Andre mærker

Alfi

 • Alfi Albergo Termokande 2,0 L Blankpoleret Stål - Kaffekander Rustfrit stål - 767000200

  Alfi Albergo Termokande 2,0 L Blankpoleret Stål - Kaffekander Rustfrit stål - 767000200
  Klassisk termokande af høj kvalitet som garantere både god smag og visuel nydelse. Albergo har et praktisk hældesystem og ergonomisk håndtag som gør den en enkel at anvende.. Køb Kaffekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Alfi eco termokande hvid 1 liter

  Alfi eco termokande hvid 1 liter
  Alfi Eco termokande 1,0 liter Hvid
 • ALFI Kugle termokande frost grafitgrå

  ALFI Kugle termokande frost grafitgrå
  Kuglekande fra Alfi Kuglekanden er fremstillet i robust plast og har praktisk skruelåg. Termokanden rummer 0,94 liter. Den første Alfi termokande med glasindsats blev produceret helt tilbage i 1918. Og i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip som dengang: En udvendig kappe fremstillet i de bedste materialer, rent metal eller kunststof, omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe. Farve: Frost grafitgrå
 • Alfi eco termokande sort 1 liter

  Alfi eco termokande sort 1 liter
  Alfi Eco termokande 1,0 liter Sort
 • Alfi Kugle Termokande Frosted Indigo Blå

  Alfi Kugle Termokande Frosted Indigo Blå
  Alfi kuglekande 0,94 ltr. Frosted indigoblå. En termokande der er fantastisk til at holde tingene varme eller kolde. Med glasindsats der kan skiftes.
 • Alfi Kugle Termokande Mørk Blå

  Alfi Kugle Termokande Mørk Blå
  Alfi kuglekande 0,94 ltr. Mørk blå. En termokande der er fantastisk til at holde tingene varme eller kolde. Med glasindsats der kan skiftes.
 • Alfi Studio Termokande 70 Cl - Termokander Rustfrit stål - 17461

  Alfi Studio Termokande 70 Cl - Termokander Rustfrit stål - 17461
  Termokanden fra Alfi har et tidløst look med et funktionelt design i rustfrit stål. Den har et praktisk, tætsiddende låg. Holder kold mad og drikke iskoldt i 24 timer og varm mad eller drikke varmt i 12 timer. Designet af PEARL CREATIVE med Christian Rummel og Tim Storti. Om termokanden fra Alfi- BPA-frit materiale.- Slidstærk termokande.- Termokanden kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af termokanden- Egnet til maskinopvask op til 93°C.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Alfi Studio Termokande 1 L - Termokander Rustfrit stål - 17462

  Alfi Studio Termokande 1 L - Termokander Rustfrit stål - 17462
  Termokanden fra Alfi har et tidløst look med et funktionelt design i rustfrit stål. Den har et praktisk, tætsiddende låg. Holder kold mad og drikke iskoldt i 24 timer og varm mad eller drikke varmt i 12 timer. Designet af PEARL CREATIVE med Christian Rummel og Tim Storti. Om termokanden fra Alfi- BPA-frit materiale.- Slidstærk termokande.- Termokanden kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af termokanden- Egnet til maskinopvask op til 93°C.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Alfi Kugle Termokande Frost Grafit Grå

  Alfi Kugle Termokande Frost Grafit Grå
  Alfi kuglekande 0,94 ltr. Frosted grafitgrå. En termokande der er fantastisk til at holde tingene varme eller kolde. Med glasindsats der kan skiftes.
 • Alfi Kugle termokande frost mørk grøn 0,94 liter

  Alfi Kugle termokande frost mørk grøn 0,94 liter
  Alfi kuglekande 0,94 liter. Kuglekanden holder indholdet varmt i op til 12 timer eller koldt i op til 24 timer da kuglen er den form med størst volumen og mindste overflade. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Praktisk skruelåg. Den klassiske kuglekande er desiget af Ole Palsby. Kuglekanden er verdens mest solgte termokandedesign der har vundet flere designpriser og blandt andet er udstillet på MOMA - Museum of Modern Art i New York.
 • Alfi Kugle termokande frost sort 0,94 liter

