Andre mærker

blomus

 • Blomus Nero Dobbeltvægget Espresso Glas 2 Stk - Espressokopper Klar - 63652

  Blomus Nero Dobbeltvægget Espresso Glas 2 Stk - Espressokopper Klar - 63652
  Flotte, stærke og tålige dobbelvægget espresso glas fra Nero. Kommer i 2 pak. . Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Kande 0,5 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Moonbeam - 63701

  Blomus Pilar Kande 0,5 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Moonbeam - 63701
  Kanden fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om kanden fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Kanden findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af kanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Espressokop + Underkop - Espressokopper Keramik Moonbeam - 63703

  Blomus Pilar Espressokop + Underkop - Espressokopper Keramik Moonbeam - 63703
  Espressokoppen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk følelse med skinnende finish. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om espressokoppen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Espressokoppen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af espressokoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Keramik Mirage Grey - 63716

  Blomus Pilar Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Keramik Mirage Grey - 63716
  Den dybe plade af Blomus har et simpelt, elegant look i keramik med en jordfarve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende indvendig og en matt udenfor. Dette produkt kan bruges indendørs såvel som udendørs. Om den dybe plade fra Blomus- fra samlingen Pilar.- Kombiner den dybe plade med en skål fra Blomus.- Enkelt, jordisk udseende. Pleje råd til den dybe plade - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Espressokop + Underkop - Espressokopper Keramik Mirage Grey - 63725

  Blomus Pilar Espressokop + Underkop - Espressokopper Keramik Mirage Grey - 63725
  Espressokoppen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk følelse med skinnende finish. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om espressokoppen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Espressokoppen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af espressokoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Espressokop 7 Cl - Espressokopper Keramik Grå - 64115

  Blomus Sablo Espressokop 7 Cl - Espressokopper Keramik Grå - 64115
  Espressokoppen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om espressokoppen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af espressokoppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Skål Pilar 7 cm

  Skål Pilar 7 cm
  Høj, smal skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsent
 • Blomus Smørboks 7x10cm - Serveringsfad Rustfrit stål - 63637

  Blomus Smørboks 7x10cm - Serveringsfad Rustfrit stål - 63637
  Enkel og stilfuld rustfrit stål Butter boks fra Blomus Basic Series, der er perfekte til at vise på bordet Morgenmad. Fås i to forskellige størrelser.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Moonbeam - 63693

  Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Moonbeam - 63693
  Sidetallerkenen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Sidetallerkenen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63698

  Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63698
  Skålen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pilar.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63700

  Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63700
  Skålen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pilar.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramik Moonbeam - 63702

  Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramik Moonbeam - 63702
  Kruset fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om kruset fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Kruset findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Mirage Grey - 63718

  Blomus Pilar Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Mirage Grey - 63718
  Serveringsfadet fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om serveringsfadet fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Serveringsfadet findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63721

  Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63721
  Bowl af Blomus har et simpelt, elegant udseende i keramik med en jordfarve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende indvendig og en matt udenfor. Dette produkt kan bruges indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- fra samlingen Pilar.- Skålen kommer i 2 forskellige farmer. - Enkelt, jordisk udseende. Pleje råd til skålen - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Keramik Grå - 64102

  Blomus Sablo Tallerken 26 Cm - Middagstallerkner Keramik Grå - 64102
  Tallerkenen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om tallerkenen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Salatskål 34,5 Cm - Salatskåle Keramik Grå - 64106

  Blomus Sablo Salatskål 34,5 Cm - Salatskåle Keramik Grå - 64106
  Salatskålen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om salatskålen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af salatskålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Serveringsskål 10 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64107

  Blomus Sablo Serveringsskål 10 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64107
  Serveringsskålen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Skålen har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om serveringsskålen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Sukkerskål - Sukkerskåle Keramik Grå - 64117

