Andre mærker

Holmegaard

Holmegaard glasværk siden 1825

Den danske glasfabrik Holmegaard har en lang tradition for glasfremstilling med start i 1825. På Holmegaard Mose etablerede grevinde Henriette Danneskiold-Samsøe glasfabrikken to år efter sin mands død. Det var grev Christian Danneskiold-Samsøe, der søgte om tilladelse hos kongen, men døde desværre hurtigt, inden han fik svar på sin ansøgning.

Holmegaard er vokset fra en lille glasfabrik til i dag at være en stor koncern der er hofleverandører, noget et kvalitetsstempel! Udvalget af glas, du kan finde hos forhandlere, omfatter både mundblæst og maskinblæst glas. Den mundblæste har et logo, der forestiller en svane med en krone på hovedet.

Udvalgte glas fra Holmegaard

 • Cabernet Snapseglas, 1 stk., 3,5 cl

  Cabernet Snapseglas, 1 stk., 3,5 cl
 • Cabernet Vandkaraffel, 150 cl

  Cabernet Vandkaraffel, 150 cl
 • Old English Vase, 19 cm

  Old English Vase, 19 cm
 • Royal Cocktailglas, 1 stk., 20 cl

  Royal Cocktailglas, 1 stk., 20 cl
 • Cabernet Cognac, 1 stk., 63 cl

  Cabernet Cognac, 1 stk., 63 cl
 • 2Lips Vase, blå, H 34 cm

  2Lips Vase, blå, H 34 cm
 • 2Lips Vase, blå, H 45 cm

  2Lips Vase, blå, H 45 cm
 • Fontaine Cocktailglas, 14 cl

  Fontaine Cocktailglas, 14 cl
 • Cabernet Stærkvinsglas, 1 stk 28 cl

  Cabernet Stærkvinsglas, 1 stk 28 cl
 • Charlotte Amalie Rødvinsglas, 23 cl

  Charlotte Amalie Rødvinsglas, 23 cl
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Bord H16 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343502
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 4802319

  Holmegaard Perfection Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 4802319
  Mundblæst glas. Tåler ikke opvaskemaskine.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Fontaine Champagneglas, 21 cl

  Fontaine Champagneglas, 21 cl
 • Holmegaard Perfection Karaffel Holder - Vandkarafler & Vandkander Stål - 4802320

  Holmegaard Perfection Karaffel Holder - Vandkarafler & Vandkander Stål - 4802320
  Carafe står er specielt designet til perfektion karaffel. Efter brug af karaffen skal du skylle det med varmt vand og placere det i stativet med bunden op. På denne måde er det altid rent og klar til den næste servering. Stativet er klædt med silikone, som sparer både karaffen og hylden.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Vase Primula, H25,5

  Vase Primula, H25,5
  Da Holmegaard startede sin virksomhed i starten af 1900-tallet, var det Jacob E. Bang som var virksomhedens første kreative chef. Han er manden bag serien Primula, som indeholder smukke glasvaser i klart og farvet mundblæst glas. Denne Primulavase fi
 • Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Lav H24,8 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343501

  Holmegaard Dwl By Maria Berntsen Lanterne Lav H24,8 - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343501
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Ølglas No. 5, 30 cl

  Ølglas No. 5, 30 cl
  Ølglasset fra den mundblæste serie No. 5 vil mange danskere genkende. Med sine mere end 3.000 designs var Per Lütken en af Holmegaards dygtigste glaspustere. Serien NO.5 blev lanceret i 1970 og den enkle stil betyder, at den stadig er meget eftertrag
 • Holmegaard No.5 Ølglas 30cl - Ølglas Mundblæst Glas Klar - 4321812

  Holmegaard No.5 Ølglas 30cl - Ølglas Mundblæst Glas Klar - 4321812
  No.5 ølglas blev designet af Per Lütken, en af ​​Holmegaards mest dygtige glasblæsere. Ølglaset kommer fra serien nr. 5, lanceret i 1970 og har et simpelt design, der passer til de fleste mennesker.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Ideelle Hvidvins 19 Cl - Vinglas Glas Klar - 4304402

  Holmegaard Ideelle Hvidvins 19 Cl - Vinglas Glas Klar - 4304402
  Idéelle hvidt vin glas fra Holmegaard. Et hvidt vin glas med flydende og kvindelige former, der er både smukke og behagelige at holde. Det er designet af Per Lütken og blev lanceret i 1978, men det er så værdsat nu som da. Perfekt til festlige lejligheder!. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Fountaine Rødvinsglas 29 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4300100

  Holmegaard Fountaine Rødvinsglas 29 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4300100
  Fontaine-serien består af en række mundblæste glas designet af Michael Bang. Det store område af det røde vinklas frigiver vinens vin, mens den koniske top samler det igen. Du kan fordelagtigt luft en ung rødvin i et glas med en stor overflade, da den åbner og blødgør vinen og gør smagen mere interessant.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • HOLMEGAARD Cabernet cognacglas 1 stk. 63 cl

  HOLMEGAARD Cabernet cognacglas 1 stk. 63 cl
  Cabernet er en vinserie designet af Peter Svarre. Serien er båret af tre betydningsfulde designfilosofier: modernisme, funktionalitet og dagligdags elegance. Kan indeholde 63 cl. Materiale: Maskinblæst glas Mål: H 15,4 cm
 • Perfection Martiniglas Klart 29 cl 6-pak

  Perfection Martiniglas Klart 29 cl 6-pak
 • Holmegaard Dwl Lanterne Xl H 45 Cm - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343511

  Holmegaard Dwl Lanterne Xl H 45 Cm - Fyrfadsstager Læder Klar - 4343511
  Brug denne hyggelige lanterne fra Holmegaard hele året rundt. Sæt det på terrassen under solrige sommeraftener, på trappen eller på stuen gulv for at skabe en virkelig harmonisk følelse. I julen kan lanterne dekoreres med ornamenter eller kanelstænger. Det gennemsigtige glas gør lygten passer godt i alle moderne hjem og er let at matche med andre møbler. Fås i flere størrelser.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Lines cocktailglas 2 stk. 28 cl

  Holmegaard Cabernet Lines cocktailglas 2 stk. 28 cl
  Som en del af Holmegaards serie Cabernet Lines lanceres nu et elegant cocktailglas, der matcher seriens vinglas, champagneglas og vandglas. Med svungne, graverede linjer, der komplementerer glassets klassiske coupe-form, bliver serveringen ekstra festlig og stilfuld. Cocktailglasset har en behagelig balance og er rart at drikke af – og så pynter det også i hjemmebaren, når det ikke er i brug. Cabernet Lines er en videreudvikling af Cabernet designet af Peter Svarrer, der med sit elegante og lette udtryk er blevet en populær glasserie til hverdag og fest i mange hjem. Med de graverede linjer, der bevæger sig opad og rundt om glasset, får det klassiske Cabernet-design en helt ny dimension med en legende lethed over sig. Cocktail-glasset tåler 55 grader i opvaskemaskinen og kan indeholde 29 cl.
 • Cabernet Vinglas, 1 stk., 69 cl

  Cabernet Vinglas, 1 stk., 69 cl
 • Idéelle Champagneglas, 23 cl

  Idéelle Champagneglas, 23 cl
 • Krukke DWL, Ø17 cm

  Krukke DWL, Ø17 cm
  Maria Berntsen har skabt de fineste opbevarings- og serveringskrukker med den karakteristiske læderrem i serien Design With Light. Den store krukke passer overalt i boligen og har mange anvendelsesområder. Fra opbevaring af småting til servering af v
 • Holmegaard Ideelle Øl 36 Cl - Ølglas Glas Klar - 4304412

  Holmegaard Ideelle Øl 36 Cl - Ølglas Glas Klar - 4304412
  Ølglas til fods fra Holmegaard. Et ølglas med flydende og kvindelige former, der er både smukke og behagelige at holde. Det er designet af Per Lütken og blev lanceret i 1978, men det er så værdsat nu som da. Perfekt til festlige lejligheder!. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Flora Vase Kort 12 Cm Smoke - Vaser Mundblæst Glas Grå - 4340844

  Holmegaard Flora Vase Kort 12 Cm Smoke - Vaser Mundblæst Glas Grå - 4340844
  Holmegaard fra Flora Vase Kort 12 cm, Smoke. Vaser Grå Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Vin 36 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303380

  Holmegaard Cabernet Vin 36 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303380
  Sæt med seks vinglas fra Holmegaard. Disse vinglas er på 36 CL og tilhører den luksuriøse Cabernet-serie, designet af Peter Svarrer. Glassene har et moderne og funktionelt design med dagligdags elegance, og passer perfekt til rødvin. Er opvaskemaskine sikkert op til 55 ° C.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Vin 69 Cl 6 Pak - Vinglas Glas Klar - 4303384

