Marimekko

Et af Finlands mest kendte mærker er Marimekko. Deres klassiske designs kan findes på mange forskellige typer indretning men også service som krus, skåle og fade. Ved at arbejde tæt sammen med dygtige designere har Marimekko skabt stærke mønstre og motiver. Nogle af de største er Räsymatto, Unikko, Siirtolapuutarha og Primavera.

 • Marimekko Siirtolapuutarha Skål Hvid/ - Serveringsskåle Stentøj Sort - 51499995

  Marimekko Siirtolapuutarha Skål Hvid/ - Serveringsskåle Stentøj Sort - 51499995
  Marimekko fra Siirtolapuutarha Skål, Hvid/Sort. Serveringsskåle Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Hvid/ - Middagstallerkner Stentøj Sort - 51500006

  Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken Hvid/ - Middagstallerkner Stentøj Sort - 51500006
  Marimekko fra Siirtolapuutarha Tallerken, Hvid/Sort. Middagstallerkner Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Räsymatto tekande, 7 dl

  Marimekko Räsymatto tekande, 7 dl
  En smuk tekande fra Marimekko løfter altid stemningen. Kanden fås i to forskellige farver og mønstre, dels Unikko mønstret, som betyder "valmue" og består af klassiske, røde Marimekko-blomster og dels Räsymatto mønstret, der betyder "kludetæppe" og har de
 • Marimekko Seireeni tekop, 2,5 dl, terra/blue

  Marimekko Seireeni tekop, 2,5 dl, terra/blue
  En flot tekop er en god investering i køkkenet, som gør morgenen lidt bedre. Denne kop fra Oiva-serien fra Marimekko er lavet af holdbart brunt stentøj og tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, ovn og fryser. Den rummer 2,5 deciliter og er dekoreret med det
 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus Hvid//orange - Kaffekopper Stentøj Sort - 51499984

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus Hvid//orange - Kaffekopper Stentøj Sort - 51499984
  Marimekko fra Siirtolapuutarha Krus, Hvid/Sort/Orange. Kaffekopper Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Dyb Tallerken 20 Cm Hvid/ - Dybe tallerkner Stentøj Sort - 51500149

  Marimekko Siirtolapuutarha Dyb Tallerken 20 Cm Hvid/ - Dybe tallerkner Stentøj Sort - 51500149
  Marimekko fra Siirtolapuutarha Dyb Tallerken 20 cm, Hvid/Sort. Dybe tallerkner Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Tiiliskivi krus 2,5 dl, lyseblå/brun

  Marimekko Tiiliskivi krus 2,5 dl, lyseblå/brun
  Leder du efter nye krus til din kaffe eller te? Med dette Oiva-krus fra Marimekko er vi overbeviste om, at morgenens første kop kaffe, om muligt, vil smage endnu bedre. Kruset er dekoreret med Tiiliskivi-mønsteret, som er designet af ingen ringere end Mar
 • Marimekko Unikko tekop 2,5 dl, hvid/offwhite

  Marimekko Unikko tekop 2,5 dl, hvid/offwhite
  Nyd en stille stund med varmende te fra denne fine Oiva-kop fra Marimekko. Koppen er dekoreret med Marimekkos klassiske Unikko-mønster i en elegant kombination af råhvid og hvid, og den passer lige godt på morgenbordet eller til et luksuriøst teselskab. K
 • Marimekko Oiva/unikko Tekop 25 Cl - Tekopper Stentøj Hvid - 073072-100

  Marimekko Oiva/unikko Tekop 25 Cl - Tekopper Stentøj Hvid - 073072-100
  Tekop fra Marimekko med et elegant look med et hvidt blomstermønster i stentøj. Den har et lavt design med et praktisk håndtag perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija Isola. Om tekoppen fra Marimekko- Stilrent design.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 25 cl.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine- Ovnsikker.- Kan fryses.- Tåler mikroovn. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva Tallerken - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 063288-100

  Marimekko Oiva Tallerken - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 063288-100
  Tallerkenen fra Marimekko har et stilrent design med en varm følelse. Perfekt til borddækningen. Tallerkenen er fremstillet af brunt stentøj med en fin finish på indersiden og et rustikt look på ydersiden. Designet af Sami Ruotsalainen. Om tallerkenen fra Marimekko- Kombinér tallerkenen med kopper fra Marimekko.- Denne tallerken er en del af Marimekko-kollektionenen.- Fremstillet i Thailand. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken 20 Cm Hvid/sort - Middagstallerkner Stentøj - 51500004

  Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken 20 Cm Hvid/sort - Middagstallerkner Stentøj - 51500004
  Smuk tallerken med designet "Siirtolapuutarha" fra Marimekko. Tallerknen er stilren og klassisk og kan anvendes til både forret og som kagefad. Tallerknen passer flot sammen med både ensfarvet og anden mønstret dele fra Marimekko. Siirtolapuutarha tallerken er fremstillet af porcelæn og tåler opvaskemaskine og mikroovn. Tallerknen findes med flere forskellige tryk.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus Hvid/ - Kaffekopper Stentøj Sort - 51499983

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus Hvid/ - Kaffekopper Stentøj Sort - 51499983
  Kruset fra Marimekko har et fantastisk look i stentøj med et prikket mønster og et håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om kruset fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er værdsat for de ikoniske mønstre- Fra kollektionen Siirtolapuutarha.- Højde: 95 mm.- Fremstillet i Thailand.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallerken 12x15 Cm / Hvid - Asietter Stentøj Sort - 071067-190

  Marimekko Oiva/unikko Tallerken 12x15 Cm / Hvid - Asietter Stentøj Sort - 071067-190
  Tallerken fra Marimekko med et ikonisk, originalt blomstermotiv perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til servering af forskellige snacks. Designet af Maija Isola. Designeren er Maija Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Designet af Maija Isola.- Tallerkenen findes i forskellige farvekombinationer.- Størrelse: 12x15 cm.- Designeren er Maija Isola. Vedligeholdelse af tallerkenen- Ovnsikker.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Bowl 9 Dl - Serveringsskåle Stentøj Sort - 069675-190

  Marimekko Siirtolapuutarha Bowl 9 Dl - Serveringsskåle Stentøj Sort - 069675-190
  Siirtolapuutarha er en skål fra Marimekko i hvid stentøj med det dejlige Siirtolapuutarha mønster i sort og hvid. Skålen er perfekt til nudler eller salater og er opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og fryser bevis.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Kop 40 Cl / Hvid - Kaffekopper Stentøj Sort - 070636-190

  Marimekko Oiva/unikko Kop 40 Cl / Hvid - Kaffekopper Stentøj Sort - 070636-190
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn.- Tåler fryser.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Räsymatto tallerken, 25 cm.

  Marimekko Räsymatto tallerken, 25 cm.
  Med en ægte Marimekko designklassiker vil den enkle, rene form inspirere til mange stimulerende samtaler ved dit middagsbord. Tallerkenen med Räsymatto mønstret designet Maija Louekaris. Diameteren på 25 cm gør tallerkenen velegnet til det meste. Mix og m
 • Marimekko OIVA krus 2,5 dl., unikko, rød

  Marimekko OIVA krus 2,5 dl., unikko, rød
  Et krus designet af Sami Ruotsalainen for det finske mærke Marimekko. Kruset har et tidløst skandinavisk design og kommer i mange flotte og spændende farver og mønstre. Det kan indeholde 2,5 deciliter, så det er perfekt til at drikke varme drikke, såsom
 • Marimekko Siirtolapuuthara krus, 2,5 dl

  Marimekko Siirtolapuuthara krus, 2,5 dl
  Krus af modellen Oiva med mønsteret Räsymatto fra Marimekko. Kruset er fremstillet af stentøj og tåler både opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Kruset er 9,5 centimeter høj, har en diameter på 8 centimeter og rummer 2,5 deciliter. Husk at fjerne etik
 • Marimekko Syksy Karaffel 1.3 l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 072634-100

  Marimekko Syksy Karaffel 1.3 l - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Klar - 072634-100
  Karaflen fra Marimekko har et håndlavet design i mundblæst glas med en smuk, struktureret overflade. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om karaflen fra Marimekko- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Marimekko Tiiliskivi tekande 7 dl, white gold

  Marimekko Tiiliskivi tekande 7 dl, white gold
  Marimekkos Tiilikivi-tekande er en stilfuld og praktisk tekande, der er perfekt til at brygge og servere din yndlingste. Tekanden er fremstillet af brunt stentøj og har et klassisk, geometrisk mønster designet af Marimekko-grundlæggeren Armi Ratia, som er
 • Marimekko Unikko krus 2,5 dl, terra red

  Marimekko Unikko krus 2,5 dl, terra red
  Marimekkos Unikko-krus er et smukt og funktionelt krus, der er perfekt til at nyde din yndlingsdrink af. Kruset er fremstillet af stentøj og har et ikonisk og farverigt blomstermønster designet af Maija Isola, som er en af ​​Marimekkos mest kendte des
 • Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken 20cm Sort/hvid - Middagstallerkner Stentøj - 067265-190

  Marimekko Siirtolapuutarha Tallerken 20cm Sort/hvid - Middagstallerkner Stentøj - 067265-190
  Smuk tallerken med designet "Siirtolapuutarha" fra Marimekko. Tallerknen er stilren og klassisk og kan anvendes til både forret og som kagefad. Tallerknen passer flot sammen med både ensfarvet og anden mønstret dele fra Marimekko. Siirtolapuutarha tallerken er fremstillet af porcelæn og tåler opvaskemaskine og mikroovn. Tallerknen findes med flere forskellige tryk.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl Beige / t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 070402-180

  Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl Beige / t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 070402-180
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn.- Tåler fryser.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Fyr Lysestage - Lysestager Mundblæst Glas Klar - 070747-100

  Marimekko Fyr Lysestage - Lysestager Mundblæst Glas Klar - 070747-100
  Lysestagen fra Marimekko har en afrundet form i smukt mundblæst glas. Lysestagen har et enkelt, tidløst design med en robust, lille fod. Om lysestagen fra Marimekko- Lysestagen kommer i 2 forskellige farver.- Passer godt med fyrfadslys.- Kombinér lysestagen med lysestager fra Marimekko. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Skål / Hvid - Serveringsskåle Stentøj Sort - 071066-190

