Nachtmann

Noblesse, Imperial og Royal er serier af drikkeglas fra Nachtmann Gläser. Alle har en elegance, der er svær at efterligne for billige kopier. Alle der køber glas hos Nachtmann har holdbare og stabile drikkeglas og kan vælge mellem mange forskellige typer.

Krystalglas i slebet diamantmønster

Måske er det slibningen i Nachtmanns krystalglas, der giver den eksklusive følelse. Hele Noblesse-serien er smukt skåret i et diamantlignende mønster. Drinken i glasset får et ekstra touch og måske vil du synes, den smager ekstra dejligt.

 • Nachtmann Bossa Nova Longdrink 40cl 4-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Klar - 92075

  Nachtmann Bossa Nova Longdrink 40cl 4-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Klar - 92075
  4-pakke med Bossa Nova Longdrink fra Nachtmann. Fire smukke briller fra Bossa Nova-serien, kendetegnet ved dets karakteristiske vævede kurvmønster. Glaset er lige så godt at betjene juice ind til morgenmad, som en drink til middag. Er rart at kombinere med andre produkter fra samme serie.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tekop 25 Cl 2-pak - Tekopper Krystalglas Klar - 103767

  Nachtmann Noblesse Tekop 25 Cl 2-pak - Tekopper Krystalglas Klar - 103767
  Tekoppen fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystalglas med et diamantmønster for et sofistikeret og elegant touch. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om tekoppen fra Nachtmann- Fra kollektionen Noblesse.- Fremstillet af krystalglas.- Pakkeantal: 2- Luksuriøst design.- Iøjnefaldende diamantmønster. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Tekop 35 Cl 2-pak - Tekopper Krystalglas Klar - 103771

  Nachtmann Noblesse Tekop 35 Cl 2-pak - Tekopper Krystalglas Klar - 103771
  Tekoppen fra Nachtmann har et luksuriøst design i fint krystalglas med et diamantmønster for et sofistikeret og elegant touch. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om tekoppen fra Nachtmann- Fra kollektionen Noblesse.- Fremstillet af krystalglas.- Pakkeantal: 2- Luksuriøst design.- Iøjnefaldende diamantmønster. Vedligeholdelse af tekoppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Goblet 35 Cl 4 Pcs - Vinglas Krystalglas Klar - 101966

  Nachtmann Noblesse Goblet 35 Cl 4 Pcs - Vinglas Krystalglas Klar - 101966
  Denne bobler fra Nachtmann tilhører Noblesse-serien, som indeholder alt, hvad du behøver for at fuldføre din hjemmebar. Gobletten består af glas, der har et klassisk skåret diamantmønster, der giver en luksuriøs stemning til bordindstillingen. Er lavet af krystalglas.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglas 4 Stk - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 89207

  Nachtmann Noblesse Whiskyglas 4 Stk - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 89207
  Nyd skønne drinks i stilrene glas fra Nachtmann. Noblesse består af smukke og luksuriøse produkter med et klassisk diamantskåret mønster. Mål: 9,8 cm, diameter 8,2 cm. Rummer 29,5 cl. Tåler opvaskemaskine.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglas 24,5cl 4-pak - Whisky & Cognac Klar - 98857

  Nachtmann Noblesse Whiskyglas 24,5cl 4-pak - Whisky & Cognac Klar - 98857
  Kollektionen Noblesse præsenterer storslået glas i krystal med traditionelt diamantmønster. Glasset er stabilt i hånden og perfekt til nydelse af favorit drinken.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Punk Longdrink 39cl 4-pak - Highball & Longdrink Klar - 99498

  Nachtmann Punk Longdrink 39cl 4-pak - Highball & Longdrink Klar - 99498
  Kollektionen Punk fra Nachtmann er udviklet i samarbejde med en af verdens ledende kunst og designskoler, Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skabt en iøjnefaldende kollektion fremstillet af krystalglas som skaber en lysende og glitrende atmosfære inspireret af den engelske punk.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Punk Tumbler 34,8cl 4-pak - Tumblers Klar - 99503

  Nachtmann Punk Tumbler 34,8cl 4-pak - Tumblers Klar - 99503
  Kollektionen Punk fra Nachtmann er udviklet i samarbejde med en af verdens ledende kunst og designskoler, Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skabt en iøjnefaldende kollektion fremstillet af krystalglas som skaber en lysende og glitrende atmosfære inspireret af den engelske punk.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Krystal Klar - 105396

  Nachtmann Ethno Karaffel 1 L - Vandkarafler & Vandkander Krystal Klar - 105396
  Karaffel fra Nachtmann i eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Den har en stor åbning med en drypfri hældetud for nem ophældning. Om karaflen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Stor åbning med en drypfri hældetud.- Fra kollektionen Ethno. Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Sæt 3 Dele - Serveringsskåle Klar - 90026

  Nachtmann Bossa Nova Sæt 3 Dele - Serveringsskåle Klar - 90026
  Rektangulært fad 28x14cm, 2 Skåle 12cm.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Highland Longdrinkglas 37,5cl 4-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Klar - 97784

  Nachtmann Highland Longdrinkglas 37,5cl 4-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Klar - 97784
  Nachtmann fra Highland Longdrinkglas 37,5cl, 4-Pak. Highball & Longdrink Klar Krystalglas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Shotglas 4-pak - Snaps & Avec Klar - 100694

  Nachtmann Noblesse Shotglas 4-pak - Snaps & Avec Klar - 100694
  Nachtmann fra Noblesse Shotglas 4-Pak. Snaps & Avec Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Spisetallerken Ø27cm 2-pak - Middagstallerkner Glas Klar - 98028

  Nachtmann Bossa Nova Spisetallerken Ø27cm 2-pak - Middagstallerkner Glas Klar - 98028
  2-pakke med bossa nova middagsplader fra Nachtmann. Denne middagsplade er lavet af klart glas og har et stilfuldt fladt kurvmønster. Det er en del af Series Bossa Nova, som har den samme lækre følsomhed som den dans, som serien er opkaldt efter. Middagspladen er lige så god til hverdagen som for fester.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål 30 Cm - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 77688

  Nachtmann Bossa Nova Skål 30 Cm - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 77688
  Den smukke skål i Bossa Nova-serien i Crystal Glass kommer fra Nachtmann. Skålen er tilgængelig i flere størrelser og kan modstå maskinens sikre.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Tumbler 33cl 4-pak - Tumblers Frostet Glas Klar - 92076

  Nachtmann Bossa Nova Tumbler 33cl 4-pak - Tumblers Frostet Glas Klar - 92076
  4-pakke med Bossa Nova Tumbler fra Nachtmann. Fire smukke tumblers fra Bossa Nova-serien, kendetegnet ved dets karakteristiske vævede kurvmønster. Glaset er lige så godt at servere juice til morgenmad, som whisky til middag. Er rart at kombinere med andre produkter fra samme serie.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Classix Tumblerglas 34 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 103652

  Nachtmann Classix Tumblerglas 34 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Klar - 103652
  Tumblerglasset fra Nachtmann har en klassisk form med et iøjnefaldende, elegant mønster. Det er fremstillet af fint krystalglas med høj klarhed perfekt til finere anledninger. Findes i forskellige størrelser. 2-pak. Om tumblerglasset fra Nachtmann- Klassisk form.- Elegant, iøjnefaldende mønster.- Dette tumblerglas er en del af Nachtmann-kollektionen.- Pakkeantal: 2 Vedligeholdelse af tumblerglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Cocktailglas 2-pak - Martini & Cocktail Klar - 100831

  Nachtmann Noblesse Cocktailglas 2-pak - Martini & Cocktail Klar - 100831
  Nachtmann fra Noblesse Cocktailglas 2-Pak. Martini & Cocktail Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Supreme Hvidvinsglas 50 cl 4-pak

