Andre mærker

Luigi Bormioli

Det er 1946, at historien begynder for den succesrige glasproducent Luigi Bormiolo. Det er i den italienske by Parma, at virksomheden starter med ægte håndværk som grundlag. I dag er Luigi Bormioli en højteknologisk og moderne glasvirksomhed, der laver smukke glas af højeste kvalitet. Alle glas er blyfri og prisskiltet er helt overkommeligt for de fleste punge.

Bormiolo glas

 • Bach Øl-/Drinkglas Hi-ball klar 48cl

  Bach Øl-/Drinkglas Hi-ball klar 48cl
 • Mixology Martiniglas 21,5 cl 4-pack

  Mixology Martiniglas 21,5 cl 4-pack
 • Bach Drinkglas Hi-ball 36 cl

  Bach Drinkglas Hi-ball 36 cl
 • Mixology martiniglas klart 21.5

  Mixology martiniglas klart 21.5
 • Aero Rødvinsglas 48cl

  Aero Rødvinsglas 48cl
 • Mixology Cocktailglas 22,5 cl 4-pack

  Mixology Cocktailglas 22,5 cl 4-pack
 • Bach Vandglas/Whiskyglas 4 stk.

  Bach Vandglas/Whiskyglas 4 stk.
 • Birrateque ølglas( 2 st)

  Birrateque ølglas( 2 st)
 • Diamante Ølglas/Longdrinkglas Klar 48 cl Ø7,2 cm H 15,7cm Luigi Bormioli – 4-pak

  Diamante Ølglas/Longdrinkglas Klar 48 cl Ø7,2 cm H 15,7cm Luigi Bormioli – 4-pak
 • Mixology Textures ølglas/longd

  Mixology Textures ølglas/longd
 • LUIGI BORMIOLI Talismano cocktail-, og martini glas 2 stk.

  LUIGI BORMIOLI Talismano cocktail-, og martini glas 2 stk.
  Cocktail glas fra Luigi Bormioli. Server en lækker cocktail for dig og dine gæster med dette flotte glas. Farve: Transparent Materiale: Glas Mål: H: 14,8 x Ø 10,7 cm
 • Palace Tumblerglas 40cl klar

  Palace Tumblerglas 40cl klar
 • Aero Hvidvinsglas 32,5cl

  Aero Hvidvinsglas 32,5cl
 • LB Atelier Vand/Vitvinsglas

  LB Atelier Vand/Vitvinsglas
 • LUIGI BORMIOLI Optica cognacglas 46,5 cl 4 stk.

  LUIGI BORMIOLI Optica cognacglas 46,5 cl 4 stk.
  LUIGI BORMIOLI OPTICA COGNACGLAS 46,5 CL 4 STK. Kendetegnet ved Optica serien er at den har et smukt plisseret design, som giver et unikt look til glassene. Disse cognacglas fra Luigi Bormioli er formet som en bowle der indfanger de gyldne dråber – perfekt til cognacelskeren. Glassene er fremstillet i meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse, som er fuldstændig transparent.
 • Vinoteque rødvinsglas Robusto klar 66 cl

  Vinoteque rødvinsglas Robusto klar 66 cl
 • LB Atelier Champagneglas/Prosecco 2 stk.

  LB Atelier Champagneglas/Prosecco 2 stk.
 • LUIGI BORMIOLI Mixology Nick og Nora cocktailglas 15 cl klar

  LUIGI BORMIOLI Mixology Nick og Nora cocktailglas 15 cl klar
  Mixology Nick og Nora cocktailglas fra Luigi Bormioli. Forkæl dig selv eller dine gæster med en cocktail i dette flotte glas, med tynd stilk som giver et yndefuldt og elegant look. Farve: transparent Materiale: Glas Mål: 14,7 x 6,9 cm Rummål: 15 cl.
 • Martiniglas Optica 22 cl 4-pak

  Martiniglas Optica 22 cl 4-pak
 • Vandglas/whiskyglas Mixology 50 cl 2-pak

  Vandglas/whiskyglas Mixology 50 cl 2-pak
 • Cognacglas Optica 46,5 cl 4-pak

  Cognacglas Optica 46,5 cl 4-pak
 • Luigi Bormioli Optica Martiniglas 22 cl 4 stk.

  Luigi Bormioli Optica Martiniglas 22 cl 4 stk.
  Optica serien fra Luigi Bormioli er glas med et smukt plisseret design, der giver et flot spil i glassene. Dette giver et flot udtryk både på et veldækket bord og også når der drikkes af glasset. Fremstillet i ultraklart og holdbart krystalinglas. 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning eller grå skygger som følge af maskinopvask - glasprogram anbefales. Glasset har den perfekte form til en skøn martini eller andre lækre drinks. 4 stk.
 • Luigi Bormioli Optica Cognacglas 46.5 Cl 4-pak - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 24706

  Luigi Bormioli Optica Cognacglas 46.5 Cl 4-pak - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 24706
  Cognac glasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger. Det har slidstærkt, transparent materiale til hverdagsbrug med tynd, elegant fod der aldrig går af mode. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om cognac glasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som martiniglas.- Fra kollektionen Optica.- Bæredygtigt og fremstillet af krystalglas.- Cognac glasset sælges i 4-pak.- Bredde: 190 mm.- Højde: 127 mm.- Længde: 190 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af cognac glasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Martiniglas 22 Cl 4-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 24707

  Luigi Bormioli Optica Martiniglas 22 Cl 4-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 24707
  Martiniglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger og til drinks. Det har slidstærkt, transparent materiale til hverdagsbrug med tynd, elegant fod der aldrig går af mode. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om martiniglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som rødvinsglas.- Fra kollektionen Optica.- Martiniglasset sælges i 4-pak.- Bredde: 198 mm.- Højde: 150 mm.- Længde: 198 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af martiniglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Cognacglas 46,5 cl 4 stk.

  Luigi Bormioli Cognacglas 46,5 cl 4 stk.
  Optica serien fra Luigi Bormioli er glas med et smukt plisseret design, der giver et flot spil i glassene. Dette giver et flot udtryk både på et veldækket bord og også når der drikkes af glasset. Fremstillet i ultraklart og holdbart krystalinglas. 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning eller grå skygger som følge af maskinopvask - glasprogram anbefales. Glassets udforming lader dig nyde duften og smagen fra den skønne cognac.
 • Aero Rødvinsglas 36,5cl

  Aero Rødvinsglas 36,5cl
 • Aero Rødvinsglas 6 stk. 57 cl

  Aero Rødvinsglas 6 stk. 57 cl
 • Mixology Elixir ølglas/longdri

  Mixology Elixir ølglas/longdri
 • Palace Rødvinsglas 36,5cl klar

  Palace Rødvinsglas 36,5cl klar
 • LUIGI BORMIOLI Mixology vandglas/whiskyglas 50 cl 2 stk.

