Mette Ditmer

 • Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTSIT09

  Mette Ditmer Art Piece Sitting Woman Dekoration - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTSIT09
  Dekorationen fra Mette Ditmer er perfekt til at tilføje personlighed til dit hjem og har et feminint, smukt design. Den har slidstærkt, naturligt materiale. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om dekorationen fra Mette Ditmer- Håndlavet.- Slidstærkt materiale.- Feminin fremtoning.- Dekorationen passer godt i entréen.- Dekorationen passer godt i stuen.- Bredde: 90 mm.- Højde: 140 mm.- Længde: 130 mm. Vedligeholdelse af dekorationen- Rengøres kun med en klud og en lille mængde opvaskemiddel hvis nødvendigt.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Kande 42 Cl - Mælkekander Stentøj Kit - SANJUG17

  Mette Ditmer Sand Grain Kande 42 Cl - Mælkekander Stentøj Kit - SANJUG17
  Kande fra Mette Ditmer med et stilrent, håndlavet design i stentøj med en kornet yderside og en glaseret inderside for en unik og eksklusiv finish. Perfekt til servering af dressing, mælk eller fløde. Om kanden fra Mette Ditmer- SAND GRAIN er værdsat for looket- Elegant design.- Fremstillet af stentøj.- Kombinér kanden med et krus fra Mette Ditmer.- Kapacitet: 42,0 cl.. Køb Mælkekander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • ART Piece Patch Bowl

  ART Piece Patch Bowl
  Patchwork-skålen fra ART PIECE kollektionen er med sin markante størrelse og sine unikke detaljer, et kunstværk med kant og karakter. Skålens overflade er kendetegnet ved riller i forskellige retninger, der skaber et patchwork-inspireret udtryk, der er sæ
 • Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTMED09

  Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTMED09
  Skulpturen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Anvend som bogstøtte eller dekoration. Om skulpturen fra Mette Ditmer- Skulpturen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skulptur er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skulpturen passer godt i stuen.- Bredde: 120 mm.- Højde: 150 mm.- Længde: 130 mm. Vedligeholdelse af skulpturen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Harpiks Af Sten Sort - ARTCAN09

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Harpiks Af Sten Sort - ARTCAN09
  Lysestagen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Lysestagen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne lysestage er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Lysestagen passer godt i stuen.- Bredde: 80 mm.- Højde: 410 mm.- Længde: 160 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Stone Krukke Ø17 Cm - Krukker Cement Blush - STOFLS53

  Mette Ditmer Stone Krukke Ø17 Cm - Krukker Cement Blush - STOFLS53
  Krukken fra Mette Ditmer har et tidløst design i cement med en rustik fremtoning og en unik form perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Mette Ditmer- Stone er værdsat for den rustikke fremtoning- Produktet er ikke vandtæt.- Krukken findes i forskellige farver.- Ø17 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Ribbon Fyrfadsstage 2-pak Offwhite - Lysestager Porcelæn Off-White - RIBTEA43

  Mette Ditmer Ribbon Fyrfadsstage 2-pak Offwhite - Lysestager Porcelæn Off-White - RIBTEA43
  Fyrfadsstage fra Mette Ditmer med et smukt, stilrent design i porcelæn med et håndlavet look og en uglaseret tekstur for et unikt og visuelt udtryk. Den har mange lag for at tilføje en ekstra dimension til designet perfekte til at oplyse sene aftener for at gøre det lidt ekstra hyggeligt. Kombinér fyrfadsstagen med vaser fra Mette Ditmer. Om fyrfadsstagen fra Mette Ditmer- Håndlavet design.- Fremstillet af porcelæn.- Fyrfadsstagen sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af fyrfadsstagen- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTBRA15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTBRA15
  Skålen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i stenharpiks med unikke detaljer. Den har en karakteristisk stil med en flettet fremtoning. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. En perfekt genstand der bringer naturen ind i dit hjem. Om skålen fra Mette Ditmer- Kan også bruges som en krukke.- Kunstnerisk design.- Flettet fremtoning.- Slidstærkt materiale.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 125 mm.- Diameter: 190 mm.- Fremstillet af stenharpiks. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Tallerken 2-pak - Asietter Stentøj Straw - SANPLA38

