Rörstrand

 • Rörstrand Kulinara Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1012182

  Rörstrand Kulinara Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1012182
  Kulinara krus fra Rörstrand. Et farverigt krus, der er inspireret af Sveriges fire årstider, og det detaljerede mønster har et strejf af 50'erne. Designer Hanna Wernet skabte mønsteret med sin egen have og Carl von Linnaeus botaniske verden i tankerne. Tåler opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Mon Amie Tallerken 27 cm

  Mon Amie Tallerken 27 cm
 • Swedish Grace tallerken dyb 25 cm midnat

  Swedish Grace tallerken dyb 25 cm midnat
 • Rörstrand Mon Amie Tekop 50 Cl - Tekopper Porcelæn Blå - 1012275

  Rörstrand Mon Amie Tekop 50 Cl - Tekopper Porcelæn Blå - 1012275
  Nyd din yndlingste i denne smukke tekop, Mon Amie. Kombiner tekoppen med de andre produkter fra den samme serie for en komplet borddækning.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Salatskål 240 Cl - Salatskåle Hvid - 1011719

  Rörstrand Ostindia Salatskål 240 Cl - Salatskåle Hvid - 1011719
  Rörstrand fra Ostindia Salatskål, 240 cl. Salatskåle Hvid . Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Tekop & Underkop 45 Cl - Tekopper Porcelæn Hvid - 1052170

  Rörstrand Swedish Grace Gala Tekop & Underkop 45 Cl - Tekopper Porcelæn Hvid - 1052170
  Tekop med underkop fra Rörstrands serie Swedish Grace Gala. Serien er designet som en hyldest til Swedish Grace 90 års fødselsdag. Det klassiske relief mønster består og et touch af guld er tilføjet. Serien er perfekt til festlige lejligheder eller når man har lyst til lidt ekstra luksus i hverdagen. . Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Dyb Tallerken Ø22cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1019771

  Rörstrand Ostindia Floris Dyb Tallerken Ø22cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1019771
  Den populære dyb plade Ostindia Floris kommer fra Rörstrand. Ostindia Floris blev designet i 2012 af kunstner Caroline Slotte, da den klassiske service Ostindia var 80 år gammel. Resultatet blev en yngre og mere oprørsk søskende til Ostindia - Ostindia Floris. Indretningen er kendetegnet ved en tæt løv, der udfolder sig over porcelænet, og på trods af dets ungdom er Ostindia Floris også ved at komme ind i den svenske designhistorie. Skålen kan modstå opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Swedish Grace tallerken 17 cm midnat

  Swedish Grace tallerken 17 cm midnat
 • Rörstrand Eden Krus 34cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1019758

  Rörstrand Eden Krus 34cl - Kaffekopper Porcelæn Multi - 1019758
  Eden Krus fra Rörstrand. Denne krus blev udformet år 1960 af Sigrid Richter for Rörstrand. Det charmerende retro mønster repræsenterer et hakket æble og er så populært nu som det var i 60'erne. Efter en stemme er Eden blevet folks yndlingsmønster på fire årtier.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Swedish grace, is Tallerken flad 21 cm

  Swedish grace, is Tallerken flad 21 cm
 • Rörstrand Ostindia Floris Kop 30 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012353

  Rörstrand Ostindia Floris Kop 30 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012353
  Kruset tåler opvaskemaskine men er ikke egnet til brug i mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1011780

  Rörstrand Sundborn Krus 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1011780
  Sundborn krus fra Rörstrand. Et porcelæn krus med smukke og harmoniske blomsterdekorationer - en rigtig glæde for øjet! Kruset tilhører Sundborn-serien, som er en af ​​Rörstrands mest elskede porcelænserier. Designeren er Pia Rönndahl, og hun er blevet inspireret af Sveriges blomster og natur. Passer både til hverdag og for fester.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Corona Fad - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1012018

  Rörstrand Corona Fad - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1012018
  Corona serverer skål fra Rörstrand. Dette er en oval serveringsskål med en dekorativ platinekant. Det er designet af Jonas Bohlin, og inspirationen kommer fra, når månens lys bøjes gennem vanddråber. Jonas sig selv sagde, at det er "et smukt forsøg på at tage ned månen og sætte det på din spisebord".. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 50 Cl Tågegråt - Kaffekopper Porcelæn Fog - 1062127

  Rörstrand Swedish Grace Krus 50 Cl Tågegråt - Kaffekopper Porcelæn Fog - 1062127
  Kruset fra Rörstrand har elegant, tidløst look i porcelæn med komfortabelt håndtag perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om kruset fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Kruset kommer i forskellige størrelser.- Kruset findes i forskellige farver.- Ovnsikkert op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 50.0 cl. Vedligeholdelse af kruset- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Tekop 50 cl.

  Rörstrand Mon Amie Tekop 50 cl.
  En tekop fra porcelænsserien Mon Amie. Tekoppen har sin egen karakter og et flot mønster. En midsommeraften i 1940'erne satte den dengang ukendte designer Marianne Westman sig ned og skitserede en hvid blomst i sommersolen, en mose-post. Nogle år senere b
 • Rörstrand Kulinara Bakke 150x190 Mm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1012180

  Rörstrand Kulinara Bakke 150x190 Mm - Serveringsfad Porcelæn Hvid - 1012180
  Skål fra Hanna Wernets serie kulinara, der inviterer til at socialisere. Kulinara sikrer mange lykkelige øjeblikke!. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 320 Mm Sne - Serveringsfad Porcelæn Snow (White) - 1011851

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 320 Mm Sne - Serveringsfad Porcelæn Snow (White) - 1011851
  Tallerkenen Swedish Grace Sne leveres i et smukt skandinavisk design med en smuk udstråling og udtryk, der passer til enhver lejlighed. Perfekt at kombinere med asietten fra samme serie.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Dyb Tallerken 25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Is - 1012217

  Rörstrand Swedh Grace Dyb Tallerken 25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Is - 1012217
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Tallerken 270 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1011758

  Rörstrand Sundborn Tallerken 270 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1011758
  Hvid tallerken med røde blomster.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012273

  Rörstrand Mon Amie Krus 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012273
  Kryb op i sofaen på en kold aften og nyd en god kop kaffe eller varm chokolade i denne smukke kop, Mon Amie.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Æggebæger 2-pak - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1012335

  Rörstrand Ostindia Æggebæger 2-pak - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1012335
  Et smukt par ægge bægere fra Rörstrands Series Ostindia, designet af Anna Lerinder. Ostindia er blevet stemt for århundredens middag af det svenske folk. Serien blev inspireret af et gammelt kinesisk porcelænfragment, der blev fundet på et ødelagt skib uden for Göteborg i 1746. 186 år senere var det kinesiske fragment modellen for den nye serie af Rörstrand med det nu klassiske design.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Sne - Dybe tallerkner Porcelæn Snow (White) - 1012215

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Sne - Dybe tallerkner Porcelæn Snow (White) - 1012215
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Sne - Dybe tallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011839

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Sne - Dybe tallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011839
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 190 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Tallerken 180 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1011768

  Rörstrand Sundborn Tallerken 180 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1011768
  Hvid tallerken med røde blomster.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Krus 34 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012279

  Rörstrand Mon Amie Krus 34 Cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012279
  Tåler maskinopvask og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Dyb Tallerken 160 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1011770

  Rörstrand Sundborn Dyb Tallerken 160 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1011770
  Dyb hvid tallerken med røde blomster.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1012145

  Rörstrand Mon Amie Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1012145
  Mon Amie serveringsskål af Marianne Westman. Den store Mon Amie serveringsskål har en stor kapacitet på 2,4 liter, hvilket gør den perfekt til at servere for eksempel salater, kartofler eller jordbær. Serveringsskålen tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn op til 250C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Krus 30cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Is - 1026710

  Rörstrand Swedh Grace Krus 30cl 2-pak - Kaffekopper Porcelæn Is - 1026710
  2-pak med krus, der tilhører den populære serie, Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er god at kombinere med andre produkter fra Swedish Grace serien for at skabe en flot borddækning. Indeholder 30 cl.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Deep Plate 22 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Sort - 1028273

