Kaffekrus

Her finder du fine kaffekrus i robust stentøj og porcelæn i stilfuld design. Se kaffekrus med og uden hank og underkop i træ. Køb fine håndlavede krus i forskellige farver eller med text som "Verdens bedste far krus".

Populær i kaffekrus

 • AIDA RAW krus m/hank 35 cl northern green

  AIDA RAW krus m/hank 35 cl northern green
  RAW serien er designet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og består af moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Stentøjet forener det rå og naturlige look med et stilrent, enkelt design i neutrale, nordiske nuancer. Hvert produkt et håndlavet i gennemfarvet, dobbeltbrændt stentøjsmasse, hvilket giver hvert produkt et unikt look. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Kan indeholde 35 cl. Farve: Northern Green Materiale: Stentøj
 • Bodum Bistro Kaffekrus 35 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 11239-10B

  Bodum Bistro Kaffekrus 35 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 11239-10B
  Bistro Kaffekrus fra Bodum. Denne krus er perfekt til både varme og kolde drikkevarer - du vælger, om du serverer varm kaffe eller iced te.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Relief krus 30 cl hvid 4 stk.

  AIDA Relief krus 30 cl hvid 4 stk.
  4 krus fra Aidas Relief serie. Kendetegnet for reliefserien er den fine hvide porcelænskvalitet med den stilfulde detalje i form af en dekoration på fanen. Dekorationen er tidløs, diskret og har et moderne og enkelt udtryk. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Mål: 30 cl.
 • SINNERUP krus blank (CURRY, ONESIZE)

  SINNERUP krus blank (CURRY, ONESIZE)
  Krus fra Sinnerup. Smukt og anderledes krus. Kruset er uden glaze i bunden, hvilket giver kruset et rustikt og anderledes look. Kombinere det med farvet eller neutralt stel.

Flere tips om kaffekrus

 • Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl t - Kaffekopper Stentøj Midnatsblå - 15764

  Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl t - Kaffekopper Stentøj Midnatsblå - 15764
  Kaffekrus fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Kaffekruset har en praktisk størrelse perfekt til din morgenkaffe. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om kaffekruset fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Kaffekruset findes i forskellige farver.- Dette kaffekrus er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • SINNERUP krus blank (LYS BLÅ, ONESIZE)

  SINNERUP krus blank (LYS BLÅ, ONESIZE)
  Krus fra Sinnerup. Smukt og anderledes krus. Kruset er uden glaze i bunden, hvilket giver kruset et rustikt og anderledes look. Kombinere det med farvet eller neutralt stel.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl chili

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl chili
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er en verden med flere kollektioner, der tilfører farve til din hverdag. Confetti-stellet, der består af 8 forskellige former, fås i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din daglige rutine til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne fremhæver og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl mustard

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl mustard
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der tilfører farve til din dagligdag. Confetti-stellet består af 8 forskellige former og fås i 10 moderne farver, nøje udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din daglige rutine til festlige begivenheder. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne træder tydeligt frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • AIDA RAW krus m/hank 35 cl metallic brown

  AIDA RAW krus m/hank 35 cl metallic brown
  Krus fra Aida Raw. Smuk og flot krus som er inspireret af en lækker sensommeraften ved søen. Denne brun metallic serie fra Aida Raw tåler både opvaskemaskine, fryser og mikroovn. Farve: Brun metallic. Materiale: Stentøj. Mål: H 10,5 x Ø 9 cm Indhold: 35 cl.
 • EVA SOLO To go krus 0,35 l mat grå

  EVA SOLO To go krus 0,35 l mat grå
  Den praktiske termokop, To Go Cup, kan tages med overalt. Låget er let at åbne og lukke på farten takket være det funktionelle låg med klik-funktion, der let kan betjenes med én hånd. Fyld To Go Cup med kaffe eller anden drik – den holder perfekt på varmen eller kulden, da den er dobbeltvægget med vakuum-effekt. Den praktiske bærestrop af silikone gør det nemt at transportere flasken rundt, så man altid har noget at drikke lige ved hånden. Farve: Mat grå Materiale: Rustfrit stål, kunststof, silikone Mål: H 20 X D 6,5 cm
 • SINNERUP Krus m. porcelænslåg - Verdens bedste far (SORT, ONESIZE)

