Ernst

 • Ernst Cup With Saucer 8,5 Cm Grey - Tekopper Stentøj Grå - 247005

  Ernst Cup With Saucer 8,5 Cm Grey - Tekopper Stentøj Grå - 247005
  Stentøj te kop med plade, af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Glaseret med et Matt look.also tilgængelig i en mindre størrelse og i farverne hvid eller hvid med en plettet glasur.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Serveringsfad 42 Cm Natural White - Frugtskåle Stentøj Naturhvid - 246030

  Ernst Serveringsfad 42 Cm Natural White - Frugtskåle Stentøj Naturhvid - 246030
  Serveringsfadet fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i stentøj med en rustik følelse perfekt til at servere tapas. Fremstillet i Kina. Om serveringsfadet fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Er også værdsat for den rustikke følelse.- Højde: 40 mm.- Diameter: 420 mm. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Tekop - Tekopper Porcelæn Vanilje - 246055

  Ernst Tekop - Tekopper Porcelæn Vanilje - 246055
  Tekop fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med et diskret, prikket mønster der aldrig går af mode. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér tekoppen med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Om tekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér tekoppen med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Nature - 246015

  Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Nature - 246015
  Dejlig skål i et landligt og moderne design af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Skålen er tilgængelig i to forskellige størrelser, der passer perfekt til servering af snacks eller salat. Eller du kan bruge det som en god frugtskål.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Nature - 246016

  Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Nature - 246016
  Dejlig skål i et landligt og moderne design af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Skålen er tilgængelig i to forskellige størrelser, der passer perfekt til servering af snacks eller salat. Eller du kan bruge det som en god frugtskål.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Tekop - Tekopper Porcelæn Sand - 246040

  Ernst Tekop - Tekopper Porcelæn Sand - 246040
  Tekoppen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i porcelæn med en smuk, sandgrå farve perfekt til varme drikke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det stilrene design- Højde: 90 mm.- Diameter: 120 mm. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Kaffekrus i porcelæn 30 cl, sand

  Ernst Kaffekrus i porcelæn 30 cl, sand
  ERNST-kaffekruset i porcelæn er en del af en større kaffeserie, hvor du finder flere matchende dele, eksempelvis tekopper, tallerkener, kagefade og mælkekander. Seriens smukke sandgrå farve med små prikker giver et blødt og varmt indtryk og inviterer til
 • Ernst Cup With Saucer 8,5 Cm Grey - Tekopper Stentøj Hvid - 247054

  Ernst Cup With Saucer 8,5 Cm Grey - Tekopper Stentøj Hvid - 247054
  Stentøj te kop med plade, af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Glaseret med et Matt look.also tilgængelig i en mindre størrelse og i farverne hvid eller hvid med en plettet glasur.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Tekande - Tebryggere & Tekander Stentøj Mørkegrå - 245230

  Ernst Tekande - Tebryggere & Tekander Stentøj Mørkegrå - 245230
  Tekande fra Ernst Kirchsteiger. Tekande er lavet af stentøj med et metalhåndtag. En diameter på 20 centimeter og kapacitet på 1,2 liter. Match med tallerken i stentøj.. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Kaffekrus 8 cm, vanilje

  Ernst Kaffekrus 8 cm, vanilje
  ERNST kaffekruset i porcelæn er en del af et større kaffestel, hvor du finder flere matchende dele, såsom tallerkener, kagetallerkener og fade, som gør det nemt at skabe en ensartet og indbydende borddækning både til hverdagens kaffestunder og til formell
 • Ernst Vase 18 Cm Natural White - Vaser Stentøj Naturhvid - 270752

  Ernst Vase 18 Cm Natural White - Vaser Stentøj Naturhvid - 270752
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en unik fremtoning med fine detaljer og skulpturelle linjer perfekte til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det originale design- Fremstillet af stentøj.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Tepotte 13x18 Cm - Tebryggere & Tekander Glas Transparent - 245110

  Ernst Tepotte 13x18 Cm - Tebryggere & Tekander Glas Transparent - 245110
  Tepotte fra Ernst Kirchsteiger med et enkelt design i transparent glas med en knop i træ på toppen af låget. Om tepotten fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Knop i træ. Vedligeholdelse af tepotten- Tåler opvaskemaskine. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Cup With Saucer 7 Cm White/spotted - Kaffekopper Stentøj Hvid - 246954

  Ernst Cup With Saucer 7 Cm White/spotted - Kaffekopper Stentøj Hvid - 246954
  Stentøj Kaffekop med plade, af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Glaseret med et Matt look.also tilgængelig i en større størrelse og i farverne grå eller hvid med en plettet glasur.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Kande 15 Cm Hvid - Kaffekander Stentøj Sand - 243606

  Ernst Kande 15 Cm Hvid - Kaffekander Stentøj Sand - 243606
  Kanden fra Ernst Kirchsteiger har en enkel, skandinavisk følelse med en rå struktur og et design perfekt til varme drikke. Den er fremstillet af stentøj med et inkluderet låg og et smukt håndtag i træ. Om kanden fra Ernst Kirchsteiger- Kanden findes i forskellige farver.- Kombinér kanden med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af kanden- Skal håndvaskes. Vaskes i hånden.. Køb Kaffekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Tekop 12 cm, vanilje

  Ernst Tekop 12 cm, vanilje
  Tekoppen ERNST er en del af en større kaffeserie i porcelæn, hvor du finder ting som tallerkener, krus, fade og meget mere - perfekt til at sammensætte en harmonisk og indbydende borddækning til både hverdag og fest. Seriens design er kendetegnet ved de
 • Ernst Krukke 21 Cm Natural White - Krukker Stentøj Naturhvid - 368603

  Ernst Krukke 21 Cm Natural White - Krukker Stentøj Naturhvid - 368603
  Krukken fra Ernst Kirchsteiger har et smukt design med en mat yderside, en glaseret inderside og en lille fod for et sofistikeret og elegant touch til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det elegante design- Fremstillet af stentøj.- Krukken kommer i 3 forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Gløggkrus 6 cm

  Ernst Gløggkrus 6 cm
  Nyd de dejlige vinteraftener ved at servere gløgg eller andre varme vinterdrikke i gløggkruset fra ERNST. Kruset har et stilrent, lige design i glas, der giver et æstetisk udtryk på bordet og passer i alle typer hjem. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Ernst Karaffel 230 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245108