  Marimekko Oiva/unikko Skål / Hvid - Serveringsskåle Stentøj Sort - 071066-190
  Skålen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et ikonisk blomstermønster og en rund form. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Sami Ruotsalainen. Om skålen fra Marimekko- Klassisk design.- Stentøj.- Ikonisk blomstermønster.- Rund form.- Højde: 60 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 95 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Räsymatto Tallerken 20,5 Cm Hvid / - Asietter Stentøj Sort - 070796-190

  Marimekko Räsymatto Tallerken 20,5 Cm Hvid / - Asietter Stentøj Sort - 070796-190
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et unikt cirkelmønster. Den er ovnsikker, fryseegnet og mikroovnsegnet. En perfekt detalje på det dækkede bord. Om tallerkenen fra Marimekko- Klassisk design.- Stentøj.- Cirkelmønster.- Tallerkenen passer godt i spisestuen.- Diameter: 205 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Gabriel Näkki Skål 300 Cl / Grøn - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 071589-160

  Marimekko Gabriel Näkki Skål 300 Cl / Grøn - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 071589-160
  Skålen fra Marimekko har et stilrent design i stentøj med store former og et stribet mønster perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Designet af Maija Isola. Om skålen fra Marimekko- Stilrent design.- Stentøj.- Store former.- Stribet mønster.- Bredde: 251 mm.- Højde: 131 mm.- Kapacitet: 300.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Sort - 071605-190

  Marimekko Oiva/siirtolaputarha Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Sort - 071605-190
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et ikonisk mønster perfekt til morgenbordet. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Maija Louekari. Om tallerkenen fra Marimekko- Krus er inkluderet.- Tallerkener er inkluderet.- Fra kollektionen Siirtolaputarha.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Sort - 071606-190

  Marimekko Oiva/unikko Tallerken 20 Cm + Krus 25 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Sort - 071606-190
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et ikonisk mønster perfekt til morgenbordet. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Designet af Maija Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Designet af Maija Isola.- Fra kollektionen Unikko.- Krus er inkluderet.- Tallerkener er inkluderet.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Kaffe Kop Hvid/ - Kaffekopper Stentøj Sort - 51499979

  Marimekko Siirtolapuutarha Kaffe Kop Hvid/ - Kaffekopper Stentøj Sort - 51499979
  Marimekko fra Siirtolapuutarha kaffe kop, Hvid/Sort. Kaffekopper Sort Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko OIVA krus 2,5 dl., unikko/hvid

  Marimekko OIVA krus 2,5 dl., unikko/hvid
  Et krus designet af Sami Ruotsalainen for det finske mærke Marimekko. Kruset har et tidløst skandinavisk design og kommer i mange flotte og spændende farver og mønstre. Det kan indeholde 2,5 deciliter, så det er perfekt til at drikke varme drikke, såsom
 • Marimekko OIVA krus, 4 dl., unikko/hvid

  Marimekko OIVA krus, 4 dl., unikko/hvid
  Til duftende kaffe, opkvikkende te og varmende kakao er Marimekko kruset et godt valg. Det er et iøjnefaldende krus, der ofte er med på billeder på blogs og i magasiner, hvilket ikke er så mærkeligt, da det smukke mønster er et rigtigt blikfang. Desuden e
 • Marimekko Unikko tallerken, 13,5 cm., hvid/beige

  Marimekko Unikko tallerken, 13,5 cm., hvid/beige
  Den lille, fine Oiva tallerken med det berømte Unikko mønster med de ikoniske valmuer fra Marimekko der pryder tallerken lader dig dække et smukt bord ud over det sædvanlige - her i farverne hvid og beige. Her er funktion i kombination med elegance. Tal
 • Marimekko Unikko tallerken, 20 cm., hvid/sort

  Marimekko Unikko tallerken, 20 cm., hvid/sort
  Marimekkos ikoniske og unikke valmuedesign pryder denne tallerken med en diameter på 20 centimeter. For Marimekko symboliserer valmuen kreativitet og har været med dem siden 1964. Tallerkenen er fremstillet af hvidt stentøj og er foruden at være til lille
 • Marimekko Berry krus, 2,5 dl

  Marimekko Berry krus, 2,5 dl
  Krus af modellen Oiva fra Marimekko. Kruset kan rumme 2,5 deciliter og er lavet af hvidt stentøj, der tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Husk at fjerne etiketten fra bunden af ​​kruset inden opvask eller brug, da det indeholder en lille mæ
 • Marimekko Siirtolapuuthara tallerken, 25 cm

  Marimekko Siirtolapuuthara tallerken, 25 cm
  Tallerken af ​​modellen Oiva med mønsteret Räsymatto fra Marimekko. Tallerkenen er fremstillet af stentøj og tåler opvaskemaskine og mikroovn samt ovn og fryser. Der findes to forskellige størrelser at vælge imellem, enten 20 eller 25 centimeter i dia
 • Marimekko Unikko krus, 2,5 dl, 2-pack

  Marimekko Unikko krus, 2,5 dl, 2-pack
  Æske med to krus af modellen Oiva af brunt stentøj fra Marimekko. Tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Sættet indeholder to krus med to farvevariationer af Unikko-mønsteret, og de kan rumme 2,5 deciliter. Sørg for at fjerne etiketten under kruse
 • Marimekko Oiva Unikko tallerken, 10x10 cm, 2-pack

  Marimekko Oiva Unikko tallerken, 10x10 cm, 2-pack
  Sæt med to mindre tallerkener af modellen Oiva fra Marimekko, dekoreret med det ikoniske valmuemønster Unikko i to forskellige farver. Tallerknerne er lavet af hvidt stentøj og tåler opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og fryser. De måler 10x10 centimeter
 • Marimekko Alku & Unikko æggebæger, 2 stk.

  Marimekko Alku & Unikko æggebæger, 2 stk.
  Sæt med to æggebægre fra Marimekko med to forskellige motiver. Det ene æggebæger er med Alku-mønstret, der repræsenterer frø, der skal vokse til storslående, livlige blomster, mens det andet er det ikoniske og berømte valmuemønster Unikko. Dette mønster e
 • Marimekko Uimari tallerken, Ø 20 cm, hvid/lyseblå

  Marimekko Uimari tallerken, Ø 20 cm, hvid/lyseblå
  Oiva-tallerken fra finske Marimekko med det stribede Uimari-mønster. Mønsteret er skabt af Erja Hirvi ved hjælp af papirudskæringer, der minder om yndefulde svømmetag, og som kan lede tankerne hen på det tidlige 20. århundrede og datidens badetøjsmode til
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072584-100

  Marimekko Oiva/unikko Krus 40 Cl t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072584-100
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 40 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn.- Tåler fryser.- Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko OIVA Alku krus 2 dl, 2 pak

  Marimekko OIVA Alku krus 2 dl, 2 pak
  Sæt med to OIVA krus fra Marimekko dekoreret med Alku mønsteret og en håndmalet kant. Alku betyder begyndelse, og de minimalistiske bønnelignende former repræsenterer frø, der til sidst vokser til store, kraftfulde blomster. Krusene er lavet af brunt sten
 • Marimekko Peura krus 2,5 dl, mud/light grey/red

  Marimekko Peura krus 2,5 dl, mud/light grey/red
  Dette krus fra Marimekko er lavet af højkvalitets stentøj og har et unikt motiv af rensdyr i forskellige farver. Kruset er en del af Peura-kollektionen, som er inspireret af nordisk natur og kultur. Det har en behagelig, rund form og rummer 2,5 deciliter,
 • Marimekko Unikko tallerken 13,5 cm, terra red

  Marimekko Unikko tallerken 13,5 cm, terra red
  Den lille Unikko-tallerken fra Marimekko er en charmerende og funktionel tallerken, der er perfekt til servering af små retter eller snacks. Tallerkenen er lavet af stentøj og har et ikonisk og farverigt blomstermønster designet af Maija Isola, en af ​â
 • Marimekko Ovia ISO Unikko tallerken hvid/gul 20 cm

  Marimekko Ovia ISO Unikko tallerken hvid/gul 20 cm
  Oplev nordisk elegance med Marimekkos Ovia ISO Unikko tallerken i hvid/gul, designet af Sami Ruotsalainen. Oiva tallerkenen er lavet af holdbart hvidt stentøj og kan varmes i både ovn og mikroovn, kommes i fryseren samt vaskes i opvaskemaskine - det ide
 • Siirtolapuutarha Skål

  Siirtolapuutarha Skål
  Skål 5 dl.
 • Marimekko ISO Unikko Oiva krus 2,5 dl, hvid/rød

  Marimekko ISO Unikko Oiva krus 2,5 dl, hvid/rød
  Nyd en varm drik med Oiva-kruset med Unikko-mønster fra Marimekko. Det har et smukt blomstermønster kaldet Unikko, som betyder valmue på finsk. Unikko er Marimekkos symbol på kreativitet, og det blev skabt af Maija Isola, en af Marimekkos mest berømte des
 • Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl / Hvidt - Kaffekopper Stentøj Sort - 51500049

  Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl / Hvidt - Kaffekopper Stentøj Sort - 51500049
  Krus fra Marimekko i stentøj med et velkendt mønster med inspiration fra naturen. Designet af Maija Louekari. Om kruset fra Marimekko- Designet af Maija Louekari.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Siirtolapuutarha Krus 40cl - Kaffekopper Stentøj Sort - 51500198

  Marimekko Siirtolapuutarha Krus 40cl - Kaffekopper Stentøj Sort - 51500198
  Et krus med smukke motiver af en blomstrende have skabt af Maija Louekari. Kruset er lavet af slidstærkt stentøj, der kan modstå opvaskemaskinen, ovnen, mikrobølgeovn og fryser.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/berry Vase Terra / Pulver / / Dark Wine - Vaser Stentøj Blå - 071854-853

  Marimekko Oiva/berry Vase Terra / Pulver / / Dark Wine - Vaser Stentøj Blå - 071854-853
  Vasen fra Marimekko har et vidunderligt look i stentøj med et smukt bærmønster med jordagtige farver og en unik form perfekt til snitblomster og grene. Fremstillet i Kina. Designet af Antti Kekki. Originaldesign fra 2021. Om vasen fra Marimekko- Oiva/Berry er værdsat for de smukke mønstre- Oiva/Berry er også værdsat for materialet.- Fra kollektionen Berry.- Højde: 180 mm.- Diameter: 130 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Marimekko Unikko Tallerken 10x10 Cm Rød - Asietter Stentøj Powder - 072052-133

  Marimekko Unikko Tallerken 10x10 Cm Rød - Asietter Stentøj Powder - 072052-133
  Tallerkener fra Marimekko med et ikonisk, organisk blomstermønster med smukke farvepaletter perfekte til at live borddækningen op. Designet af Maija Isola & Kristina Isola. Designeren er Maija Isola. Om tallerkenerne fra Marimekko- Designet af Maija Isola & Kristina Isola.- Sælges i 2-pak.- Designeren er Maija Isola. Vedligeholdelse af tallerkenerne- Ovnsikre.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Räsymatto Tallerken Ø25cm - Middagstallerkner Stentøj Sort - 067843-190

  Marimekko Räsymatto Tallerken Ø25cm - Middagstallerkner Stentøj Sort - 067843-190
  En rund tallerken lavet af hvid, glaseret stentøj med det klassiske Räsymatto mønster. Tallerkenen er meget holdbar, da den tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser - så farverne og den glaserede overflade bevarer deres smukke udseende.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Räsymatto skål, 3 liter, sort/hvid

  Marimekko Räsymatto skål, 3 liter, sort/hvid
  En smuk skål fra Marimekkos serie Räsymatto, der er lige så velegnet til servering af kartofler eller salater, som en smuk indretningsdetalje. Mønsteret er skabt i 2009 af designeren Maija Louekari og består af de ikoniske, sorte cirkler mod en hvid baggr
 • Marimekko Räsymatto tallerken, 13,5 cm.

