Kaffekrus

Her finder du fine kaffekrus i robust stentøj og porcelæn i stilfuld design. Se kaffekrus med og uden hank og underkop i træ. Køb fine håndlavede krus i forskellige farver eller med text som "Verdens bedste far krus".

Populær i kaffekrus

 • AIDA RAW krus m/hank 35 cl northern green

  AIDA RAW krus m/hank 35 cl northern green
  RAW serien er designet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og består af moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Stentøjet forener det rå og naturlige look med et stilrent, enkelt design i neutrale, nordiske nuancer. Hvert produkt et håndlavet i gennemfarvet, dobbeltbrændt stentøjsmasse, hvilket giver hvert produkt et unikt look. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Kan indeholde 35 cl. Farve: Northern Green Materiale: Stentøj
 • Bodum Bistro Kaffekrus 35 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 11239-10B

  Bodum Bistro Kaffekrus 35 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 11239-10B
  Bistro Kaffekrus fra Bodum. Denne krus er perfekt til både varme og kolde drikkevarer - du vælger, om du serverer varm kaffe eller iced te.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Relief krus 30 cl hvid 4 stk.

  AIDA Relief krus 30 cl hvid 4 stk.
  4 krus fra Aidas Relief serie. Kendetegnet for reliefserien er den fine hvide porcelænskvalitet med den stilfulde detalje i form af en dekoration på fanen. Dekorationen er tidløs, diskret og har et moderne og enkelt udtryk. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Mål: 30 cl.
 • SINNERUP krus blank (CURRY, ONESIZE)

  SINNERUP krus blank (CURRY, ONESIZE)
  Krus fra Sinnerup. Smukt og anderledes krus. Kruset er uden glaze i bunden, hvilket giver kruset et rustikt og anderledes look. Kombinere det med farvet eller neutralt stel.

Flere tips om kaffekrus

 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Rosa - DR711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Rosa - DR711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw kaffekrus 20 cl. nordisk grøn

  Aida Raw kaffekrus 20 cl. nordisk grøn
  Nyd din kaffe af det smukke Aida Raw kaffekrus der er skabt af dobbeltbrændt stentøj af bedste kvalitet. Hvert krus er håndlavet, hvorfor hvert eneste krus er helt unikt. De er skabt med en eksklusiv rå gennemfarvet stentøjsmasse, hvortil der er ridsefri
 • 70s Ceramics Kaffekrus Lunar

  70s Ceramics Kaffekrus Lunar
 • SINNERUP Cloud krus 1 stk. 350 ml (GRÅBLÅ, ONESIZE)

  SINNERUP Cloud krus 1 stk. 350 ml (GRÅBLÅ, ONESIZE)
  Cloud krus fra Sinnerup Cloud stellet er Sinnerups serie af stentøj. Cloud stellet er kendetegnet ved sin sky-lignende nuancer, den neutrale linje der følger kantens form og den smalle brune kant som skaber kontrast til stellet. Stellet har fået en reaktiv glasur og er brændt ved omkring 1280 grader: Den høje brændingstemperatur sikrer, at stentøjet opnår styrke og en solid fornemmelse, som gør det ideelt både hverdag og fest. Stellet har en behagelig glat overflade, der gør det nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for ridser og pletter. Under brændingsprocessen reagerer den reaktive glasur med omgivelser og temperaturer. Dette resulterer i at hver del af stellet er unikt, og der vil være små variationer i mønster og nuancer, som giver stellet et autentisk udtryk. Stellet tåler opvaskemaskine
 • SINNERUP Magic White krus m. hank 2 stk. (HVID, ONESIZE)

  SINNERUP Magic White krus m. hank 2 stk. (HVID, ONESIZE)
  Magic White krus fra Sinnerup Magic White krus med hank er lavet i hvidt porcelæn og designet med en elegant riflet struktur. Mål: Ø10 x H7 cm. 2 stk. i en pakke Magic er Sinnerups serie af stel, som består af Magic White, Magic Garden og Magic Christmas. I serien er der tallerkener, skåle, krus og kopper. Fælles for hele Magic serien er at det er lavet i et stilrent riflet design. Hele serien kan kombineres på tværs af 'White' 'Garden' og 'Christmas,' for at lave et helt særligt personligt udtryk i bordopdækningen.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Lyseblå - DOS711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Lyseblå - DOS711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Organic Kaffekrus Lyserød 60 cl