  Ernst Karaffel 230 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245108
  Karaflen fra Ernst Kirchsteiger har en enkel stil i glas med et håndtag perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Fremstillet i Kina. Om karaflen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det enkle design- Er også værdsat for den store model.- Fremstillet af glas.- Højde: 250 mm.- Diameter: 180 mm.- Kapacitet: 230.0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Kop Med Underskål - Kaffekopper Porcelæn Sand - 246041

  Ernst Kop Med Underskål - Kaffekopper Porcelæn Sand - 246041
  Koppen med underskål fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design med en smuk, sandgrå farve perfekt til varme drikke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om koppen med underskål fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det stilrene design- Højde: 70 mm.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af koppen med underskål- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Citat Krus "Simple" Grå - Krus & Kopper Stentøj Lysegrå - 245505

  Ernst Citat Krus
  Krus lavet af stentøj af Ernst Kirchsteiger med citatet "I det enkla bor det vackra", hvilket betyder "i enkelhed Liv skønhed" på svensk. De afdæmpede farver og matfladen er meget enkle, men alligevel smuk. Start din morgen med en kop kaffe.Krusene er ikke stabelbar.. Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Ernst Mælkekande 10 cm, vanilje

  Ernst Mælkekande 10 cm, vanilje
  ERNST mælkekanden er en del af et større kaffestel i porcelæn, som tilbyder en række matchende dele, herunder tallerkener, kaffekrus, fade og meget mere. På den måde kan du nemt skabe en gennemtænkt og hyggelig borddækning til dine nærmeste, uanset om det
 • Ernst Karaffel 1 l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Vanilje - 246062

  Ernst Karaffel 1 l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Vanilje - 246062
  Karaffel fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med et prikket mønster og en blødt afrundet form perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Kombinér karaflen med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Om karaflen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Kapacitet: 100 cl.- Findes også som mælkekande. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Lysmanchet Børstet Metal 2-pak - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 351557

  Ernst Lysmanchet Børstet Metal 2-pak - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 351557
  Lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger har et elegant, tidløst design i børstet aluminium med en praktisk funktion og et lille, minimalistisk Ernst logomærke på oversiden. Om lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger- Elegant design.- Praktisk funktion.- Diameter: 73-83 mm.- Kombinér lysmanchetten med en lysestage fra Ernst Kirchsteiger.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Skål & Fad Grå

  Ernst Skål & Fad Grå
  En stilfuld skål med tilhørende fad fra Ernsts kollektioner. Skålen er lavet af glaseret stentøj og er fremragende at kombinere med andre produkter fra Ernst. Skålen og fadet fås i tre forskellige farver og kan bruges hver for sig eller sammen for at sk
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage 18 Cm - Vaser Læder Klar - 364420

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage 18 Cm - Vaser Læder Klar - 364420
  Denne vase fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt design, der passer til de fleste hjem. Den passer også perfekt med både blomster og stearinlys. Vasen har en læderrem med et Ernst-logo, der giver en hjemlig følelse til dit hjem.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vin 2-pak - Vinglas Glas Klar - 245003

  Ernst Vin 2-pak - Vinglas Glas Klar - 245003
  OBS! Glasobjekter som står direkte i sollys kan skabe refleksioner. En stærk refleksion kan forårsage brændemærker på andre objekter. Derfor skal glasobjekter altid placeres udenfor direkte sollys.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø24cm H25cm - Vaser Læder Klar - 364452

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø24cm H25cm - Vaser Læder Klar - 364452
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Dyb tallerken 25 cm, vanilje

  Ernst Dyb tallerken 25 cm, vanilje
  Den dybe tallerken ERNST er en del af en større serie af matchende dele som tallerkener, middagstallerkener, kopper m.m., der gør det muligt at dække et fint bord til hyggelige middage og kaffestunder med dine nærmeste. Tallerkenens friske hvide farve bry
 • Ernst Dyb Tallerken Ø25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Sand - 246050

  Ernst Dyb Tallerken Ø25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Sand - 246050
  Dyb tallerken fra Ernst Kirchsteiger med et prikket mønster. Den er fremstillet af porcelæn. Fremstillet i Kina. Om den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Højde: 50 mm.- Diameter: 250 mm.- Rund form. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Vase Ø21cm H22cm Grå - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270530

  Ernst Vase Ø21cm H22cm Grå - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270530
  Stentøjsvase fra Ernst Kirchsteiger. Friske cut blomster skaber liv og glæde i hvert hjem. Denne stentøjsvase åbner uendelige muligheder for at skabe smukke blomsterarrangementer. Vase har en læderrem bundet rundt, der giver et elegant og levende udtryk. Vase er tilgængelig i tre størrelser og fire farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Ølglas 2-pak

  Ernst Ølglas 2-pak
  De riflede ølglas fra ERNST er en del af en alsidig glasserie, hvor du finder glas, der passer til mange forskellige drinks og lejligheder. Serien omfatter også en matchende kande, der følger samme formsprog, så du kan skabe en harmonisk og luksuriøs bord
 • Ernst Lysestage 42 Cm - Lysestager Metal Beige - 152507

  Ernst Lysestage 42 Cm - Lysestager Metal Beige - 152507
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en stilren følelse med fire holdere til at lyse op i rummet. Den har et alsidigt design perfekt til hverdag og perfekt til jul. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med tallerkener fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase stentøj 18 cm, naturhvidt

  Ernst Vase stentøj 18 cm, naturhvidt
  Sæt prikken over i'et på din indretning med en stentøjsvase fra ERNST. Vasen har et unikt udtryk, med fine detaljer i form af bløde, skulpturelle linjer, der giver et roligt udtryk i ethvert rum. Vasen fås i to størrelser, 18 x 18 eller 24 x 24 centimeter
 • Ernst Skål 5 cm, naturhvid

  Ernst Skål 5 cm, naturhvid
  Skålen fra ERNST er lavet af glaseret stentøj. Den har en flot naturlig hvid finish og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Et perfekt valg, når du skal bruge en eller flere serveringsskåle til at afsluttet borddækningen med. Vælg mellem to størrelser,
 • Ernst vase H20 Cm - Vaser Glas Klar - 364458

  Ernst vase H20 Cm - Vaser Glas Klar - 364458
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i glas med et klassisk look der aldrig går af mode. Den har en dekorativ snøre hele vejen rundt med en plade i metal med et diskret Ernst logomærke. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Klassisk design.- Dekorativ snøre med en plade i metal med et diskret logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H22 Cm - Vaser Glas Klar - 364322

  Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H22 Cm - Vaser Glas Klar - 364322
  Glasvase fra Ernst Kirchsteiger med et struktureret design med en blød, rund form perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke.Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.- glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H30 Cm - Vaser Glas Klar - 364324

  Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H30 Cm - Vaser Glas Klar - 364324
  Glasvase fra Ernst Kirchsteiger med et struktureret design med en blød, rund form perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke.Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.- glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Tekande i glas 18 cm

  Ernst Tekande i glas 18 cm
  Ernst-tekanden i glas har et stilfuldt og praktisk design, der gør det til en fornøjelse at servere te. Den er perfekt til en stille kop til morgenmaden, men ser også flot ud på bordet til brunch eller til et teselskab med vennerne. Tekandens gennemtænkt
 • Ernst Krukke på fod, 28 cm

  Ernst Krukke på fod, 28 cm
  Krukke fra Ernst Kirchsteiger med lille fod af mat stentøj. Med sin naturlige hvide farve smelter den harmonisk ind i dit hjem. Krukken fås i to størrelser med en højde på henholdsvis 21 centimeter og 28 centimeter. Kombiner de forskellige størrelser for
 • Ernst Krukke Natural White 21 Cm - Krukker Stentøj Naturhvid - 368600

  Ernst Krukke Natural White 21 Cm - Krukker Stentøj Naturhvid - 368600
  Krukken fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i mat stentøj med en lille fod og en glaseret inderside. Fremstillet i Kina. Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for den unikke form- Er også værdsat for den matte overflade.- Fremstillet af stentøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Karaffel Riflet 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245107

  Ernst Karaffel Riflet 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245107
  Karaflen fra Ernst Kirchsteiger har en moderne stil i riflet glas med en pæn følelse perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Fremstillet i Kina. Om karaflen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det moderne design- Er også værdsat for den riflede overflade.- Fremstillet af glas.- Højde: 240 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Krus - Kaffekopper Porcelæn Sand - 246042

  Ernst Krus - Kaffekopper Porcelæn Sand - 246042
  Kruset fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design med en smuk, sandgrå farve perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kruset fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det stilrene design- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase 28 cm.

  Ernst Glasvase 28 cm.
  Pynt dit hjem med smukke blomsterbuketter i den smukke glasvase fra Ernst. Vasen har et enkelt og stilfuldt design, hvilket betyder, at den let smelter ind i hvilken som helst indretning. Vasen kommer i to forskellige størrelser og er prydet med den i
 • Ernst Glaseret keramik krukke beige 15 cm.

  Ernst Glaseret keramik krukke beige 15 cm.
  Elegant og stilren krukke fra Ernst. Denne krukke er perfekt til opbevaring eller pynt rundt i hjemmet. Du kan bl.a. bruge den til opbevaring af sukker eller kaffe. Krukken er udført i holdbart keramik.
 • Ernst Rund glasvase Ø38 cm.

  Ernst Rund glasvase Ø38 cm.
  Kast dig over denne skønhed af en vase og lad den pryde dit hjem med smukke og frodige blomster. Vasen er fremstillet af glas, og den leveres desuden med et tyndt læderbånd, der giver et moderne look, der pynter i ethvert hjem. Du kan vælge mellem 2 forsk
 • Ernst Æggebæger i stentøj, lysegrå

  Ernst Æggebæger i stentøj, lysegrå
  Dæk et retroinspireret morgenbord med dette fine æggebæger fra Ernst. Æggebægret er fremstillet af stentøj og designet i et flot, rundt design. Æggebægret fås i forskellige farvekombinationer, som kan matches på kryds og tværs for et hyggeligt og personl
 • Ernst Krukke mørkegrå

  Ernst Krukke mørkegrå
  Denne krukke fra Ernst giver dig et væld af anvendelsesmuligheder takket være et funktionelt design. Krukken er fremstillet af stentøj, og den leveres yderligere med et praktisk låg, der endvidere åbner op for valgmuligheder. Designet er utrolig stilfuldt
 • Ernst Rund glasvase Ø30 cm.

  Ernst Rund glasvase Ø30 cm.
  Kast dig over denne skønhed af en vase og lad den pryde dit hjem med smukke og frodige blomster. Vasen er fremstillet af glas, og den leveres desuden med et tyndt læderbånd, der giver et moderne look, der pynter i ethvert hjem. Du kan vælge mellem 2 forsk
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage 6,5x10cm - Fyrfadsstager Klar - 364426

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage 6,5x10cm - Fyrfadsstager Klar - 364426
  Skab liv og glæde derhjemme med Ernst lysestagen. Lysestagens glasdesign er enkelt, hvilket gør den velegnet til de fleste hjem.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø21cm H22cm - Vaser Læder Klar - 364451

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø21cm H22cm - Vaser Læder Klar - 364451
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase Ø24 Cm - Vaser Glas Brun - 364355

  Ernst Vase Ø24 Cm - Vaser Glas Brun - 364355
  Vase fra Ernst Kirchsteiger med et stilrent design perfekt til snitblomster og grene. Den er fremstillet af glas med dekorative luftbobler og en betagende, brun nuance. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Findes i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Tallerken 17,5 cm, vanilje

  Ernst Tallerken 17,5 cm, vanilje
  ERNST tallerkenen er en del af en større serie med flere forskellige dele, såsom tallerkener, kopper, dybe tallerkener og meget mere - alt det du skal bruge for at skabe en rigtig hyggelig stund ved bordet, hvad enten det er til middag eller eftermiddag
 • Ernst Skål 30cm - Serveringsskåle Mørkegrå - 246130

  Ernst Skål 30cm - Serveringsskåle Mørkegrå - 246130
  Plade fra Ernst Kirchsteiger. Pladen er lavet af stentøj og har en diameter på 30 centimeter og en højde på 8 centimeter. Match med Ernst bestik i Chrome.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Candlestick Black 45 Cm - Lysestager Metal Sort - 152202

  Ernst Candlestick Black 45 Cm - Lysestager Metal Sort - 152202
  Lysestage fra Ernst Kirchsteiger, lavet af metal. Med sin høje fod kommer stearinlyset lidt og spredes et smukt lys gennem rummet. Fås i tre højder.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage Ø7cm Mørkgrå - Lysestager Stentøj Mørkegrå - 270030

  Ernst Lysestage Ø7cm Mørkgrå - Lysestager Stentøj Mørkegrå - 270030
  Lysestage fra Ernst Kirchsteiger. En rustik stearinlys lavet af stentøj, som spredes varme i efterårsmørket. Ernst stoneware lysestager er tilgængelige i forskellige former og størrelser og er gode til at kombinere med hinanden. Fås i hvid og mørkegrå.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase Ø13cm H14cm Beige - Vaser Stentøj Nature - 270448

