Our Place

 • Our Place Side Skåle 4-pak Steam - Serveringsskåle Porcelæn Grå - CRM.SBWL.ESN.STM

  Our Place Side Skåle 4-pak Steam - Serveringsskåle Porcelæn Grå - CRM.SBWL.ESN.STM
  Skålene fra Our Place har rustikt udseende med et stabelbart design perfekt for bekvem opbevaring. De er fremstillet af genanvendt, håndmalet porcelæn som gør hvert eksemplar unikt. Skålene har adskillige anvendelsesområder med en stor størrelse perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om skålene fra Our Place- Stabelbart design.- Adskillige anvendelsesområder.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som tallerken.- Skålene findes i forskellige farver.- Sælges i 4-pak. Vedligeholdelse af skålene- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Our Place Main Tallerken 24,8 Cm 4-pak Spice - Middagstallerkner Porcelæn Rosa - CRM.MPLT.ESN.SPC

  Our Place Main Tallerken 24,8 Cm 4-pak Spice - Middagstallerkner Porcelæn Rosa - CRM.MPLT.ESN.SPC
  Tallerkenen fra Our Place har rustikt udseende med et stabelbart design perfekt for bekvem opbevaring. Den er fremstillet af genanvendt, håndmalet porcelæn som gør hvert eksemplar unikt. Tallerkenen har adskillige anvendelsesområder med en stor størrelse perfekt til at servere pasta, eksempelvis. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om tallerkenen fra Our Place- Stabelbart design.- Adskillige anvendelsesområder.- Fremstillet af porcelæn.- Findes også som sidetallerken.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Sælges i 4-pak. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Our Place Side Bowl skål 4-pack, charcoal

  Our Place Side Bowl skål 4-pack, charcoal
  Sæt med fire håndmalede porcelænsskåle fra Our Place, fremragende til suppe, cornflakes, pasta eller is. Skålene er 7 centimeter høje og har en diameter på 15,2 centimeter. Porcelænet er let, men holdbart og det ridser og splintrer ikke nemt. Skålene hold
Andre mærker
ilead