Kaffekopper

Velkommen til at kigge på nogle af de smukkeste kaffekopper, der er at købe. Vi har lavet et godt galleri med billeder af kaffekopper fra de mest kendte mærker.

Populær i kaffekopper

Flere tips om kaffekopper

 • Aida Groovy Krus 30 Cl Grey - Kaffekopper Stentøj Grå - 88370

  Aida Groovy Krus 30 Cl Grey - Kaffekopper Stentøj Grå - 88370
  Groovy krus fra Aida. Serien har en stilfuld riflet kant, som tilfører en moderne og feminin fornemmelse til bordet. Serien er fremstillet af stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1026260

  Arabia Pastoraali Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1026260
  Kruset fra Arabia har et elsket mønster med en naturinspireret, fantasifuld følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Det er fremstillet af hvidt porcelæn med sorte linjer med et dybblåt strejf. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Designet af Esteri Tomulas. Om kruset fra Arabia- Dette krus er en del af Arabia-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Smukt, fantasifuldt mønster.- Elsket design. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Egg Café Lattekop 300 ml., 6 stk., lyseblå

  Loveramics Egg Café Lattekop 300 ml., 6 stk., lyseblå
  Hvis du er vild med latteart, så ved du sikkert, at det kræver en kop med en bred åbning af lave de smukkeste kreationer. Denne elegante café lattekop fra Loveramics' Egg-kollektion har en diameter på hele 11cm., som giver god plads til eksperimenter og m
 • Carolina Gynning Slice Of Life Krus Med Håndtag - Kaffekopper Porcelæn Multi - 776679

  Carolina Gynning Slice Of Life Krus Med Håndtag - Kaffekopper Porcelæn Multi - 776679
  Carolina Gynning fra Slice Of Life Krus Med Håndtag. Kaffekopper Multi Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida RAW krus med hank 4 stk. northern green 35 cl

  Aida RAW krus med hank 4 stk. northern green 35 cl
  4 stk lækre krus i dobbeltbrændt stentøj med dyb farve og små næsten funklende partikler der skaber en smuk kontrast. Håndlavet hvilket gør hvert produkt unikt. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine RAW er håndlavet stentøj med ridsefri glasur.
 • Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramik Kanel - EBCN116AB

  Mateus Bubbles Krus 30 Cl - Kaffekopper Keramik Kanel - EBCN116AB
  Krus fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, tallerkener, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30 Cl Tågegrå - Kaffekopper Porcelæn Mist - 1062122

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30 Cl Tågegrå - Kaffekopper Porcelæn Mist - 1062122
  Dette krus tilhører den populære serie Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er god at kombinere med andre produkter fra Swedish Grace serien for at skabe en flot borddækning. Opvaskemaskine sikker og mikrobølgeovn sikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Thermal Mug 26 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027464

  Royal Copenhagen White Fluted Half Lace Thermal Mug 26 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027464
  Denne termiske krus tilhører den romantiske serie hvidmalet halvt blonder fra Royal Copenhagen, som har et smukt mønster, der minder om blonder. Den er lavet af porcelæn og er designet af den danske arkitekt Arnold Krog i 1888. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041009651

  Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041009651
  Dette krus er en del af Villeroy & Bochs moderne landsstil Collection Mariefleur. Inspireret af Monets haver i Givenchy, vil det farverige samspil mellem fine enggræs og akvarel blomster i levende nuancer af lilla og gul tilføje et strejf af en sommerhave til din bordindstilling. Premium porcelæn, opvaskemaskine sikker, mikrobølgeovn sikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Mug 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1028276

  Rörstrand Ostindia Black Mug 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1028276
  Dette krus tilhører Ostindia Black-serien fra Rörstrand. Det er en efterfølger til den klassiske Ostindia-serie, som blev lanceret i 1932, og den har farverne hvide og blå. Som navnet antyder, er mønsteret af Ostindia Black prydet med en elegant sort farve, der giver kruset et sofistikeret og moderne udtryk. Designet af Anna Lerinder.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Thermal Mug 26 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027465

