Bergs Potter

Den danske producent Bergs Potter er populær med håndlavede keramiske potter lavet af højkvalitets ler, der holder længe. Planternes rødder får god luftning og god luftfugtighed i for eksempel københavnerkrukken.

Mange af Bergs Potters potter har ellers fået kvindenavne som Helena, Elizabeth og Simona. Med spidse kanter eller bueformationer giver de en royal følelse til gryden.

 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW16S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW16S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, hvid glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø45 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG45S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø45 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG45S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som rosa krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Hoff Krukke Med Underkop /grøn Ø21 Cm - Krukker Terrakotta Grå - HOGCG21S

  Bergs Potter Hoff Krukke Med Underkop /grøn Ø21 Cm - Krukker Terrakotta Grå - HOGCG21S
  Krukken fra Bergs Potter har et moderne, skandinavisk design i højkvalitets ler med en munter farvekombination med en mat krukke og en glaseret underkop. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Hoff.- Underkop inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Emilia Krukke Ø16 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG16S

  Bergs Potter Emilia Krukke Ø16 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG16S
  Krukken fra BERGS POTTER har et klassisk design i høj kvalitet, italiensk ler med en dekorativ, reb inspireret kant, en uglaseret, glat overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden perfekt til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Emilia.- Fremstillet af ler.- Uglaseret, glat overflade.- Dekorativ, reb inspireret kant med en antik følelse.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 18 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG18S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 18 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG18S
  Krukken fra BERGS POTTER har et elegant design i italiensk ler med en smuk, grøn glasering. Om krukken fra BERGS POTTER- Smuk, grøn glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fra kollektionen Glazed by Bergs.- Fad inkluderet.- Fremstillet i Italien. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Ø25 Cm - Krukker Terrakotta Grå - GG25S

  Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Ø25 Cm - Krukker Terrakotta Grå - GG25S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med tre karakteristiske striber med en uglaseret, grå overflade som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har et inkluderet fad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af ler.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som rosa krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Galestro.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Rosa Ø30 Cm - Krukker Terrakotta Rose - GR30S

  Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Rosa Ø30 Cm - Krukker Terrakotta Rose - GR30S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve. Den har et inkluderet fad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af ler.- Dræningshul i bunden.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Galestro.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Hoff Krukke Med Underkop /grøn Ø18 Cm - Krukker Terrakotta Grå - HOGCG18S

  Bergs Potter Hoff Krukke Med Underkop /grøn Ø18 Cm - Krukker Terrakotta Grå - HOGCG18S
  Krukken fra Bergs Potter har et moderne, skandinavisk design i højkvalitets ler med en munter farvekombination med en mat krukke og en glaseret underkop. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Hoff.- Underkop inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY16S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY16S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, gul glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Varm, gul glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Grey 14 Cm - Krukker Ler Grå - KG14S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Grey 14 Cm - Krukker Ler Grå - KG14S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet. Denne blomsterpotte er vandtæt og kan bruges både indenfor og udenfor.Proper dræning giver planterne og deres rødder rum til at trække vejret, og overlegen ler holder i den fugt, de har brug for. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke først blev lavet på Fredensborg "Slot" i 1860. Potterne er håndlavede og derfor hver pot er smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Daisy Pot Green 30 Cm - Krukker Ler Grøn - DSYCG30P

  Bergs Potter Daisy Pot Green 30 Cm - Krukker Ler Grøn - DSYCG30P
  Daisy Flower Pot er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet, og potten er glaseret i hånden. Hver krukke, krukke og vase fra Bergs Potter, er glaseret den gammeldags måde, individuelt og for hånd. Derfor er hver pot smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG30S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG30S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant, uglaseret overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 25 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG25S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 25 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG25S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant, uglaseret overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 21 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG21S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 21 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG21S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant, uglaseret overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG35S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG35S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant, uglaseret overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø30 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR30S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø30 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR30S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Rosa Ø35 Cm - Krukker Terrakotta Rose - GR35S

  Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Rosa Ø35 Cm - Krukker Terrakotta Rose - GR35S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve. Den har et inkluderet fad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af ler.- Dræningshul i bunden.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Galestro.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY18S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY18S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, gul glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Varm, gul glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 14 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG14S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 14 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG14S
  Krukken fra BERGS POTTER har et elegant design i italiensk ler med en smuk, grøn glasering. Om krukken fra BERGS POTTER- Smuk, grøn glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fra kollektionen Glazed by Bergs.- Fad inkluderet.- Fremstillet i Italien. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Simona Pot Yellow 16 Cm - Krukker Ler Gul - SCY16S

