blomus

 • Blomus Nero Dobbeltvægget Espresso Glas 2 Stk - Espressokopper Klar - 63652

  Blomus Nero Dobbeltvægget Espresso Glas 2 Stk - Espressokopper Klar - 63652
  Flotte, stærke og tålige dobbelvægget espresso glas fra Nero. Kommer i 2 pak. . Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramik Espresso - 64423

  Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramik Espresso - 64423
  Kaffekrus fra Blomus med et elegant, minimalistisk design i varme nuancer med inspiration fra Japan perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kaffekruset fra Blomus- Stentøj.- 290 ml- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Nero Dobbeltvægget Cappuccino/teglas 2 Stk - Tekopper Klar - 63654

  Blomus Nero Dobbeltvægget Cappuccino/teglas 2 Stk - Tekopper Klar - 63654
  Flotte, stærke og tålige dobbelvægget cappuccino/te glas fra Nero. Kommer i 2 pak. . Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Moonbeam - 63693

  Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Moonbeam - 63693
  Sidetallerkenen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Sidetallerkenen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Keramik Fungi - 64464

  Blomus Kumi Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Keramik Fungi - 64464
  Salatskål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om salatskålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Salatskålen findes i forskellige farver.- H 10 cm- Ø21 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Belo Karaffel 1.2 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 64400

  Blomus Belo Karaffel 1.2 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 64400
  Karaffel fra Blomus med et stilrent, praktisk design i mundblæst glas i høj kvalitet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Frederike Martens. Om karaflen fra Blomus- Fremstillet af klart glas.- 1.2 L- Elegant design.- Ø11.5 cm, H: 26 cm- Fra kollektionen BELO.- Designet af Frederike Martens. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Keramik Mirage Grey - 63716

  Blomus Pilar Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Keramik Mirage Grey - 63716
  Den dybe plade af Blomus har et simpelt, elegant look i keramik med en jordfarve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende indvendig og en matt udenfor. Dette produkt kan bruges indendørs såvel som udendørs. Om den dybe plade fra Blomus- fra samlingen Pilar.- Kombiner den dybe plade med en skål fra Blomus.- Enkelt, jordisk udseende. Pleje råd til den dybe plade - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Mælkekande 12 Cm - Mælkekander Keramik Espresso - 64427

  Blomus Kumi Mælkekande 12 Cm - Mælkekander Keramik Espresso - 64427
  Mælkekande fra Blomus med et elegant, minimalistisk formsprog med inspiration fra Japan og en praktisk hældetud perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om mælkekanden fra Blomus- Stentøj.- 12 cm- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af mælkekanden- Tåler maskinopvask.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Tepotte - Tebryggere & Tekander Keramik Espresso - 64426

  Blomus Kumi Tepotte - Tebryggere & Tekander Keramik Espresso - 64426
  Tepotte fra Blomus med et elegant formsprog med inspiration fra Japan og et matchende låg perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tepotten fra Blomus- Stentøj.- 1 L- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramik Fungi - 64467

  Blomus Kumi Kaffekrus - Kaffekopper Keramik Fungi - 64467
  Kaffekrus fra Blomus med et elegant, minimalistisk design i varme nuancer med inspiration fra Japan perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kaffekruset fra Blomus- Stentøj.- 290 ml- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63700

  Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63700
  Skålen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pilar.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Mirage Grey - 63718

  Blomus Pilar Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Mirage Grey - 63718
  Serveringsfadet fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om serveringsfadet fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Serveringsfadet findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63721

  Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63721
  Bowl af Blomus har et simpelt, elegant udseende i keramik med en jordfarve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende indvendig og en matt udenfor. Dette produkt kan bruges indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- fra samlingen Pilar.- Skålen kommer i 2 forskellige farmer. - Enkelt, jordisk udseende. Pleje råd til skålen - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Calma Lysestage 20 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65444

  Blomus Calma Lysestage 20 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65444
  Lysestagen fra Blomus har et enkelt design i klart glas som giver et blødt og spredt lys. Den har en underste halvdel i beton hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Om lysestagen fra Blomus- Til alle hjem og stilarter.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Behageligt udseende. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Nona Vase Micro Chip - Vaser Porcelæn Lysegrå - 65971

  Blomus Nona Vase Micro Chip - Vaser Porcelæn Lysegrå - 65971
  Vasen fra Blomus har et naturinspireret look i råt, ubehandlet porcelæn. Den har et muntert design med unik karakter til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en diskret farve der passer til enhver stil. Om vasen fra Blomus- Naturinspireret look.- Fra kollektionen Nona.- Vasen kommer i forskellige modeller. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø14 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64460

  Blomus Kumi Skål Ø14 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64460
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Skålen findes i forskellige farver.- H 7,5 cm- Ø14 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Middagstallerken Ø26 Cm - Middagstallerkner Keramik Fungi - 64431