  Rörstrand Ostindia Black Deep Plate 22 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Sort - 1028273
  Denne dybe plade tilhører Ostindia Black-serien fra Rörstrand. Det er en efterfølger til den klassiske Ostindia-serie, som blev lanceret i 1932, og den har farverne hvide og blå. Som navnet antyder, er mønsteret af Ostindia Black prydet med en elegant sort farve, der giver pladen et sofistikeret og moderne udtryk. Designet af Anna Lerinder.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Dyb Tallerken 25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1052158

  Rörstrand Swedish Grace Gala Dyb Tallerken 25 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1052158
  Dyb tallerken fra Rörstrands serie Swedish Grace Gala. Serien er designet som en hyldest til Swedish Grace 90 års fødselsdag. Det klassiske relief mønster består og et touch af guld er tilføjet. Serien er perfekt til festlige lejligheder eller når man har lyst til lidt ekstra luksus i hverdagen. . Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Krus 30 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Rose Krus 30 cl.
  Et kaffekrus fra Rörstrand. Porcelænsserien Swedish Graces stilfulde krus, som er lige så godt til morgenkaffen som til eftermiddagsteen. En populær porcelænsserie af en høj kvalitet, som er designet af Louise Adelborg i 1930'erne. Kaffekruset rummer op t
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30 cl. Lysegrøn

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30 cl. Lysegrøn
  Et kaffekrus fra Rörstrand. Porcelænsserien Swedish Graces stilfulde krus, som er lige så godt til morgenkaffen som til eftermiddagsteen. En populær porcelænsserie af en høj kvalitet, som er designet af Louise Adelborg i 1930'erne. Kaffekruset rummer op t
 • Rörstrand Sundborn Krus 30 cl.

  Rörstrand Sundborn Krus 30 cl.
  Et porcelænskrus fra Rörstrand. Kruset har en nationalromantisk form og design. Det varme og harmoniske mønster er en fryd for øjet. Porcelænsserien Sundborn er designet af Pia Rönndahl, som med sin sans for mønstre og design bl.a. har fået sit håndværk u
 • Rörstrand Ostindia Krus 30 cl. 2 stk.

  Rörstrand Ostindia Krus 30 cl. 2 stk.
  To porcelænskopper fra Rörstrand. Historien bag om disse unikke og flotte porcelænskopper er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænssk
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30 cl Sne 4 stk

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30 cl Sne 4 stk
  Skab en smuk bordopdækning med det fine Swedish Grace stel fra Rörstrand. Stellet har fundet sin inspiration i hvede, der svajer i sommervinden. Dette krus har en kapacitet på 30 cl, kommer i farven Sne, og der medfølger 4 krus i et sæt. Det populære ste
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga tallerken 19 cm, okra

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga tallerken 19 cm, okra
  Tallerkenen i serien Höganäs Keramik Daga fra Rörstrand ideel til servering af kager og desserter eller lækre forretter til din familie og venner. Den er lavet af varmebestandigt stentøj - et materiale, der sagtens kan tåle at blive brugt af generation ef
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus & Tallerken - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012350

  Rörstrand Ostindia Floris Krus & Tallerken - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1012350
  Produktet tåler opvaskemaskine men er ikke egnet til brug i mikrobølgeovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Skål 10 Cl 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1012333

  Rörstrand Ostindia Skål 10 Cl 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1012333
  Twin Pack med skåle fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en rigtig klassiker, der er blevet stemt som århundredens serier af det svenske folk. Et must for den design-interesserede! Porgene blev født 1932, og inspirationen kommer fra et porcelænskive, der findes på et ødelagt skib uden for Göteborg.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Corona Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1012021

  Rörstrand Corona Krus 35 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1012021
  Rörstrand fra Corona Krus, 35 cl, Hvid. Kaffekopper Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Meadow - Dybe tallerkner Porcelæn Eng - 1012221

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Meadow - Dybe tallerkner Porcelæn Eng - 1012221
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Kulinara Skål 10 Cl 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1012172

  Rörstrand Kulinara Skål 10 Cl 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Multi - 1012172
  Twin Pack med skåle fra Rörstrand. Farverige skåle, der er inspireret af Sveriges fire årstider, og det detaljerede mønster har et strejf af 50'erne. Designer Hanna Wernet skabte mønsteret med sin egen have og Carl von Linnaeus botaniske verden i tankerne. Tåler opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Rose - Dybe tallerkner Porcelæn Rose (Pink) - 1012228

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Rose - Dybe tallerkner Porcelæn Rose (Pink) - 1012228
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 190 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Dyb Tallerken 240 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1011762

  Rörstrand Sundborn Dyb Tallerken 240 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1011762
  Dyb hvid tallerken med røde blomster.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Kande 1,2l Blå - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 1015746

  Rörstrand Mon Amie Kande 1,2l Blå - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 1015746
  Mon Amie kande af Marianne Westman. Den lille Mon Amie kande er perfekt til stilfuld servering af mælk, fløde og saucer. Kanden tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn op til 250C.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1023720

  Rörstrand Mon Amie Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1023720
  Mon Amie serveringsskål af Marianne Westman. Den store Mon Amie serveringsskål har en stor kapacitet på 2,4 liter, hvilket gør den perfekt til at servere for eksempel salater, kartofler eller jordbær. Serveringsskålen tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn op til 250C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Skål 1 L - Serveringsskåle Porcelæn Is - 1054453

  Rörstrand Swedh Grace Skål 1 L - Serveringsskåle Porcelæn Is - 1054453
  Skålen i farven Sne tilhører den populære serie Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er god at kombinere med andre produkter fra Swedish Grace serien for at skabe en flot borddækning. Indeholder 1 L.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Krus 30 Cl Okkergult - Kaffekopper Stentøj Ochre - 1065838

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Krus 30 Cl Okkergult - Kaffekopper Stentøj Ochre - 1065838
  Kruset fra Rörstrand har et minimalistisk, elegant design med en jordagtig følelse til flere anvendelsesområder. Det er fremstillet af varmeresistent, højkvalitets stentøj med karakteristisk, bredere karakter for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Alexandra Nilasdotter. Om kruset fra Rörstrand- Minimalistisk, elegant design.- Varmeresistent, højkvalitets stentøj.- Kruset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Höganäs Keramik Daga. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 30 cl.

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 30 cl.
  Et porcelænskrus fra Rörstrand. Historien bag om denne unikke og flotte porcelænskop er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fr
 • Rörstrand Kulinara Krus 34 cl.

  Rörstrand Kulinara Krus 34 cl.
  Et farverigt krus fra porcelænsserien Kulinara fremstillet af Rörstrand. Kruset rummer 34 cl og kan vaskes i opvaskemaskinen. Kulinara er inspireret af Sverige under de fire årstider. Et fremragende service for dem, der gerne vil tale om mad, lave mad og
 • Rörstrand Sundborn Salatskål 2,2 liter

  Rörstrand Sundborn Salatskål 2,2 liter
  En salatskål fra Rörstrand. Porcelænsskålen har et vældig flot og varmt design i blomstret mønster. Porcelænsserien Sundborn er navngivet efter stedet, hvor kunstneren Carl Larsson har sin gård. Pia Rönndahl står bag porcelænets harmoniske mønster. Rönnda
 • Rörstrand Ostindia Salatskål 2,4 liter

  Rörstrand Ostindia Salatskål 2,4 liter
  En salatskål fra Rörstrand. Historien bag om denne unikke og flotte salalskål er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fra skibe
 • Rörstrand Swedish Grace krus, 50 cl, dimma

  Rörstrand Swedish Grace krus, 50 cl, dimma
  Et kaffekrus fra serien Swedish Grace fremstillet af Rörstrand. Et stilfuldt og klassisk porcelænskrus designet i 1930'erne af Louise Adelborg. Kruset rummer op til 50 cl. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn. Sammensæt dine yndlingsf
 • Rörstrand Swedish Grace krus, 50 cl., hvid

