Vandkaraffel

Byd gæster vand fra en fin vandkaraffel. Se udvalgte vandkarafler fra designmærker som Holmegaard, Eva Solo og Orrefors. Her finder du karafler i glas og porcelæn, med og uden låg.

Populær i vandkaraffel

 • Vin/Vandkaraffel med Egekork 1 l

  Vin/Vandkaraffel med Egekork 1 l
 • Cabernet Vandkaraffel, 150 cl

  Cabernet Vandkaraffel, 150 cl
 • Design House Stockholm Fia Karaffel Rav - Vandkarafler & Vandkander Amber - 1750-0700

  Design House Stockholm Fia Karaffel Rav - Vandkarafler & Vandkander Amber - 1750-0700
  Design House Stockholm fra Fia, Karaffel, Rav. Vandkarafler & Vandkander Amber . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L - Vandkarafler & Vandkander Klar - 4800188

  Spiegelau Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L - Vandkarafler & Vandkander Klar - 4800188
  Spiegelau fra Authentis Casual Entertaining Karaffel 1,4 L. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.

Flere tips om vandkaraffel

 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Chocolate - 568001

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Chocolate - 568001
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • COOL-IT vandkaraffel 1,5 L - Rose

  COOL-IT vandkaraffel 1,5 L - Rose
 • Design Letters Tube Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Rosa - 10101402PINMILKPIN

  Design Letters Tube Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Rosa - 10101402PINMILKPIN
  Karaflen fra Design Letters har et tubeformet design i farvet borosilikatglas perfekt til at live borddækningen op. Den har et tætsiddende låg med en matchende farve for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om karaflen fra Design Letters- Findes også som termoflaske.- Karaflen findes i forskellige farver.- Kapacitet: 100 cl.- Fremstillet af borosilikatglas. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 4802319

  Holmegaard Perfection Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 4802319
  Mundblæst glas. Tåler ikke opvaskemaskine.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Karaffel Med Låg 1 L - Vandkarafler & Vandkander Krystalglas Klar - 10019511

  Georg Jensen Bernadotte Karaffel Med Låg 1 L - Vandkarafler & Vandkander Krystalglas Klar - 10019511
  Karaflen fra Georg Jensen har et håndblæst design i krystalglas med en kruset overflade og et låg i rustfrit stål perfekt til kolde drikke. Den har en tynd form for nem opbevaring. Passer til hverdag og finere anledninger. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om karaflen fra Georg Jensen- Fra kollektionen Bernadotte.- Håndblæst design.- Fremstillet af krystalglas.- Kruset overflade.- Tynd form.- Låg i rustfrit stål med blankpoleret finish.- Fremstillet i Portugal. Mål på karaflen:- Højde: 305 mm.- Diameter: 80 mm.- Kapacitet: 100 cl.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Tell Me More Garonne Karaffel 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrøn - 3511

  Tell Me More Garonne Karaffel 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrøn - 3511
  Karaflen fra Tell Me More er fremstillet af transparent håndblæst glas med en subtil, lysegrøn farve og smukke luftbobler som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Den har en elegant form med et praktisk håndtag perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design. Findes i forskellige størrelser. Om karaflen fra Tell Me More- Fremstillet af mundblæst glas.- Unik karakter med smukke luftbobler.- Praktisk håndtag.- Findes i forskellige størrelser.- En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Lys Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - 567974

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Lys Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - 567974
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, rosa

  RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, rosa
  En praktisk og stilfuld karaffel fra Steltons serie Cool-it. Karaflen er perfekt til at opbevare i køleskabet med vand, juice, saftevand eller lemonade til de varme sommerdage, eller ethvert andet tidspunkt, hvor du har brug for en kold forfriskning. Kara
 • Aida Raw Vand Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Titanium Black - 14805

  Aida Raw Vand Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Titanium Black - 14805
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Recycled vandkaraffel klar/grøn 90 cl

  Rosendahl Grand Cru Recycled vandkaraffel klar/grøn 90 cl
  Denne nye recycled karaffel fra Rosendahls velkendte Grand Cru serie er ikke blot moderne men også ansvarligt produceret. Karaflen er nemlig lavet i genanvendt glas, hvilket giver den et svagt grønfarvet look. Plastbåndet på karaflen er lavet i biobaseret, danskproduceret plast, og er med til at tilføre karaflen et helt særligt og stilfuldt udtryk, der både er moderne men også tro mod sit designmæssige ophav. Låget er også blevet nyfortolket, og er nu et “keep fresh” cover i bioplast, der er med til at holde vandet friskt i køleskabet.
 • Macallan vannkaraffel

