HAY

 • HAY Sobremesa tallerken 18,5 cm, 2-pack, rød

  HAY Sobremesa tallerken 18,5 cm, 2-pack, rød
  Sæt med to tallerkener med en diameter på 18,5 cm. Tallerknerne er en del af Sobremesa-kollektionen og er designet af kunstneren Laila Gohar for danske HAY. De er lavet af håndmalet stentøj med en dekorativ kontrastkant og fås i flere størrelser og design
 • Hay Indian Steel Pitcher Kanna - Kaffekander Rustfrit stål - AB422-A962

  Hay Indian Steel Pitcher Kanna - Kaffekander Rustfrit stål - AB422-A962
  Indisk stålkande fra Hay er en tidløs elegant kande i rustfrit stål med skinnende sølv finish. Designet er ryddet og samtidig funktionelt, med et slankhåndtag, der gør det behageligt at holde. Den brede tud gør det også lettere at hælde. Lavet i Indien.. Køb Kaffekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus 2-pak t - Kaffekopper Borosilikatglas Jadegrøn - AB332-A668-AF05

  Hay Borosilicate Krus 2-pak t - Kaffekopper Borosilikatglas Jadegrøn - AB332-A668-AF05
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Tallerken 18,5 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Blå - 541546

  Hay Sobremesa Tallerken 18,5 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Blå - 541546
  Tallerkenen fra Hay har enkel, minimalistisk stil i stentøj med farverig kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om tallerkenen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak.- Bredde: 185 mm.- Længde: 185 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 185 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • HAY Tekande, 1 liter, grå

  HAY Tekande, 1 liter, grå
  Tekande i retro-inspireret design, designet af George Sowden for danske HAY. Tekandens smarte design kombinerer ydersidens grå porcelæn med en innovativ bryggeenhed fra SoftBrew™. Din te er filtreret gennem et mikroskopisk tyndt filter i rustfrit stål,Â
 • HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grøn

  HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grøn
  Frokosttallerken i elegant design med marmoreret mønster fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Soft Ice serien, der udover sit flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af emaljeret stål, der kan tåle både kolde og varme temperaturer.
 • Hay Spin Underkop 2-pak Klar / Stribe - Asietter Borosilikatglas Rosa - 541211

  Hay Spin Underkop 2-pak Klar / Stribe - Asietter Borosilikatglas Rosa - 541211
  Underkoppen fra Hay har elegant, sødt udseende. Den har et smukt, hvirvlende mønster med blege toner perfekte til at opbevare slik eller andre småting. Designet af HAY. Om underkoppen fra Hay- Pakkeantal: 2- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér underkoppen med en Spin skål fra Hay.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand.- Underkoppen findes i forskellige farver.- Højde: 15 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af underkoppen- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Spin Skål 2-pak Lys Rosa / Stribe - Serveringsskåle Borosilikatglas Blå - 541214

  Hay Spin Skål 2-pak Lys Rosa / Stribe - Serveringsskåle Borosilikatglas Blå - 541214
  Skålen fra Hay har elegant, sødt udseende. Den har et smukt, hvirvlende mønster med blege toner perfekte til at opbevare slik eller andre småting. Designet af HAY. Om skålen fra Hay- Pakkeantal: 2- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér skålen med en Spin underkop fra Hay.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 35 mm.- Diameter: 85 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Tallerken 24,5 Cm 2-pak /gul - Asietter Stentøj Blå - AB612-A430-AC62

  Hay Sobremesa Tallerken 24,5 Cm 2-pak /gul - Asietter Stentøj Blå - AB612-A430-AC62
  Tallerkenen fra Hay har enkel, minimalistisk stil i stentøj med farverig kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om tallerkenen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak.- Diameter: 245 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 185 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • HAY Kaffekrus i glas, klar

  HAY Kaffekrus i glas, klar
  Flot glaskrus fra danske HAY. Kruset er lavet af robust, varmebestandigt borosilikatglas der gør at kruset holder din drink varm længere - perfekt til at nyde en ekstra god kop kaffe eller te. Kan vaskes i opvaskemaskinen.
 • HAY Paper Porcelain tallerken, lysegrå

  HAY Paper Porcelain tallerken, lysegrå
  Tallerken fra serien Paper Porceain, der er designet af studiet Scholten & Bajings for danske HAY. Seriens visuelle idé er lige som det lyder - tallerkenen er lavet af keramik, men har et rustikt design, der minder om en engangstallerken i groft papi
 • Hay Jessica Hans Vase - Vaser Stentøj Multi - AB427-A965

  Hay Jessica Hans Vase - Vaser Stentøj Multi - AB427-A965
  Denne serie indeholder krus og vaser designet af Jessica Hans til Hay. De håndlavede vaser har et design og struktur afledt af naturen, en kombination af det uregelmæssige mønster af sten og jord sammen med moderne motiver og farver. De unikke vaser er funktionelle objekter samtidig med at de kan betragtes som kunstgenstande.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Pirouette Kop Med Underkop Klar - Kaffekopper Glas Transparent - AA891-A650

  Hay Pirouette Kop Med Underkop Klar - Kaffekopper Glas Transparent - AA891-A650
  Med denne kop og asscocied Saucer fra Hay kan du drikke både varme og kolde drikkevarer med stil. Ribbet mønster i glasset skaber en smuk effekt og passer perfekt til enhver lejlighed. Karakteristika: Holder 15 cl lavet af glas praktisk håndtag. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Barro Salatskål Ø26 Cm Offwhite - Salatskåle Terrakotta Off-White - AC469-A603-AB90

  Hay Barro Salatskål Ø26 Cm Offwhite - Salatskåle Terrakotta Off-White - AC469-A603-AB90
  Salatskål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om salatskålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Indian Steel Karaffel No. 2 - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit stål - AB423-A962

  Hay Indian Steel Karaffel No. 2 - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit stål - AB423-A962
  Karaflen fra Hay har et klassisk, elegant design for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af rustfrit stål med smuk, skinnende finish perfekt til kolde drikke. Om karaflen fra Hay- Kan også bruges som en dekorativ vase.- Fremstillet af rustfrit stål.- Højde: 250 mm.- Diameter: 180 mm.- Kapacitet: 325,0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Sort - AB394-A603-AB68

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Sort - AB394-A603-AB68
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Vase M Ø14,5 Cm - Vaser Glas Blå - AB502-A602-AB96

  Hay Splash Vase M Ø14,5 Cm - Vaser Glas Blå - AB502-A602-AB96
  Vase fra Hay med smukt, håndlavet design i glas med unikt, hvirvlende mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Om vasen fra Hay- Smukt design.- Unikt, hvirvlende mønster.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Findes også som fad.- Håndlavet vase.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Splash.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet af glas. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Fad Ø32 Cm t - Serveringsfad Glas Blå - AB636-A656

  Hay Splash Fad Ø32 Cm t - Serveringsfad Glas Blå - AB636-A656
  Fadet fra Hay har smukt, håndlavet design med glaseret glas perfekt til at live borddækningen op og som en dekorativ indretningsdetalje. Det har unikt, hvirvlende mønster. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra Hay- Smukt design.- Håndlavet fad.- Findes også som vase.- Fra kollektionen Splash.- Unikt, hvirvlende mønster.- Fremstillet af glas.- Fadet findes i forskellige farver.- Højde: 30 mm.- Diameter: 320 mm.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af fadet- Kun håndvask.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Salatskål Ø26 Cm Naturlig - Salatskåle Terrakotta Natural - AC469-A603-AI64

  Hay Barro Salatskål Ø26 Cm Naturlig - Salatskåle Terrakotta Natural - AC469-A603-AI64
  Salatskål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om salatskålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HAY Barro salatskål large Ø26, stribet

  HAY Barro salatskål large Ø26, stribet
  Barro-seriens salatskål fra Hay et den perfekte kombination af elegance og funktionalitet. Den er også ideel til at præsentere dine mest delikate salater, friske grøntsager eller frugtsalater. Hay's Barro salatskål er både ovnsikker op til 220° C og mik
 • Hay Juice High Vase - Vaser Glas Blå - AB429-A450-AB96

  Hay Juice High Vase - Vaser Glas Blå - AB429-A450-AB96
  Vasen fra Hay er fremstillet af glas med et farverigt, organisk design perfekt til snitblomster og grene. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Designet af Kristine Five Melvær. Om vasen fra Hay- Fremstillet af glas.- Findes i forskellige udformninger.- Designet af Kristine Five Melvær.- Variation i udseende kan forekomme.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Vase M Ø14,5 Cm - Vaser Glas White Dot - AB502-A602-AG54

  Hay Splash Vase M Ø14,5 Cm - Vaser Glas White Dot - AB502-A602-AG54
  Vase fra Hay med smukt, håndlavet design i glas med unikt, hvirvlende mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Om vasen fra Hay- Smukt design.- Unikt, hvirvlende mønster.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Findes også som fad.- Håndlavet vase.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Splash.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet af glas. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus 2-pak - Kaffekopper Borosilikatglas Jade Yellow - AB332-A668-AF10

  Hay Borosilicate Krus 2-pak - Kaffekopper Borosilikatglas Jade Yellow - AB332-A668-AF10
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Stempelkande - Stempelkander Rustfrit Stål Aqua - AB396-A938

  Hay Stempelkande - Stempelkander Rustfrit Stål Aqua - AB396-A938
  Stempelkanden fra Hay er perfekt for at tilføre et spændende pang af farve i dit hjem og har et farverigt design i slidstærkt borosilikatglas. Den er fransk og har et herligt låg med en rund, munter knop for at tilføje en ekstra dimension til designet. Vælg mellem to forskellige farver. Om stempelkanden fra Hay- Farverigt design i slidstærkt borosilikatglas.- Stempelkanden findes i 2 forskellige farver.- Diameter: 150 mm.- Højde: 195 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.. Køb Stempelkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 20 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkegrøn - 541530

  Hay Sobremesa Skål 20 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkegrøn - 541530
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HAY Borosilicate krus, jade green, 2-pack

  HAY Borosilicate krus, jade green, 2-pack
  Æske med to glaskrus i stilrent design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas og har et afbalanceret design med en elegant lige krop og et symmetrisk rundt håndtag. Fås i flere forskellige jadefarver, der både er stilrene o
 • HAY Krus, jade light blue, 2 stk.

