Klong

Klong er et mærke, som kan købes i flere store butikker og kædebutikker. Forhandlere med webshops omfatter Royal Design. Det er fra disse butikker, vi har skabt følgende oversigt med Klongs design.

 • Klong Trio Drop Krukke Mørkerød 18 Cm / Medium - Krukker Messing Mørk Rød - 31711R

  Klong Trio Drop Krukke Mørkerød 18 Cm / Medium - Krukker Messing Mørk Rød - 31711R
  Krukken fra Klong har et dråbeformet mønster med en tidløs form og en mørkerød farve der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Harmonisk, mørkerød farve.- Vandafvisende fad.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et dråbeformet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Lille - Vaser Messing Blå - 30516

  Klong Äng Vase Lille - Vaser Messing Blå - 30516
  Eva Schildts har designet denne prisbelønnede vase, Äng. Den vandt prisen for bedste interiørtilbehør i Elle Decoration, Swedish Design Awards i 2014. Vasen er fremstillet i glas og metal, der kan fungere som støtte til blomster. Fås i en rund og rektangulær form. Håndlavet och kan variere en smule.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Trio Pot Krukke Mellem Square - Krukker Messing Blå - 31701B

  Klong Trio Pot Krukke Mellem Square - Krukker Messing Blå - 31701B
  Trio Flower Pot fra Klong, designet af Ania Pauser. Potten består af tre dele, en indvendig krukke, en ydre krukke og en plade. Potterne er lavet af tyndt lakeret stål og pladen er i messing med Klong 's logo indgraveret. Mønsteret af den ydre pot er håndlavet og giver potterne en spændende dybde og karakter uden at tegne opmærksomheden fra blomsterne i den. Trio Flower Pot kommer i to forskellige mønstre, firkantede og dråbe og i to farveindstillinger. Hver variant er så tilgængelig i tre størrelser. Bemærk, at potterne ikke er rustfrit og derfor kan rust, hvis de er i direkte kontakt med vand. Dette gælder især for den indre krukke. Brug derfor en plastindsats for at forhindre dette.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Løst Glas Small - Vaser Mundblæst Glas Klar - 30518

  Klong Äng Løst Glas Small - Vaser Mundblæst Glas Klar - 30518
  Reservedelsglas til Äng-vasen. Tilgængelig i alle tre størrelser - Lille, stor, mega.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Stor - Vaser Messing - 30510

  Klong Äng Vase Stor - Vaser Messing - 30510
  Äng, som er svensk og betyder eng, er hurtigt blevet en moderne klassiker. Den smukke vase giver muligheden for at arrangerer blomster på en ny måde, takkede være det simple men smarte design. Vasen er fremstillet af mundblæst glas med håndlavet indsatser hvilke betyder, at variationer kan forekomme og gør hver vase unik. Äng findes i flere størrelser og udførelser. Vedligeholdelse:Udskift vand og tør messingen af regelmæssigt. Messingen er belagt for at modstå vand men skal stadig tørres af regelmæssigt da der ellers kan forekomme misfarvninger. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Gloria Lysholder 34 Cm - Lysestager Nikkel Nickel - 31402

  Klong Gloria Lysholder 34 Cm - Lysestager Nikkel Nickel - 31402
  Lysholderen fra Klong har et skulpturelt design med en holder i midten. Lysholderen har et enkelt, moderne look. Den er fremstillet af nikkelbelagt messing. Designet af Broberg & Ridderstråle. Om lysholderen fra Klong- Lysholderen kommer i 2 forskellige størrelser.- Designet i Sverige Vedligeholdelse af lysholderen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Äng Løst Glas Mega - Vaser Mundblæst Glas Klar - 30525

  Klong Äng Løst Glas Mega - Vaser Mundblæst Glas Klar - 30525
  Reservedelsglas til Äng-vasen. Tilgængelig i alle tre størrelser - Lille, stor, mega.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Trio Pot Krukke Lille Square - Krukker Messing Hvid - 31700V

  Klong Trio Pot Krukke Lille Square - Krukker Messing Hvid - 31700V
  Trio Flower Pot fra Klong, designet af Ania Pauser. Potten består af tre dele, en blå indvendig krukke, en ydre krukke i hvid og en plade. Potterne er lavet af tyndt lakeret stål og pladen er i messing med Klong 's logo indgraveret. Mønsteret af den ydre pot er håndlavet og giver potterne en spændende dybde og karakter uden at tegne opmærksomheden fra blomsterne i den. Trio Flower Pot kommer i to forskellige mønstre, firkantede og dråbe og i to farveindstillinger. Hver variant er så tilgængelig i tre størrelser. Bemærk, at potterne ikke er rustfrit og derfor kan rust, hvis de er i direkte kontakt med vand. Dette gælder især for den indre krukke. Brug derfor en plastindsats for at forhindre dette.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Trio Square Krukke 28 Cm / Large - Krukker Messing Beige - 31702BG