  Holmegaard Cabernet Vin 69 Cl 6 Pak - Vinglas Glas Klar - 4303384
  Cabernet vinglas fra Holmegaard rummer 69 cl og tilhøre den luksuriøse serie som er designet af Peter Svarrer. Glasset har et moderne og funktionelt design og er perfekt til rødvin da den store kuppel forstærker både smag og duft. Vinglasset tåler opvaskemaskine op til 55°C.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Idéelle Ølglas 25 Cl - Ølglas Mundblæst Glas Klar - 4324412

  Holmegaard Idéelle Ølglas 25 Cl - Ølglas Mundblæst Glas Klar - 4324412
  Per Lütken var en af ​​Holmegaards mest dygtige glasblæsere, og han designede den mundblæste glasserie Idéelle fra 1978.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Krukke DWL, Ø15,5 cm

  Krukke DWL, Ø15,5 cm
  For Maria Berntsen som designer er det vigtigt, at et godt design tilgodeser et åbenlyst behov. Dette afspejles i krukkerne i serien Design With Light. Det skandinaviske look giver dit hjem et rent og stilfuldt udtryk og du kan bruge krukkerne til al
 • Vase Primula, H12,5

  Vase Primula, H12,5
  Den lille Primula-vase fra Holmegaard er 12,5 cm høj og er designet af Jacob E. Bang. Vasen er lavet i blommefarvet, mundblæst glas og har et smukt, optisk mønster, som gør glasset unikt levende. Du kan placere en enkelt blomst eller flere blomster s
 • HOLMEGAARD Cabernet vinglas 1 stk. 36 cl

  HOLMEGAARD Cabernet vinglas 1 stk. 36 cl
  Cabernet er en vinserie designet af Peter Svarre. Serien er båret af tre betydningsfulde designfilosofier: modernisme, funktionalitet og dagligdags elegance. Kan indeholde 36 cl. Farve: Transparent Materiale: Maskinblæst glas Mål: H 20,5 cm
 • Vase lang hals Flora, H24

  Vase lang hals Flora, H24
  Vasen Flora er fremstillet i klart, mundblæst glas og måler 24 cm. Den prisbelønnede designer Louise Campbell har skabt Flora ud fra den tanke, at friske blomster har brug for meget vand. Den rummelige bund står i fin harmoni med den lange, smalle ha
 • Hvidvinsglas Skibsglas, 17 cl

  Hvidvinsglas Skibsglas, 17 cl
  Lad hvidvinsglasset fra Skibsglas-serien være en del af et klassisk middagsbord med historie. Med sine mere end 3.000 designs var Per Lütken en af Holmegaards dygtigste glaspustere. Serien Skibsglas er et af hans mest berømte design og en anvendelig
 • Ølglas Skibsglas, 34 cl

  Ølglas Skibsglas, 34 cl
  Et ølglas hører til et klassisk smørrebrødsbord. Dette ølglas fra Per Lütkens serie Skibsglas, rummer 34 cl og passer perfekt til en flaske- eller dåseøl med skum på toppen. Med sine mere end 3.000 designs var Per Lütken en af Holmegaards dygtigste g
 • Hvidvinsglas Fontaine, 23 cl

  Hvidvinsglas Fontaine, 23 cl
  Fontaine-serien består af en række mundblæste glas designet af Michael Bang. Hvidvinsglasset i serien er perfekt til servering af en syrlig, frugtagtig hvidvin. En kraftig hvidvin med fadkarakter og fylde har brug for en større flade som f.eks. bourg
 • Rødvinsglas Fontaine, 29 cl

  Rødvinsglas Fontaine, 29 cl
  Fontaine-serien består af en række mundblæste glas designet af Michael Bang. Rødvinsglasset er designet til at udvikle vinens smags- og duftnuancer. Glassets store bund frigør vinens bouquet mens den smallere top samler den igen. Du kan med fordel l
 • Holmegaard Perfection Bourgogne 59 Cl 6 Pak - Vinglas Glas Klar - 4802412

  Holmegaard Perfection Bourgogne 59 Cl 6 Pak - Vinglas Glas Klar - 4802412
  6 stk Bourgogneglas fra Holmegård er til dig som vil have den perfekte vinoplevelse. Perfection er designet af Tom Nybroe og er skabt til varsomt at udvikle både smag og duft til fulde potentiale.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Charlotte Amalie Champagne 27 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 4304935

  Holmegaard Charlotte Amalie Champagne 27 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 4304935
  Charlotte Amalie Champagne er perfekt til alle festlige lejligheder. Brug også champagne glas til at tjene farverige smoothies til nogle luksus på bordet til brunchen. Champagne glas er en dejlig gave til særlige lejligheder.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Vin 52 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303382

  Holmegaard Cabernet Vin 52 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303382
  Sæt med seks vinglas fra Holmegaard. Disse vinglas er på 52 CL og tilhører den luksuriøse Cabernet-serie, designet af Peter Svarrer. Glassene har et moderne og funktionelt design med dagligdags elegance og forbedrer både smag og lugt. Er opvaskemaskine sikkert op til 55 ° C.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Champagne 23 Cl 6-pak - Champagneglas Glas Klar - 4802415

  Holmegaard Perfection Champagne 23 Cl 6-pak - Champagneglas Glas Klar - 4802415
  6-pakke med champagne glas fra Holmegaard. Dette er champagne glas til dem, der ønsker den ultimative drikoplevelse. Glaset er designet af Tom Nybroe og tilhører Perfection Series, og ligesom navnet antyder, er serien præget af perfektion. Cupen behandler drikkevaren omhyggeligt og udvikler både smag og aroma til dets fulde potentiale.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Provence Skål - Serveringsskåle Mundblæst Glas Klar - 4352923

  Holmegaard Provence Skål - Serveringsskåle Mundblæst Glas Klar - 4352923
  Da Per Lütken designede Bowl Provence i 1955, skabte han også en klassiker i dansk glas kunst. Skålen er tilgængelig i flere størrelser og i farverne klare, røg og blå.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Holmegaard Flora Vase Lang 24 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340841

  Holmegaard Flora Vase Lang 24 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340841
  Holmegaard fra Flora Vase Lang 24 cm, Klar. Vaser Klar Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Øl 64 Cl 6-pak - Ølglas Glas Klar - 4303389

  Holmegaard Cabernet Øl 64 Cl 6-pak - Ølglas Glas Klar - 4303389
  Maskinblæst glas. Tåler opvaskemaskine, max 50-55°C.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl Kammerlysestage - Lysestager Læder Klar - 4343514

  Holmegaard Dwl Kammerlysestage - Lysestager Læder Klar - 4343514
  Maskine-presset Glas. Tåler ikke opvaskemaskine. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Royal cocktailglas 20 cl

  Holmegaard Royal cocktailglas 20 cl
  Holmegaard Royal glas til cocktails 20 cl. Holmegaard Royal serien er en relancering af Arne Jacobsens glas-serie designet i 1960´erne. Serien lever stadig op til de krav der i dag stilles til glas - det skal være designmæssigt lækkert, og der skal være korrekt volumen, stilk og skænkelinje. Serien består af 7 forskellige glas der har hver sin unikke funktion og passer til hver sin anledning. Hvert glas bærer en diskret men ærefyldt hyldest til Arne Jacobsen idet designerens signatur er sandblæst på glassets fod. Glassene tåler maskinopvask ved max 55 grader.
 • Holmegaard Charlotte Amalie rødvinsglas 23 cl

  Holmegaard Charlotte Amalie rødvinsglas 23 cl
  Holmegaard Charlotte Amalie rødvinsglas 23 cl. Et flot klassisk glas fra Holmegaard designet af Per Lütken - denne model er opkaldt efter hans kone. Et yderst dekorativt glas der også kan bruges til anretning af fx forret, desser eller sågar som en lille vase.Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas
 • Holmegaard Idéelle Ølglas 25 cl

  Holmegaard Idéelle Ølglas 25 cl
  Den det fineste frokostbord med de mundblæste ølglas fra Holmegaards Idéelle serie, som består af smukke mundblæste glas i skønne runde og feminine former. Det er en af Holmegaards mest avancerede glaspustere, der står bag designet på denne tidløse glasserie. Ølglasset kan naturligvis også bruges til vand eller sodavand. Hver opmærksom på, at der er tale om et mundblæst glas, hvilket vil sige, at alle glas i denne serie er håndlavede, og er derfor også unikke, da ikke to glas er ens. Det er også uundgåeligt, at der vil forekomme små luftbobler i glasset - men dette er blot en del af charmen ved mundblæst glas.
 • Cabernet Snapseglas Klart 6 cl 6-pak

  Cabernet Snapseglas Klart 6 cl 6-pak
 • Holmegaard Cabernet Lines Cocktail 29 Cl 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 4303417

  Holmegaard Cabernet Lines Cocktail 29 Cl 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 4303417
  Cocktailglasset fra Holmegaard har et klassisk design med graverede linjer og en elegant form perfekt til finere anledninger. 2-pak. Om cocktailglasset fra Holmegaard- Fra kollektionen Carbernet Lines.- Fremstillet af klart glas.- Klassisk design.- Graverede linjer.- Kapacitet: 29 cl.- 2-pak.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Old English Solitaire vase, H 12cm

