Andre mærker

Jonathan Adler

 • Vase Mr. and Mrs. Muse Large - Hvid

  Vase Mr. and Mrs. Muse Large - Hvid
 • Vase Marcel - Hvid

  Vase Marcel - Hvid
 • Vase Muse Edie - Hvid

  Vase Muse Edie - Hvid
 • Vase Gala Round - Hvid

  Vase Gala Round - Hvid
 • Vase Dora Maar - Hvid

  Vase Dora Maar - Hvid
 • Muse Tekande

  Muse Tekande
 • Jonathan Adler Eve Triple Bulb Vase - Vaser Keramik Hvid - 29443

  Jonathan Adler Eve Triple Bulb Vase - Vaser Keramik Hvid - 29443
  Eve Triple Bulb Vase er en excentrisk og surrealistisk vase med charmerende håndtag. Vasen skaber et smukt blikfang i interiøret og er flot med blomster i eller som stående tom som den er.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Georgia Orb - Porcelænsfigurer Porcelæn Hvid - 24665

  Jonathan Adler Georgia Orb - Porcelænsfigurer Porcelæn Hvid - 24665
  Opsigtsvækkende og dristigt design som opfordre til konversationer. Globe i mat porcelæn hvor geometrisk mønster erstattes af surrealistiske kropsdele i smuk og special stil, inspireret af kendte kunstneres elskerinder.. Køb Porcelænsfigurer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muse Serveringsskål

  Muse Serveringsskål
 • Gilded Muse Dora Maar Urn vase

  Gilded Muse Dora Maar Urn vase
 • Muse - Eve Frugtskål

  Muse - Eve Frugtskål
 • Muse Dora Maar Vase

  Muse Dora Maar Vase
 • Jonathan Adler Eve Frugtskål - Frugtskåle Porcelæn Hvid - 21836

  Jonathan Adler Eve Frugtskål - Frugtskåle Porcelæn Hvid - 21836
  Surrealistisk og glamourøs frugtskål – en syndig overraskelse inspireret af Eva og den forbudte frugt. Fremstillet af det fineste porcelæn med udførelser i skinnende klar glasur.. Køb Frugtskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Bouche Duftlys Med Væge - Duftlys Porcelæn Hvid - 32589

  Jonathan Adler Muse Bouche Duftlys Med Væge - Duftlys Porcelæn Hvid - 32589
  Duftlyset fra Jonathan Adler har en duft af træ med et citrus strejf og en karakteristisk skål i porcelæn perfekt som en gave. Det er fremstillet af hvid voks. Det har tre væger for optimal funktionalitet. Eksklusivt look perfekt til at skabe en luksuriøs følelse derhjemme. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Jonathan Adler- Varm duft med et strejf af træ og citrus toner.- Fremstillet af voks.- 3 væger.- Smuk skål i porcelæn.- Brændetid: 75 timer.- Leveres i en gaveæske.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Large Dora Maar Vase

  Large Dora Maar Vase
 • Jonathan Adler Charade Studded Taper Vase - Vaser Hvid - 10067

  Jonathan Adler Charade Studded Taper Vase - Vaser Hvid - 10067
  Brillant og elegant vase til smukke blomster. Hvert objekt starter sin rejse i studiet i Soho, London, hvor Jonathan Adler sammen med sit team skulpturere originalmodellen i ler. Prototypen sendes siden til Peru hvor skikkelige håndværkere producerer objekterne i mat porcelæn.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Atlas Mug White - Krus & Kopper Porcelæn Hvid - JA-33123

  Jonathan Adler Atlas Mug White - Krus & Kopper Porcelæn Hvid - JA-33123
  Jonathan Adler fra Atlas Mug, White. Krus & Kopper Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Snake Fat - Serveringsfad Orange - 22301

  Jonathan Adler Snake Fat - Serveringsfad Orange - 22301
  En opdatering af den klassiske læderbakkes form i elegant porcelæn. Fadet her er med et par gyldne slanger som snor sig over det orangefarvet fad. Flot både til entré bordet til at have nøgler på eller på sengebordet til smykker. Kommer i en smuk indpakning og er perfekt som gave til værtinden (eller dig selv!). Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Charade Block Studded Vase - Vaser Hvid - 23149

