Lene Bjerre

 • Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Stor Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001399

  Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Stor Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001399
  Lad dine planter eller blomster få den opmærksomhed, de fortjener i denne Rosalie Flower Pot. Den fine pot er lavet af keramik og har et tidløst udtryk. Med det enkle og stilfulde design af potten passer den ind blandt de fleste møbler. Rosalie Blomkruka er tilgængelig i flere smukke farver. Bemærk, at den sorte og hvide pot har et glat udseende, mens de andre farver har en lidt revnet overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Sølv Large - Krukker Keramik Silver - 281401815

  Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Sølv Large - Krukker Keramik Silver - 281401815
  Blomsterkrukke af hvid keramik med glaseret overflade.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Sølv Medium - Krukker Silver - 281401515

  Lene Bjerre Precious Urtepotteskjuler Sølv Medium - Krukker Silver - 281401515
  Lav en behagelig og hyggelig atmosfære i dit hjem ved at dekorere ædelkande med planter og blomster. Denne tidløse pot står på små elegante fødder, der forstærker den klassiske følelse. Potten passer så godt klassisk som moderne hjem.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Lille Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001398

  Lene Bjerre Rosalie Urtepotteskjuler Lille Sølv - Krukker Keramik Silver - A00001398
  Lad dine planter eller blomster få den opmærksomhed, de fortjener i denne Rosalie Flower Pot. Den fine pot er lavet af keramik og har et tidløst udtryk. Med det enkle og stilfulde design af potten passer den ind blandt de fleste møbler.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Candle Collection Lys Medium - Lysestager Paraffin Hvid - 466100709

  Lene Bjerre Candle Collection Lys Medium - Lysestager Paraffin Hvid - 466100709
  Dette stearinlys kommer fra Lene Bjerre og er tilgængelig i mange smukke farver. Lyset skaber en rolig og hyggelig atmosfære på værelset. Den er lavet af paraffinvoks, som er et mineralmateriale med bedre egenskaber end almindelig voks. Vælg blandt for eksempel sort, hvid, blå, grå og lyserød stearinlys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Amera Kop Med Underkop 40cl - Kaffekopper Keramik Grå - A00006005

  Lene Bjerre Amera Kop Med Underkop 40cl - Kaffekopper Keramik Grå - A00006005
  Amera kop med underkop fra Lena Bjerre er en skøn og hyggelig at holde om. Koppen har et jordfarvet toner og et skønt rustik design. Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Amera Skål - Serveringsskåle Grå - A00006020

  Lene Bjerre Amera Skål - Serveringsskåle Grå - A00006020
  Lene Bjerre fra Amera Skål, Grå. Serveringsskåle Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dornia Vase 20 Cm - Vaser Glas Bark - A00012251

  Lene Bjerre Dornia Vase 20 Cm - Vaser Glas Bark - A00012251
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt design i glas med elegante, afrundede former. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dornia er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Gillia Dekorativ Skål Ø30,5 Cm - Serveringsskåle Aluminium Guld - A00016202

  Lene Bjerre Gillia Dekorativ Skål Ø30,5 Cm - Serveringsskåle Aluminium Guld - A00016202
  Dekorativ skål fra Lene Bjerre med et elegant design i aluminium perfekt til nydelig opbevaring. Om den dekorative skål fra Lene Bjerre- Elegant design.- Ø30,5 cm- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Vedligeholdelse af den dekorative skål- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Candle Lys Medium - Lysestager Paraffin Mørkegrå - 466100747

  Lene Bjerre Candle Lys Medium - Lysestager Paraffin Mørkegrå - 466100747
  Dette stearinlys kommer fra Lene Bjerre og er tilgængelig i mange smukke farver. Lyset skaber en rolig og hyggelig atmosfære på værelset. Den er lavet af paraffinvoks, som er et mineralmateriale med bedre egenskaber end almindelig voks. Vælg blandt for eksempel sort, hvid, blå, grå og lyserød stearinlys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Amera Tallerken - Middagstallerkner Grå - A00006002

  Lene Bjerre Amera Tallerken - Middagstallerkner Grå - A00006002
  Lene Bjerre fra Amera Tallerken, Grå. Middagstallerkner Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Marion Sæbeskål /sølv - Sæbeskåle Keramik Sort - A00011589

  Lene Bjerre Marion Sæbeskål /sølv - Sæbeskåle Keramik Sort - A00011589
  Sæbeskål fra Lene Bjerre i keramik med en elegant fremtoning for at skabe en skøn følelse i hjemmet perfekt til badeværelset. Om sæbeskålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af keramik.. Køb Sæbeskåle og andre Badeværelsesindretning fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Avillia Vase 27 Cm grøn - Vaser Glas Mint - A00016495

  Lene Bjerre Avillia Vase 27 Cm grøn - Vaser Glas Mint - A00016495
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt, håndlavet design i glas med et eksklusivt look og et smukt mønster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Avillia er værdsat for det smukke mønster- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dorelle Vase 19 Cm - Vaser Glas Bark - A00012272

  Lene Bjerre Dorelle Vase 19 Cm - Vaser Glas Bark - A00012272
  Vase fra Lene Bjerre med et eksklusivt look i glas med elegante, afrundede former og et smukt mønster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dorelle er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Tallerken Ø27 Cm - Middagstallerkner Keramik Off-White - A00024848

  Lene Bjerre Camille Tallerken Ø27 Cm - Middagstallerkner Keramik Off-White - A00024848
  Tallerken fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer, luksuriøs finish og en dekorativ, bølget kant. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om tallerkenen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som skål.- Findes også som serveringsfad.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af tallerkenen. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Vielle Krukke H16 Cm - Krukker Keramik Linen - A00024881

  Lene Bjerre Vielle Krukke H16 Cm - Krukker Keramik Linen - A00024881
  Krukke fra Lene Bjerre med elegant design med en dekorativ, bølget kant og en smuk glasur. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Lene Bjerre- W19 H16 cm- Fra kollektionen Vielle.- Smuk glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Vielle Krukke H11,5 Cm - Krukker Keramik Grøn - A00024879

