Heirol

 • Heirol Skål 19 Cm Smooth Stone - Dessertskåle - 14169

  Heirol Skål 19 Cm Smooth Stone - Dessertskåle - 14169
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 40 Cl Terrakotta - Tekopper Keramik Terracotta - 14240

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 40 Cl Terrakotta - Tekopper Keramik Terracotta - 14240
  Koppen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Komfortabelt håndtag.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Skål Smooth 12 Cm - Dessertskåle Keramik Rose - 14462

  Heirol Skål Smooth 12 Cm - Dessertskåle Keramik Rose - 14462
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Skål Smooth 19 Cm - Dessertskåle Keramik Rose - 14469

  Heirol Skål Smooth 19 Cm - Dessertskåle Keramik Rose - 14469
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Dyb Tallerken Smooth 28 Cm - Dybe tallerkner Keramik Rose - 14467

  Heirol Dyb Tallerken Smooth 28 Cm - Dybe tallerkner Keramik Rose - 14467
  Den dybe tallerken fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til supper eller sammenkogte retter. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om den dybe tallerken fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Findes også som krus.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 280 mm. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Pro Stempelkande 1 L - Termokander Rustfrit stål - 51108

  Heirol Pro Stempelkande 1 L - Termokander Rustfrit stål - 51108
  Stempelkanden fra Heirol er perfekt til ethvert hjem og har et tidløst design i rustfrit stål perfekt til hverdag og finere anledninger. Den har dobbelte vægge for at holde varmen længe perfekte til lange middage rundt om spisebordet. Om stempelkanden fra Heirol- Denne stempelkande er en del af Heirol-kollektionen.- Stilrent design perfekt til ethvert hjem.- Fremstillet af rustfrit stål.- Kapacitet: 100 cl. Vedligeholdelse af stempelkanden- Tåler maskinopvask.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Skål 19 Cm Smooth - Dessertskåle Keramik Terracotta - 14269

  Heirol Skål 19 Cm Smooth - Dessertskåle Keramik Terracotta - 14269
  Skålen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Skålen findes i forskellige farver.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 190 mm. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 33 Cl - Tekopper Keramik Olivengrøn - 14333

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 33 Cl - Tekopper Keramik Olivengrøn - 14333
  Koppen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Kande Svelte Rose 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Swelled Rose - 14410

  Heirol Kande Svelte Rose 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Swelled Rose - 14410
  Kanden fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik. Den har praktisk håndtag på siden. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om kanden fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Findes også som krus.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet i Portugal. Vedligeholdelse af kanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14215

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14215
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Keramik Stone - 14160

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Keramik Stone - 14160
  Den dybe tallerken fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om den dybe tallerken fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Serveringsfad Ivory Gold 30 Cm - Serveringsfad Keramik Beige - 14531

  Heirol Nosse Ceramics Edge Serveringsfad Ivory Gold 30 Cm - Serveringsfad Keramik Beige - 14531
  Serveringsfadet fra Heirol har et tidløst, japansk look med kontrasterende finish med en blød, jordagtig farve. Det har et håndlavet design i miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om serveringsfadet fra Heirol- Dette serveringsfad er en del af Heirol-kollektionen.- Håndlavet design.- Miljøvenligt materiale.- Blød, jordagtig farve.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl t - Kaffekopper Keramik Olivengrøn - 14364

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl t - Kaffekopper Keramik Olivengrøn - 14364
  Kruset fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Det er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om kruset fra Heirol- Dette krus er en del af Heirol-kollektionen.- Kruset findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Woody Serveringsfad etræ 55x21 Cm - Serveringsfad Eg - 18090

  Heirol Woody Serveringsfad etræ 55x21 Cm - Serveringsfad Eg - 18090
  Serveringsfadet fra Heirol har et tidløst, afrundet design i eg perfekt til servering af forskellige snacks. Vælg mellem forskellige størrelser. Om serveringsfadet fra Heirol- Dette serveringsfad er en del af Heirol-kollektionen.- Fremstillet af egetræ.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Perfekt både til at skære og servere på.- Serveringsfadet kommer i forskellige størrelser.- 2-års garanti. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Kun håndvask.- Må ikke iblødlægges.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 25 Cm - Serveringsskåle Keramik Beige - 14525

