Bloklysestage

Bloklysestage er designet til at holde bloklys og karakteriseres ofte ved at have en bredere holder øverst for at sikre, at det tykkere bloklys passer godt.

Der findes mange forskellige stilarter og materialer, fra minimalistiske metallysestager til mere dekorative versioner i keramik eller glas.

Bloklysestager i glas eller keramik

 • Holmegaard Dwl Bloklysestage Ø17cm - Lysestager Læder Klar - 4343522

  Holmegaard Dwl Bloklysestage Ø17cm - Lysestager Læder Klar - 4343522
  Design with Light-serien er kendt og populær for sit stramme stilrene design. Med det klare glas og naturlæderstroppen som en fin detalje er serien blevet indbegrebet af den skandinaviske designtradition. Bloklysestagen her passer naturligvis til markedets standardbloklys med en diameter på 5 cm. For at sætte prikken over i’et i fejringen af lyset som fænomen, har Maria Berntsen skabt et stilfuldt kegleformet julelys i hvidt stearin, der passer perfekt til stagens omkreds og på smukkeste vis tæller ned til julens komme gennem hele december. Kalenderlyset kan tilkøbes, artikelnummer: 4343551. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ferm Living Bloklysestage - Lysestager Messing - 1104266219

  Ferm Living Bloklysestage - Lysestager Messing - 1104266219
  Bloklysestagen fra ferm LIVING har et funktionelt, minimalistisk design i børstet messing. Om bloklysestagen fra ferm LIVING- Højde: 30 mm.- Diameter: 110 mm. Vedligeholdelse af bloklysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • House Doctor The Ring Bloklysestage Ø45 Cm Beton - Lysestager Polyresin Grå - 207872022

  House Doctor The Ring Bloklysestage Ø45 Cm Beton - Lysestager Polyresin Grå - 207872022
  Bloklysestage fra House Doctor med et rundt, dekorativt design. Smukt at dekorere med bloklys, fine ting eller planter tilpasset årstiden. Om bloklysestagen fra House Doctor- Ø45 cm- H: 8 cm Vedligeholdelse af bloklysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard DWL bloklysestage, 17 cm.

  Holmegaard DWL bloklysestage, 17 cm.
  Smuk bloklysestage i klar glas, der er designet af Maria Berntsen. Stagen fremhæver lyset og kan med fordel suppleres med begge størrelser. Egnet lys med en diameter på 5 cm. Design With Light er en lysserie fra Maria Berntsen, der er kendt for sit elegan
 • Kähler Hammershøi Christmas bloklysestage 13 cm

  Kähler Hammershøi Christmas bloklysestage 13 cm
  Hammershøi Christmas-serien fra Kähler er skabt for at hylde julens særlige nostalgi og traditioner og give dig mulighed for at nyde den fredfyldte og fortryllende højtid fuldt ud. Hammershøi Christmas-bloklysestagen er en videreførelse af det klassiske s
 • Hammershøi Bloklysestage Ø5 cm Hvid

  Hammershøi Bloklysestage Ø5 cm Hvid
  Hammershøi har skabt en juleserie, der er elegant og klassisk, og som er en traditionsrig del af Kählers juleserier. Her er det Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen, der har stået i spidsen for designet, og det har resulteret i en serie med smukke produ