  Rörstrand Swedish Grace krus, 50 cl., hvid
  Kruset fra Rörstrand er en del af Swedish Grace-serien, som er designet af Louise Adelborg. Hun designede serien i 1930, og siden er den blevet meget populær på den anden side af Øresund. Kruset har et simpelt og klassisk mønster. Det tåler opvaskemaskin
 • Pli Blanc Serveringsskål 1,9 L

  Pli Blanc Serveringsskål 1,9 L
 • Rörstrand Ostindia Skål Med Låg 35 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1012340

  Rörstrand Ostindia Skål Med Låg 35 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1012340
  Skål med låg fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en rigtig klassiker, der er blevet stemt som århundredens serier af det svenske folk. Et must for den design-interesserede! Porgene blev født 1932, og inspirationen kommer fra et porcelænskive, der findes på et ødelagt skib uden for Göteborg.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1012329

  Rörstrand Ostindia Skål 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1012329
  Skål fra Rörstrands kollektion Ostindia. En svensk klassiker som så dagens lys helt tilbage i 1932. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Desserttallerken 180 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1012142

  Rörstrand Mon Amie Desserttallerken 180 Mm - Asietter Porcelæn Hvid - 1012142
  Mon Amie middagstallerkenen er perfekt til at dække bordet med, når du ønsker at skabe en klassisk og romantisk borddækning. Kombiner tallerkenen med de andre produkter fra den samme serie for en komplet borddækning.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Meadow - Asietter Porcelæn Eng - 1011904

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Meadow - Asietter Porcelæn Eng - 1011904
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Sidetallerken 17 Cm - Asietter Porcelæn Is - 1011884

  Rörstrand Swedh Grace Sidetallerken 17 Cm - Asietter Porcelæn Is - 1011884
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Meadow - Dybe tallerkner Porcelæn Eng - 1011902

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Meadow - Dybe tallerkner Porcelæn Eng - 1011902
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 190 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tekande 150 Cl Sne - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Snow (White) - 1012393

  Rörstrand Swedish Grace Tekande 150 Cl Sne - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Snow (White) - 1012393
  Smuk og elegant tekande fra porcelænserien svensk nåde fra Rörstrand. Denne klassiske serie er blevet en rigtig klassiker i mange boliger verden over. Tekande kan holde 150 CL og kan modstå opvaskemaskinen.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Dyb Tallerken 19 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Is - 1011882

  Rörstrand Swedh Grace Dyb Tallerken 19 Cm - Dybe tallerkner Porcelæn Is - 1011882
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 190 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Meadow - Serveringsskåle Porcelæn Eng - 1019390

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Meadow - Serveringsskåle Porcelæn Eng - 1019390
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til supper eller sammenkogte retter. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Midnatsblå - Dybe tallerkner Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025171

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 19 Cm Midnatsblå - Dybe tallerkner Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025171
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 190 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Cup 14 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1027014

  Rörstrand Mon Amie Cup 14 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1027014
  Denne kop fra Rörstrand tilhører serien Mon Amie, som er en ægte Rörstrand Classic. Den koboltblå farve og det smukke blomstermotiv gør kopen til et perfekt element til at skabe en klassisk bordindstilling med en romantisk touch. Serien er designet af Marianne Westman i 1952.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Saucer For Cup 13 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Blå - 1027015

  Rörstrand Mon Amie Saucer For Cup 13 Cm - Kagetallerken & Desserttallerken Porcelæn Blå - 1027015
  Denne saucer fra Rörstrand tilhører serien Mon Amie, som er en ægte Rörstrand Classic. Den koboltblå farve og det smukke blomstermotiv gør tallerkenen til et perfekt element for at skabe en klassisk bordindstilling med en romantisk touch. Serien er designet af Marianne Westman i 1952. Passer til Mon Amie Cup, 14 Cl.. Køb Kagetallerken & Desserttallerken og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Mug 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1028275

  Rörstrand Ostindia Black Mug 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1028275
  Dette krus tilhører Ostindia Black-serien fra Rörstrand. Det er en efterfølger til den klassiske Ostindia-serie, som blev lanceret i 1932, og den har farverne hvide og blå. Som navnet antyder, er mønsteret af Ostindia Black prydet med en elegant sort farve, der giver kruset et sofistikeret og moderne udtryk. Designet af Anna Lerinder.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Gala Kop & Underkop 16 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1052159

  Rörstrand Swedish Grace Gala Kop & Underkop 16 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1052159
  Kaffekop med underkop fra Rörstrands serie Swedish Grace Gala. Serien er designet som en hyldest til Swedish Grace 90 års fødselsdag. Det klassiske relief mønster består og et touch af guld er tilføjet. Serien er perfekt til festlige lejligheder eller når man har lyst til lidt ekstra luksus i hverdagen. . Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Kop 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1051744

  Rörstrand Pli Blanc Kop 34 Cl - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1051744
  Koppen fra Rörstrand har et moderne design i hvidt porcelæn med elegante detaljer. Koppen har tidløst udseende perfekt til hverdag og fest. Kombiner med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Färg & Blanch. Om koppen fra Rörstrand- Ny kollektion.- Inspireret af et tekstil.- Denne kop er en del af Rörstrand-kollektion. Vedligeholdelse af koppen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Skål 1,9 L - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1051745

  Rörstrand Pli Blanc Skål 1,9 L - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1051745
  Skålen fra Rörstrand har et moderne design i hvidt porcelæn med elegante detaljer. Den har et tidløst udseende. Perfekt til hverdag og fest. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Färg & Blanch. Om skålen fra Rörstrand- Ny kollektion.- Inspireret af et tekstil.- Denne skål er en del af Rörstrand-kollektionen. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Hvid - 1058775

  Rörstrand Mon Amie Dyb Tallerken 20 Cm - Dybe tallerkner Hvid - 1058775
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med smukt mønster hele vejen rundt perfekt til supper eller sammenkogte retter. Den har fremragende kvalitet til hverdagsbrug. Designet af Marianne Westman. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Elegant, tidløst design.- Smukt mønster.- Findes også som skål.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Mon Amie.- Fremstillet af porcelæn.- Perfekt til supper eller sammenkogte retter.- Diameter: 200 mm.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.- Tallerkenen tåler temperaturer op til 250°C.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Tågegrå - Asietter Porcelæn Fog - 1062121

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Tågegrå - Asietter Porcelæn Fog - 1062121
  Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløst look i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om tallerkenen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som krus.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 210 mm.- Fremstillet i Indien. Vedligeholdelse af tallerkenen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Tågegrå - Asietter Porcelæn Fog - 1062126

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Tågegrå - Asietter Porcelæn Fog - 1062126
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30 Cl Tågegråt - Kaffekopper Porcelæn Fog - 1062122

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30 Cl Tågegråt - Kaffekopper Porcelæn Fog - 1062122
  Kruset fra Rörstrand har elegant, tidløst look i porcelæn med komfortabelt håndtag perfekt til både varme og kolde drikke. Det har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om kruset fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Kruset kommer i forskellige størrelser.- Kruset findes i forskellige farver.- Ovnsikkert op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl.- Længde: 90 mm.- Højde: 90 mm.- Bredde: 115 mm.- Vægt: 202 g . Vedligeholdelse af kruset- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus Uden Håndtag 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1066186

  Rörstrand Ostindia Floris Krus Uden Håndtag 30 Cl - Kaffekopper Porcelæn Blå - 1066186
  Kruset fra Rörstrand har et ikonisk design med elegant udseende med vildt strejf perfekt til hverdag og finere anledninger. Det har et dristigt bladmønster for med det samme at tiltrække opmærksomhed. Kruset har en stor størrelse perfekt til servering af alt fra sprøde salater til grøntsager og snacks. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Anna Lerinder. Om kruset fra Rörstrand- Elegant udseende med vildt strejf.- Ikonisk design.- Fremstillet af porcelæn.- Dette krus er en del af Rörstrands Ostindia Floris kollektionen.- Mønster: Caroline Slotte, 2012. Vedligeholdelse af kruset- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Dyb Tallerken 19 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Sand - 1065847

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Dyb Tallerken 19 Cm - Dybe tallerkner Stentøj Sand - 1065847
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har et minimalistisk, elegant design med en jordagtig følelse til flere anvendelsesområder. Den er fremstillet af varmeresistent, højkvalitets stentøj med karakteristisk, bredere karakter for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Alexandra Nilasdotter. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Minimalistisk, elegant design.- Varmeresistent, højkvalitets stentøj.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Höganäs Keramik Daga. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Sidetallerkener 18 Cm 12 Stk - Asietter Porcelæn Hvid - 1012142-12pack

  Rörstrand Mon Amie Sidetallerkener 18 Cm 12 Stk - Asietter Porcelæn Hvid - 1012142-12pack
  Sæt med tolv smukke sidetallerkener som tilhøre serien Mon Amie, fra Rörstrand. Med et simpelt og indbydende design, er tallerkenen perfekt til både hverdag og fest. Tåler både opvaskemaskine mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Krus 40 cl.

