Kähler

Kähler er et brand fra her i Danmark og er en international berømthed inden for boligindretning og design. De har et bredt udvalg af glas og porcelæn med alt fra tallerkener og drikkeglas til vaser og lysestager.

Populær serie med keramik fra Kählers

Nogle af bestsellerne i Kählers sortiment lige nu er Hammershøi med sit lodrette, stribede mønster og Omaggio med striberne i den anden retning, hvilket er effektivt på hver sin måde.

Blandt indretnings-gadgets er Urbania en klassiker. Det er en serie af hvidmalet keramik designet som små huse, kirker eller højhuse, hvori man placerer tændte stearinlys, som så får et fantastisk fint lysspredning.

Bredt udvalg hos Kähler Design forhandlere

 • Kähler Hammershøi Summer Berries Krus - Kaffekopper Porcelæn Multi - 692622

  Kähler Hammershøi Summer Berries Krus - Kaffekopper Porcelæn Multi - 692622
  Kruset fra Kähler har et dekorativt, sommerligt design i porcelæn med diskrete riller perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Kähler- Fremstillet af porcelæn.- Kapacitet: 33 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Skål Ø16 Cm - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 692227

  Kähler Hammershøi Skål Ø16 Cm - Dessertskåle Porcelæn Hvid - 692227
  Skålen fra Kähler har smukt, riflet design i keramik perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har elegante detaljer. Designet af Hans-Christian Bauer. Om skålen fra Kähler- Elegant design.- Fremstillet af keramik.- Perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Hammershøi.- Diameter: 160 mm.- Højde: 50 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Forget Me Not Krus - Kaffekopper Porcelæn Multi - 692623

  Kähler Hammershøi Forget Me Not Krus - Kaffekopper Porcelæn Multi - 692623
  Kruset fra Kähler har et dekorativt, sommerligt design i porcelæn med diskrete riller perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Kähler- Fremstillet af porcelæn.- Kapacitet: 33 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Summer krus 33 cl, forget me not

  Kähler Hammershøi Summer krus 33 cl, forget me not
  Her finder du sommerlige designkrus fra velkendte Kähler, der er kendt for sit håndværk og designtradition. Hammershøi Summer er en serie, der foreviger sommerens blomster og farver på fine te- og kaffekrus, så teen eller kaffen kan nydes ekstra godt. Rik
 • Kähler Hammershøi salatskål

  Kähler Hammershøi salatskål
  Fuldend dit middagsbord med denne smukke salatskål fra Kähler Hammershøi serien. Skålen er udført i hvidt porcelæn, og den kommer naturligvis med de fine riller, der kendetegner hele serien fra Kähler. Skålen er velegnet til servering af salat, men det er
 • Kähler Hammershøi Summer krus 33 cl, summer berries

  Kähler Hammershøi Summer krus 33 cl, summer berries
  Her finder du sommerlige designkrus fra velkendte Kähler, der er kendt for sit håndværk og designtradition. Hammershøi Summer er en serie, der foreviger sommerens blomster og farver på fine te- og kaffekrus, så teen eller kaffen kan nydes ekstra godt. Rik
 • Kähler Hammershøi Poppy Krus 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 692293

  Kähler Hammershøi Poppy Krus 33 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 692293
  Krus fra Kählers smukke serie Hammershøi Poppy. Som navnet antyder er serien udsmykket med smukke valmueblomster. Det originale motiv er malet med vandfarver af Rikke Jacobsen og derefter overført til porcelænet. Et helt igennem smukt og enkelt stel som med fordel kan kombineres med andre dele af Hammershøi. Information: Designet af Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen Tåler opvaskemaskine Fremstillet af porcelæn . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi tekande indigo 1,2 L.

  Kähler Hammershøi tekande indigo 1,2 L.
  Hammershøi tekanden er udført i porcelæn, og den kommer desuden med de karakteristiske riller. Derudover har kanden et praktisk og dekorativt håndtag af messing samt en indbygget si, der nemt separerer tebladene og således sikrer en velbrygget kop the.
 • Kähler Urbania lyshus, glassalen

  Kähler Urbania lyshus, glassalen
  Med sit enkle og klassiske design vil denne fyrfadsstage fra Kähler, som forestiller Glassalen i Tivoli, med garanti sprede en hyggelig atmosfære i hjemmet. Lyshuset er en del af den velkendte og karakteristiske Urbania-serie, som er inspireret af klassis
 • Kähler Colore krus, 33 cl, saffron

  Kähler Colore krus, 33 cl, saffron
  Colore-kollektionen er en smuk nyfortolkning af de håndværks- og dekorationsteknikker, der er udviklet i årtier på Kählers gamle keramikværksted. Serien har en unik sjæl og karisma, der passer perfekt i det skandinaviske hjem uden at larme. På yderside
 • Kähler Hammershøi Salatskål Ø30cm - Salatskåle Keramik Hvid - 692225

  Kähler Hammershøi Salatskål Ø30cm - Salatskåle Keramik Hvid - 692225
  Hammershøi Salat Bowl fra Kähler. Med denne salatskål kan du tjene en god salat og samtidig få en elegant detalje på bordindstillingen. Det er designet af Hans-Christian Bauer og er præget af de dekorative ribben. Salatskålen er designet til at løfte lidt fra bordet for at gøre det mere stabilt og få en lidt flydende elegance.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Character The Hedonist Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691019

  Kähler Character The Hedonist Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691019
  Lav et personligt interiør med denne skulptur, der er oprettet i samarbejde mellem Kähler og billedhuggeren Malene Bjelke. Designet er økologisk, uglaseret og tidløst, og du kan få det i hele dit liv. Skulpturen Hedonisten minder os om at tage ting, som de kommer, og at der altid er en ny dag i morgen. Perfekt gave til dåb, graduering eller eksamen.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Vase 15 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 692487

  Kähler Hammershøi Vase 15 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 692487
  Vasen fra Kähler har tidløst, smukt design i mundblæst glas med distinkt rille perfekt til friske og tørrede blomster. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Hans-Christian Bauer. Om vasen fra Kähler- Smukt design.- Distinkte riller.- Fremstillet af mundblæst glas.- Vasen findes i forskellige farver.- Perfekt til friske og tørrede blomster.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Hammershøi.- Diameter: 125 mm.- Højde: 150 mm.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Nobili Fyrfadsstage Large Varm Grå - Fyrfadsstager Keramik Varmgrå - 692456

  Kähler Nobili Fyrfadsstage Large Varm Grå - Fyrfadsstager Keramik Varmgrå - 692456
  Denne lille fyrfadsstage er inspireret af den smukke vinterskov. De fine skygger og lyseffekter pryder rummet og skaber en hyggelig atmosfære. . Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Omaggio Vase Medium - Vaser Keramik Sort - 690190

  Kähler Omaggio Vase Medium - Vaser Keramik Sort - 690190
  Omaggio er blevet en stor favorit i mange hjem. Med et klassisk look og moderne design passer Omaggio perfekt til det skandinaviske hjem. Omaggio er håndmalet og hver vase er unik og personlig da variation i farve og bredde på striberne kan forekomme. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi tekande antracit 1,2 L.

