Hilke Collection

 • Hilke Collection Piccolina Lysestage - Lysestager Messing - 2020-01PIM

  Hilke Collection Piccolina Lysestage - Lysestager Messing - 2020-01PIM
  Piccolina fra Hilke kollektion, designet af Giovanna Hilke. Piccolina er italiensk og betyder "lille", men trods lysestagens størrelse, spreder den et harmonisk og vidunderligt lys. Fremstillet af 100% messing.OBS! Lad lysestagen køle af inden den flyttes. Information: Designet af Giovanna Hilke Håndlavet Fremstillet af 100% messing Beklædt med filt på undersiden . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Gemella 2 - CS202301AM2

  Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Gemella 2 - CS202301AM2
  Koppen fra Hilke Collection har et klassisk, håndmalet design i porcelæn med fine gulddetaljer, et øre og en elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om koppen fra Hilke Collection- Vegansk porcelæn.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Anima.- Kapacitet: 22 cl.- Højde: 70 mm.- Diameter: 100 mm. Vedligeholdelse af koppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 2 Lysestage 200 Mm - Lysestager Messing - 2022-HWLS2

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 2 Lysestage 200 Mm - Lysestager Messing - 2022-HWLS2
  Lysestagen fra Hilke Collection har en luksuriøs stil i messing med bølgende former med inspiration fra naturen perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Fremstillet i Sverige. Designet af Hanna Wessman. Om lysestagen fra Hilke Collection- Lignano Sabbiadoro er værdsat for det tidløse design- Lignano Sabbiadoro er også værdsat for den naturinspirerede form.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Sverige. Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Blue Grey - Lys Paraffin Blågrå - 1911-4013

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Blue Grey - Lys Paraffin Blågrå - 1911-4013
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Piccolo No.2 Candleholder Nickelplated Brass - Lysestager Messing Nikkelbelagt - 2019-010104

  Hilke Collection Piccolo No.2 Candleholder Nickelplated Brass - Lysestager Messing Nikkelbelagt - 2019-010104
  Plejeinstruktioner fra Hilke Alle vores produkter er håndlavede fra messing, nikkelbelagt messing eller marmor. Disse materialer har brug for lidt kærlighed til at sikre, at de bliver smukke. God kvalitet messing og nikkel polerer kan bruges. - Disse polering kan dog være skadelige for marmor. Forlad ikke rummet uden opsyn, når du har tændt stearinlyset. Sørg for, at stearinlyset er uden for rækkevidde af børn og dyr.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Luce Del Sole Lysestage 40 Cm - Lysestager Messing - 33467743

  Hilke Collection Luce Del Sole Lysestage 40 Cm - Lysestager Messing - 33467743
  Smuk håndlavet lysestage i solid messing. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Egenskaber: Luksuriøst svensk design med inspiration fra Italien Luce Del Sole er italiensk for solskind Lysestagen leveres i en smuk æske Lavet af 100% messing Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Bianco - CS202301AB

  Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Bianco - CS202301AB
  Koppen fra Hilke Collection har et klassisk, håndmalet design i porcelæn med fine gulddetaljer, et øre og en elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om koppen fra Hilke Collection- Vegansk porcelæn.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Anima.- Kapacitet: 22 cl.- Højde: 70 mm.- Diameter: 100 mm. Vedligeholdelse af koppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hilke Collection Basso Lysestage H2,5 Cm - Fyrfadsstager Messing - 2022-TEB

  Hilke Collection Basso Lysestage H2,5 Cm - Fyrfadsstager Messing - 2022-TEB
  Lysestage fra Hilke Collection med et svensk design i messing med en petite størrelse som passer harmonisk ind i omgivelserne. Designet af Hanna Wessman. Om lysestagen fra Hilke Collection- Designet af Hanna Wessman.- Fremstillet af messing.- Højde: 2,5 mm.- Diameter: 4,5 mm.- Kombinér lysestagen med en matchende Alto Basso H39 cm lysestage fra Hilke Collection.- Leveres i en gaveæske.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Amico Vase Ø20 Cm Messing - Vaser Messing Nikkelbelagt - 2022-5490