  Blomus Kumi Middagstallerken Ø26 Cm - Middagstallerkner Keramik Fungi - 64431
  Middagstallerken fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om middagstallerknen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Middagstallerknen findes i forskellige farver.- Ø26 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Tepotte - Tebryggere & Tekander Keramik Fungi - 64470

  Blomus Kumi Tepotte - Tebryggere & Tekander Keramik Fungi - 64470
  Tepotte fra Blomus med et elegant formsprog med inspiration fra Japan og et matchende låg perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tepotten fra Blomus- Stentøj.- 1 L- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Keramik Espresso - 64420

  Blomus Kumi Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Keramik Espresso - 64420
  Salatskål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om salatskålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Salatskålen findes i forskellige farver.- H 10 cm- Ø21 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Serveringsskål Ø30 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64421

  Blomus Kumi Serveringsskål Ø30 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64421
  Serveringsskål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om serveringsskålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Serveringsskålen findes i forskellige farver.- Ø30 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Finca Vægmonteret Lysestage S - Lysestager Glas Grå - 65422

  Blomus Finca Vægmonteret Lysestage S - Lysestager Glas Grå - 65422
  Mat rustfrit stål, glas og polysten. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Finca Vægmonteret Lysestage L - Lysestager Rustfrit stål - 65423

  Blomus Finca Vægmonteret Lysestage L - Lysestager Rustfrit stål - 65423
  Mat rustfrit stål, glas og polysten. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63699

  Blomus Pilar Skål - Serveringsskåle Keramik Moonbeam - 63699
  Bowl af Blomus har et simpelt, elegant udseende i keramik med en jordfarve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende indvendig og en matt udenfor. Dette produkt kan bruges indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- fra samlingen Pilar.- Skålen kommer i 2 forskellige farmer. - Enkelt, jordisk udseende. Pleje råd til skålen - Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Mirage Grey - 63715

  Blomus Pilar Sidetallerken 20 Cm - Asietter Keramik Mirage Grey - 63715
  Sidetallerkenen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende overside og en mat underside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Sidetallerkenen findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63720

  Blomus Pilar Skål 27 Cm - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63720
  Skålen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pilar.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63722

  Blomus Pilar Skål 14 Cm - Serveringsskåle Keramik Mirage Grey - 63722
  Skålen fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Den har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om skålen fra Blomus- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser.- Fra kollektionen Pilar.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramik Mirage Grey - 63724

  Blomus Pilar Krus - Kaffekopper Keramik Mirage Grey - 63724
  Kruset fra Blomus har et enkelt, elegant look i keramik med en jordagtig farve. Det har en harmonisk kombination med en skinnende inderside og en mat yderside. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Om kruset fra Blomus- Fra kollektionen Pilar.- Kruset findes i 2 forskellige farver.- Enkelt, jordagtigt udseende. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asietter Keramik Grå - 64100

  Blomus Sablo Sidetallerken 14 Cm - Asietter Keramik Grå - 64100
  Sidetallerkenen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Desserttallerken 21 Cm - Asietter Keramik Grå - 64101

  Blomus Sablo Desserttallerken 21 Cm - Asietter Keramik Grå - 64101
  Desserttallerknen fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om desserttallerknen fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Krus Med Håndtag 25 Cl - Kaffekopper Keramik Grå - 64114

  Blomus Sablo Krus Med Håndtag 25 Cl - Kaffekopper Keramik Grå - 64114
  Kruset af Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Det har natur inspirerede farver med en speckled finish og en delvist matglas. På grund af det omhyggeligt håndlavede design er hvert produkt unikt, og der kan forekomme mindre variationer. Designet af Frederike Martens. Om kruset fra Blomus-Made of Ceramic.- Handmade Design.- Fra samlingen Sablo. Pleje råd til kruset- Dette produkt er opvaskemaskine og mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Sablo Flødekande 15 Cl - Mælkekander Keramik Grå - 64116

  Blomus Sablo Flødekande 15 Cl - Mælkekander Keramik Grå - 64116
  Flødekanden fra Blomus har en kombination med en blød følelse og en rå, ubehandlet overflade. Den har naturinspirerede farver med spættet finish og en delvist mat glasering. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Frederike Martens. Om flødekanden fra Blomus- Fremstillet af keramik.- Håndlavet design.- Fra kollektionen Sablo. Vedligeholdelse af flødekanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Calma Lysestage 22,5 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65448

  Blomus Calma Lysestage 22,5 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 65448
  Lysestagen fra Blomus har et enkelt design i klart glas som giver et blødt og spredt lys. Den har en underste halvdel i beton hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Om lysestagen fra Blomus- Til alle hjem og stilarter.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- Behageligt udseende. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Colora Vase - Vaser Stentøj Peat - 65701