  Kähler Hammershøi tekande antracit 1,2 L.
  Hammershøi tekanden er udført i porcelæn, og den kommer desuden med de karakteristiske riller. Derudover har kanden et praktisk og dekorativt håndtag af messing samt en indbygget si, der nemt separerer tebladene og således sikrer en velbrygget kop the.
 • Kähler Hammershøi vase 15 cm, klar

  Kähler Hammershøi vase 15 cm, klar
  Nu kan du få den velkendte vase fra Kählers Hammershøi-serie i klart glas. Vasen har stadig de karakteristiske riller, som serien er kendt for. Det klare glas giver vasen en naturlig lethed og et stilrent samt moderne udtryk. Derudover har vasen en smuk k
 • Kähler Hammershøi champagneglas 24 cl grøn, 2 stk

  Kähler Hammershøi champagneglas 24 cl grøn, 2 stk
  Server din champagne i champagneglas, der løfter smagen og stemningen til nye højder - Kählers elegante champagneglas fra Hammershøi-serien har en vægt, der er nøje afbalanceret med det ikoniske design. At drikke af dette designglas er derfor en oplevelse
 • Kähler Hammershøi Vase Mini - Vaser Keramik Hvid - 692360

  Kähler Hammershøi Vase Mini - Vaser Keramik Hvid - 692360
  Denne elegante lille vase fra Hammershøi serien har et klassisk og moderne design. Vasen er håndlavet og variantioner i farve og form gør hver vase unik. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Termokande 1l - Termokander Benporcelæn Hvid - 693100

  Kähler Hammershøi Termokande 1l - Termokander Benporcelæn Hvid - 693100
  Hammershø Thermos Jug fra Kähler er designet af Hans-Christian Bauer med en glasindsats, der holder varmen og en tætningsskruehætte. Låget har også en smart og simpel trykknap, der gør det lettere at hælde kaffe til dine gæster.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691016

  Kähler Character The Dreamer Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691016
  Lav et personligt interiør med denne skulptur, der er oprettet i samarbejde mellem Kähler og billedhuggeren Malene Bjelke. Designet er økologisk, uglaseret og tidløst, og du kan få det i hele dit liv. Skulpturen drømmeren inspirerer til at gøre virkeligheden af ​​dine drømme. Perfekt gave til dåb, graduering eller eksamen.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hammershøi Termokrus 30cl Hvid

  Hammershøi Termokrus 30cl Hvid
  Fuldend det skønne kagebord og server kaffen eller teen i disse smukke rummelige Hammershøi-termokopper. Kopperne fås i fem nuancer
 • Kähler Hammershøi Fad Aflangt 28,5x22,5 Cm - øvrige-tallerkner-fad Porcelæn Nude - 692325

  Kähler Hammershøi Fad Aflangt 28,5x22,5 Cm - øvrige-tallerkner-fad Porcelæn Nude - 692325
  Fadet fra Kähler har smukt, tidløst design i porcelæn perfekt til hverdag eller en fest. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Hans-Christian Baue. Om fadet fra Kähler- Smukke detaljer.- Tidløst design.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fadet findes i forskellige farver.- Bredde: 285 mm.- Højde: 30 mm.- Dybde: 225 mm.- Fremstillet af porcelæn.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af fadet- Tåler opvaskemaskine. Køb øvrige-tallerkner-fad og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Miniature Vaser 3-pak - Vaser Lertøj Spring - 693280

  Kähler Hammershøi Miniature Vaser 3-pak - Vaser Lertøj Spring - 693280
  Vaserne fra Kähler har et elegant design i lertøj i forskellige farver at vælge mellem med ikoniske riller og håndmalede motiver for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekt til små buketter eller kviste. Kun håndvask. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen. Om vaserne fra Kähler- 3 forskellige, små størrelser.- Håndmalet, blomstret motiv.- Fremstillet af lertøj.- Vaserne findes i forskellige farver.- Fremstillet i Portugal Vedligeholdelse af vaserne- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Hammershøi Vase H14 Valnød

  Hammershøi Vase H14 Valnød
  Kähler Hammershøi seriens glasvaser har de karakteristiske profileringer og tydelige riller som kendes fra Hammershøi keramikvaser. Glasvasen har sin egen smukke silhuette og en formmæssig lethed, samtidig med af at vasen har tyngde og stabilitet. Den lan
 • Kähler Hammershøi Termokande Varm - Termokander Benporcelæn Grå - 693109

  Kähler Hammershøi Termokande Varm - Termokander Benporcelæn Grå - 693109
  Hammershø Thermos Jug fra Kähler er designet af Hans-Christian Bauer med en glasindsats, der holder varmen og en tætningsskruehætte. Låget har også en smart og simpel trykknap, der gør det lettere at hælde kaffe til dine gæster.. Køb Termokander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Forget Me Not Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 692624

  Kähler Hammershøi Forget Me Not Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 692624
  Skålen fra Kähler har et dekorativt, sommerligt design i porcelæn med diskrete riller perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Kähler- Fremstillet af porcelæn.- Højde: 75 mm.- Diameter: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Orangery Lysestage Ø9,5 Cm Leaf Green - Lysestager Keramik Garden Green - 691207

  Kähler Orangery Lysestage Ø9,5 Cm Leaf Green - Lysestager Keramik Garden Green - 691207
  Lysestagen fra Kähler har et elegant design i keramik med en herlig, løvgrøn farve og fine, håndskårede detaljer for at reflektere lyset smukt perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Bache & Bendix Becker. Om lysestagen fra Kähler- Fremstillet af keramik.- Traditionelt, nordisk design.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Diameter: 95 mm.- Højde: 75 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Orangery Lysestage Ø9,5 Cm - Lysestager Keramik Garden Green - 691203

  Kähler Orangery Lysestage Ø9,5 Cm - Lysestager Keramik Garden Green - 691203
  Lysestagen fra Kähler har et elegant design i keramik med en herlig, løvgrøn farve og fine, håndskårede detaljer for at reflektere lyset smukt perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Bache & Bendix Becker. Om lysestagen fra Kähler- Fremstillet af keramik.- Traditionelt, nordisk design.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Diameter: 95 mm.- Højde: 75 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi termokande 1 liter, indigo

  Kähler Hammershøi termokande 1 liter, indigo
  Hammershøi termokanden er udført i plast med en silkemat overflade, imens den indvendigt er udstyret med en glas indsats, der holder dine drikkevarer varme. Kanden har et tidløst design med de karakteristiske riller, der er typiske for den skønne Hammersh
 • Hammershøi Easter Tallerken Ø22 cm Hvid med Dekoration

  Hammershøi Easter Tallerken Ø22 cm Hvid med Dekoration
  "Påske går ofte hånd i hånd med de første forårsfornemmelser og den stemning er på smukkeste vis indfanget i Hammershøi Easter. Den eventyrligt smukke påskekollektion er dekoreret med nyudsprungne grene og traditionsrige påskesymboler, der er håndma
 • Kähler Hammershøi krus indigo 33 cl.

  Kähler Hammershøi krus indigo 33 cl.
  Fuldend dit kaffebord med denne herlighed fra Kähler Hammershøi serien. Kruset, der er udført i porcelæn, kommer med de karakteristiske Hammershøi riller, der går igen ved hele kollektionen. Kommer i forskellige farver, som du med fordel kan kombinere for
 • Kähler Colore krus, 33 cl, berry blue

  Kähler Colore krus, 33 cl, berry blue
  Colore-kollektionen er en smuk nyfortolkning af de håndværks- og dekorationsteknikker, der er udviklet i årtier på Kählers gamle keramikværksted. Serien har en unik sjæl og karisma, der passer perfekt i det skandinaviske hjem uden at larme. På yderside
 • Kähler Colore skål, 15 cm, saffron yellow

  Kähler Colore skål, 15 cm, saffron yellow
  Den smukke Colore skål fra Kähler er lige så velegnet til at servere yoghurt eller suppe i, som den er til at bruge som indretningsdetalje. Skålens inderside og yderside har riller, der fremhæves af en gennemsigtig, blank glasur. Kanten er dekoreret med h
 • Kähler Hammershøi Lysestage Small - Lysestager Keramik Hvid - 692341

  Kähler Hammershøi Lysestage Small - Lysestager Keramik Hvid - 692341
  Kähler lysestage har et stilfuldt og afslappet design. Anvend stagen alene eller kombiner den med andre stager i hammershøi serien og skab en skøn atmosfære i hjemmet. . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Urbania Klassisk Lyshus - Lysestager Keramik Hvid - 691095

  Kähler Urbania Klassisk Lyshus - Lysestager Keramik Hvid - 691095
  Urbania Classic er en lysestage, der har et særskilt udtryk og er en meget hyggelig detalje at have i rummet. Lyset lyser smukt gennem de håndlavede vinduer. Byg din egen lille by ved at placere dine yndlingshuse i forskellige størrelser ved siden af ​​hinanden. Passer perfekt på vindueskarmen på bordet eller på skænk i hallen for en varm velkomst.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Kaffekop 25cl Med Underkop - Kaffekopper Keramik Hvid - 692205

  Kähler Hammershøi Kaffekop 25cl Med Underkop - Kaffekopper Keramik Hvid - 692205
  Hammershøi Kaffekop med tallerken fra Kähler. Denne smukke kop er perfekt til både te og kaffe eller varm chokolade. Designsproget i Hammershøi-serien produkter harmonerer med de eksisterende elementer i forfædres serien, og de elegante riller giver overfladen en spændende struktur. Udfyld dit spisebord med en komplet Hammershøi-serie. Design af Hans-Christian Bauer.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Skål Ø21cm - Serveringsskåle Keramik Hvid - 692224

