Andre mærker

HAY

 • Hay Indian Steel Pitcher Kanna - Kaffekander Rustfrit stål - 506738

  Hay Indian Steel Pitcher Kanna - Kaffekander Rustfrit stål - 506738
  Indisk stålkande fra Hay er en tidløs elegant kande i rustfrit stål med skinnende sølv finish. Designet er ryddet og samtidig funktionelt, med et slankhåndtag, der gør det behageligt at holde. Den brede tud gør det også lettere at hælde. Lavet i Indien.. Køb Kaffekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Tallerken 18,5 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Blå - 541546

  Hay Sobremesa Tallerken 18,5 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Blå - 541546
  Tallerkenen fra Hay har enkel, minimalistisk stil i stentøj med farverig kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om tallerkenen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak.- Bredde: 185 mm.- Længde: 185 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 185 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • HAY Sobremesa tallerken 18,5 cm, 2-pack, rød

  HAY Sobremesa tallerken 18,5 cm, 2-pack, rød
  Sæt med to tallerkener med en diameter på 18,5 cm. Tallerknerne er en del af Sobremesa-kollektionen og er designet af kunstneren Laila Gohar for danske HAY. De er lavet af håndmalet stentøj med en dekorativ kontrastkant og fås i flere størrelser og design
 • Hay Rainbow Tallrik S Ljus - Middagstallerkner Gul - 506820

  Hay Rainbow Tallrik S Ljus - Middagstallerkner Gul - 506820
  HAY fra Rainbow Tallrik S, Ljusgul. Middagstallerkner Gul . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Rainbow Tallrik L - Middagstallerkner Sand - 506835

  Hay Rainbow Tallrik L - Middagstallerkner Sand - 506835
  HAY fra Rainbow Tallrik L, Sand. Middagstallerkner Sand . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Soft Ice Salatskål - Salatskåle Stål Grøn - 506775

  Hay Soft Ice Salatskål - Salatskåle Stål Grøn - 506775
  Salatskålen fra Hay har et smukt design med et grønt mønster. Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål. Om salatskålen fra Hay- Smukt design.- Grønt mønster.- Størrelse: 26 cm.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad 13,5 Cm - Krukker Keramik Dusty Green - 541106

  Hay Botanical Krukke Med Fad 13,5 Cm - Krukker Keramik Dusty Green - 541106
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Fad Ø32 Cm t - Serveringsfad Glas Blå - 541429

  Hay Splash Fad Ø32 Cm t - Serveringsfad Glas Blå - 541429
  Fadet fra Hay har smukt, håndlavet design med glaseret glas perfekt til at live borddækningen op og som en dekorativ indretningsdetalje. Det har unikt, hvirvlende mønster. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra Hay- Smukt design.- Håndlavet fad.- Findes også som vase.- Fra kollektionen Splash.- Unikt, hvirvlende mønster.- Fremstillet af glas.- Fadet findes i forskellige farver.- Højde: 30 mm.- Diameter: 320 mm.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af fadet- Kun håndvask.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Tallerken 24,5 Cm 2-pak /sand - Asietter Stentøj Grøn - 541549

  Hay Sobremesa Tallerken 24,5 Cm 2-pak /sand - Asietter Stentøj Grøn - 541549
  Tallerkenen fra Hay har enkel, minimalistisk stil i stentøj med farverig kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om tallerkenen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak.- Diameter: 245 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 185 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Jessica Hans Vase - Vaser Stentøj Multi - 507412

  Hay Jessica Hans Vase - Vaser Stentøj Multi - 507412
  Denne serie indeholder krus og vaser designet af Jessica Hans til Hay. De håndlavede vaser har et design og struktur afledt af naturen, en kombination af det uregelmæssige mønster af sten og jord sammen med moderne motiver og farver. De unikke vaser er funktionelle objekter samtidig med at de kan betragtes som kunstgenstande.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Plant Pot Flower Pot Xxl Gray - Krukker Polystone Grå - 507994

  Hay Plant Pot Flower Pot Xxl Gray - Krukker Polystone Grå - 507994
  Plant Pot blomsterkrukke af Hay er en stringent og stilren krukke som fungere både inde og udendørs. Krukken er i polysten og er let at flytte rundt på. På indersiden findes en beskyttende belægning og hul i bunden for dræn. Krukken bør tages ind om vinteren da den ikke tåler frost. Plant Pot findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Pirouette Kop Med Underkop Klar - Kaffekopper Glas Transparent - 508005

  Hay Pirouette Kop Med Underkop Klar - Kaffekopper Glas Transparent - 508005
  Med denne kop og asscocied Saucer fra Hay kan du drikke både varme og kolde drikkevarer med stil. Ribbet mønster i glasset skaber en smuk effekt og passer perfekt til enhver lejlighed. Karakteristika: Holder 15 cl lavet af glas praktisk håndtag. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kop 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass Lysegrå - 541004

  Hay Borosilicate Kop 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass Lysegrå - 541004
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad 22 Cm - Krukker Keramik Dusty Green - 541108

  Hay Botanical Krukke Med Fad 22 Cm - Krukker Keramik Dusty Green - 541108
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Indian Steel Karaffel No. 2 - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit stål - 541231

  Hay Indian Steel Karaffel No. 2 - Vandkarafler & Vandkander Rustfrit stål - 541231
  Karaflen fra Hay har et klassisk, elegant design for at lysne borddækningen op. Den er fremstillet af rustfrit stål med smuk, skinnende finish perfekt til kolde drikke. Om karaflen fra Hay- Kan også bruges som en dekorativ vase.- Fremstillet af rustfrit stål.- Højde: 250 mm.- Diameter: 180 mm.- Kapacitet: 325,0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Twist Stearinlys 6-pak Lys Rosa / Lysegrå / Syrenfarvede - Lys Paraffin Mix - 541319

  Hay Twist Stearinlys 6-pak Lys Rosa / Lysegrå / Syrenfarvede - Lys Paraffin Mix - 541319
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en fremtrædende, skulpturel form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 5 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Sort - 508412

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Sort - 508412
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Roll Vase Ø14.5 Cm - Vaser Glas Blå - 541359

  Hay Splash Roll Vase Ø14.5 Cm - Vaser Glas Blå - 541359
  Vasen fra Hay har smukt, håndlavet design i glas med unikt, hvirvlende mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra Hay- Smukt design.- Unikt, hvirvlende mønster.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Findes også som fad.- Håndlavet vase.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Splash.- Højde: 225 mm.- Diameter: 145 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Tallerken 24,5 Cm 2-pak /gul - Asietter Stentøj Blå - 541548

  Hay Sobremesa Tallerken 24,5 Cm 2-pak /gul - Asietter Stentøj Blå - 541548
  Tallerkenen fra Hay har enkel, minimalistisk stil i stentøj med farverig kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om tallerkenen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak.- Diameter: 245 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 185 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Jug Kanna L Grön - Vandkarafler & Vandkander Grøn - 506614

  Hay Jug Kanna L Grön - Vandkarafler & Vandkander Grøn - 506614
  HAY fra Jug Kanna L, Grön. Vandkarafler & Vandkander Grøn . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Tea Kanna - Vandkarafler & Vandkander Grå - 506813

  Hay Tea Kanna - Vandkarafler & Vandkander Grå - 506813
  HAY fra Tea Kanna, Grå. Vandkarafler & Vandkander Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Rainbow Tallrik S Ljus - Middagstallerkner Rosa - 506819

  Hay Rainbow Tallrik S Ljus - Middagstallerkner Rosa - 506819
  HAY fra Rainbow Tallrik S, Ljusrosa. Middagstallerkner Rosa . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Rainbow Tallrik S - Middagstallerkner Sand - 506823

  Hay Rainbow Tallrik S - Middagstallerkner Sand - 506823
  HAY fra Rainbow Tallrik S, Sand. Middagstallerkner Sand . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Rainbow Tallrik M Ljus - Middagstallerkner Gul - 506828

  Hay Rainbow Tallrik M Ljus - Middagstallerkner Gul - 506828
  HAY fra Rainbow Tallrik M, Ljusgul. Middagstallerkner Gul . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Coffee Kanna M - Vandkarafler & Vandkander Mint - 506890

  Hay Coffee Kanna M - Vandkarafler & Vandkander Mint - 506890
  HAY fra Coffee Kanna M, Mint. Vandkarafler & Vandkander Mint . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Mugg Bärnsten - Kaffekopper Glas Amber - 506900

  Hay Borosilicate Mugg Bärnsten - Kaffekopper Glas Amber - 506900
  HAY fra Borosilicate Mugg, Bärnsten. Kaffekopper Amber Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Juice Wide Vase - Vaser Glas Lyseblå - 507376

  Hay Juice Wide Vase - Vaser Glas Lyseblå - 507376
  HAY fra Juice Wide Vase. Vaser Lyseblå Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Juice High Vase Blue/white - Vaser Glas Blå - 507377

  Hay Juice High Vase Blue/white - Vaser Glas Blå - 507377
  HAY fra Juice High Vase, Blue/White. Vaser Blå Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Plant Pot Flowerpot M Gray - Krukker Polystone Grå - 507991