  Blomus Sablo Sukkerskål - Sukkerskåle Keramik Grå - 64117
  Sukkerskålen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om sukkerskålen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af sukkerskålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Nona Vase Micro Chip - Vaser Porcelæn Lysegrå - 65971

  Blomus Nona Vase Micro Chip - Vaser Porcelæn Lysegrå - 65971
  Vasen fra Blomus har et naturinspireret look i råt, ubehandlet porcelæn. Den har et muntert design med unik karakter til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en diskret farve der passer til enhver stil. Om vasen fra Blomus- Naturinspireret look.- Fra kollektionen Nona.- Vasen kommer i forskellige modeller. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor sklå fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand,
 • Desserttallerken Sablo Ø21 cm

  Desserttallerken Sablo Ø21 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Pilar Ø11 cm

  Skål Pilar Ø11 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Skål Glaseret Keramik Pilar 27 cm

  Skål Glaseret Keramik Pilar 27 cm
  Bred skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Skål Høj Pilar Ø14 cm

  Skål Høj Pilar Ø14 cm
  Høj, smal skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsent
 • Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm

  Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm
  Fad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Desserttallerken Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm

  Desserttallerken Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm
  Desserttallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væse
 • Skål Høj Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm

  Skål Høj Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm
  Høj skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Pilar Ø10 cm

  Skål Pilar Ø10 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Skål Pilar Ø14 cm

  Skål Pilar Ø14 cm
  Stor skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Tallerken Pilar Ø14 cm

  Tallerken Pilar Ø14 cm
  Tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Skål Pilar Ø27 cm

  Skål Pilar Ø27 cm
  Bred skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Salatskål Sablo Ø34,5 cm

  Salatskål Sablo Ø34,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Vase Ceola 18 cm

  Vase Ceola 18 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Blomus Finca Vægmonteret Lysestage S - Lysestager Glas Grå - 65422

  Blomus Finca Vægmonteret Lysestage S - Lysestager Glas Grå - 65422
  Mat rustfrit stål, glas og polysten. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Finca Vægmonteret Lysestage L - Lysestager Rustfrit stål - 65423

  Blomus Finca Vægmonteret Lysestage L - Lysestager Rustfrit stål - 65423
  Mat rustfrit stål, glas og polysten. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Nero Dobbeltvægget Cappuccino/teglas 2 Stk - Tekopper Klar - 63654

  Blomus Nero Dobbeltvægget Cappuccino/teglas 2 Stk - Tekopper Klar - 63654
  Flotte, stærke og tålige dobbelvægget cappuccino/te glas fra Nero. Kommer i 2 pak. . Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Keramik Moonbeam - 63695

  Blomus Pilar Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Keramik Moonbeam - 63695
  Tallerkenen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om tallerkenen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Tallerkenen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63699

  Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63699
  Bowl af Blomus har et simpelt, elegant udseende i keramik med en jordfarve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende indvendig og en matt udenfor. Dette produkt kan bruges indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- fra samlingen Pilar.- Skålen kommer i 2 forskellige farmer. - Enkelt, jordisk udseende. Pleje råd til skålen - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Mirage Grey - 63715

  Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Mirage Grey - 63715
  Sidetallerkenen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Sidetallerkenen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Keramik Mirage Grey - 63717

  Blomus Pilar Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Keramik Mirage Grey - 63717
  Tallerkenen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om tallerkenen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Tallerkenen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63720

  Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63720
  Skålen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pilar.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63722

  Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63722
  Skålen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pilar.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Kande 0,5 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Mirage Grey - 63723

  Blomus Pilar Kande 0,5 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Mirage Grey - 63723
  Kanden fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om kanden fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Kanden findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af kanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramik Mirage Grey - 63724

  Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramik Mirage Grey - 63724
  Kruset fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om kruset fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Kruset findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Moonbeam - 63804

  Blomus Pilar Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Moonbeam - 63804
  Kanden fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om kanden fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Kanden findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af kanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Mirage Grey - 63806