  Hilke Collection Amico Vase Ø20 Cm Messing - Vaser Messing Nikkelbelagt - 2022-5490
  Vasen fra Hilke Collection har et håndlavet design i nikkelbelagt messing med en smuk, rund form og en sølvagtig farve. Den har et vandtæt materiale. Leveres i en luksuriøs pose. Vælg mellem forskellige størrelser. Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish. Om vasen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing og nikkelbelagt finish.- Findes også som vase i gylden messing.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Behandlet inderside.- Kombinér vasen med et blåt Glanol messingpudsemiddel fra Hilke Collection.- Vandtæt. Vedligeholdelse af vasen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hilke Collection Como Lysestage - Lysestager Messing - 2020-01B

  Hilke Collection Como Lysestage - Lysestager Messing - 2020-01B
  Como lysestage fra Hilke kollektionen, er skabt i samarbejde med designeren Åsa Ingrosso. Det eksklusive design er håndlavet i messing og består af 3 kuber. OBS! Uregelmæssigheder kan forekomme da lysestagerne er håndlavet. Information: Designet i samarbejde med Åsa Ingrosso Håndlavet Findes i messing eller nikkel Mål: 40x12 cm Kommer i gaveæske. . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Insieme Candleholder Brass - Lysestager Messing - 2017-0001

  Hilke Collection Insieme Candleholder Brass - Lysestager Messing - 2017-0001
  Smuk solid messing lysestage, håndlavet i klassisk design. Hilke er luksuriøst svensk design med sine rødder i Italien. Insireme er italiensk til sammen. Candleholder for enten Tealights eller Mansion stearinlys. Hvis du tager godt vare på dine Hilke-produkter, vil de forblive smukke i lang tid. Plejeinstruktioner fra Hilke: Alle vores produkter er håndlavede fra materialer, herunder messing, nikkelbelagt messing og marmor. Disse materialer har brug for lidt kærlighed til at sikre, at de bliver smukke. God kvalitet messing og nikkel polerer kan bruges. - Disse polering kan dog være skadelige for marmor. Bemærk højden af ​​vores lysestager. De skal placeres på en stabil base. Forlad ikke rummet uden opsyn, når du har tændt stearinlyset. Sørg for, at stearinlyset er uden for rækkevidde af børn og dyr.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Gloss - Lys Paraffin Linen - 1911-4011

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Gloss - Lys Paraffin Linen - 1911-4011
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Amico Vase Ø29 Cm - Vaser Messing - 1900-0107

  Hilke Collection Amico Vase Ø29 Cm - Vaser Messing - 1900-0107
  Vasen fra Hilke Collection har et håndlavet design i messing med en smuk, rund form og en gylden farve. Den har et vandtæt materiale. Leveres i en luksuriøs pose. Vælg mellem forskellige størrelser. Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish. Om vasen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing.- Findes også som vase i nikkelbelagt messing.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Behandlet inderside.- Kombinér vasen med et rødt Glanol messingpudsemiddel fra Hilke Collection.- Vandtæt. Vedligeholdelse af vasen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hilke Collection Luce Del Sole Lysestage 30 Cm - Lysestager Messing - 199112212

  Hilke Collection Luce Del Sole Lysestage 30 Cm - Lysestager Messing - 199112212
  Smuk håndlavet lysestage i solid messing. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Egenskaber: Luksuriøst svensk design med inspiration fra Italien Luce Del Sole er italiensk for solskind Lysestagen leveres i en smuk æske Lavet af 100% messing Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Alba Lysestage 40 Cm - Lysestager Messing - 3434475

  Hilke Collection Alba Lysestage 40 Cm - Lysestager Messing - 3434475
  Smuk håndlavet lysestage i solid messing med en dekorativ og elegant glaskugle. Hilke er luksuriøst svensk design med rødder i Italien. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection La Luna Lysestage Nikkelbelagt Messing 40 Cm - Lysestager Glas Nickel - 23435343

  Hilke Collection La Luna Lysestage Nikkelbelagt Messing 40 Cm - Lysestager Glas Nickel - 23435343
  Smuk håndlavet lysestage i nikkelbelagt messing med en dekorativ og elegant glaskugle. Hilke er luksuriøst svensk design med rødder i Italien. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. "La Luna" er italiensk og betyder måne. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna Lysestage 30 Cm - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 96768797

  Hilke Collection Chiaro Di Luna Lysestage 30 Cm - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 96768797
  Smuk håndlavet lysestage i nikkelbelagt messing. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Fremstillet i nikkelbelagt solid messing. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Stearinlys 30 Cm 6-pak Abrikos - Lys Paraffin Aprikos - 2024-0101