  Rörstrand Ostindia Floris Krus 40 cl.
  Et porcelænskrus fra Rörstrand. Historien bag om denne unikke og flotte porcelænskop er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fr
 • Rörstrand Ostindia Tekande 1,2 liter

  Rörstrand Ostindia Tekande 1,2 liter
  En tekande fra Rörstrand. Historien bag om dette unikke og flotte porcelæn er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fra skibet G
 • Rörstrand Ostindia Krus 40 cl.

  Rörstrand Ostindia Krus 40 cl.
  En kaffekop i porcelæn fra Rörstrand. I 1930 designede Emmy Almström porcelænsserien Ostindia efter at være blevet inspireret af et porcelænsskår, som var skyllet i land fra det forliste Østindien-skib Götheborg. I dag er det en af de flotteste porcelænss
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Krus 50 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Rose Krus 50 cl.
  Et kaffekrus fra serien Swedish Grace fremstillet af Rörstrand. Et stilfuldt og klassisk porcelænskrus designet i 1930'erne af Louise Adelborg. Kruset rummer op til 50 cl. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn. Sammensæt dine yndlingsf
 • Rörstrand Swedish Grace Blå/grå Krus 50 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Blå/grå Krus 50 cl.
  Et kaffekrus fra serien Swedish Grace fremstillet af Rörstrand. Et stilfuldt og klassisk porcelænskrus designet i 1930'erne af Louise Adelborg. Kruset rummer op til 50 cl. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn. Sammensæt dine yndlingsf
 • Rörstrand Swedish Grace Blå/grå Krus 30 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Blå/grå Krus 30 cl.
  Et kaffekrus fra Rörstrand. Porcelænsserien Swedish Graces stilfulde krus, som er lige så godt til morgenkaffen som til eftermiddagsteen. En populær porcelænsserie af en høj kvalitet, som er designet af Louise Adelborg i 1930'erne. Kaffekruset rummer op t
 • Rörstrand Ostindia kande, 45 cl.

  Rörstrand Ostindia kande, 45 cl.
  Rörstrands serie Ostindia er blevet kåret til "århundredes service" af det svenske folk i en stor afstemning. Og man skal blot tage et kort kig på denne smukke kande for at forstå hvorfor. Ostindia-seriens mønster er inspireret af kinesisk porcelæn, som
 • Rörstrand Ostindia Sort Krus 40 cl

  Rörstrand Ostindia Sort Krus 40 cl
  Dette elegante krus fra Rörstrand er en del af Ostindiaserien. Bag denne porcelænsserie ligger en fascinerende historie. Serien er nemlig skabt ud fra et stykke østindisk porcelænsskår, der blev reddet sammen med noget af lasten fra et skib, der var på ve
 • Rörstrand Swedish Grace krus, 30 cl, dimma

  Rörstrand Swedish Grace krus, 30 cl, dimma
  Et kaffekrus fra Rörstrand. Porcelænsserien Swedish Graces stilfulde krus, som er lige så godt til morgenkaffen som til eftermiddagsteen. En populær porcelænsserie af en høj kvalitet, som er designet af Louise Adelborg i 1930'erne. Kaffekruset rummer op t
 • Rörstrand Swedish Grace krus, 30 cl., hvid

  Rörstrand Swedish Grace krus, 30 cl., hvid
  Kruset fra Rörstrand er en del af Swedish Grace-serien, som er designet af Louise Adelborg. Hun designede serien i 1930, og siden er den blevet meget populær på den anden side af Øresund. Kruset har et simpelt og klassisk mønster. Se alle de øvrige produk
 • Rörstrand Swedh Grace Æggebægre 4 Cl 2-pak Ice - Æggebægre Porcelæn Is - 1069539

  Rörstrand Swedh Grace Æggebægre 4 Cl 2-pak Ice - Æggebægre Porcelæn Is - 1069539
  Æggebægre fra Rörstrand med elegant, tidløst look perfekt til hverdag og finere anledninger. De er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om æggebægrene fra Rörstrand- Æggebægrene findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Sælges i 2-pak.- Ovnsikre op til 250 °C.- Kapacitet: 4 cl. Vedligeholdelse af æggebægrene- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl Sne 4 stk

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl Sne 4 stk
  Server en lækker, velsmagende salat i den fine skål fra Rörstrand. Skålen har en kapacitet på 60 cl og kommer i farven Sne, der er hvid som sne, som det fremgår af navnet. Derudover er skålen en del af Swedish Grace-serien, som kendetegnes på det fine møn
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga tallerken 19 cm, horisont

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga tallerken 19 cm, horisont
  Tallerkenen i serien Höganäs Keramik Daga fra Rörstrand ideel til servering af kager og desserter eller lækre forretter til din familie og venner. Den er lavet af varmebestandigt stentøj - et materiale, der sagtens kan tåle at blive brugt af generation ef
 • Rörstrand Swedish Grace Æggebægre 4 Cl 2-pak Rose - Æggebægre Porcelæn Rose (Pink) - 1069535

  Rörstrand Swedish Grace Æggebægre 4 Cl 2-pak Rose - Æggebægre Porcelæn Rose (Pink) - 1069535
  Æggebægre fra Rörstrand med elegant, tidløst look perfekt til hverdag og finere anledninger. De er fremstillet af højkvalitets porcelæn i forskellige farver at vælge mellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om æggebægrene fra Rörstrand- Æggebægrene findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Sælges i 2-pak.- Ovnsikre op til 250 °C.- Kapacitet: 4 cl. Vedligeholdelse af æggebægrene- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga krus 30 cl, okra

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga krus 30 cl, okra
  Skab en jordnær stemning på bordet med dette krus fra Höganäs Keramik Daga-serien. Kruset har et elegant og minimalistisk design, er fremstillet af robust stentøj og kan rumme 30 centiliter. Det fås i tre stærke, men mættede farver, som er inspireret af K
 • Swedish Grace Krus 50 cl Enggrøn

  Swedish Grace Krus 50 cl Enggrøn
  Det enggrønne krus (50 cl) er det sofistikeret valg til en generøs servering af te eller kaffe. Swedish Grace er et tidløst ikon.
 • Swedish Grace Gala Tallerken 27 cm

  Swedish Grace Gala Tallerken 27 cm
 • Swedish Grace Vase 26 cm

  Swedish Grace Vase 26 cm
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Sne - Asietter Porcelæn Snow (White) - 1011836

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Sne - Asietter Porcelæn Snow (White) - 1011836
  Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløst look i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om tallerkenen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som krus.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 210 mm.- Fremstillet i Indien. Vedligeholdelse af tallerkenen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Kande 130 Cl Sne - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Snow (White) - 1011854

  Rörstrand Swedish Grace Kande 130 Cl Sne - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Snow (White) - 1011854
  Kanden Swedish Grace Sne leveres i et smukt skandinavisk design med en smuk udstråling og udtryk, der passer til enhver lejlighed. Perfekt at kombinere med andre produkter fra samme serie.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1012271