  Ernst Vase Ø13cm H14cm Beige - Vaser Stentøj Nature - 270448
  Stentøjsvase fra Ernst Kirchsteiger. Friske cut blomster skaber liv og glæde i hvert hjem. Denne stentøjsvase åbner uendelige muligheder for at skabe smukke blomsterarrangementer. Vase har en læderrem bundet rundt, der giver et elegant og levende udtryk. Vase er tilgængelig i tre størrelser og fire farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø38 Cm - Vaser Læder Klar - 364454

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø38 Cm - Vaser Læder Klar - 364454
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Til Mousserende Drinks - Champagneglas Glas - 245004

  Ernst Til Mousserende Drinks - Champagneglas Glas - 245004
  Ernst glas til mousserende drinks til både hverdag og fest. Kommer i pakke med 2 Stk.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Ernst Skål Natur - Fade & Skåle Stentøj Nature - 246012

  Ernst Skål Natur - Fade & Skåle Stentøj Nature - 246012
  En dekorativ serveringsskål. Findes i forskellige størrelser. I serien findes også et fad.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Ernst Fad 20x15 Natur - Serveringsfad Stentøj Nature - 246020

  Ernst Fad 20x15 Natur - Serveringsfad Stentøj Nature - 246020
  Et dekorativt fad fra Ernst. Findes i to størrelser. I serien findes også skåle.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • ERNST Ernst tekop med underkop 7,5 cm Hvid sand

  ERNST Ernst tekop med underkop 7,5 cm Hvid sand
  ERNST Ernst tekop med underkop 7,5 cm Hvid sand
 • ERNST Ernst tekop med underkop 7,5 cm Sort

  ERNST Ernst tekop med underkop 7,5 cm Sort
  ERNST Ernst tekop med underkop 7,5 cm Sort
 • Ernst Lysestage 20 Cm - Lysestager Træ Sort - 152505

  Ernst Lysestage 20 Cm - Lysestager Træ Sort - 152505
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af træ med en sort farve. Lysestagen har et tidløst design til alle hjem og stilarter. Designet af Ernst Kirchsteiger. Lysestagen passer godt i spisestuen. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Lysestagen kommer i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Grå - 247705

  Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Grå - 247705
  Den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af stentøj med en smuk, rustik struktur. Den har en generøs størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Om den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Kombinér den dybe tallerken med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Kaffekop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Vanilje - 246056

  Ernst Kaffekop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Vanilje - 246056
  Kaffekop fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med en klassisk form og en tilhørende underkop. Den har et diskret, prikket mønster der aldrig går af mode. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér kaffekoppen med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Om kaffekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér kaffekoppen med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger.- Findes også som tekop. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj White-Spotted - 247754

  Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj White-Spotted - 247754
  Den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af stentøj med en smuk, rustik struktur. Den har en generøs størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Om den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Kombinér den dybe tallerken med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Kagefad Ø27 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Vanilje - 246059

  Ernst Kagefad Ø27 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Vanilje - 246059
  Kagefad fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med et diskret, prikket mønster perfekt til ethvert hjem. Om kagefadet fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Findes i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af kagefadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 22 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264416

  Ernst Lysestage 22 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264416
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stilarter. Den har en klar skål i glas med et stativ i metal. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Egnet til fyrfadslys.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 40 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264417

  Ernst Lysestage 40 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264417
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stilarter. Den har en klar skål i glas med et stativ i metal. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 40 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264418

  Ernst Lysestage 40 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264418
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stilarter. Den har en klar skål i glas med et stativ i metal. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Mælkekande - Mælkekander Porcelæn Vanilje - 246061

  Ernst Mælkekande - Mælkekander Porcelæn Vanilje - 246061
  Mælkekande fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med et prikket mønster og en blødt afrundet form perfekt til servering af dressing, mælk eller fløde. Kombinér mælkekanden med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Om mælkekanden fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som karaffel. Vedligeholdelse af mælkekanden- Tåler opvaskemaskine. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Lanterne Bloklys 25x25 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264427

  Ernst Lanterne Bloklys 25x25 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264427
  Lanternen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i blik med vinduer i glas perfekt til balkonen og til dagligstuen. Lampen har et praktisk håndtag til let at flytte rundt i hjemmet. Om lanternen fra Ernst Kirchsteiger- Tidløst design med lige linjer.- Er værdsat for de hyggelige følelser- Lanternen findes i forskellige farver.- Til indendørs og udendørs brug.- Bloklys medfølger ikke.- Størrelse: 25x25 cm.- Højde: 470 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage med glas, mørkegrå

  Ernst Lysestage med glas, mørkegrå
  Levende lys på bordet kan være romantiske, hyggelige og hjemlige, og det skaber en helt speciel stemning at være i et rum med tændte stearinlys. Denne lysestage fra Ernst er designet med en bund af keramik og en glascylinder, som omgiver kronelyset og spr
 • Ernst Mælkekande i porcelæn 30 cl, sand

  Ernst Mælkekande i porcelæn 30 cl, sand
  Mælkekanden fra ERNST i porcelæn er en del af en større kaffeserie, hvor du kan finde flere matchende dele, for eksempel kaffe- og tekopper, tallerkener, kagefade og karafler. Serien er kendetegnet ved sin smukke sandgrå farve, som giver en varm stemning
 • Ernst Krukke af stentøj 28 cm, naturhvid

  Ernst Krukke af stentøj 28 cm, naturhvid
  Den naturhvide ERNST-krukke af stentøj har et smukt design i mat stentøj med glaseret inderside. En stilfuld favorit, hvor dine planter kan trives og komme til deres ret - flot i vinduet, på altanen, terrassen eller hvor du nu ønsker at placere dine plant
 • Ernst Natthyacint Duftlys t 340 g - Duftlys Glas Brun - 350128

  Ernst Natthyacint Duftlys t 340 g - Duftlys Glas Brun - 350128
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af sojavoks med en blomstret duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har en dekorativ glaskrukke med en jordagtig, brun farve og et låg. Leveres i en gaveæske. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Brun glaskrukke med låg.- Blomstret duft.- Sort gaveæske.- Perfekt som en gave.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Krukke af stentøj 15 cm, naturhvid

  Ernst Krukke af stentøj 15 cm, naturhvid
  Den naturhvide ERNST-krukke af stentøj har et smukt design i mat stentøj med glaseret inderside. En stilfuld favorit, hvor dine planter kan trives og komme til deres ret - flot i vinduet, på altanen, terrassen eller hvor du nu ønsker at placere dine plant
 • Ernst Lysestage 20x8 Cm - Fyrfadsstager Træ Mørkebrun - 152512

