Kaffekopper

Velkommen til at kigge på nogle af de smukkeste kaffekopper, der er at købe. Vi har lavet et godt galleri med billeder af kaffekopper fra de mest kendte mærker.

Populær i kaffekopper

Flere tips om kaffekopper

 • Villeroy & Boch Crafted Denim Krus 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Brun - 19-5168-1300

  Villeroy & Boch Crafted Denim Krus 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Brun - 19-5168-1300
  Kruset fra Villeroy & Boch har stilrent, rustikt design i porcelæn perfekt til både varme og kolde drikke. Det har glaseret, håndlavet look med højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Fremstillet af premium porcelæn.- Højkvalitets materiale.- Findes også som tallerken.- Fra kollektionen Crafted Denim.- Diameter: 93 mm.- Vægt: 200 g .- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl M - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017158

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl M - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017158
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Krus 33 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 201972

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Krus 33 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 201972
  Kruset fra Lyngby Porcelæn har moderne, farverigt design i porcelæn med praktisk håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Lyngby Porcelæn- Farverigt design.- Praktisk håndtag.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 105 mm.- Diameter: 85 mm.- Kapacitet: 33 cl.- Fremstillet af porcelæn.- Kruset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Rhombe Color. Vedligeholdelse af kruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Trio Legio kop 30 cl

  Eva Trio Legio kop 30 cl
  Eva Trio Legio cappuccino kop. Volume: 30 cl. Design: Ole Palsby.
 • RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, S

  RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, S
  Et sjovt og kreativt krus fra RIG-TIGs Mumi ABC-serie. Hvert krus har et motiv, der forestiller et bogstav i alfabetet mellem A-Z med inspiration fra Tove Janssons elskede mumitrolde. Tanken bag motiverne er at introducere børn til alfabetet samt vække
 • Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Grøn - EQ260H

  Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Grøn - EQ260H
  Koppen fra Mateus har en bølget stil i keramik med et blødt formsprog med inspiration fra havet. Den har en sofistikeret, munter balance med en taktil, håndmalet overflade perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Om koppen fra Mateus- Oyster er værdsat for det håndlavede design- Oyster er også værdsat for det bløde formsprog.- Koppen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Fra kollektionen Oyster.- Højde: 70 mm.- Diameter: 175 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Inspireret af et hav. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine- Fryseegnet.- Tåler mikroovn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl Mom - Kaffekopper Benporcelæn Rosa - 10101002NUDEMOM

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl Mom - Kaffekopper Benporcelæn Rosa - 10101002NUDEMOM
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Contrast Krus Caribien 33 cl

  Royal Copenhagen Contrast Krus Caribien 33 cl
  Et flot og praktisk krus, når der skal hygges med en kop varm te, kaffe eller kakao. Den praktiske og bløde silikone gør kruset nemt at holde om – og holde af. Kruset kan også benyttes til kolde drikke eller anretning af en skøn dessert, hvis man er mere til det. Contrast-serien indeholder krus i spraglede og kontrastfyldte farver, så du let kan mixe og matche, som det passer dig. Kruset kan sprede humør ved bordet eller give lidt ekstra farve på køkkenhylden. Det anbefales at tage silikonen af inden kruset vaskes. Både krus og silikone kan tåle opvaskemaskine.
 • Royal Copenhagen Blue Elements Multi Kop 25cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017047

  Royal Copenhagen Blue Elements Multi Kop 25cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017047
  2-pak med elementer krus fra Royal Copenhagen. Subtile, rene og innovative er ordene bag det serieelement, som Louise Campbell har designet. Disse minimalistiske krus har flere anvendelser, og er et perfekt supplement til hver spisebord.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Moomin Abc Kop J

  RIG-TIG Moomin Abc Kop J
  Sød Moomin kop fra RIG-TIG x Stelton, med forskellige bogstaver og figurer, fra den elskede tegneserie Mumi. Alfabetet til serien RIG-TIG x Moomin ABC er baseret på forfatteren Tove Janssons originale skrift. Serien er perfekt til hverdagsbrug, men kan også være en skøn gave til barnedåben, børnefødselsdagen eller lign. Fri for BPA, phtalater og andre skadelige stoffer.
 • Marimekko Oiva/alku Kaffekopper 20 Cl 2-pak Terra / e - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071114-810

