Vandkaraffel

Byd gæster vand fra en fin vandkaraffel. Se udvalgte vandkarafler fra designmærker som Holmegaard, Eva Solo og Orrefors. Her finder du karafler i glas og porcelæn, med og uden låg.

Populær i vandkaraffel

 • Vin/Vandkaraffel med Egekork 1 l

  Vin/Vandkaraffel med Egekork 1 l
 • Cabernet Vandkaraffel, 150 cl

  Cabernet Vandkaraffel, 150 cl
 • Grand Cru Vandkaraffel 0,9 l

  Grand Cru Vandkaraffel 0,9 l
 • Frederik Bagger Crispy Waterfall vandkaraffel

  Frederik Bagger Crispy Waterfall vandkaraffel
  Crispy Waterfall er en elegant vandkaraffel med et smukt, udskåret mønster, som giver den Frederik Baggers dekadente Crispy-look. Karaflen er lavet af økovenligt krystalglas uden giftige tilsætningsstoffer, og så kan den tilmed vaskes op i opvaskemaskine

Flere tips om vandkaraffel

 • Wik & Walsøe Alv Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 11307

  Wik & Walsøe Alv Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 11307
  Karaflen fra Wik & Walsøe har et klassisk, enkelt design. Den har et smukt mønster med et magisk strejf. Perfekt til hverdag og finere anledninger. Om karaflen fra Wik & Walsøe- Denne karaffel er en del af Wik & Walsøe-kollektionen.- Karaflen kommer i forskellige modeller.- Kombinér karaflen med et smukt drikkeglas fra Wik & Walsøe. Vedligeholdelse af karaflen- Kan vaskes i vaskemaskine, men håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 31834

  Jonathan Adler Gala Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 31834
  Karaflen fra Jonathan Adler har et unikt design i porcelæn med dekorative læber og et håndtag på siden perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om karaflen fra Jonathan Adler- Unikt design.- Porcelæn.- Dekorative læber.- Håndtag på siden. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Låg Til Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Sort - 25443

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Låg Til Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Sort - 25443
  Rustfrit stål og sort kunststof. Tåler ikke maskineopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc62 Karaffel 0,8 L Ravfarvet - Vandkarafler & Vandkander Glas Amber - 25050125

  &Tradition Collect Sc62 Karaffel 0,8 L Ravfarvet - Vandkarafler & Vandkander Glas Amber - 25050125
  Karaflen fra &tradition har en sofistikeret, elegant fremtoning perfekt til middagsselskaber. Den har et æstetisk tiltalende design med et naturligt, bølget mønster og en smuk, kurvet kant på toppen. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om karaflen fra &tradition- Smukt, tidløst design.- Denne karaffel er en del af &tradition-kollektionen.- Karaflen kommer i 2 forskellige størrelser.- Vælg mellem to forskellige farver.- Kombinér karaflen med Collect glas fra &tradition. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine- Egnet til maskinopvask op til 50°C.- Tåler ikke varme væsker.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • House Doctor Pion Karaffel 18 Cm Hvid / - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Grå - 206260109

  House Doctor Pion Karaffel 18 Cm Hvid / - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Grå - 206260109
  Karaflen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og en oval form perfekt til kolde drikke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en smule i udseende. Om karaflen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Oval form.- Højde: 180 mm.- Diameter: 75 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Spiegelau Perfect Serve Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Klar - 4500158

  Spiegelau Perfect Serve Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Klar - 4500158
  Spiegelau fra Perfect Serve Karaffel, Klar. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Paris Karaffel 2l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Amber - 17501005

  Department Paris Karaffel 2l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Amber - 17501005
  Smuk karaffel fra Department. Karaflen har et karakteristisk mønster som bliver en flot detalje på bordet. Karaflen er fremstillet af mundblæst krystal med bobler som kreere et smukt lys når karaflen fyldes. Tåler kun håndopvask. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Karaffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Krystalglas Klar - 11-3725-0400

