Ernst

 • Ernst Cup With Saucer 8,5 Cm Grey - Tekopper Stentøj Grå - 247005

  Ernst Cup With Saucer 8,5 Cm Grey - Tekopper Stentøj Grå - 247005
  Stentøj te kop med plade, af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Glaseret med et Matt look.also tilgængelig i en mindre størrelse og i farverne hvid eller hvid med en plettet glasur.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Serveringsfad 42 Cm Natural White - Frugtskåle Stentøj Naturhvid - 246030

  Ernst Serveringsfad 42 Cm Natural White - Frugtskåle Stentøj Naturhvid - 246030
  Serveringsfadet fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i stentøj med en rustik følelse perfekt til at servere tapas. Fremstillet i Kina. Om serveringsfadet fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Er også værdsat for den rustikke følelse.- Højde: 40 mm.- Diameter: 420 mm. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Nature - 246015

  Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Nature - 246015
  Dejlig skål i et landligt og moderne design af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Skålen er tilgængelig i to forskellige størrelser, der passer perfekt til servering af snacks eller salat. Eller du kan bruge det som en god frugtskål.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Nature - 246016

  Ernst Ceramic Bowl Ø17 Cm - Serveringsskåle Stentøj Nature - 246016
  Dejlig skål i et landligt og moderne design af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Skålen er tilgængelig i to forskellige størrelser, der passer perfekt til servering af snacks eller salat. Eller du kan bruge det som en god frugtskål.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Tekop Med Underkop Sand - Tekopper Stentøj Hvid - 243611

  Ernst Tekop Med Underkop Sand - Tekopper Stentøj Hvid - 243611
  Tekoppen fra Ernst Kirchsteiger har et afrundet design i stentøj med et minimalistisk øre på den ene side for et bedre greb og en matchende underkop. Vælg mellem forskellige farver. Om tekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Fladt, minimalistisk øre på den ene side.- Matchende fad inkluderet.- Kop: Ø13 cm x H5,5 cm.- Åbning: Ø11,5 cm.- Underkop: Ø14,2 cm x H2 cm.- Tekoppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler maskinopvask.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Kaffekrus i porcelæn 30 cl, sand

  Ernst Kaffekrus i porcelæn 30 cl, sand
  ERNST-kaffekruset i porcelæn er en del af en større kaffeserie, hvor du finder flere matchende dele, eksempelvis tekopper, tallerkener, kagefade og mælkekander. Seriens smukke sandgrå farve med små prikker giver et blødt og varmt indtryk og inviterer til
 • Ernst Cup With Saucer 8,5 Cm Grey - Tekopper Stentøj Hvid - 247054

  Ernst Cup With Saucer 8,5 Cm Grey - Tekopper Stentøj Hvid - 247054
  Stentøj te kop med plade, af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Glaseret med et Matt look.also tilgængelig i en mindre størrelse og i farverne hvid eller hvid med en plettet glasur.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Tekop - Tekopper Porcelæn Sand - 246040

  Ernst Tekop - Tekopper Porcelæn Sand - 246040
  Tekoppen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i porcelæn med en smuk, sandgrå farve perfekt til varme drikke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om tekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det stilrene design- Højde: 90 mm.- Diameter: 120 mm. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Kaffekrus 8 cm, vanilje

  Ernst Kaffekrus 8 cm, vanilje
  ERNST kaffekruset i porcelæn er en del af et større kaffestel, hvor du finder flere matchende dele, såsom tallerkener, kagetallerkener og fade, som gør det nemt at skabe en ensartet og indbydende borddækning både til hverdagens kaffestunder og til formell
 • Ernst Tekop - Tekopper Porcelæn Vanilje - 246055

  Ernst Tekop - Tekopper Porcelæn Vanilje - 246055
  Tekop fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med et diskret, prikket mønster der aldrig går af mode. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér tekoppen med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Om tekoppen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Kombinér tekoppen med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Tekande - Tebryggere & Tekander Stentøj Mørkegrå - 245230

  Ernst Tekande - Tebryggere & Tekander Stentøj Mørkegrå - 245230
  Tekande fra Ernst Kirchsteiger. Tekande er lavet af stentøj med et metalhåndtag. En diameter på 20 centimeter og kapacitet på 1,2 liter. Match med tallerken i stentøj.. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Cup With Saucer 7 Cm White/spotted - Kaffekopper Stentøj Hvid - 246954

  Ernst Cup With Saucer 7 Cm White/spotted - Kaffekopper Stentøj Hvid - 246954
  Stentøj Kaffekop med plade, af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Glaseret med et Matt look.also tilgængelig i en større størrelse og i farverne grå eller hvid med en plettet glasur.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Kande 15 Cm Hvid - Kaffekander Stentøj Sand - 243606

  Ernst Kande 15 Cm Hvid - Kaffekander Stentøj Sand - 243606
  Kanden fra Ernst Kirchsteiger har en enkel, skandinavisk følelse med en rå struktur og et design perfekt til varme drikke. Den er fremstillet af stentøj med et inkluderet låg og et smukt håndtag i træ. Om kanden fra Ernst Kirchsteiger- Kanden findes i forskellige farver.- Kombinér kanden med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af kanden- Skal håndvaskes. Vaskes i hånden.. Køb Kaffekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Vase 18 Cm Natural White - Vaser Stentøj Naturhvid - 270752

  Ernst Vase 18 Cm Natural White - Vaser Stentøj Naturhvid - 270752
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en unik fremtoning med fine detaljer og skulpturelle linjer perfekte til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det originale design- Fremstillet af stentøj.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Krukke 21 Cm Natural White - Krukker Stentøj Naturhvid - 368603

  Ernst Krukke 21 Cm Natural White - Krukker Stentøj Naturhvid - 368603
  Krukken fra Ernst Kirchsteiger har et smukt design med en mat yderside, en glaseret inderside og en lille fod for et sofistikeret og elegant touch til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse. Vælg mellem forskellige størrelser. Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det elegante design- Fremstillet af stentøj.- Krukken kommer i 3 forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Karaffel 230 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245108

  Ernst Karaffel 230 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245108
  Karaflen fra Ernst Kirchsteiger har en enkel stil i glas med et håndtag perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Fremstillet i Kina. Om karaflen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det enkle design- Er også værdsat for den store model.- Fremstillet af glas.- Højde: 250 mm.- Diameter: 180 mm.- Kapacitet: 230.0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Tepotte 13x18 Cm - Tebryggere & Tekander Glas Transparent - 245110

  Ernst Tepotte 13x18 Cm - Tebryggere & Tekander Glas Transparent - 245110
  Tepotte fra Ernst Kirchsteiger med et enkelt design i transparent glas med en knop i træ på toppen af låget. Om tepotten fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Knop i træ. Vedligeholdelse af tepotten- Tåler opvaskemaskine. Køb Tebryggere & Tekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Gløggkrus 6 cm

  Ernst Gløggkrus 6 cm
  Nyd de dejlige vinteraftener ved at servere gløgg eller andre varme vinterdrikke i gløggkruset fra ERNST. Kruset har et stilrent, lige design i glas, der giver et æstetisk udtryk på bordet og passer i alle typer hjem. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.
 • Ernst Tekop 12 cm, vanilje

  Ernst Tekop 12 cm, vanilje
  Tekoppen ERNST er en del af en større kaffeserie i porcelæn, hvor du finder ting som tallerkener, krus, fade og meget mere - perfekt til at sammensætte en harmonisk og indbydende borddækning til både hverdag og fest. Seriens design er kendetegnet ved de
 • Ernst Lysmanchet Børstet Metal 2-pak - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 351557

  Ernst Lysmanchet Børstet Metal 2-pak - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 351557
  Lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger har et elegant, tidløst design i børstet aluminium med en praktisk funktion og et lille, minimalistisk Ernst logomærke på oversiden. Om lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger- Elegant design.- Praktisk funktion.- Diameter: 73-83 mm.- Kombinér lysmanchetten med en lysestage fra Ernst Kirchsteiger.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Kop Med Underskål - Kaffekopper Porcelæn Sand - 246041

  Ernst Kop Med Underskål - Kaffekopper Porcelæn Sand - 246041
  Koppen med underskål fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design med en smuk, sandgrå farve perfekt til varme drikke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om koppen med underskål fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det stilrene design- Højde: 70 mm.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af koppen med underskål- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage 18 Cm - Vaser Læder Klar - 364420

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage 18 Cm - Vaser Læder Klar - 364420
  This vase from Ernst Kirchsteiger has a simple design that fits most homes. It also fits perfectly with both flowers and candles. The vase has a leather strap with an Ernst logo that gives a homey feeling to your home.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vin 2-pak - Vinglas Glas Klar - 245003

  Ernst Vin 2-pak - Vinglas Glas Klar - 245003
  OBS! Glasobjekter som står direkte i sollys kan skabe refleksioner. En stærk refleksion kan forårsage brændemærker på andre objekter. Derfor skal glasobjekter altid placeres udenfor direkte sollys.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø24cm H25cm - Vaser Læder Klar - 364452

