Sovsekande

Her finder du sovsekande med og uden underkop. Brug en saucerbåd i et enkelt, tidløst design hvilket sikrer, at den passer ind i ethvert borddækningstema og aldrig går af mode.

Populær i sovsekande

 • Villeroy & Boch Anmut Sovseskål Uden Underkop 0,45l - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 1045453407

  Villeroy & Boch Anmut Sovseskål Uden Underkop 0,45l - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 1045453407
  Villeroy & Boch fra Anmut Sovseskål uden Underkop, 0,45l. Sovsekander & Sovseskåle Hvid Benporcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Sovseskål 1pc. 0,40l - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 1023413400

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Sovseskål 1pc. 0,40l - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 1023413400
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch For Me Sovseskål 40 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 10-4153-3407

  Villeroy & Boch For Me Sovseskål 40 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 10-4153-3407
  Sovseskålen fra Villeroy & Boch er fremstillet af hvidt porcelæn. Den har et enkelt, tidløst design perfekt til hverdag og finere anledninger. Om sovseskålen fra Villeroy & Boch- Denne sovseskål er en del af Villeroy & Boch-kollektion. Vedligeholdelse af sovseskålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Sovseskål 0,45 l - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 1045453406

  Villeroy & Boch Anmut Sovseskål 0,45 l - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 1045453406
  Anmut sauceboat og saucer fra Villeroy & Boch. Dette er en saucerbåd med tilhørende tallerken lavet i hvid premium knogle porcelæn. Det tilhører Anmut-serien, som er blevet inspireret af en af ​​Villeroy & Bochs tidligere design fra 1920. Det er lavet af premium porcelæn og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.

Flere tips om sovsekande

 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Sovseskål 37 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 1062487

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Sovseskål 37 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 1062487
  Sovseskålen har håndmalet, elegant design i porcelæn med smukt håndtag på siden perfekt til middagsselskaber. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Karen Kjaeldgård-Larsen. Om sovseskålen fra - Håndmalet, elegant design.- Højkvalitets materiale.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Blue Fluted Mega.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Kapacitet: 37 cl.- Vægt: 400 g .- Højde: 133 mm.- Dybde: 83 mm.- Længde: 223 mm. Vedligeholdelse af sovseskålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Sovsekande med hank

  Pillivuyt Sovsekande med hank
  En sovsekande er det perfekte redskab til at have styr på sovsen. Pillivuyts sovsekande er lavet i et klassisk hvidt design med en hank, der gør den nemmere at håndtere. Den har en god kapacitet, der lader dig have op til 32 cl. på en gang. Du kan bruge s
 • Wik & Walsøe Julemorgen Sovsekande 14 Cm - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 45404

  Wik & Walsøe Julemorgen Sovsekande 14 Cm - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 45404
  Sovsekanden fra Wik & Walsøe har et herligt, elegant design i benporcelæn med transparent, skinnende udseende og et smukt mønster perfekt til jul. Om sovsekanden fra Wik & Walsøe- Låg inkluderet.- Denne sovsekande er en del af Wik & Walsøe-kollektion.- Perfekt til festlige lejligheder.- Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vedligeholdelse af sovsekanden- Kan vaskes i vaskemaskine, men håndvask er anbefalet.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kockums Jernverk Sovsekande 80 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Stål Hvid - MUGW-006

  Kockums Jernverk Sovsekande 80 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Stål Hvid - MUGW-006
  Sovsekanden fra Kockums Jernverk har et funktionelt design med en praktisk måleskala på indersiden. Den har en charmerende retrofølelse i stål med dobbelte, højkvalitets emaljebelægninger for nem rengøring. Dette produkt kan anvendes på alle typer varmekilder, inklusiv induktionsplader. Variation i udseende kan forekomme. Om sovsekanden fra Kockums Jernverk- Herlig retrofølelse.- Måleskala på indersiden.- Emaljeret stål.- Let at rengøre og vedligeholde.- Produktet passer til alle typer kogeplader inklusive induktionskogeplader. Vedligeholdelse af sovsekanden- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Kan vaskes i opvaskemaskine, men håndvask er anbefalet.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Dorre Sissie Sovsekande - Termokander Rustfrit stål - 5-8884

  Dorre Sissie Sovsekande - Termokander Rustfrit stål - 5-8884
  Sovsekande fra Dorre med et elegant design i rustfrit stål med et praktisk låg for at holde varmen længe. Om sovsekanden fra Dorre- Fremstillet af rustfrit stål.- Kapacitet: 50 cl.- Varmende låg. Vedligeholdelse af sovsekanden- Håndvask anbefales.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Royal Sovseskål Med Underkop 0,45 l - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 1044123406

  Villeroy & Boch Royal Sovseskål Med Underkop 0,45 l - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 1044123406
  Denne saucebåd med tallerken tilhører Villeroy & Boch's Series Royal, som er en klassisk serie med tidløst design. Det passer til alle lejligheder, fordi det er praktisk og alligevel stilfuldt. Lavet af det varige materiale knogleporcelæn, som både er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Iittala Teema Kande 20 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 1006152

  Iittala Teema Kande 20 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 1006152
  Stilfuld krukke designet af Kaj Franck. Dette er en af ​​Iittals mest ikoniske helte i design, og med Teema skabte en række endeløse kombinationer af former, størrelser og farver. Teema er den perfekte porcelænserie, der har hjemme, når du kan kombinere det med nogen anden serie for at skabe en smuk fabrikation. Alt du skal tilføje er et farveklik, og din duge vil være komplet.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • House Doctor Pleat Mælkekande 28 Cl Gråbrun - Sovsekander & Sovseskåle Stentøj Grey Brown - 206260248