  Villeroy & Boch Rose Garden Karaffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Krystalglas Klar - 11-3725-0400
  Karaflen fra Villeroy & Boch har elegant design i krystalglas med smuk form perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om karaflen fra Villeroy & Boch- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Rose Garden.- Findes også som vandglas.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Højde: 230 mm.- Bredde: 120 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Cactus Green - 567996

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Cactus Green - 567996
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Informal Karaffel 1 L Olive - Vandkarafler & Vandkander Glas Olivengrøn - 6402706

  Orrefors Informal Karaffel 1 L Olive - Vandkarafler & Vandkander Glas Olivengrøn - 6402706
  Karaflen fra Orrefors har et moderne, funktionelt design perfekt til alle lejligheder. Den har stilrene detaljer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Den er fremstillet af gennemsigtigt glas med en lille, inkluderet underkop. Designet af Björn Dahlström. Om karaflen fra Orrefors- Perfekt til det moderne hjem.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Aida Raw Vand Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Metallic Brown - 15555

  Aida Raw Vand Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Metallic Brown - 15555
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Fia Mini Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Krystal Hvid - 2699-0100

  Design House Stockholm Fia Mini Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Krystal Hvid - 2699-0100
  Karaflen fra Design House Stockholm har et lille, smukt design i klart krystalglas med en dekorativ bold på toppen. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Nina Jobs. Om karaflen fra Design House Stockholm- Kunstnerisk design.- Praktisk størrelse.- Karaflen findes i 2 forskellige farver. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Saga Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 5018270

  Sagaform Saga Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 5018270
  Karaflen fra Sagaform har et klassisk design i glas med en riflet overflade for et sofistikeret og elegant touch. Den har et grebsvenligt håndtag. Den har en stilren hældetud for en fremragende brugeroplevelse. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om karaflen fra Sagaform- Denne karaffel er en del af Sagaform-kollektionen.- Klassisk design.- Bredt, grebsvenligt håndtag.- Karakteristiske striber.- Kombinér karaflen med et matchende glas fra Sagaform.- Kapacitet: 136 cl.- Diameter: 90 mm.- Bredde: 150 mm.- Højde: 180 mm.- Vægt: 575 g . Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • SINNERUP Cello vandkaraffel (TRANSPERENT, ONESIZE)

  SINNERUP Cello vandkaraffel (TRANSPERENT, ONESIZE)
  Vandkaraffel fra Sinnerup. Rigtig fin vandkaraffel i glas med silikone låg. Brug den i dit køleskab, så du altid har koldt vand stående. Karaflen passer i de fleste køleskabslåger. Karaflen kan også bruges til at servere lækre drinks i, så de bliver præcenteret på en pæn og indbydende måde og nemt kan holdes kolde i køleskabet.
 • Eva Solo Karaffel Med Drypfri Kant - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 567560

  Eva Solo Karaffel Med Drypfri Kant - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 567560
  Karaffel med hældekant i rustfrit stål. Et vel gennemtænkt produkt til servering som tåler både kolde og varme drikke. Karaflen tåler opvaskemaskine . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Paris Karaffel 2l Sort - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Røggrå - 17501001

  Department Paris Karaffel 2l Sort - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Røggrå - 17501001
  Smuk karaffel fra Department. Karaflen har et karakteristisk mønster som bliver en flot detalje på bordet. Karaflen er fremstillet af mundblæst krystal med bobler som kreere et smukt lys når karaflen fyldes. Tåler kun håndopvask. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Nachtmann Punk Karaffel 75cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - 99505

  Nachtmann Punk Karaffel 75cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - 99505
  Kollektionen Punk fra Nachtmann er udviklet i samarbejde med en af verdens ledende kunst og designskoler, Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skabt en iøjnefaldende kollektion fremstillet af krystalglas som skaber en lysende og glitrende atmosfære inspireret af den engelske punk.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 557475