  LUIGI BORMIOLI Mixology vandglas/whiskyglas 50 cl 2 stk.
  Vandglas/whiskyglas fra Luigi Bormioli. Smukke glas fra Luigi Bormiolis Mixology serie. De er ideelle som vandglas eller whiskyglas, det smukke design udstråler kvalitet og holdbarhed. Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx®
 • Luigi Bormioli Bach Vintage Cocktailglas 4-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 17467

  Luigi Bormioli Bach Vintage Cocktailglas 4-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 17467
  Cocktailglassene fra Luigi Bormioli er fremstillet af facetteret krystalglas med en premium kvalitet og ekstra klarhed. De har en vintage følelse med en tynd, elegant fod. Perfekt til festlige lejligheder. Om cocktailglassene fra Luigi Bormioli- Blyfri.- 25-års garanti. Vedligeholdelse af cocktailglassene- Egnet til maskinopvask op til 55°C.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Whiskeyglas 50 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24564

  Luigi Bormioli Optica Whiskeyglas 50 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24564
  Whiskeyglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger. Det har en stabil fod til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om whiskeyglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som rødvinsglas.- Fra kollektionen Optica.- Whiskeyglasset sælges i 2-pak.- Bredde: 94 mm.- Højde: 104 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Mixology Cognacglas 46,5 cl

  Luigi Bormioli Mixology Cognacglas 46,5 cl
  Elegant cognac glas i Mixology serien. Glasset er det perfekte til cognacnyderen. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse.Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 % Tynd og elegant stilk uden søm/ samling der er titaniumforstærket, hvilket øger holdbarheden med +140 % i forhold til vrid i stilk. Glasset er komplet transparent og fremstillet uden bly og tungmetaller. At glasset et ultra klart gør at du altid kan nyde vinens farve og nuancer fuldt ud. Der er hele 25 års garanti der dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger ved brug i opvaskemaskine (max 55 °C)
 • Luigi Bormioli Mixoloogy Cocktailglas Nick & Nora 15 cl

  Luigi Bormioli Mixoloogy Cocktailglas Nick & Nora 15 cl
  Mixology Nick & Nora glasset er skabt til en martini og opkaldt efter Hollywood-duoen Nick & Nora Charles. I filmene drikkes der oftest martini cocktails. Glasset er ikke kun smukt at se på, men også langt nemmere at drikke af en de typiske v-formede martiniglas. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse.Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 % Tynd og elegant stilk uden søm/ samling der er titaniumforstærket, hvilket øger holdbarheden med +140 % i forhold til vrid i stilk. Glasset er komplet transparent og fremstillet uden bly og tungmetaller. At glasset et ultra klart gør at du altid kan nyde vinens farve og nuancer fuldt ud. Der er hele 25 års garanti der dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger ved brug i opvaskemaskine (max 55 °C)
 • Luigi Bormioli Incanto Rødvinsglas 50 cl

  Luigi Bormioli Incanto Rødvinsglas 50 cl
  Incanto-serien fra Luigi Bormioli har en tidløs og elegant facetslibning med et klassisk glasrelief. Slibningen og det ultraklare glas er ikke kun ekstremt eksklusivt at se på, men er også i allerhøjeste kvalitet, der bringer vinens aroma frem. Glasset vejer ikke meget, men lad dig ikke snyde af det, eftersom glasset har en stor styrke og holdbarhed. Det er nemlig fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Glasset er transparent i klart glas og fremstillet uden bly og tungmetaller. Nyd vinens farve og nuancer fuldt ud! Glasset har hele 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger ved brug i opvaskemaskine (max 55 °C).
 • LUIGI BORMIOLI Talismano hvidvinsglas chardonnay 2 stk.

  LUIGI BORMIOLI Talismano hvidvinsglas chardonnay 2 stk.
  Talismano hvidvinsglas fra Luigi Bormioli. Imponer dine gæster og brug disse fine glas til sammenkomster og fester. De er særligt fine og har et elegant og stilrent design som passer til alle stel. Farve: Transparent Materiale: Glas Mål: 21,8 x 10,1 cm Rummål: 65 cl
 • Vinoteque rødvinsglas Ricco klar 59 cl

  Vinoteque rødvinsglas Ricco klar 59 cl
 • Luigi Bormioli Mixology Cocktailglas 4-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 17426

  Luigi Bormioli Mixology Cocktailglas 4-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - 17426
  Cocktailglassene fra Luigi Bormioli er fremstillet af skinnende krystalglas med en elegant følelse. De har et tyndt design med smukke, flagrende skåle. Passer til hverdag og finere anledninger. Om cocktailglassene fra Luigi Bormioli- Kapacitet: 15 cl.- Findes også som ginglas.- Mixology er værdsat for den vintage følelse Vedligeholdelse af cocktailglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Vandglas 45 Cl 4-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24708

  Luigi Bormioli Optica Vandglas 45 Cl 4-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 24708
  Vandglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Det har en stabil fod til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om vandglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som rødvinsglas.- Fra kollektionen Optica.- Vandglasset sælges i 4-pak.- Bredde: 184 mm.- Højde: 99 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af vandglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Tester 2 stk. 42 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Tester 2 stk. 42 cl
  Allround glas med stilk til analyse af alle specialøl. Glasset er designet som et let og elegant redskab, der er det perfekte værktøj for alle øl elskere.Glasset samler skummet i et fint og kompakt lag og forbedrer enhver specialøls aromaer, så dette stilkglas får en fordel i sammenligning med traditionelle ølglas.Den udadvendte kant giver den ultimative smagsoplevelse, da øllen fordeles langsomt i hele munden. Den runde overflade hjælper til at aromaerne bliver i glasset, mens det fyldes. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 % Tynd og elegant stilk uden søm/ samling der er titaniumforstærket, hvilket øger holdbarheden med +140 % i forhold til vrid i stilk. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer.Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Uden bly og tungmetaller 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask
 • Luigi Bormioli Napoleon Cognacglas 39 cl

  Luigi Bormioli Napoleon Cognacglas 39 cl
  Luigi Bormioli Napoleon cognacglas 39 cl 5 års garanti mod glaspest
 • Diamante Rødvinsglas Klar 52 cl Ø9,4 cm H23,5 cm Luigi Bormioli – 4-pak

  Diamante Rødvinsglas Klar 52 cl Ø9,4 cm H23,5 cm Luigi Bormioli – 4-pak
 • LUIGI BORMIOLI Atelier vandglas/hvidvinsglas 40 cl