  Nachtmann Supreme Hvidvinsglas 50 cl 4-pak
  Supreme Hvidvinsglas 50 cl 4-pak. Et stilfuldt vinglas produceret af den exceptionelle glasproducent Nachtmann. Supreme White Wine Glass er et smalt glas med en forholdsvis høj kop. Dette muliggør en reduktion af oxidationen, mens den højere kube effektivt bevarer aromaerne i glasset. Det hele understøttes af en flot fod og en smal, elegant stilk. Denne pakke indeholder 4 glas.
 • Nachtmann Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14cm - Middagstallerkner Klar - 81399

  Nachtmann Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14cm - Middagstallerkner Klar - 81399
  Nachtmann fra Bossa Nova Rektangulær Tallerken 28x14cm. Middagstallerkner Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Nachtmann Highland Tumbler 4-pak - Tumblers Glas Klar - 95906

  Nachtmann Highland Tumbler 4-pak - Tumblers Glas Klar - 95906
  4-pakke med Highland Tumbler fra Nachtmann. Disse tumblers tilhører den populære Highland Glass Collection, som indeholder krystalglas af høj kvalitet. Glassene viser drikken på en elegant måde, om du drikker en cocktail, juice eller fin whisky. Designet er traditionelt med forskellige slibninger i glasset, der giver en luksuriøs stemning. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2 Stk - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 102253

  Nachtmann Bossa Nova Skål 15 Cm 2 Stk - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 102253
  Bossa Nova skål fra Nachtmann er fremstillet af klar glas i et flettet mønster. Bossa Nova er smuk og kan anvendes til både hverdag og fest. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Mint - 104241

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Mint - 104241
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Vinova Bordeaux vinglas 4-pack

  Nachtmann Vinova Bordeaux vinglas 4-pack
  Nachtmann Vinova Bordeaux vinglas 4-pak. Dette elegante krystalglas er designet til perfekt at matche aroma- og smagsprofilen af ​​rødvine fra franske Bordeaux. Den lidt bredere kube giver plads til oxidation og højden af ​​kuben udligner eventuelle alkoholtoner og tanniner. Et rigtig lækkert rødvinsglas, der passer godt til druerne Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc med mere. Volumen: 680 ml Højde: 240 mm Leveres i 4-pak
 • Nachtmann Muse Bordeaux rødvin glas 2-pack

  Nachtmann Muse Bordeaux rødvin glas 2-pack
  Nachtmann Muse Bordeaux rødvinsglas 2-pak. Elegant og luksuriøst rødvinsglas fra tyske Nachtmann. Muse Rödvinsglas har et lækkert design med et bånd af græske nøgler i guld øverst, der giver en elegance uden at flytte fokus fra indholdet. Meget smukt vinglas, der egner sig godt til vine med druesorterne Cabernet Sauvignon og Merlot med flere, men dets overordnede design gør det også til et godt all-round vinglas. Volumen: 81 cl Højde: 26,5 cm Ø: 10,4 cm
 • Nachtmann Muse Tumbler 2-pack

  Nachtmann Muse Tumbler 2-pack
  Nachtmann Muse Tumblerglas 2-pak. En elegant tumbler med bånd med græske nøgler i guld øverst fra tyske Nachtmann. Muse Tumbler er et rigtig lækkert glas, der passer perfekt som vandglas til resten af ​​Muse-serien, men det gør sig også rigtig godt som både vin-, øl- og whiskyglas. Guldbåndet i toppen bidrager med en flamboyant nuance uden at fylde for meget som helhed. Vol.: 37 cl Højde: 9,4 cm Ø: 8,5 cm
 • Nachtmann Muse hvidvin glas 2-pack

  Nachtmann Muse hvidvin glas 2-pack
  Nachtmann Muse Hvidvinsglas 2-pak. Et velafbalanceret hvidvinsglas med en virkelig luksuriøs følelse. Muse White Wine Glass fra Nachtmann skaber et elegant indtryk af flair uden på nogen måde at blive for meget. På den øverste del af vinglasset sidder et bånd af græske nøgler i guld, der løfter det hele til et virkelig storslået glas. Et meget elegant vinglas, der passer godt til de fleste typer hvidvine. Vol.: 50 cl Højde: 26,5 cm Ø: 8,6 cm
 • Nachtmann Noblesse Longdrink Glas 37 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Smoke - 105443

  Nachtmann Noblesse Longdrink Glas 37 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Smoke - 105443
  Longdrink glas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Den har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Om longdrink glasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Longdrink glasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 37 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af longdrink glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Sæt Karaffel Og 2 Glas - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 91899

  Nachtmann Noblesse Sæt Karaffel Og 2 Glas - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 91899
  Set med Noblesse Carafe og to briller fra Nachtmann. Dette sæt er en del af Noblesse-serien, og består af glas, der har et klassisk skåret diamantmønster, der giver en luksuriøs følelse til hjemmet. Glaset har en god vægt, der er stabilt i hånden, og karaffen bliver en smuk funktion i baren. Et must for whisky entusiast! Er lavet af krystal.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Ølglas 60 Cl - Ølglas Krystalglas Klar - 95635

  Nachtmann Noblesse Ølglas 60 Cl - Ølglas Krystalglas Klar - 95635
  Noblesse øl krus fra Nachtmann. Denne øl krus tilhører Noblesse-serien, og består af briller, der har et klassisk skåret diamantmønster, der giver en luksuriøs følelse til hjemmet. Glaset har en god vægt, og håndtaget gør, er plesant at holde. Et must for øl entusiast! Lavet af krystal og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Serveringssæt 4 Dele - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 97633

  Nachtmann Bossa Nova Serveringssæt 4 Dele - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 97633
  Sætet indeholder 1x Tallerken 21 cm, 2x Dipskål 8,5 cm, 1x Dipskål 17x8,5 cm. Tåler opvaskemaskin.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglas 4-pak 35 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - 104247

  Nachtmann Noblesse Vinglas 4-pak 35 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - 104247
  Vinglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om vinglasset fra Nachtmann- Luksuriøst design.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 35 cl.- Kan også bruges som et drinksglas. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Smoke - 104245

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Smoke - 104245
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Longdrink Glas 4-pak 43 Cl - Highball & Longdrink Krystalglas Klar - 104250

  Nachtmann Ethno Longdrink Glas 4-pak 43 Cl - Highball & Longdrink Krystalglas Klar - 104250
  Longdrink glasset fra Nachtmann er fremstillet af eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Den har et højt design perfekt til drinks. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om longdrink glasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Fra kollektionen Ethno.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 43 cl. Vedligeholdelse af longdrink glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Champagneglas 4-pak 15 Cl - Champagneglas Krystalglas Klar - 104248

  Nachtmann Noblesse Champagneglas 4-pak 15 Cl - Champagneglas Krystalglas Klar - 104248
  Champagneglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om champagneglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 4-pak.- Kapacitet: 15 cl. Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Whiskey Tumbler Aspen 324ml

  Whiskey Tumbler Aspen 324ml
  Fin og kølig whisky tumbler glas Disse glas er opkaldt efter den kølighed, som man oplever ved Aspen, som samtidig også er en kølighed, der har bidraget til udviklingen af et flot, nordisk og køligt design. Disse tumblerglas er nemlig en del af den serie,
 • Rødvinsglas Palais Nachtmann 230 Ml (6stk)

  Rødvinsglas Palais Nachtmann 230 Ml (6stk)
  Luksuriøse rødvinsglas fra Palais Nachtmann Har du en god restaurant med god vin er det helt nødvendigt, at dine vinglas også afspejler den høje kvalitet. For eksempel kan du vælge at købe disse Palais Nachtmann rødvinsglas, som vil matche den høje standa
 • Cocktailglas Palais Nachtmann 200ml