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 25 Cm - Serveringsskåle Keramik Beige - 14525
  Skålen fra Heirol har et tidløst, japansk look med kontrasterende finish med en blød, jordagtig farve. Den har et håndlavet design i miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Denne skål er en del af Heirol-kollektionen.- Håndlavet design.- Miljøvenligt materiale.- Blød, jordagtig farve.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Skålen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kageopsats Stone 23 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Keramik Grå - 14142

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kageopsats Stone 23 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Keramik Grå - 14142
  Kageopsatsen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kageopsatsen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Kageopsatsen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af kageopsatsen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Heirol Woody Serveringsfad etræ 25x50 Cm - Serveringsfad Eg - 18089

  Heirol Woody Serveringsfad etræ 25x50 Cm - Serveringsfad Eg - 18089
  Serveringsfadet fra Heirol har et tidløst, afrundet design i eg perfekt til servering af forskellige snacks. Vælg mellem forskellige størrelser. Om serveringsfadet fra Heirol- Dette serveringsfad er en del af Heirol-kollektionen.- Fremstillet af egetræ.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Perfekt både til at skære og servere på.- Serveringsfadet kommer i forskellige størrelser.- 2-års garanti. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Kun håndvask.- Må ikke iblødlægges.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 33 Cl - Tekopper Keramik Stone - 14133

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 33 Cl - Tekopper Keramik Stone - 14133
  Koppen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyb Tallerken 28 Cm - Dybe tallerkner Keramik Stone - 14167

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyb Tallerken 28 Cm - Dybe tallerkner Keramik Stone - 14167
  Den dybe tallerken fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om den dybe tallerken fra Heirol- Denne dybe tallerken er en del af Heirol-kollektionen.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Kaffekande 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Plast Sort - 11212

  Heirol Kaffekande 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Plast Sort - 11212
  Kaffekanden fra Heirol har smukt, elegant design i rustfrit stål med praktisk håndtag perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Den har højkvalitets materiale med innovativt låg. Den har stor åbning for nem rengøring. Om kaffekanden fra Heirol- Smukt, elegant design.- Dobbelt vakuum.- Fremstillet af rustfrit stål og plastik.- Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe.- Fra kollektionen Hot & Cold.- Holder varme op til 12 timer.- Holder kulde op til 12 timer.- 5-års garanti.- Bredde: 185 mm.- Højde: 215 mm.- Kapacitet: 120.0 cl. Vedligeholdelse af kaffekanden- Kun håndvask.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Stone - 14135

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Serveringsfad 35 Cm - Serveringsfad Keramik Stone - 14135
  Serveringsfadet fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Det er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om serveringsfadet fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Krus Ivory Gold 35 Cl - Kaffekopper Keramik Beige - 14535

  Heirol Nosse Ceramics Edge Krus Ivory Gold 35 Cl - Kaffekopper Keramik Beige - 14535
  Kruset fra Heirol har et tidløst, japansk look med kontrasterende finish med en blød, jordagtig farve. Det har et håndlavet design i miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om kruset fra Heirol- Dette krus er en del af Heirol-kollektionen.- Håndlavet design.- Miljøvenligt materiale.- Blød, jordagtig farve.- Komfortabelt håndtag.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 28 Cm - Serveringsskåle Keramik Beige - 14529

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 28 Cm - Serveringsskåle Keramik Beige - 14529
  Skålen fra Heirol har et tidløst, japansk look med kontrasterende finish med en blød, jordagtig farve. Den har et håndlavet design i miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Denne skål er en del af Heirol-kollektionen.- Håndlavet design.- Miljøvenligt materiale.- Blød, jordagtig farve.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Skålen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Dyb Tallerken Ivory Gold 20 Cm - Dybe tallerkner Keramik Beige - 14520

  Heirol Nosse Ceramics Edge Dyb Tallerken Ivory Gold 20 Cm - Dybe tallerkner Keramik Beige - 14520
  Den dybe tallerken fra Heirol har et tidløst, japansk look med kontrasterende finish med en blød, jordagtig farve. Den har et håndlavet design i miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om den dybe tallerken fra Heirol- Denne dybe tallerken er en del af Heirol-kollektionen.- Håndlavet design.- Miljøvenligt materiale.- Blød, jordagtig farve.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 12 Cm Stone - Asietter Keramik Grå - 14102

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 12 Cm Stone - Asietter Keramik Grå - 14102
  Sidetallerkenen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om sidetallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Stempelkande 8 kopper

  Heirol Stempelkande 8 kopper
  Fremstil en lækker kop kaffe med denne kvalitets stempelkande fra Heirol. Kanden kan rumme hele 8 kopper, og så er den fremstillet i holdbart rustfrit stål.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Middagstallerken 31 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14131

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Middagstallerken 31 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14131
  Middagstallerknen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om middagstallerknen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design. Vedligeholdelse af middagstallerknen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14309

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14309
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol French Press stempelkande 10 dl.

