Muurla

En stor del af sortimentet fra det finske mærke Muurla består af emaljeret porcelæn med Mumimotiver. Deres emaljekrus og emaljeskåle står på mange skandinaviske morgenborde. Derudover har Muurla en serie af glasprodukter som vaser, lanterner og kander.

Muurla i tæt samarbejde med eventyrverdenen

Udover Mumi har Muurla også arbejdet med andre stærke historiefortællere som Astrid Lindgren og Elsa Beskow.

 • Muurla Mumi Sweetheart Krus 37cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-030-06

  Muurla Mumi Sweetheart Krus 37cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-030-06
  Moomin Retro Krus af Muurla. Dette er et krus med ikonisk, men enkel design. De legende motiver kommer fra den berømte historie om Moomin og hans venner, og kruset er en favorit for børn såvel som voksne. Den er lavet af slidstærkt materiale emalje, og passer til at tjene både kaffe og juice. Kruset holder 37 CL og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Bowl 60 Cl Moomin Valley - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1703-060-00

  Muurla Moomin Enamel Bowl 60 Cl Moomin Valley - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1703-060-00
  Muurla fra Moomin Enamel Bowl 60 cl, Moomin Valley. Serveringsskåle Hvid Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muurla Emil Enamel Mug 25 Cl Blue - Kaffekopper Emalje Blå - 1450-025-06

  Muurla Emil Enamel Mug 25 Cl Blue - Kaffekopper Emalje Blå - 1450-025-06
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens historier om Emil. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Retro Krus Mumi 25cl - Tekopper Emalje Blå - 1701-025-21

  Muurla Mumi Retro Krus Mumi 25cl - Tekopper Emalje Blå - 1701-025-21
  Moomin Retro Krus af Muurla. Dette er et krus med ikonisk, men enkel design. De legende motiver kommer fra den berømte historie om Moomin og hans venner, og kruset er en favorit for børn såvel som voksne. Den er lavet af slidstærkt materiale emalje, og passer til at tjene både kaffe og juice. Kruset holder 25 cl og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Enamel Mug 37 Cl Pippi's Birthday Party - Kaffekopper Emalje Rosa - 1400-037-03

  Muurla Enamel Mug 37 Cl Pippi's Birthday Party - Kaffekopper Emalje Rosa - 1400-037-03
  Muurla fra Enamel Mug 37 cl, Pippi's Birthday Party. Kaffekopper Rosa Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 15 Cl - Kaffekopper Emalje Rosa - 1404-015-01

  Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 15 Cl - Kaffekopper Emalje Rosa - 1404-015-01
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens Storie om Pippi Longstocking. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Retro Krus Snorkfrøken 25cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-025-07

  Muurla Mumi Retro Krus Snorkfrøken 25cl - Tekopper Emalje Rosa - 1701-025-07
  Moomin Retro Krus af Muurla. Dette er et krus med ikonisk, men enkel design. De legende motiver kommer fra den berømte historie om Moomin og hans venner, og kruset er en favorit for børn såvel som voksne. Den er lavet af slidstærkt materiale emalje, og passer til at tjene både kaffe og juice. Kruset holder 25 cl og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Retro Enamel Mug 25 Cl Little My - Kaffekopper Emalje Gul - 1701-025-01

  Muurla Moomin Retro Enamel Mug 25 Cl Little My - Kaffekopper Emalje Gul - 1701-025-01
  Muurla fra Moomin Retro Enamel Mug 25 cl, Little My. Kaffekopper Gul Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Hvid - 1714-025-01

  Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Hvid - 1714-025-01
  Dette legende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra historierne om Moomin og hans venner. Kruset er lavet af kulstofstål med en dobbelt belægning af emalje, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 15 Cl Happy Family - Kaffekopper Emalje Hvid - 1703-015-01

  Muurla Moomin Enamel Mug 15 Cl Happy Family - Kaffekopper Emalje Hvid - 1703-015-01
  Dette legende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra historierne om Moomin. Kruset er lavet af kulstofstål med en dobbelt belægning af emalje, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Journey - Fyrfadsstager Håndblæst Glas Klar - 716-080-09

  Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Journey - Fyrfadsstager Håndblæst Glas Klar - 716-080-09
  Muurla fra Moomin Candle Holder 8 cm, The Journey. Fyrfadsstager Klar Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Capsule Vase Navyblå 28 Cm - Vaser Silikone Marineblå - 345-185-32

  Muurla Capsule Vase Navyblå 28 Cm - Vaser Silikone Marineblå - 345-185-32
  Vasen fra Muurla er fremstillet af håndblæst glas med en justerbar højde. Den har to dele i håndblæst glas med et gribevenligt bånd i silikone i midten. Om vasen fra Muurla- Til alle lejligheder.- Vasen findes i forskellige farver.- Højde: 180 - 280 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Retro Skål Mumi 60cl - Serveringsskåle Blå - 1701-060-23