  Jonathan Adler Charade Block Studded Vase - Vaser Hvid - 23149
  Hvert objekt starter sin rejse i studiet i Soho, London, hvor Jonathan Adler sammen med sit team skulpturere originalmodellen i ler. Prototypen sendes siden til Peru hvor skikkelige håndværkere producerer objekterne i mat porcelæn. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Gala Lips Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 33243

  Jonathan Adler Gilded Gala Lips Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 33243
  Skålen fra Jonathan Adler har et ikonisk design i blankt porcelæn med elegante detaljer i guld. Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål. Om skålen fra Jonathan Adler- Gilded Gala Lips er værdsat for detaljerne i guld- Fremstillet af porcelæn.- Ikonisk design.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Muse Edie Vase H22 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 32594

  Jonathan Adler Gilded Muse Edie Vase H22 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 32594
  Vasen fra Jonathan Adler har et elegant design i porcelæn med et gyldent symbol og surrealistisk touch perfekt til friske og tørrede blomster. Om vasen fra Jonathan Adler- Fra kollektionen Muse.- Fremstillet af porcelæn.- Skinnende finish.- Gyldent symbol. Mål på vasen:- Bredde: 178 mm.- Højde: 229 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Metropolis Vase S - Vaser Porcelæn Hvid - ja-30611

  Jonathan Adler Metropolis Vase S - Vaser Porcelæn Hvid - ja-30611
  Vasen fra Jonathan Adler har et legesygt, ansigtslignende motiv på forsiden. Den er fremstillet af brændt porcelæn med en grå glasering for at reflektere lyset smukt. En moderne fortolkning af et tidløst tema. Om vasen fra Jonathan Adler- Ansigtslignende motiv.- Smukke kanter.- Vasen kommer i 3 forskellige størrelser.- Designet i USA Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Balloon Vase Small

  Balloon Vase Small
 • Jonathan Adler Carnaby Zebra Fad - Serveringsfad Porcelæn Guld - 20052

  Jonathan Adler Carnaby Zebra Fad - Serveringsfad Porcelæn Guld - 20052
  Carnaby Zebra fad af Jonathan Adler. Et lækkert og indbydende fad. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Vase Graffiti - Vaser Porcelæn Hvid - ja-28459

  Jonathan Adler Gala Vase Graffiti - Vaser Porcelæn Hvid - ja-28459
  Vasen fra Jonathan Adler har en afrundet form med et legende motiv hele vejen rundt og hippe graffitiprint. Den er fremstillet af brændt porcelæn med skinnende finish for at tilføje en ekstra dimension til designet. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om vasen fra Jonathan Adler- Cool graffitiprint.- Glasering på indersiden.- Fra kollektionen Muse. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muse - Frida Vase

  Muse - Frida Vase
 • Jonathan Adler Giuliette Krus - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 24831

  Jonathan Adler Giuliette Krus - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 24831
  Drik guddommeligt af Giuliette – et krus med et smukt reflekteret ansigt på både forsiden og bagsiden af dette sublime krus fremstillet af uglaseret mat porcelæn hvor geometriske signaturmønster erstattes af kropsdele i surrealistisk stil.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Vase Graffiti - Vaser Porcelæn Hvid - ja-28521

  Jonathan Adler Dora Maar Vase Graffiti - Vaser Porcelæn Hvid - ja-28521
  Vasen fra Jonathan Adler har en afrundet form med et legende motiv hele vejen rundt og hippe graffitiprint. Den er fremstillet af brændt porcelæn med skinnende finish for at tilføje en ekstra dimension til designet. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om vasen fra Jonathan Adler- Cool graffitiprint.- Glasering på indersiden.- Fra kollektionen Muse. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Balloon Vase Large

  Balloon Vase Large
 • Gala Vase Large 24,1 cm Hvid

  Gala Vase Large 24,1 cm Hvid
 • Jonathan Adler Muse Votive Duftlys 3 Dele - Lys Porcelæn Mix - 30639

  Jonathan Adler Muse Votive Duftlys 3 Dele - Lys Porcelæn Mix - 30639
  Duftlysene fra Jonathan Adler har dekorative beholdere i porcelæn med luksuriøse dufte for at bidrage til en harmonisk atmosfære i rummet. Leveres i en gaveæske. Om duftlysene fra Jonathan Adler- Fremstillet af voks.- Beholdere i porcelæn.- Muse Noir: sort beholder med en elegant, dyb duft.- Muse D'Or: metallic, gylden beholder med en krydret, glamourøs duft.- Muse Blanc: glaseret, hvid beholder med en blomstret duft.- Højde: 57 mm.- Diameter: 79 mm.- Brændetid: 12 timer.- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af duftlysene- Hold altid opsyn med lyset. Muse Noir: bergamotte/black plum/amber/vetiver. Muse D'Or: pink peppr/sage balsam. Muse Blanc: fresh cut flowers.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Frida Mug White - Krus & Kopper Porcelæn Hvid - JA-32901