  Blomus Pilar Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Mirage Grey - 63806
  Kanden fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om kanden fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Kanden findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af kanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asietter Keramik Grå - 64100

  Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asietter Keramik Grå - 64100
  Sidetallerkenen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Desserttallerken 21 Cm - Asietter Keramik Grå - 64101

  Blomus Sablo Desserttallerken 21 Cm - Asietter Keramik Grå - 64101
  Desserttallerknen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om desserttallerknen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Skål 11 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64103

  Blomus Sablo Skål 11 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64103
  Skålen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Skål 15 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64104

  Blomus Sablo Skål 15 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64104
  Skålen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Skål 20 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64105

  Blomus Sablo Skål 20 Cm - Serveringsskåle Keramik Grå - 64105
  Skålen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Dyb Tallerken 18,5 Cm - Dybe tallerkner Keramik Grå - 64108

  Blomus Sablo Dyb Tallerken 18,5 Cm - Dybe tallerkner Keramik Grå - 64108
  Den dybe tallerken fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om den dybe tallerken fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Kaffekop Med Underkop 15 Cl - Kaffekopper Keramik Grå - 64112

  Blomus Sablo Kaffekop Med Underkop 15 Cl - Kaffekopper Keramik Grå - 64112
  Kaffekoppen ved Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Det har natur inspirerede farver med en speckled finish og en delvist matglas. På grund af det omhyggeligt håndlavede design er hvert produkt unikt, og der kan forekomme mindre variationer. Designet af Frederike Martens. Om kaffekoppen fra Blomus-Made of Ceramic.- Handmade Design.- Fra samlingen Sablo. Pleje råd til kaffekoppen - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Krus 25 Cl - Kaffekopper Keramik Grå - 64113

  Blomus Sablo Krus 25 Cl - Kaffekopper Keramik Grå - 64113
  Kruset af Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Det har natur inspirerede farver med en speckled finish og en delvist matglas. På grund af det omhyggeligt håndlavede design er hvert produkt unikt, og der kan forekomme mindre variationer. Designet af Frederike Martens. Om kruset fra Blomus-Made of Ceramic.- Handmade Design.- Fra samlingen Sablo. Pleje råd til kruset- Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Krus Med Håndtag 25 Cl - Kaffekopper Keramik Grå - 64114

  Blomus Sablo Krus Med Håndtag 25 Cl - Kaffekopper Keramik Grå - 64114
  Kruset af Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Det har natur inspirerede farver med en speckled finish og en delvist matglas. På grund af det omhyggeligt håndlavede design er hvert produkt unikt, og der kan forekomme mindre variationer. Designet af Frederike Martens. Om kruset fra Blomus-Made of Ceramic.- Handmade Design.- Fra samlingen Sablo. Pleje råd til kruset- Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Flødekande 15 Cl - Mælkekander Keramik Grå - 64116

  Blomus Sablo Flødekande 15 Cl - Mælkekander Keramik Grå - 64116
  Flødekanden fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om flødekanden fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af flødekanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Calma Lysestage 20 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65444

  Blomus Calma Lysestage 20 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65444
  Lysestagen fra Blomus har et enkelt design i klart glas som giver et blødt og spredt lys. Den har en underste halvdel i beton hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Om lysestagen fra Blomus- Til alle hjem og stilarter.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Behageligt udseende. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Calma Lysestage 22,5 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65448

  Blomus Calma Lysestage 22,5 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65448
  Lysestagen fra Blomus har et enkelt design i klart glas som giver et blødt og spredt lys. Den har en underste halvdel i beton hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Om lysestagen fra Blomus- Til alle hjem og stilarter.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Behageligt udseende. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Colora Vase - Vaser Stentøj Peat - 65701

  Blomus Colora Vase - Vaser Stentøj Peat - 65701
  Vasen fra Blomus har unikt, organisk udseende perfekt til små buketter eller kviste. Den er fremstillet af keramik med blød, mat finish. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om vasen fra Blomus- Vasen findes i 3 forskellige farver.- Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design.- Enkelt, elegant design. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Colora Vase Agavegrøn - Vaser Stentøj Agave Green - 65704

