La Rochère

 • La Rochere Elise Dessertskål 40 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 618601

  La Rochere Elise Dessertskål 40 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 618601
  Dessertskålen fra Le Rochere har et romantisk design med smukke detaljer perfekte for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Den er fremstillet af presset glas med en stor størrelse perfekt til servering af is og andre desserter. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stor størrelse.- Stabil fod.- Smukke detaljer. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Dessertskål 20 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 607001

  La Rochere Abeille Dessertskål 20 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 607001
  Dessertskålen fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Den er fremstillet af presset glas med en stabil fod perfekt til servering af is og andre desserter. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 629701

  La Rochere Ouessant Kaffekrus 27 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 629701
  Kaffekruset fra Le Rochere har et herligt design med et stribet mønster med et praktisk håndtag på siden. Det er fremstillet af presset glas med en størrelse perfekt til din morgenkaffe. Om kaffekruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Herligt design.- Stribet mønster.- Lille, praktisk håndtag. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Tahiti Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602101

  La Rochere Tahiti Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602101
  Dessertskålen fra Le Rochere har æstetisk tiltalende udseende med riflede sider perfekte til servering af is og andre desserter. Den er fremstillet af presset glas med et stabelbart design for nem opbevaring. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Kan stables.- Sælges i 6-pak.- Populært design.- Riflede sider. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Delice Crème Brûlée Dessertskål 17 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 641901

  La Rochere Delice Crème Brûlée Dessertskål 17 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 641901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med smukke, bløde riller. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Dekorative, bløde riller.- Lille størrelse.- Klassisk følelse. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Krus Med Teindsats - Tekopper Glas Klar - 640401

  La Rochere Ouessant Krus Med Teindsats - Tekopper Glas Klar - 640401
  Kruset fra Le Rochere har et gennemtænkt design med en inkluderet teindsats i rustfrit stål med et låg i bambus. Det er fremstillet af presset glas med et stribet mønster med et praktisk håndtag på siden. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Gennemtænkt design.- Stribet mønster.- Inkluderet teindsats.- Lille, praktisk håndtag. Vedligeholdelse af kruset- Tåler temperaturer op til 120°C.- Tåler opvaskemaskine- Låg: Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Canarie Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602501

  La Rochere Canarie Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602501
  Dessertskålen fra Le Rochere har klassisk udseende med riflede sider for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af presset glas med et kegleformet design for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til finere anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Perfekt til servering af is og andre desserter.- Sælges i 6-pak.- Kegleformet design.- Riflede sider. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 705001

  La Rochere Abeille Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 705001
  Karaflen fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Den er fremstillet af presset glas med en smal hals perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om karaflen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Krus Med Teindsats - Tekopper Glas Klar - 642201

  La Rochere Abeille Krus Med Teindsats - Tekopper Glas Klar - 642201
  Kruset fra Le Rochere har et gennemtænkt design med en inkluderet teindsats i rustfrit stål med et låg i bambus. Det er fremstillet af presset glas med et charmerende bimotiv med et praktisk håndtag på siden. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om kruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Gennemtænkt design.- Charmerende bimotiv.- Inkluderet teindsats.- Lille, praktisk håndtag. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Låg: Ikke egnet til opvaskemaskinen.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Folies Dessertskål 8 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 642501

  La Rochere Folies Dessertskål 8 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 642501
  Dessertskålen fra Le Rochere har et dekorativt design med en moderne følelse. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Dekorativt design.- Lille størrelse.- Moderne følelse. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Excelsior Dessertskål 35 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 641701

  La Rochere Excelsior Dessertskål 35 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 641701
  Dessertskålen fra Le Rochere har et elegant design med et bølget mønster perfekt til servering af is og andre desserter. Den er fremstillet af presset glas med en fod for øget stabilitet. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Fornemt design.- Stabil fod.- Bølget mønster. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Dessertskål 60 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 630301

  La Rochere Abeille Dessertskål 60 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 630301
  Dessertskålen fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Den er fremstillet af presset glas med en stor størrelse perfekt til servering af is og andre desserter. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Circée Dessertskål 27 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 623901

  La Rochere Circée Dessertskål 27 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 623901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et fantasifuldt design med bølgede sider med en skrå kant for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Den er fremstillet af presset glas med høj klarhed. Perfekt til festlige anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Fantasifuldt design.- Bølgede sider.- Skrå kant. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Cadette Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 601901

  La Rochere Cadette Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 601901
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med en stabil fod perfekt til servering af is og andre desserter. Den er fremstillet af hårdført glas med exceptionel klarhed. Passer til hverdag og finere anledninger. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Perfekt til forskellige forretter og desserter.- Sælges i 6-pak.- Klassisk design.- Stabil fod. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Antillaise Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602901