  Macallan vannkaraffel
  Macallan vannkaraffel Vol: 30 cl H: 12,5 cm Ø: 6,2 mm
 • Old Pulteney vannkaraffel

  Old Pulteney vannkaraffel
  Old Pulteney vannkaraffel H: 10 cm
 • Design House Stockholm Unda Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 2634-0000

  Design House Stockholm Unda Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 2634-0000
  Elegant karaffel fra Design House Stockholm har fået det latinske navn Unda, som betyder bølge. Karaflen er designet af Matti Klenell og har et smukt udseende med en kant som netop symboliserer en bølge. Karaflen er fremstillet af mundblæst glas og tåler opvaskemaskine. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Magnor Swirl Karaffel 27 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Blå - 201662

  Magnor Swirl Karaffel 27 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Blå - 201662
  Karaflen fra Magnor har et farverigt design i mundblæst krystalglas. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Designet af Camilla Prytz. Om karaflen fra Magnor- Fremstillet af krystalglas.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Swirl.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Bitz Karaffel 1,2l - Vandkarafler & Vandkander Klar - 911937

  Bitz Karaffel 1,2l - Vandkarafler & Vandkander Klar - 911937
  Bitz glas karaffel har et enkelt og stilrent design med et nordisk formsprog. Karaflen rummer 1,2L. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Karaffel Med Drypfri Kant - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 567560

  Eva Solo Karaffel Med Drypfri Kant - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 567560
  Karaffel med hældekant i rustfrit stål. Et vel gennemtænkt produkt til servering som tåler både kolde og varme drikke. Karaflen tåler opvaskemaskine . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Dorre Ramnes Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3-5067

  Dorre Ramnes Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3-5067
  Karaflen fra Dorre har et klassisk design med et solidt håndtag og en praktisk hældetud for nem ophældning. Den er fremstillet af klart glas der passer til enhver stil. Om karaflen fra Dorre- Praktisk hældetud.- Solidt håndtag.- Fremstillet af glas.- Kapacitet: 100 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Informal Karaffel 1 L Olive - Vandkarafler & Vandkander Glas Olivengrøn - 6402706

  Orrefors Informal Karaffel 1 L Olive - Vandkarafler & Vandkander Glas Olivengrøn - 6402706
  Karaflen fra Orrefors har et moderne, funktionelt design perfekt til alle lejligheder. Den har stilrene detaljer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Den er fremstillet af gennemsigtigt glas med en lille, inkluderet underkop. Designet af Björn Dahlström. Om karaflen fra Orrefors- Perfekt til det moderne hjem.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Talisker vannkaraffel 8 cl

  Talisker vannkaraffel 8 cl
  Talisker vannkaraffel keramik Vol: 8 cl H: 7,9 cm
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Mørk Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Mørkegrå - 567973

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Mørk Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Mørkegrå - 567973
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Gense Dorotea Karaffel 30 Cm - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 30090

  Gense Dorotea Karaffel 30 Cm - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 30090
  Karaflen fra Gense har minimalistisk udseende med bløde, bølgende former giver en hjemlig følelse i køkkenet. Den er fremstillet af 91% genanvendt rustfrit stål med et langt, elegant håndtag. Designet er inspireret af naturen omkring den lille landsby Dorotea i Sverige - skabt til dem, der sætter pris på tidløst, minimalistisk og funktionelt design. Designet af Monica Förster. Om karaflen fra Gense- Fremstillet af rustfrit stål.- Fra kollektionen Dorotea.- Minimalistisk udseende.- Bløde, bølgende former. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • RAW Titanium Black Vandkaraffel 1,2 L

  RAW Titanium Black Vandkaraffel 1,2 L
  RAW by Aida stentøjet har en mørk, sort farve med små grå, næsten funklende partikler. Dette skaber en smuk kontrast som stadig er subtil og diskret og passer til den nordiske og skandinaviske borddækning. Farven er inspireret af det niende mest udbredte element i jordens skorpe. Karaflen tåler mikroovn og opvaskemaskine. Raw er håndlavet stentøj med ridsefri glasur.
 • Orrefors Enjoy Vinkaraffel 100cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310186