  Heirol French Press stempelkande 10 dl.
  Heirols franske stempelkande er en traditionel kande til fremstilling af kaffe eller te. Du kan med sikkerhed lave perfekt kaffe eller te problemfrit med denne stempelkande. Tilsæt blot varmt vand til den malede kaffe eller te og rør godt rundt. Sæt låg
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåle Keramik Stone - 14109

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm - Serveringsskåle Keramik Stone - 14109
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Tallerken Smooth 28 Cm - Middagstallerkner Stentøj Rose - 14468

  Heirol Tallerken Smooth 28 Cm - Middagstallerkner Stentøj Rose - 14468
  Tallerkenen fra Heirol har elegant, håndlavet design i stentøj perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Fremstillet af stentøj.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 280 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Skål Rustfrit 2,8 L - Serveringsskåle Stål - 89520

  Heirol Skål Rustfrit 2,8 L - Serveringsskåle Stål - 89520
  Skålen fra Heirol har elegant, tidløst design i rustfrit stål med et komfortabelt håndtag på siden for nem anvendelse. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug perfekt til både madlavning og bagning. Vælg mellem forskellige størrelser. Et must i ethvert køkken. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af rustfrit stål.- Komfortabelt håndtag.- Bæredygtig kvalitet.- Elegant design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Perfekt til både madlavning og bagning. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Hot & Cold Termokande 1,6 L - Termokander Rustfrit Stål Sort - 11211

  Heirol Hot & Cold Termokande 1,6 L - Termokander Rustfrit Stål Sort - 11211
  Termokande fra Heirol med et praktisk design med et innovativt, letanvendeligt låg med en stor åbning for nem rengøring. Den er fremstillet af rustfrit stål med en sort, stilren farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Holder kold mad og drikke iskold i 24 timer og varm mad eller drikke varm i 12 timer. Om termokanden fra Heirol- Fremstillet af rustfrit stål.- Termokanden kommer i forskellige størrelser.- Innovativt, letanvendeligt låg.- Stor åbning for nem rengøring.- Fra kollektionen Hot & Cold. Vedligeholdelse af termokanden- Håndvask anbefales.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Hot & Cold Termokande 1,2 L - Termokander Rustfrit Stål Sort - 11210

  Heirol Hot & Cold Termokande 1,2 L - Termokander Rustfrit Stål Sort - 11210
  Termokande fra Heirol med et praktisk design med et innovativt, letanvendeligt låg med en stor åbning for nem rengøring. Den er fremstillet af rustfrit stål med en sort, stilren farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Holder kold mad og drikke iskold i 24 timer og varm mad eller drikke varm i 12 timer. Om termokanden fra Heirol- Fremstillet af rustfrit stål.- Termokanden kommer i forskellige størrelser.- Innovativt, letanvendeligt låg.- Stor åbning for nem rengøring.- Fra kollektionen Hot & Cold. Vedligeholdelse af termokanden- Håndvask anbefales.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Hot & Cold Termokande 1 L - Termokander Rustfrit stål - 11218

  Heirol Hot & Cold Termokande 1 L - Termokander Rustfrit stål - 11218
  Termokande fra Heirol med et smukt design i poleret rustfrit stål med et dobbelt vakuum for at holde din kaffe eller te varm længere. Egnet til brug i både private og offentlige miljøer. Om termokanden fra Heirol- Fremstillet af rustfrit stål.- Fra kollektionen Hot & Cold.- Dobbelt vakuum.- Holder drikkevarer varme i mindst 6 timer.- Smukt design.- Kapacitet: 100 cl. Vedligeholdelse af termokanden- Håndvask anbefales.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Serveringskande 1,2 liter

  Heirol Serveringskande 1,2 liter
  En luksuriøs kande i poleret rustfrit stål. Kanden kan bl.a. bruges til mælk, fløde, kaffe eller te. Desuden holder den drikkelsen varm eller kold i 6 timer.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Stone - 14110

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Stone - 14110
  Kanden fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kanden fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Kanden findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Olivengrøn - 14310

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Keramik Olivengrøn - 14310
  Kanden fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kanden fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Kanden findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af kanden- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol French Press stempelkande 3,5 dl.

