Orrefors

I den lille svenske landsby Orrefors ligger en glasfabrik med et mærke kendt over hele verden. Orrefors gør hverdagen smukkere med både brugsglas og kunstglas skabt af dygtige designere, der er i stand til at bære Orrefors som brand.

Ikke hvem som helst får chancen for at arbejde med Orrefors. Nogle af dem, der har gjort det gennem årene, er Ingegerd Råman og Erika Lagerbielke.

Orrefors glas online

Du kan bestille Orrefors glas online hos flere af deres udvalgte forhandlere her i Danmark. Nedenfor lister vi en blanding af glas fra flere forskellige kategorier.

 • Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blå - 6257485

  Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Glas Blå - 6257485
  Intermezzo er en elegant glasserie af Erika Lagerbielke med en ikonisk detalje i form af en dråbe. Glaset er lavet af ægte krystalglas og er mundblæst i Sveriges helt eget Småland. Intermezzo-dropen er tilgængelig i to forskellige farver, blå og hvid.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Merlot Hvidvinsglas - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6274216

  Orrefors Merlot Hvidvinsglas - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6274216
  Vinglaset er en del af Orrefors Glass Series Merlot, designet af Erika Lagerbielke. Den klassiske og moderne form af glasset kombinerer både smag og aromaer af vinen, som giver brugeren en fremragende oplevelse.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Martiniglas 25 Cl - Martini & Cocktail Klar - 6257455

  Orrefors Intermezzo Blå Martiniglas 25 Cl - Martini & Cocktail Klar - 6257455
  Intermezzo er en elegant glasserie designet af Erika Lagerbielke til Orrefors. Serien er kendetegnet ved en ikonisk detalje i form af en dråbe i foden. Glaset er lavet af ægte krystalglas og er mundblæst i Småland, Sverige. Intermezzo Blue Martini Glass er et slank glas af serien, der er blevet en af ​​Orrefors bedst sælgende i hele aldre.. Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Vinglas Bouquet 2-pak 70 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Guld - 6577561

  Orrefors Intermezzo Vinglas Bouquet 2-pak 70 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Guld - 6577561
  Vinglas fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Det er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt til vine med frisk, frugtige smage uanset druesorten. Fremstillet i Sverige. Designet af Erika Lagerbielke. Om vinglasset fra Orrefors- Fremstillet i Sverige.- Dette vinglas er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Findes også som karaffel.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Precious Skål - Serveringsskåle Klar - 6569212

  Orrefors Precious Skål - Serveringsskåle Klar - 6569212
  Orrefors fra Precious Skål. Serveringsskåle Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskyglas Double Of 35cl - Whisky & Cognac Klar - 6383441

  Orrefors Sofiero Whiskyglas Double Of 35cl - Whisky & Cognac Klar - 6383441
  Orrefors fra Sofiero Whiskyglas Double OF 35cl. Whisky & Cognac Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Informal Karaffel 1 L Olive - Vandkarafler & Vandkander Glas Olivengrøn - 6402706

  Orrefors Informal Karaffel 1 L Olive - Vandkarafler & Vandkander Glas Olivengrøn - 6402706
  Karaflen fra Orrefors har et moderne, funktionelt design perfekt til alle lejligheder. Den har stilrene detaljer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Den er fremstillet af gennemsigtigt glas med en lille, inkluderet underkop. Designet af Björn Dahlström. Om karaflen fra Orrefors- Perfekt til det moderne hjem.- Karaflen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors More Vin 44 Cl 4-pak - Vinglas Glas Klar - 6310102

  Orrefors More Vin 44 Cl 4-pak - Vinglas Glas Klar - 6310102
  Et vinglas, der fremhæver aromaer og smag også, uanset om du vælger en rød, hvid eller rosévin takket være den tulipformede kop og indsnævret mund. Tidløs og udførlig design af Erika Lagerbielke. Glaset er med ambitionen om at fremhæve de bedste egenskaber og fulde potentiale i drikkevaren. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Street Highball 45 Cl 4-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 6540110

  Orrefors Street Highball 45 Cl 4-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 6540110
  Street er en stærk barserie fra Orrefors, der er en af ​​Jan Johanssons kreationer. De firkantede fræsere er lavet for hånd for ultimativ skarphed og er blevet inspireret af New York Street Street, dermed serien Brilliant Name Street. Highball er et glas, der takket være sin højde passer perfekt til beroligende drikkevarer med en masse is.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Difference Vinglas Primeur 62 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292120

  Orrefors Difference Vinglas Primeur 62 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292120
  I modsætning til forskellen modne er dette vinglas egnet til unge røde vine med en frisk og bær karakter. Forskel Primeur tillader aromaerne at trives i den luftige kop med en indsnævret top. Dette gør glasset egnet til alle unge røde vine, uanset drue. Brillerne i forskellen serien blev udviklet af designeren Erika Lagerbielke i tæt samarbejde med vinforfatteren Bengt-Göran Kronstam. Lavet af ægte krystalglas mundblæst glas skandinavisk design af Erika Lagerbielke. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6383481

  Orrefors Sofiero Karaffel 75 Cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6383481
  Sofiero Carafe har smukke grinds i det krystalglas, der skaber et diamantlignende udseende. Carafe kan bruges som en vandkaraffel samt en whisky karaffel eller vin karaffel.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Whiskyglas Dof 40 Cl - Whisky & Cognac Mundblæst Glas Klar - 6257441

  Orrefors Intermezzo Blå Whiskyglas Dof 40 Cl - Whisky & Cognac Mundblæst Glas Klar - 6257441
  Intermezzo Whisky Glass, designet af Erika Lagerbielke, er tilgængelig i to størrelser - gammeldags og dobbelt gammeldags. Glaset er i ægte krystal for den højeste glans og mundblæst i Småland.intermezzo lanceret i 1985 er en af ​​de første serier, som Erika Lagerbielekes designet til Orrefors. Det er blevet en populær klassiker, der findes i mange boliger og er en af ​​Orrefors 's bestsellers i hele tiden. Siden er brillerne håndblæst, der kan være variationer som bobler i glasset.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Raspberry Skål 205 Mm - Serveringsskåle Glas Klar - 6475713

  Orrefors Raspberry Skål 205 Mm - Serveringsskåle Glas Klar - 6475713
  Denne skål, som det lyder, ligner en hindbær. Det er en vellidt klassiker af Designer Anne Nilsson. Med en blød krystal føler det passer ind i alle hjemmet!. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskyglas Of 25 Cl 4 Pak - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 6383444

  Orrefors Sofiero Whiskyglas Of 25 Cl 4 Pak - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 6383444
  Nyd en glat eller røget whisky i dette smukke og tiltalende whisky glas i krystal fra Orrefors Series Sofiero. Gunnar Cyrén, designeren af ​​glasserien, har skabt både design og form for at give dig den bedste smagoplevelse af din yndlingshykey. Sofiero Glass Series har smukke grinds i det krystalglas, der får det til et diamantlignende udseende og har været en populær klassisk serie i mange hjem, da den blev oprettet i 1961.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 6383413

  Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskåle Krystalglas Klar - 6383413
  Sofiero skåle har smukke grinds i det krystalglas, der skaber et diamantlignende udseende. Gunnar Cyrén er designeren af ​​Sofiero serien fra Orrefors og har været en klassisk lige siden 1961.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Messing - 6590166

  Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Messing - 6590166
  Carat lysestager emmer af elegance. De asymmetriske slibninger der glitre som diamanter. Stagerne her bliver en smuk detalje i hjemmet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Pulse Vinglas 46cl., 4 stk.

  Orrefors Pulse Vinglas 46cl., 4 stk.
  Dette elegante vinglas fra Orrefors’ More-kollektion er designet af Ingegerd Råman, som har skabt en kollektion til øjne, næse og mund. Glassene er nemlig både æstetiske og praktiske, da de kan anvendes til både rød- og hvidvin og i henhold til tidens k
 • Orrefors Valentino Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Glas Klar - 6530562

  Orrefors Valentino Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Glas Klar - 6530562
  Valentino Votive fra Orrefors, designet af Martti Rytkönen. Votiviteten er hjerteformet og er en del af den populære Valentino-serie. Formen er blød og indbydende og vil være en perfekt gave til alle, du kan lide. Match sammen med skålen og vasen fra samme serie.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Hvidvinglas 19 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6257416

  Orrefors Intermezzo Blå Hvidvinglas 19 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6257416
  Intermezzo er en elegant glasserie designet af Erika Lagerbielke til Orrefors. Intermezzo er præget af en ikonisk detalje i form af en dråbe i foden. Glaset er lavet af ægte krystalglas og er mundblæst i Småland. Intermezzo Blue White Wine Wine Glass er en del af serien, der blev en af ​​Orrefors bedst sælgende i hele aldre.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Puck Fyrfadsstager - Fyrfadsstager Klar - 6509363

  Orrefors Puck Fyrfadsstager - Fyrfadsstager Klar - 6509363
  Orrefors fra Puck Fyrfadsstager. Fyrfadsstager Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Pulse Tumbler 35 Cl 4-pak - Tumblers Glas Klar - 6295304

  Orrefors Pulse Tumbler 35 Cl 4-pak - Tumblers Glas Klar - 6295304
  Orrefors fra Pulse Tumbler 35 cl, 4-pak. Tumblers Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Merlot Tumbler 27 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 6274234

  Orrefors Merlot Tumbler 27 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 6274234
  Merlot Tumbler fra Orrefors. Designet af Erika Lagerbielke, med rådgivning af drikkevareeksperter, kombinerer denne Merlot Tumbler klarhed og skønhed af krystal med en form, der bringer buket, udseende og frem for alt smagen af ​​vine og andre drikkevarer.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Karaffel 1,5l - Vandkarafler & Vandkander Klar - 6310188

  Orrefors More Karaffel 1,5l - Vandkarafler & Vandkander Klar - 6310188
  Orrefors fra More Karaffel 1,5L. Vandkarafler & Vandkander Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Highball 41cl - Highball & Longdrink Klar - 6383436

  Orrefors Sofiero Highball 41cl - Highball & Longdrink Klar - 6383436
  Orrefors fra Sofiero Highball 41cl. Highball & Longdrink Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, blå

  Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, blå
  Hvert år, når den verdensberømte Nobelpris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med Orrefors' unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette snapseglas er en del af. Snapseglasset er håndlavet i glas og håndmalet af den dygtige designer, Gunnar Cyré
 • Orrefors Difference Fruit Hvidvinsglas 45 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292116

  Orrefors Difference Fruit Hvidvinsglas 45 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292116
  For de frugtbare hvide vine er dette vinglas et perfekt valg! Forskelsfrugt har en afrundet kop, der indsnævres mod toppen af ​​glasset, så vinens rige og frugtagtig aromaer vil trives og give dig en smag af vinen og dets fulde potentiale. Hæld et glas Bourgogne, modne Riesling eller måske Chablis og nyd! Glaset i forskellen serien blev udviklet af designer Erika Lagerbielke i tæt samarbejde med vinforfatteren Bengt-Göran Kronstam. Lavet af ægte krystalglas mundblæst glas skandinavisk design af Erika Lagerbielke. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Puck Fyrfadsstager - Fyrfadsstager Glas Klar - 6509362

  Orrefors Puck Fyrfadsstager - Fyrfadsstager Glas Klar - 6509362
  Denne tidløse stearinlysholder er en del af Puck-serien, som er blevet en designsucces og modtog den svenske formpris. Stysholderen har et gennemsigtigt udseende og passer derfor perfekt sammen forskellige farver og mønstre.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Champagneglas 26 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 6257414

  Orrefors Intermezzo Blå Champagneglas 26 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 6257414
  Intermezzo Blå fra Orrefors er designet af Erika Lagerbielke og har en smukt og stilrent design. Den unikke dråbe i stilken tilføjer glasset et interessant udtryk.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Merlot Vin 45 Cl - Vinglas Glas Klar - 6274218