  Orrefors Enjoy Vinkaraffel 100cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310186
  Orrefors fra Enjoy Vinkaraffel 100cl. Vandkarafler & Vandkander Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Informal Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Sort - 6402707

  Orrefors Informal Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Sort - 6402707
  Karaflen fra Orrefors har et moderne, funktionelt design perfekt til alle lejligheder. Den har stilrene detaljer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Den er fremstillet af gennemsigtigt glas med en lille, inkluderet underkop. Designet af Björn Dahlström. Om karaflen fra Orrefors- Perfekt til det moderne hjem.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Nature Karaffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 5018326

  Sagaform Nature Karaffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 5018326
  Karaflen fra Sagaform har et skandinavisk look i mundblæst glas med en smuk kugle i kork. Den har en bølget form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Studio Sagaform. Om karaflen fra Sagaform- Fremstillet af mundblæst glas.- Dekorativ kugle.- Bølget form.- Fra kollektionen Nature. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Sort - 567972

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Sort - 567972
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc62 Karaffel 0,8 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25050043

  &Tradition Collect Sc62 Karaffel 0,8 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25050043
  Karaflen fra &tradition har en sofistikeret, elegant fremtoning perfekt til middagsselskaber. Den har et æstetisk tiltalende design med et naturligt, bølget mønster og en smuk, kurvet kant på toppen. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om karaflen fra &tradition- Smukt, tidløst design.- Denne karaffel er en del af &tradition-kollektionen.- Karaflen kommer i 2 forskellige størrelser.- Vælg mellem to forskellige farver.- Kombinér karaflen med Collect glas fra &tradition. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine- Egnet til maskinopvask op til 50°C.- Tåler ikke varme væsker.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Karaffel 1.6 L Rustfrit - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 10018205

  Georg Jensen Bernadotte Karaffel 1.6 L Rustfrit - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 10018205
  Karaflen fra Georg Jensen har et elegant, skandinavisk design i rustfrit stål perfekt til kolde drikke. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om karaflen fra Georg Jensen- Fremstillet af rustfrit stål.- Kapacitet: 160 cl.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3586612

  Georg Jensen Cobra Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3586612
  Karaflen fra Georg Jensen har et elegant, praktisk design i glas. Designet af Constantin Wortmann.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Cobra.- Højde: 290 mm.- Kapacitet: 75 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Normann Copenhagen Pipe Pitcher Vandkaraffel - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 605870

  Normann Copenhagen Pipe Pitcher Vandkaraffel - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål - 605870
  Vandkaraflen fra Normann Copenhagen er fremstillet af blankt rustfrit stål med et gennemtænkt, cylinderformet design perfekt til at live borddækningen op. Designet i Danmark af Simon Legald. Om vandkaraflen fra Normann Copenhagen- Kapacitet: 120.0 cl.- Bredde: 173 mm.- Højde: 305 mm.- Diameter: 740 mm.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rig-tig Cool-it Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - Z00071-8

  Rig-tig Cool-it Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - Z00071-8
  Vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton har stilrent, tidløst design i glas med lufttæt kork i silikone for nem anvendelse. Den har bæredygtigt materiale. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Francis Cayouette. Om vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton- Praktisk, stilren vandkaraffel.- Bæredygtigt materiale.- Fra kollektionen COOL-IT.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Vandkaraflen findes i forskellige farver.- Højde: 320 mm.- Kapacitet: 150.0 cl.- Fremstillet af glas og silikone.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vandkaraflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Vandkaraffel

  Rosendahl Grand Cru Vandkaraffel
  Denne fine og verdensberømte vandkaraffel fra Rosendahl Grand Cru serien har et enkelt udtryk, der bidrager til en flot og inspirerende borddækning. Karaflen er fremstillet af blyfrit glas, og så er den udstyret med et flot stålbånd, der giver et moderne
 • Iittala Raami Karaffel 1 L Genanvendt - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blågrøn - 1060221

