Riedel

 • Riedel Ultra Karaffel 123 Cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - R-2400/14

  Riedel Ultra Karaffel 123 Cl - Vandkarafler & Vandkander Klar - R-2400/14
  For dekanterende vin viser du den gamle vin respekt og den yngre vin tillid ifølge Christian Mouleix. Ultra Decanter er lavet i mouthblown Lead Crystal, som gør hver Decanter UNICE. Med et køligt design er dekanteren 22,5 cm høj og holder 123cl vin.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Martiniglas 2-pak 13 Cl - Martini & Cocktail Klar - R-6416/77

  Riedel Vinum Martiniglas 2-pak 13 Cl - Martini & Cocktail Klar - R-6416/77
  Vinum Serie indeholder glas til vin, øl og spiritus. Glasets form er designet under flere winetastings, der finder den rigtige form til højre drue. Vinum Martiniglass er den perfekte martini og cocktailglass og har 13cl. Det er lavet i Lead Crystal og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Drink Specific Kaffekrus 2-pak 9 Cl - Kaffekopper Glas Klar - R-6417/10

  Riedel Drink Specific Kaffekrus 2-pak 9 Cl - Kaffekopper Glas Klar - R-6417/10
  Kaffekrus fra Riedel med et stilrent design med en speciel form perfekt for maksimal aroma. Det er fremstillet af klart glas med et elegant mønster for at tilføje en ekstra dimension til designet. Perfekt til espresso og gløgg. Om kaffekruset fra Riedel- Fremstillet af glas.- Sælges i 2-pak.- Kapacitet: 9 cl.- Stilrent design.- Lille størrelse. Vedligeholdelse af kaffekruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Riedel H2o Whiskyglas 2-pak 43 Cl - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - R-0414/02

  Riedel H2o Whiskyglas 2-pak 43 Cl - Whisky & Cognac Krystalglas Klar - R-0414/02
  2-pakke med H20 whisky briller fra Riedel. Disse whisky briller er inkluderet i den populære O-serie, som er præget af den daglige, men trendy stil. Glaset passer perfekt til alle lejligheder, og det er dejligt at matche med andre produkter fra O-serien. Lavet af maskinfremstillet krystalglas og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Whisky & Cognac og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Chiant/riesling/zinfandel 2-pak 37 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/15

  Riedel Vinum Chiant/riesling/zinfandel 2-pak 37 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/15
  2-pakke med Vinum Riesling Grand Cru / Zinfandel fra Riedel. Disse klassiske vinbriller med generøs kop tilhører den etablerede vin-serie Vinum. Nydelsen af ​​at drikke vin starter med et godt glas, og disse briller fra Riedel skal hver eneste vin elsker har hjemme! Det er designet til at passe til frugtbare røde vine og blomster hvide vine, såsom Riesling, Chianti og Zinfandel. Lavet af krystalglas og med er opvaskemaskine sikkert.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Martiniglas 25 Cl 2-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - R-4441/17

  Riedel Martiniglas 25 Cl 2-pak - Martini & Cocktail Krystalglas Klar - R-4441/17
  Martiniglasset fra Riedel er fremstillet af krystalglas med diamantformet skål og perfekt til alle festligheder og til cocktails, mineralvand og dessert. Om martiniglasset fra Riedel- Fremstillet af krystalglas.- Bredde: 113 mm.- Højde: 175 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- 3-års garanti.- Dette martiniglas er en del af Riedel-kollektionen.- Findes også som champagneglas. Vedligeholdelse af martiniglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Martini & Cocktail og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Ouverture Ølglas 2-pak 50 Cl - Ølglas Krystalglas Klar - R-6408/11

  Riedel Ouverture Ølglas 2-pak 50 Cl - Ølglas Krystalglas Klar - R-6408/11
  2-pak med ouverture ølbriller fra Riedel. Disse ølbriller har en tulipformet kop, der understreger aromaen af ​​øl og skaber et dejligt ølhoved. Det tilhører Ouverture-serien og er fremstillet i maskinblæst klar glas. Perfekt til at servere øl hjemme, men også som en fødselsdagsgave til øl elsker. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Fizz Drink 2 Stk. - Highball & Longdrink Glas - R-6417/03

  Riedel Fizz Drink 2 Stk. - Highball & Longdrink Glas - R-6417/03
  Serien Drink Specific er en kombination af Riedels tradition og Zane Harris ekspertise. Serien består af 6 forskellige glas hvor designet af kuplen, glassets volumen og størrelse hver spiller en rolle for at fremhæve den enkelte drink. En unik og specifik serie af glas i tidløs, elegant og smart design. Fizz ligner Riedels Highball Glas men er noget smallere med en glat inderside. Den helt glatte inderside gør glasset perfekt til drinks som Gin Sour og Bourbon Lift. Glasset prydes af et elegant mønster med tydelig markering for 6 cl.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Bar Tumbler Rom 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - R-5515/10

  Riedel Bar Tumbler Rom 4-pak - Snaps & Avec Glas Klar - R-5515/10
  Romglasset fra Riedel har elegant, smukt design i glas med rund skål nederst perfekt til festlige anledninger. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om romglasset fra Riedel- Elegant, smukt design.- Rund skål.- Perfekt til festlige anledninger.- Fra kollektionen Bar Tumbler.- Højde: 205 mm.- Kapacitet: 20.7 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af romglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel O Cabernet/merlot 2-pak - Vinglas Klar - R-0414/0

  Riedel O Cabernet/merlot 2-pak - Vinglas Klar - R-0414/0
  Vinglasset O Cabernet/Merlot rummer 60 cl.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Chablis/chardonnay/viogner 2-pak 35 Cl - Vinglas Klar - R-6416/05

  Riedel Vinum Chablis/chardonnay/viogner 2-pak 35 Cl - Vinglas Klar - R-6416/05
  Vinum Serie indeholder glas til vin, øl og spiritus. Glasets form er designet under flere winetastings, der finder den rigtige form til højre drue. Vinum Chablis / Chardonnay / VIogner WinGlass Holder 35Cl. Glaset er lavet i Lead Crystal og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Spiritusglas 2-pack 15cl - Snaps & Avec Klar - R-6449/71

  Riedel Veritas Spiritusglas 2-pack 15cl - Snaps & Avec Klar - R-6449/71
  Riedel fra Veritas Spiritusglas 2-pack 15cl. Snaps & Avec Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Mixerkande 1 Stk - Shaker Glas - R-6417/23

  Riedel Mixerkande 1 Stk - Shaker Glas - R-6417/23
  Serien Drink Specific er en kombination af Riedels tradition og Zane Harris ekspertise. Serien består af 6 forskellige glas hvor designet af kuplen, glassets volumen og størrelse hver spiller en rolle for at fremhæve den enkelte drink. En unik og specifik serie af glas i tidløs, elegant og smart design. Denne elegante mixerkande er fremstillet som en perfekt kompliment til serien.. Køb Shaker og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Riedel O Viognier/chardonnay 2-pak 32 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-0414/05

  Riedel O Viognier/chardonnay 2-pak 32 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-0414/05
  2-pak med o Viognier / Chardonnay vinglas fra Riedel. Disse briller tilhører den berømte og trendy vin-serie o vin. Alt glas i serien består kun af en kop uden enten stamme eller fod. Glaset passer lige så godt for en afslappet middag derhjemme såvel som til brylluppet. Disse briller er specielt designet til Chablis vine og gamle vintager af både hvid og rød Bordeaux, fordi glasset forbedrer frugten og friskheden af ​​vinen.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel O Syrah/shiraz 2-pak 62 Cl - Vinglas Klar - R-0414/30

  Riedel O Syrah/shiraz 2-pak 62 Cl - Vinglas Klar - R-0414/30
  Ovin tumbler serien har glas til alle slags vine og er en af ​​de første med tumblerdesign. Hvert glas har forskellige former, fordi det er designet til at forbedre vine aroma og smag til perfektion. Glaset er alle lavet i krystal og er opvaskemaskine sikkert. Wineglass O Syrah / Shiraz til rødvin holder 69cl.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Burgundy/bourgogne 2-pak 70 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/07

  Riedel Vinum Burgundy/bourgogne 2-pak 70 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/07
  2-pak med Vinum Pinot Noir Burgundy Vinglas fra Riedel. Disse klassiske vinglas med generøs kop tilhører den etablerede vin-serie Vinum. Nydelsen af ​​at drikke vin starter med et godt glas, og disse glas fra Riedel skal hver eneste vin elsker har hjemme! Den er designet til at afbalancere højsyre og fugtige tanniner, og er ideel til røde vine med god syre og moderate mængder tanniner. Lavet af krystalglas og med er opvaskemaskine sikkert.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Ouverture Rødvinsglas 2-pak 35 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6408/00

  Riedel Ouverture Rødvinsglas 2-pak 35 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6408/00
  2-pak med ouverture rødvinbriller fra Riedel. Disse røde vinglas har en kop, der frigiver vinens smag og understreger frugt og balancering af tanninerne. Det tilhører Ouverture-serien og er fremstillet i maskinblæst klar glas. Perfekt til at servere rødvin derhjemme, men også som en fødselsdagsgave til vin elsker. Er opvaskemaskine sikkert.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel The O Wine Tumbler Gin & Tonic Set 4-pack - Tumblers Krystalglas Klar - R-5414/67

  Riedel The O Wine Tumbler Gin & Tonic Set 4-pack - Tumblers Krystalglas Klar - R-5414/67
  Dette er en 4-pack med trendy gin & tonic glas fra serien o vin tumbler fra Riedel. Glassene har et stempelvis design, hvilket gør dem mere holdbare og lettere at lægge i opvaskemaskinen. De er ideelle til gin & tonic, men også egnet til vand, læskedrikke og andre drikkevarer. Glassene er lavet af krystal og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Highball 2 Stk. - Highball & Longdrink Glas - R-6417/04

  Riedel Highball 2 Stk. - Highball & Longdrink Glas - R-6417/04
  Serien Drink Specific er en kombination af Riedels tradition og Zane Harris ekspertise. Serien består af 6 forskellige glas hvor designet af kuplen, glassets volumen og størrelse hver spiller en rolle for at fremhæve den enkelte drink. En unik og specifik serie af glas i tidløs, elegant og smart design. Highball glasset har et smukt mønster med tydelig markering af 6 cl. og er perfekt til longdrinks som Long Island Iced Tea og Mojitos.. Køb Highball & Longdrink og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Ultra Magnum Karaffel 2 L - Vinkarafler Glas Klar - R-2400/13

  Riedel Ultra Magnum Karaffel 2 L - Vinkarafler Glas Klar - R-2400/13
  Karaflen fra Riedel har eksklusivt, smukt design i glas med moderne linjer perfekte til rosé, hvid- og rødvine. Den har elegant form med bred bund. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om karaflen fra Riedel- Mundblæst karaffel.- Tidløst, elegant design.- Fremstillet af glas.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Højde: 240 mm.- Kapacitet: 200 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Vin Chardonnay 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/97

  Riedel Veloce Vin Chardonnay 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/97
  Vinglasset fra Riedel har elegant design i glas med stor skål nederst med bred åbning på toppen perfekt til hvidvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vinglasset fra Riedel- Elegant design.- Perfekt til hvidvine.- Findes også som drikkeglas.- Bred åbning.- Stor skål.- Fra kollektionen Veloce.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 69.0 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Sommelier Grappa Snapseglas 11 cl

  Riedel Sommelier Grappa Snapseglas 11 cl
  Søger du nogle snapseglas i et stilrent design, så er disse fra glasserien 'Sommelier' fra Riedel et godt bud. Glassene har en lille fordampningsoverflade, som kan give en overraskende smag af blomsteraromaer. Glasserien er den første i verden, som sorter
 • Riedel Sommelier Montrachet - Vinglas Klar - R-4400/07

  Riedel Sommelier Montrachet - Vinglas Klar - R-4400/07
  Sommelier GlassSerie startede sin rejse i 1973 og har siden udviklet til dagens design. Hvert glas er lavet til forbedring af alle Speciel Grape og er i dag et af de mest anmodede håndlavede glas. De øvre dele er lavet til en form, og resten er lavet alt for hånden i 24% ledet krystal. Sommelier Montrachet Glass indeholder 52cl. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Portvinsglas 2-pak 24 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/60

  Riedel Vinum Portvinsglas 2-pak 24 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/60
  2-pak med portvins glas fra Riedel. Disse klassiske glas med generøs kop tilhører den etablerede vin-serie Vinum. Nydelsen af ​​at drikke vin starter med et godt glas, og disse glas fra Riedel skal hver eneste vin elsker har hjemme! Det er designet til at udvikle aromaerne og reducere portvinets klæbrighed. Lavet af krystalglas og med er opvaskemaskine sikkert.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel O Pinot/nebbiolo 2-pak 69 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-0414/07