  Organic Kaffekrus Lyserød 60 cl
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Kaffekrus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 14-8663-4860

  Villeroy & Boch Colourful Spring Kaffekrus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 14-8663-4860
  Kaffekrus fra Villeroy & Boch er en del af serien Colourful Spring. Det fine og farveglade design giver en herlig stemning på bordet. Serien er fremstillet af porcelæn og tåler både opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Groovy krus 30 cl sort stentøj

  AIDA Groovy krus 30 cl sort stentøj
  Krus fra Aidas Groovy-serie. Sæt dig godt tilrette ved spisebordet og nyd din morgenkaffe fra et elegant krus fra Aidas Groovy-serie. Denne enkle, smukke og moderne tallerken fra Aidas pynter stilrent på middagsbordet og får din suppe til at se ekstra indbydende ud. Groovy stentøj har nemlig et moderne rillet look, som tilføjer et enkelt, men alligevel effektfuldt udtryk til borddækningen. Den matte overflade på det stærke stentøj i samspil med de rillede detaljer skaber et både feminint og råt udseende. Farve: Sort Materiale: Stentøj Mål: 30 cl
 • AIDA RAW krus m/hank 35 cl metallic brown

  AIDA RAW krus m/hank 35 cl metallic brown
  Krus fra Aida Raw. Smuk og flot krus som er inspireret af en lækker sensommeraften ved søen. Denne brun metallic serie fra Aida Raw tåler både opvaskemaskine, fryser og mikroovn. Farve: Brun metallic. Materiale: Stentøj. Mål: H 10,5 x Ø 9 cm Indhold: 35 cl.
 • AIDA RAW krus m/hank 35 cl sort spotted

  AIDA RAW krus m/hank 35 cl sort spotted
  RAW serien er designet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller og består af moderne stentøj med et strejf af 70'er nostalgi. Stentøjet forener det rå og naturlige look med et stilrent, enkelt design i neutrale, nordiske nuancer. Hvert produkt et håndlavet i gennemfarvet, dobbeltbrændt stentøjsmasse, hvilket giver hvert produkt et unikt look. Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Farve: Sort spotted Materiale: Stentøj Mål: 30cl.
 • Organic Kkaffekrus Lyseblå 60 cl

  Organic Kkaffekrus Lyseblå 60 cl
 • Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Metallic Brown - 15554

  Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Metallic Brown - 15554
  Kaffekrus fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Kaffekruset har en praktisk størrelse perfekt til din morgenkaffe. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om kaffekruset fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Kaffekruset findes i forskellige farver.- Dette kaffekrus er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 629701

  La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 629701
  Kaffekruset fra Le Rochere har et herligt design med et stribet mønster med et praktisk håndtag på siden. Det er fremstillet af presset glas med en størrelse perfekt til din morgenkaffe. Om kaffekruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Herligt design.- Stribet mønster.- Lille, praktisk håndtag. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • 70s Ceramics Kaffekrus Cosmos

  70s Ceramics Kaffekrus Cosmos
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Orange - DOR711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Orange - DOR711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Organic Kaffekrus Grå 60 cl

  Organic Kaffekrus Grå 60 cl
 • 70s Metallic Kaffekrus m/hank 26 cl Beige

  70s Metallic Kaffekrus m/hank 26 cl Beige
 • Riedel Drink Specific Kaffekrus 2-pak 9 Cl - Kaffekopper Glas Klar - R-6417/10

  Riedel Drink Specific Kaffekrus 2-pak 9 Cl - Kaffekopper Glas Klar - R-6417/10
  Kaffekrus fra Riedel med et stilrent design med en speciel form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af klart glas med et elegant mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til espresso og gløgg. Om kaffekruset fra Riedel- Fremstillet af glas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 9 cl.- Stilrent design.- Lille størrelse. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kaffe Krus Hvid 30cl

  Kaffe Krus Hvid 30cl
  Kaffekrus i Hvid Polycarbonat - Holdbart og Miljøvenligt Dette kaffekrus i hvid polycarbonat er det perfekte valg til både private og kommercielle brug. Med en kapacitet på 30cl og en højde på 95mm er det ideelt til at nyde din yndlingskaffe eller te. Pol
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Hvid - DK711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Hvid - DK711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • MUMI To-Go-krus Retro Mint Green