  Marimekko Oiva/alku Kaffekopper 20 Cl 2-pak Terra / e - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071114-810
  Kaffekopperne fra Marimekko har et pænt look i stentøj med et bønneformet, ikonisk mønster og en håndmalet kant perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Originaldesign fra 2017. Om kaffekopperne fra Marimekko- Oiva/Alku er værdsat for de pæne design- Oiva/Alku er også værdsat for det ikoniske mønster.- Fra kollektionen Alku.- Fremstillet i Thailand.- Højde: 70 mm.- Kapacitet: 20,0 cl.- Diameter: 75 mm. Vedligeholdelse af kaffekopperne- Ovnsikre.- Fryseegnede.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Tulip Café Lattekop 280ml., 6 stk., mørkeblå

  Loveramics Tulip Café Lattekop 280ml., 6 stk., mørkeblå
  Denne fine café lattekop fra Loveramics' Tulip-kollektion har, som navnet antyder, fået sin fine form fra tulipanen. Den smalle bund og den brede åbning fremhæver kaffens aroma og giver desuden koppen et retroinspireret udtryk, som pynter flot på bordet.
 • Ernst Citat Krus "Tid" - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 243128

  Ernst Citat Krus
  Ernst-citat på svensk: "Man kan fråga sig vad vi spar all tid till" (Man kan spørge sig selv, hvad man sparer sin tid til).. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kop 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass White Swirl - 541003

  Hay Borosilicate Kop 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass White Swirl - 541003
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 65 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Filippa K Kaffe/tekop 2 Stk Deco - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1012064

  Rörstrand Filippa K Kaffe/tekop 2 Stk Deco - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1012064
  Kop fra Rörstrand designet i samarbejde med det svenske modehus Filippa K med en vision om at kombinere fornemmelsen af tekstil med porcelæn. Samarbejdet blev en succes og nu præsenterer Rörstrand nye dekorationer som kombineres flot med eksisterende kollektioner. Filippa K består af kopper, skåle og tallerkener. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mumi By Arabia Krus Ninni 0,30L

  Mumi By Arabia Krus Ninni 0,30L
  Ved køb af dette produkt går 10 kr. til Red Barnet Mumi by Arabia krus 30 cl Ninni Pudder Motivet tager udgangspunkt i Tove Janssons historie "Det usynlige barn" hvor Mumifamilien tager imod Ninni, et lille vanrøgtet pige - som er blevet usynlig. Hun er bange for at tale, lege og endda at le. Hendes eneste lyd er fra en klokke der fortæller hvor hun er henne. Da familien tager hende til sig med varme og venlighed og viser omsorg får Ninni mere og mere selvtillid og især tillad til andre igen. Lidt efter lidt kan man se et par små fødder og tynde ben - men stadig ikke ansigtet. Den nysgerrige og meget opmærksomme Mumitrold gør alt for at hjælpe og opmuntre Ninni der tilsidst finder modet til at vise sine følelser. Hun bliver så vred og griner så meget at jorden under hende ryster. Det usynlige barn er en historie om hvor vigtigt det er at se og blive set.
 • Carolina Gynning Slice Of Life Krus 35cl /hvid - Kaffekopper Porcelæn Sort - 776619

  Carolina Gynning Slice Of Life Krus 35cl /hvid - Kaffekopper Porcelæn Sort - 776619
  Carolina Gynning fra Slice Of Life Krus 35cl, Sort/Hvid. Kaffekopper Sort Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Wild Woman Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Guld - 776624

  Carolina Gynning Wild Woman Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Guld - 776624
  Kruset fra Carolina Gynning har smukt design i benporcelæn med kunstnerisk motiv til både varme og kolde drikke. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Indien. Designet af Carolina Gynning. Om kruset fra Carolina Gynning- Findes også som vinglas.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Kruset findes i forskellige farver.- Højde: 110 mm.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 35.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color Krus Blå 33 cl