  Klong Trio Square Krukke 28 Cm / Large - Krukker Messing Beige - 31702BG
  Krukken fra Klong har et stilrent, ensfarvet design i rustfrit stål med et firkantet mønster og en beige farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Stilren, beige farve.- Vandafvisende fad.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et firkantet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Steel Vase Small - Vaser Stål - 30531

  Klong Äng Steel Vase Small - Vaser Stål - 30531
  Vasen fra Klong har et håndlavet design i mundblæst glas med en indsats i stål med en organisk form perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Stilren følelse med en elegant funktion der aldrig går af mode. Designet af Eva Schildt. Om vasen fra Klong- Håndlavet design.- Fremstillet af mundblæst glas og rustfrit stål.- Findes også som vase med indsats i messing.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Jubel Vase 40,5x14 Cm - Vaser Rustfrit Stål Mørkegrøn - 30528

  Klong Jubel Vase 40,5x14 Cm - Vaser Rustfrit Stål Mørkegrøn - 30528
  Vasen fra Klong har et unikt design i rustfrit stål med små rør til blomster og planter som bidrager til en dekorativ og harmonisk følelse perfekte som en dekorativ indretningsdetalje. Den er pulverlakeret og har mat finish med en mørkegrøn, smuk farve. Den har et dekorativt skilt perfekt til en fødselsdag. Designet af Hanna Wendelbo. Om vasen fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Mat finish.- Dekorativ indsats perfekt til planter og blomster.- Længde: 405 mm.- Bredde: 140 mm.- Højde: 55 mm.- Vægt: 1.9 kg.- Fremstillet i Indien. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Kluster Lysestage - Lysestager Messing - 30300

  Klong Kluster Lysestage - Lysestager Messing - 30300
  Denne lysestage, Kluster er fremstillet af aluminium og messing og designet af Filippa Reuterswärd. Det uregelmæssige mønster af stearinlys tilsammen danner en klynge og giver et spontant og elegant indtryk.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Tipp Lysestager 3 Dele - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing - 30103

  Klong Tipp Lysestager 3 Dele - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing - 30103
  Lysestagerne fra Klong har et elegant, muntert design i poleret messing med tre forskellige højder. Perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Messingpudsemiddel. Designet af Charlotte von der Lancken. Om lysestagerne fra Klong- Muntert design i messing.- 3 forskellige størrelser.- Højde: 55-100 mm.- Bredde: 75-100 mm.- Diameter: 570 mm. Vedligeholdelse af lysestagerne- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Messingpudsemiddel.- Hold altid opsyn med lyset.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Trio Square Krukke 18 Cm / Medium - Krukker Messing Beige - 31701BG

  Klong Trio Square Krukke 18 Cm / Medium - Krukker Messing Beige - 31701BG
  Krukken fra Klong har et stilrent, ensfarvet design i rustfrit stål med et firkantet mønster og en beige farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Stilren, beige farve.- Vandafvisende fad.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et firkantet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Trio Drop Krukke 18 Cm / Medium - Krukker Messing Beige - 31711BG

  Klong Trio Drop Krukke 18 Cm / Medium - Krukker Messing Beige - 31711BG
  Krukken fra Klong har et dråbeformet mønster med et minimalistisk, ensfarvet design og en beige farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Blød, beige farve.- Vandafvisende fad i lakeret messing.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et dråbeformet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Jazz Candle Holder Brass - Fyrfadsstager Messing - 30100

  Klong Jazz Candle Holder Brass - Fyrfadsstager Messing - 30100
  Jazz Candle Holder er lavet af messing og giver smukke skygger, varmt lys og en hyggelig følelse for alle værelser.jazz er en stearinlysholder til tealights eller store stearinlys.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Indsats Stjerner 5 Stk - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing Guld - 30204

  Klong Constella Indsats Stjerner 5 Stk - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Messing Guld - 30204
  Dekorative stjerner sælges i pakke med 5 stk.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø18 Cm / Medium - Krukker Messing Mørk Rød - 31701R

  Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø18 Cm / Medium - Krukker Messing Mørk Rød - 31701R
  Krukken fra Klong har et stilrent, ensfarvet design i rustfrit stål med et firkantet mønster og en herlig, mørkerød farve til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Smuk, mørkerød farve.- Vandafvisende fad.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et firkantet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Marriage Lysestage Duo - Lysestager Messing Hvid - 30102

  Klong Marriage Lysestage Duo - Lysestager Messing Hvid - 30102
  Skab en elegant hygge i hjemmet med Marriage Duo lysestager fra Klong, fremstillet af aluminium og messing. Designet består af to sammensatte ringe som symbol for evig kærlighed. Marriage er designet af Eva Schildt som også har designet den moderne klassiker, Äng vase.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø12 Cm / Small - Krukker Messing Mørk Rød - 31700R

  Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø12 Cm / Small - Krukker Messing Mørk Rød - 31700R
  Krukken fra Klong har et stilrent, ensfarvet design i rustfrit stål med et firkantet mønster og en herlig, mørkerød farve til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Smuk, mørkerød farve.- Vandafvisende fad.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et firkantet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Pond Messing - Vaser Glas Guld - 30527

  Klong Äng Vase Pond Messing - Vaser Glas Guld - 30527
  Klong's Äng vase designet af Eva Schildt er hurtigt blevet en moderne klassiker når det kommer til design. Den smukt mønstrede indsats tillader blomster at stå alene så du kan skabe din helt egen eng hjemme. Fremstillet af messing eller rustfrit stål med munblæst glas fra Böhmen, Tjekkiet Vedligeholdelse:Udskift vand og tør messingen af regelmæssigt. Messingen er belagt for at modstå vand men skal stadig tørres af regelmæssigt da der ellers kan forekomme misfarvninger.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Lille - Vaser Messing Sort - 30513

  Klong Äng Vase Lille - Vaser Messing Sort - 30513
  Eva Schildts har designet denne prisbelønnede vase, Äng. Den vandt prisen for bedste interiørtilbehør i Elle Decoration, Swedish Design Awards i 2014. Vasen er fremstillet i glas og metal, der kan fungere som støtte til blomster. Fås i en rund og rektangulær form. Håndlavet och kan variere en smule.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Trio Drop Krukke 12 Cm / Small - Krukker Messing Beige - 31710BG

  Klong Trio Drop Krukke 12 Cm / Small - Krukker Messing Beige - 31710BG
  Krukken fra Klong har et dråbeformet mønster med et minimalistisk, ensfarvet design og en beige farve som passer harmonisk ind i omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Blød, beige farve.- Vandafvisende fad i lakeret messing.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et dråbeformet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Twilight Lampet / Vase - Fyrfadsstager Messing - 30701

  Klong Twilight Lampet / Vase - Fyrfadsstager Messing - 30701
  Lampetten fra Klong er perfekt til stuen eller soveværelset og har et multifunktionelt design i reflekterende materiale for at tilføje en ekstra dimension til designet med smukke vinkler. Den har et vægbeslag for at kunne hænge på væggen. Den har et vægbeslag for at kunne anvendes i hjørner. Vælg mellem forskellige farver og materialer. Designet af Margarita Matiz Bergfeldt. Om lampetten fra Klong- Multifunktionelt design.- Kan også bruges som en vase.- Reflekterende funktion.- Lysestager er inkluderet.- Vaser er inkluderet.- Forskellige vægbeslag er inkluderet.- Lampetten kommer i forskellige materialer.- Højde: 320 mm.- Bredde: 230 mm.- Dybde: 130 mm.- Fremstillet i Indien. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Twilight Lampet / Vase - Fyrfadsstager Rustfrit stål - 30702

  Klong Twilight Lampet / Vase - Fyrfadsstager Rustfrit stål - 30702
  Lampetten fra Klong er perfekt til stuen eller soveværelset og har et multifunktionelt design i reflekterende materiale for at tilføje en ekstra dimension til designet med smukke vinkler. Den har et vægbeslag for at kunne hænge på væggen. Den har et vægbeslag for at kunne anvendes i hjørner. Vælg mellem forskellige farver og materialer. Designet af Margarita Matiz Bergfeldt. Om lampetten fra Klong- Multifunktionelt design.- Kan også bruges som en vase.- Reflekterende funktion.- Lysestager er inkluderet.- Vaser er inkluderet.- Forskellige vægbeslag er inkluderet.- Lampetten kommer i forskellige materialer.- Højde: 320 mm.- Bredde: 230 mm.- Dybde: 130 mm.- Fremstillet i Indien. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Gloria Lysholder 44 Cm - Lysestager Nikkel Nickel - 31405

  Klong Gloria Lysholder 44 Cm - Lysestager Nikkel Nickel - 31405
  Lysholderen fra Klong har et skulpturelt design med en holder i midten. Lysholderen har et enkelt, moderne look. Den er fremstillet af nikkelbelagt messing. Designet af Broberg & Ridderstråle. Om lysholderen fra Klong- Lysholderen kommer i 2 forskellige størrelser.- Designet i Sverige Vedligeholdelse af lysholderen- Rengøres med en tør klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø28 Cm / Large - Krukker Messing Mørk Rød - 31702R