  Old English Solitaire vase, H 12cm
 • HOLMEGAARD Cabernet vinglas 1 stk. 69 cl

  HOLMEGAARD Cabernet vinglas 1 stk. 69 cl
  Cabernet er en vinserie designet af Peter Svarre. Serien er båret af tre betydningsfulde designfilosofier: modernisme, funktionalitet og dagligdags elegance. Kan indeholde 69 cl. Farve: Transparent Materiale: Maskinblæst glas Mål: H 24,5 cm
 • Vase kort hals Flora, H24

  Vase kort hals Flora, H24
  Vasen Flora er fremstillet i blåt, mundblæst glas og måler 24 cm. Vasen er skabt af den prisbelønnede designer Louise Campbell, som har designet den med tanke på at friske blomster har brug for meget vand. Vasens åbning hilser også en enkelt blomst v
 • Vase lang hals Flora, H12

  Vase lang hals Flora, H12
  Denne Flora-vase i smoke, blåt glas måler 12 cm. Vasen er designet af den prisbelønnede designer Louise Campbell ud fra den tanke, at friske blomster har brug for meget vand. Passer fint til en blomst med lang stilk. Brug den alene eller i kombinatio
 • Vase Oval Primula, H17,5

  Vase Oval Primula, H17,5
  Her får du en vase designet af Holmegaards første kreative direktør Jacob E. Bang. Denne Primula vase har en oval form, der i kombination med et riflet mønster giver dig en vase, der passer perfekt i vindueskarmen eller på sofabordet i ethvert hjem.
 • Primula Vase Blomme H12,5 cm

  Primula Vase Blomme H12,5 cm
 • Flora Vase Lang Hals Mørkeblå H12

  Flora Vase Lang Hals Mørkeblå H12
 • Holmegaard Charlotte Amalie Lysestage 24 Cm - Lysestager Mundblæst Glas Klar - 4343601

  Holmegaard Charlotte Amalie Lysestage 24 Cm - Lysestager Mundblæst Glas Klar - 4343601
  Lysestagen er tilgængelig i to forskellige størrelser, der er perfekte til blanding og matchning.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Charlotte Amalie Rødvinsglas 23 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4304900

  Holmegaard Charlotte Amalie Rødvinsglas 23 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4304900
  Per Lütken er designeren og producenten, der har fremstillet mere end 3000 glasdesign. Charlotte Amalie-serien er opkaldt efter Per Lütkens kone og symboliserer Holmegaards Craft-tradition og klassisk design.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Rødvins 43cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4802411

  Holmegaard Perfection Rødvins 43cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4802411
  6-pakke med rødvin glas fra Holmegaard. Dette er vinglaset for dem, der ønsker den ultimative vinoplevelse. Glaset er designet af Tom Nybroe og tilhører Perfection Series, og ligesom navnet antyder, er serien præget af perfektion. Den store kop behandler vinen omhyggeligt og udvikler både smag og aroma til sit fulde potentiale. Passer perfekt til de fleste røde og rosévine samt kraftfulde hvide vine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Hvidvins 32 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4802413

  Holmegaard Perfection Hvidvins 32 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4802413
  6 stk hvidvinsglas fra Holmegård er til dig som vil have den perfekte vinoplevelse. Perfection er designet af Tom Nybroe og er skabt specielt til syrlige vine som har brug for en lidt mindre overflade. Glasset kan også anvendes til dessert og hedvin. . Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Sommelier 90 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4802416

  Holmegaard Perfection Sommelier 90 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4802416
  6-pak med sommelier glas fra Holmegaard. Dette er sommelierglaset for dem, der ønsker den ultimative vinoplevelse. Glaset er designet af Tom Nybroe og tilhører Perfection Series, og ligesom navnet antyder, er serien præget af perfektion. Den store kubbel ilter vinen omhyggeligt og udvikler både smag og aroma til sit fulde potentiale. Fantastisk til store, magtfulde vine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Ideelle Rødvins 28 Cl - Vinglas Glas Klar - 4304400

  Holmegaard Ideelle Rødvins 28 Cl - Vinglas Glas Klar - 4304400
  Idéelle rødvin glas fra Holmegaard. Et rødt vin glas med flydende og kvindelige former, der er både smukke og behagelige at holde. Det er designet af Per Lütken og blev lanceret i 1978, men det er så værdsat nu som da. Perfekt til festlige lejligheder!. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Ideelle Champagne 23 Cl - Champagneglas Glas Klar - 4304435

  Holmegaard Ideelle Champagne 23 Cl - Champagneglas Glas Klar - 4304435
  Idéelle champagne glas fra Holmegaard. Et champagne glas med flydende og kvindelige former, der er både smukke og behagelige at holde. Det er designet af Per Lütken og blev lanceret i 1978, men det er så værdsat nu som da. Perfekt til festlige lejligheder!. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Charlotte Amalie Hvidvinsglas 13 Cl - Vinglas Klar - 4304902

  Holmegaard Charlotte Amalie Hvidvinsglas 13 Cl - Vinglas Klar - 4304902
  Per Lütken er designeren og producenten, der har fremstillet mere end 3000 glasdesign. Charlotte Amalie-serien er opkaldt efter Per Lütkens kone og symboliserer Holmegaards Craft-tradition og klassisk design.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard No. 5 Ølglas 30 cl

  Holmegaard No. 5 Ølglas 30 cl
  Holmegaard No. 5 ølglas er det perfekte ølglas, og det kan på samme tid også anvendes som vandglas eller som vase til afklippede blomster. No. 5 serien blev lanceret i 1970, og har et enkelt men samtidigt moderne udtryk. Et flot klassisk glas fra Holmegaard designet af Per Lütken. Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige, og er kun med til at understrege, at det er et stykke unikt håndlavet glas.
 • Holmegaard DWL krog til hængekrukke

  Holmegaard DWL krog til hængekrukke
  Krog i lækkert design. Kan blandt andet bruges til DWL hængekrukken. Krogen er i rustfrit stål og kork. H14 cm
 • Holmegaard Det Danske Øglas 44 cl

  Holmegaard Det Danske Øglas 44 cl
  Leder du efter det perfekte ølglas? Det er jo ingen hemmelighed, at vi danskere elsker vores øl, og derfor har designeren Torben Jørgensen i samarbejde med Foreningen Danske Ølentusiaster og Holmegaard lavet serien Det Danske Glas. Glassets store overflade gør det netop velegnet til øl med høj alkoholprocent, som har brug for god plads til at folde sig ud. Du kan også med fordel bruge glasset til en god pilsner, da der er ekstra god plads til skummet. Glassene er mundblæste, hvilket vil sige, at hvert glas har været igennem hænderne på en glaspuster, der med finesse omhyggeligt blæser den rette mængde luft gennem den smalle pibe. Hvert glas er derfor unikt, og det er uundgåeligt, at der vil forekomme små luftbobler i glasset - det skal blot ses som en del af charmen ved mundblæst glas.
 • Holmegaard Old English blomsterskål 25 cm

  Holmegaard Old English blomsterskål 25 cm
  Designet af Holmegaard i samarbejde med havemanden og blomsterkunstneren Claus Dalby. Tanken bag blomsterskålen er, at den skal være let at dekorere og at blomsterne skal fremstå på smukkeste vis. Resultatet er blevet den elegante mundblæste serie Old English - der tager udgangspunkt i den hyggelige engelske havetradition.
 • Holmegaard Idéelle hedvin 14 cl

  Holmegaard Idéelle hedvin 14 cl
  Holmegaard Idéelle hedvinsglas 14 cl
 • Holmegaard Cabernet Lines hvidvinsglas 2 stk. 36 cl.

