Kaffekopper

Velkommen til at kigge på nogle af de smukkeste kaffekopper, der er at købe. Vi har lavet et godt galleri med billeder af kaffekopper fra de mest kendte mærker.

Populær i kaffekopper

 • Wedgwood Edme Morgenkop 0,30l - Kaffekopper Stentøj Cream - 50220705058

  Wedgwood Edme Morgenkop 0,30l - Kaffekopper Stentøj Cream - 50220705058
  Tåler maskineopvask. Tåler microovn op til max 100 grader.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041009651

  Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041009651
  Dette krus er en del af Villeroy & Bochs moderne landsstil Collection Mariefleur. Inspireret af Monets haver i Givenchy, vil det farverige samspil mellem fine enggræs og akvarel blomster i levende nuancer af lilla og gul tilføje et strejf af en sommerhave til din bordindstilling. Premium porcelæn, opvaskemaskine sikker, mikrobølgeovn sikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Tuokio Underkop 17 cm til kaffekop kobolt

  Tuokio Underkop 17 cm til kaffekop kobolt
 • Arctica underkop til kaffekop 13,5 cm

  Arctica underkop til kaffekop 13,5 cm

Flere tips om kaffekopper

 • Mumi by Arabia minikrus 6 stk nr. 3

  Mumi by Arabia minikrus 6 stk nr. 3
  Et dusin minikrus med Mumidalens beboere er allerede lavet. De næste seks minikrus er fra 2006-2009. Too-ticky er en praktisk handyman, Hattifnatterne vandrer i store flokke og Lille My er bestemt. Mymlen er en romantiker, Sniff er Mumitroldens ven, mens Politiinspektøren er en fredelig mand. Tåler ovn, mikroovn og fryser
 • Rörstrand Ostindia Black Mug 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1028276

  Rörstrand Ostindia Black Mug 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1028276
  Dette krus tilhører Ostindia Black-serien fra Rörstrand. Det er en efterfølger til den klassiske Ostindia-serie, som blev lanceret i 1932, og den har farverne hvide og blå. Som navnet antyder, er mønsteret af Ostindia Black prydet med en elegant sort farve, der giver kruset et sofistikeret og moderne udtryk. Designet af Anna Lerinder.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1022811290

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1022811290
  Denne kaffekop og tallerken er en del af den franske havemønster fleurce, et af fem forskellige mønstre inden for denne bestselling aftensmad. Blomstermiddagsmønsteret er opkaldt efter den franske by og er omgivet af delikate nuancer af gul og grøn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Moomin Abc Kop I 20 cl

  RIG-TIG Moomin Abc Kop I 20 cl
  Sødeste Moomin kop fra kollektionen mellem RIG-TIG og Stelton. Kopperne findes i forskellige bogstaver med forskellige figurer fra den elskede tegneserie Mumi. Alfabetets design til serien RIG-TIG x Moomin ABC er baseret på forfatteren Tove Janssons originale skrift. Serien er perfekt til hverdagsbrug, men kan også være en skøn gave til barnedåben, børnefødselsdagen eller lignende. Kopperne er fri for BPA, phtalater og andre skadelige stoffer. Hver Mumi har desuden sin egen historie; hvis du tager testen, finder du måske også andre spændende og søde Mumi ting, der passer lige netop til din Moomin karakter og samlesættet derhjemme.
 • Byon Swirl Mug 38 Cl Red/ - Kaffekopper Stentøj Beige - 5283907706

  Byon Swirl Mug 38 Cl Red/ - Kaffekopper Stentøj Beige - 5283907706
  ByON fra Swirl Mug 38 cl, Red/Beige. Kaffekopper Beige Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hammershøi Jul krus 2019 33 cl

  Hammershøi Jul krus 2019 33 cl
  Kähler Hammershøi jul julekrus 2019 motiv. Det skønne krus damper af jul og julens skønne varme drikke. Nyd den dejligt krydrede Gløgg, en beroligende kop te, eller den opkvikkende kaffe mens du nyder stemningen af december. Kruset passer flot sammen med de andre dele i Hammershøi julestellet men kan også bruges alene. Rummer 33 cl
 • Royal Copenhagen Contrast Krus Dueblå 33 cl

