Cookplay

 • Cookplay Shell Salatskål 21,5x22 Cm Matsort - Salatskåle Porcelæn Black Matte - C-12023

  Cookplay Shell Salatskål 21,5x22 Cm Matsort - Salatskåle Porcelæn Black Matte - C-12023
  Salatskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Salatskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om salatskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Salatskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Serveringsfad 33,5x12 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-11008

  Cookplay Yayoi Serveringsfad 33,5x12 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-11008
  Serveringsfadet fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Det er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om serveringsfadet fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér serveringsfadet med porcelæn fra Cookplay.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Tallerken 16x17 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Mørkegrå - C-50013

  Cookplay Naoto Tallerken 16x17 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Mørkegrå - C-50013
  Tallerkenen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om tallerkenen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Tallerken 23x20 Cm Mathvid - Middagstallerkner Porcelæn Mat Hvid - C-11014

  Cookplay Yayoi Tallerken 23x20 Cm Mathvid - Middagstallerkner Porcelæn Mat Hvid - C-11014
  Tallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til både varme og kolde serveringer. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om tallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér tallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Isskål 13x13,5 Cm Mathvid - Serveringsskåle Porcelæn Mat Hvid - C-12017

  Cookplay Shell Isskål 13x13,5 Cm Mathvid - Serveringsskåle Porcelæn Mat Hvid - C-12017
  Isskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Isskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om isskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Isskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af isskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Tallerken 26x24,5 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-11006

  Cookplay Yayoi Tallerken 26x24,5 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-11006
  Tallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om tallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér tallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Dyb Tallerken 20x23 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Mørkegrå - C-50014

  Cookplay Naoto Dyb Tallerken 20x23 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Mørkegrå - C-50014
  Den dybe tallerken fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om den dybe tallerken fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Middagsservice 4 Dele t - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-11005

  Cookplay Yayoi Middagsservice 4 Dele t - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-11005
  Middagsservicet fra Cookplay har et kreativt design med iøjnefaldende, organiske former perfekte til smukke madanretninger. Det er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med fire forskellige størrelser perfekte til både varme og kolde serveringer. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om middagsservicet fra Cookplay- 1 tallerken: 23x20x3,5 cm.- 1 dyb tallerken: 19x16x4 cm.- 1 sidetallerken: 14x11x3 cm.- 1 lille sidetallerken: 10x6x3 cm. Vedligeholdelse af middagsservicet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Dyb Tallerken 19x16 Cm Matsort - Dybe tallerkner Porcelæn Black Matte - C-11023

  Cookplay Yayoi Dyb Tallerken 19x16 Cm Matsort - Dybe tallerkner Porcelæn Black Matte - C-11023
  Den dybe tallerken fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om den dybe tallerken fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér den dybe tallerken med porcelæn fra Cookplay.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Serveringsskål 20,5x14 Cm Matsort - Serveringsskåle Porcelæn Black Matte - C-11027

  Cookplay Yayoi Serveringsskål 20,5x14 Cm Matsort - Serveringsskåle Porcelæn Black Matte - C-11027
  Serveringsskålen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om serveringsskålen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér serveringsskålen med porcelæn fra Cookplay.- Serveringsskålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Tallerken 29 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-50006

  Cookplay Naoto Tallerken 29 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-50006
  Tallerkenen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om tallerkenen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Sidetallerken 14x11 Cm Matsort - Asietter Porcelæn Black Matte - C-11022

  Cookplay Yayoi Sidetallerken 14x11 Cm Matsort - Asietter Porcelæn Black Matte - C-11022
  Sidetallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om sidetallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér sidetallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Tallerken 23x20 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-11004

  Cookplay Yayoi Tallerken 23x20 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-11004
  Tallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til både varme og kolde serveringer. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om tallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér tallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Sidetallerken 13,3x12 Cm - Asietter Porcelæn Mørkegrå - C-50011

  Cookplay Naoto Sidetallerken 13,3x12 Cm - Asietter Porcelæn Mørkegrå - C-50011
  Sidetallerkenen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om sidetallerkenen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Middagsservice 4 Dele Matsort - Middagstallerkner Porcelæn Black Matte - C-11025

  Cookplay Yayoi Middagsservice 4 Dele Matsort - Middagstallerkner Porcelæn Black Matte - C-11025
  Middagsservicet fra Cookplay har et kreativt design med iøjnefaldende, organiske former perfekte til smukke madanretninger. Det er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med fire forskellige størrelser perfekte til både varme og kolde serveringer. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om middagsservicet fra Cookplay- 1 tallerken: 23x20x3,5 cm.- 1 dyb tallerken: 19x16x4 cm.- 1 sidetallerken: 14x11x3 cm.- 1 lille sidetallerken: 10x6x3 cm. Vedligeholdelse af middagsservicet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Sidetallerken 10x6 Cm Mathvid - Asietter Porcelæn Mat Hvid - C-11011

  Cookplay Yayoi Sidetallerken 10x6 Cm Mathvid - Asietter Porcelæn Mat Hvid - C-11011
  Sidetallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om sidetallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér sidetallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Isskål 13x13,5 Cm Matsort - Serveringsskåle Porcelæn Black Matte - C-12027

  Cookplay Shell Isskål 13x13,5 Cm Matsort - Serveringsskåle Porcelæn Black Matte - C-12027
  Isskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Isskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om isskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Isskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af isskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Dyb Tallerken 20x23 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - C-50004

  Cookplay Naoto Dyb Tallerken 20x23 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - C-50004
  Den dybe tallerken fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om den dybe tallerken fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Tallerken 16x17 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-50003

  Cookplay Naoto Tallerken 16x17 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-50003
  Tallerkenen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om tallerkenen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-50008

  Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-50008
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Tallerken 26x24,5 Cm Matsort - Middagstallerkner Porcelæn Mat Sort - C-11026

  Cookplay Yayoi Tallerken 26x24,5 Cm Matsort - Middagstallerkner Porcelæn Mat Sort - C-11026
  Tallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om tallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér tallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Sidetallerken 14x11 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - C-11002

  Cookplay Yayoi Sidetallerken 14x11 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - C-11002
  Sidetallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om sidetallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér sidetallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Tallerken 25 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-50005

  Cookplay Naoto Tallerken 25 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-50005
  Tallerkenen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om tallerkenen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Tallerken 29 Cm Melange - Middagstallerkner Porcelæn Mørkegrå - C-50016

  Cookplay Naoto Tallerken 29 Cm Melange - Middagstallerkner Porcelæn Mørkegrå - C-50016
  Tallerkenen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om tallerkenen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Dyb Tallerken 19x16 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - C-11003

  Cookplay Yayoi Dyb Tallerken 19x16 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - C-11003
  Den dybe tallerken fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om den dybe tallerken fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér den dybe tallerken med porcelæn fra Cookplay.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Tallerken 26x24,5 Cm Mathvid - Middagstallerkner Porcelæn Mat Hvid - C-11016

  Cookplay Yayoi Tallerken 26x24,5 Cm Mathvid - Middagstallerkner Porcelæn Mat Hvid - C-11016
  Tallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om tallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér tallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Tallerken 25 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Mørkegrå - C-50015

  Cookplay Naoto Tallerken 25 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Mørkegrå - C-50015
  Tallerkenen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om tallerkenen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 12,5x42 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50017

  Cookplay Naoto Serveringsfad 12,5x42 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50017
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former og en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Serveringsfad 33,5x12 Cm Mathvidt - Serveringsfad Porcelæn Mat Hvid - C-11018

  Cookplay Yayoi Serveringsfad 33,5x12 Cm Mathvidt - Serveringsfad Porcelæn Mat Hvid - C-11018
  Serveringsfadet fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Det er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om serveringsfadet fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér serveringsfadet med porcelæn fra Cookplay.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Isskål 13x13,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-12007

  Cookplay Shell Isskål 13x13,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-12007
  Isskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Isskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om isskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Isskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af isskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Serveringsskål 20,5x14 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-11007

  Cookplay Yayoi Serveringsskål 20,5x14 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-11007
  Serveringsskålen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om serveringsskålen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér serveringsskålen med porcelæn fra Cookplay.- Serveringsskålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Tallerken 23x20 Cm Matsort - Middagstallerkner Porcelæn Black Matte - C-11024

  Cookplay Yayoi Tallerken 23x20 Cm Matsort - Middagstallerkner Porcelæn Black Matte - C-11024
  Tallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en stor størrelse perfekt til både varme og kolde serveringer. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om tallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér tallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Salatskål 21,5x22 Cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - C-12003