  Blomus Colora Vase - Vaser Stentøj Peat - 65701
  Vasen fra Blomus har unikt, organisk udseende perfekt til små buketter eller kviste. Den er fremstillet af keramik med blød, mat finish. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om vasen fra Blomus- Vasen findes i 3 forskellige farver.- Hver indretningsgenstand er unik på grund af dens håndlavede design.- Enkelt, elegant design. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Nona Vase Pewter - Vaser Porcelæn Tin - 65970

  Blomus Nona Vase Pewter - Vaser Porcelæn Tin - 65970
  Vasen fra Blomus har et naturinspireret look i råt, ubehandlet porcelæn. Den har et muntert design med unik karakter til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en diskret farve der passer til enhver stil. Om vasen fra Blomus- Naturinspireret look.- Fra kollektionen Nona.- Vasen kommer i forskellige modeller. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Sukkerskål Med Låg - Sukkerskåle Keramik Espresso - 64428

  Blomus Kumi Sukkerskål Med Låg - Sukkerskåle Keramik Espresso - 64428
  Sukkerskål fra Blomus med et elegant, minimalistisk formsprog med inspiration fra Japan og et matchende låg perfekt til nydelig opbevaring. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om sukkerskålen fra Blomus- Stentøj.- Ø8,5 cm- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af sukkerskålen- Tåler maskinopvask.. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Nomad - 66016

  Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Nomad - 66016
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- KENA er værdsat for det dekorative design- Ø22 cm, H 55. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Sidetallerken Ø16 Cm - Asietter Keramik Espresso - 64411

  Blomus Kumi Sidetallerken Ø16 Cm - Asietter Keramik Espresso - 64411
  Sidetallerken fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Ø16 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64433

  Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64433
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Skålen findes i forskellige farver.- H 7 cm- Ø12 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Belo Champagne 6-pak - Champagneglas Glas Klar - 64395

  Blomus Belo Champagne 6-pak - Champagneglas Glas Klar - 64395
  Champagneglas fra Blomus med et elegant design i mundblæst glas i høj kvalitet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Frederike Martens. Om champagneglasset fra Blomus- Fremstillet af klart glas.- Elegant design.- Ø60 cm, H: 24.5 cm- Fra kollektionen BELO.- Designet af Frederike Martens.- Kapacitet: 20 cl.- Sælges i 6-pak. Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Blomus Belo Rødvins 6-pak - Vinglas Glas Klar - 64397

  Blomus Belo Rødvins 6-pak - Vinglas Glas Klar - 64397
  Rødvinsglas fra Blomus med et elegant design i mundblæst glas i høj kvalitet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Frederike Martens. Om rødvinsglasset fra Blomus- Fremstillet af klart glas.- Elegant design.- Ø11 cm, H: 24,5 cm- Fra kollektionen BELO.- Designet af Frederike Martens.- Kapacitet: 60 cl.- Sælges i 6-pak. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø8 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64414

  Blomus Kumi Skål Ø8 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64414
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Skålen findes i forskellige farver.- H 2,5 cm- Ø8 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Belo Drinks 28 Cl 6-pak - Tumblers Glas Klar - 64399

  Blomus Belo Drinks 28 Cl 6-pak - Tumblers Glas Klar - 64399
  Drinksglas fra Blomus med et elegant design i mundblæst glas i høj kvalitet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Frederike Martens. Om drinksglasset fra Blomus- Fremstillet af klart glas.- Elegant design.- Fra kollektionen BELO.- Designet af Frederike Martens.- Sælges i 6-pak. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Blomus Lanto Hurricane Lanterne 20 Cm - Lysestager Eg - 66257

  Blomus Lanto Hurricane Lanterne 20 Cm - Lysestager Eg - 66257
  Lanterne fra Blomus med et elegant design med en overdel i klart glas og en lysestage i FSC-certificeret eg perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lanternen fra Blomus- Elegant overdel i klart glas.- Lysestage i FSC-certificeret eg.- Lanternen kommer i forskellige størrelser.- Rengøres med en fugtig klud. Vedligeholdelse af lanternen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekop Med Underkop 2-pak - Kaffekopper Keramik Fungi - 64469

  Blomus Kumi Kaffekop Med Underkop 2-pak - Kaffekopper Keramik Fungi - 64469
  Kaffekop fra Blomus med to elegante kaffekopper med inspiration fra Japan og matchende underkop perfekte til espresso og gløgg. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kaffekoppen fra Blomus- Stentøj.- 190 ml- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Mourning dove - 66017

  Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Mourning dove - 66017
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- KENA er værdsat for det dekorative design- Ø22 cm, H 55. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Lanto Hurricane Lanterne 25 Cm - Lysestager Eg - 66927

  Blomus Lanto Hurricane Lanterne 25 Cm - Lysestager Eg - 66927
  Lanterne fra Blomus med et elegant design med en overdel i klart glas og en lysestage i FSC-certificeret eg perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lanternen fra Blomus- Elegant overdel i klart glas.- Lysestage i FSC-certificeret eg.- Lanternen kommer i forskellige størrelser.- Rengøres med en fugtig klud. Vedligeholdelse af lanternen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Sidetallerken Ø16 Cm - Asietter Keramik Fungi - 64429