  Blomus Colora Vase Agavegrøn - Vaser Stentøj Agave Green - 65704
  Vasen fra Blomus har unikt, organisk udseende perfekt til små buketter eller kviste. Den er fremstillet af keramik med blød, mat finish. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om vasen fra Blomus- Vasen findes i 3 forskellige farver.- Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design.- Enkelt, elegant design. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Colora Vase - Vaser Stentøj Moonbeam - 65705

  Blomus Colora Vase - Vaser Stentøj Moonbeam - 65705
  Vasen fra Blomus har unikt, organisk udseende perfekt til små buketter eller kviste. Den er fremstillet af keramik med blød, mat finish. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om vasen fra Blomus- Vasen findes i 3 forskellige farver.- Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design.- Enkelt, elegant design. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Colora Vase - Vaser Stentøj Rose Dust - 65903

  Blomus Colora Vase - Vaser Stentøj Rose Dust - 65903
  Vase af Blomus har et unikt, organisk udseende, der er perfekt til små buketter eller kviste. Det er lavet af keramik med en blød, matt finish. Kan også bruges som en dekorativ vare. Om vasen fra Blomus - Vasen er også tilgængelig i en større størrelse .- Hver vare er unik på grund af det håndlavede design. - Enkelt, elegant design. Pleje råd til vasehåndvasken anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Nona Vase Pewter - Vaser Porcelæn Tin - 65970

  Blomus Nona Vase Pewter - Vaser Porcelæn Tin - 65970
  Vasen fra Blomus har et naturinspireret look i råt, ubehandlet porcelæn. Den har et muntert design med unik karakter til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en diskret farve der passer til enhver stil. Om vasen fra Blomus- Naturinspireret look.- Fra kollektionen Nona.- Vasen kommer i forskellige modeller. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Nona Vase Bark - Vaser Porcelæn Brun - 65972

  Blomus Nona Vase Bark - Vaser Porcelæn Brun - 65972
  Vasen fra Blomus har et naturinspireret look i råt, ubehandlet porcelæn. Den har et legesygt design med unik karakter til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den har en diskret farve der passer til enhver stil. Om vasen fra Blomus- Naturinspireret look.- Fra kollektionen Nona.- Vasen kommer i forskellige modeller. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Nona Vaser 3-pak - Vaser Porcelæn Multi - 65973

  Blomus Nona Vaser 3-pak - Vaser Porcelæn Multi - 65973
  Vaserne fra Blomus har et naturinspireret look i råt, ubehandlet porcelæn. De har et legesygt design med unik karakter til at give en tand ekstra til omgivelserne. De har en diskret farve der passer til enhver stil. Om vaserne fra Blomus- Naturinspireret look.- Fra kollektionen Nona.- Vaserne kommer i forskellige modeller. Vedligeholdelse af vaserne- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Tallerken Dyb Sablo Ø18,5 cm

  Tallerken Dyb Sablo Ø18,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Sablo Ø13 cm

  Skål Sablo Ø13 cm
  Skål fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der
 • Skål Sablo Ø13 cm

  Skål Sablo Ø13 cm
  Skål fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der
 • Skål Sablo Ø15,5 cm

  Skål Sablo Ø15,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Sablo Ø15,5 cm

  Skål Sablo Ø15,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snackskål Sablo Ø10 cm

  Snackskål Sablo Ø10 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snackskål Sablo Ø10 cm

  Snackskål Sablo Ø10 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Salatskål Sablo Ø34,5 cm

  Salatskål Sablo Ø34,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Sablo Ø11 cm

  Skål Sablo Ø11 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Sablo Ø11 cm

  Skål Sablo Ø11 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snackskål Sablo Ø6,5 cm

  Snackskål Sablo Ø6,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snackskål Sablo Ø6,5 cm