  Heirol French Press stempelkande 3,5 dl.
  Heirols franske stempelkande er en traditionel kande til fremstilling af kaffe eller te. Du kan med sikkerhed lave perfekt kaffe eller te problemfrit med denne stempelkande. Tilsæt blot varmt vand til den malede kaffe eller te og rør godt rundt. Sæt låg
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kageopsats Stone 28 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Keramik Grå - 14143

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kageopsats Stone 28 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Keramik Grå - 14143
  Kageopsatsen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kageopsatsen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Kageopsatsen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af kageopsatsen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kageopsats Stone 32 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Keramik Grå - 14144

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kageopsats Stone 32 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Keramik Grå - 14144
  Kageopsatsen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om kageopsatsen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Kageopsatsen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af kageopsatsen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Heirol Skål Rustfrit 1,5 L - Serveringsskåle Stål - 89516

  Heirol Skål Rustfrit 1,5 L - Serveringsskåle Stål - 89516
  Skålen fra Heirol har elegant, tidløst design i rustfrit stål med et komfortabelt håndtag på siden for nem anvendelse. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug perfekt til både madlavning og bagning. Vælg mellem forskellige størrelser. Et must i ethvert køkken. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af rustfrit stål.- Komfortabelt håndtag.- Bæredygtig kvalitet.- Elegant design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Perfekt til både madlavning og bagning. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Skål Rustfrit 4,8 L - Serveringsskåle Stål - 89524

  Heirol Skål Rustfrit 4,8 L - Serveringsskåle Stål - 89524
  Skålen fra Heirol har elegant, tidløst design i rustfrit stål med et komfortabelt håndtag på siden for nem anvendelse. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug perfekt til både madlavning og bagning. Vælg mellem forskellige størrelser. Et must i ethvert køkken. Om skålen fra Heirol- Fremstillet af rustfrit stål.- Komfortabelt håndtag.- Bæredygtig kvalitet.- Elegant design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Perfekt til både madlavning og bagning. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Skål rustfrit stål 4,8 liter

  Heirol Skål rustfrit stål 4,8 liter
  Skålene i Heirol Pro-serien er fremstillet af holdbart kvalitets rustfrit stål, hvilket giver en lang levetid. Håndtaget gør dem behagelige og brugervenlige at bruge. De kan bl.a. anvendes til at blande pandekagedej eller en bolledej. Skålene kan vaskes
 • Heirol Stempelkande 0,35 L - Stempelkander Glas - 51033

  Heirol Stempelkande 0,35 L - Stempelkander Glas - 51033
  Stempelkanden fra Heirol har klassisk, tidløst design i rustfrit stål og glas perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Den har et komfortabelt håndtag på siden. Begynd din morgen med en kop kaffe for at gøre dig glad. Om stempelkanden fra Heirol- Klassisk design.- Fremstillet af rustfrit stål og glas.- Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe.- Kapacitet: 3 kopper.- Bredde: 80 mm.- Højde: 175 mm.- Længde: 120 mm. Vedligeholdelse af stempelkanden- Kun håndvask.. Køb Stempelkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Stempelkande 1 L - Stempelkander Plast Glas - 51038

  Heirol Stempelkande 1 L - Stempelkander Plast Glas - 51038
  Stempelkanden fra Heirol har klassisk, tidløst design i rustfrit stål og glas perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Den har et komfortabelt håndtag på siden. Begynd din morgen med en kop kaffe for at gøre dig glad. Om stempelkanden fra Heirol- Klassisk design.- Fremstillet af rustfrit stål og glas.- Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe.- Bredde: 160 mm.- Højde: 230 mm.- Længde: 105 mm. Vedligeholdelse af stempelkanden- Kun håndvask.. Køb Stempelkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Heirol Skål rustfrit stål 2,8 liter

  Heirol Skål rustfrit stål 2,8 liter
  Skålene i Heirol Pro-serien er fremstillet af holdbart kvalitets rustfrit stål, hvilket giver en lang levetid. Håndtaget gør dem behagelige og brugervenlige at bruge. De kan bl.a. anvendes til at blande pandekagedej eller en bolledej. Skålene kan vaskes
 • Heirol Kagefad 32 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Stål - 89532