  SINNERUP Krus m. porcelænslåg - Verdens bedste far (SORT, ONESIZE)
  Krus m. porcelænslåg Verdens bedste far Farve: hvid Skriftfarve: sort Mål: 9 x 9 x 11,5 cm
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl olive

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl olive
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er en verden med flere kollektioner, der tilfører farve til din hverdag. Confetti-stellet består af 8 forskellige former og fås i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at skabe nye kombinationer og forvandle din daglige rutine til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne fremhæver og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Grøn - DQ711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Grøn - DQ711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kaffekrus plast 15,5 cl 12-pak

  Kaffekrus plast 15,5 cl 12-pak
  Kaffekrus plast 15,5 cl 12-pak til dig, der vil drikke din kaffe eller din cappuccino på farten eller udendørs på bedste vis. Ubrydelige kaffekrus. Fra italienske Goldplast. Farve: Lysegrå Volumen: 15,5 cl Højde: 85 mm Ø: 70 mm Kan maskinvaskes i spare- eller økonomiprogrammer ved en temperatur på op til 70 grader.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Lys Rosa - DLR711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Lys Rosa - DLR711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl apricot

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl apricot
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der tilføjer farve til din hverdag. Confetti-stellet, der består af 8 former, fås i 10 moderne farver udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at skabe nye kombinationer og forvandle hverdagen til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne står frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • SINNERUP Gourmet Stone krus (SORT, ONESIZE)

  SINNERUP Gourmet Stone krus (SORT, ONESIZE)
  Gourmet stone krus Denne lækre Gourmet Stone serie fra Sinnerup er lavet af 100% stentøj, et mix som består af rå materialer fra 10 forskellige bjerge. Disse materialer er sammen med en reaktiv glasur brændt ved omkring 1280 grader, hvilket giver dem et unikt udseende. Med en reaktiv glasur får hver enkelt genstand et forskelligt udseende afhængigt af brændetemperaturen og placeringen i ovnen. Det betyder, at hver del vil være unik, og der kan forekomme overflade- og strukturvariationer. Dette er alt sammen med til at gøre Gourmet Stone til et nyt og anderledes stel, der skiller sig ud fra mængden med sit rustikke udseende.
 • SINNERUP Gourmet Stone krus 2 stk (SORT, ONESIZE)

  SINNERUP Gourmet Stone krus 2 stk (SORT, ONESIZE)
  Gourmet stone krus Denne lækre gourmet serie fra Sinnerup er lavet af 100% stentøj, et mix som består af rå materialer fra 10 forskellige bjerge. Disse materialer er sammen med glasuren brændt ved 1280 ℃, hvilket giver dem et unikt udseende. Det er en serie som fremstår af integreret teknologi og unikt håndværk, de skille sig ud ved deres smukke rustikke udseende i glasuren. I serien findes der tallerkener, skåle og krus. Farve: Sort eller grå Materiale: Stentøj Mål: Ø 9/12 x 9 cm
 • SINNERUP Keramik krus (LAKE BLUE, ONESIZE)

  SINNERUP Keramik krus (LAKE BLUE, ONESIZE)
  Smukt og anderledes krus, der fås i flere forskellige farver. Dette krus er perfekt til både morgenkaffen, brunch og eftermiddagskaffen. Mål: 41 cl. Materiale: Porcelæn
 • Sagaform Picknick Kaffekrus 20 Cl 4-pak e - Kaffekopper Akrylplast Klar - 5018222

  Sagaform Picknick Kaffekrus 20 Cl 4-pak e - Kaffekopper Akrylplast Klar - 5018222
  Kaffekrusene fra Sagaform har eksklusivt udseende i slidstærk akrylplast perfekt til en picnic. De har små, runde håndtag på siden perfekte til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kaffekrusene fra Sagaform- Fra kollektionen Picknick.- Fremstillet af akrylplast.- Slidstærkt design.- Perfekte til en picnic.- Kaffekrusene findes i forskellige farver.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More kaffekrus 2-pak, terracotta