  Muurla Mumi Retro Skål Mumi 60cl - Serveringsskåle Blå - 1701-060-23
  Emaljeret skål i retrodesign fra finske Muurla. Mønsteret på krusene tager os tilbage til Mumitrolden og hans venner i Mumidalen og alle deres eventyr. Skålen rummer 60cl og er perfekt til at tage med dig på en picnic. Tåler opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Bowl 30 Cl Happy Family - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1703-030-01

  Muurla Moomin Enamel Bowl 30 Cl Happy Family - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1703-030-01
  Muurla fra Moomin Enamel Bowl 30 cl, Happy Family. Serveringsskåle Hvid Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Retro Enamel Mug 37 Cl Snufkin - Kaffekopper Emalje Grøn - 1701-037-02

  Muurla Moomin Retro Enamel Mug 37 Cl Snufkin - Kaffekopper Emalje Grøn - 1701-037-02
  Muurla fra Moomin Retro Enamel Mug 37 cl, Snufkin. Kaffekopper Grøn Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Girls - Kaffekopper Emalje Rosa - 1711-025-03

  Muurla Moomin Enamel Mug 25 Cl Girls - Kaffekopper Emalje Rosa - 1711-025-03
  Muurla fra Moomin Enamel Mug 25 cl, Girls. Kaffekopper Rosa Emalje. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Wait - Fyrfadsstager Håndblæst Glas Klar - 716-080-10

  Muurla Moomin Candle Holder 8 Cm The Wait - Fyrfadsstager Håndblæst Glas Klar - 716-080-10
  Muurla fra Moomin Candle Holder 8 cm, The Wait. Fyrfadsstager Klar Håndblæst glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Muurla Capsule Vase 28 Cm - Vaser Silikone Hvid - 345-185-30

  Muurla Capsule Vase 28 Cm - Vaser Silikone Hvid - 345-185-30
  Vasen fra Muurla er fremstillet af håndblæst glas med en justerbar højde. Den har to dele i håndblæst glas med et gribevenligt bånd i silikone i midten. Om vasen fra Muurla- Til alle lejligheder.- Vasen findes i forskellige farver.- Højde: 180 - 280 mm.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Muurla Moomin Enamel Mug 37 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Rosa - 1714-037-02

  Muurla Moomin Enamel Mug 37 Cl Hug - Kaffekopper Emalje Rosa - 1714-037-02
  Dette legende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra historierne om Moomin og hans venner. Kruset er lavet af kulstofstål med en dobbelt belægning af emalje, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Mumi Retro Skål Snorkfrøken 60cl - Serveringsskåle Rosa - 1701-060-08

  Muurla Mumi Retro Skål Snorkfrøken 60cl - Serveringsskåle Rosa - 1701-060-08
  Emaljeret skål i retrodesign fra finske Muurla. Mønsteret på krusene tager os tilbage til Mumitrolden og hans venner i Mumidalen og alle deres eventyr. Skålen rummer 60cl og er perfekt til at tage med dig på en picnic. Tåler opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muurla Emil Enamel Mug 15 Cl Blue - Kaffekopper Emalje Blå - 1450-015-02

  Muurla Emil Enamel Mug 15 Cl Blue - Kaffekopper Emalje Blå - 1450-015-02
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens historier om Emil. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Pippi And The Horse Enamel Bowl 60 Cl - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1404-060-03

  Muurla Pippi And The Horse Enamel Bowl 60 Cl - Serveringsskåle Emalje Hvid - 1404-060-03
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens Storie om Pippi Longstocking. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Skålen er opvaskemaskine sikker, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 25 Cl - Kaffekopper Emalje Hvid - 1404-025-02

  Muurla Pippi And The Horse Enamel Mug 25 Cl - Kaffekopper Emalje Hvid - 1404-025-02
  Denne charmerende krus fra Muurla er prydet med et motiv, der har modtaget sin inspiration fra Astrid Lindgrens Storie om Pippi Longstocking. Den er lavet af kulstofstål med en dobbelt emalje belægning, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Kruset er opvaskemaskine sikkert, men brug det ikke i mikrobølgeovnen.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Muurla Nordic Enamel Mug 37 Cl - Kaffekopper Emalje Sort - 1330-037-01

  Muurla Nordic Enamel Mug 37 Cl - Kaffekopper Emalje Sort - 1330-037-01
  Denne charmerende krus tilhører Muurla s Series Nordic, der består af motiver på de mest ikoniske dyr, der findes i den nordiske skov. Kruset er lavet af kulstofstål med en dobbelt belægning af emalje, hvilket gør det slidstærkt, funktionelt og letvægts. Serien er designet af Kata Nowak-Kiminki.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
Andre mærker
ilead