  Heirol Kagefad 32 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Stål - 89532
  Kagefadet fra Heirol har klassisk, rotérbart design i stål med bund i gummi perfekt til forskellige forretter og desserter. Om kagefadet fra Heirol- Fremstillet af stål.- Rotérbart kagefad.- Klassisk design.- 5-års garanti.- Diameter: 320 mm.- Højde: 65 mm. Vedligeholdelse af kagefadet- Kun håndvask.. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Heirol Skål rustfrit stål 1,5 liter

  Heirol Skål rustfrit stål 1,5 liter
  Skålene i Heirol Pro-serien er fremstillet af holdbart kvalitets rustfrit stål, hvilket giver en lang levetid. Håndtaget gør dem behagelige og brugervenlige at bruge. De kan bl.a. anvendes til at blande pandekagedej eller en bolledej. Skålene kan vaskes
 • Heirol Edge Kagefad 32 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Keramik Ivory Gold - 14532

  Heirol Edge Kagefad 32 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Keramik Ivory Gold - 14532
  Kagefadet fra Heirol har smukt, tidløst design i stentøj perfekt til en fødselsdag. Det har afrundet kant hele vejen rundt. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om kagefadet fra Heirol- Fremstillet af stentøj.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Edge.- Findes også som tallerken.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 320 mm. Vedligeholdelse af kagefadet- Tåler maskinopvask.. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Heirol Krus Smooth - Kaffekopper Keramik Rose - 14464

  Heirol Krus Smooth - Kaffekopper Keramik Rose - 14464
  Kruset fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til både varme og kolde drikke. Det har praktisk håndtag på siden. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om kruset fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Findes også som tallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Tallerken Svelte Rose 25 Cm - Middagstallerkner Keramik Swelled Rose - 14425

  Heirol Tallerken Svelte Rose 25 Cm - Middagstallerkner Keramik Swelled Rose - 14425
  Tallerkenen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Findes også som krus.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 250 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Tallerken Smooth 23 Cm - Asietter Keramik Rose - 14463

  Heirol Tallerken Smooth 23 Cm - Asietter Keramik Rose - 14463
  Tallerkenen fra Heirol har elegant, håndlavet design i keramik perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har afrundet kant med klassisk form. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Portugal. Om tallerkenen fra Heirol- Fremstillet af keramik.- Findes også som krus.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Nosse Ceramics Smooth.- Fremstillet i Portugal.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14212

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14212
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14325

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14325
  Tallerkenen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Smuk, oval form. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14225

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14225
  Tallerkenen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Smuk, oval form. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14125

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 25 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14125
  Tallerkenen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Smuk, oval form. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 23 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14323

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 23 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14323
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14319

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14319
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14219

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14219
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm - Serveringsskåle Keramik Stone - 14119

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 19 Cm - Serveringsskåle Keramik Stone - 14119
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14315

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 15 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14315
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14312

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm - Serveringsskåle Keramik Olivengrøn - 14312
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14130

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14130
  Tallerkenen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Smuk, oval form. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm - Serveringsskåle Keramik Stone - 14112

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 12 Cm - Serveringsskåle Keramik Stone - 14112
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14209

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Skål 9 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14209
  Skålen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Skålen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14227

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14227
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14127

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14127
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14322

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14322
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14222

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14222
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14122

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 22 Cm - Middagstallerkner Keramik Stone - 14122
  Tallerkenen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 17 Cm - Asietter Keramik Stone - 14117

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Sidetallerken 17 Cm - Asietter Keramik Stone - 14117
  Sidetallerkenen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om sidetallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14268

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14268
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerken er en del af Heirol-kollektionen.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Dyb Tallerken Ivory Gold 24 Cm - Dybe tallerkner Keramik Beige - 14524

  Heirol Nosse Ceramics Edge Dyb Tallerken Ivory Gold 24 Cm - Dybe tallerkner Keramik Beige - 14524
  Heirol fra Nosse Ceramics Edge Dyb Tallerken Ivory Gold, 24 cm. Dybe tallerkner Beige Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Beige - 14528

  Heirol Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Beige - 14528
  Heirol fra Nosse Ceramics Edge Tallerken Ivory Gold, 28 cm. Middagstallerkner Beige Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl Terrakotta - Kaffekopper Keramik Terracotta - 14264