  Orrefors Merlot Vin 45 Cl - Vinglas Glas Klar - 6274218
  Vinglaset er en del af Orrefors Glass Series Merlot, designet af Erika Lagerbielke. Den klassiske og moderne form af glasset kombinerer både smag og aromaer af vinen, som giver brugeren en fremragende oplevelse.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Precious Vase 235 Mm - Vaser Klar - 6569223

  Orrefors Precious Vase 235 Mm - Vaser Klar - 6569223
  Orrefors fra Precious Vase 235 mm. Vaser Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Valentino Skål - Serveringsskåle Glas Klar - 6530512

  Orrefors Valentino Skål - Serveringsskåle Glas Klar - 6530512
  En skål i tegn på kærlighed med en blød form af et hjerte, skabt af Martti Rytkönen. Det er perfekt som en gave gave til en person, du holder kære.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Enjoy Karaffel 80cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310185

  Orrefors Enjoy Karaffel 80cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310185
  Orrefors fra Enjoy Karaffel 80cl. Vandkarafler & Vandkander Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors City Highball 37 Cl 4-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 6310336

  Orrefors City Highball 37 Cl 4-pak - Highball & Longdrink Glas Klar - 6310336
  Et highball glas på klassisk Orrefors måde designet af Martti Rytkönen. Forbedringen og uregelmæssige cutters giver brillerne en fed personlighed, mens det udstråler elegance. De er også gode til andre drikkevarer, hvis du vil drikke i stil.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Mature Rødvins 4-pak 48 Cl - Vinglas Glas Klar - 6310123

  Orrefors More Mature Rødvins 4-pak 48 Cl - Vinglas Glas Klar - 6310123
  4 sæt vinglas fra More-serien. Tåler opvaskemaskine. Design af Erika Lagerbielke.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Snapse 7cl 2-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 6310153

  Orrefors More Snapse 7cl 2-pak - Snaps & Avec Glas Klar - 6310153
  Orrefors fra More Snapseglas 7cl 2-Pak. Snaps & Avec Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat skål

  Orrefors Carat skål
  Denne fine skål fra Orrefors' Carat-kollektion er designet af den dygtige svenske glaskunstner Lena Bergström, som har ladet sig inspirere af juveler og ædelstene, da hun skabte de yndige produkter. Skålen er perfekt til isasiette eller til mindre snacks
 • Orrefors Pulse Vin 46 Cl 4-pak - Vinglas Glas Klar - 6295302

  Orrefors Pulse Vin 46 Cl 4-pak - Vinglas Glas Klar - 6295302
  Orrefors fra Pulse Vinglas 46 cl, 4-pak. Vinglas Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Precious Fyrfadsstager - Fyrfadsstager Klar - 6569262

  Orrefors Precious Fyrfadsstager - Fyrfadsstager Klar - 6569262
  Orrefors fra Precious Fyrfadsstager. Fyrfadsstager Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Difference Champagne Glas Sparkling 32 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 6292114

  Orrefors Difference Champagne Glas Sparkling 32 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 6292114
  Forskel mousserende er et champagne glas med en høj kop med en indsnævret mund, der bevarer de friske bobler og vinens aromaer i lang tid. Champagne, eller en mousserende vin, findes i et væld af forskellige tegn og aromaer, der kan karakteriseres af deres bobler, frugt og friskhed. Forskel mousserende er velegnet til alle typer bobler og hvorfor ikke prøve med et glas pearly champagne, prosecco, cava eller crémant.The briller i forskellen serien blev udviklet af designer Erika Lagerbielke i tæt samarbejde med vinen kyndig Bengt-Göran Kronstam . Lavet af ægte krystalglas mundblæst glas skandinavisk design af Erika Lagerbielke. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Krystalglas Klar - 6590161

  Orrefors Carat Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Krystalglas Klar - 6590161
  Lena Bergström har taget luksuriøst interiør til et helt andet niveau med karatserien, som er blevet inspireret af krystaller og juveler. Den uregelmæssige form og skærpning skaber et unikt udtryk, hvilket gør denne stearinlysholder egnet til alle boliger.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Snapseglas 6 Cl - Snaps & Avec Mundblæst Glas Klar - 6257405

  Orrefors Intermezzo Blå Snapseglas 6 Cl - Snaps & Avec Mundblæst Glas Klar - 6257405
  Snapshots fra Intermezzo Blue Series - en af ​​Orrefors bestsellers i hele tiden. Designet af Erika Lagerbielke 1985. Intermezzo er præget af det ikoniske fald i foden.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors City Shotglas 5cl 2-pak - Snaps & Avec Klar - 6310342

  Orrefors City Shotglas 5cl 2-pak - Snaps & Avec Klar - 6310342
  Orrefors fra City Shotglas 5cl 2-Pak. Snaps & Avec Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Difference Rich Wine Glass 65 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 6292123

  Orrefors Difference Rich Wine Glass 65 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 6292123
  Dette vinglas fra Orrefors tilhører serieforskellen, designet af Erika Lagerbielke i tæt samarbejde med vinekspert Bengt-Göran Kronstam. Resultatet var en serie, hvor skandinavisk design opfylder teknisk avancerede briller. Vinglasforskellen rig er mundblæst i Sverige, og formen af ​​koppen bringer de bedste aromaer og smagsstoffer ud af vinen. Bør vaskes med hånden.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Peak Highball 37 Cl 4-pack - Highball & Longdrink Glas Klar - 6311136

  Orrefors Peak Highball 37 Cl 4-pack - Highball & Longdrink Glas Klar - 6311136
  Dette er en 4-pack med peak highball briller, der er designet af Martti Rytkönen i ægte Orrefors Spirit. Brillerne er lavet af høj kvalitet klart glas med cut detaljer, hvilket giver det en følelse af tidløshed. Glaset holder 37 CL og er perfekt til servering af drikkevarer eller sodavand på finere lejligheder.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors City Highball 37 Cl 2 Pcs - Highball & Longdrink Glas Klar - 63103364

  Orrefors City Highball 37 Cl 2 Pcs - Highball & Longdrink Glas Klar - 63103364
  Indstil med to highball briller på klassisk Orrefors måde designet af Martti Rytkönen. Forbedringen og uregelmæssige cutters giver brillerne en fed personlighed, mens det udstråler elegance. De er også gode til andre drikkevarer, hvis du vil drikke i stil.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Share Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6350086

  Orrefors Share Karaffel 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6350086
  Karaffel med smukke og stilrene linjer. Designet af Pia Törnell for Orrefors.
 • Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Guld - 6577585

  Orrefors Intermezzo Karaffel 112 Cl - Vandkarafler & Vandkander Mundblæst Krystal Guld - 6577585
  Karaffel fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Den er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt til at servere vand, vin, saft eller juice. Designet af Erika Lagerbielke. Om karaflen fra Orrefors- Denne karaffel er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Findes også som vinglas.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Krystalglas Klar - 6590163

  Orrefors Carat Fyrfadsstage - Fyrfadsstager Krystalglas Klar - 6590163
  Lena Bergström har taget luksuriøst interiør til et helt andet niveau med karatserien, som er blevet inspireret af krystaller og juveler. Den uregelmæssige form og skærpning skaber et unikt udtryk, hvilket gør denne stearinlysholder egnet til alle boliger.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Difference Dessertvinglas Sweet 22 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292112

  Orrefors Difference Dessertvinglas Sweet 22 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292112
  Sød er glasset fra forskellen serien, der er specielt designet til søde vine. Den lave kop bringer sammen masser af smag og aromaer for at give den absolut bedste smag oplevelse. Brillerne i forskellen serien blev udviklet af designeren Erika Lagerbielke i tæt samarbejde med vinforfatteren Bengt-Göran Kronstam. Lavet af ægte krystalglas mundblæst glas skandinavisk design af Erika Lagerbielke. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 18 Cm - Lysestager Krystalglas Klar - 6590164

  Orrefors Carat Lysestage 18 Cm - Lysestager Krystalglas Klar - 6590164
  Lysestagen fra Orrefors har et luksuriøst design med en uregelmæssig geometri for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af krystalglas med smukke detaljer i rustfrit stål. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Lena Bergström. Om lysestagen fra Orrefors- Detaljer i rustfrit stål.- Uregelmæssig geometri.- Fremstillet af krystalglas.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Carat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Nobel Hvidvinglas 16 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Grøn - 6267906

  Orrefors Nobel Hvidvinglas 16 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Grøn - 6267906
  Nobelmiddagens meget egen tallerken designet af Gunnar Cyrén. Glasserien Orrefors Nobel blev oprettet i forbindelse med 90-årsdagen for Nobel-middagen i 1991, og i dag prisvindere og royalties toast med disse briller i Stockholm Rådhus hver december. Glaset er elegant og passer lige så godt i dit hjem, uanset om det er at fejre noget, eller hvis du bare vil sætte bordet med en dejlig og personlig tallerken. Samlingen består af farverne røde, sort, blå, guld, sølv , og hvid. I december hvert år i forbindelse med Nobel-middagen introducerer Orrefors en ny farve, som udelukkende er tilgængelig i butikken i det kommende år.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Difference Crisp Hvidvinsglas 46 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292118

  Orrefors Difference Crisp Hvidvinsglas 46 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292118
  Forskel Crisp Passer, ligesom det lyder, for sprøde og unge hvide vine som Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Rosé-vin. Glasets form understreger vinens friskhed og aromaer, så du virkelig kan opleve vinen og dets fulde potentiale.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Nobel Martini/champagneglas 15 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Guld - 6267915

  Orrefors Nobel Martini/champagneglas 15 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Guld - 6267915
  Nobelmiddagens meget egen tallerken designet af Gunnar Cyrén. Glasserien Orrefors Nobel blev oprettet i forbindelse med 90-årsdagen for Nobel-middagen i 1991, og i dag prisvindere og royalties toast med disse briller i Stockholm Rådhus hver december. Glaset er elegant og passer lige så godt i dit hjem, uanset om det er at fejre noget, eller hvis du bare vil sætte bordet med en dejlig og personlig tallerken. Samlingen består af farverne rød, sort, blå, guld, sølv og hvid. I december hvert år i forbindelse med Nobel-middagen introducerer Orrefors en ny farve, som udelukkende er tilgængelig i butikken i det kommende år.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Difference Vinglas Mature 63 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292158

  Orrefors Difference Vinglas Mature 63 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6292158
  Forskel Ægte har en bred og stor kop, der gør det muligt for den røde vin at trække vejret for at understrege krydderier af tønder og mørkfrugt. Derfor er dette vinglas specielt velegnet til modne røde vine med mange komplekse smagsstoffer og aromaer. Prøv det for en smag af vin fra Bourgogne, Barolo Bordeaux, Rioja, Napa Valley for eksempel. Brillerne i forskellen serien er udviklet af designer Erika Lagerbielke i tæt samarbejde med vinforfatteren Bengt-Göran Kronstam. Lavet af ægte krystalglas mundblæst glas skandinavisk design af Erika Lagerbielke. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Whiskyglas Of 25 Cl - Whisky & Cognac Mundblæst Glas Klar - 6257440

  Orrefors Intermezzo Blå Whiskyglas Of 25 Cl - Whisky & Cognac Mundblæst Glas Klar - 6257440
  Intermezzo Whisky Glass, designet af Erika Lagerbielke, er tilgængelig i to størrelser - gammeldags og dobbelt gammeldags. Glaset er i ægte krystal for den højeste glans og mundblæst i Småland.intermezzo lanceret i 1985 er en af ​​de første serier, som Erika Lagerbielekes designet til Orrefors. Det er blevet en populær klassiker, der findes i mange boliger og er en af ​​Orrefors 's bestsellers i hele tiden. Siden er brillerne håndblæst, der kan være variationer som bobler i glasset.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Bouquet Glas Til Vinsmagning 70 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6257461