  Royal Copenhagen Contrast Krus Dueblå 33 cl
  Et flot og praktisk krus, når der skal hygges med en kop varm te, kaffe eller kakao. Den praktiske og bløde silikone gør kruset nemt at holde om – og holde af. Kruset kan også benyttes til kolde drikke eller anretning af en skøn dessert, hvis man er mere til det. Contrast-serien indeholder krus i spraglede og kontrastfyldte farver, så du let kan mixe og matche, som det passer dig. Kruset kan sprede humør ved bordet eller give lidt ekstra farve på køkkenhylden. Det anbefales at tage silikonen af inden kruset vaskes. Både krus og silikone kan tåle opvaskemaskine.
 • RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, I

  RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, I
  Et sjovt og kreativt krus fra RIG-TIGs Mumi ABC-serie. Hvert krus har et motiv, der forestiller et bogstav i alfabetet mellem A-Z med inspiration fra Tove Janssons elskede mumitrolde. Tanken bag motiverne er at introducere børn til alfabetet samt vække
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl E - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017154

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl E - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017154
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Slice Of Life Krus Med Håndtag 40 Cl - Kaffekopper Benporcelæn - 776675

  Carolina Gynning Slice Of Life Krus Med Håndtag 40 Cl - Kaffekopper Benporcelæn - 776675
  Kruset fra Carolina Gynning har smukt design i benporcelæn med farverigt motiv til både varme og kolde drikke. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Carolina Gynning. Om kruset fra Carolina Gynning- Fremstillet af benporcelæn.- Kruset findes i forskellige farver.- Findes også som vinglas.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 40.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Tulip Café Lattekop 280ml., 6 stk., gul

  Loveramics Tulip Café Lattekop 280ml., 6 stk., gul
  Denne fine café lattekop fra Loveramics' Tulip-kollektion har, som navnet antyder, fået sin fine form fra tulipanen. Den smalle bund og den brede åbning fremhæver kaffens aroma og giver desuden koppen et retroinspireret udtryk, som pynter flot på bordet.
 • Arabia Mumi Krus 30cl Tro Mod Deres Oprindelse - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1024599

  Arabia Mumi Krus 30cl Tro Mod Deres Oprindelse - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1024599
  Tro til sin oprindelsesmumin-krus med motivet, inspireret af historierne Muminpappa til søs og Muminvalley i november. Denne smukke krus tilhører Mumin kollektionen til efteråret 2017 og er fremstillet til det finske mærke Arabia. Historierne er skrevet af Tove Jansson og blev offentliggjort i 1965 og 1970. Historien Moominpappa til søs handler om Moomin-familien, der flytter til et fyrtårn ved havet og rejser spørgsmål om, hvad folk kan lære af nye miljøer. Historien Moominvalley i november er en melankolsk og følelsesmæssig skildring, der afspejler Tove Janssons sorg, efter at hendes mor gik forbi. Det sorte og hvide motiv kan ses som en repræsentation af Tove Janssons evne til at skildre forskellige stemninger og følelser af illustrationer. De velkendte historier, der gemmer sig bag motiverne, gør Moomin krus noget mere end blot et almindeligt krus til varme drikkevarer. I årenes løb er Tove Jansssons historier om eventyrene i Moominvalley blevet klassikere, der fanger både børn og voksne. Når du giver væk en Moomin-krus som en gave, giver du også en historie, der vil leve i generationer. Krusne er velegnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme porcelænssamling. Vælg dit yndlingsmotiv, eller kombiner flere historier og lad din nye aftensmad repræsentere noget større end blot en porcelænserie. Illustrationerne er designet af Tove Slotele og er baseret på Tove Janssons originale illustrationer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041001290

  Villeroy & Boch Mariefleur Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041001290
  Mariefleur Basic Coffee Cup og Saucer fra Villeroy & Boch. Denne kaffekop med tilhørende underkop tilhører Mariefleur-basisserien, som blander moderne og land romatik. Inspirationen kommer fra Monets haver i Givenchy, og motivet består af akvarelblomster. Perfekt, når du vil have en sommerlig borddækning!. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA RAW kaffekop metallic brown