  Hay Plant Pot Flowerpot M Gray - Krukker Polystone Grå - 507991
  Plant Pot blomsterkrukke af Hay er en stringent og stilren krukke som fungere både inde og udendørs. Krukken er i polysten og er let at flytte rundt på. På indersiden findes en beskyttende belægning og hul i bunden for dræn. Krukken bør tages ind om vinteren da den ikke tåler frost. Plant Pot findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Roll Vase Ø14.5 Cm - Vaser Glas White Dot - 508223

  Hay Splash Roll Vase Ø14.5 Cm - Vaser Glas White Dot - 508223
  Vasen fra Hay har smukt, håndlavet design i glas med unikt, hvirvlende mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra Hay- Smukt design.- Unikt, hvirvlende mønster.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Findes også som fad.- Håndlavet vase.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Splash.- Højde: 225 mm.- Diameter: 145 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Ws Complot Lysholder - Lysestager Porcelæn Elfenben - 508171

  Hay Ws Complot Lysholder - Lysestager Porcelæn Elfenben - 508171
  WS Complot lysholderen fra Hay er fremstillet af smukt porcelæn. Lysholderen er dekorativ, cool og original. Lysholderen passer godt i stuen. Om lysholderen fra Hay- WS Complot er værdsat for det interessante, legesyge design Vedligeholdelse af lysholderen- Håndvaskes .. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage Medium Pink - Lysestager Borosilicate Glass Rosa - 507955

  Hay Flare Lysestage Medium Pink - Lysestager Borosilicate Glass Rosa - 507955
  Lysestagen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med en unik form og en kurvet fod. En perfekt detalje på det dækkede bord. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Højde: 140 mm.- Diameter: 110 mm.- Pakkeantal: 1. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kop 2-pak Pink - Kaffekopper Borosilicate Glass Rosa - 541006

  Hay Borosilicate Kop 2-pak Pink - Kaffekopper Borosilicate Glass Rosa - 541006
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad 18 Cm - Krukker Keramik Dusty Green - 541107

  Hay Botanical Krukke Med Fad 18 Cm - Krukker Keramik Dusty Green - 541107
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad 13,5 Cm - Krukker Keramik Lysegrå - 541109

  Hay Botanical Krukke Med Fad 13,5 Cm - Krukker Keramik Lysegrå - 541109
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Moroccan Vase S Pink / Orange - Vaser Håndblæst Glas Rosa - 507197

  Hay Moroccan Vase S Pink / Orange - Vaser Håndblæst Glas Rosa - 507197
  Vasen fra Hay har et farverigt design til at give lidt ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af genanvendt håndblæst glas med herlige farver perfekte til ethvert hjem, uanset stil og smag. Om vasen fra Hay- Højde: 190 mm.- Diameter: 95 mm.- Moroccan er påskønnet for den stærke, herlige farve og det dekorative design.- Miljøvenligt materiale med et håndlavet design.- Fremstillet i Marokko Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage h:10 Cm grøn - Fyrfadsstager Lertøj Mint - 541134

  Hay Tube Lysestage h:10 Cm grøn - Fyrfadsstager Lertøj Mint - 541134
  Lysestagen fra Hay har et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kan også placeres i en gruppe.- Lysestagen er dekorativ.- Højde: 100 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Mono Termoflaske 0,9 l - Termokander Rustfrit Stål Cappuccino - 541208

  Hay Mono Termoflaske 0,9 l - Termokander Rustfrit Stål Cappuccino - 541208
  Termoflasken fra Hay har et stilrent, moderne design til både varme og kolde drikke. Den er fremstillet af rustfrit stål med en praktisk, bred åbning. Den har et låg i plastik med et nyttigt håndtag til at have med sig når du er på farten. Designet af HAY. Om termoflasken fra Hay- Til både varme og kolde drikke.- Termoflasken kommer i forskellige størrelser.- Termoflasken findes i forskellige farver.- Nyttigt håndtag.- Ekstra bred åbning. Vedligeholdelse af termoflasken- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Spin Underkop 2-pak Klar / Stribe - Asietter Borosilicate Glass Hvid - 541212

  Hay Spin Underkop 2-pak Klar / Stribe - Asietter Borosilicate Glass Hvid - 541212
  Underkoppen fra Hay har elegant, sødt udseende. Den har et smukt, hvirvlende mønster med blege toner perfekte til at opbevare slik eller andre småting. Designet af HAY. Om underkoppen fra Hay- Pakkeantal: 2- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér underkoppen med en Spin skål fra Hay.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand.- Underkoppen findes i forskellige farver.- Højde: 15 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af underkoppen- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Spin Skål 2-pak Klar / Stribe - Serveringsskåle Borosilicate Glass Rosa - 541213

  Hay Spin Skål 2-pak Klar / Stribe - Serveringsskåle Borosilicate Glass Rosa - 541213
  Skålen fra Hay har elegant, sødt udseende. Den har et smukt, hvirvlende mønster med blege toner perfekte til at opbevare slik eller andre småting. Designet af HAY. Om skålen fra Hay- Pakkeantal: 2- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér skålen med en Spin underkop fra Hay.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 35 mm.- Diameter: 85 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:13 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Mirror - 541262

  Hay Arcs Lysestage h:13 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Mirror - 541262
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 130 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus 2-pak t - Kaffekopper Borosilicate Glass Jadegrøn - 541346

  Hay Borosilicate Krus 2-pak t - Kaffekopper Borosilicate Glass Jadegrøn - 541346
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Stempelkande - Stempelkander Rustfrit Stål Aqua - 541355

  Hay Stempelkande - Stempelkander Rustfrit Stål Aqua - 541355
  Stempelkanden fra Hay er perfekt for at tilføre et spændende pang af farve i dit hjem og har et farverigt design i slidstærkt borosilikatglas. Den er fransk og har et herligt låg med en rund, munter knop for at tilføje en ekstra dimension til designet. Vælg mellem to forskellige farver. Om stempelkanden fra Hay- Farverigt design i slidstærkt borosilikatglas.- Stempelkanden findes i 2 forskellige farver.- Diameter: 150 mm.- Højde: 195 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.. Køb Stempelkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Stempelkande - Stempelkander Rustfrit Stål Klar - 541356

  Hay Stempelkande - Stempelkander Rustfrit Stål Klar - 541356
  Stempelkanden fra Hay er perfekt for at tilføre et spændende pang af farve i dit hjem og har et farverigt design i slidstærkt borosilikatglas. Den er fransk og har et herligt låg med en rund, munter knop for at tilføje en ekstra dimension til designet. Vælg mellem to forskellige farver. Om stempelkanden fra Hay- Farverigt design i slidstærkt borosilikatglas.- Stempelkanden findes i 2 forskellige farver.- Diameter: 150 mm.- Højde: 195 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.. Køb Stempelkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Shadow Vase Ø19,5x25 Cm Black White - Vaser Stentøj Sort Hvid - 541358

  Hay Shadow Vase Ø19,5x25 Cm Black White - Vaser Stentøj Sort Hvid - 541358
  Vasen fra Hay har et spændende, abstrakt mønster med uregelmæssige former for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den har et håndmalet, unikt design i stentøj. Den store skala gør det perfekt som et statement piece. Designet af Jessica Hans. Om vasen fra Hay- Håndmalet design med spændende mønster.- Fremstillet af stentøj.- Diameter: 195 mm.- Højde: 250 mm.- Perfekt til at fungere som et statement i indretningen.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø14 Cm M - Krukker Polystone Grå - 508408

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø14 Cm M - Krukker Polystone Grå - 508408
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø34 Cm Xxxl - Krukker Polystone Grå - 508424

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø34 Cm Xxxl - Krukker Polystone Grå - 508424
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Vase Rund L Ø18.5 Cm /lys Rosa - Vaser Glas Gul - 541360

  Hay Splash Vase Rund L Ø18.5 Cm /lys Rosa - Vaser Glas Gul - 541360
  Vasen fra Hay har smukt, håndlavet design i glas med unikt, hvirvlende mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra Hay- Smukt design.- Unikt, hvirvlende mønster.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Findes også som fad.- Håndlavet vase.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Splash.- Højde: 300 mm.- Diameter: 185 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Underkop Mørk Safir 18 Cm - Krukker Keramik Mørkeblå - 541427

  Hay Botanical Krukke Med Underkop Mørk Safir 18 Cm - Krukker Keramik Mørkeblå - 541427
  Krukken fra Hay har stilrent, tidløst design i keramik med tre forskellige størrelser med matchende underkop perfekt til planter og blomster. Den har lige linjer med minimalistisk look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Hay- Stilrent, tidløst design.- Minimalistisk look.- Lige linjer.- Højkvalitets materiale.- Matchende underkop.- Fremstillet af keramik.- Fra kollektionen Botanical Family.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Underkop Mørk Safir 22 Cm - Krukker Keramik Mørkeblå - 541428

  Hay Botanical Krukke Med Underkop Mørk Safir 22 Cm - Krukker Keramik Mørkeblå - 541428
  Krukken fra Hay har stilrent, tidløst design i keramik med tre forskellige størrelser med matchende underkop perfekt til planter og blomster. Den har lige linjer med minimalistisk look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Hay- Stilrent, tidløst design.- Minimalistisk look.- Lige linjer.- Højkvalitets materiale.- Matchende underkop.- Fremstillet af keramik.- Fra kollektionen Botanical Family.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Plant Krukke Med Underkop 19 Cm - Krukker Polystone Hvid - 541432

