Kaffekopper

Velkommen til at kigge på nogle af de smukkeste kaffekopper, der er at købe. Vi har lavet et godt galleri med billeder af kaffekopper fra de mest kendte mærker.

Populær i kaffekopper

Flere tips om kaffekopper

 • Santi kaffekop blå

  Santi kaffekop blå
  Santi kaffekop blå er en lækker kaffekop fra Modern House uden øre. Santi kaffekop er lavet af porcelæn og har et flot mønster af lodrette linjer. Et passende krus til både hverdagsbrygget kaffe, en cremet cappuccino eller hvorfor ikke til en Irish Coffee? Farve: blå Materiale: porcelæn Højde: 8,5 cm Volumen: 28cl
 • Kaffekop Nordic Sand, 15 cl

  Kaffekop Nordic Sand, 15 cl
 • Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Iris

  Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Iris
  Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Iris. Design: Anja Vang Kragh. Tåler ikke opvaskemaskine.
 • Bodum Douro Krus 2-pak Dobbeltvægget t - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 12059-03

  Bodum Douro Krus 2-pak Dobbeltvægget t - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 12059-03
  Kruset fra Bodum har elegant, klassisk design i porcelæn med skinnende, glat overflade perfekt til både varme og kolde drikke. Det har slidstærkt materiale til at holde i generationer. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om kruset fra Bodum- Fra kollektionen Douro.- Findes også som skål.- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Kruset sælges i 2-pak.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl J - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017156

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl J - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017156
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Ceramic Workshop Krus 35 Cl Svale - Kaffekopper Stentøj Mørkeblå - 18511

  Aida Ceramic Workshop Krus 35 Cl Svale - Kaffekopper Stentøj Mørkeblå - 18511
  Dette krus fra Aida tilhøre serien Ceramic Workshop. Serien består af stentøj med reaktivt glasering. Inspirationen til serien kommer fra fuglenes smukke sang på varme sommerdage i Danmark. Kruset findes i tre forskellige farver. Vælg mellem følgende farver: Svale: Mørkeblå Mejse: Mørkegrøn Lærke: Grågrøn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ulio Kaffekop i sølv

  Ulio Kaffekop i sølv
  Ulio Kaffekop i sølv fra Modern House. Kaffekop med øre i klassisk design. Koppen i skinnende sølv med hvid kant på toppen giver kaffeøjeblikket et strejf af luksus. Materiale: porcelæn Indeholder 350 ml H: 9 cm Ø: 9 cm  
 • Design Letters Favourite Kop Granddad - Kaffekopper Benporcelæn Blågrøn - 10101008DGGRANDDAD

  Design Letters Favourite Kop Granddad - Kaffekopper Benporcelæn Blågrøn - 10101008DGGRANDDAD
  Koppen fra Design Letters er fremstillet af benporcelæn i høj kvalitet med en mat glasering og en graveret tekst. Den har et lille, komfortabelt håndtag. En perfekt gave. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Fremstillet af benporcelæn.- Graverede bogstaver.- Mat finish.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Diameter: 80 mm.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Stilren typografi.- Til både varme og kolde drikke.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Prunus Kaffekop m. underkop konisk

  Prunus Kaffekop m. underkop konisk
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl gråt - Kaffekopper Porcelæn Antracit - 1017519

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl gråt - Kaffekopper Porcelæn Antracit - 1017519
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porcelæn med en moderne følelse. Det har dekorative riller med håndmalede detaljer og et betræk i silikone for et bedre greb. Servér kaffe med charme. Designet af H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er værdsat for de dekorative design- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 85 mm.- Højde: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alfabet Krus I

  Royal Copenhagen Alfabet Krus I
  Forkæl dig selv, eller en du holder af, med dette elegante og personlige krus fra Alfabet Kollektionen. Kruset har smukke, klassiske dekorationer, der er inspireret af det musselmalede mønster. Det håndmalede bogstav giver kruset en helt særlig og personlig værdi. Det kunstneriske krus er udstyret med den traditionelle, høje hank fra 1884, der skaber harmoni og gør det ekstra bemærkelsesværdigt. Brug kruset til en forfriskende varm drik efter en lang dag - eller server en kold drik på de varme dage. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Cheetah Brown - Kaffekopper Keramik Brun - 1062496

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Cheetah Brown - Kaffekopper Keramik Brun - 1062496
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Krus Gul 33 cl

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Krus Gul 33 cl
  Det velkendte og klassiske Rhombe stel har fået en tur med farvepenslen - og i samarbejde med designduoen Stilleben er der nøje udvalgt de smukkeste farver, der bringer liv og glæde til ethvert selskab. Hver eneste del af Rhombe Color stellet har fået sin helt egen farve, så man kan mixe og matche farverne lige som man ønsker. Det fine mønster, der pryder koppen er fundet i arkiverne hos Lyngby Porcelæn, og giver et elegant og stilrent look. Gå på opdagelse i Rhombe Color universet og sammensæt dit eget stel.
 • Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Gul - EA260H

  Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Gul - EA260H
  Koppen fra Mateus har en bølget stil i keramik med et blødt formsprog med inspiration fra havet. Den har en sofistikeret, munter balance med en taktil, håndmalet overflade perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Om koppen fra Mateus- Oyster er værdsat for det håndlavede design- Oyster er også værdsat for det bløde formsprog.- Koppen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Fra kollektionen Oyster.- Højde: 70 mm.- Diameter: 175 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Inspireret af et hav. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine- Fryseegnet.- Tåler mikroovn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Kop 30 Cl 2 Stk. - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1011708

  Rörstrand Ostindia Kop 30 Cl 2 Stk. - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1011708
  To smukke krus fra Rörstrands serie Ostindia, designet af Anna Lerinder. Ostindia er inspireret af fragmenter af gammel kinesisk porcelæn, fundet på et skibsvrag ud for Göteborg i 1746. 186 år senere var det kinesiske fragment model for det nye spisestel med et nu klassiske design.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekop 150 ml., 6 stk. Rose

  Loveramics Egg Flat White kaffekop 150 ml., 6 stk. Rose
  Den klassiske flat white er en favorit hos mange kaffedrikkere, og derfor skal den naturligvis også have sin egen kop. Denne kop fra Loveramics tidsløse Egg-kollektion er fremstillet af porcelæn, som brændes ved 1300°C for at blive stærkt, farvestrålende
 • Georg Jensen Bernadotte Termokop 20 Cl 2-pak - Kaffekopper Krystal Klar - 10019638

  Georg Jensen Bernadotte Termokop 20 Cl 2-pak - Kaffekopper Krystal Klar - 10019638
  Termokoppen fra Georg Jensen har elegant look i porcelæn med riflet mønster for at holde din kaffe eller te varm længere. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Thailand. Om termokoppen fra Georg Jensen- Fra kollektionen Bernadotte.- Fremstillet i Thailand.- Kapacitet: 20.0 cl. Vedligeholdelse af termokoppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Colorit Krus 25 Cl Light Green - Kaffekopper Stentøj Lysegrøn - 1265

  Knabstrup Keramik Colorit Krus 25 Cl Light Green - Kaffekopper Stentøj Lysegrøn - 1265
  Kruset fra Knabstrup Keramik er fremstillet af stentøj med en smuk, riflet, underside kant perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Knabstrup Keramik- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Lys Rosa - 1057091

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Lys Rosa - 1057091
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porcelæn med en moderne følelse. Det har dekorative riller med håndmalede detaljer og et betræk i silikone for et bedre greb. Servér kaffe med charme. Designet af H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er værdsat for de dekorative design- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 85 mm.- Højde: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bodum Douro Krus 2-pak Dobbeltvægget Matsort - Kaffekopper Porcelæn Mat Sort - 12059-259

  Bodum Douro Krus 2-pak Dobbeltvægget Matsort - Kaffekopper Porcelæn Mat Sort - 12059-259
  Kruset fra Bodum har elegant, klassisk design i porcelæn med skinnende, glat overflade perfekt til både varme og kolde drikke. Det har slidstærkt materiale til at holde i generationer. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om kruset fra Bodum- Fra kollektionen Douro.- Findes også som skål.- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Kruset sælges i 2-pak.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl Powder - Kaffekopper Porcelæn Powder Pink - 10-4868-9353

  Villeroy & Boch Coffee To Go Krus 35 Cl Powder - Kaffekopper Porcelæn Powder Pink - 10-4868-9353
  Kruset fra Villeroy & Boch har iøjnefaldende udseende med en elegant følelse perfekt til kontoret, skolen eller hjemmet. Det er fremstillet af højkvalitets porcelæn med et drypfrit låg i silikone. Dette produkt er et miljøvenligt valg. Om kruset fra Villeroy & Boch- Findes også som mindre krus.- Miljøvenligt design.- Kan bruges både hjemme og på farten.- Fremstillet af porcelæn og silikone. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Green Blue - Kaffekopper Porcelæn Grønblå - 1016823

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Green Blue - Kaffekopper Porcelæn Grønblå - 1016823
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porcelæn med en moderne følelse. Det har dekorative riller med håndmalede detaljer og et betræk i silikone for et bedre greb. Servér kaffe med charme. Designet af H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er værdsat for de dekorative design- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 85 mm.- Højde: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Double Wall Krus 25 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Black - 14911

