Andre mærker

Kristina Dam Studio

 • Dome vase - extra small

  Dome vase - extra small
 • Dome vase - large

  Dome vase - large
 • Kristina Dam Studio Xl kugle - Skulpturer Marmor Beige - 200200204

  Kristina Dam Studio Xl kugle - Skulpturer Marmor Beige - 200200204
  Marmorkuglen fra Kristina Dam er perfekt som en dekorativ indretningsdetalje og fremstillet af smuk marmor med et klodeformet design med plads til opbevaring. Om marmorkuglen fra Kristina Dam- Fremstillet af marmor.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Højde: 180 mm.- Diameter: 160 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kristina Dam Studio Serif Skulptur - Skulpturer Lertøj Beige - 300300501

  Kristina Dam Studio Serif Skulptur - Skulpturer Lertøj Beige - 300300501
  Skulpturen fra Kristina Dam er fremstillet af lertøj med et smukt design og blødt kurvede former i forskellige niveauer for at skabe et smukt skyggespil. En perfekt detalje der med garanti vil være et stort samtaleemne blandt dine gæster. Om skulpturen fra Kristina Dam- Designet i København af Kristina Dam.- Fremstillet af lertøj.- Fremstillet i Europa.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Kristina Dam Studio Arch Skulptur - Skulpturer Rustfrit stål - 400400471

  Kristina Dam Studio Arch Skulptur - Skulpturer Rustfrit stål - 400400471
  Skulpturen fra Kristina Dam har et iøjnefaldende design med en bueformet, elegant silhuet. En perfekt detalje der med garanti vil være et stort samtaleemne blandt dine gæster. Om skulpturen fra Kristina Dam- Designet i København af Kristina Dam.- Fremstillet i Europa.- Højde: 370 mm.- Diameter: 215 mm.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
ilead