Kaffekopper

Velkommen til at kigge på nogle af de smukkeste kaffekopper, der er at købe. Vi har lavet et godt galleri med billeder af kaffekopper fra de mest kendte mærker.

Populær i kaffekopper

 • Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041009651

  Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041009651
  Dette krus er en del af Villeroy & Bochs moderne landsstil Collection Mariefleur. Inspireret af Monets haver i Givenchy, vil det farverige samspil mellem fine enggræs og akvarel blomster i levende nuancer af lilla og gul tilføje et strejf af en sommerhave til din bordindstilling. Premium porcelæn, opvaskemaskine sikker, mikrobølgeovn sikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Kulinara Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1012182

  Rörstrand Kulinara Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1012182
  Kulinara krus fra Rörstrand. Et farverigt krus, der er inspireret af Sveriges fire årstider, og det detaljerede mønster har et strejf af 50'erne. Designer Hanna Wernet skabte mønsteret med sin egen have og Carl von Linnaeus botaniske verden i tankerne. Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Krus 0,30l - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023954870

  Villeroy & Boch Petite Fleur Krus 0,30l - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023954870
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bodum Bistro Dobbeltvægget Espressokop 30 Cl 2 Stk - Kaffekopper Glas Klar - 10604-10

  Bodum Bistro Dobbeltvægget Espressokop 30 Cl 2 Stk - Kaffekopper Glas Klar - 10604-10
  Bistro espresso krus kommer fra BODUM. For dem, der ønsker et lille større valg for deres espresso eller cortado. Fremragende gave til Espresso Lover. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.

Flere tips om kaffekopper

 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023411290

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023411290
  Denne kaffekop og tallerken har en cremet hvid farve med mørkeblå blomstermønstre. Med skulpturerede kanter og smukke detaljer i blåt vil det se meget elegant ud på bordet.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • House Doctor Pleat Krus 34 Cl Gråbrunt - Kaffekopper Stentøj Grey Brown - 206260246

  House Doctor Pleat Krus 34 Cl Gråbrunt - Kaffekopper Stentøj Grey Brown - 206260246
  Krus fra House Doctor med et ribbet design i stentøj med en mat yderside og en skinnende inderside for et sofistikeret og elegant touch. Fremstillet i Kina. Originaldesign fra 2024. Om kruset fra House Doctor- Pleat er værdsat for det ribbede design- Fra kollektionen HDPleat.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1011780

  Rörstrand Sundborn Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1011780
  Sundborn krus fra Rörstrand. Et porcelæn krus med smukke og harmoniske blomsterdekorationer - en rigtig glæde for øjet! Kruset tilhører Sundborn-serien, som er en af ​​Rörstrands mest elskede porcelænserier. Designeren er Pia Rönndahl, og hun er blevet inspireret af Sveriges blomster og natur. Passer både til hverdag og for fester.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Krus Med Håndtag 40 Cl Uncle Blue - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2102-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Krus Med Håndtag 40 Cl Uncle Blue - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2102-0100
  Krus fra Design House Stockholm med en berømt Elsa Beskow illustration. Det er fremstillet af glaseret benporcelæn med et håndtag perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Design House Stockholm- Designet af Catharina Kippel.- Findes i forskellige motiver.- Fremstillet af benporcelæn. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Kop 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Nude - 15251

  Aida Raw Kop 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Nude - 15251
  Kop fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Den er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Koppen har en praktisk størrelse perfekt til både varme og kolde drikke. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om koppen fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Koppen findes i forskellige farver.- Denne kop er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Room Copenhagen Lego Krus Skeleton L 53 Cl - Kaffekopper Keramik Gul - 41460807

  Room Copenhagen Lego Krus Skeleton L 53 Cl - Kaffekopper Keramik Gul - 41460807
  Kruset fra Room Copenhagen er fremstillet af keramik med et ikonisk, velkendt design. Om kruset fra Room Copenhagen- Findes i forskellige størrelser.- Findes i forskellige motiver.- Kapacitet: 25 cl, 53 cl. Vedligeholdelse af kruset. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Rose Garden Kaffekop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 10-4287-1291

  Villeroy & Boch Rose Garden Kaffekop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 10-4287-1291
  Kaffekoppen fra Villeroy & Boch har moderne, blomstret design i premium porcelæn med vintage look perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Den har smuk, rosa blomst på siden. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kaffekoppen fra Villeroy & Boch- Moderne design.- Blomstret mønster.- Fremstillet af premium porcelæn.- Findes også som tallerken.- Fra kollektionen Rose Garden.- Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kaffekrus Kenya 2-pak