  Rörstrand Mon Amie Tallerken 27 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1012271
  Smuk tallerken som tilhøre serien Mon Amie, fra Rörstrand. Med et klassisk og indbydende design, er tallerkenen perfekt til både hverdag og fest. Tåler både opvaskemaskine mikroovn. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Serveringsskål 150 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1012331

  Rörstrand Ostindia Serveringsskål 150 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1012331
  Servering skål fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en rigtig klassiker, der er blevet stemt som århundredens serier af det svenske folk. Et must for den design-interesserede! Porgene blev født 1932, og inspirationen kommer fra et porcelænskive, der findes på et ødelagt skib uden for Göteborg.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfad 330x220 Mm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1012337

  Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfad 330x220 Mm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1012337
  Servering tallerken fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en rigtig klassiker, der er blevet stemt som århundredens serier af det svenske folk. Et must for den design-interesserede! Porgene blev født 1932, og inspirationen kommer fra et porcelænskive, der findes på et ødelagt skib uden for Göteborg.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Corona Dyb Tallerken 240 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1011997

  Rörstrand Corona Dyb Tallerken 240 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1011997
  Tallerkenen Corona er en ægte designklassiker, der vil give din borddækning et skær af ??elegance og luksus. Med denne tallerken kan du nyde din middag, mens du samtidig nyder en smuk borddækning.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskåle - 1012346

  Rörstrand Ostindia Floris Skål 50 Cl - Serveringsskåle - 1012346
  Skål fra Rörstrands serie Ostindia Floris, designet af Caroline Slotte og Anna Lerinder. Serien er en ny fortolkning af Rörstrands gamle serie Ostindia hvor designere har arbejdet med det klassiske mønster og udviklet et smukt mønster af blade.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Tallerken 210 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1011766

  Rörstrand Sundborn Tallerken 210 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1011766
  Hvid tallerken med røde blomster.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 27 Cm Sne - Middagstallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011834

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 27 Cm Sne - Middagstallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011834
  Tallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til middagsselskaber. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 270 mm.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af tallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Corona Portionsskål 170 Mm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1012013

  Rörstrand Corona Portionsskål 170 Mm - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1012013
  Corona Bowl fra Rörstrand. Dette er en skål med en dekorativ platinekant. Det er designet af Jonas Bohlin, og inspirationen kommer fra, når månens lys bøjes gennem vanddråber. Jonas sig selv sagde, at det er "et smukt forsøg på at tage ned månen og sætte det på din spisebord".. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Kande 48 Cl Sne - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Snow (White) - 1011859

  Rörstrand Swedish Grace Kande 48 Cl Sne - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Snow (White) - 1011859
  Kande fra mønstret Swedish Grace, der er designet af Louise Adelborg.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Kage-/tærtefad Ø30cm Blå - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Hvid - 1015745

  Rörstrand Mon Amie Kage-/tærtefad Ø30cm Blå - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Hvid - 1015745
  Rörstrand fra Mon Amie Kage-/Tærtefad Ø30cm, Blå. Kagefad, Tærtefade & Skåle Hvid Porcelæn. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5l - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1019772

  Rörstrand Ostindia Floris Serveringsskål 1,5l - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1019772
  Servering skål fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en rigtig klassiker, der er blevet stemt som århundredens serier af det svenske folk. Et must for den design-interesserede! Porgene blev født 1932, og inspirationen kommer fra et porcelænskive, der findes på et ødelagt skib uden for Göteborg. En opdateret og mere dristig version blev lanceret 2012, og hedder Ostindia Floris.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Kande 1,2l Blå - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Hvid - 1023719

  Rörstrand Mon Amie Kande 1,2l Blå - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Hvid - 1023719
  Mon Amie kande af Marianne Westman. Den lille Mon Amie kande er perfekt til stilfuld servering af mælk, fløde og saucer. Kanden tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn op til 250C.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Midnatsblå - Serveringsskåle Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025172

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Midnatsblå - Serveringsskåle Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025172
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til supper eller sammenkogte retter. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30cl 2-pak Sne - Kaffekopper Porcelæn Snow (White) - 1026699

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30cl 2-pak Sne - Kaffekopper Porcelæn Snow (White) - 1026699
  2-pak med krus, der tilhører den populære serie, Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er god at kombinere med andre produkter fra Swedish Grace serien for at skabe en flot borddækning. Indeholder 30 cl.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Serving Dish 22x28 Cm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1027016

  Rörstrand Mon Amie Serving Dish 22x28 Cm - Serveringsfad Porcelæn Blå - 1027016
  Denne serveringsret fra Rörstrand tilhører serien Mon Amie, som er en rigtig Rörstrand Classic. Den koboltblå farve og det smukke blomstermotiv gør skålen et perfekt element til at skabe en klassisk bordindstilling med en romantisk touch. Serien er designet af Marianne Westman i 1952.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Bowl 30 Cl - Serveringsskåle - 1052211

  Rörstrand Ostindia Floris Bowl 30 Cl - Serveringsskåle - 1052211
  Skål fra Rörstrands serie Ostindia Floris, designet af Caroline Slotte og Anna Lerinder. Serien er en ny fortolkning af Rörstrands gamle serie Ostindia hvor designere har arbejdet med det klassiske mønster og udviklet et smukt mønster af blade.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 40 Cl Snow - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1055618

  Rörstrand Swedish Grace Skål 40 Cl Snow - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1055618
  Skålen fra Rörstrand har et ikonisk Swedish Grace mønster med en elegant, tidløs følelse. Skålen er fremstillet af hvidt porcelæn med et dekorativt låg og praktiske håndtag på begge sider. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som en servicesæt. Vedligeholdelse af skålen- Dette produkt er godkendt til opvaskemaskinen.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Vase 26 Cm Snow - Vaser Porcelæn Snow (White) - 1055619

  Rörstrand Swedish Grace Vase 26 Cm Snow - Vaser Porcelæn Snow (White) - 1055619
  Vasen fra Rörstrand har et ikonisk Swedish Grace mønster med en elegant, tidløs følelse. Vasen er fremstillet af hvidt porcelæn med praktiske håndtag på begge sider. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om vasen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som en servicesæt. Vedligeholdelse af vasen- Dette produkt er godkendt til opvaskemaskinen.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Æggebægre 2-pak - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1057680

  Rörstrand Mon Amie Æggebægre 2-pak - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1057680
  Æggebægrene fra Rörstrand har et nostalgisk design i hvidt porcelæn med et ikonisk, koboltblåt blomstermotiv. De har en moderne form til alle typer borddækning. Designet af Marianne Westman. Om æggebægrene fra Rörstrand- Originaldesign fra 1940.- Fra kollektionen Mon Amie.- Pakkeantal: 2- Kombinér æggebægrene med krus fra Rörstrand. Vedligeholdelse af æggebægrene- Tåler opvaskemaskine. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Skål 70 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1051742

  Rörstrand Pli Blanc Skål 70 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1051742
  Skålen fra Rörstrand har et moderne design i hvidt porcelæn med elegante detaljer. Den har et tidløst udseende. Perfekt til hverdag og fest. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Färg & Blanch. Om skålen fra Rörstrand- Ny kollektion.- Skålen kommer i 2 forskellige størrelser.- Inspireret af tekstil.- Denne skål er en del af Rörstrand-kollektionen. Vedligeholdelse af skålen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 1051746

  Rörstrand Pli Blanc Kande 1 L - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 1051746
  Kanden fra Rörstrand har et moderne design i hvidt porcelæn med elegante detaljer. Den har et tidløst udseende perfekt til hverdag og mere festlige lejligheder. Kombinér med andre dele i serien og skab dit eget personlige look. Designet af Färg & Blanch. Om kanden fra Rörstrand- Ny kollektion.- Inspireret af et tekstil.- Denne kande er en del af Rörstrand-kollektionen. Vedligeholdelse af kanden- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Skål 170 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Is - 1059949

  Rörstrand Swedh Grace Skål 170 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Is - 1059949
  Swedish Grace skål er en fantastisk serveringsskål. Kombiner den med de øvrige produkter fra samme serie for en ensartet borddækning.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Fad 32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Is - 1059960