  Riedel O Pinot/nebbiolo 2-pak 69 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-0414/07
  2-pak med o pinot / nebbiolo vinglas fra Riedel. Disse glas tilhører den berømte og trendy vin-serie O wine. Alt glas i serien består kun af en kop uden enten stamme eller fod. Glaset passer lige så godt for en afslappet middag derhjemme såvel som til brylluppet. Disse glas er specielt lavet til røde vine med god syre, såsom Bourgogne, Barbaresco og Barolo (Nebbiolo).. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Cuvée Prestige Champagne 2-pak 23 Cl - Champagneglas Krystalglas Klar - R-6416/48

  Riedel Vinum Cuvée Prestige Champagne 2-pak 23 Cl - Champagneglas Krystalglas Klar - R-6416/48
  2-pak med Vinum Cuvée Prestige Champagne briller fra Riedel. Disse klassiske champagnebriller med elegant kop tilhører den etablerede vin-serie Vinum. Nydelsen af ​​at drikke champagne starter med et godt glas, og disse briller fra Riedel skal alle champagne elskere har hjemme! Det er designet til at fremhæve de sprøde smag af champagne. Lavet af krystalglas og er opvaskemaskine sikkert.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Bordeaux/cabernet/merlot 2-pak 61 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/0

  Riedel Vinum Bordeaux/cabernet/merlot 2-pak 61 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/0
  2-pak med Vinum Bordeaux / Cabernet / Merlot Vinbriller fra Riedel. Disse klassiske vinbriller med generøs kop tilhører den etablerede vin-serie Vinum. Nydelsen af ​​at drikke vin starter med et godt glas, og disse briller fra Riedel skal hver eneste vin elsker har hjemme! Det er designet til at blødgøre vinens ruhed og bitterhed, og er perfekt til Bordeaux-vine som Cabernet Sauvignon, Merlot eller Cabernet Franc. Lavet af krystalglas og med er opvaskemaskine sikkert.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Shiraz/syrah 2-pak 70 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/30

  Riedel Vinum Shiraz/syrah 2-pak 70 Cl - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/30
  2-pak med Vinum Shiraz / Syrah vinglas fra Riedel. Disse klassiske vinglas med generøs kop tilhører den etablerede vin-serie Vinum. Nydelsen af ​​at drikke vin starter med et godt glas, og disse glas fra Riedel skal hver eneste vin elsker har hjemme! Dette vinglas er designet til rige aromatiske vine med moderat ruhed uden bitterhed, og passer godt til druer som Syrah, Shiraz og Barbera. Lavet af krystalglas og med er opvaskemaskine sikkert.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Vinsglas Cabernet/ Merlot 2 Stk - Vinglas Klar - R-6449/0

  Riedel Veritas Vinsglas Cabernet/ Merlot 2 Stk - Vinglas Klar - R-6449/0
  Smukt vinglas fra Riedel med elegant tynd stilk. Glassets runde og bløde kuppel findes i forskellige varianter i samme serie. Tåler opvaskemaskine.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Vinsglas New World Pinot Noir 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6449/67

  Riedel Veritas Vinsglas New World Pinot Noir 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6449/67
  2-pakke med Veritas New World Pinot Noir Vinglas fra Riedel. Disse vinglas tilhører Veritas-serien, som er en elegant serie af lettere og finere glasdesign. Den store kop på glasset gør det muligt for aromaerne fra vinen at blive frigivet, hvilket gør hver SIP en smagsoplevelse. Passende for vine med god surhedsgrad, såsom Red Bourgogne, Barbaresco og Barolo (Nebbiolo), og også Rosé Champagne.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Vinsglas Sauvignon Blanc 2-pak - Vinglas Klar - R-6449/33

  Riedel Veritas Vinsglas Sauvignon Blanc 2-pak - Vinglas Klar - R-6449/33
  Riedel fra Veritas Vinsglas Sauvignon Blanc 2-Pak. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Champagne s Set 4-pack - Vinglas Glas - R-5416/58-1

  Riedel Vinum Champagne s Set 4-pack - Vinglas Glas - R-5416/58-1
  Sæt med champagneglas fra Riedels Series Vinum. I modsætning til Riedels andre druespecifikke glas er dette et drikke-specifikt glas, da champagne traditionelt er lavet af mere end en type drue. Den midterste bunden af ​​skålen danner en strøm af bobler inde i glasset, som en søjle. Dannelsen af ​​bobler er både smukke og udvider "life" af champagne. Den brede del i midten af ​​glaset løfter champagne aromaer. Den koniske åbning koncentrerer duften til næsen og øger smagsoplevelsen. Vinglaset passer også til: Blanc de Blancs Cava Franciacorta Prosecco Sekt andre mousserende vine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Winewings Pinot Noir / Nebbiolo Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/07

  Riedel Winewings Pinot Noir / Nebbiolo Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/07
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund, en elegant fod og en karakteristisk kurve perfekt for maksimal aroma. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- New World Pinot Noir, Nebbiolo.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 95 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Oaked Chardonnay Vinglas 67 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/97

  Riedel Oaked Chardonnay Vinglas 67 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/97
  Vinglasset fra Riedel er perfekt til middagsselskaber og fremstillet af krystalglas med en stor skål med bred åbning. Om vinglasset fra Riedel- Fremstillet af krystalglas.- Bredde: 113 mm.- Højde: 227 mm.- Kapacitet: 67.0 cl.- 3-års garanti.- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Findes også som champagneglas. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Amadeo Karaffel 1,5 L - Vinkarafler Glas Klar - R-1756/13

  Riedel Amadeo Karaffel 1,5 L - Vinkarafler Glas Klar - R-1756/13
  Karaflen fra Riedel har unikt design i glas perfekt til rosé, hvid- og rødvine. Den har elegant, smuk form perfekt til middagsselskaber. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om karaflen fra Riedel- Mundblæst karaffel.- Unikt, smukt design.- Fremstillet af glas.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Højde: 350 mm.- Kapacitet: 150.0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Riedel Eve Karaffel 137 Cl - Vinkarafler Glas Klar - R-1950/09

  Riedel Eve Karaffel 137 Cl - Vinkarafler Glas Klar - R-1950/09
  Karaflen fra Riedel har eksklusivt, unikt design i glas perfekt til rosé, hvid- og rødvine. Den har elegant, aflang form perfekt til middagsselskaber. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om karaflen fra Riedel- Mundblæst karaffel.- Tidløst, elegant design.- Fremstillet af glas.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Højde: 505 mm.- Kapacitet: 137.0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Vin Pinot Noir/nebbiolo 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/07

  Riedel Veloce Vin Pinot Noir/nebbiolo 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/07
  Vinglasset fra Riedel har elegant, diamantformet design i glas med bred skål nederst med tynd åbning på toppen perfekt til rødvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vinglasset fra Riedel- Diamantformet, elegant design.- Findes også som drikkeglas.- Bred skål.- Fra kollektionen Veloce.- Perfekt til rødvine.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 76.0 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Veritas Old World Syrah vinglas 2-pack

  Veritas Old World Syrah vinglas 2-pack
  Veritas Old World Syrah vinglas 2-pak. Dette rødvinsglas er en videreudvikling fra Vinum seriens vinglas til Syrah eller Shiraz druen. Veritas Old World Shiraz er specielt tilpasset til at imødekomme de elegante vine fra primært Rhône i det sydøstlige Frankrig. Det aflange og forholdsvis smalle stade og den mindre åbning er med til at fremhæve disse vine, ofte med Syrah-druen, på en forbilledlig måde. Koppens højde hjælper med at balancere tanninerne og frigiver virkelig de krydrede og komplekse sider, som ofte findes i disse velsmagende vine. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas til den nye verdens kraftfulde vine. M
 • Romglas Bar tumbler Riedel 20,7 cl 4-pak

  Romglas Bar tumbler Riedel 20,7 cl 4-pak
  Romglas Bar tumbler Riedel 20,7 cl 4-pak som med sit specifikke design med den brede kop og den høje skorsten i den øverste del af glasset gør at du får en behagelig og behagelig duft- og smagsoplevelse. Designet af dette glas er inspireret af den franske art nouveau-æra. Disse glas sælges kun på det skandinaviske marked. Bar tumblere er en serie af glas, der giver alle rom, whisky- og drinkelskere, hvad de efterspørger. Barglasserien indeholder glas af forskellige typer. Materiale: Blyfri krystal Tåler opvaskemaskine Vol: 20,7 cl Højde: 205 mm
 • Riedel Veritas Old World Syrah Vinglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6449/41

  Riedel Veritas Old World Syrah Vinglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6449/41
  Vinglasset fra Riedel har elegant, tidløst design i krystalglas med rund skål med lille åbning perfekt til rødvine. Det har lang, tynd fod. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vinglasset fra Riedel- Fremstillet af krystalglas.- Fra kollektionen Veritas.- Vinglasset sælges i 2-pak.- Højde: 235 mm.- Kapacitet: 62.0 cl. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Vinsglas Oaked Chardonnay 2-pak - Vinglas Klar - R-6449/97

  Riedel Veritas Vinsglas Oaked Chardonnay 2-pak - Vinglas Klar - R-6449/97
  Riedel fra Veritas Vinsglas Oaked Chardonnay 2-Pak. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Vinsglas Riesling/ Chianti/zinfandel 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6449/15

  Riedel Veritas Vinsglas Riesling/ Chianti/zinfandel 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6449/15
  2-pak med Veritas Riesling / Chianti / Zinfandel Vinglas fra Riedel. Disse vinglas tilhører Veritas-serien, som er en elegant serie af lettere og finere glasdesign. Kopen på glasset gør det muligt for aromaerne fra vinen at blive frigivet, hvilket gør hver SIP en smagsoplevelse. Passer godt med frugtagtig røde vine eller blomsterhvide vine, hovedsagelig for drue riesling, chianti og zinfandel druer.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Champagneglas 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - R-6449/28

  Riedel Veritas Champagneglas 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - R-6449/28
  2-pak med Veritas Champagne-briller fra Riedel. Disse champagnebriller tilhører Veritas-serien, som er en elegant serie med lettere og finere design. Den store kop på brillerne gør det muligt for aromaerne fra champagnen at blive frigivet, hvilket gør hver SIP en smagsoplevelse. Glaset indeholder også et boblepunkt, hvor champagneboblerne kan oprettes. De er lavet af håndlavet krystalglas og kan være opvaskemaskine sikkert. Glaset er egnet til: champagne mousserende vin cava prosecco blanc de blancs franciacorta. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum Vintage Champagne Glass 2-pack - Champagneglas Krystalglas Klar - R-6416/28

  Riedel Vinum Vintage Champagne Glass 2-pack - Champagneglas Krystalglas Klar - R-6416/28
  Nydelsen af ​​at drikke champagne begynder med et godt glas, og disse briller fra Riedel skal alle champagne elskere har hjemme! Koppen koncentrerer smagene af champagne og giver dig den bedst mulige smagserfaring. Det tilhører den etablerede glasopsamling Vinum og er maskinfremstillet i krystal. Solgt i 2-pack.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Junmai Ginjo Sake Vin 49 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-4441/27

  Riedel Junmai Ginjo Sake Vin 49 Cl 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-4441/27
  Vinglasset fra Riedel har en høj fod med bred åbning. Passer til hverdag og finere anledninger. Om vinglasset fra Riedel- Fremstillet af krystalglas.- Bredde: 113 mm.- Højde: 200 mm.- Kapacitet: 49.0 cl.- 3-års garanti.- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Findes også som champagneglas. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Set 8 For 6 - Vinglas Glas - R-7449/90

  Riedel Veritas Set 8 For 6 - Vinglas Glas - R-7449/90
  Sæt med otte druespecifikke vinglas fra Riedel Series Veritas med elegant design med meget tynde stængler og 4 forskellige druespecifikke skåle. Sættet indeholder: 2x glas til Cabernet Sauvignon 2x glas til Rieseling og Zinfandel 2x glas til Old World Pinot Noir 2x glas til egetræer opbevaret chardonnay egenskaber elegant glas meget høj kvalitet maskine-made, som opnår stor præcision i design og funktion meget tynd stamme opvaskemaskine sikkert. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Winewings Riesling Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/15

  Riedel Winewings Riesling Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/15
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund, elegant stilk og en karakteristisk kurve perfekt til frugtagtige hvidvine og for maksimal aroma. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Riesling.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 101 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Winewings Sauvignon Blanc Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/33