  Kaffekrus Kenya 2-pak
  Kenya kaffekrus 2-pak dobbeltvægget 3,2 dl højde 10,5 diameter 9 cm
 • Kirk Kaffekop dobbeltvæg 2-pak 24 cl Dorre

  Kirk Kaffekop dobbeltvæg 2-pak 24 cl Dorre
  Kirk Kaffekop dobbeltvæg 2-pak 24 cl fra det svenske designfirma Dorre. Den dobbelte væg holder drikken varm længere. Med sit stilfulde design har det et givet sted i ethvert hjem.
 • Jonathan Adler Gala Mug White - Kaffekopper Porcelæn Hvid - JA-29393

  Jonathan Adler Gala Mug White - Kaffekopper Porcelæn Hvid - JA-29393
  Gala Mug, White, designed by Jonathan Adler.
 • Rörstrand Mon Amie Kop 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012140

  Rörstrand Mon Amie Kop 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012140
  Mon Amie kruset leveres med en smuk dekoration med blå blomster, der kendetegner Sverige i 50'erne. Kruset kan bruges både som kaffe- og tekrus.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Lyseblå - EOS260H

  Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl - Kaffekopper Keramik Lyseblå - EOS260H
  Koppen fra Mateus har en bølget stil i keramik med et blødt formsprog med inspiration fra havet. Den har en sofistikeret, munter balance med en taktil, håndmalet overflade perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Om koppen fra Mateus- Oyster er værdsat for det håndlavede design- Oyster er også værdsat for det bløde formsprog.- Koppen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Fra kollektionen Oyster.- Højde: 70 mm.- Diameter: 175 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Inspireret af et hav. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine- Fryseegnet.- Tåler mikroovn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Breez Krus 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Grå - 19-5167-1300

  Villeroy & Boch Crafted Breez Krus 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Grå - 19-5167-1300
  Kruset fra Villeroy & Boch har stilrent, rustikt design i porcelæn perfekt til både varme og kolde drikke. Det har glaseret, håndlavet look med højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Villeroy & Boch- Stilrent, rustikt design.- Fremstillet af premium porcelæn.- Højkvalitets materiale.- Findes også som tallerken.- Fra kollektionen Crafted Breeze.- Diameter: 93 mm.- Vægt: 200 g .- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus 30 Cl Tufla & Vefsla Rød Rubin - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1025547

  Arabia Mumi Krus 30 Cl Tufla & Vefsla Rød Rubin - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1025547
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekop 150 ml., 6 stk. Isblå

  Loveramics Egg Flat White kaffekop 150 ml., 6 stk. Isblå
  Den klassiske flat white er en favorit hos mange kaffedrikkere, og derfor skal den naturligvis også have sin egen kop. Denne kop fra Loveramics tidsløse Egg-kollektion er fremstillet af porcelæn, som brændes ved 1300°C for at blive stærkt, farvestrålende
 • Bodum Bistro kaffekop med hank 0,35 l

  Bodum Bistro kaffekop med hank 0,35 l
  Bodum Bistro kaffekop med hank 0,35 l
 • Sagaform Coffee & More Krus 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 5018369

  Sagaform Coffee & More Krus 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 5018369
  Kruset fra Sagaform har en munter 70'er følelse med et direkte formsprog og et karakteristisk relief. Det er fremstillet af holdbart stentøj i forskellige farver at vælge mellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Margot Barolo. Om kruset fra Sagaform- Munter 70'er følelse.- Direkte, lige formsprog.- Karakteristisk relief.- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Coffee & More.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Serax Cena kaffekop uden hank 20 cl Ivory

  Serax Cena kaffekop uden hank 20 cl Ivory
  Serax Cena kaffekop uden hank 20 cl Ivory
 • Arabia Mumi Krus & Tallerken Snorkfrøken - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1052351

  Arabia Mumi Krus & Tallerken Snorkfrøken - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1052351
  Mumi Snorkfrøken krus & tallerken fra Arabia er prydet med motiver taget fra den klassiske bog "Mumi ved Rivieraen" fra 1955. De originale tegninger er tegnet af Tove Jansson.Mål: Krus: 30 cl Tallerken: 19 cm . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Kaffekop 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1041001300