  LUIGI BORMIOLI Atelier vandglas/hvidvinsglas 40 cl
  2 stk. vandglas/hvidvinsgas fra Luigi Bormioli. Smukke glas i stærkt materiale, der egner sig som både vand- og hvidvinsglas. De tåler opvaskemaskine, men det anbefales at vaske dem ved max 55°.
 • Hvidvinsglas Chardonnay Optica 55 cl 4-pak

  Hvidvinsglas Chardonnay Optica 55 cl 4-pak
 • Luigi Bormioli Mixology Cocktailglas 4 stk. 22,5 cl

  Luigi Bormioli Mixology Cocktailglas 4 stk. 22,5 cl
  Det klassiske cocktailglas med stilk - glasset der er skabt til servering af festlige og farverigt cocktail, hvor der er fuldt knald på smagsnuancer og kulører. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 % Tynd og elegant stilk uden søm/ samling der er titaniumforstærket, hvilket øger holdbarheden med +140 % i forhold til vrid i stilk. Glasset er komplet transparent og fremstillet uden bly og tungmetaller. At glasset et ultra klart gør at du altid kan nyde vinens farve og nuancer fuldt ud. Der er hele 25 års garanti der dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger ved brug i opvaskemaskine (max 55 °C)
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Cider 50 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Cider 50 cl
  Formen fremhæver smag og aroma på cideren. Nuancer som sødme såsom frisk frugt, samtidigt med at skummets tæthed og udvikling af bobler fremhæves. Ideel til: Cider, Scrumpy & pærecider.Specielle graveringer i glassets bund udløser et passende flow af bobler og frigiver ciderens aromaer. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 %. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer.Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Uden bly og tungmetaller 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask
 • Vinglas 38cl 4 Stk Luigi Bormioli Diamante

  Vinglas 38cl 4 Stk Luigi Bormioli Diamante
  Vinglas 38cl 4 stk luigi bormioli - Diamante DIMENSIONS 38 cl h 21.5 cm ø 8.5 cmPRODUKT DETALJER KRYSTALGLAS TOP BLOWN HIGH-TECH LEAD Ultra Clear helt klart og strålende SUPER STYRKE: Høj modstandsdygtighed over for tårer og flishugning MEGET LYD OPVASKEM
 • LUIGI BORMIOLI Talismano champagneglas 2 stk.

  LUIGI BORMIOLI Talismano champagneglas 2 stk.
  Talismano champagne glas fra Luigi Bormioli. Forkæl og imponer dine gæster og brug disse fine glas til sammenkomster og fester. De er særligt fine og har et elegant og stilrent design som passer til alle stel. Farve: Transparent Materiale: Glas Mål: 24,5 x 7,8 cm. Rummål: 40 cl.
 • Vinoteque Champagne Perlage

  Vinoteque Champagne Perlage
 • Rødvinsglas Bordeaux Optica 70 cl 4-pak

  Rødvinsglas Bordeaux Optica 70 cl 4-pak
 • Champagneglas Optica 21 cl 4-pak

  Champagneglas Optica 21 cl 4-pak
 • Champagneskål Optica 30 cl 4-pak

  Champagneskål Optica 30 cl 4-pak
 • Luigi Bormioli Optica Champagneglas 21 Cl 4-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 24704

  Luigi Bormioli Optica Champagneglas 21 Cl 4-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 24704
  Champagneglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger og til at servere champagne og vin. Det har slidstærkt, transparent materiale til hverdagsbrug med tynd, elegant fod der aldrig går af mode. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om champagneglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som martiniglas.- Fra kollektionen Optica.- Champagneglasset sælges i 4-pak.- Bredde: 134 mm.- Højde: 210 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Pilsner 2 stk. 54 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Pilsner 2 stk. 54 cl
  Elegant glas der er særligt tilpasset pilsner-øl. Den lineære form fremhæver skummets kompakthed og den distinkte aroma, så du kan nyde den i fulde drag. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer. Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Er produceret uden bly og tungmetaller og har 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Pilsner 54 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Pilsner 54 cl
  Elegant glas særligt tilpasset pilsner-øl. Den lineære form fremhæver skummets kompakthed og den distinkte aroma. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 %. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer.Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Uden bly og tungmetaller 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask
 • Luigi Bormioli Atelier rødvinsglas Merlot 70 cl

  Luigi Bormioli Atelier rødvinsglas Merlot 70 cl
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Tynd og elegant stil uden søm - stilken er forstærket med titanium der er med til at øge holdbarheden med +140% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Atelier rødvinsglas Pinot Noir/Rioja 61 cl

  Luigi Bormioli Atelier rødvinsglas Pinot Noir/Rioja 61 cl
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Tynd og elegant stil uden søm - stilken er forstærket med titanium der er med til at øge holdbarheden med +140% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Hvede/ Weissbier 78 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Hvede/ Weissbier 78 cl
  Det elegante ølglas er speciallavet til hvedeøl eller weissbier. De specielle graveringer i glassets bund udløser et passende flow af bobler og frigiver øllens aromaer, smag og farve til fulde. Designet er italiensk-inspireret og er produceret i robust krystalglas af høj kvalitet. Luigi Bormioli glasset er nemlig fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer! Det bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Produceret uden bly og tungmetaller og har 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Palace Ølglas Glas 6 stk. 44,5 cl

  Luigi Bormioli Palace Ølglas Glas 6 stk. 44,5 cl
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Palace er en stærk og raffineret serie af ultraklart og holdbart krystalglas i et tidløs design. Glassets udformning er skabt til at fremhæve aromaer og dermed give den bedste smagsoplevelse af vinen. Palace er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser. Luigi Bormioli Palace serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Atelier rødvinsglas Pinot Noir/Rioja 61 cl 2 stk.

