Bloomingville

 • Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5cm - Tekopper Keramik Lysegrå - 17903683

  Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5cm - Tekopper Keramik Lysegrå - 17903683
  Bloomingville fra Sandrine Krus 10,5x9,5cm, Lysegrå. Tekopper Lysegrå Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5cm - Tekopper Keramik Blå - 17902743

  Bloomingville Sandrine Krus 10,5x9,5cm - Tekopper Keramik Blå - 17902743
  Bloomingville fra Sandrine Krus 10,5x9,5cm, Blå. Tekopper Blå Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bloomingville Rhea Skulptur Metal 2 Dele - Skulpturer Jern Brun - 82052545

  Bloomingville Rhea Skulptur Metal 2 Dele - Skulpturer Jern Brun - 82052545
  Skulpturen fra Bloomingville har et antikt design i jern med en jordagtig farve perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Boheme look for et sofistikeret og elegant touch. Om skulpturen fra Bloomingville- 2 skulpturer.- Fremstillet af jern.- Brun farve.- En perfekt gave til dig selv eller en anden.- Lille skulptur: H11 cm.- Stor skulptur: H12 cm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville rine Kop Ø8,5cm Lysegrå - Kaffekopper Keramik Sand - 17905968

  Bloomingville rine Kop Ø8,5cm Lysegrå - Kaffekopper Keramik Sand - 17905968
  Tidløs kop fra Bloomingville i behagelig farve. Landdistrikterne føler, at koppen bliver en smuk funktion på bordindstillingen, men det kan også bruges som en indvendig detalje, ligesom det er.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bloomingville Adalina Skulptur 15x24 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82051377

  Bloomingville Adalina Skulptur 15x24 Cm - Skulpturer Polyresin Hvid - 82051377
  Skulpturen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i polyresin med en grov overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Fås i flere forskellige stile. Personligt look som passer harmonisk ind i omgivelserne. Om skulpturen fra Bloomingville- Kunstnerisk design.- Fremstillet af polyresin.- Grov overflade.- Skulpturen kommer i forskellige modeller.- Vægt: 550 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416

  Bloomingville Cise Skulptur 16x9 Cm - Skulpturer Alabaster Hvid - 82051416
  Skulpturen fra Bloomingville har et smukt design i sten med elegante linjer og en fantasifuld form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Anvend produktet i entréen eller stuen. Om skulpturen fra Bloomingville- Abstrakt design.- Dekorativ, fantasifuld form.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 160 mm.- Bredde: 90 mm.- Dybde: 40 mm.- Vægt: 600 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville rine Skål Ø15cm Lysegrå - Serveringsskåle Keramik Sand - 17903689

  Bloomingville rine Skål Ø15cm Lysegrå - Serveringsskåle Keramik Sand - 17903689
  Traditionel skål fra Bloomingville. Den komfortable farve giver en rustik stemning og kan bruges enten som dekoration, eller at spice op på bordindstillingen. Farveændringer kan forekomme.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bloomingville Jalil Votiv - Skulpturer Glas Klar - 82052769

  Bloomingville Jalil Votiv - Skulpturer Glas Klar - 82052769
  Votivet fra Bloomingville har et smukt design i glas med et diskret, stribet mønster. Varmt lys hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Om votivet fra Bloomingville- Fremstillet af glas.- Harmonisk nuance med mathvide striber og gyldne striber.- Højde: 170 mm.- Diameter: 140 mm.- Vægt: 650 g .. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Bendine Vase Ø15 Cm - Vaser Glas Brun - 82052241

  Bloomingville Bendine Vase Ø15 Cm - Vaser Glas Brun - 82052241
  Vasen fra Bloomingville har et sofistikeret design i glas med en skulpturel følelse. Elegant følelse perfekt til friske og tørrede blomster. Om vasen fra Bloomingville- Elegant design.- Fremstillet af glas.- Boblet overflade.- Højde: 120 mm.- Diameter: 150 mm.- Vægt: 670 g .. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Hariet Mælkekande - Mælkekander Stentøj Blå - 82055759

  Bloomingville Hariet Mælkekande - Mælkekander Stentøj Blå - 82055759
  Mælkekanden fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med en reaktiv glasering perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har et håndtag på den ene side. Den har en praktisk hældetud for nem opskænkning. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om mælkekanden fra Bloomingville- Fra kollektionen Hariet.- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Reaktiv glasering.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mål på kanden:- Højde: 90 mm.- Bredde: 105 mm.- Dybde: 130 mm. Vedligeholdelse af mælkekanden- Tåler opvaskemaskine. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Bloomingville Hariet Kop 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Grøn - 82054653

  Bloomingville Hariet Kop 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Grøn - 82054653
  Koppen fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med en reaktiv glasering for at gøre hvert produkt unikt perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Den har et øre på den ene side for et fantastisk greb. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Om koppen fra Bloomingville- Fra kollektionen Hariet.- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Reaktiv glasering.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Mål på koppen:- Kapacitet: 25 cl.- Højde: 65 mm.- Diameter: 95 mm. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Bloomingville Ølglas

  Bloomingville Ølglas
  Dette elegante ølglas fra Bloomingville er både enkelt og elegant. Ølglasset giver en smuk præsentation, og det tilfører desuden masser af elegance til borddækningen. Du kan med fordel kombinere glasset med andet stel, hvis du ønsker at skabe et anderlede
 • Bloomingville Vinglas, frost-finish

  Bloomingville Vinglas, frost-finish
  Dette vinglas fra Bloomingville er både elegant og enkelt. Glasset har en smuk frost-finish, der giver borddækningen et anderledes udtryk, og det kommer desuden i en stor størrelse, der tager sig godt ud i vitrineskabet eller på bordet.
 • Sandrine Krus, Lys Grå

  Sandrine Krus, Lys Grå
  Dejlig rundt Sandrine krus i stentøj som indbyder til en hyggestund med en kop god kaffe eller the. Glasuren på overfladen vil variere i farven hvilket gør serien meget charmerende. Koppen tåler at komme i mikroovn og opvaskemaskine.
 • Laki Deko, Hvid, Marmor