  Klong Trio Square Krukke Mørkerød Ø28 Cm / Large - Krukker Messing Mørk Rød - 31702R
  Krukken fra Klong har et stilrent, ensfarvet design i rustfrit stål med et firkantet mønster og en herlig, mørkerød farve til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Den har en rund form med en krukke med en inderside og en ydre krukke. Den har et dekorativt fad i messing med lakeret, vandafvisende finish. Kombinér forskellige modeller og farver for at skabe dit eget flotte miks. Findes i forskellige størrelser. Kun til indendørs brug. Om krukken fra Klong- Fremstillet af rustfrit stål.- Smuk, mørkerød farve.- Vandafvisende fad.- Indre krukke med et matchende, ensfarvet look.- Ydre krukke med et firkantet mønster.- Krukken kommer i forskellige størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af krukken- Kun til indendørs brug.- Kun håndvask.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Cirkus Lysestage Small H20 Cm - Lysestager Messing Sort - 31407

  Klong Cirkus Lysestage Small H20 Cm - Lysestager Messing Sort - 31407
  Lysestagen fra Klong har et muntert design i messing med justérbare halvcirkler for at skabe dit eget smukke design. Fås i flere forskellige stile. Elegant look med en fantasifuld funktion. Designet af Eva Schildt. Om lysestagen fra Klong- Fremstillet af messing.- Justérbare halvcirkler.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Mini - Paraffin & Olielamper Messing - 30712

  Klong Patina Olielampe Mini - Paraffin & Olielamper Messing - 30712
  Olielampe fra Klong med et elegant design der aldrig går af mode. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt.Designet af Broberg & Ridderstråle.Om olielampen fra Klong- Fra kollektionen Patina.- findes i forskellige varianter.- Designet af Broberg & Ridderstråle.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Blad Serveringsskål - Serveringsskåle Rustfrit stål - 32098

  Klong Blad Serveringsskål - Serveringsskåle Rustfrit stål - 32098
  Serveringsskål fra Klong med et stilrent, elegant design i rustfrit stål med dekorative, bladformede detaljer og smuk, skinnende finish perfekt til servering af is og andre desserter. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look.Designet af Eva Schildts.Om serveringsskålen fra Klong- H: 11 cm, Ø10,5 cm.- Designet af Eva Schildts.- Elegant, stilrent design.- Fremstillet af rustfrit stål.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Mini /klar Glas - Paraffin & Olielamper Messing Kobber - 30610

  Klong Patina Olielampe Mini /klar Glas - Paraffin & Olielamper Messing Kobber - 30610
  Patina er designet af Broberg & Ridderstråle. Patina mini er fremstillet i kobber med almindeligt glas.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Mini /klar Glas - Paraffin & Olielamper Messing - 30611

  Klong Patina Olielampe Mini /klar Glas - Paraffin & Olielamper Messing - 30611
  Patina er designet af Broberg & Ridderstråle. Patina mini er fremstillet i kobber med almindeligt glas.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Alba Vase Mundblæst Glas / Cylinder - Vaser Messing - 30533

  Klong Alba Vase Mundblæst Glas / Cylinder - Vaser Messing - 30533
  Vase fra Klong med et unikt, innovativt design perfekt til at lave dine egne blomsterarrangementer. Den er fremstillet af mundblæst glas med en indervase i messing perfekt til at fungere som et statement i indretningen.Designet af Mika Lindblad.Om vasen fra Klong- Fra kollektionen Alba.- Designet af Mika Lindblad.- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Alba Vase Mundblæst Glas / Rund - Vaser Messing - 30532

  Klong Alba Vase Mundblæst Glas / Rund - Vaser Messing - 30532
  Vase fra Klong med et unikt, innovativt design perfekt til at lave dine egne blomsterarrangementer. Den er fremstillet af mundblæst glas med en indervase i messing perfekt til at fungere som et statement i indretningen.Designet af Mika Lindblad.Om vasen fra Klong- Fra kollektionen Alba.- Designet af Mika Lindblad.- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Mini - Paraffin & Olielamper Messing Sort - 30710

  Klong Patina Olielampe Mini - Paraffin & Olielamper Messing Sort - 30710
  Olielampe fra Klong med et elegant design der aldrig går af mode. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt.Designet af Broberg & Ridderstråle.Om olielampen fra Klong- Fra kollektionen Patina.- findes i forskellige varianter.- Designet af Broberg & Ridderstråle.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Mini - Paraffin & Olielamper Messing Kobber - 30700

  Klong Patina Olielampe Mini - Paraffin & Olielamper Messing Kobber - 30700
  Olielampe fra Klong med et elegant design der aldrig går af mode. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt.Designet af Broberg & Ridderstråle.Om olielampen fra Klong- Fra kollektionen Patina.- findes i forskellige varianter.- Designet af Broberg & Ridderstråle.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Mini - Paraffin & Olielamper Messing Grå - 30711