  HAY Krus, jade light blue, 2 stk.
  Det mundblæste Borosilikat-krus byder på et funktionelt design i en smuk lys jadeblå. Med en lige krop og rundt, symmetrisk håndtag løfter den dagligdagens køkkenting. Leveres i en æske med 2 styk. Hvert krus kan rumme 300 mililiter.
 • HAY Kande, pitcher no. 2, 3,25 liter

  HAY Kande, pitcher no. 2, 3,25 liter
  HAY's Indian Steel Pitcher er en karaffel med et slankt håndtag og bredkantet tud, så den er nem at hælde af. Designet er enkelt, men funktionelt design. Den er fremstillet i Indien af rustfrit stål med en blank sølvoverflade. Kanden kan rumme 3,25 liter.
 • HAY Italian Ice Cup isbæger, 2 stk. rustfrit stål

  HAY Italian Ice Cup isbæger, 2 stk. rustfrit stål
  Hay Italian Ice Cup isbæger i rustfrit stål er det perfekte valg til servering af is eller andre små desserter. Det er tilmed velegnet til servering af nødder. Lavet af høj kvalitet rustfrit stål, er disse isbægere holdbare og nemme at rengøre. Det minima
 • Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak - Dessertskåle Terrakotta Rosa - AC460-A668-AF07

  Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak - Dessertskåle Terrakotta Rosa - AC460-A668-AF07
  Skål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om skålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Fad Lille Naturligt - Serveringsfad Terrakotta Natural - AC468-A601-AI64

  Hay Barro Fad Lille Naturligt - Serveringsfad Terrakotta Natural - AC468-A601-AI64
  Fad fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering perfekt til både varme og kolde serveringer. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om fadet fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Lysestage - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Terrakotta Lyseblå - AC472-A914

  Hay Barro Lysestage - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Terrakotta Lyseblå - AC472-A914
  Lysestage fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering og en snoet form. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Designet af Pereira Office. Om lysestagen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Barro Sidetallerkner 2-pak Ø18 Cm - Asietter Terrakotta Mørkeblå - AC459-A668-AI60-02AU

  Hay Barro Sidetallerkner 2-pak Ø18 Cm - Asietter Terrakotta Mørkeblå - AC459-A668-AI60-02AU
  Tallerkener fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om tallerkenerne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • HAY Barro salatskål large Ø26, offwhite

  HAY Barro salatskål large Ø26, offwhite
  Barro-seriens salatskål fra Hay et den perfekte kombination af elegance og funktionalitet. Den er også ideel til at præsentere dine mest delikate salater, friske grøntsager eller frugtsalater. Hay's Barro salatskål er både ovnsikker op til 220° C og mik
 • HAY Barro tallerken Ø18, offwhite, 2-pack

  HAY Barro tallerken Ø18, offwhite, 2-pack
  Hvis du er på udkig efter en tallerken, der er perfekt til frokostretter og forretter, så er denne tallerken i Barro-serien fra danske Hay det rette valg for dig. Tallerkenen har en diameter på 18 centimeter og er fremstillet af terrakotta, der giver den
 • Jessica Hans Shadow Vaseblack and

  Jessica Hans Shadow Vaseblack and
  Black and white
 • Sobremesa Plate18,5 Set of 2-blue

  Sobremesa Plate18,5 Set of 2-blue
  Blue
 • Hay Italian Ice Cup Glassbägare - Serveringsskåle Rustfrit stål - AB296-A962

  Hay Italian Ice Cup Glassbägare - Serveringsskåle Rustfrit stål - AB296-A962
  En klassisk is kop med et italiensk design fra Hay, lavet af rustfrit stål. Koppen har en rund kop, der er perfekt til servering af desserten til dine gæster.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Glass Kaffemugg M - Kaffekopper Klar - AB400-A650

  Hay Glass Kaffemugg M - Kaffekopper Klar - AB400-A650
  HAY fra Glass Kaffemugg M, Klar. Kaffekopper Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Juice Wide Vase - Vaser Glas Lyseblå - AB429-A636-AB84

  Hay Juice Wide Vase - Vaser Glas Lyseblå - AB429-A636-AB84
  Vasen fra Hay er lavet af glas med et farverigt, organisk design, perfekt til afskårne blomster og grene. Hver genstand er unik og kan variere lidt i udseende.Designet af Kristine Five Melvær.Om vasen fra Hay- Lavet af glas.- Findes i flere modeller.- Designet af Kristine Five Melvær.- Variation i udseende kan forekomme.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage - Lysestager Borosilikatglas Rosa - AB390-A877

  Hay Flare Lysestage - Lysestager Borosilikatglas Rosa - AB390-A877
  Lysestage fra Hay i borosilikatglas med et muntert design i et væld af livlige farver og en kontrastfyldt kant hele vejen rundt. Kombinér lysestagen med farverige stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Findes i forskellige farver.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Plant Pot Flowerpot M Gray - Krukker Polystone Grå - AB471-A602-AB48

  Hay Plant Pot Flowerpot M Gray - Krukker Polystone Grå - AB471-A602-AB48
  Plant Pot blomsterkrukke af Hay er en stringent og stilren krukke som fungere både inde og udendørs. Krukken er i polysten og er let at flytte rundt på. På indersiden findes en beskyttende belægning og hul i bunden for dræn. Krukken bør tages ind om vinteren da den ikke tåler frost. Plant Pot findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Ws Complot Lysholder - Lysestager Porcelæn Elfenben - AB555-B092

  Hay Ws Complot Lysholder - Lysestager Porcelæn Elfenben - AB555-B092
  WS Complot lysholderen fra Hay er fremstillet af smukt porcelæn. Lysholderen er dekorativ, cool og original. Lysholderen passer godt i stuen. Om lysholderen fra Hay- WS Complot er værdsat for det interessante, legesyge design Vedligeholdelse af lysholderen- Håndvaskes .. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Ws Soft Lysholder - Lysestager Porcelæn Lavendel - AB559-A994

  Hay Ws Soft Lysholder - Lysestager Porcelæn Lavendel - AB559-A994
  Lysholderen fra Hay har et unikt, cool design. Lysholderen er dekorativ og fremstillet af porcelæn. Denne lysholder er en del af Hays WS kollektion. Designet af Wang & Söderström. Om lysholderen fra Hay- WS Soft er værdsat for den det 3D-printede design- Lysholderen kommer i forskellige farver Vedligeholdelse af lysholderen- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage Medium Light Blue - Lysestager Borosilikatglas Lyseblå - AB391-A931

  Hay Flare Lysestage Medium Light Blue - Lysestager Borosilikatglas Lyseblå - AB391-A931
  Lysestagen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med en unik form og en kurvet fod. En perfekt detalje på det dækkede bord. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Højde: 140 mm.- Diameter: 110 mm.- Pakkeantal: 1. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage Medium Pink - Lysestager Borosilikatglas Rosa - AB391-A932

  Hay Flare Lysestage Medium Pink - Lysestager Borosilikatglas Rosa - AB391-A932
  Lysestagen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med en unik form og en kurvet fod. En perfekt detalje på det dækkede bord. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Højde: 140 mm.- Diameter: 110 mm.- Pakkeantal: 1. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Spin Skål 2-pak Klar / Stribe - Serveringsskåle Borosilikatglas Rosa - 541213

  Hay Spin Skål 2-pak Klar / Stribe - Serveringsskåle Borosilikatglas Rosa - 541213
  Skålen fra Hay har elegant, sødt udseende. Den har et smukt, hvirvlende mønster med blege toner perfekte til at opbevare slik eller andre småting. Designet af HAY. Om skålen fra Hay- Pakkeantal: 2- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér skålen med en Spin underkop fra Hay.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 35 mm.- Diameter: 85 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilikatglas Lyseblå - AB392-A933

  Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilikatglas Lyseblå - AB392-A933
  Lysestagen fra Hay har et sødt, muntert design i borosilikatglas. Den har en farvet kant med smukke striber perfekt til at live borddækningen op. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen findes i forskellige farver.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak / Gult - Vinglas Borosilikatglas Rosa - AB530-A668-AG85