  Holmegaard Cabernet Lines hvidvinsglas 2 stk. 36 cl.
  Cabernet Lines er en videreudvikling af Cabernet designet af Peter Svarrer, der med sit elegante og lette udtryk er blevet en populær glasserie til hverdag og fest i mange hjem. Med de graverede linjer, der bevæger sig opad og rundt om glasset, får det klassiske Cabernet-design en helt ny dimension med en legende lethed over sig. Hvidvinsglassets størrelse gør det som skabt til syrlige, frugtrige hvidvine. Er der tale om en fed hvidvin med masser af fad og fylde kan glasset også bruges men vinen vil have mere retfærdighed i at blive serveret i fx rødvinsglasset. Er med til at skabe en ekstra dimension til oplevelsen når du skal nyde smag og boquet af vinen. Leveres i en æske med 2 stk.
 • Perfection Cocktailglas Klart 38 cl 6-pak

  Perfection Cocktailglas Klart 38 cl 6-pak
 • Perfection Snapseglas Klart 55 cl 6-pak

  Perfection Snapseglas Klart 55 cl 6-pak
 • Holmegaard Dwl Olielampe H32,5cm - Paraffin & Olielamper Læder Klar - 4343541

  Holmegaard Dwl Olielampe H32,5cm - Paraffin & Olielamper Læder Klar - 4343541
  Lavet af mundblæst borosilikatglas. Basen og top er lavet i rustfrit stål og håndtaget er lavet af kernelæder.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Regina Champagneglas 35cl - Champagneglas Klar - 4302700

  Holmegaard Regina Champagneglas 35cl - Champagneglas Klar - 4302700
  Regina fra Holmegaard designet af Anja Kjær. En serie glas som med sine fine former og dekorative mønstre udstråler elegance. Serien Regina indeholder rødvinsglas, hvidvinsglas, portvinsglas samt vandglas. Serien er fremstillet i mundblæst glas. Det anbefales at vaske glassene i hånden.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Vase 12,5 Cm Røg - Vaser Mundblæst Glas Smoke - 4340393

  Holmegaard Primula Vase 12,5 Cm Røg - Vaser Mundblæst Glas Smoke - 4340393
  Denne smukke vase fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Vasen er mundblæst med et optisk mønster. Smuk detalje til hjemmet. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Forma Longdrink 2-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 4343111

  Holmegaard Forma Longdrink 2-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 4343111
  Longdrink glasset fra Holmegaard har et spændende design med en fin, tekstureret overflade. Den er fremstillet af gennemsigtigt glas med en tyk bund og en stabil fornemmelse. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Designet af Laura Bilde. Om longdrink glasset fra Holmegaard- Fra kollektionen Forma.- Fremstillet af glas.- Pakkeantal: 2- Kapacitet: 32 cl. Vedligeholdelse af longdrink glasset- Egnet til maskinopvask op til 55°C.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Lines Champagne 29 Cl 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 4303414

  Holmegaard Cabernet Lines Champagne 29 Cl 2-pak - Champagneglas Glas Klar - 4303414
  Champagneglasset fra Holmegaard har elegant, smukt design i glas med graveret mønster perfekt til hverdag eller en fest og til at servere champagne og vin. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Peter Svarrer. Om champagneglasset fra Holmegaard- Smukt, elegant design.- Graveret mønster.- Fremstillet af glas.- Findes også som rødvinsglas.- Champagneglasset sælges i 2-pak.- Perfekt til at servere champagne og vin.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Cabernet Lines.- Diameter: 70 mm.- Højde: 270 mm.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af champagneglasset- Egnet til maskinopvask op til 55°C.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Vase Oval Primula, H12,5

  Vase Oval Primula, H12,5
  Jacob E. Bang designede denne smukke Primulavase allerede i 1936. Han var den første kreative chef hos Holmegaard, som i dag har nylanceret den smukke serie. Her ser du Primulavasen i en oval form i klart, mundblæst glas. Den er 12,5 cm høj og kan pl
 • HOLMEGAARD Cabernet champagneglas 1 stk. 29 cl

  HOLMEGAARD Cabernet champagneglas 1 stk. 29 cl
  Cabernet er en vinserie designet af Peter Svarre. Serien er båret af tre betydningsfulde designfilosofier: modernisme, funktionalitet og dagligdags elegance. Kan indeholde 29 cl. Farve: Transparent Materiale: Maskinblæst glas Mål: H 27 cm
 • Flora Vase Mellem Hals Klar 12 cm

  Flora Vase Mellem Hals Klar 12 cm
 • Holmegaard Fountaine Portvinglas 10 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4300104

  Holmegaard Fountaine Portvinglas 10 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 4300104
  Denne fountaine dessertvin glas er designet til at tjene som en god ende til en god middag. Vinglaset har en klassisk form og er designet af Michael Bang.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Vase kort hals Flora, H12

  Vase kort hals Flora, H12
  Denne Flora-vase i smoke, mundblæst glas måler 12 cm. Den prisbelønnede designer Louise Campbell har skabt vasen ud fra den tanke, at friske blomster har brug for meget vand. Den rummelige bund står i fin harmoni med den smalle åbning, som passer til
 • Forma Vase Klar H20 cm

  Forma Vase Klar H20 cm
 • Primula Fyrfadsstage Smoke Ø9,5 cm

  Primula Fyrfadsstage Smoke Ø9,5 cm
 • Dessertvinsglas Fontaine, 10 cl

  Dessertvinsglas Fontaine, 10 cl
  Dessertvinsglasset i Fontaine-serien er designet til servering af en god afslutning på en god middag - og en god dessertvin kan faktisk være desserten i sig selv. De mundblæste glas designet af Michael Bang er udviklet til at udvikle vinens smags- og
 • Holmegaard Forma skål 21 cm

  Holmegaard Forma skål 21 cm
  Forma er en serie der gør brug af kendte geometriske former som terningen, kuglen og cylinderen. Sammen skaber disse nye tidløse udseender. Forma rummer grafisk styrke i form af markante geometriske former der skærer sig ind i hinanden. Det stærke formsprog arbejder med det negative rum omkring formens konstruktion og dermed hvordan hjernen aflæser formens sammensmeltning. Diameter21 cm Højde11 cm Presset glas, klart med struktureret overflade. Tåler opvaskemaskine - max 55 °C
 • Holmegaard Flow fyrfadsstage blomme 10 cm

  Holmegaard Flow fyrfadsstage blomme 10 cm
  Holmegaard Flow lysestage til fyrfadslys iblomme farvetglas. Formen på FLOW-serien er inspireret af bevægelsen i glasset når glasmassen stadig er flydende og symboliserere også krusningerne på vandets overflade - ringene bliver større og større for derefter langsomt at forsvinde, helt på samme måde som vandet reagerer når der slås smut med en sten på en spejlblank vandoverflade. Stagen kan også anvendes som en lille vase. Diameter 10 cm
 • Holmegaard Flow fyrfadsstage blå 10 cm

  Holmegaard Flow fyrfadsstage blå 10 cm
  Holmegaard Flow lysestage til fyrfadslys i blåt glas. Formen på FLOW-serien er inspireret af bevægelsen i glasset når glasmassen stadig er flydende og symboliserere også krusningerne på vandets overflade - ringene bliver større og større for derefter langsomt at forsvinde, helt på samme måde som vandet reagerer når der slås smut med en sten på en spejlblank vandoverflade. Stagen kan også anvendes som en lille vase. Diameter 10 cm
 • Holmegaard Flora vase smoke 24 cm mellem hals

  Holmegaard Flora vase smoke 24 cm mellem hals
  Holmegaard Flora vase i glas 24 cm smoke med mellem hals. Designet af Louise Campbell. Designet med tanken om at blomsterne skal have masser af vand. Bunden er solid og rummelig hvilket gør vasen står stabilt.
 • Holmegaard Skibsglas rødvinsglas 25 cl

  Holmegaard Skibsglas rødvinsglas 25 cl
  Holmegaard skibsglas rødvinsglas 25 cl. Et flot klassisk glas fra Holmegaard designet af Per Lütken. Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas.
 • Holmegaard Fontaine hvidvinsglas 23 cl

  Holmegaard Fontaine hvidvinsglas 23 cl
  Holmegaard Fontaine vinglas 23 cl. Fremstillet i mundblæst glas - designet af Michael Bang. Glasset er designet til at udfoldes vinens duft- og smagsnuancer. Den store overflade åbner vinens bouquet mens den snævre top samler den igen. Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas
 • Holmegaard Fontaine rødvinsglas 29 cl

  Holmegaard Fontaine rødvinsglas 29 cl
  Holmegaard Fontaine vinglas 29 cl. Fremstillet i mundblæst glas - designet af Michael Bang. Glasset er designet til at udfoldes vinens duft- og smagsnuancer. Den store overflade åbner vinens bouquet mens den snævre top samler den igen. Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas
 • Holmegaard Perfection ølglas 44 cl

  Holmegaard Perfection ølglas 44 cl
  Holmegaard Perfection ølglas 44 cl. Et fantastisk all-round ølglas der lader dig nyde både en pilsner men også de kraftigere øl-typer. Perfection serien er kendt for dens skænkelinje der lader dig vide hvortil der bør hældes for at vin eller øl får de bedste muligheder for at imponere. I dette ølglas passer skænkelinjen perfekt med en flaske øl på 33 cl.
 • Holmegaard Old English solitaire vase H30 cm

  Holmegaard Old English solitaire vase H30 cm
  I mundblæst glas. Design Claus Dalby
 • Holmegaard Cabernet ølglas 64 cl.

