Vandkaraffel

Byd gæster vand fra en fin vandkaraffel. Se udvalgte vandkarafler fra designmærker som Holmegaard, Eva Solo og Orrefors. Her finder du karafler i glas og porcelæn, med og uden låg.

Populær i vandkaraffel

 • Vin/Vandkaraffel med Egekork 1 l

  Vin/Vandkaraffel med Egekork 1 l
 • Cabernet Vandkaraffel, 150 cl

  Cabernet Vandkaraffel, 150 cl
 • Grand Cru Vandkaraffel 0,9 l

  Grand Cru Vandkaraffel 0,9 l
 • Frederik Bagger Crispy Waterfall vandkaraffel

  Frederik Bagger Crispy Waterfall vandkaraffel
  Crispy Waterfall er en elegant vandkaraffel med et smukt, udskåret mønster, som giver den Frederik Baggers dekadente Crispy-look. Karaflen er lavet af økovenligt krystalglas uden giftige tilsætningsstoffer, og så kan den tilmed vaskes op i opvaskemaskine

Flere tips om vandkaraffel

 • Wmf Dekanteringskaraffel 1,5 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 947652000

  Wmf Dekanteringskaraffel 1,5 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 947652000
  Dekantering karaffel fra WMF. Dette er en mundblæst karaffel, der passer perfekt til røde vine, men også nogle hvide vine som Chardonnay eller Riesling. Ved at fylde karaffen til den bredeste del får du det mest mulige ilt, og vinen kan udvikle sin fulde smag. Perfekt til lørdag middag! Indeholder 1,5 liter.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Wmf Motion Karaffel / Rustfrit Stål 1,25 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 0651036040

  Wmf Motion Karaffel / Rustfrit Stål 1,25 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 0651036040
  Karaflen fra WMF har et moderne design i høj kvalitet WMF glas med et godt greb for nem anvendelse perfekt til ethvert hjem. Den har et låg i rustfrit stål med en forstærkning i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om karaflen fra WMF- Karaflen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet af glas og rustfrit stål.- Elegant look i varmeresistent glas.- En perfekt detalje på det dækkede bord. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Riedel Ultra Karaffel 123 Cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - R-2400/14

  Riedel Ultra Karaffel 123 Cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - R-2400/14
  For dekanterende vin viser du den gamle vin respekt og den yngre vin tillid ifølge Christian Mouleix. Ultra Decanter er lavet i mouthblown Lead Crystal, som gør hver Decanter UNICE. Med et køligt design er dekanteren 22,5 cm høj og holder 123cl vin.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 0,9 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25043

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 0,9 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25043
  Blyfrit glas og rustfrit stål. Tåler maskineopvask, max. 50-55 grader.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Paris Karaffel 2 L Vredet - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Twisted Clear - 17502180

  Department Paris Karaffel 2 L Vredet - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Twisted Clear - 17502180
  Karaflen fra Department er perfekt som en gave og har et smukt, karakteristisk mønster til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den er fremstillet af mundblæst krystalglas som gør hvert eksemplar unikt. Den har et elegant design, eksklusiv vægt og et praktisk håndtag på siden. Vælg mellem forskellige farver. Egnet til vand, vin, buketter, etc. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om karaflen fra Department- Smukt, iøjnefaldende design.- Karakteristisk mønster.- Mundblæst krystalglas med unikke variationer.- Kan også bruges som en vase.- En perfekt gave.- Bredde: 165 mm.- Dybde: 185 mm.- Højde: 235 mm.- Kapacitet: 200 cl.- Karaflen findes i forskellige farver.- Findes også som mindre karaffel. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Vandkaraffel 1,1 L - Vandkarafler & Vandkander Machine-blown Glass Klar - 4802318

  Holmegaard Perfection Vandkaraffel 1,1 L - Vandkarafler & Vandkander Machine-blown Glass Klar - 4802318
  Vandkaraflen fra Holmegaard har elegant, smukt design i mundblæst glas perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den har tidløst udseende med funktionelt greb for nem anvendelse. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Tom Nybroe. Om vandkaraflen fra Holmegaard- Fremstillet af mundblæst glas.- Elegant, smukt design.- Funktionelt greb.- Fra kollektionen Perfection.- Diameter: 90 mm.- Højde: 320 mm.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af vandkaraflen- Egnet til maskinopvask op til 55°C.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Informal Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6402705