  Klong Patina Olielampe Mini - Paraffin & Olielamper Messing Grå - 30711
  Olielampe fra Klong med et elegant design der aldrig går af mode. Perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt.Designet af Broberg & Ridderstråle.Om olielampen fra Klong- Fra kollektionen Patina.- findes i forskellige varianter.- Designet af Broberg & Ridderstråle.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing - 31408

  Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing - 31408
  Lysestagen fra Klong har et muntert design i messing med justérbare halvcirkler for at skabe dit eget smukke design. Fås i flere forskellige stile. Elegant look med en fantasifuld funktion. Designet af Eva Schildt. Om lysestagen fra Klong- Fremstillet af messing.- Justérbare halvcirkler.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Fyr Lysestage - Fyrfadsstager Sort Messing - 30315

  Klong Fyr Lysestage - Fyrfadsstager Sort Messing - 30315
  Lysestage fra Klong med et stilrent, smukt design med blød, behagelig glød. Designet af Broberg & Ridderstråle. Om lysestagen fra Klong- Fyr er værdsat for det stilrene design- Kombinér lysestagen med et 20-24 cm kertelys.- Findes i forskellige varianter.- Designet af Broberg & Ridderstråle.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Fyr Lysestage - Fyrfadsstager Messing - 30316

  Klong Fyr Lysestage - Fyrfadsstager Messing - 30316
  Lysestage fra Klong med et stilrent, smukt design med blød, behagelig glød. Designet af Broberg & Ridderstråle. Om lysestagen fra Klong- Fyr er værdsat for det stilrene design- Kombinér lysestagen med et 20-24 cm kertelys.- Findes i forskellige varianter.- Designet af Broberg & Ridderstråle.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Fyr Lysestage Nikkel - Fyrfadsstager Nikkelbelagt Messing Nickel - 30317

  Klong Fyr Lysestage Nikkel - Fyrfadsstager Nikkelbelagt Messing Nickel - 30317
  Lysestage fra Klong med et stilrent, smukt design med blød, behagelig glød. Designet af Broberg & Ridderstråle. Om lysestagen fra Klong- Fyr er værdsat for det stilrene design- Kombinér lysestagen med et 20-24 cm kertelys.- Findes i forskellige varianter.- Designet af Broberg & Ridderstråle.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Äng Steel Vase Large - Vaser Stål - 30530

  Klong Äng Steel Vase Large - Vaser Stål - 30530
  Vasen fra Klong har et håndlavet design i mundblæst glas med en indsats i stål med en organisk form perfekt til planter og blomster. Vælg mellem forskellige størrelser. Stilren følelse med en elegant funktion der aldrig går af mode. Designet af Eva Schildt. Om vasen fra Klong- Håndlavet design.- Fremstillet af mundblæst glas og rustfrit stål.- Findes også som vase med indsats i messing.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Jazz Lysestage Mini - Fyrfadsstager Messing Guld - 30111

  Klong Jazz Lysestage Mini - Fyrfadsstager Messing Guld - 30111
  Jazz lysestage fra Klong designet af Anki Gneib er designet til fyrfadslys. Stagen er fremstillet af messing og glas som bliver et blikfang når du tænder lyset som skaber smukke skygger.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Cirkus Lysestage Large H96 Cm - Lysestager Messing - 31410

  Klong Cirkus Lysestage Large H96 Cm - Lysestager Messing - 31410
  Lysestagen fra Klong har et muntert design i messing med justérbare halvcirkler for at skabe dit eget smukke design. Fås i flere forskellige stile. Elegant look med en fantasifuld funktion. Designet af Eva Schildt. Om lysestagen fra Klong- Fremstillet af messing.- Justérbare halvcirkler.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing Sort - 31409

  Klong Cirkus Lysestage Medium H30 Cm - Lysestager Messing Sort - 31409
  Lysestagen fra Klong har et muntert design i messing med justérbare halvcirkler for at skabe dit eget smukke design. Fås i flere forskellige stile. Elegant look med en fantasifuld funktion. Designet af Eva Schildt. Om lysestagen fra Klong- Fremstillet af messing.- Justérbare halvcirkler.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af lysestagen- Polér produktet regelmæssigt for at vedligeholde den originale finish.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Gloria Lysestage Stor - Lysestager Messing - 31401

  Klong Gloria Lysestage Stor - Lysestager Messing - 31401
  Gloria, designet af Broberg & Ridderstråle for Klong, er en prisvindende lysestage i massiv messing. Gloria er umådelig smuk og elegant og er den perfekte detalje til interiøret. Gloria findes i to størrelser samt i forsølvet variant. . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Stor - Vaser Messing Sort - 30511