  Blomus Kumi Sidetallerken Ø16 Cm - Asietter Keramik Fungi - 64429
  Sidetallerken fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om sidetallerkenen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Ø16 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Nomad - 66022

  Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Nomad - 66022
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er værdsat for det dekorative design- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- H 40, Ø39 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64415

  Blomus Kumi Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64415
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Skålen findes i forskellige farver.- H 7 cm- Ø12 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø8 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64432

  Blomus Kumi Skål Ø8 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64432
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Skålen findes i forskellige farver.- H 2,5 cm- Ø8 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi kop Med Underkop 2-pak - Espressokopper Keramik Espresso - 64424

  Blomus Kumi kop Med Underkop 2-pak - Espressokopper Keramik Espresso - 64424
  Espressokop fra Blomus med to elegante espressokopper med inspiration fra Japan og matchende underkop perfekte til espresso og gløgg. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om espressokoppen fra Blomus- Stentøj.- 60 ml- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af espressokoppen- Tåler maskinopvask.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Sukkerskål Med Låg - Sukkerskåle Keramik Fungi - 64472

  Blomus Kumi Sukkerskål Med Låg - Sukkerskåle Keramik Fungi - 64472
  Sukkerskål fra Blomus med et elegant, minimalistisk formsprog med inspiration fra Japan og et matchende låg perfekt til nydelig opbevaring. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om sukkerskålen fra Blomus- Stentøj.- Ø8,5 cm- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af sukkerskålen- Tåler maskinopvask.. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Lanto Hurricane Lanterne 22.5 Cm - Lysestager Eg - 66258

  Blomus Lanto Hurricane Lanterne 22.5 Cm - Lysestager Eg - 66258
  Lanterne fra Blomus med et elegant design med en overdel i klart glas og en lysestage i FSC-certificeret eg perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lanternen fra Blomus- Elegant overdel i klart glas.- Lysestage i FSC-certificeret eg.- Lanternen kommer i forskellige størrelser.- Rengøres med en fugtig klud. Vedligeholdelse af lanternen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Lanto Hurricane Lanterne 14 Cm - Lysestager Eg - 66256

  Blomus Lanto Hurricane Lanterne 14 Cm - Lysestager Eg - 66256
  Lanterne fra Blomus med et elegant design med en overdel i klart glas og en lysestage i FSC-certificeret eg perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lanternen fra Blomus- Elegant overdel i klart glas.- Lysestage i FSC-certificeret eg.- Lanternen kommer i forskellige størrelser.- Rengøres med en fugtig klud. Vedligeholdelse af lanternen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Blomus Belo Champagne 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 64396

  Blomus Belo Champagne 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 64396
  Champagneglas fra Blomus med et elegant design i mundblæst glas i høj kvalitet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Frederike Martens. Om champagneglasset fra Blomus- Fremstillet af klart glas.- Elegant design.- Ø11 cm, H: 14 cm- Fra kollektionen BELO.- Designet af Frederike Martens.- Kapacitet: 20 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Nomad - 66019

  Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Nomad - 66019
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er værdsat for det dekorative design- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- H 80, Ø29 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Serveringsskål Ø30 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64465

  Blomus Kumi Serveringsskål Ø30 Cm - Serveringsskåle Keramik Fungi - 64465
  Serveringsskål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om serveringsskålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Serveringsskålen findes i forskellige farver.- Ø30 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Espressokop Med Underkop 2-pak - Espressokopper Keramik Fungi - 64468

  Blomus Kumi Espressokop Med Underkop 2-pak - Espressokopper Keramik Fungi - 64468
  Espressokop fra Blomus med to elegante espressokopper med inspiration fra Japan og matchende underkop perfekte til espresso og gløgg. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om espressokoppen fra Blomus- Stentøj.- 60 ml- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af espressokoppen- Tåler maskinopvask.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Skål Ø14 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64416

  Blomus Kumi Skål Ø14 Cm - Serveringsskåle Keramik Espresso - 64416
  Skål fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om skålen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Skålen findes i forskellige farver.- H 7,5 cm- Ø14 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Blomus Belo Hvidvins 6-pak - Vinglas Glas Klar - 64398

  Blomus Belo Hvidvins 6-pak - Vinglas Glas Klar - 64398
  Hvidvinsglas fra Blomus med et elegant design i mundblæst glas i høj kvalitet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Frederike Martens. Om hvidvinsglasset fra Blomus- Fremstillet af klart glas.- Elegant design.- Ø10 cm, H: 22 cm- Fra kollektionen BELO.- Designet af Frederike Martens.- Kapacitet: 40 cl.- Sælges i 6-pak. Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Kaffekop Med Underkop 2-pak - Kaffekopper Keramik Espresso - 64425