  La Rochere Antillaise Dessertskål 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 602901
  Dessertskålen fra Le Rochere har en aflang form med en riflet skål perfekt til servering af is og andre desserter. Den er fremstillet af presset glas med en fod for øget stabilitet. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stabil fod.- Riflet skål. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Delice Dessertskål 27 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 642001

  La Rochere Delice Dessertskål 27 Cl 6-pak - Dessertskåle Glas Klar - 642001
  Dessertskålen fra Le Rochere har et klassisk design med smukke, bløde riller. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Om dessertskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Dekorative, bløde riller.- Lille størrelse.- Klassisk følelse. Vedligeholdelse af dessertskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Dessertskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 636901

  La Rochere Abeille Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 636901
  Kanden fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv og en praktisk hældetud for nem ophældning. Den er fremstillet af presset glas med et solidt håndtag på siden. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om kanden fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Stilrent design.- Praktisk hældetud.- Solidt håndtag.- Charmerende bimotiv. Vedligeholdelse af kanden- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Smørskål - Serveringsskåle Glas Klar - 640201

  La Rochere Abeille Smørskål - Serveringsskåle Glas Klar - 640201
  Smørskålen fra Le Rochere har et luksuriøst design med et charmerende bimotiv. Den er fremstillet af presset glas med et inkluderet låg for optimal opbevaring. En perfekt detalje på det opdækkede bord. Om smørskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Perfekt til borddækningen.- Luksuriøst design.- Charmerende bimotiv. Vedligeholdelse af smørskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Lyonnais Krus 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 632301

  La Rochere Lyonnais Krus 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 632301
  Kruset fra Le Rochere har et gammeldags design med et smukt, forhøjet mønster perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Det er fremstillet af presset glas med en dekorativ fod. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Kombinér kruset med et vinglas fra Le Rochere. Om kruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Gammeldags design.- Smukt, forhøjet mønster.- Dekorativ fod. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochère Antillaise glas/dessertglas 29 cl 6-pak Klar

  La Rochère Antillaise glas/dessertglas 29 cl 6-pak Klar
  La Rochère Antillaise glas/dessertglas 29 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Amboise vinglas 26 cl 6-pak Klar

  La Rochère Amboise vinglas 26 cl 6-pak Klar
  La Rochère Amboise vinglas 26 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Abeille vinglas 24 cl 4 dele Multi

  La Rochère Abeille vinglas 24 cl 4 dele Multi
  La Rochère Abeille vinglas 24 cl 4 dele Multi
 • La Rochère Abeille vinglas 24 cl 4-pak Klar

  La Rochère Abeille vinglas 24 cl 4-pak Klar
  La Rochère Abeille vinglas 24 cl 4-pak Klar
 • La Rochère Abeille vinglas 24 cl 6-pak Smaragdgrøn

  La Rochère Abeille vinglas 24 cl 6-pak Smaragdgrøn
  La Rochère Abeille vinglas 24 cl 6-pak Smaragdgrøn
 • La Rochère Blossom whiskyglas 16 cl 4-pak Klar

  La Rochère Blossom whiskyglas 16 cl 4-pak Klar
  La Rochère Blossom whiskyglas 16 cl 4-pak Klar
 • La Rochère Circee Haute dessertskål 27 cl 6-pak Klar

  La Rochère Circee Haute dessertskål 27 cl 6-pak Klar
  La Rochère Circee Haute dessertskål 27 cl 6-pak Klar
 • La Rochere Abeille Longdrink 46 Cl 6-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 622201

  La Rochere Abeille Longdrink 46 Cl 6-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 622201
  Longdrink glasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Den er fremstillet af presset glas med en lang skål perfekt til drinks. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om longdrink glasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv. Vedligeholdelse af longdrink glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochère Abeille vinglas 24 cl 6-pak Aubergine

  La Rochère Abeille vinglas 24 cl 6-pak Aubergine
  La Rochère Abeille vinglas 24 cl 6-pak Aubergine
 • La Rochère City vinglas 26 cl 6-pak Klar

  La Rochère City vinglas 26 cl 6-pak Klar
  La Rochère City vinglas 26 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Dandy whiskeyglas 4 dele Klar

  La Rochère Dandy whiskeyglas 4 dele Klar
  La Rochère Dandy whiskeyglas 4 dele Klar
 • La Rochère Elise skål på fod 40 cl 6-pak Klar

  La Rochère Elise skål på fod 40 cl 6-pak Klar
  La Rochère Elise skål på fod 40 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Fleur de Lys vinglas 24 cl 6-pak Klar

  La Rochère Fleur de Lys vinglas 24 cl 6-pak Klar
  La Rochère Fleur de Lys vinglas 24 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Lyonnais vinglas 23 cl 6-pak Ametyst