  Royal Copenhagen Princess Thermal Mug 26 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027465
  Dette termiske krus tilhører serien prinsesse fra Royal Copenhagen. Med sit enkle og romantiske design passer dette krus perfekt til både hverdag og finere lejligheder. Er rart at kombinere med andre produkter fra serien for en smuk bordindstilling. Lavet af porcelæn og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Hot Drink 4 St 24 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 25352

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Hot Drink 4 St 24 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 25352
  4-pakke med hot drink briller fra Rosendahl. Disse briller tilhører den klassiske Grand CRU-serie, designet af Erik Bagger. Designet er enkelt og tidløst, hvilket gør dem gode til alle typer tabelindstillinger. Glaset passer perfekt til varme drikkevarer som kaffe og te.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva Kaffekop konisk

  Eva Kaffekop konisk
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl K - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017157

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl K - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017157
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Citat I Det Enkla Krus 4-pak - Kaffekopper Stentøj Mørkegrå - 142004

  Ernst Citat I Det Enkla Krus 4-pak - Kaffekopper Stentøj Mørkegrå - 142004
  Krusene fra Ernst Kirchsteiger har stilrent, enkelt design perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. De har en blød form med et grebsvenligt øre. Vælg mellem forskellige farver. Om krusene fra Ernst Kirchsteiger- Disse krus er en del af Ernst Kirchsteiger-kollektionen.- Fremstillet af stentøj.- Dekorativ tekst på siden med et inspirerende citat.- Perfekte til hverdag og finere anledninger.- Diameter: 85 mm.- Højde: 90 mm. Vedligeholdelse af krusene- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Termokrus 35 Cl Sunshine - Kaffekopper Sennepsgul - 30101003MUSUNSHINE

  Design Letters Termokrus 35 Cl Sunshine - Kaffekopper Sennepsgul - 30101003MUSUNSHINE
  Termokruset fra Design Letters har enkelt, stilrent design i rustfrit stål med låg i plastik med tud perfekt til både varme og kolde drikke. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om termokruset fra Design Letters- Enkelt, stilrent design.- Fremstillet af rustfrit stål og polypropylen.- Diameter: 76 mm.- Højde: 131 mm.- Termokruset findes i forskellige farver.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kapacitet: 35.0 cl.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af termokruset- Kun håndvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Elements Espressokop Med Underkop 10 Cl - Kaffekopper Hvid - 1017066

  Royal Copenhagen White Elements Espressokop Med Underkop 10 Cl - Kaffekopper Hvid - 1017066
  Royal Copenhagen fra White Elements Espressokop Med Underkop 10 cl. Kaffekopper Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lyngby Porcelæn Rhombe Color krus rosa 33 cl

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color krus rosa 33 cl
  Lyngby Porcelæn Rhombe Color krus 33 cl rosa. Rhombe mønsteret stammer helt tilbage fra 1961 og er genfundet i Lyngby Porcelæns arkiver. Det håndlavede stel har fået mønsteret overført som relief. Med farverne har Rhombe Color stellet fået et helt nyt designmæssigt element der giver et farvespil der lader dig bruge stellet til både hverdag og fest. De farvede dele passer samtidigt utroligt flot sammen med hvidt stel.
 • Bitz krus amber 30 cl

  Bitz krus amber 30 cl
  Krus i stentøj 30 cl
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl Beige / t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 070402-180

  Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl Beige / t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 070402-180
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn.- Tåler fryser.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alfabetkrus/ bogstavkrus F