  Jonathan Adler Muse Frida Mug White - Krus & Kopper Porcelæn Hvid - JA-32901
  Jonathan Adler fra Muse Frida Mug, White. Krus & Kopper Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Vienna Karaffel 279 Mm - Vinkarafler Porcelæn Sort - 33122

  Jonathan Adler Vienna Karaffel 279 Mm - Vinkarafler Porcelæn Sort - 33122
  Karaflen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i blankt porcelæn med sorte, hvide former med gyldne accenter. Vælg mellem forskellige størrelser. Om karaflen fra Jonathan Adler- Vienna er værdsat for det fremtrædende design- Fremstillet af porcelæn.- Detaljer i guld. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • I-Scream Vase 18 cm Hvid

  I-Scream Vase 18 cm Hvid
 • Gilded Edie Vase 22,9 cm Hvid/Guld

  Gilded Edie Vase 22,9 cm Hvid/Guld
 • Jonathan Adler Muse Sel De Mer Duftlys - Duftlys Porcelæn Blå - 32657

  Jonathan Adler Muse Sel De Mer Duftlys - Duftlys Porcelæn Blå - 32657
  Duftlyset fra Jonathan Adler har en frisk duft med et havsalt og en karakteristisk skål i porcelæn perfekt som en gave. Det er fremstillet af blå voks. Det har to væger for optimal funktionalitet. Eksklusivt look perfekt til at skabe en luksuriøs følelse derhjemme. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Jonathan Adler- Frisk havsalt.- Fremstillet af voks.- 2 væger.- Smuk skål i porcelæn.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Blanc Duftspredere Med Dåse - Duftlys Porcelæn Hvid - 30459

  Jonathan Adler Muse Blanc Duftspredere Med Dåse - Duftlys Porcelæn Hvid - 30459
  Duftsprederne fra Jonathan Adler er perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum og har en elegant beholder i porcelæn med en glaseret inderside. Leveres i en gaveæske. En perfekt gave. Om duftsprederne fra Jonathan Adler- Blomstret duft.- Dekorativ dåse i porcelæn.- Duftspredere: L22,8 cm.- Beholder: Ø11,4 cm x H12,7 cm. Vedligeholdelse af duftsprederne- Vend pindene en gang om ugen for maksimal duft. Diffusion time: 99 weeks.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Bowtie Vase H35 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 32735

  Jonathan Adler Dora Maar Bowtie Vase H35 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 32735
  Vasen fra Jonathan Adler har et karakteristisk design i porcelæn med kunstneriske ansigter og uglaseret finish perfekt til snitblomster og grene. Den har en vandtæt, glaseret inderside. En eksklusiv følelse med en smuk silhuet perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Om vasen fra Jonathan Adler- Fremstillet af porcelæn.- Karakteristiske ansigter.- Uglaseret finish.- Glaseret, vandtæt inderside. Mål på vasen:- Højde: 350 mm.- Diameter: 100 mm. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Bouche Duftlys Med Væge - Duftlys Porcelæn Hvid - 32588

  Jonathan Adler Muse Bouche Duftlys Med Væge - Duftlys Porcelæn Hvid - 32588
  Duftlyset fra Jonathan Adler har en duft af træ med et citrus strejf og en karakteristisk skål i porcelæn perfekt som en gave. Det er fremstillet af hvid voks. Det har en væge. Eksklusivt look perfekt til at skabe en luksuriøs følelse derhjemme. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Jonathan Adler- Varm duft med et strejf af træ og citrus toner.- Fremstillet af voks.- 1 væge.- Smuk skål i porcelæn.- Brændetid: 45 timer.- Leveres i en gaveæske.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Pamplemousse Duftlys - Duftlys Porcelæn Gul - 32655

