DBKD

 • Dbkd Mist Flower Pot Medium White - Krukker Keramik Hvid - 2019002w

  Dbkd Mist Flower Pot Medium White - Krukker Keramik Hvid - 2019002w
  Mist krukke medium fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Stripe Krukke 18 Cm / Small - Krukker Keramik Sandy Mole - 20210901sm

  Dbkd Stripe Krukke 18 Cm / Small - Krukker Keramik Sandy Mole - 20210901sm
  Krukken fra DBKD har et klassisk design i keramik med en stribet overflade og en yndefuld form for et sofistikeret og elegant touch. Den er cylindrisk og har en jordagtig farve perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Dekorativ overflade med striber for at tilføje en ekstra dimension til designet.- Jordagtig farve.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes også som hvid potteskjuler.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Swoon Krukke Ø23 Cm - Krukker Keramik Mole - 20220602m

  Dbkd Swoon Krukke Ø23 Cm - Krukker Keramik Mole - 20220602m
  Krukken fra DBKD har et moderne design i keramik med et taktilt, kurvet mønster til det moderne hjem perfekt til planter og blomster. Den har en rund form. Den har en smuk, jordagtig farve med mat finish. Designet af Studio In (Atta Ring & Maja Furenberg Ring). Inspireret af et tekstil. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Swoon.- Moderne design.- Fremstillet af keramik.- Taktilt mønster med bløde kurver.- Rund form.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mud Krukke Medium - Krukker Keramik Hvid - 20180402w

  Dbkd Mud Krukke Medium - Krukker Keramik Hvid - 20180402w
  Mudderpotte fra det svenske mærke DBKD blev designet af Halina Fritsch. Det bløde design gør det nemt at placere potten i alle værelser. MUD POT er tilgængelig i flere farver og størrelser, som giver dig mulighed for at vælge at dekorere både små og store planter. Kolorændringer kan forekomme, og potten af ​​potten kan variere fra billedet. Dette gør hver pot unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Figure Krukke 15x15 Cm Muldvarpefarvet - Krukker Keramik Mole - 20180505m

  Dbkd Figure Krukke 15x15 Cm Muldvarpefarvet - Krukker Keramik Mole - 20180505m
  Krukken fra DBKD har et stilrent design i keramik med en harmonisk farve og en unik form perfekt til planter og blomster. Om krukken fra DBKD- Figure er værdsat for det stilrene design- Figure er også værdsat for den unikke form.- Krukken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Figure.- Højde: 150 mm.- Diameter: 150 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cut Wall Pot Medium White - Krukker Keramik Hvid - 20180603w

  Dbkd Cut Wall Pot Medium White - Krukker Keramik Hvid - 20180603w
  Stilren keramisk vægkrukke fra DBKD. En flot krukke til at udstille planter og blomster. Krukken kommer i flere udførelser.Fås i forskellige farver og størrelser.Hul til fastgørelse på bagsiden.Skruer medfølger ikke.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Knob Krukke 17x18 Cm - Krukker Keramik Cast Iron - 20180803c

  Dbkd Knob Krukke 17x18 Cm - Krukker Keramik Cast Iron - 20180803c
  Krukken fra DBKD har et stilrent design i keramik med et håndtag på siden og et stabilt, elegant indtryk perfekt til planter og blomster. Designet af Halina Fritsch. Om krukken fra DBKD- Knob er værdsat for det stilrene design- Knob er også værdsat for det stabile indtryk.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Knob.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot Large - Krukker Keramik White Dot - 2019003wd

  Dbkd Mist Flower Pot Large - Krukker Keramik White Dot - 2019003wd
  Mist krukke large fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Post Krukke Large - Krukker Keramik Cast Iron - 202063ci

  Dbkd Post Krukke Large - Krukker Keramik Cast Iron - 202063ci
  Krukken fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design som passer godt som dekorativ detalje, men også med din yndlingsplante. Krukken har et dekorativt design. Perfekt til ethvert rum og perfekt til ethvert hjem. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Krukken kommer i forskellige farver.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det rustikke look.- Kombinér krukken med en matchende, lille Post krukke fra DBKD.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Astillbe Floor Krukke 27x60 Cm - Krukker Keramik Dust - 20150000d

  Dbkd Astillbe Floor Krukke 27x60 Cm - Krukker Keramik Dust - 20150000d
  Krukken fra DBKD har et enkelt design i keramik med en cylindrisk form og en høj kant perfekt til planter og blomster. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Perfekt til planter og blomster.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende.- Diameter: 270 mm.- Højde: 600 mm. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cut Vægkrukke Large - Krukker Keramik Dust - 20180602d

  Dbkd Cut Vægkrukke Large - Krukker Keramik Dust - 20180602d
  Stilren keramisk vægkrukke fra DBKD. En flot krukke til at udstille planter og blomster. Krukken kommer i flere udførelser.Fås i forskellige farver og størrelser.Hul til fastgørelse på bagsiden.Skruer medfølger ikke.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Figure Krukke Large Muldvarpebrun - Krukker Keramik Mole - 20180506m

  Dbkd Figure Krukke Large Muldvarpebrun - Krukker Keramik Mole - 20180506m
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik med en sofistikeret fremtoning der aldrig går af mode. Den har en afrundet form med en lav fod og en stor størrelse perfekt til planter og blomster og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Afrundet form.- Stor størrelse.- Krukken findes i forskellige farver.- Findes også som mindre størrelse.- Dybde: 300 mm.- Højde: 280 mm. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Krukke Stor H25 Cm - Krukker Keramik Hvid - 20220101w

  Dbkd Cube Krukke Stor H25 Cm - Krukker Keramik Hvid - 20220101w
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 250 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Curl Tallerken Lille Ø12 Cm Flerfarvet - Asietter Keramik Multi - 20220202mu

  Dbkd Curl Tallerken Lille Ø12 Cm Flerfarvet - Asietter Keramik Multi - 20220202mu
  Skålen fra DBKD har et smukt design i keramik med en dekorativ svirvel perfekt til servering af forskellige snacks og til nydelig opbevaring. Vælg mellem forskellige farver. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra DBKD- Fra kollektionen Curl.- Fremstillet af keramik.- Diameter: 120 mm.- Højde: 30 mm.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som større skål.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Dbkd Wave Lysestage Ø9 Cm Støbejern - Fyrfadsstager Keramik Cast Iron - 20220501ci

  Dbkd Wave Lysestage Ø9 Cm Støbejern - Fyrfadsstager Keramik Cast Iron - 20220501ci
  Lysestagen fra DBKD har et organisk design i keramik med en rund fod med en bølget kant perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra DBKD- Fra kollektionen Wave.- Organisk design.- Fremstillet af keramik.- Bølget kant.- Passer til et kertelys.- Diameter: 90 mm.- Højde: 30 mm.- Lysestagen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Swedish Pig Ornament White - Skulpturer Keramik Hvid - 20191002w

  Dbkd Swedish Pig Ornament White - Skulpturer Keramik Hvid - 20191002w
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nu gør et comeback. Lad grisen blive en sød lille detalje som giver rummet karakter eller giv den væk som en sød lille gave til en som er vild med søde grise. Grisen er lavet af keramik og kommer i forskellige størrelser og farver.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Greige - 20150801GB

  Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Greige - 20150801GB
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mud Krukke Small - Krukker Keramik Sort - 20180401b

  Dbkd Mud Krukke Small - Krukker Keramik Sort - 20180401b
  Mud krukke designet af Halina Fritsch for DBKD er populær for sit bløde formsprog. Krukken er tilgængelig i flere farver og størrelser og er smukke at kombinere. . Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mud Krukke Small - Krukker Keramik Hvid - 20180401w

  Dbkd Mud Krukke Small - Krukker Keramik Hvid - 20180401w
  Mud krukke designet af Halina Fritsch for DBKD er populær for sit bløde formsprog. Krukken er tilgængelig i flere farver og størrelser og er smukke at kombinere. . Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mud Krukke Medium - Krukker Keramik Sort - 20180402b

  Dbkd Mud Krukke Medium - Krukker Keramik Sort - 20180402b
  Mudderpotte fra det svenske mærke DBKD blev designet af Halina Fritsch. Det bløde design gør det nemt at placere potten i alle værelser. MUD POT er tilgængelig i flere farver og størrelser, som giver dig mulighed for at vælge at dekorere både små og store planter. Kolorændringer kan forekomme, og potten af ​​potten kan variere fra billedet. Dette gør hver pot unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Oblong Krukke/vase Small Cast Iron - Krukker Sort - 20180201b

  Dbkd Oblong Krukke/vase Small Cast Iron - Krukker Sort - 20180201b
  DBKD fra Oblong Krukke/Vase Small, Cast Iron. Krukker Sort . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Figure Krukke 15x15 Cm - Krukker Keramik Hvid - 20180505w