  Lene Bjerre Vielle Krukke H11,5 Cm - Krukker Keramik Grøn - A00024879
  Krukke fra Lene Bjerre med elegant design med en dekorativ, bølget kant og en smuk glasur. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Lene Bjerre- W14 H11,5 cm- Fra kollektionen Vielle.- Smuk glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Vielle Krukke H11,5 Cm Offwhite - Krukker Keramik Off-White - A00024882

  Lene Bjerre Vielle Krukke H11,5 Cm Offwhite - Krukker Keramik Off-White - A00024882
  Krukke fra Lene Bjerre med elegant design med en dekorativ, bølget kant og en smuk glasur. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Lene Bjerre- W14 H11,5 cm- Fra kollektionen Vielle.- Smuk glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Krus Offwhite - Kaffekopper Keramik Off-White - A00024860

  Lene Bjerre Camille Krus Offwhite - Kaffekopper Keramik Off-White - A00024860
  Krus fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kruset fra Lene Bjerre- 30 cl- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Findes også som skål.- Findes også som tallerken.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af kruset. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Skål Ø12,5 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024854

  Lene Bjerre Camille Skål Ø12,5 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024854
  Skål fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant. Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som tallerken.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Candle Lys Medium - Lysestager Paraffin Sort - 466100717

  Lene Bjerre Candle Lys Medium - Lysestager Paraffin Sort - 466100717
  Dette stearinlys kommer fra Lene Bjerre og er tilgængelig i mange smukke farver. Lyset skaber en rolig og hyggelig atmosfære på værelset. Den er lavet af paraffinvoks, som er et mineralmateriale med bedre egenskaber end almindelig voks. Vælg blandt for eksempel sort, hvid, blå, grå og lyserød stearinlys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Candle Lys Large - Lysestager Paraffin Sort - 466100817

  Lene Bjerre Candle Lys Large - Lysestager Paraffin Sort - 466100817
  Lys uden duft, med monogram. Perfekt at give som gave eller at have i hjemmet. Brændetid 65 timer. Materiale: Voks. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Amera Skål - Serveringsskåle Grå - A00006018

  Lene Bjerre Amera Skål - Serveringsskåle Grå - A00006018
  Lene Bjerre fra Amera Skål, Grå. Serveringsskåle Grå . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Amera Tallerken - Middagstallerkner Grå - A00006000

  Lene Bjerre Amera Tallerken - Middagstallerkner Grå - A00006000
  Amera tallerken har en flot jordtone og et rustik design. Tallerkenen er glaseret og hver tallerken er unik. Tåler opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dorelle Vase 28 Cm - Vaser Glas Bark - A00012273

  Lene Bjerre Dorelle Vase 28 Cm - Vaser Glas Bark - A00012273
  Vase fra Lene Bjerre med et eksklusivt look i glas med elegante, afrundede former og et smukt mønster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dorelle er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dornia Vase 25 Cm - Vaser Glas Mørkebrun - A00012255

  Lene Bjerre Dornia Vase 25 Cm - Vaser Glas Mørkebrun - A00012255
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt design i glas med elegante, afrundede former. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dornia er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dornia Vase 25 Cm - Vaser Glas Mørkegrå - A00012258

  Lene Bjerre Dornia Vase 25 Cm - Vaser Glas Mørkegrå - A00012258
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt design i glas med elegante, afrundede former. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dornia er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Avillia Vase 34.5 Cm grøn - Vaser Glas Mint - A00016494

  Lene Bjerre Avillia Vase 34.5 Cm grøn - Vaser Glas Mint - A00016494
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt, håndlavet design i glas med et eksklusivt look og et smukt mønster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Avillia er værdsat for det smukke mønster- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Avillia Vase 18 Cm grøn - Vaser Glas Mint - A00016496

  Lene Bjerre Avillia Vase 18 Cm grøn - Vaser Glas Mint - A00016496
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt, håndlavet design i glas med et eksklusivt look og et smukt mønster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Avillia er værdsat for det smukke mønster- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Silma Vase 19 Cm - Vaser Glas Brun - A00012017

  Lene Bjerre Silma Vase 19 Cm - Vaser Glas Brun - A00012017
  Vase fra Lene Bjerre med et cylinderformet design i glas med en elegant struktur. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Silma er værdsat for det dekorative design- Fremstillet af glas.- Vasen findes i forskellige farver.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Skål Med Fod H:6.5 Cm /guld - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016250

  Lene Bjerre Ellia Skål Med Fod H:6.5 Cm /guld - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016250
  Skål fra Lene Bjerre med et dekorativt design med smukt, naturligt mønster i marmor og en gylden fod for et sofistikeret og elegant touch perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af marmor.- Skålen findes i forskellige farver.- H:6.5 cm- Fra kollektionen Ellia.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dornia Vase 20 Cm - Vaser Glas Mørkebrun - A00012254

  Lene Bjerre Dornia Vase 20 Cm - Vaser Glas Mørkebrun - A00012254
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt design i glas med elegante, afrundede former. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dornia er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Skål Ø20 Cm - Serveringsskåle Marmor Linen - A00016255

  Lene Bjerre Ellia Skål Ø20 Cm - Serveringsskåle Marmor Linen - A00016255
  Skål fra Lene Bjerre med et smukt design i marmor med bølget kant og en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om skålen fra Lene Bjerre- Ellia er værdsat for det dekorative design- Fremstillet af marmor.- Ø20 cm Vedligeholdelse af skålen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Skål Ø30 Cm - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016616

  Lene Bjerre Ellia Skål Ø30 Cm - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016616
  Skål fra Lene Bjerre med et smukt design i marmor med bølget kant og en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om skålen fra Lene Bjerre- Ellia er værdsat for det dekorative design- Fremstillet af marmor.- Ø30 cm Vedligeholdelse af skålen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Skål Med Fod H:20.5 Cm - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016249

  Lene Bjerre Ellia Skål Med Fod H:20.5 Cm - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016249
  Skål fra Lene Bjerre med et elegant design med et smukt, naturligt mønster i marmor perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af marmor.- Skålen findes i forskellige farver.- H:20.5 cm- Fra kollektionen Ellia.- Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Serveringsbakke Med To Etager - Serveringsfad Marmor Linen - A00010850