  Orrefors Informal Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6402705
  Karaflen fra Orrefors har et moderne, funktionelt design perfekt til alle lejligheder. Den har stilrene detaljer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Den er fremstillet af gennemsigtigt glas med en lille, inkluderet underkop. Designet af Björn Dahlström. Om karaflen fra Orrefors- Perfekt til det moderne hjem.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Dacore vandkaraffel grå 1,1 liter

  Dacore vandkaraffel grå 1,1 liter
  Vandkaraffel i gaveæske.
 • Riedel 265th Anniversary Syrah Karaffel 1,4 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - R-1480/13-265

  Riedel 265th Anniversary Syrah Karaffel 1,4 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - R-1480/13-265
  Karaflen fra Riedel har et specielt udviklet design i klart glas med en afrundet form perfekt til lange middage rundt om spisebordet og perfekt til finere anledninger. Kun håndvask. Om karaflen fra Riedel- Kapacitet: 140 cl.- Karaflen er designet til Riedel's 265 års jubilæum.- Kombinér karaflen med et vinglas fra Riedel.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Glas Karaffel Med prop 1 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Træ - 557474

  Eva Solo Glas Karaffel Med prop 1 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Træ - 557474
  Karaffel fra Eva Solo i elegant design som passer til både middagsbordet og køleskabsdøren. Proppen i egetræ er både dekorativ og praktisk. Karaflen tåler opvaskemaskine. Proppen skal vaskes i hånden.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Georg Jensen Sky vandkaraffel

  Georg Jensen Sky vandkaraffel
  Denne elegante vandkaraffel er en del af Georg Jensens Sky-kollektion, som er designet af den franske industri- og indretningsarkitekt Aurelien Barbry. En simpel hverdagsgenstand forvandlet til et smukt, men samtidig funktionelt designobjekt.
 • Tell Me More Garonne Karaffel 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrøn - 3511

  Tell Me More Garonne Karaffel 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrøn - 3511
  Karaflen fra Tell Me More er fremstillet af transparent håndblæst glas med en subtil, lysegrøn farve og smukke luftbobler som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Den har en elegant form med et praktisk håndtag perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design. Findes i forskellige størrelser. Om karaflen fra Tell Me More- Fremstillet af mundblæst glas.- Unik karakter med smukke luftbobler.- Praktisk håndtag.- Findes i forskellige størrelser.- En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Kosta Boda Picnic Karaffel 1,57 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 7082100

  Kosta Boda Picnic Karaffel 1,57 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 7082100
  Karaflen fra Kosta Boda har et unikt design i gennemsigtigt mundblæst glas. Karaflen har en legesyg form med en lille tud på siden og et smukt låg i kork. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Bertil Vallien. Om karaflen fra Kosta Boda- Fra kollektionen Picnic.- Findes også som glas.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 4802319

  Holmegaard Perfection Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 4802319
  Mundblæst glas. Tåler ikke opvaskemaskine.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Muubs Furo Karaffel 12x28 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 9520000104

  Muubs Furo Karaffel 12x28 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 9520000104
  Karaflen fra Muubs har et organisk design i glas med en smuk form. Vælg mellem to forskellige farver. Om karaflen fra Muubs- Fra kollektionen Furo.- Organisk design.- Kombinér karaflen med et Furo glas fra Muubs.- Diameter: 120 mm.- Højde: 280 mm.- Karaflen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Karaffel Med Drypfri Kant - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 567560

  Eva Solo Karaffel Med Drypfri Kant - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 567560
  Karaffel med hældekant i rustfrit stål. Et vel gennemtænkt produkt til servering som tåler både kolde og varme drikke. Karaflen tåler opvaskemaskine . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Silhouette Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 591505

  Eva Solo Silhouette Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 591505
  Karaflen fra Eva Solo har elegant, enkelt design i borosilikatglas med låg i træ. Den har drypfri funktion for nem anvendelse. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om karaflen fra Eva Solo- Fremstillet af borosilikatglas.- Enkelt design.- Drypfri funktion.- Fra kollektionen Silhouette.- Dybde: 95 mm.- Bredde: 95 mm.- Højde: 215 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Menu New Norm Vinlufter Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Transparent - 4680069

  Menu New Norm Vinlufter Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Transparent - 4680069
  Dekorativ vinpuster fra Menu, der bringer aromaerne af din yndlingsvin. Carafe har en flaske vin og er perfekt til middagen med venner.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Nachtmann Punk Karaffel 75cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - 99505