  Riedel Winewings Sauvignon Blanc Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/33
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund, elegant stilk og en karakteristisk kurve perfekt til frugtagtige hvidvine og for maksimal aroma. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Sauvignon Blanc.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 101 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Black Tie Smile Karaffel 1,4 L - Vinkarafler Glas Klar - R-2009/01

  Riedel Black Tie Smile Karaffel 1,4 L - Vinkarafler Glas Klar - R-2009/01
  Karaflen fra Riedel har eksklusivt, hjerteformet design i glas perfekt til rosé, hvid- og rødvine. Den har elegant, unik form med smal, sort stribe perfekt til middagsselskaber. Den har komfortabel, enkel brug. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om karaflen fra Riedel- Mundblæst karaffel.- Eksklusivt design.- Fremstillet af glas.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Højde: 365 mm.- Kapacitet: 140.0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Riedel Cabernet Sauvignon Karaffel Med Vinglas - Vinglas Krystalglas Klar - R-5789/30

  Riedel Cabernet Sauvignon Karaffel Med Vinglas - Vinglas Krystalglas Klar - R-5789/30
  Karaflen fra Riedel har klassisk design i krystalglas med fire vinglas perfekte til alle festligheder. En perfekt gave til dig selv eller en anden. Om karaflen fra Riedel- Fremstillet af krystalglas.- Elegant design.- Karaffel: 1.- Vinglas: 4.- Fremstillet i Danmark Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Vinum Montrachet / Egetøndelagret Chardonnay vinglas 2-pak

  Vinum Montrachet / Egetøndelagret Chardonnay vinglas 2-pak
  Riedel Vinum Montrachet / Egetøndelagret Chardonnay vinglas 2-pak. Et karakteristisk hvidvinsglas med en heftig kop. Vinum Montrachet / Egetfadslagret Chardonnay er specielt designet til at afbalancere de dristige toner i en fadlagret vin i hvidt. Det store koppen tillader vinen at blive iltet og den runde form fanger de delikate aromaer og lader virkelig disse vine komme til deres ret. Vinum er en af ​​de mest populære serier af vinglas fra det østrigske Riedel. Serien var blandt de første til at tilpasse vinglassene efter forskellige druetyper og vins egenskaber. Alt for at løfte oplevelsen til nye højder, både æstetisk og smagsmæssigt. Materiale: Blyfri krystal Højde: 192 mm Volumen: 60 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Veritas Oak Aged Chardonnay vinglas 2-pack

  Veritas Oak Aged Chardonnay vinglas 2-pack
  Veritas Egetøndelagret Chardonnay vinglas 2 stk. Dette vinglas er specielt designet til at præsentere hvide egetræsfadlagrede vine, hovedsageligt fra Bordeaux. Den brede og næsten runde kube giver plads til rigelig oxidation og den moderate nuance fremhæver de delikate aromaer, der ofte findes i denne type vin. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas til den nye verdens kraftfulde vine. Materiale: Blyfri krystal Højde: 217 mm Volumen: 62 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Riedel Fire longdrinkglas 2-pack

  Riedel Fire longdrinkglas 2-pack
  Riedel Fire longdrinkglas 2-pak er elegante drikkeglas i krystal fra Riedel har lodrette slibninger omkring glasset, der efterligner ildflammer. Fire long drink glas har et meget elegant design med en diskret vinkel, der skaber liv til glasset. Dette drikkeglas forstærker indholdet med sin livlige præsentation, og efterlader masser af plads til is, citrusfrugter og pynt med mere. Et udsøgt cocktailglas lavet af blyfri krystal fra en af ​​verdens førende glasproducenter. Maskinblæst krystalglas i blyfri krystal. Højde: 155 mm Volumen: 375 ml Tåler opvaskemaskine
 • Riedel Fire whiskyglas 2-pack

  Riedel Fire whiskyglas 2-pack
  Riedel Fire whiskey glass 2-pack is an etched whiskey glass in crystal from Riedel has vertical grindings around the glass that mimic fire flames. Fire whiskey glasses have a beautiful design with a discreet angle that creates life for the glass. This drinking glass gives an elegant feeling to a whiskey on the rocks, or an Old Fashioned. Beautiful organic design from Riedel, which is perfect for all types of distillates that are often enjoyed on the rocks. Machine-blown crystal glass in lead-free crystal. Height: 98 mm Volume: 295 ml Dishwasher safe
 • Mixing Champagne sæt Riedel 4-pakning

  Mixing Champagne sæt Riedel 4-pakning
  Mixing Champagne Set Riedel 4-pack tilhører Riedels Vinum serie og er udviklet til at nyde sunde drinks af champagne og mousserende vine. Hvem elsker ikke at få en Hugo, Aperol Spritz eller forfriskende Tocco Rosso serveret med en masse is i et skønt champagneglas på en solskinsdag, eller en simpel Champage On Ice. Glassene er nemme at passe og designet til at fremhæve champagnens karakter. Den kommer også med forskellige drinksopskrifter af Meike Zimmermann på æsken. Tåler opvaskemaskine Volumen: 44 cl Højde: 221 mm Materiale: Blyfri krystal Maskinblæst glas
 • Riedel O Wine Tumbler Chardonnay Vinglas 58 cl

  Riedel O Wine Tumbler Chardonnay Vinglas 58 cl
  Disse vinglas er fremstillet i krystalglas og tilhører glaskollektionen Riedel O. De har et stilrent design og er derfor ideelle til enhver lejlighed. Glassene giver vinen plads til at udvikle sine potientielle smagsaromaer samtidig med at de minimerer ri
 • Riedel Ouverture Ølglas 50 cl 2-pak

  Riedel Ouverture Ølglas 50 cl 2-pak
  Disse tulipanformede ølglas er en del af glaskollektionen 'Ouverture' fra Riedel. Glassene har et stilrent design og kan matches med andre glas fra samme kollektion. Deres form er med til at frembringe øllen's bedst potientielle aromaer, så der opnås en o
 • Riedel Ouverture Champagne Glas 26 cl 2-pak

  Riedel Ouverture Champagne Glas 26 cl 2-pak
  Disse champagneglas er ideelle til servering af velkomstdrinks, for eksempel pyntet med bær. De har et enkelt og elegant design, som gør at de passer til enhver lejlighed. De er en del af glasserien 'Ouverture' fra Riedel, hvilket gør det muligt at matche
 • Riedel Vinum Brandy Glas 84 cl 2-pak

  Riedel Vinum Brandy Glas 84 cl 2-pak
  Disse glas tilhører den klassiske glasserie 'Vinum' fra Riedel. Glassene er fremstillet i krystalglas og kan med fordel matches med andre glas fra samme serie for at opnå et stilrent udtryk på middagsbordet. Den traditionelle ballonform på glassene fremm
 • Riedel Bar Serie Whisky Fire 2-pak

  Riedel Bar Serie Whisky Fire 2-pak
  Disse elegante glas fra Riedel er et must i enhver hjemmebar og passer til enhver lejlighed med deres klassiske udtryk. De har et flammelignende design, som skaber en festlig stemning ved middagsbordet. Som bonus er alle glas fra Riedel velegnet til at k
 • Riedel Bar Serie Whisky Optical O 2-pak

  Riedel Bar Serie Whisky Optical O 2-pak
  Disse elegante whiskyglas fra Riedel's Bar Serie er et must i hjemmebaren. Glassene er designet efter den populære og klassiske vinglaskollektion 'O'. De er med deres stilrene udtryk ideelle til enhver lejlighed, og de kan med fordel også bruges til at se
 • Riedel Drinkskande fra Drink Specific

  Riedel Drinkskande fra Drink Specific
  Denne drinkskande fra Riedels Drink Specific-kollektion er skabt til at mikse lækre cocktails, som kan serveres fra kanden på stilet manér. Kanden er fremstillet af glas og har et elegant, riflet design, som gør sig godt i barskabet og på bordet.
 • Riedel Bar Tumbler Akvavit, snapseglas 4-pak

  Riedel Bar Tumbler Akvavit, snapseglas 4-pak
  Æske med 4 snapseglas fra Riedels serie Bar Tumbler. Seriens glas til snaps er af samme model som glasset til rom, med en rund kube nederst og en lige del øverst. Overdelens form, der kaldes for skorsten, dæmper den stikkende duft af alkohol, samtidigt so
 • Riedel Vinum New World Pinot Noir, 4-pak

  Riedel Vinum New World Pinot Noir, 4-pak
  Druespecifikt glas i Vinum-serie fra Riedel. Glasset er er specialdesignet til vine lavet på New World Pinot Noir-druen. Pinot Noir kommer oprindeligt fra Bourgogne i Frankrig, men når den dyrkes andre steder end oprindelsesområdet, såsom New Zealand, Aus
 • Riedel Veritas Vinsglas New World Shiraz 2-pak - Vinglas Klar - R-6449/30

  Riedel Veritas Vinsglas New World Shiraz 2-pak - Vinglas Klar - R-6449/30
  Riedel fra Veritas Vinsglas New World Shiraz 2-Pak. Vinglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Vinsglas Old World Pinot Noir 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6449/07

  Riedel Veritas Vinsglas Old World Pinot Noir 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6449/07
  2-pakke med Veritas New World Pinot Noir Vinglas fra Riedel. Disse vinglas tilhører Veritas-serien, som er en elegant serie af lettere og finere glasdesign. Den store kop på glasset gør det muligt for aromaerne fra vinen at blive frigivet, hvilket gør hver SIP en smagsoplevelse. Passer godt med røde vine med druer som Point Noir Old World, St Aubin og Vougeot.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veritas Ølglas 2-pak - Ølglas Klar - R-6449/11

  Riedel Veritas Ølglas 2-pak - Ølglas Klar - R-6449/11
  Riedel fra Veritas Ølglas 2-Pak. Ølglas Klar . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Ølglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Performance Riesling Wine Glass 2-pack - Vinglas Krystalglas Klar - R-6884/15

  Riedel Performance Riesling Wine Glass 2-pack - Vinglas Krystalglas Klar - R-6884/15
  Dette vinglas fra Riedel tilhører præstationsserien, som er en teknologisk avanceret glasopsamling med druespecifikke briller. Samlingen er udviklet med tre generationer udforskning, udvikling og erfaring og er Riedels første glas med optisk glas. Det lette optiske glas er ikke kun smukt at se på, men gør indersiden af ​​koppen lidt større. Maskinfremstillet i krystal og er opvaskemaskine sikkert. Glaset er perfekt til dem, der kan lide Riesling, men også Zinfandel og Rosé.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Vinum New World Pinot Noir Wine Glass 2-pack - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/16

  Riedel Vinum New World Pinot Noir Wine Glass 2-pack - Vinglas Krystalglas Klar - R-6416/16
  Nydelsen af ​​drikkevin begynder med et godt glas, og disse briller fra Riedel skal alle vinelskere har hjemme! Formen af ​​koppen understreger smagene på røde vine som Pinot Noir og Bourgogne. Glaset tilhører den etablerede glasopsamling Vinum og er lavet af krystal. Solgt i 2-pack.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Viognier/chardonnay 8 For 6 - Vinglas Glas - R-5414/85

  Riedel Viognier/chardonnay 8 For 6 - Vinglas Glas - R-5414/85
  Riedel fra Viognier/Chardonnay, 8 for 6. Vinglas Glas. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Winewings Cabernet / Merlot Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/0

  Riedel Winewings Cabernet / Merlot Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/0
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund perfekt for maksimal aroma, elegant stilk og en karakteristisk kurve perfekt til rødvine. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 82 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Winewings Champagne - Vinglas Glas Klar - R-1234/28

  Riedel Winewings Champagne - Vinglas Glas Klar - R-1234/28
  Champagneglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund, elegant stilk og en karakteristisk kurve perfekt for maksimal aroma. Om champagneglasset fra Riedel- Dette champagneglas er en del af Riedel-kollektionen.- Champagne, Rosé Champagne.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 101 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Winewings Syrah / Shiraz Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/41

  Riedel Winewings Syrah / Shiraz Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/41
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund, elegant stilk og en karakteristisk kurve perfekt til rødvine og for maksimal aroma. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Syrah, Shiraz.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 86 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Winewings Chardonnay Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/97

  Riedel Winewings Chardonnay Vin - Vinglas Glas Klar - R-1234/97
  Vinglasset fra Riedel har et gennemtænkt design i krystalglas med en bred bund, stor åbning og en karakteristisk kurve perfekt til hvidvine og for maksimal aroma. Om vinglasset fra Riedel- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Chardonnay.- Fremstillet af krystalglas.- Højde: 250 mm.- Kapacitet: 73 cl.- Pakkeantal: 1 Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel 265th Anniversary Champagne 6-pak - Vinglas Glas Klar - R-7416/68-265