  Hay Tint Vinglas 2-pak / Gult - Vinglas Borosilikatglas Rosa - AB530-A668-AG85
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Shadow Vase Ø19,5x25 Cm Black White - Vaser Stentøj Sort Hvid - AB426-A963

  Hay Shadow Vase Ø19,5x25 Cm Black White - Vaser Stentøj Sort Hvid - AB426-A963
  Vasen fra Hay har et spændende, abstrakt mønster med uregelmæssige former for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den har et håndmalet, unikt design i stentøj. Den store skala gør det perfekt som et statement piece. Designet af Jessica Hans. Om vasen fra Hay- Håndmalet design med spændende mønster.- Fremstillet af stentøj.- Diameter: 195 mm.- Højde: 250 mm.- Perfekt til at fungere som et statement i indretningen.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Grå - AB394-A603-AB48

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Grå - AB394-A603-AB48
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Sort - AB394-A936-AB68

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Sort - AB394-A936-AB68
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø34 Cm Xxxl - Krukker Polystone Sort - AB394-A937-AB68

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø34 Cm Xxxl - Krukker Polystone Sort - AB394-A937-AB68
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø34 Cm Xxxl - Krukker Polystone Grå - AB394-A937-AB48

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø34 Cm Xxxl - Krukker Polystone Grå - AB394-A937-AB48
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Vase Rund L Ø18.5 Cm /lys Rosa - Vaser Glas Gul - AB503-A603-AG55

  Hay Splash Vase Rund L Ø18.5 Cm /lys Rosa - Vaser Glas Gul - AB503-A603-AG55
  Vasen fra Hay har smukt, håndlavet design i glas med unikt, hvirvlende mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra Hay- Smukt design.- Unikt, hvirvlende mønster.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Findes også som fad.- Håndlavet vase.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Splash.- Højde: 300 mm.- Diameter: 185 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Fad Ø32 Cm - Serveringsfad Glas Rosa - AB636-A877

  Hay Splash Fad Ø32 Cm - Serveringsfad Glas Rosa - AB636-A877
  Fadet fra Hay har smukt, håndlavet design med glaseret glas perfekt til at live borddækningen op og som en dekorativ indretningsdetalje. Det har unikt, hvirvlende mønster. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra Hay- Smukt design.- Håndlavet fad.- Findes også som vase.- Fra kollektionen Splash.- Unikt, hvirvlende mønster.- Fremstillet af glas.- Fadet findes i forskellige farver.- Højde: 30 mm.- Diameter: 320 mm.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af fadet- Kun håndvask.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Milk Lysestage 7,5 Cm - Lysestager Borosilikatglas Grøn - AB379-A587

  Hay Flare Stripe Milk Lysestage 7,5 Cm - Lysestager Borosilikatglas Grøn - AB379-A587
  Lysestagen fra Hay har smuk form med et muntert mønster. Den er fremstillet af borosilikatglas. Om lysestagen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Bredde: 110 mm.- Højde: 75 mm.- Længde: 110 mm.- Diameter: 110 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Milk Lysestage 14 Cm - Lysestager Borosilikatglas Blå - AB380-A656

  Hay Flare Stripe Milk Lysestage 14 Cm - Lysestager Borosilikatglas Blå - AB380-A656
  Lysestagen fra Hay har smuk form med et muntert mønster. Den er fremstillet af borosilikatglas. Om lysestagen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Bredde: 110 mm.- Højde: 140 mm.- Længde: 110 mm.- Diameter: 110 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 20 Cm /rød - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - AB613-A601-AC66

  Hay Sobremesa Skål 20 Cm /rød - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - AB613-A601-AC66
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kande Lille - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegul - AC450-A601-AI54

  Hay Borosilicate Kande Lille - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegul - AC450-A601-AI54
  Kanden fra Hay er perfekt til at servere mælk til kaffen eller andre kolde drikke og fremstillet af borosilikatglas med et pænt formsprog og en lys farve for at lysne borddækningen op. Kombinér kanden med andre dele fra kollektionen fra Hay. Om kanden fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Findes i forskellige udformninger.- Fra kollektionen Borosilicate.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kande Medium Light Green - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrøn - AC450-A602-AF11

  Hay Borosilicate Kande Medium Light Green - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrøn - AC450-A602-AF11
  Kanden fra Hay er perfekt til at servere mælk til kaffen eller andre kolde drikke og fremstillet af borosilikatglas med et pænt formsprog og en lys farve for at lysne borddækningen op. Kombinér kanden med andre dele fra kollektionen fra Hay. Om kanden fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Findes i forskellige udformninger.- Fra kollektionen Borosilicate.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • HAY Borosilicate krus, pink

  HAY Borosilicate krus, pink
  Stilrent glaskrus i tidløst design fra HAY. Kruset har et velafbalanceret design med en elegant lige krop og et rundt, symmetrisk håndtag - en perfekt tilføjelse til det stilbevidste køkken. Det slidstærke borosilikatglas tåler mikroovn, og du kan vælge m
 • HAY Borosilicate krus, 2-pak, pink

  HAY Borosilicate krus, 2-pak, pink
  Æske med 2 flotte krus i tidløst design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas, der tåler opvarmning i mikroovn. De har et velafbalanceret design med en elegant lige krop og en rund, symmetrisk hank. Sættet fås i flere fine f
 • HAY Indian stålkande, rustfrit stål

  HAY Indian stålkande, rustfrit stål
  Stilfuld stålkande fra danske HAY. Kanden er lavet i blankt rustfrit stål og har et design, der er både elegant og funktionelt, med et smalt håndtag og en bred tud, så den er nem at hælde af. Indeholder 1,8 liter.
 • HAY Italian Ice Cup isbæger, rustfrit stål

  HAY Italian Ice Cup isbæger, rustfrit stål
  Klassisk iskop i rustfrit stål fra danske HAY. Koppen har en høj fod og en afrundet skål - perfekt når du vil servere is og andre desserter på en elegant måde. Fremstillet i Italien.
 • HAY Jessica Hans vase, miró

  HAY Jessica Hans vase, miró
  Smuk vase i stentøj, designet af Jessica Hans for HAY. I sit arbejde med vasen, har Jessica Hans brugt sin organiske og abstrakte æstetik til at skabe en funktionel vase baseret på et håndlavet design, hvor formen er bevidst ujævn og uregelmæssig. Vasen
 • HAY Kaffekande medium, 0,8 liter, mint

  HAY Kaffekande medium, 0,8 liter, mint
  Retro-inspireret kaffekande designet af designeren George Sowden for danske HAY. Kaffekanden har et smart design, hvor ydersiden af ​​porcelæn kombineres med et innovativt bryggeenhed fra SoftBrew™. Kaffen filtreres gennem enhedens mikroskopisk tyn
 • HAY Jug glaskande small, 950 ml, rav

  HAY Jug glaskande small, 950 ml, rav
  Ravfarvet glaskande, der kan rumme om til 95 centiliter, designet af glaskunstneren Jochen Holz for HAY. Kanden har et enkelt og organisk design, hvor designet er både stærkt og yndefuldt på samme tid, noget der forstærkes af håndtagets nedadgående kurve.
 • HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, pink

  HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, pink
  Med Splash Platter fra danske HAY får du et elegant serveringsfad af højeste kvalitet, der tilfører kulør på en elegant måde. Fadet er håndblæst med en speciel teknik, der omfatter flere lag farvede glasprikker, der giver fadet sit unikke og hvirvlende
 • HAY Sobremesa kande, grøn

  HAY Sobremesa kande, grøn
  Kande i serien Sobremesa fra danske HAY. Det smukke mønster giver et dekorativt præg til ethvert bord. Den er desuden malet i hånden, hvilket giver hver kande sit eget unikke udtryk. Kanden er lavet af slidstærkt stentøj og tåler opvaskemaskine og mikrobø
 • HAY Sobremesa tallerken 18,5 cm, 2-pack, blå

  HAY Sobremesa tallerken 18,5 cm, 2-pack, blå
  Sæt med to tallerkener med en diameter på 18,5 cm. Tallerknerne er en del af Sobremesa-kollektionen og er designet af kunstneren Laila Gohar for danske HAY. De er lavet af håndmalet stentøj med en dekorativ kontrastkant og fås i flere størrelser og design
 • HAY Sobremesa tallerken 24,5 cm, 2-pack, grøn/sand

  HAY Sobremesa tallerken 24,5 cm, 2-pack, grøn/sand
  Sæt med to tallerkener fra Sobremesa-kollektionen, designet af kunstneren Laila Gohar for danske HAY. Tallerknerne har en diameter på 24,5 cm og er fremstillet af håndmalet stentøj med en dekorativ kontrastkant. Fås i flere farver og størrelser. De er per
 • HAY Sobremesa serveringsskål, large, hvid/blå

  HAY Sobremesa serveringsskål, large, hvid/blå
  Stor serveringsskål i porcelæn fra danske HAY. Skålen er en del af Sobremesa-kollektionen, hvis smukke farver gør det nemt at skabe en borddækning, der er både legende og elegant. Hver del er smuk både alene og i kombination med flere af seriens dele. Por
 • HAY Sobremesa Stripe vase, large, grøn/gul