  Mette Ditmer Sand Grain Tallerken 2-pak - Asietter Stentøj Straw - SANPLA38
  Tallerken fra Mette Ditmer med et smukt, håndlavet design i stentøj med et uperfekt look for et unikt udtryk. Den har jordagtige farver perfekte for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Kombinér tallerkenen med en skål fra Mette Ditmer. Om tallerkenen fra Mette Ditmer- 2 forskellige glaseringer.- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Sælges i 2-pak.- Perfekt til at live borddækningen op. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTFAC09

  Mette Ditmer Art Piece Skål Formet - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTFAC09
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt til soveværelset og til dagligstuen og har et formet, smukt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Formet form.- Skålen passer godt i entréen.- Skålen passer godt i stuen.- Skålen passer godt i badeværelset.- Bredde: 90 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvaskes.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Offwhite - Skulpturer Harpiks Af Sten Off-White - ARTCHE41

  Mette Ditmer Art Piece Skål Offwhite - Skulpturer Harpiks Af Sten Off-White - ARTCHE41
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTCHE09

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTCHE09
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Lav - Lysestager Marmor Brun - MARBCS01

  Mette Ditmer Marble Lysestage Lav - Lysestager Marmor Brun - MARBCS01
  Lysestage fra Mette Ditmer med et elegant, tidløst design i marmor for at gøre hvert produkt unikt med en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Den har et robust, kraftigt design for et eksklusivt indtryk perfekt til bloklys og til et afslappet look. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Mette Ditmer- MARBLE er værdsat for den robuste følelse- Eksklusivt design.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Passer til et bloklys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Skål 2-pak Stor - Morgenmadsskåle Stentøj Kit - SANBOL17

  Mette Ditmer Sand Grain Skål 2-pak Stor - Morgenmadsskåle Stentøj Kit - SANBOL17
  Skål fra Mette Ditmer i stentøj med to forskellige glaseringer og et håndlavet design perfekt til morgenbordet. Den har en organisk form med et kunstnerisk look og en elegant fremtoning perfekt til at live borddækningen op. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Smukt design.- 2 forskellige glaseringer.- Fremstillet af stentøj.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Høj - Lysestager Marmor Brun - MARBCL01

  Mette Ditmer Marble Lysestage Høj - Lysestager Marmor Brun - MARBCL01
  Lysestage fra Mette Ditmer med et elegant, tidløst design i marmor for at gøre hvert produkt unikt med en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Den har et robust, kraftigt design for et eksklusivt indtryk perfekt til bloklys og til et afslappet look. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Mette Ditmer- MARBLE er værdsat for den robuste følelse- Eksklusivt design.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Passer til et bloklys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Høj /grå - Lysestager Marmor Sort - MARBCL98

  Mette Ditmer Marble Lysestage Høj /grå - Lysestager Marmor Sort - MARBCL98
  Lysestage fra Mette Ditmer med et elegant, tidløst design i marmor for at gøre hvert produkt unikt med en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Den har et robust, kraftigt design for et eksklusivt indtryk perfekt til bloklys og til et afslappet look. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Mette Ditmer- MARBLE er værdsat for den robuste følelse- Eksklusivt design.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Passer til et bloklys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Skål 2-pak Stor - Morgenmadsskåle Stentøj Straw - SANBOL38

  Mette Ditmer Sand Grain Skål 2-pak Stor - Morgenmadsskåle Stentøj Straw - SANBOL38
  Skål fra Mette Ditmer i stentøj med to forskellige glaseringer og et håndlavet design perfekt til morgenbordet. Den har en organisk form med et kunstnerisk look og en elegant fremtoning perfekt til at live borddækningen op. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Smukt design.- 2 forskellige glaseringer.- Fremstillet af stentøj.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Høj - Lysestager Marmor Sand - MARBCL15