  Marimekko Räsymatto tallerken, 13,5 cm.
  Marimekkos tallerken designet av Maija Louekaris har en diameter på 13,5 cm og bærer det flotte grafiske Räsymatto-mønsteret. Dekk bordet ditt med denne tidløse stilen for å skape flotte kontrastfunksjoner på spisebordet. Produktet er laget av kvalitetsst
 • Marimekko Räsymatto tallerken, 12 x 15 cm.

  Marimekko Räsymatto tallerken, 12 x 15 cm.
  Dæk dit bord med tidløs, klassisk elegance og moderne kreativitet, en kombination der fås i rigelige mængder i Marimekkos Räsymatto-mønster designet af Maija Louekaris. Den rektangulær tallerken med målene 12 x 15 centimeter har et smukt og moderne mønste
 • Marimekko Räsymatto tallerken, 20 cm.

  Marimekko Räsymatto tallerken, 20 cm.
  God mad behøver en god tallerken, gerne med et flot design. Lige netop det, som du får her med Marimekkos tallerken med deres Räsymatto mønster. Oversat til et visuelt sprog, bliver det prikker placeret tæt på hinanden. Server lige hvad du vil på tallerk
 • Marimekko Siirtolapuutarha Dybtallerken, 2,5 dl.

  Marimekko Siirtolapuutarha Dybtallerken, 2,5 dl.
  Siirtolapuutarha tallerkenen imponerer med et fantasifuldt og sort mønster. Den dybe tallerken har en diameter på 20 cm og er ideel til morgenmad, pasta eller supper. Skålen er en del af det finske mærke Marimekkos Siirtolapuutarha mønster, der er inspire
 • Marimekko OIVA krus 2,5 dl., siirtolapuutarha, sort

  Marimekko OIVA krus 2,5 dl., siirtolapuutarha, sort
  Et krus designet af Sami Ruotsalainen for det finske mærke Marimekko. Kruset har et tidløst skandinavisk design og kommer i mange flotte og spændende farver og mønstre. Det kan indeholde 2,5 deciliter, så det er perfekt til at drikke varme drikke, såsom
 • Marimekko OIVA krus, 4 dl., siirtolapuutarha

  Marimekko OIVA krus, 4 dl., siirtolapuutarha
  Til duftende kaffe, opkvikkende te og varmende kakao er Marimekko kruset et godt valg. Det er et iøjnefaldende krus, der ofte er med på billeder på blogs og i magasiner, hvilket ikke er så mærkeligt, da det smukke mønster er et rigtigt blikfang. Desuden e
 • Marimekko OIVA skål, 1,5 liter, siirtolapuutarha

  Marimekko OIVA skål, 1,5 liter, siirtolapuutarha
  Server maden med stil med Marimekkos serveringsskål. Brug skålen til at servere kartofler eller salat. Da skålen er fremstillet af hvidt stentøj tåler både ovn, mikroovn og en tur i fryseren, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan anven
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, 15 x 12 cm.

  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, 15 x 12 cm.
  En lille rektangulær tallerken med et skønt blomstermotiv. Tallerkenen er fremstillet af hvidt stentøj og derfor tåler den både ovn, mikroovn og en tur i fryseren uden problemer. Det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan anvende tallerkenen ti
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, 20 cm.

  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, 20 cm.
  De siges, at vi ikke kun spiser med maven men også med øjnene, og hvad kan være bedre at spise af end Marimekko tallerkner med deres Siirtolapuutarha mønster. Mønstret fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en fredfyldt fælleshav
 • Marimekko OIVA krus, 2,5 dl., unikko, hvid/beige

  Marimekko OIVA krus, 2,5 dl., unikko, hvid/beige
  Et krus designet af Sami Ruotsalainen for det finske mærke Marimekko. Kruset har et tidløst skandinavisk design og kommer i mange flotte og spændende farver og mønstre. Det kan indeholde 2,5 deciliter, så det er perfekt til at drikke varme drikke, såsom
 • Marimekko Alku krus, 2 dl, 2-pack

  Marimekko Alku krus, 2 dl, 2-pack
  Pakke med 2 krus af modellen Oiva fra Marimekko. Krusene har en omhyggeligt håndmalet kant og er dekoreret med mønsteret Alku. Navnet Alku betyder begyndelsen, og de bønnelignende former i mønsteret symboliserer frø, der med tiden vokser og bliver til smu
 • Marimekko Berry tallerken, 15x12 cm

  Marimekko Berry tallerken, 15x12 cm
  Rektangulær tallerken af ​​modellen Oiva fra Marimekko. Tallerkenen er lavet af hvidt stentøj, som tåler ovn, mikroovn, opvaskemaskine og fryser. Husk at fjerne etiketten fra bunden af ​​tallerkenen inden opvask eller brug, da det indeholder en li
 • Marimekko Härkä & Melooni krus, 2,5 dl, 2-pack

  Marimekko Härkä & Melooni krus, 2,5 dl, 2-pack
  Sæt med to krus af modellen Oiva fra Marimekko, det ene med mønsteret Härkä og det andet med mønsteret Melooni. Krusene er lavet af hvidt stentøj og tåler både opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Husk at fjerne etiketterne fra bunden af ​​krusene
 • Marimekko Melooni serveringsfad, 23x32 cm

  Marimekko Melooni serveringsfad, 23x32 cm
  Serveringsfad af modellen Oiva fra Marimekko. Fadet er lavet af hvidt stentøj og tåler ovn, mikroovn, opvaskemaskine og fryser. Husk at fjerne etiketten fra bunden af ​​produktet, før du bruger eller opvasker det, da den indeholder en lille mængde met
 • Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad, 18x25 cm

  Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad, 18x25 cm
  Hvidt serveringsfad af modellen Oiva fra Marimekko, dekoreret med Räsymatto-mønsteret langs yderkanten. Inspirationen til mønsteret kommer fra kolonihaver, dels den bæredygtige livsstil som kolonihaven repræsenterer, og dels den lykke, der kommer af at væ
 • Marimekko Unikko krus, 2 dl, 2-pack

  Marimekko Unikko krus, 2 dl, 2-pack
  Sæt med to krus uden hank af model Oiva fra Marimekko. Krusene har valmuemønsteret Unikko, som er et af Marimekkos mest ikoniske. Kopperne er lavet af stentøj og tåler både opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Unikko mønsteret er designet af Maija Is
 • Marimekko Härkä krus, 2,5 dl, 2-pack

  Marimekko Härkä krus, 2,5 dl, 2-pack
  Nyd din morgenkaffe fra tidløse krus i Oiva-serien fra Marimekko. Dette sæt indeholder to krus, der er lavet af hvidt stentøj og dekoreret med Härkä-mønsteret - et af de mange ikoniske mønstre, som Maija Isola skabte for Marimekko i 1960'erne. Krusene
 • Marimekko Tiiliskivi tallerken, 15x12 cm, lyseblå/brun

  Marimekko Tiiliskivi tallerken, 15x12 cm, lyseblå/brun
  Pift din borddækning op til både fester og hverdag med rektangulære Oiva-tallerkener fra Marimekko. Denne udgave er prydet med det klassiske Tiiliskivi-mønster, der er designet af ingen ringere end Marimekkos grundlægger, Armi Ratia. Mønsterets navn bety
 • Marimekko Seireeni krus 2 stk, 2,5 dl, blå/brun/mint

  Marimekko Seireeni krus 2 stk, 2,5 dl, blå/brun/mint
  Nyd din morgenkaffe eller -te endnu mere med dette sæt med to Oiva-krus fra Marimekko. Krusene er dekoreret med Seireeni-mønsteret, designet af Maija Isola. Mønstret er opkaldt efter de mytologiske sirener, hvis fortryllende sang lokkede sømænd ud i farli
 • Marimekko Unikko krus, 2,5 dl, mørkeblå

  Marimekko Unikko krus, 2,5 dl, mørkeblå
  Med et Oiva-krus fra Marimekko er vi overbeviste om, at din første morgenkaffe eller -te vil smage endnu bedre. Denne udgave har det ikoniske Unikko valmue-mønster, der blev designet af tekstilkunstneren Maija Isola i 1960'erne. Selv i dag er mønsteret et
 • Marimekko Unikko krus, 4 dl, mørkeblå

  Marimekko Unikko krus, 4 dl, mørkeblå
  Ser du altid frem til dagens første kop? Med et Oiva-krus fra Marimekko tror vi, at både kaffe og te kan smage endnu bedre. Denne udgave er dekoreret med det ikoniske valmue-mønster Unikko, der blev designet i 60'erne af tekstilkunstneren Maija Isola. I d
 • Marimekko Unikko krus 2 stk, 2 dl, mørkeblå

  Marimekko Unikko krus 2 stk, 2 dl, mørkeblå
  Med krus fra Marimekko er vi overbeviste om, at din første morgenkaffe eller -te bliver endnu bedre. Dette sæt med to Oiva-krus er prydet med det ikoniske Unikko valmue-mønster, der er designet af tekstilkunstneren Maija Isola, som i 1960'erne udviklede
 • Marimekko Uimari krus, 2,5 dl, hvid/lyseblå