  La Rochère Lyonnais vinglas 23 cl 6-pak Ametyst
  La Rochère Lyonnais vinglas 23 cl 6-pak Ametyst
 • La Rochère Lyonnais vinglas 23 cl 6-pak Klar

  La Rochère Lyonnais vinglas 23 cl 6-pak Klar
  La Rochère Lyonnais vinglas 23 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Perigord champagneskål 22 cl 6-pak Klar

  La Rochère Perigord champagneskål 22 cl 6-pak Klar
  La Rochère Perigord champagneskål 22 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Perigord glas 23 cl 6-pak Klar

  La Rochère Perigord glas 23 cl 6-pak Klar
  La Rochère Perigord glas 23 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Perigord vinglas 19 cl 6-pak Klar

  La Rochère Perigord vinglas 19 cl 6-pak Klar
  La Rochère Perigord vinglas 19 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Silex ølglas 43 cl 4-pak Klar

  La Rochère Silex ølglas 43 cl 4-pak Klar
  La Rochère Silex ølglas 43 cl 4-pak Klar
 • La Rochère Tahiti dessertskål 23 cl 6-pak Klar

  La Rochère Tahiti dessertskål 23 cl 6-pak Klar
  La Rochère Tahiti dessertskål 23 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Versailles longdrinkglas 33 cl 6-pak Klar

  La Rochère Versailles longdrinkglas 33 cl 6-pak Klar
  La Rochère Versailles longdrinkglas 33 cl 6-pak Klar
 • La Rochère Circee lave Kupa 25 cl 6-pak Klar

  La Rochère Circee lave Kupa 25 cl 6-pak Klar
  La Rochère Circee lave Kupa 25 cl 6-pak Klar
 • La Rochere Abeille Vin 35 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 637101

  La Rochere Abeille Vin 35 Cl 6-pak - Vinglas Glas Klar - 637101
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af presset glas med en stor skål perfekt til alle typer af vin. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Troquet Espressokop 10 Cl 4-pak - Espressokopper Glas Klar - 638001

  La Rochere Troquet Espressokop 10 Cl 4-pak - Espressokopper Glas Klar - 638001
  Espressokoppen fra Le Rochere har et iøjnefaldende design med fire forskellige mønstre med geometriske former. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til espresso og gløgg. Om espressokoppen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 4-pak.- Iøjnefaldende design.- Fire forskellige mønstre.- Lille, praktisk størrelse. Vedligeholdelse af espressokoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Espressokop 9 Cl 6-pak - Espressokopper Glas Klar - 625601

  La Rochere Ouessant Espressokop 9 Cl 6-pak - Espressokopper Glas Klar - 625601
  Espressokoppen fra Le Rochere har et herligt design med et stribet mønster med et praktisk håndtag på siden. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til espresso og gløgg. Perfekt til festlige anledninger. Om espressokoppen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Herligt design.- Stribet mønster.- Lille, praktisk håndtag. Vedligeholdelse af espressokoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Zinc Espressokop 10 Cl 6-pak - Espressokopper Glas Klar - 622801

  La Rochere Zinc Espressokop 10 Cl 6-pak - Espressokopper Glas Klar - 622801
  Espressokoppen fra Le Rochere har et industrielt design med smukke hakker for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af presset glas med en lille størrelse perfekt til espresso og gløgg. Perfekt til hverdag og finere anledninger. Designet af Fabrice Gibilaro. Om espressokoppen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Industrielt design.- Smukke hakker. Vedligeholdelse af espressokoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Lyonnais Vin 6-pak - Vinglas Glas Amethyst - 631761

  La Rochere Lyonnais Vin 6-pak - Vinglas Glas Amethyst - 631761
  Vinglasset fra Le Rochere har et gammeldags design med et smukt, forhøjet mønster perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Det er fremstillet af presset glas med en dekorativ fod. Vælg mellem forskellige farver. Kombinér vinglasset med et krus fra Le Rochere. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.- Gammeldags design.- Smukt, forhøjet mønster.- Dekorativ fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Silex Øl 43 Cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 644701

  La Rochere Silex Øl 43 Cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 644701
  Ølglasset fra Le Rochere har et visuelt design med et grafisk mønster for den ultimative drikkeoplevelse. Det er fremstillet af presset glas perfekt til hverdag og finere anledninger. Designet af Benoît Convers. Om ølglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 4-pak.- Visuelt design.- Grafisk mønster. Vedligeholdelse af ølglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Lyonnais Vin 6-pak gråt - Vinglas Glas Antracit - 631710

  La Rochere Lyonnais Vin 6-pak gråt - Vinglas Glas Antracit - 631710
  Vinglasset fra Le Rochere har et gammeldags design med et smukt, forhøjet mønster perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Det er fremstillet af presset glas med en dekorativ fod. Vælg mellem forskellige farver. Kombinér vinglasset med et krus fra Le Rochere. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.- Gammeldags design.- Smukt, forhøjet mønster.- Dekorativ fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Ouessant Krus 36 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 631301