  Mette Ditmer Marble Lysestage Høj - Lysestager Marmor Sand - MARBCL15
  Lysestage fra Mette Ditmer med et elegant, tidløst design i marmor for at gøre hvert produkt unikt med en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Den har et robust, kraftigt design for et eksklusivt indtryk perfekt til bloklys og til et afslappet look. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Mette Ditmer- MARBLE er værdsat for den robuste følelse- Eksklusivt design.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Passer til et bloklys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Skål 2-pak Lille - Morgenmadsskåle Stentøj Straw - SANBOS38

  Mette Ditmer Sand Grain Skål 2-pak Lille - Morgenmadsskåle Stentøj Straw - SANBOS38
  Skål fra Mette Ditmer i stentøj med to forskellige glaseringer og et håndlavet design perfekt til morgenbordet. Den har en organisk form med et kunstnerisk look og en elegant fremtoning perfekt til at live borddækningen op. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Smukt design.- 2 forskellige glaseringer.- Fremstillet af stentøj.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Lav /grå - Lysestager Marmor Sort - MARBCS98

  Mette Ditmer Marble Lysestage Lav /grå - Lysestager Marmor Sort - MARBCS98
  Lysestage fra Mette Ditmer med et elegant, tidløst design i marmor for at gøre hvert produkt unikt med en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Den har et robust, kraftigt design for et eksklusivt indtryk perfekt til bloklys og til et afslappet look. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Mette Ditmer- MARBLE er værdsat for den robuste følelse- Eksklusivt design.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Passer til et bloklys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Gaia Skulptur - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTGAI15

  Mette Ditmer Art Piece Gaia Skulptur - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTGAI15
  Skulptur fra Mette Ditmer med et smukt design i holdbar stenharpiks perfekt til det moderne hjem. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Anvend som bogstøtte eller dekoration. Om skulpturen fra Mette Ditmer- Holdbart materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Smukt design.- Fremstillet af stenharpiks.- Passer godt i stuen. Vedligeholdelse af skulpturen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Tåler opvaskemiddel.- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvaskes.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Krus 30 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Kit - SANMUG17

  Mette Ditmer Sand Grain Krus 30 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Kit - SANMUG17
  Krus fra Mette Ditmer med et elegant design med en kornet overflade og en glaseret inderside for en unik og eksklusiv finish. Det har en klassisk, rund form perfekt til din morgenkaffe. Kombinér kruset med en skål fra Mette Ditmer. Om kruset fra Mette Ditmer- Smukt design.- Fremstillet af stentøj.- Perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 30,0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Skål 2-pak Lille - Morgenmadsskåle Stentøj Kit - SANBOS17

  Mette Ditmer Sand Grain Skål 2-pak Lille - Morgenmadsskåle Stentøj Kit - SANBOS17
  Skål fra Mette Ditmer i stentøj med to forskellige glaseringer og et håndlavet design perfekt til morgenbordet. Den har en organisk form med et kunstnerisk look og en elegant fremtoning perfekt til at live borddækningen op. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Smukt design.- 2 forskellige glaseringer.- Fremstillet af stentøj.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af skålen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Morgenmadsskåle og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Tallerken 2-pak - Asietter Stentøj Kit - SANPLA17

  Mette Ditmer Sand Grain Tallerken 2-pak - Asietter Stentøj Kit - SANPLA17
  Tallerken fra Mette Ditmer med et smukt, håndlavet design i stentøj med et uperfekt look for et unikt udtryk. Den har jordagtige farver perfekte for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning. Kombinér tallerkenen med en skål fra Mette Ditmer. Om tallerkenen fra Mette Ditmer- 2 forskellige glaseringer.- Håndlavet design.- Fremstillet af stentøj.- Sælges i 2-pak.- Perfekt til at live borddækningen op. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Lav - Lysestager Marmor Sand - MARBCS15