  Kähler Hammershøi Skål Ø21cm - Serveringsskåle Keramik Hvid - 692224
  Hammershøi Bowl fra Kähler, designet af Hans-Christian Bauer. Som resten af ​​Hammershøi-serien er denne fine skål blevet inspireret af verdensberømte kunstner Svend Hammershøi og hans unikke håndværk. Brug skålen til at servere en lækker salat, kartofler eller stegte grøntsager eller lad det dekorere bordet med friske frugter. Kombiner skålen med resten af ​​Hammershøi-serien og lav et komplet spisebord.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Character The Curious One Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691015

  Kähler Character The Curious One Sculpture - Skulpturer Keramik Hvid - 691015
  Lav et personligt interiør med denne skulptur, der er oprettet i samarbejde mellem Kähler og billedhuggeren Malene Bjelke. Designet er økologisk, uglaseret og tidløst, og du kan få det i hele dit liv. Skulpturen nysgerrige inspirerer os til at være nysgerrige og at prøve nye ting. Perfekt gave til dåb, graduering eller eksamen.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Sovseskål 66 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 690115

  Kähler Hammershøi Sovseskål 66 Cl - Sovsekander & Sovseskåle Porcelæn Hvid - 690115
  Sovseskålen fra Kähler har et klassisk look i hvidt porcelæn med et ribbet design. Den har et bekvemt håndtag med en handy størrelse perfekt til lange middage rundt om spisebordet. Designet af Hans-Christian Bauer. Om sovseskålen fra Kähler- Denne sovseskål er en del af Kähler-kollektion.- Kombinér sovseskålen med porcelæn fra Kähler. Vedligeholdelse af sovseskålen- Tåler mikroovn.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Sovsekander & Sovseskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Ursula Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Ochre - 692150

  Kähler Ursula Kop 30 Cl - Kaffekopper Keramik Ochre - 692150
  Koppen fra Kähler har et herligt look i farverig keramik for at lysne borddækningen op. Den har en brugervenlig form med et funktionelt design til alle lejligheder. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ursula Munch Petersen. Om koppen fra Kähler- Ursula er værdsat for det farverige udseende.- Koppen findes i forskellige farver.- Originaldesign fra 1991.- Denne kop er en del af Kähler-kollektionen. Vedligeholdelse af koppen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Kähler Urbania Lysestage - Lysestager Keramik Hvid - 693027

  Kähler Urbania Lysestage - Lysestager Keramik Hvid - 693027
  Lysestagen fra Kähler har traditionelt, klassisk design i keramik perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den har enkel, poetisk fremtoning perfekt til ethvert hjem. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Bache & Bendix Becker. Om lysestagen fra Kähler- Fremstillet af keramik.- Traditionelt, nordisk design.- Lysestagen kommer i forskellige modeller.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Fra kollektionen Urbania.- Diameter: 90 mm.- Højde: 225 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Summer Berries Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 693281

  Kähler Hammershøi Summer Berries Skål Ø12 Cm - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 693281
  Skålen fra Kähler har et dekorativt, sommerligt design i porcelæn med diskrete riller perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Kähler- Fremstillet af porcelæn.- Højde: 75 mm.- Diameter: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Kähler Signature Vase H20 Cm - Vaser Stentøj Blå - 690485

  Kähler Signature Vase H20 Cm - Vaser Stentøj Blå - 690485
  Vasen fra Kähler har et smukt design i stentøj med organiske linjer og en aftagelig plade med huller til blomsterarrangementer. Den har en naturinspireret form. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Meyer-Lavigne. Om vasen fra Kähler- Fra kollektionen Signature.- Dekorative linjer.- Plade i keramik med praktiske huller til blomsterarrangementer inkluderet.- Fremstillet af stentøj.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Vandtæt.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af vasen- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kähler Orangery Lysestage H16 Cm Spring Leaf - Lysestager Keramik Grøn - 691200

  Kähler Orangery Lysestage H16 Cm Spring Leaf - Lysestager Keramik Grøn - 691200
  Lysestagen fra Kähler har et elegant design i keramik med en herlig, forårsinspireret, løvgrøn farve og håndskårede detaljer for at reflektere lyset smukt perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Bache & Bendix Becker. Om lysestagen fra Kähler- Fremstillet af keramik.- Traditionelt, nordisk design.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.- Bredde: 160 mm.- Dybde: 100 mm.- Højde: 160 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi termokande 1 liter, hvid

  Kähler Hammershøi termokande 1 liter, hvid
  Hammershøi termokanden er udført i plast med en silkemat overflade, imens den indvendigt er udstyret med en glas indsats, der holder dine drikkevarer varme. Kanden har et tidløst design med de karakteristiske riller, der er typiske for den skønne Hammersh
 • Kähler Hammershøi espresso kop indigo

  Kähler Hammershøi espresso kop indigo
  Espresso koppen fra Kähler Hammershøi serien er et klassisk musthave til borddækningen. Koppen er udført i keramik, og den kommer desuden i mange forskellige farver, hvorfor der findes noget til enhver smag. Du kan med fordel kombinere den smukke Hammersh
 • Hammershøi Tekande 1,2 l.

  Hammershøi Tekande 1,2 l.
  Den smukke Hammershøi-tekande har et elegant, moderne formsprog med en dekorativ messingbelagt hank og en praktisk indbygget si, der let skiller tebladene fra teen. Inviter til en hyggelig testund og lad den nye stilfulde indigoblå farve pryde dit tebord.
 • Hammershøi Vase 20 cm.

  Hammershøi Vase 20 cm.
  De elegante Hammershøi-designvaser bærer på en unik historie, der tilføjer personlighed til vaserne. Som hele Hammershøi-serien er den mellemste vase inspireret af Svend Hammershøis værker, der blev skabt på det gamle Kähler-værksted i starten af 1900-tal
 • Signature Vase H20 blå

  Signature Vase H20 blå
  Med naturen som inspirationskilde er Signature en vase, der overrasker med sin grafiske fortolkning af blomster og frøstande med en keramikplade med huller placeret i vasens hals. Den store Signature-vase måler 20 cm i højden og er dekoreret med brede blå
 • Kähler Hammershøi krus antracit 33 cl.

  Kähler Hammershøi krus antracit 33 cl.
  Fuldend dit kaffebord med denne herlighed fra Kähler Hammershøi serien. Kruset, der er udført i porcelæn, kommer med de karakteristiske Hammershøi riller, der går igen ved hele kollektionen. Kommer i forskellige farver, som du med fordel kan kombinere for
 • Kähler Omaggio skål stålblå Ø18 cm.

  Kähler Omaggio skål stålblå Ø18 cm.
  Omaggio skålen fra Kähler er et must for dig, der ønsker at fuldende din moderne indretning. Skålen er simpel, men elegant, og den har desuden de karakteristiske Omaggio striber, der kendetegner serien. Brug den som du har lyst; eksempelvis som salatskål
 • Kähler Omaggio skål grøn Ø18 cm.

  Kähler Omaggio skål grøn Ø18 cm.
  Omaggio skålen fra Kähler er et must for dig, der ønsker at fuldende din moderne indretning. Skålen er simpel, men elegant, og den har desuden de karakteristiske Omaggio striber, der kendetegner serien. Brug den som du har lyst; eksempelvis som salatskål
 • Kähler Hammershøi æggebæger hvid 2 stk.