  Marimekko Uimari krus, 2,5 dl, hvid/lyseblå
  Oiva-krus fra finske Marimekko med det stribede Uimari-mønster. Mønsteret er skabt af Erja Hirvi ved hjælp af papirudskæringer, minder om yndefulde svømmetag, og kan lede tankerne hen på det tidlige 20. århundrede og datidens badetøjsmode til mænd. Kruse
 • Marimekko OIVA Unikko krus 40 cl, off white

  Marimekko OIVA Unikko krus 40 cl, off white
  Stort OIVA-krus fra Marimekko, dekoreret med det klassiske valmuemønster Unikko. Unikko blev designet i 1960'erne af Maija Isola, som ønskede at skabe noget interessant baseret på et blomstertema. Siden da er Unikko blevet et af Marimekkos mest populære d
 • Marimekko OIVA Alku dyb tallerken 20,5 cm

  Marimekko OIVA Alku dyb tallerken 20,5 cm
  Dyb tallerken fra finske Marimekkos OIVA serie, dekoreret med det minimalistiske Alku mønster af Maija Louekari. Alku betyder begyndelse, og de bønnelignende former repræsenterer frø, som med tiden vokser til store, smukke blomster. Tallerkenen er lavet
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken 25 Cm / Beige - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 072637-180

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken 25 Cm / Beige - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 072637-180
  Tallerken fra Marimekko i stentøj med et velkendt, bønneformet mønster. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Om tallerkenen fra Marimekko- Fremstillet i Thailand.- Designet af Maija Louekari.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af tallerkenen- Ovnsikker.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Unikko tallerken 10 cm x 10 cm, 2 st, silver

  Marimekko Unikko tallerken 10 cm x 10 cm, 2 st, silver
  Marimekkos Unikko-tallerken fås i et sæt af to små tallerkener, der er både charmerende og praktisk, og de er perfekte til servering af små retter eller snacks. Tallerkenerne er lavet af stentøj og har det ikoniske og farverige blomstermønster designet af
 • Marimekko Unikko tallerken 25 cm, hvid

  Marimekko Unikko tallerken 25 cm, hvid
  Tallerkenen Unikko fra Marimekko er en smuk og funktionel tallerken, der er perfekt til at dække et bord, der indbyder til hygge og samtale. Tallerkenen er lavet af stentøj og har et ikonisk og farverigt blomstermønster, som er designet af Maija Isola, en
 • Marimekko Unikko tekande 7 dl, hvid/offwhite

  Marimekko Unikko tekande 7 dl, hvid/offwhite
  Fin tekande i Oiva-serien fra Marimekko, dekoreret med det ikoniske Unikko-mønster i en elegant kombination af hvid og råhvid. Tekanden er udstyret med en keramisk si og har træhåndtag og -knop. Den rummer 7 deciliter - te til to eller en rigtig stor damp
 • Marimekko Papajo Krus 25 Cl Beige / t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072133-181

  Marimekko Papajo Krus 25 Cl Beige / t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072133-181
  Krus fra Marimekko med et minimalistisk design i stentøj med et klassisk papaja-mønster med en tidløs følelse. Designet af Annika Rimala. Om kruset fra Marimekko- Kruset findes i forskellige farver.- Klassisk papaja-mønster.- Designet af Annika Rimala.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken Fremstillet Af Brunt Med Et Velkendt Prikket Mønster 13,5 Cm /terra - Asietter Stentøj Sort - 072262-890

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken Fremstillet Af Brunt Med Et Velkendt Prikket Mønster 13,5 Cm /terra - Asietter Stentøj Sort - 072262-890
  Tallerken fra Marimekko i stentøj med et velkendt, bønneformet mønster. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Om tallerkenen fra Marimekko- Fremstillet i Thailand.- Designet af Maija Louekari.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af tallerkenen- Ovnsikker.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallerken 12x15 Cm - Asietter Stentøj Hvid - 073073-100

  Marimekko Oiva/unikko Tallerken 12x15 Cm - Asietter Stentøj Hvid - 073073-100
  Tallerken fra Marimekko med et ikonisk, originalt blomstermotiv perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til servering af forskellige snacks. Designet af Maija Isola. Designeren er Maija Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Designet af Maija Isola.- Tallerkenen findes i forskellige farvekombinationer.- Størrelse: 12x15 cm.- Designeren er Maija Isola. Vedligeholdelse af tallerkenen- Ovnsikker.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken 13,5 Cm / Beige - Asietter Stentøj Hvid - 072638-180

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken 13,5 Cm / Beige - Asietter Stentøj Hvid - 072638-180
  Tallerken fra Marimekko i stentøj med et velkendt, bønneformet mønster. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Om tallerkenen fra Marimekko- Fremstillet i Thailand.- Designet af Maija Louekari.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af tallerkenen- Ovnsikker.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Oiva Krus 2,5 dl

  Oiva Krus 2,5 dl
  Det hvide oiva krus skaber balance på et bord fyldt med farver og mønstre.
 • Butticula Kynttilänjalka

  Butticula Kynttilänjalka
  Marimekko
 • Unikko Bowl 5 DL

  Unikko Bowl 5 DL
  Marimekko
 • Seppel Kulho 4 DL

  Seppel Kulho 4 DL
  Marimekko
 • Marimekko Räsymatto tekande 70 cl Sort-hvid

  Marimekko Räsymatto tekande 70 cl Sort-hvid
  Marimekko Räsymatto tekande 70 cl Sort-hvid
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallerken Ø 25 cm White-beige

  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken Ø 25 cm White-beige
  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken Ø 25 cm White-beige
 • Marimekko Unikko tekop 25 cl White

  Marimekko Unikko tekop 25 cl White
  Marimekko Unikko tekop 25 cl White
 • Marimekko Oiva/räsymatto Bowl 3 Dl - Serveringsskåle Stentøj Sort - 069578-190

  Marimekko Oiva/räsymatto Bowl 3 Dl - Serveringsskåle Stentøj Sort - 069578-190
  Denne lille skål fra Marimekko er dekoreret med det sorte og hvide Räsymatto-mønster, hvilket giver det et skandinavisk udtryk. Skålen er perfekt til at betjene alt fra ris til snacks. Lavet i hvid stentøj og er opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og fryser sikkert.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallerken 20 Cm - Middagstallerkner Stentøj Beige - 070399-180

  Marimekko Oiva/unikko Tallerken 20 Cm - Middagstallerkner Stentøj Beige - 070399-180
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til middagsfester. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Maija og Kristina Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Diameter: 20 cm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl Beige / t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 070401-180

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl Beige / t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 070401-180
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 25 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Fyr Lysestage - Lysestager Mundblæst Glas Brun - 070747-800

  Marimekko Fyr Lysestage - Lysestager Mundblæst Glas Brun - 070747-800
  Lysestagen fra Marimekko har en afrundet form i smukt mundblæst glas. Lysestagen har et enkelt, tidløst design med en robust, lille fod. Om lysestagen fra Marimekko- Lysestagen kommer i 2 forskellige farver.- Passer godt med fyrfadslys.- Kombinér lysestagen med lysestager fra Marimekko. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Skål 50 Cl / Hvid - Serveringsskåle Stentøj Sort - 070638-190

  Marimekko Oiva/unikko Skål 50 Cl / Hvid - Serveringsskåle Stentøj Sort - 070638-190
  Skålen fra Marimekko er fremstillet af slidstærkt stentøj med et ikonisk blomstermotiv. Den har en praktisk størrelse perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Designet af Maija Isola & Kristina Isola. Om skålen fra Marimekko- Ikonisk blomstermotiv.- Fremstillet af stentøj.- Kombinér skålen med sidetallerkner fra Marimekko.- Denne skål er en del af Marimekko-kollektionen.- Diameter: 125 mm.- Højde: 70 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallerken 20 Cm / Hvid - Middagstallerkner Stentøj Sort - 070763-190

  Marimekko Oiva/unikko Tallerken 20 Cm / Hvid - Middagstallerkner Stentøj Sort - 070763-190
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til middagsfester. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Maija og Kristina Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Diameter: 20 cm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Umpu Vase Grå - Vaser Mundblæst Glas Butter - 070942-900

  Marimekko Umpu Vase Grå - Vaser Mundblæst Glas Butter - 070942-900
  Vasen fra Marimekko har et vidunderligt design i mundblæst glas. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Carina Seth-Andersson. Om vasen fra Marimekko- Vidunderligt design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Højde: 200 mm.- Diameter: 186 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl t / Lerfarvet - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071873-180

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl t / Lerfarvet - Kaffekopper Stentøj Hvid - 071873-180
  Kruset fra Marimekko har et fantastisk look i stentøj med et prikket mønster og et håndtag på siden perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om kruset fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er værdsat for de ikoniske mønstre- Fra kollektionen Siirtolapuutarha.- Højde: 95 mm.- Fremstillet i Thailand.- Kapacitet: 25,0 cl.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken 20 Cm / Lerfarvet - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 071872-180

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken 20 Cm / Lerfarvet - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 071872-180
  Tallerkenen fra Marimekko har et vidunderligt look i stentøj med et prikket mønster perfekt til middagsselskaber. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om tallerkenen fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er værdsat for de ikoniske mønstre- Oiva/Siirtolapuutarha er også værdsat for materialet.- Fra kollektionen Siirtolapuutarha.- Fremstillet i Thailand.- Diameter: 200 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Ovnsikker.- Fryseegnet.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken 25 Cm Terra / - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 071874-810

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Tallerken 25 Cm Terra / - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 071874-810
  Tallerkenen fra Marimekko har et vidunderligt look i stentøj med et prikket mønster perfekt til middagsselskaber. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Fremstillet i Thailand. Designet af Maija Louekari. Originaldesign fra 2009. Om tallerkenen fra Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha er værdsat for de ikoniske mønstre- Oiva/Siirtolapuutarha er også værdsat for materialet.- Fra kollektionen Siirtolapuutarha.- Fremstillet i Thailand.- Diameter: 250 mm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Ovnsikker.- Fryseegnet.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Kopper Uden Håndtag 20 Cl 2-pak Mørkeblå/e - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072277-150

  Marimekko Oiva/unikko Kopper Uden Håndtag 20 Cl 2-pak Mørkeblå/e - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072277-150
  Kopperne fra Marimekko er fremstillet af slidstærkt stentøj med et ikonisk blomstermotiv. De har et design perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija Isola & Kristina Isola. Om kopperne fra Marimekko- Kombinér kopperne med en skål fra Marimekko.- Disse kopper er en del af Marimekko-kollektionen.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kopperne- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Umpu Vase - Vaser Mundblæst Glas Beige - 072243-800

  Marimekko Umpu Vase - Vaser Mundblæst Glas Beige - 072243-800
  Vasen fra Marimekko har et vidunderligt design i mundblæst glas. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Carina Seth-Andersson. Om vasen fra Marimekko- Vidunderligt design.- Fremstillet af mundblæst glas.- Højde: 200 mm.- Diameter: 186 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Marimekko OIVA krus, 2,5 dl.