  Klong Äng Vase Stor - Vaser Messing Sort - 30511
  Äng, som er svensk og betyder eng, er hurtigt blevet en moderne klassiker. Den smukke vase giver muligheden for at arrangerer blomster på en ny måde, takkede være det simple men smarte design. Vasen er fremstillet af mundblæst glas med håndlavet indsatser hvilke betyder, at variationer kan forekomme og gør hver vase unik. Äng findes i flere størrelser og udførelser. Vedligeholdelse:Udskift vand og tør messingen af regelmæssigt. Messingen er belagt for at modstå vand men skal stadig tørres af regelmæssigt da der ellers kan forekomme misfarvninger. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Lille - Vaser Stål Messing - 30512

  Klong Äng Vase Lille - Vaser Stål Messing - 30512
  Eva Schildts har designet denne prisbelønnede vase, Äng. Den vandt prisen for bedste interiørtilbehør i Elle Decoration, Swedish Design Awards i 2014. Vasen er fremstillet i glas og metal, der kan fungere som støtte til blomster. Fås i en rund og rektangulær form. Håndlavet och kan variere en smule.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Rektangulært - Vaser Messing Blå - 30514

  Klong Äng Vase Rektangulært - Vaser Messing Blå - 30514
  Eva Schildts har designet denne prisbelønnede vase, Äng. Den vandt prisen for bedste interiørtilbehør i Elle Decoration, Swedish Design Awards i 2014. Vasen er fremstillet i glas og messing, der kan fungere som støtte til blomster. Fås i en rund og rektangulær form. Håndlavet och kan variere en smule.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Lille /klar Glas - Paraffin & Olielamper Stål Kobber - 30600

  Klong Patina Olielampe Lille /klar Glas - Paraffin & Olielamper Stål Kobber - 30600
  Broberg & Ridderstråle har gjort den gamle olie lampe til en trendy klassiker. Denne har en fransk brænder af høj kvalitet. Olie lampen er tilgængelig i tre forskellige størrelser. Forskellen mellem små og store er størrelsen af ​​beholderen. Patina Lille og Big har en brænder og en Cotton Wick, mens Patina Mini har en wick lavet om glasfiber, som vil give den samme slags lys som et stearinlys. Navnet Patina er inspireret af den smukke patina, at med tiden kommer fra fingeraftryk og cetera på kobberoverfladen.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Lysestage Stor - Lysestager Messing - 30200

  Klong Constella Lysestage Stor - Lysestager Messing - 30200
  Constella er designet af Eva Schildt. Denne formbare lysestage fås i to størrelser, store med 10 lys og små med 5 lys og i to materialer, aluminium eller messing. Lad din fantasi flyde og ændre dens form.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Lysestage Stor - Lysestager Aluminium - 30201

  Klong Constella Lysestage Stor - Lysestager Aluminium - 30201
  Constella er designet af Eva Schildt. Denne formbare lysestage fås i to størrelser, store med 10 lys og små med 5 lys og i to materialer, aluminium eller messing. Lad din fantasi flyde og ændre dens form.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Lysestage Lille - Lysestager Aluminium - 30203

  Klong Constella Lysestage Lille - Lysestager Aluminium - 30203
  Constella er designet af Eva Schildt. Denne formbare lysestage fås i to størrelser, store med 10 lys og små med 5 lys og i to materialer, aluminium eller messing. Lad din fantasi flyde og ændre dens form.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Indsats 5 Stk - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 30202

  Klong Constella Indsats 5 Stk - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Sort - 30202
  Med dette indlæg kan du ændre den fra en holder til fyrfadslys til en lysestage Sælges i pakke med 5 stk.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Vesper Lysestage - Lysestager Aluminium - 30800

  Klong Vesper Lysestage - Lysestager Aluminium - 30800
  Vesper Lysestage er designet af Axel Bjurström for Klong. Materialet er aluminium eller messing og minder om det klassiske kammer lysestage. Sammen med flora, indsæt glas, vesper bliver en dejlig lille vase.in 2012 Axel Bjurström blev tildelt den svenske elle dekoration "Young Talent Award".. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Vesper Lysestage - Lysestager Messing - 30801

  Klong Vesper Lysestage - Lysestager Messing - 30801
  Vesper Lysestage er designet af Axel Bjurström for Klong. Materialet er aluminium eller messing og minder om det klassiske kammer lysestage. Sammen med flora, indsæt glas, vesper bliver en dejlig lille vase.in 2012 Axel Bjurström blev tildelt den svenske elle dekoration "Young Talent Award".. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Lysestage Lille - Lysestager Messing - 30205

  Klong Constella Lysestage Lille - Lysestager Messing - 30205
  Constella er designet af Eva Schildt. Denne formbare lysestage fås i to størrelser, store med 10 lys og små med 5 lys og i to materialer, aluminium eller messing. Lad din fantasi flyde og ændre dens form.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Stor - Vaser Stål Blå - 30515

