Kaffekopper

Velkommen til at kigge på nogle af de smukkeste kaffekopper, der er at købe. Vi har lavet et godt galleri med billeder af kaffekopper fra de mest kendte mærker.

Populær i kaffekopper

 • Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041009651

  Villeroy & Boch Mariefleur Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1041009651
  Dette krus er en del af Villeroy & Bochs moderne landsstil Collection Mariefleur. Inspireret af Monets haver i Givenchy, vil det farverige samspil mellem fine enggræs og akvarel blomster i levende nuancer af lilla og gul tilføje et strejf af en sommerhave til din bordindstilling. Premium porcelæn, opvaskemaskine sikker, mikrobølgeovn sikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Tuokio Underkop 17 cm til kaffekop kobolt

  Tuokio Underkop 17 cm til kaffekop kobolt
 • Arctica underkop til kaffekop 13,5 cm

  Arctica underkop til kaffekop 13,5 cm
 • Rörstrand Kulinara Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1012182

  Rörstrand Kulinara Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1012182
  Kulinara krus fra Rörstrand. Et farverigt krus, der er inspireret af Sveriges fire årstider, og det detaljerede mønster har et strejf af 50'erne. Designer Hanna Wernet skabte mønsteret med sin egen have og Carl von Linnaeus botaniske verden i tankerne. Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.

Flere tips om kaffekopper

 • Royal Copenhagen White Fluted Termokrus 39 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1016936

  Royal Copenhagen White Fluted Termokrus 39 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1016936
  Hvid Riflet termokop fra Royal Copenhagen. Stellets rene og enkle design gør det perfekt til at mikse og matche med andre riflede stel. Hvid Riflet er ideelt som hverdagens spisestel i moderne hjem, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten.Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Room Copenhagen Lego Ceramic Mug Small Boy Krus t S - Kaffekopper Keramik Gul - 40460800

  Room Copenhagen Lego Ceramic Mug Small Boy Krus t S - Kaffekopper Keramik Gul - 40460800
  Kruset fra Room Copenhagen er fremstillet af keramik med et ikonisk, velkendt design. Om kruset fra Room Copenhagen- Findes i forskellige størrelser.- Findes i forskellige motiver.- Kapacitet: 25 cl, 53 cl. Vedligeholdelse af kruset. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl Smile - Kaffekopper Benporcelæn Grøn - 10204100SMILE

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl Smile - Kaffekopper Benporcelæn Grøn - 10204100SMILE
  Koppen fra Design Letters har klassisk, muntert design i benporcelæn med mat finish perfekt til både varme og kolde drikke. Den har grafisk, stilren tekst på forsiden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert, klassisk design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Populær kop.- Findes også som skål.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Krus 0,30l - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1022814870

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Krus 0,30l - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1022814870
  vitreous china Opvaskemaskine & Mikrobølgeovnssikker. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lexington Beach Club Graphic Printed Earthenware Krus - Kaffekopper Stentøj Blå - 12230303-1600-ONE

  Lexington Beach Club Graphic Printed Earthenware Krus - Kaffekopper Stentøj Blå - 12230303-1600-ONE
  Kruset fra Lexington har et traditionelt design i stentøj med et sommerligt motiv og et stort, bekvemt håndtag. Fremstillet i Portugal. Om kruset fra Lexington- Beach Club Graphic Printed Earthenware er værdsat for det originale print- Beach Club Graphic Printed Earthenware er også værdsat for det store håndtag.- Fremstillet af stentøj.- Fremstillet i Portugal. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Sambara Krus 40 Cl t / Rødt / Coal - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072644-193

  Marimekko Sambara Krus 40 Cl t / Rødt / Coal - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072644-193
  Krus fra Marimekko i stentøj med et farvet ternet mønster perfekt til din morgenkaffe. Designet af Sabine Finkenauer. Om kruset fra Marimekko- Designet af Sabine Finkenauer.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop 25 Cl Fashion Colour Collection Happy - Kaffekopper Benporcelæn Gul - 10101002YELLOHAPPY