  Hilke Collection Stearinlys 30 Cm 6-pak Abrikos - Lys Paraffin Aprikos - 2024-0101
  Stearinlys fra Hilke Collection med et klassisk, håndlavet design med fantastisk glans i forskellige farver at vælge mellem perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér stearinlysene med lysestage fra Hilke Collection.Om stearinlysene fra Hilke Collection- 30 cm.- Diameter: 22 mm.- 6 stearinlys.- Lakerede og fremstillet af stearin og genanvendt paraffinvoks.- Stearinlysene findes i forskellige farver.Vedligeholdelse af stearinlysene- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 35 cm Forniklet messing

  Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 35 cm Forniklet messing
  Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 35 cm Forniklet messing
 • Hilke Collection Tuti lysestage 40 cm Solid messing

  Hilke Collection Tuti lysestage 40 cm Solid messing
  Hilke Collection Tuti lysestage 40 cm Solid messing
 • Hilke Collection Tuti lysestage 40 cm Forniklet messing

  Hilke Collection Tuti lysestage 40 cm Forniklet messing
  Hilke Collection Tuti lysestage 40 cm Forniklet messing
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 40 cm Forniklet messing

  Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 40 cm Forniklet messing
  Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 40 cm Forniklet messing
 • Hilke Collection Alba lysestage 30 cm Solid messing og glas

  Hilke Collection Alba lysestage 30 cm Solid messing og glas
  Hilke Collection Alba lysestage 30 cm Solid messing og glas
 • Hilke Collection Como lysestage 40 cm Solid messing

  Hilke Collection Como lysestage 40 cm Solid messing
  Hilke Collection Como lysestage 40 cm Solid messing
 • Hilke Collection Como lysestage 40 cm Forniklet messing

  Hilke Collection Como lysestage 40 cm Forniklet messing
  Hilke Collection Como lysestage 40 cm Forniklet messing
 • Hilke Collection La Luna lysestage 30 cm Forniklet messing og glas

  Hilke Collection La Luna lysestage 30 cm Forniklet messing og glas
  Hilke Collection La Luna lysestage 30 cm Forniklet messing og glas
 • Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 40 cm Solid messing

  Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 40 cm Solid messing
  Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 40 cm Solid messing
 • Hilke Collection Alba lysestage 40 cm Solid messing og glas

  Hilke Collection Alba lysestage 40 cm Solid messing og glas
  Hilke Collection Alba lysestage 40 cm Solid messing og glas
 • Hilke Collection Amico vase Ø20 cm Solid messing

  Hilke Collection Amico vase Ø20 cm Solid messing
  Hilke Collection Amico vase Ø20 cm Solid messing
 • Hilke Collection Amico vase Ø20 cm Forniklet messing

  Hilke Collection Amico vase Ø20 cm Forniklet messing
  Hilke Collection Amico vase Ø20 cm Forniklet messing
 • Hilke Collection La Luna lysestage 40 cm Forniklet messing og glas

  Hilke Collection La Luna lysestage 40 cm Forniklet messing og glas
  Hilke Collection La Luna lysestage 40 cm Forniklet messing og glas
 • Hilke Collection Alto Basso lysestage Solid messing

  Hilke Collection Alto Basso lysestage Solid messing
  Hilke Collection Alto Basso lysestage Solid messing
 • Hilke Collection Alto Basso lysestage Forniklet messing

  Hilke Collection Alto Basso lysestage Forniklet messing
  Hilke Collection Alto Basso lysestage Forniklet messing
 • Hilke Collection Alto lysestage Forniklet messing

  Hilke Collection Alto lysestage Forniklet messing
  Hilke Collection Alto lysestage Forniklet messing
 • Hilke Collection Amico vase Ø29 cm Solid messing

  Hilke Collection Amico vase Ø29 cm Solid messing
  Hilke Collection Amico vase Ø29 cm Solid messing
 • Hilke Collection Amico vase Ø29 cm Forniklet messing

  Hilke Collection Amico vase Ø29 cm Forniklet messing
  Hilke Collection Amico vase Ø29 cm Forniklet messing
 • Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Solid messing

  Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Solid messing
  Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Solid messing
 • Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 40 cm Messing

  Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 40 cm Messing
  Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 40 cm Messing
 • Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 35 cm Messing

  Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 35 cm Messing
  Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 35 cm Messing
 • Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 30 cm Messing

  Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 30 cm Messing
  Hilke Collection Ninfea Alta lysestage 30 cm Messing
 • Hilke Collection Ninfea No.2 lysestage Messing