  Laki Deko, Hvid, Marmor
  Laki Dekoen fra Bloomingville er formet ud af hvid marmor. Dekorationen kommer i et set af to og er designet i et organisk look som du kan bruge sammen eller adskilt. Det smukke ved en natursten er, at ikke to stykker er ens. Hver af dem er et unikt kunst
 • Bloomingville rine Tallerken Ø28,5cm Lysegrå - Middagstallerkner Keramik Sand - 17902758

  Bloomingville rine Tallerken Ø28,5cm Lysegrå - Middagstallerkner Keramik Sand - 17902758
  Bloomingville fra Sandrine Tallerken Ø28,5cm, Lysegrå. Middagstallerkner Sand Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Bloomingville Bowl Gold - Serveringsskåle Guld - 92145506

  Bloomingville Bowl Gold - Serveringsskåle Guld - 92145506
  Bloomingville fra Bowl, Gold. Serveringsskåle Guld . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Bloomingville Skulptur Natur - Skulpturer Træ Nature - 82048080

  Bloomingville Skulptur Natur - Skulpturer Træ Nature - 82048080
  Skulptur i form af et ansigt. Skulpturen er håndlavet i genanvendt træ og hver eksemplar er unik.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Vase - Vaser Glas Brun - 82047528

  Bloomingville Vase - Vaser Glas Brun - 82047528
  Vase i flot og anderledes design fra Bloomingville.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Sandrine Æggebæger - Æggebægre Stentøj Blå - 82046926

  Bloomingville Sandrine Æggebæger - Æggebægre Stentøj Blå - 82046926
  Æggebæger i smukt spraglet mønster. Nuanceforskelle i farven kan forekomme.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Bloomingville Hængende Krukke - Krukker Stentøj Multi - 82047920

  Bloomingville Hængende Krukke - Krukker Stentøj Multi - 82047920
  Smuk hængende krukke i stentøj. Krukken er håndlavet og hvert eksemplar er unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Calla Krukke Med Underkop Ø18,5 Cm - Krukker Stentøj Brun - 82052449

  Bloomingville Calla Krukke Med Underkop Ø18,5 Cm - Krukker Stentøj Brun - 82052449
  Krukken fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med en stribet, farveskiftende glasering med en ujævn effekt. Den er afrundet. Boheme look som passer harmonisk ind i omgivelserne. Om krukken fra Bloomingville- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet, unik glasering.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Højde: 180 mm.- Diameter: 185 mm.- Vægt: 1.59 kg.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Vase 10x15,5 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 82052605

  Bloomingville Vase 10x15,5 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 82052605
  Vasen fra Bloomingville har et kunstnerisk design i stentøj med et kubisk motiv for at gøre hvert produkt unikt og en hvid overflade. Findes i forskellige størrelser. Kunstnerisk motiv som passer harmonisk ind i omgivelserne. Om vasen fra Bloomingville- Denne vase er en del af Bloomingville-kollektionen.- Fremstillet af stentøj.- Kunstnerisk motiv.- Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look.- Vasen kommer i forskellige modeller.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Maik Krukke Ø15,5 Cm - Krukker Stentøj Brun - 82052602

  Bloomingville Maik Krukke Ø15,5 Cm - Krukker Stentøj Brun - 82052602
  Krukken fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med et taktilt mønster hvilket skaber en følelse af ro og harmoni og en afrundet form hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om krukken fra Bloomingville- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Dekorativ form.- Taktilt mønster.- Diameter: 155 mm.- Højde: 150 mm.- Vægt: 820 g .- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Maes Krukke Med Fod Ø15 Cm - Krukker Stentøj Blå - 82052522

  Bloomingville Maes Krukke Med Fod Ø15 Cm - Krukker Stentøj Blå - 82052522
  Krukken fra Bloomingville har et håndlavet design i stentøj med dekorative fødder og en smuk farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om krukken fra Bloomingville- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Fem dekorative fødder nedenunder.- Smuk glasering.- Diameter: 150 mm.- Højde: 160 mm.- Vægt: 550 g .. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Delano Vase 8,5 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 82052555

  Bloomingville Delano Vase 8,5 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 82052555
  Vasen fra Bloomingville har et elegant design i stentøj med en reaktiv glasering for at gøre hvert produkt unikt. Vælg mellem forskellige farver. Iøjnefaldende form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Om vasen fra Bloomingville- Fremstillet af stentøj.- Reaktiv glasering.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Vasen findes i forskellige farver.- Bredde: 85 mm.- Højde: 90 mm.- Vægt: 150 g .. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Madi Krukke Hængende Ø15,5 Cm Brun - Krukker Stentøj Nature - 82052531

  Bloomingville Madi Krukke Hængende Ø15,5 Cm Brun - Krukker Stentøj Nature - 82052531
  Krukken fra Bloomingville har et håndlavet, hængende design i stentøj med tre smukke reb og vertikale linjer. Den er glaseret og kun til indendørs brug. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om krukken fra Bloomingville- Fremstillet af stentøj.- Vertikale linjer.- Brun glasering.- Diameter: 155 mm.- Højde: 130 mm.- Vægt: 500 g .- Findes også som normal krukke.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Dothea Vase H30 Cm - Vaser Glas Blå - 82055087

  Bloomingville Dothea Vase H30 Cm - Vaser Glas Blå - 82055087
  Vasen fra Bloomingville er fremstillet af spraymalet glas med en smuk, blå farve og et klassisk mønster der aldrig går af mode. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Bloomingville- Fremstillet af glas.- Spraymalet.- Højde: 300 mm.- Diameter: 130 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Efim Krukker 2 Dele e - Krukker Terrakotta Sort - 82055728

  Bloomingville Efim Krukker 2 Dele e - Krukker Terrakotta Sort - 82055728
  Krukkerne fra Bloomingville har et rustikt design i terrakotta med brede riller og et fornemt look perfekt til både indendørs og udendørs brug. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om krukkerne fra Bloomingville- Fremstillet af terrakotta.- Større krukke: Ø47xH51 cm.- Mindre krukke: Ø27xH31 cm.- Krukkerne findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Iko Vase 19 Cm - Vaser Stentøj Blå - 82054819