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø24cm H25cm - Vaser Læder Klar - 364452
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Citat Krus "Simple" Grå - Krus & Kopper Stentøj Lysegrå - 245505

  Ernst Citat Krus
  Krus lavet af stentøj af Ernst Kirchsteiger med citatet "I det enkla bor det vackra", hvilket betyder "i enkelhed Liv skønhed" på svensk. De afdæmpede farver og matfladen er meget enkle, men alligevel smuk. Start din morgen med en kop kaffe.Krusene er ikke stabelbar.. Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Ernst Vase Ø21cm H22cm Grå - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270530

  Ernst Vase Ø21cm H22cm Grå - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270530
  Stentøjsvase fra Ernst Kirchsteiger. Friske cut blomster skaber liv og glæde i hvert hjem. Denne stentøjsvase åbner uendelige muligheder for at skabe smukke blomsterarrangementer. Vase har en læderrem bundet rundt, der giver et elegant og levende udtryk. Vase er tilgængelig i tre størrelser og fire farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Cup With Saucer 7 Cm Grey - Kaffekopper Stentøj Grå - 246905

  Ernst Cup With Saucer 7 Cm Grey - Kaffekopper Stentøj Grå - 246905
  Stentøj Kaffekop med plade, af svensk designer Ernst Kirchsteiger. Glaseret med et Matt look.also tilgængelig i en større størrelse og i farverne grå eller hvid med en plettet glasur.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 42 Cm - Lysestager Metal Beige - 152507

  Ernst Lysestage 42 Cm - Lysestager Metal Beige - 152507
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en stilren følelse med fire holdere til at lyse op i rummet. Den har et alsidigt design perfekt til hverdag og perfekt til jul. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med tallerkener fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H22 Cm - Vaser Glas Klar - 364322

  Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H22 Cm - Vaser Glas Klar - 364322
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et struktureret design med en blød, rund form perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H30 Cm - Vaser Glas Klar - 364324

  Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H30 Cm - Vaser Glas Klar - 364324
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et struktureret design med en blød, rund form perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Karaffel Riflet 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245107

  Ernst Karaffel Riflet 100 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 245107
  Karaflen fra Ernst Kirchsteiger har en moderne stil i riflet glas med en pæn følelse perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Fremstillet i Kina. Om karaflen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det moderne design- Er også værdsat for den riflede overflade.- Fremstillet af glas.- Højde: 240 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Krus - Kaffekopper Porcelæn Sand - 246042

  Ernst Krus - Kaffekopper Porcelæn Sand - 246042
  Kruset fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design med en smuk, sandgrå farve perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kruset fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det stilrene design- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Æggebæger i stentøj, lysegrå

  Ernst Æggebæger i stentøj, lysegrå
  Dæk et retroinspireret morgenbord med dette fine æggebæger fra Ernst. Æggebægret er fremstillet af stentøj og designet i et flot, rundt design. Æggebægret fås i forskellige farvekombinationer, som kan matches på kryds og tværs for et hyggeligt og personl
 • Ernst Krukke mørkegrå

  Ernst Krukke mørkegrå
  Denne krukke fra Ernst giver dig et væld af anvendelsesmuligheder takket være et funktionelt design. Krukken er fremstillet af stentøj, og den leveres yderligere med et praktisk låg, der endvidere åbner op for valgmuligheder. Designet er utrolig stilfuldt
 • Ernst Rund glasvase Ø38 cm.

  Ernst Rund glasvase Ø38 cm.
  Kast dig over denne skønhed af en vase og lad den pryde dit hjem med smukke og frodige blomster. Vasen er fremstillet af glas, og den leveres desuden med et tyndt læderbånd, der giver et moderne look, der pynter i ethvert hjem. Du kan vælge mellem 2 forsk
 • Ernst Glaseret keramik krukke beige 15 cm.

  Ernst Glaseret keramik krukke beige 15 cm.
  Elegant og stilren krukke fra Ernst. Denne krukke er perfekt til opbevaring eller pynt rundt i hjemmet. Du kan bl.a. bruge den til opbevaring af sukker eller kaffe. Krukken er udført i holdbart keramik.
 • Ernst Skål & Fad Grå

  Ernst Skål & Fad Grå
  En stilfuld skål med tilhørende fad fra Ernsts kollektioner. Skålen er lavet af glaseret stentøj og er fremragende at kombinere med andre produkter fra Ernst. Skålen og fadet fås i tre forskellige farver og kan bruges hver for sig eller sammen for at sk
 • Ernst Krukke på fod, 28 cm

  Ernst Krukke på fod, 28 cm
  Krukke fra Ernst Kirchsteiger med lille fod af mat stentøj. Med sin naturlige hvide farve smelter den harmonisk ind i dit hjem. Krukken fås i to størrelser med en højde på henholdsvis 21 centimeter og 28 centimeter. Kombiner de forskellige størrelser for
 • Ernst Skål 5 cm, naturhvid

  Ernst Skål 5 cm, naturhvid
  Skålen fra ERNST er lavet af glaseret stentøj. Den har en flot naturlig hvid finish og tåler både opvaskemaskine og mikroovn. Et perfekt valg, når du skal bruge en eller flere serveringsskåle til at afsluttet borddækningen med. Vælg mellem to størrelser,
 • Ernst Vase stentøj 18 cm, naturhvidt

  Ernst Vase stentøj 18 cm, naturhvidt
  Sæt prikken over i'et på din indretning med en stentøjsvase fra ERNST. Vasen har et unikt udtryk, med fine detaljer i form af bløde, skulpturelle linjer, der giver et roligt udtryk i ethvert rum. Vasen fås i to størrelser, 18 x 18 eller 24 x 24 centimeter
 • Ernst Dyb tallerken 25 cm, vanilje

  Ernst Dyb tallerken 25 cm, vanilje
  Den dybe tallerken ERNST er en del af en større serie af matchende dele som tallerkener, middagstallerkener, kopper m.m., der gør det muligt at dække et fint bord til hyggelige middage og kaffestunder med dine nærmeste. Tallerkenens friske hvide farve bry
 • Ernst Mælkekande 10 cm, vanilje

  Ernst Mælkekande 10 cm, vanilje
  ERNST mælkekanden er en del af et større kaffestel i porcelæn, som tilbyder en række matchende dele, herunder tallerkener, kaffekrus, fade og meget mere. På den måde kan du nemt skabe en gennemtænkt og hyggelig borddækning til dine nærmeste, uanset om det
 • Ernst Ølglas 2-pak

  Ernst Ølglas 2-pak
  De riflede ølglas fra ERNST er en del af en alsidig glasserie, hvor du finder glas, der passer til mange forskellige drinks og lejligheder. Serien omfatter også en matchende kande, der følger samme formsprog, så du kan skabe en harmonisk og luksuriøs bord
 • Ernst Tekande i glas 18 cm

  Ernst Tekande i glas 18 cm
  Ernst-tekanden i glas har et stilfuldt og praktisk design, der gør det til en fornøjelse at servere te. Den er perfekt til en stille kop til morgenmaden, men ser også flot ud på bordet til brunch eller til et teselskab med vennerne. Tekandens gennemtænkt
 • Ernst Citat Krus "Sko" - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 243105

  Ernst Citat Krus
  Ernst-citat på svensk: "Man kan faktiskt ha skor på sig, vissa har det" (Du kan faktisk have sko på, nogle gør).. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage 6,5x10cm - Fyrfadsstager Klar - 364426

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage 6,5x10cm - Fyrfadsstager Klar - 364426
  Create life and joy at home with Ernst candle holder. The glass holder has a simple design that makes it suitable for most homes.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø21cm H22cm - Vaser Læder Klar - 364451

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø21cm H22cm - Vaser Læder Klar - 364451
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Skål 30cm - Serveringsskåle Mørkegrå - 246130

  Ernst Skål 30cm - Serveringsskåle Mørkegrå - 246130
  Plade fra Ernst Kirchsteiger. Pladen er lavet af stentøj og har en diameter på 30 centimeter og en højde på 8 centimeter. Match med Ernst bestik i Chrome.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Skål 22cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 246205

  Ernst Skål 22cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 246205
  Skål fra Ernst Kirchsteiger. Skålen er lavet af stentøj og har en diameter på 22 centimeter. Match med Ernst bestik i Chrome. Fås i tre farver, hvid, grå og mørkegrå.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Candlestick Black 45 Cm - Lysestager Metal Sort - 152202

  Ernst Candlestick Black 45 Cm - Lysestager Metal Sort - 152202
  Lysestage fra Ernst Kirchsteiger, lavet af metal. Med sin høje fod kommer stearinlyset lidt og spredes et smukt lys gennem rummet. Fås i tre højder.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage Ø7cm Mørkgrå - Lysestager Stentøj Mørkegrå - 270030