  AIDA RAW kaffekop metallic brown
  Kaffekop fra Aida. En flot kop i en brun dyb nuance med et spil af funklende guldglasur. Koppen er lavet i stentøj og har et råt look, der giver borddækningen noget kant. Kan indeholde 20 cl
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Krus 28 Cl Onkel Blå - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2091-0100

  Design House Stockholm Elsa Beskow Krus 28 Cl Onkel Blå - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2091-0100
  Elsa Beskow krus fra Design House Stockholm. Kruset er designet af Catharina Kippel som har fortolket forfatteren og illustratoren, Elsa Beskows eventyrer. Materiale: Benporcelæn med indglaseret motiv. Plejeinstruktioner: Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mumi by Arabia Mumifar krus grå 30 cl

  Mumi by Arabia Mumifar krus grå 30 cl
  Byd velkommen til nye klassikere i Mumi-universet! På Mumi kruset og den tilhørende tallerken ses Mumifar, der er ved at forberede sig til vinteren i Mumihuset, hvor han sikrer at hele Mumifamilien kan holde sig varme vinteren over, når de er i dvale. Noget af det Mumifar gør, for at hjemmet er vinterklart, er, at han tildækker møblerne og lysekronerne med lagner for at forhindre dem i at blive støvede. Illustrationerne tager udgangspunkt i Tove Janssons tegneserie Mumivinter fra 1959. Farven på både krus og tallerken er en subtil grå, der danner en perfekt baggrund til Mumi illustrationerne, så de rigtig kan komme til deres ret.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Raspberry - Kaffekopper Porcelæn Hinbær - 1016829

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl Raspberry - Kaffekopper Porcelæn Hinbær - 1016829
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porcelæn med en moderne følelse. Det har dekorative riller med håndmalede detaljer og et betræk i silikone for et bedre greb. Servér kaffe med charme. Designet af H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er værdsat for de dekorative design- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 85 mm.- Højde: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Kaffekop 15cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1005666

  Arabia Arctica Kaffekop 15cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1005666
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Groovy Krus 30 Cl Black - Kaffekopper Stentøj Sort - 88340

  Aida Groovy Krus 30 Cl Black - Kaffekopper Stentøj Sort - 88340
  Groovy krus fra Aida. Serien har en stilfuld riflet kant, som tilfører en moderne og feminin fornemmelse til bordet. Serien er fremstillet af stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Inku Kaffekop 15 cl Grøn

  Inku Kaffekop 15 cl Grøn
 • Room Copenhagen Lego Krus Green Skeleton L 53 Cl - Kaffekopper Keramik Gul - 41460808

  Room Copenhagen Lego Krus Green Skeleton L 53 Cl - Kaffekopper Keramik Gul - 41460808
  Kruset fra Room Copenhagen er fremstillet af keramik med et ikonisk, velkendt design. Om kruset fra Room Copenhagen- Findes i forskellige størrelser.- Findes i forskellige motiver.- Kapacitet: 25 cl, 53 cl. Vedligeholdelse af kruset. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Relief Krus 30 Cl t - Kaffekopper Stentøj Grå - 35613

  Aida Relief Krus 30 Cl t - Kaffekopper Stentøj Grå - 35613
  Kruset fra Aida er fremstillet af højkvalitets stentøj med stilfulde detaljer på kanten. Det har et tidløst design med en rustik fremtoning perfekt til ethvert hjem. Det har et slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Om kruset fra Aida- Fra kollektionen Relief.- Stilfulde detaljer.- Slidstærkt stentøj.- Perfekt til hverdagsbrug.- Kruset findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Härkä/melooni Krus 25 Cl 2-pak e / Dark Wine - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071828-133

  Marimekko Härkä/melooni Krus 25 Cl 2-pak e / Dark Wine - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071828-133
  Krusene fra Marimekko har et klassisk look med et geometrisk mønster og håndtag på siderne perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. De er fremstillet af stentøj. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Isola. Om krusene fra Marimekko- Härkä/Melooni er værdsat for de unikke mønstre- Härkä/Melooni er også værdsat for det klassiske design.- Højde: 95 mm.- Fremstillet i Thailand.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af krusene- Ildfaste.- Fryseegnede.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design House Stockholm Krus Med Med Håndtag Marigold - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2648-0100