  Bloomingville Iko Vase 19 Cm - Vaser Stentøj Blå - 82054819
  Vasen fra Bloomingville har et geometrisk design i stentøj med en herlig, blå farve perfekt til snitblomster og grene. Om vasen fra Bloomingville- Afrundet, geometrisk form.- Fremstillet af stentøj.- Højde: 195 mm.- Diameter: 145 mm. Vedligeholdelse af vasen. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Bloomingville Chila Krukke Ø15x20 Cm - Krukker Stentøj Brun - 82055018

  Bloomingville Chila Krukke Ø15x20 Cm - Krukker Stentøj Brun - 82055018
  Krukken fra Bloomingville har et stribet design i stentøj med en tekstureret overflade og en mat glasering perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Bloomingville- Fremstillet af stentøj.- Mat glasering.- Højde: 205 mm.- Diameter: 150 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Vase Henaj, sæt med 2

  Vase Henaj, sæt med 2
  Henaj vasen fra Bloomingville er et sæt med to smukke vaser i forskellige størrelser. Vaserne er designet i organiske former, i en brun nuance. På grund af glasuren og eftersom produktet er håndlavet kan farverne variere. Stentøj. Mål: Lille vase høj
 • Bloomingville Ella Tallerken Ø27 cm.

  Bloomingville Ella Tallerken Ø27 cm.
  Er du på udkig efter en rustik tallerken, er denne fra Bloomingville Ella serien helt sikkert noget for dig. Tallerkenen er udført i stentøj, og den er desuden håndlavet, hvorfor hvert eksemplar er unikt. Tallerkenen tåler desuden opvaskemaskine for en ne
 • Bloomingville Carrie tallerken Ø25 cm.

  Bloomingville Carrie tallerken Ø25 cm.
  Carrie tallerkenen fra Bloomingville er et yndet designelement takket være dets enkle, men elegante, fremtoning, der passer ind i ethvert hjem. Tallerkenen er udført i stentøj, og den kommer desuden i forskellige størrelser for et gennemført look.
 • Serveringsfad Jules

  Serveringsfad Jules
  Jules serveringsfad fra Bloomingville er et smukt, håndlavet stentøjsprodukt med en unik flerfarvet glasur. Du kan give bordet et kunstnerisk præg med denne æstetiske kombination af krydrede karrytoner og dyb, havblå farve. Tåler maskinopvask og mikr
 • Liberty Fyrfadsstage, Brun, Glas

  Liberty Fyrfadsstage, Brun, Glas
  Liberty Fyrfadsstagen fra Bloomingville er en smuk fyrfadsstage i en varm brun nuance med fine striber. Fyrfadsstagen kan også bruges som en lille vase. Den mundblæste teknik kan efterlade luftbobler og farvevariationer, som er en del af dens charme.
 • Vase, Grey, Stoneware

  Vase, Grey, Stoneware
  Lys vase i stentøj med fine detaljer.
 • Razan Tekande, Natur, Stentøj

  Razan Tekande, Natur, Stentøj
  Razan Tekanden fra Bloomingville er en tekande i stentøj med rattan håndtag. Den har et rillet mønster og en hvidtonet glasur, men farven kan variere lidt på grund af det naturlige materiale. Denne elegante tekande vil tilføje stil og hygge til enhver te-
 • Togo Vase

  Togo Vase
  togo vase fra bloomingville er en dekorativ vase i en blød form prydet med små håndtag. Vasen er smukt håndmalet i en mat hvid glasur med et elegant sort mønster. Meget dekorativ også uden blomster. Da den er håndmalet, vil hver vase variere og være
 • Bloomingville Sahal vase 25,5 cm White

  Bloomingville Sahal vase 25,5 cm White
  Bloomingville Sahal vase 25,5 cm White
 • Guxi Vase

  Guxi Vase
  Vasen guxi fra creative-kollektionen er lavet af stentøj og inspireret af en smuk koral i en lyserød nuance. Denne vase kan være et midtpunkt alene eller sammen med andre dekorative genstande. Dens skønhed skinner, uanset om den holder blomster eller
 • Elira Vase

  Elira Vase
  Vasen elira fra bloomingville er et fantastisk statementpiece med sin store størrelse, organiske form og håndmalede mønster. Det kunstneriske mønster i mørke farver er en elegant kontrast til de smukke og harmonisk afbalancerede former. Da den er hån
 • Neimi Deco skål

  Neimi Deco skål
  neimi deco-skålen fra creative collection har et finurligt design formet som et blad med en fugl balancerende på kanten. Et dristigt blikfang til orangeriet eller stuen. L37,5xh18,5xw26 cm
 • Heikki Vase

  Heikki Vase
  Håndmalede detaljer pryder vasen heikki fra bloomingville og symboliserer perfektionen i det håndlavede og skønheden i, hvordan variationer i farver, former og materialer skaber unikhed. Vasen er smukt lavet af stentøj med et smukt præget blåt mønste
 • Dyb tallerken Bea

  Dyb tallerken Bea
  Dyb tallerken fra Bloomingville af stentøj i naturlige farver med en krakeleret glasur og et stilfuldt trykt blomstermotiv. Eftersom produktet er håndlavet er hvert produkt unikt. Rummer 1 liter. Tåler maskinopvask.
 • Tallerken Bea diameter 22 cm

  Tallerken Bea diameter 22 cm
  Tallerken Bea fra Bloomingville er en smuk og praktisk tallerken af stentøj i naturlige farver med en krakeleret glasur og et stilfuldt trykt blomstermotiv. Eftersom produktet er håndlavet er hvert produkt unikt. Tåler maskinopvask.
 • Skål Bea

  Skål Bea
  Skålen Bea fra Bloomingville er en smuk og praktisk skål af stentøj i naturlige farver med en krakeleret glasur og et stilfuldt trykt blomstermotiv. Eftersom produktet er håndlavet er hvert produkt unikt. Tåler maskinopvask.
 • Skål Heikki

  Skål Heikki
  Skålen Heikki fra Bloomingville er en smuk skål med et håndmalet mønster i lyse og grønne nuancer. Det fine håndværk gør, at hver skål er unik og giver borddækningen et hyggeligt, rustikt præg. Hver skål er unik, fordi hvert penselstrøg er unikt og s
 • Blomsterkrukke Bobie, sæt med 2