  Dbkd Figure Krukke 15x15 Cm - Krukker Keramik Hvid - 20180505w
  Krukken fra DBKD har et stilrent design i keramik med en harmonisk farve og en unik form perfekt til planter og blomster. Om krukken fra DBKD- Figure er værdsat for det stilrene design- Figure er også værdsat for den unikke form.- Krukken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Figure.- Højde: 150 mm.- Diameter: 150 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Small Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE15m

  Dbkd Pure Krukke Small Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE15m
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Large Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE26m

  Dbkd Pure Krukke Large Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE26m
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cut Wall Pot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20180602w

  Dbkd Cut Wall Pot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20180602w
  Stilren keramisk vægkrukke fra DBKD. En flot krukke til at udstille planter og blomster. Krukken kommer i flere udførelser.Fås i forskellige farver og størrelser.Hul til fastgørelse på bagsiden.Skruer medfølger ikke.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Knob Lysestage - Lysestager Keramik Cast Iron - 20180802c

  Dbkd Knob Lysestage - Lysestager Keramik Cast Iron - 20180802c
  Lysestagen fra DBKD har et stilrent design i keramik med et stabilt, elegant indtryk perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Designet af Halina Fritsch. Om lysestagen fra DBKD- Knob er værdsat for det stilrene design- Knob er også værdsat for det stabile indtryk.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Knob.- Højde: 70 mm.- Diameter: 140 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Astillbe Krukke 9x22 Cm - Krukker Keramik Hvid - 201509w

  Dbkd Astillbe Krukke 9x22 Cm - Krukker Keramik Hvid - 201509w
  Krukken fra DBKD har et stilrent design i keramik med en cylinderform og et logo på forsiden perfekt til planter og blomster. Fremstillet i Sri Lanka. Om krukken fra DBKD- Astillbe er værdsat for det stilrene design- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Sri Lanka.- Fra kollektionen Astillbe.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot Large White - Krukker Keramik Hvid - 2019003w

  Dbkd Mist Flower Pot Large White - Krukker Keramik Hvid - 2019003w
  Mist krukke large fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot Xl White - Krukker Keramik Hvid - 2019004w

  Dbkd Mist Flower Pot Xl White - Krukker Keramik Hvid - 2019004w
  Mist krukke XL fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Rope Vas Sandy Large - Vaser Keramik Mole - 20191212m

  Dbkd Rope Vas Sandy Large - Vaser Keramik Mole - 20191212m
  Rope fra svenske DBKD er et kunstværk lige så vel som en smuk vase. Vasen er af keramik og findes i tre forskellige størrelser og to forskellige farver.Vasen er 100% vandtæt og kan også anvendes som vandkande. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Blomsterkrukke Xs - Krukker Ochre - 20150801o

  Dbkd Cloudy Blomsterkrukke Xs - Krukker Ochre - 20150801o
  Blomsterkrukke fra svenske DBKD. Moderne og stilfuld blomsterkrukke med skønt mønster. Findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Blomsterkrukke S - Krukker Ochre - 20150802o

  Dbkd Cloudy Blomsterkrukke S - Krukker Ochre - 20150802o
  Blomsterkrukke fra svenske DBKD. Moderne og stilfuld blomsterkrukke med skønt mønster. Findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Bag Krukke Large - Krukker Sand - 202015sa

  Dbkd Bag Krukke Large - Krukker Sand - 202015sa
  Krukken fra DBKD har en uregelmæssig kant. Krukken har en sandagtig tekstur overflade med en rustik følelse. Designet af Karin Dahlin Gunterberg. Krukken passer godt i vinduet. Om krukken fra DBKD- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Bag er værdsat for den rustikke, håndlavede følelse.- Kombinér krukken med Clay krukker fra DBKD. Vedligeholdelse af krukken- Produktet er vandtæt.- Kun til indendørs brug.- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Clay Krukke - Krukker Sand - 202017sa

  Dbkd Clay Krukke - Krukker Sand - 202017sa
  Krukken fra DBKD har et rustikt, skandinavisk design med en håndlavet følelse og fire ben. Den har en afrundet, enkel form for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Designet af Karin Dahlin Gunterberg. Om krukken fra DBKD- Clay er påskønnet for den enkle form og den rustikke, håndlavede følelse.- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Kombinér krukken med en matchende Clay tallerken fra DBKD.- Findes også som adventslysestage.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Form Vase Large - Vaser Keramik Mole Dot - 202051md

  Dbkd Form Vase Large - Vaser Keramik Mole Dot - 202051md
  Vasen fra DBKD er fremstillet af keramik med et blødt, stilrent design. Perfekt til snitblomster og grene. Vasen har en afrundet form med diskrete detaljer. Den har et vandtæt materiale. Designet af Halina Fritsch. Om vasen fra DBKD- Form er værdsat for det stilrene design.- Diameter: 25 cm.- Vasen kommer i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Produktet er vandtæt.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Post Lysestage - Lysestager Keramik Cast Iron - 202060ci

  Dbkd Post Lysestage - Lysestager Keramik Cast Iron - 202060ci
  Lysestagen fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design. Perfekt til ethvert hjem. Lysestagen passer godt i stuen. Om lysestagen fra DBKD- Diameter: 8 cm.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det tunge look.- Denne lysestage er en del af DBKD-kollektionen.- Kombinér lysestagen med en matchende Post vase fra DBKD.- Lysestagen kommer i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Post Krukke Large - Krukker Keramik Mole Dot - 202063md

  Dbkd Post Krukke Large - Krukker Keramik Mole Dot - 202063md
  Krukken fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design som passer godt som dekorativ detalje, men også med din yndlingsplante. Krukken har et dekorativt design. Perfekt til ethvert rum og perfekt til ethvert hjem. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Krukken kommer i forskellige farver.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det rustikke look.- Kombinér krukken med en matchende, lille Post krukke fra DBKD.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Airy Krukke Small - Krukker Glas Klar - 20210706

  Dbkd Airy Krukke Small - Krukker Glas Klar - 20210706
  Krukken fra DBKD har et moderne design i glas med en aflang form og en struktureret overflade perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Moderne design.- Aflang udsmykning.- Struktureret overflade.- Fremstillet af glas.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Airy Krukke Large - Krukker Glas Klar - 20210708

  Dbkd Airy Krukke Large - Krukker Glas Klar - 20210708
  Krukken fra DBKD har et moderne design i glas med en aflang form og en struktureret overflade perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Moderne design.- Aflang udsmykning.- Struktureret overflade.- Fremstillet af glas.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Airy Vase Small - Vaser Glas Klar - 20210701

  Dbkd Airy Vase Small - Vaser Glas Klar - 20210701
  Vasen fra DBKD har et moderne design i glas med en bred bund, en smal halsudskæring på toppen og en struktureret overflade perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra DBKD- Moderne design.- Bred bund.- Smal halsudskæring.- Struktureret overflade.- Fremstillet af glas.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Kruset Krukke Apricot Xl - Krukker Apricot Orange - 20210803a

  Dbkd Kruset Krukke Apricot Xl - Krukker Apricot Orange - 20210803a
  Krukken fra DBKD har et smukt, aprikos-design i keramik med en aflang form og en unik kant på toppen perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Smukt design.- Fremstillet af keramik.- Aflang form.- Unik kant.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vase Large - Vaser Sort - 202103bl

  Dbkd Miniature Vase Large - Vaser Sort - 202103bl
  Vasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vase Small - Vaser Brun - 202101br

  Dbkd Miniature Vase Small - Vaser Brun - 202101br
  Vasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Small - Krukker Keramik Brun - PURE15br

  Dbkd Pure Krukke Small - Krukker Keramik Brun - PURE15br
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Sort - 1022

  Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Sort - 1022
  Krukkerne fra DBKD har et stilrent design i blik i forskellige størrelser med smuk, holdbar glasering perfekt til udendørs brug og dekorative striber på ydersiden. Vælg mellem forskellige farver. Om krukkerne fra DBKD- Fremstillet af blik.- Holdbar glasering perfekt til udendørs brug.- Dræningshul i bunden.- Produktet kan modstå det udendørs miljø.- Krukkerne findes i forskellige farver.- Lille krukke: H30 cm x Ø25 cm.- Medium krukke: H40 cm x Ø30 cm.- Stor krukke: H50 cm x Ø40 cm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Brun - 1024

  Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Brun - 1024
  Krukkerne fra DBKD har et stilrent design i blik i forskellige størrelser med smuk, holdbar glasering perfekt til udendørs brug og dekorative striber på ydersiden. Vælg mellem forskellige farver. Om krukkerne fra DBKD- Fremstillet af blik.- Holdbar glasering perfekt til udendørs brug.- Dræningshul i bunden.- Produktet kan modstå det udendørs miljø.- Krukkerne findes i forskellige farver.- Lille krukke: H30 cm x Ø25 cm.- Medium krukke: H40 cm x Ø30 cm.- Stor krukke: H50 cm x Ø40 cm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Støbejern 40 Cm / Xl - Krukker Keramik Cast Iron - 201620ci