  Eva Solo Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 557475
  Karaflen fra Eva Solo er fremstillet af robust borosilikatglas med en stor kapacitet og en drypfri hældetud. Den har et lufttæt låg i rustfrit stål. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Tools®. Om karaflen fra Eva Solo- Lufttæt låg.- Drypfri hældetud.- Robust materiale. Vedligeholdelse af karaflen- Alle dele kan maskinopvaskes.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Menu New Norm Vinlufter Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Transparent - 4680069

  Menu New Norm Vinlufter Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Transparent - 4680069
  Dekorativ vinpuster fra Menu, der bringer aromaerne af din yndlingsvin. Carafe har en flaske vin og er perfekt til middagen med venner.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Lys Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - 567974

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l Lys Grå - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - 567974
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • &Tradition Collect Sc63 Karaffel 1,2 L Ravfarvet - Vandkarafler & Vandkander Glas Amber - 25050126

  &Tradition Collect Sc63 Karaffel 1,2 L Ravfarvet - Vandkarafler & Vandkander Glas Amber - 25050126
  Karaflen fra &tradition har en sofistikeret, elegant fremtoning perfekt til middagsselskaber. Den har et æstetisk tiltalende design med et naturligt, bølget mønster og en smuk, kurvet kant på toppen. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Designet af Space Copenhagen. Om karaflen fra &tradition- Smukt, tidløst design.- Denne karaffel er en del af &tradition-kollektionen.- Karaflen kommer i 2 forskellige størrelser.- Vælg mellem to forskellige farver.- Kombinér karaflen med Collect glas fra &tradition. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine- Egnet til maskinopvask op til 50°C.- Tåler ikke varme væsker.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Anvend ej slibemiddel eller stærke rengøringsmidler.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Soft Beige - 567998

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Soft Beige - 567998
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Karaffel Holder - Vandkarafler & Vandkander Stål - 4802320

  Holmegaard Perfection Karaffel Holder - Vandkarafler & Vandkander Stål - 4802320
  Carafe står er specielt designet til perfektion karaffel. Efter brug af karaffen skal du skylle det med varmt vand og placere det i stativet med bunden op. På denne måde er det altid rent og klar til den næste servering. Stativet er klædt med silikone, som sparer både karaffen og hylden.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Recycled Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 541046

  Eva Solo Recycled Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 541046
  Karaflen fra Eva Solo har elegant, enkelt design i glas til hverdagsbrug. Den har lufttæt kork for nem anvendelse. Om karaflen fra Eva Solo- Elegant design.- Lufttæt og fremstillet af kork.- Fremstillet af glas.- Kapacitet: 100 cl.- Dybde: 95 mm.- Bredde: 95 mm.- Højde: 235 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Paris Karaffel 2l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Klar - 17501000

  Department Paris Karaffel 2l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Klar - 17501000
  Smuk karaffel fra Department. Karaflen har et karakteristisk mønster som bliver en flot detalje på bordet. Karaflen er fremstillet af mundblæst krystal med bobler som kreere et smukt lys når karaflen fyldes. Tåler kun håndopvask. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, sky

  RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, sky
  En praktisk og stilfuld karaffel fra Steltons serie Cool-it. Karaflen er perfekt til at opbevare i køleskabet med vand, juice, saftevand eller lemonade til de varme sommerdage, eller ethvert andet tidspunkt, hvor du har brug for en kold forfriskning. Kara
 • Marimekko Gabriel Näkki Karaffel 65 Cl - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Hvid - 071590-180

  Marimekko Gabriel Näkki Karaffel 65 Cl - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Hvid - 071590-180
  Karaflen fra Marimekko har et stilrent design i stentøj med store former og et stribet mønster perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Maija Isola. Om karaflen fra Marimekko- Stilrent design.- Store former.- Stribet mønster.- Bredde: 70 mm.- Højde: 180 mm.- Kapacitet: 65.0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Department Karaffel Paris 2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Lilla - 17502021

  Department Karaffel Paris 2 L - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Lilla - 17502021
  Smuk karaffel fra Department. Karaflen har et karakteristisk mønster som bliver en flot detalje på bordet. Karaflen er fremstillet af mundblæst krystal med bobler som kreere et smukt lys når karaflen fyldes. Tåler kun håndopvask. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Georg Jensen Cobra Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3586612