  Holmegaard Cabernet ølglas 64 cl.
  Holmegaard Cabernet ølglas 64 cl. Et godt all-round glas med plads der giver mulighed for at øllen kan udvikle dens smag og duft. Både god til pilsner typer og kraftigere øl. Designet af Peter Svarrer
 • Holmegaard Cabernet rødvin 69 cl

  Holmegaard Cabernet rødvin 69 cl
  Holmegaard Cabernet rødvinsglas 69 cl. Serien er designet af Peter Svarrer med udgangspunkt i at kombinere funktionalitet, modernisme og hverdags elegance. Glasset er maskinblæst. Tåler opvaskemaskine op til 55 grader.
 • Holmegaard Cabernet hvidvin 36 cl

  Holmegaard Cabernet hvidvin 36 cl
  Holmegaard Cabernet hvidvinsglas 36 cl. Serien er designet af Peter Svarrer med udgangspunkt i at kombinere funktionalitet, modernisme og hverdags elegance. Glasset er maskinblæst. Tåler opvaskemaskine op til 55 grader.
 • Holmegaard Idéelle ølglas 36 cl

  Holmegaard Idéelle ølglas 36 cl
  Holmegaard Idéelle ølglas på stilk 36 cl
 • Perfection Hvidvinsglas Klar 32 cl 6-pak

  Perfection Hvidvinsglas Klar 32 cl 6-pak
 • Vase mellem hals Flora, H12

  Vase mellem hals Flora, H12
  Vasen Flora er fremstillet i klart, mundblæst glas og måler 12 cm. Designet af den prisbelønnede designer Louise Campbell ud fra den tanke, at friske blomster har brug for meget vand. Den solide bund står i fin harmoni med den slanke hals, som passer
 • HOLMEGAARD Perfection ølglas 1 stk. 44 cl

  HOLMEGAARD Perfection ølglas 1 stk. 44 cl
  Perfection er en glasserie der er designet med en skænkelinie, så der ikke er tvivl om hvor meget der skal hældes i glasset. Det er et meget elegant glas, der passer til de fleste hjem.
 • Cabernet Champagneglas Klar 29 cl 6-pak

  Cabernet Champagneglas Klar 29 cl 6-pak
 • Perfection Rødvinsglas Klar 43 cl 6-pak

  Perfection Rødvinsglas Klar 43 cl 6-pak
 • Holmegaard Cabernet Lines rødvinsglas bourgogne 2 stk. 69 cl.

  Holmegaard Cabernet Lines rødvinsglas bourgogne 2 stk. 69 cl.
  Cabernet Lines er en videreudvikling af Cabernet designet af Peter Svarrer, der med sit elegante og lette udtryk er blevet en populær glasserie til hverdag og fest i mange hjem. Med de graverede linjer, der bevæger sig opad og rundt om glasset, får det klassiske Cabernet-design en helt ny dimension med en legende lethed over sig. Bourgogne glassets store overflade frigør vinens bouquet, og den indsnævrede top samler den igen, hvorved man oplever alle vinens smags- og duftnuancer. Er med til at skabe en ekstra dimension til oplevelsen når du skal nyde smag og boquet af vinen. Leveres i en æske med 2 stk.
 • Holmegaard Old English Vase 19cm - Vaser Glas Klar - 4343802

  Holmegaard Old English Vase 19cm - Vaser Glas Klar - 4343802
  Opret fantastiske blomsterarrangementer med denne iøjnefaldende vase fra Holmegaard. Vase er inspireret af smukke engelsk blomsterbeds og er lavet til at fremhæve blomster på bedst mulig måde. En værdsat gave til alle blomst elskere.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Clear - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 4343643

  Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Clear - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 4343643
  Tilføj noget ekstra til dit hjem med denne elegante glas stearinlysring. Takket være sit stilfulde design kan glasringen bruges hele året rundt. Placer dit lysestage med stearinlyset på spisebordet, skænk i stuen eller hallen sammen med en buket af dejlige blomster eller andre ornamenter.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Flow Candle Holder Blue - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Blå - 4353975

  Holmegaard Flow Candle Holder Blue - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Blå - 4353975
  Lysestageren strømmer fra Holmegaard har et praktisk design, så det kan bruges både som en stearinlysholder og en vase. Det er lavet af blå mundblæst glas og kaster storslåede skygger, der ligner krusninger. Inspirationen til strømning kommer fra flydende materiale, der er i konstant bevægelse. Er ikke opvaskemaskine sikkert.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Lysestage Smoked Grey - Fyrfadsstager Glas Røggrå - 4340406

  Holmegaard Primula Lysestage Smoked Grey - Fyrfadsstager Glas Røggrå - 4340406
  Lysestagen fra Holmegaard er fremstillet af smukt, bølget glas til at give et behageligt lys. Lysestagen har et stilrent design til alle hjem og stilarter. Om lysestagen fra Holmegaard- Fra kollektionen Primula.- Lysestagen kommer i 3 forskellige farver.- Findes også som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Primula Vase Smoke 12,5 cm

  Primula Vase Smoke 12,5 cm
 • Primula Vase Amber H25,5 cm

  Primula Vase Amber H25,5 cm
 • Primula Oval Vase Smoke H17,5 cm

  Primula Oval Vase Smoke H17,5 cm
 • Primula Oval Vase Amber H12,5 cm

  Primula Oval Vase Amber H12,5 cm
 • Primula Oval Vase Klar H17,5 cm

  Primula Oval Vase Klar H17,5 cm
 • Primula Fyrfadsstage Amber Ø9,5 cm

  Primula Fyrfadsstage Amber Ø9,5 cm
 • Primula Fyrfadsstage Klar Ø9,5 cm

  Primula Fyrfadsstage Klar Ø9,5 cm
 • Holmegaard juleskål 2021 12,5cm

  Holmegaard juleskål 2021 12,5cm
  Holmegaard Christmas juleskål designet af Jette Frölich. Skålen har de fineste motiver i årets nuancer grønne, brune og røde. Skålen er et must have til julebordet og kan bruges til mange skønne retter og formål.
 • Holmegaard Forma vase 20 cm

  Holmegaard Forma vase 20 cm
  Forma- vasen er et designelement både med og uden blomster. Stil den fx i vindueskarmen og se hvordan de lyset reagerer i formerne. Forma er en serie der gør brug af kendte geometriske former som terningen, kuglen og cylinderen. Sammen skaber disse nye tidløse udseender. Forma rummer grafisk styrke i form af markante geometriske former der skærer sig ind i hinanden. Det stærke formsprog arbejder med det negative rum omkring formens konstruktion og dermed hvordan hjernen aflæser formens sammensmeltning. Højde 20 cm Diameter 10,5 cm
 • Holmegaard Forma skål 15,5 cm

  Holmegaard Forma skål 15,5 cm
  Forma er en serie der gør brug af kendte geometriske former som terningen, kuglen og cylinderen. Sammen skaber disse nye tidløse udseender. Forma rummer grafisk styrke i form af markante geometriske former der skærer sig ind i hinanden. Det stærke formsprog arbejder med det negative rum omkring formens konstruktion og dermed hvordan hjernen aflæser formens sammensmeltning. Diameter 15,5 cm Højde 8,5 cm Presset glas, klart med struktureret overflade. Tåler opvaskemaskine - max 55 °C
 • Holmegaard Primula oval vase 12,5 cm amber

  Holmegaard Primula oval vase 12,5 cm amber
  Holmegaard Primula vasen er kendetegnet ved at være smal så den blandt andet nemt kan stå i vindueskarmen. Samtidigt gør det også at en buket eller årstidens blomster præsenterer sig på en anderledes og smuk måde. Det flotte mundblæste glas og mønstret giver et flot spil og æstetisk design. Højde 12,5 cm
 • Holmegaard Flora vase klar 12 cm mellem hals

  Holmegaard Flora vase klar 12 cm mellem hals
  Holmegaard Flora vase i glas 12 cm klar. Fremstillet i mundblæst glas. Designet af Louise Cambell. Den rummelige bund lader vasen stå stabilt og samtidigt er der rigelig med vand til blomsten.
 • Holmegaard Fontaine bourgogneglas 40 cl.

  Holmegaard Fontaine bourgogneglas 40 cl.
  Holmegaard Fontaine vinglas bourgogne 40 cl. Holmegaard Fontaine vinglas 29 cl. Fremstillet i mundblæst glas - designet af Michael Bang. Glasset er designet til at udfoldes vinens duft- og smagsnuancer. Den store overflade åbner vinens bouquet mens den snævre top samler den igen. Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas
 • Holmegaard Charlotte Amalie hvidvinsglas 13 cl.