  HAY Sobremesa Stripe vase, large, grøn/gul
  Sobremesa Stripe vasen fra HAY er perfekt til at løfte en elegant borddækning - alene eller med smukke blomster i. Vasen er lavet af håndmalet stentøj med et farverigt stribet mønster. Fordi mønstret er malet i hånden, har hver vase en unik følelse. Brug
 • HAY Skål, jade light blue

  HAY Skål, jade light blue
  Fremstillet af slidstærkt borosilikatglas er denne skål både praktisk og dekorativ. Skålen er lavet i en smuk lys jadeblå farve og har en lige form med tilhørende låg. Der medfølger desuden en matchende ske fremstillet af soda-lime-glas for yderligere fun
 • HAY Botanical Family krukke, dark green, large

  HAY Botanical Family krukke, dark green, large
  Flyt naturen ind i dit hjem med HAYs mørkegrønne krukke fra serien Botanical Family. Krukken fås i størrelserne large og x-large. Mål Large: længde 18 centimeter, bredde 18 centimeter, højde 17 centimeter. X-large: længde 22 centimeter, bredde 2 centim
 • HAY Coupéglas 2 stk, lyserød

  HAY Coupéglas 2 stk, lyserød
  HAY coupéglas er en kollektion af elegante glas i farvet borsilikatglas. Den klassiske coupéform har en lang stilk og en lav, bred skål, som gør den velegnet til servering af champagne og drinks, men også is, frugt eller andre desserter. Glassene sælges i
 • Hay Flare Lysestage - Lysestager Borosilikatglas Mørkeblå - AB390-A986

  Hay Flare Lysestage - Lysestager Borosilikatglas Mørkeblå - AB390-A986
  Lysestage fra Hay i borosilikatglas med et muntert design i et væld af livlige farver og en kontrastfyldt kant hele vejen rundt. Kombinér lysestagen med farverige stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Findes i forskellige farver.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Lysestage S Offwhite - Lysestager Lertøj Off-White - AD856-A601-AB90

  Hay Column Lysestage S Offwhite - Lysestager Lertøj Off-White - AD856-A601-AB90
  Lysestage fra Hay i lertøj med et enkelt, diskret design som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér lysestagen med et Column bloklys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Portugal.- 100% lertøj.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Gradient lys 7-pak ne - Lys Stearin Grøn - AB402-D254-AH96

  Hay Gradient lys 7-pak ne - Lys Stearin Grøn - AB402-D254-AH96
  Stearinlys fra Hay i 100 % stearin i smukke farver. Kombinér stearinlysene med en lysestage fra Hay. Om stearinlysene fra Hay- Fremstillet i Europa.- Sælges i 7-pak.- Højde: 300 mm.- Diameter: 22 mm.- Brændetid: 9 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Lysestage M - Lysestager Lertøj Army - AD856-A602-AC36

  Hay Column Lysestage M - Lysestager Lertøj Army - AD856-A602-AC36
  Lysestage fra Hay i lertøj med et enkelt, diskret design som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér lysestagen med et Column bloklys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Portugal.- 100% lertøj.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage S Offwhite - Fyrfadsstager Lertøj Off-White - AB540-A601-AB90

  Hay Tube Lysestage S Offwhite - Fyrfadsstager Lertøj Off-White - AB540-A601-AB90
  Lysestage fra Hay med et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af HAY. Kombinér lysestagen med stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Designet af HAY.- Lysestage i lertøj.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak Naturlig - Dessertskåle Terrakotta Natural - AC460-A668-AE91

  Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak Naturlig - Dessertskåle Terrakotta Natural - AC460-A668-AE91
  Skål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om skålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Tallerkener 2-pak Ø24 Cm ne - Middagstallerkner Terrakotta Grøn - AC459-A668-AI61-02AY

  Hay Barro Tallerkener 2-pak Ø24 Cm ne - Middagstallerkner Terrakotta Grøn - AC459-A668-AI61-02AY
  Tallerkener fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om tallerkenerne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Barro Fad Stor Naturligt - Serveringsfad Terrakotta Natural - AC468-A603-AI64

  Hay Barro Fad Stor Naturligt - Serveringsfad Terrakotta Natural - AC468-A603-AI64
  Fad fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering perfekt til både varme og kolde serveringer. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om fadet fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • HAY Barro salatskål small Ø21, grøn

  HAY Barro salatskål small Ø21, grøn
  Den lille salatskål i Barro-serien fra Hay er den perfekte tilføjelse til dit køkkenudstyr. Skålen er designet til at give dig en praktisk og stilfuld måde at servere dine salater på. Du kan naturligvis også bruge den til meget andet, såsom servering af s
 • Sobremesa Plate24,5 Set of 2-green

  Sobremesa Plate24,5 Set of 2-green
  Green and sand
 • Arcs Candleholdersmall-mirror

  Arcs Candleholdersmall-mirror
  Mirror
 • Splash Vase Roll Neckmedium-blue

  Splash Vase Roll Neckmedium-blue
  Blue
 • Barro Salad Bowllarge-off-white

  Barro Salad Bowllarge-off-white
  Hay
 • Hay Brew Kopper 2-pak - Kaffekopper Borosilikatglas Lyseblå - AE050-A668-AI53

  Hay Brew Kopper 2-pak - Kaffekopper Borosilikatglas Lyseblå - AE050-A668-AI53
  Kopper fra Hay med et pænt, stilrent design i borosilikatglas perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kopperne fra Hay- Kombinér kopperne med en Brew tepotte fra Hay.- Findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kopperne- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Jug Kande Xl - Vandkarafler & Vandkander Borosilikatglas Blå - AB428-A604-AB96

  Hay Jug Kande Xl - Vandkarafler & Vandkander Borosilikatglas Blå - AB428-A604-AB96
  Kande fra Hay i holdbart borosilikatglas med muntre farvekombinationer perfekte til at live borddækningen op. Designeren er Jochen Holz. Om kanden fra Hay- Designeren er Jochen Holz.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet af borosilikatglas.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Jessica Hans Vase - Vaser Stentøj Sort - AB427-A964

  Hay Jessica Hans Vase - Vaser Stentøj Sort - AB427-A964
  Denne serie indeholder krus og vaser designet af Jessica Hans til Hay. De håndlavede vaser har et design og struktur afledt af naturen, en kombination af det uregelmæssige mønster af sten og jord sammen med moderne motiver og farver. De unikke vaser er funktionelle objekter samtidig med at de kan betragtes som kunstgenstande.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Juice Wide Vase Yellow - Vaser Glas Hvid - AB429-A636-AB98

  Hay Juice Wide Vase Yellow - Vaser Glas Hvid - AB429-A636-AB98
  Vasen fra Hay er lavet af glas med et farverigt, organisk design, perfekt til afskårne blomster og grene. Hver genstand er unik og kan variere lidt i udseende.Designet af Kristine Five Melvær.Om vasen fra Hay- Lavet af glas.- Findes i flere modeller.- Designet af Kristine Five Melvær.- Variation i udseende kan forekomme.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage Ravfarvet - Lysestager Borosilikatglas Amber - AB390-A930

  Hay Flare Lysestage Ravfarvet - Lysestager Borosilikatglas Amber - AB390-A930
  Lysestage fra Hay i borosilikatglas med et muntert design i et væld af livlige farver og en kontrastfyldt kant hele vejen rundt. Kombinér lysestagen med farverige stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Findes i forskellige farver.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage - Lysestager Borosilikatglas Gul - AB390-A652

  Hay Flare Lysestage - Lysestager Borosilikatglas Gul - AB390-A652
  Lysestage fra Hay i borosilikatglas med et muntert design i et væld af livlige farver og en kontrastfyldt kant hele vejen rundt. Kombinér lysestagen med farverige stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Findes i forskellige farver.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Moroccan Vase L / Grøn - Vaser Håndblæst Glas Blå - AB449-A603-AG16

  Hay Moroccan Vase L / Grøn - Vaser Håndblæst Glas Blå - AB449-A603-AG16
  Vasen fra Hay har et farverigt design til at give lidt ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af genanvendt håndblæst glas med herlige farver perfekte til ethvert hjem, uanset stil og smag. Om vasen fra Hay- Højde: 265 mm.- Diameter: 140 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Moroccan er påskønnet for den stærke, herlige farve og det dekorative design.- Miljøvenligt materiale med et håndlavet design.- Fremstillet i Marokko Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak t - Lys Paraffin Hvid - 541137

  Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak t - Lys Paraffin Hvid - 541137
  Stearinlyset fra Hay har et dekorativt, vredet design i paraffinvoks perfekt til festlige anledninger. Om stearinlyset fra Hay- Mini størrelse.- Stearinlyset er dekorativt.- Perfekt til at dekorere juletræet.- Højde: 140 mm.- Diameter: 12 mm.- Pakkeantal: 10- Brændetid: 1,5 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilikatglas Rosa - AB392-A934

  Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilikatglas Rosa - AB392-A934
  Lysestagen fra Hay har et sødt, muntert design i borosilikatglas. Den har en farvet kant med smukke striber perfekt til at live borddækningen op. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen findes i forskellige farver.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak t / Klart - Vinglas Borosilikatglas Blå - AB530-A668-AG84