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color Krus Blå 33 cl
  Det velkendte og klassiske Rhombe stel har fået en tur med farvepenslen - og i samarbejde med designduoen Stilleben er der nøje udvalgt de smukkeste farver, der bringer liv og glæde til ethvert selskab. Hver eneste del af Rhombe Color stellet har fået sin helt egen farve, så man kan mixe og matche farverne lige som man ønsker. Det fine mønster, der pryder koppen er fundet i arkiverne hos Lyngby Porcelæn, og giver et elegant og stilrent look. Gå på opdagelse i Rhombe Color universet og sammensæt dit eget stel.
 • Rörstrand Ostindia Kaffekop & Underkop - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1011700

  Rörstrand Ostindia Kaffekop & Underkop - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1011700
  Hvidt porcelæn med blå blomster.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl t / Pulver / Lerfarvet / Dark Wine - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071830-183

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl t / Pulver / Lerfarvet / Dark Wine - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071830-183
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 25 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Mug 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1028189

  Arabia Sunnuntai Mug 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1028189
  Et krus fra Sunnuntai-serien fra Arabia, som er prydet af et mønster designet af Birger Kaipiainen i 1971. Det gule mønster er fyldt med positivitet ligesom en solskindag, og er en vidunderlig funktion for både hverdag og finere lejligheder. Det er lavet af vitro porcelæn, og er både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn sikkert. Er rart at kombinere med Arabias ikoniske serie paratiisi.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Tulip Café Lattekop 280ml., 6 stk., rød

  Loveramics Tulip Café Lattekop 280ml., 6 stk., rød
  Denne fine café lattekop fra Loveramics' Tulip-kollektion har, som navnet antyder, fået sin fine form fra tulipanen. Den smalle bund og den brede åbning fremhæver kaffens aroma og giver desuden koppen et retroinspireret udtryk, som pynter flot på bordet.
 • Ernst Citat Krus "Værelse" - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 243153

  Ernst Citat Krus
  Ernst-citat på svensk: "Här sitter jag och känner in rummet" (Jeg sidder her og føler i rummet).. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Taika Krus 40 Cl 2 Stk - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1012450-2pack

  Iittala Taika Krus 40 Cl 2 Stk - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1012450-2pack
  To smukke krus i serien Taika fra Iittala med et magisk mønster af smukke detaljer, kreeret af designeren Klaus Haapaniemi. Perfekt til både hverdag og fest. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Kop 33cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1016923

  Royal Copenhagen White Fluted Kop 33cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1016923
  Hvid riflet kop fra Royal Copenhagen. Denne minimalistiske kop er en moderne klassiker. Den hvide farve og det enkle design gør det ideelt til alle typer borddækning, uanset om det er hver dag eller i festlige lejligheder.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Krus 4-pak - Kaffekopper Stentøj Midnatsblå - 15748

  Aida Raw Krus 4-pak - Kaffekopper Stentøj Midnatsblå - 15748
  Krusene fra Aida har et håndlavet design i brændt stentøj med en trendy farve. De har et skandinavisk, råt look med ridsefast finish. Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design. Om krusene fra Aida- Trendy farve.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Raw. Vedligeholdelse af krusene- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Gul - 5017876

  Sagaform Coffee & More Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Gul - 5017876
  Krus fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Kruset har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • House Doctor Rustic Krus 30 Cl Gråt / Blåt - Kaffekopper Keramik Gråblå - 206260820

  House Doctor Rustic Krus 30 Cl Gråt / Blåt - Kaffekopper Keramik Gråblå - 206260820
  Kruset fra House Doctor har et håndlavet design i keramik med et rustikt look og en blågrå glasering perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Det har et øre på siden for nem anvendelse. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kruset fra House Doctor- Håndlavet design.- Rustikt look.- Blågrå glasering.- Øre på siden.- Kruset passer godt i køkkenet.- Højde: 90 mm.- Kapacitet: 30.0 cl.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Blomme - EPL260H

  Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Blomme - EPL260H
  Koppen fra Mateus har en bølget stil i keramik med et blødt formsprog med inspiration fra havet. Den har en sofistikeret, munter balance med en taktil, håndmalet overflade perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Om koppen fra Mateus- Oyster er værdsat for det håndlavede design- Oyster er også værdsat for det bløde formsprog.- Koppen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Fra kollektionen Oyster.- Højde: 70 mm.- Diameter: 175 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Inspireret af et hav. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine- Fryseegnet.- Tåler mikroovn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Moomin Abc Kop A

  RIG-TIG Moomin Abc Kop A
  Sød Moomin kop fra RIG-TIG x Stelton, med forskellige bogstaver og figurer, fra den elskede tegneserie Mumi. Alfabetet til serien RIG-TIG x Moomin ABC er baseret på forfatteren Tove Janssons originale skrift. Serien er perfekt til hverdagsbrug, men kan også være en skøn gave til barnedåben, børnefødselsdagen eller lign. Fri for BPA, phtalater og andre skadelige stoffer.
 • RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, T

  RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, T
  Et sjovt og kreativt krus fra RIG-TIGs Mumi ABC-serie. Hvert krus har et motiv, der forestiller et bogstav i alfabetet mellem A-Z med inspiration fra Tove Janssons elskede mumitrolde. Tanken bag motiverne er at introducere børn til alfabetet samt vække
 • Arabia 24h Piennar Kop 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1058916

  Arabia 24h Piennar Kop 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1058916
  Koppen fra Arabia har et kreativt mønster med en dybblå, behagelig farve. Den er fremstillet af slidstærkt porcelæn til hverdagsbrug. En perfekt detalje på det dækkede bord. Designet af Heikki Orvola. Om koppen fra Arabia- Perfekt til elegante præsentationer.- Fra kollektionen 24 Piennar.- Kombinér koppen med 24h porcelæn fra Arabia. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Kop & Underkop 16 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1052159

  Rörstrand Swedish Grace Gala Kop & Underkop 16 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1052159
  Kaffekop med underkop fra Rörstrands serie Swedish Grace Gala. Serien er designet som en hyldest til Swedish Grace 90 års fødselsdag. Det klassiske relief mønster består og et touch af guld er tilføjet. Serien er perfekt til festlige lejligheder eller når man har lyst til lidt ekstra luksus i hverdagen. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosenthal Le Jardin De Versace Krus 39 Cl - Kaffekopper Mix - 14402-409609-15510

  Rosenthal Le Jardin De Versace Krus 39 Cl - Kaffekopper Mix - 14402-409609-15510
  Tåler maskineopvask og microovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kähler Ursula Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Ochre - 692150

  Kähler Ursula Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Ochre - 692150
  Koppen fra Kähler har et herligt look i farverig keramik for at lysne borddækningen op. Den har en brugervenlig form med et funktionelt design til alle lejligheder. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ursula Munch Petersen. Om koppen fra Kähler- Ursula er værdsat for det farverige udseende.- Koppen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1991.- Denne kop er en del af Kähler-kollektionen. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl F - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023874

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl F - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023874
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Funkia Kop - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 021

  Götefors Porslin Botanica Funkia Kop - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 021
  Koppen fra Götefors Porslin er fremstillet af hvidt porcelæn med et bladmønstret design. Den har en grøn, herlig farve med en rustik følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Designet af Emma Von Brömssen. Om koppen fra Götefors Porslin- Koppen kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Findes også som blåt servicesæt. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Oiva/Rusakko Kaffekop uden øre 20 cl Sæt med 2

  Oiva/Rusakko Kaffekop uden øre 20 cl Sæt med 2
 • Royal Copenhagen Alfabet Krus F