  Bergs Potter Simona Pot Yellow 16 Cm - Krukker Ler Gul - SCY16S
  Simona Flower Pot er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet, og potten er glaseret i hånden. Hver krukke og vase fra Bergs Potter, er glaseret den gammeldags måde, individuelt og for hånd. Derfor er hver pot smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Daisy Pot Green 25 Cm - Krukker Ler Grøn - DSYCG25P

  Bergs Potter Daisy Pot Green 25 Cm - Krukker Ler Grøn - DSYCG25P
  Daisy Flower Pot er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet, og potten er glaseret i hånden. Hver krukke, krukke og vase fra Bergs Potter, er glaseret den gammeldags måde, individuelt og for hånd. Derfor er hver pot smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Misty Vase 40 Cm Green - Krukker Ler Smaragd - MCG40V

  Bergs Potter Misty Vase 40 Cm Green - Krukker Ler Smaragd - MCG40V
  Hvis du oplever kærlighed ved første øjekast, når du ser den tåget vase, er du ikke alene. Den Misty-serie er Bergs Potters seneste tilføjelse til den glaserede vasefamilie og efterlader ingen upåvirket. Den smaragdgrønne glasur kombineret med den smukke struktur er utrolig smuk. Serien har fire forskellige former og størrelser. De rundformede vaser tilbydes i tre forskellige størrelser, mens den kegleformede vase kun er tilgængelig i en størrelse. Vaserne er fremstillet af hånd fra italiensk ler i den solrige Toscana. Resultatet er en vase af den højeste kvalitet, der kan modstå mange ejere i flere generationer. Vælg din favorit af de forskellige misty vaser, eller kombiner flere og lav et lækkert stilleben.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Helena Krukke Rosa 25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - HR25S

  Bergs Potter Helena Krukke Rosa 25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - HR25S
  Krukken fra BERGS POTTER har et håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en uglaseret, rustik overflade og en rosa farve. Den har en bølget, dekorativ kant med et antikt udtryk perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Helena.- Fremstillet af ler.- Uglaseret overflade.- Dekorativ, bølget kant med antik inspiration.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø25 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB25S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø25 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB25S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en blå, vidunderlig glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Smuk, blå glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 14 Cm - Krukker Ler Rosa - KR14S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 14 Cm - Krukker Ler Rosa - KR14S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet. Denne blomsterpotte er vandtæt og kan bruges både indenfor og udenfor.Proper dræning giver planterne og deres rødder rum til at trække vejret, og overlegen ler holder i den fugt, de har brug for. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke først blev lavet på Fredensborg "Slot" i 1860. Potterne er håndlavede og derfor hver pot er smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Simona Pot Green 16 Cm - Krukker Ler Grøn - SCG16S

  Bergs Potter Simona Pot Green 16 Cm - Krukker Ler Grøn - SCG16S
  Simona Flower Pot er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet, og potten er glaseret i hånden. Hver krukke, krukke og vase fra Bergs Potter, er glaseret den gammeldags måde, individuelt og for hånd. Derfor er hver pot smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Rosa 35 Cm - Krukker Terrakotta Rose - KR35S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Rosa 35 Cm - Krukker Terrakotta Rose - KR35S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en uglaseret overflade og en rosa farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø14 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS14S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø14 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS14S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø11 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW10S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø11 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW10S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, hvid glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø12 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS12S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø12 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS12S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø45 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR45S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø45 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR45S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Rolling Stones Blomstervogn Ø25 Cm - Krukker Terrazzo Grå - PTTG25

  Bergs Potter Rolling Stones Blomstervogn Ø25 Cm - Krukker Terrazzo Grå - PTTG25
  Blomstervognen fra Bergs Potter er perfekt til potter og har et moderne, minimalistisk design med fire praktiske hjul i gummi. Trolleyen er fremstillet af terrazzo. Den har en rund form med et levende, naturligt mønster og en diskret farve til alle hjem og stilarter. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem. Om blomstervognen fra Bergs Potter- Smart tilbehør med fire hjul i gummi.- Perfekt til potter.- Højde: 60 mm.- Blomstervognen kommer i 2 forskellige størrelser.- Blomstervognen findes i 2 forskellige farver.- Kombinér blomstervognen med en stilren krukke fra Bergs Potter.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Ø35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - GG35S

  Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Ø35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - GG35S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med tre karakteristiske striber med en uglaseret, grå overflade som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har et inkluderet fad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af ler.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som rosa krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Galestro.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Ø30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - GG30S

  Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Ø30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - GG30S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med tre karakteristiske striber med en uglaseret, grå overflade som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har et inkluderet fad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af ler.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som rosa krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Galestro.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Modena Raw Krukke 20 Cm - Krukker Terrakotta Rosa - MOR20S

  Bergs Potter Modena Raw Krukke 20 Cm - Krukker Terrakotta Rosa - MOR20S
  Krukke fra Bergs Potter med et stilrent design i højkvalitets terrakotta med en dekorativ kant og en uglaseret overflade perfekt til gårdhaven eller terrassen. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Modena.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Modena Raw Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - MOG35S

  Bergs Potter Modena Raw Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - MOG35S
  Krukke fra Bergs Potter med et stilrent design i højkvalitets terrakotta med en dekorativ kant og en uglaseret overflade perfekt til gårdhaven eller terrassen. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Modena.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø10 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY10S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø10 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY10S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, gul glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Varm, gul glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø10 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB10S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø10 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB10S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en blå, vidunderlig glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Smuk, blå glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Blue Krukke Med Underkop M Cm - Krukker Keramik Blå - KCB14S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Blue Krukke Med Underkop M Cm - Krukker Keramik Blå - KCB14S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en blå, vidunderlig glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Smuk, blå glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Simona Pot Green 14 Cm - Krukker Ler Grøn - SCG14S

  Bergs Potter Simona Pot Green 14 Cm - Krukker Ler Grøn - SCG14S
  Simona Flower Pot er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet, og potten er glaseret i hånden. Hver krukke, krukke og vase fra Bergs Potter, er glaseret den gammeldags måde, individuelt og for hånd. Derfor er hver pot smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Rosa 12 Cm - Krukker Terrakotta Rose - KR12S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Rosa 12 Cm - Krukker Terrakotta Rose - KR12S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en uglaseret overflade og en rosa farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 18 Cm - Krukker Ler Rosa - KR18S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 18 Cm - Krukker Ler Rosa - KR18S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet. Denne blomsterpotte er vandtæt og kan bruges både indenfor og udenfor.Proper dræning giver planterne og deres rødder rum til at trække vejret, og overlegen ler holder i den fugt, de har brug for. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke først blev lavet på Fredensborg "Slot" i 1860. Potterne er håndlavede og derfor hver pot er smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Rosa 21 Cm - Krukker Terrakotta Rose - KR21S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Rosa 21 Cm - Krukker Terrakotta Rose - KR21S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en uglaseret overflade og en rosa farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 12 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG12S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 12 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG12S
  Krukken fra BERGS POTTER har et elegant design i italiensk ler med en smuk, grøn glasering. Om krukken fra BERGS POTTER- Smuk, grøn glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fra kollektionen Glazed by Bergs.- Fad inkluderet.- Fremstillet i Italien. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø14 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY14S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø14 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY14S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, gul glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Varm, gul glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Misty Vase 23 Cm Green - Krukker Ler Smaragd - MCG23V

  Bergs Potter Misty Vase 23 Cm Green - Krukker Ler Smaragd - MCG23V
  Hvis du oplever kærlighed ved første øjekast, når du ser den tåget vase, er du ikke alene. Den Misty-serie er Bergs Potters seneste tilføjelse til den glaserede vasefamilie og efterlader ingen upåvirket. Den smaragdgrønne glasur kombineret med den smukke struktur er utrolig smuk. Serien har fire forskellige former og størrelser. De rundformede vaser tilbydes i tre forskellige størrelser, mens den kegleformede vase kun er tilgængelig i en størrelse. Vaserne er fremstillet af hånd fra italiensk ler i den solrige Toscana. Resultatet er en vase af den højeste kvalitet, der kan modstå mange ejere i flere generationer. Vælg din favorit af de forskellige misty vaser, eller kombiner flere og lav et lækkert stilleben.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Rosa 25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - KR25S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Rosa 25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - KR25S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en uglaseret overflade og en rosa farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW18S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW18S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, hvid glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø12 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW12S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø12 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW12S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, hvid glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø25 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW25S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø25 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW25S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, hvid glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Hoff Urtepotte Med Underkop Rosa/grøn Ø 14 Cm - Krukker Terrakotta Grå - HORCG14S