  Lene Bjerre Ellia Serveringsbakke Med To Etager - Serveringsfad Marmor Linen - A00010850
  Serveringsbakke fra Lene Bjerre med et stilrent, funktionelt design med et smukt, naturligt mønster i marmor. Perfekt til servering af forskellige snacks. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om serveringsbakken fra Lene Bjerre- Alsidigt, funktionelt design.- Fremstillet af marmor.- Dekorativt, naturligt mønster.- 35x33.5 cm- To etager i marmor. Vedligeholdelse af serveringsbakken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Skål Ø30 Cm - Serveringsskåle Marmor Linen - A00016254

  Lene Bjerre Ellia Skål Ø30 Cm - Serveringsskåle Marmor Linen - A00016254
  Skål fra Lene Bjerre med et smukt design i marmor med bølget kant og en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om skålen fra Lene Bjerre- Ellia er værdsat for det dekorative design- Fremstillet af marmor.- Ø30 cm Vedligeholdelse af skålen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Serveringsbakke Med To Etager - Serveringsfad Marmor Hvid - A00010849

  Lene Bjerre Ellia Serveringsbakke Med To Etager - Serveringsfad Marmor Hvid - A00010849
  Serveringsbakke fra Lene Bjerre med et stilrent, funktionelt design med et smukt, naturligt mønster i marmor. Perfekt til servering af forskellige snacks. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om serveringsbakken fra Lene Bjerre- Alsidigt, funktionelt design.- Fremstillet af marmor.- Dekorativt, naturligt mønster.- 35x33.5 cm- To etager i marmor. Vedligeholdelse af serveringsbakken- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Marion Sæbeskål Beige/ - Sæbeskåle Keramik Silver - A00011591

  Lene Bjerre Marion Sæbeskål Beige/ - Sæbeskåle Keramik Silver - A00011591
  Sæbeskål fra Lene Bjerre i keramik med en elegant fremtoning for at skabe en skøn følelse i hjemmet perfekt til badeværelset. Om sæbeskålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af keramik.. Køb Sæbeskåle og andre Badeværelsesindretning fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dorelle Vase 12 Cm - Vaser Glas Bark - A00012271

  Lene Bjerre Dorelle Vase 12 Cm - Vaser Glas Bark - A00012271
  Vase fra Lene Bjerre med et eksklusivt look i glas med elegante, afrundede former og et smukt mønster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dorelle er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dornia Vase 20 Cm - Vaser Glas Mørkegrå - A00012257

  Lene Bjerre Dornia Vase 20 Cm - Vaser Glas Mørkegrå - A00012257
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt design i glas med elegante, afrundede former. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dornia er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige størrelser.- Vasen findes i forskellige farver.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Marion Sæbeskål /sølv - Sæbeskåle Keramik Grå - A00011590

  Lene Bjerre Marion Sæbeskål /sølv - Sæbeskåle Keramik Grå - A00011590
  Sæbeskål fra Lene Bjerre i keramik med en elegant fremtoning for at skabe en skøn følelse i hjemmet perfekt til badeværelset. Om sæbeskålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af keramik.. Køb Sæbeskåle og andre Badeværelsesindretning fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Skål Ø20 Cm - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016615

  Lene Bjerre Ellia Skål Ø20 Cm - Serveringsskåle Marmor Hvid - A00016615
  Skål fra Lene Bjerre med et smukt design i marmor med bølget kant og en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om skålen fra Lene Bjerre- Ellia er værdsat for det dekorative design- Fremstillet af marmor.- Ø20 cm Vedligeholdelse af skålen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Dorelle Vase 20 Cm - Vaser Glas Bark - A00012274

  Lene Bjerre Dorelle Vase 20 Cm - Vaser Glas Bark - A00012274
  Vase fra Lene Bjerre med et eksklusivt look i glas med elegante, afrundede former og et smukt mønster. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Dorelle er værdsat for det elegante design- Fremstillet af glas.- Vasen kommer i forskellige modeller.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Silma Vase 19 Cm - Vaser Glas Grå - A00012015

  Lene Bjerre Silma Vase 19 Cm - Vaser Glas Grå - A00012015
  Vase fra Lene Bjerre med et cylinderformet design i glas med en elegant struktur. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Silma er værdsat for det dekorative design- Fremstillet af glas.- Vasen findes i forskellige farver.- Indgår elegant i forskellige indretningsdesign.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Marmilla Lysestage - Fyrfadsstager Marmor Brun - A00012052

  Lene Bjerre Marmilla Lysestage - Fyrfadsstager Marmor Brun - A00012052
  Lysestage fra Lene Bjerre i marmor med en elegant fremtoning der aldrig går af mode. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Om lysestagen fra Lene Bjerre- Fremstillet af marmor.- H:4 cm- Findes i forskellige udformninger.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Kop Med Underkop Offwhite - Kaffekopper Keramik Off-White - A00024861

  Lene Bjerre Camille Kop Med Underkop Offwhite - Kaffekopper Keramik Off-White - A00024861
  Kop fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om koppen fra Lene Bjerre- 40 cl- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Findes også som skål.- Findes også som tallerken.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af koppen. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Eliana Candlestick 12.5x4.5 Cm. Marble Lysestage Hør - Lysestager Marmor Linen - A00024903

  Lene Bjerre Eliana Candlestick 12.5x4.5 Cm. Marble Lysestage Hør - Lysestager Marmor Linen - A00024903
  Lysestage fra Lene Bjerre med et elegant design i marmor med en herlig følelse perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om lysestagen fra Lene Bjerre- Fremstillet af marmor.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Statia Skulptur - Skulpturer Polyresin Hvid - A00024507

  Lene Bjerre Statia Skulptur - Skulpturer Polyresin Hvid - A00024507
  Skulptur fra Lene Bjerre med et smukt design i polyresin med fine detaljer og sofistikeret, elegant strejf. Om skulpturen fra Lene Bjerre- Smukt design.- Fremstillet af polyresin.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Tallerken Ø20,5 Cm - Middagstallerkner Keramik Off-White - A00024847