  Marimekko OIVA krus, 2,5 dl.
  Et krus designet af Sami Ruotsalainen for det finske mærke Marimekko. Kruset har et tidløst skandinavisk design og kommer i mange flotte og spændende farver og mønstre. Det kan indeholde 2,5 deciliter, så det er perfekt til at drikke varme drikke, såsom
 • Marimekko OIVA Tallerken, 20 cm., hvid

  Marimekko OIVA Tallerken, 20 cm., hvid
  Oiva tallerkenen er en del af Marimekkos klassiske keramikserie af samme navn. Designet af Sami Ruotsalainen og byder på en elegant minimalistisk form med et strejf af rustik elegance. Med sit klassiske og moderne formsprog er tallerkenen perfekt til både
 • Marimekko OIVA Tallerken, 25 cm., hvid

  Marimekko OIVA Tallerken, 25 cm., hvid
  Oiva tallerkenen er en del af Marimekkos klassiske keramikserie af samme navn. Designet af Sami Ruotsalainen og byder på en elegant minimalistisk form med et strejf af rustik elegance. Med sit klassiske og moderne formsprog er tallerkenen perfekt til både
 • Marimekko OIVA krus, 4 dl., räsymatto

  Marimekko OIVA krus, 4 dl., räsymatto
  Til duftende kaffe, opkvikkende te og varmende kakao er Marimekko kruset et godt valg. Det er et iøjnefaldende krus, der ofte er med på billeder på blogs og i magasiner, hvilket ikke er så mærkeligt, da det smukke mønster er et rigtigt blikfang. Desuden e
 • Marimekko OIVA skål, 1,5 liter, räsymatto

  Marimekko OIVA skål, 1,5 liter, räsymatto
  Server maden med stil med Marimekkos serveringsskål. Brug skålen til at servere kartofler eller salat. Da skålen er fremstillet af hvidt stentøj tåler både ovn, mikroovn og en tur i fryseren, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan anven
 • Marimekko Räsymatto skål, 3 dl.

  Marimekko Räsymatto skål, 3 dl.
  En fin, lille skål fra Marimekko dekoreret med det tidløse sort-hvidt Räsymatto-mønster og er perfekt til servering af alt fra snacks til ris eller opbevaring af småting. Skålen kan rumme 3 deciliter og er fremstillet af solidt stentøj. Valget af materia
 • Marimekko Räsymatto skål, 4 dl

  Marimekko Räsymatto skål, 4 dl
  En smuk skål fra Marimekkos serie Räsymatto, der er lige så velegnet til at servere yoghurt eller suppe i, som den er til at være en dekorativ der kan stå fremme og beundres i al sin enkelhed. Mønsteret er skabt i 2009 af designeren Maija Louekari og best
 • Marimekko Räsymatto tallerken, 20,5 cm.

  Marimekko Räsymatto tallerken, 20,5 cm.
  Tidløs elegance kombineret med moderne kreativitet er hvad du får med Marimekkos Räsymatto serie designet af Maija Louekaris. Designet på den dybe tallerken er en sjov måde at tilføje lidt mønster til borddækningen. Tallerkenen måler 20,5 cm i diameter og
 • Marimekko Siirtolapuutarha espressokop og fad

  Marimekko Siirtolapuutarha espressokop og fad
  Begynd din dag med Marimekkos espressokop og tallerkensæt. Koppen har et smukt sort og hvidt prikmønster designet af Maija Louekaris og kan indeholde et enkelt espressoshot. Koppen kommer med en hvid firkantet tallerken og sættet passer fint sammen med de
 • Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad

  Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad
  Inviter familie og venner på en lækker middag og lad serveringsfadet Oiva fra Marimekko blive en del af samtalen. Mønstret på indersiden af fadet hedder Siirtolapuutarha og fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en kolonihave ful
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål, 2,5 dl., hvid/sort

  Marimekko Siirtolapuutarha skål, 2,5 dl., hvid/sort
  Mønstret på den lille Oiva skål hedder Siirtolapuutarha og fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en fælleshave fuld af blomster og grøntsager. Brug skålen som en del af serveringen til aftensmaden eller lad den dekorative skål s
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål, 2,5 dl, räsymatto

  Marimekko Siirtolapuutarha skål, 2,5 dl, räsymatto
  Mønstret på den lille Oiva skål hedder Siirtolapuutarha og fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en fælleshave fuld af blomster og grøntsager. Brug skålen som en del af serveringen til aftensmaden eller lad den dekorative skål s
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål, 3,4 liter

  Marimekko Siirtolapuutarha skål, 3,4 liter
  Den dybe serveringsskål Oiva fra Marimekko giver dig mange muligheder - når du har mange til bords eller som en dekorativ frugtskål. Det sort og hvide mønster på skålen yderside hedder Siirtolapuutarha, som på dansk betyder byhave og fortæller historien
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål, 5 dl.

  Marimekko Siirtolapuutarha skål, 5 dl.
  En fin lille skål fra Marimekko der kan bruges til lidt af hvert, til servering, til småting eller til pynt. Skålen er meget alsidig og fremstillet af hvidt stentøj, der lader den komme i både ovn, mikroovn og fryser, men også i opvaskemaskinen. Under bu
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål, 5 dl., hvid

  Marimekko Siirtolapuutarha skål, 5 dl., hvid
  Fin lille skål med blomstermotiv, designet af Maija Louekari i forbindelse med fejringen af Finlands 100-års jubilæum. Skålen er meget alsidig i anvendelsen og er fremstillet af hvidt stentøj, der sikrer at skålen både kan klare ovn, mikroovn og fryser, m
 • Marimekko Siirtolapuutarha skål, 9 dl, sort/hvid

  Marimekko Siirtolapuutarha skål, 9 dl, sort/hvid
  En smuk, sort/hvid skål fra Marimekkos, der passer perfekt til pasta, nudler eller poké bowls. Mønsteret hedder Siirtolapuutarha og fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en fredfyldt fælleshave fuld af blomster og grøntsager. Sk
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, 20 cm., hvid

  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, 20 cm., hvid
  De siges, at vi ikke kun spiser med maven men også med øjnene, og hvad kan være bedre at spise af end Marimekko Oiva tallerkne med Siirtolapuutarha mønstret. Det fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en fredfyldt fælleshave fuld
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallerken hvid, 25 cm

  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken hvid, 25 cm
  De siges, at vi ikke kun spiser med maven men også med øjnene, og hvad kan være bedre at spise af end Marimekko tallerkner med deres Siirtolapuutarha mønster. Mønstret fortæller historien om en rejse fra storbyens hektiske midte til en fredfyldt fælleshav
 • Marimekko OIVA krus, 4 dl., unikko/beige

  Marimekko OIVA krus, 4 dl., unikko/beige
  Til duftende kaffe, opkvikkende te og varmende kakao er Marimekko kruset et godt valg. Det er et iøjnefaldende krus, der ofte er med på billeder på blogs og i magasiner, hvilket ikke er så mærkeligt, da det smukke mønster er et rigtigt blikfang. Desuden e
 • Marimekko Unikko skål, 2,5 dl.

  Marimekko Unikko skål, 2,5 dl.
  Fin lille hvid Oiva skål fra Marimekko med deres ikoniske valmuer der repræsenterer kreativitet. Det er op til dig at bestemme, hvad skålen skal bruges til, men da den både tåler ovn, mikroovn og fryser, er der mange anvendelsesmuligheder. Under bunden af
 • Marimekko Unikko skål, 5 dl., rød

  Marimekko Unikko skål, 5 dl., rød
  En lille skål med det ikoniske Marimekko blomsterprint i rød. Det er op til dig at bestemme, hvad skålen skal bruges til, men da den både tåler ovn, mikroovn og fryser, er der mange anvendelsesmuligheder. Under bunden af skålen sidder et klistermærke, som
 • Marimekko Unikko skål, 5 dl.

  Marimekko Unikko skål, 5 dl.
  Fin lille hvid Oiva skål fra Marimekko med deres ikoniske valmuer der repræsenterer kreativitet. Det er op til dig at bestemme, hvad skålen skal bruges til, men da den både tåler ovn, mikroovn og fryser, er der mange anvendelsesmuligheder. Under bunden af
 • Marimekko Unikko tallerken, 12 x 15 cm., hvid

  Marimekko Unikko tallerken, 12 x 15 cm., hvid
  Det berømte Unikko mønster med de ikoniske valmuer fra Marimekko pryder tallerken, så udover at have funktion er den også stilfuld.  Den rektangulære tallerken måler 12 x 15 centimeter og er fremstillet af hvidt stentøj. Materialet sikrer, at tallerkenen
 • Marimekko Unikko tallerken, 12 x 15 cm., hvid/rød

  Marimekko Unikko tallerken, 12 x 15 cm., hvid/rød
  Det berømte Unikko mønster med de ikoniske valmuer fra Marimekko pryder tallerken, så udover at have funktion er den også stilfuld.  Den rektangulære tallerken måler 12 x 15 centimeter og er fremstillet af hvidt stentøj. Materialet sikrer, at tallerkenen
 • Marimekko Unikko tallerken, 20 cm., hvid/beige

  Marimekko Unikko tallerken, 20 cm., hvid/beige
  Marimekkos ikoniske og unikke valmuedesign pryder denne tallerken med en diameter på 20 centimeter. For Marimekko symboliserer valmuen kreativitet og har været med dem siden 1964. Tallerkenen er fremstillet af hvidt stentøj og er foruden at være til lille
 • Marimekko Unikko tallerken, 25 cm., hvid

  Marimekko Unikko tallerken, 25 cm., hvid
  Marimekkos ikoniske og unikke valmuedesign pryder denne tallerken med en diameter på 25 centimeter. For Marimekko symboliserer valmuen kreativitet og har været med dem siden 1964. Tallerkenen er fremstillet af hvidt stentøj og er foruden at være til lille
 • Marimekko Räsymatto morgenmadssæt, krus & tallerken

