Redskabskrukker til køkken

Redskabskrukker er udformet i stentøj, keramikk eller metal for industri-look. Få stilfuld orden i køkkenet med elegant redskabskrukke fra Eva Trio, Le creuset og andre udvalgte køkkenkrukker.

Udvalgte krukker til køkkenredskab

 • Eva Trio Legio Nova redskabskrukke

  Eva Trio Legio Nova redskabskrukke
  Eva Trio Legio Nova redskabskrukke Få stilfuld orden i køkkenet. Med Legio Nova redskabskrukken samler du nemt køkkenredskaberne og samtidigt med de står elegant i krukken er de nemme at komme til. Udover køkkenredskaber kan krukken også bruges til at holde orden på fx blyanter, pensler mv. Højde 15,5 cm Diameter 11,5 cm Tåler opvaskemaskine
 • RAW Northern Green Redskabskrukke med låg 15 cm

  RAW Northern Green Redskabskrukke med låg 15 cm
  Northern Green stentøjet har en dyb, grøn fyrnåle farve med små grå, næsten funklende partikler, som skaber en smuk kontrast til køkkenet. Den har en perfekt størrelse og er praktisk, så du let kan få fat i grydeskeen eller piskeriset. Udover køkkenredskaber kan krukken også bruges til at holde orden på blyanter, pensler eller blomster - krukken kan nemlig sagtens bruges som vase. Tåler opvaskemaskine.
 • RAW Titanium Black Redskabskrukke med låg 15 cm

  RAW Titanium Black Redskabskrukke med låg 15 cm
  RAW by Aida stentøjet har en mørk, sort farve med små grå, næsten funklende partikler. Dette skaber en smuk kontrast som stadig er subtil og diskret og passer til den nordiske og skandinaviske køkken. Farven er inspireret af det niende mest udbredte element i jordens skorpe. Tåler opvaskemaskine. Raw er håndlavet stentøj med ridsefri glasur.
 • RAW Titanium Black Redskabskrukke 15 cm

  RAW Titanium Black Redskabskrukke 15 cm
  RAW by Aida stentøjet har en mørk, sort farve med små grå, næsten funklende partikler. Dette skaber en smuk kontrast som stadig er subtil og diskret og passer til den nordiske og skandinaviske køkkenstil. Brug den til køkkenredskaberne. Farven er inspireret af det niende mest udbredte element i jordens skorpe. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Raw er håndlavet stentøj med ridsefri glasur.
 • Kitchen Craft Industrial Vintage redskabskrukke

  Kitchen Craft Industrial Vintage redskabskrukke
  Industrial Vintage redskabskrukken fra Kitchen Craft har et flot industri-look, der passer ind i et moderne såvel som klassisk hjem. Krukken er udført i metal, og den har desuden en rummelig størrelse, der gør den ideel til køkkenredskaber. Fuldend looket
 • Eva Solo Legio Nova Redskabskrukke

  Eva Solo Legio Nova Redskabskrukke
  Hold orden i køkkenet og ved komfuret med Legio Nova redskabskrukken. Det hvide rillede design, der går igen hos Legio Nova-serien, pryder krukken og skaber et elegant udtryk, der vil pynte i ethvert køkken. Med redskabskrukken er du sikret et ryddeligt k

Hvad kan redskabskrukker bruges til?

Du kan bruge en redskabskrukke til opbevaring af diverse køkkenredskaber. Deres tyngde gør dem også funktionelle som opbevaring af pensler og skriveredskaber.