  Cookplay Shell Salatskål 21,5x22 Cm - Salatskåle Porcelæn Hvid - C-12003
  Salatskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Salatskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om salatskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Salatskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af salatskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Tallerken 27,5x28 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-12001

  Cookplay Shell Tallerken 27,5x28 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - C-12001
  Tallerkenen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Tallerkenen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om tallerkenen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Sidetallerken 10x6 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - C-11001

  Cookplay Yayoi Sidetallerken 10x6 Cm - Asietter Porcelæn Hvid - C-11001
  Sidetallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om sidetallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér sidetallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Serveringsskål 20,5x14 Cm Mathvid - Serveringsskåle Porcelæn Mat Hvid - C-11017

  Cookplay Yayoi Serveringsskål 20,5x14 Cm Mathvid - Serveringsskåle Porcelæn Mat Hvid - C-11017
  Serveringsskålen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en praktisk størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om serveringsskålen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér serveringsskålen med porcelæn fra Cookplay.- Serveringsskålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Yayoi Sidetallerken 10x6 Cm Matsort - Asietter Porcelæn Black Matte - C-11021

  Cookplay Yayoi Sidetallerken 10x6 Cm Matsort - Asietter Porcelæn Black Matte - C-11021
  Sidetallerkenen fra Cookplay har et kreativt design med en iøjnefaldende, organisk form perfekt til smukke madanretninger. Den er fremstillet af porcelæn i forskellige farver at vælge mellem med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Egnet til kreativ borddækning. Om sidetallerkenen fra Cookplay- Organisk form.- Kreativt design.- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér sidetallerkenen med porcelæn fra Cookplay.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Yayoi. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Ramenskål 18,5x19,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-12005

  Cookplay Shell Ramenskål 18,5x19,5 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-12005
  Ramenskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Ramenskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om ramenskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Ramenskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af ramenskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50018

  Cookplay Naoto Serveringsfad 20x36 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Mørkegrå - C-50018
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Tallerken 27,5x28 Cm Matsort - Middagstallerkner Porcelæn Black Matte - C-12021

  Cookplay Shell Tallerken 27,5x28 Cm Matsort - Middagstallerkner Porcelæn Black Matte - C-12021
  Tallerkenen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Tallerkenen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om tallerkenen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Ramenskål 18,5x19,5 Cm Mathvid - Serveringsskåle Porcelæn Mat Hvid - C-12015

  Cookplay Shell Ramenskål 18,5x19,5 Cm Mathvid - Serveringsskåle Porcelæn Mat Hvid - C-12015
  Ramenskålen fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Ramenskålen er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om ramenskålen fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Ramenskålen findes i forskellige farver.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af ramenskålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Serveringsfad 12,5x42 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-50007

  Cookplay Naoto Serveringsfad 12,5x42 Cm t - Serveringsfad Porcelæn Hvid - C-50007
  Serveringsfadet fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former og en høj kant perfekt til det moderne hjem. Det er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om serveringsfadet fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Serveringsfadet findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Skål 12x14,3 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-50002

  Cookplay Naoto Skål 12x14,3 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - C-50002
  Skålen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om skålen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Cookplay Shell Dyb Tallerken 25x26 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - C-12002

  Cookplay Shell Dyb Tallerken 25x26 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - C-12002
  Den dybe tallerken fra Cookplay har et rent, enkelt design med elegante linjer med inspiration fra naturen. Den har et funktionelt design med mange anvendelsesområder for fleksibilitet. Den dybe tallerken er fremstillet af slidstærkt porcelæn perfekt både til hjemmet og offentlige omgivelser. Egnet til globale madretter. Om den dybe tallerken fra Cookplay- Fremstillet af porcelæn.- Inspiration fra naturen.- Rent, enkelt design.- Elegante linjer.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Fra kollektionen Shell. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Cookplay Naoto Skål 12x14,3 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkegrå - C-50012

  Cookplay Naoto Skål 12x14,3 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkegrå - C-50012
  Skålen fra Cookplay har uformelt udseende med bløde, balancerede former med en høj kant perfekt til det moderne hjem. Den er fremstillet af stærkt porcelæn i to forskellige farver at vælge imellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Egnet til uformelle måltider. Om skålen fra Cookplay- Uformelt udseende.- Bløde, balancerede former.- Høj kant.- Fremstillet af porcelæn.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Naoto. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
Andre mærker
ilead