  Klong Äng Vase Stor - Vaser Stål Blå - 30515
  Äng, som er svensk og betyder eng, er hurtigt blevet en moderne klassiker. Den smukke vase giver muligheden for at arrangerer blomster på en ny måde, takkede være det simple men smarte design. Vasen er fremstillet af mundblæst glas med håndlavet indsatser hvilke betyder, at variationer kan forekomme og gør hver vase unik. Äng findes i flere størrelser og udførelser. Vedligeholdelse:Udskift vand og tør messingen af regelmæssigt. Messingen er belagt for at modstå vand men skal stadig tørres af regelmæssigt da der ellers kan forekomme misfarvninger. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Patina Olielampe Lille Mellem/klar - Paraffin & Olielamper Glas Grå - 30600G

  Klong Patina Olielampe Lille Mellem/klar - Paraffin & Olielamper Glas Grå - 30600G
  Broberg & Ridderstråle har gjort den gamle olie lampe til en trendy klassiker. Denne har en fransk brænder af høj kvalitet. Olie lampen er tilgængelig i tre forskellige størrelser. Forskellen mellem små og store er størrelsen af ​​beholderen. Patina Lille og Big har en brænder og en Cotton Wick, mens Patina Mini har en wick lavet om glasfiber, som vil give den samme slags lys som et stearinlys. Navnet Patina er inspireret af den smukke patina, at med tiden kommer fra fingeraftryk og cetera på kobberoverfladen.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Indsats 5pack - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 30206

  Klong Constella Indsats 5pack - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Glas Klar - 30206
  Disse små vaser er lavet for Constella lysestagen og fremstillet i glas. Placer dem på lysestagen i stedet for stærinlys og få en ny interiørdetalje i dit hjem.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Gloria Lysestage Lille - Lysestager Messing - 31400

  Klong Gloria Lysestage Lille - Lysestager Messing - 31400
  Gloria, designet af Broberg & Ridderstråle for Klong, er en prisvindende lysestage i massiv messing. Gloria er umådelig smuk og elegant og er den perfekte detalje til interiøret. Gloria findes i to størrelser samt i forsølvet variant. . Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Pond Stål - Vaser Glas Silver - 30526

  Klong Äng Vase Pond Stål - Vaser Glas Silver - 30526
  Klong's Äng vase designet af Eva Schildt er hurtigt blevet en moderne klassiker når det kommer til design. Den smukt mønstrede indsats tillader blomster at stå alene så du kan skabe din helt egen eng hjemme. Fremstillet af messing eller rustfrit stål med munblæst glas fra Böhmen, Tjekkiet Vedligeholdelse:Udskift vand og tør messingen af regelmæssigt. Messingen er belagt for at modstå vand men skal stadig tørres af regelmæssigt da der ellers kan forekomme misfarvninger.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Skott Vase Small - Vaser Messing - 31200

  Klong Skott Vase Small - Vaser Messing - 31200
  Skott Vase, en forlængelse af pediklen, der giver blomsterne en særlig attraktiv form. Skott er designet af Broberg & Ridderstråle for Swedish Klong. Elegant og interessant design, som blomster på en Meadow.Skott er tilgængelig i tre højder - en til bordet og de to beregnet som solitaires til fri positionering på gulvet. Vaserne er lavet af fast messing med en cylinder i silikone for at holde vand. Overfladen behandles med lak for at undgå en masse polering.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Äng Vase Mega - Vaser Messing Blå - 30521

  Klong Äng Vase Mega - Vaser Messing Blå - 30521
  Äng, hvilket betyder eng på svensk, fra svensk Klong blev hurtigt en moderne klassiker. De smukke vaser giver mulighed for at arrangere blomster på en ny måde takket være det enkle men smarte design, der tillader spektakulære blomsterarrangementer. Selv de enkleste buketter ser elegant ud i en Äng vase. Ifølge Eva Schildt, der designede Äng, har hver blomster brug for to støttepunkter til at stå, og hun havde det i tankerne, da hun designede vasen med dobbelt messingnet. Vase er lavet af mundblæst glas med håndlavede messingindsatser - oxideret blå, forsølvet og ren messing. Äng er tilgængelig i fire forskellige størrelser, hvoraf tre er runde og den fjerde rektangulære. Indsatshullerne varierer i form og størrelse, og som på en eng falder de skårne blomster naturligt på plads. Vasen bliver som smuk udsmykning enten fyldt med farverige blomster eller enkelt kviste. Plejeinstruktioner: Udskift vand og tørre messingen regelmæssigt. Messing er blevet lakeret for at være vandtæt, men husk at tørre væk enhver SAP-rest fra messingoverfladen. Hvis dette ikke gøres regelmæssigt, kan det blive misfarvet. Både glas- og messingindsatsen er håndlavet, hver vase er unik. Som også bidrager til det organiske indtryk. Af denne grund kan der forekomme små variationer i udseende.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Trio Pot Krukke Mellem Drop - Krukker Messing Blå - 31711B