  Dbkd Solid Krukke Støbejern 40 Cm / Xl - Krukker Keramik Cast Iron - 201620ci
  Krukken fra DBKD har et minimalistisk design i keramik med enkle former og en mørk farve der passer til enhver stil. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Tidløst design.- Enkel form.- Krukken findes i forskellige farver.- Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Stripe Krukke 22 Cm / Large - Krukker Keramik Shiny White - 20210902sw

  Dbkd Stripe Krukke 22 Cm / Large - Krukker Keramik Shiny White - 20210902sw
  Krukken fra DBKD har et klassisk design i keramik med en stribet overflade og en yndefuld form for et sofistikeret og elegant touch. Den er cylindrisk og har en hvid farve perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Dekorativ overflade med striber for at tilføje en ekstra dimension til designet.- Stilren, hvid farve.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes også som potteskjuler med en jordagtig farve.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Fill Me Up Lysestage 12x15 Cm Small - Fyrfadsstager Keramik Shiny White - 202071w

  Dbkd Fill Me Up Lysestage 12x15 Cm Small - Fyrfadsstager Keramik Shiny White - 202071w
  Lysestagen fra DBKD har et asymmetrisk design i keramik med en blød, afrundet form og to lysestager perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra DBKD- Asymmetrisk design.- Fremstillet af keramik.- To lysestager.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Bredde: 120 mm.- Længde: 150 mm.- Højde: 50 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Krukke Lille H15 Cm - Krukker Keramik Shiny Mole - 20220102sm

  Dbkd Cube Krukke Lille H15 Cm - Krukker Keramik Shiny Mole - 20220102sm
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik der passer til enhver stil perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 150 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Curl Tallerken Lille Ø12 Cm Abrikos - Asietter Keramik Aprikos - 20220202a

  Dbkd Curl Tallerken Lille Ø12 Cm Abrikos - Asietter Keramik Aprikos - 20220202a
  Skålen fra DBKD har et smukt design i keramik med en dekorativ svirvel perfekt til servering af forskellige snacks og til nydelig opbevaring. Vælg mellem forskellige farver. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra DBKD- Fra kollektionen Curl.- Fremstillet af keramik.- Diameter: 120 mm.- Højde: 30 mm.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som større skål.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Dbkd Grow Krukke Med Underkop Ø13 Cm - Krukker Keramik Shiny White - 20220301w

  Dbkd Grow Krukke Med Underkop Ø13 Cm - Krukker Keramik Shiny White - 20220301w
  Krukken fra DBKD har et stilrent design i keramik med en matchende underkop perfekt til planter og blomster. Den har en rund form. Den har et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Grow.- Fremstillet af keramik.- Rund form.- Højde: 130 mm.- Diameter: 130 mm.- Underkop: Ø14 cm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Keeper Structure Glasvase H17 Cm - Vaser Keramik Klar - FDG1030P

  Dbkd Keeper Structure Glasvase H17 Cm - Vaser Keramik Klar - FDG1030P
  Glasvasen fra DBKD har et klassisk design i glas med en smuk, struktureret overflade og en taktil følelse perfekt til planter og blomster. Om glasvasen fra DBKD- Fra kollektionen Keeper.- Fremstillet af glas.- Struktureret overflade.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Krus 35 Cl - Kaffekopper Keramik Dust - 202010d

  Dbkd Krus 35 Cl - Kaffekopper Keramik Dust - 202010d
  Kruset fra DBKD har et minimalistisk design i keramik med et enkelt øre perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Vælg mellem forskellige farver. Om kruset fra DBKD- Fra kollektionen Mug.- Fremstillet af keramik.- Kapacitet: 35 cl.- Diameter: 80 mm.- Højde: 75 mm.- Kruset findes i forskellige farver.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Dbkd Post Fyrfadsstage H10 Cm - Lysestager Keramik Mole Dot - 202064md

  Dbkd Post Fyrfadsstage H10 Cm - Lysestager Keramik Mole Dot - 202064md
  Fyrfadsstagen har et afpudset design med afrundede former perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om fyrfadsstagen fra - Fra kollektionen Post.- Fremstillet af keramik.- Passer til et fyrfadslys.- Højde: 100 mm.- Diameter: 70 mm.- Fyrfadsstagen findes i forskellige farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Wave Fad Ø16 Cm Støbejern - Asietter Keramik Cast Iron - 20220502ci

  Dbkd Wave Fad Ø16 Cm Støbejern - Asietter Keramik Cast Iron - 20220502ci
  Fadet fra DBKD har et organisk design i keramik med en bølget kant for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekt til nydelig opbevaring. Det har en rund form. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra DBKD- Organisk design.- Fremstillet af keramik.- Bølget kant.- Fadet findes i forskellige farver.- Rund form.- Højde: 20 mm.- Diameter: 160 mm. Vedligeholdelse af fadet- Rengøres med en fugtig klud.- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Dbkd Wave Vase Small - Vaser Keramik Shiny Mole - 20220504sm

  Dbkd Wave Vase Small - Vaser Keramik Shiny Mole - 20220504sm
  Vasen fra DBKD har et organisk design i keramik med en rund fod med bølget kant som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Fra kollektionen Wave.- Organisk design.- Fremstillet af keramik.- Bølget kant.- Rund form.- Findes også som større vase.- Højde: 150 mm.- Diameter: 130 mm.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en fugtig klud.- Tåler maskinopvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Wave Vase 20 Cm - Vaser Keramik Shiny Mole - 20220503sm

  Dbkd Wave Vase 20 Cm - Vaser Keramik Shiny Mole - 20220503sm
  Vasen fra DBKD har et organisk design i keramik med en rund fod med en bølget kant. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Fra kollektionen Wave.- Organisk design.- Fremstillet af keramik.- Bølget kant.- Rund form.- Findes også som mindre vase.- Højde: 200 mm.- Diameter: 130 mm.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en fugtig klud.- Tåler maskinopvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Wave Fad Ø16 Cm - Asietter Keramik Shiny Mole - 20220502sm

  Dbkd Wave Fad Ø16 Cm - Asietter Keramik Shiny Mole - 20220502sm
  Fadet fra DBKD har et organisk design i keramik med en bølget kant for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekt til nydelig opbevaring. Det har en rund form. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra DBKD- Organisk design.- Fremstillet af keramik.- Bølget kant.- Fadet findes i forskellige farver.- Rund form.- Højde: 20 mm.- Diameter: 160 mm. Vedligeholdelse af fadet- Rengøres med en fugtig klud.- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Dbkd Swoon Krukke Ø15 Cm - Krukker Keramik Mole - 20220601m

  Dbkd Swoon Krukke Ø15 Cm - Krukker Keramik Mole - 20220601m
  Krukken fra DBKD har et moderne design i keramik med et taktilt, kurvet mønster til det moderne hjem perfekt til planter og blomster. Den har en rund form. Den har en smuk, jordagtig farve med mat finish. Designet af Studio In (Atta Ring & Maja Furenberg Ring). Inspireret af et tekstil. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Swoon.- Moderne design.- Fremstillet af keramik.- Taktilt mønster med bløde kurver.- Rund form.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Swoon Krukke Ø15 Cm - Krukker Keramik Shiny White - 20220601sw

  Dbkd Swoon Krukke Ø15 Cm - Krukker Keramik Shiny White - 20220601sw
  Krukken fra DBKD har et moderne design i keramik med et taktilt, kurvet mønster til det moderne hjem perfekt til planter og blomster. Den har en rund form. Den har en stilren, hvid farve med skinnende finish. Designet af Studio In (Atta Ring & Maja Furenberg Ring). Inspireret af et tekstil. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Swoon.- Moderne design.- Fremstillet af keramik.- Taktilt mønster med bløde kurver.- Rund form.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Swedish Pig Ornament 240 Mm - Skulpturer Keramik Maroon - 20191002m

  Dbkd Swedish Pig Ornament 240 Mm - Skulpturer Keramik Maroon - 20191002m
  Den dekorative Swedish Pig fra DBKD er deres første klassiker som nu gør et comeback. Lad grisen blive en sød lille detalje som giver rummet karakter eller giv den væk som en sød lille gave til en som er vild med søde grise. Grisen er lavet af keramik og kommer i forskellige størrelser og farver.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mud Krukke Xl 27 Cm - Krukker Keramik Sort - 20190401b

  Dbkd Mud Krukke Xl 27 Cm - Krukker Keramik Sort - 20190401b
  Krukken fra DBKD har en unik stil i keramik med fremtrædende udseende og en stor størrelse perfekt til større planter. Fremstillet i Sri Lanka. Om krukken fra DBKD- Mud er værdsat for den store størrelse- Mud er også værdsat for det unikke design.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Sri Lanka.- Fra kollektionen Mud.- Højde: 265 mm.- Diameter: 270 mm. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Bunch Vase 30 Cm Brown - Vaser Glas Brun - 20220802b