  Hay Plant Krukke Med Underkop 19 Cm - Krukker Polystone Hvid - 541432
  Krukken fra Hay har tidløst, moderne design i polystone med tre forskellige størrelser med matchende underkop perfekt til planter og blomster. Den har lige linjer med rustikt look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Hay- Tidløst, moderne design.- Rustikt look.- Lige linjer.- Højkvalitets, holdbart materiale.- Matchende underkop.- Indvendig belægning.- Fremstillet af polystone.- Fra kollektionen Plant Pot.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Plant Krukke Med Underkop 24 Cm - Krukker Polystone Hvid - 541433

  Hay Plant Krukke Med Underkop 24 Cm - Krukker Polystone Hvid - 541433
  Krukken fra Hay har tidløst, moderne design i polystone med tre forskellige størrelser med matchende underkop perfekt til planter og blomster. Den har lige linjer med rustikt look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Hay- Tidløst, moderne design.- Rustikt look.- Lige linjer.- Højkvalitets, holdbart materiale.- Matchende underkop.- Indvendig belægning.- Fremstillet af polystone.- Fra kollektionen Plant Pot.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 20 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkegrøn - 541530

  Hay Sobremesa Skål 20 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkegrøn - 541530
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Jug - Green - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Grøn - 541540

  Hay Sobremesa Jug - Green - Vandkarafler & Vandkander Stentøj Grøn - 541540
  HAY fra Sobremesa Jug - Green. Vandkarafler & Vandkander Grøn Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Stearinlys 6-pak Lang Dark Peach / Dark Rose / Light Rose - Lys Paraffin Mix - 542211

  Hay Stearinlys 6-pak Lang Dark Peach / Dark Rose / Light Rose - Lys Paraffin Mix - 542211
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har skulpturelle, fremtrædende former for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 290 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 7 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • HAY Rainbow tallerken medium, lys pink

  HAY Rainbow tallerken medium, lys pink
  Flot tallerken i farverigt design fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Rainbow serien og er fremstillet af robust porcelæn med en smuk glasur, der giver farven en vis gennemsigtighed. Farven kan variere lidt fra tallerken til tallerken, hvilket giv
 • HAY Rainbow tallerken small, lysegul

  HAY Rainbow tallerken small, lysegul
  Flot tallerken i farverigt design fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Rainbow serien og er fremstillet af robust porcelæn med en smuk glasur, der giver farven en vis gennemsigtighed. Farven kan variere lidt fra tallerken til tallerken, hvilket g
 • HAY Rainbow tallerken small, lys pink

  HAY Rainbow tallerken small, lys pink
  Flot tallerken i farverigt design fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Rainbow serien og er fremstillet af robust porcelæn med en smuk glasur, der giver farven en vis gennemsigtighed. Farven kan variere lidt fra tallerken til tallerken, hvilket g
 • Hay Jug Kanna S - Vandkarafler & Vandkander Amber - 506611

  Hay Jug Kanna S - Vandkarafler & Vandkander Amber - 506611
  HAY fra Jug Kanna S, Amber. Vandkarafler & Vandkander Amber . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Italian Ice Cup Glassbägare - Serveringsskåle Rustfrit stål - 506707

  Hay Italian Ice Cup Glassbägare - Serveringsskåle Rustfrit stål - 506707
  En klassisk is kop med et italiensk design fra Hay, lavet af rustfrit stål. Koppen har en rund kop, der er perfekt til servering af desserten til dine gæster.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Glass Kaffemugg M - Kaffekopper Klar - 506752

  Hay Glass Kaffemugg M - Kaffekopper Klar - 506752
  HAY fra Glass Kaffemugg M, Klar. Kaffekopper Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Glass Kanna L - Vandkarafler & Vandkander Klar - 506754

  Hay Glass Kanna L - Vandkarafler & Vandkander Klar - 506754
  HAY fra Glass Kanna L, Klar. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Soft Ice Deep Plate Tallrik Grön - Morgenmadsskåle Stål Grøn - 506773

  Hay Soft Ice Deep Plate Tallrik Grön - Morgenmadsskåle Stål Grøn - 506773
  HAY fra Soft Ice Deep Plate Tallrik, Grön. Morgenmadsskåle Grøn Stål. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Coffee Kanna S Ljus - Vandkarafler & Vandkander Gul - 506811

  Hay Coffee Kanna S Ljus - Vandkarafler & Vandkander Gul - 506811
  HAY fra Coffee Kanna S, Ljusgul. Vandkarafler & Vandkander Gul . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Rainbow Skål S Ljus - Serveringsskåle Rosa - 506839

  Hay Rainbow Skål S Ljus - Serveringsskåle Rosa - 506839
  HAY fra Rainbow Skål S, Ljusrosa. Serveringsskåle Rosa . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Rainbow Skål S Ljus - Serveringsskåle Gul - 506840

  Hay Rainbow Skål S Ljus - Serveringsskåle Gul - 506840
  HAY fra Rainbow Skål S, Ljusgul. Serveringsskåle Gul . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Rainbow Skål S - Serveringsskåle Sand - 506843

  Hay Rainbow Skål S - Serveringsskåle Sand - 506843
  HAY fra Rainbow Skål S, Sand. Serveringsskåle Sand . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Jessica Hans Vase - Vaser Stentøj Sort - 507411

  Hay Jessica Hans Vase - Vaser Stentøj Sort - 507411
  Denne serie indeholder krus og vaser designet af Jessica Hans til Hay. De håndlavede vaser har et design og struktur afledt af naturen, en kombination af det uregelmæssige mønster af sten og jord sammen med moderne motiver og farver. De unikke vaser er funktionelle objekter samtidig med at de kan betragtes som kunstgenstande.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Juice Wide Vase - Vaser Glas Hvid - 507375

  Hay Juice Wide Vase - Vaser Glas Hvid - 507375
  HAY fra Juice Wide Vase. Vaser Hvid Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Paquet Cup 3-set - Kaffekopper Polypropylen Blå - 507873

  Hay Paquet Cup 3-set - Kaffekopper Polypropylen Blå - 507873
  HAY fra Paquet Cup 3-Set. Kaffekopper Blå Polypropylen. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Flare Candle Holder Pink - Lysestager Glas Rosa - 507951

  Hay Flare Candle Holder Pink - Lysestager Glas Rosa - 507951
  Flare lysestage fra Hay er en vidunderlige lille glasstage. Den er lavet i borsilikat som også kaldes ildfast glas og tåler derfor både varme og kulde ekstra godt. Flare findes i flere farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Candle Holder - Lysestager Glas Amber - 507952

  Hay Flare Candle Holder - Lysestager Glas Amber - 507952
  Flare lysestage fra Hay er en vidunderlige lille glasstage. Den er lavet i borsilikat som også kaldes ildfast glas og tåler derfor både varme og kulde ekstra godt. Flare findes i flere farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Candle Holder Yellow - Lysestager Glas Gul - 507953

  Hay Flare Candle Holder Yellow - Lysestager Glas Gul - 507953
  Flare lysestage fra Hay er en vidunderlige lille glasstage. Den er lavet i borsilikat som også kaldes ildfast glas og tåler derfor både varme og kulde ekstra godt. Flare findes i flere farver.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Plant Pot Flowerpot M Black - Krukker Polystone Sort - 507981

  Hay Plant Pot Flowerpot M Black - Krukker Polystone Sort - 507981
  Plant Pot blomsterkrukke af Hay er en stringent og stilren krukke som fungere både inde og udendørs. Krukken er i polysten og er let at flytte rundt på. På indersiden findes en beskyttende belægning og hul i bunden for dræn. Krukken bør tages ind om vinteren da den ikke tåler frost. Plant Pot findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Plant Pot Flowerpot M Black - Krukker Polystone Sort - 507982

  Hay Plant Pot Flowerpot M Black - Krukker Polystone Sort - 507982
  Plant Pot blomsterkrukke af Hay er en stringent og stilren krukke som fungere både inde og udendørs. Krukken er i polysten og er let at flytte rundt på. På indersiden findes en beskyttende belægning og hul i bunden for dræn. Krukken bør tages ind om vinteren da den ikke tåler frost. Plant Pot findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Plant Pot Flower Pot L Gray - Krukker Polystone Grå - 507992

  Hay Plant Pot Flower Pot L Gray - Krukker Polystone Grå - 507992
  Plant Pot blomsterkrukke af Hay er en stringent og stilren krukke som fungere både inde og udendørs. Krukken er i polysten og er let at flytte rundt på. På indersiden findes en beskyttende belægning og hul i bunden for dræn. Krukken bør tages ind om vinteren da den ikke tåler frost. Plant Pot findes i flere farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Termokrus 50 Cl - Krus & Kopper Metal Grå - 508194