  Orrefors Intermezzo Blå Bouquet Glas Til Vinsmagning 70 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6257461
  Intermezzo Blue Glass til vand er designet af Erika Lagerbielke til Orrefors. Cristal Glass, Mouth-Blown i Sverige.intermezzo lanceret i 1985 er en af ​​de første, som Erika Lagerbielke designet til Orrefors. Det er blevet en populær klassisk fundet i mange boliger og er en af ​​Orrefors bestsellers i hele tiden.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Aroma Glas Til Vinsmagning 62 Cl - Vinglas Klar - 6257460

  Orrefors Intermezzo Blå Aroma Glas Til Vinsmagning 62 Cl - Vinglas Klar - 6257460
  Intermezzo aroma vinsmagning glas er en del af serien, der er blevet en af ​​Orrefors bedst sælgende serier i hele tiden - Intermezzo. Designet af Erika Lagerbielke så tidligt som 1985. Intermezzo er præget af en ikonisk detalje i form af en dråbe i foden. Glaset er lavet af ægte krystalglas og er mundblæst i Småland, Sverige.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Tumbler 25 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 6257432

  Orrefors Intermezzo Blå Tumbler 25 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 6257432
  Intermezzo Blue Tumbler er tilgængelig i to størrelser, 25 og 40 centiliter. Glaset er perfekt til drikkevarer eller som hverdagsglas. Intermezzo lanceret i 1985 er en af ​​de første, som Erika Lagerbielke designet til Orrefors. Det er blevet en populær klassisk fundet i mange hjem og er en af ​​Orrefors 's bestsellers i hele tiden.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Helena Champagneglas 4-pak - Champagneglas Klar - 6244702

  Orrefors Helena Champagneglas 4-pak - Champagneglas Klar - 6244702
  Orrefors fra Helena Champagneglas 4-Pak. Champagneglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Grace Double Old Fashioned Whiskeyglas 39 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Mundblæst Glas Klar - 6540611

  Orrefors Grace Double Old Fashioned Whiskeyglas 39 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Mundblæst Glas Klar - 6540611
  Whiskeyglasset fra Orrefors har elegant, tidløst look i mundblæst glas perfekt til whisky og andre slags spiritus. Det har høj kvalitet med smuk form. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Slovakiet. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Fra kollektionen Grace.- Perfekt til whisky og andre slags spiritus.- Findes også som drinksglas.- Fremstillet i Slovakiet.- Kapacitet: 39.0 cl.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Grace Drinksglas 43 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Mundblæst Glas Klar - 6540612

  Orrefors Grace Drinksglas 43 Cl 2-pak - Highball & Longdrink Mundblæst Glas Klar - 6540612
  Drinksglasset fra Orrefors har elegant, tidløst look i mundblæst glas perfekt til drinks. Det har høj kvalitet med smuk form. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Slovakiet. Om drinksglasset fra Orrefors- Fra kollektionen Grace.- Perfekt til drinks.- Findes også som whiskeyglas.- Fremstillet i Slovakiet.- Kapacitet: 43.0 cl.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Grace Old Fashioned Whiskeyglas 32 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Mundblæst Glas Klar - 6540610

  Orrefors Grace Old Fashioned Whiskeyglas 32 Cl 2-pak - Whisky & Cognac Mundblæst Glas Klar - 6540610
  Whiskeyglasset fra Orrefors har elegant, tidløst look i mundblæst glas perfekt til whisky og andre slags spiritus. Det har høj kvalitet med smuk form. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Fremstillet i Slovakiet. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Fra kollektionen Grace.- Perfekt til whisky og andre slags spiritus.- Findes også som drinksglas.- Fremstillet i Slovakiet.- Kapacitet: 32.0 cl.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • More Mature vinglas 4-pack

  More Mature vinglas 4-pack
  More Mature Vinglas 4-pak i krystal har en bred kop og en forholdsvis smal åbning, der koncentrerer aromaerne fra rødvin. Orrefors More Mature vinglas er skabt til at give en rig oplevelse af fyldige og kraftfulde rødvine. Koppens design giver plads til iltning af vinen og den mindre åbning giver en fokuseret aroma, der forstærker helhedsoplevelsen. Udsøgt designet krystalglas fra Orrefors. More-serien er designet af Erika Lagerbielke, så den passer til alle typer drinks og lejligheder. Fokus har været på tilgængelighed, elegance og multifunktion. More er glasserien til dig, der gerne vil have passende glas til alt, men samtidig spare plads i skabene. Volumen: 48 cl Højde: 19,5 cm Ø: 10,8 cm Leveres i 4-pak Tåler opvaskemaskine
 • Orrefors Street Old Fashioned Whiskyglas 27 cl, 4 stk.

  Orrefors Street Old Fashioned Whiskyglas 27 cl, 4 stk.
  Med inspiration fra den amerikanske metropol New York skabte Jan Johansson i 2006 Orrefors' Street-kollektion. En populær barkollektion med stringente linjer og et udtalt maskulint udtryk med klare referencer til New Yorks firkantede gadeinddeling af stre
 • Orrefors Street Old Fashioned Whiskyglas 27cl.

  Orrefors Street Old Fashioned Whiskyglas 27cl.
  Street-kollektionen så for første gang dagens lys i 2006, da den blev lanceret af designeren Jan Johansson. Kollektionen er skabt med inspiration fra New Yorks gader og er meget passende opkaldt derefter. Gaderne i New York City er strengt opdelt efter st
 • Orrefors More Snapseglas 7cl., 2 stk.

  Orrefors More Snapseglas 7cl., 2 stk.
  Disse elegante snapseglas er en del af Orrefors' More-kollektion, som er designet af den anerkendte Erika Lagerbielke, som blandt andet står bag den populære og prisvindende Intermezzo-serie. Lagerbielke skaber produkter, der både er praktiske og smukke,
 • Orrefors Intermezzo Vinglas Balance 2-pak 44 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Guld - 6577519

  Orrefors Intermezzo Vinglas Balance 2-pak 44 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Guld - 6577519
  Vinglas fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Det er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt til alle typer vine herunder hvid, rosé og rød. Fremstillet i Sverige. Designet af Erika Lagerbielke. Om vinglasset fra Orrefors- Fremstillet i Sverige.- Dette vinglas er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Findes også som karaffel.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Vinglas Aroma 2-pak 62 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Guld - 6577560

  Orrefors Intermezzo Vinglas Aroma 2-pak 62 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Guld - 6577560
  Vinglas fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Det er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt til vine med frisk, frugtige smage uanset druesorten. Fremstillet i Sverige. Designet af Erika Lagerbielke. Om vinglasset fra Orrefors- Fremstillet i Sverige.- Dette vinglas er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Findes også som karaffel.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Vase 200 Mm - Vaser Krystalglas Klar - 6383421

  Orrefors Sofiero Vase 200 Mm - Vaser Krystalglas Klar - 6383421
  Vasen fra Sofiero-serien fra Orrefors har smukke grinds i det krystalglas, der skaber et diamantlignende udseende. Gunnar Cyrén er designeren af ​​Sofiero-serien og har været klassisk lige siden 1961.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Whiskyglas Of 25 Cl - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 6383440

  Orrefors Sofiero Whiskyglas Of 25 Cl - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - 6383440
  Nyd en glat eller røget whisky i dette smukke og tiltalende whisky glas i krystal fra Orrefors Series Sofiero. Gunnar Cyrén, designeren af ​​glasserien, har skabt både design og form for at give dig den bedste smagoplevelse af din yndlingshykey. Sofiero Glass Series har smukke grinds i det krystalglas, der får det til et diamantlignende udseende og har været en populær klassisk serie i mange hjem, da den blev oprettet i 1961.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Champagne 18 Cl 4-pak - Champagneglas Glas Klar - 6310101

  Orrefors More Champagne 18 Cl 4-pak - Champagneglas Glas Klar - 6310101
  Champagne glas fra jo flere serier fra Orrefors med et kontinentalt design og en smal bund og bred åbning. Tidløs og udførlig design af Erika Lagerbielke, lavet med ambitionen om at fremhæve smagen og det fulde potentiale for drikkevaren, for eksempel. friskheden af ​​Prosecco, Cava og Champagne. Tåler opvaskemaskine.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Street Karaffel 78 Cl - Whiskykarafler Glas Klar - 6540183

  Orrefors Street Karaffel 78 Cl - Whiskykarafler Glas Klar - 6540183
  Street er en stærk barserie fra Orrefors, der er en af ​​Jan Johanssons kreationer. De firkantede fræsere er lavet for hånd for ultimativ skarphed og er blevet inspireret af New York Street Street, dermed serien Brilliant Name Street. Et fremragende valg til whisky-interesseret!. Køb Whiskykarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 30 Cm - Lysestager Krystalglas Klar - 6590165

  Orrefors Carat Lysestage 30 Cm - Lysestager Krystalglas Klar - 6590165
  Lysestagen fra Orrefors har et luksuriøst design med en uregelmæssig geometri for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af krystalglas med smukke detaljer i rustfrit stål. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Lena Bergström. Om lysestagen fra Orrefors- Detaljer i rustfrit stål.- Uregelmæssig geometri.- Fremstillet af krystalglas.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Carat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Merlot Ice/beverage - Ølglas Mundblæst Glas Klar - 6274259

  Orrefors Merlot Ice/beverage - Ølglas Mundblæst Glas Klar - 6274259
  Designet af Erika Lagerbielke, med råd fra drikkevareeksperter, kombinerer dette Merlot Ice / Beer Glass klarhed og skønhed af krystal med en form, der bringer buket, udseende og frem for alt smagen af ​​vine og andre drikkevarer.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Tumbler 40 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 6257436

  Orrefors Intermezzo Blå Tumbler 40 Cl - Tumblers Mundblæst Glas Klar - 6257436
  Intermezzo Blue Tumbler er tilgængelig i to størrelser, 25 og 40 centiliter. Glaset er perfekt til drikkevarer eller som hverdagsglas. Intermezzo lanceret i 1985 er en af ​​de første, som Erika Lagerbielke designet til Orrefors. Det er blevet en populær klassisk fundet i mange hjem og er en af ​​Orrefors 's bestsellers i hele tiden.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Beer Pils Øl 45cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6312003

  Orrefors Beer Pils Øl 45cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6312003
  Orrefors fra Beer Pils Ølglas 45cl, 4-pak. Ølglas Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Enjoy Vinkaraffel 100cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310186

  Orrefors Enjoy Vinkaraffel 100cl - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 6310186
  Orrefors fra Enjoy Vinkaraffel 100cl. Vandkarafler & Vandkander Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Orrefors India Pale Ale Øl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6312007

  Orrefors India Pale Ale Øl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6312007
  Indian Pale Ale er et ølglas med personlighed. Glassets munding er formet så duft og smag fremhæves, præcis som vinglas. Tåler opvaskemaskine.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Skål - Serveringsskåle Glas Klar - 6590112

  Orrefors Carat Skål - Serveringsskåle Glas Klar - 6590112
  Lena Bergström har taget luksuriøst interiør til et helt andet niveau med karatserien, som er blevet inspireret af krystaller og juveler. Den uregelmæssige form og skærpning skaber et unikt udtryk sammen med kanten af ​​børstet rustfrit stål. Brug skålen som en frugtskål, der serverer skål eller lige som et smukt ornament i dit hjem.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Organic Vase Bowl H20,5 - Vaser Klar - 6101202

  Orrefors Organic Vase Bowl H20,5 - Vaser Klar - 6101202
  Orrefors fra Organic Vase Bowl H20,5. Vaser Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Sense Champagneglas 6-pak - Champagneglas Klar - 6220103