  Royal Copenhagen Alfabetkrus/ bogstavkrus F
  Alfabet kruset tager inspiration fra den første håndmalede serie Musselmalet Riflet fra 1775. Hver af højhankskopperne har bogstavet malet på den ene side hvor bogstavet er dekoreret med en blomst og to palmetter. Referencer til stel nr. 1 på den modsatte side. Alfabetkruset er en særdeles flot og personlig gave til dig selv eller en du har kær. 33 cl. Håndmalet Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Aida Relief Krus 30 Cl t - Kaffekopper Stentøj Grøn - 35513

  Aida Relief Krus 30 Cl t - Kaffekopper Stentøj Grøn - 35513
  Kruset fra Aida er fremstillet af højkvalitets stentøj med stilfulde detaljer på kanten. Det har et tidløst design med en rustik fremtoning perfekt til ethvert hjem. Det har et slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Om kruset fra Aida- Fra kollektionen Relief.- Stilfulde detaljer.- Slidstærkt stentøj.- Perfekt til hverdagsbrug.- Kruset findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform krus 2 Dele t Large - Kaffekopper Glas Klar - 5018163

  Sagaform krus 2 Dele t Large - Kaffekopper Glas Klar - 5018163
  Glaskruset fra Sagaform har et populært design med et varmeresistent glas. Perfekt til borddækningen. Vælg mellem forskellige størrelser. Om glaskruset fra Sagaform- Fremstillet af glas.- Klassisk design.- Slidstærk kvalitet. Vedligeholdelse af glaskruset- Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Krus 17 Cl - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1025645

  Arabia Mainio Sarastus Krus 17 Cl - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1025645
  Kruset fra Arabia har enkelt design i porcelæn med stribet, prikket mønster perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige størrelser. Om kruset fra Arabia- Enkelt design.- Grafisk mønster.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Mainio.- Findes også som tallerken.- Kruset kommer i forskellige størrelser.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl C - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023873

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl C - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023873
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Portmeirion Strawberry Thief Mug 35 Cl Red Crimson/slate - Kaffekopper Benporcelæn Rød - MMJE5583-XG

  Portmeirion Strawberry Thief Mug 35 Cl Red Crimson/slate - Kaffekopper Benporcelæn Rød - MMJE5583-XG
  Dette krus fra Portmeirion tilhører jordbær tyv serien, som er en smukt mønstret serie, der skaber en levende bordindstilling. Det er designet i England og lavet af høj kvalitet og godt håndværk, ligesom Portmeirion er kendt for. Lavet af knogle Kina og bør vaskes med hånden.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Eva solo lungo krus sort 2 stk. 23 cl

  Eva solo lungo krus sort 2 stk. 23 cl
  Lungo krusene fra Eva Solo rummer 230 ml der er standard mængden for en original kop kaffe. Dermed passer den også godt til de mange kapselmaskiner med forud programmeret mængde. Kruset er fremstillet i porcelæn beklædt med silikone der giver et behageligt og godt greb. Både krus og silikonegrebet tåler opvaskemaskine men silikoneskallen tages af inden det kommer i maskinen. 2 stk
 • Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533015

  Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 14533015
  Stentøj. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl You Rock - Kaffekopper Benporcelæn Sort - 10101002BKYOUROCK

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl You Rock - Kaffekopper Benporcelæn Sort - 10101002BKYOUROCK
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14441076

  Broste Copenhagen Nordic Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 14441076
  Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Farveforandringer forekommer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Carolina Gynning Looking For You Krus - Kaffekopper Benporcelæn Sort - 776614

  Carolina Gynning Looking For You Krus - Kaffekopper Benporcelæn Sort - 776614
  Krus af Carolina Gynning. Denne farverige krus løfter enhver bordindstilling, og er perfekt til både morgenkaffe og eftermiddagste. Designer Carolina Gynning har med stor lidenskab og kærlighed udviklet disse charmerende motiver, hvilket afspejler sin boblende og udadgående personlighed.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl Xmas - Kaffekopper Benporcelæn Cool Grey - 10101002CLGRXMAS

