Gløgkrus

I vent på julen og i løbet af julefester, drikker vi i Skandinavien meget gløg. Hvert år findes nye smager og krydder. Den klassiske krydderier går altid hjem, uanset om det er alkogløg eller saftgløg.

Her har vi samlet populære gløgkrus fra kendte designermærker. Klikke for at se et større billede og lære mere om produktet.

Populær i gløgkrus

 • Gløgstempel i glas samt varmeholder i smedejern

  Gløgstempel i glas samt varmeholder i smedejern
 • Gløgg/Mulled Wine Glas 4-pak

  Gløgg/Mulled Wine Glas 4-pak
 • Gløgg krus Nisse-nissefamilie 4-pak

  Gløgg krus Nisse-nissefamilie 4-pak
  Gløgg krus Nisse-nissefamilie 4-pak 16 cl Dorre med 4 forskellige motiver af nissefamilien trykt på siden af ​​krusene. Med disse stilrene gløggkrus serverer du gløggen på en meget flot og tiltalende måde. Velegnet til at servere en masse andet godt i, perfekt størrelse til at drikke en varm æggetoddy fra m.m. Volumen: 16 cl Højde: 85 mm Bredde: 70 mm Kan vaskes i hånden, tåler ikke maskinvask
 • Gløggkrus Fager snestjerne 4-pak 25 cl Dorre

  Gløggkrus Fager snestjerne 4-pak 25 cl Dorre
  Gløggkrus Smuk snestjerne fra det svenske designfirma Dorre. Med dette stilrene glaskrus serverer du gløggen på en meget flot og tiltalende måde. Velegnet til at servere en masse andet godt i, perfekt størrelse til at drikke en varm æggetoddy fra m.m. Volumen: 25 cl Kan vaskes i hånden, tåler ikke maskinvask

Flere tips om gløgkrus

 • Ernst Gløggkrus 6 cm

  Ernst Gløggkrus 6 cm
  Nyd de dejlige vinteraftener ved at servere gløgg eller andre varme vinterdrikke i gløggkruset fra ERNST. Kruset har et stilrent, lige design i glas, der giver et æstetisk udtryk på bordet og passer i alle typer hjem. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Rosita Gløggkande glas sort smed plads 1L

  Rosita Gløggkande glas sort smed plads 1L
 • Snefnug Gløggkande 1,3 L Sort/Glas

  Snefnug Gløggkande 1,3 L Sort/Glas
 • Rörstrand Swedish Grace Gløggkrus 10 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Gløggkrus 10 cl.
  Et gløggkrus fra serien Swedish Grace Vinter fremstillet af Rörstrand. En stilfuld og klassisk porcelænskop designet i 1930'erne af Louise Adelborg. Kruset rummer op til 10 cl. Kan vaskes i opvaskemaskine og anvendes i mikrobølgeovn.
 • Wik & Walsøe Julemorgen Gløggkrus 2-pak 15 Cl - Glöggkrus Benporcelæn Hvid - 55404

  Wik & Walsøe Julemorgen Gløggkrus 2-pak 15 Cl - Glöggkrus Benporcelæn Hvid - 55404
  Gløggkruset fra Wik & Walsøe har et herligt, elegant design i benporcelæn med transparent, skinnende udseende og et smukt mønster perfekt til jul. Om gløggkruset fra Wik & Walsøe- Dette gløggkrus er en del af Wik & Walsøe-kollektion.- Perfekt til festlige lejligheder.- Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vedligeholdelse af gløggkruset- Kan vaskes i vaskemaskine, men håndvask er anbefalet.. Køb Glöggkrus og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Gløggkrus snestjerne 2-pak 13 cl Dorre

  Gløggkrus snestjerne 2-pak 13 cl Dorre
  Glögg krus Snöstjärna 2-pak 13 cl fra det svenske designfirma Dorre. Med dette stilrene glaskrus serverer du gløgg på en meget flot og tiltalende måde. Disse stilfulde gløggglas har isolerende dobbeltvægge, der holder drinken varm i længere tid. Velegnet til at servere mange andre gode ting i, perfekt størrelse til at drikke en varm æggetoddy ud af mm. Volumen: 13 cl Højde: 65 mm Håndvask, tåler ikke opvaskemaskine
 • Ernst Gløggkrus - Glöggkrus Stentøj Sand - 246051

  Ernst Gløggkrus - Glöggkrus Stentøj Sand - 246051
  Gløggkrus fra Ernst Kirchsteiger i stentøj med et distinkt, prikket mønster perfekt til espresso og gløgg. Kombinér gløggkruset med teskeer fra Ernst Kirchsteiger. Om gløggkruset fra Ernst Kirchsteiger- Kombinér gløggkruset med teskeer fra Ernst Kirchsteiger.- Findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af gløggkruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Glöggkrus og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Gløggkrus 2-pak Elf Family - Glöggkrus Benporcelæn Hvid - 2138-0109

  Design House Stockholm Elsa Beskow Gløggkrus 2-pak Elf Family - Glöggkrus Benporcelæn Hvid - 2138-0109
  Gløggkruset fra Design House Stockholm har en smuk illustration med naturinspireret udseende. Det er fremstillet af slidstærkt benporcelæn for at holde i mange år. Gløggkruset har en lille, praktisk størrelse perfekt til espresso og gløgg. 2-pak. Designet af Catharina Kippel. Om gløggkruset fra Design House Stockholm- Fremstillet af benporcelæn.- Smuk illustration.- Findes også som bakke.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 10 cl. Vedligeholdelse af gløggkruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Glöggkrus og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Gløggkrus - Glöggkrus Stentøj Vanilje - 246063

  Ernst Gløggkrus - Glöggkrus Stentøj Vanilje - 246063
  Gløggkrus fra Ernst Kirchsteiger i stentøj med et distinkt, prikket mønster perfekt til espresso og gløgg. Kombinér gløggkruset med teskeer fra Ernst Kirchsteiger. Om gløggkruset fra Ernst Kirchsteiger- Kombinér gløggkruset med teskeer fra Ernst Kirchsteiger.- Findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af gløggkruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Glöggkrus og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Esther Espresso- & Gløggkrus Dobbeltvægget 2-pak 80 ml

  Esther Espresso- & Gløggkrus Dobbeltvægget 2-pak 80 ml
 • Ernst Gløggkrus Klart - Glöggkrus Glas Transparent - 245014

  Ernst Gløggkrus Klart - Glöggkrus Glas Transparent - 245014
  Gløggkrus fra Ernst Kirchsteiger i klart glas med en minimalistisk fremtoning perfekt til espresso og gløgg. Kombinér gløggkruset med teskeer fra Ernst Kirchsteiger. Om gløggkruset fra Ernst Kirchsteiger- Kombinér gløggkruset med teskeer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af gløggkruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Glöggkrus og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Snöstjärna Dobbeltvægget gløggkrus 13 cl Klar

  Snöstjärna Dobbeltvægget gløggkrus 13 cl Klar
ilead