  Hilke Collection Ninfea No.2 lysestage Messing
  Hilke Collection Ninfea No.2 lysestage Messing
 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro lysestage 2 Messing

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro lysestage 2 Messing
  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro lysestage 2 Messing
 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro lysestage 1 Messing

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro lysestage 1 Messing
  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro lysestage 1 Messing
 • Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Veri peri

  Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Veri peri
  Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Veri peri
 • Hilke Collection Ninfea grande lysestage Messing

  Hilke Collection Ninfea grande lysestage Messing
  Hilke Collection Ninfea grande lysestage Messing
 • Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Sort

  Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Sort
  Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Sort
 • Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Forniklet messing

  Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Forniklet messing
  Hilke Collection Piccolo no.2 lysestage Forniklet messing
 • Hilke Collection Stearinlys 30 Cm 6-pak Pearl Pink - Lys Paraffin Perlerosa - 2024-0102

  Hilke Collection Stearinlys 30 Cm 6-pak Pearl Pink - Lys Paraffin Perlerosa - 2024-0102
  Stearinlys fra Hilke Collection med et klassisk, håndlavet design med fantastisk glans i forskellige farver at vælge mellem perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér stearinlysene med lysestage fra Hilke Collection.Om stearinlysene fra Hilke Collection- 30 cm.- Diameter: 22 mm.- 6 stearinlys.- Lakerede og fremstillet af stearin og genanvendt paraffinvoks.- Stearinlysene findes i forskellige farver.Vedligeholdelse af stearinlysene- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Basso lav lysestage Forniklet messing

  Hilke Collection Basso lav lysestage Forniklet messing
  Hilke Collection Basso lav lysestage Forniklet messing
 • Hilke Collection Piccolo No.1 lysestage Nickel

  Hilke Collection Piccolo No.1 lysestage Nickel
  Hilke Collection Piccolo No.1 lysestage Nickel
 • Hilke Collection Basso lav lysestage Solid messing

  Hilke Collection Basso lav lysestage Solid messing
  Hilke Collection Basso lav lysestage Solid messing
 • Hilke Collection Insieme lysestage Solid messing

  Hilke Collection Insieme lysestage Solid messing
  Hilke Collection Insieme lysestage Solid messing
 • Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 30 cm Solid messing

  Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 30 cm Solid messing
  Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 30 cm Solid messing
 • Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 35 cm Solid messing

  Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 35 cm Solid messing
  Hilke Collection Luce Del Sole lysestage 35 cm Solid messing
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 30 cm Forniklet messing

  Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 30 cm Forniklet messing
  Hilke Collection Chiaro Di Luna lysestage 30 cm Forniklet messing
 • Hilke Collection Ninfea No.1 lysestage Messing

  Hilke Collection Ninfea No.1 lysestage Messing
  Hilke Collection Ninfea No.1 lysestage Messing
 • Hilke Collection Stearinlys 30 Cm 6-pak - Lys Paraffin Metallic Pink - 2024-0103

  Hilke Collection Stearinlys 30 Cm 6-pak - Lys Paraffin Metallic Pink - 2024-0103
  Stearinlys fra Hilke Collection med et klassisk, håndlavet design med fantastisk glans i forskellige farver at vælge mellem perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Kombinér stearinlysene med lysestage fra Hilke Collection.Om stearinlysene fra Hilke Collection- 30 cm.- Diameter: 22 mm.- 6 stearinlys.- Lakerede og fremstillet af stearin og genanvendt paraffinvoks.- Stearinlysene findes i forskellige farver.Vedligeholdelse af stearinlysene- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Pearl Gloss - Lys Paraffin Perlehvid - 1911-4010

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Pearl Gloss - Lys Paraffin Perlehvid - 1911-4010
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Glanol Pudsemiddel Messing - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager - 20190719

  Hilke Collection Glanol Pudsemiddel Messing - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager - 20190719
  Glanol pudsemiddel er super effektivt og mild. Glanol anbefales til poleret messing og anvendes med en blød klud. Må ikke anvendes med vand.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Livelli Candleholder Plated - Lysestager Messing Nickel - 2020-ÅI2