  Hay Termokrus 50 Cl - Krus & Kopper Metal Grå - 508194
  Termokrus fra Hay er perfekt at have med farten. Holder drikken varm i op til 12 timer og kold i op til 24 timer. Godt at vide: Reducere brugen af engangskrus som er skadelige for miljøet Undgå at lukke låget når væsken koger, vent en stund Overfyld ikke kruset. Anvend ikke kulsyreholdige drikke eller drikke med frugtkød . Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Hay Ws Soft Lysholder - Lysestager Porcelæn Lavendel - 508172

  Hay Ws Soft Lysholder - Lysestager Porcelæn Lavendel - 508172
  Lysholderen fra Hay har et unikt, cool design. Lysholderen er dekorativ og fremstillet af porcelæn. Denne lysholder er en del af Hays WS kollektion. Designet af Wang & Söderström. Om lysholderen fra Hay- WS Soft er værdsat for den det 3D-printede design- Lysholderen kommer i forskellige farver Vedligeholdelse af lysholderen- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Ws Soft Lysholder - Lysestager Porcelæn Soft Yellow - 508173

  Hay Ws Soft Lysholder - Lysestager Porcelæn Soft Yellow - 508173
  Lysholderen fra Hay har et unikt, cool design. Lysholderen er dekorativ og fremstillet af porcelæn. Denne lysholder er en del af Hays WS kollektion. Designet af Wang & Söderström. Om lysholderen fra Hay- WS Soft er værdsat for den det 3D-printede design- Lysholderen kommer i forskellige farver Vedligeholdelse af lysholderen- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Ws Chubby Vase Olive - Vaser Porcelæn Olivengrøn - 508176

  Hay Ws Chubby Vase Olive - Vaser Porcelæn Olivengrøn - 508176
  Vasen fra Hay er fremstillet af porcelæn. Vasen er dekorativ og har et unikt, iøjnefaldende design. Denne herlige vase er en del af Hays WS kollektion. Designet af Wang & Söderström. Om vasen fra Hay- Vasen kommer i forskellige farver- WS Chubby er værdsat for den det 3D-printede design Vedligeholdelse af vasen- Skal håndvaskes.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Ws Chubby Vase - Vaser Porcelæn Soft Yellow - 508177

  Hay Ws Chubby Vase - Vaser Porcelæn Soft Yellow - 508177
  Vasen fra Hay er fremstillet af porcelæn. Vasen er dekorativ og har et unikt, iøjnefaldende design. Denne herlige vase er en del af Hays WS kollektion. Designet af Wang & Söderström. Om vasen fra Hay- Vasen kommer i forskellige farver- WS Chubby er værdsat for den det 3D-printede design Vedligeholdelse af vasen- Skal håndvaskes.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Conical Stearinlys Ferskenfarvet - Lys Paraffin Rosa - 540757

  Hay Conical Stearinlys Ferskenfarvet - Lys Paraffin Rosa - 540757
  Conical stearinlyset fra Hay har en trendy, blød farve. Stearinlyset er ferskenfarvet og perfekt til hverdag og fest. Dette stearinlys er en del af Hays candle kollektion. Om stearinlyset fra Hay- Stearinlyset findes i 3 forskellige farver.- Pakkeantal: 6 Brændetid: 7 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage Medium Light Blue - Lysestager Borosilicate Glass Lyseblå - 507954

  Hay Flare Lysestage Medium Light Blue - Lysestager Borosilicate Glass Lyseblå - 507954
  Lysestagen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med en unik form og en kurvet fod. En perfekt detalje på det dækkede bord. Vælg mellem forskellige farver. Om lysestagen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Højde: 140 mm.- Diameter: 110 mm.- Pakkeantal: 1. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kop 2-pak Pink - Kaffekopper Borosilicate Glass Rosa - 541002

  Hay Borosilicate Kop 2-pak Pink - Kaffekopper Borosilicate Glass Rosa - 541002
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 65 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kop 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass White Swirl - 541003

  Hay Borosilicate Kop 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass White Swirl - 541003
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 65 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad 18 Cm - Krukker Keramik Lysegrå - 541110

  Hay Botanical Krukke Med Fad 18 Cm - Krukker Keramik Lysegrå - 541110
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad 22 Cm - Krukker Keramik Lysegrå - 541111

  Hay Botanical Krukke Med Fad 22 Cm - Krukker Keramik Lysegrå - 541111
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad Offwhite 18 Cm - Krukker Keramik Off-White - 541113

  Hay Botanical Krukke Med Fad Offwhite 18 Cm - Krukker Keramik Off-White - 541113
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Fad 22 Cm - Krukker Keramik Off-White - 541114

  Hay Botanical Krukke Med Fad 22 Cm - Krukker Keramik Off-White - 541114
  Krukken fra Hay har et stilrent design til at give en tand ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af bæredygtig keramik med en glat, smuk afslutning. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om krukken fra Hay- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Lige linjer med et minimalistisk look.- Dekorativt design. Vedligeholdelse af krukken- Kun håndvask.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Moroccan Vase S Pink / - Vaser Håndblæst Glas Blå - 507196

  Hay Moroccan Vase S Pink / - Vaser Håndblæst Glas Blå - 507196
  Vasen fra Hay har et farverigt design til at give lidt ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af genanvendt håndblæst glas med herlige farver perfekte til ethvert hjem, uanset stil og smag. Om vasen fra Hay- Højde: 190 mm.- Diameter: 95 mm.- Moroccan er påskønnet for den stærke, herlige farve og det dekorative design.- Miljøvenligt materiale med et håndlavet design.- Fremstillet i Marokko Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Moroccan Vase L / Grøn - Vaser Håndblæst Glas Blå - 507198

  Hay Moroccan Vase L / Grøn - Vaser Håndblæst Glas Blå - 507198
  Vasen fra Hay har et farverigt design til at give lidt ekstra til omgivelserne. Den er fremstillet af genanvendt håndblæst glas med herlige farver perfekte til ethvert hjem, uanset stil og smag. Om vasen fra Hay- Højde: 265 mm.- Diameter: 140 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Moroccan er påskønnet for den stærke, herlige farve og det dekorative design.- Miljøvenligt materiale med et håndlavet design.- Fremstillet i Marokko Vedligeholdelse af vasen- Kun håndvask.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage h:5 Cm farvet - Fyrfadsstager Lertøj Syren - 541131

  Hay Tube Lysestage h:5 Cm farvet - Fyrfadsstager Lertøj Syren - 541131
  Lysestagen fra Hay har et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kan også placeres i en gruppe.- Lysestagen er dekorativ.- Højde: 100 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage h:5 Cm - Fyrfadsstager Lertøj Midnatsblå - 541132

  Hay Tube Lysestage h:5 Cm - Fyrfadsstager Lertøj Midnatsblå - 541132
  Lysestagen fra Hay har et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kan også placeres i en gruppe.- Lysestagen er dekorativ.- Højde: 100 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tube Lysestage h:10 Cm - Fyrfadsstager Lertøj Lavendel - 541133

  Hay Tube Lysestage h:10 Cm - Fyrfadsstager Lertøj Lavendel - 541133
  Lysestagen fra Hay har et stilrent, minimalistisk design med en afrundet form perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kan også placeres i en gruppe.- Lysestagen er dekorativ.- Højde: 100 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak t - Lys Paraffin Hvid - 541137

  Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak t - Lys Paraffin Hvid - 541137
  Stearinlyset fra Hay har et dekorativt, vredet design i paraffinvoks perfekt til festlige anledninger. Om stearinlyset fra Hay- Mini størrelse.- Stearinlyset er dekorativt.- Perfekt til at dekorere juletræet.- Højde: 140 mm.- Diameter: 12 mm.- Pakkeantal: 10- Brændetid: 1,5 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Mono Termoflaske 0,6 l - Termokander Rustfrit Stål Lavendel - 541207

  Hay Mono Termoflaske 0,6 l - Termokander Rustfrit Stål Lavendel - 541207
  Termoflasken fra Hay har et stilrent, moderne design til både varme og kolde drikke. Den er fremstillet af rustfrit stål med en praktisk, bred åbning. Den har et låg i plastik med et nyttigt håndtag til at have med sig når du er på farten. Designet af HAY. Om termoflasken fra Hay- Til både varme og kolde drikke.- Termoflasken kommer i forskellige størrelser.- Termoflasken findes i forskellige farver.- Nyttigt håndtag.- Ekstra bred åbning. Vedligeholdelse af termoflasken- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Spin Underkop 2-pak Klar / Stribe - Asietter Borosilicate Glass Rosa - 541211

  Hay Spin Underkop 2-pak Klar / Stribe - Asietter Borosilicate Glass Rosa - 541211
  Underkoppen fra Hay har elegant, sødt udseende. Den har et smukt, hvirvlende mønster med blege toner perfekte til at opbevare slik eller andre småting. Designet af HAY. Om underkoppen fra Hay- Pakkeantal: 2- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér underkoppen med en Spin skål fra Hay.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand.- Underkoppen findes i forskellige farver.- Højde: 15 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af underkoppen- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Spin Skål 2-pak Lys Rosa / Stribe - Serveringsskåle Borosilicate Glass Blå - 541214