  Ernst Lysestage Ø7cm Mørkgrå - Lysestager Stentøj Mørkegrå - 270030
  Lysestage fra Ernst Kirchsteiger. En rustik stearinlys lavet af stentøj, som spredes varme i efterårsmørket. Ernst stoneware lysestager er tilgængelige i forskellige former og størrelser og er gode til at kombinere med hinanden. Fås i hvid og mørkegrå.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase Ø13cm H14cm Beige - Vaser Stentøj Nature - 270448

  Ernst Vase Ø13cm H14cm Beige - Vaser Stentøj Nature - 270448
  Stentøjsvase fra Ernst Kirchsteiger. Friske cut blomster skaber liv og glæde i hvert hjem. Denne stentøjsvase åbner uendelige muligheder for at skabe smukke blomsterarrangementer. Vase har en læderrem bundet rundt, der giver et elegant og levende udtryk. Vase er tilgængelig i tre størrelser og fire farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø38 Cm - Vaser Læder Klar - 364454

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø38 Cm - Vaser Læder Klar - 364454
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Til Mousserende Drinks - Champagneglas Glas - 245004

  Ernst Til Mousserende Drinks - Champagneglas Glas - 245004
  Ernst glas til mousserende drinks til både hverdag og fest. Kommer i pakke med 2 Stk.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Ernst Skål Natur - Fade & Skåle Stentøj Nature - 246012

  Ernst Skål Natur - Fade & Skåle Stentøj Nature - 246012
  En dekorativ serveringsskål. Findes i forskellige størrelser. I serien findes også et fad.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Ernst Fad 20x15 Natur - Serveringsfad Stentøj Nature - 246020

  Ernst Fad 20x15 Natur - Serveringsfad Stentøj Nature - 246020
  Et dekorativt fad fra Ernst. Findes i to størrelser. I serien findes også skåle.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 20 Cm - Lysestager Træ Sort - 152505

  Ernst Lysestage 20 Cm - Lysestager Træ Sort - 152505
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af træ med en sort farve. Lysestagen har et tidløst design til alle hjem og stilarter. Designet af Ernst Kirchsteiger. Lysestagen passer godt i spisestuen. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Lysestagen kommer i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 25 Cm - Lysestager Træ Sort - 152506

  Ernst Lysestage 25 Cm - Lysestager Træ Sort - 152506
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af træ med en sort farve. Lysestagen har et tidløst design til alle hjem og stilarter. Designet af Ernst Kirchsteiger. Lysestagen passer godt i spisestuen. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Lysestagen kommer i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Grå - 247705

  Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Grå - 247705
  Den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af stentøj med en smuk, rustik struktur. Den har en generøs størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Om den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Kombinér den dybe tallerken med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj White-Spotted - 247754

  Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj White-Spotted - 247754
  Den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af stentøj med en smuk, rustik struktur. Den har en generøs størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Om den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Kombinér den dybe tallerken med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 40 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264417

  Ernst Lysestage 40 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264417
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stilarter. Den har en klar skål i glas med et stativ i metal. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 40 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264418

  Ernst Lysestage 40 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264418
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stilarter. Den har en klar skål i glas med et stativ i metal. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lanterne Bloklys 25x25 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264427

  Ernst Lanterne Bloklys 25x25 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264427
  Lanternen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i blik med vinduer i glas perfekt til balkonen og til dagligstuen. Lampen har et praktisk håndtag til let at flytte rundt i hjemmet. Om lanternen fra Ernst Kirchsteiger- Tidløst design med lige linjer.- Er værdsat for de hyggelige følelser- Lanternen findes i forskellige farver.- Til indendørs og udendørs brug.- Bloklys medfølger ikke.- Størrelse: 25x25 cm.- Højde: 470 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Natthyacint Duftlys t 340 g - Duftlys Glas Brun - 350128

  Ernst Natthyacint Duftlys t 340 g - Duftlys Glas Brun - 350128
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af sojavoks med en blomstret duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har en dekorativ glaskrukke med en jordagtig, brun farve og et låg. Leveres i en gaveæske. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Brun glaskrukke med låg.- Blomstret duft.- Sort gaveæske.- Perfekt som en gave.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Curvy vase 10x5.5 Cm - Vaser Glas Klar - 364480

  Ernst Curvy vase 10x5.5 Cm - Vaser Glas Klar - 364480
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i klart glas med bløde kurver perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Blødt, kurvet design.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase H20 Cm - Vaser Glas Klar - 364458

  Ernst vase H20 Cm - Vaser Glas Klar - 364458
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i glas med et klassisk look der aldrig går af mode. Den har en dekorativ snøre hele vejen rundt med en plade i metal med et diskret Ernst logomærke. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Klassisk design.- Dekorativ snøre med en plade i metal med et diskret logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 20x8 Cm - Fyrfadsstager Træ Mørkebrun - 152512

  Ernst Lysestage 20x8 Cm - Fyrfadsstager Træ Mørkebrun - 152512
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, rustikt design i træ med en mørkebrun nuance perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den har et lille, diskret Ernst logomærke på forsiden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af træ.- Rustikt, enkelt design perfekt til enhver stil.- Perfekt til et afslappet look.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 80 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysmanchet Ø8.3 Cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing - 351555

  Ernst Lysmanchet Ø8.3 Cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing - 351555
  Lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent, afrundet design perfekt til et afslappet look. Den har et lille, diskret Ernst logomærke på kanten. Vælg mellem forskellige farver. Om lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af metal.- Perfekt til et afslappet look.- Lysmanchetten findes i forskellige farver.- Diameter: 83 mm.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase Med Øre 21x12.5 Cm - Vaser Stentøj Sort - 270730

  Ernst Vase Med Øre 21x12.5 Cm - Vaser Stentøj Sort - 270730
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i stentøj med en skandinavisk følelse til alle hjem og stilarter og dekorative ører på siderne. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Cylindrisk form.- Dekorative, minimalistiske ører på siderne.- Findes også som hvid vase.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj White-Spotted - 247854

  Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj White-Spotted - 247854
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Diameter: 280 mm.- Højde: 65 mm.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Curvy Vase 10x5.5 Cm - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270737

  Ernst Curvy Vase 10x5.5 Cm - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270737
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i mørkegråt stentøj med bløde kurver perfekte til et stilrent look perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Elegant, mørkegrå farve.- Blødt, kurvet design.- Findes også som glasvase.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Curvy Vase 21.5x12 Cm - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270739

  Ernst Curvy Vase 21.5x12 Cm - Vaser Stentøj Mørkegrå - 270739
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i mørkegråt stentøj med bløde kurver perfekte til et stilrent look perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Elegant, mørkegrå farve.- Blødt, kurvet design.- Findes også som glasvase.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H10 Cm - Vaser Glas Klar - 364320

  Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H10 Cm - Vaser Glas Klar - 364320
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et struktureret design med en blød, rund form perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H14,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364326

  Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H14,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364326
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et rillet, stribet design perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage H30 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152211

  Ernst Lysestage H30 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152211
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et harmonisk design i børstet aluminium med en elegant silhuet perfekt til lange middage rundt om spisebordet og til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Stilren følelse.- Fremstillet af børstet aluminium.- Elegant stilk.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage H7 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 151502

  Ernst Lysestage H7 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 151502
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i børstet aluminium med en minimalistisk form der aldrig går af mode. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Egnet til kertelys.- Elegant design.- Fremstillet af børstet aluminium.- Findes også som lysestage i messing.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 92 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase 34 Cm - Vaser Glas Klar - 364333

  Ernst Vase 34 Cm - Vaser Glas Klar - 364333
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en minimalistisk stil i glas med en lige form og en læderstrop på toppen perfekt til tørrede blomster og kviste. Fremstillet i Kina. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det minimalistiske design- Er også værdsat for den lige form.- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Løgvase 11 Cm - Vaser Læder Klar - 364444

  Ernst Løgvase 11 Cm - Vaser Læder Klar - 364444
  Løgvasen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i riflet glas med en klassisk læderstrop. Fremstillet i Kina. Om løgvasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Fremstillet af glas og læder.- Løgvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase 45,3 Cm - Vaser Glas Klar - 364334

  Ernst Vase 45,3 Cm - Vaser Glas Klar - 364334
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en minimalistisk stil i glas med en lige form og en læderstrop på toppen perfekt til tørrede blomster og kviste. Fremstillet i Kina. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det minimalistiske design- Er også værdsat for den lige form.- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Krukke Natural White 21 Cm - Krukker Stentøj Naturhvid - 368600

  Ernst Krukke Natural White 21 Cm - Krukker Stentøj Naturhvid - 368600
  Krukken fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i mat stentøj med en lille fod og en glaseret inderside. Fremstillet i Kina. Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for den unikke form- Er også værdsat for den matte overflade.- Fremstillet af stentøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase 14 Cm - Vaser Glas Grøn - 364349

  Ernst Vase 14 Cm - Vaser Glas Grøn - 364349
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 140 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase 14 Cm - Vaser Glas Beige - 364345

  Ernst Vase 14 Cm - Vaser Glas Beige - 364345
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 140 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase 10 Cm - Vaser Glas Grøn - 364348