  Blomsterkrukke Bobie, sæt med 2
  Bobie blomsterkrukke fra Bloomingville er et sæt med to smukke krukker med grov struktur, som giver et antikt look. Helt perfekt til dine planter. Sælges i sæt med 2. Mål krukke 1, diameter 17,5, højde 16 cm. Mål krukke 2 diameter 20,5, højde 19 cm.
 • Vase Isold

  Vase Isold
  En enkel og elegant vase som også gør indtryk med sine to ringe på vasens nederste del.. Vasen er lavet af stentøj dækket med en mat latexglasering og silikonefinish for at opnå det specielle udseende. Denne kombination af form og materiale resultere
 • Serveringsfad Bea diameter 35,5 cm

  Serveringsfad Bea diameter 35,5 cm
  Serveringsfadet Bea fra Bloomingville er et smukt fad af stentøj i naturlige farver med en krakeleret glasur og et stilfuldt trykt blomstermotiv. Eftersom produktet er håndlavet er hvert produkt unikt. Tåler maskinopvask.
 • Skål Shama

  Skål Shama
  Shama skålen fra Bloomingville vil være en unik og smuk detalje i din borddækning. Det håndmalede mønster i mørkeblå og lysere nuancer giver et kunstnerisk og elegant indtryk. Mix og match med forskellige mønstrede eller ensfarvede plader for at skab
 • Safie Skål, 6-pak

  Safie Skål, 6-pak
  safie skålen fra bloomingville er lavet af stentøj i en grøn pastelfarve. Den farverige skål giver så meget liv til indretningen og kan med fordel placeres på en åben hylde. På grund af glasurens beskaffenhed og at varen er håndlavet, kan der forekom
 • Safie Skål, 6-pak

  Safie Skål, 6-pak
  safie skålen fra bloomingville er lavet af stentøj i en blå pastelfarve. Den farverige skål giver så meget liv til indretningen og kan med fordel placeres på en åben hylde. På grund af glasurens beskaffenhed og at varen er håndlavet, kan der forekomm
 • Safie Skål, 6-pak

  Safie Skål, 6-pak
  safie skålen fra bloomingville er lavet af stentøj i en rosa pastelfarve med violette nuancer. Den farverige skål giver så meget liv til indretningen og kan med fordel placeres på en åben hylde. På grund af glasurens beskaffenhed og det faktum, at va
 • Safie Tallerken, 6-pak

  Safie Tallerken, 6-pak
  safie tallerkenen fra bloomingville er lavet af stentøj i en grøn pastelfarve. Den farverige tallerken giver så meget liv til indretningen og kan med fordel placeres på en åben hylde. På grund af glasurens beskaffenhed og det faktum, at varen er hånd
 • Safie Tallerken, 6-pak

  Safie Tallerken, 6-pak
  safie tallerkenen fra bloomingville er lavet af stentøj i en rosa pastelfarve med violette nuancer. Den farverige tallerken giver så meget liv til indretningen og kan med fordel placeres på en åben hylde. På grund af glasurens beskaffenhed og det fak
 • Safie Tallerken, 6-pak

  Safie Tallerken, 6-pak
  safie tallerken fra bloomingville er lavet af stentøj i en blå pastelfarve. Den farverige tallerken giver så meget liv til indretningen og kan med fordel placeres på en åben hylde. På grund af glasurens beskaffenhed og det faktum, at varen er håndlav
 • Bloomingville Sandrine tallerken Ø28,5 cm lysegrå

  Bloomingville Sandrine tallerken Ø28,5 cm lysegrå
  Bloomingville Sandrine tallerken Ø28,5 cm lysegrå
 • Bloomingville Sandrine tallerken Ø28,5 cm blå

  Bloomingville Sandrine tallerken Ø28,5 cm blå
  Bloomingville Sandrine tallerken Ø28,5 cm blå
 • Bloomingville Sandrine dyb tallerken blå

  Bloomingville Sandrine dyb tallerken blå
  Bloomingville Sandrine dyb tallerken blå
 • Bloomingville Sandrine dyb tallerken grå

  Bloomingville Sandrine dyb tallerken grå
  Bloomingville Sandrine dyb tallerken grå
 • Bloomingville Naomi tallerken model 3

  Bloomingville Naomi tallerken model 3
  Bloomingville Naomi tallerken model 3
 • Bloomingville Pixie serveringsskål 20 cm grøn

  Bloomingville Pixie serveringsskål 20 cm grøn
  Bloomingville Pixie serveringsskål 20 cm grøn
 • Bloomingville Pixie serveringsskål 28,5 cm grøn

  Bloomingville Pixie serveringsskål 28,5 cm grøn
  Bloomingville Pixie serveringsskål 28,5 cm grøn
 • Bloomingville Kendra tallerken Ø 27,5 cm Grå

  Bloomingville Kendra tallerken Ø 27,5 cm Grå
  Bloomingville Kendra tallerken Ø 27,5 cm Grå
 • Bloomingville Sienna tallerken Ø20,5 cm Orange-sort

  Bloomingville Sienna tallerken Ø20,5 cm Orange-sort
  Bloomingville Sienna tallerken Ø20,5 cm Orange-sort
 • Bloomingville Bloomingville vase stengods 3-pakke Multi

  Bloomingville Bloomingville vase stengods 3-pakke Multi
  Bloomingville Bloomingville vase stengods 3-pakke Multi
 • Bloomingville Thea serveringsskål stengods Ø 24,5 cm Grå

  Bloomingville Thea serveringsskål stengods Ø 24,5 cm Grå
  Bloomingville Thea serveringsskål stengods Ø 24,5 cm Grå
 • Bloomingville Thea serveringsfad stengods 25x25 cm Grå

  Bloomingville Thea serveringsfad stengods 25x25 cm Grå
  Bloomingville Thea serveringsfad stengods 25x25 cm Grå
 • Bloomingville Bloomingville glasvase 25 cm Grøn

  Bloomingville Bloomingville glasvase 25 cm Grøn
  Bloomingville Bloomingville glasvase 25 cm Grøn
 • Bloomingville Jules tallerken 28,5 cm Multi

  Bloomingville Jules tallerken 28,5 cm Multi
  Bloomingville Jules tallerken 28,5 cm Multi
 • Bloomingville Jules dyb tallerken 22 cm Multi