  Luigi Bormioli Atelier rødvinsglas Pinot Noir/Rioja 61 cl 2 stk.
  Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: kantens holdbarhed +37,5%. Holdbarhed over for mekaniske stød +105%. Tynd og elegant stil uden søm - stilken er forstærket med titanium der er med til at øge holdbarheden med +140%. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Cider 2 stk. 50 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Cider 2 stk. 50 cl
  Luigi Bormioli Birrateque ølglas cider 50 cl.Formen fremhæver smag og aroma på cideren. Nuancer som sødme såsom frisk frugt, samtidigt med at skummets tæthed og udvikling af bobler fremhæves. Ideel til: Cider, Scrumpy & pærecider. Specielle graveringer i glassets bund udløser et passende flow af bobler og frigiver ciderens aromaer. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 %. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer. Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Uden bly og tungmetaller 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas IPA/Ale 2 stk. 54 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas IPA/Ale 2 stk. 54 cl
  Ølglas specielt til ale/ ipa øl typer 54 cl. Specielle graveringer i glassets bund udløser et passende flow af bobler og frigiver øllens aromaer. Smukt designede italienske ølglas i robust krystalglas af høj kvalitet. De unikke former er skabt til at fremhæve smag, aroma og farver i de forskellige øltyper. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 %. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer. Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Uden bly og tungmetaller 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Hvede 2 stk. 78 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Hvede 2 stk. 78 cl
  Ølglas specielt til hvedeøl/ weissbier 78 cl. Specielle graveringer i glassets bund udløser et passende flow af bobler og frigiver øllens aromaer.Smukt designede italienske ølglas i robust krystalglas af høj kvalitet. De unikke former er skabt til at fremhæve smag, aroma og farver i de forskellige øltyper. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 %. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer. Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Uden bly og tungmetaller 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask
 • Palace Champagneglas 23,5cl klar

  Palace Champagneglas 23,5cl klar
 • LB Atelier Hvidvinsglas 35cl Sauvignon

  LB Atelier Hvidvinsglas 35cl Sauvignon
 • Vinea rødvinsglas Cannonau 2 st. klar - 55 cl

  Vinea rødvinsglas Cannonau 2 st. klar - 55 cl
 • LB Atelier Champagneglas 27cl Prosecco 1-pak

  LB Atelier Champagneglas 27cl Prosecco 1-pak
 • Bach Cocktailglas Retro 4 Stk. Klar 26 Cl

  Bach Cocktailglas Retro 4 Stk. Klar 26 Cl
  Bach cocktailglas retro 4 stk. klar - 26 cl Producent Luigi Bormioli Farve Klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 26 cl
 • Strauss Rocks Ølglas/longdrinkglas 4 Stk. Klar 44

  Strauss Rocks Ølglas/longdrinkglas 4 Stk. Klar 44
  Flotte Strauss Rocks ølglas/longdrinkglas 4 stk. klar 44 med mange anvendelsesmuligheder Uanset hvad du hælder i disse Strauss Rocks ølglas/longdrinkglas 4 stk. klar 44 vil det være delikat og ekstra lækkert. Glassene hedder ølglas, men behøver ikke blive
 • Mixology Cocktailglas Klar 22,5 Cl H14cm

  Mixology Cocktailglas Klar 22,5 Cl H14cm
  æstetisk smukt Mixology cocktailglas klar 22,5 cl H14cm Skal man nyde en god cocktail kan man lige så godt gøre det af et godt glas, og her er Mixology cocktailglas klar 22,5 cl H14cm en oplagt kandidat. Tager man i byen og betaler mange penge for en drin
 • Mixology Martiniglas Klar 21,5 Cl H17,5cm

  Mixology Martiniglas Klar 21,5 Cl H17,5cm
  Elegant og klassisk Mixology martiniglas klar 21,5 cl H17,5cm Dette flotte martiniglas er lavet af en helt særlig glasmasse, der gør, at det er ekstra unikt. Det betyder nemlig, at et Mixology martiniglas klar 21,5 cl H17,5cm er dobbelt så stærkt som andr
 • Mixology Textures Ølglas/longdrinkglas Klar 48 Cl

  Mixology Textures Ølglas/longdrinkglas Klar 48 Cl
  Overvældende smukt Mixology Textures ølglas/longdrinkglas klar 48 cl Skal du nyde en god cocktail kan du lige så godt gøre dig selv den tjeneste, at sørge for, at det bliver en god drink. Især hvis du normalt drikker vin og øl kan det være, at du vil bliv
 • Bormioli America '20s Cocktailglas, 22 Cl, H16 Cm

  Bormioli America '20s Cocktailglas, 22 Cl, H16 Cm
  Bormioli America '20s cocktailglas, 22 cl, H16 cmEt cocktail glas kendetegnet ved en bred åbning samt flad skål som oftest anvendes til Martini, Daiquiri eller Margarita. Formen egner sig også særdeles godt til champagnens bobler, snacks, forretter el
 • Bormioli America '20s Martiniglas, 24,5 Cl, H18,5 Cm

  Bormioli America '20s Martiniglas, 24,5 Cl, H18,5 Cm
  Bormioli America '20s martiniglas, 24,5 cl, H 18,5 cmMartini glasset har en smuk og meget original form. . En elegant og dekorativ detalje på foden og de kraftige facetter på skålen, giver glasset dets spændende lyseffekter.Glasserien America ´20s fr
 • Birrateque Ølglas Saison Klar 75 Cl

  Birrateque Ølglas Saison Klar 75 Cl
  Birrateque ølglas saison klar - 75 cl
 • Birrateque Ølglas Stout/porter Klar 60 Cl

  Birrateque Ølglas Stout/porter Klar 60 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 60 cl Højde 17,8 cm Diameter 9,5 cm Form stout/porter Garanti 25 år skår på kant og fod/misfarv Stort og kurvet, elegant og velafbalanceret. Ifølge ølentusiaster og -eksperter er
 • Bach Martiniglas/cocktailglas 4 Stk. Klar 26 Cl

  Bach Martiniglas/cocktailglas 4 Stk. Klar 26 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 26 cl Højde 18,5 cm Garanti 25 år Bach er en serie af glas fra Luigi Bormioli, der er skabt med et elegant facet-design. 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfa
 • Mixology Martiniglas 4 Stk. Klar 21,5 Cl

  Mixology Martiniglas 4 Stk. Klar 21,5 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 21,5 cl Højde 17,5 cm Garanti 25 år Ekstra info gaveæske Stilfuld Mixology martiniglas, der udstråler kvalitet og holdbarhed - til både hverdag og fest. Luigi Bormioli har med
 • Bormioli Ypsilon Martiniglas, 24,5 Cl

  Bormioli Ypsilon Martiniglas, 24,5 Cl
  Bormioli Ypsilon martiniglas, 24,5 cl Varenr. - 20802324Farve - KlarMateriale - GlasHøjde - 18,7 cmRumfang - 24,5 cl
 • Snapseglas 5,5 Cl Pisa

  Snapseglas 5,5 Cl Pisa
  Snapseglas 5,5 cl Pisa Ø56 H145 mmBrand: BormioliMateriale: GlasSerie: PisaHøjde: 145 mmIndhold: 5,5Farve: KlarDiameter: 56 mm
 • Martiniglas 30 Cl Luigi Bormioli Accademia 6 Stk

  Martiniglas 30 Cl Luigi Bormioli Accademia 6 Stk
  Elegant Luigi Bormioli Accademia martiniglas Højde - 16.4 cm Diameter - 11.5 cm Rumfang - 30 cl Materiale - Glas Farve - Klar
 • Birrateque Ølglas Cider Klar 50 Cl