  Marimekko Räsymatto morgenmadssæt, krus & tallerken
  Räsymatto morgenmadssættet fra finske Marimekko indeholder to krus på 2,5 deciliter og to tallerkener med en diameter på 20 centimeter. Räsymatto betyder kludetæppe på finsk, og det elegante design med små prikker minder om de små knuder i tæppet. Taller
 • Marimekko Sukat Makkaralla glaskande, 1 liter, klar

  Marimekko Sukat Makkaralla glaskande, 1 liter, klar
  Når du dækker bordet med Sukat glaskanden fra finske Marimekko bringer du liv og glæde til middagsbordet. Kanden er lavet af mundblæst glas og designet af Anu Penttinen i en legende let og unik form. Kanden fås i to varianter, en i en klar farve og en i
 • Marimekko Sukat Makkaralla tumblerglas, 2-pack, klar

  Marimekko Sukat Makkaralla tumblerglas, 2-pack, klar
  Elegante tumblerglas fra finske Marimekkos Sukat Makkaralla-serie. Serien er kendetegnet ved et legende design, der giver liv og bevægelse til enhver servering. Den bølgede form minder om sokker, der ikke er blevet trukket helt op, hvilket det finske navn
 • Marimekko Sukat Makkaralla vinglas, 30 cl

  Marimekko Sukat Makkaralla vinglas, 30 cl
  Med de elegante og legende vinglas fra finske Marimekkos Sukat Makkaralla-serie kan du dække bordet med både stil og følelse. Det livlige design giver middagsbordet en unik karakter og bringer glæde uanset hvor de havner. Vinglasset rummer 30 centiliter o
 • Marimekko Uniko morgenmadssæt, krus og tallerken

  Marimekko Uniko morgenmadssæt, krus og tallerken
  Det skønne Uniko morgenmadssæt fra finske Marimekko består af to krus på 2,5 deciliter og to tallerkener med en diameter på 20 centimeter. Tallerkenerne er lavet af hvidt stentøj, som tåler opvaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn og fryser. Sættet er pakket in
 • Marimekko Pikku Koppa serveringsfad

  Marimekko Pikku Koppa serveringsfad
  Fint serveringsfad med hank af modellen Pikku Koppa fra Marimekko. Fadet er lavet af brunt stentøj, der tåler både opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Læderhåndtaget er nemt at tage af og bør fjernes inden opvask. Sørg også for at fjerne etiketten un
 • Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad, 25 cm

  Marimekko Siirtolapuutarha serveringsfad, 25 cm
  Aflangt serveringsfad fra Marimekko dekoreret med mønsteret Räsymatto. Fadet er lavet af brunt stentøj og tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine. Længde 25 centimeter. Navnet Räsymatto betyder kludetæppe, og i skabelsen af ​​mønsteret har Sami
 • Marimekko Siirtolapuuthara tallerken, 20 cm

  Marimekko Siirtolapuuthara tallerken, 20 cm
  Tallerken af ​​modellen Oiva med mønsteret Räsymatto fra Marimekko. Tallerkenen er fremstillet af stentøj og tåler opvaskemaskine og mikroovn samt ovn og fryser. Der findes to forskellige størrelser at vælge imellem, enten 20 eller 25 centimeter i dia
 • Marimekko Siitolapuuthara krukke med låg, 0,7 liter

  Marimekko Siitolapuuthara krukke med låg, 0,7 liter
  Krukke af hvidt stentøj fra Marimekko, med mønsteret Räsymatto. Krukken har et låg af kork med et dekorativt Marimekko logo på undersiden. Krukken tåler opvaskemaskine, men låget skal vaskes op i hånden. Husk at fjerne etiketten under bunden inden du vask
 • Marimekko OIVA krus 2,5 dl, rusakko, multi

  Marimekko OIVA krus 2,5 dl, rusakko, multi
  Et krus designet af Sami Ruotsalainen for det finske mærke Marimekko. Kruset har et tidløst skandinavisk design og kommer i mange flotte og spændende farver og mønstre. Det kan indeholde 2,5 deciliter, så det er perfekt til at drikke varme drikke, såsom
 • Marimekko OIVA krus 4 dl, rusakko/multi

  Marimekko OIVA krus 4 dl, rusakko/multi
  Til duftende kaffe, opkvikkende te og varmende kakao er Marimekko kruset et godt valg. Det er et iøjnefaldende krus, der ofte er med på billeder på blogs og i magasiner, hvilket ikke er så mærkeligt, da det smukke mønster er et rigtigt blikfang. Desuden e
 • Marimekko Rusakko tallerken, 20 cm

  Marimekko Rusakko tallerken, 20 cm
  Marimekkos ikoniske og unikke valmuedesign pryder denne tallerken med en diameter på 20 centimeter. For Marimekko symboliserer valmuen kreativitet og har været med dem siden 1964. Tallerkenen er fremstillet af hvidt stentøj og er foruden at være til lille
 • Marimekko Oiva Tiiliskivi krus, 2,5 dl, brun/guld

  Marimekko Oiva Tiiliskivi krus, 2,5 dl, brun/guld
  Krus af modellen Oiva med mønstret Tiiliskivi fra Marimekko. Det er lavet af brunt stentøj med guldfarvede detaljer, så vi anbefaler at vaske det i hånden. Kruset er 9 centimeter højt, har en diameter på 8 centimeter og rummer 2,5 deciliter. Fremragende t
 • Marimekko Siirtolapuutarha krus, 2,5 dl, terra/sort

  Marimekko Siirtolapuutarha krus, 2,5 dl, terra/sort
  På en kølig dag er der ikke meget, der er bedre end en skøn kop te eller en herlig kop kaffe. Dog er inspirationen til mønstret på dette krus ikke inspireret af kulde og indendørs hygge, men af det, der på finsk hedder ’räsymatto’, hvilket betyder klu
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, Ø 13,5 cm, terra/sort

  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken, Ø 13,5 cm, terra/sort
  Mønstret på Marimekkos Oiva-tallerkenen er deres klassiske Räsymatto, som betyder kludetæppe på finsk, og det er inspireret af tæppet på gulvet i kolonihaven og glæden ved at arbejde i haven med hænderne. Tallerkenen er fremstillet af brunt stentøj, som t
 • Marimekko Hyräily tallerken, Ø 20 cm, 3 dele

  Marimekko Hyräily tallerken, Ø 20 cm, 3 dele
  Et spændende sæt med tre Oiva-tallerkener, der alle dekoreret med Hyräily-mønsteret. Tallerkenernes mønster er håndmalet og fremhæver den ubekymrede skønhed i hverdagen - ifølge designeren Maija Louekari, behøver vi ikke altid kun have lige linjer og
 • Marimekko Hyräily skål, 3 dl, tre dele

  Marimekko Hyräily skål, 3 dl, tre dele
  Et spændende sæt med tre Oiva-skåle, der alle dekoreret med Hyräily-mønsteret. Skålenes stribede mønster er håndmalet og fremhæver den ubekymrede skønhed i hverdagen - vi behøver ikke altid kun have lige linjer og rette vinkler. Skålene er velegnede til m
 • Marimekko Pikku Koppa serveringsfad, 13,5 cm, lysegrøn

  Marimekko Pikku Koppa serveringsfad, 13,5 cm, lysegrøn
  Lille serveringsfad af modellen Pikku Koppa fra Marimekko. Fadet er lavet af stentøj med et læderhåndtag. Det fås i flere farver, så du kan vælge eller sammensætte lige som du ønsker. Flot som en del af en elegant borddækning, men også velegnet til hverda
 • Marimekko Urna Vase - Vaser Mundblæst Glas Grå - 068522-910

  Marimekko Urna Vase - Vaser Mundblæst Glas Grå - 068522-910
  Vasen fra Marimekko har en unik stil i mundblæst glas med en organisk form perfekt til snitblomster og grene. Designet af Carina Seth Andersson. Om vasen fra Marimekko- Urna er værdsat for det unikke design- Urna er også værdsat for det håndlavede materiale.- Vasen findes i forskellige farver.- Højde: 210 mm.- Diameter: 300 mm. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Kopper Uden Håndtag 20 Cl 2-pak e - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072592-100

  Marimekko Oiva/unikko Kopper Uden Håndtag 20 Cl 2-pak e - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072592-100
  Kopperne fra Marimekko er fremstillet af slidstærkt stentøj med et ikonisk blomstermotiv. De har et design perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija Isola & Kristina Isola. Om kopperne fra Marimekko- Kombinér kopperne med en skål fra Marimekko.- Disse kopper er en del af Marimekko-kollektionen.- Fremstillet i Thailand Vedligeholdelse af kopperne- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Skål 50 Cl - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 072591-100

  Marimekko Oiva/unikko Skål 50 Cl - Serveringsskåle Stentøj Hvid - 072591-100
  Skålen fra Marimekko er fremstillet af slidstærkt stentøj med et ikonisk blomstermotiv. Den har en praktisk størrelse perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Designet af Maija Isola & Kristina Isola. Om skålen fra Marimekko- Ikonisk blomstermotiv.- Fremstillet af stentøj.- Kombinér skålen med sidetallerkner fra Marimekko.- Denne skål er en del af Marimekko-kollektionen.- Diameter: 125 mm.- Højde: 70 mm. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Tallerken Ø20 Cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 072590-100

  Marimekko Oiva/unikko Tallerken Ø20 Cm - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 072590-100
  Tallerkenen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til middagsfester. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Maija og Kristina Isola. Om tallerkenen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Diameter: 20 cm. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072585-100

  Marimekko Oiva/unikko Krus 25 Cl t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072585-100
  Koppen fra Marimekko har et klassisk design i stentøj med et blomstret mønster og en rund form perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Designet af Maija og Kristina Isola. Om koppen fra Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blomstret mønster.- Kapacitet: 25 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler mikroovn- Tåler fryser- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko OIVA serveringsfad 23 x 32 cm, gul

  Marimekko OIVA serveringsfad 23 x 32 cm, gul
  Serveringsfad i OIVA-serien fra Marimekko med smuk gul glasur, fremstillet af stentøj, der tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Perfekt til servering af lækre retter, appetitvækkere, snacks eller andre lækkerier. Husk at fjerne klistermærket und
 • Marimekko OIVA Unikko krus 25 cl, off white

  Marimekko OIVA Unikko krus 25 cl, off white
  Stilfuldt krus i OIVA-serien fra Marimekko, dekoreret med Unikko valmuemønster. Unikko-mønsteret blev designet i 1960'erne af Maija Isola og er siden blevet en af Marimekkos mest populære klassikere. Kruset rummer 2,5 deciliter og er lavet af stentøj, der
 • Marimekko OIVA Alku skål 4 dl