  La Rochere Ouessant Krus 36 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 631301
  Kruset fra Le Rochere har et herligt design med et stribet mønster med et praktisk håndtag på siden. Det er fremstillet af presset glas med en størrelse perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Om kruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Herligt design.- Stribet mønster.- Lille, praktisk håndtag. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Versailles Smørskål - Serveringsskåle Glas Klar - 640301

  La Rochere Versailles Smørskål - Serveringsskåle Glas Klar - 640301
  Smørskålen fra Le Rochere har et luksuriøst design med et moderne mønster. Den er fremstillet af presset glas med et inkluderet låg for optimal opbevaring. En perfekt detalje på det opdækkede bord. Om smørskålen fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Perfekt til borddækningen.- Luksuriøst design.- Trendy mønster. Vedligeholdelse af smørskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • La Rochere Lyonnais Vin 6-pak t - Vinglas Glas Klar - 631701

  La Rochere Lyonnais Vin 6-pak t - Vinglas Glas Klar - 631701
  Vinglasset fra Le Rochere har et gammeldags design med et smukt, forhøjet mønster perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Det er fremstillet af presset glas med en dekorativ fod. Vælg mellem forskellige farver. Kombinér vinglasset med et krus fra Le Rochere. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.- Gammeldags design.- Smukt, forhøjet mønster.- Dekorativ fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Longdrink 31 Cl 6-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 606701

  La Rochere Abeille Longdrink 31 Cl 6-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 606701
  Longdrink glasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Den er fremstillet af presset glas med en lang skål perfekt til drinks. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om longdrink glasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv. Vedligeholdelse af longdrink glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochère Abeille longdrinkglas 31 cl 6-pak Klar

  La Rochère Abeille longdrinkglas 31 cl 6-pak Klar
  La Rochère Abeille longdrinkglas 31 cl 6-pak Klar
 • La Rochere Abeille Vin 24 Cl 4-pak - Vinglas Glas Klar - 611001S4

  La Rochere Abeille Vin 24 Cl 4-pak - Vinglas Glas Klar - 611001S4
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af presset glas med en stor skål perfekt til alle typer af vin. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 4-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Champagne 15 Cl 6-pak - Champagneglas Glas Klar - 608501

  La Rochere Abeille Champagne 15 Cl 6-pak - Champagneglas Glas Klar - 608501
  Champagneglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af presset glas med en smal skål perfekt til champagne og mousserende vin. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om champagneglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv. Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Krus 27,5 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 638801

  La Rochere Abeille Krus 27,5 Cl 6-pak - Kaffekopper Glas Klar - 638801
  Kruset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af presset glas med et langt håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om kruset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Håndtag på siden. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Vin Flerfarvet 4-pak - Vinglas Glas Multi - 611096S4

  La Rochere Abeille Vin Flerfarvet 4-pak - Vinglas Glas Multi - 611096S4
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt med fire forskellige farver. Det er fremstillet af presset glas med en stor skål perfekt til alle typer af vin. Perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Sælges i 4-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Vin 6-pak Emerald - Vinglas Glas Smaragd - 611003

  La Rochere Abeille Vin 6-pak Emerald - Vinglas Glas Smaragd - 611003
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af presset glas med en stor skål perfekt til alle typer af vin. Vælg mellem forskellige farver. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Vin 6-pak t - Vinglas Glas Klar - 611001

  La Rochere Abeille Vin 6-pak t - Vinglas Glas Klar - 611001
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af presset glas med en stor skål perfekt til alle typer af vin. Vælg mellem forskellige farver. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Vin 6-pak t - Vinglas Glas Mørkeblå - 611048

  La Rochere Abeille Vin 6-pak t - Vinglas Glas Mørkeblå - 611048
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af presset glas med en stor skål perfekt til alle typer af vin. Vælg mellem forskellige farver. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochere Abeille Vin 6-pak - Vinglas Glas Aubergine - 611008

  La Rochere Abeille Vin 6-pak - Vinglas Glas Aubergine - 611008
  Vinglasset fra Le Rochere har et stilrent design med et charmerende bimotiv hele vejen rundt. Det er fremstillet af presset glas med en stor skål perfekt til alle typer af vin. Vælg mellem forskellige farver. Om vinglasset fra Le Rochere- Fremstillet af glas.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Sælges i 6-pak.- Stilrent design.- Charmerende bimotiv.- Stabil fod. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • La Rochère Abeille champagnefløjte 15 cl 6-pak Klar

  La Rochère Abeille champagnefløjte 15 cl 6-pak Klar
  La Rochère Abeille champagnefløjte 15 cl 6-pak Klar
Andre mærker
ilead