  Georg Jensen Cobra Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 3586612
  Georg Jensen fra Cobra Karaffel, Klar. Vandkarafler & Vandkander Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rig-tig Cool-it Moomin Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Silikone Sky - Z00703-7

  Rig-tig Cool-it Moomin Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Silikone Sky - Z00703-7
  Vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton har tidløst, klassisk design i borosilikatglas med lufttæt kork i silikone for nem anvendelse. Den har muntert mønster. Designet af Francis Cayouette. Om vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton- Muntert, tidløst design.- Enkel brug.- Fremstillet af borosilikatglas og silikone.- Højde: 320 mm.- Diameter: 90 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vandkaraflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo Glas Karaffel Med prop 1 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Træ - 557474

  Eva Solo Glas Karaffel Med prop 1 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Træ - 557474
  Karaffel fra Eva Solo i elegant design som passer til både middagsbordet og køleskabsdøren. Proppen i egetræ er både dekorativ og praktisk. Karaflen tåler opvaskemaskine. Proppen skal vaskes i hånden.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Eva Solo MyFlavour karaffel

  Eva Solo MyFlavour karaffel
  Gør lidt ekstra ud af dit kolde vand. Eva Solo MyFlavour vandkaraflen har et spyd i låget, hvor du kan sætte alt fra citrusfrugter og bær til urter og grøntsager på. Det giver dit vand en helt fantastisk smag og så ser det samtidig enormt dekorativt ud. D
 • Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blå - 6257485

  Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blå - 6257485
  Intermezzo er en elegant glasserie af Erika Lagerbielke med en ikonisk detalje i form af en dråbe. Glaset er lavet af ægte krystalglas og er mundblæst i Sveriges helt eget Småland. Intermezzo-dropen er tilgængelig i to forskellige farver, blå og hvid.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Kosta Boda Line Karaffel 98 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7021562

  Kosta Boda Line Karaffel 98 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7021562
  Den smukke karafe linje kommer fra Kosta Boda. Glasetråden på karaffen tilføjes med hånden og er et tegn på svensk kvalitet håndværk.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosenthal Versace Medusa Luminere Karaffel 2 l - Vandkarafler & Vandkander Klar - 20665-110835-46700

  Rosenthal Versace Medusa Luminere Karaffel 2 l - Vandkarafler & Vandkander Klar - 20665-110835-46700
  Rosenthal fra Versace Medusa Luminere Karaffel 2 l, Klar. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Smoke - 25376

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit Stål Smoke - 25376
  Karaflen fra Rosendahl har elegant design i mundblæst glas med smuk detalje i rustfrit stål perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Egnet til vand, juicer, etc. Om karaflen fra Rosendahl- Elegant design.- Smukke detaljer.- Fremstillet af mundblæst glas og rustfrit stål.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Fra kollektionen Grand Cru.- Diameter: 115 mm.- Højde: 255 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Vandkaraffel

  Rosendahl Grand Cru Vandkaraffel
  Denne fine og verdensberømte vandkaraffel fra Rosendahl Grand Cru serien har et enkelt udtryk, der bidrager til en flot og inspirerende borddækning. Karaflen er fremstillet af blyfrit glas, og så er den udstyret med et flot stålbånd, der giver et moderne
 • Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Violet Blue - 567999

  Eva Solo Køleskabskaraffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Violet Blue - 567999
  Praktisk karaffel fra Eva Solo som kan anvendes til både kolde og varme drikke. Karaflen er designet til at passe i køleskabslågen og kommer med et cover som både holder drikken varm/kold men som også beskytter flader mod kondens. Karaflen findes med covers i flere forskellige farver.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • COOL-IT vandkaraffel 1,5 L - Rose

  COOL-IT vandkaraffel 1,5 L - Rose
 • Stelton Glacier Karaffel + - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 641