  Birrateque Ølglas Cider Klar 50 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 50 cl Højde 14,6 cm Diameter 9,5 cm Form cider Garanti 25 år skår på kant og fod/misfarv Kompakt i sin form, men alligevel med en karakteristisk form, der gør glasset til et tekn
 • Mixology Cocktailglas 4 Stk. Klar 22,5 Cl

  Mixology Cocktailglas 4 Stk. Klar 22,5 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 22,5 cl Højde 14 cm Garanti 25 år Ekstra info gaveæske Det klassiske Mixology cocktailglas med stilk er som skabt til alle dine festlige og farverige cocktails, hvor der er knald
 • Mixology Shotglas/snapseglas 6 Stk. Klar 7 Cl

  Mixology Shotglas/snapseglas 6 Stk. Klar 7 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 7 cl Højde 8,8 cm Diameter 4 cm Garanti 25 år skår på kant og fod/misfarv Sæt af 6 elegante shots- eller snapseglas fra Luigi Bormiolis Mixology serie. Perfekt til julefrokosten
 • Luigi Bormioli Optica Bordeaux Rødvinsglas 70 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 24701

  Luigi Bormioli Optica Bordeaux Rødvinsglas 70 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 24701
  Rødvinsglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger og til rødvine. Det har slidstærkt, transparent materiale til hverdagsbrug med tynd, elegant fod der aldrig går af mode. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om rødvinsglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som martiniglas.- Fra kollektionen Optica.- Rødvinsglasset sælges i 4-pak.- Bredde: 202 mm.- Højde: 243 mm.- Længde: 202 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Hvidvinsglas 55 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 24703

  Luigi Bormioli Optica Hvidvinsglas 55 Cl 4-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 24703
  Hvidvinsglasset fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger og til hvidvine. Vinglasset har slidstærkt, transparent materiale til hverdagsbrug med tynd, elegant fod der aldrig går af mode. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om hvidvinsglasset fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som martiniglas.- Fra kollektionen Optica.- Hvidvinsglasset sælges i 4-pak.- Bredde: 186 mm.- Højde: 227 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af hvidvinsglasset- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Champagneskål 30 Cl 4-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 24705

  Luigi Bormioli Optica Champagneskål 30 Cl 4-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 24705
  Champagneskålen fra Luigi Bormioli har smukt, plisseret design i krystalglas perfekt til hverdag og finere anledninger og til at servere champagne og vin. Den har slidstærkt, transparent materiale til hverdagsbrug med tynd, elegant fod der aldrig går af mode. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Et must for den designinteresserede. Om champagneskålen fra Luigi Bormioli- Fremstillet af krystalglas.- Smukt, plisseret design.- Højkvalitets materiale.- Findes også som martiniglas.- Fra kollektionen Optica.- Champagneskålen sælges i 4-pak.- Bredde: 214 mm.- Højde: 148 mm.- Fremstillet i Italien Vedligeholdelse af champagneskålen- Tåler maskinopvask.- Hånd- eller maskinvask på lav temperatur, maks 55°C.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Luigi Bormioli Optica Rødvinsglas Bordeaux 70 cl 4 stk.

  Luigi Bormioli Optica Rødvinsglas Bordeaux 70 cl 4 stk.
  Optica serien fra Luigi Bormioli er glas med et smukt plisseret design, der giver et flot spil i glassene. Dette giver et flot udtryk både på et veldækket bord og også når der drikkes af glasset. Fremstillet i ultraklart og holdbart krystalinglas. 25 års garanti, der dækker skår på kant og fod samt misfarvning eller grå skygger som følge af maskinopvask - glasprogram anbefales. Glasset på 70 cl. er perfekt til rødvine.
 • Luigi Bormioli Atelier vand/ hvidvinsglas 40 cl 2 stk.

  Luigi Bormioli Atelier vand/ hvidvinsglas 40 cl 2 stk.
  Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5%. Holdbarhed over for mekaniske stød +105%. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller.25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Aero Rødvinsglas 57 cl 6 stk.

  Luigi Bormioli Aero Rødvinsglas 57 cl 6 stk.
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Aero serien er designet til at ilte vinen effektivt og ikke mindst hurtigt når den slynges rundt. Glasset har en indvendig spiral der ud over at give et flot look til glasset også er med til at forstærke svingningerne af vinen så iltningen kan åbne vinen og frigøre aromaerne. Aero glasset ilter vinen på blot 15 sekunder, hvorved der reduceres syre, så vinens aroma og smagsrigdom klart træder fremGlasset er fremstillet i den meget holdbare glasmassen SON.hyx som også er fuldstændigt transparent Tynd og elegant stilk uden søm - stilken er forstærket med titanium hvorved holdbarheden er forøget med over 140% Ultraklart glas der kan vaskes over 1000 gange i opvaskemaskinen ved max 55 grader uden glasset forandres Uden bly og tungmetaller 25 års garanti der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask (max 55 grader)
 • Luigi Bormioli Atelier hvidvinsglas Chardonnay 70 cl

  Luigi Bormioli Atelier hvidvinsglas Chardonnay 70 cl
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Tynd og elegant stil uden søm - stilken er forstærket med titanium der er med til at øge holdbarheden med +140% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Palace rødvinsglas 48 cl 6 stk.

  Luigi Bormioli Palace rødvinsglas 48 cl 6 stk.
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Palace er en stærk og raffineret serie af ultraklart og holdbart krystalglas i et tidløs design. Glassets udformning er skabt til at fremhæve aromaer og dermed give den bedste smagsoplevelse af vinen. Palace er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser. Luigi Bormioli Palace serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Aero Rødvinsglas 36,5 cl 6 stk.

  Luigi Bormioli Aero Rødvinsglas 36,5 cl 6 stk.
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Aero serien er designet til at ilte vinen effektivt og ikke mindst hurtigt når den slynges rundt. Glasset har en indvendig spiral der ud over at give et flot look til glasset også er med til at forstærke svingningerne af vinen så iltningen kan åbne vinen og frigøre aromaerne. Aero glasset ilter vinen på blot 15 sekunder, hvorved der reduceres syre, så vinens aroma og smagsrigdom klart træder fremGlasset er fremstillet i den meget holdbare glasmassen SON.hyx som også er fuldstændigt transparent Tynd og elegant stilk uden søm - stilken er forstærket med titanium hvorved holdbarheden er forøget med over 140% Ultraklart glas der kan vaskes over 1000 gange i opvaskemaskinen ved max 55 grader uden glasset forandresUden bly og tungmetaller 25 års garanti der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask (max 55 grader)
 • Luigi Bormioli Aero Rødvinsglas 48 cl 6 stk.