  Hay Spin Skål 2-pak Lys Rosa / Stribe - Serveringsskåle Borosilicate Glass Blå - 541214
  Skålen fra Hay har elegant, sødt udseende. Den har et smukt, hvirvlende mønster med blege toner perfekte til at opbevare slik eller andre småting. Designet af HAY. Om skålen fra Hay- Pakkeantal: 2- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér skålen med en Spin underkop fra Hay.- Kan også anvendes som en dekorativ genstand.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 35 mm.- Diameter: 85 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Lyseblå - 541217

  Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Lyseblå - 541217
  Lysestagen fra Hay har et sødt, muntert design i borosilikatglas. Den har en farvet kant med smukke striber perfekt til at live borddækningen op. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen findes i forskellige farver.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Rosa - 541218

  Hay Flare Stripe Lysestage / Hvid - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Rosa - 541218
  Lysestagen fra Hay har et sødt, muntert design i borosilikatglas. Den har en farvet kant med smukke striber perfekt til at live borddækningen op. Designet af HAY. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen findes i forskellige farver.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Højde: 75 mm.- Diameter: 110 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak t / Klart - Vinglas Borosilicate Glass Blå - 541221

  Hay Tint Vinglas 2-pak t / Klart - Vinglas Borosilicate Glass Blå - 541221
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak t - Vinglas Borosilicate Glass Klar - 541222

  Hay Tint Vinglas 2-pak t - Vinglas Borosilicate Glass Klar - 541222
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak t - Vinglas Borosilicate Glass Grå - 541223

  Hay Tint Vinglas 2-pak t - Vinglas Borosilicate Glass Grå - 541223
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Tint Vinglas 2-pak / Gult - Vinglas Borosilicate Glass Rosa - 541224

  Hay Tint Vinglas 2-pak / Gult - Vinglas Borosilicate Glass Rosa - 541224
  Vinglasset fra Hay har et muntert, moderne design i smukt borosilikatglas perfekt til hverdag eller en fest. Vælg mellem forskellige farver. Designet af HAY. Om vinglasset fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Muntert design.- Pakkeantal: 2- Højde: 150 mm.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vinglasset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:9 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Mørkeblå - 541257

  Hay Arcs Lysestage h:9 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Mørkeblå - 541257
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 90 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:9 Cm shvid - Fyrfadsstager Zinklegering Elfenben - 541258

  Hay Arcs Lysestage h:9 Cm shvid - Fyrfadsstager Zinklegering Elfenben - 541258
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 90 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:9 Cm grøn - Fyrfadsstager Zinklegering Mint - 541259

  Hay Arcs Lysestage h:9 Cm grøn - Fyrfadsstager Zinklegering Mint - 541259
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 90 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:9 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Mirror - 541260

  Hay Arcs Lysestage h:9 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Mirror - 541260
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 90 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:13 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Grøn - 541261

  Hay Arcs Lysestage h:13 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Grøn - 541261
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 130 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Arcs Lysestage h:13 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Rød - 541263

  Hay Arcs Lysestage h:13 Cm - Fyrfadsstager Zinklegering Rød - 541263
  Lysestagen fra Hay har et smukt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Muller Van Severen. Om lysestagen fra Hay- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Kombinér lysestagen med en Arcs vase fra Hay.- Højde: 130 mm.- Diameter: 55 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.- Tørres grundigt.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Arcs Vase - Vaser Zinklegering Mirror - 541264

  Hay Arcs Vase - Vaser Zinklegering Mirror - 541264
  Vasen fra Hay har et pragtfuldt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering. Den har en smuk, dekorativ silhuet perfekt til snitblomster og grene. Designet af Muller Van Severen. Om vasen fra Hay- Vasen findes i forskellige farver.- Kombinér vasen med en Arcs lysestage fra Hay.- Højde: 250 mm.- Diameter: 170 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Arcs Vase - Vaser Zinklegering Rød - 541265

  Hay Arcs Vase - Vaser Zinklegering Rød - 541265
  Vasen fra Hay har et pragtfuldt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering. Den har en smuk, dekorativ silhuet perfekt til snitblomster og grene. Designet af Muller Van Severen. Om vasen fra Hay- Vasen findes i forskellige farver.- Kombinér vasen med en Arcs lysestage fra Hay.- Højde: 250 mm.- Diameter: 170 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Arcs Vase - Vaser Zinklegering Hvid - 541266

  Hay Arcs Vase - Vaser Zinklegering Hvid - 541266
  Vasen fra Hay har et pragtfuldt design med elegante, let afrundede buer i zinklegering. Den har en smuk, dekorativ silhuet perfekt til snitblomster og grene. Designet af Muller Van Severen. Om vasen fra Hay- Vasen findes i forskellige farver.- Kombinér vasen med en Arcs lysestage fra Hay.- Højde: 250 mm.- Diameter: 170 mm.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Stearinlys 6-pak Lange Grønne / Mørkerosa / Tangerine - Lys Paraffin Mix - 541306

  Hay Stearinlys 6-pak Lange Grønne / Mørkerosa / Tangerine - Lys Paraffin Mix - 541306
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har skulpturelle, fremtrædende former for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 290 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 7 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Spiral Stearinlys 6-pak Mandarinfarvede / Blå / Grå - Lys Paraffin Mix - 541315

  Hay Spiral Stearinlys 6-pak Mandarinfarvede / Blå / Grå - Lys Paraffin Mix - 541315
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en skulpturel, fremtrædende form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 23 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 6 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Soft Stearinlys Langt Dark - Lys Paraffin Peach - 541320

  Hay Soft Stearinlys Langt Dark - Lys Paraffin Peach - 541320
  Stearinlyset fra Hay er perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem og har en skulpturel, fremtrædende form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Det har en herlig farve til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlyset fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Pakkeantal: 1- Diameter: 26 mm.- Højde: 290 mm.- Brændetid: 7 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass Jade Yellow - 541347

  Hay Borosilicate Krus 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass Jade Yellow - 541347
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass Jade Light Green - 541348

  Hay Borosilicate Krus 2-pak - Kaffekopper Borosilicate Glass Jade Light Green - 541348
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø11 Cm S - Krukker Polystone Sort - 508401

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø11 Cm S - Krukker Polystone Sort - 508401
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø11 Cm S - Krukker Polystone Grå - 508402

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø11 Cm S - Krukker Polystone Grå - 508402
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø14 Cm M - Krukker Polystone Sort - 508407

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø14 Cm M - Krukker Polystone Sort - 508407
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Grå - 508413

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø17.5 Cm L - Krukker Polystone Grå - 508413
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø21.5 Cm Xl - Krukker Polystone Sort - 508416

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø21.5 Cm Xl - Krukker Polystone Sort - 508416
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø21.5 Cm Xl - Krukker Polystone Grå - 508417

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø21.5 Cm Xl - Krukker Polystone Grå - 508417
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Sort - 508420

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Sort - 508420
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Grå - 508421

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø26 Cm Xxl - Krukker Polystone Grå - 508421
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en grå farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø34 Cm Xxxl - Krukker Polystone Sort - 508423

  Hay Flowerpot Krukke Med Underkop Ø34 Cm Xxxl - Krukker Polystone Sort - 508423
  Krukken fra Hay har et minimalistisk design i polystone med naturlig, mat finish. Den har en mørk, gråsort farve med varierende tone. Den har en beskyttende belægning på indersiden med et dræningshul i bunden for optimal funktionalitet perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Hay- Kunstig sten.- Dræningshul.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Krukken findes i forskellige farver.- Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs.- Opbevares indenfor om vinteren.- Ikke frostsikker. Vedligeholdelse af krukken- Håndvask anbefales.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Vase Rund L Ø18.5 Cm Lys Rosa/ - Vaser Glas Blå - 541361

  Hay Splash Vase Rund L Ø18.5 Cm Lys Rosa/ - Vaser Glas Blå - 541361
  Vasen fra Hay har smukt, håndlavet design i glas med unikt, hvirvlende mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Vælg mellem forskellige farver. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om vasen fra Hay- Smukt design.- Unikt, hvirvlende mønster.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Findes også som fad.- Håndlavet vase.- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Splash.- Højde: 300 mm.- Diameter: 185 mm.- Vasen findes i forskellige farver.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Botanical Krukke Med Underkop Mørk Safir 13,5 Cm - Krukker Keramik Mørkeblå - 541426

  Hay Botanical Krukke Med Underkop Mørk Safir 13,5 Cm - Krukker Keramik Mørkeblå - 541426
  Krukken fra Hay har stilrent, tidløst design i keramik med tre forskellige størrelser med matchende underkop perfekt til planter og blomster. Den har lige linjer med minimalistisk look. Vælg mellem forskellige farver. Om krukken fra Hay- Stilrent, tidløst design.- Minimalistisk look.- Lige linjer.- Højkvalitets materiale.- Matchende underkop.- Fremstillet af keramik.- Fra kollektionen Botanical Family.- Krukken findes i forskellige farver.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af krukken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Splash Fad Ø32 Cm - Serveringsfad Glas Rosa - 541430

