Vandkaraffel

Byd gæster vand fra en fin vandkaraffel. Se udvalgte vandkarafler fra designmærker som Holmegaard, Eva Solo og Orrefors. Her finder du karafler i glas og porcelæn, med og uden låg.

Populær i vandkaraffel

 • Vin/Vandkaraffel med Egekork 1 l

  Vin/Vandkaraffel med Egekork 1 l
 • Cabernet Vandkaraffel, 150 cl

  Cabernet Vandkaraffel, 150 cl
 • Grand Cru Vandkaraffel 0,9 l

  Grand Cru Vandkaraffel 0,9 l
 • Design House Stockholm Fia Karaffel Rav - Vandkarafler & Vandkander Amber - 1750-0700

  Design House Stockholm Fia Karaffel Rav - Vandkarafler & Vandkander Amber - 1750-0700
  Design House Stockholm fra Fia, Karaffel, Rav. Vandkarafler & Vandkander Amber . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.

Flere tips om vandkaraffel

 • Department Paris Karaffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Klar - 17501098

  Department Paris Karaffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Klar - 17501098
  Carafe Paris fra Departmenten er en smuk karaffel med et karakteristisk mønster, som bliver et godt træk ved bordopdækningen. Den er lavet af mundblæst krystalglas og boblerne i glasset skaber et smukt lys, når det er fyldt med drikkevare. Paris kan også bruges som en vase ved at placere en smuk blomsterbuket i den. Skal vaskes i hånden.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Reijmyre H55 Karaffel 40 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 49823

  Reijmyre H55 Karaffel 40 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 49823
  Reijmyre fra H55 Karaffel 40 cl, Grøn. Vandkarafler & Vandkander Grøn Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Kosta Boda Picnic Karaffel 1,57 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 7082100

  Kosta Boda Picnic Karaffel 1,57 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 7082100
  Karaflen fra Kosta Boda har et unikt design i gennemsigtigt mundblæst glas. Karaflen har en legesyg form med en lille tud på siden og et smukt låg i kork. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Bertil Vallien. Om karaflen fra Kosta Boda- Fra kollektionen Picnic.- Findes også som glas.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • COOL-IT vandkaraffel 1,5 L sky

  COOL-IT vandkaraffel 1,5 L sky
 • Marimekko Syksy Karaffel 1.3 l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 072634-100

  Marimekko Syksy Karaffel 1.3 l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 072634-100
  Karaflen fra Marimekko har et håndlavet design i mundblæst glas med en smuk, struktureret overflade. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om karaflen fra Marimekko- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Karaffel Med Låg Messing - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Klar - 568060

  Eva Solo Karaffel Med Låg Messing - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Klar - 568060
  Karaffel fra Eva Solo med elegant udseende med et drypfrit, messingfarvet låg til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den er fremstillet af klart borosilikatglas til både varme og kolde drikke. Om karaflen fra Eva Solo- Kapacitet: 100 cl.- Tåler temperaturer op til -70 to +570°C.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Elegant udseende.- Drypfrit låg. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Aida Harvey Karaffel 70cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - 80327

  Aida Harvey Karaffel 70cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - 80327
  Moderne glas til festens drinks eller bare som helt almindelig vandglas. Lige nu er disse glas et must hos alle som vil have et modernet udtryk på bordet. Aida har skabt et elegant mønster inspireret af facetslebne krystalglas. Med Serien Harvey for du moderne elegance til hverdagspris. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Riedel Ultra Karaffel 123 Cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - R-2400/14

  Riedel Ultra Karaffel 123 Cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - R-2400/14
  For dekanterende vin viser du den gamle vin respekt og den yngre vin tillid ifølge Christian Mouleix. Ultra Decanter er lavet i mouthblown Lead Crystal, som gør hver Decanter UNICE. Med et køligt design er dekanteren 22,5 cm høj og holder 123cl vin.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Karaffel Paris High 1 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Klar - 17501550