  Kähler Hammershøi æggebæger hvid 2 stk.
  Fuldend morgenbordet med disse dekorative æggebægre fra Kähler. Bægrene er en del af den populære Hammershøi serie, og de har derfor et karakteristisk design, der går godt i spænd med de øvrige elementer i serien.
 • Kähler Hammershøi dyb juletallerken - 21 cm

  Kähler Hammershøi dyb juletallerken - 21 cm
  Med denne smukke dybe tallerken fra Hammershøis julestel kan du ikke servere en dårlig risengrød. Den vil ganske enkelt smage af jul, så længe den serveres i denne dybe tallerken, der med yndige og klassiske dekorationer af en finurlig snemand og en ægte
 • Kähler Hammershøi vase, 25 cm - indigoblå

  Kähler Hammershøi vase, 25 cm - indigoblå
  Er du til smukke, moderne elementer i din indretning, bør du investere i denne fine sag fra Kähler Hammershøi. Vasen er et must i det moderne hjem, hvor den pynter og tilfører masser af elegance. Den er fremstillet i porcelæn, og så har den de flotte ril
 • Kähler Urbania lyshus, 17 cm - katedral

  Kähler Urbania lyshus, 17 cm - katedral
  Inspireret af moderne og klassisk arkitektur er dette lyshus lavet, så varmt lys kan strømme ud ad vinduerne på det og sprede hygge og varme i dit hjem, når de kolde og mørke aftener og eftermiddage sænker sig over Danmark. Den smukke katedral er med sit
 • Kähler Hammerhøi Juleskål 2019, 12 cm.

  Kähler Hammerhøi Juleskål 2019, 12 cm.
  Tiden sig nærmer, sneen jorden dækker.... Julen er på vej igen, og det betyder heldigvis, at Kähler igen i går lancerer en smuk julekollektion i deres Hammershøi-serie. I år er serien designet af Rikke Jacobsen og Hans-Christian Bauer, som har skabt en p
 • Kähler Hammershøi Easter Krus 33cl

  Kähler Hammershøi Easter Krus 33cl
  Hammershøi Easter er en serie skabt med base i det klassiske hvide Hammershøi stel, med dekorative nyudsprungne grene og traditionsrige påskesymboler. Easter-stellet byder ganske enkelt foråret og påsken ind med sine eventyrlige og smukke detaljer. Så n
 • Kähler Hammershøi Easter Tallerken Ø22cm

  Kähler Hammershøi Easter Tallerken Ø22cm
  Dæk påskebordet med denne skønne tallerken fra Kählers Hammershøi Easter-serie. Med sine 22cm er tallerkenen oplagt til påskefrokosten og den er helt unikt prydet med håndmalede nyudsprungne grene og de traditionelle påskesymboler for at give et botanisk
 • Kähler Hammershøi Saucekande 66 cl.

  Kähler Hammershøi Saucekande 66 cl.
  Hammershøi saucekande fra Kähler, som er ideel til det helt store middagsbord, når de nærmeste er inviteret til god mad. Det er designer Hans-Christian Bauer, som står bag Hammershøi-serien. Inspirationen er fundet fra den danske kunstner Svend Hammershø
 • Kähler Christmas Tales Dekoration 8,5 Cm - Fyrfadsstager Benporcelæn Hvid - 690047

  Kähler Christmas Tales Dekoration 8,5 Cm - Fyrfadsstager Benporcelæn Hvid - 690047
  Dekorationen fra Kähler har traditionelt, tidløst design i stentøj og benporcelæn perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Den har gennemtænkte detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Designet af Thora Finnsdottir. Om dekorationen fra Kähler- Fremstillet af stentøj og benporcelæn.- Traditionelt design.- Smukke detaljer.- Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid.- Fra kollektionen Christmas Tales.- Bredde: 190 mm.- Dybde: 80 mm.- Højde: 85 mm. Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Kähler Hammershøi termokande 1 liter, varm grå

  Kähler Hammershøi termokande 1 liter, varm grå
  Hammershøi termokanden er udført i plast med en silkemat overflade, imens den indvendigt er udstyret med en glas indsats, der holder dine drikkevarer varme. Kanden har et tidløst design med de karakteristiske riller, der er typiske for den skønne Hammersh
 • Kähler Tulle vase 13 cm, blå

  Kähler Tulle vase 13 cm, blå
  Tulle-serien fra Kähler er en hyldest til nostalgi og romantik med håndmalede dekorationer inspireret af ældre Kähler-vaser. Vasen har en cremehvid bundfarve og er dekoreret med blå hvirvler med tydelige penselstrøg, der er med til at give vasen sit unikk
 • Kähler Signature vase, 20 cm, grøn

  Kähler Signature vase, 20 cm, grøn
  Med naturen som inspirationskilde har Meyer-Lavigne skabt den nye Kähler vase. Her er liv, dynamik og autenticitet i centrum. Vasen har en medfølgende keramisk plade med huller, der gør det nemt at arrangere blomsterne, præcis som du ønsker dem. Vasen kan
 • Kähler Colore tallerken, 27 cm, sage green

  Kähler Colore tallerken, 27 cm, sage green
  Colore-tallerkenen fra Kähler er lavet af stentøj og er dekoreret med smukke riller, der fremhæves af en gennemsigtig glasur. Langs kanten finder du håndmalede penselstrøg, der visuelt indrammer tallerkenens form. Den smukke tallerken måler 27 cm i diamet
 • Kähler Colore tallerken, 19 cm, sage green

  Kähler Colore tallerken, 19 cm, sage green
  Colore-tallerkenen fra Kähler er lavet af stentøj og er dekoreret med smukke riller, der understreges af en gennemsigtig glasur. Langs kanten finder du håndmalede penselstrøg, der visuelt indrammer tallerkenens form. Tallerkenen måler 19 cm, fås i forske
 • Kähler Colore tallerken, 19 cm, saffron yellow

  Kähler Colore tallerken, 19 cm, saffron yellow
  Colore-tallerkenen fra Kähler er lavet af stentøj og er dekoreret med smukke riller, der understreges af en gennemsigtig glasur. Langs kanten finder du håndmalede penselstrøg, der visuelt indrammer tallerkenens form. Tallerkenen måler 19 cm, fås i forske
 • Kähler Colore skål, 34 cm, saffron yellow

  Kähler Colore skål, 34 cm, saffron yellow
  De farvede skåle fra Kähler er perfekte til servering af salater under en fin middag eller blot som en indretningsdetalje. På indersiden af ​​skålen finder du en håndmalet spiral, der afspejler de cirkulære riller på ydersiden. Skålen har en diameter
 • Kähler Omaggio Circulare vase 12,5 cm, antracitgrå

  Kähler Omaggio Circulare vase 12,5 cm, antracitgrå
  Kählers Omaggio Circulare-vase er en moderne klassiker med fokus på bæredygtighed! I samarbejde med den innovative designgruppe, Stilleben, har Kähler skabt en ny og opdateret version af deres fælles Omaggio-vase fra 2007. Omaggio Circulare-vasen er baneb
 • Hammershøi Vase 25 cm.

  Hammershøi Vase 25 cm.
  Oplev en unik hvid vase fra den elegante Hammershøi-serie. Den smukke vase gemmer på en inspirerende historie. Den er direkte inspireret af Svend Hammershøis gamle værker, som han skabte på Kählers værksted i 1900-tallet. Med det harmoniske og stilrene fo
 • Kähler Omaggio Circulare vase 20 cm, antracitgrå

  Kähler Omaggio Circulare vase 20 cm, antracitgrå
  Kählers Omaggio Circulare-vase er en moderne klassiker med fokus på bæredygtighed! I samarbejde med den innovative designgruppe, Stilleben, har Kähler skabt en ny og opdateret version af deres fælles Omaggio-vase fra 2007. Omaggio Circulare-vasen er baneb
 • Kähler Omaggio Circulare vase 31 cm, antracitgrå

  Kähler Omaggio Circulare vase 31 cm, antracitgrå
  Kählers Omaggio Circulare-vase er en moderne klassiker med fokus på bæredygtighed! I samarbejde med den innovative designgruppe, Stilleben, har Kähler skabt en ny og opdateret version af deres fælles Omaggio-vase fra 2007. Omaggio Circulare-vasen er baneb
 • Hammershøi Vase H13 cm Sort

  Hammershøi Vase H13 cm Sort
  Den elegante lille sorte design-vase fra Hammershøi-serien er inspireret af Svend Hammershøis værker og har et tidløst, moderne formsprog. Design-vasen har en fin, lille krave om halsen, som sammen med rillerne og vasens harmoniske formsprog naturligt for
 • Kähler Hammershøi Summer krus 33 cl, sunflower

  Kähler Hammershøi Summer krus 33 cl, sunflower
  Selvom det er en trist og grå regnvejsdag, kan du næsten mærke solens stråler og den lune sommerbrise, når du tager en velfortjent kaffepause og drikker af Kählers Hammershøi Summer-krus. Inspirationen kommer fra den danske sommers fantastiske former, far
 • Kähler Hammershøi Summer skål Ø12, sunflower