  Design Letters Favourite Kop 25 Cl Fashion Colour Collection Happy - Kaffekopper Benporcelæn Gul - 10101002YELLOHAPPY
  Kop fra Design Letters med muntert design i benporcelæn med mat finish med en graveret tekst. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Muntert design.- Mat finish.- Fremstillet af benporcelæn.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Graveret tekst.- Kapacitet: 25 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bodum Canteen Dobbeltvægget 20cl 6 Stk - Kaffekopper Glas Klar - 10109-10-12

  Bodum Canteen Dobbeltvægget 20cl 6 Stk - Kaffekopper Glas Klar - 10109-10-12
  6-pakke med kantine glas fra BODUM. Nyd din drink i dette glas, der er blevet en moderne klassiker. Det dobbeltvægge design i borosilicatglas er ikke kun stilfuldt, men også funktionelt. Det holder varme drikkevarer varmt uden at brænde fingrene og forhindrer kondens fra kolde drikkevarer. Et glas til alle lejligheder!. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kop Med Håndtag Love - Kaffekopper Benporcelæn Nude - 10101008NUDELOVE

  Design Letters Favourite Kop Med Håndtag Love - Kaffekopper Benporcelæn Nude - 10101008NUDELOVE
  Koppen fra Design Letters er fremstillet af benporcelæn i høj kvalitet med en mat glasering og en graveret tekst. Den har et lille, komfortabelt håndtag. En perfekt gave. Designet af Arne Jacobsen. Om koppen fra Design Letters- Klassisk, tidløst design.- Fremstillet af benporcelæn.- Graverede bogstaver.- Mat finish.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Diameter: 80 mm.- Højde: 85 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Stilren typografi.- Til både varme og kolde drikke.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl V - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1066898

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl V - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1066898
  Kruset fra Arabia har et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en smuk, grøn farve for at lysne borddækningen op. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Ma.Collier Bl. Mug Set 2pcs. - Kaffekopper Lertøj Hvid - 10-1681-8403

  Villeroy & Boch Ma.Collier Bl. Mug Set 2pcs. - Kaffekopper Lertøj Hvid - 10-1681-8403
  Kruset fra Villeroy & Boch har rustikt, tidløst design i lertøj perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Om kruset fra Villeroy & Boch- Fremstillet af lertøj.- Kruset findes i forskellige farver.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Kapacitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Design Letters Termokrus 35 Cl Hot - Kaffekopper Rustfrit Stål Sort - 30101003HOT

  Design Letters Termokrus 35 Cl Hot - Kaffekopper Rustfrit Stål Sort - 30101003HOT
  Termokruset fra Design Letters har enkelt, stilrent design i rustfrit stål med låg i plastik med tud perfekt til både varme og kolde drikke. Vælg mellem forskellige farver. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Arne Jacobsen. Om termokruset fra Design Letters- Enkelt, stilrent design.- Fremstillet af rustfrit stål og polypropylen.- Diameter: 76 mm.- Højde: 131 mm.- Termokruset findes i forskellige farver.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kapacitet: 35.0 cl.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af termokruset- Kun håndvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Tulip Café Lattekop 280ml., 6 stk., mørkeblå

  Loveramics Tulip Café Lattekop 280ml., 6 stk., mørkeblå
  Denne fine café lattekop fra Loveramics' Tulip-kollektion har, som navnet antyder, fået sin fine form fra tulipanen. Den smalle bund og den brede åbning fremhæver kaffens aroma og giver desuden koppen et retroinspireret udtryk, som pynter flot på bordet.
 • Carolina Gynning Wild Woman Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Guld - 776624

  Carolina Gynning Wild Woman Krus 35 Cl - Kaffekopper Benporcelæn Guld - 776624
  Kruset fra Carolina Gynning har smukt design i benporcelæn med kunstnerisk motiv til både varme og kolde drikke. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Indien. Designet af Carolina Gynning. Om kruset fra Carolina Gynning- Findes også som vinglas.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Kruset findes i forskellige farver.- Højde: 110 mm.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 35.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Ceramic Workshop Krus 35 Cl Mejse - Kaffekopper Stentøj Mørkegrøn - 18501