  Blomus Kumi Kaffekop Med Underkop 2-pak - Kaffekopper Keramik Espresso - 64425
  Kaffekop fra Blomus med to elegante kaffekopper med inspiration fra Japan og matchende underkop perfekte til espresso og gløgg. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kaffekoppen fra Blomus- Stentøj.- 190 ml- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Tåler maskinopvask.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Middagstallerken Ø26 Cm - Middagstallerkner Keramik Espresso - 64413

  Blomus Kumi Middagstallerken Ø26 Cm - Middagstallerkner Keramik Espresso - 64413
  Middagstallerken fra Blomus med et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om middagstallerknen fra Blomus- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Middagstallerknen findes i forskellige farver.- Ø26 cm- Fra kollektionen KUMI. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Tåler mikroovn- Tåler maskinopvask.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Blomus Kumi Mælkekande 12 Cm - Mælkekander Keramik Fungi - 64471

  Blomus Kumi Mælkekande 12 Cm - Mælkekander Keramik Fungi - 64471
  Mælkekande fra Blomus med et elegant, minimalistisk formsprog med inspiration fra Japan og en praktisk hældetud perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om mælkekanden fra Blomus- Stentøj.- 12 cm- Fra kollektionen KUMI.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Vedligeholdelse af mælkekanden- Tåler maskinopvask.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Steel gray - 66018

  Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Steel gray - 66018
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- KENA er værdsat for det dekorative design- Ø22 cm, H 55. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Mourning dove - 66023

  Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Mourning dove - 66023
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er værdsat for det dekorative design- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- H 40, Ø39 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke Steelgrey - Krukker Stål Steel Grey - 66021

  Blomus Kena Plantekrukke Steelgrey - Krukker Stål Steel Grey - 66021
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er værdsat for det dekorative design- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- H 80, Ø29 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Mourning dove - 66020

  Blomus Kena Plantekrukke - Krukker Stål Mourning dove - 66020
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er værdsat for det dekorative design- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- H 80, Ø29 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Blomus Kena Plantekrukke Steelgrey - Krukker Stål Steel Grey - 66024

  Blomus Kena Plantekrukke Steelgrey - Krukker Stål Steel Grey - 66024
  Plantekrukke fra Blomus med et stilfuldt, funktionelt design. Til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Om plantekrukken fra Blomus- KENA er værdsat for det dekorative design- KENA er også værdsat for de harmoniske farver.- H 40, Ø39 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bowl Kumi- Colour Fungi Size L

  Bowl Kumi- Colour Fungi Size L
  Fungi
 • Creamer Kumi- Colour Fungi

  Creamer Kumi- Colour Fungi
  Fungi
 • Vase Leta- Colour Tan Size L

  Vase Leta- Colour Tan Size L
  Tan
 • Vase Miyabi- Colour Black Size M

  Vase Miyabi- Colour Black Size M
  Black
 • Tray Sono- Moonbeam

  Tray Sono- Moonbeam
  Create your very own feel-good oasis! The SONO tray in the dreamlike beige ton Moonbeam provides space for a soap dispenser and toothpaste holder, but can also be used as a storage space for other hygiene items. The Matt, soft-touch exterior in a soft, li
 • Floor Vase Ceola- Colour Black

  Floor Vase Ceola- Colour Black
  CEOLA - DESIGN BY FREDERIKE MARTENS The small opening at the top is ideal to highlight a single long stemmed flower or twig. The bottle shaped vase will not bend or break the stem. The different sizes of the vases combine tremendously well and highlight t
 • Vase Leta- Colour Tan Size S

  Vase Leta- Colour Tan Size S
  Tan
 • Set of 2 Tealight Holder Calma- XS

  Set of 2 Tealight Holder Calma- XS
  Sættet med 2 CALMA lanterner er designet i et enkelt, men stilrent betonlook med en glascylinder. Den særligt faste betonbund sikrer et sikkert stativ. Glascylinderen er lavet af varmebestandigt glas. På grund af toningen ser stearinlyset særligt yndefuld
 • Bowl Kumi- Colour Fungi Size M

  Bowl Kumi- Colour Fungi Size M
  Fungi
 • Salad Bowl Kumi- Colour Fungi Size S

  Salad Bowl Kumi- Colour Fungi Size S
  Fungi
 • Vase Ceola- Nomad

  Vase Ceola- Nomad
  Nomad
 • Vase Ceola- Nomad

  Vase Ceola- Nomad
  Nomad
 • Vase Leta- Colour Tan, Height 17 cm

  Vase Leta- Colour Tan, Height 17 cm
  Tan
 • Vase Ceola- Nomad

  Vase Ceola- Nomad
  Nomad
 • Vase Ceola- Nomad

  Vase Ceola- Nomad
  Nomad
 • Dessert Plate Kumi- Colour Fungi

  Dessert Plate Kumi- Colour Fungi
  Fungi
 • Bowl Kumi- Colour Fungi Size XS

  Bowl Kumi- Colour Fungi Size XS
  Fungi
 • Tray Sono- Satellite

  Tray Sono- Satellite
  Create your very own feel-good oasis! The SONO tray in the trendy colour Satellite provides space for a soap dispenser and toothpaste holder, but can also be used as a storage space for other hygiene items. The Matt, soft-touch exterior in a Warm shade of
 • Vase Leta- Colour Tan Size M