  Kähler Hammershøi Summer skål Ø12, sunflower
  Solens stråler ned på dig, mens du dækker op til kaffe og snacks på terrassen, gårdspladsen eller i sommerhuset med service fra Kählers Hammershøi Summer-serie. Eller også så gør den måske ikke, da det er en grå regnverjsdag, men dit humør får alligevel e
 • Kähler Hammershøi Summer tallerken Ø22, forglemmigej

  Kähler Hammershøi Summer tallerken Ø22, forglemmigej
  Den smukke tallerken fra danske Kähler er en del af den sommerlige Hammershøi Summer-serie, som hurtigt bringer lidt sommerstemning ind i dit hjem. Uanset om det er en smuk sommerdag eller en regnvåd efterårsdag, kan du næsten solens stråler og den lune s
 • Kähler Hammershøi Summer tallerken Ø22, sommerbær

  Kähler Hammershøi Summer tallerken Ø22, sommerbær
  Den smukke tallerken fra danske Kähler er en del af den charmerende Hammershøi Summer-serie, der bringer naturens og sommerens skønhed og lethed ind i dit hjem. Tallerkenen er dekoreret med de lækreste jordbær, saftige blåbær og den elegante påfugleøje-so
 • Kähler Gro Urtepotteskjuler Ø16,5cm, Lys sand

  Kähler Gro Urtepotteskjuler Ø16,5cm, Lys sand
  Gro-serien fra Kähler er inspireret af planternes verden og giver dig interiør til dine udendørsarealer. Gro plantekrukker og urtepotterne er brændt i en Lo Bar ovn og glasuren på krukkerne er forskellig, både fra krukke til krukke og på hver enkelt krukk
 • Omaggio Nuovo Urtepotteskjuler Ø15 cm Grøn

  Omaggio Nuovo Urtepotteskjuler Ø15 cm Grøn
  Omaggio Nuovo serien fra Kähler er både en fornyelse og hyldest til de velkendte Omaggio vaser, hvis striber findes i flere forskellige farver. Omaggio Nuovo har et genkendeligt og fornyet design og alle Omaggio Nuovos former og farver er skabt, så de pas
 • Poppery Krus 27 cl Pink/mint/gul

  Poppery Krus 27 cl Pink/mint/gul
  Farverig popkultur møder håndlavede designtraditioner i samarbejdet mellem Kähler og designduoen KIMPOP, der tæller tv-personlighederne Sofie Linde og Joakim Ingversen. I en årrække har duoen med stor passion udforsket keramikkens verden, og deres viden o
 • Hammershøi Espresso 10cl Hvid

  Hammershøi Espresso 10cl Hvid
  Hammershøi-espressokopper opfordrer til at tage sig god tid til at brygge og nyde en skøn kop kaffe. Disse espressokopper har fokus på den æstetiske og gode smagsoplevelse og fås i fem nuancer, der passer smukt sammen med seriens øvrige dele. Brug også es
 • Hammershøi Minivase 3pak

  Hammershøi Minivase 3pak
  De små Hammershøi-miniaturevaser findes i en smuk farvepalet, der på fin vis rammer tidens ånd, hvor naturens varme toner skaber modspil til den nordiske indretningsstil og smukt reflekteres i de grå, grønne og rødlige nuancer, som serien favner. Brug de
 • Hammershøi dyb Tallerken 26 cm. Hvid

  Hammershøi dyb Tallerken 26 cm. Hvid
  Denne smukke, dybe pastatallerken fra Kählers Hammershøi-serie er et elegant designstatement på middagsbordet. Den yndefulde dybe tallerken kan bruges til den gode pastaret, en enkel og farverig suppe eller andre gastronomiske kreationer, som fortjener li
 • Kähler Omaggio vase miniature 3 stk sølv-hvid

  Kähler Omaggio vase miniature 3 stk sølv-hvid
  Kähler Omaggio vase miniature 3 stk sølv-hvid
 • Kähler Omaggio vase miniature 3 stk perlemor-hvid

  Kähler Omaggio vase miniature 3 stk perlemor-hvid
  Kähler Omaggio vase miniature 3 stk perlemor-hvid
 • Kähler Omaggio vase lille sort

  Kähler Omaggio vase lille sort
  Kähler Omaggio vase lille sort
 • Kähler Omaggio vase mellem sort

  Kähler Omaggio vase mellem sort
  Kähler Omaggio vase mellem sort
 • Kähler Omaggio vase stor sort

  Kähler Omaggio vase stor sort
  Kähler Omaggio vase stor sort
 • Kähler Omaggio vase stor stålblå

  Kähler Omaggio vase stor stålblå
  Kähler Omaggio vase stor stålblå
 • Kähler Omaggio vase sølv lille

  Kähler Omaggio vase sølv lille
  Kähler Omaggio vase sølv lille
 • Kähler Omaggio vase sølv mellem

  Kähler Omaggio vase sølv mellem
  Kähler Omaggio vase sølv mellem
 • Kähler Omaggio vase sølv stor

  Kähler Omaggio vase sølv stor
  Kähler Omaggio vase sølv stor
 • Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 270 mm

  Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 270 mm
  Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 270 mm
 • Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 220 mm

  Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 220 mm
  Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 220 mm
 • Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 190 mm

  Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 190 mm
  Kähler Hammershøi tallerken hvid Ø 190 mm
 • Kähler Hammershøi dyb tallerken Ø 210 mm

  Kähler Hammershøi dyb tallerken Ø 210 mm
  Kähler Hammershøi dyb tallerken Ø 210 mm
 • Kähler Hammershøi dyb tallerken Ø 260 mm

  Kähler Hammershøi dyb tallerken Ø 260 mm
  Kähler Hammershøi dyb tallerken Ø 260 mm
 • Kähler Hammershøi salatskål hvid

  Kähler Hammershøi salatskål hvid
  Kähler Hammershøi salatskål hvid
 • Kähler Hammershøi lysestage lille hvid

  Kähler Hammershøi lysestage lille hvid
  Kähler Hammershøi lysestage lille hvid
 • Kähler Hammershøi lysestage mellem hvid

  Kähler Hammershøi lysestage mellem hvid
  Kähler Hammershøi lysestage mellem hvid
 • Kähler Hammershøi lysestage stor hvid

  Kähler Hammershøi lysestage stor hvid
  Kähler Hammershøi lysestage stor hvid
 • Kähler Hammershøi vase mini hvid

  Kähler Hammershøi vase mini hvid
  Kähler Hammershøi vase mini hvid
 • Kähler Hammershøi vase mini antracitgrå

  Kähler Hammershøi vase mini antracitgrå
  Kähler Hammershøi vase mini antracitgrå
 • Kähler Hammershøi vase mini indigo

  Kähler Hammershøi vase mini indigo
  Kähler Hammershøi vase mini indigo
 • Kähler Hammershøi vase lille hvid

  Kähler Hammershøi vase lille hvid
  Kähler Hammershøi vase lille hvid
 • Kähler Hammershøi vase lille antracitgrå

  Kähler Hammershøi vase lille antracitgrå
  Kähler Hammershøi vase lille antracitgrå
 • Kähler Hammershøi vase lille indigo

  Kähler Hammershøi vase lille indigo
  Kähler Hammershøi vase lille indigo
 • Kähler Hammershøi vase mellem hvid

  Kähler Hammershøi vase mellem hvid
  Kähler Hammershøi vase mellem hvid
 • Kähler Hammershøi vase mellem antracitgrå

  Kähler Hammershøi vase mellem antracitgrå
  Kähler Hammershøi vase mellem antracitgrå
 • Kähler Hammershøi vase mellem indigo

  Kähler Hammershøi vase mellem indigo
  Kähler Hammershøi vase mellem indigo
 • Kähler Hammershøi vase stor hvid

  Kähler Hammershøi vase stor hvid
  Kähler Hammershøi vase stor hvid
 • Kähler Hammershøi vase stor antracitgrå

  Kähler Hammershøi vase stor antracitgrå
  Kähler Hammershøi vase stor antracitgrå
 • Kähler Hammershøi vase stor indigo

  Kähler Hammershøi vase stor indigo
  Kähler Hammershøi vase stor indigo
 • Kähler Nobili lysestage lille snow white