  Jonathan Adler Muse Pamplemousse Duftlys - Duftlys Porcelæn Gul - 32655
  Duftlyset fra Jonathan Adler har en frisk duft med grapefrugt og en karakteristisk skål i porcelæn perfekt som en gave. Det er fremstillet af gul voks. Det har to væger for optimal funktionalitet. Eksklusivt look perfekt til at skabe en luksuriøs følelse derhjemme. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Jonathan Adler- Frisk grapefrugt.- Fremstillet af voks.- 2 væger.- Smuk skål i porcelæn.. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Votive Lysestage - Fyrfadsstager Porcelæn Hvid - 33248

  Jonathan Adler Gilded Votive Lysestage - Fyrfadsstager Porcelæn Hvid - 33248
  Lysestagen fra Jonathan Adler har et ikonisk design i blankt porcelæn med elegante detaljer i guld. Indgår elegant i forskellige indretningsdesign. Om lysestagen fra Jonathan Adler- Gilded Votive er værdsat for detaljerne i guld- Fremstillet af porcelæn.- Ikonisk design.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Vienna Karaffel 318 Mm - Vinkarafler Porcelæn Sort - 33121

  Jonathan Adler Vienna Karaffel 318 Mm - Vinkarafler Porcelæn Sort - 33121
  Karaflen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i blankt porcelæn med sorte, hvide former med gyldne accenter. Vælg mellem forskellige størrelser. Om karaflen fra Jonathan Adler- Vienna er værdsat for det fremtrædende design- Fremstillet af porcelæn.- Detaljer i guld. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Vienna Karaffel 356 Mm - Vinkarafler Porcelæn Sort - 33120

  Jonathan Adler Vienna Karaffel 356 Mm - Vinkarafler Porcelæn Sort - 33120
  Karaflen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i blankt porcelæn med sorte, hvide former med gyldne accenter. Vælg mellem forskellige størrelser. Om karaflen fra Jonathan Adler- Vienna er værdsat for det fremtrædende design- Fremstillet af porcelæn.- Detaljer i guld. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Misia Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 31677

  Jonathan Adler Gilded Misia Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 31677
  Vasen fra Jonathan Adler har et ikonisk design i blankt porcelæn med elegante detaljer i guld. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Jonathan Adler- Gilded Misia er værdsat for detaljerne i guld- Fremstillet af porcelæn.- Ikonisk design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Salvador Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 31678

  Jonathan Adler Gilded Salvador Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 31678
  Vasen fra Jonathan Adler har et ikonisk design i blankt porcelæn med elegante detaljer i guld. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Jonathan Adler- Gilded Salvador er værdsat for detaljerne i guld- Fremstillet af porcelæn.- Ikonisk design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Giuliette Krukke - Vaser Porcelæn Hvid - 33247

  Jonathan Adler Gilded Giuliette Krukke - Vaser Porcelæn Hvid - 33247
  Krukken fra Jonathan Adler har et ikonisk design i blankt porcelæn med elegante detaljer i guld. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Jonathan Adler- Gilded Giuliette er værdsat for detaljerne i guld- Fremstillet af porcelæn.- Ikonisk design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Charade Studded Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 33250

  Jonathan Adler Charade Studded Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 33250
  Vasen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i porcelæn med glamourøse, håndskårede detaljer for et unikt udtryk. Den er mat og har en uglaseret overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om vasen fra Jonathan Adler- Charade Studded er værdsat for det uglaserede, matte eksteriør- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Charade.- Glaseret inderside.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Alba Lysestage - Lysestager Porcelæn Hvid - 33017

  Jonathan Adler Alba Lysestage - Lysestager Porcelæn Hvid - 33017
  Lysestagen fra Jonathan Adler har et elegant design i porcelæn med en smuk ballonnederdel og tre lysestager. Den har en uglaseret overflade med mat finish. Om lysestagen fra Jonathan Adler- Fremstillet af porcelæn.- Tre lysestager.- Uglaseret, mat finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Radial Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 33342

  Jonathan Adler Dora Maar Radial Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 33342
  Skålen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i uglaseret, mat porcelæn med ansigter hele vejen rundt for et unikt udtryk. Perfekt til at servere salat eller som en frugtskål. Om skålen fra Jonathan Adler- Fremstillet af porcelæn.- Uglaseret, mat finish.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Charade Vase Høj - Vaser Porcelæn Hvid - 33251