  Hay Tint Vinglas 2-pak t / Klart - Vinglas Borosilikatglas Blå - AB530-A668-AG84
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:9 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Mirror - AB320-A601-AE88

  Hay Arcs Lysestage h:9 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Mirror - AB320-A601-AE88
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 90 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:13 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Rød - AB320-A603-AB27

  Hay Arcs Lysestage h:13 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Rød - AB320-A603-AB27
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 130 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Arcs Vase - Vaser Zinklegering Mirror - AE377-A603-AE88

  Hay Arcs Vase - Vaser Zinklegering Mirror - AE377-A603-AE88
  Vasen fra Hay har et pragtfuldt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering. Den har en smuk, dekorativ silhuet perfekt til snitblomster og grene. Designet af Muller Van Severen. Om vasen fra Hay- Vasen findes i forskellige farver.- Kombinér vasen med en Arcs lysestage fra Hay.- Højde: 250 mm.- Diameter: 170 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø21.5 Cm Xl - Krukker Polystone Sort - AB394-A604-AB68

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø21.5 Cm Xl - Krukker Polystone Sort - AB394-A604-AB68
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø21.5 Cm Xl - Krukker Polystone Grå - AB394-A604-AB48

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø21.5 Cm Xl - Krukker Polystone Grå - AB394-A604-AB48
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Grå - AB394-A936-AB48

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Grå - AB394-A936-AB48
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Vase Rund L Ø18.5 Cm Lys Rosa/ - Vaser Glas Blå - AB503-A603-AG56

  Hay Splash Vase Rund L Ø18.5 Cm Lys Rosa/ - Vaser Glas Blå - AB503-A603-AG56
  Vasen fra Hay har smukt, håndlavet design i glas med unikt, hvirvlende mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra Hay- Smukt design.- Unikt, hvirvlende mønster.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Findes også som fad.- Håndlavet vase.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Splash.- Højde: 300 mm.- Diameter: 185 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage 21 Cm / Grøn / Gul - Lysestager Borosilikatglas Rosa - AB381-A422

  Hay Flare Lysestage 21 Cm / Grøn / Gul - Lysestager Borosilikatglas Rosa - AB381-A422
  Lysestagen fra Hay er fremstillet af smukt, multifarvet borosilikatglas. En perfekt detalje på det opdækkede bord. Om lysestagen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Bredde: 110 mm.- Højde: 210 mm.- Længde: 110 mm.- Diameter: 110 mm.- Fra kollektionen Flare. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Stripe Vase 22 Cm Hvid/ - Vaser Stentøj Rød - AB615-A601-AB27

  Hay Sobremesa Stripe Vase 22 Cm Hvid/ - Vaser Stentøj Rød - AB615-A601-AB27
  Vasen fra Hay har elegant, munter stil i stentøj med stribet mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om vasen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Bredde: 190 mm.- Højde: 220 mm.- Længde: 190 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 25 Cm /blå - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 541534

  Hay Sobremesa Skål 25 Cm /blå - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 541534
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 250 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Stripe Vase 25 Cm /gul - Vaser Stentøj Grøn - AB615-A603-AC67

  Hay Sobremesa Stripe Vase 25 Cm /gul - Vaser Stentøj Grøn - AB615-A603-AC67
  Vasen fra Hay har elegant, munter stil i stentøj med stribet mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om vasen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Bredde: 190 mm.- Højde: 250 mm.- Længde: 190 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 23 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkebrun - 541532

  Hay Sobremesa Skål 23 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkebrun - 541532
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad og til supper eller sammenkogte retter. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Pillar Bloklys 30 Cm t - Lys Paraffin Gul - AA889-A603-AH99

  Hay Pillar Bloklys 30 Cm t - Lys Paraffin Gul - AA889-A603-AH99
  Bloklyset fra Hay er fremstillet af paraffinvoks med et muntert, farverigt design perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Lex Pott. Om bloklyset fra Hay- Pillar er værdsat for den muntre fremtoning- Pillar er også værdsat for den smukke form.- Stearinlyset findes i udformninger.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak - Lys Paraffin Beige - AA254-A985-AF59

  Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak - Lys Paraffin Beige - AA254-A985-AF59
  Stearinlyset fra Hay har et dekorativt, vredet design i paraffinvoks perfekt til festlige anledninger. Om stearinlyset fra Hay- Mini størrelse.- Stearinlyset er dekorativt.- Perfekt til at dekorere juletræet.- Højde: 140 mm.- Diameter: 12 mm.- Pakkeantal: 10- Brændetid: 1,5 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Pillar Bloklys 30 Cm Okkergult - Lys Paraffin Ochre - AA889-A603-AH98

  Hay Pillar Bloklys 30 Cm Okkergult - Lys Paraffin Ochre - AA889-A603-AH98
  Bloklyset fra Hay er fremstillet af paraffinvoks med et muntert, farverigt design perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Lex Pott. Om bloklyset fra Hay- Pillar er værdsat for den muntre fremtoning- Pillar er også værdsat for den smukke form.- Stearinlyset findes i udformninger.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Twist Candles Stearinlys 6-pak Purple Blue / Off-white / Burgundy - Lys Paraffin Mix - 542228

  Hay Twist Candles Stearinlys 6-pak Purple Blue / Off-white / Burgundy - Lys Paraffin Mix - 542228
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en fremtrædende, skulpturel form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 5 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • HAY Borosilicate krus, 2-pak, lysgrå

  HAY Borosilicate krus, 2-pak, lysgrå
  Æske med 2 flotte krus i tidløst design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas, der tåler opvarmning i mikroovn. De har et velafbalanceret design med en elegant lige krop og en rund, symmetrisk hank. Sættet fås i flere fine f
 • HAY Jessica Hans vase, glossy cow

  HAY Jessica Hans vase, glossy cow
  Smuk vase i stentøj, designet af Jessica Hans for HAY. I sit arbejde med vasen, har Jessica Hans brugt sin organiske og abstrakte æstetik til at skabe en funktionel vase baseret på et håndlavet design, hvor formen er bevidst ujævn og uregelmæssig. Vasen
 • HAY Kaffekande small, 0,45 liter, lysegul

  HAY Kaffekande small, 0,45 liter, lysegul
  Kaffekande i retroinspireret design designet af George Sowden for danske HAY. Kaffekandens smarte design kombinerer et ydre af porcelæn med en innovativ bryggeenhed fra SoftBrew™. Din kaffe filtreres gennem enhedens mikroskopisk tynde filter i rustfrit
 • HAY Paquet kaffekopper, 3-pak, blå

  HAY Paquet kaffekopper, 3-pak, blå
  Sæt med tre flotte to-go kop med låg fra HAY. Perfekt hvis du godt kan lide at drikke kaffe i bilen på vej til arbejde, til at tage med på gåturen eller hvis du hellere vil have dit egen kop med til dit bedste kaffested. Kopperne er en del af Paquet
 • HAY Soft Ice skål, 17 cm, grøn

  HAY Soft Ice skål, 17 cm, grøn
  Fin morgenmadsskål med marmoreret mønster fra HAY. Skålen er en del af Soft Ice serien, der udover det flotte mønster er kendetegnet ved, at delene er fremstillet af emaljeret stål, der kan modstå både varme og kolde temperaturer. Perfekt både til morge
 • HAY Tint tumblerglas, 2-pak, 30 cl, pink

  HAY Tint tumblerglas, 2-pak, 30 cl, pink
  Sæt med to smukke tumblerglas fra Tint serien fra danske HAY. Glassene er fremstillet af robust borosilikatglas med en blødt tonet farve. Glassene passer godt til vand eller whisky og andre drikkevarer. Perfekt til dig, der vil sætte flotte farver på b
 • HAY Travel Sowden termokrus, 0,35 liter, grå

  HAY Travel Sowden termokrus, 0,35 liter, grå
  Termokrus i stilrent design fra Sowden serien, designet af George Sowden for danske HAY. Kruset har en legende farveskala i kontrasterende i pastelfarver, og er fremstillet af slidstærkt rustfrit stål med et plastlåg. Velegnet til både varme og kolde dr
 • HAY Travel Sowden termokrus 0,5 liter, grå

  HAY Travel Sowden termokrus 0,5 liter, grå
  Termokrus i smukke pastelfarver fra Sowden serien, designet af George Sowden for HAY. Kruset har et legende design med kontrasterende farver, er fremstillet af slidstærkt rustfrit stål med praktisk plastiklåg og er desuden velegnet til både kolde og var
 • HAY Borosilicate krus, jade yellow, 2-pack

  HAY Borosilicate krus, jade yellow, 2-pack
  Æske med to glaskrus i stilrent design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas og har et afbalanceret design med en elegant lige krop og et symmetrisk rundt håndtag. Fås i flere forskellige jadefarver, der både er stilrene o
 • HAY Borosilicate krus, jade light green, 2-pack

  HAY Borosilicate krus, jade light green, 2-pack
  Æske med to glaskrus i stilrent design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas og har et afbalanceret design med en elegant lige krop og et symmetrisk rundt håndtag. Fås i flere forskellige jadefarver, der både er stilrene o
 • HAY Stempelkande, klar