  Hay Splash Fad Ø32 Cm - Serveringsfad Glas Rosa - 541430
  Fadet fra Hay har smukt, håndlavet design med glaseret glas perfekt til at live borddækningen op og som en dekorativ indretningsdetalje. Det har unikt, hvirvlende mønster. Vælg mellem forskellige farver. Om fadet fra Hay- Smukt design.- Håndlavet fad.- Findes også som vase.- Fra kollektionen Splash.- Unikt, hvirvlende mønster.- Fremstillet af glas.- Fadet findes i forskellige farver.- Højde: 30 mm.- Diameter: 320 mm.- Fremstillet af glas.- Fremstillet i Kina Vedligeholdelse af fadet- Kun håndvask.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Milk Lysestage 7,5 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Grøn - 541467

  Hay Flare Stripe Milk Lysestage 7,5 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Grøn - 541467
  Lysestagen fra Hay har smuk form med et muntert mønster. Den er fremstillet af borosilikatglas. Om lysestagen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Bredde: 110 mm.- Højde: 75 mm.- Længde: 110 mm.- Diameter: 110 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Stripe Milk Lysestage 14 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Blå - 541468

  Hay Flare Stripe Milk Lysestage 14 Cm - Lysestager Borosilicate Glass Blå - 541468
  Lysestagen fra Hay har smuk form med et muntert mønster. Den er fremstillet af borosilikatglas. Om lysestagen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Bredde: 110 mm.- Højde: 140 mm.- Længde: 110 mm.- Diameter: 110 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Flare Lysestage 21 Cm / Grøn / Gul - Lysestager Borosilicate Glass Rosa - 541483

  Hay Flare Lysestage 21 Cm / Grøn / Gul - Lysestager Borosilicate Glass Rosa - 541483
  Lysestagen fra Hay er fremstillet af smukt, multifarvet borosilikatglas. En perfekt detalje på det opdækkede bord. Om lysestagen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Bredde: 110 mm.- Højde: 210 mm.- Længde: 110 mm.- Diameter: 110 mm.- Fra kollektionen Flare. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 20 Cm /rød - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 541531

  Hay Sobremesa Skål 20 Cm /rød - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 541531
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 23 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Lyseblå - 541533

  Hay Sobremesa Skål 23 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Lyseblå - 541533
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad og til supper eller sammenkogte retter. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Stripe Vase 22 Cm Hvid/ - Vaser Stentøj Rød - 541543

  Hay Sobremesa Stripe Vase 22 Cm Hvid/ - Vaser Stentøj Rød - 541543
  Vasen fra Hay har elegant, munter stil i stentøj med stribet mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om vasen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Bredde: 190 mm.- Højde: 220 mm.- Længde: 190 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 25 Cm /blå - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 541534

  Hay Sobremesa Skål 25 Cm /blå - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 541534
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 250 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Stripe Vase 25 Cm /gul - Vaser Stentøj Grøn - 541544

  Hay Sobremesa Stripe Vase 25 Cm /gul - Vaser Stentøj Grøn - 541544
  Vasen fra Hay har elegant, munter stil i stentøj med stribet mønster perfekt til friske og tørrede blomster. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om vasen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Bredde: 190 mm.- Højde: 250 mm.- Længde: 190 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 23 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkebrun - 541532

  Hay Sobremesa Skål 23 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Mørkebrun - 541532
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad og til supper eller sammenkogte retter. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Skål 25 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Gul - 541535

  Hay Sobremesa Skål 25 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Gul - 541535
  Skålen fra Hay har stilren, enkel stil i porcelæn perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Laila Gohar. Om skålen fra Hay- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Sobremesa.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 45 mm.- Diameter: 250 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Sobremesa Tallerken 18,5 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Rød - 541547

  Hay Sobremesa Tallerken 18,5 Cm 2-pak - Asietter Stentøj Rød - 541547
  Tallerkenen fra Hay har enkel, minimalistisk stil i stentøj med farverig kant hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Sri Lanka. Designet af Laila Gohar. Om tallerkenen fra Hay- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Sobremesa.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Sælges i 2-pak.- Bredde: 185 mm.- Længde: 185 mm.- Fremstillet i Sri Lanka.- Diameter: 185 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Hay Spiral Stearinlys 6-pak Mintgrønne / Citrus / Burgundy - Lys Paraffin Mix - 542220

  Hay Spiral Stearinlys 6-pak Mintgrønne / Citrus / Burgundy - Lys Paraffin Mix - 542220
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en skulpturel, fremtrædende form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 23 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 6 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Pillar Bloklys 30 Cm t - Lys Paraffin Gul - 542296

  Hay Pillar Bloklys 30 Cm t - Lys Paraffin Gul - 542296
  Bloklyset fra Hay er fremstillet af paraffinvoks med et muntert, farverigt design perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Lex Pott. Om bloklyset fra Hay- Pillar er værdsat for den muntre fremtoning- Pillar er også værdsat for den smukke form.- Stearinlyset findes i udformninger.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Pillar Bloklys 25 Cm - Lys Paraffin Orange - 542294

  Hay Pillar Bloklys 25 Cm - Lys Paraffin Orange - 542294
  Bloklyset fra Hay er fremstillet af paraffinvoks med et muntert, farverigt design perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Lex Pott. Om bloklyset fra Hay- Pillar er værdsat for den muntre fremtoning- Pillar er også værdsat for den smukke form.- Stearinlyset findes i udformninger.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Stripe lys 4-pak Greens - Lys Stearin Grøn - 542288

  Hay Stripe lys 4-pak Greens - Lys Stearin Grøn - 542288
  Stearinlyset fra Hay har en klassisk form i stearin til alle lejligheder. Det har smukke striber med muntre farvekombinationer perfekte til at live borddækningen op. Kan også bruges som en dekoration. Designet af HAY. Om stearinlyset fra Hay- Kombinér stearinlyset med en lysestage fra Hay.- Stearinlyset findes i forskellige farver.- Højde: 240 mm.- Diameter: 22 mm.- Brændetid: 9.0 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak - Lys Paraffin Beige - 542260

  Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak - Lys Paraffin Beige - 542260
  Stearinlyset fra Hay har et dekorativt, vredet design i paraffinvoks perfekt til festlige anledninger. Om stearinlyset fra Hay- Mini størrelse.- Stearinlyset er dekorativt.- Perfekt til at dekorere juletræet.- Højde: 140 mm.- Diameter: 12 mm.- Pakkeantal: 10- Brændetid: 1,5 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Spiral Stearinlys 6-pak Syrenfarvede / Lilla Blå / Lyseblå - Lys Paraffin Mix - 542218

  Hay Spiral Stearinlys 6-pak Syrenfarvede / Lilla Blå / Lyseblå - Lys Paraffin Mix - 542218
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en skulpturel, fremtrædende form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 23 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 6 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Pillar Bloklys 30 Cm Okkergult - Lys Paraffin Ochre - 542295

  Hay Pillar Bloklys 30 Cm Okkergult - Lys Paraffin Ochre - 542295
  Bloklyset fra Hay er fremstillet af paraffinvoks med et muntert, farverigt design perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Lex Pott. Om bloklyset fra Hay- Pillar er værdsat for den muntre fremtoning- Pillar er også værdsat for den smukke form.- Stearinlyset findes i udformninger.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Twist Candles Stearinlys 6-pak Dark Rose / Dark Peach / Citrus - Lys Paraffin Mix - 542226

  Hay Twist Candles Stearinlys 6-pak Dark Rose / Dark Peach / Citrus - Lys Paraffin Mix - 542226
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en fremtrædende, skulpturel form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 5 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Twist Candles Stearinlys 6-pak Dark Punch / Dark Peach / Light Rose - Lys Paraffin Mix - 542224

  Hay Twist Candles Stearinlys 6-pak Dark Punch / Dark Peach / Light Rose - Lys Paraffin Mix - 542224
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en fremtrædende, skulpturel form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 5 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Stearinlys 6-pak Lang Mustard / Raspberry / Dark Punch - Lys Paraffin Mix - 542214

  Hay Stearinlys 6-pak Lang Mustard / Raspberry / Dark Punch - Lys Paraffin Mix - 542214
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har skulpturelle, fremtrædende former for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 290 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 7 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Twist Candles Stearinlys 6-pak Purple Blue / Off-white / Burgundy - Lys Paraffin Mix - 542228

  Hay Twist Candles Stearinlys 6-pak Purple Blue / Off-white / Burgundy - Lys Paraffin Mix - 542228
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har en fremtrædende, skulpturel form for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 190 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 5 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Stearinlys 6-pak Lang Lemonade / Sky Blue / Liliac - Lys Paraffin Mix - 542212

  Hay Stearinlys 6-pak Lang Lemonade / Sky Blue / Liliac - Lys Paraffin Mix - 542212
  Stearinlysene fra Hay er perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem og har skulpturelle, fremtrædende former for med det samme at tiltrække opmærksomhed. De har tre forskellige, fine farver til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om stearinlysene fra Hay- Iøjnefaldende, skulpturelt design.- Stearinlysene findes i forskellige farver.- Diameter: 26 mm.- Højde: 290 mm.- Pakkeantal: 6- Brændetid: 7 timer.- Fremstillet i Italien. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Pillar Bloklys 25 Cm t - Lys Paraffin Midnatsblå - 542293