  Sagaform Coffee & More kaffekrus 2-pak, terracotta
  Kaffekrus i en 2-pak, som er en del af Coffee & More serien fra Sagaform. Disse krus er skabt i samarbejde med designeren Margot Barolo og er et kunstværk med et karakteristisk relief. Serien er inspireret af de legesyge 70'ere og bringer et frisk pus
 • Kaffe Krus Hvid 30 Cl

  Kaffe Krus Hvid 30 Cl
  Retro kaffekrus 30 cl, polykarbonat Dette retro kaffekrus er perfekt til udendørsbrug, som campingture eller sommertfester. Det er lavet af 100% brudsikre glas, der er CE-godkendt af fødevarestyrelsen. Kruset har en kapacitet på 30 cl og er i en elegant h
 • Dorre Kenya Kaffekrus 2-pak 32 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 5-8871

  Dorre Kenya Kaffekrus 2-pak 32 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 5-8871
  Kaffekrus fra Dorre i klart glas med smukt udseende med et dobbeltvægget design for at holde varmen længe. Om kaffekruset fra Dorre- Fremstillet af glas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 32 cl.- Dobbeltvægget design.- Smukt udseende. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Papir kaffekrus 25 cl 15 pak

  Papir kaffekrus 25 cl 15 pak
  Papirkaffekopper 25 cl 15 paknings engangskopper, der har et passende design til kaffeelskeren. Perfekte papirkopper til at tage med på picnic eller på ture. Højde: 92 mm Materiale: Papir Leveres i 15-pak engangsprodukt
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Gul - DA711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Gul - DA711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA RAW krus m/hank 35 cl grå spotted

  AIDA RAW krus m/hank 35 cl grå spotted
  Krus med hank fra Aida RAW. RAW serien er designet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og består af moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Stentøjet forener det rå og naturlige look med et stilrent, enkelt design i neutrale, nordiske nuancer. Hvert produkt et håndlavet i gennemfarvet, dobbeltbrændt stentøjsmasse, hvilket giver hvert produkt et unikt look. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Farve: Grå spotted Materiale: Stentøj Mål: 30cl.
 • AIDA Groovy krus 30 cl hvid stentøj

  AIDA Groovy krus 30 cl hvid stentøj
  Krus fra Aidas Groovy-serie. Sæt dig godt tilrette ved spisebordet og nyd din morgenkaffe fra et elegant krus fra Aidas Groovy-serie. Denne enkle, smukke og moderne tallerken fra Aidas pynter stilrent på middagsbordet og får din suppe til at se ekstra indbydende ud. Groovy stentøj har nemlig et moderne rillet look, som tilføjer et enkelt, men alligevel effektfuldt udtryk til borddækningen. Den matte overflade på det stærke stentøj i samspil med de rillede detaljer skaber et både feminint og råt udseende. Farve: Hvid Materiale: Stentøj Mål: 30 cl
 • Serax Kaffekrus D8 H5 /smokey Blue - Kaffekopper Stentøj Misty Grey - B5117302A

  Serax Kaffekrus D8 H5 /smokey Blue - Kaffekopper Stentøj Misty Grey - B5117302A
  Hyggeligt krus i stentøj og lækre farver. Findes i tre farver.
 • Kaffe Krus 25 Cl Mørkegrå Polycarbonat

  Kaffe Krus 25 Cl Mørkegrå Polycarbonat
  Mørkegrå Kaffe Krus i Polycarbonat - Perfekt til Kaffegenydelse Dette mørkegrå Kaffe Krus er designet til at give dig en behagelig og stilfuld kaffegenydelse. Med en kapacitet på 25 cl har kruset den perfekte størrelse til at rumme din yndlingskaffe, latt
 • SINNERUP New Blossom krus 2stk. (GRØN, ONESIZE)