  Ernst Vase 10 Cm - Vaser Glas Grøn - 364348
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 100 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Mælkekande 10 Cm - Mælkekander Porcelæn Sand - 246046

  Ernst Mælkekande 10 Cm - Mælkekander Porcelæn Sand - 246046
  Mælkekanden fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i porcelæn med en smuk, sandgrå farve. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om mælkekanden fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det stilrene design- Højde: 100 mm.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af mælkekanden- Tåler opvaskemaskine. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Mælkekande "I det enkla", mørkegrå

  Ernst Mælkekande
  Denne stentøjskande fra det svenske Ernst er designet med citatet "I det enkla bor det vackra", som er trykt ind i kanden på ydersiden. På dansk betyder citatet "I det enkle bor det smukke", og netop den filosofi kommer til udtryk i kandens enkle, nordisk
 • Ernst Tekande, mørkegrå

  Ernst Tekande, mørkegrå
  Fin tekande fra Ernst i solidt stentøj. Tekanden er designet med et positivt Ernst Kirchsteiger-citat langs højden, der lyder således: "I det enkla bor det vackra". Citatet beskriver ret præcist, hvad der har været tanken bag hele Ernst-kollektionen, neml
 • Ernst Æggebæger i stentøj, mørkegrå

  Ernst Æggebæger i stentøj, mørkegrå
  Dæk et retroinspireret morgenbord med dette fine æggebæger fra Ernst. Æggebægret er fremstillet af stentøj og designet i et flot, rundt design. Æggebægret fås i forskellige farvekombinationer, som kan matches på kryds og tværs for et hyggeligt og personl
 • Ernst Krukke grå

  Ernst Krukke grå
  Denne krukke fra Ernst giver dig et væld af anvendelsesmuligheder takket være et funktionelt design. Krukken er fremstillet af stentøj, og den leveres yderligere med et praktisk låg, der endvidere åbner op for valgmuligheder. Designet er utrolig stilfuldt
 • Ernst Rund glasvase Ø30 cm.

  Ernst Rund glasvase Ø30 cm.
  Kast dig over denne skønhed af en vase og lad den pryde dit hjem med smukke og frodige blomster. Vasen er fremstillet af glas, og den leveres desuden med et tyndt læderbånd, der giver et moderne look, der pynter i ethvert hjem. Du kan vælge mellem 2 forsk
 • Ernst Glasvase 28 cm.

  Ernst Glasvase 28 cm.
  Pynt dit hjem med smukke blomsterbuketter i den smukke glasvase fra Ernst. Vasen har et enkelt og stilfuldt design, hvilket betyder, at den let smelter ind i hvilken som helst indretning. Vasen kommer i to forskellige størrelser og er prydet med den i
 • Ernst Snapseglas 4 stk.

  Ernst Snapseglas 4 stk.
  Dæk op med disse smukke snapseglas fra Ernst, næste gang du inviterer dine venner til frokost. Som tv-profilen Ernst Kirschsteiger selv udtrykte "i det simple liv bor det smukke" og du kan  tydeligt se, at inspirationen i Ernst-kollektionerne er inspire
 • Ernst Vase Kurvig Beige 21,5 cm.

  Ernst Vase Kurvig Beige 21,5 cm.
  Pynt dit hjem med smukke blomsterbuketter i vasen Kurvig fra Ernst. Vasen har et enkelt og stilfuldt design, hvilket gør at den let smelter ind i alle forskellige indretninger et hjem måtte have. Vasen er en del af Kurvig-serien og kan let kombineres
 • Ernst Glasvase med låg, 28 cm

  Ernst Glasvase med låg, 28 cm
  En stilfuld og tidløs glasvase designet af Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Det, der gør denne vase så praktisk, er, at den har et låg med hul og rør, der får en afskåret blomst til at stå oprejst på en smuk og dekorativ måde. Derudover kan du nemt r
 • Ernst Glasvase med riflet struktur, 28 cm

  Ernst Glasvase med riflet struktur, 28 cm
  En stilfuld glasvase med riflet struktur, lædersnor og en lille hæl, der er designet af Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Med den stilrene vase kan du skabe et smukt blomsterarrangement, der vil være en frisk detalje i hjemmet. Den kan også bruges so
 • Ernst Glasvase med mønstret struktur, 22 cm

  Ernst Glasvase med mønstret struktur, 22 cm
  En glasvase med smuk struktur og en fin lædersnor, der er designet af Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Takket være den fine, runde form kan du skabe et smukt blomsterarrangement med grene og afskårne blomster. Derudover kan du bruge de mindre vaser
 • Ernst Glasvase med mønstret struktur, 30 cm

  Ernst Glasvase med mønstret struktur, 30 cm
  En glasvase med smuk struktur og en fin lædersnor, der er designet af Ernst Kirchsteiger & Åsa Astvald. Takket være den fine, runde form kan du skabe et smukt blomsterarrangement med grene og afskårne blomster. Derudover kan du bruge de mindre vaser
 • Ernst Glasvase, 34 cm

  Ernst Glasvase, 34 cm
  Vase designet af Ernst Kirchsteiger med minimalistisk design i glas. Vasen har en lige form og en læderrem og ser flot ud med tørrede kviste eller blomster i. Selve vasen fås i tre forskellige størrelser med en højde på henholdsvis 34, 45,3 og 59,5 centim
 • Ernst Glasvase, 45 cm

  Ernst Glasvase, 45 cm
  Vase designet af Ernst Kirchsteiger med minimalistisk design i glas. Vasen har en lige form og en læderrem og ser flot ud med tørrede kviste eller blomster i. Selve vasen fås i tre forskellige størrelser med en højde på henholdsvis 34, 45,3 og 59,5 centim
 • Ernst Buet vase, stentøj, 10 cm

  Ernst Buet vase, stentøj, 10 cm
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en unik stil i stentøj med skulpturelle linjer. Produktet har et pænt og organisk udseende, som er velegnet til tørrede kviste eller små buketter. Vasen fås i to forskellige størrelser: en med en højde på 10 centimeter og
 • Ernst Glasvase rund 22cm Ø21, grøn

  Ernst Glasvase rund 22cm Ø21, grøn
  ERNSTs runde glasvase med en diameter på 22 centimeter har et legende design i farvet glas - perfekt til smukke blomsterarrangementer. Vasen fås i fire forskellige størrelser og i tre farver: hvid, beige og grøn. På den måde kan du mikse og matche frit og
 • Ernst Krukke af stentøj 15 cm, naturhvid

  Ernst Krukke af stentøj 15 cm, naturhvid
  Den naturhvide ERNST-krukke af stentøj har et smukt design i mat stentøj med glaseret inderside. En stilfuld favorit, hvor dine planter kan trives og komme til deres ret - flot i vinduet, på altanen, terrassen eller hvor du nu ønsker at placere dine plant
 • Ernst Mælkekande i porcelæn 30 cl, sand

  Ernst Mælkekande i porcelæn 30 cl, sand
  Mælkekanden fra ERNST i porcelæn er en del af en større kaffeserie, hvor du kan finde flere matchende dele, for eksempel kaffe- og tekopper, tallerkener, kagefade og karafler. Serien er kendetegnet ved sin smukke sandgrå farve, som giver en varm stemning
 • Ernst Tallerken 17,5 cm, vanilje

  Ernst Tallerken 17,5 cm, vanilje
  ERNST tallerkenen er en del af en større serie med flere forskellige dele, såsom tallerkener, kopper, dybe tallerkener og meget mere - alt det du skal bruge for at skabe en rigtig hyggelig stund ved bordet, hvad enten det er til middag eller eftermiddag
 • Ernst Kagefad Ø27 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Vanilje - 246059

  Ernst Kagefad Ø27 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Vanilje - 246059
  Kagefad fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med et diskret, prikket mønster perfekt til ethvert hjem. Om kagefadet fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Findes i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af kagefadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Ernst Karaffel 1 l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Vanilje - 246062

  Ernst Karaffel 1 l - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Vanilje - 246062
  Karaffel fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med et prikket mønster og en blødt afrundet form perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Kombinér karaflen med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Om karaflen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Kapacitet: 100 cl.- Findes også som mælkekande. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Mælkekande - Mælkekander Porcelæn Vanilje - 246061

  Ernst Mælkekande - Mælkekander Porcelæn Vanilje - 246061
  Mælkekande fra Ernst Kirchsteiger i porcelæn med et prikket mønster og en blødt afrundet form perfekt til servering af dressing, mælk eller fløde. Kombinér mælkekanden med andre dele fra serien fra Ernst Kirchsteiger. Om mælkekanden fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som karaffel. Vedligeholdelse af mælkekanden- Tåler opvaskemaskine. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage med glas, mørkegrå

  Ernst Lysestage med glas, mørkegrå
  Levende lys på bordet kan være romantiske, hyggelige og hjemlige, og det skaber en helt speciel stemning at være i et rum med tændte stearinlys. Denne lysestage fra Ernst er designet med en bund af keramik og en glascylinder, som omgiver kronelyset og spr
 • Ernst Metal lysestage til 4 lys sort