  Aida Raw Double Wall Krus 25 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Black - 14911
  Kopperne fra Aida har et skandinavisk design i stentøj. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kopperne fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse kopper er en del af Aida-kollektion. Vedligeholdelse af kopperne- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus 30cl Misa - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1052344

  Arabia Mumi Krus 30cl Misa - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1052344
  Mumi krus Misa fra Arabia er prydet med motiver taget fra den klassiske bog "Misas klagesang" fra 1956. De originale tegninger er tegnet af Tove Jansson.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Eden Krus 34cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1019758

  Rörstrand Eden Krus 34cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1019758
  Eden Krus fra Rörstrand. Denne krus blev udformet år 1960 af Sigrid Richter for Rörstrand. Det charmerende retro mønster repræsenterer et hakket æble og er så populært nu som det var i 60'erne. Efter en stemme er Eden blevet folks yndlingsmønster på fire årtier.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blueline Kop 28 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1058878

  Royal Copenhagen Blueline Kop 28 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1058878
  Koppen fra Royal Copenhagen er fremstillet af profileret porcelæn med en tynd, håndmalet linje langs kanten. Den har et smukt tofarvet design med et iøjnefaldende logo i bunden. Den har et tidløst udtryk perfekt til alle lejligheder. Om koppen fra Royal Copenhagen- Blå, håndmalet linje.- Iøjnefaldende logo.- Fra kollektionen Blueline.- Fremstillet af porcelæn.- Profileret overflade. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl t / Himmelblåt - Kaffekopper Stentøj Hvid - 070741-151

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl t / Himmelblåt - Kaffekopper Stentøj Hvid - 070741-151
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 25 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Msy Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Kanel - ECN06MSY

  Mateus Msy Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Kanel - ECN06MSY
  Dette krus er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rice kopper 20 Cl 6-pak - Kaffekopper Melamin Multi - MELCU-6ZSFAV

  Rice kopper 20 Cl 6-pak - Kaffekopper Melamin Multi - MELCU-6ZSFAV
  Melaminkopperne fra Rice har et alsidigt design i slidstærkt melamin perfekt til både indendørs og udendørs brug. De har seks forskellige, herlige farver for at lysne borddækningen op med en praktisk størrelse perfekt til børn. Om melaminkopperne fra Rice- Fremstillet af melamin.- Stærkt, holdbart materiale.- 6 herlige farver.- Alsidigt design.- Kapacitet: 20 cl. Vedligeholdelse af melaminkopperne- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosenthal Maria Mochakop Og Underkop 8 Cl - Kaffekopper Hvid - 10430-800001-14720

  Rosenthal Maria Mochakop Og Underkop 8 Cl - Kaffekopper Hvid - 10430-800001-14720
  1x espressokop 8 cl, 1x underkop 120 mm. Tåler maskineopvask og microovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 12 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14101

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 12 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14101
  Koppen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Brun - 070212-890

  Marimekko Oiva Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Brun - 070212-890
  Krus fremstillet af smukt brunt stentøj med naturlig rå overflade. Oiva krus tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Kruset er håndlavet og hvert eksemplar er unikt.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rig-tig Mix'n'match Mugs 4 Pcs - Kaffekopper Stentøj Blå - Z00141

  Rig-tig Mix'n'match Mugs 4 Pcs - Kaffekopper Stentøj Blå - Z00141
  Dette sæt med krus fra rig-TIG er perfekt til dem, der elsker personlige og farverige detaljer. Sættet indeholder fire krus i stentøj med forskellige former og pastellfarver. Inspirationen kommer fra loppemarkeder, og er designet til at skille sig ud fra mængden. Karakteristika: Lavet af glaserede stentøjsholdninger 30 cl kommer i farverne blå, gul, lyserød og grøn. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop tulipan 27 cl

  Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop tulipan 27 cl
  Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Tulipan. Tulipanen er symbolet på den perfekte kærlighed og tanken udspringer fra legenden om en prins der red sig selv og sin hest ud over en klippe da han hørte om mordet på sin elskede og tulipaner herefter sprang ud ved hver af hans bloddråbe. Koppens udtryk: Du betyder alt for mig.Tåler ikke opvaskemaskine.
 • Royal Copenhagen Princess Thermal Mug 26 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027465

  Royal Copenhagen Princess Thermal Mug 26 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027465
  Dette termiske krus tilhører serien prinsesse fra Royal Copenhagen. Med sit enkle og romantiske design passer dette krus perfekt til både hverdag og finere lejligheder. Er rart at kombinere med andre produkter fra serien for en smuk bordindstilling. Lavet af porcelæn og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kop 2-pak Jade Green - Kaffekopper Borosilicate Glass Jadegrøn - 541346

  Hay Borosilicate Kop 2-pak Jade Green - Kaffekopper Borosilicate Glass Jadegrøn - 541346
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14441076

  Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14441076
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Girls - Kaffekopper Emalje Rosa - 1711-025-03

  Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Girls - Kaffekopper Emalje Rosa - 1711-025-03
  Muurla fra Moomin Enamel Mug 25 cl, Girls. Kaffekopper Rosa Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, E

  RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, E
  Et sjovt og kreativt krus fra RIG-TIGs Mumi ABC-serie. Hvert krus har et motiv, der forestiller et bogstav i alfabetet mellem A-Z med inspiration fra Tove Janssons elskede mumitrolde. Tanken bag motiverne er at introducere børn til alfabetet samt vække
 • Aida Raw Krus 30cl - Kaffekopper Stentøj Northern Green - 15702

  Aida Raw Krus 30cl - Kaffekopper Stentøj Northern Green - 15702
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Double Wall Krus 25 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Grey - 14901

  Aida Raw Double Wall Krus 25 Cl 6-pak - Kaffekopper Stentøj Nordic Grey - 14901
  Kopperne fra Aida har et skandinavisk design i stentøj. Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kopperne fra Aida- Håndlavet.- Høj kvalitet.- Ridsefast glasering.- Disse kopper er en del af Aida-kollektion. Vedligeholdelse af kopperne- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Eyes Krus t - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 31833

  Jonathan Adler Muse Eyes Krus t - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 31833
  Kruset fra Jonathan Adler har et unikt design i porcelæn med dekorative øjne og et håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Jonathan Adler- Unikt design.- Porcelæn.- Dekorative øjne.- Håndtag på siden. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14164

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14164
  Kruset fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Det er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om kruset fra Heirol- Dette krus er en del af Heirol-kollektionen.- Kruset findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Colorit Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 1260

  Knabstrup Keramik Colorit Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 1260
  Kruset fra Knabstrup Keramik er fremstillet af stentøj med en smuk, riflet, underside kant perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Knabstrup Keramik- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Morgenkop & Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041041230

  Villeroy & Boch Mariefleur Grå Basic Morgenkop & Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041041230
  Porcelæn. Opvaskemaskine og mikroovnsikker. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Sort - 071605-190

  Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Sort - 071605-190
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et ikonisk mønster perfekt til morgenbordet. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Maija Louekari. Om tallerkenen fra Marimekko- Krus er inkluderet.- Tallerkener er inkluderet.- Fra kollektionen Siirtolaputarha.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tekop Med Håndtag 45 Cl - Kaffekopper Stentøj Cream - 14533469

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla Tekop Med Håndtag 45 Cl - Kaffekopper Stentøj Cream - 14533469
  Tekoppen fra Broste Copenhagen har rustikt, moderne design i håndglaseret stentøj perfekt til både varme og kolde drikke. Den har praktisk håndtag på siden for nem anvendelse. Den har spættet mønster med smukke detaljer. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tekoppen fra Broste Copenhagen- Fremstillet af stentøj.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Nordic Vanilla.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tekoppen- Egnet til maskinopvask op til 65°C.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Kop 25 Cl / Hvid - Kaffekopper Stentøj Sort - 070741-190

  Marimekko Oiva/unikko Kop 25 Cl / Hvid - Kaffekopper Stentøj Sort - 070741-190
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 25 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Rosa - EBR116AB

  Mateus Bubbles Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Rosa - EBR116AB
  Krus fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, tallerkener, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Portmeirion Wrendale Krus 31 Cl Room For A Small One - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMTB5629-XT

  Portmeirion Wrendale Krus 31 Cl Room For A Small One - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMTB5629-XT
  Wrendale er en uimodståelig kollektion af krus, skåle, fade og kander. Kollektionen er designet af kunstneren Hannah Dale, som også er kvinden bag Wrendale Designs. Serien er inspireret af naturens og dyrenes verden og er dermed den perfekte gave til dyreelskere.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosenthal Maria Kaffekop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 10430-800001-14742

  Rosenthal Maria Kaffekop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 10430-800001-14742
  Tåler maskineopvask og microovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Moomin Abc Kop C 20 cl

  RIG-TIG Moomin Abc Kop C 20 cl
  Sødeste Moomin kop fra kollektionen mellem RIG-TIG og Stelton. Kopperne findes i forskellige bogstaver med forskellige figurer fra den elskede tegneserie Mumi. Alfabetets design til serien RIG-TIG x Moomin ABC er baseret på forfatteren Tove Janssons originale skrift. Serien er perfekt til hverdagsbrug, men kan også være en skøn gave til barnedåben, børnefødselsdagen eller lignende. Kopperne er fri for BPA, phtalater og andre skadelige stoffer. Hver Mumi har desuden sin egen historie; hvis du tager testen, finder du måske også andre spændende og søde Mumi ting, der passer lige netop til din Moomin karakter og samlesættet derhjemme.
ilead