  Lene Bjerre Camille Tallerken Ø20,5 Cm - Middagstallerkner Keramik Off-White - A00024847
  Tallerken fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer, luksuriøs finish og en dekorativ, bølget kant. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om tallerkenen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som skål.- Findes også som serveringsfad.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af tallerkenen. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Skål Ø15 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024855

  Lene Bjerre Camille Skål Ø15 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024855
  Skål fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant. Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som tallerken.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Skål Ø25 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024857

  Lene Bjerre Camille Skål Ø25 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024857
  Skål fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant. Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som tallerken.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Skål Ø20 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024856

  Lene Bjerre Camille Skål Ø20 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024856
  Skål fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant. Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som tallerken.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Susia Vase 16,5 Cm - Vaser Keramik Brun - A00024495

  Lene Bjerre Susia Vase 16,5 Cm - Vaser Keramik Brun - A00024495
  Vase fra Lene Bjerre med et tidløst design i keramik med dekorative riller og en smuk, terrakotta farve perfekt til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Ø16,5X16,5 cm- Susia er værdsat for de smukke detaljer- Fremstillet af keramik.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Susille Vase 14 Cm - Vaser Keramik Linen - A00024532

  Lene Bjerre Susille Vase 14 Cm - Vaser Keramik Linen - A00024532
  Vase fra Lene Bjerre med et elegant design i keramik med dekorative riller og en smuk, bølget kant perfekt til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Ø16,5X14 cm- Susille er værdsat for de smukke detaljer- Fremstillet af keramik.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Vielle Krukke H11,5 Cm - Krukker Keramik Linen - A00025018

  Lene Bjerre Vielle Krukke H11,5 Cm - Krukker Keramik Linen - A00025018
  Krukke fra Lene Bjerre med elegant design med en dekorativ, bølget kant og en smuk glasur. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Lene Bjerre- W14 H11,5 cm- Fra kollektionen Vielle.- Smuk glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Vielle Krukke H16 Cm Offwhite - Krukker Keramik Off-White - A00024880

  Lene Bjerre Vielle Krukke H16 Cm Offwhite - Krukker Keramik Off-White - A00024880
  Krukke fra Lene Bjerre med elegant design med en dekorativ, bølget kant og en smuk glasur. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Lene Bjerre- W19 H16 cm- Fra kollektionen Vielle.- Smuk glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Eliana Candlestick 12.5x4.5 Cm. Marble Lysestage Hør - Lysestager Marmor Linen - A00024904

  Lene Bjerre Eliana Candlestick 12.5x4.5 Cm. Marble Lysestage Hør - Lysestager Marmor Linen - A00024904
  Lysestage fra Lene Bjerre med et elegant design i marmor med en herlig følelse perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Kombinér forskellige størrelser for at skabe dit eget personlige look. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om lysestagen fra Lene Bjerre- Fremstillet af marmor.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Vielle Krukke H16 Cm - Krukker Keramik Grøn - A00024878

  Lene Bjerre Vielle Krukke H16 Cm - Krukker Keramik Grøn - A00024878
  Krukke fra Lene Bjerre med elegant design med en dekorativ, bølget kant og en smuk glasur. På en stilfuld og elegant måde tilfører krukken liv til interiøret ved at betone blomster og planter. Om krukken fra Lene Bjerre- W19 H16 cm- Fra kollektionen Vielle.- Smuk glasering.- Tidløst, eksklusivt design.- Dekorative detaljer.- Kun til indendørs brug.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Esme Design Stentøj 42 Cm Hør - Vaser Keramik Off-White - A00016158

  Lene Bjerre Esme Design Stentøj 42 Cm Hør - Vaser Keramik Off-White - A00016158
  Design fra Lene Bjerre med et dekorativt, organisk design i stentøj med elegante, afrundede former til at skabe en blød, hjemlig atmosfære perfekt til snitblomster og grene. Om designet fra Lene Bjerre- W33 H42 cm- Fremstillet af stentøj.- Blødt, afrundet, organisk design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Tallerken Ø19 Cm - Middagstallerkner Keramik Off-White - A00024849

  Lene Bjerre Camille Tallerken Ø19 Cm - Middagstallerkner Keramik Off-White - A00024849
  Tallerken fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer, luksuriøs finish og en dekorativ, bølget kant. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om tallerkenen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som skål.- Findes også som serveringsfad.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af tallerkenen. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Susille Vase 14 Cm - Vaser Keramik Hvid - A00024530

  Lene Bjerre Susille Vase 14 Cm - Vaser Keramik Hvid - A00024530
  Vase fra Lene Bjerre med et elegant design i keramik med dekorative riller og en smuk, bølget kant perfekt til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Ø16,5X14 cm- Susille er værdsat for de smukke detaljer- Fremstillet af keramik.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Camille Skål Ø8,5 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024853

  Lene Bjerre Camille Skål Ø8,5 Cm - Serveringsskåle Keramik Off-White - A00024853
  Skål fra Lene Bjerre med smukt design i porcelæn med fine detaljer og en dekorativ, bølget kant. Perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Om skålen fra Lene Bjerre- Fremstillet af porcelæn.- Smukt design.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Findes også som tallerken.- Findes også som krus.- Fra kollektionen Camille.- Sælges i 1-pak. Vedligeholdelse af skålen. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Valona Vase 30 Cm Hør - Vaser Stentøj Linen - A00025007

  Lene Bjerre Valona Vase 30 Cm Hør - Vaser Stentøj Linen - A00025007
  Vase fra Lene Bjerre med et dekorativt, organisk formsprog i stentøj med afrundede former til at skabe en blød, hjemlig atmosfære perfekt til snitblomster og grene. Om vasen fra Lene Bjerre- Fremstillet af stentøj.- Blødt, afrundet, organisk design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Statia Skulptur - Skulpturer Polyresin Hvid - A00024492

  Lene Bjerre Statia Skulptur - Skulpturer Polyresin Hvid - A00024492
  Skulptur fra Lene Bjerre med et smukt design i polyresin med fine detaljer og sofistikeret, elegant strejf. Om skulpturen fra Lene Bjerre- Smukt design.- Fremstillet af polyresin.- 15X14,8X46,2 cm. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Travina Lysestage 10 Cm - Lysestager Marmor Linen - A00024963