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl Terrakotta - Kaffekopper Keramik Terracotta - 14264
  Kruset fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Det er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om kruset fra Heirol- Dette krus er en del af Heirol-kollektionen.- Kruset findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14164

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Krus 33 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14164
  Kruset fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Det er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om kruset fra Heirol- Dette krus er en del af Heirol-kollektionen.- Kruset findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyb Tallerken 28 Cm - Dybe tallerkner Keramik Olivengrøn - 14367

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyb Tallerken 28 Cm - Dybe tallerkner Keramik Olivengrøn - 14367
  Den dybe tallerken fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om den dybe tallerken fra Heirol- Denne dybe tallerken er en del af Heirol-kollektionen.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyb Tallerken 28 Cm Terrakotta - Dybe tallerkner Keramik Terracotta - 14267

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Dyb Tallerken 28 Cm Terrakotta - Dybe tallerkner Keramik Terracotta - 14267
  Den dybe tallerken fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om den dybe tallerken fra Heirol- Denne dybe tallerken er en del af Heirol-kollektionen.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14262

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm Terrakotta - Serveringsskåle Keramik Terracotta - 14262
  Skålen fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om skålen fra Heirol- Denne skål er en del af Heirol-kollektionen.- Skålen findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm - Serveringsskåle Keramik Stone - 14162

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Skål 12 Cm - Serveringsskåle Keramik Stone - 14162
  Skålen fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om skålen fra Heirol- Denne skål er en del af Heirol-kollektionen.- Skålen findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14368

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14368
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerken er en del af Heirol-kollektionen.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 12 Cm - Serveringsskåle Keramik Beige - 14512

  Heirol Nosse Ceramics Edge Skål Ivory Gold 12 Cm - Serveringsskåle Keramik Beige - 14512
  Skålen fra Heirol har et tidløst, japansk look med kontrasterende finish med en blød, jordagtig farve. Den har et håndlavet design i miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Heirol- Denne skål er en del af Heirol-kollektionen.- Håndlavet design.- Miljøvenligt materiale.- Blød, jordagtig farve.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion.- Skålen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14363

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14363
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerken er en del af Heirol-kollektionen.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14263

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Tallerken 23 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14263
  Tallerkenen fra Heirol har en klassisk form med en økologisk, håndlavet følelse med en sofistikeret fremtoning. Den er fremstillet af miljøvenlig keramik med en genanvendt glasering i forskellige farver at vælge mellem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Om tallerkenen fra Heirol- Denne tallerken er en del af Heirol-kollektionen.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop Med Underkop 12 Cl - Kaffekopper Keramik Olivengrøn - 14303

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop Med Underkop 12 Cl - Kaffekopper Keramik Olivengrøn - 14303
  Koppen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Komfortabelt håndtag.- Genanvendt glasering.- Inkluderet underkop.- Unikt, håndlavet design.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop Med Underkop 12 Cl Terrakotta - Kaffekopper Keramik Terracotta - 14203

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop Med Underkop 12 Cl Terrakotta - Kaffekopper Keramik Terracotta - 14203
  Koppen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Komfortabelt håndtag.- Genanvendt glasering.- Inkluderet underkop.- Unikt, håndlavet design.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop Med Underkop 12 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14103

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop Med Underkop 12 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14103
  Koppen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Komfortabelt håndtag.- Genanvendt glasering.- Inkluderet underkop.- Unikt, håndlavet design.- Koppen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 12 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14101

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kop 12 Cl - Kaffekopper Keramik Stone - 14101
  Koppen fra Heirol har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Den er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om koppen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14330

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm - Middagstallerkner Keramik Olivengrøn - 14330
  Tallerkenen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Smuk, oval form. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14230

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Tallerken 30 Cm Terrakotta - Middagstallerkner Keramik Terracotta - 14230
  Tallerkenen fra Heirol er fremstillet af genanvendelig keramik med en genanvendt glasering med alsidigt udseende perfekt til at matche med forskellige stilarter. Den har et håndlavet design med økologiske, enkle linjer med et moderne look og klassisk håndværk. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om tallerkenen fra Heirol- Fra kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Fremstillet af keramik.- Genanvendt glasering.- Unikt, håndlavet design.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Smuk, oval form. Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
Andre mærker
ilead