  Aida Ceramic Workshop Krus 35 Cl Mejse - Kaffekopper Stentøj Mørkegrøn - 18501
  Dette krus fra Aida tilhøre serien Ceramic Workshop. Serien består af stentøj med reaktivt glasering. Inspirationen til serien kommer fra fuglenes smukke sang på varme sommerdage i Danmark. Kruset findes i tre forskellige farver. Vælg mellem følgende farver: Svale: Mørkeblå Mejse: Mørkegrøn Lærke: Grågrøn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Helle Blåt/brunt - Kaffekopper Keramik Multi - 1065508

  Iittala Oiva Toikka Collection Krus 30 Cl Helle Blåt/brunt - Kaffekopper Keramik Multi - 1065508
  Kruset fra Iittala har et kreativt design med et muntert mønster der aldrig går af mode. Det er fremstillet af slidstærk keramik med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. En perfekt detalje som bringer glæde til hverdagen. Designet af Oiva Toikka. Om kruset fra Iittala- Fra kollektionen The Curious Mind of Oiva Toikka.- Kruset kommer i forskellige modeller.- Fremstillet af keramik.- Kreativt mønster. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Tokyo Design Nippon Blue Krus 38 Cl Dots - Kaffekopper Porcelæn Blå - 15623

  Tokyo Design Nippon Blue Krus 38 Cl Dots - Kaffekopper Porcelæn Blå - 15623
  Kruset fra Tokyo Design har en typisk, japansk stil med et geometrisk mønster med en dybblå farve. Det har en moderne fortolkning med et elegant håndtag på siden. Kruset har et håndlavet design i højkvalitets porcelæn til hverdagsbrug. Match med ensfarvet porcelæn for en mere enkel stil eller gå efter forskellige kombinationer for at skabe en mere personliggjort borddækning. Om fra Tokyo Design- Håndlavet design.- Typisk, japansk stil.- Blåt, geometrisk mønster.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Nippon Blue.- 38 cl Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Siirtolapuutarha Kaffekop 20 cl Hvid/Sort

  Siirtolapuutarha Kaffekop 20 cl Hvid/Sort
 • Knabstrup Keramik Colorit Skål Ø14 Cm - Kaffekopper Stentøj Grå - 1276

  Knabstrup Keramik Colorit Skål Ø14 Cm - Kaffekopper Stentøj Grå - 1276
  Skålen fra Knabstrup Keramik er fremstillet af stentøj med en smuk, riflet, underside kant. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Knabstrup Keramik- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Iittala Taika Krus 40 Cl 2 Stk - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1012450-2pack

  Iittala Taika Krus 40 Cl 2 Stk - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1012450-2pack
  To smukke krus i serien Taika fra Iittala med et magisk mønster af smukke detaljer, kreeret af designeren Klaus Haapaniemi. Perfekt til både hverdag og fest. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Flora Kop 33 Cl Rhododendron - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1055296

  Royal Copenhagen Flora Kop 33 Cl Rhododendron - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1055296
  Koppen fra Royal Copenhagen er fremstillet af hvidt porcelæn med et højt, komfortabelt håndtag på siden. Den har et smukt blomstermotiv med en gylden linje langs kanten. Designet af Anja Vang Kragh. Om koppen fra Royal Copenhagen- Denne kop er en del af Royal Copenhagen-kollektion.- Findes også som servicesæt. Vedligeholdelse af koppen- Håndvaskes.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • KETUNMARJA Kaffekop 2-pak

  KETUNMARJA Kaffekop 2-pak
 • Eva Solo Lungo Mug 23 Cl 2-pack - Kaffekopper Porcelæn Emerald Green - 501130

  Eva Solo Lungo Mug 23 Cl 2-pack - Kaffekopper Porcelæn Emerald Green - 501130
  Lungo-krus fra Eva Solo i hvidt porcelæn med et varmebeskyttende etui i silikone for et bedre greb. Det har et afpudset design perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Om lungo-kruset fra Eva Solo- Lungo-kruset findes i forskellige farver.- 10-års garanti.- Kapacitet: 23 cl.- Fås i flere forskellige farver.- Etui i silikone.- Fremstillet af porcelæn.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af lungo-kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Kop 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012140