  Dbkd Bunch Vase 30 Cm Brown - Vaser Glas Brun - 20220802b
  DBKD fra BUNCH Vase 30 cm, brown. Vaser Brun Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Post Tealight Holder H10 Cm White - Lysestager Keramik Hvid - 202064w

  Dbkd Post Tealight Holder H10 Cm White - Lysestager Keramik Hvid - 202064w
  Fyrfadsstagen har et afpudset design med afrundede former perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om fyrfadsstagen fra - Fra kollektionen Post.- Fremstillet af keramik.- Passer til et fyrfadslys.- Højde: 100 mm.- Diameter: 70 mm.- Fyrfadsstagen findes i forskellige farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Edge Vase - Vaser Keramik Creme - 20222001cd

  Dbkd Edge Vase - Vaser Keramik Creme - 20222001cd
  Vasen fra DBKD har et minimalistisk design med en kant perfekt til snitblomster og grene. En perfekt detalje til ethvert rum i dit hjem. Om vasen fra DBKD- Fremstillet af keramik.- Vasen findes i 2 forskellige farver.- Højde: 300 mm.- Diameter: 200 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • DBKD Airy vase, small

  DBKD Airy vase, small
  Vase i serien Airy fra DBKD. Vasen har et stilfuldt design med en smuk uregelmæssig overflade, som passer ind i de fleste rum. Fremragende som dekoration og til mindre blomsterarrangementer. Airy-vasen fås i to forskellige størrelser: small eller large.
 • DBKD Cloudy krukke, medium, dust

  DBKD Cloudy krukke, medium, dust
  Gråbrun krukke i serien Cloudy fra svenske DBKD. Krukken har nuancen dust, og er en af flere stilfulde keramiske krukker designet af Hanna Wessman. Hendes vision for serien er en krukke, der skaber en hyggelig atmosfære uden at overtage rummet. Den kan br
 • DBKD Figure krukke small, mole

  DBKD Figure krukke small, mole
  Elegant krukke på fod af modellen Figure, i størrelse small fra svenske DBKD. Perfekt til potteplanter, som vase eller som planteskål. Krukken er 15 centimeter høj og har en diameter på 15 centimeter. Fås i to farver: hvid eller mole. Fås også i en større
 • DBKD Grow krukke med underkop, sand

  DBKD Grow krukke med underkop, sand
  Krukken Grow er perfekt til dig, der kan lide at plante stiklinger, eller som bare sætter pris på et stilfuldt design. Krukken har praktiske drænhuller i bunden og leveres med en matchende underkop. Fås i flere farver. Fremstillet af keramik.
 • DBKD Keeper Structure glasvase, small

  DBKD Keeper Structure glasvase, small
  Keeper Structure er en vase i tekstureret glas fra svenske DBKD. Vasen har et stilfuldt design med en smal bund og en bredere top. Den er ideel til alle typer blomster, som eksempelvis hyacinter, tulipaner og amaryllis. Kan tåle opvaskemaskine. Størrels
 • DBKD Mist krukke, large, hvid

  DBKD Mist krukke, large, hvid
  Hvid krukke af modellen Mist fra svenske DBKD. Krukken er lavet af keramik med en mat overflade og har en legende grafisk form med en organisk fornemmelse, som er designet af SaÅ¡a Antić. Fin som potte til planter, men også velegnet som vase eller som p
 • DBKD Oblong krukke/vase, small, støbejern

  DBKD Oblong krukke/vase, small, støbejern
  Skulpturel vase med sort støbejernslook fra svenske DBKD. Vasen er en del af Oblong-serien og er designet af Halina Fritsch. Som de fleste andre produkter fra DBKD er vasen multifunktionel og kan også bruges som krukke. Kan med fordel matches med lysholde
 • DBKD Rope vase, large, dust

  DBKD Rope vase, large, dust
  Vasen Rope i farven Dust fra svenske DBKD har et særpræget design, der er både stilfuldt og funktionelt. Brug den som vase, som vandkande eller som pynt på bordet eller i bogreolen. Vasen fås i flere farver og størrelser, som du med fordel kan kombinere m
 • DBKD Stripe vase, sandy mole

  DBKD Stripe vase, sandy mole
  eramikvase i Stripe-serien, designet af Halina Fritsch for svenske DBKD. Vasen har et cylinderformet design med en bred fod, inspireret af søjlerne i det antikke Grækenland. Den elegante form sammen med de smalle lodrette linjer gør vasen til et ægte blik
 • DBKD Bunch Small vase, 7x20 cm, klar

  DBKD Bunch Small vase, 7x20 cm, klar
  Vase af modellen Bunch Small fra DBKD. Vasen har et elegant skulpturelt design, og du kan vælge mellem (eller kombinere) to forskellige farver, enten brunt glas eller klart glas. Den er smuk som pynt i sig selv eller til at fylde med afskårne blomster ell
 • Dbkd Out Krukke 3-pak - Krukker Metal Brun - 1021

  Dbkd Out Krukke 3-pak - Krukker Metal Brun - 1021
  Krukke fra DBKD i metal med et stilrent design til indendørs og udendørs brug. Designet af Karin Dahlin Gunterberg. Fremstillet i Indien. Om krukken fra DBKD- Fremstillet af metal.- Fremstillet i Indien.- Designet af Karin Dahlin Gunterberg.- Til indendørs og udendørs brug.- Sælges i 3-pak.- Størrelse: Small (ØxH): 25 x 30 cm.- Størrelse: Medium ØxH): 30 x 40 cm.- Størrelse: Large (ØxH): 40 x 50 cm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Twine Lysestage Ø14 Cm Muldvarpefarvet - Lysestager Lertøj Mole - 20230601M

  Dbkd Twine Lysestage Ø14 Cm Muldvarpefarvet - Lysestager Lertøj Mole - 20230601M
  Lysestage fra DBKD i lertøj med en stilren, tidløs fremtoning. Passer til fyrfadslys, lange stearinlys. Om lysestagen fra DBKD- Findes i forskellige farver.- Passer til fyrfadslys, lange stearinlys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Walnut Krukke Med Låg - Serveringsskåle Keramik Shiny Mole - 20230801SM

  Dbkd Walnut Krukke Med Låg - Serveringsskåle Keramik Shiny Mole - 20230801SM
  Krukke fra DBKD med en dekorativ form i keramik perfekt til nydelig opbevaring. Kombinér krukken med et andre produkt fra DBKD. Om krukken fra DBKD- Fremstillet af keramik.- Variation i udseende kan forekomme.- Højde: 120 mm.- Bredde: 140 mm.- Længde: 120 mm.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Dbkd Swirl Lysestage Slide - Fyrfadsstager Lertøj Nude - 20231001N

  Dbkd Swirl Lysestage Slide - Fyrfadsstager Lertøj Nude - 20231001N
  Lysestage fra DBKD i lertøj med en organisk form perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Om lysestagen fra DBKD- Findes i forskellige udformninger.- Bredde: 75 mm.- Højde: 110 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Twine Krukke Stor Muldvarpefarvet - Krukker Lertøj Mole - 20230603M

  Dbkd Twine Krukke Stor Muldvarpefarvet - Krukker Lertøj Mole - 20230603M
  Krukke fra DBKD i lertøj med et stilrent, tidløst design med en snoet kant. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Twine Krukke Lille Muldvarpefarvet - Krukker Lertøj Mole - 20230602M

  Dbkd Twine Krukke Lille Muldvarpefarvet - Krukker Lertøj Mole - 20230602M
  Krukke fra DBKD i lertøj med et stilrent, tidløst design med en snoet kant. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Bright Krukke - Krukker Lertøj Hvid - 20221001W

  Dbkd Bright Krukke - Krukker Lertøj Hvid - 20221001W
  Krukke fra DBKD med et interessant design perfekt til planter og blomster. Om krukken fra DBKD- Findes i forskellige farver.- Fremstillet af lertøj.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pebble Vase Stor - Vaser Glas Brun - 20230301BR

  Dbkd Pebble Vase Stor - Vaser Glas Brun - 20230301BR
  Vase fra DBKD i klart glas. Den har et afrundet design til alle hjem og stilarter perfekt til små buketter eller kviste. Om vasen fra DBKD- Pebble er påskønnet for den håndlavede følelse og det enkle design.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som vægmonteret vase.- Vasen passer godt i stuen. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pebble Vase Brun Lille - Vaser Glas Klar - 20230302BR

  Dbkd Pebble Vase Brun Lille - Vaser Glas Klar - 20230302BR
  Vase fra DBKD i klart glas. Den har et afrundet design til alle hjem og stilarter perfekt til små buketter eller kviste. Om vasen fra DBKD- Pebble er påskønnet for den håndlavede følelse og det enkle design.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som vægmonteret vase.- Vasen passer godt i stuen. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Vanilje - 20150802V

  Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Vanilje - 20150802V
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Vanilje - 20150803V

  Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Vanilje - 20150803V
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Vanilje - 20150801V

  Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Vanilje - 20150801V
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Stor - Krukker Keramik Vanilje - 20150804V

  Dbkd Cloudy Krukke Stor - Krukker Keramik Vanilje - 20150804V
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150802DG

  Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150802DG
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150803DG

  Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150803DG
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Small - Krukker Keramik Hvid - Pure15v

  Dbkd Pure Krukke Small - Krukker Keramik Hvid - Pure15v
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Medium - Krukker Keramik Hvid - Pure20v

  Dbkd Pure Krukke Medium - Krukker Keramik Hvid - Pure20v
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - Pure26v

  Dbkd Pure Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - Pure26v
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Small - Krukker Keramik Hvid - 20160003v

  Dbkd Solid Krukke Small - Krukker Keramik Hvid - 20160003v
  Solid krukke i moderne og stilrent design fra DBKD. Krukken kommer i forskellige størrelser og farver. På de glaserede krukker kan der forekomme nuance forskelle og variantioner i mønster.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Medium - Krukker Keramik Hvid - 20160002v

  Dbkd Solid Krukke Medium - Krukker Keramik Hvid - 20160002v
  Solid krukke i moderne og stilrent design fra DBKD. Krukken kommer i forskellige størrelser og farver. På de glaserede krukker kan der forekomme nuance forskelle og variantioner i mønster.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - 20160001v

  Dbkd Solid Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - 20160001v
  Solid krukke i moderne og stilrent design fra DBKD. Krukken kommer i forskellige størrelser og farver. På de glaserede krukker kan der forekomme nuance forskelle og variantioner i mønster.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Large Multi - Krukker Keramik Brun - 20160001multi

  Dbkd Solid Krukke Large Multi - Krukker Keramik Brun - 20160001multi
  Solid krukke i moderne og stilrent design fra DBKD. Krukken kommer i forskellige størrelser og farver. På de glaserede krukker kan der forekomme nuance forskelle og variantioner i mønster.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150801DG

  Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150801DG
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Greige - 20150802GB

  Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Greige - 20150802GB
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Greige - 20150803GB

  Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Greige - 20150803GB
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Stor - Krukker Keramik Greige - 20150804GB

  Dbkd Cloudy Krukke Stor - Krukker Keramik Greige - 20150804GB
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Mini - Krukker Keramik Hvid - PURE10v

  Dbkd Pure Krukke Mini - Krukker Keramik Hvid - PURE10v
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Stor - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150804DG

  Dbkd Cloudy Krukke Stor - Krukker Keramik Mørkegrå - 20150804DG
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Mini Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150801W

  Dbkd Cloudy Krukke Mini Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150801W
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Lille Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150802W

  Dbkd Cloudy Krukke Lille Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150802W
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Medium Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150803W

  Dbkd Cloudy Krukke Medium Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150803W
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Stor Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150804W

  Dbkd Cloudy Krukke Stor Mathvid - Krukker Keramik Mat Hvid - 20150804W
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Nib Vase Medium - Vaser Hvid - 20171202w

  Dbkd Nib Vase Medium - Vaser Hvid - 20171202w
  DBKD fra Nib Vase Medium, Hvid. Vaser Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Nib Vase Large - Vaser Hvid - 20171201w

  Dbkd Nib Vase Large - Vaser Hvid - 20171201w
  DBKD fra Nib Vase Large, Hvid. Vaser Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mud Krukke Large - Krukker Keramik Sort - 20180403b

  Dbkd Mud Krukke Large - Krukker Keramik Sort - 20180403b
  Mudderpotte af designeren Halina Fritsch for DBKD er elsket for sine bløde former og moderne design. Potten fås i flere størrelser og farver, som er gode til at kombinere. Kolorændringer kan forekomme, og farven på potten kan afvige fra billedet. Dette gør hver pot unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mud Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - 20180403w

  Dbkd Mud Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - 20180403w
  Mudderpotte af designeren Halina Fritsch for DBKD er elsket for sine bløde former og moderne design. Potten fås i flere størrelser og farver, som er gode til at kombinere. Kolorændringer kan forekomme, og farven på potten kan afvige fra billedet. Dette gør hver pot unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Oblong Krukke/vase Large Cast Iron - Krukker Sort - 20180202b

  Dbkd Oblong Krukke/vase Large Cast Iron - Krukker Sort - 20180202b
  DBKD fra Oblong Krukke/Vase Large, Cast Iron. Krukker Sort . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Oblong Krukke/vase Small Mole - Krukker Grå - 20180201m

  Dbkd Oblong Krukke/vase Small Mole - Krukker Grå - 20180201m
  DBKD fra Oblong Krukke/Vase Small, Mole. Krukker Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Mini Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE10m

  Dbkd Pure Krukke Mini Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE10m
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Medium Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE20m

  Dbkd Pure Krukke Medium Muldvarpebrun - Krukker Keramik Grå - PURE20m
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Plus Flowerpot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20180901w

  Dbkd Plus Flowerpot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20180901w
  Plus er en stilfuld keramisk pot til dine planter og blomster. Blus er en af ​​mange populære samlinger af blomsterpotter fra DBKD. Bland og match som du foretrækker.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Plus Flowerpot Small White - Krukker Keramik Hvid - 20180902w

  Dbkd Plus Flowerpot Small White - Krukker Keramik Hvid - 20180902w
  Plus er en stilfuld keramisk pot til dine planter og blomster. Blus er en af ​​mange populære samlinger af blomsterpotter fra DBKD. Bland og match som du foretrækker.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Plus Flowerpot Large - Krukker Keramik Dust - 20180901d

  Dbkd Plus Flowerpot Large - Krukker Keramik Dust - 20180901d
  Plus er en stilfuld keramisk pot til dine planter og blomster. Blus er en af ​​mange populære samlinger af blomsterpotter fra DBKD. Bland og match som du foretrækker.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Paper Vase/pot Small Black - Krukker Papmaché Sort - MZN836B

  Dbkd Paper Vase/pot Small Black - Krukker Papmaché Sort - MZN836B
  Papirpotte eller vase fra DBKD har et unikt design. Papir er lavet af Papier Mâché, på en måde, der gør potten vandtæt. Det lette papir og den uregelmæssige form skaber en smuk kontrast til dine blomster og grønne planter. Papir er også fantastisk til opbevaring.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Paper Vase/pot Large Black - Krukker Papmaché Sort - MZN837B

  Dbkd Paper Vase/pot Large Black - Krukker Papmaché Sort - MZN837B
  Papirpotte eller vase fra DBKD har et unikt design. Papir er lavet af Papier Mâché, på en måde, der gør potten vandtæt. Det lette papir og den uregelmæssige form skaber en smuk kontrast til dine blomster og grønne planter. Papir er også fantastisk til opbevaring.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Soft Pot Medium White - Krukker Keramik Hvid - 20190302w

  Dbkd Soft Pot Medium White - Krukker Keramik Hvid - 20190302w
  Blød er en hvid krukke i keramik med bløde afrundede former fra DBKD.Available i flere størrelser. Gå godt sammen med andre potter og vaser fra DBKD.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Soft Pot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20190303w

  Dbkd Soft Pot Large White - Krukker Keramik Hvid - 20190303w
  Blød er en hvid krukke i keramik med bløde afrundede former fra DBKD.Available i flere størrelser. Gå godt sammen med andre potter og vaser fra DBKD.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Bulb Candlestick Small - Lysestager Keramik Stone - 20190703s

  Dbkd Bulb Candlestick Small - Lysestager Keramik Stone - 20190703s
  Bulb Lysestage fra DBKD minder os om naturens skønhed. I pærens samling kan du også finde en matchende lysestys og en vase.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Dusty Pink - 20150801DP

  Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Dusty Pink - 20150801DP
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Dusty Pink - 20150802DP

  Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Dusty Pink - 20150802DP
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Dusty Pink - 20150803DP

  Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Dusty Pink - 20150803DP
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Astillbe Floor Flower Pot - Krukker Keramik Multi - 20190601m

  Dbkd Astillbe Floor Flower Pot - Krukker Keramik Multi - 20190601m
  Astillbe fra DBKD er en stilfuld blomsterkrukke og vase tilgængelig i flere størrelser. Arranger dine planter og blomster I Disse smukke keramiske potter og vaser. Kolorændringer kan forekomme, og potten af ​​potten kan variere fra billedet. Dette gør hver pot unik.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot Small White - Krukker Keramik Hvid - 2019001w

  Dbkd Mist Flower Pot Small White - Krukker Keramik Hvid - 2019001w
  Mist krukke small fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot Small White Dot - Krukker Keramik Grå - 2019001wd

  Dbkd Mist Flower Pot Small White Dot - Krukker Keramik Grå - 2019001wd
  Mist krukke small fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot Large Pistachio - Krukker Keramik Pistage - 2019003p