  Kähler Nobili lysestage lille snow white
  Kähler Nobili lysestage lille snow white
 • Kähler Omaggio Vase perlemor Lille

  Kähler Omaggio Vase perlemor Lille
  Kähler Omaggio Vase perlemor Lille
 • Kähler Omaggio Vase perlemor mellem

  Kähler Omaggio Vase perlemor mellem
  Kähler Omaggio Vase perlemor mellem
 • Kähler Omaggio Vase perlemor stor

  Kähler Omaggio Vase perlemor stor
  Kähler Omaggio Vase perlemor stor
 • Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele hvid

  Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele hvid
  Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele hvid
 • Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele Mintgrøn-blå-antracitgrå

  Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele Mintgrøn-blå-antracitgrå
  Kähler Hammershøi miniaturevase 3 dele Mintgrøn-blå-antracitgrå
 • Kähler Hammershøi fyrfadsstage mellem hvid

  Kähler Hammershøi fyrfadsstage mellem hvid
  Kähler Hammershøi fyrfadsstage mellem hvid
 • Kähler Hammershøi fyrfadsstage mellem antracitgrå

  Kähler Hammershøi fyrfadsstage mellem antracitgrå
  Kähler Hammershøi fyrfadsstage mellem antracitgrå
 • Kähler Hammershøi tekande hvid

  Kähler Hammershøi tekande hvid
  Kähler Hammershøi tekande hvid
 • Kähler Hammershøi tekande antracitgrå

  Kähler Hammershøi tekande antracitgrå
  Kähler Hammershøi tekande antracitgrå
 • Kähler Hammershøi tekande indigo

  Kähler Hammershøi tekande indigo
  Kähler Hammershøi tekande indigo
 • Kähler Hammershøi æggebæger, 2 stk hvid

  Kähler Hammershøi æggebæger, 2 stk hvid
  Kähler Hammershøi æggebæger, 2 stk hvid
 • Kähler Hammershøi espressokop anthracite (grå)

  Kähler Hammershøi espressokop anthracite (grå)
  Kähler Hammershøi espressokop anthracite (grå)
 • Kähler Hammershøi espressokop indigo (mørkeblå)

  Kähler Hammershøi espressokop indigo (mørkeblå)
  Kähler Hammershøi espressokop indigo (mørkeblå)
 • Kähler Hammershøi termokrus hvid

  Kähler Hammershøi termokrus hvid
  Kähler Hammershøi termokrus hvid
 • Kähler Hammershøi tærtefad på fod Ø30 cm hvid

  Kähler Hammershøi tærtefad på fod Ø30 cm hvid
  Kähler Hammershøi tærtefad på fod Ø30 cm hvid
 • Kähler Hammershøi gulvvase 50 cm hvid

  Kähler Hammershøi gulvvase 50 cm hvid
  Kähler Hammershøi gulvvase 50 cm hvid
 • Kähler Character skulptur med budskab The curious one

  Kähler Character skulptur med budskab The curious one
  Kähler Character skulptur med budskab The curious one
 • Kähler Character skulptur med budskab The dreamer

  Kähler Character skulptur med budskab The dreamer
  Kähler Character skulptur med budskab The dreamer
 • Kähler Character skulptur med budskab The reflective one

  Kähler Character skulptur med budskab The reflective one
  Kähler Character skulptur med budskab The reflective one
 • Kähler Character skulptur med budskab The attentive one

  Kähler Character skulptur med budskab The attentive one
  Kähler Character skulptur med budskab The attentive one
 • Kähler Character skulptur med budskab The hedonist

  Kähler Character skulptur med budskab The hedonist
  Kähler Character skulptur med budskab The hedonist
 • Kähler Hammershøi lysestage 6,5 cm Indigo

  Kähler Hammershøi lysestage 6,5 cm Indigo
  Kähler Hammershøi lysestage 6,5 cm Indigo
 • Kähler Hammershøi lysestage 7 cm Indigo

  Kähler Hammershøi lysestage 7 cm Indigo
  Kähler Hammershøi lysestage 7 cm Indigo
 • Kähler Hammershøi lysestage 13 cm Hvid

  Kähler Hammershøi lysestage 13 cm Hvid
  Kähler Hammershøi lysestage 13 cm Hvid
 • Kähler Hammershøi lysestage 17 cm Hvid

  Kähler Hammershøi lysestage 17 cm Hvid
  Kähler Hammershøi lysestage 17 cm Hvid
 • Kähler Hammershøi Poppy tallerken 27 cm Hvid

  Kähler Hammershøi Poppy tallerken 27 cm Hvid
  Kähler Hammershøi Poppy tallerken 27 cm Hvid
 • Kähler Hammershøi Poppy dyb tallerken 21 cm Hvid

  Kähler Hammershøi Poppy dyb tallerken 21 cm Hvid
  Kähler Hammershøi Poppy dyb tallerken 21 cm Hvid
 • Kähler Nobili fyrfadsstage olivengrøn Lille Ø12 cm

  Kähler Nobili fyrfadsstage olivengrøn Lille Ø12 cm
  Kähler Nobili fyrfadsstage olivengrøn Lille Ø12 cm
 • Kähler Nobili fyrfadsstage olivengrøn Stor Ø14 cm

  Kähler Nobili fyrfadsstage olivengrøn Stor Ø14 cm
  Kähler Nobili fyrfadsstage olivengrøn Stor Ø14 cm
 • Kähler Hammershøi Poppy vase 13 cm Hvid

  Kähler Hammershøi Poppy vase 13 cm Hvid
  Kähler Hammershøi Poppy vase 13 cm Hvid
 • Kähler Hammershøi Poppy tekande 1,2 L Hvid

  Kähler Hammershøi Poppy tekande 1,2 L Hvid
  Kähler Hammershøi Poppy tekande 1,2 L Hvid
 • Kähler Hammershøi Poppy tekop med underkop 38 cl Hvid

  Kähler Hammershøi Poppy tekop med underkop 38 cl Hvid
  Kähler Hammershøi Poppy tekop med underkop 38 cl Hvid
 • Kähler Hammershøi Spring æggebæger Ø5 cm 2-pak Hvid

  Kähler Hammershøi Spring æggebæger Ø5 cm 2-pak Hvid
  Kähler Hammershøi Spring æggebæger Ø5 cm 2-pak Hvid
 • Kähler Hammershøi Poppy vase 21 cm Hvid

  Kähler Hammershøi Poppy vase 21 cm Hvid
  Kähler Hammershøi Poppy vase 21 cm Hvid
 • Kähler Hammershøi Poppy lysestage Ø7,5 cm Hvid

  Kähler Hammershøi Poppy lysestage Ø7,5 cm Hvid
  Kähler Hammershøi Poppy lysestage Ø7,5 cm Hvid
 • Vase Hammershøi Poppy miniature 3 stk.

  Vase Hammershøi Poppy miniature 3 stk.
  Hammerhøi Poppy er moderne, blomstret service som prydes af valmuens henførende skønhed. Dekorationerne er skabt af konstneren Rikke Jacobsen, som arbejder med valmuens skønhed og aktivt bruger både stilken, de første knopper og blomsten i fuldt flor
 • Serveringsfad oval Hammershøi 28,5x22,5

  Serveringsfad oval Hammershøi 28,5x22,5
  Dette elegante, hvide Kähler-fad fra den klassiske Hammershøi-serie er perfekt til servering af enhver tænkelig lækker middagsret. Fadets diskrete riller bidrager med personlighed og eksklusivitet til keramikken og skaber et helt unikt og elegant des
 • Tallerken Hammershøi, Ø19 cm

  Tallerken Hammershøi, Ø19 cm
  Denne lille hvide tallerken fra Kähler Hammershøi-serien er perfekt som dessert- eller frokosttallerken. Eller måske til de søde sager til kaffen? Tallerkenerne fås i tre forskellige størrelser, så du kan sætte dit eget bordservice sammen efter behov
 • Dyb tallerken Hammershøi, Ø26 cm

  Dyb tallerken Hammershøi, Ø26 cm
  Denne smukke, dybe pastatallerken fra Kählers Hammershøi-serie er et elegant designbudskab på spisebordet. Den fine dybe tallerken kan bruges til gode pastaretter, en simpel og farverig suppe eller andre gastronomiske mesterværker, der fortjener lidt
 • Dyb tallerken Hammershøi, Ø21 cm