  Bloomingville Jules dyb tallerken 22 cm Multi
  Bloomingville Jules dyb tallerken 22 cm Multi
 • Bloomingville Jules serveringsfad 35 cm Multi

  Bloomingville Jules serveringsfad 35 cm Multi
  Bloomingville Jules serveringsfad 35 cm Multi
 • Bloomingville Sandrine serveringsskål 32 cm Lysegrå

  Bloomingville Sandrine serveringsskål 32 cm Lysegrå
  Bloomingville Sandrine serveringsskål 32 cm Lysegrå
 • Bloomingville Sandrine serveringsskål 32 cm Blå

  Bloomingville Sandrine serveringsskål 32 cm Blå
  Bloomingville Sandrine serveringsskål 32 cm Blå
 • Bloomingville Sandrine serveringsskål 27,5x42,5 cm Lysegrå

  Bloomingville Sandrine serveringsskål 27,5x42,5 cm Lysegrå
  Bloomingville Sandrine serveringsskål 27,5x42,5 cm Lysegrå
 • Bloomingville Sandrine serveringsskål 20x32 cm Blå

  Bloomingville Sandrine serveringsskål 20x32 cm Blå
  Bloomingville Sandrine serveringsskål 20x32 cm Blå
 • Bloomingville Aura tekande 1L Multi

  Bloomingville Aura tekande 1L Multi
  Bloomingville Aura tekande 1L Multi
 • Bloomingville Bloomingville blomstervase Hvid

  Bloomingville Bloomingville blomstervase Hvid
  Bloomingville Bloomingville blomstervase Hvid
 • Bloomingville Bloomingville skulptur 22 cm Hvid

  Bloomingville Bloomingville skulptur 22 cm Hvid
  Bloomingville Bloomingville skulptur 22 cm Hvid
 • Bloomingville Bloomingville vase 20,5 cm Hvid

  Bloomingville Bloomingville vase 20,5 cm Hvid
  Bloomingville Bloomingville vase 20,5 cm Hvid
 • Bloomingville Bloomingville dekorationsvase 40 cm Hvid

  Bloomingville Bloomingville dekorationsvase 40 cm Hvid
  Bloomingville Bloomingville dekorationsvase 40 cm Hvid
 • Bloomingville Bloomingville glasvase ansigt 25 cm Brun

  Bloomingville Bloomingville glasvase ansigt 25 cm Brun
  Bloomingville Bloomingville glasvase ansigt 25 cm Brun
 • Bloomingville Bloomingville glasvase 24 cm Brun

  Bloomingville Bloomingville glasvase 24 cm Brun
  Bloomingville Bloomingville glasvase 24 cm Brun
 • Bloomingville Bloomingville glasvase 33,5 cm Brun

  Bloomingville Bloomingville glasvase 33,5 cm Brun
  Bloomingville Bloomingville glasvase 33,5 cm Brun
 • Bloomingville Bloomingville fyrfadsstager med træbakke 6 dele Multi

  Bloomingville Bloomingville fyrfadsstager med træbakke 6 dele Multi
  Bloomingville Bloomingville fyrfadsstager med træbakke 6 dele Multi
 • Bloomingville Bloomingville træskulptur 35 cm Natur

  Bloomingville Bloomingville træskulptur 35 cm Natur
  Bloomingville Bloomingville træskulptur 35 cm Natur
 • Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 20,5 cm Sort

  Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 20,5 cm Sort
  Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 20,5 cm Sort
 • Bloomingville Bloomingville glasvase 30,5 cm Natur

  Bloomingville Bloomingville glasvase 30,5 cm Natur
  Bloomingville Bloomingville glasvase 30,5 cm Natur
 • Bloomingville Bloomingville vase terrakotta 26 cm Brun

  Bloomingville Bloomingville vase terrakotta 26 cm Brun
  Bloomingville Bloomingville vase terrakotta 26 cm Brun
 • Bloomingville Bloomingville metalvase 29 cm Grå

  Bloomingville Bloomingville metalvase 29 cm Grå
  Bloomingville Bloomingville metalvase 29 cm Grå
 • Bloomingville Jules serveringsskål 17,5 cm Multi

  Bloomingville Jules serveringsskål 17,5 cm Multi
  Bloomingville Jules serveringsskål 17,5 cm Multi
 • Bloomingville Yoko tallerken 24 cm 4-pak Sort

  Bloomingville Yoko tallerken 24 cm 4-pak Sort
  Bloomingville Yoko tallerken 24 cm 4-pak Sort
 • Bloomingville Bloomingville glasvase 26 cm Brun

  Bloomingville Bloomingville glasvase 26 cm Brun
  Bloomingville Bloomingville glasvase 26 cm Brun
 • Bloomingville Yoko tallerken 16 cm 4-pak Sort

  Bloomingville Yoko tallerken 16 cm 4-pak Sort
  Bloomingville Yoko tallerken 16 cm 4-pak Sort
 • Bloomingville Yoko suppeskål 20,5x23 cm 4-pak Sort

  Bloomingville Yoko suppeskål 20,5x23 cm 4-pak Sort
  Bloomingville Yoko suppeskål 20,5x23 cm 4-pak Sort
 • Bloomingville Bloomingville vase håndmalet 22,5 cm Hvid

  Bloomingville Bloomingville vase håndmalet 22,5 cm Hvid
  Bloomingville Bloomingville vase håndmalet 22,5 cm Hvid
 • Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 34 cm Brun

  Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 34 cm Brun
  Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 34 cm Brun
 • Bloomingville Bloomingville skulptur 40,5 cm Natur

  Bloomingville Bloomingville skulptur 40,5 cm Natur
  Bloomingville Bloomingville skulptur 40,5 cm Natur
 • Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 21 cm Gul

  Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 21 cm Gul
  Bloomingville Bloomingville metalvase med hank 21 cm Gul
 • Bloomingville Elsa tekande 1,2 L Grå

  Bloomingville Elsa tekande 1,2 L Grå
  Bloomingville Elsa tekande 1,2 L Grå
 • Bloomingville Jules serveringsskål 25 cm Multi

  Bloomingville Jules serveringsskål 25 cm Multi
  Bloomingville Jules serveringsskål 25 cm Multi
 • Bloomingville Elsa tallerken 20,5 cm Grå