  MUMI To-Go-krus Retro Mint Green
  To-Go-krus fra Dsignhouse. Fin to-Go-krus med de søde moomin figurer på, som hver fejrer Tove Janssons originale illustrationer til Moomin-romanerne. Enkle, moderne former for produkterne fremhæver skønheden i disse små kunstværker. Farver: Mint grøn Mål: 0,5 L
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Grå - DCZ711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Grå - DCZ711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl mustard

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl mustard
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der tilfører farve til din dagligdag. Confetti-stellet består af 8 forskellige former og fås i 10 moderne farver, nøje udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din daglige rutine til festlige begivenheder. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne træder tydeligt frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • Sagaform Picknick Kaffekrus 20 Cl 4-pak e - Kaffekopper Akrylplast Klar - 5018222

  Sagaform Picknick Kaffekrus 20 Cl 4-pak e - Kaffekopper Akrylplast Klar - 5018222
  Kaffekrusene fra Sagaform har eksklusivt udseende i slidstærk akrylplast perfekt til en picnic. De har små, runde håndtag på siden perfekte til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kaffekrusene fra Sagaform- Fra kollektionen Picknick.- Fremstillet af akrylplast.- Slidstærkt design.- Perfekte til en picnic.- Kaffekrusene findes i forskellige farver.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kenya Kaffekrus 2-pak 3,2 dl Ø9 cm Glas

  Kenya Kaffekrus 2-pak 3,2 dl Ø9 cm Glas
 • Organic Kaffekrus Sand 60 cl

  Organic Kaffekrus Sand 60 cl
 • Ernst Kaffekrus 8 cm, vanilje

  Ernst Kaffekrus 8 cm, vanilje
  ERNST kaffekruset i porcelæn er en del af et større kaffestel, hvor du finder flere matchende dele, såsom tallerkener, kagetallerkener og fade, som gør det nemt at skabe en ensartet og indbydende borddækning både til hverdagens kaffestunder og til formell
 • Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Arctic White - 16004

  Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Arctic White - 16004
  Kaffekrus fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Kaffekruset har en praktisk størrelse perfekt til din morgenkaffe. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om kaffekruset fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Kaffekruset findes i forskellige farver.- Dette kaffekrus er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Titanium Black - 14804

  Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Titanium Black - 14804
  Kaffekrus fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Kaffekruset har en praktisk størrelse perfekt til din morgenkaffe. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om kaffekruset fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Kaffekruset findes i forskellige farver.- Dette kaffekrus er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Gul - DA711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Gul - DA711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Sand - DSA711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Sand - DSA711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Groovy krus 30 cl hvid stentøj

  AIDA Groovy krus 30 cl hvid stentøj
  Krus fra Aidas Groovy-serie. Sæt dig godt tilrette ved spisebordet og nyd din morgenkaffe fra et elegant krus fra Aidas Groovy-serie. Denne enkle, smukke og moderne tallerken fra Aidas pynter stilrent på middagsbordet og får din suppe til at se ekstra indbydende ud. Groovy stentøj har nemlig et moderne rillet look, som tilføjer et enkelt, men alligevel effektfuldt udtryk til borddækningen. Den matte overflade på det stærke stentøj i samspil med de rillede detaljer skaber et både feminint og råt udseende. Farve: Hvid Materiale: Stentøj Mål: 30 cl
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Lys Rosa - DLR711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl - Kaffekopper Keramik Lys Rosa - DLR711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Dorre Kenya Kaffekrus 2-pak 32 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 5-8871

  Dorre Kenya Kaffekrus 2-pak 32 Cl - Kaffekopper Glas Klar - 5-8871
  Kaffekrus fra Dorre i klart glas med smukt udseende med et dobbeltvægget design for at holde varmen længe. Om kaffekruset fra Dorre- Fremstillet af glas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 32 cl.- Dobbeltvægget design.- Smukt udseende. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA RAW krus m/hank 4 stk midnight blue

  AIDA RAW krus m/hank 4 stk midnight blue
  Krus fra Aida. Server lækre varme drikke i disse skønne håndlavede krus. Disse krus er en hyldest til nordisk og skandinavisk natur, inspireret af den smukke mørke nattehimmel og nordlyset, der danser henover himlen. Krusene er håndlavede i det højeste kvalitet, dobbeltbrændt stentøj og hvert produkt er unikt. Glasuren er ridsefri og krusene tåler både ovn, frost, mikroovn og opvaskemaskine.
 • Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Northern Green - 15826