  Holmegaard Charlotte Amalie hvidvinsglas 13 cl.
  Holmegaard Charlotte Amalie hvidvinsglas 13 cl. Et flot klassisk glas fra Holmegaard designet af Per Lütken - denne model er opkaldt efter hans kone. Et yderst dekorativt glas der også kan bruges til anretning af fx forret, desser eller sågar som en lille vase.Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas
 • Holmegaard Skibsglas hvidvinsglas 17 cl

  Holmegaard Skibsglas hvidvinsglas 17 cl
  Holmegaard skibsglas hvidvinsglas 17 cl. Et flot klassisk glas fra Holmegaard designet af Per Lütken. Hvert glas er et stykke unikt mundblæst stykke glas håndlavet af glaspusteren der omhyggeligt blæser præcist den rigtige mængde luft gennem den smalle pibe. I denne proces er luftbobler uundgåelige men er kun med til at bekræfte at det er et stykke unikt håndlavet glas
 • Holmegaard Flora vase 12 cm smoke

  Holmegaard Flora vase 12 cm smoke
  Flora vase i farven smoke. Fremstillet i mundblæst glas. Designet af Louise Cambell. Den rummelige bund lader vasen stå stabilt og samtidigt er der rigelig med vand til blomsten. Den smalle hals er perfekt til en langstilket blomst
 • Holmegaard Bouquet rødvinglas 62 cl

  Holmegaard Bouquet rødvinglas 62 cl
  Holmegaard rødvinsglas 62 cl. Design Peter Svarrer
 • Holmegaard Bouquet hvidvinglas 41 cl

  Holmegaard Bouquet hvidvinglas 41 cl
  Holmegaard vinglas41 cl. Design Peter Svarrer Rødvinsglas/ hvidvinsglas
 • Holmegaard Old English solitaire vase H12 cm

  Holmegaard Old English solitaire vase H12 cm
  I mundblæst glas. Design Claus Dalby
 • Holmegaard Old English Vase 24 cm

  Holmegaard Old English Vase 24 cm
  Den efterhånden landskendte blomsterkunstner Claus Dalby er den kreative sjæl bag denne smukke vases design. Old English serien er klassisk Holmegaard glasdesign fusioneret med overdådig engelsk havetradition, og resultatet er moderne vaser og blomsterskåle med et oldschool twist. Blomsterne kommer virkelig til sin ret i denne smukke vase på 24 cm. med den brede kumme og den smalle hals, der gør vasen ideel til buketter af alle størrelse - både spinkle og med masser af fylde. Vasen er en perfekt gave til blomsterelskeren.
 • Holmegaard DWL krukke H12 cm

  Holmegaard DWL krukke H12 cm
  I klart glas med læderstrop Design: Maria Berntsen
 • Holmegaard Perfection hvidvin 32 cl

  Holmegaard Perfection hvidvin 32 cl
  Holmegaard Perfection vinglashvidvinsglas 32 cl. Designeren Tom Nybroe har med denne serie fremstillet et glas der lader vinens duft og smagsnuancer udvikle sig. Vinen fyldes til skænkelinjen. En god type glas med en relativt stor overflade der gør den egnet til de både mildere og kraftige hvidvine. Også velegnet til dessert- og hedvine
 • Holmegaard Perfection rødvin 43 cl

  Holmegaard Perfection rødvin 43 cl
  Holmegaard Perfection vinglas rødvin 43cl. Designeren Tom Nybroe har med denne serie fremstillet et glas der lader vinens duft og smagsnuancer udvikle sig. Vinen fyldes til skænkelinjen
 • Holmegaard Cabernet rødvin 52 cl

  Holmegaard Cabernet rødvin 52 cl
  Holmegaard Cabernet rødvinsglas 52 cl. Serien er designet af Peter Svarrer med udgangspunkt i at kombinere funktionalitet, modernisme og hverdags elegance. Glasset er maskinblæst. Tåler opvaskemaskine op til 55 grader.
 • Holmegaard Idéelle hvidvin 19 cl

  Holmegaard Idéelle hvidvin 19 cl
  Holmegaard hvidvinsglas Idelle. Design: Per Lütken. 19 cl. Design: Per Lütken. 19 cl.
 • Holmegaard Idéelle rødvin 28 cl

  Holmegaard Idéelle rødvin 28 cl
  Holmegaard rødvinsglas Idéelle. Design: Per Lütken. 28 cl.
 • Cabernet Rødvinsglas Klar 52 cl 6-pak

  Cabernet Rødvinsglas Klar 52 cl 6-pak
 • Holmegaard Cado Vase Blomme 24 cm

  Holmegaard Cado Vase Blomme 24 cm
  Der er tænkt nye tanker med Cado vasen. Vasen er 2-delt, og den nederste del er til fx blomster på stilk og friske eller tørrede grene - den smalle hals styrer blomsterne/grenene, og bunden rummer rigeligt med vand, så der ikke skal påfyldes alt for ofte. I den yderste del af vasen kan man fx lægge blomsterhoveder i vand eller pynte med mos, sten, kogler, sukkulenter eller noget der står én nær. Fremstillet i mundblæst glas. Blommefarvet inderst og klart glas yderst. Navnet Cado stammer fra det japanske begreb Kado, som betyder kunsten at arrangere.
 • Vase Primula, H12,5

  Vase Primula, H12,5
  Den lille Primula-vase fra Holmegaard er 12,5 cm høj og er designet af Jacob E. Bang. Vasen er lavet i blommefarvet, mundblæst glas og har et smukt, optisk mønster, som gør glasset unikt levende. Du kan placere en enkelt blomst eller flere blomster s
 • Vase Oval Primula, H17,5

  Vase Oval Primula, H17,5
  Her får du en vase designet af Holmegaards første kreative direktør Jacob E. Bang. Denne Primula vase har en oval form, der i kombination med et riflet mønster giver dig en vase, der passer perfekt i vindueskarmen eller på sofabordet i ethvert hjem.
 • Perfection Champagneglas Klar 23 cl 6-pak

  Perfection Champagneglas Klar 23 cl 6-pak
 • Flora Vase Kort Hals Smoke H12 cm

  Flora Vase Kort Hals Smoke H12 cm
 • Flow Fyrfadsstage Blå Ø10 cm

  Flow Fyrfadsstage Blå Ø10 cm
 • Holmegaard Cabernet Lines rødvinsglas 2 stk. 52 cl.

  Holmegaard Cabernet Lines rødvinsglas 2 stk. 52 cl.
  Cabernet Lines er en videreudvikling af Cabernet designet af Peter Svarrer, der med sit elegante og lette udtryk er blevet en populær glasserie til hverdag og fest i mange hjem. Med de graverede linjer, der bevæger sig opad og rundt om glasset, får det klassiske Cabernet-design en helt ny dimension med en legende lethed over sig. Rødvinsglasset har den perfekte størrelse til alle typer rødvin. Er med til at skabe en ekstra dimension til oplevelsen når du skal nyde smag og boquet af vinen. Leveres i en æske med 2 stk.
 • Calabas Vase 21 cm Burgundy

  Calabas Vase 21 cm Burgundy
 • Flora Vase lang hals 24 cm Klar

  Flora Vase lang hals 24 cm Klar
 • Holmegaard Dwl Krukke 100 Mm - Krukker Læder Klar - 4343516

  Holmegaard Dwl Krukke 100 Mm - Krukker Læder Klar - 4343516
  Maria Berntsen har skabt denne nice pot, der er en del af designet med lysserier. Glaspotten har et skandinavisk udtryk og udstråler dine blomster på en smuk måde. Det kan også bruges til opbevaring af penne, børster, smykker eller til servering af slik og cookies. Brug fantasien og lav din egen unikke detaljer i hjemmet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection Snapse 5,5 Cl 6-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 4802422

  Holmegaard Perfection Snapse 5,5 Cl 6-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 4802422
  Sæt snapseglasset fra Tom Nybroes Perfection serie i køleskabet en halv times tid inden du serverer en iskold, frostet snaps til frokosten. Det elegante langbenede snapseglas har Perfectionseriens skænkelinje, der tillader en gavmild snaps på 5,5 cl. Glasset er lige så velegnet til italiensk limoncello eller anden likør som afslutning på en god middag.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Bouquet Vins 62cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4803113

  Holmegaard Bouquet Vins 62cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4803113
  Tåler maskineopvask, max. 50-55 grader.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Old English Skål 25cm - Serveringsskåle Glas Klar - 4343801

  Holmegaard Old English Skål 25cm - Serveringsskåle Glas Klar - 4343801
  En skål fra Holmegaard, skabt i samarbejde med blomsterkunstner Claus Dalby. Perfekt til skære blomsterhoveder og lave arrangementer og frigiver kreativitet, når haven blomster tages ind. Skålen er lavet til blomster, løgplanter og prøveudtagninger, men det er selvfølgelig så godt som sædvanlig skål til frugt, kager og påskeæg. Vælg mellem flere størrelser!. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl Bloklysestage Ø17cm - Lysestager Læder Klar - 4343522

  Holmegaard Dwl Bloklysestage Ø17cm - Lysestager Læder Klar - 4343522
  Design with Light-serien er kendt og populær for sit stramme stilrene design. Med det klare glas og naturlæderstroppen som en fin detalje er serien blevet indbegrebet af den skandinaviske designtradition. Bloklysestagen her passer naturligvis til markedets standardbloklys med en diameter på 5 cm. For at sætte prikken over i’et i fejringen af lyset som fænomen, har Maria Berntsen skabt et stilfuldt kegleformet julelys i hvidt stearin, der passer perfekt til stagens omkreds og på smukkeste vis tæller ned til julens komme gennem hele december. Kalenderlyset kan tilkøbes, artikelnummer: 4343551. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Bouquet Øl 53cl - Ølglas Glas Transparent - 4803116