  Ernst Metal lysestage til 4 lys sort
  Elegant og minimalistisk lysetage. Denne lysestage fra det populære Ernst er udført i holdbart metal. Den passer perfekt ind i alle hjem, og kan med fordel benyttes som en adventslysetage.
 • Ernst Citat Fyrfadsstage 8 Cm ”Missa Aldrig” - Fyrfadsstager Glas Hvid - 351003

  Ernst Citat Fyrfadsstage 8 Cm ”Missa Aldrig” - Fyrfadsstager Glas Hvid - 351003
  Ernst Kirchsteiger har evnen til at skabe smukke citater, der rører og giver varme i hvert hjem. Her kan du vælge mellem tre forskellige stearinlysholdere med tre af hans fantastiske citater på svensk. Denne fine stearinlysholder er tilgængelig med følgende tekst: "Jeg er enkla bor det vackra" - hvilket betyder "i de enkle, de smukke liv" " MISLA ALDRIG MOJLIGHETEN ATT SITTA NER EN STUND I TYSTHETEN OCH TÄNKA "- Hvilket betyder" aldrig gå glip af muligheden for at sidde i et øjeblik i stilhed og tænke "" det er de små ljuspunkerna i Vardagen som Gör Den Stora Skillnaden "- hvilket betyder" Det er de små lys i livet, der gør den store forskel ". Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage 5x8cm - Fyrfadsstager Læder Klar - 364425

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage 5x8cm - Fyrfadsstager Læder Klar - 364425
  Create life and joy at home with Ernst candle holder. The glass holder has a simple design that makes it suitable for most homes.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage 5x12cm - Fyrfadsstager Læder Klar - 364427

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage 5x12cm - Fyrfadsstager Læder Klar - 364427
  Create life and joy at home with Ernst candle holder. The glass holder has a simple design that makes it suitable for most homes.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø13cm H14cm - Vaser Læder Klar - 364450

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø13cm H14cm - Vaser Læder Klar - 364450
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø9cm H10 Cm - Vaser Læder Klar - 364455

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø9cm H10 Cm - Vaser Læder Klar - 364455
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø8cm H8.5 Cm - Vaser Læder Klar - 364471

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø8cm H8.5 Cm - Vaser Læder Klar - 364471
  En moderne og smuk stearinlysholder med en god læder detaljer.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Citat Krus "Simple" Mørke - Kaffekopper Stentøj Grå - 245530

  Ernst Citat Krus
  Krus lavet af stentøj af Ernst Kirchsteiger med citatet "I det enkla bor det vackra", hvilket betyder "i enkelhed Liv skønhed" på svensk. De afdæmpede farver og matfladen er meget enkle, men alligevel smuk. Start din morgen med en kop kaffe.Krusene er ikke stabelbar.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Ernst Citat Fyrfadsstage "Simple" - Fyrfadsstager Stentøj Grå - 245905

  Ernst Citat Fyrfadsstage
  En rustik stearinlysholder, der passer perfekt til små stearinlys og kan også bruges til at opbevare salt, smør og saucer på spisebordet. Brug fantasien og lav en hyggelig atmosfære i hjemmet.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Citat Fyrfadsstage "Simple" - Fyrfadsstager Stentøj Mørkegrå - 245930

  Ernst Citat Fyrfadsstage
  En rustik stearinlysholder, der passer perfekt til små stearinlys og kan også bruges til at opbevare salt, smør og saucer på spisebordet. Brug fantasien og lav en hyggelig atmosfære i hjemmet.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Candlestick Black 30 Cm - Lysestager Metal Sort - 152201

  Ernst Candlestick Black 30 Cm - Lysestager Metal Sort - 152201
  Lysestage fra Ernst Kirchsteiger, lavet af metal. Med sin høje fod kommer stearinlyset lidt og spredes et smukt lys gennem rummet. Fås i tre højder.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Candlestick Black 60 Cm - Lysestager Metal Sort - 152203

  Ernst Candlestick Black 60 Cm - Lysestager Metal Sort - 152203
  Lysestage fra Ernst Kirchsteiger, lavet af metal. Med sin høje fod kommer stearinlyset lidt og spredes et smukt lys gennem rummet. Fås i tre højder.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage Ø7cm - Lysestager Stentøj Hvid - 270053

  Ernst Lysestage Ø7cm - Lysestager Stentøj Hvid - 270053
  Lysestage fra Ernst Kirchsteiger. En rustik stearinlys lavet af stentøj, som spredes varme i efterårsmørket. Ernst stoneware lysestager er tilgængelige i forskellige former og størrelser og er gode til at kombinere med hinanden. Fås i hvid og mørkegrå.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Fyrfadsstage Til Kronelys Ø9 - Fyrfadsstager Stentøj Hvid - 270153

  Ernst Fyrfadsstage Til Kronelys Ø9 - Fyrfadsstager Stentøj Hvid - 270153
  Et simpelt men unikt lysestage skabt af Ernst Kirchsteiger. Candle Holder er lavet af matt stentøj og kommer i fire farver. Lav fred og ro i dit hjem ved at belyse et stearinlys i disse smukke lysestager.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Fyrfadsstage Til Kronelys Ø9 Mørkgrå - Lysestager Stentøj Mørkegrå - 270130

  Ernst Fyrfadsstage Til Kronelys Ø9 Mørkgrå - Lysestager Stentøj Mørkegrå - 270130
  Et simpelt men unikt lysestage skabt af Ernst Kirchsteiger. Candle Holder er lavet af matt stentøj og kommer i fire farver. Lav fred og ro i dit hjem ved at belyse et stearinlys i disse smukke lysestager.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase Ø10cm H10cm - Vaser Stentøj Hvid - 270353

  Ernst Vase Ø10cm H10cm - Vaser Stentøj Hvid - 270353
  Stentøjsvase fra Ernst Kirchsteiger. Friske cut blomster skaber liv og glæde i hvert hjem. Denne stentøjsvase åbner uendelige muligheder for at skabe smukke blomsterarrangementer. Vase har en læderrem bundet rundt, der giver et elegant og levende udtryk. Vase er tilgængelig i tre størrelser og fire farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase Ø10cm H10cm Beige - Vaser Stentøj Nature - 270348

  Ernst Vase Ø10cm H10cm Beige - Vaser Stentøj Nature - 270348
  Stentøjsvase fra Ernst Kirchsteiger. Friske cut blomster skaber liv og glæde i hvert hjem. Denne stentøjsvase åbner uendelige muligheder for at skabe smukke blomsterarrangementer. Vase har en læderrem bundet rundt, der giver et elegant og levende udtryk. Vase er tilgængelig i tre størrelser og fire farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase Ø21cm H22cm - Vaser Stentøj Hvid - 270553

  Ernst Vase Ø21cm H22cm - Vaser Stentøj Hvid - 270553
  Stentøjsvase fra Ernst Kirchsteiger. Friske cut blomster skaber liv og glæde i hvert hjem. Denne stentøjsvase åbner uendelige muligheder for at skabe smukke blomsterarrangementer. Vase har en læderrem bundet rundt, der giver et elegant og levende udtryk. Vase er tilgængelig i tre størrelser og fire farver.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Spilkum Ø20cm H11cm glaseret - Fade & Skåle Stentøj Hvid - 340030

  Ernst Spilkum Ø20cm H11cm glaseret - Fade & Skåle Stentøj Hvid - 340030
  Bowl White Glaseret Stentøj med en praktisk hældningspotte fra Ernst Form. Skålen er perfekt til, når du vil bage noget frisk brød eller bagværk. Skålen fås i to forskellige størrelser - 20 cm og 23 cm i diameter.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Ernst Spilkum Ø23cm H13cm glaseret - Fade & Skåle Stentøj Hvid - 340031

  Ernst Spilkum Ø23cm H13cm glaseret - Fade & Skåle Stentøj Hvid - 340031
  Bowl White Glaseret Stentøj med en praktisk hældningspotte fra Ernst Form. Skålen er perfekt til, når du vil bage noget frisk brød eller bagværk. Skålen fås i to forskellige størrelser - 20 cm og 23 cm i diameter.. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø30 Cm - Vaser Læder Klar - 364453

  Ernst Glasvase/fyrfadsstage Ø30 Cm - Vaser Læder Klar - 364453
  Ernst glasvasen har en læderrem med Ernst Logo. Vasen har et rustik udseende og simpelt design med skandinavisk udtryk. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Lantern 9 Cm - Lysestager Stentøj Lysegrå - 270148

  Ernst Lantern 9 Cm - Lysestager Stentøj Lysegrå - 270148
  Et simpelt men unikt lysestage skabt af Ernst Kirchsteiger. Candle Holder er lavet af matt stentøj og kommer i fire farver. Lav fred og ro i dit hjem ved at belyse et stearinlys i disse smukke lysestager.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Candlestick 9 Cm - Lysestager Stentøj Rust - 270623