  Jonathan Adler Charade Vase Høj - Vaser Porcelæn Hvid - 33251
  Vasen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i porcelæn med glamourøse, håndskårede detaljer for et unikt udtryk. Den er mat og har en uglaseret overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om vasen fra Jonathan Adler- Charade er værdsat for det uglaserede, matte eksteriør- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Charade.- Glaseret inderside.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Dora Maar Bowl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - JA-32902

  Jonathan Adler Gilded Dora Maar Bowl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - JA-32902
  Jonathan Adler fra Gilded Dora Maar Bowl. Serveringsskåle Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Charade Bars Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 32035

  Jonathan Adler Charade Bars Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 32035
  Vasen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i porcelæn med brutalisme-inspirerede stænger for et unikt udtryk. Den er mat og har en uglaseret overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om vasen fra Jonathan Adler- Charade Bars er værdsat for det uglaserede, matte eksteriør- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Charade.- Glaseret inderside.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Charade Blocks Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 31938

  Jonathan Adler Charade Blocks Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 31938
  Vasen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design i porcelæn med brutalisme-inspirerede klodser for et unikt udtryk. Den er mat og har en uglaseret overflade for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om vasen fra Jonathan Adler- Charade Blocks er værdsat for det uglaserede, matte eksteriør- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Charade.- Glaseret inderside.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Love Duftlys t - Duftlys Porcelæn Rød - JA-30638

  Jonathan Adler Vice Love Duftlys t - Duftlys Porcelæn Rød - JA-30638
  Duftlyset fra Jonathan Adler har en dejlig, grapefrugt duft med en fresia duftnote med en mynte og en håndmalet krukke i porcelæn med et låg. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Jonathan Adler- Duftlys med en håndmalet krukke og et låg.- Inkluderet gaveæske.- Højde: 120 mm.- Diameter: 90 mm. Notes: grapefruit piquant, virgin mint, freesia, marine accord, watery cyclamen, iris. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse I-scream Vase Gilded - Vaser Porcelæn Hvid - JA-27572

  Jonathan Adler Muse I-scream Vase Gilded - Vaser Porcelæn Hvid - JA-27572
  Jonathan Adler fra Muse I-Scream Vase, Gilded. Vaser Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Balloon Vase Small 18 Cm - Vaser Keramik Hvid - JA-29860

  Jonathan Adler Balloon Vase Small 18 Cm - Vaser Keramik Hvid - JA-29860
  Jonathan Adler fra Balloon Vase Small, 18 cm. Vaser Hvid Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Envy Duftlys t - Duftlys Porcelæn Grøn - JA-30637

  Jonathan Adler Vice Envy Duftlys t - Duftlys Porcelæn Grøn - JA-30637
  Duftlyset fra Jonathan Adler har en dejlig, citrus duft med en moskus duftnote med en vanilje og en håndmalet krukke i porcelæn med et låg. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Jonathan Adler- Duftlys med en håndmalet krukke og et låg.- Inkluderet gaveæske.- Højde: 120 mm.- Diameter: 90 mm. Notes: citrus mélange, pink peppercorn, damask rose, neroli, amber, vanilla, musk. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Metropolis Mug White - Krus & Kopper Porcelæn Hvid - JA-32964

  Jonathan Adler Metropolis Mug White - Krus & Kopper Porcelæn Hvid - JA-32964
  Jonathan Adler fra Metropolis Mug, White. Krus & Kopper Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Krus & Kopper og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Lust Duftlys - Duftlys Porcelæn Sort - JA-30636

  Jonathan Adler Vice Lust Duftlys - Duftlys Porcelæn Sort - JA-30636
  Duftlyset fra Jonathan Adler har en krydret, citrus duft med en jasmin, sandeltræ duftnote og en håndmalet krukke i porcelæn med et låg. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om duftlyset fra Jonathan Adler- Duftlys med en håndmalet krukke og et låg.- Inkluderet gaveæske.- Højde: 120 mm.- Diameter: 90 mm. Notes: bergamot, jasmine, myrrh, smoke accord, cedarwood, sandalwood, moss. Køb Duftlys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Balloon Vase Medium 21 Cm - Vaser Keramik Hvid - JA-29861

  Jonathan Adler Balloon Vase Medium 21 Cm - Vaser Keramik Hvid - JA-29861
  Jonathan Adler fra Balloon Vase Medium, 21 cm. Vaser Hvid Keramik. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Ceramic Candle Duftlys t - Lys Voks Hvid - 28391