  Hay Pillar Bloklys 25 Cm t - Lys Paraffin Midnatsblå - 542293
  Bloklyset fra Hay er fremstillet af paraffinvoks med et muntert, farverigt design perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Designet af Lex Pott. Om bloklyset fra Hay- Pillar er værdsat for den muntre fremtoning- Pillar er også værdsat for den smukke form.- Stearinlyset findes i udformninger.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak t - Lys Paraffin Lyseblå - 542262

  Hay Mini Swirl Stearinlys 10-pak t - Lys Paraffin Lyseblå - 542262
  Stearinlyset fra Hay har et dekorativt, vredet design i paraffinvoks perfekt til festlige anledninger. Om stearinlyset fra Hay- Mini størrelse.- Stearinlyset er dekorativt.- Perfekt til at dekorere juletræet.- Højde: 140 mm.- Diameter: 12 mm.- Pakkeantal: 10- Brændetid: 1,5 timer.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Wavy Lysestage Stor 21 Cm - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Lyseblå - AC449-A603-AI53

  Hay Wavy Lysestage Stor 21 Cm - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Lyseblå - AC449-A603-AI53
  Lysestagen fra Hay er fremstillet af varmeresistent borosilikatglas med en organisk, bølget form og en fantastisk, blå farve. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Om lysestagen fra Hay- Varmeresistent og fremstillet af borosilikatglas.- Findes i størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kande Lille - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegul - AC450-A601-AI54

  Hay Borosilicate Kande Lille - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegul - AC450-A601-AI54
  Kanden fra Hay er perfekt til at servere mælk til kaffen eller andre kolde drikke og fremstillet af borosilikatglas med et pænt formsprog og en lys farve for at lysne borddækningen op. Kombinér kanden med andre dele fra kollektionen fra Hay. Om kanden fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Findes i forskellige udformninger.- Fra kollektionen Borosilicate.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Skål Med Låg - Sukkerskåle Glas Lyseblå - AC451-B189

  Hay Borosilicate Skål Med Låg - Sukkerskåle Glas Lyseblå - AC451-B189
  Skålen fra Hay er fremstillet af borosilikatglas med en pæn, stilren fremtoning perfekt til spisestuen eller køkkenet. Det legende design med låg og ske er ideelt til opbevaring af sukker eller salt på bordet eller på køkkenbordet. Om skålen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Fra kollektionen Borosilicate.- Inkluderet: låg, ske.. Køb Sukkerskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Hay Rim Karaffel 1,2 l - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Klar - AC452-B190

  Hay Rim Karaffel 1,2 l - Vandkarafler & Vandkander Borosilicate Glass Klar - AC452-B190
  Karaflen fra Hay har en elegant, stilren fremtoning perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Den har en tynd, grebsvenlig hals med en kontrastfyldt kant for et sofistikeret og elegant touch. Kombiner med matchende glas fra kollektionen, der er designet til at blive placeret over toppen af karaflen. Om karaflen fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Kombinér karaflen med Rim glas fra Hay.- Kapacitet: 120 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler maskinopvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Hay Wavy Lysestage Medium 14 Cm - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Lyseblå - AC449-A602-AI53

  Hay Wavy Lysestage Medium 14 Cm - Fyrfadsstager Borosilicate Glass Lyseblå - AC449-A602-AI53
  Lysestagen fra Hay er fremstillet af varmeresistent borosilikatglas med en organisk, bølget form og en fantastisk, blå farve. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Om lysestagen fra Hay- Varmeresistent og fremstillet af borosilikatglas.- Findes i størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Krus 2-pak t - Kaffekopper Borosilicate Glass Lyseblå - AB332-A668-AI53

  Hay Borosilicate Krus 2-pak t - Kaffekopper Borosilicate Glass Lyseblå - AB332-A668-AI53
  Koppen fra Hay har et farverigt design i borosilikatglas med et håndtag på siden for bedste komfort. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om koppen fra Hay- Farverigt design.- Fremstillet af borosilikatglas.- Pakkeantal: 2- Højde: 85 mm.- Diameter: 80 mm.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kande Medium Light Green - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrøn - AC450-A602-AF11

  Hay Borosilicate Kande Medium Light Green - Vandkarafler & Vandkander Glas Lysegrøn - AC450-A602-AF11
  Kanden fra Hay er perfekt til at servere mælk til kaffen eller andre kolde drikke og fremstillet af borosilikatglas med et pænt formsprog og en lys farve for at lysne borddækningen op. Kombinér kanden med andre dele fra kollektionen fra Hay. Om kanden fra Hay- Fremstillet af borosilikatglas.- Findes i forskellige udformninger.- Fra kollektionen Borosilicate.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • HAY Borosilicate krus, rav

  HAY Borosilicate krus, rav
  Stilrent glaskrus i tidløst design fra HAY. Kruset har et velafbalanceret design med en elegant lige krop og et rundt, symmetrisk håndtag - en perfekt tilføjelse til det stilbevidste køkken. Det slidstærke borosilikatglas tåler mikroovn, og du kan vælge m
 • HAY Borosilicate krus, pink

  HAY Borosilicate krus, pink
  Stilrent glaskrus i tidløst design fra HAY. Kruset har et velafbalanceret design med en elegant lige krop og et rundt, symmetrisk håndtag - en perfekt tilføjelse til det stilbevidste køkken. Det slidstærke borosilikatglas tåler mikroovn, og du kan vælge m
 • HAY Borosilicate krus, 2-pak, lysgrå

  HAY Borosilicate krus, 2-pak, lysgrå
  Æske med 2 flotte krus i tidløst design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas, der tåler opvarmning i mikroovn. De har et velafbalanceret design med en elegant lige krop og en rund, symmetrisk hank. Sættet fås i flere fine f
 • HAY Borosilicate krus, 2-pak, pink

  HAY Borosilicate krus, 2-pak, pink
  Æske med 2 flotte krus i tidløst design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas, der tåler opvarmning i mikroovn. De har et velafbalanceret design med en elegant lige krop og en rund, symmetrisk hank. Sættet fås i flere fine f
 • HAY Glaskande large, 2 liter, klar

  HAY Glaskande large, 2 liter, klar
  Stilfuld glaskande i lige, minimalistisk design fra danske HAY. Kanden er fremstillet af borosilikatglas, et materiale, der både er lettere, stærkere og mere modstandsdygtigt over for temperaturændringer end almindeligt glas. Derfor kan kanden sagtens tå
 • HAY Indian stålkande, rustfrit stål

  HAY Indian stålkande, rustfrit stål
  Stilfuld stålkande fra danske HAY. Kanden er lavet i blankt rustfrit stål og har et design, der er både elegant og funktionelt, med et smalt håndtag og en bred tud, så den er nem at hælde af. Indeholder 1,8 liter.
 • HAY Italian Ice Cup isbæger, rustfrit stål

  HAY Italian Ice Cup isbæger, rustfrit stål
  Klassisk iskop i rustfrit stål fra danske HAY. Koppen har en høj fod og en afrundet skål - perfekt når du vil servere is og andre desserter på en elegant måde. Fremstillet i Italien.
 • HAY Jessica Hans vase, miró

  HAY Jessica Hans vase, miró
  Smuk vase i stentøj, designet af Jessica Hans for HAY. I sit arbejde med vasen, har Jessica Hans brugt sin organiske og abstrakte æstetik til at skabe en funktionel vase baseret på et håndlavet design, hvor formen er bevidst ujævn og uregelmæssig. Vasen
 • HAY Jessica Hans vase, glossy cow

  HAY Jessica Hans vase, glossy cow
  Smuk vase i stentøj, designet af Jessica Hans for HAY. I sit arbejde med vasen, har Jessica Hans brugt sin organiske og abstrakte æstetik til at skabe en funktionel vase baseret på et håndlavet design, hvor formen er bevidst ujævn og uregelmæssig. Vasen
 • HAY Kaffekande medium, 0,8 liter, mint

  HAY Kaffekande medium, 0,8 liter, mint
  Retro-inspireret kaffekande designet af designeren George Sowden for danske HAY. Kaffekanden har et smart design, hvor ydersiden af ​​porcelæn kombineres med et innovativt bryggeenhed fra SoftBrew™. Kaffen filtreres gennem enhedens mikroskopisk tyn
 • HAY Kaffekande small, 0,45 liter, lysegul

  HAY Kaffekande small, 0,45 liter, lysegul
  Kaffekande i retroinspireret design designet af George Sowden for danske HAY. Kaffekandens smarte design kombinerer et ydre af porcelæn med en innovativ bryggeenhed fra SoftBrew™. Din kaffe filtreres gennem enhedens mikroskopisk tynde filter i rustfrit
 • HAY Kaffekrus i glas, klar

  HAY Kaffekrus i glas, klar
  Flot glaskrus fra danske HAY. Kruset er lavet af robust, varmebestandigt borosilikatglas der gør at kruset holder din drink varm længere - perfekt til at nyde en ekstra god kop kaffe eller te. Kan vaskes i opvaskemaskinen.
 • HAY Jug glaskande Large, 1,2 liter, grøn

  HAY Jug glaskande Large, 1,2 liter, grøn
  Kande i grønt glas der kan rumme 1,2 liter, designet af glaskunstner Jochen Holz for danske HAY. Kanden har et enkelt, organisk design, hvor designet er både stærkt og yndefuldt på samme tid, noget der forstærkes af håndtagets form i en nedadgående kurve
 • HAY Jug glaskande small, 950 ml, rav

