Morgenmadsskåle

Servér inspirende mad helt fra morgenstunden i et Morgenmadsskål laget af porcelaen eller glas. Start dagen med morgenmad fordi kroppen har brug for energi.

Små skåle til morgenmad

 • Eva Trio Legio Nova 4 skåle 0,43 liter

  Eva Trio Legio Nova 4 skåle 0,43 liter
  Eva Trio Legio Nova skåle 4 stk. Lækre skåle der kan bruges til alt fra morgenmadsskål til suppeskål. Kan også bruges til små salater eller til slik og chips mv. Skålene tåler fryser, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Bræt bør vaskes i hånden. Eva Trio yder 10 års porcelænsgaranti på dette produkt. Garantien gælder for produkter købt fra 1. september 2015 og dækker kun 1. sortering. Hvis dit Eva Trio porcelæn går i stykker, glasuren krakelerer, eller større flige brækker af under normal hverdagsbrug, kan du få en erstatning eller et tilsvarende produkt.
 • Denby Halo Speckle Morgenmadsskål 17 Cm 4-pak - Serveringsskåle Stentøj Grå - 199042057

  Denby Halo Speckle Morgenmadsskål 17 Cm 4-pak - Serveringsskåle Stentøj Grå - 199042057
  Morgenmadsskålen fra Denby er fremstillet af gråt stentøj med en smuk, spættet finish for at gøre hvert produkt unikt. Den har en praktisk form med en høj kant perfekt til hverdag og finere anledninger. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om morgenmadsskålen fra Denby- Denne morgenmadsskål er en del af Denby-kollektionen.- Fremstillet af stentøj.- Pakkeantal: 4- Fremstillet i England Vedligeholdelse af morgenmadsskålen- Produktet tåler ovn, mikroovn, grill, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé skål 12 cm

  Pillivuyt Plissé skål 12 cm
  Pillivuyt Plissé skål 28 cl - 12 cm Skålen på 12 cm er velegnet som mindre serveringsskål eller til fx morgenmadsskål eller supper. Enkelt, elegant og klassisk stel. Plissé er kendt for sine plisserede linjer og tidløse stil. Tåler at gå direkte fra fryser til ovn. Tåler mikroovn og opvaskemaskine.
 • Pillivuyt Toulouse suppeskål 14 cm

  Pillivuyt Toulouse suppeskål 14 cm
  Pillivuyt Toulouse suppeskål med lige kant. Elegant skål/ dyb tallerken der kan bruges til suppeskål, morgenmadsskål eller tilportionsservering af en lækker dessert eller salat. Serien Toulouse består af en vifte af sofistikerede og praktiske porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser. Fadene har en elegant plissering, der er blevet en ikonisk del af Pillivuyts historie, hvor der er respekt for traditionen i et nutidigt design. Pillivuyts fade og forme præsenterer maden på smukkeste vis og skaber en fuldendt kulinarisk oplevelse fra ovn til bord. Porcelænet er særdeles modstandsdygtigt over for slag og stød, hvilket gør at man ikke nervøs for at bruge det. Pillivuyts ovnfaste porcelæn tåler også temperaturchok fra -30 °C til +350 °C û hvilket tillader at kan tage det ud af fryseren og sætte det direkte i en varm ovn. Du kan derfor uden problemer forberede en tærte, en lasagne eller noget helt tredje og derefter fryse fadet ned, så du kan komme det i den brandvarme ovn, når det passer dig. Porcelænets unikke egenskaber skyldes den særlige porcelænsmasse og den ekstremt høje temperatur, det bliver brændt ved. Pillivuyts porcelæn har desuden den gode egenskab, at det optager og fordeler varmen på optimal vis û maden holder sig derfor varm længe efter, at den er taget ud af ovnen. Tåler opvaskemaskine. Diameter 14 cm
 • Wedgwood Jasper Conran Suppetallerken 21,5 Cm - Morgenmadsskåle Benporcelæn Hvid - 50191309593

  Wedgwood Jasper Conran Suppetallerken 21,5 Cm - Morgenmadsskåle Benporcelæn Hvid - 50191309593
  Tåler maskineopvask og microbølgeovn.. Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy Bowl 1 skål 9 cm

  Frederik Bagger Crispy Bowl 1 skål 9 cm
  Frederik Bagger Crispy skål 1. En super anvendelig og populær skål der både kan bruges til snacks, servering, morgenmadsskål. Kan også bruges til dekoration i hjemmet eller til fx flydende lys. Crispy skålen er diamantslebet hvilket giver den flotte karakter. Crispy Bowl 1 - 1 stk. Ø9 cm H5,5 cm. Flot design og blyfri krystalglas. 10 års garanti mod glaspest. Tåler opvaskemaskine Til både kolde og varme drikke -25°C til + 180°C
 • Georg Jensen Bernadotte skål 15 cm

  Georg Jensen Bernadotte skål 15 cm
  Georg Jensen Bernadotte morgenmadsskål. Skål der kan bruges til portionsskål, serveringsskål mv. Stellet forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med en minimalistisk rund form og fuldender borddækningen med stil og elegance. Diameter 15,4 cm 60 cl Tåler opvaskemaskine.
 • Royal Copenhagen Prinsesse Skål Lille

  Royal Copenhagen Prinsesse Skål Lille
  Royal Copenhagens Prinsesse-stel er perfekt, hvis man ønsker et feminint touch. Denne skål er ideel som morgenmadsskål eller serveringsskål til små sideretter. Med tætte bånd til det klassiske musselmalede stel, blev Prinsesse-stellet skabt tilbage i 1978 som et testel. Men det blev hurtigt tydeligt, at dette elegante og feminine stel skulle være mere end blot et testel. Derfor er Prinsesse-stellet et fuldt middagsstel med alt hvad hjertet begærer.

Andet du kan bruge morgenmadsskål til

Selvom de kaldes morgenmadsskåle kan de bruges til andet end morgenmad. Du kan bruge morgenmadsskålene som et alternativ til en dækkeskål, hvis du har gæster og vil servere noget småkage eller lignende.

Hvis du har rester fra middagen dagen før kan du bruge små skåle til opbevaring i køleskabet. Du kan også bruge små skåle til at holde styr på småting, f.eks. perler, knapper eller andre ting. Først og fremmest er de selvfølgelig til at spise morgenmad på men nå har du flere måder at bruge morgenmadsskåle til.