  Riedel 265th Anniversary Champagne 6-pak - Vinglas Glas Klar - R-7416/68-265
  Champagneglasset fra Riedel har et specielt udviklet design i klart glas med en afrundet form perfekt til at servere champagne og vin. En perfekt gave. Om champagneglasset fra Riedel- Vinglasset sælges i 6-pak.- Champagneglasset er designet til Riedel's 265 års jubilæum.- Specielt udviklet kuppel.- Perfekt til at servere champagne og vin. Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel 265th Anniversary Cabernet/merlot Vin 4-pak - Vinglas Glas Klar - R-5449/0-265

  Riedel 265th Anniversary Cabernet/merlot Vin 4-pak - Vinglas Glas Klar - R-5449/0-265
  Vinglasset fra Riedel har et specielt udviklet design i klart glas med en afrundet form perfekt til at fremhæve de specifikke druer. En perfekt gave. Om vinglasset fra Riedel- Vinglasset sælges i 4-pak.- Vinglasset er designet til Riedel's 265 års jubilæum.- Specielt udviklet kuppel.- Perfekt til at fremhæve de specifikke druer. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel O Wine Tumbler Riesling/sauvignon Blanc Vinglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-0414/15

  Riedel O Wine Tumbler Riesling/sauvignon Blanc Vinglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-0414/15
  Vinglasset fra Riedel har en druespecifik skål med en aflang form og en smal åbning perfekt til frugtagtige hvidvine. Det er fremstillet af krystalglas med et design uden stilk for øget stabilitet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om vinglasset fra Riedel- Kapacitet: 37,5 cl.- Fremstillet af krystalglas.- Druespecifik skål.- Design uden stilk.- Fra kollektionen O Wine Tumbler. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel O Wine Tumbler Big O Syrah Vinglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-0414/41

  Riedel O Wine Tumbler Big O Syrah Vinglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-0414/41
  Vinglasset fra Riedel har en druespecifik skål med en rund form og en lille åbning perfekt til rødvine. Det er fremstillet af krystalglas med et design uden stilk for øget stabilitet. Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Om vinglasset fra Riedel- Kapacitet: 57 cl.- Fremstillet af krystalglas.- Druespecifik skål.- Design uden stilk.- Fra kollektionen O Wine Tumbler. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Cabernet Vinglas 80 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/0

  Riedel Cabernet Vinglas 80 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/0
  Vinglassene fra Riedel er perfekte til middagsselskaber og har et elegant design med smal fod og en høj skål. De er fremstillet af krystalglas. Om vinglassene fra Riedel- Elegant design med smal fod og høj skål.- Fremstillet af krystalglas.- Bredde: 104 mm.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 80.0 cl.- 3-års garanti.- Disse vinglas er en del af Riedel-kollektionen. Vedligeholdelse af vinglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Pinot Noir Vinglas 77 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/07

  Riedel Pinot Noir Vinglas 77 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/07
  Vinglasset fra Riedel er perfekt til alle festligheder og har et elegant design med smal fod og diamantformet skål. Det er fremstillet af krystalglas. Om vinglasset fra Riedel- Elegant design med smal fod og diamantformet skål.- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Fremstillet af krystalglas.- Vinglasset passer godt i spisestuen.- Vinglasset passer godt i køkkenet.- Bredde: 113 mm.- Højde: 243 mm.- Kapacitet: 77.0 cl.- 3-års garanti.- Findes også som champagneglas. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Riesling Vinglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/15

  Riedel Riesling Vinglas 46 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/15
  Vinglasset fra Riedel har et klassisk design perfekt til hvidvine og til rødvine. Det har en høj skål med smal fod. Passer til hverdag og finere anledninger. Om vinglasset fra Riedel- Elegant design med smal fod.- Bredde: 87 mm.- Højde: 240 mm.- Kapacitet: 46.0 cl.- 3-års garanti.- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Findes også som champagneglas. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Shiraz Vinglas 70 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/32

  Riedel Shiraz Vinglas 70 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/32
  Vinglassene fra Riedel er perfekte til middagsselskaber og har elegant design med smal fod og høj skål med smal åbning. De er fremstillet af krystalglas. Om vinglassene fra Riedel- Elegant design med smal fod.- Høj skål med smal åbning.- Fremstillet af krystalglas.- Bredde: 101 mm.- Højde: 244 mm.- Kapacitet: 70,9 cl.- 3-års garanti.- Disse vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Findes også som champagneglas. Vedligeholdelse af vinglassene- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Rosé/champagne Vinglas 32 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/55

  Riedel Rosé/champagne Vinglas 32 Cl 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-4441/55
  Vinglasset fra Riedel er perfekt til hverdag og finere anledninger og fremstillet af krystalglas med en diamantformet skål. Om vinglasset fra Riedel- Fremstillet af krystalglas.- Bredde: 80 mm.- Højde: 230 mm.- Kapacitet: 32.2 cl.- 3-års garanti.- Dette vinglas er en del af Riedel-kollektionen.- Findes også som champagneglas. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Tyrol Karaffel 75 Cl - Vinkarafler Glas Klar - R-1405/13

  Riedel Tyrol Karaffel 75 Cl - Vinkarafler Glas Klar - R-1405/13
  Karaflen fra Riedel har smukt design i glas perfekt til rosé, hvid- og rødvine. Den har elegant form perfekt til middagsselskaber. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om karaflen fra Riedel- Mundblæst karaffel.- Tidløst design.- Fremstillet af glas.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Højde: 192 mm.- Kapacitet: 75.0 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Riedel Boa Karaffel 196 Cl - Vinkarafler Glas Klar - R-2013/01

  Riedel Boa Karaffel 196 Cl - Vinkarafler Glas Klar - R-2013/01
  Karaflen fra Riedel har eksklusivt, unikt design i glas med moderne former perfekte til rosé, hvid- og rødvine. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Om karaflen fra Riedel- Mundblæst karaffel.- Tidløst, elegant design.- Fremstillet af glas.- Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design.- Højde: 350 mm.- Kapacitet: 196 cl. Vedligeholdelse af karaflen- Håndvask anbefales.. Køb Vinkarafler og andre Drink & Bartilbehør fra Royal Design.
 • Riedel Pinot Noir/nebbiolo Rødvinsglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6789/07

  Riedel Pinot Noir/nebbiolo Rødvinsglas 2-pak - Vinglas Krystalglas Klar - R-6789/07
  Rødvinsglasset fra Riedel har elegant design i krystalglas med bred bund og smal åbning perfekt til rødvine. 2-pak. Om rødvinsglasset fra Riedel- Elegant design.- Fremstillet af krystalglas.- Bred bund.- Findes også som champagneglas.- Fra kollektionen Stemless Wings.- Højde: 121 mm.- Kapacitet: 63.0 cl.- Fremstillet i Danmark Vedligeholdelse af rødvinsglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Champagneglas / Riesling 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - R-6789/15

  Riedel Champagneglas / Riesling 2-pak - Champagneglas Krystalglas Klar - R-6789/15
  Champagneglasset fra Riedel har elegant design i krystalglas med bred bund perfekt til at servere champagne og vin. 2-pak. Om champagneglasset fra Riedel- Elegant design.- Fremstillet af krystalglas.- Bred bund.- Findes også som rødvinsglas.- Fra kollektionen Stemless Wings.- Højde: 109 mm.- Kapacitet: 44.0 cl.- Fremstillet i Danmark Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Vin Cabernet/merlot 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/0

  Riedel Veloce Vin Cabernet/merlot 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/0
  Vinglasset fra Riedel har elegant, smukt design i glas med stor, høj skål perfekt til rødvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vinglasset fra Riedel- Elegant, smukt design.- Findes også som drikkeglas.- Stor, høj skål.- Perfekt til rødvine.- Fra kollektionen Veloce.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 82.5 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Vin Syrah/shiraz 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/41

  Riedel Veloce Vin Syrah/shiraz 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/41
  Vinglasset fra Riedel har elegant, tidløst design i glas med høj skål med lille åbning perfekt til rødvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vinglasset fra Riedel- Elegant, tidløst design.- Lille åbning.- Høj skål.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Fra kollektionen Veloce.- Findes også som champagneglas.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 72.0 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Vin Riesling/zinfandel 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/15

  Riedel Veloce Vin Riesling/zinfandel 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/15
  Vinglasset fra Riedel har elegant design i glas med lang, tynd skål perfekt til rosé, hvid- og rødvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vinglasset fra Riedel- Elegant design.- Findes også som drikkeglas.- Lang, tynd skål.- Perfekt til rosé, hvid- og rødvine.- Fra kollektionen Veloce.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 57.0 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Champagne 2-pak - Champagneglas Glas Klar - R-6330/28

  Riedel Veloce Champagne 2-pak - Champagneglas Glas Klar - R-6330/28
  Champagneglasset fra Riedel har elegant, smukt design i glas med spids skål nederst perfekt til at servere champagne og vin. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om champagneglasset fra Riedel- Elegant, smukt design.- Findes også som drikkeglas.- Spids skål.- Perfekt til at servere champagne og vin.- Fra kollektionen Veloce.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 32.7 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af champagneglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Vin Sauvignon Blanc 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/33

  Riedel Veloce Vin Sauvignon Blanc 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/33
  Vinglasset fra Riedel har elegant design i glas med stor skål perfekt til rosé, hvid- og rødvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om vinglasset fra Riedel- Elegant design.- Findes også som drikkeglas.- Stor skål.- Fra kollektionen Veloce.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 34.7 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af vinglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Veloce Rosé 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/55

  Riedel Veloce Rosé 2-pak - Vinglas Glas Klar - R-6330/55
  Roséglasset fra Riedel har elegant, tidløst design i glas med tynd åbning perfekt til rosé, hvid- og rødvine. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om roséglasset fra Riedel- Smukt, tidløst design.- Elegant fod.- Tynd åbning.- Fra kollektionen Veloce.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Højde: 247 mm.- Kapacitet: 34.0 cl.- Fremstillet af glas.- 3-års garanti. Vedligeholdelse af roséglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Vinum Cabernet Sauvignon / Merlot / Bordeaux vinglas 2-pack

  Vinum Cabernet Sauvignon / Merlot / Bordeaux vinglas 2-pack
  Riedel Vinum Cabernet Sauvignon / Merlot / Bordeaux vinglas 2-pak. Et elegant rødvinsglas fra den østrigske krystalglasproducent Riedel. Dette glas rødvin er hovedsageligt designet til at matche de frugtige og friske aromaprofiler fra vine fra Bordeaux, hvor de populære Cabernet Sauvignon og Merlot druer dominerer. Et udsøgt Allround vinglas, der passer til flere typer rødvin. Vinum er en af ​​de mest populære serier af vinglas fra det østrigske Riedel. Serien var blandt de første til at tilpasse vinglassene efter forskellige druetyper og vins egenskaber. Alt for at løfte oplevelsen til nye højder, både æstetisk og smagsmæssigt. Materiale: Blyfri krystal Højde: 225 mm Volumen: 61 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Vinum Cuvée Prestige champagneglas 2-pack

  Vinum Cuvée Prestige champagneglas 2-pack
  Riedel Vinum Cuvée Prestige champagneglas 2-pak. Et perfekt afbalanceret vinglas mellem at bevare kuldioxid og præsentere aromaer til mousserende vine. Vinum Cuvée Prestige Champagneglas har en elegant smal glaskrop med en let cupping for at bevare aromaerne. Et meget flot krystalglas i al sin enkelthed. Vinum er en af ​​de mest populære serier af vinglas fra det østrigske Riedel. Serien var blandt de første til at tilpasse vinglassene efter forskellige druetyper og vins egenskaber. Alt for at løfte oplevelsen til nye højder, både æstetisk og smagsmæssigt. Materiale: Blyfri krystal Højde: 218 mm Volumen: 23 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Vinum Pinot Noir vinglas 2-pack