  SINNERUP New Blossom krus 2stk. (GRØN, ONESIZE)
  OBS: Krusene er IKKE farvet uden på som billederne, der er de grå. De er kun farvet inden i. Nye billeder er på vej Flotte krus New Blossom-serie. Krusene er i et råt keramik-design, som kan give et smukt touch til den simple og diskrete borddækning. Ønsker du det komplette udtryk, så kombiner krusene med eksempelvis mælkekanden i samme serie. Denne naturalistiske New Blossom serie er lavet af stentøj sammen med en reaktiv glasur brændt ved omkring 1280 grader, hvilket giver dem et unikt udseende. Med en reaktiv glasur får hver enkelt genstand et forskelligt udseende afhængigt af brændetemperaturen og placeringen i ovnen. Det betyder, at hver del vil være unik, og der kan forekomme mindre overflade-, farve- og strukturvariationer. Dette er alt sammen med til at gøre New Blossom til et nyt og anderledes stel, der skiller sig ud fra mængden med sit elegante og naturalistiske udseende. De kan også tåle opvaskemaskine og en tur i mikroovnen og er derfor også meget praktiske. Krusene fås i enten blå eller grøn. Materiale: Stentøj Mål: 12x8 cm. Kan indeholde 450 ml.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl blueberry

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl blueberry
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er en verden med flere kollektioner, der tilføjer farve til din hverdag. Confetti-stellet består af 8 forskellige former og fås i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at skabe nye kombinationer og forvandle din dagligdag til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne fremhæver og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • Kaffe Krus Sort 30 Cl

  Kaffe Krus Sort 30 Cl
  Retro kaffekrus 30 cl, polykarbonat Dette retro kaffekrus er perfekt til udendørsbrug, som campingture eller sommertfester. Det er lavet af 100% brudsikre glas, der er CE-godkendt af fødevarestyrelsen. Med målene 72x130mm og en vægt på 017,42g er det let
 • Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Arctic White - 16004

  Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Arctic White - 16004
  Kaffekrus fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Kaffekruset har en praktisk størrelse perfekt til din morgenkaffe. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om kaffekruset fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Kaffekruset findes i forskellige farver.- Dette kaffekrus er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl bordeaux

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl bordeaux
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der bringer farve ind i din dagligdag. Confetti-stellet, der består af 8 forskellige former, er tilgængeligt i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdensberømte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din daglige rutine til festlige lejligheder. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne står klart frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • Sagaform Coffee & More kaffekrus 2-pak, grøn

  Sagaform Coffee & More kaffekrus 2-pak, grøn
  Kaffekrus i en 2-pak, som er en del af Coffee & More serien fra Sagaform. Disse krus er skabt i samarbejde med designeren Margot Barolo og er et kunstværk med et karakteristisk relief. Serien er inspireret af de legesyge 70'ere og bringer et frisk pus
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl aqua

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl aqua
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der tilfører farve til din dagligdag. Confetti-stellet består af 8 forskellige former og fås i 10 moderne farver, nøje udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din dagligdag til festlige begivenheder. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne træder tydeligt frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl lemon

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl lemon
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der tilføjer farve til din hverdag. Confetti-stellet, der består af 8 former, fås i 10 moderne farver udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at skabe nye kombinationer og forvandle hverdagen til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne står frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Orange - DOR711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Orange - DOR711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramik Espresso - 64423

  Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramik Espresso - 64423
  Kaffekrus fra Blomus med et elegant, minimalistisk design i varme nuancer med inspiration fra Japan perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kaffekruset fra Blomus- Stentøj.- 290 ml- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 629701

  La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 629701
  Kaffekruset fra Le Rochere har et herligt design med et stribet mønster med et praktisk håndtag på siden. Det er fremstillet af presset glas med en størrelse perfekt til din morgenkaffe. Om kaffekruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Herligt design.- Stribet mønster.- Lille, praktisk håndtag. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Atelier krus 28 cl super hvid 4 stk.