  Holmegaard Bouquet Øl 53cl - Ølglas Glas Transparent - 4803116
  Stilrent ølglas designet af Peter Svarrer. Maskinblæst glas som er slagfast og med ekstraordinære klarhed. Tåler opvaskemaskine, max 55 C.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Lumi Stearinlys Ring Ø8cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 4343626

  Holmegaard Lumi Stearinlys Ring Ø8cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 4343626
  Denne stilfulde stearinlysring i glas passer perfekt sammen med Lumi Candle Holder, men er også rart sammen med andre smukke stearinlysholdere. Det fine glas skaber et klassisk og smukt udtryk, der bliver endnu finere, når lyset lyser. Stysingen er tilgængelig i forskellige farver.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Lumi Lystestage Ø8cm Røgfarvet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Grå - 4343629

  Holmegaard Lumi Lystestage Ø8cm Røgfarvet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Grå - 4343629
  Denne stilfulde stearinlysring i glas passer perfekt sammen med Lumi Candle Holder, men er også rart sammen med andre smukke stearinlysholdere. Det fine glas skaber et klassisk og smukt udtryk, der bliver endnu finere, når lyset lyser. Stysingen er tilgængelig i forskellige farver.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Rød - 4343649

  Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Rød - 4343649
  Tilføj noget ekstra til dit hjem med denne elegante glas stearinlysring. Takket være sit stilfulde design kan glasringen bruges hele året rundt. Placer dit lysestage med stearinlyset på spisebordet, skænk i stuen eller hallen sammen med en buket af dejlige blomster eller andre ornamenter.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl Lanterna Med Læderhåndtag 29cm Smoke - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Grå - 4343536

  Holmegaard Dwl Lanterna Med Læderhåndtag 29cm Smoke - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Grå - 4343536
  Dette glas lanterne er designet af Maria Berntsen og er den perfekte lanterne, hvis du vil skabe en hyggelig atmosfære. Lygten har en grå skygge, der giver en ekstra behagelig skinne gennem glasset. Brug lanterne udendørs under dejlige sommeraftener eller indendørs i stuen under mørke vinterdage. I julen kan lanterne blive dekoreret med kviste, kanelstifter eller kegler i bunden af ​​lanterne. Det skaber en dejlig og enestående julefølelse.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Vase 12,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blomme - 4340391

  Holmegaard Primula Vase 12,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blomme - 4340391
  Denne smukke vase fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Vasen er mundblæst med et optisk mønster. Smuk detalje til hjemmet. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Forma Vase 20 Cm - Vaser Glas Klar - 4300601

  Holmegaard Forma Vase 20 Cm - Vaser Glas Klar - 4300601
  Vasen fra Holmegaard har et spændende design med kontrastfyldte former. Den er fremstillet af gennemsigtigt glas med en tekstureret overflade til at give lidt ekstra til omgivelserne. Den har en fin kombination med en hård form og en blød form. Om vasen fra Holmegaard- Fra kollektionen Forma.- Spændende form.- Fremstillet af glas.- Tekstureret overflade. Vedligeholdelse af vasen- Egnet til maskinopvask op til 55°C.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Calabas Glasvase H21 Cm - Vaser Mundblæst Glas Burgundy - 4300331

  Holmegaard Calabas Glasvase H21 Cm - Vaser Mundblæst Glas Burgundy - 4300331
  Glasvasen fra Holmegaard har et klassisk design i mundblæst glas med en rund form og en fin farve for at reflektere lyset smukt. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om glasvasen fra Holmegaard- Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt.- Smukt, tidløst design.- Glasvasen findes i forskellige farver.- Glasvasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Calabas Fyrfadsstage Amber 8,5 Cm

  Holmegaard Calabas Fyrfadsstage Amber 8,5 Cm
  De to nye Calabas-lysestager reflekterer flot både fyrfadslysets flamme og den farveæstetik, du kender fra vaserne i serien. Calabas-lysestagerne har begge en diameter på 8,5 cm og kommer i amber og burgundy i samme bløde profil som vaserne. Vælg den varme eller den kolde farve – eller lad dem komplementere hinanden, og udfold elegant og stilfuldt serien på bordet eller i vindueskarmen – evt. sammen med en eller flere Calabas-vaser. Som det er traditionen hos Holmegaard, er både vaserne og lysestagerne i Calabas-serien mundblæst af dygtige glasmagere med mange års erfaring, der kan deres håndværk til fingerspidserne og sætter en ære i at skabe anvendeligt glaskunst i den ypperste kvalitet.
 • Holmegaard Calabas Duo Vase / Bourgogne - Vaser Mundblæst Glas Amber - 4300522

  Holmegaard Calabas Duo Vase / Bourgogne - Vaser Mundblæst Glas Amber - 4300522
  Vasen fra Holmegaard er fremstillet af mundblæst glas med en smuk farvekombination. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Designet af Peter Svarrer. Om vasen fra Holmegaard- Fra kollektionen Calabas.- Højde: 210 mm.- Diameter: 130 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Old English Vase 19 cm

  Holmegaard Old English Vase 19 cm
  Den efterhånden landskendte blomsterkunstner Claus Dalby er den kreative sjæl bag denne smukke vases design. Old English serien er klassisk Holmegaard glasdesign fusioneret med overdådig engelsk havetradition, og resultatet er moderne vaser og blomsterskåle med et oldschool twist. Blomsterne kommer virkelig til sin ret i denne smukke vase på 19 cm. med den brede kumme og den smalle hals, der gør vasen ideel til buketter af alle størrelse - både spinkle og med masser af fylde. Vasen er en perfekt gave til blomsterelskeren.
 • Holmegaard Lily Skål Ø23 Cm 2-pak - Serveringsskåle Glas Blue Iris - 4344417

  Holmegaard Lily Skål Ø23 Cm 2-pak - Serveringsskåle Glas Blue Iris - 4344417
  Skålen fra Holmegaard har et smukt, blomsterformet design i glas perfekt til at live borddækningen op. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Holmegaard- Fremstillet af glas.- Højde: 100 mm.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Klar - 4344420

  Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Klar - 4344420
  Desserttallerknen fra Holmegaard har et smukt, blomsterformet design i glas perfekt til at live borddækningen op. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om desserttallerknen fra Holmegaard- Fremstillet af glas.- Højde: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Holmegaard Arc Lanterne 25.5 Cm - Lysestager Glas Klar - 4340265

  Holmegaard Arc Lanterne 25.5 Cm - Lysestager Glas Klar - 4340265
  Lanternen fra Holmegaard er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære på terrassen i de sene sommeraftener og har et elegant, unikt design i mundblæst glas for at reflektere lyset smukt. Dette produkt kan anvendes indendørs såvel som udendørs. Designet af Sebastian Holmbäck. Om lanternen fra Holmegaard- Lanternen kommer i 2 forskellige størrelser.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Toffe Rose - 4344422

  Holmegaard Lily Desserttallerken Ø16 Cm 2-pak - Dessertskåle Glas Toffe Rose - 4344422
  Desserttallerknen fra Holmegaard har et smukt, blomsterformet design i glas perfekt til at live borddækningen op. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om desserttallerknen fra Holmegaard- Fremstillet af glas.- Højde: 35 mm.- Diameter: 160 mm. Vedligeholdelse af desserttallerknen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Holmegaard Perfection sommelierglas 90 cl. 6 stk., klar

  Holmegaard Perfection sommelierglas 90 cl. 6 stk., klar
  Dette Perfection sommelierglas er designet af Tom Nybroe til robuste, kraftige vine, som udvikler deres fulde potentiale ved at blive iltet direkte i glasset. Serien Perfection er udviklet med fokus på optimal og varsom behandling af vinen. Linjen i glass
 • Holmegaard Lily desserttallerken, cherry blossom, 16 cm, 2 stk.

  Holmegaard Lily desserttallerken, cherry blossom, 16 cm, 2 stk.
  Sæt med to desserttallerkener fra Lily-serien fra danske Holmegaard. Tallerkenernes design er inspireret af åkandens forskellige stadier, med samme lyse og poetiske udtryk som selve blomsten. Linjerne er enkle, bløde og organiske, men alligevel er de både
 • Holmegaard Lily desserttallerken, toffee rose, 16 cm, 2 stk.

