Muurla

En stor del af sortimentet fra det finske mærke Muurla består af emaljeret porcelæn med Mumimotiver. Deres emaljekrus og emaljeskåle står på mange skandinaviske morgenborde. Derudover har Muurla en serie af glasprodukter som vaser, lanterner og kander.

Muurla i tæt samarbejde med eventyrverdenen

Udover Mumi har Muurla også arbejdet med andre stærke historiefortællere som Astrid Lindgren og Elsa Beskow.

 • Muurla Mumi Sweetheart Krus 37cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-030-06

  Muurla Mumi Sweetheart Krus 37cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-030-06
  Moomin Retro Krus af Muurla. Dette er et krus med ikonisk, men enkel design. De legende motiver kommer fra den berømte historie om Moomin og hans venner, og kruset er en favorit for børn såvel som voksne. Den er lavet af slidstærkt materiale emalje, og passer til at tjene både kaffe og juice. Kruset holder 37 CL og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Retro Krus Snorkfrøken 25cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-025-07

  Muurla Mumi Retro Krus Snorkfrøken 25cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-025-07
  Moomin Retro Krus af Muurla. Dette er et krus med ikonisk, men enkel design. De legende motiver kommer fra den berømte historie om Moomin og hans venner, og kruset er en favorit for børn såvel som voksne. Den er lavet af slidstærkt materiale emalje, og passer til at tjene både kaffe og juice. Kruset holder 25 cl og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Retro Krus Mumi 25cl - Tekopper Emalje Blå - 1701-025-21

  Muurla Mumi Retro Krus Mumi 25cl - Tekopper Emalje Blå - 1701-025-21
  Moomin Retro Krus af Muurla. Dette er et krus med ikonisk, men enkel design. De legende motiver kommer fra den berømte historie om Moomin og hans venner, og kruset er en favorit for børn såvel som voksne. Den er lavet af slidstærkt materiale emalje, og passer til at tjene både kaffe og juice. Kruset holder 25 cl og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Retro Enamel Mug 25 Cl Little My - Kaffekopper Emalje Gul - 1701-025-01

  Muurla Moomin Retro Enamel Mug 25 Cl Little My - Kaffekopper Emalje Gul - 1701-025-01
  Muurla fra Moomin Retro Enamel Mug 25 cl, Little My. Kaffekopper Gul Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Enamel Mug 37 Cl Pippi's Birthday Party - Kaffekopper Emalje Rosa - 1400-037-03

  Muurla Enamel Mug 37 Cl Pippi's Birthday Party - Kaffekopper Emalje Rosa - 1400-037-03
  Muurla fra Enamel Mug 37 cl, Pippi's Birthday Party. Kaffekopper Rosa Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Journey - Fyrfadsstager Håndblæst Glas Klar - 716-080-09

  Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Journey - Fyrfadsstager Håndblæst Glas Klar - 716-080-09
  Muurla fra Moomin Candle Holder 8 cm, The Journey. Fyrfadsstager Klar Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 25 Cl - Kaffekopper Emalje Hvid - 1404-025-02

  Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 25 Cl - Kaffekopper Emalje Hvid - 1404-025-02
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens Storie om Pippi Longstocking. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 15 Cl - Kaffekopper Emalje Rosa - 1404-015-01

  Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 15 Cl - Kaffekopper Emalje Rosa - 1404-015-01
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens Storie om Pippi Longstocking. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Hvid - 1714-025-01

  Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Hvid - 1714-025-01
  Dette legende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra historierne om Moomin og hans venner. Kruset er lavet af kulstofstål med en dobbelt belægning af emalje, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumitrold Led-lys 10 Cm The Pond - LED-lys Jomfruelig Paraffinvoks Sort - 777-100-01