  Bergs Potter Hoff Urtepotte Med Underkop Rosa/grøn Ø 14 Cm - Krukker Terrakotta Grå - HORCG14S
  Krukken fra Bergs Potter har et moderne, skandinavisk design i højkvalitets ler med en munter farvekombination med en mat krukke og en glaseret underkop. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Hoff.- Underkop inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø40 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG40S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø40 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG40S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som rosa krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø40 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR40S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø40 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR40S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR25S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Rosa Ø25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AR25S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Rolling Stones Blomstervogn Ø35 Cm - Krukker Terrazzo Hvid - PTTW35

  Bergs Potter Rolling Stones Blomstervogn Ø35 Cm - Krukker Terrazzo Hvid - PTTW35
  Blomstervognen fra Bergs Potter er perfekt til potter og har et moderne, minimalistisk design med fire praktiske hjul i gummi. Trolleyen er fremstillet af terrazzo. Den har en rund form med et levende, naturligt mønster og en diskret farve til alle hjem og stilarter. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem. Om blomstervognen fra Bergs Potter- Smart tilbehør med fire hjul i gummi.- Perfekt til potter.- Højde: 60 mm.- Blomstervognen kommer i 2 forskellige størrelser.- Blomstervognen findes i 2 forskellige farver.- Kombinér blomstervognen med en stilren krukke fra Bergs Potter.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG25S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG25S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som rosa krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Emilia Krukke 25 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG25S

  Bergs Potter Emilia Krukke 25 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG25S
  Krukken fra BERGS POTTER har et klassisk design i høj kvalitet, italiensk ler med en dekorativ, reb inspireret kant, en uglaseret, glat overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden perfekt til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Emilia.- Fremstillet af ler.- Uglaseret, glat overflade.- Dekorativ, reb inspireret kant med en antik følelse.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Emilia Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG35S

  Bergs Potter Emilia Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG35S
  Krukken fra BERGS POTTER har et klassisk design i høj kvalitet, italiensk ler med en dekorativ, reb inspireret kant, en uglaseret, glat overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden perfekt til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Emilia.- Fremstillet af ler.- Uglaseret, glat overflade.- Dekorativ, reb inspireret kant med en antik følelse.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Emilia Krukke 18 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG18S

  Bergs Potter Emilia Krukke 18 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG18S
  Krukken fra BERGS POTTER har et klassisk design i høj kvalitet, italiensk ler med en dekorativ, reb inspireret kant, en uglaseret, glat overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden perfekt til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Emilia.- Fremstillet af ler.- Uglaseret, glat overflade.- Dekorativ, reb inspireret kant med en antik følelse.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Rosa Ø25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - GR25S

  Bergs Potter Galestro Krukke Med Underkop Rosa Ø25 Cm - Krukker Terrakotta Rose - GR25S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve. Den har et inkluderet fad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af ler.- Dræningshul i bunden.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som grå krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Galestro.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø30 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG30S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø30 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG30S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som rosa krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Modena Raw Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Rosa - MOR30S

  Bergs Potter Modena Raw Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Rosa - MOR30S
  Krukke fra Bergs Potter med et stilrent design i højkvalitets terrakotta med en dekorativ kant og en uglaseret overflade perfekt til gårdhaven eller terrassen. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Modena.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Modena Raw Krukke 25 Cm - Krukker Terrakotta Grå - MOG25S

  Bergs Potter Modena Raw Krukke 25 Cm - Krukker Terrakotta Grå - MOG25S
  Krukke fra Bergs Potter med et stilrent design i højkvalitets terrakotta med en dekorativ kant og en uglaseret overflade perfekt til gårdhaven eller terrassen. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Modena.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Modena Raw Krukke 25 Cm - Krukker Terrakotta Rosa - MOR25S