  Alfi Kugle termokande frost sort 0,94 liter
  Den klassiske runde Alfi kugle termokande kommer nu også i denne smukke frost sort, som uden tvivl vil pynte ethvert kaffe- eller tebord. Kanden har termoeffekt og det vil sige, at der kan komme enten varmt eller koldt i kanden. Termokanden holder varmt i ca. 12 timer og koldt i ca. 24 timer. Kanden rummer 0,94 liter, og kan aftørres med en blød klud, hvis der kommer lidt snavs på den. Det er meget vigtigt at vedligeholde selve kanden indvendig ved jævnlig rengøring med en blød kanderenser eller lignende. Kanden har en dobbeltvægget Alfidur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Kuglekanden som mange også kender den som blev designet af Ole Palsby i 1985, hvor han navngav den Modern Classic No.1. En klassiker er kuglekanden uden tvivl - den er faktisk det mest solgte termokandedesign i verden, og derfor har den også været udstillet på MOMA i New York (Museum og Modern Art).
 • Alfi Kugle Termokande Frost Hvid Mat

  Alfi Kugle Termokande Frost Hvid Mat
  Alfi termokande frost hvid mat Til kolde og varme drikke.Holder længe på temperaturen - koldt eller varmt!Udvendigt: Aftørres med en blød klud Indvendigt: Skylles og renses jævnligt med en blød kanderenser
 • Alfi Kugle Termokande Hvid Med Stål Låg

  Alfi Kugle Termokande Hvid Med Stål Låg
  Alfitermokande frost hvid m. stållåg 0,94 l Til kolde og varme drikke.Holder længe på temperaturen - koldt eller varmt!Udvendigt: Aftørres med en blød klud Indvendigt: Skylles og renses jævnligt med en blød kanderenser
 • Alfi Kugle termokande dessert frost 0,94 liter

  Alfi Kugle termokande dessert frost 0,94 liter
  Den klassiske runde Alfi kugle termokande kommer nu også i denne sarte frosted lysegrå, som uden tvivl vil pynte ethvert kaffe- eller tebord. Kanden har termoeffekt og det vil sige, at der kan komme enten varmt eller koldt i kanden. Termokanden holder varmt i ca. 12 timer og koldt i ca. 24 timer. Kanden rummer 0,94 liter, og kan aftørres med en blød klud, hvis der kommer lidt snavs på den. Det er meget vigtigt at vedligeholde selve kanden indvendig ved jævnlig rengøring med en blød kanderenser eller lignende. Kanden har en dobbeltvægget Alfidur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Kuglekanden som mange også kender den som blev designet af Ole Palsby i 1985, hvor han navngav den Modern Classic No.1. En klassiker er kuglekanden uden tvivl - den er faktisk det mest solgte termokandedesign i verden, og derfor har den også været udstillet på MOMA i New York (Museum og Modern Art).
 • Alfi Kugle termokande frost grå 0,94 liter

  Alfi Kugle termokande frost grå 0,94 liter
  Den klassiske runde Alfi kugle termokande kommer nu også i denne smukke frost grå, som uden tvivl vil pynte ethvert kaffe- eller tebord. Kanden har termoeffekt og det vil sige, at der kan komme enten varmt eller koldt i kanden. Termokanden holder varmt i ca. 12 timer og koldt i ca. 24 timer. Kanden rummer 0,94 liter, og kan aftørres med en blød klud, hvis der kommer lidt snavs på den. Det er meget vigtigt at vedligeholde selve kanden indvendig ved jævnlig rengøring med en blød kanderenser eller lignende. Kanden har en dobbeltvægget Alfidur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Kuglekanden som mange også kender den som blev designet af Ole Palsby i 1985, hvor han navngav den Modern Classic No.1. En klassiker er kuglekanden uden tvivl - den er faktisk det mest solgte termokandedesign i verden, og derfor har den også været udstillet på MOMA i New York (Museum og Modern Art).
 • Alfi Skyline Termokande 1 Liter Mat Stål

  Alfi Skyline Termokande 1 Liter Mat Stål
  Alfi Skyline kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i rustfrit stål i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Holder varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer.
 • Alfi Kugle termokande frost 0,94 liter grafitgrå