  Vase Leta- Colour Tan Size M
  Tan
 • Vase Ceola- Nomad

  Vase Ceola- Nomad
  Nomad
 • Vase Miyabi- Colour Moonbeam Size M

  Vase Miyabi- Colour Moonbeam Size M
  Moonbeam
 • Vase Miyabi- Colour Moonbeam

  Vase Miyabi- Colour Moonbeam
  Moonbeam
 • Vase Miyabi- Colour Black

  Vase Miyabi- Colour Black
  Black
 • Bowl Kumi- Colour Fungi Size S

  Bowl Kumi- Colour Fungi Size S
  Fungi
 • Plate Kumi- Colour Fungi Size XS

  Plate Kumi- Colour Fungi Size XS
  Fungi
 • Dinner Plate Kumi- Colour Fungi

  Dinner Plate Kumi- Colour Fungi
  Fungi
 • Set of 3 Vases Nona- White

  Set of 3 Vases Nona- White
  Lily White
 • Teapot Kumi- Colour Fungi

  Teapot Kumi- Colour Fungi
  Fungi
 • Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm

  Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm
  En følelse af Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vase er inspireret af den japanske kultur, designet af den berømte designer Kazushige Miyake. Med et unikt og elegant design lavet med keramisk materiale af høj kvalitet, giver det dig en
 • Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm

  Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm
  En følelse af Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vase er inspireret af den japanske kultur, designet af den berømte designer Kazushige Miyake. Med et unikt og elegant design lavet med keramisk materiale af høj kvalitet, giver det dig en
 • Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm

  Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm
  En følelse af Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vase er inspireret af den japanske kultur, designet af den berømte designer Kazushige Miyake. Med et unikt og elegant design lavet med keramisk materiale af høj kvalitet, giver det dig en
 • Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm

  Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm
  En følelse af Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vase er inspireret af den japanske kultur, designet af den berømte designer Kazushige Miyake. Med et unikt og elegant design lavet med keramisk materiale af høj kvalitet, giver det dig en
 • Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm

  Vase Miyabi 17 cm Ø21 cm
  En følelse af Japan med Kazushige Miyake Ikebanas kunst. Denne vase er inspireret af den japanske kultur, designet af den berømte designer Kazushige Miyake. Med et unikt og elegant design lavet med keramisk materiale af høj kvalitet, giver det dig en
 • Vase Ceola 18,5 cm

  Vase Ceola 18,5 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Colora H20 cm Ø14 cm

  Vase Colora H20 cm Ø14 cm
  Uanset om du fylder COLORA Vase med blomster, eller viser den frem i al sin enkelthed, er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekoration eller som blomst på en hylde, et bord eller en vindueskarm. Vasens blød matte overflade fremhæver porcelænsvase
 • Vase Leta 11 cm

  Vase Leta 11 cm
  Rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskellige st
 • Vase Leta 15 cm

  Vase Leta 15 cm
  Høj, rund vase, der passer til både blomstrende buketter og en enkel kvist. En vase, der kan bruges på alle årstider takket være dens alsidige design, der tillader alle slags planter at dekorere bordet eller vindueskarmen. Vasen fås i flere forskelli
 • Vase Colora H15 cm Ø10,5 cm

  Vase Colora H15 cm Ø10,5 cm
  Uanset om du fylder COLORA Vase med blomster, eller viser den frem i al sin enkelthed, er vasen fortryllende dekorativ. Perfekt dekoration eller som blomst på en hylde, et bord eller en vindueskarm. Vasens blød matte overflade fremhæver porcelænsvase
 • Vase Ceola 18 cm

  Vase Ceola 18 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet på
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet på
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet på
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet på
 • Vase Ceola 25 cm

  Vase Ceola 25 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Nona 14 cm

  Vase Nona 14 cm
  Hvor blomster møder groft, glaseret porcelæn skabes en naturlig elegance. Denne vase fra NONA-serien fængsler med sin usædvanlige form. Små ujævnheder, små farveafvigelser og synlige linjer gør vasen unik og iøjnefaldende. Vi anbefaler at du rengør p
 • Vase Ceola 13 cm

  Vase Ceola 13 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Ceola 13 cm

  Vase Ceola 13 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Sæt med 3 Vaser Nona