  Department Karaffel Paris High 1 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Klar - 17501550
  Paris karaffel fra Department er en smuk karaffel med et karakteristisk mønster. Karaflen bliver en smuk detalje på bordet og kan anvendes både som karaffel og som vase. Paris er fremstillet af mundblæst glas og boblerne i glasset skaber et smukt lys når karaflen fyldes med væske. Findes i forskellige udførelser og farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Georg Jensen Indulgence Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 10020214

  Georg Jensen Indulgence Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 10020214
  Karaffel fra Georg Jensen med et elegant, praktisk design i rustfrit stål. Om karaflen fra Georg Jensen- Fremstillet af rustfrit stål.- Fra kollektionen Indulgence. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc62 Karaffel 0,8 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25050043

  &Tradition Collect Sc62 Karaffel 0,8 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25050043
  Karaflen fra &tradition har en sofistikeret, elegant fremtoning perfekt til middagsselskaber. Den har et æstetisk tiltalende design med et naturligt, bølget mønster og en smuk, kurvet kant på toppen. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om karaflen fra &tradition- Smukt, tidløst design.- Denne karaffel er en del af &tradition-kollektionen.- Karaflen kommer i 2 forskellige størrelser.- Vælg mellem to forskellige farver.- Kombinér karaflen med Collect glas fra &tradition. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine- Egnet til maskinopvask op til 50°C.- Tåler ikke varme væsker.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Mørk Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Mørkegrå - 567973

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Mørk Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Mørkegrå - 567973
  Køleskabskaraffel fra Eva Solo med et stilrent design med en patenteret, drypfri hældetud for nem ophældning. Den har et beskyttende etui for at tilføje en ekstra dimension til designet. Kan anvendes til varme og kolde drikke. Passer i de fleste køleskabsdøre. Om køleskabskaraflen fra Eva Solo- Køleskabskaraflen findes i forskellige farver.- Kapacitet: 100 cl.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Patenteret, drypfri hældetud.- Beskyttende etui inkluderet. Vedligeholdelse af køleskabskaraflen- Karaffel: Tåler maskinopvask.- Etui: Håndvaskes.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Dorre Ramnes Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3-5067

  Dorre Ramnes Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3-5067
  Karaflen fra Dorre har et klassisk design med et solidt håndtag og en praktisk hældetud for nem ophældning. Den er fremstillet af klart glas der passer til enhver stil. Om karaflen fra Dorre- Praktisk hældetud.- Solidt håndtag.- Fremstillet af glas.- Kapacitet: 100 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Vandkaraffel

  Rosendahl Grand Cru Vandkaraffel
  Denne fine og verdensberømte vandkaraffel fra Rosendahl Grand Cru serien har et enkelt udtryk, der bidrager til en flot og inspirerende borddækning. Karaflen er fremstillet af blyfrit glas, og så er den udstyret med et flot stålbånd, der giver et moderne
 • Aberlour vannkaraffel

  Aberlour vannkaraffel
  Aberlour vandkaraffel. En lækker lille karaffel med Aberlours logo på. Perfekt til at hæve humøret og dosere vand i glasset.
 • Design House Stockholm Unda Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 2634-0000

  Design House Stockholm Unda Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 2634-0000
  Elegant karaffel fra Design House Stockholm har fået det latinske navn Unda, som betyder bølge. Karaflen er designet af Matti Klenell og har et smukt udseende med en kant som netop symboliserer en bølge. Karaflen er fremstillet af mundblæst glas og tåler opvaskemaskine. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Recycled vandkaraffel med grønt låg, klar, 90 cl

  Rosendahl Grand Cru Recycled vandkaraffel med grønt låg, klar, 90 cl
  En karaffel med låg til vin, saft eller juice - Rosendahl Grand Cru Recycled vandkaraffel med låg har et stilrent design og er fremstillet af genanvendt glas med et biobaseret plastikbånd (samme det lysegrønne låg). Glaskaraflen rummer 90 centiliter og ha
 • Spiegelau Style Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Krystalglas Klar - 4670157