  Alfi Kugle termokande frost 0,94 liter grafitgrå
  Med en Alfi termokande er du altid sikret den bedste kvalitet. Alfi Kugle termokanden er af et karakteristik design med et stor udvalg er farver, så du nemt kan udvælge lige præcis den farve, der passer bedst ind i dit hjem. En Alfi termokande består af e
 • Alfi Juwel Termokande Forkromet Stål 1 Liter

  Alfi Juwel Termokande Forkromet Stål 1 Liter
  Alfi termokanden er kendt for sin dobbeltvæggede AlfiDur indsats i isolerende og hærdet vakuum glas, hvilket gør den enormt robust og holder varmen i op til 12 timer. Det unikke og smarte hældesystem gør, at kanden kan betjenes med én hånd. Den er desuden perfekt afbalanceret i vægten. Næsten alle dele i Alfi kanden kan udskiftes og du har dermed en termokande, der kan holde mange år frem.
 • Alfi Isotherm Termoflaske 75 Cl - Termokander Rustfrit stål - 19769

  Alfi Isotherm Termoflaske 75 Cl - Termokander Rustfrit stål - 19769
  Termoflasken fra Alfi har et robust, stilrent design i rustfrit stål. Holder kold mad og drikke iskoldt i 24 timer og varm mad eller drikke varmt i 12 timer. Kan bruges både hjemme og på farten. Om termoflasken fra Alfi- 2-års garanti.- Miljøvenligt design.- BPA-frit materiale.- Termoflasken kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af termoflasken- Tåler opvaskemaskine. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • ALFI Kugle termokande frost sort

  ALFI Kugle termokande frost sort
  Kuglekande fra Alfi Kuglekanden er fremstillet i robust plast og har praktisk skruelåg. Termokanden rummer 0,94 liter. Den første Alfi termokande med glasindsats blev produceret helt tilbage i 1918. Og i dag fremstilles termokanderne efter samme grundprincip som dengang: En udvendig kappe fremstillet i de bedste materialer, rent metal eller kunststof, omgiver og beskytter den isolerende indsats, som er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe. Farve: Frost sort
 • Alfi Kugle termokande frost 0,94 liter sort

  Alfi Kugle termokande frost 0,94 liter sort
  Med en Alfi termokande er du altid sikret den bedste kvalitet. Alfi Kugle termokanden er af et karakteristik design med et stor udvalg er farver, så du nemt kan udvælge lige præcis den farve, der passer bedst ind i dit hjem. En Alfi termokande består af e
 • Alfi Kugle termokande frost 0,94 liter hvid

  Alfi Kugle termokande frost 0,94 liter hvid
  Med en Alfi termokande er du altid sikret den bedste kvalitet. Alfi Kugle termokanden er af et karakteristik design med et stor udvalg er farver, så du nemt kan udvælge lige præcis den farve, der passer bedst ind i dit hjem. En Alfi termokande består af e
 • Alfi Kugle termokande frost 0,94 liter indigoblå

  Alfi Kugle termokande frost 0,94 liter indigoblå
  Med en Alfi termokande er du altid sikret den bedste kvalitet. Alfi Kugle termokanden er af et karakteristik design med et stor udvalg er farver, så du nemt kan udvælge lige præcis den farve, der passer bedst ind i dit hjem. En Alfi termokande består af e
 • Alfi Kanderenser buet 30 cm.

  Alfi Kanderenser buet 30 cm.
  Et uundværligt redskab til rengøring af din Alfi termokande. Den buede form gør, at du kommer helt ud i kanterne af din termokande. Passer til alle Alfi modeller.
 • Alfi Termokande Eco 1 l

  Alfi Termokande Eco 1 l
  Eco er designet af Martin Hauenstein og er både praktisk og stilfuld. Den er designet til at være nem at bruge med en ene hånd, og er lavet af plast. Denne model er også utrolig nem at rengøre.  Diameter i bund: 14,5 cm Højde 26 cm
 • Alfi IsoTherm Eco termoflaske mat stål 0,5 liter

  Alfi IsoTherm Eco termoflaske mat stål 0,5 liter
  Praktisk termoflaske der er god at have med på farten, picnic, arbejde mv Termoflasken på 0,5 ltr er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet og er dermed meget robust over for stød og slag. Skruelåget fungerer også som drikkekop Dobbeltvægget med vakuum holder indholdet varmt i 12 timer - koldt 24 timer (såfremt termoflasken ikke fyldes helt og hver gang den åbnes vil der mistes af temperaturen) Alfi har mere end 100 år på bagen og takket være godt håndværk og fremragende kvalitet garant for nogle gode produkter
 • Alfi IsoTherm Eco termoflaske mat stål 1 liter

  Alfi IsoTherm Eco termoflaske mat stål 1 liter
  Praktisk termoflaske der er god at have med på farten, picnic, arbejde mv Termoflasken på1,0 ltr. er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet og er dermed meget robust over for stød og slag. Skruelåget fungerer også som drikkekop Dobbeltvægget med vakuum holder indholdet varmt i 12 timer - koldt 24 timer (såfremt termoflasken ikke fyldes helt og hver gang den åbnes vil der mistes af temperaturen) Alfi har mere end 100 år på bagen og takket være godt håndværk og fremragende kvalitet garant for nogle gode produkter
 • Alfi IsoTherm Eco termoflaske mat stål 0,75 liter

  Alfi IsoTherm Eco termoflaske mat stål 0,75 liter
  Praktisk termoflaske der er god at have med på farten, picnic, arbejde mv Termoflasken på 0,75 liter er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet og er dermed meget robust over for stød og slag. Skruelåget fungerer også som drikkekop Dobbeltvægget med vakuum holder indholdet varmt i 12 timer - koldt 24 timer (såfremt termoflasken ikke fyldes helt og hver gang den åbnes vil der mistes af temperaturen) Alfi har mere end 100 år på bagen og takket være godt håndværk og fremragende kvalitet garant for nogle gode produkter
 • Alfi Eco Termokande 1 Liter Sort

  Alfi Eco Termokande 1 Liter Sort
  Alfi Eco kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i plast i høj kvalitet. Til kaffe og te. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Unikt og praktisk hældesystem. Kan betjenes med én hån
 • Alfi Skyline Termokande 1 Liter Rød

  Alfi Skyline Termokande 1 Liter Rød
  Alfi Skyline kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i rustfrit stål i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Holder varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer.
 • Alfi Skyline Termokande 1 Liter Denim

  Alfi Skyline Termokande 1 Liter Denim
  Alfi Skyline kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i rustfrit stål i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Holder varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer.
 • Alfi Skyline Termokande 1 Liter Majsgul

  Alfi Skyline Termokande 1 Liter Majsgul
  Alfi Skyline kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i rustfrit stål i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Holder varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer.
 • Alfi Skyline Termokande 1 Liter Sand

  Alfi Skyline Termokande 1 Liter Sand
  Alfi Skyline kombinerer cool stil med høj funktionalitet i køkkenet og på kaffebordet. Termokande i rustfrit stål i høj kvalitet. Dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas. Holder varmt i op til 12 timer og koldt i op til 24 timer.
 • Alfi Isotherm Termoflaske 50 Cl - Termokander Rustfrit stål - 19768

  Alfi Isotherm Termoflaske 50 Cl - Termokander Rustfrit stål - 19768
  Termoflasken fra Alfi har et robust, stilrent design i rustfrit stål. Holder kold mad og drikke iskoldt i 24 timer og varm mad eller drikke varmt i 12 timer. Kan bruges både hjemme og på farten. Om termoflasken fra Alfi- 2-års garanti.- Miljøvenligt design.- BPA-frit materiale.- Termoflasken kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af termoflasken- Tåler opvaskemaskine. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Alfi Eco Termokande 1 L - Termokander Plast Grøn - 16835

  Alfi Eco Termokande 1 L - Termokander Plast Grøn - 16835
  Termokanden fra Alfi har et højt kvalitetsdesign. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Den har en dobbeltvægget AlfiDur indsats med et komfortabelt håndtag. Holder kold mad og drikke iskoldt i 24 timer og varm mad eller drikke varmt i 12 timer. Designet af Martin Hauenstein. Om termokanden fra Alfi- Smuk, grøn farve.- Funktionelt design.- Cool look. Vedligeholdelse af termokanden- Håndvask anbefales.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
ilead