  Design House Stockholm Krus Med Med Håndtag Marigold - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 2648-0100
  Elsa Beskow krus fra Design House Stockholm. Kruset er designet af Catharina Kippel som har fortolket forfatteren og illustratoren, Elsa Beskows eventyrer. Materiale: Benporcelæn med indglaseret motiv. Plejeinstruktioner: Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Birdie - Kaffekopper Keramik Rosa - 1060216

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Birdie - Kaffekopper Keramik Rosa - 1060216
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Mega Rose Højhankskop 33 cl

  Royal Copenhagen Mega Rose Højhankskop 33 cl
  Denne elegante og kunstneriske højhankskop fra Mega Rose-kollektionen passer perfekt på kaffebordet. Koppen er Limited Edition ligesom alle andre steldele fra Mega Rose-kollektionen. Mega Rose er en hyldest til Blå Mega Riflet i anledning af stellets 20-års jubilæum i 2020. Denne særkollektion fortolker de velkendte, håndmalede dekorationer, ved at tilføje sprøjtemalede silhuetter af en smuk rose.
 • Ernst Kaffekop Med Underkop Sand - Kaffekopper Stentøj Hvid - 243609

  Ernst Kaffekop Med Underkop Sand - Kaffekopper Stentøj Hvid - 243609
  Kaffekoppen fra Ernst Kirchsteiger har et afrundet design i stentøj med et minimalistisk øre på den ene side for et bedre greb og en matchende kaffeunderkop. Vælg mellem forskellige farver. Om kaffekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Fladt, minimalistisk øre på den ene side.- Matchende fad inkluderet.- Kop: Ø8,5 cm x H7,5 cm.- Åbning: Ø7,2 cm.- Underkop: Ø10,5 cm x H1,5 cm.- Kaffekoppen findes i forskellige farver.- Findes også som tekop med underkop. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012273

  Rörstrand Mon Amie Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012273
  Kryb op i sofaen på en kold aften og nyd en god kop kaffe eller varm chokolade i denne smukke kop, Mon Amie.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, N

  RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, N
  Et sjovt og kreativt krus fra RIG-TIGs Mumi ABC-serie. Hvert krus har et motiv, der forestiller et bogstav i alfabetet mellem A-Z med inspiration fra Tove Janssons elskede mumitrolde. Tanken bag motiverne er at introducere børn til alfabetet samt vække
 • Portmeirion Wrendale What a Hoot Krus 31cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMKD5629-XT

  Portmeirion Wrendale What a Hoot Krus 31cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMKD5629-XT
  Wrendale er en uimodståelig kollektion af krus, skåle, fade og kander. Kollektionen er designet af kunstneren Hannah Dale, som også er kvinden bag Wrendale Designs. Serien er inspireret af naturens og dyrenes verden og er dermed den perfekte gave til dyreelskere.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • 70's Kaffekop Sort og Hvid 30 cl

  70's Kaffekop Sort og Hvid 30 cl
 • RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, F

  RIG-TIG Mumi ABC krus, 0,2 liter, F
  Et sjovt og kreativt krus fra RIG-TIGs Mumi ABC-serie. Hvert krus har et motiv, der forestiller et bogstav i alfabetet mellem A-Z med inspiration fra Tove Janssons elskede mumitrolde. Tanken bag motiverne er at introducere børn til alfabetet samt vække
 • Design Letters Favorite Kop 25 Cl Good Life Collection Relax - Kaffekopper Benporcelæn Brun - 10101002CAMELRELAX

  Design Letters Favorite Kop 25 Cl Good Life Collection Relax - Kaffekopper Benporcelæn Brun - 10101002CAMELRELAX
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Byon Poppy Skål - Kaffekopper Stentøj Rød - 5283908006

  Byon Poppy Skål - Kaffekopper Stentøj Rød - 5283908006
  Skålen fra ByON har et dekorativt, blomsterformet design med inspiration fra naturen. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra ByON- Fremstillet af stentøj.- Bredde: 115 mm.- Højde: 55 mm.- Længde: 140 mm.- Kapacitet: 22 cl. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alfabet Krus N