  Snackskål Sablo Ø6,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Høj Sablo Ø20 cm

  Skål Høj Sablo Ø20 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Høj Sablo Ø20 cm

  Skål Høj Sablo Ø20 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Kaffekrus Sablo 26 cl 2-pak

  Kaffekrus Sablo 26 cl 2-pak
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Middagstallerken Sablo Ø26 cm

  Middagstallerken Sablo Ø26 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor sklå fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand,
 • Desserttallerken Sablo Ø21 cm

  Desserttallerken Sablo Ø21 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Tallerken Dyb Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm

  Tallerken Dyb Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm
  Dyb tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Skål Pilar Ø11 cm

  Skål Pilar Ø11 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Skål Pilar Ø11 cm

  Skål Pilar Ø11 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Desserttallerken Pilar Ø20 cm

  Desserttallerken Pilar Ø20 cm
  Desserttallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væse
 • Desserttallerken Pilar Ø20 cm

  Desserttallerken Pilar Ø20 cm
  Desserttallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væse
 • Desserttallerken Pilar Ø20 cm

  Desserttallerken Pilar Ø20 cm
  Desserttallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væse
 • Tallerken Dyb Pilar Ø20 cm

  Tallerken Dyb Pilar Ø20 cm
  Dyb tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Tallerken Dyb Pilar Ø20 cm

  Tallerken Dyb Pilar Ø20 cm
  Dyb tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Tallerken Dyb Pilar Ø20 cm

  Tallerken Dyb Pilar Ø20 cm
  Dyb tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Serveringsfad Pilar Ø35 cm

  Serveringsfad Pilar Ø35 cm
  Serveringsfad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Serveringsfad Pilar Ø35 cm

  Serveringsfad Pilar Ø35 cm
  Serveringsfad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Serveringsfad Pilar Ø35 cm

  Serveringsfad Pilar Ø35 cm
  Serveringsfad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm

  Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm
  Fad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm

  Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm
  Fad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm

  Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm
  Fad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Skål Høj Pilar Glaseret Keramik Ø14 cm

  Skål Høj Pilar Glaseret Keramik Ø14 cm
  Høj, smal skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsent
 • Snacktallerken Sablo Ø10 cm

  Snacktallerken Sablo Ø10 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snacktallerken Sablo Ø10 cm

  Snacktallerken Sablo Ø10 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snacktallerken Sablo Ø15 cm

  Snacktallerken Sablo Ø15 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snacktallerken Sablo Ø15 cm

  Snacktallerken Sablo Ø15 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Sukkerskål Sablo Ø8,5 cm

  Sukkerskål Sablo Ø8,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Sukkerskål Sablo Ø8,5 cm

  Sukkerskål Sablo Ø8,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Tallerken Sablo Ø14 cm

  Tallerken Sablo Ø14 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Tallerken Sablo Ø14 cm

  Tallerken Sablo Ø14 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Middagstallerken Sablo Ø27 cm

  Middagstallerken Sablo Ø27 cm
  Middagstallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væse
 • Middagstallerken Sablo Ø27 cm

  Middagstallerken Sablo Ø27 cm
  Middagstallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væse
 • Middagstallerken Sablo Ø27 cm

  Middagstallerken Sablo Ø27 cm
  Middagstallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væse
 • Skål Pilar Ø10 cm

  Skål Pilar Ø10 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Skål Pilar Ø10 cm

  Skål Pilar Ø10 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Skål Pilar Ø10 cm

  Skål Pilar Ø10 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Snackskål Pilar Ø8,5 cm

  Snackskål Pilar Ø8,5 cm
  Snackskål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Tallerken Pilar Ø14 cm

  Tallerken Pilar Ø14 cm
  Tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Tallerken Pilar Ø14 cm

  Tallerken Pilar Ø14 cm
  Tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Tallerken Pilar Ø14 cm

  Tallerken Pilar Ø14 cm
  Tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Stor Skål Pilar Ø14 cm