  Jonathan Adler Muse Ceramic Candle Duftlys t - Lys Voks Hvid - 28391
  Duftlyset fra Jonathan Adler er fremstillet af voks. - Fremstillet af voks.- Højde: 89 mm.- Brændetid: 48.0 timer.- Håndvask anbefales. Kun til indendørs brug.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Frida Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 20056

  Jonathan Adler Frida Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 20056
  Vasen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. Om vasen fra Jonathan Adler- Bredde: 254 mm.- Højde: 406 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Urn Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 12049

  Jonathan Adler Dora Maar Urn Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 12049
  Vasen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. Den har et vandtæt materiale. Om vasen fra Jonathan Adler- Bredde: 200 mm.- Højde: 380 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.- Anvend en mild, naturlig rengøringsmiddel.- Håndvask anbefales. Vandtæt.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 21753

  Jonathan Adler Gala Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 21753
  Vasen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. Om vasen fra Jonathan Adler- Bredde: 152 mm.- Højde: 254 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler I-scream Vase - Vaser Hvid - 24439

  Jonathan Adler I-scream Vase - Vaser Hvid - 24439
  Surrealistisk og kækt med flydende linjer og delikat detaljerigdom. Prototypen blev modelleret af Jonathan Adlers studio i Soho, London, for senere at støbes i mat porcelæn. Vasen er perfekt som gave til værtinden, idealistisk og sjov at stille på bordet ved festlige lejligheder.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Peace Hand - Vaser Hvid - 5091

  Jonathan Adler Peace Hand - Vaser Hvid - 5091
  Et kunstnerisk objekt af mat uglaseret porcelæn der hviler på et display af transparent akryl. Lad dine gæster vide at du står for fred og kærlighed!. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Kiki's Derriere Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 5132

  Jonathan Adler Muse Kiki's Derriere Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 5132
  Vasen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. Om vasen fra Jonathan Adler- Bredde: 190 mm.- Højde: 230 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Edie Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 7114

  Jonathan Adler Muse Edie Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 7114
  En uglaceret mat porcelænsvase hvor geometrisk mønster erstattes af surrealistiske kropsdele i smuk og special stil, inspireret af kendte kunstneres elskerinder.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Banana Bud Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 6129

  Jonathan Adler Banana Bud Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 6129
  Vasen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. Om vasen fra Jonathan Adler- Bredde: 127 mm.- Højde: 150 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Banana Bud Vase Vase - Vaser Porcelæn Guld - 7586

  Jonathan Adler Banana Bud Vase Vase - Vaser Porcelæn Guld - 7586
  Vasen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. Om vasen fra Jonathan Adler- Bredde: 127 mm.- Højde: 150 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Giant Dora Maar Vase - Vaser Hvid - 153

  Jonathan Adler Giant Dora Maar Vase - Vaser Hvid - 153
  En uglaceret mat porcelænsvase hvor geometrisk mønster erstattes af surrealistiske kropsdele i smuk og special stil, inspireret af kendte kunstneres elskerinder.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Ceramic Candle Duftlys - Lys Voks Guld - 28392

  Jonathan Adler Muse Ceramic Candle Duftlys - Lys Voks Guld - 28392
  Duftlyset fra Jonathan Adler er fremstillet af voks. - Fremstillet af voks.- Højde: 89 mm.- Brændetid: 48.0 timer.- Håndvask anbefales. Kun til indendørs brug.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Ceramic Candle Duftlys - Lys Voks Sort - 28384

  Jonathan Adler Muse Ceramic Candle Duftlys - Lys Voks Sort - 28384
  Duftlyset fra Jonathan Adler er fremstillet af voks. - Fremstillet af voks.- Højde: 89 mm.- Brændetid: 48.0 timer.- Håndvask anbefales. Kun til indendørs brug.. Køb Lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Carnaby Zebra Fad Sølv - Serveringsskåle Porcelæn Silver - 20051

  Jonathan Adler Carnaby Zebra Fad Sølv - Serveringsskåle Porcelæn Silver - 20051
  Carnaby Zebra fad af Jonathan Adler. Et lækkert og indbydende fad. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 21964

  Jonathan Adler Dora Maar Skål - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 21964
  Server surrealisme af skålen Doora Maar, funktionel og fantastisk til alt fra dip til dessert. Skålen er inspireret af den franske fotograf og poet Doora Maar, også kendt som kunstneren Pablo Picassos elskerinde.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Sukkerskål - Serveringsskåle Hvid - 10252