  Aida Raw Kaffekrus Med Håndtag 20 Cl - Kaffekopper Stentøj Northern Green - 15826
  Kaffekrus fra Aida med et håndlavet design med en rå, skandinavisk følelse der harmonerer med omgivelserne. Det er fremstillet af brændt stentøj i forskellige farver at vælge mellem med hårdfør finish til hverdagsbrug. Kaffekruset har en praktisk størrelse perfekt til din morgenkaffe. Vælg en yndlingsfarve eller bland flere for at skabe en unik farvekombination. Om kaffekruset fra Aida- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Kaffekruset findes i forskellige farver.- Dette kaffekrus er en del af Aidas Raw kollektionen.- Ridsefast finish. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • 70s Bark Kaffekrus m/hank 30 cl Brun

  70s Bark Kaffekrus m/hank 30 cl Brun
 • AIDA Atelier krus 28 cl super hvid 4 stk.

  AIDA Atelier krus 28 cl super hvid 4 stk.
  4. stk krus med hank fra Aida Atelier Atelier serien er forfinet hvid porcelænskvalitet som har et klassisk, stilrent og tidløst design. Serien er fra atelier form tilbage fra 1984, som nu i dag relanceres i en ny forfinet udgave. Atelier er det mest solgte stel gennem tiden, passer perfekt til enhver borddækning og lejlighed. Farve: Hvid Materiale: Porcelæn Mål: 28 cl
 • Kaffekrus plast 15,5 cl 12-pak

  Kaffekrus plast 15,5 cl 12-pak
  Kaffekrus plast 15,5 cl 12-pak til dig, der vil drikke din kaffe eller din cappuccino på farten eller udendørs på bedste vis. Ubrydelige kaffekrus. Fra italienske Goldplast. Farve: Lysegrå Volumen: 15,5 cl Højde: 85 mm Ø: 70 mm Kan maskinvaskes i spare- eller økonomiprogrammer ved en temperatur på op til 70 grader.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl bordeaux

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl bordeaux
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der bringer farve ind i din dagligdag. Confetti-stellet, der består af 8 forskellige former, er tilgængeligt i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdensberømte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din daglige rutine til festlige lejligheder. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne står klart frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • 70s Fire Kaffekrus m/hank 26 cl

  70s Fire Kaffekrus m/hank 26 cl
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl lemon

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl lemon
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der tilføjer farve til din hverdag. Confetti-stellet, der består af 8 former, fås i 10 moderne farver udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at skabe nye kombinationer og forvandle hverdagen til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne står frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • 70s Mud Kaffekrus m/hank 26 cl Grå

  70s Mud Kaffekrus m/hank 26 cl Grå
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl apricot

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl apricot
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der tilføjer farve til din hverdag. Confetti-stellet, der består af 8 former, fås i 10 moderne farver udvalgt af den verdenskendte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at skabe nye kombinationer og forvandle hverdagen til festlige øjeblikke. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne står frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • Mateus Organic Kaffekrus 60cl Blå - Kaffekopper Keramik Mørkeblå - DO711

  Mateus Organic Kaffekrus 60cl Blå - Kaffekopper Keramik Mørkeblå - DO711
  Organic fra Mateus har et smukt organisk design med bløde former. Inspirationen kommer fra modeverdenen og skandinavisk design. Organic er fremstillet i keramik og håndmalet i Portugal. Der kan derfor forekomme variationer i nuancerne og hver artikel er unik. Da serien er håndlavet kan der forekomme produktions og leveringstider. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • AIDA Confetti krus m/hank 35 cl pistachio

  AIDA Confetti krus m/hank 35 cl pistachio
  Krus fra Aida x Karim Rashid Life In Colour er et univers med flere kollektioner, der bringer farve ind i din dagligdag. Confetti-stellet, der består af 8 forskellige former, er tilgængeligt i 10 moderne farver, omhyggeligt udvalgt af den verdensberømte og farverige produktdesigner, Karim Rashid. De mange farver giver dig mulighed for at eksperimentere med nye kombinationer og forvandle din daglige rutine til festlige lejligheder. Det tilfældige relief på det hvide porcelæn under farverne står klart frem og tilføjer en legende effekt til den ridsefri glasur.
 • 70s Ceramics Kaffekrus Gravity

  70s Ceramics Kaffekrus Gravity
 • Termokaffekrus Nordic K Lemon

  Termokaffekrus Nordic K Lemon
 • 70s Peat Kaffekrus m/hank 26 cl

  70s Peat Kaffekrus m/hank 26 cl
ilead