  Villeroy & Boch Mariefleur Kaffekop 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1041001300
  Dette krus er en del af Villeroy & Bochs moderne landsstil tallerken Collection Mariefleur. Inspireret af Monets haver i Givenchy, vil det farverige samspil mellem fine enggræs og akvarel blomster i levende nuancer af lilla og gul tilføje et strejf af en sommerhave til din bordindstilling. Premium porcelæn, opvaskemaskine sikker, mikrobølgeovn sikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Stelton Emma Krus 22 Cl 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Grå - X-234

  Stelton Emma Krus 22 Cl 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Grå - X-234
  Krus fra Stelton med råt, eksklusivt udseende med enkle linjer for et sofistikeret og elegant touch. Det er fremstillet af stentøj med mat finish på ydersiden med en smuk, holdbar glasur på indersiden. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af HolmbäckNordentoft. Om kruset fra Stelton- Mat finish.- Kapacitet: 22 cl.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Emma.- Råt, eksklusivt udseende.- Kruset findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • House Doctor Pion Kaffekop Hvid / - Kaffekopper Stentøj Grå - 206260102

  House Doctor Pion Kaffekop Hvid / - Kaffekopper Stentøj Grå - 206260102
  Kaffekoppen fra House Doctor har et stilrent, diskret design i stentøj med rustikke pletter og et håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om kaffekoppen fra House Doctor- Stilrent, diskret design.- Fremstillet af stentøj.- Rustikke pletter.- Håndtag på siden.- Højde: 90 mm.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl t / Lerfarvet - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071873-180

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl t / Lerfarvet - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071873-180
  Kruset fra Marimekko har et fantastisk look i stentøj med et prikket mønster og et håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om kruset fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er værdsat for de ikoniske mønstre- Fra kollektionen Siirtolapuutarha.- Højde: 95 mm.- Fremstillet i Thailand.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Unikko kaffekop 20 cl rød-hvid

  Marimekko Unikko kaffekop 20 cl rød-hvid
  Marimekko Unikko kaffekop 20 cl rød-hvid
 • Ernst Citat Krus "Simple" Mørke - Kaffekopper Stentøj Grå - 245530

  Ernst Citat Krus
  Krus lavet af stentøj af Ernst Kirchsteiger med citatet "I det enkla bor det vackra", hvilket betyder "i enkelhed Liv skønhed" på svensk. De afdæmpede farver og matfladen er meget enkle, men alligevel smuk. Start din morgen med en kop kaffe.Krusene er ikke stabelbar.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Perlemor Krus 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Sand - 1951728403

  Villeroy & Boch Perlemor Krus 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Sand - 1951728403
  Krusene fra Villeroy & Boch har trendy udseende med en sommerlig, afslappet følelse og to forskellige teksturer. De er fremstillet af slidstærkt porcelæn med en effektfuld glasering med en naturlig, lys farve. Et must for den designinteresserede. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om krusene fra Villeroy & Boch- Fremstillet af porcelæn.- Krusene findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Perlemor.- Sælges i 2-pak.- Effektfuld glasering.- Trendy udseende med en sommerlig, afslappet følelse. Vedligeholdelse af krusene- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kop Hattifnatterne - Kaffekopper Porcelæn Orange - 1005313

  Arabia Mumi Kop Hattifnatterne - Kaffekopper Porcelæn Orange - 1005313
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Termokrus Med Tud 35 Cl - Kaffekopper Rustfrit Stål Lilla - 30101003PURPLE

  Design Letters Termokrus Med Tud 35 Cl - Kaffekopper Rustfrit Stål Lilla - 30101003PURPLE
  Termokruset fra Design Letters har enkelt, stilrent design i rustfrit stål med låg i plastik med tud perfekt til både varme og kolde drikke. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om termokruset fra Design Letters- Enkelt, stilrent design.- Fremstillet af rustfrit stål og polypropylen.- Diameter: 76 mm.- Højde: 131 mm.- Termokruset findes i forskellige farver.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kapacitet: 35.0 cl.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af termokruset- Kun håndvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Krus 28 Cl Aunt Lavender - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2685-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Krus 28 Cl Aunt Lavender - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2685-0100
  Krus fra Design House Stockholm med en berømt Elsa Beskow illustration. Det er fremstillet af glaseret benporcelæn perfekt til varme drikke. Om kruset fra Design House Stockholm- Designet af Catharina Kippel.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet af benporcelæn. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Basic Krus 25 Cl t - Kaffekopper Earthenware Hvid - EK116SAW