  Dyb tallerken Hammershøi, Ø21 cm
  Det elegante Hammershøi bordservice har et klassisk look, der kan bruges som hverdagsservice året rundt, og du kan samle delene i hele dit liv. Samtidig er udtrykket så fint, at bordservicet kan skabe elegance på ethvert festbord. Denne dybe tallerke
 • Tallerken Hammershøi, Ø22 cm

  Tallerken Hammershøi, Ø22 cm
  Denne mellemstore Hammershøi-tallerken i hvid er perfekt til det udsøgte frokostbord eller som en smuk præsentation af en speciel forret. Hammershøi er et perfekt hverdagsservice, men er samtidig så elegant, at det kan være en ekstra detalje på et sm
 • Tallerken Hammershøi, Ø27 cm

  Tallerken Hammershøi, Ø27 cm
  Kählers Hammershøi-service er perfekt til både hverdag og fest. Denne elegante, store tallerken er en smuk detalje på spisebordet til hverdagsbrug og kan være prikken over i'et på et festligt bord ved særlige højtider. De diskrete riller giver bordse
 • Skål Hammershøi, Ø12 cm

  Skål Hammershøi, Ø12 cm
  Denne enkle skål i hvid fra Kählers elegante Hammershøi bordservice passer i ethvert køkken og på hvert bord - både til hverdag og fest. Brug skålen til frugt, slik eller tilbehør til aftensmaden. Design en personlig og elegant borddækning ved at kom
 • Skål Hammershøi, Ø12 cm

  Skål Hammershøi, Ø12 cm
  Denne enkle skål i hvid fra Kählers elegante Hammershøi bordservice passer i ethvert køkken og på hvert bord - både til hverdag og fest. Brug skålen til frugt, slik eller tilbehør til aftensmaden. Design en personlig og elegant borddækning ved at kom
 • Skål Hammershøi, Ø12 cm

  Skål Hammershøi, Ø12 cm
  Denne enkle skål i hvid fra Kählers elegante Hammershøi bordservice passer i ethvert køkken og på hvert bord - både til hverdag og fest. Brug skålen til frugt, slik eller tilbehør til aftensmaden. Design en personlig og elegant borddækning ved at kom
 • Skål Hammershøi, Ø11 cm

  Skål Hammershøi, Ø11 cm
  Brug den lille Hammershøi-skål i klassisk hvid til søde snacks, morgenbordets lækkerier eller tilbehør til den store festmiddag. Den mindste af Hammershøi-skålene er, som hele serien, prydet med de klassiske riller inspireret af den verdensberømte ku
 • Skål Hammershøi, Ø11 cm

  Skål Hammershøi, Ø11 cm
  Brug den lille Hammershøi-skål i klassisk hvid til søde snacks, morgenbordets lækkerier eller tilbehør til den store festmiddag. Den mindste af Hammershøi-skålene er, som hele serien, prydet med de klassiske riller inspireret af den verdensberømte ku
 • Skål Hammershøi, Ø17 cm

  Skål Hammershøi, Ø17 cm
  De smukke skåle fra Hammershøi bordservice i denne elegante og dybe indigoblå farve fås i tre forskellige størrelser og kan bruges til alle tænkelige formål: frugt, salat, sauce eller lækkerier til kaffe eller en hyggelig aften. Kombiner skåle i fler
 • Skål Hammershøi, Ø17 cm

  Skål Hammershøi, Ø17 cm
  De smukke skåle fra Hammershøi bordservice i denne elegante og dybe indigoblå farve fås i tre forskellige størrelser og kan bruges til alle tænkelige formål: frugt, salat, sauce eller lækkerier til kaffe eller en hyggelig aften. Kombiner skåle i fler
 • Vase Omaggio, H12,5

  Vase Omaggio, H12,5
  Få en anden af de populære Omaggio-vaser til samlingen, som virkelig er karakteristiske for Kähler. Denne vase er uundværlig i ethvert hjem. Her finder du deni en udgave, der er designet i samarbejde med Stilleben. Vasen er lavet i fajance i farven s
 • Vase Omaggio, H12,5

  Vase Omaggio, H12,5
  Få en anden af de populære Omaggio-vaser til samlingen, som virkelig er karakteristiske for Kähler. Denne vase er uundværlig i ethvert hjem. Her finder du deni en udgave, der er designet i samarbejde med Stilleben. Vasen er lavet i fajance i farven s
 • Vase Omaggio, H12,5

  Vase Omaggio, H12,5
  Få en anden af de populære Omaggio-vaser til samlingen, som virkelig er karakteristiske for Kähler. Denne vase er uundværlig i ethvert hjem. Her finder du deni en udgave, der er designet i samarbejde med Stilleben. Vasen er lavet i fajance i farven s
 • Vase Omaggio, H31

  Vase Omaggio, H31
  Kähler er i dag bedst kendt for sine Omaggio-vaser, og her finder du en version i designet af Stilleben. Denne vase er den største af i alt tre modeller i denne serie, og den er lavet i fajance. Den har smukke striber i farve scarlet som tilfører var
 • Vase Omaggio, H31

  Vase Omaggio, H31
  Kähler er i dag bedst kendt for sine Omaggio-vaser, og her finder du en version i designet af Stilleben. Denne vase er den største af i alt tre modeller i denne serie, og den er lavet i fajance. Den har smukke striber i farve scarlet som tilfører var
 • Vase Omaggio, H31

  Vase Omaggio, H31
  Kähler er i dag bedst kendt for sine Omaggio-vaser, og her finder du en version i designet af Stilleben. Denne vase er den største af i alt tre modeller i denne serie, og den er lavet i fajance. Den har smukke striber i farve scarlet som tilfører var
 • Vase Tulle H13 cm

  Vase Tulle H13 cm
  Med vaseserien Tulle hylder Kähler nostalgien og romantikken. De håndmalede dekorationer er inspireret af de ældre Kähler-vaser. Den mellemstore skulpturelle vase er 12,5 cm høj. Her er penselstrøgene klare, organiske og naturlige og er med til at gi
 • Vase Tulle H10,5 cm

  Vase Tulle H10,5 cm
  Med vaseserien Tulle hylder Kähler nostalgien og romantikken. De håndmalede dekorationer er inspireret af de ældre Kähler-vaser. Den lille 10 cm høje vase Tulle med en diameter på 9,5 cm er håndmalet og håndlavet. Vasen har en cremehvid grundfarve og
 • Champagneglas Hammershøi 24 cl 2 stk.

  Champagneglas Hammershøi 24 cl 2 stk.
  En god champagne smager endnu bedre, når den serveres i elegante champagneglas, som samtidig gør stemningen mere festlig. Hæld dine yndlingsbobler i dette elegante champagneglas med en klar stilk fra Kählers Hammershøi-serie. Den sælges i en 2-pak og
 • Champagneglas Hammershøi 24 cl 2 stk.

  Champagneglas Hammershøi 24 cl 2 stk.
  En god champagne smager endnu bedre, når den serveres i elegante champagneglas, som samtidig gør stemningen mere festlig. Hæld dine yndlingsbobler i dette elegante champagneglas med en klar stilk fra Kählers Hammershøi-serie. Den sælges i en 2-pak og
 • Hvidvinsglas Hammershøi 35 cl 2 stk.

  Hvidvinsglas Hammershøi 35 cl 2 stk.
  Du mærker straks arven fra Kählers stolte håndværkstradition, når du holder stilken og drikker af de nye vinglas fra Kählers Hammershøi-serie. Proportionerne er afbalancerede og klassiske, og vinglassens formsprog i samspil med de ikoniske riller fre
 • Hvidvinsglas Hammershøi 35 cl 2 stk.