  Bergs Potter Modena Raw Krukke 25 Cm - Krukker Terrakotta Rosa - MOR25S
  Krukke fra Bergs Potter med et stilrent design i højkvalitets terrakotta med en dekorativ kant og en uglaseret overflade perfekt til gårdhaven eller terrassen. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Modena.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Modena Raw Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Rosa - MOR35S

  Bergs Potter Modena Raw Krukke 35 Cm - Krukker Terrakotta Rosa - MOR35S
  Krukke fra Bergs Potter med et stilrent design i højkvalitets terrakotta med en dekorativ kant og en uglaseret overflade perfekt til gårdhaven eller terrassen. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Modena.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB18S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB18S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en blå, vidunderlig glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Smuk, blå glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Misty Vase 28 Cm Green - Krukker Ler Smaragd - MCG28V

  Bergs Potter Misty Vase 28 Cm Green - Krukker Ler Smaragd - MCG28V
  Hvis du oplever kærlighed ved første øjekast, når du ser den tåget vase, er du ikke alene. Den Misty-serie er Bergs Potters seneste tilføjelse til den glaserede vasefamilie og efterlader ingen upåvirket. Den smaragdgrønne glasur kombineret med den smukke struktur er utrolig smuk. Serien har fire forskellige former og størrelser. De rundformede vaser tilbydes i tre forskellige størrelser, mens den kegleformede vase kun er tilgængelig i en størrelse. Vaserne er fremstillet af hånd fra italiensk ler i den solrige Toscana. Resultatet er en vase af den højeste kvalitet, der kan modstå mange ejere i flere generationer. Vælg din favorit af de forskellige misty vaser, eller kombiner flere og lav et lækkert stilleben.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Helena Krukke Quartz Rose 16 Cm - Krukker Keramik Rose Quartz - HCQ16S

  Bergs Potter Helena Krukke Quartz Rose 16 Cm - Krukker Keramik Rose Quartz - HCQ16S
  Krukken fra BERGS POTTER har et håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en håndlavet, glaseret overflade og en pink farve. Den har en bølget, dekorativ kant med et antikt udtryk perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den har et inkluderet, vandtæt fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Helena.- Fremstillet af ler.- Glaseret, håndlavet overflade.- Dekorativ, bølget kant med antik inspiration.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som grå krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Helena Krukke Quartz Rose 18 Cm - Krukker Keramik Rose Quartz - HCQ18S

  Bergs Potter Helena Krukke Quartz Rose 18 Cm - Krukker Keramik Rose Quartz - HCQ18S
  Krukken fra BERGS POTTER har et håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en håndlavet, glaseret overflade og en pink farve. Den har en bølget, dekorativ kant med et antikt udtryk perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den har et inkluderet, vandtæt fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Helena.- Fremstillet af ler.- Glaseret, håndlavet overflade.- Dekorativ, bølget kant med antik inspiration.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som grå krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Helena Krukke 14 Cm - Krukker Keramik Pearl Grey - HCPG14S

  Bergs Potter Helena Krukke 14 Cm - Krukker Keramik Pearl Grey - HCPG14S
  Krukken fra BERGS POTTER har et håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en håndlavet, glaseret overflade og en grå farve. Den har en bølget, dekorativ kant med et antikt udtryk perfekt til ethvert hjem, uanset stil eller smag. Den har et inkluderet, vandtæt fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Helena.- Fremstillet af ler.- Glaseret, håndlavet overflade.- Dekorativ, bølget kant med antik inspiration.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Emilia Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG30S