  Iittala Raami Karaffel 1 L Genanvendt - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blågrøn - 1060221
  Karaflen fra Iittala har et iøjnefaldende design med et struktureret glas med harmoniske, blågrønne nuancer. Den har en stor størrelse perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Hvert genanvendt produkt er unikt og farverne kan variere fra et produkt til et andet. Designet af Jasper Morrison. Om karaflen fra Iittala- Fra kollektionen Raami.- Genanvendt materiale.- Dette produkt er et miljøvenligt valg.- Fremstillet i Finland Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Indian Steel Karaffel No. 2 - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit stål - 541231

  Hay Indian Steel Karaffel No. 2 - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit stål - 541231
  Karaflen fra Hay har et klassisk, elegant design for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af rustfrit stål med smuk, skinnende finish perfekt til kolde drikke. Om karaflen fra Hay- Kan også bruges som en dekorativ vase.- Fremstillet af rustfrit stål.- Højde: 250 mm.- Diameter: 180 mm.- Kapacitet: 325,0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Gran Cru Karaffel 90 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 25378

  Rosendahl Copenhagen Gran Cru Karaffel 90 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Grøn - 25378
  Karaflen fra Rosendahl har et elegant design i genanvendt glas med fine detaljer perfekte til kolde drikke. Holdes væk fra åben ild. Egnet til vand, juicer, etc. Om karaflen fra Rosendahl- Elegant design.- Fine detaljer.- Genanvendt glas.- Fra kollektionen Grand Cru.- Højde: 255 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Design Letters Tube Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Blå - 10101402BLUMILKBLU

  Design Letters Tube Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Blå - 10101402BLUMILKBLU
  Karaflen fra Design Letters har et tubeformet design i farvet borosilikatglas perfekt til at live borddækningen op. Den har et tætsiddende låg med en matchende farve for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til hverdag og finere anledninger. Vælg mellem forskellige farver. Om karaflen fra Design Letters- Findes også som termoflaske.- Karaflen findes i forskellige farver.- Kapacitet: 100 cl.- Fremstillet af borosilikatglas. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Paris Karaffel 2 L Vredet - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Twisted Narrow Clear - 17502179

  Department Paris Karaffel 2 L Vredet - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Twisted Narrow Clear - 17502179
  Karaflen fra Department er perfekt som en gave og har et smukt, karakteristisk mønster til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den er fremstillet af mundblæst krystalglas som gør hvert eksemplar unikt. Den har et elegant design, eksklusiv vægt og et praktisk håndtag på siden. Vælg mellem forskellige farver. Egnet til vand, vin, buketter, etc. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om karaflen fra Department- Smukt, iøjnefaldende design.- Karakteristisk mønster.- Mundblæst krystalglas med unikke variationer.- Kan også bruges som en vase.- En perfekt gave.- Bredde: 165 mm.- Dybde: 185 mm.- Højde: 235 mm.- Kapacitet: 200 cl.- Karaflen findes i forskellige farver.- Findes også som mindre karaffel. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Saga Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 5018270

  Sagaform Saga Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 5018270
  Karaflen fra Sagaform har et klassisk design i glas med en riflet overflade for et sofistikeret og elegant touch. Den har et grebsvenligt håndtag. Den har en stilren hældetud for en fremragende brugeroplevelse. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om karaflen fra Sagaform- Denne karaffel er en del af Sagaform-kollektionen.- Klassisk design.- Bredt, grebsvenligt håndtag.- Karakteristiske striber.- Kombinér karaflen med et matchende glas fra Sagaform.- Kapacitet: 136 cl.- Diameter: 90 mm.- Bredde: 150 mm.- Højde: 180 mm.- Vægt: 575 g . Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Spiegelau Style Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Krystalglas Klar - 4670157

  Spiegelau Style Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Krystalglas Klar - 4670157
  Karaflen fra Spiegelau har et klassisk, elegant design med en moderne form perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den er fremstillet af krystalglas med høj klarhed til hverdagsbrug. Om karaflen fra Spiegelau- Fremstillet af krystalglas.- Moderne form.- Klassisk, elegant design.- Kombinér karaflen med et glas fra Spiegelau.- Fra kollektionen Style. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Oyoy Mizu Vandkaraffel , - Vandkarafler & Vandkander Glas Hvid - L300551