  Jonathan Adler Muse Sukkerskål - Serveringsskåle Hvid - 10252
  Et porcelæn hvor geometriske signaturmønster erstattes af kropsdele i surrealistisk stil. Håndmodelleret skæg og læber pryder hver side hvor mat porcelæn fremhæver former inspireret af den spanske billedkunstner Salvador Dali.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Krus - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 8590

  Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Krus - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 8590
  Et porcelæn hvor geometriske signaturmønster erstattes af kropsdele i surrealistisk stil. Håndmodelleret skæg og læber pryder hver side hvor mat porcelæn fremhæver former inspireret af den spanske billedkunstner Salvador Dali.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Balloon Vase Medium Hvid

  Balloon Vase Medium Hvid
 • Balloon Vase Small Hvid

  Balloon Vase Small Hvid
 • Jonathan Adler Eve Double Bulb Vase - Vaser Keramik Hvid - 29440

  Jonathan Adler Eve Double Bulb Vase - Vaser Keramik Hvid - 29440
  Eve Double Bulb Vase er en excentrisk og surrealistisk vase med charmerende håndtag. Vasen skaber et smukt blikfang i interiøret og er flot med blomster i eller som stående tom som den er. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Eyes Krus t - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 31833

  Jonathan Adler Muse Eyes Krus t - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 31833
  Kruset fra Jonathan Adler har et unikt design i porcelæn med dekorative øjne og et håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Jonathan Adler- Unikt design.- Porcelæn.- Dekorative øjne.- Håndtag på siden. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Tiger Fad Stabelbart 12,7x17,7 Cm - Serveringsfad Porcelæn Orange - 32044

  Jonathan Adler Tiger Fad Stabelbart 12,7x17,7 Cm - Serveringsfad Porcelæn Orange - 32044
  Fadet fra Jonathan Adler har et dyreformet motiv i porcelæn med et eksklusivt design perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Det har en stabelbar form for nem opbevaring. En perfekt gave. Om fadet fra Jonathan Adler- Fremstillet af porcelæn.- Dyreformet design med elegante detaljer.- Stabelbar funktion.- Leveres i en gaveæske.- Længde: 177 mm.- Bredde: 127 mm.- Højde: 13 mm. Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine- Det anbefales at vaske det i hånden for at opretholde produktets levetid.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Metropolis Vase L - Vaser Porcelæn Hvid - ja-30613

  Jonathan Adler Metropolis Vase L - Vaser Porcelæn Hvid - ja-30613
  Vasen fra Jonathan Adler har et legesygt, ansigtslignende motiv på forsiden. Den er fremstillet af brændt porcelæn med en grå glasering for at reflektere lyset smukt. En moderne fortolkning af et tidløst tema. Om vasen fra Jonathan Adler- Ansigtslignende motiv.- Smukke kanter.- Vasen kommer i 3 forskellige størrelser.- Designet i USA Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Metropolis Vase M - Vaser Porcelæn Hvid - ja-30612

  Jonathan Adler Metropolis Vase M - Vaser Porcelæn Hvid - ja-30612
  Vasen fra Jonathan Adler har et legesygt, ansigtslignende motiv på forsiden. Den er fremstillet af brændt porcelæn med en grå glasering for at reflektere lyset smukt. En moderne fortolkning af et tidløst tema. Om vasen fra Jonathan Adler- Ansigtslignende motiv.- Smukke kanter.- Vasen kommer i 3 forskellige størrelser.- Designet i USA Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Inked Giulietta Krus - Kaffekopper Porcelæn Hvid - ja-30576

  Jonathan Adler Inked Giulietta Krus - Kaffekopper Porcelæn Hvid - ja-30576
  Kruset fra Jonathan Adler har et populært design med en herlig twist for et trendy look. Det er fremstillet af hvidt porcelæn med skinnende finish og smukke, sorte detaljer. Passer til hverdag og finere anledninger. Om kruset fra Jonathan Adler- Komfortabelt håndtag på siden.- Fra kollektionen Muse.- Fremstillet i USA Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Krus t - Kaffekopper Porcelæn Hvid - ja-30457

  Jonathan Adler Dora Maar Krus t - Kaffekopper Porcelæn Hvid - ja-30457
  Kruset fra Jonathan Adler har kunstnerisk udseende med et formet, ansigtslignende motiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af hvidt porcelæn med en skinnende glasering og et komfortabelt øre på siden. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Om kruset fra Jonathan Adler- Fra kollektionen Muse.- Findes også som skål.- Fremstillet i USA Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gilded Muse Gala Rund Vase /guld - Vaser Keramik Hvid - 27570