  Cocktailglas Palais Nachtmann 200ml
  Smukke og brede cocktailglas Når man hører om et cocktailglas, hvori man for eksempel skal servere en martini eller lignende så er det meget ofte de helt almindelige trekantede cocktailglas man automatisk kommer til at tænke på. Men det behøver dog ikke v
 • Drikkeglas Noblesse Nachtmann 29,5 Cl

  Drikkeglas Noblesse Nachtmann 29,5 Cl
  Flotte drikkeglas fra Spiegelau Det er blevet ganske almindeligt og populært at sætte isvand på bordet når der serveres lækker vin. Det kræver naturligvis et drikkeglas, og Spiegelau, der ligeledes producerer flotte vinglas, har lanceret dette flotte drik
 • Champagneglas Noblesse, Nachtmann 155ml (6 Stk)

  Champagneglas Noblesse, Nachtmann 155ml (6 Stk)
  Noblesse Champagneglas - Perfekt til Festlige Anledninger Dette champagneglas fra Nachtmann er en fantastisk tilføjelse til den populære 'Noblesse'-serie. Med en kapacitet på 155 ml er det ideelt til at nyde champagne og mousserende vin ved festli
 • Cocktailglas Noblesse, Nachtmann 180ml

  Cocktailglas Noblesse, Nachtmann 180ml
  Smukke og elegante cocktailglas Noblesse Nachtmann Skal du imponere venner eller familie med en flot cocktail er præsentationen mindst lige så vigtig som smagen. Med Noblesse cocktailglas fra Nachtmann er størstedelen af arbejdet gjort for dig, da de eleg
 • Sculpture whiskyglas 37 cl 4-pack

  Sculpture whiskyglas 37 cl 4-pack
  Skulptur whiskyglas 37 cl 4-pak. Smukt skåret tumblerglas i krystal fra Nachtmann. Mønsteret på Sculpture whiskyglas minder om iskrystaller og giver både en smuk glans og en smagfuld struktur til designet. Lækker tumbler til whisky, brandy og drinks som Old Fashioned og Negroni med mere. Fremstillet af krystal med kvalitet i verdensklasse. Volumen: 37 cl Højde: 10 cm Leveres i 4-pak
 • Nachtmann Noblesse Whiskyglas 4 stk

  Nachtmann Noblesse Whiskyglas 4 stk
  Noblesse serien fra Nachtmann er både luksuriøs og dekorativ. Alle dele er i krystalglas og med det ternede mønster bliver de en flot detalje på både hverdags- og festbordet eller i barskabet. Sættet her indeholder fire whiskyglas, som er næsten lige så
 • Nachtmann Vivendi Cognacglas 4 stk

  Nachtmann Vivendi Cognacglas 4 stk
  Her får du fire flotte cognacglas fra Nachtmanns Vivendi serie, som med garanti vil pryde din drink. Glassene har en dekorativ form og passer både til hverdag og fest. Nyd din yndlingscognac heri. Alle glas tåler maskinopvask.
 • Nachtmann Sculpture Vase 33 cm

  Nachtmann Sculpture Vase 33 cm
  Denne høje Sculpture glasvase er smuk både sammen med dine yndlingsblomster eller som dekorativt indslag alene. Sculpture serien er designet af en kunstelev fra Sverige, og det fine design reflekterer lyset på en unik måde. Vasen har en ufuldstændig kan
 • Nachtmann Noblesse champagneglas, 15,5 cl, 4 stk.

  Nachtmann Noblesse champagneglas, 15,5 cl, 4 stk.
  Noblesse er en smuk og luksuriøs krystalserie fra Nachtmann med et traditionelt og elegant rudemønster. Glassene ligger stabilt i hånden og er perfekte til at nyde din yndlings boblende drink med. Serien indeholder også skåle til snacks og en elegant Wh
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, brun

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, brun
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse ølkrus 2-pack

  Nachtmann Noblesse ølkrus 2-pack
  Med Noblesse-ølkruset kan du byde velkommen til din egen tyske oktoberfest, så I kan samles for at fejre øllets festlige magi. Intet symboliserer denne tradition bedre end Nachtmann Noblesse ølkruset - en ægte fornøjelse for alle ølelskere. Med en kombina
 • Nachtmann Quartz Vase 26 Cm - Vaser Klar - 88332

  Nachtmann Quartz Vase 26 Cm - Vaser Klar - 88332
  Non-lead crystal decorative square plate.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Skål 60 Cl 2-pak - Skåle & Serveringsfade Krystalglas Klar - 96060

  Nachtmann Noblesse Skål 60 Cl 2-pak - Skåle & Serveringsfade Krystalglas Klar - 96060
  Nobeblesse skål fra Nachtmann. Et sæt af to krystalskåle med traditionelt diamantmønster.. Køb Skåle & Serveringsfade og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Nachtmann Saphir Vase 24cm - Vaser Klar - 80501

  Nachtmann Saphir Vase 24cm - Vaser Klar - 80501
  Nachtmann fra Saphir Vase 24cm. Vaser Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Tallerken 21 Cm 2-pak - Middagstallerkner Klar - 97632

  Nachtmann Bossa Nova Tallerken 21 Cm 2-pak - Middagstallerkner Klar - 97632
  Nachtmann fra Bossa Nova Tallerken 21 cm, 2-Pak. Middagstallerkner Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Dipskål 8,5 Cm 4-pak - Serveringsskåle Klar - 97631

  Nachtmann Bossa Nova Dipskål 8,5 Cm 4-pak - Serveringsskåle Klar - 97631
  Nachtmann fra Bossa Nova Dipskål 8,5 cm, 4-Pak. Serveringsskåle Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Punk Sæt Karaffel Og 2 Whiskyglas - Whisky & Cognac Klar - 99501

  Nachtmann Punk Sæt Karaffel Og 2 Whiskyglas - Whisky & Cognac Klar - 99501
  Kollektionen Punk fra Nachtmann er udviklet i samarbejde med en af verdens ledende kunst og designskoler, Central Saint Martins i London. Designer Anke Buchmann har skabt en iøjnefaldende kollektion fremstillet af krystalglas som skaber en lysende og glitrende atmosfære inspireret af den engelske punk. Dette sæt er den perfekte gave til Whisky entusiasten.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Square Plate 2 Pcs - Middagstallerkner Krystalglas Klar - 101907

  Nachtmann Bossa Nova Square Plate 2 Pcs - Middagstallerkner Krystalglas Klar - 101907
  2-pak med Bossa Nova plader fra Nachtmann. Denne firkantede plade er lavet af klart glas og har et stilfuldt fladt kurvmønster. Det er en del af Series Bossa Nova, som har den samme lækre følsomhed som den dans, som serien er opkaldt efter. Pladen er lige så god til hverdagen som for fester.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase 40 Cm - Vaser Krystalglas Klar - 103635

  Nachtmann Minerva Vase 40 Cm - Vaser Krystalglas Klar - 103635
  Vasen fra Nachtmann har imponerende udseende med en stor størrelse perfekt til et stort blomsterarrangement. Den er fremstillet af højkvalitets krystalglas med en rillet overflade og en nobel fod. Om vasen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Imponerende design.- Nobel fod.- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Nachtmann Minerva Vase 32 Cm - Vaser Krystalglas Klar - 103634

  Nachtmann Minerva Vase 32 Cm - Vaser Krystalglas Klar - 103634
  Vasen fra Nachtmann har imponerende udseende med en stor størrelse perfekt til et stort blomsterarrangement. Den er fremstillet af højkvalitets krystalglas med en rillet overflade og en nobel fod. Om vasen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Imponerende design.- Nobel fod.- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Taupe - 104242

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Taupe - 104242
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Kop 2-pak 39 Cl - Kaffekopper Krystalglas Klar - 104249

  Nachtmann Ethno Kop 2-pak 39 Cl - Kaffekopper Krystalglas Klar - 104249
  Koppen fra Nachtmann er fremstillet af eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Den har et praktisk design med et håndtag på siden perfekt til varme drikke. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om koppen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Fra kollektionen Ethno.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 39 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Tobacco - 104246

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Tobacco - 104246
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Vintage Blue - 104243

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Vintage Blue - 104243
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Berry - 104244

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Berry - 104244
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Rose - 104240

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Rose - 104240
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Aqua - 104239

  Nachtmann Noblesse Drinksglas 2-pak - Tumblers Krystalglas Aqua - 104239
  Drinksglasset fra Nachtmann har et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 29 cl. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 2-pak 74 Cl - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 104252

  Nachtmann Ethno Skål 2-pak 74 Cl - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 104252
  Skålen fra Nachtmann er fremstillet af eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Den har en lille størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Om skålen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Fra kollektionen Ethno.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 74 cl. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Drinksglas 29 Cl 2-pak t - Tumblers Krystalglas Klar - 104251

  Nachtmann Ethno Drinksglas 29 Cl 2-pak t - Tumblers Krystalglas Klar - 104251
  Drinksglas fra Nachtmann i eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Det har et lavt design perfekt til whisky og andre slags spiritus. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Ethno.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Tumbler Glas Bossa Nova Nachtmann 330ml

  Tumbler Glas Bossa Nova Nachtmann 330ml
  Flotte tumbler glas i vævet mønster Det mønster, der pryder disse Bossa Nova Nachtmann tumbler glas er nærmest vævet og det er noget, som man tydeligt kan se hvis man kigger på dem. Desuden kan man også mærke det hvis man fører hånden henover de flotte Tu
 • Tumbler Punk Nachtmann 348ml

  Tumbler Punk Nachtmann 348ml
  Punk Tumbler Glas fra Nachtmann - Tilføj Karakter til Dine Drinks Dette rå tumbler punk glas fra Nachtmann er inspireret af punkkulturen og tilføjer en unik karakter til dine drinks. Glasset er dekoreret med nitter, der giver det et edgy og cool udseende.
 • Drikkeglas Noblesse Nachtmann Cl 37,5

  Drikkeglas Noblesse Nachtmann Cl 37,5
  Flotte drikkeglas fra Spiegelau Spiegelau har i mange år været kendt som producent af flotte vinglas. Men de kan bestemt også producere andre flotte produkter, og disse flotte drikkeglas er intet mindre end super flotte og meget behagelige at drikke af. D
 • Whisky Tumbler Jules, Nachtmann 305ml

  Whisky Tumbler Jules, Nachtmann 305ml
  Nachtmann Whisky Tumbler - Perfekt til at nyde din yndlingswhisky Denne whisky tumbler fra Nachtmann er det ideelle glas til at nyde din yndlingswhisky. Med en kapacitet på 305 ml og en højde på 9,7 cm er det det perfekte glas til at afslutte dagen med en
 • Whisky Tumbler Shu Fa, Nachtmann 330 Ml

  Whisky Tumbler Shu Fa, Nachtmann 330 Ml
  Whisky tumbler Shu Fa, Nachtmann - 330 ml Højde (cm): 10,1 Diameter (cm): 8,7 Kapacitet (ml): 330 Materiale: krystalglas Farve: gennemsigtig Overflade: struktureret Producent: Nachtmann Funktioner: egnet til opvaskemaskine Serien 'Shu Fa' er et sa
 • Nachtmann Supreme Rødvinsglas 81 cl 4-pak

  Nachtmann Supreme Rødvinsglas 81 cl 4-pak
  Supreme Rødvinsglas 81 cl 4-pak. Et stilfuldt vinglas produceret af den exceptionelle glasproducent Nachtmann. Glasset holder 81 cl op til kanten men anbefales brugt i ca. 15-25 cl vin. Supreme Red Wine Glass har et elegant og velafbalanceret design, hvor du fokuserer på aroma og mulighed for at lufte vinen i glasset. Det hele understøttes af en flot fod og en smal, elegant stilk. Denne pakke indeholder 4 glas.
 • Nachtmann Supreme champagneglas 30 cl 4-pak

  Nachtmann Supreme champagneglas 30 cl 4-pak
  Supreme champagneglas 30 cl 4-pak. Et stilfuldt champagneglas produceret af den exceptionelle glasproducent Nachtmann. Supreme Champagneglas er et smalt glas med en forholdsvis høj kop som skaber luft i designet. Den smalle krop bevarer kulsyren i champagnen eller den mousserende vin, hvilket giver dig mulighed for at nyde den i længere tid. Den lette cupping lader aromaerne blive i glasset, hvilket er med til at forstærke smagen og duften. Det hele understøttes af en flot fod og en smal, elegant stilk. Denne pakke indeholder 4 glas.
 • Shu Fa Drikkeglas 36 cl 4-pak

  Shu Fa Drikkeglas 36 cl 4-pak
  Shu Fa Drikkeglas 36 cl. Et lækkert Highball glas fra tyske Nachtmann. De flotte krystallignende buler på ydersiden af ​​dette drinkglas skaber en optisk illusion og får glasset til at reflektere lyset på en rigtig flot måde. Perfekt cocktailglas til longdrinks eller juicedrinks. Højde: 152 mm Volumen 360 ml Leveres i 4-pak.
 • Shu Fa Whiskyglas 4-pack

  Shu Fa Whiskyglas 4-pack
  Shu Fa Whiskyglas 36 cl. Et rigtig flot tumblerglas fra tyske Nachtmann. De flotte krystallignende buler på ydersiden af ​​dette whiskyglas skaber en optisk illusion og får glasset til at reflektere lyset på en rigtig flot måde. Perfekt drikkeglas til en gammeldags, eller til en Whisky on the Rocks. Højde: 101 mm Volumen 330 ml Leveres i 4-pak.
 • Nachtmann Vinova Bourgogne vinglas 4-pack

  Nachtmann Vinova Bourgogne vinglas 4-pack
  Nachtmann Vinova Bourgogne vinglas 4-pak. Dette imponerende rødvinsglas har en virkelig bred kop til rigelige mængder oxidation. Vinglassets design er specielt tilpasset til vine fra Bourgogne-regionen i Frankrig, da den stor størrelse kop fremhæver de sarte aromaer af Pinot Noir-druen på eksemplarisk vis. Et meget elegant vinglas. Volumen: 840 ml Højde: 240 mm Leveres i 4-pak
 • Nachtmann Vinova rødvinsglas 4-pak

  Nachtmann Vinova rødvinsglas 4-pak
  Nachtmann Vinova rødvinsglas 4-pak. Et smukt rødvinsglas i højkvalitets krystal fra den tyske prestigeproducent Nachtmann. Dette vinglas har en aflang kop, der giver en velafbalanceret aromagengivelse. Smukt overordnet design og ideel til alle typer rødvine. Volumen: 550 ml Højde: 240 mm Leveres i 4-pak
 • Nachtmann Vinova hvidvinsglas 4-pak

  Nachtmann Vinova hvidvinsglas 4-pak
  Nachtmann Vinova hvidvinsglas 4-pak. Et stilrent hvidvinsglas i krystal af højeste kvalitet fra tyske Nachtmann. Dette vinglas har en aflang, lidt smallere kop, der giver en velafbalanceret aromagengivelse. Smukt overordnet design og ideel til alle typer hvidvine.
 • Nachtmann Muse champagneglas 2-pack

  Nachtmann Muse champagneglas 2-pack
  Nachtmann Muse champagneglas 2-pak. Et smukt champagneglas med et guldbånd af græske nøgler øverst. Dette champagneglas har en smal og høj stilk, der skaber en behagelig højde. Den smalle glaskrop bevarer effektivt kuldioxiden i mousserende vine, og en let cupping hjælper med at tydeliggøre aromaerne. Guldbåndet i toppen bidrager med en flamboyant nuance uden at fylde for meget som helhed. Volumen: 30 cl Højde: 26,5 cm Ø: 7 cm
 • Nachtmann Bubbles whiskyglas 4-pack

  Nachtmann Bubbles whiskyglas 4-pack
  Nachtmann Bubbles whiskyglas 4-pack Vol: 31,5 cl H: 10,1 cm Ø: 9 cm
 • Nachtmann Bubbles longdrinkglas 4-pack

  Nachtmann Bubbles longdrinkglas 4-pack
  Nachtmann Bubbles longdrinkglas 4-pack Vol: 39 cl H: 15,1 cm Ø: 8 cm
 • Nachtmann Punk whiskyglas koberbelagt

  Nachtmann Punk whiskyglas koberbelagt
  Nachtmann Punk whiskyglas koberbelagt Vol: 34,8 cl H: 10,1 cm Ø: 8,4 cm
 • Nachtmann Punk whiskyglas 4-pack

  Nachtmann Punk whiskyglas 4-pack
  Nachtmann Punk whiskyglas 4-pack er udfordrende og udsøgt designede whiskyglas i krystal fra Nachtmann. Punk whiskyglas er designet sammen med kunst- og designhøjskolen Central Saint Martins i London, for at fejre 40-året for punkbevægelsen og musikstilen. Denne D.O.F. glas har en ydre struktur af prisme-lignende firkanter, der giver struktur og glans til designet. Et smukt og udfordrende drinkglas til en gammeldags, sidevogn og negroni, eller hvorfor ikke til en velsmagende Bourbon? Volumen: 34,8 cl Højde: 10,1 cm Ø: 8,4 cm Leveres i 4-pak
 • Nachtmann Punk cocktailglas 2-pack

  Nachtmann Punk cocktailglas 2-pack
  Dette krystalcocktailglas har en kop som et klassisk Martini-glas, men den anderledes stilk gør det til en unik fugl blandt drikkeglas. Punk cocktailglas fra Nachtmann kristall er udsøgt designet med en mere robust stilk prydet med små prismatiske stykker, der tilføjer både tekstur og glans. Koppen har lodrette slibninger, der giver en følelse af dybde. Udsøgte martiniglas, hvor fod og stilk er bragt sammen på en mesterlig måde. Volumen: 23 cl Højde: 11,7 cm Ø: 12 cm Leveres i 2-pak
 • Noblesse shotglas 4-pack

  Noblesse shotglas 4-pack
  Noblesse snapseglas 4-pak er udsøgte snapseglas i højkvalitets krystal fra Nachtmann. Noblesse snapseglas har den lækre slibning som findes på de andre glas i Noblesse serien men har et meget mindre design. Dette nub-glas er designet som et mindre drikkeglas og har lige og klare linjer, der er perfekte til både shaken shots og likører. Volumen: 5,5 cm Højde: 6,1 cm Ø: 5 cm
 • Nachtmann Highland Tumbler 4-pack

  Nachtmann Highland Tumbler 4-pack
  Highland tumbler glas fra Nachtmann er et sæt af fire krystal tumblere med forskellige slibninger. De fire glas er skåret i forskellige mønstre og er lige så fine en for en som i en gruppe. 4 glas med forskellige mønstre i krystallen. Volumen: 34,5 cl Dimensioner (Bredde x Højde mm): 82 x 102 Tåler opvaskemaskine!
 • Nachtmann Vivino Bordeaux vinglas 61 cl 4 pak

  Nachtmann Vivino Bordeaux vinglas 61 cl 4 pak
  Nachtmann Vivino Bordeaux vinglas 61 cl 4-pak er et fremragende vinglas med en generøs kop, der er velegnet til fyldige, komplekse røde Bordeaux vine, der indeholder meget tannin. Dette vinglas giver vinen store muligheder for at udvikle sig på bedste vis, når den serveres, og når du drikker den. ViVino-serien opfylder også miljøkrav. Fremstillet i Tyskland af Nachtmann, som er certificeret til kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produktionen af ​​ViVino opfylder de højeste standarder for miljøbeskyttelse, herunder ressourceforbrug. Disse holdbare glas er mere holdbare end plastik og er designet til langtidsbrug og kan genbruges igen. ViVino - et naturligt valg! Volumen: 61 cl Højde: 21,7 cm Bredde: 9,5 cm
 • Nachtmann ViVino Burgundy vinglas 70 cl 4 pak

  Nachtmann ViVino Burgundy vinglas 70 cl 4 pak
  Nachtmann ViVino Bourgogne vinglas 70 cl 4-pak er fremragende til at drikke vine fra Bourgogne i det østlige Frankrig, der har mindre tannin, men en høj syre. Kuben giver med sit brede design balance til alle de egenskaber, der skal giftes, for at du får den bedst mulige smags- og duftoplevelse af Bourgogne-vine. Derfor har Nachtmann produceret dette lækre glas til at drikke Bourgogne-vine af. Tåler opvaskemaskine ViVino-serien opfylder også miljøkrav. Fremstillet i Tyskland af Nachtmann, som er certificeret til kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produktionen af ​​ViVino opfylder de højeste standarder for miljøbeskyttelse, herunder ressourceforbrug. Disse holdbare glas er mere holdbare end plastik og er designet til langtidsbrug og kan genbruges igen. ViVino - et naturligt
 • Nachtmann ViVino Vitvinsglas 37 cl 4 pak

  Nachtmann ViVino Vitvinsglas 37 cl 4 pak
  Nachtmann ViVino Hvidvinsglas 37 cl 4-pak, der er velegnet til at drikke alle hvidvine, da designet gør, at de frugtige aromaer og smage balanceres ved servering. Fremstillet af krystal uden bly eller andre tungmetaller. Tåler opvaskemaskine ViVino-serien opfylder også miljøkrav. Fremstillet i Tyskland af Nachtmann, som er certificeret til kvalitets-, miljø- og energistyringssystemer. Produktionen af ​​ViVino opfylder de højeste standarder for miljøbeskyttelse, herunder ressourceforbrug. Disse holdbare glas er mere holdbare end plastik og er designet til langtidsbrug og kan genbruges igen. ViVino - et naturligt valg! Volumen: 37 cl Højde: 21,4 cm Diameter: 7,9 cm
 • Nachtmann Quartz Vase 26 cm

  Nachtmann Quartz Vase 26 cm
  Denne Quartz vase fra Nachtmann er designet til en NextGen konkurrence i samarbejde med det kendte Pratt Institute i New York. Kvartssand er en råvare i krystal og det har været inspirationen for denne serie. Vasen vil reflektere solens stråler i glasset
 • Nachtmann Noblesse Longdrinksglas 4 stk

  Nachtmann Noblesse Longdrinksglas 4 stk
  Noblesse serien fra Nachtmann er både luksuriøs og dekorativ. Alle dele er i krystalglas og med det ternede mønster bliver de en flot detalje på både hverdags- og festbordet eller i barskabet. Sættet her indeholder fire longdrinkglas, som alle tåler maski
 • Nachtmann Vivendi Martiniglas 4 stk

  Nachtmann Vivendi Martiniglas 4 stk
  Her får du fire flotte martiniglas fra Nachtmanns Vivendi serie, som med garanti vil pryde din drink. Glassene har en dekorativ form som et martiniglas og passer både til hverdag og fest. Nyd din yndlingsdrink heri. Alle glas tåler maskinopvask.
 • Nachtmann Sculpture Tumblerglas

  Nachtmann Sculpture Tumblerglas
  Sculpture tumblerglas fra Nachtmann er smukke, lave glas til alle dine favoritdrikke. Lige fra vand til whisky. Serien er designet af en kunstelev fra Sverige, og det fine design reflekterer lyset på en unik måde. Glassene har en glat del foroven og et uf
 • Nachtmann Sculpture Longdrinkglas 4 stk

  Nachtmann Sculpture Longdrinkglas 4 stk
  De fire Sculpture longdrinkglas er smukke, høje krystalglas til alle dine favoritdrikke. Serien er designet af en kunstelev fra Sverige, og det fine design reflekterer lyset på en unik måde. Glassene har en glat del foroven og et ufuldstændigt, asymmetris
 • Nachtmann Noblesse Ølkrus

  Nachtmann Noblesse Ølkrus
  Noblesse serien fra Nachtmann er både luksuriøs og dekorativ. Alle dele er i krystalglas og med det ternede mønster bliver de en flot detalje på både hverdags- og festbordet eller i barskabet. Dette lækre ølkrus i glas passer til al slags øl og sørger fo
 • Nachtmann Highland Tumblerglas 4 stk

  Nachtmann Highland Tumblerglas 4 stk
  Stilrene Nachtmann glas fra Highland-serien til alt lige fra vand til whisky. Fra hverdag til fest. Tumbler er lave, brede glas med stor anvendelighed. En unik detalje ved serien er, at alle fire glas har hver sit mønster. Efter brug kan du roligt sætte g
 • Nachtmann Noblesse Skål 2 stk

  Nachtmann Noblesse Skål 2 stk
  Noblesse serien fra Nachtmann er både luksuriøs og dekorativ. Alle dele er i krystalglas og med det ternede mønster bliver de en flot detalje på både hverdags- og festbordet eller i barskabet. Disse to fine skåle i glas passer til mange anretninger og sø
 • Nachtmann Highland Longdrinksglas 4 stk

  Nachtmann Highland Longdrinksglas 4 stk
  Sæt med fire glas til både hverdags- og festbrug. Glassene har en god, anvendelig højde og hvert sit fine mønster i glassets overflade. De tåler desuden opvaskemaskine.
 • Nachtmann ViNova Champagneglas 28 cl 4 stk

  Nachtmann ViNova Champagneglas 28 cl 4 stk
  Her får du et sæt med fire champagneglas i serien ViNova fra Nachtmann. De fire glas har en god højde og kan rumme 28 cl. Designet er meget enkelt og stilrent, så du kan være sikker på, at de passer til dit hjem og bordopdækning. Serien er eksklusiv og mo
 • Nachtmann Optic G&T Glas 64cl 4-pak

  Nachtmann Optic G&T Glas 64cl 4-pak
  Med de flotte og elegante glas fra Nachtmann kan du servere Gin & Tonic til vennerne med stil. Glassene er lavet i klar krystalglas og har en kapacitet på 64 cl. Du får hele 4 glas og kan derfor allerede fra start af, invitere en gruppe venner til hje
 • Nachtmann Bossa Nova skål med låg 2 stk. 15 cm.

  Nachtmann Bossa Nova skål med låg 2 stk. 15 cm.
  Server salater og andet tilbehør i den smukkeste skål af krystalglas fra Nachtmann. Er der rester tilbage, kan du nemt opbevare salaten på køl i samme skål ved at sætte det medfølgende låg af silikone på. Her får du et sæt med to glasskåle og to tilhørend
 • Nachtmann Bossa Nova skål med låg 23 cm.

  Nachtmann Bossa Nova skål med låg 23 cm.
  Server salater og andet tilbehør i den smukkeste skål af krystalglas fra Nachtmann. Er der rester tilbage, kan du nemt opbevare salaten på køl i samme skål ved at sætte det medfølgende låg af silikone på. Her får du et sæt med to glasskåle og to tilhørend
 • Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglas 12 stk.

  Nachtmann Noblesse tumbler- og shotglas 12 stk.
  Bring en luksuriøs følelse ind i hjemmet ved hjælp af de smukke Noblesse glas fra Nachtmann. Her får du et sæt bestående af seks tumblerglas, der måler 8,4 x 8 cm. og har en kapacitet på 24,5 cl., og seks shotglas, der måler 6,1 x 5 cm. og har en kapacite
 • Nachtmann Noblesse cocktailglas, 35,5 cl, 4 stk.

  Nachtmann Noblesse cocktailglas, 35,5 cl, 4 stk.
  Med de smukke cocktailglas, som er en del af Noblesse-serien fra Nachtmann, kan du dække bord og servere drinks på absolut bedste vis. Glassene har et elegant rudemønster, der giver karakter. Designet af glassene gør dem behagelige at holde ved. Bland d
 • Nachtmann Ethno longdrinkglas, 43,4 cl, 4 stk.

  Nachtmann Ethno longdrinkglas, 43,4 cl, 4 stk.
  Ethno-serien fra Nachtmann har et moderne og stilfuldt design med klassiske elementer. Glassets mønster reflekteres flot i lyset og forstærker glassets charme. Med longdrinkglasset blander du lækre drinks og serverer dem for dine gæster på den bedst mul
 • Nachtmann Noblesse longdrinkglas, 37,5 cl, gold, 2 stk.

  Nachtmann Noblesse longdrinkglas, 37,5 cl, gold, 2 stk.
  Noblesse er en luksuriøs krystalglas-serie fra Nachtmann, der har et elegant design med et fint rudemønster. Longdrinkglasset er lavet af klart krystalglas og har en malet kant i guld, som bidrager til en eksklusiv følelse. Glassene ligger stabilt i hånde
 • Nachtmann Ethno krus 39,2 cl, 2 stk.

  Nachtmann Ethno krus 39,2 cl, 2 stk.
  I Ethno-serien fra Nachtmann finder du moderne og stilfuldt designede glas og krus. Ethno kruset er alsidig og kan bruges til en lang række forskellige ting. Det er desuden velegnet til både varme og kolde drikke. Det smukke mønster reflekteres flot i
 • Nachtmann Ethno tumblerglas, 29,4 cl

  Nachtmann Ethno tumblerglas, 29,4 cl
  Den elegante Ethno-serie fra Nachtmann indeholder krystalglas med et skønt design, der rummer både finurlige og mere klassiske elementer. Glassene er perfekte til alle typer whisky eller hvis du har en anden yndlingsdrink. Glassets mønster reflekteres fl
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, aqua

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, aqua
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, beige

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, beige
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, blå

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, blå
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, guld

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, guld
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, grå

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, grå
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, grøn

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, grøn
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, lilla/rød

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, lilla/rød
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, rosa

  Nachtmann Noblesse tumblerglas, 29,5 cl, rosa
  Noblesse-serien fra Nachtmann er en luksuriøs serie bestående af krystalglas med et elegant rudemønster. Designet tiltrækker sig straks alles opmærksomhed og fungerer lige så godt på middagsbordet som en del af hjemmebaren. Glasset ligger stabilt i hånden
 • Longdrinkglas Bubbles Nachtmann 390ml

  Longdrinkglas Bubbles Nachtmann 390ml
  Bubbles Nachtmann Longdrinkglas - Tilføj Stil til Din Bar Skil dig ud fra mængden med disse unikke Bubbles Nachtmann Longdrinkglas. Med deres cirkulære buler på overfladen skiller de sig ud fra de traditionelle longdrinkglas og tilføjer et sjovt og intere
 • Nachtmann Noblesse Vinglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystal Rose - 105218

  Nachtmann Noblesse Vinglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystal Rose - 105218
  Vinglas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om vinglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Kan også bruges som et cocktailglas.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 35 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 11 Cm 4-pak - Serveringsskåle Krystal Klar - 105229

  Nachtmann Ethno Skål 11 Cm 4-pak - Serveringsskåle Krystal Klar - 105229
  Skål fra Nachtmann i eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Den har et lille design perfekt til servering af forskellige snacks. Om skålen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Sælges i 4-pak.- Fra kollektionen Ethno. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Whiskeyglas 30,4 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Krystal Sort - 105395

  Nachtmann Ethno Whiskeyglas 30,4 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Krystal Sort - 105395
  Whiskeyglas fra Nachtmann i eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster med en mat, sort farve for at tilføje en ekstra dimension til designet. Det har et praktiskt design perfekt til whisky og andre slags spiritus. Om whiskeyglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Sælges i 2-pak.- Fra kollektionen Ethno. Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystal Mint - 105220

  Nachtmann Noblesse Vinglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystal Mint - 105220
  Vinglas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om vinglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Kan også bruges som et cocktailglas.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 35 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 16 Cm - Serveringsskåle Krystal Vintage Blue - 105391

  Nachtmann Ethno Skål 16 Cm - Serveringsskåle Krystal Vintage Blue - 105391
  Skål fra Nachtmann i eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Den har et stort design perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Om skålen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Ethno. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystal Taupe - 105217

  Nachtmann Noblesse Vinglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystal Taupe - 105217
  Vinglas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om vinglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Kan også bruges som et cocktailglas.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 35 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Whiskeyglas 29,5 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Krystal Sort - 105394

  Nachtmann Noblesse Whiskeyglas 29,5 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Krystal Sort - 105394
  Whiskeyglas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende med en sort, mat farve for at tilføje en ekstra dimension til designet. Om whiskeyglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 29,5 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Vinglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystal Aqua - 105219

  Nachtmann Noblesse Vinglas 35 Cl 2-pak - Vinglas Krystal Aqua - 105219
  Vinglas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Det har tidløst udseende perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Om vinglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Vinglasset findes i forskellige farver.- Kan også bruges som et cocktailglas.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 35 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Skål 16 Cm - Serveringsskåle Krystal Mint - 105390

  Nachtmann Ethno Skål 16 Cm - Serveringsskåle Krystal Mint - 105390
  Skål fra Nachtmann i eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Den har et stort design perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Om skålen fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Skålen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Ethno. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrink Glas 37 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Tobacco - 105444

  Nachtmann Noblesse Longdrink Glas 37 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Tobacco - 105444
  Longdrink glas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Den har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Om longdrink glasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Longdrink glasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 37 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af longdrink glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrink Glas 37 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Vintage Blue - 105441

  Nachtmann Noblesse Longdrink Glas 37 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Vintage Blue - 105441
  Longdrink glas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Den har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Om longdrink glasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Longdrink glasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 37 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af longdrink glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Drinksglas 29 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Mint - 105388

  Nachtmann Ethno Drinksglas 29 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Mint - 105388
  Drinksglas fra Nachtmann i eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Det har et lavt design perfekt til whisky og andre slags spiritus. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Ethno.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Ethno Drinksglas 29 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Vintage Blue - 105389

  Nachtmann Ethno Drinksglas 29 Cl 2-pak - Tumblers Krystalglas Vintage Blue - 105389
  Drinksglas fra Nachtmann i eksklusivt krystalglas med et dekorativt mønster for at reflektere lyset smukt. Det har et lavt design perfekt til whisky og andre slags spiritus. Om drinksglasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Smukt mønster.- Drinksglasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Ethno.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Longdrink Glas 37 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Berry - 105442

  Nachtmann Noblesse Longdrink Glas 37 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Krystalglas Berry - 105442
  Longdrink glas fra Nachtmann med et klassisk design i krystalglas med et elegant mønster for en luksuriøs følelse. Den har tidløst udseende perfekt til festlige lejligheder. Om longdrink glasset fra Nachtmann- Fremstillet af krystalglas.- Luksuriøst design.- Longdrink glasset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Noblesse.- Kapacitet: 37 cl.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af longdrink glasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Shotglas 4-pak

  Nachtmann Noblesse Shotglas 4-pak
  Disse elegante glas er en del af tyske Nachtmann's Noblesse-serie som har et karakteristisk diamantmønster i deres krystalglas. Shotglassene har derfor et elegant og tidløst look. Glassene har en kapacitet på 5,5 cl og en omkreds på 5cm. De er det oplagte
 • Vandglas Palais, Nachtmann 265ml

  Vandglas Palais, Nachtmann 265ml
  Flotte og elegante Vandglas Palais, Nachtmann - 265ml Skal du drikke en lækker drink kan du for eksempel gøre det fra dette Vandglas Palais, Nachtmann - 265ml. Det er et smukt glas, som er lavet af det bedste glas man kan forestille sig. I glasset er det
 • Nachtmann Celebration ølglas 38 cl, 4-pack

  Nachtmann Celebration ølglas 38 cl, 4-pack
  Ny en kold øl fra et rigtigt ølglas fra Nachtmann. Dette glas kombinerer høj kvalitet og æstetik på en unik måde. Det er lavet af krystalglas, som er kendt for sin rene klarhed og fantastiske lysreflektion, mens diskrete linjer pryder glassets design, som
 • 4 stk. Noblesse Krystal Longdrink Glas

  4 stk. Noblesse Krystal Longdrink Glas
  Smukke Noblesse longdrink glas i krystal. Glasset kan bruges til både drinks og vandglas. Glassene tåler opvaskemaskine.Sælges kun i pakker a' 4 stk.
 • 4 stk. Noblesse Krystal Longdrink Glas

  4 stk. Noblesse Krystal Longdrink Glas
  Smukke Noblesse longdrink glas i krystal. Glasset kan bruges til både drinks og vandglas. Glassene tåler opvaskemaskine.Sælges kun i pakker a' 4 stk.
 • Spiegelau

  Spiegelau
  ARABESQUE TUMBLER KRYSTALGLAS 2 STK TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Definition Universal Glas 6 STK

  Definition Universal Glas 6 STK
  LETVÆGTS UNIVERSAL KRYSTALGLAS 6 STK. TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Definition Vandglas 4 STK.

  Definition Vandglas 4 STK.
  DEFINITION VANDGLAS 4 STK. KRYSTALGLAS. TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Definition Bordeaux Glas 6 STK.

  Definition Bordeaux Glas 6 STK.
  LET VÆGTS BORDEAUX KRYSTALGLAS 6 STK TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Spiegelau

  Spiegelau
  ARABESQUE, BORDEAUX TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Definition Champagne Glas 6 STK

  Definition Champagne Glas 6 STK
  LETVÆGTS CHAMPAGNE KRYSTALGLAS 6 STK. TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Definition Hvidvins Glas 6 STK

  Definition Hvidvins Glas 6 STK
  LETVÆGTS HVIDVINS KRYSTAL GLAS 6 STK. TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Spiegelau

  Spiegelau
  ARABESQUE BOURGOGNE KRYSTALGLAS 2 STK TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Spiegelau

  Spiegelau
  ARABESQUE, CHAMPAGNE TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Definition Softdrink Glas 4 STK.

  Definition Softdrink Glas 4 STK.
  DEFINITION SOFTDRINK GLAS 4 STK. KRYSTALGLAS. TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Spiegelau

  Spiegelau
  ARABESQUE HVIDVIN KRYSTALGLAS 2 STK TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Spiegelau

  Spiegelau
  LIFESTYLE ØLGLAS PÅ FOD KRYSTALGLAS 4 STK. TÅLER OPVASK I MASKINE
 • Tumbler Noblesse sæt i 18 dele

  Tumbler Noblesse sæt i 18 dele
  Sæt i 18 dele med 6 longdrink-glas 37,5 cl, 6 tumbler 29,5 cl og 6 SOF 24,5 cl. Noblesse er en smuk og luksuriøs krystalserie fra Nachtmann med et traditionelt og elegant gittermønster. Glassene er stabile i hånden og perfekte til at nyde din yndling
 • Ølglas Noblesse 35 cl, 6-pak

  Ølglas Noblesse 35 cl, 6-pak
  6 ølglas i Noblesse-serien. Volumen 35 cl. Noblesse er en smuk og luksuriøs krystalserie fra Nachtmann med et traditionelt og elegant gittermønster. Glassene ligger stabilt i hånden og perfekte til at nyde din yndlingsdrink med. Serien indeholder ogs
 • Sæt Bossa Nova Bar Tumbler, sæt i 12 dele

  Sæt Bossa Nova Bar Tumbler, sæt i 12 dele
  Sæt med 6 tumblerglas og 6 longdrinkglas i Bossa Nova-serien fra Nachtmann, lavet af krystal med flettet gittermønster. Tåler maskinopvask. Bossa Nova sættet indeholder: 6 tumblerglas. Højde 10 cm, diameter 8,5 cm, volumen 33 cl. 6 longdrinkglas. Høj
 • Champagneglas Noblesse 15,5 cl, 4-pak

  Champagneglas Noblesse 15,5 cl, 4-pak
  Champagneglas fra Nachtmanns klassiske krystalserie. Serien indeholder også skåle til snacks og en elegant whiskykaraffel. • Volumen: 15,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskemaskine
 • Skål Ethno Bowl Ø27 cm

  Skål Ethno Bowl Ø27 cm
  Ethno-serien fra Nachtmann er velegnet til alle lejligheder. Glassens fantastiske glans og den etno-inspirerede slibning reflekterer lyset som tusind prismer. • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskemaskine
 • Skål Ethno Ø16,5 cm, 2-pak

  Skål Ethno Ø16,5 cm, 2-pak
  Ethno-serien fra Nachtmann er velegnet til alle lejligheder. Glassens fantastiske glans og den etno-inspirerede slibning reflekterer lyset som tusind prismer. • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskemaskine
 • Glas Ethno Tumbler 30,4 cl, 4-pak

  Glas Ethno Tumbler 30,4 cl, 4-pak
  Ethno-serien fra Nachtmann er velegnet til alle lejligheder. Glassens fantastiske glans og den etno-inspirerede slibning reflekterer lyset som tusind prismer. • Volumen: 30,4 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskemaskine
 • Skål Quartz Skål Ø 32cm

  Skål Quartz Skål Ø 32cm
  I Nachtmanns NextGen-projekt for at søge efter nyt talent har de samarbejdet med Pratt Institute i New York. Catherine Merrick vandt konkurrencen med serien Quartz som var inspireret af kvartssand som er en af de vigtigste råvarer i fremstillingen af
 • Vase Quartz højde 26 cm

  Vase Quartz højde 26 cm
  I Nachtmanns NextGen-projekt for at søge efter nyt talent har de samarbejdet med Pratt Institute i New York. Catherine Merrick vandt konkurrencen med serien Quartz som var inspireret af kvartssand som er en af de vigtigste råvarer i fremstillingen af
 • Vase Quartz Oval højde 16 cm

  Vase Quartz Oval højde 16 cm
  I Nachtmanns NextGen-projekt for at søge efter nyt talent har de samarbejdet med Pratt Institute i New York. Catherine Merrick vandt konkurrencen med serien Quartz som var inspireret af kvartssand som er en af de vigtigste råvarer i fremstillingen af
 • Vase Saphir højde 21 cm

  Vase Saphir højde 21 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle elegance og sofistikerede linjer. Denne vase er det perfekte supplement til en smuk buket blomster. Fremstillet af højkvalitets krystalglas, der giver en luksuriøs følelse. • Høj knusningssikkerhe
 • Vase Saphir højde 24 cm

  Vase Saphir højde 24 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle elegance og sofistikerede linjer. Denne vase er det perfekte supplement til en smuk buket blomster. Fremstillet af højkvalitets krystalglas, der giver en luksuriøs følelse. • Høj knusningssikkerhe
 • Vase Saphir højde 27 cm

  Vase Saphir højde 27 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle elegance og sofistikerede linjer. Denne vase er det perfekte supplement til en smuk buket blomster. Fremstillet af højkvalitets krystalglas, der giver en luksuriøs følelse. • Høj knusningssikkerhe
 • Vase Saphir højde 30 cm

  Vase Saphir højde 30 cm
  Saphir-seriens tidløse design imponerer med sin enkle elegance og sofistikerede linjer. Denne vase er det perfekte supplement til en smuk buket blomster. Fremstillet af højkvalitets krystalglas, der giver en luksuriøs følelse. • Høj knusningssikkerhe
 • Vase Square højde 23 cm

  Vase Square højde 23 cm
  Krystalvase med karakteristisk geometrisk design, der fremhæver glansen af klar krystal. En luksuriøs vase med et gitterlignende mønster, der fanger enhver lysstråle i rummet. • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskemaskine
 • Glas Noblesse Tumbler Aqua 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler Aqua 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tål
 • Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tål
 • Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tål
 • Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tål
 • Vase Square højde 28 cm

  Vase Square højde 28 cm
  Krystalvase med karakteristisk geometrisk design, der fremhæver glansen af klar krystal. En luksuriøs vase med et gitterlignende mønster, der fanger enhver lysstråle i rummet. • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskemaskine
 • Vase Minerva højde 32 cm

  Vase Minerva højde 32 cm
  Minerva er en høj og imponerende krystalvase fra Nachtmann. Det klassiske design skaber en luksuriøs elegance, og den tunge base giver stabilitet og plads til generøse blomsterarrangementer. • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaske
 • Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tål
 • Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tål
 • Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tål
 • Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak

  Glas Noblesse Tumbler 29,5 cl, 2-pak
  Nachtmanns populære Noblesse-sortiment er blevet udvidet med fantastiske, farvede tumblerglas. Mix og match de forskellige farver i samme serie for at personliggøre din borddækning. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tål
 • Whiskyglas Noblesse Tumbler 30 cl, 4-pak

  Whiskyglas Noblesse Tumbler 30 cl, 4-pak
  Noblesse er en smuk og luksuriøs krystalserie fra Nachtmann med sofistikeret og elegant ternmønster. Noblesse whiskyglas er stabile i hånden. Serien indeholder også skåle til snacks og en elegant whiskykaraffel. • Volumen: 29,5 cl • Høj knusningssikk
 • Shotglas Noblesse 5,5 cl, 4-pak

  Shotglas Noblesse 5,5 cl, 4-pak
  Noblesse er en smuk og luksuriøs krystalserie fra Nachtmann med sofistikeret og elegant ternmønster. Serien indeholder også skåle til snacks og en elegant whiskykaraffel. • Volumen: 5,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskema
 • Skål Noblesse Ø11 cm, 2-pak

  Skål Noblesse Ø11 cm, 2-pak
  Noblesse er en smuk og luksuriøs krystalserie fra Nachtmann med et traditionelt og elegant gittermønster. • Volumen: 60,5 cl • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaskemaskine
 • Vase Minerva højde 40 cm

  Vase Minerva højde 40 cm
  Minerva er en høj og imponerende krystalvase fra Nachtmann. Det klassiske design skaber en luksuriøs elegance, og den tunge base giver stabilitet og plads til generøse blomsterarrangementer. • Høj knusningssikkerhed • Enestående glans • Tåler opvaske
Andre mærker
ilead