  Ernst Candlestick 9 Cm - Lysestager Stentøj Rust - 270623
  Stentøjslysestage i et ægte design af Ernst Kirchsteiger. Fås i tre forskellige størrelser.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Fad 35x15 Natur - Serveringsfad Stentøj Nature - 246021

  Ernst Fad 35x15 Natur - Serveringsfad Stentøj Nature - 246021
  Et dekorativt fad fra Ernst. Findes i to størrelser. I serien findes også skåle.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Vas Rund Ø21 H22 - Vaser Stentøj Beige - 270548

  Ernst Vas Rund Ø21 H22 - Vaser Stentøj Beige - 270548
  Skab liv og glæde med friske blomster i denne fine vase i stentøj fra Ernst. Den varme beige farve skaber en skøn kontrast til en farverig buket.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage Gennemsigtig 29 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 371535

  Ernst Lysestage Gennemsigtig 29 Cm - Fyrfadsstager Glas Klar - 371535
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent, klassisk design til alle hjem og stilarter. Den er fremstillet af klart glas perfekt som stemningslys. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Kombinér lysestagen med en vase fra Ernst Kirchsteiger.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 15 Cm - Lysestager Træ Sort - 152504

  Ernst Lysestage 15 Cm - Lysestager Træ Sort - 152504
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af træ med en sort farve. Lysestagen har et tidløst design til alle hjem og stilarter. Designet af Ernst Kirchsteiger. Lysestagen passer godt i spisestuen. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen kommer i 3 forskellige størrelser.- Lysestagen kommer i forskellige farver. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 42 Cm - Lysestager Metal Sort - 152508

  Ernst Lysestage 42 Cm - Lysestager Metal Sort - 152508
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en stilren følelse med fire holdere til at lyse op i rummet. Den har et alsidigt design perfekt til hverdag og perfekt til jul. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med tallerkener fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Hvid - 247753

  Ernst Dyb Tallerken 22 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Hvid - 247753
  Den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af stentøj med en smuk, rustik struktur. Den har en generøs størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Om den dybe tallerken fra Ernst Kirchsteiger- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Kombinér den dybe tallerken med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 5 Cm - Lysestager Stentøj Sort - 264701

  Ernst Lysestage 5 Cm - Lysestager Stentøj Sort - 264701
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et dekorativt, stilrent design perfekt til ethvert hjem. Den er fremstillet af stentøj med en rå, mat struktur. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsgenstande fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 22 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264415

  Ernst Lysestage 22 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264415
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stilarter. Den har en klar skål i glas med et stativ i metal. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Egnet til fyrfadslys.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 22 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264416

  Ernst Lysestage 22 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264416
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, skandinavisk design til alle hjem og stilarter. Den har en klar skål i glas med et stativ i metal. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Egnet til fyrfadslys.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med indretningsdetaljer fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Skål 11 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 243603

  Ernst Skål 11 Cm - Serveringsskåle Stentøj Sort - 243603
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et rustikt, nordisk design perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den er fremstillet af stentøj med en rå struktur og et øre på siden. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Skålen findes i forskellige farver.- Kombinér skålen med kopper fra Ernst Kirchsteiger. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Fyrfadsstage 15x15 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264421

  Ernst Fyrfadsstage 15x15 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264421
  Fyrfadsstagen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i blik med vinduer i glas perfekt til balkonen. Den har et dekorativt, smalt håndtag til let at flytte rundt i hjemmet. Om fyrfadsstagen fra Ernst Kirchsteiger- Tidløst design med glasvinduer.- Er værdsat for de hyggelige følelser- Til indendørs og udendørs brug.- Størrelse: 15x15 cm.- Højde: 250 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lanterne Kertelys H42 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264424

  Ernst Lanterne Kertelys H42 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264424
  Lanternen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i blik med vinduer i glas perfekt til balkonen og til dagligstuen. Lampen har et praktisk håndtag til let at flytte rundt i hjemmet. Vælg mellem forskellige farver. Om lanternen fra Ernst Kirchsteiger- Tidløst design med lige linjer.- Er værdsat for de hyggelige følelser- Lanternen findes i forskellige farver.- Til indendørs og udendørs brug.- Kertelys medfølger ikke.- Størrelse: 20x20 cm.- Højde: 420 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lanterne Kertelys H42 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264425

  Ernst Lanterne Kertelys H42 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 264425
  Lanternen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i blik med vinduer i glas perfekt til balkonen og til dagligstuen. Lampen har et praktisk håndtag til let at flytte rundt i hjemmet. Vælg mellem forskellige farver. Om lanternen fra Ernst Kirchsteiger- Tidløst design med lige linjer.- Er værdsat for de hyggelige følelser- Lanternen findes i forskellige farver.- Til indendørs og udendørs brug.- Kertelys medfølger ikke.- Størrelse: 20x20 cm.- Højde: 420 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lanterne Bloklys 25x25 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264426

  Ernst Lanterne Bloklys 25x25 Cm - Fyrfadsstager Glas Beige - 264426
  Lanternen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i blik med vinduer i glas perfekt til balkonen og til dagligstuen. Lampen har et praktisk håndtag til let at flytte rundt i hjemmet. Om lanternen fra Ernst Kirchsteiger- Tidløst design med lige linjer.- Er værdsat for de hyggelige følelser- Lanternen findes i forskellige farver.- Til indendørs og udendørs brug.- Bloklys medfølger ikke.- Størrelse: 25x25 cm.- Højde: 470 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vin 6-pak - Vinglas Glas Klar - 140104

  Ernst Vin 6-pak - Vinglas Glas Klar - 140104
  Vinglassene fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af gennemsigtigt glas med et afrundet, klassisk design der aldrig går af mode. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om vinglassene fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Kapacitet: 44 cl.- Diameter: 80 mm.- Højde: 225 mm.- Pakkeantal: 6-pak Vedligeholdelse af vinglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Ernst Citat Tid Till Ingenting Duftlys 90 g - Duftlys Glas Hvid - 350122

  Ernst Citat Tid Till Ingenting Duftlys 90 g - Duftlys Glas Hvid - 350122
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger har en forfriskende duft med en glaskrukke i klart glas og et bånd hele vejen rundt med et diskret ERNST logomærke i metal. Det har en dekorativ gaveæske med en “Tid till ingenting” tekst. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Dekorativ glaskrukke i klart glas.- Gaveæske med dekorativ tekst.- Leveres i en gaveæske.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Citat Tid Till Ingenting Duftlys 240 g - Duftlys Glas Hvid - 350124

  Ernst Citat Tid Till Ingenting Duftlys 240 g - Duftlys Glas Hvid - 350124
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger har en forfriskende duft med en glaskrukke i klart glas og et bånd hele vejen rundt med et diskret ERNST logomærke i metal. Det har en dekorativ gaveæske med en “Tid till ingenting” tekst. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Dekorativ glaskrukke i klart glas.- Gaveæske med dekorativ tekst.- Leveres i en gaveæske.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Skogskonvalj Duftlys t 200 g - Duftlys Glas Brun - 350125

  Ernst Skogskonvalj Duftlys t 200 g - Duftlys Glas Brun - 350125
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af sojavoks med en blomstret, frisk duft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har en dekorativ glaskrukke med en jordagtig, brun farve og et låg. Leveres i en gaveæske. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Brun glaskrukke med låg.- Blomstret duft.- Sort gaveæske.- Perfekt som en gave.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Natthyacint Duftlys t 200 g - Duftlys Glas Brun - 350126

  Ernst Natthyacint Duftlys t 200 g - Duftlys Glas Brun - 350126
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af sojavoks med en blomstret duft for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Det har en dekorativ glaskrukke med en jordagtig, brun farve og et låg. Leveres i en gaveæske. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Brun glaskrukke med låg.- Blomstret duft.- Sort gaveæske.- Perfekt som en gave.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Skogskonvalj Duftlys t 340 g - Duftlys Glas Brun - 350127

  Ernst Skogskonvalj Duftlys t 340 g - Duftlys Glas Brun - 350127
  Duftlyset fra Ernst Kirchsteiger er fremstillet af sojavoks med en blomstret, frisk duft perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det har en dekorativ glaskrukke med en jordagtig, brun farve og et låg. Leveres i en gaveæske. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om duftlyset fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af sojavoks.- Brun glaskrukke med låg.- Blomstret duft.- Sort gaveæske.- Perfekt som en gave.- Duftlyset kommer i forskellige størrelser.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Curvy vase 14x7.8 Cm - Vaser Glas Klar - 364481

  Ernst Curvy vase 14x7.8 Cm - Vaser Glas Klar - 364481
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i klart glas med bløde kurver perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Blødt, kurvet design.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Curvy vase 21.5x12 Cm - Vaser Glas Klar - 364482

  Ernst Curvy vase 21.5x12 Cm - Vaser Glas Klar - 364482
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i klart glas med bløde kurver perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Blødt, kurvet design.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Curvy vase 10x5.5 Cm - Vaser Glas Sort - 364486