  Vinum Pinot Noir vinglas 2-pack
  Riedel Vinum Pinot Noir vinglas 2-pak. Et stort og meget elegant glas rødvin fra østrigske Riedel. Vinum Pinot Noir har den karakteristiske form som et Bourgogne-glas med en stor kop for at muliggøre rigelig oxidation, samt en mindre åbning, der virkelig koncentrerer aromaerne. Dette vinglas er hovedsageligt designet til vine fra Bordeaux med Pinot Noir druen, men er også rigtig velegnet til stærke italienske vine som Amarone og Barolo. Vinum er en af ​​de mest populære serier af vinglas fra det østrigske Riedel. Serien var blandt de første til at tilpasse vinglassene efter forskellige druetyper og vinens egenskaber. Alt for at løfte oplevelsen til nye højder, både æstetisk og smagsmæssigt. Materiale: Blyfri krystal Højde: 210 mm Volumen: 70 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Vinum Sauvignon Blanc / Dessert vinglas 2-pack

  Vinum Sauvignon Blanc / Dessert vinglas 2-pack
  Riedel Vinum Sauvignon Blanc / Dessert vinglas 2-pak. Et elegant vinglas designet hovedsageligt til sprøde hvidvine med Sauvignon Blanc-druen. Dette vinglas er særdeles velegnet til vine fra Sancerre-området i Frankrig, men udover hvidvine er det også takket være det moderate design, at det også egner sig til dessertvine som Tokaijer eller Sauterne. Et smukt krystalglas signeret østrigsk Riedel. Vinum er en af ​​de mest populære serier af vinglas fra det østrigske Riedel. Serien var blandt de første til at tilpasse vinglassene efter forskellige druetyper og vins egenskaber. Alt for at løfte oplevelsen til nye højder, både æstetisk og smagsmæssigt. Materiale: Blyfri krystal Højde: 214 mm Volumen: 35 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Vinum Syrah / Shiraz vinglas 2-pack

  Vinum Syrah / Shiraz vinglas 2-pack
  Riedel Vinum Syrah / Shiraz vinglas 2-pak. Dette vinglas har en højere kop, der balancerer aromaerne i de tanninrige vine med Shiraz eller Syrah druer. Vinum Syrah / Shiraz er fremragende til vine fra Rhône i det sydøstlige Frankrig, men egner sig også fremragende til unge rødvine med markante alkoholtoner. Et mesterligt glas rødvin med en stor smuk kop. Vinum er en af ​​de mest populære serier af vinglas fra det østrigske Riedel. Serien var blandt de første til at tilpasse vinglassene efter forskellige druetyper og vins egenskaber. Alt for at løfte oplevelsen til nye højder, både æstetisk og smagsmæssigt. Materiale: Blyfri krystal Højde: 236 mm Volumen: 70 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Vinum Viognier / Chardonnay vinglas 2-pack

  Vinum Viognier / Chardonnay vinglas 2-pack
  Riedel Vinum Viognier / Chardonnay vinglas 2-pak. Et elegant hvidvinsglas udviklet til at løfte de friske og frugtige aromaer af hvidvine fra Chablis-området i Frankrig. Vinum Viognier / Chardonnay er et klassisk designet vinglas med en elegant bund og stilk, der understøtter det specialdesignede stade på eksemplarisk vis. Vinum er en af ​​de mest populære serier af vinglas fra det østrigske Riedel. Serien var blandt de første til at tilpasse vinglassene efter forskellige druetyper og vins egenskaber. Alt for at løfte oplevelsen til nye højder, både æstetisk og smagsmæssigt. Materiale: Blyfri krystal Højde: 198 mm Volumen: 35 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Vinum Zinfandel / Riesling Grand Cru vinglas 2-pack

  Vinum Zinfandel / Riesling Grand Cru vinglas 2-pack
  Riedel Vinum Zinfandel / Riesling Grand Cru vinglas 2-pack. This beautiful crystal wine glass has an elongated cup that is designed to fit wines with the grape varieties Zinfandel and Riesling, which makes it well suited for both red and white wines. The narrow shape is perfectly accompanied by an elegant stem and foot which is the signature of the Vinum series. Vinum is one of the most popular series of wine glasses from the Austrian Riedel. The series was among the first to customize the wine glasses according to different types of grapes and properties of wine. Everything to lift the experience to new heights, both aesthetically and taste-wise. Materiale: Blyfri krystal Height: 210 mm Volume: 40 cl Delivered in 2-pack Dishwasher safe
 • Veritas Cabernet Sauvignon / Merlot vinglas 2-pack

  Veritas Cabernet Sauvignon / Merlot vinglas 2-pack
  Veritas Cabernet Sauvignon / Merlot vinglas 2-pak. Dette stilfulde rødvinsglas fra Riedel, Østrig, er hovedsageligt designet til at matche de frugtige og friske aromaprofiler af vine med Cabernet Sauvignon og Merlot druer. Det lækre design er inspireret af Bordeaux vinglas og egner sig godt som Allround vinglas til alle lejligheder. Materiale: Blyfri krystal Højde: 235 mm Volumen: 62 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Riedel Veritas Champagneglas 2-pak

  Riedel Veritas Champagneglas 2-pak
  Riedel Veritas Champagneglas 2-pak. Et meget elegant champagneglas fra den østrigske krystalglasproducent Riedel. Den aflange form hjælper med at bevare kulsyren i drinken, og dens afbalancerede cupping præsenterer de mineralske og brødagtige toner, som ofte findes i mousserende vine som Cava, Prosecco og Crémant med flere. Et ægte mesterværk af champagneglas fra den prestigefyldte producent Riedel. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas til den nye verdens kraftfulde vine. Materiale: Blyfri krystall Højde: 235 mm Volumen: 45 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Veritas New World Pinot Noir vinglas 2-pack

  Veritas New World Pinot Noir vinglas 2-pack
  Riedel Veritas New World Pinot Noir vinglas 2-pak. Et mesterværk i vinglasdesign. Veritas New World Pinot Noir er et vinglas, der er specielt tilpasset til at passe til de helt store vine fra den nye verden (uden for Europa). Den brede kop muliggør en rigtig kraftig oxidation, som gør at denne type rødvin virkelig åbner sig og koppen er med til at koncentrere aromaerne. Øverst er et lige afsnit, kaldet en skorsten, som hjælper med at neutralisere alkoholtoner og yderligere balancerer aromaerne. Et meget smukt rødvinsglas, der også passer til vintage- og roséchampagne. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas til den nye ve
 • Veritas New World Shiraz vinglas 2-pack

  Veritas New World Shiraz vinglas 2-pack
  Veritas New World Shiraz vinglas 2-pak. Dette rødvinsglas er en videreudvikling fra Vinum seriens vinglas til Syrah eller Shiraz druen. Veritas New World Shiraz er specielt tilpasset til at møde de stærkere og større vine fra den nye verden (uden for Europa i vinsammenhæng). Ved at indsnævre koppen og reducere åbningen en smule, er dette vinglas perfekt til de fyldige vine med lav ruhed, som de ofte har. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas til den nye verdens kraftfulde vine. Materiale: Blyfri krystal Højde: 246 mm Volumen: 65 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Veritas Old World Pinot Noir vinglas 2-pack

  Veritas Old World Pinot Noir vinglas 2-pack
  Riedel Veritas Old World Pinot Noir vinglas 2-pak. Dette store og elegante rødvinsglas fra Riedel er designet til at passe til de delikate vine fra Bourgogne i Frankrig. Den brede koppen muliggør en rigtig kraftig oxidation, som gør at denne type rødvin virkelig åbner sig og koppen er med til at koncentrere aromaerne. Et meget smukt rødvinsglas, der også passer godt til Barolo og Barbaresco vine. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas til den nye verdens kraftfulde vine. Materiale: Blyfri krystal Højde: 235 mm Volumen: 70 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Veritas Riesling / Zinfandel vinglas 2-pack

  Veritas Riesling / Zinfandel vinglas 2-pack
  Riedel Veritas Riesling / Zinfandel vinglas 2-pak. Et stilrent og elegant vinglas, der egner sig godt til både rød- og hvidvin. Veritas Riesling / Zinfandel har en smal og relativt lang smal glaskrop, der muliggør et begrænset niveau af oxidation. Koppens design er designet til perfekt at gengive vinens aromaer med druerne Riesling og Zinfandel, men er fremragende til de fleste typer vine. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas til den nye verdens kraftfulde vine. Materiale: Blyfri krystall Højde: 235 mm Volumen: 40 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Veritas Viognier / Chardonnay vinglas 2-pack

  Veritas Viognier / Chardonnay vinglas 2-pack
  Riedel Veritas Viognier / Chardonnay vinglas 2-pak. Et lækkert vinglas fra østrigske Riedel. Veritas Viognier / Chardonnay er specielt designet til at fremhæve de friske og frugtagtige toner af hvidvine fra Chablis-distriktet. En elegant kop understøttes af den tynde stilk og lækre fod, som skaber et rigtig flot samlet greb. Udover dette passer dette vinglas også godt til lagrede vine fra Bordeaux. Veritas er en videreudviklet variant af Vinum-serien, hvor de brugte Vinum-seriens kopper, men tog designet et skridt videre. Der er også udviklet nye specialdesignede glas til Veritas-serien, herunder vinglas til den nye verdens kraftfulde vine. Materiale: Blyfri krystal Højde: 235 mm Volumen: 37 cl Leveres i 2-pak Tåler opvaskemaskine
 • Vinum Cabernet vinglas 6-pack

  Vinum Cabernet vinglas 6-pack
  Riedel Vinum Cabernet Sauvignon / Merlot / Bordeaux vinglas 6-pack
 • Vinum Zinfandel / Riesling vinglas 6-pack

  Vinum Zinfandel / Riesling vinglas 6-pack
  Riedel Vinum Zinfandel / Riesling Grand Cru vinglas 6-pack
 • Vinum Tempranillo vinglas 2-pack

  Vinum Tempranillo vinglas 2-pack
  Vinum Tempranillo vinglas 2-pack
 • Fizz Drink Specific drinkglas Riedel 2-pack

  Fizz Drink Specific drinkglas Riedel 2-pack
  Riedels Fizz Drink Specifikke drikkeglas er perfekte til Gin Sour og Bourbon Lift, drinks der rystes sammen med æggehvider og eller sirup i cocktailshakes. Den glatte inderside af glasset minimerer risikoen for, at skummet løber over, når du serverer dine sodavand. Riedels nye glasserie, som er udviklet i samarbejde med Zane Harris, som gennem 20 år bl.a. viet sit liv til at udvikle barer, med hvilke glas passer bedst til de forskellige typer drinks. Drink Specific består af seks forskellige modeller: Neat, Rocks, Highball, Fizz, Nick & Nora og Sour. Alle disse glas fremhæver både udseendet og smagen af ​​den serverede drink. Alle de forskellige dele af glasset spiller ind for at give et så godt glas som muligt, alt fra koppens form til glassets volumen og størrelse. Om Drink Specific-se
 • Highball Drink Specific drinkglas Riedel 2-pack

  Highball Drink Specific drinkglas Riedel 2-pack
  Riedels Higball Drink Specific drinkglas rummer 31 cl og er velegnet til at blande alle slags longdrinks i. Nogle af de mest kendte drinks er Mojito, Tom Collins og selvfølgelig Long Island Ice Tea. På glasset finder du en markering til 6 cl, som gør det meget nemt at få de rigtige proportioner af indholdet, når du blander dine yndlingsdrinks. Riedels nye glasserie, som er udviklet i samarbejde med Zane Harris, som gennem 20 år bl.a. viet sit liv til at udvikle barer, med hvilke glas passer bedst til de forskellige typer drinks. Drink Specific består af seks forskellige modeller: Neat, Rocks, Highball, Fizz, Nick & Nora og Sour. Alle disse glas fremhæver både udseendet og smagen af ​​den serverede drink. Alle de forskellige dele af glasset spiller ind for at give et så godt glas som
 • Riedel Veloce Roséglas 34,7 cl 2-pak

  Riedel Veloce Roséglas 34,7 cl 2-pak
  Riedel Roséglas Veloce 34,7 cl 2-pak er et eksklusivt glas til at drikke og nyde rosevin og Sauvignon Blanc fra. Glassets design forstærker smag og aroma. Riedel Roseglas har en overdel, som Riedel har designet, så drinken ender på den forreste del af tungen for at understrege sødmen i rosevinen. Dette glas vil du kunne nyde indholdet på en mere forbedret måde og i længere tid. Veloce Veloce-serien er blevet opkaldt efter ordet hurtig på italiensk. De smukke vinglas udmærker sig ved en kop i tynd krystal og en smal, høj kuffert. Den elegante følelse forstærkes af, at kopperne har et diamantformet design. Veloce-glas er ligesom Riedels øvrige glasserier druespecifikke. For foden af ​​hvert glas er der en etiket, hvor der står, hvilken drue kopen er egnet til. Glassene er mask
 • Tequila glas Bar tumbler Riedel 19 cl 4-pak