  Ernst Lysestage 20x8 Cm - Fyrfadsstager Træ Mørkebrun - 152512
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, rustikt design i træ med en mørkebrun nuance perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den har et lille, diskret Ernst logomærke på forsiden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af træ.- Rustikt, enkelt design perfekt til enhver stil.- Perfekt til et afslappet look.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 80 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Metal lysestage til 4 lys sort

  Ernst Metal lysestage til 4 lys sort
  Elegant og minimalistisk lysetage. Denne lysestage fra det populære Ernst er udført i holdbart metal. Den passer perfekt ind i alle hjem, og kan med fordel benyttes som en adventslysetage.
 • Ernst Lysmanchet Ø8.3 Cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing - 351555

  Ernst Lysmanchet Ø8.3 Cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing - 351555
  Lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent, afrundet design perfekt til et afslappet look. Den har et lille, diskret Ernst logomærke på kanten. Vælg mellem forskellige farver. Om lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af metal.- Perfekt til et afslappet look.- Lysmanchetten findes i forskellige farver.- Diameter: 83 mm.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase Med Øre 21x12.5 Cm - Vaser Stentøj Sort - 270730

  Ernst Vase Med Øre 21x12.5 Cm - Vaser Stentøj Sort - 270730
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i stentøj med en skandinavisk følelse til alle hjem og stilarter og dekorative ører på siderne. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Cylindrisk form.- Dekorative, minimalistiske ører på siderne.- Findes også som hvid vase.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase rund 22cm Ø21, grøn

  Ernst Glasvase rund 22cm Ø21, grøn
  ERNSTs runde glasvase med en diameter på 22 centimeter har et legende design i farvet glas - perfekt til smukke blomsterarrangementer. Vasen fås i fire forskellige størrelser og i tre farver: hvid, beige og grøn. På den måde kan du mikse og matche frit og
 • Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj White-Spotted - 247854

  Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj White-Spotted - 247854
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Diameter: 280 mm.- Højde: 65 mm.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Curvy Vase 10x5.5 Cm - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270737

  Ernst Curvy Vase 10x5.5 Cm - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270737
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i mørkegråt stentøj med bløde kurver perfekte til et stilrent look perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Elegant, mørkegrå farve.- Blødt, kurvet design.- Findes også som glasvase.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H10 Cm - Vaser Glas Klar - 364320

  Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H10 Cm - Vaser Glas Klar - 364320
  Glasvase fra Ernst Kirchsteiger med et struktureret design med en blød, rund form perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke.Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.- glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • ERNST Ernst fyrfadsstage Natur

  ERNST Ernst fyrfadsstage Natur
  ERNST Ernst fyrfadsstage Natur
 • Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H14,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364326

  Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H14,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364326
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et rillet, stribet design perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Buet vase, stentøj, 10 cm

  Ernst Buet vase, stentøj, 10 cm
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en unik stil i stentøj med skulpturelle linjer. Produktet har et pænt og organisk udseende, som er velegnet til tørrede kviste eller små buketter. Vasen fås i to forskellige størrelser: en med en højde på 10 centimeter og
 • Ernst Lysestage H30 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152211

  Ernst Lysestage H30 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152211
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et harmonisk design i børstet aluminium med en elegant silhuet perfekt til lange middage rundt om spisebordet og til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Stilren følelse.- Fremstillet af børstet aluminium.- Elegant stilk.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • ERNST Ernst spisetallerken stentøj 26 cm Grå

  ERNST Ernst spisetallerken stentøj 26 cm Grå
  ERNST Ernst spisetallerken stentøj 26 cm Grå
 • Ernst Vase 34 Cm - Vaser Glas Klar - 364333

  Ernst Vase 34 Cm - Vaser Glas Klar - 364333
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en minimalistisk stil i glas med en lige form og en læderstrop på toppen perfekt til tørrede blomster og kviste. Fremstillet i Kina. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det minimalistiske design- Er også værdsat for den lige form.- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Løgvase 11 Cm - Vaser Læder Klar - 364444

  Ernst Løgvase 11 Cm - Vaser Læder Klar - 364444
  Løgvasen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i riflet glas med en klassisk læderstrop. Fremstillet i Kina. Om løgvasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Fremstillet af glas og læder.- Løgvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase, 45 cm

  Ernst Glasvase, 45 cm
  Vase designet af Ernst Kirchsteiger med minimalistisk design i glas. Vasen har en lige form og en læderrem og ser flot ud med tørrede kviste eller blomster i. Selve vasen fås i tre forskellige størrelser med en højde på henholdsvis 34, 45,3 og 59,5 centim
 • Ernst Glasvase, 34 cm

  Ernst Glasvase, 34 cm
  Vase designet af Ernst Kirchsteiger med minimalistisk design i glas. Vasen har en lige form og en læderrem og ser flot ud med tørrede kviste eller blomster i. Selve vasen fås i tre forskellige størrelser med en højde på henholdsvis 34, 45,3 og 59,5 centim
 • Ernst Løgvase Mønstret 11 Cm - Vaser Læder Klar - 364437

  Ernst Løgvase Mønstret 11 Cm - Vaser Læder Klar - 364437
  Løgvasen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i mønstret glas med en klassisk læderstrop. Fremstillet i Kina. Om løgvasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Fremstillet af glas og læder.- Løgvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase 45,3 Cm - Vaser Glas Klar - 364334

  Ernst Vase 45,3 Cm - Vaser Glas Klar - 364334
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en minimalistisk stil i glas med en lige form og en læderstrop på toppen perfekt til tørrede blomster og kviste. Fremstillet i Kina. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det minimalistiske design- Er også værdsat for den lige form.- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase med mønstret struktur, 30 cm

  Ernst Glasvase med mønstret struktur, 30 cm
  En glasvase med smuk struktur og en fin lædersnor, der er designet af Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Takket være den fine, runde form kan du skabe et smukt blomsterarrangement med grene og afskårne blomster. Derudover kan du bruge de mindre vaser
 • Ernst Glasvase med mønstret struktur, 22 cm

  Ernst Glasvase med mønstret struktur, 22 cm
  En glasvase med smuk struktur og en fin lædersnor, der er designet af Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Takket være den fine, runde form kan du skabe et smukt blomsterarrangement med grene og afskårne blomster. Derudover kan du bruge de mindre vaser
 • Ernst Glasvase med riflet struktur, 28 cm