  Bergs Potter Emilia Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG30S
  Krukken fra BERGS POTTER har et klassisk design i høj kvalitet, italiensk ler med en dekorativ, reb inspireret kant, en uglaseret, glat overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden perfekt til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Emilia.- Fremstillet af ler.- Uglaseret, glat overflade.- Dekorativ, reb inspireret kant med en antik følelse.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 12 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG12S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 12 Cm - Krukker Terrakotta Grå - KG12S
  Krukken fra BERGS POTTER har et rustikt, håndlavet design i høj kvalitet, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant, uglaseret overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Copenhagen.- Fremstillet af ler.- Uglaseret afslutning.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hver artikel er unik på grund af dens håndlavede design.- Vandtæt fad inkluderet.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 16 Cm - Krukker Ler Rosa - KR16S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Pink 16 Cm - Krukker Ler Rosa - KR16S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet. Denne blomsterpotte er vandtæt og kan bruges både indenfor og udenfor.Proper dræning giver planterne og deres rødder rum til at trække vejret, og overlegen ler holder i den fugt, de har brug for. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke først blev lavet på Fredensborg "Slot" i 1860. Potterne er håndlavede og derfor hver pot er smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø12 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB12S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø12 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB12S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en blå, vidunderlig glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Smuk, blå glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 10 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG10S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 10 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG10S
  Krukken fra BERGS POTTER har et elegant design i italiensk ler med en smuk, grøn glasering. Om krukken fra BERGS POTTER- Smuk, grøn glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fra kollektionen Glazed by Bergs.- Fad inkluderet.- Fremstillet i Italien. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø12 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY12S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø12 Cm - Krukker Keramik Gul - KCY12S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, gul glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Varm, gul glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Grey 16 Cm - Krukker Ler Grå - KG16S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Grey 16 Cm - Krukker Ler Grå - KG16S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet. Denne blomsterpotte er vandtæt og kan bruges både indenfor og udenfor.Proper dræning giver planterne og deres rødder rum til at trække vejret, og overlegen ler holder i den fugt, de har brug for. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke først blev lavet på Fredensborg "Slot" i 1860. Potterne er håndlavede og derfor hver pot er smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Pot Grey 18 Cm - Krukker Ler Grå - KG18S

  Bergs Potter Copenhagen Pot Grey 18 Cm - Krukker Ler Grå - KG18S
  Copenhagen Flower Pot med tilhørende tallerken er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet. Denne blomsterpotte er vandtæt og kan bruges både indenfor og udenfor.Proper dræning giver planterne og deres rødder rum til at trække vejret, og overlegen ler holder i den fugt, de har brug for. Københavns Pot kaldes også "Slot Pot" af Bergs Potter, da "Slot" er det danske ord for "Castle" - og denne krukke først blev lavet på Fredensborg "Slot" i 1860. Potterne er håndlavede og derfor hver pot er smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Simona Pot Yellow 14 Cm - Krukker Ler Gul - SCY14S

  Bergs Potter Simona Pot Yellow 14 Cm - Krukker Ler Gul - SCY14S
  Simona Flower Pot er håndlavet i Toscana. Leren er altid af høj kvalitet, og potten er glaseret i hånden. Hver krukke og vase fra Bergs Potter, er glaseret den gammeldags måde, individuelt og for hånd. Derfor er hver pot smukt unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB16S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Blå - KCB16S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets, italiensk ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en blå, vidunderlig glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Smuk, blå glasering.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø21 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS21S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø21 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS21S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS18S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø18 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS18S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø11 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS10S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø11 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS10S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS16S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø16 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS16S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø14 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW14S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø14 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW14S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, hvid glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø21 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW21S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø21 Cm - Krukker Keramik Mineral White - KCMW21S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk, hvid glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø25 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS25S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke Med Underkop Ø25 Cm - Krukker Keramik Sand Stone - KCS25S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets ler med en karakteristisk, dekorativ kant og en harmonisk glasering der aldrig går af mode. Den har et inkluderet fad. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Copenhagen.- Underkop inkluderet.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Hoff Krukke Med Underkop Rosa/grøn Ø18 Cm - Krukker Terrakotta Grå - HORCG18S

  Bergs Potter Hoff Krukke Med Underkop Rosa/grøn Ø18 Cm - Krukker Terrakotta Grå - HORCG18S
  Krukken fra Bergs Potter har et moderne, skandinavisk design i højkvalitets ler med en munter farvekombination med en mat krukke og en glaseret underkop. Om krukken fra Bergs Potter- Håndlavet design.- Fremstillet af lertøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Hoff.- Underkop inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø35 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG35S

  Bergs Potter Ada Krukke Med Underkop Grå Ø35 Cm - Krukker Terrakotta Rose - AG35S
  Krukken fra Bergs Potter har et håndlavet design i højkvalitets terrakotta med en fin, uglaseret overflade og en rosa farve perfekt til krydderier og urter. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Findes også som rosa krukke.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Ada.- Fad inkluderet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Emilia Krukke 21 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG21S