  Ernst Curvy vase 10x5.5 Cm - Vaser Glas Sort - 364486
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i sort glas med bløde kurver perfekte til et stilrent look perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Elegant, sort farve.- Blødt, kurvet design.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Curvy vase 14x7.8 Cm - Vaser Glas Hvid - 364490

  Ernst Curvy vase 14x7.8 Cm - Vaser Glas Hvid - 364490
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i hvidt glas med bløde kurver perfekte til et stilrent look perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Stilren, hvid farve.- Blødt, kurvet design.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Curvy vase 21.5x12 Cm - Vaser Glas Hvid - 364491

  Ernst Curvy vase 21.5x12 Cm - Vaser Glas Hvid - 364491
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i hvidt glas med bløde kurver perfekte til et stilrent look perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Stilren, hvid farve.- Blødt, kurvet design.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 15x8 Cm - Fyrfadsstager Træ Mørkebrun - 152511

  Ernst Lysestage 15x8 Cm - Fyrfadsstager Træ Mørkebrun - 152511
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, rustikt design i træ med en mørkebrun nuance perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den har et lille, diskret Ernst logomærke på forsiden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af træ.- Rustikt, enkelt design perfekt til enhver stil.- Perfekt til et afslappet look.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 80 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 25x8 Cm - Fyrfadsstager Træ Mørkebrun - 152513

  Ernst Lysestage 25x8 Cm - Fyrfadsstager Træ Mørkebrun - 152513
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et enkelt, rustikt design i træ med en mørkebrun nuance perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den har et lille, diskret Ernst logomærke på forsiden. Vælg mellem forskellige størrelser. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af træ.- Rustikt, enkelt design perfekt til enhver stil.- Perfekt til et afslappet look.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 80 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysmanchet Ø8.3 Cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Metal Sort - 351556

  Ernst Lysmanchet Ø8.3 Cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Metal Sort - 351556
  Lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent, afrundet design perfekt til et afslappet look. Den har et lille, diskret Ernst logomærke på kanten. Vælg mellem forskellige farver. Om lysmanchetten fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af metal.- Perfekt til et afslappet look.- Lysmanchetten findes i forskellige farver.- Diameter: 83 mm.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase Med Øre Sand 21x12.5 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 270731

  Ernst Vase Med Øre Sand 21x12.5 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 270731
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i stentøj med en skandinavisk følelse og en sandfarvet nuance til alle hjem og stilarter. Den har dekorative ører på siderne. Den har en cylindrisk form. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Cylindrisk form.- Dekorative, minimalistiske ører på siderne.- Findes også som sort vase.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase Med Øre Sand 28x14.5 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 270733

  Ernst Vase Med Øre Sand 28x14.5 Cm - Vaser Stentøj Hvid - 270733
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i stentøj med en skandinavisk følelse og en sandfarvet nuance til alle hjem og stilarter. Den har dekorative ører på siderne. Den har en cylindrisk form. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Cylindrisk form.- Dekorative, minimalistiske ører på siderne.- Findes også som sort vase.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Fad Med Øre Ø25x5.5 Cm - øvrige-tallerkner-fad Stentøj Sort - 368107

  Ernst Fad Med Øre Ø25x5.5 Cm - øvrige-tallerkner-fad Stentøj Sort - 368107
  Fadet fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i stentøj med dekorative ører for et bedre greb. Det har en rund form med høje kanter. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Minimalistiske ører på siderne perfekte for et bedre greb.- Diameter: 250 mm.- Højde: 55 mm.- Fadet findes i forskellige farver.. Køb øvrige-tallerkner-fad og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Ernst Adventslysestage Rund Ø28 Cm Sand - Adventsstager Stentøj Hvid - 270202

  Ernst Adventslysestage Rund Ø28 Cm Sand - Adventsstager Stentøj Hvid - 270202
  Adventslysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i stentøj med en boheme følelse perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid og til at fejre advent. Den har en rund form med ører på siderne for et bedre greb. Vælg mellem forskellige farver. Om adventslysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Dekorative ører på siderne med et greb.- Perfekt til at fejre advent.- Diameter: 280 mm.- Højde: 55 mm.- Adventslysestagen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af adventslysestagen- Tåler opvaskemaskine. Køb Adventsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 247805

  Ernst Skål / Fad Ø28 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 247805
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i stentøj der aldrig går af mode med en hjemlig følelse perfekt til hverdag og finere anledninger. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vælg mellem forskellige farver. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Stilrent design.- Diameter: 280 mm.- Højde: 65 mm.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Curvy Vase Stentøj 21.5x12 Cm - Vaser Beige - 270736

  Ernst Curvy Vase Stentøj 21.5x12 Cm - Vaser Beige - 270736
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i beige stentøj med bløde kurver perfekte til et stilrent look perfekt til snitblomster og grene. Den har en dekorativ snøre i læder hele vejen rundt med en plade i metal med diskret Ernst logomærke. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af stentøj.- Stilren, beige farve.- Blødt, kurvet design.- Findes også som glasvase.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H14 Cm - Vaser Glas Klar - 364321

  Ernst vase Rund Med Mønstret Struktur H14 Cm - Vaser Glas Klar - 364321
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et struktureret design med en blød, rund form perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Mønstret struktur.- Rund form.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H10,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364325

  Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H10,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364325
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et rillet, stribet design perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H20 Cm - Vaser Glas Klar - 364327

  Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H20 Cm - Vaser Glas Klar - 364327
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et rillet, stribet design perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H28 Cm - Vaser Glas Klar - 364328

  Ernst vase / Lysestage Med Riflet Struktur H28 Cm - Vaser Glas Klar - 364328
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et rillet, stribet design perfekt til snitblomster og grene. Den har et dekorativt bånd i læder med en plade i metal med et stilrent Ernst logomærke. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Kan også bruges som en lysestage.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.- Dekorativt bånd med en plade med et stemplet, stilrent logomærke.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase 10,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364329

  Ernst vase 10,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364329
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i glas med et klassisk look der aldrig går af mode. Den har en dekorativ snøre hele vejen rundt med en plade i metal med et diskret Ernst logomærke. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Klassisk design.- Dekorativ snøre med en plade i metal med et diskret logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vase H14,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364330

  Ernst vase H14,8 Cm - Vaser Glas Klar - 364330
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et klassisk design i glas med et klassisk look der aldrig går af mode. Den har en dekorativ snøre hele vejen rundt med en plade i metal med et diskret Ernst logomærke. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af klart glas.- Klassisk design.- Dekorativ snøre med en plade i metal med et diskret logomærke.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af glasvasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Rødvins Ø10 Cm 2-pak - Vinglas Glas Klar - 245007

  Ernst Rødvins Ø10 Cm 2-pak - Vinglas Glas Klar - 245007
  Rødvinsglasset fra Ernst Kirchsteiger er perfekt til at live borddækningen op og har et elegant design i klart glas med en smuk kuppel med flad bund perfekt til rødvine. Om rødvinsglasset fra Ernst Kirchsteiger- Blød, rund form.- Kupler med en flad bund.- Fremstillet af glas.- Vinglas er inkluderet.- Diameter: 100 mm.- Højde: 245 mm. Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Ernst Vase Med Låg H21 Cm - Vaser Glas Klar - 364331

  Ernst Vase Med Låg H21 Cm - Vaser Glas Klar - 364331
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i glas med et dekorativt låg perfekt til planter og blomster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Dekorativt låg inkluderet.- Perfekt til planter og blomster.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase Med Låg H28 Cm - Vaser Glas Klar - 364332

  Ernst Vase Med Låg H28 Cm - Vaser Glas Klar - 364332
  Glasvasen fra Ernst Kirchsteiger har et minimalistisk design i glas med et dekorativt låg perfekt til planter og blomster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Findes i forskellige størrelser. Om glasvasen fra Ernst Kirchsteiger- Fremstillet af glas.- Dekorativt låg inkluderet.- Perfekt til planter og blomster.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage H45 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152212

  Ernst Lysestage H45 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152212
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et harmonisk design i børstet aluminium med en elegant silhuet perfekt til lange middage rundt om spisebordet og til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Stilren følelse.- Fremstillet af børstet aluminium.- Elegant stilk.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage H60 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152213

  Ernst Lysestage H60 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 152213
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et harmonisk design i børstet aluminium med en elegant silhuet perfekt til lange middage rundt om spisebordet og til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Stilren følelse.- Fremstillet af børstet aluminium.- Elegant stilk.- Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage H4 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 151501

  Ernst Lysestage H4 Cm - Fyrfadsstager Aluminium Børstet Aluminium - 151501
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i børstet aluminium med en minimalistisk form der aldrig går af mode. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Egnet til kertelys.- Elegant design.- Fremstillet af børstet aluminium.- Findes også som lysestage i messing.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Diameter: 92 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Tallerken 21 Cm Natural White - Serveringsskåle Stentøj Naturhvid - 246022