  Stor Skål Pilar Ø14 cm
  Stor skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Skål Pilar Ø27 cm

  Skål Pilar Ø27 cm
  Bred skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Skål Pilar Ø27 cm

  Skål Pilar Ø27 cm
  Bred skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Snackskål Pilar 5 cm

  Snackskål Pilar 5 cm
  Snackskål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Snackskål Pilar 5 cm

  Snackskål Pilar 5 cm
  Snackskål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Snackskål Pilar 5 cm

  Snackskål Pilar 5 cm
  Snackskål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
 • Skål Pilar 9,5 cm

  Skål Pilar 9,5 cm
  Høj skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Pilar 9,5 cm

  Skål Pilar 9,5 cm
  Høj skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Pilar 9,5 cm

  Skål Pilar 9,5 cm
  Høj skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Pilar 7 cm

  Skål Pilar 7 cm
  Høj, smal skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsent
 • Sukkerskål Basic 100 ml

  Sukkerskål Basic 100 ml
  Sukkerskål med låg i mat rustfrit stål af meget høj kvalitet fra Blomus. BASIC bliver en stilren del af din borddækning og holder sukkeret sødt og godt længe. Mål: 100 ml Materiale: Mat rustfrit stål
 • Snackskål Basic 250 ml

  Snackskål Basic 250 ml
  Snackskål i mat rustfrit stål af meget høj kvalitet fra Blomus. BASIC snackskål bliver en fin del af weekendhyggen og passer perfekt til f.eks. nødder og vindruer. Mål: 250 ml Materiale: Mat rustfrit stål
 • Kaffekrus Sablo 26 cl 2-pak

  Kaffekrus Sablo 26 cl 2-pak
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Tallerken Dyb Sablo Ø18,5 cm

  Tallerken Dyb Sablo Ø18,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Vase Leta 17 cm

  Vase Leta 17 cm
  Høj, rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskelli
 • Vase Ceola 25 cm

  Vase Ceola 25 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Leta 13 cm

  Vase Leta 13 cm
  Rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskellige st
 • Vase Leta 13 cm

  Vase Leta 13 cm
  Rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskellige st
 • Vase Colora H15 cm Ø10,5 cm

  Vase Colora H15 cm Ø10,5 cm
  Uanset om du fylder COLORA Vase med blomster, eller viser den frem i al sin enkelthed, er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekoration eller som blomst på en hylde, et bord eller en vindueskarm. Vasens blød matte overflade fremhæver porcelænsvase
 • Vase Colora H15 cm Ø10,5 cm

  Vase Colora H15 cm Ø10,5 cm
  Uanset om du fylder COLORA Vase med blomster, eller viser den frem i al sin enkelthed, er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekoration eller som blomst på en hylde, et bord eller en vindueskarm. Vasens blød matte overflade fremhæver porcelænsvase
 • Vase Ceola 18 cm

  Vase Ceola 18 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Leta 11 cm

  Vase Leta 11 cm
  Rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskellige st
 • Vase Leta 11 cm

  Vase Leta 11 cm
  Rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskellige st
 • Vase Leta 15 cm

  Vase Leta 15 cm
  Høj, rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskelli
 • Vase Leta 15 cm

  Vase Leta 15 cm
  Høj, rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskelli
 • Vase Ceola 18,5 cm

  Vase Ceola 18,5 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Ceola 18,5 cm

  Vase Ceola 18,5 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Colora H20 cm Ø14 cm

  Vase Colora H20 cm Ø14 cm
  Uanset om du fylder COLORA Vase med blomster, eller viser den frem i al sin enkelthed, er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekoration eller som blomst på en hylde, et bord eller en vindueskarm. Vasens blød matte overflade fremhæver porcelænsvase
 • Vase Colora H20 cm Ø14 cm