  Sæt med 3 Vaser Nona
  NONA Sæt med 3 Vaser i ubehandlet porcelæn fra Blomus. De smukke vaser er lavet af modstandsdygtigt porcelæn, der har stået uglaseret og ru. Små forskelle i form, farve og synlige linjer gør hver NONA Vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materia
 • Sæt med 3 Vaser Nona

  Sæt med 3 Vaser Nona
  NONA Sæt med 3 Vaser i ubehandlet porcelæn fra Blomus. De smukke vaser er lavet af modstandsdygtigt porcelæn, der har stået uglaseret og ru. Små forskelle i form, farve og synlige linjer gør hver NONA Vase unik. Mål: H 9 cm, H 7 cm, H 6,5 cm. Materia
 • Vase Ceola 21 cm

  Vase Ceola 21 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Ceola 21 cm

  Vase Ceola 21 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Ceola 18,5 cm

  Vase Ceola 18,5 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Skål Kumi diameter 8,5 cm

  Skål Kumi diameter 8,5 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Kumi diameter 8,5 cm

  Skål Kumi diameter 8,5 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Salatskål Kumi S diameter 21 cm

  Salatskål Kumi S diameter 21 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Salatskål Kumi S diameter 21 cm

  Salatskål Kumi S diameter 21 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Kumi XS diameter 8 cm

  Skål Kumi XS diameter 8 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Kumi XS diameter 8 cm

  Skål Kumi XS diameter 8 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Tallerken Kumi XS diameter 10 cm

  Tallerken Kumi XS diameter 10 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Tallerken Kumi S diameter 14 cm

  Tallerken Kumi S diameter 14 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Tallerken Kumi S diameter 14 cm

  Tallerken Kumi S diameter 14 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Kumi S diameter 12 cm

  Skål Kumi S diameter 12 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Sidetallerken Kumi diameter 16 cm

  Sidetallerken Kumi diameter 16 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Sidetallerken Kumi diameter 16 cm

  Sidetallerken Kumi diameter 16 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Desserttallerken Kumi diameter 21 cm

  Desserttallerken Kumi diameter 21 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Kumi M diameter 14 cm

  Skål Kumi M diameter 14 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Kumi M diameter 14 cm

  Skål Kumi M diameter 14 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Tallerken Kumi diameter 26 cm

  Tallerken Kumi diameter 26 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Tallerken Kumi diameter 26 cm

  Tallerken Kumi diameter 26 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Kumi L diameter 17 cm

  Skål Kumi L diameter 17 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Kumi L diameter 17 cm

  Skål Kumi L diameter 17 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Salatskål Kumi diameter 30 cm

  Salatskål Kumi diameter 30 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Salatskål Kumi diameter 30 cm

  Salatskål Kumi diameter 30 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Skål Høj Sablo Ø20 cm

  Skål Høj Sablo Ø20 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Kaffekrus Sablo 26 cl 2-pak

  Kaffekrus Sablo 26 cl 2-pak
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor sklå fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand,
 • Salatskål Sablo 28 cm

  Salatskål Sablo 28 cm
  Stor sklå fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand,
 • Desserttallerken Sablo Ø21 cm

  Desserttallerken Sablo Ø21 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Desserttallerken Sablo Ø21 cm

  Desserttallerken Sablo Ø21 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Sablo Ø13 cm

  Skål Sablo Ø13 cm
  Skål fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der
 • Skål Sablo Ø13 cm

  Skål Sablo Ø13 cm
  Skål fra Blomus' serie SABLO lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der
 • Skål Sablo Ø15,5 cm

  Skål Sablo Ø15,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Sablo Ø15,5 cm

  Skål Sablo Ø15,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snackskål Sablo Ø10 cm

  Snackskål Sablo Ø10 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snackskål Sablo Ø10 cm

  Snackskål Sablo Ø10 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Salatskål Sablo Ø34,5 cm

  Salatskål Sablo Ø34,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Salatskål Sablo Ø34,5 cm

  Salatskål Sablo Ø34,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Sablo Ø11 cm

  Skål Sablo Ø11 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Skål Sablo Ø11 cm

  Skål Sablo Ø11 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snackskål Sablo Ø6,5 cm

  Snackskål Sablo Ø6,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Desserttallerken Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm

  Desserttallerken Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm
  Desserttallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsen
 • Skål Høj Pilar Glaseret Keramik Ø14 cm

  Skål Høj Pilar Glaseret Keramik Ø14 cm
  Høj, smal skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Skål Høj Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm

  Skål Høj Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm
  Høj skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige de
 • Snacktallerken Sablo Ø10 cm

  Snacktallerken Sablo Ø10 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snacktallerken Sablo Ø10 cm

  Snacktallerken Sablo Ø10 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snacktallerken Sablo Ø15 cm

  Snacktallerken Sablo Ø15 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Snacktallerken Sablo Ø15 cm

  Snacktallerken Sablo Ø15 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Sukkerskål Sablo Ø8,5 cm