  Mateus Basic Krus 25 Cl t - Kaffekopper Earthenware Hvid - EK116SAW
  Krus fra Mateus i lertøj med tidløst, minimalistisk udseende med en håndmalet overflade i forskellige farver at vælge mellem. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.Fremstillet i Portugal.Om kruset fra Mateus- Fra kollektionen Basic.- Håndmalet design.- Fremstillet af lertøj.- Kruset findes i forskellige farver.- Tidløst, minimalistisk udseende.Vedligeholdelse af kruset- Kan fryses.- Tåler mikroovn.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Kaffekop Med Underkop 15 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 24456-24455

  Villeroy & Boch Anmut Kaffekop Med Underkop 15 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 24456-24455
  Kaffekop fra Villeroy & Boch i hvidt benporcelæn med et tidløst design med subtile dekorationer for et sofistikeret og elegant touch. Den har en inkluderet underkop for at tilføje en ekstra dimension til designet.Om kaffekoppen fra Villeroy & Boch- Fra kollektionen Anmut.- Tidløst design.- Underkop inkluderet.- Subtile dekorationer.- Fremstillet af benporcelæn.Vedligeholdelse af kaffekoppen- Tåler mikroovn.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Magnor Florytale Cup 30 Cl Krus Flerfarvet - Kaffekopper Porcelæn Multi - 101021

  Magnor Florytale Cup 30 Cl Krus Flerfarvet - Kaffekopper Porcelæn Multi - 101021
  Kruset fra Magnor er fremstillet af porcelæn. Om kruset fra Magnor- Bredde: 90 mm.- Højde: 80 mm.- Kapacitet: 30.0 cl. Vedligeholdelse af kruset. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi underkop Ø14 cm til kaffekop 18 cl Lilla

  Arabia Paratiisi underkop Ø14 cm til kaffekop 18 cl Lilla
  Arabia Paratiisi underkop Ø14 cm til kaffekop 18 cl Lilla
 • Serax Cena underkop til kaffekop Ø12 cm Ivory

  Serax Cena underkop til kaffekop Ø12 cm Ivory
  Serax Cena underkop til kaffekop Ø12 cm Ivory
 • Mateus Stripes Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Orange - EOR03ST

  Mateus Stripes Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Orange - EOR03ST
  Koppen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Koppen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om koppen fra Mateus- Kombinér koppen med tallerkener fra Mateus.- Koppen kommer i forskellige farver.- Denne kop er en del af Mateus-kollektion.Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl et - Kaffekopper Keramik Viol - EPU260H

  Mateus Oyster Kop Med Underkop 25 Cl et - Kaffekopper Keramik Viol - EPU260H
  Koppen fra Mateus har en bølget stil i keramik med et blødt formsprog med inspiration fra havet. Den har en sofistikeret, munter balance med en taktil, håndmalet overflade perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Fremstillet i Portugal. Om koppen fra Mateus- Oyster er værdsat for det håndlavede design- Oyster er også værdsat for det bløde formsprog.- Koppen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Fra kollektionen Oyster.- Højde: 70 mm.- Diameter: 175 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Inspireret af et hav. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine- Fryseegnet.- Tåler mikroovn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Madam Stoltz Eco Sustainable kop 8 Cm - Kaffekopper Melamin Grøn - DWMG-5199-BG

  Madam Stoltz Eco Sustainable kop 8 Cm - Kaffekopper Melamin Grøn - DWMG-5199-BG
  Melaminkop fra Madam Stoltz med et praktisk materiale perfekt til en picnic. Den har en smuk, mat farve der harmonerer med omgivelserne. Træfibrene kommer fra affaldstræ fra møbelproduktion, kasserede kokosnødder og rester af risskaller fra fødevareindustrien, som alle omdannes til papirmasse i en blanding med melamin. Om melaminkoppen fra Madam Stoltz- 70% BPA-frit melamin.- 30% træfiber.- Smuk, mat farve.- Melaminkoppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af melaminkoppen- Tåler opvaskemaskine- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Brew Kopper 2-pak - Kaffekopper Borosilikatglas Lyseblå - AE050-A668-AI53

  Hay Brew Kopper 2-pak - Kaffekopper Borosilikatglas Lyseblå - AE050-A668-AI53
  Kopper fra Hay med et pænt, stilrent design i borosilikatglas perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kopperne fra Hay- Kombinér kopperne med en Brew tepotte fra Hay.- Findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kopperne- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Enamel Mug 37 Cl Pippi's Birthday Party - Kaffekopper Emalje Rosa - 1400-037-03