  Mette Ditmer Marble Lysestage Lav - Lysestager Marmor Sand - MARBCS15
  Lysestage fra Mette Ditmer med et elegant, tidløst design i marmor for at gøre hvert produkt unikt med en luksuriøs følelse perfekt som en dekorativ indretningsdetalje. Den har et robust, kraftigt design for et eksklusivt indtryk perfekt til bloklys og til et afslappet look. Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Om lysestagen fra Mette Ditmer- MARBLE er værdsat for den robuste følelse- Eksklusivt design.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt.- Passer til et bloklys.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Sand Grain Krus 30 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Straw - SANMUG38

  Mette Ditmer Sand Grain Krus 30 Cl 2-pak - Kaffekopper Stentøj Straw - SANMUG38
  Krus fra Mette Ditmer med et elegant design med en kornet overflade og en glaseret inderside for en unik og eksklusiv finish. Det har en klassisk, rund form perfekt til din morgenkaffe. Kombinér kruset med en skål fra Mette Ditmer. Om kruset fra Mette Ditmer- Smukt design.- Fremstillet af stentøj.- Perfekt for at skabe en harmonisk og elegant bordopdækning.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 30,0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Ribbon Vase Offwhite Stor - Vaser Porcelæn Off-White - RIBVAL43

  Mette Ditmer Ribbon Vase Offwhite Stor - Vaser Porcelæn Off-White - RIBVAL43
  Vase fra Mette Ditmer med et smukt, unikt design i porcelæn med et håndlavet look perfekt til friske og tørrede blomster. Den har mange lag for at tilføje en ekstra dimension til designet. En perfekt detalje at tilføje i din entré for at gøre den mere indbydende. Om vasen fra Mette Ditmer- Håndlavet design.- Fremstillet af porcelæn.- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Ribbon Vase Offwhite Lille - Vaser Porcelæn Off-White - RIBVAS43

  Mette Ditmer Ribbon Vase Offwhite Lille - Vaser Porcelæn Off-White - RIBVAS43
  Vase fra Mette Ditmer med et smukt, unikt design i porcelæn med et håndlavet look perfekt til friske og tørrede blomster. Den har mange lag for at tilføje en ekstra dimension til designet. En perfekt detalje at tilføje i din entré for at gøre den mere indbydende. Om vasen fra Mette Ditmer- Håndlavet design.- Fremstillet af porcelæn.- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • ART Piece Liquid Candleholder,

  ART Piece Liquid Candleholder,
  Mette Ditmer
 • ART Piece Liquid Candleholder,

  ART Piece Liquid Candleholder,
  Mette Ditmer
 • ART Piece Candleholder W6,5xh1

  ART Piece Candleholder W6,5xh1
  Mette Ditmer
 • ART Piece Sitting Woman

  ART Piece Sitting Woman
  Mette Ditmer
 • ART Piece Meditating man

  ART Piece Meditating man
  Mette Ditmer
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Stor - Fyrfadsstager Marmor Brun - MARCAL01

  Mette Ditmer Marble Lysestage Stor - Fyrfadsstager Marmor Brun - MARCAL01
  Lysestagen fra Mette Ditmer er perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag og fremstillet af marmor med en elegant fremtoning der aldrig går af mode. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Fremstillet af marmor.- Findes i udformninger.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Harpiks Af Sten Sand - ARTCAN15

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Harpiks Af Sten Sand - ARTCAN15
  Lysestagen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Lysestagen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne lysestage er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Lysestagen passer godt i stuen.- Bredde: 80 mm.- Højde: 410 mm.- Længde: 160 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål Formet Offwhite - Skulpturer Harpiks Af Sten Off-White - ARTFAC41

  Mette Ditmer Art Piece Skål Formet Offwhite - Skulpturer Harpiks Af Sten Off-White - ARTFAC41
  Skålen fra Mette Ditmer er perfekt til soveværelset og til dagligstuen og har et formet, smukt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Formet form.- Skålen passer godt i entréen.- Skålen passer godt i stuen.- Skålen passer godt i badeværelset.- Bredde: 90 mm.- Højde: 70 mm.- Længde: 120 mm. Vedligeholdelse af skålen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Håndvaskes.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTMED15