  Hilke Collection Livelli Candleholder Plated - Lysestager Messing Nickel - 2020-ÅI2
  Livelli lysestage fra Hilke kollektionen, er skabt i samarbejde med designeren Åsa Ingrosso. Livelli er italiensk for niveauer og designet er inspireret af Art Deco. Information: Designet i samarbejde med Åsa Ingrosso. Moderne Art Deco stil. Fremstillet af messing Mål: 10x10x8 cm. . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Light - Lys Paraffin Beige - 2020-MC01

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Light - Lys Paraffin Beige - 2020-MC01
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Luce Del Sole Lysestage 35 Cm - Lysestager Messing - 122223242

  Hilke Collection Luce Del Sole Lysestage 35 Cm - Lysestager Messing - 122223242
  Smuk håndlavet lysestage i solid messing. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Egenskaber: Luksuriøst svensk design med inspiration fra Italien Luce Del Sole er italiensk for solskind Lysestagen leveres i en smuk æske Lavet af 100% messing Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Blueberry - Lys Paraffin Blåbær - 1911-4014

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Blueberry - Lys Paraffin Blåbær - 1911-4014
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk - Lys Paraffin Eucalyptus - 1911-5012

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk - Lys Paraffin Eucalyptus - 1911-5012
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Piccolo No.2 Candleholder Brass - Lysestager Messing - 2019-010102

  Hilke Collection Piccolo No.2 Candleholder Brass - Lysestager Messing - 2019-010102
  Plejeinstruktioner fra Hilke Alle vores produkter er håndlavede fra messing, nikkelbelagt messing eller marmor. Disse materialer har brug for lidt kærlighed til at sikre, at de bliver smukke. God kvalitet messing og nikkel polerer kan bruges. - Disse polering kan dog være skadelige for marmor. Forlad ikke rummet uden opsyn, når du har tændt stearinlyset. Sørg for, at stearinlyset er uden for rækkevidde af børn og dyr.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Piccolo No.1 Candleholder Brass - Lysestager Messing - 2019-010101

  Hilke Collection Piccolo No.1 Candleholder Brass - Lysestager Messing - 2019-010101
  Plejeinstruktioner fra Hilke Alle vores produkter er håndlavede fra messing, nikkelbelagt messing eller marmor. Disse materialer har brug for lidt kærlighed til at sikre, at de bliver smukke. God kvalitet messing og nikkel polerer kan bruges. - Disse polering kan dog være skadelige for marmor. Forlad ikke rummet uden opsyn, når du har tændt stearinlyset. Sørg for, at stearinlyset er uden for rækkevidde af børn og dyr.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Tuti Candlestick 40 Cm Brass - Lysestager Messing - 1345-1819

  Hilke Collection Tuti Candlestick 40 Cm Brass - Lysestager Messing - 1345-1819
  Elegant håndlavet lysestage lavet af solid messing. Hilke er luksuriøst svensk design med sine rødder i Italien. "Tuti" blev designet af Giovanna Hilke (født Tuti) for at ære sin far, da han forbi væk. Udviklet i en dejlig kasse, perfekt som en gave. Basen af ​​lysestagen er dækket af stof for at beskytte overfladen, den er placeret på. Hvis du tager godt vare på dine Hilke-produkter, vil de forblive smukke i lang tid. Plejeinstruktioner fra Hilke: Alle vores produkter er håndlavede fra messing, nikkelbelagt messing eller marmor. Disse materialer har brug for lidt kærlighed til at sikre, at de bliver smukke. God kvalitet messing og nikkel polerer kan bruges. - Disse polering kan dog være skadelige for marmor. Bemærk højden af ​​vores lysestager. De skal placeres på en stabil base. Forlad ikke rummet uden opsyn, når du har tændt stearinlyset. Sørg for, at stearinlyset er uden for rækkevidde af børn og dyr.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Glanol Ultra Soft - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager - 485280

  Hilke Collection Glanol Ultra Soft - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager - 485280
  En lille mængde anvendes sammen med en blød klud. Undgå at skylle med vand.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Wine Red Gloss - Lys Paraffin Vinrød - 1911-5011

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Wine Red Gloss - Lys Paraffin Vinrød - 1911-5011
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk White Gloss - Lys Paraffin Hvid - 1911-4001

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk White Gloss - Lys Paraffin Hvid - 1911-4001
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Black Gloss - Lys Paraffin Sort - 1911-4003

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Black Gloss - Lys Paraffin Sort - 1911-4003
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Dark Green Gloss - Lys Paraffin Mørkegrøn - 1911-4005