  Rörstrand Mon Amie Kop 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012140
  Mon Amie kruset leveres med en smuk dekoration med blå blomster, der kendetegner Sverige i 50'erne. Kruset kan bruges både som kaffe- og tekrus.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl / Hvidt - Kaffekopper Stentøj Sort - 51500049

  Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl / Hvidt - Kaffekopper Stentøj Sort - 51500049
  Krus fra Marimekko i stentøj med et velkendt mønster med inspiration fra naturen. Designet af Maija Louekari. Om kruset fra Marimekko- Designet af Maija Louekari.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Krus Med Højt Håndtag 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1062482

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Krus Med Højt Håndtag 25 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1062482
  Kruset fra Royal Copenhagen har en håndmalet stil i porcelæn med et smukt mønster perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Karen Kjaeldgård-Larsen. Om kruset fra Royal Copenhagen- Blue Fluted Mega er værdsat for de håndmalede design- Blue Fluted Mega er også værdsat for det højkvalitets materiale.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Blue Fluted Mega. Vedligeholdelse af kruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Kop Med Underkob 25cl - Kaffekopper Sand - 14533221

  Broste Copenhagen Nordic Kop Med Underkob 25cl - Kaffekopper Sand - 14533221
  Dæk bordet med inspiration fra den nordiske natur. Charmerende genstande fremstillet i hånden, hvor hver enkelt genstand får en unik tekstur og et individuelt finish under fremstillingen. Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kaffekrus Kenya 2-pak

  Kaffekrus Kenya 2-pak
  Kenya kaffekrus 2-pak dobbeltvægget 3,2 dl højde 10,5 diameter 9 cm
 • Kähler Hammershøi Kaffekop 25cl Med Underkop - Kaffekopper Keramik Hvid - 692205

  Kähler Hammershøi Kaffekop 25cl Med Underkop - Kaffekopper Keramik Hvid - 692205
  Hammershøi Kaffekop med tallerken fra Kähler. Denne smukke kop er perfekt til både te og kaffe eller varm chokolade. Designsproget i Hammershøi-serien produkter harmonerer med de eksisterende elementer i forfædres serien, og de elegante riller giver overfladen en spændende struktur. Udfyld dit spisebord med en komplet Hammershøi-serie. Design af Hans-Christian Bauer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Pillivuyt Boulogne Kop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 17169

  Pillivuyt Boulogne Kop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 17169
  Koppen fra Pillivuyt er fremstillet af hvidt porcelæn med en organisk form og elegante detaljer. Den har udseende perfekt til alle lejligheder. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om koppen fra Pillivuyt- 2-års garanti.- Kombinér koppen med en kaffeunderkop fra Pillivuyt.- Inspireret af en skov.- Denne kop er en del af Pillivuyt-kollektion. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Olo kaffekop mørkegrå

  Olo kaffekop mørkegrå
  Olo kaffekop Farve: mørkegrå H: 8,5 cm
 • Rosenthal Brillance Espressokop 8 Cl. - Kaffekopper Hvid - 10530-800001-14717

  Rosenthal Brillance Espressokop 8 Cl. - Kaffekopper Hvid - 10530-800001-14717
  Rosenthal fra Brillance Espressokop 8 cl.. Kaffekopper Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus Too-ticki 30cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1019853

  Arabia Mumi Krus Too-ticki 30cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1019853
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 1045451290

  Villeroy & Boch Anmut Kaffekop Og Underkop - Kaffekopper Benporcelæn Hvid - 1045451290
  Anmut kaffekop og tallerken fra Villeroy & Boch. Dette er en kaffekop med en tilhørende tallerken lavet i hvid premium knogle porcelæn. Det tilhører Anmut-serien, som er inspireret af en af ​​Villeroy & Bochs tidligere design fra 1920. Opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ink Blue Hibiscus Underkop til kaffekop 14 cm

  Ink Blue Hibiscus Underkop til kaffekop 14 cm
 • Kockums Jernverk Krus 8 Cm - Kaffekopper Stål Green Orion - MUG-001