  Royal Copenhagen Alfabet Krus F
  Forkæl dig selv, eller en du holder af, med dette elegante og personlige krus fra Alfabet Kollektionen. Kruset har smukke, klassiske dekorationer, der er inspireret af det musselmalede mønster. Det håndmalede bogstav giver kruset en helt særlig og personlig værdi. Det kunstneriske krus er udstyret med den traditionelle, høje hank fra 1884, der skaber harmoni og gør det ekstra bemærkelsesværdigt. Brug kruset til en forfriskende varm drik efter en lang dag - eller server en kold drik på de varme dage. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Rosenthal Jade Kaffekop - Kaffekopper Hvid - 61040-800001-14742

  Rosenthal Jade Kaffekop - Kaffekopper Hvid - 61040-800001-14742
  Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Termokrus 25cl - Kaffekopper Stentøj Titanium Black - 14801

  Aida Raw Termokrus 25cl - Kaffekopper Stentøj Titanium Black - 14801
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekop 150 ml., 6 stk., karamel

  Loveramics Egg Flat White kaffekop 150 ml., 6 stk., karamel
  Den klassiske flat white er en favorit hos mange kaffedrikkere, og derfor skal den naturligvis også have sin egen kop. Denne kop fra Loveramics tidsløse Egg-kollektion er fremstillet af porcelæn, som brændes ved 1300°C for at blive stærkt, farvestrålende
 • Ink Blue Hibiscus Underkop til kaffekop 14 cm

  Ink Blue Hibiscus Underkop til kaffekop 14 cm
 • Bitz krus grå/lyseblå 30 cl

  Bitz krus grå/lyseblå 30 cl
  Bitz krus med hank i stentøj med mat grå glasur på ydersiden og blank lyseblå på indersiden. Stentøjet har reaktiv glasur der giver en smuk glød og samtidigt gør at ikke to stykker er ens Tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader Kruset er 10 cm højt og rummer op til 30 cl.
 • Mateus Msy Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Lys Rosa - ELR06MSY

  Mateus Msy Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Lys Rosa - ELR06MSY
  Dette krus er skabt gennem et samarbejde mellem den prisbelønnede franske designer Sam Baron og Costas Voyatziz, grundlæggeren af den internationale design portal Yatzer. Kollektionen kaldes MSY, og er en hyldest til keramik. Designet er lavet i Sverige og håndlavet og håndmalet af dygtige håndværkere i Portugal. Da serien er håndlavet kan der forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik. Der kan også forekomme produktions og leveringstider.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Cup And Saucer 2019 - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1027168

  Royal Copenhagen Cup And Saucer 2019 - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1027168
  Royal Copenhagen fra Cup And Saucer 2019. Kaffekopper Blå Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Take krus grå 2 stk. 32 cl

  Rosendahl Grand Cru Take krus grå 2 stk. 32 cl
  Kaffepause i solen eller picnic i parken? Uanset hvor der skal hygges, bliver oplevelsen en helt anden, når maden serveres på praktisk service designet til udendørslivet. TAKE-serien produceres i Danmark og er skabt i biobaseret plast som er et CO2-reduceret alternativ til konventionelt plast. TAKE-seriens dele kan bruges igen og igen og er 100% genanvendelige, så de kan indgå i en cirkulær genbrugscyklus. Serien indeholder tallerkener i to størrelser, en skål og et krus, der både kan bruges til kolde og varme drikke.
 • Loft Ice Blue Kaffekop 21 cl

  Loft Ice Blue Kaffekop 21 cl
 • Kaffekop m/hank

  Kaffekop m/hank
 • Stelton Theo Tekrus Med Træfad - Kaffekopper Stentøj Sort - x-632

  Stelton Theo Tekrus Med Træfad - Kaffekopper Stentøj Sort - x-632
  Theo tekrus med træfad fra Stelton. Tekruset tilhøre serien Theo,m hvor skandinavisk design møder japansk kultur. Træfadet kan fungere både som underlag og som låg. Designet af Francis Cayouette.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Paquet Cup 3-set - Kaffekopper Polypropylen Blå - 507873

  Hay Paquet Cup 3-set - Kaffekopper Polypropylen Blå - 507873
  HAY fra Paquet Cup 3-Set. Kaffekopper Blå Polypropylen. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
ilead