  Bloomingville Elsa tallerken 20,5 cm Grå
  Bloomingville Elsa tallerken 20,5 cm Grå
 • Bloomingville Elsa serveringsfad 24x36 cm Grå

  Bloomingville Elsa serveringsfad 24x36 cm Grå
  Bloomingville Elsa serveringsfad 24x36 cm Grå
 • Bloomingville Elora vase 18 cm Hvid

  Bloomingville Elora vase 18 cm Hvid
  Bloomingville Elora vase 18 cm Hvid
 • Bloomingville Isira vase metal 20,5 cm Gul

  Bloomingville Isira vase metal 20,5 cm Gul
  Bloomingville Isira vase metal 20,5 cm Gul
 • Bloomingville Nica vase 20 cm Brun

  Bloomingville Nica vase 20 cm Brun
  Bloomingville Nica vase 20 cm Brun
 • Bloomingville Asya vase 16 cm Blå

  Bloomingville Asya vase 16 cm Blå
  Bloomingville Asya vase 16 cm Blå
 • Bloomingville Niza vase terrakotta 16,5 cm Sort

  Bloomingville Niza vase terrakotta 16,5 cm Sort
  Bloomingville Niza vase terrakotta 16,5 cm Sort
 • Bloomingville Emiel lysestage 9 cm Grøn

  Bloomingville Emiel lysestage 9 cm Grøn
  Bloomingville Emiel lysestage 9 cm Grøn
 • Bloomingville Nicita vase med hank 28,5 cm Brun

  Bloomingville Nicita vase med hank 28,5 cm Brun
  Bloomingville Nicita vase med hank 28,5 cm Brun
 • Bloomingville Idima glasvase 30 cm Gul

  Bloomingville Idima glasvase 30 cm Gul
  Bloomingville Idima glasvase 30 cm Gul
 • Bloomingville Raben serveringsskål Ø25 cm Grå

  Bloomingville Raben serveringsskål Ø25 cm Grå
  Bloomingville Raben serveringsskål Ø25 cm Grå
 • Bloomingville Raben pastatallerken Ø29,5 cm Grå

  Bloomingville Raben pastatallerken Ø29,5 cm Grå
  Bloomingville Raben pastatallerken Ø29,5 cm Grå
 • Bloomingville Ngoie vase 17 cm Natur

  Bloomingville Ngoie vase 17 cm Natur
  Bloomingville Ngoie vase 17 cm Natur
 • Bloomingville Ellin serveringsfad marmor Ø35,5 cm Hvid

  Bloomingville Ellin serveringsfad marmor Ø35,5 cm Hvid
  Bloomingville Ellin serveringsfad marmor Ø35,5 cm Hvid
 • Bloomingville Siele Deco skulptur 32 cm Sort

  Bloomingville Siele Deco skulptur 32 cm Sort
  Bloomingville Siele Deco skulptur 32 cm Sort
 • Bloomingville Elsa pastatallerken Ø28 cm Grå

  Bloomingville Elsa pastatallerken Ø28 cm Grå
  Bloomingville Elsa pastatallerken Ø28 cm Grå
 • Bloomingville Anda glasvase 23,5 cm Brun

  Bloomingville Anda glasvase 23,5 cm Brun
  Bloomingville Anda glasvase 23,5 cm Brun
 • Bloomingville Emin lysestage stentøj 9 cm Gul

  Bloomingville Emin lysestage stentøj 9 cm Gul
  Bloomingville Emin lysestage stentøj 9 cm Gul
 • Bloomingville Emeli Deco vase terrakotta 16 cm Grøn

  Bloomingville Emeli Deco vase terrakotta 16 cm Grøn
  Bloomingville Emeli Deco vase terrakotta 16 cm Grøn
 • Bloomingville Raben tallerken Ø30 cm Grå

  Bloomingville Raben tallerken Ø30 cm Grå
  Bloomingville Raben tallerken Ø30 cm Grå
 • Bloomingville Mashel lysestage 16,5 cm Sort

  Bloomingville Mashel lysestage 16,5 cm Sort
  Bloomingville Mashel lysestage 16,5 cm Sort
 • Bloomingville Schila vase terrakotta 44 cm Sort/Hvid

  Bloomingville Schila vase terrakotta 44 cm Sort/Hvid
  Bloomingville Schila vase terrakotta 44 cm Sort/Hvid
 • Bloomingville Ata vase stentøj 30,5 cm Gul

  Bloomingville Ata vase stentøj 30,5 cm Gul
  Bloomingville Ata vase stentøj 30,5 cm Gul
 • Bloomingville Yvette cocktailglas 33 cl 4-pak Grå

  Bloomingville Yvette cocktailglas 33 cl 4-pak Grå
  Bloomingville Yvette cocktailglas 33 cl 4-pak Grå
 • Bloomingville Taupe serveringsskål Ø26,5 cm Grå

  Bloomingville Taupe serveringsskål Ø26,5 cm Grå
  Bloomingville Taupe serveringsskål Ø26,5 cm Grå
 • Bloomingville Ace lysestage 55 cm Messing

  Bloomingville Ace lysestage 55 cm Messing
  Bloomingville Ace lysestage 55 cm Messing
 • Bloomingville Dara lysestage 27 cm Gul

  Bloomingville Dara lysestage 27 cm Gul
  Bloomingville Dara lysestage 27 cm Gul
 • Bloomingville Taupe tallerken Ø16 cm Grå

  Bloomingville Taupe tallerken Ø16 cm Grå
  Bloomingville Taupe tallerken Ø16 cm Grå
 • Bloomingville Dardo vase 20 cm Blå

  Bloomingville Dardo vase 20 cm Blå
  Bloomingville Dardo vase 20 cm Blå
 • Bloomingville Taupe tallerken Ø27 cm Grå

  Bloomingville Taupe tallerken Ø27 cm Grå
  Bloomingville Taupe tallerken Ø27 cm Grå
 • Bloomingville Taupe tallerken Ø21,5 cm Grå

  Bloomingville Taupe tallerken Ø21,5 cm Grå
  Bloomingville Taupe tallerken Ø21,5 cm Grå
 • Bloomingville Bendie vase 21 cm Brun