  Mette Ditmer Art Piece Skulptur - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTMED15
  Skulpturen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Anvend som bogstøtte eller dekoration. Om skulpturen fra Mette Ditmer- Skulpturen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skulptur er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skulpturen passer godt i stuen.- Bredde: 120 mm.- Højde: 150 mm.- Længde: 130 mm. Vedligeholdelse af skulpturen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTBRA09

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sort - ARTBRA09
  Skålen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i stenharpiks med unikke detaljer. Den har en karakteristisk stil med en flettet fremtoning. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. En perfekt genstand der bringer naturen ind i dit hjem. Om skålen fra Mette Ditmer- Kan også bruges som en krukke.- Kunstnerisk design.- Flettet fremtoning.- Slidstærkt materiale.- Skålen findes i forskellige farver.- Højde: 125 mm.- Diameter: 190 mm.- Fremstillet af stenharpiks. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage 100 Mm - Lysestager Harpiks Af Sten Sand - ARTCAS15

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage 100 Mm - Lysestager Harpiks Af Sten Sand - ARTCAS15
  Lysestagen fra Mette Ditmer har et unikt design i stenharpiks med en organisk form. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Hold altid opsyn med lyset. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Passer godt med små 12 mm stearinlys.- Unikt design.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Organisk form.- Fremstillet af stenharpiks. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage 115 Mm - Lysestager Harpiks Af Sten Sort - ARTCAM09

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage 115 Mm - Lysestager Harpiks Af Sten Sort - ARTCAM09
  Lysestagen fra Mette Ditmer har et unikt design i stenharpiks med en organisk form. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Hold altid opsyn med lyset. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Passer godt med små 12 mm stearinlys.- Unikt design.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Organisk form.- Fremstillet af stenharpiks. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage 125 Mm - Lysestager Harpiks Af Sten Sort - ARTCAL09

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage 125 Mm - Lysestager Harpiks Af Sten Sort - ARTCAL09
  Lysestagen fra Mette Ditmer har et unikt design i stenharpiks med en organisk form. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Hold altid opsyn med lyset. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Passer godt med små 12 mm stearinlys.- Unikt design.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Organisk form.- Fremstillet af stenharpiks. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage 125 Mm - Lysestager Harpiks Af Sten Sand - ARTCAL15

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage 125 Mm - Lysestager Harpiks Af Sten Sand - ARTCAL15
  Lysestagen fra Mette Ditmer har et unikt design i stenharpiks med en organisk form. Hver artikel er unik og kan variere en anelse i udseende. Hold altid opsyn med lyset. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Passer godt med små 12 mm stearinlys.- Unikt design.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Lysestagen kommer i forskellige størrelser.- Organisk form.- Fremstillet af stenharpiks. Vedligeholdelse af lysestagen- Håndvask anbefales.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage Ø23 Cm - Adventsstager Harpiks Af Sten Kit - ARTCAB17

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage Ø23 Cm - Adventsstager Harpiks Af Sten Kit - ARTCAB17
  Lysestagen fra Mette Ditmer er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum og har en håndlavet, unik fremtoning i slidstærk stenharpiks. Den har mange anvendelsesområder med en aftagelig indsats i metal. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Indsatser i metal er inkluderet.- Højde: 95 mm.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Adventsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Lille - Fyrfadsstager Marmor Grå - MARCAS98

  Mette Ditmer Marble Lysestage Lille - Fyrfadsstager Marmor Grå - MARCAS98
  Lysestagen fra Mette Ditmer er perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag og fremstillet af marmor med en elegant fremtoning der aldrig går af mode. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Fremstillet af marmor.- Findes i udformninger.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Lille - Fyrfadsstager Marmor Brun - MARCAS01

  Mette Ditmer Marble Lysestage Lille - Fyrfadsstager Marmor Brun - MARCAS01
  Lysestagen fra Mette Ditmer er perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag og fremstillet af marmor med en elegant fremtoning der aldrig går af mode. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Fremstillet af marmor.- Findes i udformninger.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Marble Lysestage Stor - Fyrfadsstager Marmor Grå - MARCAL98