  Royal Copenhagen Alfabet Krus N
  Forkæl dig selv, eller en du holder af, med dette elegante og personlige krus fra Alfabet Kollektionen. Kruset har smukke, klassiske dekorationer, der er inspireret af det musselmalede mønster. Det håndmalede bogstav giver kruset en helt særlig og personlig værdi. Det kunstneriske krus er udstyret med den traditionelle, høje hank fra 1884, der skaber harmoni og gør det ekstra bemærkelsesværdigt. Brug kruset til en forfriskende varm drik efter en lang dag - eller server en kold drik på de varme dage. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Arabia Mumi Kop Mumlan - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1005297

  Arabia Mumi Kop Mumlan - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1005297
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Aromakop Carrara 150 ml., 6 stk., Floral

  Loveramics Aromakop Carrara 150 ml., 6 stk., Floral
  Loveramics er internationalt anerkendte for deres keramiske håndværk og kendskab til materialer og design. Aromakoppen er fremstillet af porcelæn og er særligt designet til at fremhæve noter og smagsnuancer i tre forskellige grundtyper af kaffe. Vælg mell
 • Villeroy & Boch Manoir Krus 0,30 l - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023964870

  Villeroy & Boch Manoir Krus 0,30 l - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023964870
  Dette krus er en del af Villeroy & Bochs Classic Bordware Collection Manoir. Den traditionelle samling infuses et strejf af klassen med dristige former og ekspressive prægede detaljer. Bægerets rand kurver lidt udad for at gøre det mere behageligt at drikke fra.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Blue Italian Kaffekop Med Fat 90 Ml - Kaffekopper Porcelæn Hvid - BLI1200

  Spode Blue Italian Kaffekop Med Fat 90 Ml - Kaffekopper Porcelæn Hvid - BLI1200
  Opvaskemaskine-, mikroovn-, fryser og ovnsikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Stentøj Antigo Kaffekop 30cl Terra

  Stentøj Antigo Kaffekop 30cl Terra
  Antigo, portugisisk for gammel eller gammel, er inspireret af ældningen af ​​bronze. Den grå finish med subtile fremhæver af grønt fanger denne proces som ingen anden med en usædvanlig følelse af historisk betydning. Naturlige variationer i den reakti
 • Bitz Krus Med Hank 4 Stk. Wood/Forest 30 cl

  Bitz Krus Med Hank 4 Stk. Wood/Forest 30 cl
  Et lækkert krus med hank til en kop kaffe, te eller til at drikke sodavand fra så børnene ikke opdager det! Kruset er lavet i robust stentøj, som har fået en mat glasur på ydersiden og en blank, farvet glasur på indersiden. Der kan være op til 30 cl i kruset, og så tåler det at komme en tur i opvaskemaskinen og i fryseren ned til minus 18 grader. Det der er ekstra smart ved krusene, er, at de kan tåle at komme i mikroovnen samt i en alm. ovn på op til 220 grader. Det vil sige, at du f.eks. kan bage lækre chokoladekopkager direkte i krusene! En smart anderledes måde at bage og servere kage til dine gæster eller familie på. Krusene findes i forskellige farver og kan derfor med fordel kombineres på kryds og tværs.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl Mor - Kaffekopper Benporcelæn Rosa - 10101002ARMOR

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl Mor - Kaffekopper Benporcelæn Rosa - 10101002ARMOR
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mumi by Arabia alfabet krus H 40 cl

  Mumi by Arabia alfabet krus H 40 cl
  Så er de skønne Mumi alfabetkrus endeligt landet, og de kommer i en række fine pastelfarver med bogstavsillustrationer. Bogstaverne er baseret på initialerne samt bogstaverne som Mumi-universets skaber, Tove Jansson, håndtegnede til bogen “Mumifars erindringsbog”. De nye alfabetkrus er en sød og personlig gave til en sand Mumi elsker. De første bogstaver der lanceres, er L for Mumimor, O for Mumitrolden, V for Fjumredyret, E for Mymlen og Tofslen og M for Vifslen. Bogstavkrusene kan bruges til at sammensætte meningsfulde ord så som: LOVE & HOME. Giv et af de nye Mumi krus på 40 cl til en du holder af. Denne fine Alfabet kollektion er blot starten, og der vil naturligvis komme flere bogstaver til. Kollektionen er en del af initiativet “Reading, Writing and the Moomins”, som har til formål at fremme læse- og skriveglæde.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale First Kiss Mug 31 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMMK5629-XT