  Bloomingville Bendie vase 21 cm Brun
  Bloomingville Bendie vase 21 cm Brun
 • Bloomingville Christal vase 26,5 cm Blå

  Bloomingville Christal vase 26,5 cm Blå
  Bloomingville Christal vase 26,5 cm Blå
 • Bloomingville Petunia tallerken Ø19 cm Blå

  Bloomingville Petunia tallerken Ø19 cm Blå
  Bloomingville Petunia tallerken Ø19 cm Blå
 • Bloomingville Iness lysestage 2 dele Brun

  Bloomingville Iness lysestage 2 dele Brun
  Bloomingville Iness lysestage 2 dele Brun
 • Bloomingville Geraldine lysestage messing Ø5x9 cm

  Bloomingville Geraldine lysestage messing Ø5x9 cm
  Bloomingville Geraldine lysestage messing Ø5x9 cm
 • Bloomingville Fyrfadsstage 33 Cm - Fyrfadsstager Guld - 27400133

  Bloomingville Fyrfadsstage 33 Cm - Fyrfadsstager Guld - 27400133
  Bloomingville fra Bloomingville Fyrfadsstage 33 cm, Guld. Fyrfadsstager Guld . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Bloomingville Moore vase Ø12x24,5 cm Purple

  Bloomingville Moore vase Ø12x24,5 cm Purple
  Bloomingville Moore vase Ø12x24,5 cm Purple
 • Bloomingville Jazmine vase Ø8x8 cm Gold-glass

  Bloomingville Jazmine vase Ø8x8 cm Gold-glass
  Bloomingville Jazmine vase Ø8x8 cm Gold-glass
 • Bloomingville Selina fyrfadsstage Ø9x10 cm Rose

  Bloomingville Selina fyrfadsstage Ø9x10 cm Rose
  Bloomingville Selina fyrfadsstage Ø9x10 cm Rose
 • Bloomingville Selina fyrfadsstage Ø10,5x10,5 cm Rose

  Bloomingville Selina fyrfadsstage Ø10,5x10,5 cm Rose
  Bloomingville Selina fyrfadsstage Ø10,5x10,5 cm Rose
 • Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Yellow

  Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Yellow
  Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Yellow
 • Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Rose

  Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Rose
  Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Rose
 • Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Green

  Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Green
  Bloomingville Sakkara fyrfadsstage Ø8x8 cm Green
 • Bloomingville Moore fyrfadsstage Ø10x10 cm Purple

  Bloomingville Moore fyrfadsstage Ø10x10 cm Purple
  Bloomingville Moore fyrfadsstage Ø10x10 cm Purple
 • Bloomingville Mashel lysestage 16,5 cm Blue

  Bloomingville Mashel lysestage 16,5 cm Blue
  Bloomingville Mashel lysestage 16,5 cm Blue
 • Bloomingville Jayda lysestage 26x40 cm Green-iron

  Bloomingville Jayda lysestage 26x40 cm Green-iron
  Bloomingville Jayda lysestage 26x40 cm Green-iron
 • Bloomingville Jayda lysestage Ø7x15 cm Blue-iron

  Bloomingville Jayda lysestage Ø7x15 cm Blue-iron
  Bloomingville Jayda lysestage Ø7x15 cm Blue-iron
 • Bloomingville Goa lysestage 20 cm White marble

  Bloomingville Goa lysestage 20 cm White marble
  Bloomingville Goa lysestage 20 cm White marble
 • Bloomingville Florida lysestage 14,5x6x7,5 cm White marble

  Bloomingville Florida lysestage 14,5x6x7,5 cm White marble
  Bloomingville Florida lysestage 14,5x6x7,5 cm White marble
 • Bloomingville Florida lysestage 14,5x8x7,5 cm Natural sandstone

  Bloomingville Florida lysestage 14,5x8x7,5 cm Natural sandstone
  Bloomingville Florida lysestage 14,5x8x7,5 cm Natural sandstone
 • Bloomingville Spikey vase 25,5 cm Hvid

  Bloomingville Spikey vase 25,5 cm Hvid
  Bloomingville Spikey vase 25,5 cm Hvid
 • Bloomingville Soumia vase 19 cm Grå

  Bloomingville Soumia vase 19 cm Grå
  Bloomingville Soumia vase 19 cm Grå
 • Bloomingville Sanella vase 35,5 cm Grøn

  Bloomingville Sanella vase 35,5 cm Grøn
  Bloomingville Sanella vase 35,5 cm Grøn
 • Bloomingville Plier vase 29 cm Natur

  Bloomingville Plier vase 29 cm Natur
  Bloomingville Plier vase 29 cm Natur
 • Bloomingville Pethrine vase 29,5 cm Natur

  Bloomingville Pethrine vase 29,5 cm Natur
  Bloomingville Pethrine vase 29,5 cm Natur
 • Bloomingville Pernilla vase 26 cm Hvid

  Bloomingville Pernilla vase 26 cm Hvid
  Bloomingville Pernilla vase 26 cm Hvid
 • Bloomingville Mayah vase 23 cm Brun

  Bloomingville Mayah vase 23 cm Brun
  Bloomingville Mayah vase 23 cm Brun
 • Bloomingville Limone vase Ø22 cm Gul

  Bloomingville Limone vase Ø22 cm Gul
  Bloomingville Limone vase Ø22 cm Gul
 • Bloomingville Leona vase 23 cm Grøn

  Bloomingville Leona vase 23 cm Grøn
  Bloomingville Leona vase 23 cm Grøn
 • Bloomingville Razan tekande 85 cl Natur

  Bloomingville Razan tekande 85 cl Natur
  Bloomingville Razan tekande 85 cl Natur
 • Bloomingville Peroya serveringsfad 15,5x25,5 cm Grå

  Bloomingville Peroya serveringsfad 15,5x25,5 cm Grå
  Bloomingville Peroya serveringsfad 15,5x25,5 cm Grå
 • Bloomingville Peroya serveringsfad 12,5x19,5 cm Grå

  Bloomingville Peroya serveringsfad 12,5x19,5 cm Grå
  Bloomingville Peroya serveringsfad 12,5x19,5 cm Grå
 • Bloomingville Fleur serveringsfad 12x37,5 cm Natur