  Marimekko OIVA Alku skål 4 dl
  Skål fra Marimekkos OIVA serie, dekoreret med det minimalistiske Alku mønster. Alku betyder begyndelse, og de bønneagtige former repræsenterer frø, som med tiden vokser til store, smukke blomster. Skålen rummer 4 dl og er lavet af stentøj, der tåler opvas
 • Marimekko OIVA Espinela skål 5 dl

  Marimekko OIVA Espinela skål 5 dl
  OIVA Espinela skålen fra finske Marimekko er lavet af hvidt stentøj, der tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser. Espinela mønsteret er designet af den tyske kunstner Sabine Finkenaurer, som bruger enkle former i et samspil mellem figurative og abst
 • Marimekko OIVA Losange krus 2,5 dl

  Marimekko OIVA Losange krus 2,5 dl
  OIVA Losange kruset fra finske Marimekko er dekoreret med kunst af den tyske kunstner Sabine Finkenauer, som oprindeligt arbejdede med oliepasteller for at skabe et udtryk, der er både repræsentativt og abstrakt. Kruset er lavet af hvidt stentøj og tåler
 • Marimekko OIVA Räsymatto krus 4 dl, hvid/beige

  Marimekko OIVA Räsymatto krus 4 dl, hvid/beige
  Stort krus fra Marimekkos OIVA serie, dekoreret med mønsteret Räsymatto. Navnet på mønsteret betyder kludetæppe, og mønsteret er inspireret af temaet kolonihaver, grønne steder i byen, som symboliserer glæden ved at dyrke og arbejde med hænderne i haven.
 • Marimekko OIVA Sambara krus 4 dl

  Marimekko OIVA Sambara krus 4 dl
  Stort krus fra Marimekkos OIVA serie, dekoreret med Sambara mønsteret. Sambara mønsteret er designet af den tyske kunstner Sabine Finkenauer, som har brugt oliepasteller til at skabe et udtryk, der både er repræsentativt og abstrakt. Et godt valg på borde
 • Marimekko Siirtolapuutarha tallerken 13,5 cm, hvid/beige

  Marimekko Siirtolapuutarha tallerken 13,5 cm, hvid/beige
  Lille tallerken fra Marimekkos OIVA serien, dekoreret med mønsteret Räsymatto. Navnet på mønsteret betyder kludetæppe, og designet er inspireret af kolonihaver, et frodigt byrum med plads til en mere bæredygtig livsstil og glæden ved at arbejde med hænder
 • Marimekko OIVA Siirtolapuutarha tallerken 25 cm, hvid/beige

  Marimekko OIVA Siirtolapuutarha tallerken 25 cm, hvid/beige
  Tallerken i serien OIVA fra Marimekko, dekoreret med mønsteret Räsymatto. Navnet på mønsteret betyder kludetæppe, og designet er inspireret af kolonihaver, et frodigt grønt område i byen, der giver mulighed for en mere bæredygtig livsstil og glæden ved ha
 • Marimekko Syksy tumbler glas 2 dl 2-pak, oliven

  Marimekko Syksy tumbler glas 2 dl 2-pak, oliven
  Sæt med to olivengrønne tumblerglas fra Marimekkos Syksy serie, som passer til alt fra vand og vin til juice, drinks og meget mere. Glassene er lavet af mundblæst glas og har en smuk riflet overflade, der giver varme og karakter til bordet. Da glassene er
 • Marimekko Syksy tumblerglas 2 dl 2-pak, klar

  Marimekko Syksy tumblerglas 2 dl 2-pak, klar
  Sæt med to tumblerglas fra Marimekkos Syksy serie - passer til alt fra vin og vand til juice, drinks og meget mere. Glassene er lavet af mundblæst glas med en smuk riflet overflade, der giver varme og karakter til borddækningen. Da glassene er håndlaved
 • Marimekko Syksy vinglas 2,5 dl, klar

  Marimekko Syksy vinglas 2,5 dl, klar
  Syksy vinglasset fra Marimekko er lavet af mundblæst glas og har et riflet design, der tilfører varme og karakter til bordet. Perfekt, når du vil sætte prikken over i'et på borddækningen og invitere dine nærmeste på en dejlig middag. Da glasset er håndlav
 • Marimekko OIVA Tomina serveringsfad 25,5 x 36 cm

  Marimekko OIVA Tomina serveringsfad 25,5 x 36 cm
  Stort serveringsfad fra Marimekkos OIVA serie, flot på bordet til både hverdag og fest. Fadet er dekoreret med Tomina mønsteret, som er designet af den Barcelona-baserede kunstner Sabine Finkenauer. I sin proces har Finkenauer brugt oliepasteller til at s
 • Marimekko Syksy Drinksglas 20 Cl 2-pak t - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 072636-100

  Marimekko Syksy Drinksglas 20 Cl 2-pak t - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 072636-100
  Drinksglasset fra Marimekko har et håndlavet design i mundblæst glas med en struktureret, smuk overflade. Fremstillet i Thailand. Om drinksglasset fra Marimekko- Fremstillet i Thailand.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Marimekko Syksy Drinksglas 20 Cl 2-pak t - Tumblers Mundblæst Glas Olivengrøn - 072696-600

  Marimekko Syksy Drinksglas 20 Cl 2-pak t - Tumblers Mundblæst Glas Olivengrøn - 072696-600
  Drinksglasset fra Marimekko har et håndlavet design i mundblæst glas med en struktureret, smuk overflade. Fremstillet i Thailand. Om drinksglasset fra Marimekko- Fremstillet i Thailand.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Marimekko Syksy Vinglas 25 Cl t - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 072635-100

  Marimekko Syksy Vinglas 25 Cl t - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 072635-100
  Vinglasset fra Marimekko har et håndlavet design i mundblæst glas med en struktureret, smuk overflade. Fremstillet i Thailand. Om vinglasset fra Marimekko- Fremstillet i Thailand.- Sælges i 1-pak.- Fremstillet af mundblæst glas.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Marimekko Peura skål 5 dl, light grey/red

  Marimekko Peura skål 5 dl, light grey/red
  Denne skål fra Marimekko er fremstillet af højkvalitets stentøj og har et unikt motiv med rensdyr i forskellige farver. Skålen er en del af Peura-kollektionen, som er inspireret af den nordiske natur og kultur. Den har en rummelig og dyb form og kan rumme
 • Marimekko OIVA Seireeni krus 2,5 dl, grøn/rød, 2-pak

  Marimekko OIVA Seireeni krus 2,5 dl, grøn/rød, 2-pak
  Sæt med to OIVA-krus med Seireeni-mønsteret fra Marimekko. Mønsteret er skabt af den ikoniske tekstilkunstner Maija Isola, som efter en rejse til Grækenland i 60'erne skabte en hel kollektion inspireret af havets bevægelser. Krusene er lavet af brunt sten
 • Marimekko Tiiliskivi tallerken 13,5 cm, black gold

  Marimekko Tiiliskivi tallerken 13,5 cm, black gold
  Tallerkenen Tiilikivi fra Marimekko er en elegant og moderne tallerken, der er perfekt til servering af småretter, snacks eller desserter. Den er lavet af hvidt stentøj med sort overflade, der har et klassisk, geometrisk mønster i guld designet af Marimek
 • Marimekko Unikko krus 4 dl, hvid/beige/rød

  Marimekko Unikko krus 4 dl, hvid/beige/rød
  Marimekkos Unikko-krus, der kan indeholde 4 deciliter, er et smukt og funktionelt krus, der er perfekt til at nyde din yndlingsdrink af. Kruset er lavet af stentøj og har et ikonisk og farverigt blomstermønster designet af Maija Isola, en af ​​Marimek
 • Marimekko OIVA Unikko skål 5 dl, off white

  Marimekko OIVA Unikko skål 5 dl, off white
  Skål i OIVA-serien fra Marimekko, dekoreret med det ikoniske Unikko-valmuemønster. Unikko-mønsteret blev skabt tilbage i 60'erne af Maija Isola, som ville skabe noget interessant ud fra temaet blomster. I dag er det et af Marimekkos mest ikoniske designs,
 • Marimekko Unikko tallerken 13,5 cm, white gold

  Marimekko Unikko tallerken 13,5 cm, white gold
  Den lille Unikko-tallerken fra Marimekko er en charmerende og funktionel tallerken, der er perfekt til servering af små retter eller snacks. Tallerkenen er lavet af stentøj og har et ikonisk og farverigt blomstermønster designet af Maija Isola, en af ​â
 • Marimekko Unikko tallerken 20 cm, offwhite

  Marimekko Unikko tallerken 20 cm, offwhite
  Tallerkenen Unikko fra Marimekko er en smuk og funktionel tallerken, der er perfekt til at dække et bord, der indbyder til hygge og samtale. Tallerkenen er lavet af stentøj og har et ikonisk og farverigt blomstermønster, som er designet af Maija Isola, en
 • Marimekko Unikko tallerken 20 cm, hvid/beige/rød

  Marimekko Unikko tallerken 20 cm, hvid/beige/rød
  Tallerkenen Unikko fra Marimekko er en smuk og funktionel tallerken, der er perfekt til at dække et bord, der indbyder til hygge og samtale. Tallerkenen er lavet af stentøj og har et ikonisk og farverigt blomstermønster, som er designet af Maija Isola, en
 • Marimekko Ketunmarja & Peura Krus 2-pak e / Coal / Mud / Lysegrå - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072835-193

  Marimekko Ketunmarja & Peura Krus 2-pak e / Coal / Mud / Lysegrå - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072835-193
  Krus fra Marimekko med to forskellige, dyreinspirerede motiver i stentøj med en naturtro følelse. De har en praktisk størrelse perfekt til te- eller kaffepausen. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Om krusene fra Marimekko- Ikoniske dyremotiver fra Marimekko.- Fremstillet af stentøj.- Designet af Maija Isola.- Kruset sælges i 2-pak.- Kapacitet: 25 cl.- Højde: 95 mm.- Diameter: 80 mm. Vedligeholdelse af krusene- Håndvask anbefales.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Unikko krus 2,5 dl, sort/orange

  Marimekko Unikko krus 2,5 dl, sort/orange
  Fra dette Oiva-krus med det ikoniske Unikko-mønster fra Marimekko er det en fantastisk måde at nyde dagens første kop kaffe eller te på. Kruset rummer 2,5 deciliter, er lavet af hvidt stentøj og fås i flere smukke farver. Det tåler opvaskemaskine, ovn, fr
 • Marimekko Unikko skål 5 dl, grå/rød/gul