  Stelton Glacier Karaffel + - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 641
  Karaflen fra Stelton har inkluderet et drikkeglas i gennemsigtigt glas med en smuk, kunstnerisk bund. Kan anvendes til varme og kolde drikke. Designet af Peter Svarrer. Om karaflen fra Stelton- Karaffel: 1 L.- Drikkeglas: 25 cl.- Perfekt til hverdag og fest. Vedligeholdelse af karaflen- Egnet til maskinopvask op til 55°C.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Kosta Boda Viva Karaffel + - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7082006

  Kosta Boda Viva Karaffel + - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7082006
  Karaflen fra Kosta Boda har et smukt look med traditionelle funktioner, passende til den moderne borddækning. Den har fine detaljer perfekt til hverdag og fest. Den har et inkluderet glas. Designet af Matti Klenell. Om karaflen fra Kosta Boda- Karaffel: 90 cl.- Glas: 20 cl.- Denne karaffel er en del af Kosta Boda-kollektionen. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rig-tig Cool-it Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - Z00071-8

  Rig-tig Cool-it Vandkaraffel 1,5 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrå - Z00071-8
  Vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton har stilrent, tidløst design i glas med lufttæt kork i silikone for nem anvendelse. Den har bæredygtigt materiale. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Francis Cayouette. Om vandkaraflen fra RIG-TIG by Stelton- Praktisk, stilren vandkaraffel.- Bæredygtigt materiale.- Fra kollektionen COOL-IT.- Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice.- Vandkaraflen findes i forskellige farver.- Højde: 320 mm.- Kapacitet: 150.0 cl.- Fremstillet af glas og silikone.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vandkaraflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Waterford Signature Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Klar - 101103

  Waterford Signature Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Klar - 101103
  Waterford fra Signature Karaffel. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, rosa

  RIG-TIG Cool-it vandkaraffel, 1,5 liter, rosa
  En praktisk og stilfuld karaffel fra Steltons serie Cool-it. Karaflen er perfekt til at opbevare i køleskabet med vand, juice, saftevand eller lemonade til de varme sommerdage, eller ethvert andet tidspunkt, hvor du har brug for en kold forfriskning. Kara
 • Kosta Boda All About You Karaffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7081700

  Kosta Boda All About You Karaffel 1l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 7081700
  Alt om dig er en karaffel fra Kosta Boda, designet og med en illustration af mode Illustrator Sara Woodrow.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 0,9 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25043

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Karaffel 0,9 l - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 25043
  Blyfrit glas og rustfrit stål. Tåler maskineopvask, max. 50-55 grader.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Muubs Furo Karaffel 12x28 Cm Røget - Vandkarafler & Vandkander Glas Smoked - 9520000105

  Muubs Furo Karaffel 12x28 Cm Røget - Vandkarafler & Vandkander Glas Smoked - 9520000105
  Karaflen fra Muubs har et organisk design i glas med en smuk form. Vælg mellem to forskellige farver. Om karaflen fra Muubs- Fra kollektionen Furo.- Organisk design.- Kombinér karaflen med et Furo glas fra Muubs.- Diameter: 120 mm.- Højde: 280 mm.- Karaflen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Riedel Ultra Karaffel 123 Cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - R-2400/14

  Riedel Ultra Karaffel 123 Cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - R-2400/14
  For dekanterende vin viser du den gamle vin respekt og den yngre vin tillid ifølge Christian Mouleix. Ultra Decanter er lavet i mouthblown Lead Crystal, som gør hver Decanter UNICE. Med et køligt design er dekanteren 22,5 cm høj og holder 123cl vin.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Marimekko Sukat Makkaralla Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Aqua - 071654-700

  Marimekko Sukat Makkaralla Karaffel - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Aqua - 071654-700
  Karaflen fra Marimekko har et pænt design i mundblæst glas med en unik form med en hældetud. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Anu Penttinen. Om karaflen fra Marimekko- Pænt design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Unik form.- Højde: 230 mm.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
ilead