  Jonathan Adler Gilded Muse Gala Rund Vase /guld - Vaser Keramik Hvid - 27570
  Jonathan Adlers Gala Vase er inspireret af Salvador Dalis hustru. Vasen er fremstillet af glaseret porcelæn med sporadiske detaljer i guld.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Atlas Split Vase /guld - Vaser Keramik Hvid - 29408

  Jonathan Adler Atlas Split Vase /guld - Vaser Keramik Hvid - 29408
  Atlas Split er en surrealistisk vase som uden tvivl bliver et blikfang i rummet. Vasens design har et specielt og spændende udtryk og er i sig selv en skulptur som står flot både med og uden blomster. Vasen er fremstillet af mat porcelæn.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Vase 24,1x12 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 30655

  Jonathan Adler Gala Vase 24,1x12 Cm - Vaser Porcelæn Hvid - 30655
  Vasen fra Jonathan Adler har et iøjnefaldende design med udsøgte detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekte til at tilføje personlighed til dit hjem. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Et must for den designinteresserede. Om vasen fra Jonathan Adler- Denne vase er en del af Jonathan Adler-kollektionen.- Fremstillet af porcelæn.- Mat finish.- Glaseret inderside.- Udsøgte detaljer.- Højde: 241 mm.- Diameter: 120 mm. Vedligeholdelse af vasen- Produktet skal rengøres med varmt vand og mild sæbe.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Mug White - Kaffekopper Porcelæn Hvid - JA-29393

  Jonathan Adler Gala Mug White - Kaffekopper Porcelæn Hvid - JA-29393
  Gala Mug, White, designed by Jonathan Adler.
 • Jonathan Adler Eve Lysestage - Lysestager Hvid - 21835

  Jonathan Adler Eve Lysestage - Lysestager Hvid - 21835
  Neoklassisk designet lysestage med surrealistiske hænder som rejser sig fra lysestagens base for at gribe om lyset. Generøs størrelse som dominere på bordet. Fremstillet af mat porcelæn og kan holde 6 lys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Charade Square Stud Box - Vaser Hvid - 10246

  Jonathan Adler Charade Square Stud Box - Vaser Hvid - 10246
  Brillant og sofistikeret boks. Hvert objekt starter sin rejse i studiet i Soho, London, hvor Jonathan Adler sammen med sit team skulpturere originalmodellen i ler. Prototypen sendes siden til Peru hvor skikkelige håndværkere producerer objekterne i mat porcelæn.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Tiger Fat - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 22302

  Jonathan Adler Tiger Fat - Serveringsskåle Porcelæn Grøn - 22302
  En opdatering af den klassiske læderbakkes form i elegant porcelæn. Fadet her er med et tigerskind liggende på det grønne fad. Flot både til entré bordet til at have nøgler på eller på sengebordet til smykker. Kommer i en smuk indpakning og er perfekt som gave til værtinden (eller dig selv!). Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 12047

  Jonathan Adler Mr. & Mrs. Muse Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 12047
  Vasen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. Om vasen fra Jonathan Adler- Bredde: 152 mm.- Højde: 279 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Muse Candle Holder Bowl Matt White Lysestage Mathvid - Vaser Porcelæn Mat Hvid - 6849

  Jonathan Adler Muse Candle Holder Bowl Matt White Lysestage Mathvid - Vaser Porcelæn Mat Hvid - 6849
  Lysestagen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. - Højde: 57 mm.- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Maar Skål Hvid - Serveringsskåle Porcelæn Mat Hvid - 3969

  Jonathan Adler Dora Maar Skål Hvid - Serveringsskåle Porcelæn Mat Hvid - 3969
  Server surrealisme af skålen Doora Maar, funktionel og fantastisk til alt fra dip til dessert. Skålen er inspireret af den franske fotograf og poet Doora Maar, også kendt som kunstneren Pablo Picassos elskerinde.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Jonathan Adler Dora Mas Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 149

  Jonathan Adler Dora Mas Vase Vase - Vaser Porcelæn Hvid - 149
  Vasen fra Jonathan Adler er fremstillet af porcelæn. Om vasen fra Jonathan Adler- Højde: 190 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead