Govino

 • Govino glas rødvin i plastik 4-pack

  Govino glas rødvin i plastik 4-pack
  Govino rødvinsglas i plastik 4-pakning i tritanplast er et let og slidstærkt plastglas, der bevarer høj troværdighed og samtidig er let bøjelig. Govino rødvinsglas TopRack mangler fod og stilk, men hviler i stedet på den udfladede bund. Glasset har også en ergonomisk placeret fordybning til tommelfingeren, der bidrager til øget greb. Perfekt at have i båden, campingvognen eller på en picnic.   Mængde: 47 cl Højde: 11,5 cm Ø: 6,4 cm Glaskantens tykkelse: ca. 1 mm Plejeanvisninger: Kan vaskes i maskin i den øverste del af opvaskemaskinen. BEMÆRK: Produktet var tidligere lavet af polymerplast, er nu lavet af tritanplast.
 • Govino whiskeyglas i plastik 4-pack

  Govino whiskeyglas i plastik 4-pack
  Govino whiskyglas i tritan plast er et slidstærkt plastikglas, der holder høj kvalitet samtidig med, at det er let at bøje. Fungerer også fantastisk som drikkeglas, juice og vandglas. Govino whiskyglas TopRack mangler fod og stilk, men hviler i stedet på den flade bund. Glasset har desuden en ergonomisk placeret udsparing til tommelfingeren, der bidrager til øget greb. Perfekt at have i båden, campingvognen eller på skovtur. Volumen: 41,4 cl Højde: 9 cm Ø: 7,7 cm Tykkelse af glaskant: ca. 1 mm Kan maskinvaskes i den øverste del af opvaskemaskinen. BEMÆRK: Produktet var tidligere lavet af polymerplast, er nu lavet af tritanplast.
 • Govino hvidvinsglas i plast 4-pak

  Govino hvidvinsglas i plast 4-pak
  Med Govino hvidvinsglas i tritan plast får du et let og slidstærkt plastikglas, der bevarer høj troværdighed samtidig med, at det er let at bøje. Govino hvidvinsglas TopRack mangler fod og stilk, men hviler i stedet på den flade bund. Glasset har desuden en ergonomisk placeret udsparing til tommelfingeren, der bidrager til øget greb. Perfekt at have i båden, campingvognen eller på skovtur. Volumen: 35 cl Højde: 9,6 cm Ø: 6 cm Plejevejledning: Kan maskinvaskes i den øverste del af opvaskemaskinen. BEMÆRK: Produktet var tidligere lavet af polymerplast, er nu lavet af tritanplast.
Andre mærker