  Nachtmann Punk Karaffel 75cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - 99505
  Kollektionen Punk fra Nachtmann er udviklet i samarbejde med en af verdens ledende kunst og designskoler, Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skabt en iøjnefaldende kollektion fremstillet af krystalglas som skaber en lysende og glitrende atmosfære inspireret af den engelske punk.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Informal Karaffel 1 L Olive - Vandkarafler & Vandkander Glas Olivengrøn - 6402706

  Orrefors Informal Karaffel 1 L Olive - Vandkarafler & Vandkander Glas Olivengrøn - 6402706
  Karaflen fra Orrefors har et moderne, funktionelt design perfekt til alle lejligheder. Den har stilrene detaljer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Den er fremstillet af gennemsigtigt glas med en lille, inkluderet underkop. Designet af Björn Dahlström. Om karaflen fra Orrefors- Perfekt til det moderne hjem.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 2 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5010116

  Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 2 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5010116
  Oval Oak er en elegant karaffel, der er perfekt til vin eller vand. Med den runde Oak Cork, der kan afhentes nemt, kan du nemt sprede vine, der skal serveres. Passer perfekt sammen med duge. Mundblæst glas. Leveret i en gaveæske. Carafe er tilgængelig i flere størrelser.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rig-tig Cool-it Moomin Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Silikone Sky - Z00703-7

  Rig-tig Cool-it Moomin Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Silikone Sky - Z00703-7
  Vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton har tidløst, klassisk design i borosilikatglas med lufttæt kork i silikone for nem anvendelse. Den har muntert mønster. Designet af Francis Cayouette. Om vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton- Muntert, tidløst design.- Enkel brug.- Fremstillet af borosilikatglas og silikone.- Højde: 320 mm.- Diameter: 90 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vandkaraflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc63 Karaffel 1,2 L Ravfarvet - Vandkarafler & Vandkander Glas Amber - 25050126

  &Tradition Collect Sc63 Karaffel 1,2 L Ravfarvet - Vandkarafler & Vandkander Glas Amber - 25050126
  Karaflen fra &tradition har en sofistikeret, elegant fremtoning perfekt til middagsselskaber. Den har et æstetisk tiltalende design med et naturligt, bølget mønster og en smuk, kurvet kant på toppen. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om karaflen fra &tradition- Smukt, tidløst design.- Denne karaffel er en del af &tradition-kollektionen.- Karaflen kommer i 2 forskellige størrelser.- Vælg mellem to forskellige farver.- Kombinér karaflen med Collect glas fra &tradition. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine- Egnet til maskinopvask op til 50°C.- Tåler ikke varme væsker.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Paris Karaffel 2 L Vredet - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Twisted Narrow Clear - 17502179

  Department Paris Karaffel 2 L Vredet - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Twisted Narrow Clear - 17502179
  Karaflen fra Department er perfekt som en gave og har et smukt, karakteristisk mønster til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den er fremstillet af mundblæst krystalglas som gør hvert eksemplar unikt. Den har et elegant design, eksklusiv vægt og et praktisk håndtag på siden. Vælg mellem forskellige farver. Egnet til vand, vin, buketter, etc. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om karaflen fra Department- Smukt, iøjnefaldende design.- Karakteristisk mønster.- Mundblæst krystalglas med unikke variationer.- Kan også bruges som en vase.- En perfekt gave.- Bredde: 165 mm.- Dybde: 185 mm.- Højde: 235 mm.- Kapacitet: 200 cl.- Karaflen findes i forskellige farver.- Findes også som mindre karaffel. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Wmf Motion Karaffel / Rustfrit Stål 0,8 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 0651046040

  Wmf Motion Karaffel / Rustfrit Stål 0,8 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 0651046040
  Karaflen fra WMF har et moderne design i høj kvalitet WMF glas med et godt greb for nem anvendelse perfekt til ethvert hjem. Den har et låg i rustfrit stål med en forstærkning i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om karaflen fra WMF- Karaflen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet af glas og rustfrit stål.- Elegant look i varmeresistent glas.- En perfekt detalje på det dækkede bord. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Unda Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 2634-0000

  Design House Stockholm Unda Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 2634-0000
  Elegant karaffel fra Design House Stockholm har fået det latinske navn Unda, som betyder bølge. Karaflen er designet af Matti Klenell og har et smukt udseende med en kant som netop symboliserer en bølge. Karaflen er fremstillet af mundblæst glas og tåler opvaskemaskine. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Smoke - 25376