  Hilke Collection Mansion Lys 6 Stk Dark Green Gloss - Lys Paraffin Mørkegrøn - 1911-4005
  Herregårdslys af høj kvalitet Fremstillet af stearin og paraffin. Lysene brænder med en klar og stor flamme Brændetid 9 timer. 6 lys, leveret i en fin æske. Perfekt som gave . Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Alto 4-armet Lysestage - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 1989-2002

  Hilke Collection Alto 4-armet Lysestage - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 1989-2002
  Elegant 4-armet lysestage i håndlavet solid messing. Lysestagen findes i to udgaver, messing eller nikkelbelagt messing. Hilke er luksuriøst svensk design med rødder i Italien. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Stagen kommer i fin gaveæske.Alle Hilke's produkter er håndlavet og kan variere i udseende. Væft: 1,75 kg Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection La Luna Lysestage Nikkelbelagt Messing 30 Cm - Lysestager Glas Nickel - 24263634

  Hilke Collection La Luna Lysestage Nikkelbelagt Messing 30 Cm - Lysestager Glas Nickel - 24263634
  Smuk håndlavet lysestage i nikkelbelagt messing med en dekorativ og elegant glaskugle. Hilke er luksuriøst svensk design med rødder i Italien. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. "La Luna" er italiensk og betyder måne. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Alba Lysestage 30 Cm - Lysestager Messing - 3435346

  Hilke Collection Alba Lysestage 30 Cm - Lysestager Messing - 3435346
  Smuk håndlavet lysestage i solid messing med en dekorativ og elegant glaskugle. Hilke er luksuriøst svensk design med rødder i Italien. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna Lysestage 40 Cm - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 23456798

  Hilke Collection Chiaro Di Luna Lysestage 40 Cm - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 23456798
  Smuk håndlavet lysestage i nikkelbelagt messing. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Fremstillet i nikkelbelagt solid messing. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna Lysestage 35 Cm - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 34346736

  Hilke Collection Chiaro Di Luna Lysestage 35 Cm - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 34346736
  Smuk håndlavet lysestage i nikkelbelagt messing. De smukke lysestager fra Hilke er håndlavet kreationer som derfor kan variere i udseende og gør hver stage unik. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Fremstillet i nikkelbelagt solid messing. Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 1 Lysestage 130 Mm - Lysestager Messing - 2022-HWLS1

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 1 Lysestage 130 Mm - Lysestager Messing - 2022-HWLS1
  Lysestagen fra Hilke Collection har en luksuriøs stil i messing med bølgende former med inspiration fra naturen perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Fremstillet i Sverige. Designet af Hanna Wessman. Om lysestagen fra Hilke Collection- Lignano Sabbiadoro er værdsat for det tidløse design- Lignano Sabbiadoro er også værdsat for den naturinspirerede form.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Sverige. Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Ninfea Lysestage No.2 - Lysestager Messing Guld - HL02NI

  Hilke Collection Ninfea Lysestage No.2 - Lysestager Messing Guld - HL02NI
  Lysestage fra Hilke Collection med et naturinspireret design i messing med kontrastfyldte, organiske former. Om lysestagen fra Hilke Collection- Ninfea er værdsat for de organiske former- Lysestage i messing.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Ninfea Alta Lysestage 35 Cm - Lysestager Messing Guld - HL02NA

  Hilke Collection Ninfea Alta Lysestage 35 Cm - Lysestager Messing Guld - HL02NA
  Lysestage fra Hilke Collection med et håndlavet, naturinspireret design i messing med kontrastfyldte, industrielle former. Om lysestagen fra Hilke Collection- Ninfea Alta er værdsat for de organiske former- Lysestage i messing.- Findes i forskellige varianter.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Ninfea Alta Lysestage 30 Cm - Lysestager Messing Guld - HL01NA

  Hilke Collection Ninfea Alta Lysestage 30 Cm - Lysestager Messing Guld - HL01NA
  Lysestage fra Hilke Collection med et håndlavet, naturinspireret design i messing med kontrastfyldte, industrielle former. Om lysestagen fra Hilke Collection- Ninfea Alta er værdsat for de organiske former- Lysestage i messing.- Findes i forskellige varianter.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Ninfea Lysestage No.1 - Lysestager Messing Guld - HL01NI

  Hilke Collection Ninfea Lysestage No.1 - Lysestager Messing Guld - HL01NI
  Lysestage fra Hilke Collection med et naturinspireret design i messing med kontrastfyldte, organiske former. Om lysestagen fra Hilke Collection- Ninfea er værdsat for de organiske former- Lysestage i messing.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Ninfea Alta Lysestage 40 Cm - Lysestager Messing Guld - HL03NA

