af Göran Wärff, som har fundet sin inspiration i lyset, hv
 • Georg Jensen Bernadotte Vase Rustfrit Stål 18,8 cm

  Georg Jensen Bernadotte Vase Rustfrit Stål 18,8 cm
  Det karakteristiske riflede udtryk kommer til livs i denne tidløse vase fra Georg Jensen. Bernadotte-kollektionen er skabt til at give borddækningen et stilrent og fuldført udtryk. Vasen er udarbejdet i rustfrit stål og poleret i hånden for at opnå et per
 • Hobnail Globe Vase 18 cm Light blue

  Hobnail Globe Vase 18 cm Light blue
 • Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H14 Cm - Vaser Glas Klar - 364321

  Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H14 Cm - Vaser Glas Klar - 364321
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et struktureret design med en blød, rund form perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Born In Sweden Sphere Vase Stor - Vaser Rustfrit Stål Guld - 7340184

  Born In Sweden Sphere Vase Stor - Vaser Rustfrit Stål Guld - 7340184
  Sphere fra Born in Sweden er en unik vase, der hjælper dig med at arrangere dine yndlingsblomster på en god måde. Vælg en vase med enten en stålfarvet, forgyldt eller kobberbelagt stålring. Derudover er vasen tilgængelig i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Vase 37 Cm Low Cut - Vaser Glas Klar - 6590131

  Orrefors Carat Vase 37 Cm Low Cut - Vaser Glas Klar - 6590131
  Carat Vase fra Orrefors har et stilfuld og moderne design som passer til alle blomster. Den aflange og elegante form giver et flot udtryk. Vasen findes også i et smukt rundt design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Hvid Riflet Vase 15 cm

  Royal Copenhagen Hvid Riflet Vase 15 cm
  Flot nyhed i Hvid Riflet serien. Vase H15 cm
 • Magnor Boblen Vase S - Vaser Glas Klar - 211010

  Magnor Boblen Vase S - Vaser Glas Klar - 211010
  Blomsterhandleren og tv-personligheden Finn Schjøll har designet Boblen til mærket Magnor. Designet er inspireret af vanddråber, der danner en pære på et blad. Boblen er lavet af glas og har en stilfuld form med sin runde bund og flad top. Vælg mellem forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • BUN vase/dekoration - højde 30,5 cm

  BUN vase/dekoration - højde 30,5 cm
  Håndlavet vase af keramik. Vasen har en speciel, rund form med et spændende retrolook. Den matte finish, en type sandglasur, giver et naturnært udtryk. Indersiden er glaseret. Vasen er håndlavet hvilket gør hvert eksemplar unikt. Husk på at ker
ilead