  Dbkd Mist Flower Pot Large Pistachio - Krukker Keramik Pistage - 2019003p
  Mist krukke large fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Flower Stick Plantestøtte - Krukker Jern Sort - MZN848b

  Dbkd Flower Stick Plantestøtte - Krukker Jern Sort - MZN848b
  Plantestøtten fra DBKD har en enkel stil i jern perfekt for god støtte. Om plantestøtten fra DBKD- Egnet til planter.- Findes også som bue.- Højde: 450 mm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot Small - Krukker Keramik Dust - 2019001d

  Dbkd Mist Flower Pot Small - Krukker Keramik Dust - 2019001d
  Mist krukke small fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Flower Pot L - Krukker Keramik Dust - 2019003d

  Dbkd Mist Flower Pot L - Krukker Keramik Dust - 2019003d
  Mist krukke large fra DBKD designet af Saša Antić. Krukken har et legende og enkel design med et klassisk look, inspireret af designer, Signe Person-Melin's runde og rene æstetik. Mist findes i flere skønne farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Rope Vase Sandy Medium - Vaser Keramik Mole - 20191211m

  Dbkd Rope Vase Sandy Medium - Vaser Keramik Mole - 20191211m
  Rope fra svenske DBKD er et kunstværk lige så vel som en smuk vase. Vasen er af keramik og findes i tre forskellige størrelser og to forskellige farver.Vasen er 100% vandtæt og kan også anvendes som vandkande. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Rope Vase White Large - Vaser Keramik Hvid - 20191212w

  Dbkd Rope Vase White Large - Vaser Keramik Hvid - 20191212w
  Rope fra svenske DBKD er et kunstværk lige så vel som en smuk vase. Vasen er af keramik og findes i tre forskellige størrelser og to forskellige farver.Vasen er 100% vandtæt og kan også anvendes som vandkande. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Long Vase S - Vaser Keramik Mole - 202001m

  Dbkd Long Vase S - Vaser Keramik Mole - 202001m
  Dekorativ vase fra DBKD med et unikt udseende. Vasen findes i tre forskellige udgaver og er smuk alene eller sammen i gruppe.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Long Vase M - Vaser Keramik Mole - 202002m

  Dbkd Long Vase M - Vaser Keramik Mole - 202002m
  Dekorativ vase fra DBKD med et unikt udseende. Vasen findes i tre forskellige udgaver og er smuk alene eller sammen i gruppe.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Long Vase L - Vaser Keramik Mole - 202003m

  Dbkd Long Vase L - Vaser Keramik Mole - 202003m
  Dekorativ vase fra DBKD med et unikt udseende. Vasen findes i tre forskellige udgaver og er smuk alene eller sammen i gruppe.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Long Vase S - Vaser Keramik Sort - 202001b

  Dbkd Long Vase S - Vaser Keramik Sort - 202001b
  Dekorativ vase fra DBKD med et unikt udseende. Vasen findes i tre forskellige udgaver og er smuk alene eller sammen i gruppe. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Long Vase M - Vaser Keramik Sort - 202002b

  Dbkd Long Vase M - Vaser Keramik Sort - 202002b
  Dekorativ vase fra DBKD med et unikt udseende. Vasen findes i tre forskellige udgaver og er smuk alene eller sammen i gruppe. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Long Vase L - Vaser Keramik Sort - 202003b

  Dbkd Long Vase L - Vaser Keramik Sort - 202003b
  Dekorativ vase fra DBKD med et unikt udseende. Vasen findes i tre forskellige udgaver og er smuk alene eller sammen i gruppe. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Rope Vase L - Vaser Keramik Ochre - 20191212o

  Dbkd Rope Vase L - Vaser Keramik Ochre - 20191212o
  Rope fra svenske DBKD er et kunstværk lige så vel som en smuk vase. Vasen er af keramik og findes i tre forskellige størrelser og to forskellige farver.Vasen er 100% vandtæt og kan også anvendes som vandkande. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Clay Tallerken - Vaser Sand - 202018sa

  Dbkd Clay Tallerken - Vaser Sand - 202018sa
  Tallerkenen fra DBKD har et rustikt, skandinavisk design med en håndlavet følelse og fire ben. Tallerkenen har en afrundet, enkel form for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Designet af Karin Dahlin Gunterberg. Om tallerkenen fra DBKD- Tallerkenen passer godt i stuen.- Clay er påskønnet for den enkle form og den rustikke, håndlavede følelse.- Denne tallerken er en del af DBKD-kollektion.- Kombinér tallerkenen med en Clay krukke fra DBKD.- Produktet er vandtæt Vedligeholdelse af tallerkenen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Form Vase Small - Vaser Keramik Mole Dot - 202050md

  Dbkd Form Vase Small - Vaser Keramik Mole Dot - 202050md
  Vasen fra DBKD er perfekt til små buketter eller kviste og fremstillet af keramik med et blødt, stilrent design. Vasen har et vandtæt materiale. Den har en afrundet form med diskrete detaljer. Designet af Halina Fritsch. Om vasen fra DBKD- Form er værdsat for de stilrene designs- Diameter: 18 cm.- Vasen kommer i forskellige farver.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Produktet er vandtæt.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pebble Vase Small - Vaser Glas Klar - FCS2018

  Dbkd Pebble Vase Small - Vaser Glas Klar - FCS2018
  Vase fra DBKD i klart glas. Den har et afrundet design til alle hjem og stilarter perfekt til små buketter eller kviste. Om vasen fra DBKD- Pebble er påskønnet for den håndlavede følelse og det enkle design.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som vægmonteret vase.- Vasen passer godt i stuen. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pebble Vase Large - Vaser Glas Klar - FCS2825

  Dbkd Pebble Vase Large - Vaser Glas Klar - FCS2825
  Vase fra DBKD i klart glas. Den har et afrundet design til alle hjem og stilarter perfekt til små buketter eller kviste. Om vasen fra DBKD- Pebble er påskønnet for den håndlavede følelse og det enkle design.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som vægmonteret vase.- Vasen passer godt i stuen. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pebble Vægmonteret Vase Gennemsigtig Small - Vaser Glas Klar - FDG1510

  Dbkd Pebble Vægmonteret Vase Gennemsigtig Small - Vaser Glas Klar - FDG1510
  Den vægmonterede vase fra DBKD er fremstillet af klart glas. Den vægmonterede vase har et afrundet design til alle hjem og stilarter perfekt til små buketter eller kviste. Om den vægmonterede vase fra DBKD- Den vægmonterede vase passer godt i stuen.- Den vægmonterede vase kommer i forskellige størrelser.- Pebble er påskønnet for den håndlavede følelse og det enkle design.- Findes også som en almindelig vase. Vedligeholdelse af den vægmonterede vase- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pebble Vægmonteret Vase Gennemsigtig Large - Vaser Glas Klar - FDG18125

  Dbkd Pebble Vægmonteret Vase Gennemsigtig Large - Vaser Glas Klar - FDG18125
  Den vægmonterede vase fra DBKD er fremstillet af klart glas. Den vægmonterede vase har et afrundet design til alle hjem og stilarter perfekt til små buketter eller kviste. Om den vægmonterede vase fra DBKD- Den vægmonterede vase passer godt i stuen.- Den vægmonterede vase kommer i forskellige størrelser.- Pebble er påskønnet for den håndlavede følelse og det enkle design.- Findes også som en almindelig vase. Vedligeholdelse af den vægmonterede vase- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Post Krukke Small - Krukker Keramik Cast Iron - 202062ci

  Dbkd Post Krukke Small - Krukker Keramik Cast Iron - 202062ci
  Krukken fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design som passer godt som dekorativ detalje, men også med din yndlingsplante. Krukken har et dekorativt design. Perfekt til ethvert rum og perfekt til ethvert hjem. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Krukken kommer i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Kombinér krukken med en matchende, stor Post krukke fra DBKD.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det rustikke look.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Post Vase - Vaser Keramik Cast Iron - 202061ci

  Dbkd Post Vase - Vaser Keramik Cast Iron - 202061ci
  Vasen fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design. Perfekt til ethvert hjem. Vasen har et dekorativt design til enhver anledning. Perfekt til små buketter eller kviste. Om vasen fra DBKD- Vasen kommer i forskellige farver.- Denne vase er en del af DBKD-kollektionen.- Kombinér vasen med en matchende Post lysestage fra DBKD.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det minimalistiske look.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Post Krukke Small - Krukker Keramik Mole Dot - 202062md

  Dbkd Post Krukke Small - Krukker Keramik Mole Dot - 202062md
  Krukken fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design som passer godt som dekorativ detalje, men også med din yndlingsplante. Krukken har et dekorativt design. Perfekt til ethvert rum og perfekt til ethvert hjem. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Krukken kommer i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Kombinér krukken med en matchende, stor Post krukke fra DBKD.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det rustikke look.- Produktet er vandtæt. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Post Lysestage - Lysestager Keramik Mole Dot - 202060md