  Ernst Tallerken 21 Cm Natural White - Serveringsskåle Stentøj Naturhvid - 246022
  Tallerkenen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i stentøj med en rustik følelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Fremstillet i Kina. Om tallerkenen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Er også værdsat for den rustikke følelse.- Højde: 40 mm.- Diameter: 210 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 3,5 Cm Natural White - Lysestager Stentøj Naturhvid - 264554

  Ernst Lysestage 3,5 Cm Natural White - Lysestager Stentøj Naturhvid - 264554
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en enkel stil i stentøj med en pæn følelse perfekt som stemningslys. Fremstillet i Kina. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for den enkle stil- Er også værdsat for den pæne følelse.- Fremstillet af stentøj.- Højde: 35 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 25 Cm Sortsværtet Krom - Lysestager Metal Blackened Chrome - 152216

  Ernst Lysestage 25 Cm Sortsværtet Krom - Lysestager Metal Blackened Chrome - 152216
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i metal med fine detaljer perfekte til lange middage rundt om spisebordet. Fremstillet i Indien. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det enkle design- Fremstillet af metal.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien.- Bundens diameter: 80.0 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase 59,5 Cm - Vaser Glas Klar - 364335

  Ernst Vase 59,5 Cm - Vaser Glas Klar - 364335
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en minimalistisk stil i glas med en lige form og en læderstrop på toppen perfekt til tørrede blomster og kviste. Fremstillet i Kina. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det minimalistiske design- Er også værdsat for den lige form.- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Krukke Natural White 28 Cm - Krukker Stentøj Naturhvid - 368601

  Ernst Krukke Natural White 28 Cm - Krukker Stentøj Naturhvid - 368601
  Krukken fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i mat stentøj med en lille fod og en glaseret inderside. Fremstillet i Kina. Om krukken fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for den unikke form- Er også værdsat for den matte overflade.- Fremstillet af stentøj.- Krukken kommer i forskellige størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Lanterne 28 Cm - Fyrfadsstager Glas Messing - 266100

  Ernst Lanterne 28 Cm - Fyrfadsstager Glas Messing - 266100
  Lanternen fra Ernst Kirchsteiger har en elegant stil i transparent glas med en stemningsfuld følelse perfekt til borddækningen. Fremstillet i Kina. Om lanternen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det pæne design- Er også værdsat for den stemningsfulde følelse.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Højde: 280 mm.- Diameter: 120 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 25 Cm - Lysestager Metal Krom - 152214

  Ernst Lysestage 25 Cm - Lysestager Metal Krom - 152214
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i metal med fine detaljer perfekte til lange middage rundt om spisebordet. Fremstillet i Indien. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det enkle design- Fremstillet af metal.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien.- Bundens diameter: 80.0 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Løgvase Mønstret 11 Cm - Vaser Læder Klar - 364437

  Ernst Løgvase Mønstret 11 Cm - Vaser Læder Klar - 364437
  Løgvasen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i mønstret glas med en klassisk læderstrop. Fremstillet i Kina. Om løgvasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Fremstillet af glas og læder.- Løgvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 35 Cm Sortsværtet Krom - Lysestager Metal Blackened Chrome - 152217

  Ernst Lysestage 35 Cm Sortsværtet Krom - Lysestager Metal Blackened Chrome - 152217
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i metal med fine detaljer perfekte til lange middage rundt om spisebordet. Fremstillet i Indien. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det enkle design- Fremstillet af metal.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien.- Bundens diameter: 80.0 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lysestage 35 Cm - Lysestager Metal Krom - 152215

  Ernst Lysestage 35 Cm - Lysestager Metal Krom - 152215
  Lysestagen fra Ernst Kirchsteiger har en smuk stil i metal med fine detaljer perfekte til lange middage rundt om spisebordet. Fremstillet i Indien. Om lysestagen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det enkle design- Fremstillet af metal.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien.- Bundens diameter: 80.0 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Lanterne 28 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 266101

  Ernst Lanterne 28 Cm - Fyrfadsstager Glas Sort - 266101
  Lanternen fra Ernst Kirchsteiger har en elegant stil i transparent glas med en stemningsfuld følelse perfekt til borddækningen. Fremstillet i Kina. Om lanternen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det pæne design- Er også værdsat for den stemningsfulde følelse.- Fremstillet af glas.- Lanternen findes i forskellige farver.- Højde: 280 mm.- Diameter: 120 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ernst Vase Natural White 13 Cm - Vaser Stentøj Naturhvid - 270751

  Ernst Vase Natural White 13 Cm - Vaser Stentøj Naturhvid - 270751
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en unik stil i stentøj med skulpturelle linjer og en pæn fremtoning perfekt til små buketter eller kviste. Fremstillet i Kina. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det unikke design- Er også værdsat for den pæne størrelse.- Stentøj.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase 22 Cm - Vaser Glas Grøn - 364350

  Ernst Vase 22 Cm - Vaser Glas Grøn - 364350
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 220 mm.- Diameter: 210 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst vas Rund D24 H25 Vit Vase 25 Cm - Vaser Glas Grøn - 364351

  Ernst vas Rund D24 H25 Vit Vase 25 Cm - Vaser Glas Grøn - 364351
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 250 mm.- Diameter: 240 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Serveringsskål Ø14 Cm Natural White - Serveringsskåle Stentøj Naturhvid - 246018

  Ernst Serveringsskål Ø14 Cm Natural White - Serveringsskåle Stentøj Naturhvid - 246018
  Serveringsskålen fra Ernst Kirchsteiger er perfekt til at servere tapas og til servering af forskellige snacks og har et dekorativt, rustikt design i glaseret stentøj. Om serveringsskålen fra Ernst Kirchsteiger- Højde: 50 mm.- Diameter: 140 mm. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Vase 25 Cm - Vaser Glas Beige - 364347

  Ernst Vase 25 Cm - Vaser Glas Beige - 364347
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 250 mm.- Diameter: 240 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Kageopsats - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Sand - 246045

  Ernst Kageopsats - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Sand - 246045
  Kageopsatsen fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i porcelæn med en smuk, sandgrå farve perfekt til alle de små godbidder når du har gæster. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kageopsatsen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det elegante design- Højde: 115 mm.- Diameter: 270 mm. Vedligeholdelse af kageopsatsen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Ernst Vase 10 Cm - Vaser Glas Hvid - 364340

  Ernst Vase 10 Cm - Vaser Glas Hvid - 364340
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 100 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Spillkum Skål Natural White Ø20 Cm - Fade & Skåle Stentøj Naturhvid - 246032

  Ernst Spillkum Skål Natural White Ø20 Cm - Fade & Skåle Stentøj Naturhvid - 246032
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i stentøj med en praktisk hældetud perfekt til både madlavning og bagning. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
 • Ernst Vase 24 Cm Natural White - Vaser Stentøj Naturhvid - 270753

  Ernst Vase 24 Cm Natural White - Vaser Stentøj Naturhvid - 270753
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har en unik fremtoning med fine detaljer og skulpturelle linjer perfekte til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Findes i forskellige størrelser. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det originale design- Fremstillet af stentøj.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Vase 10 Cm - Vaser Glas Beige - 364344

  Ernst Vase 10 Cm - Vaser Glas Beige - 364344
  Vasen fra Ernst Kirchsteiger har et smukt, rundt design i farvet glas perfekt til snitblomster og grene og til fyrfadslys. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Om vasen fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det smukke design- Kan også bruges som en lysestage.- Højde: 100 mm.- Diameter: 90 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Ernst Serveringsskål Ø9 Cm Natural White - Serveringsskåle Stentøj Naturhvid - 246017

  Ernst Serveringsskål Ø9 Cm Natural White - Serveringsskåle Stentøj Naturhvid - 246017
  Serveringsskålen fra Ernst Kirchsteiger er perfekt til at servere tapas og til servering af forskellige snacks og har et dekorativt, rustikt design i glaseret stentøj. Om serveringsskålen fra Ernst Kirchsteiger- Højde: 35 mm.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Ernst Kagefad - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Sand - 246044

  Ernst Kagefad - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Sand - 246044
  Kagefadet fra Ernst Kirchsteiger har et elegant design i porcelæn med en smuk, sandgrå farve. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om kagefadet fra Ernst Kirchsteiger- Er værdsat for det elegante design- Højde: 115 mm.- Diameter: 270 mm. Vedligeholdelse af kagefadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Ernst Spillkum Skål Natural White Ø23 Cm - Fade & Skåle Stentøj Naturhvid - 246033

  Ernst Spillkum Skål Natural White Ø23 Cm - Fade & Skåle Stentøj Naturhvid - 246033
  Skålen fra Ernst Kirchsteiger har et stilrent design i stentøj med en praktisk hældetud perfekt til både madlavning og bagning. Om skålen fra Ernst Kirchsteiger- Skålen kommer i 3 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Fade & Skåle og andre Køkkenredskaber fra Royal Design.
Andre mærker
ilead