  Bloomingville Fleur serveringsfad 12x37,5 cm Natur
  Bloomingville Fleur serveringsfad 12x37,5 cm Natur
 • Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø10 cm Hvid

  Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø10 cm Hvid
  Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø10 cm Hvid
 • Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø10 cm Natur

  Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø10 cm Natur
  Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø10 cm Natur
 • Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø15 cm Lilla

  Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø15 cm Lilla
  Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø15 cm Lilla
 • Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø15 cm Brun

  Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø15 cm Brun
  Bloomingville Liberty fyrfadsstage Ø15 cm Brun
 • Bloomingville Isabea fyrfadsstage 7,5 cm Marmor

  Bloomingville Isabea fyrfadsstage 7,5 cm Marmor
  Bloomingville Isabea fyrfadsstage 7,5 cm Marmor
 • Bloomingville Isabea fyrfadsstage 12 cm Marmor

  Bloomingville Isabea fyrfadsstage 12 cm Marmor
  Bloomingville Isabea fyrfadsstage 12 cm Marmor
 • Bloomingville Catia tallerken Ø25 cm Grå

  Bloomingville Catia tallerken Ø25 cm Grå
  Bloomingville Catia tallerken Ø25 cm Grå
 • Bloomingville Fleur tallerken Ø27 cm Natur

  Bloomingville Fleur tallerken Ø27 cm Natur
  Bloomingville Fleur tallerken Ø27 cm Natur
 • Bloomingville Fleur pastatallerken Ø22 cm Natur

  Bloomingville Fleur pastatallerken Ø22 cm Natur
  Bloomingville Fleur pastatallerken Ø22 cm Natur
 • Bloomingville Tangle lysestage Hvid

  Bloomingville Tangle lysestage Hvid
  Bloomingville Tangle lysestage Hvid
 • Bloomingville Tangle lysestage Grøn

  Bloomingville Tangle lysestage Grøn
  Bloomingville Tangle lysestage Grøn
 • Bloomingville Lavinia lysestage Sort

  Bloomingville Lavinia lysestage Sort
  Bloomingville Lavinia lysestage Sort
 • Bloomingville Haydn lysestage knude Hvid

  Bloomingville Haydn lysestage knude Hvid
  Bloomingville Haydn lysestage knude Hvid
 • Bloomingville Flora lysestage søløve 19 cm

  Bloomingville Flora lysestage søløve 19 cm
  Bloomingville Flora lysestage søløve 19 cm
 • Bloomingville Eja lysestage Ø10,5 cm Brun/Hvid

  Bloomingville Eja lysestage Ø10,5 cm Brun/Hvid
  Bloomingville Eja lysestage Ø10,5 cm Brun/Hvid
 • Bloomingville Eja lysestage 17 cm Sort/Hvid

  Bloomingville Eja lysestage 17 cm Sort/Hvid
  Bloomingville Eja lysestage 17 cm Sort/Hvid
 • Bloomingville Eja lysestage Ø9 cm Sort/Hvid

  Bloomingville Eja lysestage Ø9 cm Sort/Hvid
  Bloomingville Eja lysestage Ø9 cm Sort/Hvid
 • Bloomingville Abbelin lysestage Marmor

  Bloomingville Abbelin lysestage Marmor
  Bloomingville Abbelin lysestage Marmor
 • Bloomingville Catia serveringsskål Ø32 cm Grå

  Bloomingville Catia serveringsskål Ø32 cm Grå
  Bloomingville Catia serveringsskål Ø32 cm Grå
 • Bloomingville Fleur salatskål Ø27 cm Natur

  Bloomingville Fleur salatskål Ø27 cm Natur
  Bloomingville Fleur salatskål Ø27 cm Natur
 • Bloomingville Shakti serveringsskål Ø26 cm Grøn/Hvid

  Bloomingville Shakti serveringsskål Ø26 cm Grøn/Hvid
  Bloomingville Shakti serveringsskål Ø26 cm Grøn/Hvid
 • Bloomingville Jolly serveringsskål på fod Ø24 cm Hvid/Rød

  Bloomingville Jolly serveringsskål på fod Ø24 cm Hvid/Rød
  Bloomingville Jolly serveringsskål på fod Ø24 cm Hvid/Rød
 • Bloomingville Janka vase 21,5 cm Brun

  Bloomingville Janka vase 21,5 cm Brun
  Bloomingville Janka vase 21,5 cm Brun
 • Bloomingville Idon lysestage 15 cm Gul

  Bloomingville Idon lysestage 15 cm Gul
  Bloomingville Idon lysestage 15 cm Gul
 • Bloomingville Artem vase 25 cm Brun

  Bloomingville Artem vase 25 cm Brun
  Bloomingville Artem vase 25 cm Brun
 • Bloomingville Birka vase hvid 23 cm

  Bloomingville Birka vase hvid 23 cm
  Bloomingville Birka vase hvid 23 cm
 • Bloomingville Birka vase hvid 16 cm

  Bloomingville Birka vase hvid 16 cm
  Bloomingville Birka vase hvid 16 cm
 • Bloomingville Crister vase 17 cm Brun

  Bloomingville Crister vase 17 cm Brun
  Bloomingville Crister vase 17 cm Brun
 • Bloomingville Daraz vase 32 cm Brun

  Bloomingville Daraz vase 32 cm Brun
  Bloomingville Daraz vase 32 cm Brun
 • Bloomingville Vidia vase 18 cm Orange

  Bloomingville Vidia vase 18 cm Orange
  Bloomingville Vidia vase 18 cm Orange
 • Bloomingville Sanga bakke med fyrfadsstager 5 dele Brun/Multi

  Bloomingville Sanga bakke med fyrfadsstager 5 dele Brun/Multi
  Bloomingville Sanga bakke med fyrfadsstager 5 dele Brun/Multi
 • Bloomingville Deni fyrfadsstage 10 cm Klar

  Bloomingville Deni fyrfadsstage 10 cm Klar
  Bloomingville Deni fyrfadsstage 10 cm Klar
 • Bloomingville Idon lysestage 11,5 cm Grøn

  Bloomingville Idon lysestage 11,5 cm Grøn
  Bloomingville Idon lysestage 11,5 cm Grøn
Andre mærker
ilead