  House Doctor Pleat Mælkekande 28 Cl Gråbrun - Sovsekander & Sovseskåle Stentøj Grey Brown - 206260248
  Mælkekande fra House Doctor med et ribbet design i stentøj med en mat yderside og en skinnende inderside for et sofistikeret og elegant touch. Fremstillet i Kina. Originaldesign fra 2024. Om mælkekanden fra House Doctor- Pleat er værdsat for det ribbede design- Fra kollektionen HDPleat.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af mælkekanden- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Exxent Sovsekande 15 cl

  Exxent Sovsekande 15 cl
  Denne klassiske sovsekande med håndtag fra Exxent er perfekt til at servere sauce med elegance og sætte prikken over i'et på din borddækning. Den har en kapacitet på 15 centiliter og er fremstillet af 18/8 rustfrit stål, hvilket gør den både stilfuld og h
 • Plissé Sovsekande Hvid 32 cl L20,5c

  Plissé Sovsekande Hvid 32 cl L20,5c
  Klassisk sovsekande med hank på 32 cl.Enkelt, elegant og klassisk. Plissé er kendt for sine plisserede linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts tidlige støbeforme fra begyndelsen af 1900-tallet. Plissé er med sin fine plissering ken
 • Sovsekande m. Hank

  Sovsekande m. Hank
  Klassisk sovsekande med hank på 32 cl til varm og kold sovs eller dressing.
 • Ferm Living Flow Sovsekande 30 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Gul - 1104264776

  Ferm Living Flow Sovsekande 30 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Gul - 1104264776
  Sovsekanden fra ferm LIVING har et moderne, rustikt design i mat, glaseret porcelæn. Om sovsekanden fra ferm LIVING- Fra kollektionen Flow.- Bredde: 185 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 30 cl.- Diameter: 90 mm.- 30 cl. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Gravy Bowl 40 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Stentøj Blå - 14533223

  Broste Copenhagen Nordic Sea Gravy Bowl 40 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Stentøj Blå - 14533223
  En sovs skål fra Broste Copenhagen i håndlavet stentøj fra den værdsatte Nordic Sea Series. Farverne varierer fra blåt til grå, hvilket afspejler den skandinaviske øhav med vind, hav og klipper. Med denne sovs skål på bordet får du en rustik, men levende bordindstilling. Fordi det er håndlavet, vises skift i tekstur og farve, hvilket gør hver skål unik.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé sovsekande

  Pillivuyt Plissé sovsekande
  Fuldend din stil med en sovsekande i samme serie som dit stel. Pillivuyt Plissé sovsekande er både enkel, elegant og klassisk i designet, så du kan servere din sauce med stil. Den er udstyret med en hank, så du nemmere kan hælde saucen op på tallerkenen.
 • Aida Passion Sovseskål 50cl - Sovsekander & Sovseskåle Hvid - 19224

  Aida Passion Sovseskål 50cl - Sovsekander & Sovseskåle Hvid - 19224
  Passion er støbt i det fineste benporcelæn, hvilket er næsten transparent når det holdes mod lyset. Den cremede farve og silkeglatte glasur understreger de romantiske undertoner. Passion er for den moderne romantiker som ønsker et minimalistisk stel med bare 6 dele, men utallige kombinationer. Passion tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser. . Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No. 1 Sovseskål Uden Underkop 0,44 - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 1046363407

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No. 1 Sovseskål Uden Underkop 0,44 - Sovsekander & Sovseskåle Benporcelæn Hvid - 1046363407
  Anmut Platinum No.1 sauceboat uden tallerken fra Villeroy & Boch. Dette er en saucebåd, der tilhører Anmut Platinum No.1-serien, kendetegnet ved tidløs elegance. Det er lavet af højkvalitets knogleporcelæn og har en dejlig, skinnende platin-detaljer omkring kanten. Det rummer 21 cl og passer til omkring seks personer. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Sovseskål 66 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 690115

  Kähler Hammershøi Sovseskål 66 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 690115
  Sovseskålen fra Kähler har et klassisk look i hvidt porcelæn med et ribbet design. Den har et bekvemt håndtag med en handy størrelse perfekt til lange middage rundt om spisebordet. Designet af Hans-Christian Bauer. Om sovseskålen fra Kähler- Denne sovseskål er en del af Kähler-kollektion.- Kombinér sovseskålen med porcelæn fra Kähler. Vedligeholdelse af sovseskålen- Tåler mikroovn.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Soft Mælkekande

  Rosendahl Grand Cru Soft Mælkekande
  Denne fine og enkle mælkekande fra Rosendahl Grand Cru Soft serien bidrager til en inspirerende borddækning. Kanden har en god, rummelig størrelse, og så kan den desuden også bruges som sovsekande - valget er dit. Kanden tåler mikrobølgeovn, og du kan de
 • Blå Mega Riflet Sovsekande 37 cl

  Blå Mega Riflet Sovsekande 37 cl
  Blå Mega Riflet fascinerer med sin alsidighed. Den yndefulde dekoration fremhæver de delikateformer og det fine håndværk, der ligger bag. Den nye Blå Mega Riflet sovsekande er inspireret af etoriginalt Royal Copenhagen design fra 1800 tallet og er en smuk
 • Plissé Underskål til Sovsekande 17 cm.

  Plissé Underskål til Sovsekande 17 cm.
  Underskål på 17x11,5 cm., som passer til den klassiske sovsekande med hank på 32 cl. Kan også bruges som fad. Enkelt, elegant og klassisk. Plissé er kendt for sine plisserede linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts tidlige støbefor
 • Underskål til Sovsekande 17 cm.

  Underskål til Sovsekande 17 cm.
  Frankrigs mest anvendte serveringsfad på 17X11,5 cm, der findes på alle de klassiske bistroer. Størrelsen passer som underskål til den klassiske sovsekande med hank.
ilead