  HAY Stempelkande, klar
  Med den stilrene stempelkande fra danske HAY får du en farverig opdatering af én af kaffeelskerens klassiske basisredskaber. Kanden er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas, med låg og knop i kontrastfarve. Takket være sit enkle og legende design er
 • HAY 2-in-1 serveringssæt, light blue/aqua

  HAY 2-in-1 serveringssæt, light blue/aqua
  2-in-1 er et dekorativt og multifunktionelt serveringssæt fra danske HAY. Sættet består af en skål og et fad, fremstillet af farvet borosilikatglas, der både er holdbart og varmebestandigt. Både slå og fad har doblefunktioner - brug skålen som skål elle
 • HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, blue

  HAY Splash Platter serveringsfad, 32 cm, blue
  Med Splash Platter fra danske HAY får du et elegant serveringsfad af højeste kvalitet, der tilfører kulør på en elegant måde. Fadet er håndblæst med en speciel teknik, der omfatter flere lag farvede glasprikker, der giver fadet sit unikke og hvirvlende
 • HAY Sobremesa serveringsskål, large, gul

  HAY Sobremesa serveringsskål, large, gul
  Stor serveringsskål i porcelæn fra danske HAY. Skålen er en del af Sobremesa-kollektionen, hvis smukke farver gør det nemt at skabe en borddækning, der er både legende og elegant. Hver del er smuk både alene og i kombination med flere af seriens dele. Por
 • HAY Sobremesa serveringsskål, medium, mørkebrun

  HAY Sobremesa serveringsskål, medium, mørkebrun
  Serveringsskål i porcelæn fra danske HAY. Skålen er en del af Sobremesa-kollektionen, en serie, hvis smukke farver gør det nemt at skabe borddækninger, der er både legende og sofistikerede. Skålens porcelæn er ovnfast, så du kan bruge den til både tilber
 • HAY Sobremesa serveringsskål, medium, lyseblå

  HAY Sobremesa serveringsskål, medium, lyseblå
  Serveringsskål i porcelæn fra danske HAY. Skålen er en del af Sobremesa-kollektionen, en serie, hvis smukke farver gør det nemt at skabe borddækninger, der er både legende og sofistikerede. Skålens porcelæn er ovnfast, så du kan bruge den til både tilber
 • HAY Sobremesa serveringsskål, small, mørkegrøn

  HAY Sobremesa serveringsskål, small, mørkegrøn
  Lille serveringsskål i porcelæn fra danske HAY. Skålen er en del af Sobremesa-serien, en kollektion, hvis smukke farver og stilfulde designs gør det utrolig nemt at skabe elegante borddækninger. Skålen er lavet af ovnfast porcelæn, så du kan bruge den til
 • HAY Sobremesa serveringsskål, small, hvid/rød

  HAY Sobremesa serveringsskål, small, hvid/rød
  Lille serveringsskål i porcelæn fra danske HAY. Skålen er en del af Sobremesa-serien, en kollektion, hvis smukke farver og stilfulde designs gør det utrolig nemt at skabe elegante borddækninger. Skålen er lavet af ovnfast porcelæn, så du kan bruge den til
 • HAY Sobremesa Stripe vase, small, rød

  HAY Sobremesa Stripe vase, small, rød
  Elegant vase fra danske HAY, af modellen Sobremesa Stripe. Vasen er flot i sig selv eller med blomster i og er perfekt til at løfte en elegant borddækning. Vasen er lavet af stentøj med et stribet mønster, der er malet i hånden, hvilket giver hver enkelt
 • HAY Kande, jade light green, 450 ml, medium

  HAY Kande, jade light green, 450 ml, medium
  Borosilikat-kanden byder på et funktionelt design i smukke jadefarver. Dens ryddelige, strømlinede form er lavet af slidstærkt borosilikatglas og er desudenmundblæst. Kanden er en elegant tilføjelse til køkkenet og hverdagen. Kan rumme 450 milliliter.
 • HAY Kande, jade yellow, 250 ml, small

  HAY Kande, jade yellow, 250 ml, small
  Borosilikat-kanden byder på et funktionelt design i smukke jadefarver. Dens ryddelige, strømlinede form er lavet af slidstærkt borosilikatglas og er desudenmundblæst. Kanden er en elegant tilføjelse til køkkenet og hverdagen. Kan rumme 250 milliliter.
 • HAY Vinglas 2 stk, grøn/lyserød

  HAY Vinglas 2 stk, grøn/lyserød
  HAYs vinglas i farvet borsilikatglas. Det elegante og enkle design er velegnet til servering af vin, men også vand, juice og andre læskedrikke. Glassene sælges i sæt af to.
 • Hay Column Bloklys S t / Sort / Blåt - Lys Stearin Brun - AB401-A601-AN83

  Hay Column Bloklys S t / Sort / Blåt - Lys Stearin Brun - AB401-A601-AN83
  Bloklys fra Hay med forskellige, muntre mønstre i smukke farver som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Om bloklyset fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Europa.- 90% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Pattern lys e / Blå / Grønne - Lys Stearin Brun - AB361-D258

  Hay Pattern lys e / Blå / Grønne - Lys Stearin Brun - AB361-D258
  Stearinlys fra Hay i 100 % stearin med muntre mønstre i forskellige farver. Kombinér stearinlysene med en lysestage fra Hay. Om stearinlysene fra Hay- Fremstillet i Europa.- Højde: 240 mm.- Diameter: 22 mm.- Sælges i 4-pak.- Brændetid: 9 timer.- Vælg mellem forskellige farver og mønstre.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Mix Stearinlys 6-pak Offwhite - Lys Paraffin Off-White - AB339-D255-AO05

  Hay Mix Stearinlys 6-pak Offwhite - Lys Paraffin Off-White - AB339-D255-AO05
  Stearinlys fra Hay i 100 % paraffinvoks med en dekorativ, snoet form perfekte til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Om stearinlysene fra Hay- Fremstillet i Italien.- Sælges i 6-pak.- Diameter: 22 mm.- Brændetid: 5 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Bloklys S t / Grønt / Lysegråt - Lys Stearin Blå - AB401-A601-AN82

  Hay Column Bloklys S t / Grønt / Lysegråt - Lys Stearin Blå - AB401-A601-AN82
  Bloklys fra Hay med forskellige, muntre mønstre i smukke farver som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Om bloklyset fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Europa.- 90% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Bloklys S t / Grønt - Lys Stearin Brun - AB401-A601-AN81

  Hay Column Bloklys S t / Grønt - Lys Stearin Brun - AB401-A601-AN81
  Bloklys fra Hay med forskellige, muntre mønstre i smukke farver som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Om bloklyset fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Europa.- 90% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Bloklys M t / Blåt - Lys Stearin Brun - AB401-A602-AN86

  Hay Column Bloklys M t / Blåt - Lys Stearin Brun - AB401-A602-AN86
  Bloklys fra Hay med forskellige, muntre mønstre i smukke farver som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Om bloklyset fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Europa.- 90% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Pattern lys / Rosa / Røde - Lys Stearin Blå - AB361-D257

  Hay Pattern lys / Rosa / Røde - Lys Stearin Blå - AB361-D257
  Stearinlys fra Hay i 100 % stearin med muntre mønstre i forskellige farver. Kombinér stearinlysene med en lysestage fra Hay. Om stearinlysene fra Hay- Fremstillet i Europa.- Højde: 240 mm.- Diameter: 22 mm.- Sælges i 4-pak.- Brændetid: 9 timer.- Vælg mellem forskellige farver og mønstre.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Bloklys M t / Blåt - Lys Stearin Brun - AB401-A602-AN85

  Hay Column Bloklys M t / Blåt - Lys Stearin Brun - AB401-A602-AN85
  Bloklys fra Hay med forskellige, muntre mønstre i smukke farver som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Om bloklyset fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Europa.- 90% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage - Lysestager Borosilikatglas Hvid - AB390-A605

  Hay Flare Lysestage - Lysestager Borosilikatglas Hvid - AB390-A605
  Lysestage fra Hay i borosilikatglas. Kombinér lysestagen med stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Flare.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tint Champagneskål 2-pak - Vinglas Borosilikatglas Rosa - AD110-A668-AF07

  Hay Tint Champagneskål 2-pak - Vinglas Borosilikatglas Rosa - AD110-A668-AF07
  Champagneskål fra Hay med et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Om champagneskålen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Designet af HAY.- Fra kollektionen Tint.- Højde: 125 mm.- Kapacitet: 20 cl.- Diameter: 90 mm. Vedligeholdelse af champagneskålen- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Column Bloklys S t / Offwhite - Lys Stearin Rød - AB401-A601-AN87

  Hay Column Bloklys S t / Offwhite - Lys Stearin Rød - AB401-A601-AN87
  Bloklys fra Hay med forskellige, muntre mønstre i smukke farver som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Om bloklyset fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Europa.- 90% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage S - Fyrfadsstager Lertøj Blå - AB540-A601-AB96