  Orrefors Sense Champagneglas 6-pak - Champagneglas Klar - 6220103
  Orrefors fra Sense Champagneglas 6-Pak. Champagneglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Metropol Champagneglas 27cl - Champagneglas Mundblæst Krystal Klar - 6410014

  Orrefors Metropol Champagneglas 27cl - Champagneglas Mundblæst Krystal Klar - 6410014
  Dette elegante champagne glas tilhører Orrefors Modern Glass Series Metropol, designet af Erika Lagerbielke. Det er kendetegnet ved sine skarpe kanter og det ikoniske sorte fald i akslen. Lavet af mundblæst krystalglas i Småland, Sverige.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Metropol Ølglas 46cl - Ølglas Mundblæst Krystal Klar - 6410020

  Orrefors Metropol Ølglas 46cl - Ølglas Mundblæst Krystal Klar - 6410020
  Dette elegante ølglas tilhører Orrefors Modern Glass Series Metropol, designet af Erika Lagerbielke. Det er kendetegnet ved sine skarpe kanter og det ikoniske sorte fald i akslen. Lavet af mundblæst krystalglas i Småland, Sverige.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Pluto Lysestage - Lysestager Rustfrit Stål Klar - 6350062

  Orrefors Pluto Lysestage - Lysestager Rustfrit Stål Klar - 6350062
  Pluto lysestage fra Orrefors er fremstillet af mundblæst glas med holder i rustfrit stål. Lysestagen har et stilfuld og skandinavisk udtryk, designet af Lena Bergström.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Cut In Number Skål Stripes - Serveringsskåle Glas Klar - 6552533

  Orrefors Cut In Number Skål Stripes - Serveringsskåle Glas Klar - 6552533
  Skålen fra Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en facetslibning for et sofistikeret og elegant touch. Den har et enkelt, tidløst udseende der passer til enhver stil. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ingegerd Råman. Om skålen fra Orrefors- Fra kollektionen Cut In Number.- Skålen kommer i 2 forskellige modeller.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Informal 2-pak 25 Cl - Tumblers Glas Klar - 6402704

  Orrefors Informal 2-pak 25 Cl - Tumblers Glas Klar - 6402704
  Glassene fra Orrefors har et moderne, funktionelt design perfekt til alle lejligheder. De har stilrene detaljer hvilket skaber en sensation af fredsommelighed og harmoni. De er fremstillet af gennemsigtigt glas. Designet af Björn Dahlström. Om glassene fra Orrefors- Perfekte til det moderne hjem.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af glassene- Håndvask anbefales.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Champagneskåle 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 6590108

  Orrefors Carat Champagneskåle 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 6590108
  Champagneskålene fra Orrefors er perfekte til festlige lejligheder og har en smuk, asymmetrisk fod med taktil struktur. De er fremstillet af krystalglas. De har et elegant, romantisk design til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Tåler maskinopvask. Designet af Lena Bergström. Om champagneskålene fra Orrefors- Elegant, romantisk design med asymmetrisk fod.- Inspireret af en juvellignende sten.- Fremstillet af krystalglas.- Perfekte til festlige lejligheder.- Diameter: 97 mm.- Højde: 163 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Vægt: 360 g .- Fra kollektionen Carat.- Findes også som vinglas.- Findes også som lysestage.- Findes også som vase.- Designete i Sverige Vedligeholdelse af champagneskålene- Tåler maskinopvask.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Vinglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 6590109

  Orrefors Carat Vinglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 6590109
  Vinglassene fra Orrefors er perfekte til festlige lejligheder og har en smuk, asymmetrisk fod med taktil struktur. De er fremstillet af krystalglas. De har et elegant, romantisk design til at give lidt ekstra touch til omgivelserne. Med produkter fra denne serie skaber du let en elegant borddækning, som passer til festlige lejligheder. Tåler maskinopvask. Designet af Lena Bergström. Om vinglassene fra Orrefors- Elegant, romantisk design med asymmetrisk fod.- Inspireret af en juvellignende sten.- Fremstillet af krystalglas.- Perfekte til festlige lejligheder.- Diameter: 85 mm.- Højde: 216 mm.- Kapacitet: 44 cl.- Vægt: 440 g .- Fra kollektionen Carat.- Findes også som champagneskål.- Findes også som lysestage.- Findes også som vase.- Designete i Sverige Vedligeholdelse af vinglassene- Tåler maskinopvask.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Prestige Cognacglas 4-pack

  Prestige Cognacglas 4-pack
  Prestige brandy glas 4-pak. Elegante mundblæste cognackopper fra svenske Orrefors. Dette eminente cognacglas har en lækker fod, der understøtter den stilrene kop. Glasset er produceret i ét stykke og designet er fuldstændig sømløst. Et perfekt glas til dig, der vil synke ned i din lænestol, lægge benene op og nyde en dejlig Cognac, Calvados eller Armagnac. Volumen: 50 cl til kanten Leveres i 4-pak
 • Morberg Collection rødvin glas 4-pack

  Morberg Collection rødvin glas 4-pack
  Morberg Collection rødvinsglas 4-pak. Et meget smukt rødvinsglas designet i samarbejde mellem svenske Orrefors og madprofilen Per Morberg. Dette vinglas med sin flotte kop er godt tilpasset de fleste typer rødvine. Kubens design muliggør en afbalanceret oxidation og det unikke design løfter helhedsindtrykket til ren elegance. Den populære skuespiller og tv-kok Per Morberg har sammen med svenske Orrefors designet en serie mundblæste glas af højeste kvalitet. I ægte morbergsk ånd er kun det bedste nok, og Morberg Collection-serien viser bevis på både håndværk af høj kvalitet og tidløst design. Volumen: 50 cl Leveres i 4-pak
 • Morberg Exclusive Tumblerglas 4-pack

  Morberg Exclusive Tumblerglas 4-pack
  Morberg Exclusive Tumbler vandglas 4-pak. Et meget smukt vandglas, der er designet af tv-kokken og skuespilleren Per Morberg sammen med Orrefors. Den smukt designede hytte uden fødder med stilfulde runde former er blevet forsynet med håndmalede linjer af guldfarve. Dette vandglas fra Morberg Exclusive-serien er lavet i kun 1960 eksemplarer, hvilket også er Morbergs fødselsår. "... At se glassene vokse ud af glaspusterens mund. Det er som at se en organisme pludselig fryse". Denne serie af virkelig luksuriøse glas fra Orrefors er designet af den kendte tv-profil, skuespiller og kok Per Morberg. Sammen med Orrefors' designere og håndværkere har Morberg designet en fed, men elegant serie af glas af højeste kvalitet.
 • Nobel martiniglas

  Nobel martiniglas
  Nobel martiniglas H: 117 mm Ø: 108 mm Vol: 190 ml Kun håndvask
 • Orrefors Intermezzo Blå Snapseglas, 6cl.

  Orrefors Intermezzo Blå Snapseglas, 6cl.
  Skål! Den danske tradition byder flere gange om året på snaps, og disse elegante snapseglas fra Orrefors' Intermezzo-kollektion er helt perfekte til alle års- og højtider. Intermezzo blev første gang lanceret i 1985 og er sidenhen blevet en moderne design
 • Orrefors Intermezzo Blå Champagne 26cl.

  Orrefors Intermezzo Blå Champagne 26cl.
  Til store fester og særlige lejligheder skal der ikke skåles i hvad som helst, men i elegante glas, der funkler og stråler. Derfor har Orrefors skabt deres prisbelønnede og populære Intermezzo-serie af ægte krystal, som funkler som brillianter og kaster l
 • Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, rød

  Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, rød
  Hvert år, når den verdensberømte Nobelpris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med Orrefors' unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette snapseglas er en del af. Snapseglasset er håndlavet i glas og håndmalet af den dygtige designer, Gunnar Cyré
 • Orrefors More Vinglas 44cl., 4 stk.

  Orrefors More Vinglas 44cl., 4 stk.
  More Vin er et på alle måder vinvenligt glas, som løfter duft og smag frem i såvel røde som hvide vine og rosévin. Den tulipanformede kuppel indfanger vinens duft og lader den blande sig med syren i glasset, inden den tilspidsede munding leder vinens duft
 • Orrefors Street Cognacglas 19cl.

  Orrefors Street Cognacglas 19cl.
  En god cognac, whisky eller brandy fortjener et godt glas som dette. Jan Johansson skabte en maskulin og stringent barkollektion, da han i 2006 lancerede Street - den New York-inspirerede produktserie med skarpe linjer i krytalglas. Cognacglasset er desig
 • Orrefors Sofiero Double Old Fashioned Whiskyglas, 35cl.

  Orrefors Sofiero Double Old Fashioned Whiskyglas, 35cl.
  Orrefors' Sofiero-kollektion blev for første gang lanceret i 1961 med designeren Gustav Cyrén i spidsen og er sidenhen blevet en af Orrefors klassiske produktserier. Dette elegante Double Old Fashioned whiskyglas er fremstillet af ægte krystalglas med smu
 • Orrefors Sofiero Old Fashioned Glas 25 cl

  Orrefors Sofiero Old Fashioned Glas 25 cl
  Nyd din Old Fashioned drink i glasset med samme navn fra Orrefors. Glasset er en del af Sofiero-serien, som bl.a. består af drikkeglas, skåle og vaser med de klassiske dybe slibninger, der sender tankerne hen på en diamant, når lyset rammer rigtigt. Dett
 • Orrefors Intermezzo champagneglas guld, 2 stk

  Orrefors Intermezzo champagneglas guld, 2 stk
  Et sæt med 2 champagneglas fra Orrefors, der er designet med flotte detaljer. Glassene fra Intermezzo-serien blev designet af Erika Lagerbielke allerede i 1984. For at fejre Erikas 40 års jubilæum med Orrefors genudgives disse legendariske glas, denne gan
 • Orrefors Informal Drinksglas 2-pak 37 Cl - Tumblers Krystalglas Klar - 6402708

  Orrefors Informal Drinksglas 2-pak 37 Cl - Tumblers Krystalglas Klar - 6402708
  Drinksglas fra Orrefors med et moderne, funktionelt design perfekt til din yndlingsdrink. Det har stilrene detaljer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Drinksglasset er fremstillet af klart glas. Fremstillet i Tyskland. Designet af Björn Dahlström. Om drinksglasset fra Orrefors- Fremstillet i Tyskland.- Perfekt til det moderne hjem.- Fra kollektionen Informal.- Designet af Björn Dahlström. Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Drinksglas 2-pak 25 Cl - Tumblers Mundblæst Krystal Guld - 6577532

  Orrefors Intermezzo Drinksglas 2-pak 25 Cl - Tumblers Mundblæst Krystal Guld - 6577532
  Drinksglas fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Det er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt særligt til bordvand. Fremstillet i Sverige. Designet af Erika Lagerbielke. Om drinksglasset fra Orrefors- Fremstillet i Sverige.- Dette drinksglas er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Findes også som vinglas.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af drinksglasset- Håndvask anbefales.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Champagneglas 2-pak 26 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Guld - 6577494

  Orrefors Intermezzo Champagneglas 2-pak 26 Cl - Vinglas Mundblæst Krystal Guld - 6577494
  Champagneglas fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Det er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt til vine med frisk, frugtsmag uanset druesorten. Fremstillet i Sverige. Designet af Erika Lagerbielke. Om champagneglasset fra Orrefors- Dette champagneglas er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Fremstillet i Sverige.- Findes også som karaffel.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Balance vinglas 44 cl, guld

  Orrefors Intermezzo Balance vinglas 44 cl, guld
  Intermezzo Balance vinglasset er perfekt at stille frem, når du vil tilføje lidt gylden glans til middagen med de nærmeste. Det rummer 44 cl og er velegnet til alle typer vin, herunder rød-, hvid- og rosévin. Vinens aroma og smag forstærkes af glassets tu
 • Orrefors Intermezzo Blå Rødvinglas 32 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6257418