  Oyoy Mizu Vandkaraffel , - Vandkarafler & Vandkander Glas Hvid - L300551
  Vandkaraflen fra OYOY har en elegant, moderne fremtoning med hvide striber til alle hjem og stilarter. Den er fremstillet af mundblæst glas med en ergonomisk, brugervenlig form. Om vandkaraflen fra OYOY- Kombinér vandkaraflen med et Mizu drikkeglas fra OYOY.- Diameter: 100 mm.- Højde: 230 mm. Vedligeholdelse af vandkaraflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Share Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6350086

  Orrefors Share Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6350086
  Karaffel med smukke og stilrene linjer. Designet af Pia Törnell for Orrefors.
 • Orrefors More Karaffel 1,5l - Vandkarafler & Vandkander Klar - 6310188

  Orrefors More Karaffel 1,5l - Vandkarafler & Vandkander Klar - 6310188
  Orrefors fra More Karaffel 1,5L. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Striped Karaffel Med Låg 80 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 14496260

  Broste Copenhagen Striped Karaffel Med Låg 80 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 14496260
  Karaflen fra Broste Copenhagen har iøjnefaldende udseende med fine, hvide striber for en luksuriøs følelse. Den er fremstillet af mundblæst glas med en aflang form perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om karaflen fra Broste Copenhagen- Fra kollektionen Stripe.- Kapacitet: 80 cl.- Fine, hvide striber.- Iøjnefaldende udseende.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet vandkaraffel

  Holmegaard Cabernet vandkaraffel
  Til både hverdag og fest er Holmegaards mundblæste vandkaraffel yderst velegnet. Ikke kun til at pynte på serveringen af det almindelige postevand, men også til vand med brus, som den smarte korkprop sørger for at holde friskt og perlende under hele midda
 • Aida Harvey Karaffel 70cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - 80327

  Aida Harvey Karaffel 70cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - 80327
  Moderne glas til festens drinks eller bare som helt almindelig vandglas. Lige nu er disse glas et must hos alle som vil have et modernet udtryk på bordet. Aida har skabt et elegant mønster inspireret af facetslebne krystalglas. Med Serien Harvey for du moderne elegance til hverdagspris. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Iittala Kartio Karaffel 95 Cl farvet - Vandkarafler & Vandkander Glas Hør - 1051125

  Iittala Kartio Karaffel 95 Cl farvet - Vandkarafler & Vandkander Glas Hør - 1051125
  Karaflen fra Iittala har et enkelt, holdbart design med en nordisk følelse der aldrig går af mode. Den er fremstillet af slidstærkt mundblæst glas perfekt til hverdagsbrug eller til fest. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fås i flere forskellige farver. Designet af Kaj Franck. Om karaflen fra Iittala- Nordisk design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Kartio.- Kapacitet: 95 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Frederik Bagger Crispy Waterfall vandkaraffel

  Frederik Bagger Crispy Waterfall vandkaraffel
  Crispy Waterfall er en elegant vandkaraffel med et smukt, udskåret mønster, som giver den Frederik Baggers dekadente Crispy-look. Karaflen er lavet af økovenligt krystalglas uden giftige tilsætningsstoffer, og så kan den tilmed vaskes op i opvaskemaskine
 • Muubs Furo Karaffel 12x28 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 9520000104

  Muubs Furo Karaffel 12x28 Cm - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 9520000104
  Karaflen fra Muubs har et organisk design i glas med en smuk form. Vælg mellem to forskellige farver. Om karaflen fra Muubs- Fra kollektionen Furo.- Organisk design.- Kombinér karaflen med et Furo glas fra Muubs.- Diameter: 120 mm.- Højde: 280 mm.- Karaflen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo MyFlavour karaffel

  Eva Solo MyFlavour karaffel
  Gør lidt ekstra ud af dit kolde vand. Eva Solo MyFlavour vandkaraflen har et spyd i låget, hvor du kan sætte alt fra citrusfrugter og bær til urter og grøntsager på. Det giver dit vand en helt fantastisk smag og så ser det samtidig enormt dekorativt ud. D
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Smoke - 25376

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Smoke - 25376
  Karaflen fra Rosendahl har elegant design i mundblæst glas med smuk detalje i rustfrit stål perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Egnet til vand, juicer, etc. Om karaflen fra Rosendahl- Elegant design.- Smukke detaljer.- Fremstillet af mundblæst glas og rustfrit stål.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Fra kollektionen Grand Cru.- Diameter: 115 mm.- Højde: 255 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
ilead