  Hilke Collection Ninfea Alta Lysestage 40 Cm - Lysestager Messing Guld - HL03NA
  Lysestage fra Hilke Collection med et håndlavet, naturinspireret design i messing med kontrastfyldte, industrielle former. Om lysestagen fra Hilke Collection- Ninfea Alta er værdsat for de organiske former- Lysestage i messing.- Findes i forskellige varianter.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Lignano Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Sabbiadoro - CS202301LS

  Hilke Collection Lignano Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Sabbiadoro - CS202301LS
  Koppen fra Hilke Collection har et klassisk, håndmalet design i porcelæn med fine gulddetaljer, et øre og en elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om koppen fra Hilke Collection- Vegansk porcelæn.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Lignano Sabbiadoro.- Kapacitet: 22 cl.- Højde: 70 mm.- Diameter: 100 mm. Vedligeholdelse af koppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Rosa - CS202301AR

  Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Rosa - CS202301AR
  Koppen fra Hilke Collection har et klassisk, håndmalet design i porcelæn med fine gulddetaljer, et øre og en elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om koppen fra Hilke Collection- Vegansk porcelæn.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Anima.- Kapacitet: 22 cl.- Højde: 70 mm.- Diameter: 100 mm. Vedligeholdelse af koppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Nero - CS202301AMB

  Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Nero - CS202301AMB
  Koppen fra Hilke Collection har et klassisk, håndmalet design i porcelæn med fine gulddetaljer, et øre og en elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om koppen fra Hilke Collection- Vegansk porcelæn.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Anima.- Kapacitet: 22 cl.- Højde: 70 mm.- Diameter: 100 mm. Vedligeholdelse af koppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Gemella 1 - CS202301AM1

  Hilke Collection Anima Kop Med Underkop - Kaffekopper Porcelæn Gemella 1 - CS202301AM1
  Koppen fra Hilke Collection har et klassisk, håndmalet design i porcelæn med fine gulddetaljer, et øre og en elegant fod for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om koppen fra Hilke Collection- Vegansk porcelæn.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.- Fra kollektionen Anima.- Kapacitet: 22 cl.- Højde: 70 mm.- Diameter: 100 mm. Vedligeholdelse af koppen- Håndvask anbefales.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Hilke Collection Ninfea Grande Lysestage - Lysestager Messing Guld - HL03NI

  Hilke Collection Ninfea Grande Lysestage - Lysestager Messing Guld - HL03NI
  Lysestage fra Hilke Collection med et naturinspireret design i messing med kontrastfyldte, organiske former. Om lysestagen fra Hilke Collection- Ninfea Grande er værdsat for de organiske former- Lysestage i messing.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Lucia 4-armet Lysestage - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 1989-3001

  Hilke Collection Lucia 4-armet Lysestage - Lysestager Nikkelbelagt Messing Nickel - 1989-3001
  Elegant 4-armet lysestage i håndlavet solid messing. Lysestagen findes i to udgaver, messing eller nikkelbelagt messing. Hilke er luksuriøst svensk design med rødder i Italien. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Stagen kommer i fin gaveæske.Alle Hilke's produkter er håndlavet og kan variere i udseende. Væft: 1,65 kg Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Lucia 4-armet Lysestage - Lysestager Messing - 1989-2001

  Hilke Collection Lucia 4-armet Lysestage - Lysestager Messing - 1989-2001
  Elegant 4-armet lysestage i håndlavet solid messing. Lysestagen findes i to udgaver, messing eller nikkelbelagt messing. Hilke er luksuriøst svensk design med rødder i Italien. Bemærk stagens højde som betyder, at stagen skal stå på en stabil overflade og ikke må efterlades uden opsyn med tændt lys. Stagen kommer i fin gaveæske.Alle Hilke's produkter er håndlavet og kan variere i udseende. Væft: 1,65 kg Vigtig information om Hilkes produkter:For at vedligeholde produktets finish anbefales det at anvende Hilke's pudsemiddel til messing (rød glanol) eller pudsemiddel til nikkelbelagte produkter (blå glanol) og følg vejledningen på produktet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Piccolo No.2 Lysestage Veri Peri - Fyrfadsstager Pulverlakeret Messing Lilla - 2019-010106