  Holmegaard Lily desserttallerken, toffee rose, 16 cm, 2 stk.
  Sæt med to desserttallerkener fra Lily-serien fra danske Holmegaard. Tallerkenernes design er inspireret af åkandens forskellige stadier, med samme lyse og poetiske udtryk som selve blomsten. Linjerne er enkle, bløde og organiske, men alligevel er de både
 • Vase mellem hals Flora, H24

  Vase mellem hals Flora, H24
  Denne Flora-vase i smoke, mundblæst glas er designet af Louise Campbell. Vasen er skabt med tanke på at give dine friske blomster masser af vand. Den rummelige bund udgør et stabilt fundament som harmonerer fint med overdelens smalle åbning. Passer p
 • Calabas Vase 16 cm Amber

  Calabas Vase 16 cm Amber
 • Perfection Brændevinsglas Klart 5,0 cl 6-pak

  Perfection Brændevinsglas Klart 5,0 cl 6-pak
 • Flora Vase mellem hals 24 cm Røg

  Flora Vase mellem hals 24 cm Røg
 • Fyrfadsstage 25 cm Olivengrøn

  Fyrfadsstage 25 cm Olivengrøn
 • Fyrfadsstage 29 cm Olivengrøn

  Fyrfadsstage 29 cm Olivengrøn
 • Fyrfadsstage 16,5 cm Olivengrøn

  Fyrfadsstage 16,5 cm Olivengrøn
 • Champagneglas Fontaine, 21 cl

  Champagneglas Fontaine, 21 cl
  Fontaine-serien består af en række mundblæste glas designet af Michael Bang, og champagneglasset er et festligt indslag ved enhver middag. Hvert glas er udviklet til at give druens smags- og duftnuancer de bedste betingelser for udvikling. De sarte b
 • Vase 2Lip, H34

  Vase 2Lip, H34
  Byd naturen indenfor, og skab forårsstemning året rundt. Maria Kariis har fundet inspiration til 2Lips-vasen i den frodige form hos tulipanen. Vasen er også smuk uden blomster eller grene - et kunstværk i sig selv. 2Lips-vasen er 34 cm h og findes og
 • Vase Calabas H21

  Vase Calabas H21
  Peter Svarrer blev inspireret af naturen, da han skabte denne nye farvede glasvase. Calabas har et rundt og harmonisk design, ligesom den flaskeformede kalebasfrugt, som vasen er opkaldt efter. Calabas er 21 cm høj og passer perfekt til større bukett
 • Vase Calabas H16

  Vase Calabas H16
  Peter Svarrer blev inspireret af naturen, da han skabte denne nye farvede glasvase. Calabas har et rundt og harmonisk design, ligesom den flaskeformede kalebasfrugt, som vasen er opkaldt efter. Calabas er 16 cm høj og egner sig til mindre buketter. D
 • Holmegaard Cabernet Champagne 29 Cl - Champagneglas Glas Klar - 4303391

  Holmegaard Cabernet Champagne 29 Cl - Champagneglas Glas Klar - 4303391
  Holmegaard fra Cabernet Champagneglas 29 cl. Champagneglas Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl Krukke 120 Mm - Krukker Læder Klar - 4343517

  Holmegaard Dwl Krukke 120 Mm - Krukker Læder Klar - 4343517
  Maria Berntsen har skabt denne nice pot, der er en del af designet med lysserier. Glaspotten har et skandinavisk udtryk og udstråler dine blomster på en smuk måde. Det kan også bruges til opbevaring af penne, børster, smykker eller til servering af slik og cookies. Brug fantasien og lav din egen unikke detaljer i hjemmet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl Krukke 160 Mm - Krukker Læder Klar - 4343518

  Holmegaard Dwl Krukke 160 Mm - Krukker Læder Klar - 4343518
  Maria Berntsen har skabt denne nice pot, der er en del af designet med lysserier. Glaspotten har et skandinavisk udtryk og udstråler dine blomster på en smuk måde. Det kan også bruges til opbevaring af penne, børster, smykker eller til servering af slik og cookies. Brug fantasien og lav din egen unikke detaljer i hjemmet.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Cabernet Hedvin 28 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303394

  Holmegaard Cabernet Hedvin 28 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4303394
  Peter Svarrer har skabt Cabernetserien fra Holmegaard til at give dig den bedst mulige vinoplevelse ved at forene modernisme, funktionalitet og elegance. Den omfattende vinglasserie serie tæller nu også hedvinsglasset på 28 cl, der er ideelt til bordets mange glæder fra portvin, sherry og kirsebærvinen til risalamanden.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Bouquet Vins 41 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4803112

  Holmegaard Bouquet Vins 41 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 4803112
  Tåler maskineopvask, max. 50-55 grader.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Røgfarvet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Grå - 4343644

  Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Røgfarvet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Grå - 4343644
  Tilføj noget ekstra til dit hjem med denne elegante glas stearinlysring. Takket være sit stilfulde design kan glasringen bruges hele året rundt. Placer dit lysestage med stearinlyset på spisebordet, skænk i stuen eller hallen sammen med en buket af dejlige blomster eller andre ornamenter.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Indigo - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Blå - 4343646

  Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm Indigo - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Blå - 4343646
  Tilføj noget ekstra til dit hjem med denne elegante glas stearinlysring. Takket være sit stilfulde design kan glasringen bruges hele året rundt. Placer dit lysestage med stearinlyset på spisebordet, skænk i stuen eller hallen sammen med en buket af dejlige blomster eller andre ornamenter.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Grøn - 4343647

  Holmegaard Lumi Lysestage Ring Ø8,5cm - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Grøn - 4343647
  Tilføj noget ekstra til dit hjem med denne elegante glas stearinlysring. Takket være sit stilfulde design kan glasringen bruges hele året rundt. Placer dit lysestage med stearinlyset på spisebordet, skænk i stuen eller hallen sammen med en buket af dejlige blomster eller andre ornamenter.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Flora Vase Mellem 12 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340848

  Holmegaard Flora Vase Mellem 12 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340848
  Holmegaard fra Flora Vase Mellem 12 cm, Klar. Vaser Klar Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Flora Vase Mellem 24 Cm Smoke - Vaser Mundblæst Glas Grå - 4340858

  Holmegaard Flora Vase Mellem 24 Cm Smoke - Vaser Mundblæst Glas Grå - 4340858
  Holmegaard fra Flora Vase Mellem 24 cm, Smoke. Vaser Grå Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Flora Vase Kort 24 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blå - 4340859

  Holmegaard Flora Vase Kort 24 Cm - Vaser Mundblæst Glas Blå - 4340859
  Holmegaard fra Flora Vase Kort 24 cm, Blå. Vaser Blå Mundblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Dwl Lanterna Med Læderhåndtag 25cm Smoke - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Grå - 4343535

  Holmegaard Dwl Lanterna Med Læderhåndtag 25cm Smoke - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Grå - 4343535
  Dette glas lanterne er designet af Maria Berntsen og er den perfekte lanterne, hvis du vil skabe en hyggelig atmosfære. Lygten har en grå skygge, der giver en ekstra behagelig skinne gennem glasset. Brug lanterne udendørs under dejlige sommeraftener eller indendørs i stuen under mørke vinterdage. I julen kan lanterne blive dekoreret med kviste, kanelstifter eller kegler i bunden af ​​lanterne. Det skaber en dejlig og enestående julefølelse.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Vase 25,5 Cm Clear - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340390

  Holmegaard Primula Vase 25,5 Cm Clear - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340390
  Den smukke Vase Primula fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Den er lavet af mundblæst glas og har et optisk mønster, der skaber en levende følelse. Det klare glas giver indholdet af Vase Retfærdighed, uanset om du vælger en stor blomsterbuket eller et par enkelt kviste.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Flow Tealight Holder Blue - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Blå - 4353971

  Holmegaard Flow Tealight Holder Blue - Fyrfadsstager Mundblæst Glas Blå - 4353971
  Den unikke Tealight Holder Flow fra Holmegaard er lavet af mundblæst glas, og kaster storslåede skygger, der ligner krusninger. Inspirationen kommer fra flydende materiale, der er i konstant bevægelse. Leveres i flere smukke farver, der er rart at kombinere med hinanden.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Vase 25,5 Cm Rav - Vaser Mundblæst Glas Amber - 4340394

  Holmegaard Primula Vase 25,5 Cm Rav - Vaser Mundblæst Glas Amber - 4340394
  Denne smukke vase fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Vasen er mundblæst med et optisk mønster. Smuk detalje til hjemmet. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Vase 17,5 Cm Røg - Vaser Mundblæst Glas Smoke - 4340397

  Holmegaard Primula Vase 17,5 Cm Røg - Vaser Mundblæst Glas Smoke - 4340397
  Denne smukke vase fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Vasen er mundblæst med et optisk mønster. Smuk detalje til hjemmet. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Vase 17,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340400

  Holmegaard Primula Vase 17,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 4340400
  Denne smukke vase fra Holmegaard er designet af Jacob E. Bang. Vasen er mundblæst med et optisk mønster. Smuk detalje til hjemmet. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Holmegaard Primula Lysestage Amber - Fyrfadsstager Glas Rav - 4340405

  Holmegaard Primula Lysestage Amber - Fyrfadsstager Glas Rav - 4340405
  Lysestagen fra Holmegaard er fremstillet af smukt, bølget glas til at give et behageligt lys. Lysestagen har et stilrent design til alle hjem og stilarter. Om lysestagen fra Holmegaard- Fra kollektionen Primula.- Lysestagen kommer i 3 forskellige farver.- Findes også som en vase. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
ilead