  Marimekko Unikko skål 5 dl, grå/rød/gul
  Denne Oiva-skål fra Marimekko med det ikoniske Unikko-mønster har en praktisk størrelse, der er perfekt til morgenmadsprodukter, snacks og servering ved middagen. Skålen kan rumme fem deciliter, er lavet af hvidt stentøj og tåler desudenopvaskemaskine, ov
 • Marimekko Unikko tallerken 20 cm, grå/rød/gul

  Marimekko Unikko tallerken 20 cm, grå/rød/gul
  Fin tallerken i Oiva-serien fra Marimekko, dekoreret med det klassiske Unikko-mønster. Tallerkenen måler 20 centimeter i diameter - perfekt til mindre retter, men også til servering af snacks, tapas og andet småt. Den er fremstillet af hvidt stentøj og tå
 • Marimekko Unikko tallerken 25 cm, grå/rød/gul

  Marimekko Unikko tallerken 25 cm, grå/rød/gul
  Middagstallerken fra serien Oiva, dekoreret med det klassiske Unikko-mønster fra Marimekko. Tallerkenen måler 25 centimeter i diameter - perfekt til mange typer retter, men selvfølgelig lige så god til servering af kanapéer, snacks, tapas og meget mere. T
 • Marimekko Rusakko Krus 25 Cl t - Kaffekopper Stentøj Brun - 072026-186

  Marimekko Rusakko Krus 25 Cl t - Kaffekopper Stentøj Brun - 072026-186
  Krus fra Marimekko med en moderne stil i stentøj med et naturinspireret mønster med en brun hare og en skov perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. Fremstillet i Thailand. Designet af Aino-Maija Metsola. Om kruset fra Marimekko- Rusakko er værdsat for det smukke mønster- Rusakko er også værdsat for det moderne design.- Fremstillet i Thailand.- Designet af Aino-Maija Metsola.- Diameter: 80 mm.- Kapacitet: 25 cl. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl /terra - Kaffekopper Stentøj Sort - 072261-890

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Krus 25 Cl /terra - Kaffekopper Stentøj Sort - 072261-890
  Krus fra Marimekko i brunt stentøj med et velkendt, prikket mønster. Designet af Sami Ruotsalainen. Om kruset fra Marimekko- Kapacitet: 25,0 cl.- Designet af Sami Ruotsalainen.- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Siirtolapuutarha.- Oiva/Siirtolapuutarha krus fra Marimekko i slidstærkt stentøj med et velkendt, prikket mønster perfekt til hverdagsbrug.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/papajo Krus 25 Cl / Hvidt - Kaffekopper Stentøj Sort - 072133-191

  Marimekko Oiva/papajo Krus 25 Cl / Hvidt - Kaffekopper Stentøj Sort - 072133-191
  Krus fra Marimekko med et minimalistisk design i stentøj med et klassisk papaja-mønster med en tidløs følelse. Designet af Annika Rimala. Om kruset fra Marimekko- Kruset findes i forskellige farver.- Klassisk papaja-mønster.- Designet af Annika Rimala.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl t / Beige - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072639-180

  Marimekko Oiva/räsymatto Krus 40 Cl t / Beige - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072639-180
  Krus fra Marimekko i stentøj med et velkendt mønster med inspiration fra naturen. Designet af Maija Louekari. Om kruset fra Marimekko- Designet af Maija Louekari.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af kruset- Ovnsikkert.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Peura Kopper Uden Håndtag 2-pak e / Coal / Mud / Lysegrå - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072839-193

  Marimekko Peura Kopper Uden Håndtag 2-pak e / Coal / Mud / Lysegrå - Kaffekopper Stentøj Hvid - 072839-193
  Kopper fra Marimekko med et ikonisk, tidløst design perfekt til varme drikke såsom te og kaffe. De har et fint, dyreformet motiv med en skandinavisk følelse. Kombinér kopperne med en skål. Designet af Maija Isola. Om kopperne fra Marimekko- Kombinér kopperne med en skål.- Uden Håndtag- Kapacitet: 20 cl.- Diameter: 75 mm.- Fremstillet af stentøj.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kopperne- Ovnsikre.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Unikko Ceramic Vase - Vaser Stentøj Hvid - 073034-100

  Marimekko Unikko Ceramic Vase - Vaser Stentøj Hvid - 073034-100
  Vase fra Marimekko med et elegant design med en lidt mindre fod og et blomstret mønster. Den er fremstillet af holdbart stentøj perfekt til friske og tørrede blomster. Om vasen fra Marimekko- Ikonisk, blomstret mønster.- Fremstillet af stentøj.- Denne vase er en del af Marimekkos Unikko kollektionen.- Perfekt til friske og tørrede blomster. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/seireeni Kaffekop 25 Cl 2-pak Terra / / Rød - Kaffekopper Stentøj Grøn - 072580-863

  Marimekko Oiva/seireeni Kaffekop 25 Cl 2-pak Terra / / Rød - Kaffekopper Stentøj Grøn - 072580-863
  Kaffekop fra Marimekko i stentøj med et bølget mønster med inspiration fra vand. Designeren er Maija & Kristina Isola. Fremstillet i Thailand. Om kaffekoppen fra Marimekko- Designeren er Maija & Kristina Isola.- Fremstillet i Thailand.- Fremstillet af stentøj.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Ovnsikker.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Oiva/seireeni Kaffekopper Fremstillet Af Brunt Med Et Bølget Mønster i Forskellige Farver 2-pak 25 Cl 2-pak Mørkeblå/terra / grønne - Kaffekopper Stentøj Mint - 072253-856

  Marimekko Oiva/seireeni Kaffekopper Fremstillet Af Brunt Med Et Bølget Mønster i Forskellige Farver 2-pak 25 Cl 2-pak Mørkeblå/terra / grønne - Kaffekopper Stentøj Mint - 072253-856
  Kaffekop fra Marimekko i stentøj med et bølget mønster med inspiration fra vand. Designeren er Maija & Kristina Isola. Fremstillet i Thailand. Om kaffekoppen fra Marimekko- Designeren er Maija & Kristina Isola.- Fremstillet i Thailand.- Fremstillet af stentøj.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kaffekoppen- Ovnsikker.- Kan fryses.- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Marimekko Puteli lysestage, sand

  Marimekko Puteli lysestage, sand
  Marimekko Puteli-lysestagen er en smuk og elegant lysestage, der er perfekt til at skabe en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Lysestagen er lavet af mundblæst glas og har en aftagelig metaltop, der passer til et kronlys. Den har en rund og o
 • Marimekko Syksy Skål 25 Cl 2-pak - Morgenmadsskåle Glas Klar - 073186-100

  Marimekko Syksy Skål 25 Cl 2-pak - Morgenmadsskåle Glas Klar - 073186-100
  Skål fra Marimekko i glas. Den har et klassisk Syksy mønster. Designet af Matti Klenell. Fremstillet i Thailand. Om skålen fra Marimekko- Designet af Matti Klenell.- Fremstillet i Thailand.- Fremstillet af glas.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler maskinopvask.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Iso Unikko Tallerken 20 Cm / Spring Yellow - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 073176-120

  Marimekko Iso Unikko Tallerken 20 Cm / Spring Yellow - Middagstallerkner Stentøj Hvid - 073176-120
  Tallerken fra Marimekko med et blomstret mønster. Den er fremstillet af stentøj. Fremstillet i Thailand. Om tallerkenen fra Marimekko- Iso Unikko er værdsat for det klassiske design- Fremstillet i Thailand.- Iso Unikko er også værdsat for det blomstrede mønster.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Syksy Drinks 20 Cl 2-pak Lilla - Tumblers Glas Mauve - 073184-400

  Marimekko Syksy Drinks 20 Cl 2-pak Lilla - Tumblers Glas Mauve - 073184-400
  Drinksglas fra Marimekko i glas. Det har et klassisk Syksy mønster.Designet af Matti Klenell.Om drinksglasset fra Marimekko- Designet af Matti Klenell.- Fremstillet af mundblæst glas.- Sælges i 2-pak.Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler maskinopvask.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Marimekko Syksy Tallerken 17 Cm 2-pak - Middagstallerkner Glas Klar - 073185-100

  Marimekko Syksy Tallerken 17 Cm 2-pak - Middagstallerkner Glas Klar - 073185-100
  Tallerken fra Marimekko i glas. Den har et klassisk Syksy mønster. Designet af Matti Klenell. Fremstillet i Thailand. Om tallerkenen fra Marimekko- Designet af Matti Klenell.- Fremstillet i Thailand.- Fremstillet af glas.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler maskinopvask.- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Marimekko Ovia ISO Unikko tallerken hvid/gul 13,5 cm

  Marimekko Ovia ISO Unikko tallerken hvid/gul 13,5 cm
  Oplev nordisk elegance med Marimekkos Ovia ISO Unikko tallerken i hvid/gul, designet af Sami Ruotsalainen. Oiva tallerkenen er lavet af holdbart hvidt stentøj og kan varmes i både ovn og mikroovn, kommes i fryseren samt vaskes i opvaskemaskine - det ide
 • Marimekko Ovia ISO Unikko tallerken hvid/gul 25 cm

  Marimekko Ovia ISO Unikko tallerken hvid/gul 25 cm
  Oplev nordisk elegance med Marimekkos Ovia ISO Unikko tallerken i hvid/gul, designet af Sami Ruotsalainen. Oiva tallerkenen er lavet af holdbart hvidt stentøj og kan varmes i både ovn og mikroovn, kommes i fryseren samt vaskes i opvaskemaskine - det ide
 • Marimekko Syksy skål 2,5 dl 2 stk, klar

  Marimekko Syksy skål 2,5 dl 2 stk, klar
  Syksy glasskåle fra Marimekko - et praktisk, efterårsinspireret sæt med to skåle Med Syksy skålene fra Marimekko får du to skåle, der både er smukke og praktiske. Skålene er lavet af glas med et reliefmønster, der minder om efterårshøsten og naturen.
 • Marimekko Syksy tallerken 17 cm 2 stk, klar

  Marimekko Syksy tallerken 17 cm 2 stk, klar
  Syksy glastallerkener fra Marimekko - to elegante og efterårsagtige tallerkener til dine retter Syksy tallerkenerne fra Marimekko er et sæt med to tallerkener lavet af glas. De har et smukt reliefmønster på ydersiden, der minder om efterårsblade og fr
Andre mærker
ilead