  Rörstrand Swedh Grace Fad 32 Cm - Serveringsfad Porcelæn Is - 1059960
  Fadet fra Rörstrand har et ikonisk Swedish Grace mønster med en elegant, tidløs følelse. Det har en herlig, lyseblå farve med en oval form perfekt til servering af forskellige snacks og til opbevaring af frugt eller brød. Kan også anvendes som en dekorativ genstand. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om fadet fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som hvidt fad.- Ikonisk mønster.- Passer smukt til andre produkter i den samme kollektion. Vedligeholdelse af fadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Kande 48 Cl - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Is - 1059961

  Rörstrand Swedh Grace Kande 48 Cl - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Is - 1059961
  Kande fra mønstret Swedish Grace, der er designet af Louise Adelborg.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Serveringsfad 33x22 Cm - Serveringsfad Sort - 1061080

  Rörstrand Ostindia Black Serveringsfad 33x22 Cm - Serveringsfad Sort - 1061080
  Serveringsfadet fra Rörstrand har moderne udseende i hvidt porcelæn med et kontrasterende, sort mønster. Det har et ikonisk design med en stor størrelse perfekt til servering af forskellige snacks. Et must for den designinteresserede. Designet af Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Om serveringsfadet fra Rörstrand- Fra kollektionen Ostindia.- Fremstillet af porcelæn.- Stor størrelse.- Ikonisk, sort mønster.- Findes også som skål. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.- Tåler temperaturer op til 250°C.. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Tallerken 24 Cm - Asietter Hvid - 1058776

  Rörstrand Mon Amie Tallerken 24 Cm - Asietter Hvid - 1058776
  Tallerkenen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med smukt mønster hele vejen rundt perfekt til servering af både aftensmad og morgenmad. Den har fremragende kvalitet til hverdagsbrug. Designet af Marianne Westman. Om tallerkenen fra Rörstrand- Elegant, tidløst design.- Smukt mønster.- Findes også som skål.- Tallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Fra kollektionen Mon Amie.- Fremstillet af porcelæn.- Diameter: 240 mm.- Fremstillet i Indien Vedligeholdelse af tallerkenen- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.- Tallerkenen tåler temperaturer op til 250°C.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Æggebæger 2-pak - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1062836

  Rörstrand Pli Blanc Æggebæger 2-pak - Æggebægre Porcelæn Hvid - 1062836
  Æggebægeret fra Rörstrand har klassisk, tidløst design i porcelæn med smukke detaljer på ydersiden perfekte til morgenbordet. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Färg og Blanche. Om æggebægeret fra Rörstrand- Tidløst, klassisk design.- Smukke detaljer.- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Pli Blanc.- Findes også som middagstallerken.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Kapacitet: 4 cl.- Bredde: 76 mm.- Højde: 78 mm.- Æggebægeret sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af æggebægeret- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Tågegrå - Dybe tallerkner Porcelæn Fog - 1062124

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Tågegrå - Dybe tallerkner Porcelæn Fog - 1062124
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Tågegrå - Serveringsskåle Porcelæn Fog - 1062128

  Rörstrand Swedish Grace Skål 30 Cl Tågegrå - Serveringsskåle Porcelæn Fog - 1062128
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Æggebæger 4cl Tågegrå - Æggebægre Porcelæn Fog - 1062129

  Rörstrand Swedish Grace Æggebæger 4cl Tågegrå - Æggebægre Porcelæn Fog - 1062129
  Nu udvides svensk nåde fra Rörstrand med en lille simpel ægkop, der perfekt supplerer serien. Æggekopperne fås i seks forskellige smukke farver. Vælg en ensartet farve, der passer til dit sædvanlige porcelæn, eller bland til en mere legende indstilling på morgenmadsbordet.. Køb Æggebægre og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Kop 33 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 1065840

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Kop 33 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 1065840
  Koppen fra Rörstrand har et minimalistisk, elegant design med en jordagtig følelse til flere anvendelsesområder. Den er fremstillet af varmeresistent, højkvalitets stentøj med karakteristisk, bredere karakter for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Alexandra Nilasdotter. Om koppen fra Rörstrand- Minimalistisk, elegant design.- Varmeresistent, højkvalitets stentøj.- Koppen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Höganäs Keramik Daga.- Kan også bruges som en skål.- Kapacitet: 33 cl. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Krus 30 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 1065836

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Krus 30 Cl - Kaffekopper Stentøj Sand - 1065836
  Kruset fra Rörstrand har et minimalistisk, elegant design med en jordagtig følelse til flere anvendelsesområder. Det er fremstillet af varmeresistent, højkvalitets stentøj med karakteristisk, bredere karakter for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Alexandra Nilasdotter. Om kruset fra Rörstrand- Minimalistisk, elegant design.- Varmeresistent, højkvalitets stentøj.- Kruset findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Höganäs Keramik Daga. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikkert.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Sidetallerken 19 Cm - Asietter Stentøj Grå - 1065843

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Sidetallerken 19 Cm - Asietter Stentøj Grå - 1065843
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har et minimalistisk, elegant design med en jordagtig følelse til flere anvendelsesområder. Den er fremstillet af varmeresistent, højkvalitets stentøj med karakteristisk, bredere karakter for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Alexandra Nilasdotter. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Minimalistisk, elegant design.- Varmeresistent, højkvalitets stentøj.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Höganäs Keramik Daga. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Keramik Daga Sidetallerken 19 Cm Okkergul - Asietter Stentøj Ochre - 1065844

  Rörstrand Höganäs Keramik Daga Sidetallerken 19 Cm Okkergul - Asietter Stentøj Ochre - 1065844
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har et minimalistisk, elegant design med en jordagtig følelse til flere anvendelsesområder. Den er fremstillet af varmeresistent, højkvalitets stentøj med karakteristisk, bredere karakter for at tilføje en ekstra dimension til designet. Passer til hverdag og finere anledninger. Designet af Alexandra Nilasdotter. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Minimalistisk, elegant design.- Varmeresistent, højkvalitets stentøj.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Fra kollektionen Höganäs Keramik Daga. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler opvaskemaskine- Tåler mikroovn- Ovnsikker.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Sne 12 Stk - Middagstallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011836-12pack

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Sne 12 Stk - Middagstallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011836-12pack
  Disse tallerkener tilhøre den populære serie Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk og det smukke mønster er inspireret af hvede som svajer i sommervinden. Stellet tåler opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Sne 6 Stk - Middagstallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011836-6pack

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 21 Cm Sne 6 Stk - Middagstallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011836-6pack
  Disse tallerkener tilhøre den populære serie Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk og det smukke mønster er inspireret af hvede som svajer i sommervinden. Stellet tåler opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken 270 Mm Sne 6-pak - Middagstallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011834-6pack

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken 270 Mm Sne 6-pak - Middagstallerkner Porcelæn Snow (White) - 1011834-6pack
  Tallerkenen Swedish Grace Sne leveres i et enkelt og klassisk design, som du kan dække bordet med til enhver lejlighed. Suppler din borddækning med de resterende produkter fra Swedish Grace serien for at få en komplet borddækning.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Tallerken 27 cm.