  Mette Ditmer Marble Lysestage Stor - Fyrfadsstager Marmor Grå - MARCAL98
  Lysestagen fra Mette Ditmer er perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag og fremstillet af marmor med en elegant fremtoning der aldrig går af mode. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Fremstillet af marmor.- Findes i udformninger.- Produktet er lavet af et naturligt materiale, hvilket gør hvert produkt unikt. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTCHE15

  Mette Ditmer Art Piece Skål - Skulpturer Harpiks Af Sten Sand - ARTCHE15
  Skålen fra Mette Ditmer har et smukt, slidstærkt design i stenharpiks perfekt til ethvert hjem, uanset stil og smag. Vælg mellem forskellige farver. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om skålen fra Mette Ditmer- Kastanje form.- Skålen findes i 2 forskellige farver.- Slidstærkt materiale.- Fremstillet af stenharpiks.- Keramisk håndværk.- Denne skål er en del af Mette Ditmer-kollektionen.- Unik form.- Skålen passer godt i stuen.- Højde: 10 mm.- Diameter: 20 mm. Vedligeholdelse af skålen- Håndvaskes.- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Skulpturer og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lysestage Ø23 Cm - Adventsstager Harpiks Af Sten Sort - ARTCAB09

  Mette Ditmer Art Piece Lysestage Ø23 Cm - Adventsstager Harpiks Af Sten Sort - ARTCAB09
  Lysestagen fra Mette Ditmer er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum og har en håndlavet, unik fremtoning i slidstærk stenharpiks. Den har mange anvendelsesområder med en aftagelig indsats i metal. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Indsatser i metal er inkluderet.- Højde: 95 mm.- Diameter: 230 mm. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Adventsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Stone Krukke Ø17 Cm - Krukker Cement Grå - STOFLS97

  Mette Ditmer Stone Krukke Ø17 Cm - Krukker Cement Grå - STOFLS97
  Krukken fra Mette Ditmer har et tidløst design i cement med en rustik fremtoning og en unik form perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Mette Ditmer- Stone er værdsat for den rustikke fremtoning- Produktet er ikke vandtæt.- Krukken findes i forskellige farver.- Ø17 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Stone Krukke Ø17 Cm Okkergul - Krukker Cement Ochre - STOFLS33

  Mette Ditmer Stone Krukke Ø17 Cm Okkergul - Krukker Cement Ochre - STOFLS33
  Krukken fra Mette Ditmer har et tidløst design i cement med en rustik fremtoning og en unik form perfekt til planter og blomster. Om krukken fra Mette Ditmer- Stone er værdsat for den rustikke fremtoning- Produktet er ikke vandtæt.- Krukken findes i forskellige farver.- Ø17 cm. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Nuki Vase A - Vaser Harpiks Af Sten Rose - ARTVAA52

  Mette Ditmer Art Piece Nuki Vase A - Vaser Harpiks Af Sten Rose - ARTVAA52
  Vasen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i stenharpiks perfekt for at skabe et smukt og spændende stilleben. Den har en unik, håndlavet form med en holdbar overflade. Om vasen fra Mette Ditmer- Art Piece Nuki er værdsat for den unikke form- Art Piece Nuki er også værdsat for holdbarheden.- Fremstillet af stenharpiks.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Nuki Vase B - Vaser Harpiks Af Sten Latte - ARTVAB16

  Mette Ditmer Art Piece Nuki Vase B - Vaser Harpiks Af Sten Latte - ARTVAB16
  Vasen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i stenharpiks perfekt for at skabe et smukt og spændende stilleben. Den har en unik, håndlavet form med en holdbar overflade. Om vasen fra Mette Ditmer- Art Piece Nuki er værdsat for den unikke form- Art Piece Nuki er også værdsat for holdbarheden.- Fremstillet af stenharpiks.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Nuki Vase C - Vaser Harpiks Af Sten Clay - ARTVAC05