  Lene Bjerre Travina Lysestage 10 Cm - Lysestager Marmor Linen - A00024963
  Lysestage fra Lene Bjerre med et elegant design i marmor med en herlig følelse perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om lysestagen fra Lene Bjerre- Fremstillet af marmor.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Travina Lysestage 14 Cm - Lysestager Marmor Linen - A00024965

  Lene Bjerre Travina Lysestage 14 Cm - Lysestager Marmor Linen - A00024965
  Lysestage fra Lene Bjerre med et elegant design i marmor med en herlig følelse perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om lysestagen fra Lene Bjerre- Fremstillet af marmor.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Susille Vase 25 Cm - Vaser Keramik Hvid - A00024534

  Lene Bjerre Susille Vase 25 Cm - Vaser Keramik Hvid - A00024534
  Vase fra Lene Bjerre med et elegant design i keramik med dekorative riller og en smuk, bølget kant perfekt til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Ø13,5X25 cm- Susille er værdsat for de smukke detaljer- Fremstillet af keramik.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Travina Lysestage 11,5 Cm - Lysestager Marmor Linen - A00024964

  Lene Bjerre Travina Lysestage 11,5 Cm - Lysestager Marmor Linen - A00024964
  Lysestage fra Lene Bjerre med et elegant design i marmor med en herlig følelse perfekt til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Om lysestagen fra Lene Bjerre- Fremstillet af marmor.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Susille Vase 25 Cm - Vaser Keramik Linen - A00024536

  Lene Bjerre Susille Vase 25 Cm - Vaser Keramik Linen - A00024536
  Vase fra Lene Bjerre med et elegant design i keramik med dekorative riller og en smuk, bølget kant perfekt til snitblomster og grene. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Lene Bjerre- Ø13,5X25 cm- Susille er værdsat for de smukke detaljer- Fremstillet af keramik.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Milenne Urtepotte 13 Cm Pulver - Krukker Keramik Powder - A00016274

  Lene Bjerre Milenne Urtepotte 13 Cm Pulver - Krukker Keramik Powder - A00016274
  Urtepotte fra Lene Bjerre med et charmerende design i keramik med en afrundet form og glaseret finish perfekt til planter og blomster. Om urtepotten fra Lene Bjerre- Fremstillet af keramik.- Smuk, glaseret finish med en beige farve.- Urtepotten kommer i 2 forskellige størrelser.- Urtepotten passer godt i stuen og i soveværelset. Vedligeholdelse af urtepotten- Kun til indendørs brug.. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Lene Bjerre Amera tallerken Ø 20 cm

  Lene Bjerre Amera tallerken Ø 20 cm
  Lene Bjerre Amera tallerken Ø 20 cm
 • Lene Bjerre Amera tallerken Ø 26 cm

  Lene Bjerre Amera tallerken Ø 26 cm
  Lene Bjerre Amera tallerken Ø 26 cm
 • Lene Bjerre Hedria vase 30 cm Woodrose (lyserød)

  Lene Bjerre Hedria vase 30 cm Woodrose (lyserød)
  Lene Bjerre Hedria vase 30 cm Woodrose (lyserød)
 • Lene Bjerre Amera æggebæger Grå

  Lene Bjerre Amera æggebæger Grå
  Lene Bjerre Amera æggebæger Grå
 • Lene Bjerre Amera æggebæger White sands

  Lene Bjerre Amera æggebæger White sands
  Lene Bjerre Amera æggebæger White sands
 • Lene Bjerre Amera tallerken oval grå

  Lene Bjerre Amera tallerken oval grå
  Lene Bjerre Amera tallerken oval grå
 • Lene Bjerre Amera espressokop med underkop Grå

  Lene Bjerre Amera espressokop med underkop Grå
  Lene Bjerre Amera espressokop med underkop Grå
 • Lene Bjerre Amera espressokop med underkop White sands

  Lene Bjerre Amera espressokop med underkop White sands
  Lene Bjerre Amera espressokop med underkop White sands
 • Lene Bjerre Amera tekande 1,4 L White sands

  Lene Bjerre Amera tekande 1,4 L White sands
  Lene Bjerre Amera tekande 1,4 L White sands
 • Lene Bjerre Amera tallerken white sands Ø20,5 cm

  Lene Bjerre Amera tallerken white sands Ø20,5 cm
  Lene Bjerre Amera tallerken white sands Ø20,5 cm
 • Lene Bjerre Amera tallerken white sands Ø26 cm

  Lene Bjerre Amera tallerken white sands Ø26 cm
  Lene Bjerre Amera tallerken white sands Ø26 cm
 • Lene Bjerre Miyanne vase 34,5 cm Smoked grey

  Lene Bjerre Miyanne vase 34,5 cm Smoked grey
  Lene Bjerre Miyanne vase 34,5 cm Smoked grey
 • Lene Bjerre Milia vase 20,5 cm Lysegrå

  Lene Bjerre Milia vase 20,5 cm Lysegrå
  Lene Bjerre Milia vase 20,5 cm Lysegrå
 • Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Mørkegrå

  Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Mørkegrå
  Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Mørkegrå
 • Lene Bjerre Catia vase 57 cm Sølvgrå

  Lene Bjerre Catia vase 57 cm Sølvgrå
  Lene Bjerre Catia vase 57 cm Sølvgrå
 • Lene Bjerre Miyanne vase 21 cm Smoked grey

  Lene Bjerre Miyanne vase 21 cm Smoked grey
  Lene Bjerre Miyanne vase 21 cm Smoked grey
 • Lene Bjerre Catia vase 38 cm Hvid

  Lene Bjerre Catia vase 38 cm Hvid
  Lene Bjerre Catia vase 38 cm Hvid
 • Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm White sands

  Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm White sands
  Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm White sands
 • Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm Grey

  Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm Grey
  Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm Grey
 • Lene Bjerre Milia vase 30 cm Lysegrå

  Lene Bjerre Milia vase 30 cm Lysegrå
  Lene Bjerre Milia vase 30 cm Lysegrå
 • Lene Bjerre Amera suppetallerken 23 cm White sands