  Tequila glas Bar tumbler Riedel 19 cl 4-pak
  Tequila glas Bar tumbler Riedel 19 cl 4-pak designet til at nyde Tequila, Mexicos nationaldrik. Dette udsøgte glas er også perfekt til whisky, rom, gin og anden passende spiritus. Designet af dette glas er inspireret af den franske art nouveau-æra. Bar tumblere er en serie af glas, der giver alle rom-, whisky- og drinkelskere, hvad de efterspørger. Barglasserien indeholder glas af forskellige typer. Materiale: Blyfri krystal Tåler opvaskemaskine Højde: 21 cm Vol: 19 cl
 • Riedel O Cabernet/Merlot Vinglas 60 cl 2-pak

  Riedel O Cabernet/Merlot Vinglas 60 cl 2-pak
  Disse stilrene vinglas i krystalglas tilhører glaskollektionen Riedel O. De har et enkelt og stilrent design, som gør dem ideelle til enhver lejlighed. Glassene kan bruges til at servere vinen på en trendy og anderledes måde. De kan også bruges som almind
 • Riedel O Whiskyglas 43 cl 2-pak

  Riedel O Whiskyglas 43 cl 2-pak
  Hvis du søger et klassisk design til middagsbordet, vil disse whiskyglas fra Riedel være et perfekt bud. Glassene er en del af glaskollektionen Riedel "O" og er fremstillet i krystalglas. De har et stilrent design og passer til enhver lejlighed. Glassene
 • Riedel O Viognier/Chardonnay Vinglas 32 cl 2-pak

  Riedel O Viognier/Chardonnay Vinglas 32 cl 2-pak
  Servér vinen på en ny, trendy og anderledes måde med disse glas, som er fremstillet i krystalglas. Glassene tilhører den stilrene og pladsbesparende glaskollektion Riedel "O". Deres innovative form gør, at de er mindre udsat for glasbrud, hvilket også gør
 • Riedel O Pinot/Nebbiolo Vinglas 69 cl 2-pak

  Riedel O Pinot/Nebbiolo Vinglas 69 cl 2-pak
  Servér vin på en trendy måde for dine gæster med disse vinglas, som fremhæver smagsaromaerne i vinen. For at holde en stilren og enkelt stil, kan du med fordel også servere snacks, så som oliven, i glassene. Vinglassene tilhører glasskollektionen Riedel
 • Riedel O Riesling/Sauvignon Blanc Vinglas 37,5 cl

  Riedel O Riesling/Sauvignon Blanc Vinglas 37,5 cl
  Skab et stilrent og elegant design til middagsbordet med vinglassene fra Riedel. Med disse glas kan du servere vinen på en trendy måde og de kan ligeledes bruges til at severe snacks, så som oliven. Glassene tilhører glaskollektionen Riedel "O" og er fre
 • Riedel O Champagneglas 26,4 cl 2-pak

  Riedel O Champagneglas 26,4 cl 2-pak
  Champagneglassene er fremstillet i krystalglas og tilhører glaskollektionen Riedel O. Glassene har et stilrent design, som gør dem ideelle til enhver lejlighed. Brug dem til at servere velkomstdrinks eller tag dem med i en picnickurv. De er designet til
 • Riedel O Syrah/Shiraz Vinglas 62 cl 2-pak

  Riedel O Syrah/Shiraz Vinglas 62 cl 2-pak
  Med disse glas kan du servere vin på en trendy og anderledes måde. Glassene er fremstillet i krystalglas og tilhører den stilrene glaskollektion Riedel "O". De er formet til at fremhæve de klassiske Syrah aromaer af sorte oliven. Deres innovative form gør
 • Riedel Big O Syrah Vinglas 57 cl 2-pak

  Riedel Big O Syrah Vinglas 57 cl 2-pak
  Med disse stilrene Syrah glas fra Big O kollektionen, kan du servere vinen på en anderledes og trendy måde. Glassene kan også bruges til servering af snacks som oliven eller til at anrette yoghurt med mysli til morgenmad. Glassene er fremstillet i kr
 • Riedel O Cognac- & Whiskyglas 23,5 cl 2-pak

  Riedel O Cognac- & Whiskyglas 23,5 cl 2-pak
  De stilrene cognac- og whiskyglas er fremstillet i krystalglas og tilhører glasserien Riedel O. Glassene forbedrer smagen og aromaen af spiritus med deres lille skålstørrelse og den smalle åbning. Glassene er designet til at være mindre udsat for glasbrud
 • Riedel O to Go Big Syrah Vinglas 57 cl

  Riedel O to Go Big Syrah Vinglas 57 cl
  Disse vinglas er en del af den pladsbesparende glaskollektion Riedel "O". Glassene er fremstillet i krystalglas og har et stilrent design. De er ideelle til enhver lejlighed; til picnic eller til festbordet, hvor du kan servere vinen på en trendy og ander
 • Riedel Sommelier Chablis/Chardonnay Vinglas 35 cl

  Riedel Sommelier Chablis/Chardonnay Vinglas 35 cl
  Disse vinglas er en del af den smukke og elegante glaskollektion 'Sommelier' fra Riedel. Glassene er håndlavet i krystalglas, hvilket gør hver enkelt vinglas helt unikt. Sommelier serien er verdens første kollektion, som sorterer efter specifikke druer, h
 • Riedel Sommelier Bordeaux Grand Cru Vinglas 86 cl

  Riedel Sommelier Bordeaux Grand Cru Vinglas 86 cl
  Disse vinglas fra glaskollektionen 'Sommelier' fra Riedel er håndlavet i krystalglas, hvilket gør hver enkelt glas helt unikt. Glassene har et elegant design og kan med fordel matches med andre glas fra samme serie, for at skabe et stilrent udtryk på midd
 • Riedel Sommelier Rheingau Vinglas 23 cl

  Riedel Sommelier Rheingau Vinglas 23 cl
  Disse smukke glas Riedel er håndlavet i krystalglas, hvilket gør hver enkelt glas helt unikt. De tilhører glaskollektionen 'Sommelier', som er den første serie i verden, der designer og former glassene efter de specifikke druer for at opnå en eksklusiv s
 • Riedel Sommelier Rosé Vinglas 35 cl

  Riedel Sommelier Rosé Vinglas 35 cl
  Disse roséglas er en del af den smukke og elegante glaskollektion 'Sommelier' fra Riedel. Sommelier er verdens første glaskollektion, som er produceret efter de specifikke druer. Glassenes form fremmer vinens friske frugtaromaer, så du opnår den bedst mul
 • Riedel Sommelier Alsace Vinglas 24,5 cl

  Riedel Sommelier Alsace Vinglas 24,5 cl
  Alsace vinglassene fra Riedel yder en optimal servering af vinen og frembringer vinens frugt- og mineralkomponenter. De er en del af glaskollektionen 'Sommelier' fra Riedel, som gør det muligt at matche andre glas i samme stil til middagsbordet. Glassene
 • Riedel Sommelier Champagneglas 17 cl

  Riedel Sommelier Champagneglas 17 cl
  Disse champagneglas er håndlavet i krystalglas. De er en del af den elegante glaskollektion 'Sommelier' fra Riedel, som er verdens første vinglasserie, som sorterer efter de specifikke druer. Dette gør, at du opnår de bedst mulige aromaer i de forskellige
 • Riedel Sommelier Zinfandel/Riesling Grand Cru Vinglas

  Riedel Sommelier Zinfandel/Riesling Grand Cru Vinglas
  Disse håndlavede vinglas i krystalglas er specielt egnet til at bringe de bedste aromaer frem i Zinfandel og Riesling vine. Glassene er en del af glasserien 'Sommelier' fra Riedel, som er verdens første serie, der sorterer glassene efter de specifikke dru
 • Riedel Sommelier Burgundy Grand Cru Vinglas 105 cl

  Riedel Sommelier Burgundy Grand Cru Vinglas 105 cl
  Disse glas er en del af den smukke glaskollektion 'Sommelier' fra Riedel. Glassene er håndlavet i krystalglas, som gør hver enkelt glas helt unikt. Den større skål giver burgundy-vinen lov til at udvikle sin smag til fulde mens formen på glassets kant mak
 • Riedel Sommelier Martiniglas 21 cl

  Riedel Sommelier Martiniglas 21 cl
  Disse håndlavede krystalglas er en del af glasskollektionen 'Sommelier' fra Riedel. Glasserien er den første i verden, som producerer glas efter de specifikke druer. Martiniglassene er designet til at frembringe de bedste aromaer fra martinien. Glassene h
 • Riedel Sommelier Sherry- & Tequilaglas 19 cl

  Riedel Sommelier Sherry- & Tequilaglas 19 cl
  Opnå de bedst mulige aromaer med disse sherry- og tequilaglas. Glassene er en del af den smukke glaskollektion 'Sommelier' fra Riedel, som er de første i verden, der er produceret efter de specifikke druer. Glassene har et stilrent design og er ideelle ti
 • Riedel Sommelier Vintage Champagneglas 33 cl

  Riedel Sommelier Vintage Champagneglas 33 cl
  Server velkomstdrinken eller champagnen til nytår i disse smukke champagneglas, som er håndlavet i krystalglas. Glassene er en del af glaskollektionen 'Sommelier' fra Riedel, som er de første glas, der er designet efter de specifikke druer. Dette gør, at
 • Riedel Sommelier Hermitage Vinglas 62 cl

  Riedel Sommelier Hermitage Vinglas 62 cl
  Vinglassene fra Riedel er en del af glasserien 'Sommelier', som er verdens første glasserie, der sorterer vinglassene efter den specifikke drue. Glassene er håndlavet i krystalglas, som gør hver enkelt glas helt unikt. De fremmer vinen silkebløde struktur
 • Riedel Sommelier Tinto Reserva Vinglas 62 cl

  Riedel Sommelier Tinto Reserva Vinglas 62 cl
  Disse glas er en del af den elegante glaskollektion 'Sommelier' fra Riedel. Glassene er håndlavet i krystalglas, og du kan med fordel matche de forskellige glas i samme serie for at skabe et stilrent design på middagsbordet. Sommerlier kollektionen er den
 • Riedel Sommelier Loire Vinglas 35 cl

  Riedel Sommelier Loire Vinglas 35 cl
  Disse vinglas fra Riedel er håndlavet i krystalglas. De tilhører glasserien 'Sommelier', som er verdens første serie, der producerer glas efter den specifikke drue. Glassenes høje, tynde design er med til at fremme friske og harmoniske aromaer i vinen. De
 • Riedel Sommelier Sauternes Vinglas 34 cl

  Riedel Sommelier Sauternes Vinglas 34 cl
  Pynt middagsbordet med disse stilrene vinglas fra Riedel, som er en del af glaskollektionen 'Sommelier'. Du kan med fordel matche forskellige glas fra samme serie for at skabe et stilrent udtryk. Serien er den første i verden, som producerer glas efter de
 • Riedel Sommelier Montrachet/Chardonnay Vinglas 52 cl

  Riedel Sommelier Montrachet/Chardonnay Vinglas 52 cl
  Riedel's glas er gennemtænkt - lige fra udvælgelsen af design til kvaliteten af selve grundmaterialet. Perfektionisme er i højeste potens. Disse glas tilhører kollektionen 'Sommelier', som er den første serie i verden, der designer glassene efter de speci
 • Riedel Sommelier XO Cognacglas 17 cl

  Riedel Sommelier XO Cognacglas 17 cl
  Server cognac'en i disse smukke, kvalitetsglas fra Riedel. De er håndlavet i krystalglas, hvilket gør hvert enkelt glas helt unik. Glassene tilhører serien 'Sommelier' fra Riedel, som er den første i verden, der designer glassene efter de specifikke druer
 • Riedel Sommelier V.S.O.P. Cognacglas 16 cl

  Riedel Sommelier V.S.O.P. Cognacglas 16 cl
  Disse cognacglas fra Riedel er en del af glaskollektionen 'Sommelier', som er den første kollektion, der producerer glassene til at fremme de bedste aromaer fra hver enkel, specifikke drue. Du kan med fordel matche glassene med de andre glas, fra samme s
 • Riedel Sommelier Whiskyglas Single Malt 20 cl

  Riedel Sommelier Whiskyglas Single Malt 20 cl
  Server whiskyen i disse stilrene glas fra Riedel, som er en del af glaskollektionen 'Sommelier'. Kollektionen er den første i verden, som designer glassene efter den enkelte, specifikke drue for at opnå den bedste aroma. Glassene fremmer den optimale smag
 • Riedel Sommelier Sparkling Wine