  Spiegelau Style Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Krystalglas Klar - 4670157
  Karaflen fra Spiegelau har et klassisk, elegant design med en moderne form perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den er fremstillet af krystalglas med høj klarhed til hverdagsbrug. Om karaflen fra Spiegelau- Fremstillet af krystalglas.- Moderne form.- Klassisk, elegant design.- Kombinér karaflen med et glas fra Spiegelau.- Fra kollektionen Style. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Magnor Swirl Karaffel 27 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 201661

  Magnor Swirl Karaffel 27 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 201661
  Karaflen fra Magnor har et farverigt design i mundblæst krystalglas. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Designet af Camilla Prytz. Om karaflen fra Magnor- Fremstillet af krystalglas.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Swirl.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Iittala Kartio Karaffel 95 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Mørkegrå - 1057033

  Iittala Kartio Karaffel 95 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Mørkegrå - 1057033
  Karaflen fra Iittala har et enkelt, holdbart design med en nordisk følelse der aldrig går af mode. Den er fremstillet af slidstærkt mundblæst glas perfekt til hverdagsbrug eller til fest. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fås i flere forskellige farver. Designet af Kaj Franck. Om karaflen fra Iittala- Nordisk design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Kartio.- Kapacitet: 95 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Design Letters Tube Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Rosa - 10101402PINMILKPIN

  Design Letters Tube Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Rosa - 10101402PINMILKPIN
  Karaflen fra Design Letters har et tubeformet design i farvet borosilikatglas perfekt til at live borddækningen op. Den har et tætsiddende låg med en matchende farve for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om karaflen fra Design Letters- Findes også som termoflaske.- Karaflen findes i forskellige farver.- Kapacitet: 100 cl.- Fremstillet af borosilikatglas. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • COOL-IT vandkaraffelel - dark grå

  COOL-IT vandkaraffelel - dark grå
 • Wmf Dekanteringskaraffel 1,5 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 947652000

  Wmf Dekanteringskaraffel 1,5 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 947652000
  Dekantering karaffel fra WMF. Dette er en mundblæst karaffel, der passer perfekt til røde vine, men også nogle hvide vine som Chardonnay eller Riesling. Ved at fylde karaffen til den bredeste del får du det mest mulige ilt, og vinen kan udvikle sin fulde smag. Perfekt til lørdag middag! Indeholder 1,5 liter.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Karaffel 1 L Him - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7082003

  Kosta Boda All About You Karaffel 1 L Him - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7082003
  Karaflen fra Kosta Boda har et elegant design med en moderne fremtoning. Den er fremstillet af glas med et smukt print på forsiden. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Designet af Sara Woodrow. Om karaflen fra Kosta Boda- Moderne fremtoning.- Fremstillet af glas.- Karaflen kommer i forskellige modeller.- Denne karaffel er en del af Kosta Bodas All About You kollektionen. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Nordic Rosa - Vandkarafler & Vandkander Glas Nordic Rose - 567975

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Nordic Rosa - Vandkarafler & Vandkander Glas Nordic Rose - 567975
  Køleskabskaraffel fra Eva Solo med et stilrent design med en patenteret, drypfri hældetud for nem ophældning. Den har et beskyttende etui for at tilføje en ekstra dimension til designet. Kan anvendes til varme og kolde drikke. Passer i de fleste køleskabsdøre. Om køleskabskaraflen fra Eva Solo- Køleskabskaraflen findes i forskellige farver.- Kapacitet: 100 cl.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Patenteret, drypfri hældetud.- Beskyttende etui inkluderet. Vedligeholdelse af køleskabskaraflen- Karaffel: Tåler maskinopvask.- Etui: Håndvaskes.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Karaffel Riflet 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245107

  Ernst Karaffel Riflet 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245107
  Karaflen fra Ernst Kirchsteiger har en moderne stil i riflet glas med en pæn følelse perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Fremstillet i Kina. Om karaflen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det moderne design- Er også værdsat for den riflede overflade.- Fremstillet af glas.- Højde: 240 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Kartell Jellies Family Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Klar - 1490b4

  Kartell Jellies Family Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Klar - 1490b4
  Transparent PMMA plastic. Organic pattern inspired by nature.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Reijmyre H55 Karaffel 40 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Blå - 49822