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Smoke - 25376
  Karaflen fra Rosendahl har elegant design i mundblæst glas med smuk detalje i rustfrit stål perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Egnet til vand, juicer, etc. Om karaflen fra Rosendahl- Elegant design.- Smukke detaljer.- Fremstillet af mundblæst glas og rustfrit stål.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Fra kollektionen Grand Cru.- Diameter: 115 mm.- Højde: 255 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 557475

  Eva Solo Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 557475
  Karaflen fra Eva Solo er fremstillet af robust borosilikatglas med en stor kapacitet og en drypfri hældetud. Den har et lufttæt låg i rustfrit stål. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Tools®. Om karaflen fra Eva Solo- Lufttæt låg.- Drypfri hældetud.- Robust materiale. Vedligeholdelse af karaflen- Alle dele kan maskinopvaskes.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Muubs Ripe Vandkaraffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 9180000104

  Muubs Ripe Vandkaraffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 9180000104
  Vandkaraflen fra Muubs har et unikt design med en organisk form perfekt til planter og blomster og perfekt til drinks. Den er fremstillet af mundblæst glas med en profileret overflade. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om vandkaraflen fra Muubs- Unikt design.- Organisk form.- Profileret overflade.- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Paris Karaffel 2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Midnight Black - 17501551

  Department Paris Karaffel 2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Midnight Black - 17501551
  Karaflen fra Department er perfekt som en gave og har et smukt, karakteristisk mønster til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den er fremstillet af mundblæst krystalglas som gør hvert eksemplar unikt. Den har et elegant design, eksklusiv vægt og et praktisk håndtag på siden. Vælg mellem forskellige farver. Egnet til vand, vin, buketter, etc. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om karaflen fra Department- Smukt, iøjnefaldende design.- Karakteristisk mønster.- Mundblæst krystalglas med unikke variationer.- Kan også bruges som en vase.- En perfekt gave.- Bredde: 165 mm.- Dybde: 185 mm.- Højde: 235 mm.- Kapacitet: 200 cl.- Karaflen findes i forskellige farver.- Findes også som mindre karaffel. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Aida Raw Vand Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Metallic Brown - 15555

  Aida Raw Vand Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Metallic Brown - 15555
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Rose Quartz - 567997

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Rose Quartz - 567997
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Enjoy Vinkaraffel 100cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310186

  Orrefors Enjoy Vinkaraffel 100cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310186
  Orrefors fra Enjoy Vinkaraffel 100cl. Vandkarafler & Vandkander Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Lys Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - 567974

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Lys Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - 567974
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru låg til vandkaraffel

  Rosendahl Grand Cru låg til vandkaraffel
  Rustfrit stål/kunststof Design Erik Bagger Tåler ikke opvaskemaskine
 • Kosta Boda Chateau Karaffel 116 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7021262

  Kosta Boda Chateau Karaffel 116 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7021262
  Chateau er en lækker karaffel, der er perfekt til at betjene både vand og vin. Carafe er designet af Bertil Vallien, han havde to ambitioner, da han skabte Château; Han ønskede at lave et håndlavet glas, som en maskine ikke kunne gøre, og han ønskede at holde designet simpelt men elegant.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Georg Jensen SKY vandkaraffel

  Georg Jensen SKY vandkaraffel
  Georg Jensen SKY karaffel/ kandeder kan bruges som både vandkaraffel og til juice og andre læskende drikke. Elegant udtryk med det håndlavede glas fra Portugal og toppen i blankt rustfrit stål. En fornøjelse at have stående på bordet 1,5 liter
 • Wik & Walsøe Alv Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 11307

  Wik & Walsøe Alv Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 11307
  Karaflen fra Wik & Walsøe har et klassisk, enkelt design. Den har et smukt mønster med et magisk strejf. Perfekt til hverdag og finere anledninger. Om karaflen fra Wik & Walsøe- Denne karaffel er en del af Wik & Walsøe-kollektionen.- Karaflen kommer i forskellige modeller.- Kombinér karaflen med et smukt drikkeglas fra Wik & Walsøe. Vedligeholdelse af karaflen- Kan vaskes i vaskemaskine, men håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rig-tig Cool-it Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - Z00071-8