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl Xmas - Kaffekopper Benporcelæn Cool Grey - 10101002CLGRXMAS
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Turkis - EBTU116AB

  Mateus Bubbles Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Turkis - EBTU116AB
  Krus fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, tallerkener, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023411290

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1023411290
  Denne kaffekop og tallerken har en cremet hvid farve med mørkeblå blomstermønstre. Med skulpturerede kanter og smukke detaljer i blåt vil det se meget elegant ud på bordet.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl B - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027469

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl B - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027469
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Musselmalet Riflet højhankskop 25 cl med underkop

  Royal Copenhagen Musselmalet Riflet højhankskop 25 cl med underkop
  Royal Copenhagen Musselmalet Riflet højhankskop med underkop. Højhanks kop 25 cl. Helt tilbage i 1775 blev Musselmalet Riflet Royal Copenhagens første stel. Et stel der den dag i dag er et af verdens mest kendte og eftertragtede. Et stel der er ægte kunsthåndværk, hvor hver del er malet i hånden. Royal Copenhagen yder 24 måneders brudgaranti (ombytning ved brud eller skår) og når du køber Royal Copenhagen produkter på kop-kande.dk finder du din brudgaranti på side 2 i din faktura.
 • Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 25 Cl - Kaffekopper Emalje Hvid - 1404-025-02

  Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 25 Cl - Kaffekopper Emalje Hvid - 1404-025-02
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens Storie om Pippi Longstocking. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Kornblomst

  Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Kornblomst
  Royal Copenhagen Flora højhankskop og underkop, 27 cl. Kornblomst Md sin intense blå farve symboliserer kornblomsten både magt og liv. Blomsten har altid vokset vildt men også brugt i haver samt blomsterarrangementerhvor den fanger øjet. Koppen signalerer: Jeg beundrer dig. Når du køber Royal Copenhagen hos kop-kande.dk finder du din brudgaranti på side 2 i din faktura.
 • Arabia Syyssato Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1058911

  Arabia Syyssato Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1058911
  Koppen fra Arabia er fremstillet af hvidt porcelæn med et inspirerende, detaljeret motiv. Den har et smukt, slidstærkt design med et praktisk håndtag på siden. Kollektionen inkluderer mønstre der er blevet genskabt fra de sidste hundrede år. Om koppen fra Arabia- Tidløst look.- Et must for den designinteresserede.- Denne kop er en del af Arabia-kollektion. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Krus 30cl Sort - Kaffekopper Stentøj Grå - 15102

  Aida Raw Krus 30cl Sort - Kaffekopper Stentøj Grå - 15102
  Raw er en serie moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Her kombineres det rå og naturlige look med stilrent og enkelt design i nordiske nuancer. Alle produkter er håndlavet hvilket betyder at hvert produkt er unikt. Tåler opvaskemaskine, mikroovn, ovn og fryser.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Pillivuyt Kaffekop Eden 19 Cl, - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 17106

  Pillivuyt Kaffekop Eden 19 Cl, - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 17106
  Eden Kaffekop fra Pillivuyt. Dette er en kaffekop designet til at passe både hverdag og fest, og resultatet var et simpelt, tidløst design i hvidt porcelæn. Det er ideelt til kaffe, men kan også bruges til varm chokolade eller te. Er rart at kombinere med andre EDEN serie produkter. Espresso kop 8 cl kaffe kop 20 cl. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kaffekop m/underkop Hvid Sand

  Kaffekop m/underkop Hvid Sand
 • Iittala Taika Siimes Kaffekop 20 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1026706

  Iittala Taika Siimes Kaffekop 20 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1026706
  Kaffekop fra Iittala tilhørende serien Taika. Taika betyder magisk på finsk og afspejles i seriens udsmykning. En serie som skiller sig ud og bliver lagt mærke til - både til hverdag og fest. Information: Designet af Klaus Haapaniemi Motiver med smukke farver Fremstillet af porcelæn Tåler opvaskemaskine, fryser, ovn og mikroovn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Krus 33 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1017459