  Hay Tube Lysestage S - Fyrfadsstager Lertøj Blå - AB540-A601-AB96
  Lysestage fra Hay med et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af HAY. Kombinér lysestagen med stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Designet af HAY.- Lysestage i lertøj.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage S - Fyrfadsstager Lertøj Brun - AB540-A601-AF58

  Hay Tube Lysestage S - Fyrfadsstager Lertøj Brun - AB540-A601-AF58
  Lysestage fra Hay med et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af HAY. Kombinér lysestagen med stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Designet af HAY.- Lysestage i lertøj.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Bloklys M t / Offwhite - Lys Stearin Rød - AB401-A602-AN87

  Hay Column Bloklys M t / Offwhite - Lys Stearin Rød - AB401-A602-AN87
  Bloklys fra Hay med forskellige, muntre mønstre i smukke farver som bestemt vil bringe livlighed til dit hjem. Om bloklyset fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Europa.- 90% stearin.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage S - Fyrfadsstager Lertøj Rød - AB540-A601-AK73

  Hay Tube Lysestage S - Fyrfadsstager Lertøj Rød - AB540-A601-AK73
  Lysestage fra Hay med et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af HAY. Kombinér lysestagen med stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Designet af HAY.- Lysestage i lertøj.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Gradient lys 7-pak - Lys Stearin Rainbow - AB402-D254-AG86

  Hay Gradient lys 7-pak - Lys Stearin Rainbow - AB402-D254-AG86
  Stearinlys fra Hay i 100 % stearin i smukke farver. Kombinér stearinlysene med en lysestage fra Hay. Om stearinlysene fra Hay- Fremstillet i Europa.- Sælges i 7-pak.- Højde: 300 mm.- Diameter: 22 mm.- Brændetid: 9 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage S - Fyrfadsstager Lertøj Lysegrå - AB540-A601-AB85

  Hay Tube Lysestage S - Fyrfadsstager Lertøj Lysegrå - AB540-A601-AB85
  Lysestage fra Hay med et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Designet af HAY. Kombinér lysestagen med stearinlys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Designet af HAY.- Lysestage i lertøj.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Lysestage S - Lysestager Lertøj Brun - AD856-A601-AF58

  Hay Column Lysestage S - Lysestager Lertøj Brun - AD856-A601-AF58
  Lysestage fra Hay i lertøj med et enkelt, diskret design som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér lysestagen med et Column bloklys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Portugal.- 100% lertøj.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Lysestage M - Lysestager Lertøj Brun - AD856-A602-AF58

  Hay Column Lysestage M - Lysestager Lertøj Brun - AD856-A602-AF58
  Lysestage fra Hay i lertøj med et enkelt, diskret design som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér lysestagen med et Column bloklys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Portugal.- 100% lertøj.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Gradient lys 7-pak - Lys Stearin Neutral - AB402-D254-AO04

  Hay Gradient lys 7-pak - Lys Stearin Neutral - AB402-D254-AO04
  Stearinlys fra Hay i 100 % stearin i smukke farver. Kombinér stearinlysene med en lysestage fra Hay. Om stearinlysene fra Hay- Fremstillet i Europa.- Sælges i 7-pak.- Højde: 300 mm.- Diameter: 22 mm.- Brændetid: 9 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Mix Stearinlys Lang 6-pak Offwhite - Lys Paraffin Off-White - AB339-A893-AO05

  Hay Mix Stearinlys Lang 6-pak Offwhite - Lys Paraffin Off-White - AB339-A893-AO05
  Stearinlys fra Hay med snoede former og livlige farver. De er fremstillet af 100 % paraffinvoks med en blank overflade for et sofistikeret og elegant touch. Om stearinlysene fra Hay- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Italien.- Sælges i 6-pak.- Højde: 290 mm.- Diameter: 26 mm.- Brændetid: 7 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak Grønt/rosa - Vinglas Borosilikatglas - AB530-A668-AL49

  Hay Tint Vinglas 2-pak Grønt/rosa - Vinglas Borosilikatglas - AB530-A668-AL49
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Mix Stearinlys Lang 6-pak Citrus / Dark Peach / e - Lys Paraffin Brun - AB339-A893-AN93

  Hay Mix Stearinlys Lang 6-pak Citrus / Dark Peach / e - Lys Paraffin Brun - AB339-A893-AN93
  Stearinlys fra Hay med snoede former og livlige farver. De er fremstillet af 100 % paraffinvoks med en blank overflade for et sofistikeret og elegant touch. Om stearinlysene fra Hay- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Italien.- Sælges i 6-pak.- Højde: 290 mm.- Diameter: 26 mm.- Brændetid: 7 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Twist Candles Candles 6-pack Stearinlys 6-pak - Lys Paraffin - AB339-A900-AO01

  Hay Twist Candles Candles 6-pack Stearinlys 6-pak - Lys Paraffin - AB339-A900-AO01
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en fremtrædende, skulpturel form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 5 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Lysestage M Offwhite - Lysestager Lertøj Off-White - AD856-A602-AB90

  Hay Column Lysestage M Offwhite - Lysestager Lertøj Off-White - AD856-A602-AB90
  Lysestage fra Hay i lertøj med et enkelt, diskret design som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér lysestagen med et Column bloklys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Portugal.- 100% lertøj.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Column Lysestage M - Lysestager Lertøj Blå - AD856-A602-AB96

  Hay Column Lysestage M - Lysestager Lertøj Blå - AD856-A602-AB96
  Lysestage fra Hay i lertøj med et enkelt, diskret design som passer harmonisk ind i omgivelserne. Kombinér lysestagen med et Column bloklys fra Hay. Om lysestagen fra Hay- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Portugal.- 100% lertøj.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Twist Stearinlys 6-pak Raspberry / Dark Punch / Brune - Lys Paraffin - AB339-A900-AN99

  Hay Twist Stearinlys 6-pak Raspberry / Dark Punch / Brune - Lys Paraffin - AB339-A900-AN99
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en fremtrædende, skulpturel form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 5 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • HAY Flare Stripe Milk lysestage, medium, blå

  HAY Flare Stripe Milk lysestage, medium, blå
  Lysestage i glas med legende stribet design fra danske HAY. Modellen hedder Flare Stripe Milk, og lysestagen er en del af Flare-serien, som fås i flere forskellige udgaver. Fremragende til at have tændte lys i, men ser også godt ud som dekoration i sig se
 • HAY Flare Stripe Milk lysestage, small, grøn

  HAY Flare Stripe Milk lysestage, small, grøn
  Lysestage af modellen Flare Stripe Milk i størrelse small fra danske HAY. Serien indeholder flere varianter af lysestagen med forskellige farver og mønstre, men altid med udgangspunkt i den legende form. Smuk som dekoration i sig selv, men også fremragend
 • HAY Flare Tall Rainbow lysestage, grøn/rosa

  HAY Flare Tall Rainbow lysestage, grøn/rosa
  Farverig lysestage af modellen Flare Tall Rainbow fra danske HAY. En elegant måde at have tændte stearinlys på i vinduet eller på bordet, men også flot i sig selv som dekoration. Kan med fordel sættes sammen med andre lysestager fra samme serie, som fås i
 • HAY Lysestage Arcs, spejl, large

  HAY Lysestage Arcs, spejl, large
  Arcs Candleholder er designet af den belgiske duo Muller Van Severen og er formet af en forenet kæde af lodrette buer, der omslutter stearinlyset for at skabe en elegant, flosset silhuet. Arcs Candleholder er fremstillet af aluminium og stål og fås i to h
 • HAY Lysestage Arcs, spejl, small

  HAY Lysestage Arcs, spejl, small
  Arcs Candleholder er designet af den belgiske duo Muller Van Severen og er formet af en forenet kæde af lodrette buer, der omslutter stearinlyset for at skabe en elegant, flosset silhuet. Arcs Candleholder er fremstillet af aluminium og stål og fås i to h
 • HAY Wavy lysestage, jade light blue, Ø9,5, large

  HAY Wavy lysestage, jade light blue, Ø9,5, large
  Med det bølgede design og navnet Wavy har HAY endnu engang skabt et elegant, men samtidigt legende design. Lysestagen er fremstillet af jadefarvet borosilikatglas, der er mundblæst, og derfor er hver stage unik. Stagen fås i flere størrelser.
 • HAY Wavy lysestage, jade light blue, Ø9,5, medium

  HAY Wavy lysestage, jade light blue, Ø9,5, medium
  Med det bølgede design og navnet Wavy har HAY endnu engang skabt et elegant, men samtidigt legende design. Lysestagen er fremstillet af jadefarvet borosilikatglas, der er mundblæst, og derfor er hver stage unik. Stagen fås i flere størrelser.
 • HAY Lysestage, lyseblå, Ø11, medium

  HAY Lysestage, lyseblå, Ø11, medium
  Det lyseblå farvede borosilikatglas med en rød kant skaber et elegant og distinkt design, der gør HAYs Flare-lysestage til noget helt særligt. Stagen fås i flere farver og størrelser, så du har rig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk, når du sætter
 • HAY Lysestage, lyseblå, Ø11, tall