  Rig-tig Cool-it Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - Z00071-8
  Vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton har stilrent, tidløst design i glas med lufttæt kork i silikone for nem anvendelse. Den har bæredygtigt materiale. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Francis Cayouette. Om vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton- Praktisk, stilren vandkaraffel.- Bæredygtigt materiale.- Fra kollektionen COOL-IT.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Vandkaraflen findes i forskellige farver.- Højde: 320 mm.- Kapacitet: 150.0 cl.- Fremstillet af glas og silikone.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vandkaraflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rig-tig Cool-it Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Rose - Z00071-9

  Rig-tig Cool-it Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Rose - Z00071-9
  Vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton har stilrent, tidløst design i glas med lufttæt kork i silikone for nem anvendelse. Den har bæredygtigt materiale. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Francis Cayouette. Om vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton- Praktisk, stilren vandkaraffel.- Bæredygtigt materiale.- Fra kollektionen COOL-IT.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Vandkaraflen findes i forskellige farver.- Højde: 320 mm.- Kapacitet: 150.0 cl.- Fremstillet af glas og silikone.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vandkaraflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Share Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6350086

  Orrefors Share Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6350086
  Karaffel med smukke og stilrene linjer. Designet af Pia Törnell for Orrefors.
 • Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L - Vandkarafler & Vandkander Klar - 4800188

  Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L - Vandkarafler & Vandkander Klar - 4800188
  Spiegelau fra Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • House Doctor Pion Karaffel 18 Cm Sort / - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Brun - 206260209

  House Doctor Pion Karaffel 18 Cm Sort / - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Brun - 206260209
  Karaflen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en oval form perfekt til kolde drikke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en smule i udseende. Om karaflen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Oval form.- Højde: 180 mm.- Diameter: 75 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Sort - 567972

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Sort - 567972
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Karaffel Riflet 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245107

  Ernst Karaffel Riflet 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245107
  Karaflen fra Ernst Kirchsteiger har en moderne stil i riflet glas med en pæn følelse perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Fremstillet i Kina. Om karaflen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det moderne design- Er også værdsat for den riflede overflade.- Fremstillet af glas.- Højde: 240 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru vandkaraffel 0,9 liter

  Rosendahl Grand Cru vandkaraffel 0,9 liter
  Blyfrit glas med rustfrit stålbånd H 25,5 cm D 12 cm Design: Erik Bagger. Du kan bestille det praktiske låg til karaflen her
 • &Tradition Collect Sc62 Karaffel 0,8 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25050043

  &Tradition Collect Sc62 Karaffel 0,8 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25050043
  Karaflen fra &tradition har en sofistikeret, elegant fremtoning perfekt til middagsselskaber. Den har et æstetisk tiltalende design med et naturligt, bølget mønster og en smuk, kurvet kant på toppen. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om karaflen fra &tradition- Smukt, tidløst design.- Denne karaffel er en del af &tradition-kollektionen.- Karaflen kommer i 2 forskellige størrelser.- Vælg mellem to forskellige farver.- Kombinér karaflen med Collect glas fra &tradition. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine- Egnet til maskinopvask op til 50°C.- Tåler ikke varme væsker.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • COOL-IT vandkaraffel 1,5 L - Rose

  COOL-IT vandkaraffel 1,5 L - Rose
 • Sagaform Nature Karaffel / Flaske 45 Cl - Vandkarafler & Vandkander Eg Træ - 5018258

  Sagaform Nature Karaffel / Flaske 45 Cl - Vandkarafler & Vandkander Eg Træ - 5018258
  Karaflen fra Sagaform er perfekt til olie og vinaigrette og til at servere vand, vin, saft eller juice og har en dekorativ bold i egetræ. Den er fremstillet af mundblæst glas. En perfekt detalje på det opdækkede bord. Om karaflen fra Sagaform- Stilrent design med dekorativ bold i egetræ.- Perfekt til olie og vinaigrette.- Fremstillet af mundblæst glas.- Diameter: 75 mm.- Højde: 290 mm.- Kapacitet: 45,0 cl.- Kan også bruges som vandkaraffel.- Fra kollektionen Nature.- Findes også som større karaffel. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blå - 6257485

  Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blå - 6257485
  Intermezzo er en elegant glasserie af Erika Lagerbielke med en ikonisk detalje i form af en dråbe. Glaset er lavet af ægte krystalglas og er mundblæst i Sveriges helt eget Småland. Intermezzo-dropen er tilgængelig i to forskellige farver, blå og hvid.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Waterford Signature Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Klar - 101103

  Waterford Signature Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Klar - 101103
  Waterford fra Signature Karaffel. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
ilead