  Orrefors Intermezzo Blå Rødvinglas 32 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6257418
  Intermezzo Blue, serie designet af Erika Lagerbielke. Vin glaset er både elegant og skiller sig ud med sin blå dråbe i foden. Sortimentet omfatter alt fra whiskyglas til vandglas, der også kan matches med Intermezzo satin med en hvid dråbe og luft med en klar dråbe. Intermezzo lanceret i 1985 er en af ​​de første, som Erika Lagerbielke designet til Orrefors. Det er blevet en populær klassisk fundet i mange hjem og er en af ​​Orrefors bestsellers i alle år.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Merlot Champagneglas 33 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 6274214

  Orrefors Merlot Champagneglas 33 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Klar - 6274214
  Den moderne form af champagneglaset kombinerer både smagen og smagen af ​​vinen, som giver brugeren en fremragende oplevelse. Merlot er designet af Erika Lagerbielke og er en prisbelønnet serie, når den tildeles den fremragende svenske designpris, når den blev lanceret i 1995.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Pulse Øl 55 Cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6295303

  Orrefors Pulse Øl 55 Cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6295303
  Orrefors fra Pulse Ølglas 55 cl, 4-pak. Ølglas Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Nobel Champagneglas 18 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Guld - 6267914

  Orrefors Nobel Champagneglas 18 Cl - Champagneglas Mundblæst Glas Guld - 6267914
  Nobelmiddagens meget egen tallerken designet af Gunnar Cyrén. Glasserien Orrefors Nobel blev oprettet i forbindelse med 90-årsdagen for Nobel-middagen i 1991, og i dag prisvindere og royalties toast med disse briller i Stockholm Rådhus hver december. Glaset er elegant og passer lige så godt i dit hjem, uanset om det er at fejre noget, eller hvis du bare vil sætte bordet med en dejlig og personlig tallerken.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Vinglas 44 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6257419

  Orrefors Intermezzo Vinglas 44 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Klar - 6257419
  Intermezzo Blue Wine Glass, der holder 44 centiliter. Serien Intermezzo blev designet af Erika Lagerbielke i 1985 og har siden været en af ​​Orrefors bedst sælgende serier i hele aldre. Området omfatter alt fra Schnapps-briller til vinbriller. Dette elegante vinglas fungerer lige så godt med hvidt som rød og er ekstra smuk til pink rose vin!. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Merlot Vin/vand 60 Cl - Vinglas Glas Klar - 6274220

  Orrefors Merlot Vin/vand 60 Cl - Vinglas Glas Klar - 6274220
  Vinglaset er en del af Orrefors Glass Series Merlot, designet af Erika Lagerbielke. Den klassiske og moderne form af glasset kombinerer både smag og aromaer af vinen, som giver brugeren en fremragende oplevelse.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Beer Lager Øl 60cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6312002

  Orrefors Beer Lager Øl 60cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6312002
  Orrefors fra Beer Lager Ølglas 60cl, 4-pak. Ølglas Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Vase 24 Cm - Vaser Rustfrit Stål Klar - 6590124

  Orrefors Carat Vase 24 Cm - Vaser Rustfrit Stål Klar - 6590124
  Carat Vase fra Orrefors har et stilfuldt moderne design og passer til alle former for skåret blomster. Det aflange design giver et meget elegant indtryk. Sæt den smukke vase på spisebordet, i vinduet eller på hylden i stuen. Vase er også tilgængelig i en smuk rund form.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors More Spirits Hvidvinglas 4-pak 20 Cl - Vinglas Klar - 6310124

  Orrefors More Spirits Hvidvinglas 4-pak 20 Cl - Vinglas Klar - 6310124
  4 sæt vinglas fra More-serien. Tåler opvaskemaskine. Design af Erika Lagerbielke.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Champagne 4-pak 21 Cl - Champagneglas Glas Klar - 6310125

  Orrefors More Champagne 4-pak 21 Cl - Champagneglas Glas Klar - 6310125
  4 sæt champagne coupes fra More-serien. Tåler opvaskemaskine. Design af Erika Lagerbielke.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Metropol Vinglas 61cl - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 6410018

  Orrefors Metropol Vinglas 61cl - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 6410018
  Dette elegante vinglas tilhører Orrefors Modern Glass Series Metropol, designet af Erika Lagerbielke. Det er kendetegnet ved sine skarpe kanter og det ikoniske sorte fald i akslen. Lavet af mundblæst krystalglas i Småland, Sverige.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Bloom Vase Clear - Vaser Metal Klar - 6400025

  Orrefors Bloom Vase Clear - Vaser Metal Klar - 6400025
  Vase Bloom fra Orrefors er designet af Lisa Hilland, og hun blev inspireret af naturens organiske former og af blomster og blade. Det er lavet af eksklusiv krystal, som bliver en kontrast til det metal, der skaber et smukt mønster. Vase er fint med en storslået blomsterbuket, såvel som med en simpel vedbend.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Plate 27 Cm - Middagstallerkner Krystalglas Klar - 6590152

  Orrefors Carat Plate 27 Cm - Middagstallerkner Krystalglas Klar - 6590152
  Denne elegante plade fra Orrefors tilhører karatglasværktøjet, som har modtaget sin inspiration fra juveler og ædelstene. Designeren er Lena Bergström, og hun er den, der har udviklet den særskilte og asymmetriske slibning, der afspejler vores tid. Pladen er fint til festlige lejligheder, og komplimenterer hver tabelindstilling.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Orrefors Pluto Lysestage Gylden - Lysestager Rustfrit Stål Brun - 6350262

  Orrefors Pluto Lysestage Gylden - Lysestager Rustfrit Stål Brun - 6350262
  Pluto lysestage fra Orrefors er fremstillet af mundblæst glas med holder i rustfrit stål. Lysestagen har et stilfuld og skandinavisk udtryk, designet af Lena Bergström.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Squeeze Vase 34 Cm - Vaser Glas Klar - 6562025

  Orrefors Squeeze Vase 34 Cm - Vaser Glas Klar - 6562025
  Vasen fra Orrefors har et kreavtivt design med en smuk detalje nederst perfekt til at tilføje personlighed til rummet. Vasen er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem. Designet af Lena Bergström. Om vasen fra Orrefors- Originaldesign fra 1997.- Findes også som en lille vase.- Fra kollektionen Squeeze. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Cut In Number Vase Striber 33 Cm - Vaser Glas Klar - 6552525

  Orrefors Cut In Number Vase Striber 33 Cm - Vaser Glas Klar - 6552525
  Vasen fra Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en stribet profil for et sofistikeret og elegant touch. Den har enkelt, tidløst udseende der passer til enhver stil. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ingegerd Råman. Om vasen fra Orrefors- Fra kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som skål. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Cut In Number Skål Checked - Serveringsskåle Glas Klar - 6552534

  Orrefors Cut In Number Skål Checked - Serveringsskåle Glas Klar - 6552534
  Skålen fra Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en facetslibning for et sofistikeret og elegant touch. Den har et enkelt, tidløst udseende der passer til enhver stil. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ingegerd Råman. Om skålen fra Orrefors- Fra kollektionen Cut In Number.- Skålen kommer i 2 forskellige modeller.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af skålen- Håndvask anbefales.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Orrefors Informal Champagne 2-pak 22 Cl - Champagneglas Glas Klar - 6402701

  Orrefors Informal Champagne 2-pak 22 Cl - Champagneglas Glas Klar - 6402701
  Champagneglasset fra Orrefors har et moderne, funktionelt design. Perfekt til alle lejligheder. Det har stilrene detaljer, hvilket skaber en sensation af fredsommelighed og harmoni. Det er fremstillet af gennemsigtigt glas med en kort stilk og en robust fod. Designet af Björn Dahlström. Om champagneglasset fra Orrefors- Perfekt til det moderne hjem.- Fra kollektionen Informal.- Fremstillet i Sverige. Vedligeholdelse af champagneglasset- Håndvask anbefales.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Messing Antracit - 6590170

  Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Messing Antracit - 6590170
  Carat lysestager emmer af elegance. De asymmetriske slibninger der glitre som diamanter. Stagerne her bliver en smuk detalje i hjemmet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors City Karaffel 95 Cl - Whiskykarafler Glas Klar - 6310383

  Orrefors City Karaffel 95 Cl - Whiskykarafler Glas Klar - 6310383
  En karaffel på klassisk Orrefors måde designet af Martti Rytkönen. Forbedringen og uregelmæssige cutters giver brillerne en fed personlighed, mens det udstråler elegance.. Køb Whiskykarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • More vinglas 4-pack

  More vinglas 4-pack
  More vinglas 4-pack. Detta eleganta vinglas har designats för att på ett självklart sätt passa till de flesta typerna av viner. More vinglas har en kupa vars form återger en välbalanserad aromatisk bild av innehållet vilket bidrar till den övergripande tanken om ett vinglas för alla tillfällen. Designen knyts läckert ihop av den sömlösa stjälken och skapar en subtil känsla av vardagslyx. Serien More har designats av Erika Lagerbielke för att passa alla typer av drycker och tillfällen. Fokus har lagts på lättillgänglighet, elegans och multifunktion. More är glasserien för dig som vill ha passande glas till allt, men samtidigt spara plats i skåpen. Höjd: 21,5 cm Ø: 8,4 cm Volym: 44 cl
 • Morberg Exclusive Wine vinglas 2-pack

  Morberg Exclusive Wine vinglas 2-pack
  Morberg Exclusive Wine vinglas 2-pak. Et virkelig smukt vinglas designet af Orrefors og tv-profilen, skuespilleren og madentusiasten Per Morberg. Morberg Exclusive Wine er et vinglas til de rigtig festlige lejligheder. En stor kop er understøttet af en stabil stilk og fod. Stilken har håndmalede linjer af guld, der virkelig giver karakter til helheden. Dette vinglas fra Morberg Exclusive-serien er lavet i kun 1960 eksemplarer, hvilket også er Morbergs fødselsår. "... At se glassene vokse ud af glaspusterens mund. Det er som at se en organisme pludselig fryse". Denne serie af virkelig luksuriøse glas fra Orrefors er designet af den kendte tv-profil, skuespiller og kok Per Morberg. Sammen med Orrefors' designere og håndværkere har Morberg designet en fed, men elegant serie af glas af hø
 • Nobel vinglas

  Nobel vinglas
  Nobel vinglas H: 181 mm Ø: 66 mm Vol: 300 ml Kun håndvask
 • More Coupe Champagneglas 4-pack

  More Coupe Champagneglas 4-pack
  More Coupe Champagneglas fra Orrefors er et moderne og lækkert designet champagneglas i krystal med en bred kop. Den brede kop skaber en luksuriøs følelse og gør dette champagneglas velegnet til både bobler og cocktails og drikkevarer. Et smukt krystalglas fra Orrefors, der til enhver tid passer til alle former for mousserende vin. More -serien er designet af Erika Lagerbielke, så den passer til alle former for drikkevarer og lejligheder. Fokus har været på tilgængelighed, elegance og multifunktion. More er glasserien til dig, der ønsker passende glas til alt, men samtidig sparer plads i skabene. Mængde: 21 cl Højde: 15 cm Ø: 9,9 cm Leveres i 4-pak Tåler opvaskemaskine
 • Sofiero Highballglas

  Sofiero Highballglas
  Sofiero Highball fra Orrefors tilhører Sofiero-serien designet af Gunnar Cyrén i 1961. Med smukke dybe snit bryder lyset gennem glasset som en funklende diamant. Sofiero Highball glas fremhæver hver drink med sin elegante følelse. Højde: 145 mm Diameter: 74 mm Volumen: 41 cl
 • Informal stor glas 36 cl 2-pak Orrefors