  Dbkd Post Lysestage - Lysestager Keramik Mole Dot - 202060md
  Lysestagen fra DBKD er fremstillet af keramik med et skandinavisk design. Perfekt til ethvert hjem. Lysestagen passer godt i stuen. Om lysestagen fra DBKD- Diameter: 8 cm.- Post er påskønnet for den luksuriøse følelse og det tunge look.- Denne lysestage er en del af DBKD-kollektionen.- Kombinér lysestagen med en matchende Post vase fra DBKD.- Lysestagen kommer i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Airy Vase Large - Vaser Glas Klar - 20210702

  Dbkd Airy Vase Large - Vaser Glas Klar - 20210702
  Vasen fra DBKD har et moderne design i glas med en bred bund, en smal halsudskæring på toppen og en struktureret overflade perfekt til snitblomster og grene. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra DBKD- Moderne design.- Bred bund.- Smal halsudskæring.- Struktureret overflade.- Fremstillet af glas.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vase Small - Vaser Sort - 202101bl

  Dbkd Miniature Vase Small - Vaser Sort - 202101bl
  Vasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vase Medium - Vaser Sort - 202102bl

  Dbkd Miniature Vase Medium - Vaser Sort - 202102bl
  Vasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vase Medium - Vaser Brun - 202102br

  Dbkd Miniature Vase Medium - Vaser Brun - 202102br
  Vasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vase Large - Vaser Brun - 202103br

  Dbkd Miniature Vase Large - Vaser Brun - 202103br
  Vasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vægvase Medium - Vaser Sort - 202105bl

  Dbkd Miniature Vægvase Medium - Vaser Sort - 202105bl
  Vægvasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vægvasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vægvase Large - Vaser Sort - 202106bl

  Dbkd Miniature Vægvase Large - Vaser Sort - 202106bl
  Vægvasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vægvasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Miniature Vægvase Small - Vaser Brun - 202104br

  Dbkd Miniature Vægvase Small - Vaser Brun - 202104br
  Vægvasen fra DBKD har et sødt design med en uregelmæssig, rund form og en høj kvalitet perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Om vægvasen fra DBKD- Sødt design.- Uregelmæssig, rund form.- Høj kvalitet.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd More Ampel Small - Krukker Shiny Mole - 20210402m

  Dbkd More Ampel Small - Krukker Shiny Mole - 20210402m
  Amplen fra DBKD har et stilrent design i keramik med en aflang firkløverform perfekt til at hænge i et vindue. Vælg mellem forskellige størrelser. Om amplen fra DBKD- Stilrent design.- Aflang firkløverform.- Fremstillet af keramik.- Amplen passer godt i køkkenet.- Amplen passer godt i stuen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd More Ampel Large - Krukker Shiny Mole - 20210401m

  Dbkd More Ampel Large - Krukker Shiny Mole - 20210401m
  Amplen fra DBKD har et stilrent design i keramik med en aflang firkløverform perfekt til at hænge i et vindue. Vælg mellem forskellige størrelser. Om amplen fra DBKD- Stilrent design.- Aflang firkløverform.- Fremstillet af keramik.- Amplen passer godt i køkkenet.- Amplen passer godt i stuen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd More Ampel Large - Krukker Hvid - 20210401w

  Dbkd More Ampel Large - Krukker Hvid - 20210401w
  Amplen fra DBKD har et stilrent, hvidt design i keramik med en aflang firkløverform perfekt til at hænge i et vindue. Vælg mellem forskellige størrelser. Om amplen fra DBKD- Stilrent design.- Aflang firkløverform.- Fremstillet af keramik.- Amplen passer godt i køkkenet.- Amplen passer godt i stuen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Nib Vase - Vaser Mole - 202105m

  Dbkd Nib Vase - Vaser Mole - 202105m
  Vasen fra DBKD har et stilrent design med en aflang form og en hældetud perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Stilrent design.- Aflang form.- Hældetud.- Højde: 210 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Mini - Krukker Keramik Brun - PURE10br

  Dbkd Pure Krukke Mini - Krukker Keramik Brun - PURE10br
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie. Plant urter, planter eller blomster i puljen og skabe en hjemlig atmosfære.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Pure Krukke Large - Krukker Keramik Brun - PURE26br

  Dbkd Pure Krukke Large - Krukker Keramik Brun - PURE26br
  Ren pot kommer fra mærket DBKD og med sin rolige farve smelter potten ind i hjemmet. Decorator, Stylist og Blower Creator Sarah Widman har udviklet form af den rene serie.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Astillbe Krukke 18 Cm / Medium - Krukker Keramik Dust - 201508d

  Dbkd Astillbe Krukke 18 Cm / Medium - Krukker Keramik Dust - 201508d
  Krukken fra DBKD har et enkelt design i keramik med en cylindrisk form i forskellige størrelser og en høj kant perfekt til planter og blomster. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Dust - 20150801d

  Dbkd Cloudy Krukke Mini - Krukker Keramik Dust - 20150801d
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Dust - 20150802d

  Dbkd Cloudy Krukke Lille - Krukker Keramik Dust - 20150802d
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Dust - 20150803d

  Dbkd Cloudy Krukke Medium - Krukker Keramik Dust - 20150803d
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cloudy Krukke Stor - Krukker Keramik Dust - 20150804d

  Dbkd Cloudy Krukke Stor - Krukker Keramik Dust - 20150804d
  Krukke fra DBKD med et tidløst formsprog med en boblet, velkendt tekstur. Perfekt til planter og blomster. Designeren er Hanna Wessman. Om krukken fra DBKD- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kun til indendørs brug.- Designeren er Hanna Wessman.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cut Vægkrukke Medium - Krukker Keramik Dust - 20180603d

  Dbkd Cut Vægkrukke Medium - Krukker Keramik Dust - 20180603d
  Stilren keramisk vægkrukke fra DBKD. En flot krukke til at udstille planter og blomster. Krukken kommer i flere udførelser.Fås i forskellige farver og størrelser.Hul til fastgørelse på bagsiden.Skruer medfølger ikke.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Figure Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - 20180506w

  Dbkd Figure Krukke Large - Krukker Keramik Hvid - 20180506w
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik med en sofistikeret fremtoning der aldrig går af mode. Den har en afrundet form med en lav fod og en stor størrelse perfekt til planter og blomster og som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Afrundet form.- Stor størrelse.- Krukken findes i forskellige farver.- Findes også som mindre størrelse.- Dybde: 300 mm.- Højde: 280 mm. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Potteskjuler Oval Small - Krukker Keramik Dust - 2019005d

  Dbkd Mist Potteskjuler Oval Small - Krukker Keramik Dust - 2019005d
  Potteskjuleren fra DBKD har et stilrent design i keramik med en blød, oval form og en bølget overflade perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om potteskjuleren fra DBKD- Denne potteskjuler er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Bløde former med en bølget overflade.- Potteskjuleren findes i forskellige farver.- Findes også som større størrelse.- Dybde: 145 mm.- Bredde: 350 mm.- Højde: 110 mm. Vedligeholdelse af potteskjuleren- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Mist Potteskjuler Oval Small - Krukker Keramik Hvid - 2019005w

  Dbkd Mist Potteskjuler Oval Small - Krukker Keramik Hvid - 2019005w
  Potteskjuleren fra DBKD har et stilrent design i keramik med en blød, oval form og en bølget overflade perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om potteskjuleren fra DBKD- Denne potteskjuler er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Bløde former med en bølget overflade.- Potteskjuleren findes i forskellige farver.- Findes også som større størrelse.- Dybde: 145 mm.- Bredde: 350 mm.- Højde: 110 mm. Vedligeholdelse af potteskjuleren- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Lysegrå - 1023

  Dbkd Out Stripe Krukke 3-pak - Krukker Plademetal Lysegrå - 1023
  Krukkerne fra DBKD har et stilrent design i blik i forskellige størrelser med smuk, holdbar glasering perfekt til udendørs brug og dekorative striber på ydersiden. Vælg mellem forskellige farver. Om krukkerne fra DBKD- Fremstillet af blik.- Holdbar glasering perfekt til udendørs brug.- Dræningshul i bunden.- Produktet kan modstå det udendørs miljø.- Krukkerne findes i forskellige farver.- Lille krukke: H30 cm x Ø25 cm.- Medium krukke: H40 cm x Ø30 cm.- Stor krukke: H50 cm x Ø40 cm.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Paper Vase/pot Xl Black - Krukker Papmaché Sort - MZN872B

  Dbkd Paper Vase/pot Xl Black - Krukker Papmaché Sort - MZN872B
  Papirpotte eller vase fra DBKD har et unikt design. Papir er lavet af Papier Mâché, på en måde, der gør potten vandtæt. Det lette papir og den uregelmæssige form skaber en smuk kontrast til dine blomster og grønne planter. Papir er også fantastisk til opbevaring.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Rope Vase Small - Vaser Keramik Dust - 20191210d