  Rörstrand Ostindia Tallerken 27 cm.
  En tallerken fra Rörstrand. Historien bag om denne unikke og flotte porcelænstallerken er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Æggebæger

  Rörstrand Swedish Grace Rose Æggebæger
  Utroligt søde æggebægere fra Rörstrands tidløse serie Swedish Grace, der er designet af Louise Adelborg. Vi synes, at disse fine æggebægere gør morgenmaden meget bedre! Hos os finder du flere dele i den fantastiske serie Swedish Grace, endda i mange flott
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Skål 60 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Rose Skål 60 cl.
  Den elegante og stilrene porcelænsserie Swedish Grace er blevet en rigtig klassiker og findes i mange hjem verden over. Det smukke og stilrene skandinaviske design blev skabt af Louise Adelbord for Rörstrand i 1932. Seriens former er siden da blevet udvik
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 50 cl. Midnat

  Rörstrand Swedish Grace Krus 50 cl. Midnat
  Et kaffekrus fra serien Swedish Grace fremstillet af Rörstrand. Et stilfuldt og klassisk porcelænskrus designet i 1930'erne af Louise Adelborg. Kruset rummer op til 50 cl. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn. Sammensæt dine yndlingsf
 • Rörstrand Swedish Grace Krus 30 cl. Midnat

  Rörstrand Swedish Grace Krus 30 cl. Midnat
  Et kaffekrus fra Rörstrand. Porcelænsserien Swedish Graces stilfulde krus, som er lige så godt til morgenkaffen som til eftermiddagsteen. En populær porcelænsserie af en høj kvalitet, som er designet af Louise Adelborg i 1930'erne. Kaffekruset rummer op t
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl. Midnat

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl. Midnat
  Den elegante og stilrene porcelænsserie Swedish Grace er blevet en rigtig klassiker og findes i mange hjem verden over. Det smukke og stilrene skandinaviske design blev skabt af Louise Adelbord for Rörstrand i 1932. Seriens former er siden da blevet udvik
 • Rörstrand Mon Amie Serveringsskål

  Rörstrand Mon Amie Serveringsskål
  En stor serveringskål til salaten, kartoflerne eller jordbærrene. Sammen med de andre dele fra Mon Amie-serien bliver det en fryd for øjet, når du skal dække middagsbordet eller på picnicturen. Den lille blomst der pryder skålen blev skabt af Marianne Wes
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl. Blå

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl. Blå
  Den elegante og stilrene porcelænsserie Swedish Grace er blevet en rigtig klassiker og findes i mange hjem verden over. Det smukke og stilrene skandinaviske design blev skabt af Louise Adelbord for Rörstrand i 1932. Seriens former er siden da blevet udvik
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl. Lysegrøn

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 cl. Lysegrøn
  Den elegante og stilrene porcelænsserie Swedish Grace er blevet en rigtig klassiker og findes i mange hjem verden over. Det smukke og stilrene skandinaviske design blev skabt af Louise Adelbord for Rörstrand i 1932. Seriens former er siden da blevet udvik
 • Rörstrand Swedish Grace Gløggkrus 10 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Gløggkrus 10 cl.
  Et gløggkrus fra serien Swedish Grace Vinter fremstillet af Rörstrand. En stilfuld og klassisk porcelænskop designet i 1930'erne af Louise Adelborg. Kruset rummer op til 10 cl. Kan vaskes i opvaskemaskine og anvendes i mikrobølgeovn.
 • Rörstrand Swedish Grace Tekande 1,5 liter

  Rörstrand Swedish Grace Tekande 1,5 liter
  En hvid tekande fra Rörstrand. Klassisk og stilfuldt design fra porcelænsserien Swedish Grace. Fuldend udtrykket på eftermiddagsbordet med denne elegante tekande. Tekanden rummer op til 1,5 liter. Kan vaskes i opvaskemaskine og anvendes i mikrobølgeovn.
 • Rörstrand Ostindia Æggebægere 2 stk. 4 cl/stk.

  Rörstrand Ostindia Æggebægere 2 stk. 4 cl/stk.
  To æggebægere fra Rörstrand. Historien bag om dette unikke og flotte porcelæn er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fra skibe
 • Rörstrand Ostindia Skål 50 cl.

  Rörstrand Ostindia Skål 50 cl.
  En skål fra Rörstrand. Historien bag om denne unikke og flotte porcelænsskål er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fra skibet
 • Rörstrand Mon Amie Krus 2 stk.

  Rörstrand Mon Amie Krus 2 stk.
  To krus fra porcelænsserien Mon Amie. Krusene har deres egen karakter og et flot mønster. En midsommeraften i 1940'erne satte den dengang ukendte designer Marianne Westman sig ned og skitserede en hvid blomst i sommersolen, en mose-post. Nogle år senere b
 • Rörstrand Mon Amie Tallerken 27 cm. 1 stk.

  Rörstrand Mon Amie Tallerken 27 cm. 1 stk.
  En tallerken fra porcelænsserien Mon Amie. Tallerkenen har sin egen karakter og et flot mønster. En midsommeraften i 1940'erne satte den dengang ukendte designer Marianne Westman sig ned og skitserede en hvid blomst i sommersolen, en mose-post. Nogle år s
 • Rörstrand Swedish Grace Rose Tallerken Dyb 19 cm.

  Rörstrand Swedish Grace Rose Tallerken Dyb 19 cm.
  En dyb tallerken fra Rörstrand. Swedish Grace er en porcelænsserie med stil og elegance, som stammer fra Stockholm i 1930'erne. Den dybe tallerken har en diameter på 19 cm. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn.
 • Rörstrand Kulinara Tallerken 23 cm.

  Rörstrand Kulinara Tallerken 23 cm.
  En farverig tallerken fra porcelænsserien Kulinara fremstillet af Rörstrand. Tallerkenen har en diameter på 23 cm og kan vaskes i opvaskemaskinen. Kulinara er inspireret af Sverige under de fire årstider. Et fremragende service for dem, der gerne vil tale
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken Dyb 19 cm. Lysegrøn

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken Dyb 19 cm. Lysegrøn
  En dyb tallerken fra Rörstrand. Swedish Grace er en porcelænsserie med stil og elegance, som stammer fra Stockholm i 1930'erne. Den dybe tallerken har en diameter på 19 cm. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn.
 • Rörstrand Swedish Grace Lysegrøn Tallerken 21 cm., porcelæn

  Rörstrand Swedish Grace Lysegrøn Tallerken 21 cm., porcelæn
  En tallerken fra Rörstrand. Porcelænsserien blev første gang designet af Louise Adelborg i 1930'ernes Stockholm. Den har stil og elegance. Porcelænstallerkenen har en diameter på 21 cm. Kan vaskes i opvaskemaskine samt anvendes i mikrobølgeovn.
 • Rörstrand Swedish Grace Lysegrøn Tallerken 27 cm., porcelæn

  Rörstrand Swedish Grace Lysegrøn Tallerken 27 cm., porcelæn
  En porcelænstallerken fra Rörstrand. Swedish Grace er en porcelænsserie, som har en høj kvalitet, og som er utrolig populær. Porcelænet har en stolt tradition, som strækker sig tilbage til 1930'erne. Tallerkenen har en diameter på 27 cm og kan vaskes i op
 • Rörstrand Swedish Grace Kande 1,3 liter

  Rörstrand Swedish Grace Kande 1,3 liter
  En hvid kande fra Rörstrands porcelænsserie Swedish Grace. Fremstillet i et stilfuldt og klassiskt design af Louise Adelborg, som blev inspireret af Stockholm, som byen så ud i 1930'erne. Rummer op 1,3 liter. Kan vaskes i opvaskemaskine og anvendes i mikr
 • Rörstrand Sundborn Tallerken 18 cm.

  Rörstrand Sundborn Tallerken 18 cm.
  Porcelænstallerkenen har et utroligt flot og varmt design i blomstret mønster. Porcelænsserien Sundborn er navngivet efter stedet, hvor kunstneren Carl Larsson har sin gård. Pia Rönndahl står bag porcelænets harmoniske mønster. Rönndahl er uddannet i Gøte
 • Rörstrand Ostindia Tallerken Dyb 24 cm.

  Rörstrand Ostindia Tallerken Dyb 24 cm.
  En dyb tallerken fra Rörstrand. En flot tallerken i porcelænsserien Ostindia Floris. Designet stammer fra et skår fra det forliste skib Götheborg, der sank efter en tur til Østindien i 1745. Skåret blev fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almstrøm
 • Rörstrand Ostindia Floris Skål 30 cl

  Rörstrand Ostindia Floris Skål 30 cl
  Smuk lille skål fra Rörstrand, der er ideel til morgenmaden eller til små salte snacks, når der er gæster. Skålen er en del af Ostindia Floris-serien, som er en nyere udgave af den ældre og klassiske Ostindia-serie. Den unikke udsmykning kendetegnes ved e
 • Rörstrand Ostindia Floris Æggerbæger 4 cl 2 stk

  Rörstrand Ostindia Floris Æggerbæger 4 cl 2 stk
  Server dine blødkogte æg om morgenen på den bedstmulige måde med de fine æggebægere fra finske Rörstrand. Disse æggebægere er en del af Ostindia Floris-serien, som er en nyfortolkning af den klassiske Ostindia-serie. Designet er dermed klassisk, tidsløst
 • Rörstrand Swedish Grace Kanna Is 48 cl.