  Hvidvinsglas Hammershøi 35 cl 2 stk.
  Du mærker straks arven fra Kählers stolte håndværkstradition, når du holder stilken og drikker af de nye vinglas fra Kählers Hammershøi-serie. Proportionerne er afbalancerede og klassiske, og vinglassens formsprog i samspil med de ikoniske riller fre
 • Vase Orangery H18

  Vase Orangery H18
  Den udsøgte Orangery-vase er 18 cm høj og lavet i keramik. Den er glaseret i en elegant og naturlig farve. Den er bredest forneden, så der er god plads til vand, men bliver smallere foroven og samler blomsterne på en smuk måde. Vasen er inspireret af
 • Vase Hammershøi H21 cm

  Vase Hammershøi H21 cm
  Hammershøi-vasen er blevet et af de mest elskede designobjekter i Hammershøi-serien. Skab en spændende og elegant kontrast til den lette og enkle nordiske stil med denne smukke vase i indigo. En elegant serie af vaser og lysestager i varierende størr
 • Vase Hammershøi H25,5 cm

  Vase Hammershøi H25,5 cm
  Opdag en unik vase fra den elegante Hammershøi-serie. Den smukke vase har en inspirerende historie. Den er direkte inspireret af Svend Hammershøis legendariske værk, som han skabte i Kählers værksted i begyndelsen af det 20. århundrede. Med sit harmo
 • Vase Hammershøi H25,5 cm

  Vase Hammershøi H25,5 cm
  Opdag en unik vase fra den elegante Hammershøi-serie. Den smukke vase har en inspirerende historie. Den er direkte inspireret af Svend Hammershøis legendariske værk, som han skabte i Kählers værksted i begyndelsen af det 20. århundrede. Med sit harmo
 • Vase miniature Hammershøi, 3-pak

  Vase miniature Hammershøi, 3-pak
  Oplev de elegante Hammershøi-vaser i 3-pak. Brug de tre søde miniaturevaser som dekoration i et smukt stilleben eller på bordet fyldt med havens små blomster og friske kviste. Miniaturevaserne er kendetegnet ved de klassiske Hammershøi-riller, som er
 • Tallerken Tallrik Hammershøi Spring Ø22 cm

  Tallerken Tallrik Hammershøi Spring Ø22 cm
  Påsken går ofte hånd i hånd med de første forårsfornemmelser, og netop denne følelse er blevet fanget på en vidunderlig måde i Hammershøi Easter. Den spændende og smukke påskekollektion er dekoreret med nyklippede grene og traditionelle påskesymboler
 • Skål Hammershøi, Ø16 cm

  Skål Hammershøi, Ø16 cm
  Den elegante 16 cm diameter skål fra Hammerhøi-serien er perfekt til at dække et elegant bord med et kreativt og personligt præg. Bland skålen med Hammershøi Poppy- eller Hammershøi Spring-porcelæn og skab et harmonisk bord med fokus på detaljer. Ham
 • Vase Omaggio Nuovo

  Vase Omaggio Nuovo
  Omaggio Nuovo er en håndmalet serie af vaser fra Kähler. Det er en fornyelse af den kendte Omaggio-serie, der blev lanceret i 2008 og som i dag er en moderne klassiker. Da Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft - kendt som designduoen Stilleben - s
 • Vase Omaggio Nuovo

  Vase Omaggio Nuovo
  Omaggio Nuovo er en håndmalet serie af vaser fra Kähler. Det er en fornyelse af den kendte Omaggio-serie, der blev lanceret i 2008 og som i dag er en moderne klassiker. Da Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft - kendt som designduoen Stilleben - s
 • Blomsterkrukke Omaggio Nuovo

  Blomsterkrukke Omaggio Nuovo
  Omaggio Nuovo-serien fra Kähler er både en fornyelse og en hyldest til de kendte Omaggio-vaser, hvis striber fås i flere forskellige farver. Omaggio Nuovo har et genkendeligt og fornyet design og alle Omaggio Nuovos former og farver hænger sammen. Ur
 • Blomsterkrukke Omaggio Nuovo

  Blomsterkrukke Omaggio Nuovo
  Omaggio Nuovo-serien fra Kähler er både en fornyelse og en hyldest til de kendte Omaggio-vaser, hvis striber fås i flere forskellige farver. Omaggio Nuovo har et genkendeligt og fornyet design og alle Omaggio Nuovos former og farver hænger sammen. Ur
 • Vandglas Hammershøi, 37 cl 4 stk.

  Vandglas Hammershøi, 37 cl 4 stk.
  De elegante Hammershøi-vandglas fra Kähler, som har de karakteristiske Hammershøi-riller, har en klassisk silhuet og er perfekte til både hverdag og særlige lejligheder. De findes nu i en maskinfremstillet version. Når du holder glasset i hånden og d
 • Rødvinsglas Hammershøi 49 cl 2 stk.

  Rødvinsglas Hammershøi 49 cl 2 stk.
  Du mærker straks arven fra Kählers stolte håndværkstradition, når du holder stilken og drikker af de nye vinglas fra Kählers Hammershøi-serie. Proportionerne er afbalancerede og klassiske, og vinglassens formsprog i samspil med de ikoniske riller fre
 • Rødvinsglas Hammershøi 49 cl 2 stk.

  Rødvinsglas Hammershøi 49 cl 2 stk.
  Du mærker straks arven fra Kählers stolte håndværkstradition, når du holder stilken og drikker af de nye vinglas fra Kählers Hammershøi-serie. Proportionerne er afbalancerede og klassiske, og vinglassens formsprog i samspil med de ikoniske riller fre
 • Ovalt serveringsfad Hammershøi 40x22.5

  Ovalt serveringsfad Hammershøi 40x22.5
  Grillet fisk med tilbehør. Sushi. En stor grøn salat. Eller din favoritdessert. Det ovale serveringsfad på 40 x 22,5 cm fra Kählers populære Hammershøi-serie giver dig et klassisk fad, der er velegnet til en række forskellige typer mad. Ligesom reste
 • Vase Hammershøi Spring miniature 3 stk.

  Vase Hammershøi Spring miniature 3 stk.
  De søde miniaturevaser fra Kähler Hammershøi er dekoreret med nyudsprungne grene og blomster af de smukkeste forårstegn blåklokke, vintergæk og tusindfryd, som er håndmalet af Rikke Jacobsen og overført til porcelæn. Vaserne passer fint i grupper ell
 • Vase Hammershøi H18,5

  Vase Hammershøi H18,5
  Glasvaserne i Kählers Hammershøi-serie har den karakteristiske profil og de klare riller, som er kendt fra Hammershøis keramikvaser. Glasvasen har en smuk silhuet, men også en vægt og stabilitet. Glasvase er mundblæst i størrelsen H 18,5 cm. Tilføj d
 • Vase Hammershøi H14

  Vase Hammershøi H14
  Glasvaserne i Kählers Hammershøi-serie har den karakteristiske profil og de klare riller, som er kendt fra Hammershøis keramikvaser. Glasvasen har en smuk silhuet, men også en vægt og stabilitet. Glasvasen er mundblæst i størrelsen H 14 cm. Tilføj de
 • Vase Signature H20

  Vase Signature H20
  MeyerLavigne har brugt naturen som inspirationskilde i skabelsen af disse to vaser fra Kähler med en unik blomstertragtsform. Vasen har en medfølgende keramikplade med huller inspireret af lotusplantens frøstand, som gør det muligt at arrangere bloms
 • Vase Signature H20

  Vase Signature H20
  MeyerLavigne har brugt naturen som inspirationskilde i skabelsen af disse to vaser fra Kähler med en unik blomstertragtsform. Vasen har en medfølgende keramikplade med huller inspireret af lotusplantens frøstand, som gør det muligt at arrangere bloms
 • Vase Signature H15

  Vase Signature H15
  MeyerLavigne har brugt naturen som inspirationskilde i skabelsen af disse to vaser fra Kähler med en unik blomstertragtsform. Vasen har en medfølgende keramikplade med huller inspireret af lotusplantens frøstand, som gør det muligt at arrangere bloms
 • Vase Signature H15

  Vase Signature H15
  MeyerLavigne har brugt naturen som inspirationskilde i skabelsen af disse to vaser fra Kähler med en unik blomstertragtsform. Vasen har en medfølgende keramikplade med huller inspireret af lotusplantens frøstand, som gør det muligt at arrangere bloms
 • Kähler Signature lysestage Hvid-grøn

  Kähler Signature lysestage Hvid-grøn
  Kähler Signature lysestage Hvid-grøn
 • Kähler Hammershøi vandglas 37 cl 4-pack Grøn

  Kähler Hammershøi vandglas 37 cl 4-pack Grøn
  Kähler Hammershøi vandglas 37 cl 4-pack Grøn
Andre mærker
ilead