Arabia

 • Arabia Mumi Børnesæt Mumi - Børneservice Porcelæn Multi - 1023462

  Arabia Mumi Børnesæt Mumi - Børneservice Porcelæn Multi - 1023462
  Mumin Childrens Set fra Arabia. Dette er et charmerende sæt med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Sættet indeholder et krus og en plade med kanter, der gør det nemmere at spise på. Det er en perfekt gave til den nye parant eller for dine yngste børn. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Børneservice og andre Børnens Køkken & Børneservice fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Pastatallerken 24 Cm Kobolt - Dybe tallerkner Porcelæn Blå - 1005553

  Arabia 24h Tuokio Pastatallerken 24 Cm Kobolt - Dybe tallerkner Porcelæn Blå - 1005553
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Børnesæt Lille My - Børneservice Porcelæn Multi - 1023463

  Arabia Mumi Børnesæt Lille My - Børneservice Porcelæn Multi - 1023463
  Mumin Childrens Set fra Arabia. Dette er et charmerende sæt med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Sættet indeholder et krus og en plade med kanter, der gør det nemmere at spise på. Det er en perfekt gave til den nye parant eller for dine yngste børn. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Børneservice og andre Børnens Køkken & Børneservice fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 1005655

  Arabia Arctica Pastatallerken 24 Cm - Pastatallerkner Porcelæn Hvid - 1005655
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Pastatallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Multi - 1026261

  Arabia Pastoraali Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Multi - 1026261
  Sidetallerkenen fra Arabia har et elsket mønster med en naturinspireret, fantasifuld følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Den er fremstillet af hvidt porcelæn med sorte linjer med et dybblåt strejf. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Designet af Esteri Tomulas. Om sidetallerkenen fra Arabia- Denne sidetallerken er en del af Arabia-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Smukt, fantasifuldt mønster.- Elsket design. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi suppeskål 2,8 L.

  Arabia Paratiisi suppeskål 2,8 L.
  Med denne fine suppeskål fra Arabia Paratiisi serien kan du skabe en smuk borddækning. Suppeskålen er fremstillet af porcelæn, og den kommer desuden med et fint mønster, der klæder ethvert hjem. Den er udstyret med en hældetud i hver side samt et låg, hvi
 • Arabia Paratiisi Tallerken Flad 165 Mm - Asietter Multi - 1005594

  Arabia Paratiisi Tallerken Flad 165 Mm - Asietter Multi - 1005594
  Flad plade fra Arabia. Denne plade kommer fra den smukke og spændende serie paratiisi, og er designet af Birger Kaipiainen. Det er kendetegnet ved sine detaljerede mønstre og dejlige farver og lyser enhver tabelindstilling. Pladen er fint af sig selv eller kombineret med andre paratiisi produkter.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Tallerken 26 Cm Kobolt - Middagstallerkner Porcelæn Blå - 1005552

  Arabia 24h Tuokio Tallerken 26 Cm Kobolt - Middagstallerkner Porcelæn Blå - 1005552
  Plade fra Arabia. Denne plade tilhører den populære 24h Tuokio-serie, kendetegnet ved det tidløse design og det ikoniske blå og hvide mønster. Mønsteret har modtaget inspiration fra Arabias 140-årige historie og har en følelse af håndmalede børste. Det er den finske Duo Helorinne og Kallio, der har fortolket Heikko Orvala's 24h serie. Navnet 24h kommer fra, at du kan bruge pladen hver time på dagen.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Koko Tallerken Dyb - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1005751

  Arabia Koko Tallerken Dyb - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1005751
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tallerken 20cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005275

  Arabia 24h Tallerken 20cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005275
  24h plade fra Arabia. Denne plade passer ind i alle hjem takket være dets tidløse og rene design. Det er designet af Heikki Orvola, og det er opkaldt i 24 timer, fordi det kan bruges alle timer på dagen. Har vundet design plus-prisen.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus Mymlans Mor 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1006197

  Arabia Mumi Krus Mymlans Mor 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1006197
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål Kærlighed - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1005317

  Arabia Mumi Skål Kærlighed - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1005317
  Elsk en lyserød moomin skål med motiver af Moomin og snorkmaiden krammer hinanden på en smuk sommerdag. Det kærlige billede gør skålen perfekt til at give væk som en gave til en person, du elsker. Illustrationen er lavet af Tove Slotel og er baseret på den berømte forfatter Tove Janssons originale illustrationer på Moomin og hans venner. Det legende motiv gør morgenmad eller dessert oplevelse mere sjov og vil charme både voksne og børn omkring spisebordet. Motivet af den indsamlede skål er den eneste, der er tilbage fra 90'erne og derfor et must for alle kærlige moomin-fans. Om Moomin Bowl De omhyggeligt udvalgte motiver på Moomin Bowls gør dem perfekte til at give væk som en dåbsgave, en navngivende gave eller til en person, der vender år. Når du giver væk en Moomin Bowl, giver du også en indsamlingsbart vare og en historie, der vil leve på i generationer. Skåle er egnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme tallerken.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Huvila Mug 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1027475

  Arabia Huvila Mug 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1027475
  Denne krus fra Arabia tilhører Huvila-serien, der er designet af Heini Riitahuhta. Mønsteret er blevet malet med hånden og har modtaget inspiration fra bedstemorens lysthus. Det er baseret på en vild rose, der giver følelsen af ​​1920 og gamle Arabia. Den er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumin Skål Little My On The Meadow 15 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1062213

  Arabia Mumin Skål Little My On The Meadow 15 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1062213
  Skålen fra Arabia har klassisk, muntert design i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om skålen fra Arabia- Klassisk design.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som krus.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks.- Diameter: 150 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tallerken Dyb 24cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005283

  Arabia 24h Tallerken Dyb 24cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005283
  24h plade fra Arabia. Denne plade passer ind i alle hjem takket være dets tidløse og rene design. Det er designet af Heikki Orvola, og det er opkaldt i 24 timer, fordi det kan bruges alle timer på dagen. Har vundet design plus-prisen.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Jug 70 Cl True To Its Origins - Tebryggere & Tekander Porcelæn - 1059571

  Arabia Moomin Jug 70 Cl True To Its Origins - Tebryggere & Tekander Porcelæn - 1059571
  Tro for sin oprindelsesmoominkande med motivet, der er true til sin oprindelse, inspireret af historierne Moominpappa til søs og Moominvalley i november. Denne smukke kande tilhører Moomin kollektionen til efteråret 2017 og er fremstillet til det finske mærke Arabia. Historierne er skrevet af Tove Jansson og blev offentliggjort i 1965 og 1970. Historien Moominpappa til søs handler om Moomin-familien, der flytter til et fyrtårn ved havet og rejser spørgsmål om, hvad folk kan lære af nye miljøer. Historien Moominvalley i november er en melankolsk og følelsesmæssig skildring, der afspejler Tove Janssons sorg, efter at hendes mor gik forbi. Det sorte og hvide motiv kan ses som en repræsentation af Tove Janssons evne til at skildre forskellige stemninger og følelser af illustrationer. Illustrationerne er designet af Tove Slotele og er baseret på Tove Janssons originale illustrationer.. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1005273

  Arabia 24h Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1005273
  24h plade fra Arabia. Denne plade passer ind i alle hjem takket være dets tidløse og rene design. Det er designet af Heikki Orvola, og det er opkaldt i 24 timer, fordi det kan bruges alle timer på dagen. Har vundet design plus-prisen.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1005656

  Arabia Arctica Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1005656
  Plade fra Arabia. Denne plade tilhører den smukke porcelænserie Arctica, der er designet af Inkeri Leivo. Det er en smagfuld klassiker, der passer til alle lejligheder, fordi det rene hvide design ikke tager fokus fra det måltid, der serveres.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Tallerken Flad 23 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005658

  Arabia Arctica Tallerken Flad 23 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005658
  Plade fra Arabia. Denne plade tilhører den smukke porcelænserie Arctica, der er designet af Inkeri Leivo. Det er en smagfuld klassiker, der passer til alle lejligheder, fordi det rene hvide design ikke tager fokus fra det måltid, der serveres.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Tallerken Flad 20 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005662

  Arabia Arctica Tallerken Flad 20 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005662
  Plade fra Arabia. Denne plade tilhører den smukke porcelænserie Arctica, der er designet af Inkeri Leivo. Det er en smagfuld klassiker, der passer til alle lejligheder, fordi det rene hvide design ikke tager fokus fra det måltid, der serveres.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Tallerken Dyb - Dybe tallerkner Porcelæn Multi - 1005590

  Arabia Paratiisi Tallerken Dyb - Dybe tallerkner Porcelæn Multi - 1005590
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Minifigur Mumi - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1023455

  Arabia Mumi Minifigur Mumi - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1023455
  Keramisk Mumifigur af Tove Jansson. Nu findes Tove Janssons hyggelige og elskelige Mumitrolde som små figurer, der er lavet og malet i hånden. De små Mumifigurer er værdsatte og elskede samleobjekter, der er en gave, som med garanti vil blive værdsat.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Minifigur Mumifar - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1025539

  Arabia Mumi Minifigur Mumifar - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1025539
  Keramisk Mumifigur af Tove Jansson. Nu findes Tove Janssons hyggelige og elskelige Mumitrolde som små figurer, der er lavet og malet i hånden. De små Mumifigurer er værdsatte og elskede samleobjekter, der er en gave, som med garanti vil blive værdsat.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Mini Figurine Too-ticky - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1027447

  Arabia Moomin Mini Figurine Too-ticky - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1027447
  Moomin keramisk figur ved Tove Jansson. Nu tove Janssons hyggelige og elskelige Moomintrolls kan findes som små figurer, der er lavet og malet med hånden. Moominfigurinerne er værdsat og elskede kollektorobjekter, der er en gave, der garanteres at blive værdsat.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Minikrus Classic 6-pak

  Arabia Mumi Minikrus Classic 6-pak
  Her får du et sæt med de mest klassiske mumikrus fra Arabia. Sættet består af 6 krus: Mumimor rød, Mumimor sort, Snorkfrøken gul, Lilly My grøn, Snufkin blå og Mumitrold blå. Hvert krus har en kapacitet på 10 ml. og tåler desuden opvaskemaskine. Sættet e
 • Arabia Paratiisi Tallerken Flad 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1005588

  Arabia Paratiisi Tallerken Flad 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1005588
  Tallerken fra Arabien. Denne tallerken kommer fra den smukke og spændende Paratiisi serie designet af Birger Kaipiainen. Den er kendetegnet ved sit detaljerede mønster og dejlige farver, og vil pifte enhver borddækning op. Tallerkenen er fin i sig selv, eller kombineret med andre produkter fra Paratiisi serien.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Tallerken 21 Cm Dyb - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1005660

  Arabia Arctica Tallerken 21 Cm Dyb - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1005660
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Kaffekop 15cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1005666

  Arabia Arctica Kaffekop 15cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1005666
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Tallerken Kobolt 20 Cm - Asietter Porcelæn Blå - 1005550

  Arabia 24h Tuokio Tallerken Kobolt 20 Cm - Asietter Porcelæn Blå - 1005550
  Plade fra Arabia. Denne plade tilhører den populære 24h Tuokio-serie, kendetegnet ved det tidløse design og det ikoniske blå og hvide mønster. Mønsteret har modtaget inspiration fra Arabias 140-årige historie og har en følelse af håndmalede børste. Det er den finske Duo Helorinne og Kallio, der har fortolket Heikko Orvala's 24h serie. Navnet 24h kommer fra, at du kan bruge pladen hver time på dagen.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål Hattifnatterne - Serveringsskåle Porcelæn Orange - 1005315

  Arabia Mumi Skål Hattifnatterne - Serveringsskåle Porcelæn Orange - 1005315
  Muminskål fra Arabia. Dette er en legende skål med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Skålen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Minifigur Mumimor - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1025538

  Arabia Mumi Minifigur Mumimor - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1025538
  Keramisk Mumifigur af Tove Jansson. Nu findes Tove Janssons hyggelige og elskelige Mumitrolde som små figurer, der er lavet og malet i hånden. De små Mumifigurer er værdsatte og elskede samleobjekter, der er en gave, som med garanti vil blive værdsat.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Mini Figurine Little My - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1027448

  Arabia Moomin Mini Figurine Little My - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1027448
  Moomin keramisk figur ved Tove Jansson. Nu tove Janssons hyggelige og elskelige Moomintrolls kan findes som små figurer, der er lavet og malet med hånden. Moominfigurinerne er værdsat og elskede kollektorobjekter, der er en gave, der garanteres at blive værdsat.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Plate 21 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1028200

  Arabia Sunnuntai Plate 21 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1028200
  En plade fra Sunnuntai-serien fra Arabia, som er prydet af et mønster designet af Birger Kaipiainen i 1971. Det gule mønster er fyldt med positivitet ligesom en solskindag, og er en vidunderlig funktion til både hverdags- og finere lejligheder. Det er lavet af vitro porcelæn, og er både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn sikkert. Er rart at kombinere med Arabias ikoniske serie paratiisi.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Mug 30 Cl Moomin Mama Marmalade - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1057212

  Arabia Moomin Mug 30 Cl Moomin Mama Marmalade - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1057212
  Arabias nye Moomin-motiv er taget fra serien Moomin Winter (1959) og LåsasleK (1965). Motivet viser, når Moomin Mama renser haven land sammen med sin pige misan, og når hun tager tid til sig selv og nyder en kop kaffe. De originale tegninger er lavet af Tove Jansson, og designet er lavet af Tove Slotte. Det nye Moomin-motiv kan også findes på en skål og plade.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Mug 30 Cl Fillyjonk Grey - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1057216

  Arabia Moomin Mug 30 Cl Fillyjonk Grey - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1057216
  Arabias nye Mumin-motiv er taget fra serien sent i november (1970) og Fuddlers domstol (1959). Motivet viser Fillyjonk på sit bedste, når hun rengør hele huset. De originale tegninger er lavet af Tove Jansson, og designet er lavet af Tove Slotte. Det nye Moomin-motiv kan også findes på en skål og plade.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kop Kærlighed Lyserød - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1005331

  Arabia Mumi Kop Kærlighed Lyserød - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1005331
  Elsk en pink mumin krus med motiver af Moomin og snorkmaiden krammer hinanden på en smuk sommerdag. Det kærlige billede gør kruset perfekt til at give væk som en gave til en person, du elsker. Illustrationen er lavet af Tove Slotel og er baseret på den berømte forfatter Tove Janssons originale illustrationer på Moomin og hans venner. Det legende motiv gør drikkeoplevelsen mere sjov og vil charme både voksne og børn omkring spisebordet. Det indsamlede krus har nummer 12 af Moomin Krus fra Arabia. Det betyder, at kruset er den eneste venstre fra 90'erne og derfor et must for alle kærlige moomin-fans. Om Moomin Krus De omhyggeligt udvalgte motiver på Moomin Krus gør dem perfekte til at give væk som en dåb gave, en navngivende gave eller til en person, der vender år. Når du giver væk et Moomin-krus, giver du også væk en indsamlingsbart vare og en historie, der vil leve i generationer. Krus er velegnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme tallerken.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumin Skål 15 Cm Abc Snusmumriken - Dessertskåle Porcelæn Mix - 1064955

  Arabia Mumin Skål 15 Cm Abc Snusmumriken - Dessertskåle Porcelæn Mix - 1064955
  Skålen fra Arabia har klassisk, muntert design i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om skålen fra Arabia- Populært samlerobjekt.- Klassisk design.- Højkvalitets materiale.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som krus.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks.- Diameter: 150 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Tallerken 26 cm

  Arabia Sunnuntai Tallerken 26 cm
  Arabias Klassiske Paratiisi-serie kan i år fejre 50 års jubilæum. Designklassikeren blev skabt af Birger Kaipiainen for Arabia. For at fejrer dette sættes et andet af Kaipiainens designikoner i produktion; Sunnuntai - en serie så solrig, som en hver søn
 • Arabia Esteri krus 30 cl. Syyssato

  Arabia Esteri krus 30 cl. Syyssato
  Unikke krus fra Arabis, som har taget inspiration fra Finlands 100 års uafhængighed i 2017. Krusene er nemme at kombinere med hinanden, og passer ind i enhver hjem. Krusene er fremstillet i porcelæn af højeste kvalitet, og alle mønstrene er unikke på hve
 • Arabia Moomin Krus 40 Cl Peace - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1069504

  Arabia Moomin Krus 40 Cl Peace - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1069504
  Krus fra Arabia med et muntert Mumitroldemotiv med en lyseblå baggrund for at lysne borddækningen op. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn til hverdagsbrug med en stor størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Arabia- Stor størrelse.- Muntert Mumitroldemotiv.- Illustration: Tove Jansson.- Fremstillet af vitroporcelæn. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.- Kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia 24h Dyb Tallerken 18cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1005287

  Arabia 24h Dyb Tallerken 18cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1005287
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Skål 18 Cm Kobolt - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1006143

  Arabia 24h Tuokio Skål 18 Cm Kobolt - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1006143
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi På Eventyr - Mumi Flytter Kande 1l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Mix - 1006334

  Arabia Mumi På Eventyr - Mumi Flytter Kande 1l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Mix - 1006334
  Mumin Canna fra Arabia inkluderet i Mumin-serien af ​​eventyr har et mønster i smukke farver. Motivet af stokken er baseret på historien, komet kommer der pludselig en dag begynder at flytte fra Mumindalen. Mumintrollet og Snorkfrø viser hurtigt, at årsagen til flytningen er, at en stor komet snart vil ramme jorden. Muminfamilien pakker derefter deres ting for sikkerhed i en hule. Endelig kan alt i Mumindalen imidlertid trække vejret, når naturens egne kræfter kører væk kometen, og alle kan flytte tilbage til Mumindalen. Kombiner kanylen med andre dele i samme serie, så du har et smukt stof, der passer til din hverdag og fest. Dåsen kan findes i flere varianter.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Tallerken Flad 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1005586

  Arabia Paratiisi Tallerken Flad 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1005586
  Plade fra Arabia. Denne plade kommer fra den smukke og spændende serie paratiisi, og er designet af Birger Kaipiainen. Det er kendetegnet ved sine detaljerede mønstre og dejlige farver og lyser enhver tabelindstilling. Pladen er fint af sig selv eller kombineret med andre paratiisi produkter.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia 24h Dyb Tallerken 16cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1005277

  Arabia 24h Dyb Tallerken 16cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1005277
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Skål 16 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1005678

  Arabia Arctica Skål 16 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1005678
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Kop 35cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1005602

  Arabia Paratiisi Kop 35cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1005602
  Krus fra Arabia. Denne krus kommer fra den smukke og spændende serie paratiisi, og er designet af Birger Kaipiainen. Det er kendetegnet ved sine detaljerede mønstre og dejlige farver og lyser enhver tabelindstilling. Kruset er fint af sig selv eller kombineret med andre paratiisi produkter.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Minifigur Snorkfrøken - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1023454

  Arabia Mumi Minifigur Snorkfrøken - Porcelænsfigurer Keramik Hvid - 1023454
  Keramisk Mumifigur af Tove Jansson. Nu findes Tove Janssons hyggelige og elskelige Mumitrolde som små figurer, der er lavet og malet i hånden. De små Mumifigurer er værdsatte og elskede samleobjekter, der er en gave, som med garanti vil blive værdsat.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Huvila Plate 24 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1027548

  Arabia Huvila Plate 24 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1027548
  Denne plade fra Arabia tilhører Huvila-serien, der er designet af Heini Riitahuhta. Mønsteret er blevet malet med hånden og har modtaget inspiration fra bedstemorens lysthus. Det er baseret på en vild rose, der giver følelsen af ​​1920 og gamle Arabia. Den er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikkert.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1026260

  Arabia Pastoraali Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1026260
  Kruset fra Arabia har et elsket mønster med en naturinspireret, fantasifuld følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Det er fremstillet af hvidt porcelæn med sorte linjer med et dybblåt strejf. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Designet af Esteri Tomulas. Om kruset fra Arabia- Dette krus er en del af Arabia-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Smukt, fantasifuldt mønster.- Elsket design. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Tuokio tallerken Ø20 cm.

  Arabia Tuokio tallerken Ø20 cm.
  Tuokio tallerkenen fra Arabia er fremstillet af porcelæn i en hvid og blå farve, der giver et smukt look. Tallerkenen fås i 2 forskellige størrelser, og den kan passende kombineres med andet stel fra samme serie eller med et mere simpelt stel, hvis du øn
 • Arabia Mumikrus, Mumihuset

  Arabia Mumikrus, Mumihuset
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumi minikrus 6 stk. Anden Classic

  Arabia Mumi minikrus 6 stk. Anden Classic
  Arabia har siden 1950'erne lavet Mumi-produkter. Nu lanceres disse ældre dekorationer på minikrus. De første minikrus i denne serie er bestående af seks flotte illustrationer fra den klassiske mellemkrus samling fra 1999-2002. Illustrationerne skildrer se
 • Arabia Mainio tallerken, 25 cm, sarastus

  Arabia Mainio tallerken, 25 cm, sarastus
  Tallerkenerne fra Arabias nye serie Mainio vil give borddækningen en smuk karakter og kant. De forskellige størrelser egner sig fremragende ved forskellige lejligheder og tåler også både ovn samt fryser, hvis der er behov for det. Tallerkenen fås i større
 • Arabia Huvila urtepotte 12 x 14 cm, lyserød

  Arabia Huvila urtepotte 12 x 14 cm, lyserød
  Oplev den nye tilføjelse til Heini Riitahuhtas Huvila-serie - en smuk urtepotte i to forskellige størrelser. Huvila er et delikat mønster af vilde roser tegnet i hånden, inspireret af atmosfæren i mormors have. Det er et smukt mønster til en urtepotte, og
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl I - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1068827

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl I - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1068827
  Krus fra Arabia med et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en vidunderlig farve for at lysne borddækningen op. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Krus 34 Cl Kobolt - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1006145

  Arabia 24h Tuokio Krus 34 Cl Kobolt - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1006145
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål Mumlan - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1005580

  Arabia Mumi Skål Mumlan - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1005580
  Muminskål fra Arabia. Dette er en legende skål med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Skålen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Sidetallerken Flad 17 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005664

  Arabia Arctica Sidetallerken Flad 17 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1005664
  Sidetallerken fra Arabia. Denne plade tilhører den smukke porcelænserie Arctica, der er designet af Inkeri Leivo. Det er en smagfuld klassiker, der passer til alle lejligheder, fordi det rene hvide design ikke tager fokus fra det måltid, der serveres.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumi På Eventyr - Mumi Flytter Skål 15 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Grå - 1006332

  Arabia Mumi På Eventyr - Mumi Flytter Skål 15 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Grå - 1006332
  Adventure Flyt Moomin Bowl med motiv eventyr flyttet, inspireret af historien komet i Moominland af Tove Jansson. Denne smukke skål blev først lavet i 2013 og er fra den finske mærke Arabia. Motivet skildrer en sekvens fra historien om en sommer i Moominvalley, når en komet nærmer jorden. Endelig beslutter Moomin-familien at bevæge sig. Det illustrerede motiv på skålen kan ses som en hyldest til Tove Janssons fremragende forfatterskab. De velkendte historier, der gemmer sig bag motiverne, gør Moomin Bowls noget mere end bare almindelige skåle til morgenmad og desserter. I årenes løb er Tove Jansssons historier om eventyrene i Moominvalley blevet klassikere, der fanger både børn og voksne. Når du giver væk en Moomin Bowls som gave, giver du også væk et collectible vare og en historie, der vil leve i generationer. Krusne er velegnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme porcelænssamling. Vælg dit yndlingsmotiv, eller kombiner flere historier og lad din nye aftensmad repræsentere noget større end blot en porcelænserie. Illustrationerne er designet af Tove Slotele og er baseret på Tove Janssons originale illustrationer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Tallerken Flad 140 Mm - Asietter Multi - 1005592

  Arabia Paratiisi Tallerken Flad 140 Mm - Asietter Multi - 1005592
  Flad plade fra Arabia. Denne plade kommer fra den smukke og spændende serie paratiisi, og er designet af Birger Kaipiainen. Det er kendetegnet ved sine detaljerede mønstre og dejlige farver og lyser enhver tabelindstilling. Pladen er fint af sig selv eller kombineret med andre paratiisi produkter.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus Too-ticki 30cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1019853

  Arabia Mumi Krus Too-ticki 30cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1019853
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kande Venskab 1l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Mix - 1020107

  Arabia Mumi Kande Venskab 1l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Mix - 1020107
  Mumi vandkande fra Arabia med motiv fra historien Hvem trøster Knytte? af Tove Jansson. Kanden er af porcelæn og rummer 1 liter. I samme serie findes også tallerkener og krukker og kan med fordel kombineres med andre dele i mumi serien. . Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Plate Ø19 Cm Moomintroll Grass Green - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027441

  Arabia Moomin Plate Ø19 Cm Moomintroll Grass Green - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1027441
  Muminplade fra Arabia. Dette er en legende plade med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Pladen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er den perfekte gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Saucer 16,5 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 1028188

  Arabia Sunnuntai Saucer 16,5 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Hvid - 1028188
  En tallerken fra Sunnuntai-serien fra Arabia, som er prydet af et mønster designet af Birger Kaipiainen i 1971. Det gule mønster er fyldt med positivitet ligesom en solskins søndag, og er en vidunderlig funktion for både hverdag og finere lejligheder. Det er lavet af vitro porcelæn, og er både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn sikkert. Er rart at kombinere med Arabias ikoniske serie paratiisi.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus 30 Cl Snorkfrøken - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1052343

  Arabia Mumi Krus 30 Cl Snorkfrøken - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1052343
  Mumi krus Snorkfrøken fra Arabia er prydet med motiver taget fra den klassiske bog "Mumi ved Rivieraen" fra 1955. De originale tegninger er tegnet af Tove Jansson.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus 30cl Misa - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1052344

  Arabia Mumi Krus 30cl Misa - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1052344
  Mumi krus Misa fra Arabia er prydet med motiver taget fra den klassiske bog "Misas klagesang" fra 1956. De originale tegninger er tegnet af Tove Jansson.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Mug 30 Cl Sleep Well - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1051264

  Arabia Moomin Mug 30 Cl Sleep Well - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1051264
  Arabia fra Moomin Mug 30 cl, Sleep Well. Kaffekopper Multi Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Krus Rødt 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1055225

  Arabia 24h Tuokio Krus Rødt 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1055225
  Kruset fra Arabia er fremstillet af hvidt porcelæn med et rødt mønster langs kanten med en håndmalet følelse. Det har et moderne, alsidigt design perfekt til alle lejligheder. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om kruset fra Arabia- Fra kollektionen 24h Tuokio.- Fremstillet af porcelæn.- Rødt mønster med en håndmalet følelse.- Perfekt til alle lejligheder. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumin Krus 30 Cl Lilla My På Ängen - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1062211

  Arabia Mumin Krus 30 Cl Lilla My På Ängen - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1062211
  Kruset fra Arabia har klassisk, muntert design i porcelæn perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Muntert design.- Højkvalitets materiale.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Til både varme og kolde drikke.- Kapacitet: 30.0 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af kruset- Kruset tåler temperaturer op til 250°C.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Arctica Kop 28 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1005654

  Arabia Arctica Kop 28 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1005654
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kop Morran - Kaffekopper Porcelæn Mørkeblå - 1005327

  Arabia Mumi Kop Morran - Kaffekopper Porcelæn Mørkeblå - 1005327
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi På Eventyr - Flytter Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1006331

  Arabia Mumi På Eventyr - Flytter Kop 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1006331
  Eventyr Flyt Moomin Krus med motiv Adventure Move, inspireret af historien Comet i Moominland af Tove Jansson. Denne smukke krus har nummer 61 i rækkefølge af Arabias Moomin Krus og blev født i 2013. Motivet viser en sekvens fra historien om en sommer i Moominvalley, når en komet nærmer jorden. Endelig beslutter Moomin-familien at bevæge sig. Det illustrerede motiv på kruset kan ses som en hyldest til Tove Janssons fremragende forfatterskab. De velkendte historier, der gemmer sig bag motiverne, gør Moomin krus noget mere end blot et almindeligt krus til varme drikkevarer. I årenes løb er Tove Jansssons historier om eventyrene i Moominvalley blevet klassikere, der fanger både børn og voksne. Når du giver væk en Moomin-krus som en gave, giver du også en historie, der vil leve i generationer. Krusne er velegnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme porcelænssamling. Vælg dit yndlingsmotiv, eller kombiner flere historier og lad din nye aftensmad repræsentere noget større end blot en porcelænserie. Illustrationerne er designet af Tove Slotele og er baseret på Tove Janssons originale illustrationer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Krus 30 Cl Hemulen - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1066914

  Arabia Moomin Krus 30 Cl Hemulen - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1066914
  Kruset fra Arabia har en herlig, gul farve med et charmerende Mumitroldemotiv der aldrig går af mode. Det er fremstillet af holdbart vitroporcelæn med et komfortabelt håndtag på siden perfekt til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Arabia- Fremstillet af vitroporcelæn.- Muntert Mumitroldemotiv.- Findes også som skål.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kapacitet: 30 cl.- Illustration: Tove Jansson. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Krus 30 Cl Moominpappa t - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1066911

  Arabia Moomin Krus 30 Cl Moominpappa t - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1066911
  Kruset fra Arabia har et hyggeligt Mumitroldemotiv på begge sider med en grå, behagelig baggrund. Det er fremstillet af hårdført vitroporcelæn perfekt til daglig brug. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om kruset fra Arabia- Hyggelige Mumitroldemotiver på begge sider.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Findes også som tallerken.- En perfekt gave.- Kapacitet: 30 cl.- Illustration: Tove Jansson. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumikrus, Sniff

  Arabia Mumikrus, Sniff
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumikrus, Kærlighed

  Arabia Mumikrus, Kærlighed
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Esteri kande 1 liter

  Arabia Esteri kande 1 liter
  En klassik kande, hvis elegante blomstermønster har taget inspiration fra 1970'erne. Kanden får borddækingen til at skille sig ud, og derudover skaber den en retrofølelse. Esteri kanden kan indeholde 1 liter, og den tåler også opvaskemaskine. Du kan i sam
 • Arabia Mainio kop, 0,4 liter, sarastus

  Arabia Mainio kop, 0,4 liter, sarastus
  Koppen fra Arabia tilhører den nye, alsidig Mainio-serie, som består af service. Koppen fås i to forskellige størrelser: 0,17 liter og 0,4 liter. Begge størrelser egner sig godt til varme drikke, men kan også bruges til smoothies eller suppe. Seriens for
 • Arabia Mainio krus, 0,3 liter, punos

  Arabia Mainio krus, 0,3 liter, punos
  Mainio kruset fra Arabia er et flot og let krus, der egner sig glimrende til både varme og kolde drikke. Den behagelige hank sørger for, at kruset ligger godt i hånden, hvilket gør kruset nemt at bruge. Vil du holde indholdet varmt længere, kan du bruge 1
 • Arabia Mumi krus, 0,3 liter, ABC, Mumitrolden

  Arabia Mumi krus, 0,3 liter, ABC, Mumitrolden
  Et krus med illustrationer i ægte Mumi-ånd, der viser Mumitrolden, blomster, Lille My, nogle venner og Mumrikkens hat. Illustrationerne er i sort, rød og orange. Et krus, der er velegnet til kaffe, te og andre drikkevarer. Krus med illustrationer fra Mumi
 • Arabia Mumi krus, 0,3 liter, ABC, Mumrikken

  Arabia Mumi krus, 0,3 liter, ABC, Mumrikken
  Et krus med illustrationer i ægte Mumi-ånd, der blandt andet viser Mumrikken, blomster og nogle venner. Illustrationerne er i sort, rød og orange. Et krus, der er velegnet til kaffe, te og andre drikkevarer. Krus med illustrationer fra Mumi-verdenen er me
 • Arabia Mumikrus, Forfader

  Arabia Mumikrus, Forfader
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Paratiisi Sidetallerken 21 Cm - Asietter Porcelæn Sort - 1005399

  Arabia Paratiisi Sidetallerken 21 Cm - Asietter Porcelæn Sort - 1005399
  Sidetallerkenen fra Arabia har et ikonisk design med et detaljeret, sort-hvidt mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af hårdført porcelæn til hverdagsbrug med en klassisk form perfekt til forskellige forretter og desserter. Designet af Birger Kaipiainen. Om sidetallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Paratiisi.- Ikonisk design.- Detaljeret mønster. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Underkop 14 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Sort - 1005402

  Arabia Paratiisi Underkop 14 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Sort - 1005402
  Underkoppen fra Arabia har et ikonisk design med et detaljeret mønster perfekt til at live borddækningen op. Den er fremstillet af hårdført porcelæn til hverdagsbrug. Designet af Birger Kaipiainen. Om underkoppen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Designet af Birger Kaipiainen.- Ikonisk design.- Detaljeret mønster. Vedligeholdelse af underkoppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Tallerken 25 Cm - Asietter Porcelæn Beige - 1069228

  Arabia Mainio Sarastus Tallerken 25 Cm - Asietter Porcelæn Beige - 1069228
  Tallerkenen fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Den er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om tallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Krus 40 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1062209

  Arabia Moomin Krus 40 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1062209
  Krus fra Arabia med et inspirerende Mumitroldemotiv med en lysegul baggrund for at lysne borddækningen op. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn til hverdagsbrug med en stor størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Arabia- Stor størrelse.- Inspirerende Mumitroldemotiv.- Kruset findes i forskellige farver.- Illustration: Tove Jansson.- Kapacitet: 40 cl.- Fremstillet af vitroporcelæn. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.- Kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Tallerken 24 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1070791

  Arabia Puutarhurit Tallerken 24 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1070791
  Tallerken fra Arabia med et holdbart design i porcelæn med et muntert mønster med blå planter til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. Den har en stor størrelse perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Arabia- Muntert mønster: Armi Teva.- Blå planter.- Slidstærkt design.- Fra kollektionen Puutarhurit.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Tuokio Tallerken Beige 20 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1070778

  Arabia Tuokio Tallerken Beige 20 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1070778
  Tallerken fra Arabia i hvidt porcelæn med beige penselstrøg langs kanten med en håndmalet følelse. Den har et moderne, alsidigt design perfekt til alle lejligheder. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Designet af Heikki Orvola, Helorinne & Kallio. Om tallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Beige penselstrøg med en håndmalet følelse.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Tuokio.- Perfekt til hverdag og finere anledninger. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1026426

  Arabia Mainio Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1026426
  Sidetallerken fra Arabia med stilrent udseende med enkle, rene linjer som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den er fremstillet af hårdført, hvidt porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om sidetallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Mainio.- Designet af Arabia & Irina Viippola.- Stabelbart, alsidigt design.- Perfekt til forskellige forretter og desserter. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Oma Karaffel 80 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 1072107

  Arabia Oma Karaffel 80 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 1072107
  Karaffel fra Arabia med et enkelt, minimalistisk design perfekt til alle typer bordanretninger. Den er fremstillet af slidstærkt glas til hverdagsbrug. Kombinér karaflen med Oma drikkeglas fra Arabia. Om karaflen fra Arabia- Enkelt, minimalistisk design.- Designet af Harri Koskinen.- Fremstillet af glas. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Arabia Mumi krus 40 cl, gul

  Arabia Mumi krus 40 cl, gul
  Nyd dine foretrukne drikkevarer i dette charmerende krus fra Arabia. Med en kapacitet på 40 cl og fremstillet af porcelæn er dette krus både praktisk og elegant. Designet med det ikoniske Mumi-mønster vil det tilføje en sjov og hyggelig atmosfære til din
 • Arabia Moomin Krus 30 Cl Sniff - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1069396

  Arabia Moomin Krus 30 Cl Sniff - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1069396
  Krus fra Arabia med blå nuancer med et sødt Mumitroldemotiv for både voksne og børn. Det er fremstillet af holdbart vitroporcelæn med et praktiskt håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om kruset fra Arabia- Fremstillet af vitroporcelæn.- Illustration: Tove Jansson.- Sødt Mumitroldemotiv.- Findes også som tallerken.- En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumitrold Tallerken 15,5 Cm - Asietter Glas Klar - 1070990

  Arabia Mumitrold Tallerken 15,5 Cm - Asietter Glas Klar - 1070990
  Tallerken fra Arabia med en smuk tekstur med en mystisk følelse for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem. Motivet er inspireret af Tove Janssons bog "Troldmandens hat". Om tallerkenen fra Arabia- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Smuk tekstur med en mystisk følelse.- Fremstillet af glas. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi underkop Ø16,5 cm til tekop 28 cl Blå

  Arabia Paratiisi underkop Ø16,5 cm til tekop 28 cl Blå
  Arabia Paratiisi underkop Ø16,5 cm til tekop 28 cl Blå
 • Arabia Arctica tekop eller underkop underkop

  Arabia Arctica tekop eller underkop underkop
  Arabia Arctica tekop eller underkop underkop
 • Arabia Mumi børneservice Lille My

  Arabia Mumi børneservice Lille My
  Arabia Mumi børneservice Lille My
 • Arabia Paratiisi underkop Ø16,5 cm til tekop 28 cl Sort

  Arabia Paratiisi underkop Ø16,5 cm til tekop 28 cl Sort
  Arabia Paratiisi underkop Ø16,5 cm til tekop 28 cl Sort
 • Arabia Mainio Sarastus tallerken Ø19 cm Beige

  Arabia Mainio Sarastus tallerken Ø19 cm Beige
  Arabia Mainio Sarastus tallerken Ø19 cm Beige
 • Arabia Emilia æggebæger 4 cl 2-pak Sort/Hvid

  Arabia Emilia æggebæger 4 cl 2-pak Sort/Hvid
  Arabia Emilia æggebæger 4 cl 2-pak Sort/Hvid
 • Arabia Mainio tallerken Ø25 cm Hvid

  Arabia Mainio tallerken Ø25 cm Hvid
  Arabia Mainio tallerken Ø25 cm Hvid
 • Arabia Esteri tallerken 15x19 cm Blå-hvid

  Arabia Esteri tallerken 15x19 cm Blå-hvid
  Arabia Esteri tallerken 15x19 cm Blå-hvid
 • Arabia Puutarhurit tallerken Ø19 cm Blå-hvid-rød

  Arabia Puutarhurit tallerken Ø19 cm Blå-hvid-rød
  Arabia Puutarhurit tallerken Ø19 cm Blå-hvid-rød
 • Arabia Paratiisi Tekop 28 Cl - Kaffekopper Hvid - 1005593

  Arabia Paratiisi Tekop 28 Cl - Kaffekopper Hvid - 1005593
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Kaffekop 18 Cl - Kaffekopper Hvid - 1005591

  Arabia Paratiisi Kaffekop 18 Cl - Kaffekopper Hvid - 1005591
  Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus Mumi Hus 30cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1015964

  Arabia Mumi Krus Mumi Hus 30cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1015964
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus Forfaderen 30cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1019852

  Arabia Mumi Krus Forfaderen 30cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1019852
  Ancestor Moomin Krus fra Arabia med motiver på forfædren, en lille og furry figur, der kun viser sig om natten. Så sniger han rundt i Moomin-huset, trækker tingene ned fra loftet og bevæger sig omkring møbler og malerier. Motivet på kruset er taget fra en sekvens fra Book Midwinter Forfeor. I bogen kan læseren følge, når det første møde finder sted mellem forfædren og Moomintroll. Illustrationen er lavet af Tove Slotele og er baseret på Tove Janssons originale illustrationer. Det legende motiv gør drikkeoplevelsen mere sjov og vil charme både voksne og børn omkring spisebordet. Den samlerbare krus har nummer 75 i rækkefølgen af ​​Moomin Krus fra Arabia. Om Moomin Krus De omhyggeligt udvalgte motiver på Moomin Krus gør dem perfekte til at give væk som en dåb gave, en navngivende gave eller til en person, der vender år. Når du giver væk et Moomin-krus, giver du også væk en indsamlingsbart vare og en historie, der vil leve i generationer. Krus er velegnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme tallerken.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumin Serveringsskål Venskab Ø23cm - Serveringsfad Porcelæn Multi - 1020109

  Arabia Mumin Serveringsskål Venskab Ø23cm - Serveringsfad Porcelæn Multi - 1020109
  Muminfar tager sin familie og flytter til et fyrtårn hvor de starter deres nye liv. Det nye liv er hårdt og udfordre familien til at reflekterer over hvem de egentlig er. Traditionen tro er det egentlig 2 historier som er flettet sammen, "Pappan och havet" og "Sent i november" og den melankolske historie afspejler den sorg og savn Tove havde efter hendes mor gik bort. Dette krus tåler opvaskemaskine og mikroovn samt ovn op til 250°C. . Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus 30cl Tro Mod Deres Oprindelse - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1024599

  Arabia Mumi Krus 30cl Tro Mod Deres Oprindelse - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1024599
  Tro til sin oprindelsesmumin-krus med motivet, inspireret af historierne Muminpappa til søs og Muminvalley i november. Denne smukke krus tilhører Mumin kollektionen til efteråret 2017 og er fremstillet til det finske mærke Arabia. Historierne er skrevet af Tove Jansson og blev offentliggjort i 1965 og 1970. Historien Moominpappa til søs handler om Moomin-familien, der flytter til et fyrtårn ved havet og rejser spørgsmål om, hvad folk kan lære af nye miljøer. Historien Moominvalley i november er en melankolsk og følelsesmæssig skildring, der afspejler Tove Janssons sorg, efter at hendes mor gik forbi. Det sorte og hvide motiv kan ses som en repræsentation af Tove Janssons evne til at skildre forskellige stemninger og følelser af illustrationer. De velkendte historier, der gemmer sig bag motiverne, gør Moomin krus noget mere end blot et almindeligt krus til varme drikkevarer. I årenes løb er Tove Jansssons historier om eventyrene i Moominvalley blevet klassikere, der fanger både børn og voksne. Når du giver væk en Moomin-krus som en gave, giver du også en historie, der vil leve i generationer. Krusne er velegnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme porcelænssamling. Vælg dit yndlingsmotiv, eller kombiner flere historier og lad din nye aftensmad repræsentere noget større end blot en porcelænserie. Illustrationerne er designet af Tove Slotele og er baseret på Tove Janssons originale illustrationer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus 30 Cl Tufla & Vefsla Rød Rubin - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1025547

  Arabia Mumi Krus 30 Cl Tufla & Vefsla Rød Rubin - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1025547
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kande 1l Mumihus - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Blå - 1026056

  Arabia Mumi Kande 1l Mumihus - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Blå - 1026056
  Mumin kande fra Arabia. En kande med en sødt motiv designet af Tove Slotte-Elevant efter Mumin forfatteren Tove Janssons oprindelige tegninger. Kanden er perfekt en fin lille kaffestund eller morgenmaden og værdsættes af både store og små. Kanden kan fint kombineres med andre produkter i Mumin serien. Rummer 1 Liter.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Serveringsskål Ø23cm Tro Mod Deres Oprindelse - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1024981

  Arabia Mumi Serveringsskål Ø23cm Tro Mod Deres Oprindelse - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1024981
  Muminfar tager sin familie og flytter til et fyrtårn hvor de starter deres nye liv. Det nye liv er hårdt og udfordre familien til at reflekterer over hvem de egentlig er. Traditionen tro er det egentlig 2 historier som er flettet sammen, "Pappan och havet" og "Sent i november" og den melankolske historie afspejler den sorg og savn Tove havde efter hendes mor gik bort. Dette krus tåler opvaskemaskine og mikroovn samt ovn op til 250°C. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Huvila Plate 19 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1027479

  Arabia Huvila Plate 19 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1027479
  Denne plade fra Arabia tilhører Huvila-serien, der er designet af Heini Riitahuhta. Mønsteret er blevet malet med hånden og har modtaget inspiration fra bedstemorens lysthus. Det er baseret på en vild rose, der giver følelsen af ​​1920 og gamle Arabia. Den er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikkert.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Bowl 15 Cm Ninni - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1027440

  Arabia Moomin Bowl 15 Cm Ninni - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1027440
  Denne skål fra Arabia repræsenterer det usynlige barn Ninni, som er kendt fra Tove Janssons historie "Historien om det usynlige barn". tallerken med Ninni udgives i 2019, da det er samme år, at FN-konventionen fejrer 30 år. Skålen er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine, mikroovn, fryser og ovn sikkert.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Bowl Ø15 Cm Moomintroll Green - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 1027429

  Arabia Moomin Bowl Ø15 Cm Moomintroll Green - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 1027429
  Moomintroll Moomin Bowl fra Arabia med motiver af Moomintrolroll spiller på græsset i Moomin Valley. Illustrationen er lavet af Tove Slotel og er baseret på den berømte forfatter Tove Janssons originale illustrationer af Moomin og hans venner. Det legende motiv gør morgenmad eller dessert mere sjovt og vil charme både voksne og børn omkring spisebordet. Om Moomin Bowl De omhyggeligt udvalgte motiver på Moomin Bowls gør dem perfekte til at give væk som en dåbsgave, en navngivende gave eller til en person, der vender år. Når du giver væk en Moomin Bowl, giver du også væk en indsamlingsbart vare og en historie, der vil leve i generationer. Skåle er velegnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme tallerkensamling.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Plate 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1028201

  Arabia Sunnuntai Plate 26 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1028201
  En plade fra Sunnuntai-serien fra Arabia, som er prydet af et mønster designet af Birger Kaipiainen i 1971. Det gule mønster er fyldt med positivitet ligesom en solskindag, og er en vidunderlig funktion til både hverdags- og finere lejligheder. Det er lavet af vitro porcelæn, og er både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn sikkert. Er rart at kombinere med Arabias ikoniske serie paratiisi.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Mug 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1028189

  Arabia Sunnuntai Mug 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1028189
  Et krus fra Sunnuntai-serien fra Arabia, som er prydet af et mønster designet af Birger Kaipiainen i 1971. Det gule mønster er fyldt med positivitet ligesom en solskindag, og er en vidunderlig funktion for både hverdag og finere lejligheder. Det er lavet af vitro porcelæn, og er både opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn sikkert. Er rart at kombinere med Arabias ikoniske serie paratiisi.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Vase 19 Cm - Vaser Porcelæn Sort - 1051310

  Arabia Pastoraali Vase 19 Cm - Vaser Porcelæn Sort - 1051310
  Vase fra Iittala tilhørende serien Pastoraali, designet af Esteri Tomula. Vasens detaljerede mønster er inspireret af et digt.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål 15 Cm Snorkfrøken - Serveringsskåle Porcelæn Lilla - 1052345

  Arabia Mumi Skål 15 Cm Snorkfrøken - Serveringsskåle Porcelæn Lilla - 1052345
  Mumi skål Snorkfrøken fra Arabia er prydet med motiver taget fra den klassiske bog "Mumi ved Rivieraen" fra 1955. De originale tegninger er tegnet af Tove Jansson.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus & Tallerken Snorkfrøken - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1052351

  Arabia Mumi Krus & Tallerken Snorkfrøken - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1052351
  Mumi Snorkfrøken krus & tallerken fra Arabia er prydet med motiver taget fra den klassiske bog "Mumi ved Rivieraen" fra 1955. De originale tegninger er tegnet af Tove Jansson.Mål: Krus: 30 cl Tallerken: 19 cm . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Bowl 15 Cm Fillyjonk Grey - Serveringsskåle Porcelæn Grå - 1057217

  Arabia Moomin Bowl 15 Cm Fillyjonk Grey - Serveringsskåle Porcelæn Grå - 1057217
  Arabias nye Moomin-motiv er taget fra serien sent i november (1970) og Fuddlers domstol (1959). Motivet viser Fillyjonk på sit bedste, når hun får til at rense hele huset. De originale tegninger er lavet af Tove Jansson, og designet er lavet af Tove Slotte. Det nye Moomin-motiv kan også findes på et krus og plade.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Skål 13 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1059706

  Arabia Paratiisi Skål 13 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1059706
  Skålen fra Arabia har et dristigt, frugtagtigt motiv med herlige farver for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af porcelæn med en høj kant perfekt til servering af forskellige snacks og til forskellige forretter og desserter. En perfekt detalje på det opdækkede bord. Designet af Birger Kaipiainen. Om skålen fra Arabia- Denne skål er en del af Arabia-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Farverigt, frugtagtigt motiv.- Findes også som middagsservice. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Vase 18 Cm - Vaser Porcelæn Multi - 1059709

  Arabia Paratiisi Vase 18 Cm - Vaser Porcelæn Multi - 1059709
  Vasen fra Arabia har et dristigt, frugtagtigt motiv med herlige farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den er fremstillet af porcelæn med en høj kant perfekt til et stort blomsterarrangement. Perfekt til at placere i et dybere vindue, på et sidebord eller på et sengebord. Designet af Birger Kaipiainen. Om vasen fra Arabia- Denne vase er en del af Arabia-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Farverigt, frugtagtigt motiv.- Findes også som middagsservice. Vedligeholdelse af vasen- Det anbefales at vaske det i hånden for at opretholde produktets levetid.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Tallerken 24 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1026814

  Arabia Pastoraali Tallerken 24 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Multi - 1026814
  Tallerkenen fra Arabia har et elsket mønster med en naturinspireret, fantasifuld følelse perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Den er fremstillet af hvidt porcelæn med sorte linjer med et dybblåt strejf. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Designet af Esteri Tomulas. Om tallerkenen fra Arabia- Denne tallerken er en del af Arabia-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Smukt, fantasifuldt mønster.- Elsket design. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mumin Krus 30 Cl Stinky On The Go - Asietter Porcelæn Brun - 1062212

  Arabia Mumin Krus 30 Cl Stinky On The Go - Asietter Porcelæn Brun - 1062212
  Kruset fra Arabia har klassisk, muntert design i porcelæn perfekt til både varme og kolde drikke. Det har slidstærkt materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Arabia- Klassisk design.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som tallerken.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks.- Kapacitet: 30 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1025643

  Arabia Mainio Sarastus Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - 1025643
  Sidetallerkenen fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Den er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om sidetallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til smukke madanretninger.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Skål 13 Cm - Morgenmadsskåle Porcelæn Grå - 1025644

  Arabia Mainio Sarastus Skål 13 Cm - Morgenmadsskåle Porcelæn Grå - 1025644
  Skålen fra Arabia har enkelt design i porcelæn med stribet, prikket mønster perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Om skålen fra Arabia- Enkelt design.- Grafisk mønster.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Mainio. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Skål 23 Cm - Morgenmadsskåle Porcelæn Grå - 1025650

  Arabia Mainio Sarastus Skål 23 Cm - Morgenmadsskåle Porcelæn Grå - 1025650
  Skålen fra Arabia har enkelt design i porcelæn med stribet, prikket mønster perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Om skålen fra Arabia- Enkelt design.- Grafisk mønster.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Mainio. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Krus 30 Cl Sarastus - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1025642

  Arabia Mainio Krus 30 Cl Sarastus - Kaffekopper Porcelæn Grå - 1025642
  Kruset fra Arabia har enkelt design i porcelæn med stribet, prikket mønster perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige størrelser. Om kruset fra Arabia- Enkelt design.- Grafisk mønster.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Mainio.- Findes også som tallerken.- Kruset kommer i forskellige størrelser.- Kapacitet: 30 cl.- Til både varme og kolde drikke.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af kruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kop Hattifnatterne - Kaffekopper Porcelæn Orange - 1005313

  Arabia Mumi Kop Hattifnatterne - Kaffekopper Porcelæn Orange - 1005313
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kop Mumlan - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1005297

  Arabia Mumi Kop Mumlan - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1005297
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia 24h Tuokio Kop 26 Cl Kobolt - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1006144

  Arabia 24h Tuokio Kop 26 Cl Kobolt - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1006144
  Kun kopp. Fad selges separat, artikkelnummer: 1005551 – Tåler opvaskemaskine - Tåler mikrobølgeovn - ovnfast op til 250 ° C - kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumin Tallerkener 19 Cm 2-pak Kontor & Vinternat - Asietter Porcelæn Hvid - 1064307

  Arabia Mumin Tallerkener 19 Cm 2-pak Kontor & Vinternat - Asietter Porcelæn Hvid - 1064307
  Tallerkenerne fra Arabia har en klassisk, munter stil i porcelæn perfekt til alle de små godbidder når du har gæster. De har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Tove Jansson. Om tallerkenerne fra Arabia- Populært samlerobjekt.- Fremstillet af porcelæn.- Muntert design.- Højkvalitets materiale.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenerne- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Kande 40 Cl - Mælkekander Porcelæn Gul - 1059962

  Arabia Sunnuntai Kande 40 Cl - Mælkekander Porcelæn Gul - 1059962
  Kanden fra Arabia har en retroinspireret stil i vitroporcelæn med et abstrakt, lysegult mønster og en herlig følelse perfekt til servering af dressing, mælk eller fløde. Fremstillet i Thailand. Designet af Birger Kaipiainen. Om kanden fra Arabia- Sunnuntai er værdsat for det herlige mønster- Sunnuntai er også værdsat for det holdbare materiale.- Fremstillet i Thailand.- Bredde: 103 mm.- Højde: 64 mm.- Længde: 173 mm.- Vægt: 331 g . Vedligeholdelse af kanden- Fryseegnet.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Arabia Huvila Sidetallerken 10,5 Cm - Asietter Porcelæn Rosa - 1064793

  Arabia Huvila Sidetallerken 10,5 Cm - Asietter Porcelæn Rosa - 1064793
  Sidetallerkenen fra Arabia har et vildt, håndmalet blomstermotiv med en rosa farve perfekt til at live borddækningen op. Den har en gammeldags, klassisk følelse der aldrig går af mode. Sidetallerkenen er fremstillet af hvidt porcelæn. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Heini Riitahuhta. Om sidetallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Håndmalet blomstermotiv.- Gammeldags, klassisk følelse.- Fra kollektionen Huvila. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl H - Kaffekopper Porcelæn Turkis - 1066901

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl H - Kaffekopper Porcelæn Turkis - 1066901
  Kruset fra Arabia har et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en smuk, turkis farve for at lysne borddækningen op. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl E - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1066899

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl E - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1066899
  Kruset fra Arabia har et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en behagelig, rosa farve for at lysne borddækningen op. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl V - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1066898

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl V - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1066898
  Kruset fra Arabia har et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en smuk, grøn farve for at lysne borddækningen op. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl L - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1066896

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl L - Kaffekopper Porcelæn Lilla - 1066896
  Kruset fra Arabia har et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en herlig, lilla farve for at lysne borddækningen op. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Skål 19 Cm Moominpappa - Asietter Porcelæn Grå - 1066913

  Arabia Moomin Skål 19 Cm Moominpappa - Asietter Porcelæn Grå - 1066913
  Skålen fra Arabia har et hyggeligt Mumitroldemotiv i bunden med en grå, behagelig baggrund. Den er fremstillet af hårdført vitroporcelæn perfekt til daglig brug. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålen fra Arabia- Hyggeligt Mumitroldemotiv i bunden.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Findes også som skål.- En perfekt gave.- Illustration: Tove Jansson. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi krus 35 cl.

  Arabia Paratiisi krus 35 cl.
  Paratiisi kruset fra Arabia er fremstillet af porcelæn. Det har et fint mønster, der klæder enhver borddækning, og så kommer det med en praktisk hank, der giver god brugervenlighed. Du kan passende bruge kruset sammen med andre elementer fra den populære
 • Arabia Tuokio krus 34 cl.

  Arabia Tuokio krus 34 cl.
  Arabia Tuokio kruset er fremstillet af porcelæn. Det har et karakteristisk design, der kendetegner hele den populære serie, og som klæder enhver borddækning. Kruset kommer med en praktisk hank, der giver god brugervenlighed, og det kan desuden komme i opv
 • Arabia Mumikrus, Mymlen

  Arabia Mumikrus, Mymlen
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumikrus, Mårren

  Arabia Mumikrus, Mårren
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumi på eventy krus

  Arabia Mumi på eventy krus
  Arabia Mumi kruset er det perfekte valg for dig, der elsker de fine figurer og karakterer fra Mumi-fortællingen. Dette krus kommer med et sødt 'Mumi på eventyr' motiv, der tilfører et anderledes look til borddækningen. Ikke nok med at kruset er dekorativt
 • Arabia Mumikrus, Mumitrolden Græsgrøn

  Arabia Mumikrus, Mumitrolden Græsgrøn
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumitroldene krukke 1,2 liter

  Arabia Mumitroldene krukke 1,2 liter
  Et eventyrligt motiv af Mumitroldene, der altid er på spil. Mumifar mener det er tid til forandring og har besluttet at flytte Mumifamilien til et fyrtårn. Siden 1950'erne har Tove Slotte designet det børneelskede motiv af Munitroldene, og har siden da væ
 • Arabia Sunnuntai Tallerken 21 cm

  Arabia Sunnuntai Tallerken 21 cm
  Arabias Klassiske Paratiisi-serie kan i år fejre 50 års jubilæum. Designklassikeren blev skabt af Birger Kaipiainen for Arabia. For at fejrer dette sættes et andet af Kaipiainens designikoner i produktion; Sunnuntai - en serie så solrig, som en hver søn
 • Arabia Sunnuntai Dyb Tallerken 17 cm

  Arabia Sunnuntai Dyb Tallerken 17 cm
  Arabias Klassiske Paratiisi-serie kan i år fejre 50 års jubilæum. Designklassikeren blev skabt af Birger Kaipiainen for Arabia. For at fejrer dette sættes et andet af Kaipiainens designikoner i produktion; Sunnuntai - en serie så solrig, som en hver søn
 • Arabia Mumikrus, Misabel Gul

  Arabia Mumikrus, Misabel Gul
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumikrus, Sov godt

  Arabia Mumikrus, Sov godt
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Paratiisi Tallerken Oval 25 cm.

  Arabia Paratiisi Tallerken Oval 25 cm.
  Oval tallerken fra Arabia, som er en del af Paratiisi-serien designet af Birger Kaipiainen. Den klassiske serie består af porcelæn, som har et unikt udtryk kombineret med en tidsløs form. Ved at dække bordet med tallerkener, kopper og skåle fra Paratiisi-
 • Arabia 24h Piennar tallerken 20 cm.

  Arabia 24h Piennar tallerken 20 cm.
  Flot og elegant tallerken fra Arabia. Tallerkenen er fremstillet af porcelæn, og den kommer med det flotte mønster i blå og hvid, som er det perfekte match til dig der elsker elegance. 24h serien fra Arabia er kendt for de rene linjer, og det stilfulde d
 • Arabia 24h Piennar tallerken 26 cm.

  Arabia 24h Piennar tallerken 26 cm.
  Flot og elegant tallerken fra Arabia. Tallerkenen er fremstillet af porcelæn, og den kommer med det flotte mønster i blå og hvid, som er det perfekte match til dig der elsker elegance. 24h serien fra Arabia er kendt for de rene linjer, og det stilfulde d
 • Arabia 24h Piennar dyb tallerken 18 cm.

  Arabia 24h Piennar dyb tallerken 18 cm.
  Flot og elegant dyb tallerken fra Arabia, sommer passer perfekt til det stilfulde middagsbord. Porcelænstallerkenen har et utroligt flot og varmt design i blåt og hvidt mønster. 24h serien fra Arabia er kendt for sine rene linjer, og det omhyggelige desig
 • Arabia 24h Piennar dyb tallerken 22 cm.

  Arabia 24h Piennar dyb tallerken 22 cm.
  Flot og elegant dyb tallerken fra Arabia, sommer passer perfekt til det stilfulde middagsbord. Porcelænstallerkenen har et utroligt flot og varmt design i blåt og hvidt mønster. 24h serien fra Arabia er kendt for sine rene linjer, og det omhyggelige desig
 • Arabia Esteri krus 30 cl

  Arabia Esteri krus 30 cl
  Unikke krus fra Arabis, som har taget inspiration fra Finlands 100 års uafhængighed i 2017. Krusene er nemme at kombinere med hinanden, og passer ind i enhver hjem. Krusene er fremstillet i porcelæn af højeste kvalitet, og alle mønstrene er unikke på hve
 • Arabia Esteri krus 30 cl. Mustakukka

  Arabia Esteri krus 30 cl. Mustakukka
  Unikke krus fra Arabis, som har taget inspiration fra Finlands 100 års uafhængighed i 2017. Krusene er nemme at kombinere med hinanden, og passer ind i enhver hjem. Krusene er fremstillet i porcelæn af højeste kvalitet, og alle mønstrene er unikke på hve
 • Arabia Esteri severingsfad

  Arabia Esteri severingsfad
  Dette severingsfad fra Arabia skaber en ekstraordinær borddækning og et unikt udtryk. Designet er inspireret af 1970'erne, og har et flot blomstermønster. Fadet er fremstillet i porcelæn og tåler derudover også opvaskemaskine. I samme serie fåes både kru
 • Arabia Mumi mumimor krus

  Arabia Mumi mumimor krus
  Flot og fantasifuldt krus fra Arabia. Krusene matcher både Mumiskålene og Mumitallerkner fra Arabia, hvilket gør porcelænsserien ideel at bruge som både samlerobjekt og gave. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller
 • Arabia Esteri sæt med krus og skål

  Arabia Esteri sæt med krus og skål
  Esteri Tomula har designet det smukke Esteri-mønster, der pryder det fine sæt bestående af en skål og et krus. Mønsteret fremstår som et grafisk blomsterornament i klassiske blå nuancer, der tilføjer farve til borddækningen. Kruset og skålen leveres i en
 • Arabia Mainio kop, 0,17 liter, sarastus

  Arabia Mainio kop, 0,17 liter, sarastus
  Koppen fra Arabia tilhører den nye, alsidig Mainio-serie, som består af service. Koppen fås i to forskellige størrelser: 0,17 liter og 0,4 liter. Begge størrelser egner sig godt til varme drikke, men kan også bruges til smoothies eller suppe. Seriens for
 • Arabia Mainio krus, 0,3 liter, sarastus

  Arabia Mainio krus, 0,3 liter, sarastus
  Mainio kruset fra Arabia er et flot og let krus, der egner sig glimrende til både varme og kolde drikke. Den behagelige hank sørger for, at kruset ligger godt i hånden, hvilket gør kruset nemt at bruge. Vil du holde indholdet varmt længere, kan du bruge 1
 • Arabia Mainio tallerken, 19 cm, sarastus

  Arabia Mainio tallerken, 19 cm, sarastus
  Tallerkenerne fra Arabias nye serie Mainio vil give borddækningen en smuk karakter og kant. De forskellige størrelser egner sig fremragende ved forskellige lejligheder og tåler også både ovn samt fryser, hvis der er behov for det. Tallerkenen fås i større
 • Arabia Mumikrus 30 cl, lille my

  Arabia Mumikrus 30 cl, lille my
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumikrus 30 cl, stinky

  Arabia Mumikrus 30 cl, stinky
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumi skål, 15 cm, vinterens vidunder

  Arabia Mumi skål, 15 cm, vinterens vidunder
  Mumiskålen fra Arabia er den ideelle morgenmadsskål til en eventyrlig start på dagen. De flotte og farvestrålende skåle lukker dig ind i Mumitroldenes fantastiske univers, hvor de fortæller hver sin unikke historie om de skønne figurer. Skålene matcher Mu
 • Arabia Mumikrus, Too-ticky violet

  Arabia Mumikrus, Too-ticky violet
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Mumikrus, Mumrikken grøn

  Arabia Mumikrus, Mumrikken grøn
  Tag på opdagelse med de skønne Mumitrolde og alle deres venner fra Mumidalen. Porcelænskrusene fra Arabia er alle dekoreret med søde motiver, som fortæller hver deres eventyrlige historie om de populære børnefigurer. Det stærke og farvestrålende ovnfaste
 • Arabia Paratiisi Skål 17 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 1005400

  Arabia Paratiisi Skål 17 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 1005400
  Skålen fra Arabia har et ikonisk design med et detaljeret, sort-hvidt mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af hårdført porcelæn til hverdagsbrug med en klassisk form perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Designet af Birger Kaipiainen. Om skålen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Ikonisk design.- Detaljeret mønster. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Krus 24 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1021003

  Arabia Paratiisi Krus 24 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1021003
  Kruset fra Arabia har et ikonisk design med et detaljeret, sort-hvidt mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af hårdført porcelæn til hverdagsbrug med en klassisk form perfekt til din morgenkaffe. Designet af Birger Kaipiainen. Om kruset fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Kruset kommer i forskellige størrelser.- Ikonisk design.- Detaljeret mønster. Vedligeholdelse af kruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Kop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1005401

  Arabia Paratiisi Kop 18 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1005401
  Koppen fra Arabia har et ikonisk design med et detaljeret mønster perfekt til at live borddækningen op. Den er fremstillet af hårdført porcelæn til hverdagsbrug med et praktisk håndtag på siden. Designet af Birger Kaipiainen. Om koppen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Designet af Birger Kaipiainen.- Kapacitet: 18 cl.- Ikonisk design.- Detaljeret mønster. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Beige - 1069221

  Arabia Mainio Sarastus Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Beige - 1069221
  Kruset fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Det er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om kruset fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til hverdagsbrug.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Kop 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Beige - 1069220

  Arabia Mainio Sarastus Kop 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Beige - 1069220
  Koppen fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Den er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om koppen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til hverdagsbrug.- Koppen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1005397

  Arabia Paratiisi Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1005397
  Kruset fra Arabia har et ikonisk design med et detaljeret, sort-hvidt mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af hårdført porcelæn til hverdagsbrug med en klassisk form perfekt til din morgenkaffe. Designet af Birger Kaipiainen. Om kruset fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Kruset kommer i forskellige størrelser.- Ikonisk design.- Detaljeret mønster. Vedligeholdelse af kruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Beige - 1069227

  Arabia Mainio Sarastus Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Beige - 1069227
  Sidetallerkenen fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Den er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om sidetallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til smukke madanretninger.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Sidetallerken 15 Cm - Asietter Porcelæn Beige - 1069223

  Arabia Mainio Sarastus Sidetallerken 15 Cm - Asietter Porcelæn Beige - 1069223
  Sidetallerkenen fra Arabia har grafisk udseende med et stribet mønster med små prikker. Den er fremstillet af hårdført porcelæn med et alsidigt, stabelbart design perfekt til det lille køkken. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Arabia & Irina Viippola. Om sidetallerkenen fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til forskellige forretter og desserter.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Mainio Sarastus.- Stabelbart, alsidigt design.- Stribet mønster med små prikker. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Huvila urtepotte 10 x 12 cm, lyserød

  Arabia Huvila urtepotte 10 x 12 cm, lyserød
  Oplev den nye tilføjelse til Heini Riitahuhtas Huvila-serie - en smuk urtepotte i to forskellige størrelser. Huvila er et delikat mønster af vilde roser tegnet i hånden, inspireret af atmosfæren i mormors have. Det er et smukt mønster til en urtepotte, og
 • Arabia ABC Mumin krus 0,4 liter, O

  Arabia ABC Mumin krus 0,4 liter, O
  ABC Mumin-kruset er et smukt og praktisk krus, som er perfekt til alle, der elsker Mumitroldene. Kruset har en stor hank, så det bliver nemt at holde, samt en rummelig volumen på 0,4 liter, som kan rumme mange drikkevarer. Kruset fås med forskellige mønst
 • Arabia Moomin Sidetallerkner 19 Cm Snow Lantern & Moomin's Day - Asietter Porcelæn Multi - 1067428

  Arabia Moomin Sidetallerkner 19 Cm Snow Lantern & Moomin's Day - Asietter Porcelæn Multi - 1067428
  Sidetallerkner fra Arabia med et populært design med to elskede Mumitroldemotiver. De er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt til hverdagsbrug. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om sidetallerknerne fra Arabia- Fremstillet af porcelæn.- Samlerobjekt.- Charmerende Mumitroldemotiver.- Moomin's Day: 2018- Snow Lantern: 2007 Vedligeholdelse af sidetallerknerne- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikre.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Krus 40 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1064304

  Arabia Moomin Krus 40 Cl t - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1064304
  Krus fra Arabia med et harmonisk Mumitroldemotiv med en grøn baggrund giver en hjemlig følelse i køkkenet. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn til hverdagsbrug med en stor størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Arabia- Stor størrelse.- Harmonisk Mumitroldemotiv.- Kruset findes i forskellige farver.- Illustration: Tove Jansson.- Kapacitet: 40 cl.- Fremstillet af vitroporcelæn. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.- Kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Krus 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1064305

  Arabia Moomin Krus 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1064305
  Krus fra Arabia med et romantisk Mumitroldemotiv med en rosa baggrund til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn til hverdagsbrug med en stor størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Arabia- Stor størrelse.- Romantisk Mumitroldemotiv.- Kruset findes i forskellige farver.- Illustration: Tove Jansson.- Kapacitet: 40 cl.- Fremstillet af vitroporcelæn. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.- Kan fryses.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Multi - 1067070

  Arabia Puutarhurit Sidetallerken 19 Cm - Asietter Porcelæn Multi - 1067070
  Sidetallerken fra Arabia med et holdbart design i porcelæn med et muntert mønster med blå planter for at lysne borddækningen op. Den har en lille størrelse perfekt til forskellige forretter og desserter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Arabia- Muntert mønster: Armi Teva.- Blå planter.- Slidstærkt design.- Fra kollektionen Puutarhurit.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Arabia Puutarhurit Krus 50 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1070789

  Arabia Puutarhurit Krus 50 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1070789
  Krus fra Arabia med et holdbart design i porcelæn med et muntert mønster med blå planter for at lysne borddækningen op. Det har et praktisk håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Arabia- Muntert mønster: Armi Teva.- Blå planter.- Slidstærkt design.- Fra kollektionen Puutarhurit.- Fremstillet af porcelæn. Vedligeholdelse af kruset- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl S - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1068832

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl S - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1068832
  Krus fra Arabia med et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en vidunderlig farve for at lysne borddækningen op. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl Y - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1068828

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl Y - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1068828
  Krus fra Arabia med et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en vidunderlig farve for at lysne borddækningen op. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl R - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1068831

  Arabia Moomin Abc Krus 40 Cl R - Kaffekopper Porcelæn Gul - 1068831
  Krus fra Arabia med et kreativt design med et elsket Mumitroldemotiv med et dekorativt bogstav. Det er fremstillet af slidstærkt vitroporcelæn med en vidunderlig farve for at lysne borddækningen op. Designet af Tove Jansson. Om kruset fra Arabia- Inspirerende, populært Mumitroldemotiv.- Fremstillet af vitroporcelæn.- Kapacitet: 40 cl.- Kombinér kruset med Moomin ABC krus fra Arabia.- Fra kollektionen Moomin ABC. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Ilona Krukke 10x12 Cm - Krukker Porcelæn Sand - 1071297

  Arabia Ilona Krukke 10x12 Cm - Krukker Porcelæn Sand - 1071297
  Krukke fra Arabia i slidstærkt porcelæn med et stilrent design perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Arabia- Stilrent design.- Fremstillet af porcelæn.- Findes i forskellige varianter.- Findes også som større krukke. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus Snusmumrikken 30cl - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1015561

  Arabia Mumi Krus Snusmumrikken 30cl - Kaffekopper Porcelæn Grøn - 1015561
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål Snusmumrikken Ø15cm - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 1015560

  Arabia Mumi Skål Snusmumrikken Ø15cm - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 1015560
  Muminskål fra Arabia. Dette er en legende skål med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Skålen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål Too-ticki Ø15cm - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1019834

  Arabia Mumi Skål Too-ticki Ø15cm - Serveringsskåle Porcelæn Rosa - 1019834
  Muminskål fra Arabia. Dette er en legende skål med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Skålen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Paratiisi Krus 24cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1021006

  Arabia Paratiisi Krus 24cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1021006
  Krus fra Arabia. Denne krus kommer fra den smukke og spændende serie paratiisi, og er designet af Birger Kaipiainen. Det er kendetegnet ved sine detaljerede mønstre og dejlige farver og lyser enhver tabelindstilling. Kruset er fint af sig selv eller kombineret med andre paratiisi produkter.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kande Forfaderen 1l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Blå - 1020758

  Arabia Mumi Kande Forfaderen 1l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Blå - 1020758
  Moomin krukke fra Arabia. En krukke med legende motiv designet af Tove Slotte-Elevant med inspiration fra Moomin-forfatteren Tove Janssons originale tegninger. Perfekt til kaffebreak eller morgenmad, og er værdsat af både unge og gamle. Rart at kombinere med andre produkter fra Moomin-serien. Holder en liter.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål Ø15cm Trofast Mod Deres Oprindelse - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 1024600

  Arabia Mumi Skål Ø15cm Trofast Mod Deres Oprindelse - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 1024600
  Tro for sin oprindelse Moomin Bowl med motivet, der er true til sin oprindelse, inspireret af historierne Moominpappa til søs og Moominvalley i november. Denne smukke skål tilhører Moomin kollektionen til efteråret 2017 og er fremstillet af det finske mærke Arabia. Historierne er skrevet af Tove Jansson og blev offentliggjort i 1965 og 1970. Historien Moominpappa til søs handler om Moomin-familien, der flytter til et fyrtårn ved havet og rejser spørgsmål om, hvad folk kan lære af nye miljøer. Historien Moominvalley i november er en melankolsk og følelsesmæssig skildring, der afspejler Tove Janssons sorg, efter at hendes mor gik forbi. Det sorte og hvide motiv kan ses som en repræsentation af Tove Jansssons evne til at skildre forskellige stemninger og følelser i illustrationer. De velkendte historier, der gemmer sig bag motiverne, gør Moomin Bowls noget mere end bare almindelige skåle til morgenmad og desserter. I årenes løb er Tove Jansssons historier om eventyrene i Moominvalley blevet klassikere, der fanger både børn og voksne. Når du giver væk en Moomin Bowl som gave, giver du også en historie, der vil leve på i generationer. Skåle er velegnede til alle aldre og kan kombineres med flere dele fra samme tallerkensamling. Vælg dit yndlingsmotiv, eller kombiner flere historier og lad din nye aftensmad repræsentere noget større end blot en porcelænserie. Illustrationerne er designet af Tove Slotele og er baseret på Tove Janssons originale illustrationer.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Tallerken Ø19cm Trofast Mod Deres Oprindelse - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1024601

  Arabia Mumi Tallerken Ø19cm Trofast Mod Deres Oprindelse - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1024601
  Muminplade fra Arabia. Dette er en legende plade med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Pladen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er den perfekte gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Krus 30 Cl Tufla & Vefsla Rubin - Kaffekopper Porcelæn Rød - 1025544

  Arabia Mumi Krus 30 Cl Tufla & Vefsla Rubin - Kaffekopper Porcelæn Rød - 1025544
  Mumin krus fra Arabia. Dette er et legende krus med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Kruset gør drikken lidt mere sjov, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Skål 15 Cm Troldmanden Lilla - Serveringsskåle Porcelæn Vinrød - 1025545

  Arabia Mumi Skål 15 Cm Troldmanden Lilla - Serveringsskåle Porcelæn Vinrød - 1025545
  Muminskål fra Arabia. Dette er en legende skål med motiver fra Tove Janssons historier om Moomintroll og hans venner. Skålen gør måltidet lidt mere sjovt, og det er en perfekt gave til den nye forælder eller til Moomin Lover. Designet af TOVE SLOTTE.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Mumi Kande 35cl Eftermiddag I Salonen - Mælkekander Porcelæn Mix - 1026057

  Arabia Mumi Kande 35cl Eftermiddag I Salonen - Mælkekander Porcelæn Mix - 1026057
  Moomin krukke fra Arabia. En krukke med legende motiv designet af Tove Slotte-Elevant med inspiration fra Tove Janssons historier og originale tegninger af Moomin. Folk i alle aldre elsker både historierne og designet af Moomin. Krukken har motiv eftermiddag i salonen. Kombiner det med andre produkter fra Moomin-serien. Kapacitet 35 cl.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Arabia Huvila Bowl 13 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1027476

  Arabia Huvila Bowl 13 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1027476
  Denne skål fra Arabia tilhører Huvila-serien, der er designet af Heini Riitahuhta. Mønsteret er blevet malet med hånden og har modtaget inspiration fra bedstemorens lysthus. Det er baseret på en vild rose, der giver følelsen af ​​1920 og gamle Arabia. Den er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikkert.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Arabia Moomin Mug 30 Cl Ninni - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1027428

  Arabia Moomin Mug 30 Cl Ninni - Kaffekopper Porcelæn Rosa - 1027428
  Dette krus fra Arabia repræsenterer det usynlige barn Ninni, som er kendt fra Tove Janssons historie "Historien om det usynlige barn". tallerken med Ninni udgives i 2019, da det er samme år, at FN-konventionen fejrer 30 år. Kruset er lavet af porcelæn og er både opvaskemaskine, mikroovn, fryser og ovn sikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
Andre mærker
ilead