  Ernst Glasvase med riflet struktur, 28 cm
  En stilfuld glasvase med riflet struktur, lædersnor og en lille hæl, der er designet af Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Med den stilrene vase kan du skabe et smukt blomsterarrangement, der vil være en frisk detalje i hjemmet. Den kan også bruges so
 • Ernst Vase 14 Cm - Vaser Glas Grøn - 364349

  Ernst Vase 14 Cm - Vaser Glas Grøn - 364349
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 140 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase 14 Cm - Vaser Glas Beige - 364345

  Ernst Vase 14 Cm - Vaser Glas Beige - 364345
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 140 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase med låg, 28 cm

  Ernst Glasvase med låg, 28 cm
  En stilfuld og tidløs glasvase designet af Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Det, der gør denne vase så praktisk, er, at den har et låg med hul og rør, der får en afskåret blomst til at stå oprejst på en smuk og dekorativ måde. Derudover kan du nemt r
 • Ernst Porcelænsskål Ø16, vanilje

  Ernst Porcelænsskål Ø16, vanilje
  Giv din borddækning nyt liv med de charmerende porcelænsskåle fra den populære, svenske designer og tv-vært Ernst. Disse skåle i forskellige størrelser giver en harmonisk blanding af funktion og stil. De har en varm vaniljefarve, der giver et blødt udt
 • Ernst Kagefad - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Sand - 246044

  Ernst Kagefad - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Sand - 246044
  Kagefadet fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i porcelæn med en smuk, sandgrå farve. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kagefadet fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det elegante design- Højde: 115 mm.- Diameter: 270 mm. Vedligeholdelse af kagefadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Ernst Vase 10 Cm - Vaser Glas Grøn - 364348

  Ernst Vase 10 Cm - Vaser Glas Grøn - 364348
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 100 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase Kurvig Beige 21,5 cm.

  Ernst Vase Kurvig Beige 21,5 cm.
  Pynt dit hjem med smukke blomsterbuketter i vasen Kurvig fra Ernst. Vasen har et enkelt og stilfuldt design, hvilket gør at den let smelter ind i alle forskellige indretninger et hjem måtte have. Vasen er en del af Kurvig-serien og kan let kombineres
 • Ernst Snapseglas 4 stk.

  Ernst Snapseglas 4 stk.
  Dæk op med disse smukke snapseglas fra Ernst, næste gang du inviterer dine venner til frokost. Som tv-profilen Ernst Kirschsteiger selv udtrykte "i det simple liv bor det smukke" og du kan  tydeligt se, at inspirationen i Ernst-kollektionerne er inspire
 • Ernst Mælkekande 10 Cm - Mælkekander Porcelæn Sand - 246046

  Ernst Mælkekande 10 Cm - Mælkekander Porcelæn Sand - 246046
  Mælkekanden fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i porcelæn med en smuk, sandgrå farve. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om mælkekanden fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det stilrene design- Højde: 100 mm.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af mælkekanden- Tåler opvaskemaskine. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Mælkekande "I det enkla", mørkegrå

  Ernst Mælkekande
  Denne stentøjskande fra det svenske Ernst er designet med citatet "I det enkla bor det vackra", som er trykt ind i kanden på ydersiden. På dansk betyder citatet "I det enkle bor det smukke", og netop den filosofi kommer til udtryk i kandens enkle, nordisk
 • Ernst Tekande, mørkegrå

  Ernst Tekande, mørkegrå
  Fin tekande fra Ernst i solidt stentøj. Tekanden er designet med et positivt Ernst Kirchsteiger-citat langs højden, der lyder således: "I det enkla bor det vackra". Citatet beskriver ret præcist, hvad der har været tanken bag hele Ernst-kollektionen, neml
 • Ernst Æggebæger i stentøj, mørkegrå

  Ernst Æggebæger i stentøj, mørkegrå
  Dæk et retroinspireret morgenbord med dette fine æggebæger fra Ernst. Æggebægret er fremstillet af stentøj og designet i et flot, rundt design. Æggebægret fås i forskellige farvekombinationer, som kan matches på kryds og tværs for et hyggeligt og personl
 • Ernst Krukke grå

  Ernst Krukke grå
  Denne krukke fra Ernst giver dig et væld af anvendelsesmuligheder takket være et funktionelt design. Krukken er fremstillet af stentøj, og den leveres yderligere med et praktisk låg, der endvidere åbner op for valgmuligheder. Designet er utrolig stilfuldt
 • Ernst Vase mørkegrå 14 cm.

  Ernst Vase mørkegrå 14 cm.
  Denne smukke vase, der er udført i stentøj, fra Ernst er et designelement, som du ikke vil være foruden, når du først har set, hvordan det klæder dit hjem. En vase pynter både alene og i kombination med blomster, og især denne stentøjsvase tager sig sig g
 • Ernst Vase natur 14 cm.

  Ernst Vase natur 14 cm.
  Denne smukke vase, der er udført i stentøj, fra Ernst er et designelement, som du ikke vil være foruden, når du først har set, hvordan det klæder dit hjem. En vase pynter både alene og i kombination med blomster, og især denne stentøjsvase tager sig sig g
 • ERNST Ernst tekop 50 cl Sand

  ERNST Ernst tekop 50 cl Sand
  ERNST Ernst tekop 50 cl Sand
 • ERNST Ernst boblende vase Ø9 cm Boblende

  ERNST Ernst boblende vase Ø9 cm Boblende
  ERNST Ernst boblende vase Ø9 cm Boblende
 • Ernst Small Cup White - Kaffekopper Stentøj Hvid - 246753V

  Ernst Small Cup White - Kaffekopper Stentøj Hvid - 246753V
  Lille og næsten lille kop fra Ernst lavet af stentøj, perfekt til at drikke din morgenkaffe i.
 • ERNST Ernst rødvinsglas 2-pak 60 cl

  ERNST Ernst rødvinsglas 2-pak 60 cl
  ERNST Ernst rødvinsglas 2-pak 60 cl
 • ERNST Ernst lysestage børstet messing Ø9,2 cm 7 cm

  ERNST Ernst lysestage børstet messing Ø9,2 cm 7 cm
  ERNST Ernst lysestage børstet messing Ø9,2 cm 7 cm
 • ERNST Ernst lysestage 45 cm Børstet metal

  ERNST Ernst lysestage 45 cm Børstet metal
  ERNST Ernst lysestage 45 cm Børstet metal
 • ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø29 cm

  ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø29 cm
  ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø29 cm
 • ERNST Ernst lysestage 30 cm Børstet metal

  ERNST Ernst lysestage 30 cm Børstet metal
  ERNST Ernst lysestage 30 cm Børstet metal
 • ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø12,7 cm

  ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø12,7 cm
  ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø12,7 cm
 • ERNST Ernst glasvase cylinder klar Ø12,7 cm

  ERNST Ernst glasvase cylinder klar Ø12,7 cm
  ERNST Ernst glasvase cylinder klar Ø12,7 cm
 • ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø13 cm

  ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø13 cm
  ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø13 cm
 • ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø19,5 cm x H28 cm

  ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø19,5 cm x H28 cm
  ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø19,5 cm x H28 cm
 • ERNST Ernst lysestage 60 cm Børstet metal

  ERNST Ernst lysestage 60 cm Børstet metal
  ERNST Ernst lysestage 60 cm Børstet metal
 • ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø9 cm

  ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø9 cm
  ERNST Ernst glasvase struktur klar Ø9 cm
 • ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø19,5 cm x H20 cm

  ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø19,5 cm x H20 cm
  ERNST Ernst glasvase rillet klar Ø19,5 cm x H20 cm
 • ERNST Ernst lysestage glascylinder Hvid

  ERNST Ernst lysestage glascylinder Hvid
  ERNST Ernst lysestage glascylinder Hvid
 • ERNST Ernst lysestage glascylinder Mørkegrå

  ERNST Ernst lysestage glascylinder Mørkegrå
  ERNST Ernst lysestage glascylinder Mørkegrå
 • ERNST Ernst lysestage glascylinder Grå

  ERNST Ernst lysestage glascylinder Grå
  ERNST Ernst lysestage glascylinder Grå
 • ERNST Ernst løgvase stribet 11 cm

  ERNST Ernst løgvase stribet 11 cm
  ERNST Ernst løgvase stribet 11 cm
 • ERNST Ernst fyrfadsstage til kronelys 28 cm Messing

  ERNST Ernst fyrfadsstage til kronelys 28 cm Messing
  ERNST Ernst fyrfadsstage til kronelys 28 cm Messing
 • ERNST Ernst fyrfadsstage til kronelys 28 cm Sort aluminium

  ERNST Ernst fyrfadsstage til kronelys 28 cm Sort aluminium
  ERNST Ernst fyrfadsstage til kronelys 28 cm Sort aluminium
 • ERNST Ernst lysestage krom 25 cm

  ERNST Ernst lysestage krom 25 cm
  ERNST Ernst lysestage krom 25 cm
 • ERNST Ernst lysestage krom 35 cm

  ERNST Ernst lysestage krom 35 cm
  ERNST Ernst lysestage krom 35 cm
 • ERNST Ernst lysestage sort krom 25 cm

  ERNST Ernst lysestage sort krom 25 cm
  ERNST Ernst lysestage sort krom 25 cm
 • ERNST Ernst lysestage sort krom 35 cm

  ERNST Ernst lysestage sort krom 35 cm
  ERNST Ernst lysestage sort krom 35 cm
 • ERNST Ernst serveringsfad Ø42 cm Hvid

  ERNST Ernst serveringsfad Ø42 cm Hvid
  ERNST Ernst serveringsfad Ø42 cm Hvid
 • ERNST Ernst tallerken Ø21 cm Hvid

  ERNST Ernst tallerken Ø21 cm Hvid
  ERNST Ernst tallerken Ø21 cm Hvid
 • ERNST Ernst lysestage 3,5 cm Beige

  ERNST Ernst lysestage 3,5 cm Beige
  ERNST Ernst lysestage 3,5 cm Beige
 • ERNST Ernst vase ujævne striber 10 cm

  ERNST Ernst vase ujævne striber 10 cm
  ERNST Ernst vase ujævne striber 10 cm
 • ERNST Ernst vase ujævne striber 14 cm

  ERNST Ernst vase ujævne striber 14 cm
  ERNST Ernst vase ujævne striber 14 cm
 • ERNST Ernst glasvase Lille 34 cm

  ERNST Ernst glasvase Lille 34 cm
  ERNST Ernst glasvase Lille 34 cm
 • ERNST Ernst glasvase Medium, 45 cm

  ERNST Ernst glasvase Medium, 45 cm
  ERNST Ernst glasvase Medium, 45 cm
 • ERNST Ernst glasvase Stor 60 cm

  ERNST Ernst glasvase Stor 60 cm
  ERNST Ernst glasvase Stor 60 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund hvid H10 cm Ø9 cm

  ERNST Ernst glasvase rund hvid H10 cm Ø9 cm
  ERNST Ernst glasvase rund hvid H10 cm Ø9 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund hvid H14 cm Ø13 cm

  ERNST Ernst glasvase rund hvid H14 cm Ø13 cm
  ERNST Ernst glasvase rund hvid H14 cm Ø13 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund hvid H22 cm Ø21 cm

  ERNST Ernst glasvase rund hvid H22 cm Ø21 cm
  ERNST Ernst glasvase rund hvid H22 cm Ø21 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund hvid H25 cm Ø24 cm

  ERNST Ernst glasvase rund hvid H25 cm Ø24 cm
  ERNST Ernst glasvase rund hvid H25 cm Ø24 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund beige H10 cm Ø9 cm

  ERNST Ernst glasvase rund beige H10 cm Ø9 cm
  ERNST Ernst glasvase rund beige H10 cm Ø9 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund beige H14 cm Ø13 cm

  ERNST Ernst glasvase rund beige H14 cm Ø13 cm
  ERNST Ernst glasvase rund beige H14 cm Ø13 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund beige H22 cm Ø21 cm

  ERNST Ernst glasvase rund beige H22 cm Ø21 cm
  ERNST Ernst glasvase rund beige H22 cm Ø21 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund beige H25 cm Ø24 cm

  ERNST Ernst glasvase rund beige H25 cm Ø24 cm
  ERNST Ernst glasvase rund beige H25 cm Ø24 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund grøn H22 cm Ø21 cm

  ERNST Ernst glasvase rund grøn H22 cm Ø21 cm
  ERNST Ernst glasvase rund grøn H22 cm Ø21 cm
 • ERNST Ernst vase ujævne striber H18 cm Ø18 cm

  ERNST Ernst vase ujævne striber H18 cm Ø18 cm
  ERNST Ernst vase ujævne striber H18 cm Ø18 cm
 • ERNST Ernst vase ujævne striber H24 cm Ø24 cm

  ERNST Ernst vase ujævne striber H24 cm Ø24 cm
  ERNST Ernst vase ujævne striber H24 cm Ø24 cm
 • ERNST Ernst kaffekop med underkop 20 cl Sand