  Muurla Enamel Mug 37 Cl Pippi's Birthday Party - Kaffekopper Emalje Rosa - 1400-037-03
  Muurla fra Enamel Mug 37 cl, Pippi's Birthday Party. Kaffekopper Rosa Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ferm Living Serena Kop - Kaffekopper Stentøj Grøn - 1104266403

  Ferm Living Serena Kop - Kaffekopper Stentøj Grøn - 1104266403
  Koppen fra ferm LIVING har et taktilt design i stentøj med en fyldig tekstur perfekt til din morgenkaffe. Den har en glaseret overflade med en herlig farve. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om koppen fra ferm LIVING- Serena er værdsat for det håndlavede design- Serena er også værdsat for den fyldige tekstur.- Glaseret overflade.- Fremstillet af stentøj.- 17 cl Vedligeholdelse af koppen- Håndvask anbefales.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • HKliving 70's glassware kaffekop 20 cl 4-pak Amber brown

  HKliving 70's glassware kaffekop 20 cl 4-pak Amber brown
  HKliving 70's glassware kaffekop 20 cl 4-pak Amber brown
 • Villeroy & Boch Cellini Krus 0,30l - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1046004870

  Villeroy & Boch Cellini Krus 0,30l - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1046004870
  Fine China Opvaskemaskine- og mikrobølgeovnssikker. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Krus 34 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Mint - 25412

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Krus 34 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Mint - 25412
  Krusene fra Rosendahl har et enkelt design i porcelæn med karakteristiske riller hele vejen rundt og elegante håndtag perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Vælg mellem forskellige farver. Om krusene fra Rosendahl- Fra kollektionen Grand Cru.- Fremstillet af porcelæn.- Højde: 110 mm.- Bredde: 105 mm.- Kapacitet: 34 cl.- Krusene findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af krusene- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 40 Cl Helle Blåt / Brunt - Kaffekopper Keramik Multi - 1067018

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 40 Cl Helle Blåt / Brunt - Kaffekopper Keramik Multi - 1067018
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosenthal Loft Kop 38 Cl - Kaffekopper Hvid - 11900-800001-15571

  Rosenthal Loft Kop 38 Cl - Kaffekopper Hvid - 11900-800001-15571
  Rosenthal fra Loft Kop 38 cl. Kaffekopper Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Kop 26 Cl Kobolt - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1006144

  Arabia 24h Tuokio Kop 26 Cl Kobolt - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1006144
  Kun kopp. Fad selges separat, artikkelnummer: 1005551 – Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Latte Macciato Krus 48 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041001630

  Villeroy & Boch Mariefleur Latte Macciato Krus 48 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041001630
  Porcelæn. Opvaskemaskine og mikroovnsikker. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Lyonnais Krus 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 632301

  La Rochere Lyonnais Krus 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 632301
  Kruset fra Le Rochere har et gammeldags design med et smukt, forhøjet mønster perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Det er fremstillet af presset glas med en dekorativ fod. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér kruset med et vinglas fra Le Rochere. Om kruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Gammeldags design.- Smukt, forhøjet mønster.- Dekorativ fod. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Sand - ESA03ST

  Mateus Stripes Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Sand - ESA03ST
  Koppen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Koppen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om koppen fra Mateus- Kombinér koppen med tallerkener fra Mateus.- Koppen kommer i forskellige farver.- Denne kop er en del af Mateus-kollektion.Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Kop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1005401

  Arabia Paratiisi Kop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1005401
  Koppen fra Arabia har et ikonisk design med et detaljeret mønster perfekt til at live borddækningen op. Den er fremstillet af hårdført porcelæn til hverdagsbrug med et praktisk håndtag på siden. Designet af Birger Kaipiainen. Om koppen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Designet af Birger Kaipiainen.- Kapacitet: 18 cl.- Ikonisk design.- Detaljeret mønster. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille underkop til kaffekop 14 cm

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille underkop til kaffekop 14 cm
  Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille underkop til kaffekop 14 cm
 • Dbkd Krus 35 Cl - Kaffekopper Keramik Dust - 202010d

  Dbkd Krus 35 Cl - Kaffekopper Keramik Dust - 202010d
  Kruset fra DBKD har et minimalistisk design i keramik med et enkelt øre perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Vælg mellem forskellige farver. Om kruset fra DBKD- Fra kollektionen Mug.- Fremstillet af keramik.- Kapacitet: 35 cl.- Diameter: 80 mm.- Højde: 75 mm.- Kruset findes i forskellige farver.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
ilead