  Sukkerskål Sablo Ø8,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Sukkerskål Sablo Ø8,5 cm

  Sukkerskål Sablo Ø8,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Tallerken Sablo Ø14 cm

  Tallerken Sablo Ø14 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Tallerken Sablo Ø14 cm

  Tallerken Sablo Ø14 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Middagstallerken Sablo Ø27 cm

  Middagstallerken Sablo Ø27 cm
  Middagstallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsen
 • Tallerken Dyb Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm

  Tallerken Dyb Pilar Glaseret Keramik Ø20 cm
  Dyb tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentli
 • Skål Pilar Ø11 cm

  Skål Pilar Ø11 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Skål Pilar Ø11 cm

  Skål Pilar Ø11 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Skål Glaseret Keramik Pilar 27 cm

  Skål Glaseret Keramik Pilar 27 cm
  Bred skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Høj Pilar Ø14 cm

  Skål Høj Pilar Ø14 cm
  Høj, smal skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Serveringsfad Pilar Ø35 cm

  Serveringsfad Pilar Ø35 cm
  Serveringsfad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentli
 • Serveringsfad Pilar Ø35 cm

  Serveringsfad Pilar Ø35 cm
  Serveringsfad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentli
 • Serveringsfad Pilar Ø35 cm

  Serveringsfad Pilar Ø35 cm
  Serveringsfad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentli
 • Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm

  Tallerken Glaseret Keramik Pilar Ø10 cm
  Fad i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele, s
 • Skål Pilar Ø27 cm

  Skål Pilar Ø27 cm
  Bred skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Snackskål Pilar 5 cm

  Snackskål Pilar 5 cm
  Snackskål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Pilar 9,5 cm

  Skål Pilar 9,5 cm
  Høj skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige de
 • Skål Pilar 9,5 cm

  Skål Pilar 9,5 cm
  Høj skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige de
 • Skål Pilar 7 cm

  Skål Pilar 7 cm
  Høj, smal skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentl
 • Skål Pilar Ø10 cm

  Skål Pilar Ø10 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Snackskål Pilar Ø8,5 cm

  Snackskål Pilar Ø8,5 cm
  Snackskål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Pilar Ø14 cm

  Skål Pilar Ø14 cm
  Stor skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Tallerken Pilar Ø14 cm

  Tallerken Pilar Ø14 cm
  Tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Tallerken Pilar Ø14 cm

  Tallerken Pilar Ø14 cm
  Tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Tallerken Pilar Ø14 cm

  Tallerken Pilar Ø14 cm
  Tallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Pilar Ø10 cm

  Skål Pilar Ø10 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Tallerken Dyb Sablo Ø18,5 cm

  Tallerken Dyb Sablo Ø18,5 cm
  SABLO fra Blomus er lavet af stentøj formet i ekstremt høje temperaturer. Det giver servicet en høj holdbarhed og en let ruhed, i kombination med bløde former og afrundede kanter. Servicet er delvist glaseret og designet minder om vand, der flyder ov
 • Stor Skål Pilar Ø14 cm

  Stor Skål Pilar Ø14 cm
  Stor skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Skål Kumi S diameter 12 cm

  Skål Kumi S diameter 12 cm
  Oplev den fascinerende Kumi-serie - en helt ny kollektion af service skabt af Blomus designteam. Denne serie byder ikke kun på typiske japanske former, der udstråler minimalistisk design, hvilket er et kernepunkt i Blomus koncept for design af hverda
 • Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm

  Vase Miyabi Hyacint diameter 17 cm
  Ikebana-kunsten - det varsomme og nøjagtige arrangement af blomster i skulpturelle buketter - er en integreret del af japansk kultur og er derfor den naturlige inspirationskilde til den nye MIYABI-vase, designet af Kazushige Miyake. MIYABI, navnet på
 • Skål Pilar Ø10 cm

  Skål Pilar Ø10 cm
  Skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige dele,
 • Vase Ceola 25 cm

  Vase Ceola 25 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Vase Ceola 18 cm

  Vase Ceola 18 cm
  Vase i design af Frederike Martens. Vasens smalle åbning er ideel til at fremhæve en enkel langstilket blomst eller kvist. Den flaskeformede vase hverken bøjer eller knækker stilken på blomsten eller grenen. Vasen har et japansk inspireret design og
 • Skål Pilar Ø27 cm

  Skål Pilar Ø27 cm
  Bred skål i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsentlige d
 • Middagstallerken Sablo Ø27 cm

  Middagstallerken Sablo Ø27 cm
  Middagstallerken i keramik. Blomus kollektion PILAR inviterer dig til det perfekte måltid med sine trendy farver og solide, tidløse materialer. Bag kollektionen PILAR står designeren Nina Thöming fra Flöz Design. PILAR service består af alle de væsen
Andre mærker
ilead