  Bergs Potter Emilia Krukke 21 Cm - Krukker Terrakotta Grå - EG21S
  Krukken fra BERGS POTTER har et klassisk design i høj kvalitet, italiensk ler med en dekorativ, reb inspireret kant, en uglaseret, glat overflade og en grå farve. Den har et inkluderet fad med en vandtæt behandling i silikone på indersiden perfekt til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra BERGS POTTER- Fra kollektionen Emilia.- Fremstillet af ler.- Uglaseret, glat overflade.- Dekorativ, reb inspireret kant med en antik følelse.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Vandtæt fad inkluderet.- Findes også som pink krukke.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af krukken- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Rolling Stones Blomstervogn Ø25 Cm Hvid - Krukker Terrazzo Grå - PTTW25

  Bergs Potter Rolling Stones Blomstervogn Ø25 Cm Hvid - Krukker Terrazzo Grå - PTTW25
  Blomstervognen fra Bergs Potter er perfekt til potter og har et moderne, minimalistisk design med fire praktiske hjul i gummi. Trolleyen er fremstillet af terrazzo. Den har en rund form med et levende, naturligt mønster og en diskret farve til alle hjem og stilarter. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem. Om blomstervognen fra Bergs Potter- Smart tilbehør med fire hjul i gummi.- Perfekt til potter.- Højde: 60 mm.- Blomstervognen kommer i 2 forskellige størrelser.- Blomstervognen findes i 2 forskellige farver.- Kombinér blomstervognen med en stilren krukke fra Bergs Potter.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Copenhagen Krukke 16 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG16S

  Bergs Potter Copenhagen Krukke 16 Cm - Krukker Keramik Grøn - KCG16S
  Krukken fra BERGS POTTER har et elegant design i italiensk ler med en smuk, grøn glasering. Om krukken fra BERGS POTTER- Smuk, grøn glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fra kollektionen Glazed by Bergs.- Fad inkluderet.- Fremstillet i Italien. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Modena Raw Krukke 20 Cm - Krukker Terrakotta Grå - MOG20S

  Bergs Potter Modena Raw Krukke 20 Cm - Krukker Terrakotta Grå - MOG20S
  Krukke fra Bergs Potter med et stilrent design i højkvalitets terrakotta med en dekorativ kant og en uglaseret overflade perfekt til gårdhaven eller terrassen. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Modena.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Modena Raw Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - MOG30S

  Bergs Potter Modena Raw Krukke 30 Cm - Krukker Terrakotta Grå - MOG30S
  Krukke fra Bergs Potter med et stilrent design i højkvalitets terrakotta med en dekorativ kant og en uglaseret overflade perfekt til gårdhaven eller terrassen. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om krukken fra Bergs Potter- Fremstillet af terrakotta.- Uglaseret overflade.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Over tid udvikler produktet en smuk, naturlig patina på grund af den ubehandlede overflade.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Modena.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bergs Potter Misty vase 19 cm Grøn

  Bergs Potter Misty vase 19 cm Grøn
  Bergs Potter Misty vase 19 cm Grøn
 • Bergs Potter Misty vase 28 cm Grøn

  Bergs Potter Misty vase 28 cm Grøn
  Bergs Potter Misty vase 28 cm Grøn
 • Bergs Potter Misty vase 40 cm Grøn

  Bergs Potter Misty vase 40 cm Grøn
  Bergs Potter Misty vase 40 cm Grøn
 • Bergs Potter Willow vase glaseret 25 cm Green emerald

  Bergs Potter Willow vase glaseret 25 cm Green emerald
  Bergs Potter Willow vase glaseret 25 cm Green emerald
 • Bergs Potter Willow vase glaseret 35 cm Green emerald

  Bergs Potter Willow vase glaseret 35 cm Green emerald
  Bergs Potter Willow vase glaseret 35 cm Green emerald
 • Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø12 cm Grøn

  Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø12 cm Grøn
  Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø12 cm Grøn
 • Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø12 cm Gul

  Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø12 cm Gul
  Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø12 cm Gul
 • Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø20 cm Grøn

  Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø20 cm Grøn
  Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø20 cm Grøn
 • Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø20 cm Gul

  Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø20 cm Gul
  Bergs Potter Daisy vase glaseret Ø20 cm Gul
 • Bergs Potter Romeo vase glaseret Ø12 cm Green

  Bergs Potter Romeo vase glaseret Ø12 cm Green
  Bergs Potter Romeo vase glaseret Ø12 cm Green
Andre mærker
ilead