  Muurla Mumitrold Led-lys 10 Cm The Pond - LED-lys Jomfruelig Paraffinvoks Sort - 777-100-01
  LED-lys fra Muurla med et smart design med et harmonisk Mumitroldemotiv til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Det er fremstillet af paraffinvoks med varm glans til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. LED-lyset har en indbygget timer for en fremragende brugeroplevelse. Om LED-lyset fra Muurla- Batteri: 2 x AA- Batterier indgår ikke.- Timer-funktion: 6 timer.- Fremstillet af paraffinvoks.. Køb LED-lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 15 Cl Happy Family - Kaffekopper Emalje Hvid - 1703-015-01

  Muurla Moomin Enamel Mug 15 Cl Happy Family - Kaffekopper Emalje Hvid - 1703-015-01
  Dette legende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra historierne om Moomin. Kruset er lavet af kulstofstål med en dobbelt belægning af emalje, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Girls - Kaffekopper Emalje Rosa - 1711-025-03

  Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Girls - Kaffekopper Emalje Rosa - 1711-025-03
  Muurla fra Moomin Enamel Mug 25 cl, Girls. Kaffekopper Rosa Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumitrold Led-lys 12,5 Cm Festive Spirits - LED-lys Jomfruelig Paraffinvoks Grøn - 777-125-24

  Muurla Mumitrold Led-lys 12,5 Cm Festive Spirits - LED-lys Jomfruelig Paraffinvoks Grøn - 777-125-24
  LED-lys fra Muurla med et smart design med et grønt, vinterligt Mumitroldemotiv til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Det er fremstillet af paraffinvoks med varm glans til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. LED-lyset har en indbygget timer for en fremragende brugeroplevelse. Om LED-lyset fra Muurla- Batteri: 3 x AA- Batterier indgår ikke.- Timer-funktion: 6 timer.- Fremstillet af paraffinvoks.. Køb LED-lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Mumitrold Led-lys 10 Cm Sparkling Stars - LED-lys Jomfruelig Paraffinvoks Beige - 777-100-05

  Muurla Mumitrold Led-lys 10 Cm Sparkling Stars - LED-lys Jomfruelig Paraffinvoks Beige - 777-100-05
  LED-lys fra Muurla med et glamourøst design med gyldne detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af paraffinvoks med varm glans til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. LED-lyset har en indbygget timer for en fremragende brugeroplevelse. Om LED-lyset fra Muurla- Batteri: 2 x AA- Batterier indgår ikke.- Timer-funktion: 6 timer.- Fremstillet af paraffinvoks.- Gyldne detaljer.. Køb LED-lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Mumitrold Krus 35 Cl Sparkling Stars - Kaffekopper Borosilikatglas Klar - 741-035-05

  Muurla Mumitrold Krus 35 Cl Sparkling Stars - Kaffekopper Borosilikatglas Klar - 741-035-05
  Krus fra Muurla med et håndlavet, glamourøst design med gyldne detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det er fremstillet af slidstærkt borosilikatglas perfekt til både varme og kolde drikke. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om kruset fra Muurla- Håndlavet, slidstærkt design.- Til både varme og kolde drikke.- Fremstillet af borosilikatglas.- Gyldne detaljer. Vedligeholdelse af kruset- Dette produkt er ikke egnet til mikroovn.- Håndvask anbefales.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumitrold Lanterne 8 Cm Snowfall - Fyrfadsstager Glas Klar - 741-080-02

  Muurla Mumitrold Lanterne 8 Cm Snowfall - Fyrfadsstager Glas Klar - 741-080-02
  Lanterne fra Muurla med et smukt design med et vinterligt motiv perfekt til et afslappet look. Den er fremstillet af slidstærkt mundblæst glas med en bred åbning for nem anvendelse. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om lanternen fra Muurla- Alsidigt design.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Fremstillet af mundblæst glas.- Vinterligt motiv. Vedligeholdelse af lanternen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Mumitrold Lanterne 18 Cm Sparkling Stars - Fyrfadsstager Glas Klar - 741-180-05