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale First Kiss Mug 31 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - MMMK5629-XT
  Denne charmerende krus er oprindeligt håndmalet i akvarel af Hannah Dale for Portmeirion. Det tilhører Royal Worcester Wrendale-serien, der består af krus med forskellige dyremotiver, der bryder med liv og personlighed. En perfekt gave til dyrelivet! Kruset er lavet af knogle Kina og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alfabet Krus L

  Royal Copenhagen Alfabet Krus L
  Forkæl dig selv, eller en du holder af, med dette elegante og personlige krus fra Alfabet Kollektionen. Kruset har smukke, klassiske dekorationer, der er inspireret af det musselmalede mønster. Det håndmalede bogstav giver kruset en helt særlig og personlig værdi. Det kunstneriske krus er udstyret med den traditionelle, høje hank fra 1884, der skaber harmoni og gør det ekstra bemærkelsesværdigt. Brug kruset til en forfriskende varm drik efter en lang dag - eller server en kold drik på de varme dage. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Mateus Stripes Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Cinnamon - ECN03ST

  Mateus Stripes Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Cinnamon - ECN03ST
  Koppen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Koppen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om koppen fra Mateus- Kombinér koppen med tallerkener fra Mateus.- Koppen kommer i forskellige farver.- Denne kop er en del af Mateus-kollektion.Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Pimpernel Strawberry Thief Mug And Tray Set Blue - Kaffekopper Porcelæn Blå - X0011658717

  Pimpernel Strawberry Thief Mug And Tray Set Blue - Kaffekopper Porcelæn Blå - X0011658717
  Dette er et farverigt sæt fra Pimpernel, der indeholder en bakke og to krus. Dele af sættet er smukt mønstret og skaber en levende bordindstilling. De er designet i England og lavet af høj kvalitet og godt håndværk, ligesom Pimpernel er kendt for. Krus: 18 Cl bakke: 20,3x17,8 cm. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop Love - Kaffekopper Benporcelæn Lavendel - 10101008LAVENLOVE

  Design Letters Favourite Kop Love - Kaffekopper Benporcelæn Lavendel - 10101008LAVENLOVE
  Koppen fra Design Letters er fremstillet af benporcelæn i høj kvalitet med en mat glasering og en graveret tekst. Den har et lille, komfortabelt håndtag. En perfekt gave. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Fremstillet af benporcelæn.- Graverede bogstaver.- Mat finish.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Diameter: 80 mm.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Stilren typografi.- Til både varme og kolde drikke.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Cheetah - Kaffekopper Keramik Sort - 1060215

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Cheetah - Kaffekopper Keramik Sort - 1060215
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop Hygge - Kaffekopper Benporcelæn - 10101008DGHYGGE

  Design Letters Favourite Kop Hygge - Kaffekopper Benporcelæn - 10101008DGHYGGE
  Koppen fra Design Letters er fremstillet af benporcelæn i høj kvalitet med en mat glasering og en graveret tekst. Den har et lille, komfortabelt håndtag. En perfekt gave. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Fremstillet af benporcelæn.- Graverede bogstaver.- Mat finish.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Diameter: 80 mm.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Stilren typografi.- Til både varme og kolde drikke.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Sort - 19325-403637-14740

  Rosenthal Versace Prestige Gala Kaffekop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Sort - 19325-403637-14740
  Kaffekoppen fra Rosenthal har klassisk, tidløst design i porcelæn med matchende underkop perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Den har smukke mønstre hele vejen rundt med praktisk håndtag på siden for nem anvendelse. Servér kaffe med charme. Fremstillet i Danmark. Om kaffekoppen fra Rosenthal- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe.- Fra kollektionen Prestige Gala.- Fremstillet i Danmark. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
ilead