  HAY Lysestage, lyseblå, Ø11, tall
  Det lyseblå farvede borosilikatglas med en rød kant skaber et elegant og distinkt design, der gør HAYs Flare-lysestage til noget helt særligt. Stagen fås i flere farver og størrelser, så du har rig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk, når du sætter
 • HAY Flare lysestage, Ø11, pink

  HAY Flare lysestage, Ø11, pink
  Det farvede borosilikatglas med en 'tonet' kant skaber et elegant og distinkt design, der gør HAYs Flare-lysestage til noget helt specielt. Stagen fås i flere farver og størrelser, så du har rig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk, når du sætter fl
 • HAY Lysestage Flare, Ø11, pink, medium

  HAY Lysestage Flare, Ø11, pink, medium
  Det farvede borosilikatglas med en 'tonet' kant skaber et elegant og distinkt design, der gør HAYs Flare-lysestage til noget helt specielt. Stagen fås i flere farver, så du har rig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk, når du sætter flere sammen.
 • HAY Lysestage Flare stripe, Ø11, lyseblå, 7,5 cm

  HAY Lysestage Flare stripe, Ø11, lyseblå, 7,5 cm
  Det kulørte borosilikatglas med de hvide striber skaber et elegant og distinkt design, der gør HAYs Flare-lysestage til noget helt særligt. Flare Stripe-lysestagen fås i flere farver. Og vil du skabe dit helt eget udtryk, sætter du flere af HAYs Flare-lys
 • HAY Lysestage Flare stripe, Ø11, pink, 7,5 cm

  HAY Lysestage Flare stripe, Ø11, pink, 7,5 cm
  Det kulørte borosilikatglas med de hvide striber skaber et elegant og distinkt design, der gør HAYs Flare-lysestage til noget helt særligt. Flare Stripe-lysestagen fås i flere farver. Og vil du skabe dit helt eget udtryk, sætter du flere af HAYs Flare-lys
 • HAY Flare lysestage, Ø11, yellow

  HAY Flare lysestage, Ø11, yellow
  Det farvede borosilikatglas med en 'tonet' kant skaber et elegant og distinkt design, der gør HAYs Flare-lysestage til noget helt specielt. Stagen fås i flere farver og størrelser, så du har rig mulighed for at skabe dit helt eget udtryk, når du sætter fl
 • HAY Flare lysestage, mørkeblå

  HAY Flare lysestage, mørkeblå
  HAY Flare lysestager er en serie af smukke lysestager i farvet borsilikatglas. De fås i mange forskellige designs og farver med kontrasterende eller tonede kanter, spiralmønstre og trefarvede regnbuedesigns - perfekte at bruge sammen med HAY lys i vindu
 • HAY Flare lysestage, hvid

  HAY Flare lysestage, hvid
  HAY Flare lysestager er en serie af smukke lysestager i farvet borsilikatglas. De fås i mange forskellige designs og farver med kontrasterende eller tonede kanter, spiralmønstre og trefarvede regnbuedesigns - perfekte at bruge sammen med HAY lys i vindu
 • Hay Barro Kande 32 Cm - Vandkarafler & Vandkander Terrakotta Mørkeblå - AC474-A986

  Hay Barro Kande 32 Cm - Vandkarafler & Vandkander Terrakotta Mørkeblå - AC474-A986
  Kande fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver. Perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Designet af Pereira Office. Om kanden fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Barro Lysestage Naturlig - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Terrakotta Natural - AC472-A865

  Hay Barro Lysestage Naturlig - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Terrakotta Natural - AC472-A865
  Lysestage fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering og en snoet form. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Designet af Pereira Office. Om lysestagen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Barro Smørskål - øvrige-tallerkner-fad Terrakotta Rosa - AC470-A877

  Hay Barro Smørskål - øvrige-tallerkner-fad Terrakotta Rosa - AC470-A877
  Smørskål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver. Perfekt til morgenbordet. Designet af Pereira Office. Om smørskålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb øvrige-tallerkner-fad og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Barro Kopper 2-pak - Kaffekopper Terrakotta Rosa - AC473-A668-AF07

  Hay Barro Kopper 2-pak - Kaffekopper Terrakotta Rosa - AC473-A668-AF07
  Kopper fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om kopperne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Barro Smørskål - øvrige-tallerkner-fad Terrakotta Mørkeblå - AC470-A986

  Hay Barro Smørskål - øvrige-tallerkner-fad Terrakotta Mørkeblå - AC470-A986
  Smørskål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver. Perfekt til morgenbordet. Designet af Pereira Office. Om smørskålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb øvrige-tallerkner-fad og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Barro Kopper 2-pak - Kaffekopper Terrakotta Lyseblå - AC473-A668-AB84

  Hay Barro Kopper 2-pak - Kaffekopper Terrakotta Lyseblå - AC473-A668-AB84
  Kopper fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om kopperne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Barro Sidetallerkner 2-pak Ø18 Cm ne - Asietter Terrakotta Grøn - AC459-A668-AI60-02AY

  Hay Barro Sidetallerkner 2-pak Ø18 Cm ne - Asietter Terrakotta Grøn - AC459-A668-AI60-02AY
  Tallerkener fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om tallerkenerne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Barro Tallerkener 2-pak Ø24 Cm - Middagstallerkner Terrakotta Mørkeblå - AC459-A668-AI61-02AU

  Hay Barro Tallerkener 2-pak Ø24 Cm - Middagstallerkner Terrakotta Mørkeblå - AC459-A668-AI61-02AU
  Tallerkener fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om tallerkenerne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Barro Kopper 2-pak Naturlige - Kaffekopper Terrakotta Natural - AC473-A668-AE91

  Hay Barro Kopper 2-pak Naturlige - Kaffekopper Terrakotta Natural - AC473-A668-AE91
  Kopper fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om kopperne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Barro Smørskål Offwhite - øvrige-tallerkner-fad Terrakotta Off-White - AC470-A675

  Hay Barro Smørskål Offwhite - øvrige-tallerkner-fad Terrakotta Off-White - AC470-A675
  Smørskål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver. Perfekt til morgenbordet. Designet af Pereira Office. Om smørskålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb øvrige-tallerkner-fad og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak - Dessertskåle Terrakotta Lyseblå - AC460-A668-AB84

  Hay Barro Skål Ø20 Cm 2-pak - Dessertskåle Terrakotta Lyseblå - AC460-A668-AB84
  Skål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om skålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Sidetallerkner 2-pak Ø18 Cm Offwhite - Asietter Terrakotta Off-White - AC459-A668-AI60-02DS

  Hay Barro Sidetallerkner 2-pak Ø18 Cm Offwhite - Asietter Terrakotta Off-White - AC459-A668-AI60-02DS
  Tallerkener fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om tallerkenerne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Barro Fad Stor t - Serveringsfad Terrakotta Grøn - AC468-A603-AB80

  Hay Barro Fad Stor t - Serveringsfad Terrakotta Grøn - AC468-A603-AB80
  Fad fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering perfekt til både varme og kolde serveringer. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om fadet fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Fad Lille t - Serveringsfad Terrakotta Lyseblå - AC468-A601-AB84

  Hay Barro Fad Lille t - Serveringsfad Terrakotta Lyseblå - AC468-A601-AB84
  Fad fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering perfekt til både varme og kolde serveringer. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om fadet fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Terrakotta Grøn - AC469-A601-AB80

  Hay Barro Salatskål Ø21 Cm - Salatskåle Terrakotta Grøn - AC469-A601-AB80
  Salatskål fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om salatskålen fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Findes i forskellige varianter.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Barro Tallerkener 2-pak Ø24 Cm Offwhite - Middagstallerkner Terrakotta Off-White - AC459-A668-AI61-02DS

  Hay Barro Tallerkener 2-pak Ø24 Cm Offwhite - Middagstallerkner Terrakotta Off-White - AC459-A668-AI61-02DS
  Tallerkener fra Hay i holdbar terrakotta med en blank glasering i et væld af livlige farver perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Pereira Office. Om tallerkenerne fra Hay- Fra kollektionen Barro.- Sælges i 2-pak.- Findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal.- Designet af Pereira Office.- Barro-kollektionen er fremstillet ved hjælp af håndlavede støbeforme.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • HAY Barro kande, mørkeblå

  HAY Barro kande, mørkeblå
  Den høje Barro-kande fra danske HAY er en uundværlig del af det perfekte tilbehør til borddækningen. Denne kande er ikke kun elegant og stilfuld, men den er også utroligt funktionel. Barro-kanden er ideel til at servere og opbevare forskellige drikkevarer
 • HAY Barro lysestage, lyseblå

  HAY Barro lysestage, lyseblå
  Barro-lysestagen fra Hay er en smuk og stilren tilføjelse til ethvert hjem. Den er en del af Barro-serien og skiller sig ud ved sin unikke kombination af moderne design og smukt håndværk. Lysestagen er fremstillet af terrakotta, som giver den et naturligt
 • HAY Barro lysestage, natural

  HAY Barro lysestage, natural
  Barro-lysestagen fra Hay er en smuk og stilren tilføjelse til ethvert hjem. Den er en del af Barro-serien og skiller sig ud ved sin unikke kombination af moderne design og smukt håndværk. Lysestagen er fremstillet af terrakotta, som giver den et naturligt
Andre mærker
ilead