  Informal stor glas 36 cl 2-pak Orrefors
  Informal stort glas 36 cl 2-pak Orrefors, der er perfekt til rødvine, vand, øl og juice. Disse all-round glas er designet af Björn Dahlström. Informal fra Orrefors har et nutidigt skandinavisk formsprog. Seriens lave sammenhængskraft bidrager til fleksibilitet og forskellige anvendelsesområder. Materiale: Blyfri krystal Vol: 36 cl Højde: 175 mm Bredde: 80 mm Tåler opvaskemaskine
 • Orrefors Carat Lysestage 18 Cm grå - Lysestager Krystalglas Antracit - 6590173

  Orrefors Carat Lysestage 18 Cm grå - Lysestager Krystalglas Antracit - 6590173
  Lysestagen fra Orrefors har et luksuriøst design med en uregelmæssig geometri for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af krystalglas med smukke detaljer i rustfrit stål. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Lena Bergström. Om lysestagen fra Orrefors- Detaljer i rustfrit stål.- Uregelmæssig geometri.- Fremstillet af krystalglas.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Carat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 30 Cm grå - Lysestager Krystalglas Antracit - 6590174

  Orrefors Carat Lysestage 30 Cm grå - Lysestager Krystalglas Antracit - 6590174
  Lysestagen fra Orrefors har et luksuriøst design med en uregelmæssig geometri for at reflektere lyset smukt. Den er fremstillet af krystalglas med smukke detaljer i rustfrit stål. Vælg mellem forskellige farver. Designet af Lena Bergström. Om lysestagen fra Orrefors- Detaljer i rustfrit stål.- Uregelmæssig geometri.- Fremstillet af krystalglas.- Lysestagen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Carat.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Hallon vase 16 cm., klar

  Orrefors Hallon vase 16 cm., klar
  Denne smukke, lave vase fra Orrefors' Hallon-kollektion er inspireret af det knoldede hindbærs form. Med de mange små kugler, som bærret består af, har det en karakteristisk form, som designeren Anne Nilsson lod sig inspirere af, da hun skabte kollektione
 • Orrefors Helena Champagneglas 25cl., 4 stk.

  Orrefors Helena Champagneglas 25cl., 4 stk.
  Det elegante Helena Champagneglas er en vaskeægte designklassiker, der har været en del af Orrefors' udvalg siden det først blev lanceret i 1977. Glasset er fremstillet af ægte krystal og har et elegant mønster med stribet struktur. Sættet indeholder 4 c
 • Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, sort

  Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, sort
  Hvert år, når den verdensberømte Nobelpris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med Orrefors' unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette snapseglas er en del af. Snapseglasset er håndlavet i glas og håndmalet af den dygtige designer, Gunnar Cyré
 • Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, guld

  Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, guld
  Hvert år, når den verdensberømte Nobelpris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med Orrefors' unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette snapseglas er en del af. Snapseglasset er håndlavet i glas og håndmalet af den dygtige designer, Gunnar Cyré
 • Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, hvid

  Orrefors Nobel snapseglas 4 cl, hvid
  Hvert år, når den verdensberømte Nobelpris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med Orrefors' unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette snapseglas er en del af. Snapseglasset er håndlavet i glas og håndmalet af den dygtige designer, Gunnar Cyré
 • Orrefors City OF Whiskyglas 24cl, 4 stk.

  Orrefors City OF Whiskyglas 24cl, 4 stk.
  Nyd en klassisk Old Fashioned i dette elegante whiskyglas, som er opkaldt derefter. Whiskyglasset er en del af Orrefors' City-kollektion, som indeholder alt i glas til barskabet og er kendetegnet ved et moderne og stilrent udtryk. Glasset er prydet med sk
 • Orrefors Nobel The sparkling devil Champagneglas 19cl., mørkegrå

  Orrefors Nobel The sparkling devil Champagneglas 19cl., mørkegrå
  I 1991 lancerede Orrefors deres første Nobel-kollektion i forbindelse med uddelingsfestens 90 års fødselsdag. Hvert år siden da, når den verdensberømte pris uddeles i Stockholm, dækkes middagsbordet med den unikke Nobel-kollektion, som blandt andet dette
 • Orrefors Merlot Vinglas 57cl

  Orrefors Merlot Vinglas 57cl
  Vinglasset fra Merlot er et klassisk glas der kan anvendes til enhver opgave. Glasset har en kapacitet på 57 cl og hed førhen 60 cl i Orrefors Merlot-serien. Glasset er designet af Erika Lagerbielke og har nogle klassiske og tidløse former, som fremhæver
 • Orrefors The Sparkling Devil 19cl Blå

  Orrefors The Sparkling Devil 19cl Blå
  Dette glas er et håndlavet og håndmalet stykke kunst- og håndværk fra svenske Orrefors. Skabt i forbindelse med Nobel prisuddelingens 90års jubilæum i 1991 kommer der hvert år nye farvekombinationer hvilket gør denne genstand til et oplagt samlerobjekt de
 • Orrefors Carat Globe-vase Lille

  Orrefors Carat Globe-vase Lille
  Smuk vase fra Orrefors, der er designet af svenske Lena Bergström. Globe-vasen er en del af Carat-serien, som også består af luksuriøse lysestager, skåle og lignende. Lena Bergström har fundet sin inspiration i juveler og perler, som har været med til at
 • Orrefors Intermezzo Coupe Glas 30 cl.

  Orrefors Intermezzo Coupe Glas 30 cl.
  Dette smukke champagne coupe glas fra Orrefors Intermezzo serien kan rumme 30 cl., og passer perfekt ind på et stilfuldt middagsbord. Glasset er designet af Erika Lagerbielke, som har givet glasset et elegant look bl.a. ved hjælp af den blå detalje. Desu
 • Orrefors Squeeze vase 34 cm, blå

  Orrefors Squeeze vase 34 cm, blå
  Denne elegante vase er designet af Lena Bergstörm, og har siden 1997 været en formklassiker. Samme år modtog Squeeze serien prisen Excellent Swedish form, og siden da har serien være eftertragtet. Designet hjælper buketten med at holde sammen, hvilket be
 • Orrefors The Sparkling Devil Champagneglas 19 cl, forrest green

  Orrefors The Sparkling Devil Champagneglas 19 cl, forrest green
  The Sparkling Devil serien er perfekt til festlige lejligheder, og de nye designs har det samme farverige og karakteristiske udseende som de populære. Hvert glas er mundblæst i Kosta og håndmalet med 22 karat guld. Dette champagneglas kan både bruges til
 • Orrefors Informal Vinglas 2 stk. 36 cl.

  Orrefors Informal Vinglas 2 stk. 36 cl.
  Nyd et glas vin i hverdagen eller til festlige lejligheder - Informal glasset fra Orrefors kan snildt bruges til begge dele. Glasset er ideelt til hvidvin, rosévin og rødvin, men også til en sommerlig cocktail eller måske bare et glas vin piftet op med en
 • Orrefors Valentino Fyrfadsstage

  Orrefors Valentino Fyrfadsstage
  Unikt, hjerteformet fyrfadsstage fra Orrefors, som er den ideelle gaveidé til en, du holder af. Valentino fyrfadsstagen er designet af Martti Rytkönen og måler 10,7 cm. i bredden samt 6,8 cm. i højden. Fyrfadsstagen er desuden fremstillet af glas og komm
 • Orrefors The Sparkling Devil Champagneglas 19 cl, hvid

  Orrefors The Sparkling Devil Champagneglas 19 cl, hvid
  Champagneglassene i serien The Sparling Devil er skabt af Gunnar Cyrén til Nobel middagen i 1991, men desværre kom de ikke med i bordopdækningen, men blev i stedet for et samlerobjekt for svenskerne. Glassene er perfekte til festlige begivenheder og er
 • Orrefors The Sparkling Devil champagneglas, 19 cl

  Orrefors The Sparkling Devil champagneglas, 19 cl
  Disse Orrefors champagneglas er designet af Gunnar Cyrén og har en hjertevarm historie bag modellen. Efter han gik bort 2013 fandt hans sønner et stort antal skitser af disse karakteristiske og farverige glas, og dermed blev The Sparkling Devil-serien fød
 • Orrefors Squeeze Tulipanvase 18 Cm Mørk Safir - Vaser Krystalglas Midnatsblå - 6562029

  Orrefors Squeeze Tulipanvase 18 Cm Mørk Safir - Vaser Krystalglas Midnatsblå - 6562029
  Tulipanvasen fra Orrefors har en bølget form med et smalt midterstykke perfekt til små buketter eller kviste. Den er fremstillet af eksklusivt krystalglas i forskellige farver at vælge mellem. Designet af Lena Bergström. Om tulipanvasen fra Orrefors- Bølget form.- Fremstillet af krystalglas.- Tulipanvasen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Squeeze. Vedligeholdelse af tulipanvasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lanterne 93 Mm - Fyrfadsstager Krystalglas Klar - 6590172

  Orrefors Carat Lanterne 93 Mm - Fyrfadsstager Krystalglas Klar - 6590172
  Lanterne fra Orrefors med en moderne fortolkning i krystalglas med en uregelmæssig geometri for at reflektere lyset smukt. Fremstillet i Tyskland. Designet af Lena Bergström. Om lanternen fra Orrefors- Fremstillet af krystalglas.- Fremstillet i Tyskland.- Designet af Lena Bergström.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Informal Vinglas 2-pak 60 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - 6402710

  Orrefors Informal Vinglas 2-pak 60 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - 6402710
  Vinglas fra Orrefors med et moderne, funktionelt design perfekt til rødvine. Det har stilrene detaljer hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. Vinglasset er fremstillet af klart glas. Fremstillet i Tyskland. Designet af Björn Dahlström. Om vinglasset fra Orrefors- Fremstillet i Tyskland.- Perfekt til det moderne hjem.- Fra kollektionen Informal.- Designet af Björn Dahlström. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Whiskeyglas Old Fashioned 2-pak 25 Cl - Whisky & Cognac Mundblæst Krystal Guld - 6577540

  Orrefors Intermezzo Whiskeyglas Old Fashioned 2-pak 25 Cl - Whisky & Cognac Mundblæst Krystal Guld - 6577540
  Whiskeyglas fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Det er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt til whisky og andre slags spiritus. Fremstillet i Sverige. Designet af Erika Lagerbielke. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Fremstillet i Sverige.- Dette whiskeyglas er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Findes også som vinglas.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Håndvask anbefales.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Whiskeyglas Double Old Fashioned 2-pak 40 Cl - Whisky & Cognac Mundblæst Krystal Guld - 6577541

  Orrefors Intermezzo Whiskeyglas Double Old Fashioned 2-pak 40 Cl - Whisky & Cognac Mundblæst Krystal Guld - 6577541
  Whiskeyglas fra Orrefors med et klassisk layout med et ikonisk, gyldent dropdesign. Det er fremstillet af mundblæst, klar krystal perfekt til whisky og andre slags spiritus. Fremstillet i Sverige. Designet af Erika Lagerbielke. Om whiskeyglasset fra Orrefors- Fremstillet i Sverige.- Dette whiskeyglas er en del af Orreforss Intermezzo kollektionen.- Findes også som vinglas.- Designet af Erika Lagerbielke.- Fremstillet i Sverige Vedligeholdelse af whiskeyglasset- Håndvask anbefales.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Bouquet vinglas 70 cl, guld

  Orrefors Intermezzo Bouquet vinglas 70 cl, guld
  Intermezzo Bouquet vinglasset er et godt match til frugtige rødvine. Glasset har en generøs og bred skål, som hjælper vinen med at udvikle sig og lader dig nyde de lækre aromaer fuldt ud. Det har også et smukt design - perfekt til at tilføje et strejf a
 • Orrefors Nobel Rødvinglas 20 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Guld - 6267918

  Orrefors Nobel Rødvinglas 20 Cl - Vinglas Mundblæst Glas Guld - 6267918
  Nobelmiddagens meget egen tallerken designet af Gunnar Cyrén. Glasserien Orrefors Nobel blev oprettet i forbindelse med 90-årsdagen for Nobel-middagen i 1991, og i dag prisvindere og royalties toast med disse briller i Stockholm Rådhus hver december. Glaset er elegant og passer lige så godt i dit hjem, uanset om det er at fejre noget, eller hvis du bare vil sætte bordet med en dejlig og personlig tallerken. Samlingen består af farverne rød, sort, blå, guld, sølv og hvid. I december hvert år i forbindelse med Nobel-middagen introducerer Orrefors en ny farve, som udelukkende er tilgængelig i butikken i det kommende år.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Rustfrit stål - 6590162

  Orrefors Carat Lysestage 2-pak - Lysestager Rustfrit stål - 6590162
  Carat lysestager emmer af elegance. De asymmetriske slibninger der glitre som diamanter. Stagerne her bliver en smuk detalje i hjemmet.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Street Champagne - Champagneglas Glas Klar - 6540114

  Orrefors Street Champagne - Champagneglas Glas Klar - 6540114
  Street er en samling fra Orrefors oprettet af Jan Johansson. Inspirationen til designet med det håndlavede snitmønster kom fra gaderne i New York. Dette er et glas i rustik design perfekt til et glas champagne eller mousserende vin.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Nobel Ølglas 39 Cl - Ølglas Mundblæst Glas Guld - 6267920

  Orrefors Nobel Ølglas 39 Cl - Ølglas Mundblæst Glas Guld - 6267920
  Nobelmiddagens meget egen tallerken designet af Gunnar Cyrén. Glasserien Orrefors Nobel blev oprettet i forbindelse med 90-årsdagen for Nobel-middagen i 1991, og i dag prisvindere og royalties toast med disse briller i Stockholm Rådhus hver december. Glaset er elegant og passer lige så godt i dit hjem, uanset om det er at fejre noget, eller hvis du bare vil sætte bordet med en dejlig og personlig tallerken. Samlingen består af farverne røde, sort, blå, guld, sølv , og hvid. I december hvert år i forbindelse med Nobel-middagen introducerer Orrefors en ny farve, som udelukkende er tilgængelig i butikken i det kommende år.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Beer Taster Øl 47cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6312001

  Orrefors Beer Taster Øl 47cl 4-pak - Ølglas Glas Klar - 6312001
  Orrefors fra Beer Taster Ølglas 47cl, 4-pak. Ølglas Klar Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Xl Vin 61 Cl 4 Pak - Vinglas Glas Klar - 6310112

  Orrefors More Xl Vin 61 Cl 4 Pak - Vinglas Glas Klar - 6310112
  Stort vin glas fra jo flere serier fra Orrefors med en rummelig kop, der passer bedst til røde vine. Tidløs og udførlig design af Erika Lagerbielke. Med den store kop glas får vinen luft og moden for at opnå den bedste smagfuld oplevelse.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Graphic Vase Bowl H20,5 - Vaser Klar - 6101205

  Orrefors Graphic Vase Bowl H20,5 - Vaser Klar - 6101205
  Orrefors fra Graphic Vase Bowl H20,5. Vaser Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Globe Vase Small - Vaser Krystalglas Klar - 6590120

  Orrefors Carat Globe Vase Small - Vaser Krystalglas Klar - 6590120
  Carat Vase fra Orrefors har et stilfuldt og tidløst design og bliver en smuk detalje i hjemmet. Vasen er en del af den eksklusive serie Carat som også rummer luksuriøse stager.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Globe Vase Medium - Vaser Krystalglas Klar - 6590125

  Orrefors Carat Globe Vase Medium - Vaser Krystalglas Klar - 6590125
  Carat Vase fra Orrefors har et stilfuldt og tidløst design og bliver en smuk detalje i hjemmet. Vasen er en del af den eksklusive serie Carat som også rummer luksuriøse stager.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Elixir Glas Til Vinsmagning 4-pak - Vinglas Klar - 6614004

  Orrefors Elixir Glas Til Vinsmagning 4-pak - Vinglas Klar - 6614004
  Orrefors fra Elixir Glas til Vinsmagning 4-Pak. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 297 Mm - Lysestager Klar - 6590168

  Orrefors Carat Lysestage 297 Mm - Lysestager Klar - 6590168
  Orrefors fra Carat Lysestage, 297 mm. Lysestager Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Lysestage 183 Mm - Lysestager Klar - 6590169

  Orrefors Carat Lysestage 183 Mm - Lysestager Klar - 6590169
  Smukt lysestage fra karatserien designet af Lena Bergström. Lena er blevet inspireret af juveler og ædelstene, dermed Carats unikke udtryk for skære diamanter placeret oven på hinanden. Et stilfuldt lysestage, der gør det godt i de fleste boliger og indvendige stilarter.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Orrefors Metropol Vinglas 40cl - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 6410016

  Orrefors Metropol Vinglas 40cl - Vinglas Mundblæst Krystal Klar - 6410016
  Dette elegante vinglas tilhører Orrefors Modern Glass Series Metropol, designet af Erika Lagerbielke. Det er kendetegnet ved sine skarpe kanter og det ikoniske sorte fald i akslen. Lavet af mundblæst krystalglas i Småland, Sverige.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Vase 37 Cm Low Cut - Vaser Glas Klar - 6590131

  Orrefors Carat Vase 37 Cm Low Cut - Vaser Glas Klar - 6590131
  Carat Vase fra Orrefors har et stilfuld og moderne design som passer til alle blomster. Den aflange og elegante form giver et flot udtryk. Vasen findes også i et smukt rundt design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Vase 37 Cm High Cut - Vaser Glas Klar - 6590132

  Orrefors Carat Vase 37 Cm High Cut - Vaser Glas Klar - 6590132
  Carat Vase fra Orrefors har et stilfuld og moderne design som passer til alle blomster. Den aflange og elegante form giver et flot udtryk. Vasen findes også i et smukt rundt design.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Carat Globe Vase Large - Vaser Krystalglas Klar - 6590133

  Orrefors Carat Globe Vase Large - Vaser Krystalglas Klar - 6590133
  Carat Vase fra Orrefors har et stilfuldt og tidløst design og bliver en smuk detalje i hjemmet. Vasen er en del af den eksklusive serie Carat som også rummer luksuriøse stager.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Squeeze Vase 23 Cm - Vaser Glas Blå - 6562021

  Orrefors Squeeze Vase 23 Cm - Vaser Glas Blå - 6562021
  Vasen fra Orrefors har et kreavtivt design med en smuk detalje nederst perfekt til at tilføje personlighed til rummet. Vasen er fremstillet af glas i forskellige farver at vælge mellem. Designet af Lena Bergström. Om vasen fra Orrefors- Originaldesign fra 1997.- Findes også som en stor vase.- Fra kollektionen Squeeze. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Cut In Number Vase Striber 20 Cm - Vaser Glas Klar - 6552524

  Orrefors Cut In Number Vase Striber 20 Cm - Vaser Glas Klar - 6552524
  Vasen fra Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en stribet profil for et sofistikeret og elegant touch. Den har enkelt, tidløst udseende der passer til enhver stil. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ingegerd Råman. Om vasen fra Orrefors- Fra kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som skål. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Cut In Number Vase Checked 33 Cm - Vaser Glas Klar - 6552527

  Orrefors Cut In Number Vase Checked 33 Cm - Vaser Glas Klar - 6552527
  Vasen fra Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en ternet profil for et sofistikeret og elegant touch. Den har enkelt, tidløst udseende der passer til enhver stil. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ingegerd Råman. Om vasen fra Orrefors- Fra kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som skål. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Orrefors Cut In Number Vase Checked 20 Cm - Vaser Glas Klar - 6552526

  Orrefors Cut In Number Vase Checked 20 Cm - Vaser Glas Klar - 6552526
  Vasen fra Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en ternet profil for et sofistikeret og elegant touch. Den har enkelt, tidløst udseende der passer til enhver stil. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Ingegerd Råman. Om vasen fra Orrefors- Fra kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 forskellige størrelser.- Findes også som skål. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Pulse vinglas 4-pack

  Pulse vinglas 4-pack
  Pulse vinglas 4-pak. Et moderne designet vinglas med klare linjer i lækkert krystalglas fra Orrefors. Kopen er bred i bunden og tilspidser opad for at bevare aromaerne. Fod og stilk bliver i baggrunden, men giver et smukt helhedsindtryk til Pulse Wine Wine Glass. Et meget godt all-round vinglas, der fremhæver aromaerne og tilbyder en moderat mængde iltning. Design Ingegerd Råman. Volumen: 460 ml Højde: 195 mm Ø: 94 mm
 • Pulse tumbler 4-pack

  Pulse tumbler 4-pack
  Pulse tumbler glas 4-pak. En moderne designet tumbler fra svenske Orrefors. Pulse tumbler er et fremragende vandglas og matcher de øvrige glas i serien perfekt, når du skal dække bord. Udover vand er Pulse tumbler et glimrende vinglas til hvidvine, og passer godt til whisky og likører samt longdrinks. Design: Ingegerd Råman. Volumen: 35 cl Højde: 107 mm Ø: 78 mm
 • Carat cocktailglas

  Carat cocktailglas
  Carat cocktailglas. Ett unikt utformat martiniglas där stjälk och fot elegant intrigerats i en fasett- och olivslipad botten. Carat cocktailglas är designat av Lena Bergström och inger en lyxig och exklusiv känsla, perfekt för det moderna hemmet. Hela serien handlar om slipning och olika fascinerande tekniker samtidigt som det är ett modernt ungt och kaxigt glas. Höjd: 102 mm Diameter: 104 mm Volym: 20 cl
 • More tumblerglas 4-pack

  More tumblerglas 4-pack
  More tumblerglas 4-pack. Stilrent och lättillgängligt tumblerglas med flera funktioner. More tumblerglas matchar perfekt de övriga glasen i serien som vattenglas, men lämpar sig även mycket bra till exempelvis konjak och whisky, eller olika typer av juicer. Ett högst användbart glas vars självklara linjer ger en inbjudande känsla. Serien More har designats av Erika Lagerbielke för att passa alla typer av drycker och tillfällen. Fokus har lagts på lättillgänglighet, elegans och multifunktion. More är glasserien för dig som vill ha passande glas till allt, men samtidigt spara plats i skåpen. Höjd: 11,7 cm Ø: 8,4 cm Volym: 44 cl
 • More champagneglas 4-pack

  More champagneglas 4-pack
  More champagneglas 4-pack. Ett utsökt designat champagneglas som lämpar sig till alla typer av mousserande viner. Orrefors More champagneglas har en smal stjälk som sömlöst och elegant övergår till kupan. Utformningen på kroppen bidrar till en bevarad kolsyresättning och presenterar de friska, mineraliga och brödiga tonerna ur mousserande viner på ett utmärkt vis. Det perfekta champagneglaset för alla tillfällen! Serien More har designats av Erika Lagerbielke för att passa alla typer av drycker och tillfällen. Fokus har lagts på lättillgänglighet, elegans och multifunktion. More är glasserien för dig som vill ha passande glas till allt, men samtidigt spara plats i skåpen. Höjd: 21,5 cm Ø: 5,6 cm Volym: 18 cl
 • Street Cognacglas

  Street Cognacglas
  Orrefors Street blev designet af designeren Jan Johansson i 2006 med ambitionen om at skabe en række klare linjer, der minder om moderne bymiljøer. Orrefors Street Cognac er et cognacglas med klare kontraster og linjer. De sorte detaljer og det lodrette design minder om skyskrabere og travle gader. En moderne cognackop til dem, der vil føle sig i centrum. Højde: 11,5 cm Diameter: 6,5 cm Volumen: 15 cl (19 cl op til kant)
 • Grace Highballglas 43 cl 2 st Orrefors

  Grace Highballglas 43 cl 2 st Orrefors
  Grace Highball glas 43 cl 2-pak Orrefors er et stilrent og elegant drikkeglas med timeglasformet design. På dette highball glas er taljen sat lavt, hvilket giver en god balance og øger grebet. Forlængelsen i toppen gør glasset nemt at drikke af, selvom det indeholder meget is, og den kraftigere bund giver en behagelig vægt. Grace highball glas er et meget lækkert drikkeglas, der passer rigtig godt til alle typer longdrinks og juicedominerende drinks. Highball-glasset rummer 40 cl. Højde: 150 mm Bredde: 75 mm
 • City Highball cocktail glass 4-pack

  City Highball cocktail glass 4-pack
  City Highball drikkeglas 4-pak. Designet i City-serien er inspireret af det moderne indre bymiljø. Følelsen af ​​at være i centrum, men samtidig finde et roligt hjørne til at nyde en drink, er tydeligt indarbejdet i Orrefors City-serien. Denne variant er et luksuriøst highball-glas med en stabil bund og en lige glaskrop. Slibningerne er sat lidt skævt, hvilket giver en dybde til designet, og det faktum, at de fortsætter hele vejen ned gennem glasfoden, skaber en følelse af højde og dynamik. Orrefors City Highball er et drikkeglas, der er fremragende til cocktails samt grog eller limonade og tonic. Vol.: 37 cl H: 150 mm Ø: 72 mm Leveres i 4-pak
 • Morberg Collection hvidvin glas 4-pack

  Morberg Collection hvidvin glas 4-pack
  Morberg Collection hvidvinsglas 4-pak. Et stilrent hvidvinsglas designet i samarbejde mellem svenske Orrefors og madprofilen Per Morberg. Med sin smallere form er dette vinglas blevet tilpasset til at afspejle hvidvines aroma og smag på bedste vis. Kubens design begrænser iltningen og det unikke design løfter helhedsindtrykket til ren elegance. Den populære skuespiller og tv-kok Per Morberg har sammen med svenske Orrefors designet en serie mundblæste glas af højeste kvalitet. I ægte morbergsk ånd er kun det bedste nok, og Morberg Collection-serien vidner om både håndværk af høj kvalitet og tidløst design. Volumen: 34 cl Leveres i 4-pak
 • Nobel champagneglas

  Nobel champagneglas
  Nobel champagneglas H: 220 mm Ø: 59 mm Vol: 170 Kun håndvask
 • More XL vinglas 4-pack

  More XL vinglas 4-pack
  More XL vinglas 4-pack. Et ekstra stort glas fra Orrefors med et stort glashus for rig iltning. More Wine XL er fremragende til hovedsageligt rødvine med druesorterne Pinot Noir og Nebbiolo, men er også et lækkert vinglas til andre vintyper, der kræver en større grad af oxidation. Det brede sortiment fremhæver de delikate aromaer af rødvine fra Bourgogne og Barolo, men er også eksemplarisk i fadlagrede Chardonnay-vine af hvide eg, gerne årgang. More-serien er designet af Erika Lagerbielke, så den passer til alle typer drinks og lejligheder. Fokus har været på let tilgængelighed, elegance og multifunktion. More er glasserien til dig, der gerne vil have passende glas til alt, men samtidig spare plads i skabene. Vol.: 61 cl Højde: 227 mm Diameter: 98 mm Leveres i 4-pak Tåler opvaskem
 • Metropol champagneglas 1-pack

  Metropol champagneglas 1-pack
  Metropol champagneglas. Lækkert champagneglas med en smuk, moderne kop, der er optimeret til mousserende vine som Champagne, Cava og Crémant med mere. I stilken er der en dråbe sort farve, der giver en elegance til det overordnede design. Metropol-serien er en moderniseret og raffineret serie inspireret af bestselleren Intermezzo. Designer Erika Lagerbielke har med Metropol designet en stilfuld serie af krystalglas med et selvsikkert look og skarp form. Elegante glas, der egner sig til mingling og fest såvel som til almindelige dage. Vol: 270 ml Højde: 235 mm Diameter: 75 mm Tåler opvaskemaskine
 • Metropol rødvinglas 1-pack

  Metropol rødvinglas 1-pack
  Metropol rødvinsglas 1-pak. Stilfulde rødvinsglas med moderne linjer fra svenske Orrefors. Glaskoppen er af den bredere slags for at muliggøre rigelig oxidation af vinen. I stilken er en sort dråbe, der afspejler sin forgænger, den ikoniske serie Intermezzo. Metropol rødvinsglas er fremragende til stærkere rødvine, der har brug for tid til at trække vejret. Metropol-serien er en moderniseret og raffineret serie inspireret af bestselleren Intermezzo. Designer Erika Lagerbielke har med Metropol designet en stilfuld serie af krystalglas med et selvsikkert look og skarp form. Elegante glas, der egner sig til mingling og fest såvel som til almindelige dage. Volumen: 610 ml Højde: 225 mm Diameter: 110 mm Tåler opvaskemaskine
 • Metropol tumbler 2-pack

  Metropol tumbler 2-pack
  Metropol tumbler vandglas 2-pak. Et udsøgt tumblerglas designet med en kraftig bund med en dråbe sort farve i. Meget elegant design, der passer perfekt til vinglassene i Metropol serien, men også står godt alene. Metropol-serien er en moderniseret og raffineret serie inspireret af bestselleren Intermezzo. Designer Erika Lagerbielke har med Metropol designet en stilfuld serie af krystalglas med et selvsikkert look og skarp form. Elegante glas, der egner sig til mingling og fest såvel som til almindelige dage. Volumen: 230 ml Højde: 110 mm Diameter: 75 mm Tåler opvaskemaskine
 • Metropol hvidvinglas 1-pack

  Metropol hvidvinglas 1-pack
  Metropol hvidvinsglas 1-pak. Et lækkert vinglas med en mellemstor kop, der egner sig godt til hovedsageligt hvidvine. Metropol vinglas 40 cl har en smuk kop med klare linjer. Designet er moderne, med en klar balance mellem funktionalitet og kunstnerisk udtryk. I stilken sidder en sort dråbe, der er et blink til designklassikeren Intermezzo, hvis design har været en stor inspiration til dette vinglas. Metropol-serien er en moderniseret og raffineret serie inspireret af bestselleren Intermezzo. Designer Erika Lagerbielke har med Metropol designet en stilfuld serie af krystalglas med et selvsikkert look og skarp form. Elegante glas, der egner sig til mingling og fest såvel som til almindelige dage. Vol: 400 ml Højde: 225 mm Diameter: 90 mm Tåler opvaskemaskine
 • Peak highball glas 4-pack

  Peak highball glas 4-pack
  Orrefors Peak highball-glas er en del af Peak-serien, en kollektion designet af Martti Rytkönen. Peak Highball glas i krystal har dybe snit rundt om glasset. Med Peak Highball glas har Martti Rytkönen skabt et glas i perfekt balance mellem legende og klassisk design. Tåler opvaskemaskine. Leveres i 4-pak. Volumen: 37 cl
 • City Shotglas 2-pack

  City Shotglas 2-pack
  City Shotglas 2-pak fra Orrefors er en del af City serien, som giver udtryk for moderne men stadig klassisk design. City shotglas har slibninger på overfladen, der skaber en maskulin men samtidig elegant og raffineret følelse. Vol.: 5 cl Højde: 85 mm Bredde: 40 mm
 • Informal lille glas 28 cl 2-pak Orrefors

  Informal lille glas 28 cl 2-pak Orrefors
  Informal lille glas 28 cl 2-pak Orrefors, der er perfekt til hvidvine, vand og øl og juice. Disse all-roundglas er designet af Björn Dahlström. Informal fra Orrefors har et nutidigt skandinavisk formsprog. Seriens lave sammenhængskraft bidrager til fleksibilitet og forskellige anvendelsesområder. Materiale: Blyfri krystal Volumen: 28 cl Højde: 160 mm Bredde: 74 mm Tåler opvaskemaskine
 • Informal champagneglas 22 cl 2-pak Orrefors

  Informal champagneglas 22 cl 2-pak Orrefors
  Informal champagneglas 22 cl 2-pak Orrefors har en høj stilk og aflang kop, der er perfekt til champagne og mousserende vine. Designet af Björn Dahlström. Informal fra Orrefors har et nutidigt skandinavisk formsprog. Seriens lave sammenhængskraft bidrager til fleksibilitet og forskellige anvendelsesområder. Materiale: Blyfri krystal Vol: 22 cl Højde: 195 mm Bredde: 62 mm Tåler opvaskemaskine
 • Orrefors More Vinglas 44 Cl 6-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 6310105

  Orrefors More Vinglas 44 Cl 6-pak - Vinglas Krystalglas Klar - 6310105
  Vinglassene fra Orrefors har et alsidigt design med tidløst udseende perfekt til festlige anledninger. De er fremstillet af blyfrit krystalglas med en afrundet skål. Perfekt til både rosé, hvid- og rødvin. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Erika Lagerbielke. Om vinglassene fra Orrefors - Et alsidigt design.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen More.- Sælges i 2x3-pak.- Kapacitet: 44 cl.Vedligeholdelse af vinglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Coupe Champagneglas 21 Cl 6-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 6310128

  Orrefors More Coupe Champagneglas 21 Cl 6-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 6310128
  Champagneglasset fra Orrefors er fremstillet af blyfrit krystalglas med en bred skål perfekt til at servere champagne og vin. Det har et fornemt design med festligt udseende perfekt til finere anledninger. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Erika Lagerbielke. Om champagneglasset fra Orrefors - Et elegant design.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen More.- Sælges i 2x3-pak.- Kapacitet: 21 cl.Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors More Champagneglas 18 Cl 6-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 6310104

  Orrefors More Champagneglas 18 Cl 6-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - 6310104
  Champagneglasset fra Orrefors har et fornemt design med festligt udseende perfekt til finere anledninger. Det er fremstillet af blyfrit krystalglas med en lang, smal skål perfekt til at servere champagne og vin. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Erika Lagerbielke. Om champagneglasset fra Orrefors - Et stilfuldt design.- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen More.- Sælges i 2x3-pak.- Kapacitet: 18 cl.Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Orrefors Hallon vase 20 cm., klar

  Orrefors Hallon vase 20 cm., klar
  Denne fine, høje vase fra Orrefors er designet af den dygtige svenske Anne Nilsson, som blandt andet også står bag de prisbelønnede Celeste-lysestager af mundblæst glas. Nilsson har i sit arbejde med Hallon-kollektionen ladet sig inspirere af hindbærret o
 • Orrefors Hallon vase 16 cm., frosted glas

  Orrefors Hallon vase 16 cm., frosted glas
  Denne smukke, lave vase fra Orrefors' Hallon-kollektion er inspireret af det knoldede hindbærs form. Med de mange små kugler, som bærret består af, har det en karakteristisk form, som designeren Anne Nilsson lod sig inspirere af, da hun skabte kollektione
 • Orrefors Intermezzo Blå Whiskyglas, 25cl.

  Orrefors Intermezzo Blå Whiskyglas, 25cl.
  Læn dig tilbage og nyd en klassisk Old Fashioned i dette elegante whiskyglas, som er designet til samme formål. Glasset er en del af Orrefors' prisbelønnede Intermezzo-kollektion, som siden den for første gang blev lanceret i 1985 er blevet en vaskeægte
Andre mærker
ilead