  Kockums Jernverk Krus 8 Cm - Kaffekopper Stål Green Orion - MUG-001
  Kruset fra Kockums Jernverk har et alsidigt design med en stor størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Det har en charmerende retrofølelse i stål med dobbelte, højkvalitets emaljebelægninger for nem rengøring. Variation i udseende kan forekomme. Kombinér kruset med en skål fra Kockums Jernverk. Om kruset fra Kockums Jernverk- Herlig retrofølelse.- Funktionelt, alsidigt design.- Emaljeret stål.- Kruset findes i forskellige farver.- Let at rengøre og vedligeholde. Vedligeholdelse af kruset- Kan vaskes i opvaskemaskine, men håndvask er anbefalet.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1025900

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1025900
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porcelæn med en moderne følelse. Det har dekorative riller med håndmalede detaljer og et betræk i silikone for et bedre greb. Servér kaffe med charme. Designet af H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er værdsat for de dekorative design- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 85 mm.- Højde: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru kop med underkop 4 stk.

  Rosendahl Grand Cru kop med underkop 4 stk.
  Server en velsmagende kop kaffe eller the i disse fine kopper med tilhørende underkopper. Kopperne fra Grand Cru serien fra Rosendahl er fremstillede af hvidt porcelæn, og det samme er underkopperne. Dette giver et stilrent udtryk, der passer ind på enhve
 • Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl K - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017157

  Royal Copenhagen Alphabet Krus 33 Cl K - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1017157
  Kruset fra Royal Copenhagen har elegant, højt design i porcelæn med håndmalet, dekorativt bogstav på forsiden perfekt til både varme og kolde drikke. Det har smukke, blå detaljer hele vejen rundt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Royal Copenhagen- Elegant design.- Fremstillet af porcelæn.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Alphabet Collection.- Bredde: 95 mm.- Højde: 100 mm.- Kapacitet: 33,0 cl.- Pakkeantal: 1- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl gråt - Kaffekopper Porcelæn Antracit - 1017519

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Krus 33 Cl gråt - Kaffekopper Porcelæn Antracit - 1017519
  Kruset fra Royal Copenhagen har en elegant stil i porcelæn med en moderne følelse. Det har dekorative riller med håndmalede detaljer og et betræk i silikone for et bedre greb. Servér kaffe med charme. Designet af H.C. Gjedde. Om kruset fra Royal Copenhagen- Fluted Contrast er værdsat for de dekorative design- Kruset findes i forskellige farver.- Fremstillet af porcelæn.- Bredde: 85 mm.- Højde: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Loveramics Aromakop Carrara 150 ml., 6 stk., Floral

  Loveramics Aromakop Carrara 150 ml., 6 stk., Floral
  Loveramics er internationalt anerkendte for deres keramiske håndværk og kendskab til materialer og design. Aromakoppen er fremstillet af porcelæn og er særligt designet til at fremhæve noter og smagsnuancer i tre forskellige grundtyper af kaffe. Vælg mell
 • Byon Fumiko Cup 7,5x7,5 Cm Beige/black - Kaffekopper Porcelæn Sort - 882-005

  Byon Fumiko Cup 7,5x7,5 Cm Beige/black - Kaffekopper Porcelæn Sort - 882-005
  Fumiko Cup fra Byon har en jordisk beige farve med en kontrastende sort indeni. Koppen vil være lige så god til din morgenkaffe som for den grønne te på din sushi-middag. Designet er inspireret af den japanske elegance.fumiko er en samling af skåle, plader og kopper fra ByON i jordiske farver og et smagfuldt og elegant design. Den nordiske og japanske tradition kommer sammen i et udtryk for holdning og stil.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Copenhagen History Mix Termokopper 3 Stk - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 2960048

  Royal Copenhagen History Mix Termokopper 3 Stk - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 2960048
  Et smukt sæt med tre krus fra Royal Copenhagens verden. Hvert krus repræsenterer en særlig periode i Royal Copenhagens historie og komplimenterer hinanden perfekt. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus & Tallerken Snorkfrøken - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1052351

  Arabia Mumi Krus & Tallerken Snorkfrøken - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1052351
  Mumi Snorkfrøken krus & tallerken fra Arabia er prydet med motiver taget fra den klassiske bog "Mumi ved Rivieraen" fra 1955. De originale tegninger er tegnet af Tove Jansson.Mål: Krus: 30 cl Tallerken: 19 cm . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Stripes Kop 30 Cl t - Kaffekopper Keramik Gul - EA03ST