  Klong Trio Pot Krukke Mellem Drop - Krukker Messing Blå - 31711B
  Trio Pot i blå med en mat blå farve på indersiden og underkop i messing.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Patina Løst Lille - Paraffin & Olielamper Glas Klar - 30603

  Klong Patina Løst Lille - Paraffin & Olielamper Glas Klar - 30603
  Spare glas til patina olie lamper fra Klong. Klart glas. Fås i tre størrelser ligesom olielampperne; Mini, lille og stor.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Løst Stor - Paraffin & Olielamper Glas Klar - 30605

  Klong Patina Løst Stor - Paraffin & Olielamper Glas Klar - 30605
  Spare glas til patina olie lamper fra Klong. Klart glas. Fås i tre størrelser ligesom olielampperne; Mini, lille og stor.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Constella Gaveæske - Lysestager Messing - 30207

  Klong Constella Gaveæske - Lysestager Messing - 30207
  Smukke Constella fra Klong som en gaveæske. Denne sammensætning består af tre enheder, en blomstervase og to forskellige stearinlysholdere, en til stearinlys og en til en tealight. Constella gaveæske er ligesom den originale konstella, der er tilgængelig i messing og poleret aluminium. Dele i gaveæsken er adskilt fra hinanden og sidder ikke fast som i den klassiske stearinlysholder.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Wick Mini - Paraffin & Olielamper Glasfiber Hvid - 30607

  Klong Patina Wick Mini - Paraffin & Olielamper Glasfiber Hvid - 30607
  Udskiftning wick til patina olie lamper fra Klong. Fås i tre størrelser ligesom olielampperne; Mini (xs), små (er) og store (l).. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Wick Small - Paraffin & Olielamper Bomuld Hvid - 30608

  Klong Patina Wick Small - Paraffin & Olielamper Bomuld Hvid - 30608
  Udskiftning wick til patina olie lamper fra Klong. Fås i tre størrelser ligesom olielampperne; Mini (xs), små (er) og store (l).. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Wick Large - Paraffin & Olielamper Bomuld Hvid - 30609

  Klong Patina Wick Large - Paraffin & Olielamper Bomuld Hvid - 30609
  Udskiftning wick til patina olie lamper fra Klong. Fås i tre størrelser ligesom olielampperne; Mini (xs), små (er) og store (l).. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Patina Løst Mini - Paraffin & Olielamper Glas Klar - 30606

  Klong Patina Løst Mini - Paraffin & Olielamper Glas Klar - 30606
  Spare glas til patina olie lamper fra Klong. Klart glas. Fås i tre størrelser ligesom olielampperne; Mini, lille og stor.. Køb Paraffin & Olielamper og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Orbis Vase Brass - Vaser Messing Klar - 31103

  Klong Orbis Vase Brass - Vaser Messing Klar - 31103
  Pretty vase lavet af mundblæst glas og messing med et design inspireret af universet og vores atmosfære. Orbis er den nyeste og mindste tilføjelse til samlingen Orb fra Klong.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Klong Marriage Candle Holder - Lysestager Messing Silver - 30101

  Klong Marriage Candle Holder - Lysestager Messing Silver - 30101
  To ringe sammenføjet som en enhed, der holder et stearinlys. Ægteskab er en elegant stearinlysholder symboliserer kærlighed og forbindelse. Form og farve ligner to vielsesringe. Lavet af poleret aluminium og messing.candle holder til blok stearinlys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Tender Lysestage Høj Nikkel - Lysestager Messing Nickel - 30641

  Klong Tender Lysestage Høj Nikkel - Lysestager Messing Nickel - 30641
  Med sin tynde silhuet får Tender lysestagen fra Klong et elegant og skulpturelt udseende med inspiration fra den schweiziske skulptør Alberto Giacometti. Stagen er fremstillet af messing med nikkelbelagt eller sort finish. Findes med en dekoration som kan placeres højt eller lidt lavere på lysestagen.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Klong Tender Lysestage Lav Nikkel - Lysestager Messing Nickel - 30642

  Klong Tender Lysestage Lav Nikkel - Lysestager Messing Nickel - 30642
  Med sin tynde silhuet får Tender lysestagen fra Klong et elegant og skulpturelt udseende med inspiration fra den schweiziske skulptør Alberto Giacometti. Stagen er fremstillet af messing med nikkelbelagt eller sort finish. Findes med en dekoration som kan placeres højt eller lidt lavere på lysestagen.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
Andre mærker
ilead