  Hilke Collection Piccolo No.2 Lysestage Veri Peri - Fyrfadsstager Pulverlakeret Messing Lilla - 2019-010106
  Lysestagen fra Hilke Collection har et kompakt design i pulverbelagt messing med et fredfyldt lys for at skabe en hyggelig atmosfære. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Giovanna Hilke. Om lysestagen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing.- Pulverbelagt finish.- Højde: 25 mm.- Diameter: 35 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Piccolo No.2 Lysestage - Fyrfadsstager Pulverlakeret Messing Sort - 2019-010105

  Hilke Collection Piccolo No.2 Lysestage - Fyrfadsstager Pulverlakeret Messing Sort - 2019-010105
  Lysestagen fra Hilke Collection har et kompakt design i pulverbelagt messing med et fredfyldt lys for at skabe en hyggelig atmosfære. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Giovanna Hilke. Om lysestagen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing.- Pulverbelagt finish.- Højde: 25 mm.- Diameter: 35 mm.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Alto Basso Lysestage H39 Cm Messing - Fyrfadsstager Messing Nikkelbelagt - 2022-HWNP

  Hilke Collection Alto Basso Lysestage H39 Cm Messing - Fyrfadsstager Messing Nikkelbelagt - 2022-HWNP
  Lysestagen fra Hilke Collection har et svensk design i valnøddeolieret egetræ og messing med en fornem længde perfekt til et afslappet look. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Hanna Wessman. Om lysestagen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing og olieret egetræ.- Højde: 390 mm.- Diameter: 120 mm.- Kombinér lysestagen med en matchende Basso H2,5 cm lysestage fra Hilke Collection.- Leveres i en gaveæske.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Basso Lysestage H2,5 Cm Messing - Fyrfadsstager Messing Nikkelbelagt - 2022-TENP

  Hilke Collection Basso Lysestage H2,5 Cm Messing - Fyrfadsstager Messing Nikkelbelagt - 2022-TENP
  Lysestage fra Hilke Collection med et svensk design i messing med en petite størrelse som passer harmonisk ind i omgivelserne. Designet af Hanna Wessman. Om lysestagen fra Hilke Collection- Designet af Hanna Wessman.- Fremstillet af messing.- Højde: 2,5 mm.- Diameter: 4,5 mm.- Kombinér lysestagen med en matchende Alto Basso H39 cm lysestage fra Hilke Collection.- Leveres i en gaveæske.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Amico Vase Ø20 Cm - Vaser Messing - 2022-0107

  Hilke Collection Amico Vase Ø20 Cm - Vaser Messing - 2022-0107
  Vasen fra Hilke Collection har et håndlavet design i messing med en smuk, rund form og en gylden farve. Den har et vandtæt materiale. Leveres i en luksuriøs pose. Vælg mellem forskellige størrelser. Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish. Om vasen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing.- Findes også som vase i nikkelbelagt messing.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Behandlet inderside.- Kombinér vasen med et rødt Glanol messingpudsemiddel fra Hilke Collection.- Vandtæt. Vedligeholdelse af vasen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hilke Collection Cara Lysestage Nikkelbelagt - Lysestager Messing Nickel plated Brass - 2020-ÅI4

  Hilke Collection Cara Lysestage Nikkelbelagt - Lysestager Messing Nickel plated Brass - 2020-ÅI4
  Lysestagen fra Hilke Collection har et stilrent design i messing med en art deco-æstetik og en nydelig størrelse perfekt til næsten alle indretninger og rum på grund af dens stilrenhed og materiale. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Åsa Ingrosso. Om lysestagen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing.- Art deco-æstetik.- Kombinér lysestagen med en Livelli lysestage fra Hilke Collection.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Leveres i en gaveæske.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Hilke Collection Cara Lysestage - Lysestager Messing - 2020-ÅI3

  Hilke Collection Cara Lysestage - Lysestager Messing - 2020-ÅI3
  Lysestagen fra Hilke Collection har et stilrent design i messing med en art deco-æstetik og en nydelig størrelse perfekt til næsten alle indretninger og rum på grund af dens stilrenhed og materiale. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Åsa Ingrosso. Om lysestagen fra Hilke Collection- Fremstillet af messing.- Art deco-æstetik.- Kombinér lysestagen med en Livelli lysestage fra Hilke Collection.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Leveres i en gaveæske.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
Andre mærker
ilead