  Riedel Sommelier Sparkling Wine
  Vinglassene tilhører glasserien 'Sommelier' fra Riedel, som er den første serie, der designer glassene efter den specifikke drue. Disse vinglas er fremstillet til at give den bedste smagsoplevelse af en mousserende vin. Glassets form bevarer kuldioxiden i
 • Riedel O Happy Vinglas 32 cl 4-pak

  Riedel O Happy Vinglas 32 cl 4-pak
  Dette sæt indeholder 4 stk. vinglas, som er fremstillet i krystalglas. Glassene tilhører glaskollektionen Riedel O, som har et stilrent design. Deres bund har fire muntre forårsfarver; lyserød, grøn, gul og blå, som giver middagbordet et frisk og livligt
 • Riedel Ouverture Rødvinsglas 35 cl 2-pak

  Riedel Ouverture Rødvinsglas 35 cl 2-pak
  Med disse vinglas fremmer du rødvinens aroma. Glassene har et stilrent design og er derfor ideelle til enhver lejlighed. De er en del af glasserien 'Ouverture' fra Riedel, hvilket gør det muligt at matche med glas i samme stil. Glassene er egnet til at ko
 • Riedel Ouverture Magnum Vinglas 53 cl 2-pak

  Riedel Ouverture Magnum Vinglas 53 cl 2-pak
  Skab et enkelt og elegant udtryk på middagsbordet med disse fine vinglas fra Riedel. Skålens store størrelse på vinglassene er med til at frembringe de bedst potentielle aromaer fra vinen. De er en del af serien 'Ouverture' fra Riedel, hvilket gør det mul
 • Riedel Vinum Bordeaux/Cabernet/Merlot Vinglas 61 cl 2-pak

  Riedel Vinum Bordeaux/Cabernet/Merlot Vinglas 61 cl 2-pak
  Disse vinglas tilhører den klassiske glasserie 'Vinum' fra Riedel, som alle er fremstillet i krystalglas. Du kan med fordel matche de forskellige glas fra samme serie for at opnå et stilrent udtryk ved middagsbordet. Glassene er designet til at fremme d
 • Riedel Vinum Bordeaux Grand Cru Vinglas 96 cl 2-pak

  Riedel Vinum Bordeaux Grand Cru Vinglas 96 cl 2-pak
  Disse klassiske Bordeaux Grand Cru Vinglas fra Riedel tilhører glaskollektionen Vinum. 'Vinum' er en serie med et elegant og tidsløst design , som er ideelle for enhver lejlighed. Glassene er designet til at fremme de bedste aromaer efter de specifikke dr
 • Riedel Vinum Viogner/Chardonnay Vinglas 35 cl 2-pak

  Riedel Vinum Viogner/Chardonnay Vinglas 35 cl 2-pak
  Server vinen i disse elegante Viognier og Chardonnay glas og opnå en eksklusiv smagsoplevelse. Disse vinglas er formet til at fremme unge vines friskhed og fremhæve vinens fløjsbløde struktur. Glassene er fremstillet i krystalglas og er en del af glasskol
 • Riedel Vinum Pinot Noir/Burgundy Vinglas 70 cl

  Riedel Vinum Pinot Noir/Burgundy Vinglas 70 cl
  Anret middagsbordet med disse elegante Pinot Noir vinglas, som er fremstillet i krystalglas. Glassene er en del af glaskollektionen 'Vinum' fra Riedel, hvor glassene er designet efter de specifikke druer. Disse glas er formet til at fremme de bedste aroma
 • Riedel Vinum Champagneglas 16 cl 2-pak

  Riedel Vinum Champagneglas 16 cl 2-pak
  Server velkomstdrinksene eller champagnen nytårsaften i disse klassiske champagneglas fra Riedel. Glassene er en del af glaskollektionen Vinum, som har et tidsløst design, og man kan med fordel matche de forskellige glas fra samme serie. Champagneglassene
 • Riedel Vinum zinfandel/Riesling Vinglas 40 cl 2-pak

  Riedel Vinum zinfandel/Riesling Vinglas 40 cl 2-pak
  Opnå et stilrent udtryk på middagsbordet med disse elegante vinglas fra glaskollektionen Vinum fra Riedel, som med fordel kan matches med andre glas fra samme serie. Disse vinglas er designet til Zinfandel og Riesling vin og fremmer frugtaromaerne hos rø
 • Riedel Vinum Vintage Champagneglas XL 34 cl 2-pack

  Riedel Vinum Vintage Champagneglas XL 34 cl 2-pack
  Server velkomstdrinksene eller nytårschampagnen i disse elegante og klassiske champagneglas fra Riedel. Glassene er en del af glaskollektionen Vinum, hvor glassene er designet til at fremme aromaerne efter den specifikke drue. Du kan med fordel anrette bo
 • Riedel Vinum Syrah/Shiraz Vinglas 70 cl 2-pak

  Riedel Vinum Syrah/Shiraz Vinglas 70 cl 2-pak
  Disse elegante vinglas er fremstillet i krystalglas. De er en del af glaskollektionen Vinum fra Riedel, som har et tidsløst og enkelt design. For at opnå et stilrent udtryk på middagsbordet, kan du med fordel matche de forskellige glas fra samme serie. Gl
 • Riedel Vinum Sauvignon Blanc Vinglas

  Riedel Vinum Sauvignon Blanc Vinglas
  Gør desserten dét bedre ved at servere den med et glas dessertvin til. Vinen skal selvfølgelig serveres i et smukt og eksklusivt glas, og her er glassene fra Riedel en oplagt mulighed. Det elegante krystalglas er særdeles velegnet til Sauvignon Blanc samt
 • Riedel Vinum Cuvée Prestige Champagneglas 23 cl

  Riedel Vinum Cuvée Prestige Champagneglas 23 cl
  Glas fra kollektionen Vinum har vist, at fornøjelsen ved at drikke vin starter med glassene. Riedel har designet en serie, hvor glassene er tilpasset hver enkelt drue for at åbne op de bedste smagsoplevelser. Disse champagneglas fremmer champagnens aroma
 • Riedel Vinum Hennessey- & Cognacglas 17 cl 2-pak

  Riedel Vinum Hennessey- & Cognacglas 17 cl 2-pak
  Riedel har designet en glaskollektion, som er formet til at opnå de bedste smagsaromaer efter de specifikke druer. De har et stilrent og tidsløst design, hvilket gør dem ideelle i enhver hjemmebar. Glassene egner sig særligt til cognac og yder en eksklusi
 • Riedel Vinum Martiniglas 13 cl 2-pak

  Riedel Vinum Martiniglas 13 cl 2-pak
  Disse martiniglas er ideelle i enhver hjemmebar. De er en del af glaskollektionen Vinum fra Riedel, som har et elegant og tidsløst design. For at opnå et stilrent udtryk kan du med fordel matche med andre glas fra samme serie. Disse glas er designet til a
 • Riedel Vinum Single Malt Whiskyglas 20 cl 2-pak

  Riedel Vinum Single Malt Whiskyglas 20 cl 2-pak
  Server whisky'en i disse elegante glas fra Riedel og opnå en eksklusiv smagsoplevelse. Glassene er en del af glaskollektionen Vinum, som er designet efter de specifikke druer. Glassene er ideelle i enhver hjemmebar og de kan med fordel matches med andre g
 • Riedel Vinum Montrachet/Chardonnay Vinglas 60 cl 2-pak

  Riedel Vinum Montrachet/Chardonnay Vinglas 60 cl 2-pak
  Pynt middagsbordet med disse elegante Montrachet Glas fra Riedel. De tilhører den klassiske og tidsløse glaskollektion Vinum og er fremstillet i krystalglas. Glassene er designet til at udvikle de bedste aromaer fra vine som Montrachet og Chardonnay. Du k
 • Riedel Veritas Cabernet/Merlot Vinglas 62,5 cl 2 stk.

  Riedel Veritas Cabernet/Merlot Vinglas 62,5 cl 2 stk.
  Dæk middagsbordet med disse elegante Cabernet/Merlot vinglas fra Riedel, som er fremstillet i krystalglas. Glassene er en del af letvægt's kollektionen Veritas, som egner sig til hverdagsbrug. For at skabe et stilrent udtryk på middagsbordet, kan du med
 • Riedel Veritas Viognier/Chardonnay Vinglas 37 cl 2-pak

  Riedel Veritas Viognier/Chardonnay Vinglas 37 cl 2-pak
  Opnå en elegant og enkelt stil på middagsbordet med disse vinglas fra Riedel, som er fremstillet af krystalglas. Glassene er en del af letvægtsserien 'Veritas', hvilket gør det muligt at matche forskellige glas fra samme serie samtidig med, at man bevarer
 • Riedel Veritas Old World Pinot Noir Vinglas, 2 stk.

  Riedel Veritas Old World Pinot Noir Vinglas, 2 stk.
  Dekorer middagsbordet med disse smukke vinglas, som tilhører letvægtsserien 'Veritas' fra Riedel. Disse glas har deres fokus på modne vine, og deres form fremmer vinens sensuelle og delikate aromaer. Glaskollektionen har ligeledes et vinglas, som egner si
 • Riedel Veritas Coupe/Cocktailglas 24 cl 2-pak

  Riedel Veritas Coupe/Cocktailglas 24 cl 2-pak
  Server dine cocktails til festen i disse smukke glas, som tilhører letvægtsserien 'Veritas' fra Riedel. Glassene er fremstillet i krystalglas og kan med fordel matches med andre glas fra samme serie for at opnå et stilrent udtryk ved middagsbordet. Verita
 • Riedel Veritas Riesling/Zinfandel Vinglas 39,5 cl 2-pak

  Riedel Veritas Riesling/Zinfandel Vinglas 39,5 cl 2-pak
  Disse vinglas er designet til at fremme de bedste frugtaromaer hos vine som Riesling og Zinfandel. Glassene tilhører glaskollektionen 'Veritas' fra Riedel, som alle er fremstillet i krystalglas. Du kan med fordel matche de forskellige glas fra samme serie
 • Riedel Veritas Champagneglas 44,5 cl 2-pak

  Riedel Veritas Champagneglas 44,5 cl 2-pak
  Disse elegante champagneglas tilhører letvægtsserien Veritas fra Riedel, som alle er fremstillet i krystalglas. Glassene har et enkelt design, som gør dem ideelle til hverdagsbrug. Skålens størrelse på glasset giver champagnen lov til at udfolde sine beds
 • Riedel Veritas New World Shiraz Vinglas 65 cl 2-pak

  Riedel Veritas New World Shiraz Vinglas 65 cl 2-pak
  Dekor middagsbordet med disse elegante vinglas fra Riedel, som er fremstillet i krystalglas. De tilhører glasserien 'Veritas', hvilket gør det muligt for dig at skabe et stilrent udtryk ved at matche de forskellige glas fra samme serie. Disse vinglas e
 • Riedel Veritas Old World Syrah Vinglas 60 cl 2 stk.

  Riedel Veritas Old World Syrah Vinglas 60 cl 2 stk.
  Disse elegante vinglas er designet til at fremme de klassiske aromaer af sorte oliven, som er typiske hos de modne Syrah vine. Glassene er en del af letvægtskollektionen 'Veritas' fra Riedel. For at skabe et stilrent design på middagsbordet, kan du med f
 • Riedel Veritas New World Pinot Noir Vinglas 80 cl 2 stk.