  Vase Colora H20 cm Ø14 cm
  Uanset om du fylder COLORA Vase med blomster, eller viser den frem i al sin enkelthed, er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekoration eller som blomst på en hylde, et bord eller en vindueskarm. Vasens blød matte overflade fremhæver porcelænsvase
 • Sæt med 3 Vaser Nona

  Sæt med 3 Vaser Nona
  NONA Sæt med 3 Vaser i ubehandlet porcelæn fra Blomus. De smukke vaser er lavet af modstandsdygtigt porcelæn, der har stået uglaseret og ru. Små forskelle i form, farve og synlige linjer gør hver NONA Vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materia
 • Sæt med 3 Vaser Nona

  Sæt med 3 Vaser Nona
  NONA Sæt med 3 Vaser i ubehandlet porcelæn fra Blomus. De smukke vaser er lavet af modstandsdygtigt porcelæn, der har stået uglaseret og ru. Små forskelle i form, farve og synlige linjer gør hver NONA Vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materia
 • Vase Ceola 21 cm

  Vase Ceola 21 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Ceola 21 cm

  Vase Ceola 21 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Ceola 13 cm

  Vase Ceola 13 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Ceola 13 cm

  Vase Ceola 13 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Leta 17 cm

  Vase Leta 17 cm
  Høj, rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskelli
 • Vase Leta 13 cm

  Vase Leta 13 cm
  Rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskellige st
 • Vase Colora H15 cm Ø10,5 cm

  Vase Colora H15 cm Ø10,5 cm
  Uanset om du fylder COLORA Vase med blomster, eller viser den frem i al sin enkelthed, er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekoration eller som blomst på en hylde, et bord eller en vindueskarm. Vasens blød matte overflade fremhæver porcelænsvase
 • Vase Leta 11 cm

  Vase Leta 11 cm
  Rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskellige st
 • Vase Leta 15 cm

  Vase Leta 15 cm
  Høj, rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskelli
 • Vase Colora H20 cm Ø14 cm

  Vase Colora H20 cm Ø14 cm
  Uanset om du fylder COLORA Vase med blomster, eller viser den frem i al sin enkelthed, er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekoration eller som blomst på en hylde, et bord eller en vindueskarm. Vasens blød matte overflade fremhæver porcelænsvase
 • Sæt med 3 Vaser Nona

  Sæt med 3 Vaser Nona
  NONA Sæt med 3 Vaser i ubehandlet porcelæn fra Blomus. De smukke vaser er lavet af modstandsdygtigt porcelæn, der har stået uglaseret og ru. Små forskelle i form, farve og synlige linjer gør hver NONA Vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materia
 • Vase Nona 14 cm

  Vase Nona 14 cm
  Hvor blomster møder groft, glaseret porcelæn skabes en naturlig elegance. Denne vase fra NONA-serien fængsler med sin usædvanlige form. Små ujævnheder, små farveafvigelser og synlige linjer gør vasen unik og iøjnefaldende. Vi anbefaler at du rengør p
 • Sæt med 3 Vaser Nona

  Sæt med 3 Vaser Nona
  NONA Sæt med 3 Vaser i ubehandlet porcelæn fra Blomus. De smukke vaser er lavet af modstandsdygtigt porcelæn, der har stået uglaseret og ru. Små forskelle i form, farve og synlige linjer gør hver NONA Vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materia
 • Sæt med 3 Vaser Nona

  Sæt med 3 Vaser Nona
  NONA Sæt med 3 Vaser i ubehandlet porcelæn fra Blomus. De smukke vaser er lavet af modstandsdygtigt porcelæn, der har stået uglaseret og ru. Små forskelle i form, farve og synlige linjer gør hver NONA Vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materia
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet p
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet p
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet p
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet p
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet p
 • Middagstallerken Sablo Ø27 cm

  Middagstallerken Sablo Ø27 cm
  Middagstallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væse
 • Stor Skål Pilar Ø14 cm

  Stor Skål Pilar Ø14 cm
  Stor skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige
ilead