  Lene Bjerre Amera suppetallerken 23 cm White sands
  Lene Bjerre Amera suppetallerken 23 cm White sands
 • Lene Bjerre Doria fyrfadsstage 7,5 cm Dark grey

  Lene Bjerre Doria fyrfadsstage 7,5 cm Dark grey
  Lene Bjerre Doria fyrfadsstage 7,5 cm Dark grey
 • Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Sølvgrå

  Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Sølvgrå
  Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Sølvgrå
 • Lene Bjerre Amera suppetallerken 23 cm Grey

  Lene Bjerre Amera suppetallerken 23 cm Grey
  Lene Bjerre Amera suppetallerken 23 cm Grey
 • Lene Bjerre Serafina skulptur hvid 52 cm

  Lene Bjerre Serafina skulptur hvid 52 cm
  Lene Bjerre Serafina skulptur hvid 52 cm
 • Lene Bjerre Catia vase 38 cm Sølvgrå

  Lene Bjerre Catia vase 38 cm Sølvgrå
  Lene Bjerre Catia vase 38 cm Sølvgrå
 • Lene Bjerre Sivia lysestage 15,5 cm Iceberg green

  Lene Bjerre Sivia lysestage 15,5 cm Iceberg green
  Lene Bjerre Sivia lysestage 15,5 cm Iceberg green
 • Lene Bjerre Milia vase 24,5 cm Lysegrå

  Lene Bjerre Milia vase 24,5 cm Lysegrå
  Lene Bjerre Milia vase 24,5 cm Lysegrå
 • Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl Driftwood

  Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl Driftwood
  Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl Driftwood
 • Lene Bjerre Silma vase 22 cm Light brown

  Lene Bjerre Silma vase 22 cm Light brown
  Lene Bjerre Silma vase 22 cm Light brown
 • Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm White/Light gold

  Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm White/Light gold
  Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm White/Light gold
 • Lene Bjerre Clara tallerken Ø26 cm Rose/Light gold

  Lene Bjerre Clara tallerken Ø26 cm Rose/Light gold
  Lene Bjerre Clara tallerken Ø26 cm Rose/Light gold
 • Lene Bjerre Sivelle lysestage 13,5 cm Bark

  Lene Bjerre Sivelle lysestage 13,5 cm Bark
  Lene Bjerre Sivelle lysestage 13,5 cm Bark
 • Lene Bjerre Silma vase 22 cm Dark grey

  Lene Bjerre Silma vase 22 cm Dark grey
  Lene Bjerre Silma vase 22 cm Dark grey
 • Lene Bjerre Marmilla lysestage Ø7,5 cm Light brown marble

  Lene Bjerre Marmilla lysestage Ø7,5 cm Light brown marble
  Lene Bjerre Marmilla lysestage Ø7,5 cm Light brown marble
 • Lene Bjerre Dornia vase 20,5 cm Light brown

  Lene Bjerre Dornia vase 20,5 cm Light brown
  Lene Bjerre Dornia vase 20,5 cm Light brown
 • Lene Bjerre Cristel champagneglas 21 cl Clear

  Lene Bjerre Cristel champagneglas 21 cl Clear
  Lene Bjerre Cristel champagneglas 21 cl Clear
 • Lene Bjerre Sivelle lysestage 18,5 cm Dark grey

  Lene Bjerre Sivelle lysestage 18,5 cm Dark grey
  Lene Bjerre Sivelle lysestage 18,5 cm Dark grey
 • Lene Bjerre Sivelle lysestage 13,5 cm Dark grey

  Lene Bjerre Sivelle lysestage 13,5 cm Dark grey
  Lene Bjerre Sivelle lysestage 13,5 cm Dark grey
 • Lene Bjerre Claudine champagneglas 23,5 cl Clear/Light gold

  Lene Bjerre Claudine champagneglas 23,5 cl Clear/Light gold
  Lene Bjerre Claudine champagneglas 23,5 cl Clear/Light gold
 • Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl White/Light gold

  Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl White/Light gold
  Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl White/Light gold
 • Lene Bjerre Hedria vase 30,5 cm Bark

  Lene Bjerre Hedria vase 30,5 cm Bark
  Lene Bjerre Hedria vase 30,5 cm Bark
 • Lene Bjerre Claudine hvidvinsglas 45,5 cl Clear/Light gold

  Lene Bjerre Claudine hvidvinsglas 45,5 cl Clear/Light gold
  Lene Bjerre Claudine hvidvinsglas 45,5 cl Clear/Light gold
 • Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm Driftwood/Light gold

  Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm Driftwood/Light gold
  Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm Driftwood/Light gold
 • Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl Rose/Light gold

  Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl Rose/Light gold
  Lene Bjerre Clara espressokop med underkop 15 cl Rose/Light gold
 • Lene Bjerre Sivelle lysestage 18,5 cm Bark

  Lene Bjerre Sivelle lysestage 18,5 cm Bark
  Lene Bjerre Sivelle lysestage 18,5 cm Bark
 • Lene Bjerre Hedria vase 30,5 cm Dark grey

  Lene Bjerre Hedria vase 30,5 cm Dark grey
  Lene Bjerre Hedria vase 30,5 cm Dark grey
 • Lene Bjerre Marmilla lysestage Ø7,5 cm White marble

  Lene Bjerre Marmilla lysestage Ø7,5 cm White marble
  Lene Bjerre Marmilla lysestage Ø7,5 cm White marble
 • Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm Rose/Light gold

  Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm Rose/Light gold
  Lene Bjerre Clara tallerken Ø20 cm Rose/Light gold
 • Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Bark

  Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Bark
  Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Bark
 • Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Mørkegrå

  Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Mørkegrå
  Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Mørkegrå
 • Lene Bjerre Aniella vase 11 cm Golden brown

  Lene Bjerre Aniella vase 11 cm Golden brown
  Lene Bjerre Aniella vase 11 cm Golden brown
 • Lene Bjerre Aniella vase 11 cm Grey

  Lene Bjerre Aniella vase 11 cm Grey
  Lene Bjerre Aniella vase 11 cm Grey
 • Lene Bjerre Aniella vase 13,5 cm Gyldenbrun