  Reijmyre H55 Karaffel 40 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Blå - 49822
  Reijmyre fra H55 Karaffel 40 cl, Blå. Vandkarafler & Vandkander Blå Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Reijmyre H55 Karaffel 150 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Smokey - 49814

  Reijmyre H55 Karaffel 150 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Smokey - 49814
  Reijmyre fra H55 Karaffel 150 cl, Smokey. Vandkarafler & Vandkander Smokey Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 705001

  La Rochere Abeille Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 705001
  Karaflen fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Den er fremstillet af presset glas med en smal hals perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om karaflen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Sort - 567972

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Sort - 567972
  Køleskabskaraffel fra Eva Solo med et stilrent design med en patenteret, drypfri hældetud for nem ophældning. Den har et beskyttende etui for at tilføje en ekstra dimension til designet. Kan anvendes til varme og kolde drikke. Passer i de fleste køleskabsdøre. Om køleskabskaraflen fra Eva Solo- Køleskabskaraflen findes i forskellige farver.- Kapacitet: 100 cl.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Patenteret, drypfri hældetud.- Beskyttende etui inkluderet. Vedligeholdelse af køleskabskaraflen- Karaffel: Tåler maskinopvask.- Etui: Håndvaskes.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Muubs Furo Karaffel 12x28 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 9520000104

  Muubs Furo Karaffel 12x28 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 9520000104
  Karaflen fra Muubs har et organisk design i glas med en smuk form. Vælg mellem to forskellige farver. Om karaflen fra Muubs- Fra kollektionen Furo.- Organisk design.- Kombinér karaflen med et Furo glas fra Muubs.- Diameter: 120 mm.- Højde: 280 mm.- Karaflen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Macallan vannkaraffel

  Macallan vannkaraffel
  Macallan vannkaraffel Vol: 30 cl H: 12,5 cm Ø: 6,2 mm
 • WMF Basic Vandkaraffel 1L

  WMF Basic Vandkaraffel 1L
  Denne karaffel gør så du kan servere vand med stil og elegance. Karaflen har en stor åbning og er derfor nem at fylde op og vandet føres direkte fra kanden til glasset og den har et unikt og smalt design.  Karaflen er lavet i moderne materialer som mund
 • Gense Dorotea Karaffel 30 Cm - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 30090

  Gense Dorotea Karaffel 30 Cm - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 30090
  Karaflen fra Gense har minimalistisk udseende med bløde, bølgende former giver en hjemlig følelse i køkkenet. Den er fremstillet af 91% genanvendt rustfrit stål med et langt, elegant håndtag. Designet er inspireret af naturen omkring den lille landsby Dorotea i Sverige - skabt til dem, der sætter pris på tidløst, minimalistisk og funktionelt design. Designet af Monica Förster. Om karaflen fra Gense- Fremstillet af rustfrit stål.- Fra kollektionen Dorotea.- Minimalistisk udseende.- Bløde, bølgende former. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Smoke - 25376

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Smoke - 25376
  Karaflen fra Rosendahl har elegant design i mundblæst glas med smuk detalje i rustfrit stål perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Egnet til vand, juicer, etc. Om karaflen fra Rosendahl- Elegant design.- Smukke detaljer.- Fremstillet af mundblæst glas og rustfrit stål.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Fra kollektionen Grand Cru.- Diameter: 115 mm.- Højde: 255 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 0,9 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25043

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 0,9 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25043
  Blyfrit glas og rustfrit stål. Tåler maskineopvask, max. 50-55 grader.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, sky

  RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, sky
  En praktisk og stilfuld karaffel fra Steltons serie Cool-it. Karaflen er perfekt til at opbevare i køleskabet med vand, juice, saftevand eller lemonade til de varme sommerdage, eller ethvert andet tidspunkt, hvor du har brug for en kold forfriskning. Kara
 • Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blå - 6257485

  Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blå - 6257485
  Intermezzo er en elegant glasserie af Erika Lagerbielke med en ikonisk detalje i form af en dråbe. Glaset er lavet af ægte krystalglas og er mundblæst i Sveriges helt eget Småland. Intermezzo-dropen er tilgængelig i to forskellige farver, blå og hvid.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 2 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5010116

  Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 2 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5010116
  Oval Oak er en elegant karaffel, der er perfekt til vin eller vand. Med den runde Oak Cork, der kan afhentes nemt, kan du nemt sprede vine, der skal serveres. Passer perfekt sammen med duge. Mundblæst glas. Leveret i en gaveæske. Carafe er tilgængelig i flere størrelser.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Guld - 6577585

  Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Guld - 6577585
  Karaffel fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Den er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Designet af Erika Lagerbielke. Om karaflen fra Orrefors- Denne karaffel er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Findes også som vinglas.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ferm Living Doodle Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 1104268105

  Ferm Living Doodle Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 1104268105
  Karaffel fra ferm LIVING med et kunstnerisk design som gør hvert eksemplar unikt. Den er fremstillet af 100 % borosilikatglas. Om karaflen fra ferm LIVING- Fremstillet af borosilikatglas.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Kapacitet: 120,0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Raawii Omar Karaffel 22.5 Cm - Vandkarafler & Vandkander Eartenware Smoke Green - R1041

  Raawii Omar Karaffel 22.5 Cm - Vandkarafler & Vandkander Eartenware Smoke Green - R1041
  Karaflen fra Raawii har et praktisk, dekorativt design i lertøj med smukke farver at vælge mellem perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Designeren er Omar Sosa. Om karaflen fra Raawii- Fremstillet af lertøj.- Karaflen findes i forskellige farver.- Findes også som skål og vase.- Fremstillet i Portugal.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Omar.- 22.5 cm Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3586612

  Georg Jensen Cobra Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3586612
  Karaflen fra Georg Jensen har et elegant, praktisk design i glas. Designet af Constantin Wortmann.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Cobra.- Højde: 290 mm.- Kapacitet: 75 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Rim Karaffel 1,2 l - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Klar - AC452-B190

  Hay Rim Karaffel 1,2 l - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Klar - AC452-B190
  Karaflen fra Hay har en elegant, stilren fremtoning perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den har en tynd, grebsvenlig hals med en kontrastfyldt kant for et sofistikeret og elegant touch. Kombiner med matchende glas fra kollektionen, der er designet til at blive placeret over toppen af karaflen. Om karaflen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér karaflen med Rim glas fra Hay.- Kapacitet: 120 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Oyoy Mizu Vandkaraffel , - Vandkarafler & Vandkander Glas Hvid - L300551

  Oyoy Mizu Vandkaraffel , - Vandkarafler & Vandkander Glas Hvid - L300551
  Vandkaraflen fra OYOY har en elegant, moderne fremtoning med hvide striber til alle hjem og stilarter. Den er fremstillet af mundblæst glas med en ergonomisk, brugervenlig form. Om vandkaraflen fra OYOY- Kombinér vandkaraflen med et Mizu drikkeglas fra OYOY.- Diameter: 100 mm.- Højde: 230 mm. Vedligeholdelse af vandkaraflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Design Letters Tube Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Grøn - 10101402GREMILKGRE

  Design Letters Tube Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Grøn - 10101402GREMILKGRE
  Karaflen fra Design Letters har et tubeformet design i farvet borosilikatglas perfekt til at live borddækningen op. Den har et tætsiddende låg med en matchende farve for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om karaflen fra Design Letters- Findes også som termoflaske.- Karaflen findes i forskellige farver.- Kapacitet: 100 cl.- Fremstillet af borosilikatglas. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, rosa

  RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, rosa
  En praktisk og stilfuld karaffel fra Steltons serie Cool-it. Karaflen er perfekt til at opbevare i køleskabet med vand, juice, saftevand eller lemonade til de varme sommerdage, eller ethvert andet tidspunkt, hvor du har brug for en kold forfriskning. Kara
 • Orrefors Enjoy Vinkaraffel 100cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310186

  Orrefors Enjoy Vinkaraffel 100cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310186
  Orrefors fra Enjoy Vinkaraffel 100cl. Vandkarafler & Vandkander Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
ilead