  Muurla Mumitrold Lanterne 18 Cm Sparkling Stars - Fyrfadsstager Glas Klar - 741-180-05
  Lanterne fra Muurla med et håndlavet, glamourøst design med gyldne detaljer for at tilføje en ekstra dimension til designet. Den er fremstillet af slidstærkt glas med en bred åbning for nem anvendelse. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Om lanternen fra Muurla- Håndlavet, slidstærkt design.- Perfekt som en dekorativ indretningsdetalje.- Fremstillet af glas.- Gyldne detaljer. Vedligeholdelse af lanternen- Håndvask anbefales.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Mumitrold Led-lys 12,5 Cm Under The Trees - LED-lys Jomfruelig Paraffinvoks Sort Hvid - 777-125-01

  Muurla Mumitrold Led-lys 12,5 Cm Under The Trees - LED-lys Jomfruelig Paraffinvoks Sort Hvid - 777-125-01
  LED-lys fra Muurla med et smart design med et smukt Mumitroldemotiv til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Det er fremstillet af paraffinvoks med varm glans til at skabe en blød, hjemlig atmosfære. LED-lyset har en indbygget timer for en fremragende brugeroplevelse. Om LED-lyset fra Muurla- Batteri: 3 x AA- Batterier indgår ikke.- Timer-funktion: 6 timer.- Fremstillet af paraffinvoks.. Køb LED-lys og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Bowl 30 Cl Happy Family - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1703-030-01

  Muurla Moomin Enamel Bowl 30 Cl Happy Family - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1703-030-01
  Muurla fra Moomin Enamel Bowl 30 cl, Happy Family. Serveringsskåle Hvid Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Retro Enamel Mug 37 Cl Snufkin - Kaffekopper Emalje Grøn - 1701-037-02

  Muurla Moomin Retro Enamel Mug 37 Cl Snufkin - Kaffekopper Emalje Grøn - 1701-037-02
  Muurla fra Moomin Retro Enamel Mug 37 cl, Snufkin. Kaffekopper Grøn Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Wait - Fyrfadsstager Håndblæst Glas Klar - 716-080-10

  Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Wait - Fyrfadsstager Håndblæst Glas Klar - 716-080-10
  Muurla fra Moomin Candle Holder 8 cm, The Wait. Fyrfadsstager Klar Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Capsule Vase Navyblå 28 Cm - Vaser Silikone Marineblå - 345-185-32

  Muurla Capsule Vase Navyblå 28 Cm - Vaser Silikone Marineblå - 345-185-32
  Vasen fra Muurla er fremstillet af håndblæst glas med en justerbar højde. Den har to dele i håndblæst glas med et gribevenligt bånd i silikone i midten. Om vasen fra Muurla- Til alle lejligheder.- Vasen findes i forskellige farver.- Højde: 180 - 280 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 37 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Rosa - 1714-037-02

  Muurla Moomin Enamel Mug 37 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Rosa - 1714-037-02
  Dette legende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra historierne om Moomin og hans venner. Kruset er lavet af kulstofstål med en dobbelt belægning af emalje, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Pippi And The Horse Enamel Bowl 60 Cl - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1404-060-03

  Muurla Pippi And The Horse Enamel Bowl 60 Cl - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1404-060-03
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens Storie om Pippi Longstocking. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Skålen er opvaskemaskine sikker, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Retro Skål Snorkfrøken 60cl - Serveringsskåle Rosa - 1701-060-08

  Muurla Mumi Retro Skål Snorkfrøken 60cl - Serveringsskåle Rosa - 1701-060-08
  Emaljeret skål i retrodesign fra finske Muurla. Mønsteret på krusene tager os tilbage til Mumitrolden og hans venner i Mumidalen og alle deres eventyr. Skålen rummer 60cl og er perfekt til at tage med dig på en picnic. Tåler opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Retro Skål Mumi 60cl - Serveringsskåle Blå - 1701-060-23

  Muurla Mumi Retro Skål Mumi 60cl - Serveringsskåle Blå - 1701-060-23
  Emaljeret skål i retrodesign fra finske Muurla. Mønsteret på krusene tager os tilbage til Mumitrolden og hans venner i Mumidalen og alle deres eventyr. Skålen rummer 60cl og er perfekt til at tage med dig på en picnic. Tåler opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
Andre mærker
ilead