  Lene Bjerre Aniella vase 13,5 cm Gyldenbrun
  Lene Bjerre Aniella vase 13,5 cm Gyldenbrun
 • Lene Bjerre Aniella vase 13,5 cm Grey

  Lene Bjerre Aniella vase 13,5 cm Grey
  Lene Bjerre Aniella vase 13,5 cm Grey
 • Lene Bjerre Anivia vase 17 cm Gyldenbrun

  Lene Bjerre Anivia vase 17 cm Gyldenbrun
  Lene Bjerre Anivia vase 17 cm Gyldenbrun
 • Lene Bjerre Anna vase 33 cm Antique light brown

  Lene Bjerre Anna vase 33 cm Antique light brown
  Lene Bjerre Anna vase 33 cm Antique light brown
 • Lene Bjerre Avine hurricane vase 25 cm Linen

  Lene Bjerre Avine hurricane vase 25 cm Linen
  Lene Bjerre Avine hurricane vase 25 cm Linen
 • Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Bark

  Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Bark
  Lene Bjerre Cassandra vase 15,5 cm Bark
 • Lene Bjerre Catia vase 20 cm Sølvgrå

  Lene Bjerre Catia vase 20 cm Sølvgrå
  Lene Bjerre Catia vase 20 cm Sølvgrå
 • Lene Bjerre Catia vase 20 cm Hvid

  Lene Bjerre Catia vase 20 cm Hvid
  Lene Bjerre Catia vase 20 cm Hvid
 • Lene Bjerre Catia vase 20 cm Sort

  Lene Bjerre Catia vase 20 cm Sort
  Lene Bjerre Catia vase 20 cm Sort
 • Lene Bjerre Catia vase 23,5 cm Sølvgrå

  Lene Bjerre Catia vase 23,5 cm Sølvgrå
  Lene Bjerre Catia vase 23,5 cm Sølvgrå
 • Lene Bjerre Catia vase 23,5 cm Sort

  Lene Bjerre Catia vase 23,5 cm Sort
  Lene Bjerre Catia vase 23,5 cm Sort
 • Lene Bjerre Catia vase 27 cm Sølvgrå

  Lene Bjerre Catia vase 27 cm Sølvgrå
  Lene Bjerre Catia vase 27 cm Sølvgrå
 • Lene Bjerre Catia vase 27 cm Hvid

  Lene Bjerre Catia vase 27 cm Hvid
  Lene Bjerre Catia vase 27 cm Hvid
 • Lene Bjerre Catia vase 27 cm Sort

  Lene Bjerre Catia vase 27 cm Sort
  Lene Bjerre Catia vase 27 cm Sort
 • Lene Bjerre Catia vase 33 cm Sølvgrå

  Lene Bjerre Catia vase 33 cm Sølvgrå
  Lene Bjerre Catia vase 33 cm Sølvgrå
 • Lene Bjerre Catia vase 33 cm Hvid

  Lene Bjerre Catia vase 33 cm Hvid
  Lene Bjerre Catia vase 33 cm Hvid
 • Lene Bjerre Catia vase 33 cm Sort

  Lene Bjerre Catia vase 33 cm Sort
  Lene Bjerre Catia vase 33 cm Sort
 • Lene Bjerre Disela vase 13 cm Linen

  Lene Bjerre Disela vase 13 cm Linen
  Lene Bjerre Disela vase 13 cm Linen
 • Lene Bjerre Dissie vase 17 cm Bark

  Lene Bjerre Dissie vase 17 cm Bark
  Lene Bjerre Dissie vase 17 cm Bark
 • Lene Bjerre Dorelle vase 16,5 cm Bark

  Lene Bjerre Dorelle vase 16,5 cm Bark
  Lene Bjerre Dorelle vase 16,5 cm Bark
 • Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 8 cm Black

  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 8 cm Black
  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 8 cm Black
 • Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 8 cm Silver

  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 8 cm Silver
  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 8 cm Silver
 • Lene Bjerre Caville lysestage snefnug Black

  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug Black
  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug Black
 • Lene Bjerre Caville lysestage snefnug Light gold

  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug Light gold
  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug Light gold
 • Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Black

  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Black
  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Black
 • Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Light gold

  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Light gold
  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Light gold
 • Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Silver

  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Silver
  Lene Bjerre Caville lysestage stjerne 9,5 cm Silver
 • Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Black

  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Black
  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Black
 • Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Light gold

  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Light gold
  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Light gold
 • Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Silver

  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Silver
  Lene Bjerre Caville lysestage snefnug 9,5 cm Silver
 • Lene Bjerre Missia lysestage 25 cm Silver

  Lene Bjerre Missia lysestage 25 cm Silver
  Lene Bjerre Missia lysestage 25 cm Silver
 • Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 21 cm Offwhite

  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 21 cm Offwhite
  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 21 cm Offwhite
 • Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 21 cm Powder

  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 21 cm Powder
  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 21 cm Powder
 • Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 50 cm Powder

  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 50 cm Powder
  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 50 cm Powder
 • Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 34,5 cm Offwhite

  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 34,5 cm Offwhite
  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 34,5 cm Offwhite
 • Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 34,5 cm Powder

  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 34,5 cm Powder
  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 34,5 cm Powder
 • Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 42 cm Offwhite

  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 42 cm Offwhite
  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 42 cm Offwhite
 • Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 51 cm Offwhite

  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 51 cm Offwhite
  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 51 cm Offwhite
 • Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 51 cm Black

  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 51 cm Black
  Lene Bjerre Esmia dekorationsvase 51 cm Black
 • Lene Bjerre Ellia lysestage 23 cm Linen

  Lene Bjerre Ellia lysestage 23 cm Linen
  Lene Bjerre Ellia lysestage 23 cm Linen
 • Lene Bjerre Ellia lysestage 30 cm White

  Lene Bjerre Ellia lysestage 30 cm White
  Lene Bjerre Ellia lysestage 30 cm White
 • Lene Bjerre Ellia lysestage 30 cm Linen

  Lene Bjerre Ellia lysestage 30 cm Linen
  Lene Bjerre Ellia lysestage 30 cm Linen
 • Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø29 cm Linen

  Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø29 cm Linen
  Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø29 cm Linen
 • Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø19 cm Linen

  Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø19 cm Linen
  Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø19 cm Linen
 • Lene Bjerre Amera tallerken blue Ø26 cm

  Lene Bjerre Amera tallerken blue Ø26 cm
  Lene Bjerre Amera tallerken blue Ø26 cm
 • Lene Bjerre Amera tallerken blue Ø20,5

  Lene Bjerre Amera tallerken blue Ø20,5
  Lene Bjerre Amera tallerken blue Ø20,5
 • Lene Bjerre Amera oval tallerken 29x22,5 cm Blå

  Lene Bjerre Amera oval tallerken 29x22,5 cm Blå
  Lene Bjerre Amera oval tallerken 29x22,5 cm Blå
 • Lene Bjerre Amera suppetallerken Ø23 cm Blå

  Lene Bjerre Amera suppetallerken Ø23 cm Blå
  Lene Bjerre Amera suppetallerken Ø23 cm Blå
 • Lene Bjerre Amera espressokop og underkop 8 cl Blå

  Lene Bjerre Amera espressokop og underkop 8 cl Blå
  Lene Bjerre Amera espressokop og underkop 8 cl Blå
 • Lene Bjerre Amera serveringsskål Ø18 cm Blå

  Lene Bjerre Amera serveringsskål Ø18 cm Blå
  Lene Bjerre Amera serveringsskål Ø18 cm Blå
 • Lene Bjerre Amera serveringsskål Ø20 cm Blå

  Lene Bjerre Amera serveringsskål Ø20 cm Blå
  Lene Bjerre Amera serveringsskål Ø20 cm Blå
 • Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm Blå

  Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm Blå
  Lene Bjerre Amera æggebæger 6,5 cm Blå
 • Lene Bjerre Doria fyrfadsstage 7,5 cm Mint

  Lene Bjerre Doria fyrfadsstage 7,5 cm Mint
  Lene Bjerre Doria fyrfadsstage 7,5 cm Mint
 • Lene Bjerre Corille vase 25 cm White

  Lene Bjerre Corille vase 25 cm White
  Lene Bjerre Corille vase 25 cm White
 • Lene Bjerre Corille vase 25 cm Lilac

  Lene Bjerre Corille vase 25 cm Lilac
  Lene Bjerre Corille vase 25 cm Lilac
 • Lene Bjerre Corille vase 25 cm Mint

  Lene Bjerre Corille vase 25 cm Mint
  Lene Bjerre Corille vase 25 cm Mint
 • Lene Bjerre Corille vase 15,5 cm Lilac

  Lene Bjerre Corille vase 15,5 cm Lilac
  Lene Bjerre Corille vase 15,5 cm Lilac
 • Lene Bjerre Corille vase 15,5 cm Mint

  Lene Bjerre Corille vase 15,5 cm Mint
  Lene Bjerre Corille vase 15,5 cm Mint
 • Lene Bjerre Ayla vase 22 cm White

  Lene Bjerre Ayla vase 22 cm White
  Lene Bjerre Ayla vase 22 cm White
 • Lene Bjerre Ayla vase 13,5 cm White/Blue

  Lene Bjerre Ayla vase 13,5 cm White/Blue
  Lene Bjerre Ayla vase 13,5 cm White/Blue
 • Lene Bjerre Ayelle vase 18 cm Dark grey

  Lene Bjerre Ayelle vase 18 cm Dark grey
  Lene Bjerre Ayelle vase 18 cm Dark grey
 • Lene Bjerre Ayelle vase 21 cm Light grey

  Lene Bjerre Ayelle vase 21 cm Light grey
  Lene Bjerre Ayelle vase 21 cm Light grey
 • Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Mint

  Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Mint
  Lene Bjerre Dorinia vase 29 cm Mint
 • Lene Bjerre Dorinia vase 25 cm Mint

  Lene Bjerre Dorinia vase 25 cm Mint
  Lene Bjerre Dorinia vase 25 cm Mint
 • Lene Bjerre Dorinia vase 20 cm Mint

  Lene Bjerre Dorinia vase 20 cm Mint
  Lene Bjerre Dorinia vase 20 cm Mint
 • Lene Bjerre Dornia vase 13 cm Mint

  Lene Bjerre Dornia vase 13 cm Mint
  Lene Bjerre Dornia vase 13 cm Mint
 • Lene Bjerre Avillia vase 34,5 cm Mint

  Lene Bjerre Avillia vase 34,5 cm Mint
  Lene Bjerre Avillia vase 34,5 cm Mint
 • Lene Bjerre Avillia vase 18 cm Mint

  Lene Bjerre Avillia vase 18 cm Mint
  Lene Bjerre Avillia vase 18 cm Mint
 • Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø20 cm White

  Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø20 cm White
  Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø20 cm White
 • Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø30 cm White

  Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø30 cm White
  Lene Bjerre Ellia serveringsskål Ø30 cm White
 • Lene Bjerre Lavillia lysestage 31,5 cm Light gold

  Lene Bjerre Lavillia lysestage 31,5 cm Light gold
  Lene Bjerre Lavillia lysestage 31,5 cm Light gold
 • Lene Bjerre Lavillia lysestage 31,5 cm Silver

  Lene Bjerre Lavillia lysestage 31,5 cm Silver
  Lene Bjerre Lavillia lysestage 31,5 cm Silver
 • Lene Bjerre Lavillia lysestage 40,5 cm Light gold

  Lene Bjerre Lavillia lysestage 40,5 cm Light gold
  Lene Bjerre Lavillia lysestage 40,5 cm Light gold
 • Lene Bjerre Lavillia lysestage 40,5 cm Silver

  Lene Bjerre Lavillia lysestage 40,5 cm Silver
  Lene Bjerre Lavillia lysestage 40,5 cm Silver
 • Lene Bjerre Missia lysestage 34 cm Silver

  Lene Bjerre Missia lysestage 34 cm Silver
  Lene Bjerre Missia lysestage 34 cm Silver
 • Lene Bjerre Sannia vase 48 cm Black

  Lene Bjerre Sannia vase 48 cm Black
  Lene Bjerre Sannia vase 48 cm Black
Andre mærker
ilead