  HAY Jug glaskande small, 950 ml, rav
  Ravfarvet glaskande, der kan rumme om til 95 centiliter, designet af glaskunstneren Jochen Holz for HAY. Kanden har et enkelt og organisk design, hvor designet er både stærkt og yndefuldt på samme tid, noget der forstærkes af håndtagets nedadgående kurve.
 • HAY Paquet kaffekopper, 3-pak, blå

  HAY Paquet kaffekopper, 3-pak, blå
  Sæt med tre flotte to-go kop med låg fra HAY. Perfekt hvis du godt kan lide at drikke kaffe i bilen på vej til arbejde, til at tage med på gåturen eller hvis du hellere vil have dit egen kop med til dit bedste kaffested. Kopperne er en del af Paquet
 • HAY Paquet kaffekopper, 3-pak, gul

  HAY Paquet kaffekopper, 3-pak, gul
  Sæt med tre flotte to-go kop med låg fra HAY. Perfekt hvis du godt kan lide at drikke kaffe i bilen på vej til arbejde, til at tage med på gåturen eller hvis du hellere vil have dit egen kop med til dit bedste kaffested. Kopperne er en del af Paquet
 • HAY Paper Porcelain tallerken, lysegrå

  HAY Paper Porcelain tallerken, lysegrå
  Tallerken fra serien Paper Porceain, der er designet af studiet Scholten & Bajings for danske HAY. Seriens visuelle idé er lige som det lyder - tallerkenen er lavet af keramik, men har et rustikt design, der minder om en engangstallerken i groft papi
 • HAY Rainbow skål small, lysegul

  HAY Rainbow skål small, lysegul
  Smuk skål i farverigt design fra danske HAY. Skålen er en del af Rainbow serien og er fremstillet af robust porcelæn med en smuk farveglasur, der har en vis gennemsigtighed. Farven kan variere lidt fra skål til skål, hvilket skaber en større dybde i bor
 • HAY Rainbow skål small, lys pink

  HAY Rainbow skål small, lys pink
  Smuk skål i farverigt design fra danske HAY. Skålen er en del af Rainbow serien og er fremstillet af robust porcelæn med en smuk farveglasur, der har en vis gennemsigtighed. Farven kan variere lidt fra skål til skål, hvilket skaber en større dybde i bor
 • HAY Rainbow skål small, sand

  HAY Rainbow skål small, sand
  Smuk skål i farverigt design fra danske HAY. Skålen er en del af Rainbow serien og er fremstillet af robust porcelæn med en smuk farveglasur, der har en vis gennemsigtighed. Farven kan variere lidt fra skål til skål, hvilket skaber en større dybde i bor
 • HAY Rainbow tallerken, large, sand

  HAY Rainbow tallerken, large, sand
  Flot tallerken i farverigt design fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Rainbow serien og er fremstillet af robust porcelæn med en smuk glasur, der giver farven en vis gennemsigtighed. Farven kan variere lidt fra tallerken til tallerken, hvilket g
 • HAY Rainbow tallerken medium, lysegul

  HAY Rainbow tallerken medium, lysegul
  Flot tallerken i farverigt design fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Rainbow serien og er fremstillet af robust porcelæn med en smuk glasur, der giver farven en vis gennemsigtighed. Farven kan variere lidt fra tallerken til tallerken, hvilket giv
 • HAY Soft Ice skål, 17 cm, grøn

  HAY Soft Ice skål, 17 cm, grøn
  Fin morgenmadsskål med marmoreret mønster fra HAY. Skålen er en del af Soft Ice serien, der udover det flotte mønster er kendetegnet ved, at delene er fremstillet af emaljeret stål, der kan modstå både varme og kolde temperaturer. Perfekt både til morge
 • HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grøn

  HAY Soft Ice frokosttallerken, 21 cm, grøn
  Frokosttallerken i elegant design med marmoreret mønster fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Soft Ice serien, der udover sit flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af emaljeret stål, der kan tåle både kolde og varme temperaturer.
 • HAY Soft Ice middagstallerken, 26 cm, grøn

  HAY Soft Ice middagstallerken, 26 cm, grøn
  Middagstallerken med elegant marmoreret mønster fra danske HAY. Tallerkenen er en del af Soft Ice serien, som udover det flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af slidstærkt emaljeret stål, der kan tåle både kolde og varme temperature
 • HAY Soft Ice ovalt serveringsfad, grøn

  HAY Soft Ice ovalt serveringsfad, grøn
  Smukt ovalt serveringsfad med marmoreret mønster fra danske HAY. Fadet er en del af Soft Ice serien, der udover sit flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet af slidstærkt emaljeret stål, der kan modstå både varme og kolde temperaturer.
 • HAY Soft Ice salatskål, 26 cm, grøn

  HAY Soft Ice salatskål, 26 cm, grøn
  Salatskål i elegant marmormønster fra danske HAY. Skålen er en del af Soft Ice serien, der udover sit flotte mønster er kendetegnet ved, at den er fremstillet i slidstærkt emaljeret stål, der kan modstå både kolde og varme temperaturer. Perfekt til at ska
 • HAY Tekande, 1 liter, grå

  HAY Tekande, 1 liter, grå
  Tekande i retro-inspireret design, designet af George Sowden for danske HAY. Tekandens smarte design kombinerer ydersidens grå porcelæn med en innovativ bryggeenhed fra SoftBrew™. Din te er filtreret gennem et mikroskopisk tyndt filter i rustfrit stål,Â
 • HAY Tint tumblerglas, 2-pak, 30 cl, grøn

  HAY Tint tumblerglas, 2-pak, 30 cl, grøn
  Sæt med to smukke tumblerglas fra Tint serien fra danske HAY. Glassene er fremstillet af robust borosilikatglas med en blødt tonet farve. Glassene passer godt til vand eller whisky og andre drikkevarer. Perfekt til dig, der vil sætte flotte farver på b
 • HAY Tint tumblerglas, 2-pak, 30 cl, pink

  HAY Tint tumblerglas, 2-pak, 30 cl, pink
  Sæt med to smukke tumblerglas fra Tint serien fra danske HAY. Glassene er fremstillet af robust borosilikatglas med en blødt tonet farve. Glassene passer godt til vand eller whisky og andre drikkevarer. Perfekt til dig, der vil sætte flotte farver på b
 • HAY Travel Sowden termokrus, 0,35 liter, grå

  HAY Travel Sowden termokrus, 0,35 liter, grå
  Termokrus i stilrent design fra Sowden serien, designet af George Sowden for danske HAY. Kruset har en legende farveskala i kontrasterende i pastelfarver, og er fremstillet af slidstærkt rustfrit stål med et plastlåg. Velegnet til både varme og kolde dr
 • HAY Travel Sowden termokrus 0,5 liter, grå

  HAY Travel Sowden termokrus 0,5 liter, grå
  Termokrus i smukke pastelfarver fra Sowden serien, designet af George Sowden for HAY. Kruset har et legende design med kontrasterende farver, er fremstillet af slidstærkt rustfrit stål med praktisk plastiklåg og er desuden velegnet til både kolde og var
 • HAY Travel Sowden termokrus 0,5 liter, mint

  HAY Travel Sowden termokrus 0,5 liter, mint
  Termokrus i smukke pastelfarver fra Sowden serien, designet af George Sowden for HAY. Kruset har et legende design med kontrasterende farver, er fremstillet af slidstærkt rustfrit stål med praktisk plastiklåg og er desuden velegnet til både kolde og var
 • HAY Borosilicate krus, jade green, 2-pack

  HAY Borosilicate krus, jade green, 2-pack
  Æske med to glaskrus i stilrent design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas og har et afbalanceret design med en elegant lige krop og et symmetrisk rundt håndtag. Fås i flere forskellige jadefarver, der både er stilrene o
 • HAY Borosilicate krus, jade yellow, 2-pack

  HAY Borosilicate krus, jade yellow, 2-pack
  Æske med to glaskrus i stilrent design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas og har et afbalanceret design med en elegant lige krop og et symmetrisk rundt håndtag. Fås i flere forskellige jadefarver, der både er stilrene o
 • HAY Borosilicate krus, jade light green, 2-pack

  HAY Borosilicate krus, jade light green, 2-pack
  Æske med to glaskrus i stilrent design fra danske HAY. Krusene er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas og har et afbalanceret design med en elegant lige krop og et symmetrisk rundt håndtag. Fås i flere forskellige jadefarver, der både er stilrene o
 • HAY Stempelkande, klar

  HAY Stempelkande, klar
  Med den stilrene stempelkande fra danske HAY får du en farverig opdatering af én af kaffeelskerens klassiske basisredskaber. Kanden er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas, med låg og knop i kontrastfarve. Takket være sit enkle og legende design er
 • HAY 2-in-1 serveringssæt, light blue/aqua

  HAY 2-in-1 serveringssæt, light blue/aqua
  2-in-1 er et dekorativt og multifunktionelt serveringssæt fra danske HAY. Sættet består af en skål og et fad, fremstillet af farvet borosilikatglas, der både er holdbart og varmebestandigt. Både slå og fad har doblefunktioner - brug skålen som skål elle
ilead