  Dbkd Rope Vase Small - Vaser Keramik Dust - 20191210d
  Vasen fra DBKD har bløde, afrundede former i keramik med et iøjnefaldende design i forskellige størrelser og en jordagtig farve. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om vasen fra DBKD- Denne vase er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik og jordagtig farve.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Rope Vase Medium - Vaser Keramik Dust - 20191211d

  Dbkd Rope Vase Medium - Vaser Keramik Dust - 20191211d
  Vasen fra DBKD har bløde, afrundede former i keramik med et iøjnefaldende design i forskellige størrelser og en jordagtig farve. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om vasen fra DBKD- Denne vase er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik og jordagtig farve.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Rope Vase Large - Vaser Keramik Dust - 20191212d

  Dbkd Rope Vase Large - Vaser Keramik Dust - 20191212d
  Vasen fra DBKD har bløde, afrundede former i keramik med et iøjnefaldende design i forskellige størrelser og en jordagtig farve. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om vasen fra DBKD- Denne vase er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik og jordagtig farve.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Xl - Krukker Keramik Hvid - 201620w

  Dbkd Solid Krukke Xl - Krukker Keramik Hvid - 201620w
  Solid krukke i moderne og stilrent design fra DBKD. Krukken kommer i forskellige størrelser og farver. På de glaserede krukker kan der forekomme nuance forskelle og variantioner i mønster.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Støbejern 10 Cm / Small - Krukker Keramik Cast Iron - 20160003ci

  Dbkd Solid Krukke Støbejern 10 Cm / Small - Krukker Keramik Cast Iron - 20160003ci
  Krukken fra DBKD har et minimalistisk design i keramik med enkle former og en mørk farve der passer til enhver stil. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Tidløst design.- Enkel form.- Krukken findes i forskellige farver.- Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Solid Krukke Støbejern 16 Cm / Medium - Krukker Keramik Cast Iron - 20160002ci

  Dbkd Solid Krukke Støbejern 16 Cm / Medium - Krukker Keramik Cast Iron - 20160002ci
  Krukken fra DBKD har et minimalistisk design i keramik med enkle former og en mørk farve der passer til enhver stil. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Tidløst design.- Enkel form.- Krukken findes i forskellige farver.- Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Stripe Krukke 18 Cm / Small - Krukker Keramik Shiny White - 20210901sw

  Dbkd Stripe Krukke 18 Cm / Small - Krukker Keramik Shiny White - 20210901sw
  Krukken fra DBKD har et klassisk design i keramik med en stribet overflade og en yndefuld form for et sofistikeret og elegant touch. Den er cylindrisk og har en hvid farve perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Dekorativ overflade med striber for at tilføje en ekstra dimension til designet.- Stilren, hvid farve.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes også som potteskjuler med en jordagtig farve.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Stripe Vase - Vaser Keramik Shiny White - 20210903sw

  Dbkd Stripe Vase - Vaser Keramik Shiny White - 20210903sw
  Vasen fra DBKD har et klassisk design i keramik med en stribet overflade og en yndefuld form for et sofistikeret og elegant touch. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Denne vase er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Dekorativ overflade med striber for at tilføje en ekstra dimension til designet.- Antikt look.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes også som matchende krukke.- Vasen findes i forskellige farver.- Dybde: 110 mm.- Højde: 180 mm. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Stripe Krukke 22 Cm / Large - Krukker Keramik Sandy Mole - 20210902sm

  Dbkd Stripe Krukke 22 Cm / Large - Krukker Keramik Sandy Mole - 20210902sm
  Krukken fra DBKD har et klassisk design i keramik med en stribet overflade og en yndefuld form for et sofistikeret og elegant touch. Den er cylindrisk og har en jordagtig farve perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om krukken fra DBKD- Denne krukke er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Dekorativ overflade med striber for at tilføje en ekstra dimension til designet.- Jordagtig farve.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes også som hvid potteskjuler.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Stripe Vase - Vaser Keramik Sandy Mole - 20210903sm

  Dbkd Stripe Vase - Vaser Keramik Sandy Mole - 20210903sm
  Vasen fra DBKD har et klassisk design i keramik med en stribet overflade og en yndefuld form for et sofistikeret og elegant touch. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Denne vase er en del af DBKD-kollektionen.- Fremstillet af keramik.- Dekorativ overflade med striber for at tilføje en ekstra dimension til designet.- Antikt look.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Findes også som matchende krukke.- Vasen findes i forskellige farver.- Dybde: 110 mm.- Højde: 180 mm. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Fill Me Up Lysestage 12x15 Cm Small Støbejern - Fyrfadsstager Keramik Cast Iron - 202071ci

  Dbkd Fill Me Up Lysestage 12x15 Cm Small Støbejern - Fyrfadsstager Keramik Cast Iron - 202071ci
  Lysestagen fra DBKD har et asymmetrisk design i keramik med en blød, afrundet form og to lysestager perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra DBKD- Asymmetrisk design.- Fremstillet af keramik.- To lysestager.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Bredde: 120 mm.- Længde: 150 mm.- Højde: 50 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Krukke Lille H15 Cm - Krukker Keramik Hvid - 20220102w

  Dbkd Cube Krukke Lille H15 Cm - Krukker Keramik Hvid - 20220102w
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik der passer til enhver stil perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 150 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Plant Krukke H10 Cm - Krukker Keramik Hvid - 20220103w

  Dbkd Cube Plant Krukke H10 Cm - Krukker Keramik Hvid - 20220103w
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik der passer til enhver stil med en lav kant perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 100 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Vase H20 Cm - Vaser Keramik Hvid - 20220104w

  Dbkd Cube Vase H20 Cm - Vaser Keramik Hvid - 20220104w
  Vasen fra DBKD har et tidløst design i keramik perfekt til friske og tørrede blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 200 mm.- Bredde: 80 mm.- Dybde: 80 mm.- Vasen findes i forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Krukke Stor H25 Cm - Krukker Keramik Shiny Mole - 20220101sm

  Dbkd Cube Krukke Stor H25 Cm - Krukker Keramik Shiny Mole - 20220101sm
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 250 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Plant Krukke H10 Cm - Krukker Keramik Shiny Mole - 20220103sm

  Dbkd Cube Plant Krukke H10 Cm - Krukker Keramik Shiny Mole - 20220103sm
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik der passer til enhver stil med en lav kant perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 100 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Vase H20 Cm - Vaser Keramik Shiny Mole - 20220104sm

  Dbkd Cube Vase H20 Cm - Vaser Keramik Shiny Mole - 20220104sm
  Vasen fra DBKD har et tidløst design i keramik perfekt til friske og tørrede blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 200 mm.- Bredde: 80 mm.- Dybde: 80 mm.- Vasen findes i forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Krukke Lille H15 Cm - Krukker Keramik Sand - 20220102s

  Dbkd Cube Krukke Lille H15 Cm - Krukker Keramik Sand - 20220102s
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik der passer til enhver stil perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 150 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Krukke Stor H25 Cm - Krukker Keramik Sand - 20220101s

  Dbkd Cube Krukke Stor H25 Cm - Krukker Keramik Sand - 20220101s
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 250 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Plant Krukke H10 Cm - Krukker Keramik Sand - 20220103s

  Dbkd Cube Plant Krukke H10 Cm - Krukker Keramik Sand - 20220103s
  Krukken fra DBKD har et tidløst design i keramik der passer til enhver stil med en lav kant perfekt til planter og blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 100 mm.- Bredde: 130 mm.- Dybde: 130 mm.- Krukken findes i forskellige farver.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Cube Vase H20 Cm - Vaser Keramik Sand - 20220104s

  Dbkd Cube Vase H20 Cm - Vaser Keramik Sand - 20220104s
  Vasen fra DBKD har et tidløst design i keramik perfekt til friske og tørrede blomster. Den har en firkantet, blød kurvet form som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra DBKD- Fra kollektionen Cube.- Stilrent design.- Fremstillet af keramik.- Højde: 200 mm.- Bredde: 80 mm.- Dybde: 80 mm.- Vasen findes i forskellige farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Dbkd Curl Tallerken Lille Ø12 Cm - Asietter Keramik Shiny White - 20220202w

  Dbkd Curl Tallerken Lille Ø12 Cm - Asietter Keramik Shiny White - 20220202w
  Skålen fra DBKD har et smukt design i keramik med en dekorativ svirvel perfekt til servering af forskellige snacks og til nydelig opbevaring. Vælg mellem forskellige farver. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra DBKD- Fra kollektionen Curl.- Fremstillet af keramik.- Diameter: 120 mm.- Højde: 30 mm.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som større skål.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
Andre mærker
ilead