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Krus 33 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1017459
  Krus fra Royal Copenhagen. Disse er populære og håndmalede krus fra serien sorte flute mega, designet af Karen Kjældgård-Larsen. Det er den dramatiske kontrast mellem det hvide porcelæn og det sorte motiv, der gør det unikt - perfekt til en design elsker. Solgt i 2-pack.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl Work - Kaffekopper Benporcelæn Mørkeblå - 10204100WORK

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl Work - Kaffekopper Benporcelæn Mørkeblå - 10204100WORK
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Höganäs Coffee Mug With Saucer 33 Cl Wild Rose - Kaffekopper Stentøj Rosa - 1052440

  Höganäs Coffee Mug With Saucer 33 Cl Wild Rose - Kaffekopper Stentøj Rosa - 1052440
  Kaffekrus med træfad fra Höganäs. Kruset har et organisk design og generøst håndtag. Til kruset kommer en træfad som kan anvendes som både coaster eller låg. Kruset er fremstillet af svensk stentøj af højeste kvalitet og tåler både mikroovn og opvaskemaskiner. Bemærk! Underkoppen af træ kan ikke vaskes i maskinen. Tør af og til med en klud og olie.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Sort - 071605-190

  Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Sort - 071605-190
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et ikonisk mønster perfekt til morgenbordet. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Maija Louekari. Om tallerkenen fra Marimekko- Krus er inkluderet.- Tallerkener er inkluderet.- Fra kollektionen Siirtolaputarha.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Family Gavesæt Kopper / Glas - Kaffekopper Benporcelæn - 10101010FAMILY

  Design Letters Family Gavesæt Kopper / Glas - Kaffekopper Benporcelæn - 10101010FAMILY
  Gavesættet fra Design Letters har smukt, charmerende design med kopper med graverede bogstaver på forsiden og bagsiden perfekte til både varme og kolde drikke. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om gavesættet fra Design Letters- Smukt, charmerende design.- Graverede bogstaver.- Fremstillet af porcelæn og tritan.- Gavesættet sælges i 3-pak.- Kopper: 8,5 x 8 cm.- Glas: 7,4 x 6,9 cm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af gavesættet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alfabetkrus/ bogstavkrus K

  Royal Copenhagen Alfabetkrus/ bogstavkrus K
  Alfabet kruset tager inspiration fra den første håndmalede serie Musselmalet Riflet fra 1775. Hver af højhankskopperne har bogstavet malet på den ene side hvor bogstavet er dekoreret med en blomst og to palmetter. Referencertil stel nr. 1 på den modsatte side. Alfabetkruset er en særdeles flot og personlig gave til dig selv eller en du har kær. 33 cl. Håndmalet Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Hammershøi julekrus sampak 33 cl

  Hammershøi julekrus sampak 33 cl
  Sampak med Kähler Hammershøi julekrus 2019 og 2020. Flot dekorerede krus med skønne motiver der byder julen indenfor. Perfekte krus til en skøn varm kop kaffe, te, gløgg eller kakao. 33 cl
 • Design Letters Favourite Kop Med Håndtag Love - Kaffekopper Benporcelæn Nude - 10101008NUDELOVE

  Design Letters Favourite Kop Med Håndtag Love - Kaffekopper Benporcelæn Nude - 10101008NUDELOVE
  Koppen fra Design Letters er fremstillet af benporcelæn i høj kvalitet med en mat glasering og en graveret tekst. Den har et lille, komfortabelt håndtag. En perfekt gave. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Fremstillet af benporcelæn.- Graverede bogstaver.- Mat finish.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Diameter: 80 mm.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Stilren typografi.- Til både varme og kolde drikke.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arctica underkop til kaffekop 13,5 cm

  Arctica underkop til kaffekop 13,5 cm
ilead