  Luigi Bormioli Aero Rødvinsglas 48 cl 6 stk.
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Aero serien er designet til at ilte vinen effektivt og ikke mindst hurtigt når den slynges rundt. Glasset har en indvendig spiral der ud over at give et flot look til glasset også er med til at forstærke svingningerne af vinen så iltningen kan åbne vinen og frigøre aromaerne. Aero glasset ilter vinen på blot 15 sekunder, hvorved der reduceres syre, så vinens aroma og smagsrigdom klart træder fremGlasset er fremstillet i den meget holdbare glasmassen SON.hyx som også er fuldstændigt transparent Tynd og elegant stilk uden søm - stilken er forstærket med titanium hvorved holdbarheden er forøget med over 140% Ultraklart glas der kan vaskes over 1000 gange i opvaskemaskinen ved max 55 grader uden glasset forandresUden bly og tungmetaller 25 års garanti der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask (max 55 grader)
 • Luigi Bormioli Aero Hvidvinsglas 32,5 cl 6 stk.

  Luigi Bormioli Aero Hvidvinsglas 32,5 cl 6 stk.
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Aero serien er designet til at ilte vinen effektivt og ikke mindst hurtigt når den slynges rundt. Glasset har en indvendig spiral der ud over at give et flot look til glasset også er med til at forstærke svingningerne af vinen så iltningen kan åbne vinen og frigøre aromaerne. Aero glasset ilter vinen på blot 15 sekunder, hvorved der reduceres syre, så vinens aroma og smagsrigdom klart træder fremGlasset er fremstillet i den meget holdbare glasmassen SON.hyx som også er fuldstændigt transparent Tynd og elegant stilk uden søm - stilken er forstærket med titanium hvorved holdbarheden er forøget med over 140% Ultraklart glas der kan vaskes over 1000 gange i opvaskemaskinen ved max 55 grader uden glasset forandresUden bly og tungmetaller 25 års garanti der dækker skår på kant og fod såvel som misfarvning og skygger som følge af maskinopvask (max 55 grader)
 • Luigi Bormioli Palace Ølglas på fod 6 stk. 42 cl

  Luigi Bormioli Palace Ølglas på fod 6 stk. 42 cl
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Palace er en stærk og raffineret serie af ultraklart og holdbart krystalglas i et tidløs design. Glassets udformning er skabt til at fremhæve aromaer og dermed give den bedste smagsoplevelse af vinen. Palace er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser. Luigi Bormioli Palace serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask. 5 års garanti med glaspest Anbefalet maskinopvask temp 55 grader
 • Luigi Bormioli Palace rødvinsglas 36,5 cl 6 stk.

  Luigi Bormioli Palace rødvinsglas 36,5 cl 6 stk.
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Palace er en stærk og raffineret serie af ultraklart og holdbart krystalglas i et tidløs design. Glassets udformning er skabt til at fremhæve aromaer og dermed give den bedste smagsoplevelse af vinen. Palace er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser. Luigi Bormioli Palace serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Palace hvidvinsglas 32,5 cl 6 stk.

  Luigi Bormioli Palace hvidvinsglas 32,5 cl 6 stk.
  Bemærk vi kan desværre ikke garantere at glassene leveres fra webshoppen i ubrudt original emballage. Palace er en stærk og raffineret serie af ultraklart og holdbart krystalglas i et tidløs design. Glassets udformning er skabt til at fremhæve aromaer og dermed give den bedste smagsoplevelse af vinen. Palace er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser. Luigi Bormioli Palace serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5% Holdbarhed over for mekaniske stød +105% Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Atelier rødvinglas Merlot 70 cl 2 stk.

  Luigi Bormioli Atelier rødvinglas Merlot 70 cl 2 stk.
  Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5%. Holdbarhed over for mekaniske stød +105%. Tynd og elegant stil uden søm - stilken er forstærket med titanium der er med til at øge holdbarheden med +140%. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Atelier hvidvinsglas Riesling/Tocai 44 cl 2 stk.

  Luigi Bormioli Atelier hvidvinsglas Riesling/Tocai 44 cl 2 stk.
  Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: kantens holdbarhed +37,5%. Holdbarhed over for mekaniske stød +105%. Tynd og elegant stil uden søm - stilken er forstærket med titanium der er med til at øge holdbarheden med +140%. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Atelier Rødvinsglas Barolo/Shiraz 80 cl 2 stk.

  Luigi Bormioli Atelier Rødvinsglas Barolo/Shiraz 80 cl 2 stk.
  Atelier serien har et moderne og stilrent design der rammer perfekt hos vinelskere til både privat og professionelt brug. Glassets udformning er med til at give en fremragende aroma og smagsoplevelse. Samtidigt har glasset en tydelig skænkekant. Luigi Bormioli Atelier serien er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse som er 100% transparent. Sammenlignet med et normalt glas er serien: Kantens holdbarhed +37,5%. Holdbarhed over for mekaniske stød +105%. Tynd og elegant stil uden søm - stilken er forstærket med titanium der er med til at øge holdbarheden med +140%. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskine uden forandringer - vaskes ved max 55 grader. Fri for bly og tungmetaller. 25 års garanti på skår, kant og fod såvel misfarvning og skygger som følge af maskinopvask.
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Saison 2 stk. 75 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Saison 2 stk. 75 cl
  Luigi Bormioli Birrateque ølglas saison 75 cl.Det perfekte øl til sæsonøl. sæsonprægede øl. Udover at være ideel til krydrede sæson øl som påske/ julebryg er glasset også perfekt til Kriek, Framboise, Bière De Garden m.fl. Specielle graveringer i glassets bund udløser et passende flow af bobler og frigiver øllens aromaer. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 %. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer. Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Uden bly og tungmetaller 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask
 • Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Stout/Porter 2 stk. 60 cl

  Luigi Bormioli Birrateque Ølglas Stout/Porter 2 stk. 60 cl
  Ølglas specielt til stout/ porter øl. Specielle graveringer i glassets bund udløser et passende flow af bobler og frigiver øllens aromaer. Smukt designede italienske ølglas i robust krystalglas af høj kvalitet. De unikke former er skabt til at fremhæve smag, aroma og farver i de forskellige øltyper. Luigi Bormioli glasset er fremstillet i den meget holdbare og modstandsdygtige SON.hyx glasmasse. Ekstrem holdbarhed i forhold til almindelige glas: Kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for stød +105 %. Glasset kan vaskes 1000 gange i opvaskemaskinen uden forandringer. Bør opvaskes med glasprogram på 55 C. Uden bly og tungmetaller 25 års garanti som dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger i forbindelse med maskinopvask
 • Aero Champagneglas 23,5cl