  Mateus Stripes Kop 30 Cl t - Kaffekopper Keramik Gul - EA03ST
  Koppen fra Mateus har en blød, sofistikeret følelse med et mønster med en grafik. Koppen er fremstillet af håndmalet, håndlavet keramik med en miljøvenlig indpakning. Variation i udseende kan forekomme. Om koppen fra Mateus- Kombinér koppen med tallerkener fra Mateus.- Koppen kommer i forskellige farver.- Denne kop er en del af Mateus-kollektion.Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Kop Med Underkob 25cl - Kaffekopper Grå - 14533220

  Broste Copenhagen Nordic Sea Kop Med Underkob 25cl - Kaffekopper Grå - 14533220
  Dæk bordet med inspiration fra den nordiske natur. Charmerende genstande fremstillet i hånden, hvor hver enkelt genstand får en unik tekstur og et individuelt finish under fremstillingen. Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn. OBS! vi gør opmærksom på at da stellet er håndlavet, forekommer der farveforandringer og stellet er ikke altid er ens i farven.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Corona Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1012021

  Rörstrand Corona Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1012021
  Rörstrand fra Corona Krus, 35 cl, Hvid. Kaffekopper Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Groovy Krus 30 Cl Blue - Kaffekopper Stentøj Blå - 88310

  Aida Groovy Krus 30 Cl Blue - Kaffekopper Stentøj Blå - 88310
  Groovy krus fra Aida. Serien har en stilfuld riflet kant, som tilfører en moderne og feminin fornemmelse til bordet. Serien er fremstillet af stentøj og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Bubbles Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Grøn - EBQ116AB

  Mateus Bubbles Krus 30cl - Kaffekopper Keramik Grøn - EBQ116AB
  Krus fra Mateus i serien Bubbles som også indeholder fad, stager, tallerkener, skåle og meget mere. Serien Bubbles går i samme spor som det øvrige sortiment fra Mateus hvor svensk design er blandet med smuk gedigen håndværk fra Portugal. Som alle artikler fra Mateus, er Bubbles håndlavet i ler som håndmales. Der kan derfor forekomme nuancer i farven hvilket gør hver eksemplar unik.Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Bleu Krus 40 Cl - Kaffekopper Lertøj Blå - 10-4261-9660

  Villeroy & Boch Lave Bleu Krus 40 Cl - Kaffekopper Lertøj Blå - 10-4261-9660
  Kruset fra Villeroy & Boch har rustikt, tidløst design i lertøj perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Vælg mellem forskellige farver. Om kruset fra Villeroy & Boch- Fremstillet af lertøj.- Kruset findes i forskellige farver.- Perfekt til både varme og kolde drikke.- Kapacitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sabor-figgjo Sabor By Figgjo Krus 22 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Brun - 46205636

  Sabor-figgjo Sabor By Figgjo Krus 22 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Brun - 46205636
  Kruset fra Sabor-Figgjo har tidløst udseende med et hårdført design til at holde i generationer. Det er fremstillet af brændt porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Kruset har en stor størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Originaldesign fra 1968. Om kruset fra Sabor-Figgjo- Fremstillet af porcelæn.- Kruset findes i forskellige farver.- Hårdført design.- Tidløst udseende.- Ovnsikkert op til 300 °C. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Spode Morris & Co Krus 2-pak Blackthorn & Golden Lily - Kaffekopper Porcelæn Multi - MCOH8726-X

  Spode Morris & Co Krus 2-pak Blackthorn & Golden Lily - Kaffekopper Porcelæn Multi - MCOH8726-X
  Krusene fra Spode har et unikt design med muntre mønstre med smukke farver for at lysne borddækningen op. De er fremstillet af højkvalitets porcelæn perfekt til hverdag eller en fest. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krusene fra Spode- Fra kollektionen Morris & Co.- Krusene er designet til Morris & Co's 160 års jubilæum.- Leveres i en gaveæske.- Fremstillet af porcelæn.- Ikonisk udseende. Vedligeholdelse af krusene- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
ilead