  AIDA Atelier krus 28 cl super hvid 4 stk.
  4. stk krus med hank fra Aida Atelier Atelier serien er forfinet hvid porcelænskvalitet som har et klassisk, stilrent og tidløst design. Serien er fra atelier form tilbage fra 1984, som nu i dag relanceres i en ny forfinet udgave. Atelier er det mest solgte stel gennem tiden, passer perfekt til enhver borddækning og lejlighed. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Mål: 28 cl
 • Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramik Fungi - 64467

  Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramik Fungi - 64467
  Kaffekrus fra Blomus med et elegant, minimalistisk design i varme nuancer med inspiration fra Japan perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kaffekruset fra Blomus- Stentøj.- 290 ml- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Northern Green - 15826

  Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Northern Green - 15826
  Kaffekrus fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Kaffekruset har en praktisk størrelse perfekt til din morgenkaffe. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om kaffekruset fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Kaffekruset findes i forskellige farver.- Dette kaffekrus er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl candy floss

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl candy floss
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der beriger din hverdag med farver. Confetti-stellet, der indeholder 8 forskellige former, fås i 10 moderne farver, udvalgt nøje af den verdensberømte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din daglige rutine til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne træder tydeligt frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • AIDA Groovy krus 30 cl grå stentøj

  AIDA Groovy krus 30 cl grå stentøj
  Krus fra Aidas Groovy-serie. Sæt dig godt tilrette ved spisebordet og nyd din morgenkaffe fra et elegant krus fra Aidas Groovy-serie. Denne enkle, smukke og moderne tallerken fra Aidas pynter stilrent på middagsbordet og får din suppe til at se ekstra indbydende ud. Groovy stentøj har nemlig et moderne rillet look, som tilføjer et enkelt, men alligevel effektfuldt udtryk til borddækningen. Den matte overflade på det stærke stentøj i samspil med de rillede detaljer skaber et både feminint og råt udseende. Farve: Grå Materiale: Stentøj Mål: 30 cl
 • SINNERUP Krus m. porcelænslåg - Verdens bedste farfar (SORT, ONESIZE)

  SINNERUP Krus m. porcelænslåg - Verdens bedste farfar (SORT, ONESIZE)
  Krus m. porcelænslåg Verdens bedste farfar Farve: hvid Tekstfarve: sort Mål: Ø 8,5 X H 9 cm
 • AIDA RAW krus m/hank 35 cl titanium black

  AIDA RAW krus m/hank 35 cl titanium black
  Krus med hank fra AIDA RAW. Nyde din yndlingsdrik, uanset om det er morgenkaffen, en varm kop te eller en lækker kakao i de smukke kaffekopper fra Aida RAW, som er designet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Indhold: 35 cl
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Turkis - DTU711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Turkis - DTU711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Rosa - DR711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Rosa - DR711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • PILLIVU Krus Plissé 27 cl Hvid

  PILLIVU Krus Plissé 27 cl Hvid
 • Kaffe Krus Hvid 30cl

  Kaffe Krus Hvid 30cl
  Kaffekrus i Hvid Polycarbonat - Holdbart og Miljøvenligt Dette kaffekrus i hvid polycarbonat er det perfekte valg til både private og kommercielle brug. Med en kapacitet på 30cl og en højde på 95mm er det ideelt til at nyde din yndlingskaffe eller te. Pol
 • Ernst Kaffekrus 8 cm, vanilje

  Ernst Kaffekrus 8 cm, vanilje
  ERNST kaffekruset i porcelæn er en del af et større kaffestel, hvor du finder flere matchende dele, såsom tallerkener, kagetallerkener og fade, som gør det nemt at skabe en ensartet og indbydende borddækning både til hverdagens kaffestunder og til formell
 • AIDA RAW krus m/hank 35 cl midnight blue

  AIDA RAW krus m/hank 35 cl midnight blue
  Krus fra Aida Raw. Smuk og flot krus som er inspireret af nordlyset. Denne midnight serie fra Aida Raw tåler både opvaskemaskine, fryser og mikroovn. Farve: Midnigth blue Materiale: Stentøj Mål: H 10,5 x Ø 9 cm Indhold: 35 cl.
ilead