  ERNST Ernst kaffekop med underkop 20 cl Sand
  ERNST Ernst kaffekop med underkop 20 cl Sand
 • ERNST Ernst kaffekop 30 cl Sand

  ERNST Ernst kaffekop 30 cl Sand
  ERNST Ernst kaffekop 30 cl Sand
 • ERNST Ernst løgvase glas 15 cm Hvid

  ERNST Ernst løgvase glas 15 cm Hvid
  ERNST Ernst løgvase glas 15 cm Hvid
 • ERNST Ernst løgvase glas 20 cm Hvid

  ERNST Ernst løgvase glas 20 cm Hvid
  ERNST Ernst løgvase glas 20 cm Hvid
 • ERNST Ernst gløggkrus porcelæn 7,5 cm Sand

  ERNST Ernst gløggkrus porcelæn 7,5 cm Sand
  ERNST Ernst gløggkrus porcelæn 7,5 cm Sand
 • ERNST Ernst gløggkrus porcelæn 7,5 cm Vanilje

  ERNST Ernst gløggkrus porcelæn 7,5 cm Vanilje
  ERNST Ernst gløggkrus porcelæn 7,5 cm Vanilje
 • ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø10 cm

  ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø10 cm
  ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø10 cm
 • ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø14 cm

  ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø14 cm
  ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø14 cm
 • ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø22 cm

  ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø22 cm
  ERNST Ernst glaseret vase hvid Ø22 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund brun H10 cm Ø9 cm

  ERNST Ernst glasvase rund brun H10 cm Ø9 cm
  ERNST Ernst glasvase rund brun H10 cm Ø9 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund brun H14 cm Ø13 cm

  ERNST Ernst glasvase rund brun H14 cm Ø13 cm
  ERNST Ernst glasvase rund brun H14 cm Ø13 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund brun H22 cm Ø21 cm

  ERNST Ernst glasvase rund brun H22 cm Ø21 cm
  ERNST Ernst glasvase rund brun H22 cm Ø21 cm
 • ERNST Ernst glasvase rund brun H25 cm Ø24 cm

  ERNST Ernst glasvase rund brun H25 cm Ø24 cm
  ERNST Ernst glasvase rund brun H25 cm Ø24 cm
 • ERNST Ernst tallerken Ø27 cm Vanilje

  ERNST Ernst tallerken Ø27 cm Vanilje
  ERNST Ernst tallerken Ø27 cm Vanilje
 • ERNST Ernst tallerken Ø27 cm Sand

  ERNST Ernst tallerken Ø27 cm Sand
  ERNST Ernst tallerken Ø27 cm Sand
 • ERNST Ernst dyb tallerken Ø25 cm Vanilje

  ERNST Ernst dyb tallerken Ø25 cm Vanilje
  ERNST Ernst dyb tallerken Ø25 cm Vanilje
 • ERNST Ernst dyb tallerken Ø25 cm Sand

  ERNST Ernst dyb tallerken Ø25 cm Sand
  ERNST Ernst dyb tallerken Ø25 cm Sand
 • ERNST Ernst tekop 50 cl Vanilje

  ERNST Ernst tekop 50 cl Vanilje
  ERNST Ernst tekop 50 cl Vanilje
 • ERNST Ernst kaffekop med underkop 20 cl Vanilje

  ERNST Ernst kaffekop med underkop 20 cl Vanilje
  ERNST Ernst kaffekop med underkop 20 cl Vanilje
 • ERNST Ernst kaffekop 30 cl Vanilje

  ERNST Ernst kaffekop 30 cl Vanilje
  ERNST Ernst kaffekop 30 cl Vanilje
 • ERNST Ernst serveringsfad ovalt 18x30 cm Vanilje

  ERNST Ernst serveringsfad ovalt 18x30 cm Vanilje
  ERNST Ernst serveringsfad ovalt 18x30 cm Vanilje
 • ERNST Ernst serveringsfad ovalt 18x30 cm Sand

  ERNST Ernst serveringsfad ovalt 18x30 cm Sand
  ERNST Ernst serveringsfad ovalt 18x30 cm Sand
 • ERNST Ernst serveringsfad ovalt 25x42 cm Vanilje

  ERNST Ernst serveringsfad ovalt 25x42 cm Vanilje
  ERNST Ernst serveringsfad ovalt 25x42 cm Vanilje
 • ERNST Ernst serveringsfad ovalt 25x42 cm Sand

  ERNST Ernst serveringsfad ovalt 25x42 cm Sand
  ERNST Ernst serveringsfad ovalt 25x42 cm Sand
 • ERNST Ernst champagneglas riflet 2-pak Klar

  ERNST Ernst champagneglas riflet 2-pak Klar
  ERNST Ernst champagneglas riflet 2-pak Klar
 • ERNST Ernst ølglas riflet 2-pak Klar

  ERNST Ernst ølglas riflet 2-pak Klar
  ERNST Ernst ølglas riflet 2-pak Klar
 • ERNST Ernst lysestage stentøj Ø7,5 cm Naturhvid

  ERNST Ernst lysestage stentøj Ø7,5 cm Naturhvid
  ERNST Ernst lysestage stentøj Ø7,5 cm Naturhvid
 • ERNST Ernst lysestage sort aluminium Ø9 cm

  ERNST Ernst lysestage sort aluminium Ø9 cm
  ERNST Ernst lysestage sort aluminium Ø9 cm
 • ERNST Ernst lysestage sort aluminium Ø14 cm

  ERNST Ernst lysestage sort aluminium Ø14 cm
  ERNST Ernst lysestage sort aluminium Ø14 cm
 • ERNST Ernst lysestage aluminium Ø12 cm Sort

  ERNST Ernst lysestage aluminium Ø12 cm Sort
  ERNST Ernst lysestage aluminium Ø12 cm Sort
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Hvid

  ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Hvid
  ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Hvid
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Beige

  ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Beige
  ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Beige
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Brun

  ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Brun
  ERNST Ernst lysestage glas Ø7,5 cm Brun
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Hvid

  ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Hvid
  ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Hvid
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Beige

  ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Beige
  ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Beige
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Brun

  ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Brun
  ERNST Ernst lysestage glas Ø9 cm Brun
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Hvid

  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Hvid
  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Hvid
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Beige

  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Beige
  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Beige
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Brun

  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Brun
  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Brun
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Grå

  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Grå
  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Grå
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Grøn

  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Grøn
  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Grøn
 • ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Bobler

  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Bobler
  ERNST Ernst lysestage glas Ø11 cm Bobler
Andre mærker
ilead