  Aero Champagneglas 23,5cl
 • LB Atelier Rødvinsglas 80cl Barolo/Shiraz 2-pak

  LB Atelier Rødvinsglas 80cl Barolo/Shiraz 2-pak
 • Palace Rødvinsglas 48cl klar

  Palace Rødvinsglas 48cl klar
 • LB Atelier Rødvinsglas 80cl Barolo/Shiraz 1-pak

  LB Atelier Rødvinsglas 80cl Barolo/Shiraz 1-pak
 • LB Atelier Rødvinsglas 61cl Pinot Noir/Rioja 1-pak

  LB Atelier Rødvinsglas 61cl Pinot Noir/Rioja 1-pak
 • LB Atelier Hvidvinsglas 44cl Riesling/Tokaji 2-pak

  LB Atelier Hvidvinsglas 44cl Riesling/Tokaji 2-pak
 • Palace Hvidvinsglas 32,5cl klar

  Palace Hvidvinsglas 32,5cl klar
 • Palace Rødvinsglas 57cl klar

  Palace Rødvinsglas 57cl klar
 • Vinea vandglas/hvidvinsglas 2 st. klar - 43 cl

  Vinea vandglas/hvidvinsglas 2 st. klar - 43 cl
 • Bach Shotglas/snapseglas 4 Stk. Klar 7 Cl

  Bach Shotglas/snapseglas 4 Stk. Klar 7 Cl
  Bach Shotglas / snapseglas 4 stk Producent Luigi Bormioli Farve Klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 7 cl Højde 6,8 cm
 • Bach Cocktailglas Vintage 4 Stk. Klar 25 Cl

  Bach Cocktailglas Vintage 4 Stk. Klar 25 Cl
  Bach cocktailglas vintage 4 stk. klar - 25 cl Producent Luigi Bormioli Farve Klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 25 cl Form Vintage
 • Roma 1960 Cocktailglas Klar 26 Cl

  Roma 1960 Cocktailglas Klar 26 Cl
  Roma 1960 cocktailglas klar - 26 cl Roma 1960 serie fra Luigi Bormioli hylder bar- og cocktailkulturen i en elegant og luksuriøst inspireret retrostil. Glassenes klippemønster gør dem iøjenfaldende, og er et must-have i enhver hjemmebar. • I forhold til
 • Bormioli Romantic Vinglas, Klar, 32 Cl

  Bormioli Romantic Vinglas, Klar, 32 Cl
  Vinglas i - som navnet antyder, den romantiske stil. Inspireret af den sofistikerede stil fra Barokken. Et glas med et spændende motiv på glasset og en robust stilk. Glasset vil også egne sig godt til drinks og cocktails.
 • Bormioli Romantic Vinglas, Grøn, 32 Cl

  Bormioli Romantic Vinglas, Grøn, 32 Cl
  Vinglas i - som navnet antyder, den romantiske stil. Inspireret af den sofistikerede stil fra Barokken. Et glas med et spændende motiv på glasset og en robust stilk.
 • Bormioli Romantic Vinglas, Lyserød, 32 Cl

  Bormioli Romantic Vinglas, Lyserød, 32 Cl
  Vinglas i - som navnet antyder, den romantiske stil. Inspireret af den sofistikerede stil fra Barokken. Et glas med et spændende motiv på glasset og en robust stilk.
 • Mixology Charme Ølglas/longdrinkglas Klar 48 Cl H1

  Mixology Charme Ølglas/longdrinkglas Klar 48 Cl H1
  Robust og smukt Mixology Charme ølglas/longdrinkglas klar 48 cl H1 Uanset hvilken drink du skal servere bør du gøre det i et glas, som er drinken værdig. Det er altid en skuffende oplevelse at få en god drink serveret i et kedeligt og almindeligt glas. Hv
 • Mixology Elixir Ølglas/longdrinkglas Klar 48 Cl H1

  Mixology Elixir Ølglas/longdrinkglas Klar 48 Cl H1
  Smukt Mixology Elixir ølglas/longdrinkglas klar 48 cl H1 i høj kvalitet Ser man dette glas er der ingen tvivl om, at der er tale om et ølglas i høj kvalitet. Hvis man så holder om glasset og måske får serveret en drink heri vil man blive bekræftet i, at M
 • Bormioli Snifter Ølglas På Fod 53 Cl. (6stk)

  Bormioli Snifter Ølglas På Fod 53 Cl. (6stk)
  Fint Bormioli Snifter ølglas på fod Dette ølglas er yderst flot og en af de ting, som gør, at man ikke kan sige, at det er som alle andre glas det er, at Bormioli Snifter ølglas har en fod, hvilket man ikke altid ser hos ølglas. Det er noget, som både ser
 • Birrateque Ølglas Tester Klar 42 Cl

  Birrateque Ølglas Tester Klar 42 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 42 cl Højde 20 cm Diameter 8,9 cm Form tester Garanti 25 år skår på kant og fod/misfarv Allround glas med stilk til sensorisk analyse af alle specialøl. Glasset er designet som e
 • Birrateque Ølglas Ipa/ale Klar 54 Cl

  Birrateque Ølglas Ipa/ale Klar 54 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 54 cl Højde 18,4 cm Diameter 8,8 cm Form Ipa/ale Garanti 25 år skår på kant og fod/misfarv Den tilspidsede og lette form kombinerer kunstnerisk harmoni og teknisk præcision. Det
 • Glory Termokande Sort Metallak 1 Liter

  Glory Termokande Sort Metallak 1 Liter
  Producent Alfi Farve sort metallak Materiale lakeret aluminium Rummål 1 liter Garanti 10 år, 2 år på glasindsats/prop/pakning. Garanti gælder ikke ved utilsigtet brug
 • Whiskey Tumbler Este 30cl (6stk)

  Whiskey Tumbler Este 30cl (6stk)
  Flot og trendy whisky tumbler Este 30cl (6 stk.) Der er mange ting ved dette smukke tumblerglas, der gør, at det ser anderledes ud end mange af de andre tumblerglas man ser derude. Dette whisky tumbler este 30cl kan for det første adskille sig fra mange a
 • Ølglas På Fod 40/51cl Bormioli

  Ølglas På Fod 40/51cl Bormioli
  Elegant ølglas på fod Hvis du er på udkig efter et ølglas, som ikke bare er behageligt at have i hånden samt at drikke af, så er dette elegante og stilfulde ølglas det perfekte valg. Designet er nemlig helt fantastisk, ja faktisk intet mindre end stilfuld
 • Bach Ølglas/longdrinkglas 4 Stk. Klar 48 Cl

  Bach Ølglas/longdrinkglas 4 Stk. Klar 48 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 48 cl Højde 16 cm Garanti 25 år
 • Mixology Cognacglas Klar 46,5 Cl

  Mixology Cognacglas Klar 46,5 Cl
  Producent Luigi Bormioli Farve klar Materiale SON.hyx® krystalinglas Rummål 46,5 cl Højde 12,7 cm Diameter 9,67 cm Garanti 25 år skår på kant og fod/misfarv Elegant cognacglas fra Luigi Bormiolis Mixology serie. Perfekt til cognacelskeren. Serien er udvi
 • LUIGI BORMIOLI Birrateque ølglas saison 2 stk.