  Riedel Veritas New World Pinot Noir Vinglas 80 cl 2 stk.
  Disse elegante glas fra Riedel er en del af glasserien 'Veritas', som alle er fremstillet i krystalglas. Glasserien er en letvægtsserie, og man kan med fordel matche de forskellige glas fra samme serie, for at skabe et stilrent udtryk på middagsbordet. Gl
 • Riedel Veritas Oaked Chardonnay Vinglas 62 cl

  Riedel Veritas Oaked Chardonnay Vinglas 62 cl
  Disse vinglas tilhører glasserien 'Veritas' fra Riedel, som alle er fremstillet i krystalglas. Det er en letvægtsserie, som tilbyder elegante og enkelte glas, der er ideelle til hverdagsbrug. Glassenes form fremmer Chardonnayens aromaer samtidig med det
 • Riedel Sommelier Blindtest Vinglas 38 cl

  Riedel Sommelier Blindtest Vinglas 38 cl
  Disse solide, håndlavede 'blindtesting' vinglas er specielt egnet til vinentusiaster. Glassene fjerner alle visuelle tegn og gør det muligt kun at fokusere på smagssansen. De er en del af glaskollektionen 'Sommelier' fra Riedel, som har et enkelt udtryk.
 • Riedel Bar Serie Whisky Spey 2-pak

  Riedel Bar Serie Whisky Spey 2-pak
  'Spey' serien tager navn fra den verdensberømte skotske flod, som er et synonym for fine skotske whiskyer. Glassene har et stilrent design og er et must i hjemmebaren. De er fremstillet i krystalglas og er med deres klassiske udtryk ideelle til enhver lej
 • Riedel Performance Cabernet/Merlot 2-pak

  Riedel Performance Cabernet/Merlot 2-pak
  Disse vinglas har en majestætisk struktur, som yder en eksklusiv servering af Carbernet/Merlot vin. Glassene er fremstillet i krystalglas og er en del af glaskollektionen 'Performance' fra Riedel. Glaskollektionen er den første, der tilbyder vinglas med l
 • Riedel Performance Champagne 2-pak

  Riedel Performance Champagne 2-pak
  Server velkomstdrinksene eller nytårschampagnen i disse smukke champagneglas fra Riedel. De er en del af glaskollektionen 'Performance', som er den første kollektion med skåle, der har en lysoptisk effekt. Denne effekt giver ikke blot et imponerende smukt
 • Riedel Performance Chardonnay 2-pak

  Riedel Performance Chardonnay 2-pak
  Opnå en eksklusiv servering af Chardonnay vin med disse elegante vinglas fra Riedel. Glassene er en del af glaskollektionen 'Performance', som er den første serie, hvor skålen har en lysoptisk effekt. Effekten er ikke kun imponerende smuk, men giver også
 • Riedel Performance Pinot Noir 2-pak

  Riedel Performance Pinot Noir 2-pak
  Skab et stilrent udtryk på middagsbordet med disse elegante vinglas fra Riedel. Glassene er en del af glasserien 'Performance', som er den første glasserie, hvor skålen har en lysoptisk effekt. Effekten er ikke blot iøjefaldende smuk, men giver også Pinot
 • Riedel Performance Riesling 2-pak

  Riedel Performance Riesling 2-pak
  Glasset er designet til, på optimal vis, at støtte den karakteristiske buket fra florale hvidvine som Riesling, hvor de dominerende aromaer er fermenteret druesaft og en let gæragtig smag. De er en del af glaskollektionen 'Performance' fra Riedel, som er
 • Riedel Performance Syrah/Shiraz 2-pak

  Riedel Performance Syrah/Shiraz 2-pak
  Disse glas er designet til at kunne levere de klassiske aromaer af toast og sorte oliven fra Syrah/Shiraz vin. Glassene er en del af glasserien 'Performance' fra Riedel, som er den første serie, hvor skålen tilbyder en lysoptisk effekt. Denne effekt er b
 • Riedel Vinum Champagneglas 2-pak

  Riedel Vinum Champagneglas 2-pak
  Server velkomstdrinksene eller nytårschampagning i disse trendy champagneglas. Glassene afviger fra deres klassiske design. Med glasset større rumdiameter får champagnen lov til at udvikle sine aromaer, så du opnår en eksklusiv smagsoplevelse af champagne
 • Riedel Vinum New World Pinot Noir 2-pak

  Riedel Vinum New World Pinot Noir 2-pak
  Disse klassiske vinglas er en del af glaskollektionen 'Vinum' fra Riedel. Glassene er designet til at fremme smagsaromaerne i unge vine som Pinot Noir, så du opnår en eksklusiv smagsoplevelse af vinen. De har et elegant design og skaber et stilrent udtry
 • Riedel Aperitivo Cocktailglas 4 stk

  Riedel Aperitivo Cocktailglas 4 stk
  En lækker cocktail smager endnu bedre i et smukt glas, uanset om man foretrækker en aperol spritz, en cosmopolitan eller noget helt tredje. Dette elegante Aperitivo cocktailglas fra Riedel er fremstillet af krystalglas og har en smuk form, der sidder godt
 • Riedel Summer Proseccoglas 4 stk

  Riedel Summer Proseccoglas 4 stk
  Nyd et glas boblende prosecco i et smukt glas, der gør smagen endnu bedre. Glasset har en let afrundet form, der hjælper med at fremhæve de komplekse smage i proseccoen. Det elegante Summer Proseccoglas fra Riedel er fremstillet af krystalglas og har en s
 • Riedel Vinum Champagne Glas 4 pak

  Riedel Vinum Champagne Glas 4 pak
  Disse smukke champagne glas fra Riedel er et must at eje for alle sofistikerede vin-elskere. Glassets elegante form gør det muligt for champagnen at udfolde sig og frigive aromaen på en måde der ikke er mulig i den klassiske smalle konstruktion af champag
 • Riedel Veritas ølglas, 2 stk.

  Riedel Veritas ølglas, 2 stk.
  Har man sagt Tyrol, har man også sagt øl, og østrigske Riedel har derfor naturligvis skabt et smukt og velformet ølglas, der får det bedste ud af enhver bryg. Glasset har en elegant tulipanform, som foruden at give et nydelige udseende også har den prakti
 • Riedel Sommelier champagneglas

  Riedel Sommelier champagneglas
  Sommelier-kollektionen fra Riedel blev for første gang lanceret i 1973 som en af Riedels mest ekslusive kollektioner. Kollektionen rummer blandt andet druespecifikke vinglas og dette brede champagneglas, som ligner et hvidvinsglas til forveksling. Glasset
 • Riedel Winewings champagneglas

  Riedel Winewings champagneglas
  Winewings er Riedels nye kollektion, som blev påbegyndt i 2018. Kollektionen tænker ud af boksen, og derfor overrasker mange af glassenes former. Champagneglasset her er alt andet end konventionelt. Glasset er bredere end de fleste moderne champagneglas,
 • Riedel Stemless Wings Cabernet Sauvignon Vinglas 2-pak

  Riedel Stemless Wings Cabernet Sauvignon Vinglas 2-pak
  Klassiske vinglas til Carbernet Sauvignon og Merlot fra Riedels serie Stemless Wings. Glassene er designet specielt for at fremhæve komplekse vine med meget tanniner og lader bouqueten udvikle sig fuldt ud. Den brede kant samt den vingeformede kurve forh
 • Riedel Stemless Wings Cabernet Sauvignon 4 glas + vinkaraffel

  Riedel Stemless Wings Cabernet Sauvignon 4 glas + vinkaraffel
  Klassisk vinglas til Carbernet Sauvignon og Merlot fra Riedels serie Stemless Wings. Glasset er designet specielt for at fremhæve komplekse vine med meget tanniner og lader bouqueten udvikle sig fuldt ud. Den brede kant samt den vingeformede kurve forhøj
 • Riedel Stemless Wings Pinot Noir/Nebbiolo 2-pak

  Riedel Stemless Wings Pinot Noir/Nebbiolo 2-pak
  Klassiske vinglas til New World Pinot Noir/Nebbiolo fra Riedels serie Stemless Wings. Glassene er designet specielt til bløde røde vine med frisk syre, eksempelvis Pinot Noir och Nebbiolo. Den brede kant samt den vingeformede kurve forhøjer oplevelsen a
 • Riedel Stemless Wings Riesling/Champagneglas 2-pak

  Riedel Stemless Wings Riesling/Champagneglas 2-pak
  Klassiske vinglas til Riesling og Champagne  fra Riedels serie Stemless Wings. Glassene passer godt både til Riesling og Champagne. De har bedere bund og er relativt smalle øverst. Denne form forhøjer oplevelsen af hvidt eller mousserende vin, da den
 • Riedel Veloce Champagneglas, 2-pak

  Riedel Veloce Champagneglas, 2-pak
  Æske med 2 tynde og luksuriøse champagneglas fra Riedels Veloce serie. De elegante glas af krystalglas har et bredere midterparti, der fremhæver vinens aromaer, samtidigt som den smallere åbning koncentrerer aromaen. Åbningen leder desuden drikken til ​
 • Riedel Veloce Riesling/Zinfandel, vinglas 2-pak

  Riedel Veloce Riesling/Zinfandel, vinglas 2-pak
  Æske med 2 elegante vinglas til druerne Riesling og Zinfandel, fra Riedels Veloce serie. Takket være glassenes lange, smalle form med indsmallende åbning passer de til både rød- og hvidvin, da formen balancerer syren og fremhæver vinenes frugtighed. De pa
 • Riedel Veloce Rosé, vinglas 2-pak

  Riedel Veloce Rosé, vinglas 2-pak
  Æske med 2 rosévinglas af tyndt krystalglas fra Riedels Veloce serie. De smukke glas har en bred kube, der løfter vinens aroma mens en tilspidset åbning koncentrerer drikkens aroma til næsen. Den smalle åbning leder også drikken til forreste af ​​tung
 • Riedel Rødvinssæt med proptrækker & stopper

  Riedel Rødvinssæt med proptrækker & stopper
  Sæt prikken over i'et på middagsbordet med disse elegante vinglas fra Riedel. Vinum-serien er fremstillet i holdbart krystalglas i høj kvalitet. Formen på glasset har en majestætisk udstråling og med en god rødvin i glasset giver det en speciel oplevelse
 • Riedel Summer Set Prosecco med vinkøler, hvid/guld

  Riedel Summer Set Prosecco med vinkøler, hvid/guld
  Servér et glas kølige bobler - om det skal være champagne, prosecco, sekt eller cava er naturligvis op til dig. Eller hvorfor ikke et alkoholfrit alternativ? Vinkøleren fra Pulltex klarer alle typer af vinflasker, mens det elegante proseccoglas af kryst
 • Riedel Hvidvinssæt med proptrækker & stopper

  Riedel Hvidvinssæt med proptrækker & stopper
  Sæt prikken over i'et på middagsbordet med disse elegante vinglas fra Riedel. Disse glas er perfekte at servere hvide vin som riesling, men også gode til eksempelvis en californisk zinfandel. Vinum-serien er fremstillet af holdbart krystalglas i høj kvali
 • Riedel Summer Set Prosecco med vinkøler, sort/guld

  Riedel Summer Set Prosecco med vinkøler, sort/guld
  Servér et glas kølige bobler - om det skal være champagne, prosecco, sekt eller cava er naturligvis op til dig. Eller hvorfor ikke et alkoholfrit alternativ? Vinkøleren fra Pulltex klarer alle typer af vinflasker, mens det elegante proseccoglas af kryst
 • Riedel Superleggero Vin Burgundy Grand Cru 102 Cl - Vinglas Glas Klar - R-6425/16

  Riedel Superleggero Vin Burgundy Grand Cru 102 Cl - Vinglas Glas Klar - R-6425/16
  Vinglas fra Riedel med et druespecifikt design med en bred skål nederst med en mindre åbning. Det er fremstillet af clean glas med en elegant, tynd stilk. Til dem der vil have den ultimative drikkeoplevelse. Drikke: Beaujolais Cru, Blauburgunder, Chambolle Musigny, Champagne, Echézeaux, Franciacorta, Gamay, Moulin à vent, Musigny, Nebbiolo, Nuits Saint Georges, Old World Pinot Noir, Pommard, Romanée Saint Vivant, Santenay, St. Laurent, Volnay, Vosne-Romanée & Vougeot.. Om vinglasset fra Riedel- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Superleggero.- Kapacitet: 102,2 cl.- Bred skål nederst.- Druespecifikt design.- Tynd, elegant stilk. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Riedel Superleggero Vin Hermitage/syrah 66 Cl - Vinglas Glas Klar - R-6425/41

  Riedel Superleggero Vin Hermitage/syrah 66 Cl - Vinglas Glas Klar - R-6425/41
  Vinglas fra Riedel i clean glas med en elegant, tynd stilk med et druespecifikt design med en rund skål nederst med en lille åbning. Til dem der vil have den ultimative drikkeoplevelse. Drikke: Amarone, Barbera, Blaufränkisch, Cahors, Cannonau, Carignan, Châteauneuf-du-Pape, Cornas, Côte Rôtie, Côtes du Rhône Rouge, Côtes du Roussillon, Côtes du Ventoux, Crozes Hermitage, Grenache/Garnacha, Hermitage, Madiran, Montsant, Mourvèdre, Norton, Priorato, Sangiovese, St. Joseph, Touriga Nacional, Valpolicella, Vino Nobile di Montepulciano & Zweigelt. Om vinglasset fra Riedel- Fremstillet af glas.- Fra kollektionen Superleggero.- Kapacitet: 66,8 cl.- Rund skål med en lille åbning.- Druespecifikt design.- Tynd, elegant stilk. Vedligeholdelse af vinglasset- Håndvask anbefales.. Køb Vinglas og andre Glas fra Royal Design.
Andre mærker
ilead