  Mette Ditmer Art Piece Nuki Vase C - Vaser Harpiks Af Sten Clay - ARTVAC05
  Vasen fra Mette Ditmer har et kunstnerisk design i stenharpiks perfekt for at skabe et smukt og spændende stilleben. Den har en unik, håndlavet form med en holdbar overflade. Om vasen fra Mette Ditmer- Art Piece Nuki er værdsat for den unikke form- Art Piece Nuki er også værdsat for holdbarheden.- Fremstillet af stenharpiks.- Vasen kommer i forskellige størrelser.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lava Lysestage - Lysestager Harpiks Af Sten Cobolt - ARTLAV76

  Mette Ditmer Art Piece Lava Lysestage - Lysestager Harpiks Af Sten Cobolt - ARTLAV76
  Lysestage fra Mette Ditmer med en unik form i stenharpiks med et håndlavet look perfekt til bloklys og fyrfadslys. Den har god holdbarhed til hverdagsbrug med et farverigt design. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Unikt design.- Fremstillet af stenharpiks.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Denne lysestage er en del af Mette Ditmers ART PIECE kollektionen.- Lysestagen passer godt med bloklys. Vedligeholdelse af lysestagen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Tåler opvaskemiddel.- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lava Lysestage - Lysestager Harpiks Af Sten Lyseblå - ARTLAV70

  Mette Ditmer Art Piece Lava Lysestage - Lysestager Harpiks Af Sten Lyseblå - ARTLAV70
  Lysestage fra Mette Ditmer med en unik form i stenharpiks med et håndlavet look perfekt til bloklys og fyrfadslys. Den har god holdbarhed til hverdagsbrug med et farverigt design. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Unikt design.- Fremstillet af stenharpiks.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Denne lysestage er en del af Mette Ditmers ART PIECE kollektionen.- Lysestagen passer godt med bloklys. Vedligeholdelse af lysestagen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Tåler opvaskemiddel.- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lava Lysestage - Lysestager Harpiks Af Sten Light Lilac - ARTLAV87

  Mette Ditmer Art Piece Lava Lysestage - Lysestager Harpiks Af Sten Light Lilac - ARTLAV87
  Lysestage fra Mette Ditmer med en unik form i stenharpiks med et håndlavet look perfekt til bloklys og fyrfadslys. Den har god holdbarhed til hverdagsbrug med et farverigt design. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Unikt design.- Fremstillet af stenharpiks.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Denne lysestage er en del af Mette Ditmers ART PIECE kollektionen.- Lysestagen passer godt med bloklys. Vedligeholdelse af lysestagen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Tåler opvaskemiddel.- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer Art Piece Lava Lysestage - Lysestager Harpiks Af Sten Powder Rose - ARTLAV52

  Mette Ditmer Art Piece Lava Lysestage - Lysestager Harpiks Af Sten Powder Rose - ARTLAV52
  Lysestage fra Mette Ditmer med en unik form i stenharpiks med et håndlavet look perfekt til bloklys og fyrfadslys. Den har god holdbarhed til hverdagsbrug med et farverigt design. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lysestagen fra Mette Ditmer- Unikt design.- Fremstillet af stenharpiks.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Denne lysestage er en del af Mette Ditmers ART PIECE kollektionen.- Lysestagen passer godt med bloklys. Vedligeholdelse af lysestagen- Ikke egnet til opvaskemaskinen.- Rengøres med en fugtig klud.- Tåler opvaskemiddel.- Håndvaskes.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Mette Ditmer By Hand Skål - Serveringsskåle Stentøj Straw - BYHSAL38

  Mette Ditmer By Hand Skål - Serveringsskåle Stentøj Straw - BYHSAL38
  Skål fra Mette Ditmer med et håndlavet, uperfekt, naturfarvet design perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Den har et iøjnefaldende look i stentøj perfekt til hverdag og finere anledninger. Smukt, håndlavet design. Om skålen fra Mette Ditmer- Uperfekt look for et unikt udtryk.- Fremstillet af stentøj.- Perfekt når du serverer en lækker salat til middagsselskaber. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
Andre mærker
ilead