  LUIGI BORMIOLI Birrateque ølglas saison 2 stk.
  Sæt med 2 stk. Birrateque saison ølglas. Luigi Bormioli Birrateque ølglas saison er glasset til den ægte øl-entussiast. Glassserien Birrateque er skabt til alle, der er passionerede omkring øl, da hvert enkelt glas er designet til en specialøl. Det solide greb giver fornemmelse af styrke, mens glassets dimensioner og kantede form koncentrerer og forstærker aromaerne. Dette fremhæver de blomster- og frugtagtige noter, som er typisk for lette sæsonøl, så sødmen bringes frem, og udviklingen af bobler fremhæves. Kan indeholde 75 cl. Materiale: Krystalglas med fyldig og kraftfuld klang Mål: H 18,4 X D 10,5 cm Vi anbefaler et opvaskeprogram på max. 55 °C.
 • Luigi Bormioli Accademia Vinoteque 2 stk. Champagneglas

  Luigi Bormioli Accademia Vinoteque 2 stk. Champagneglas
  Det er ingen årsag at nyde et glas forfriskende champagne når man har de bedste glas. Luigi Bormiolis Accademia Vinoteque Champagneglas er velegnet til champagne og andre mousserende vine som Prosecco Bru, Spumante Brut Metodo og lignende. En serie af ele
 • Luigi Bormioli Birrateque ølglas 6 dele

  Luigi Bormioli Birrateque ølglas 6 dele
  Alt hvad du skal bruge for den ultimative øl-oplevelse. Luigi Bormioli giver dig tester sættet, så du kan forkæle dine smagslåg og special-øl med de rigtige glas. Sættet består af 2x tester allround glas. Der er det perfekte værktøj for alle ølbryggere. D
 • Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque højt ølglas

  Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque højt ølglas
  Et glas der er designet, som et let og elegant, teknisk instrument. Luigi Bormioli Birrateque glasset er det perfekte værktøj for alle ølbryggere. Formen på glasset sørger for at samle skummet i et fint og kompakt lag. Samtidig forbedrer det enhver specia
 • Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque Saison ølglas

  Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque Saison ølglas
  Stilen ved dette ølglas er futuristisk og original. Luigi Bormiolis Birrateque Saison ølglas har et solidt greb, der giver fornemmelse af styrke. Glasset er skabt således, at dets dimensioner og kantede form koncentrerer og forstærker aromaerne. Glasset e
 • Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque ølglas

  Luigi Bormioli 2 stk. Birrateque ølglas
  Den karakteristiske og kompakte form gør Birrateque ølglasset til et teknisk smagsinstrument. Glasset lethed og robusthed gør det ideelt til både hjemme og ølsmagning. Formen på Luigi Bormioli Birrateque ølglasset fremhæver ciders smag og aroma, der forbi
 • Luigi Bormioli Vinoteque Robusto rødvinsglas

  Luigi Bormioli Vinoteque Robusto rødvinsglas
  Foretrækker du en rødvin med meget struktur og som er meget rund? Så tag et kig på disse rødvinsglas fra Luigi Bormioli. Vinoteque Robusto rødvinsglassene har en konkave form, der er velegnet til vin med meget højt alkoholindhold og en intens smag. Glasse
 • Luigi Bormioli Palace ølglas 42 cl., 6 stk.

  Luigi Bormioli Palace ølglas 42 cl., 6 stk.
  Nyd en forfriskende kold øl med en god smagsoplevelse. Luigi Bormioli Palace ølglasset er en del af en stærk og raffineret serie, der med garanti passer ind i ethvert hjem. Glasset er lavet i et tidsløst design, støbt med fod, så du kan holde et elegant o
 • Luigi Bormioli 2 stk. Vinoteque romglas

  Luigi Bormioli 2 stk. Vinoteque romglas
  Et glas der er ideelt til både mørk og lys spiritus. Luigi Bormiolis romglas / whiskyglas har en form, der forhindrer spredning af de aromatiske komponenter. Det resulterer i, at disse kan sanses og nydes fuldt ud. Du kan nyde alt fra whisky, rom, cognac,
 • Luigi Bormioli Vinoteque portvinsglas, 6 stk.

  Luigi Bormioli Vinoteque portvinsglas, 6 stk.
  Uanset om du nyder en god portvin eller lignende, så bør du skænke det i de perfekte glas. Luigi Bormiolis Vinoteque portvinsglas lader dig fremhæver de unikke aromaer, så du får den bedste smagsoplevelse hver gang. Vinoteque er nemlig en serie af glas, d
 • Luigi Bormioli Palace ølglas 44,5 cl., 6 stk.

  Luigi Bormioli Palace ølglas 44,5 cl., 6 stk.
  Forkæl dine gæster med en kold eller en frisk drink. Luigi Bormiolis Palace ølglas / longdrink-glas er lavet i et elegant og tidsløst design. Det er nemt at håndtere, hvilket gør det ideelt til enhver lejlighed. Palace serien er en del af Accademia-kollek
 • Cognacglas Globo 24,5 Cl

  Cognacglas Globo 24,5 Cl
  Cognacglasset Globo på 24,5 cl er det perfekte valg til en luksuriøs cognacoplevelse. Med dets elegante og tidløse design passer det til enhver lejlighed og vil gøre enhver cognac til en helt særlig nydelse. Glassets form er designet til at fremhæve cogna
 • Luigi Bormioli Mixology martiniglas klar 4 stk.

  Luigi Bormioli Mixology martiniglas klar 4 stk.
  Shaken not stirred! Alle kender James Bonds favorit drink: Martini. Nu kan du lave den verdenskendte drink i hjemmebaren og servere den i et elegant og tidløst Luigi Bormioli Mixology martiniglas. Hvis du er mere til en cocktail, kan du jo også imponerer dine gæster med en lækker, cremet espresso Martini. Luigi Bormioli er kendt for deres kvalitetsglas SON.hyx® , som er yderst holdbart, modstandsdygtigt og 100% transparent. Glassene kan godt tåle en tur i opvaskemaskinen.
ilead