  Rörstrand Swedish Grace Kanna Is 48 cl.
  Denne elegante kande fra Rörstrand har ikke bare et lækkert design, den er også utroligt let at gøre ren, da den tåler at komme i opvaskemaskinen. Dette smukke reliefmønster på kandens yderside giver kanden et klassisk touch, og gør at du altid vil have
 • Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfad Sort

  Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfad Sort
  Et smukt fad i porcelæn, perfekt til servering af mange forskellige retter. Det er dekoreret med det klassiske, blomstrede mønster designet af Nils Emil Lundström i 1930'erne. Materialet er holdbart og giver en æstetisk charme, som passer godt ved middags
 • Rörstrand Pli Blanc kande, 0,4 liter

  Rörstrand Pli Blanc kande, 0,4 liter
  Rörstrands nye Pli Blanc kande er lige så moderne som funktionel og vil pynte på både dit spise- eller sofabord. Det fine design understreges af karakteristiske folder, der leder tankerne hen på skræddersyet elegance, der i kombination med den hvide farve
 • Rörstrand Swedish Grace skål, 30 cl, dimma

  Rörstrand Swedish Grace skål, 30 cl, dimma
  En porcelænsskål fra Rörstrand. Serien Swedish Grace indeholder klassiske porcelænsprodukter, som er designet i 1930'erne af Louise Adelborg. Skålen rummer op til 30 cl og er en naturlig del af den yderst populære porcelænsserie. Kan vaskes i opvaskemaski
 • Rörstrand Swedish Grace tallerken, 27 cm, dimma

  Rörstrand Swedish Grace tallerken, 27 cm, dimma
  Denne tallerken er en del af Swedish Grace-serien fra Rörstrand. Tallerkenen har et simpelt og smukt mønster, som er designet af Louise Adelborg. Hun designede Swedish Grace i 1930, og siden er serien blevet meget populær på den anden side af Øresund. Ta
 • Rörstrand Swedish Grace æggebæger, 4 cl, dimma

  Rörstrand Swedish Grace æggebæger, 4 cl, dimma
  Utroligt søde æggebægere fra Rörstrands tidløse serie Swedish Grace, der er designet af Louise Adelborg. Vi synes, at disse fine æggebægere gør morgenmaden meget bedre! Hos os finder du flere dele i den fantastiske serie Swedish Grace, endda i mange flott
 • Rörstrand Krus, 1 liter, stentøj, sand

  Rörstrand Krus, 1 liter, stentøj, sand
  Lav dig en stor kop te, suppe eller anden varm drik, og nyd det uden at skulle rejse dig op for at fylde koppen flere gange. Dette Höganäs 1-liter krus er lavet af højkvalitets stentøj, med en hank, der ligger godt i hånden. Du kan derfor også bruge kruse
 • Rörstrand Kulinara Tallerken 230 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1012174

  Rörstrand Kulinara Tallerken 230 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1012174
  Skab en levende og legende borddækning med denne tallerken, der passer til alle store og små lejligheder.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Dyb Tallerken 210 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1011764

  Rörstrand Sundborn Dyb Tallerken 210 Mm - Dybe tallerkner Porcelæn Hvid - 1011764
  Dyb hvid tallerken med røde blomster.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Tallerken 200 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Blå - 1012348

  Rörstrand Ostindia Floris Tallerken 200 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Blå - 1012348
  Den populære tallerken, Ostindia Floris er fra Rörstrand. Ostindia Floris blev designet i 2012 af kunstner Caroline Slotte, da den klassiske service Ostindia var 80 år gammel. Resultatet blev en yngre og mere oprørsk søskende til Ostindia - Ostindia Floris. Dekorationen er kendetegnet ved en tæt løv, der udfolder sig over porcelænet, og på trods af dets ungdom er Ostindia Floris også ved at komme ind i den svenske designhistorie. Tallerkenen er opvaskemaskine og mikrobølgeovn sikker.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Sundborn Tallerken 240 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1011760

  Rörstrand Sundborn Tallerken 240 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1011760
  Hvid tallerken med røde blomster.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Sne - Asietter Porcelæn Snow (White) - 1011841

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Sne - Asietter Porcelæn Snow (White) - 1011841
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Tekande 120 Cl - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Hvid - 1012342

  Rörstrand Ostindia Tekande 120 Cl - Vand, Kaffe & Te Porcelæn Hvid - 1012342
  Smuk tekande fra Rörstrand. Historien bag denne unikke og smukke porcelæn er intet andet end fascinerende. Et snit af, hvad der syntes at være et ostindic porcelæn, blev fundet i 1930 af den daværende ukendte designer Emmy Almström. Tekande kan holde op til 1,2 liter og kan vaskes i opvaskemaskine.. Køb Vand, Kaffe & Te og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 170 Cl Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1011857

  Rörstrand Swedish Grace Skål 170 Cl Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1011857
  Swedish Grace skål er en fantastisk serveringsskål. Kombiner den med de øvrige produkter fra samme serie for en ensartet borddækning.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Stengrå - Asietter Porcelæn Stone (Dark Grey) - 1012404

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Stengrå - Asietter Porcelæn Stone (Dark Grey) - 1012404
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Tallerken 270 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1012351

  Rörstrand Ostindia Floris Tallerken 270 Mm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1012351
  Populært design fra Rörstrand. Ostindia Floris blev designet i 2012 af kunstneren Caroline Slotte i anledning af det klassiske service Ostindia fyldte 80 år. Resultatet var en yngre og mere rebelsk søskende til Ostindia. Udsmykningen på Ostindia Floris består af et tæt bladmønster som smukt dækker porcelænet. Tåler både opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1012396

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1012396
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til supper eller sammenkogte retter. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 30 Cl Blå - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1015744

  Rörstrand Mon Amie Skål 30 Cl Blå - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1015744
  Mon Amie serveringsskål af Marianne Westman. Den store Mon Amie serveringsskål har en stor kapacitet på 2,4 liter, hvilket gør den perfekt til at servere for eksempel salater, kartofler eller jordbær. Serveringsskålen tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og ovn op til 250C.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Tallerken Ø27cm Winter - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1016580

  Rörstrand Swedish Grace Tallerken Ø27cm Winter - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1016580
  Tallerkenen Swedish Grace Winter leveres i et enkelt og klassisk design, som du kan dække bordet med til enhver lejlighed. Suppler din borddækning med de resterende produkter fra Swedish Grace serien for at få en komplet borddækning.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Eden Tallerken Ø23cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1019759

  Rörstrand Eden Tallerken Ø23cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1019759
  Eden plade fra Rörstrand. Denne plade blev udformet år 1960 af Sigrid Richter for Rörstrand. Det charmerende retro mønster repræsenterer et hakket æble og er så populært nu som det var i 60'erne. Efter en stemme er Eden blevet folks yndlingsmønster på fire årtier.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Eden Tallerken 15x19cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1019770

  Rörstrand Eden Tallerken 15x19cm - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 1019770
  Eden plade fra Rörstrand. Denne plade blev udformet år 1960 af Sigrid Richter for Rörstrand. Det charmerende retro mønster repræsenterer et hakket æble og er så populært nu som det var i 60'erne. Efter en stemme er Eden blevet folks yndlingsmønster på fire årtier.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedh Grace Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Is - 1019392

  Rörstrand Swedh Grace Skål 60 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Is - 1019392
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til supper eller sammenkogte retter. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Stengrå - Serveringsskåle Porcelæn Stone (Dark Grey) - 1019369

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Stengrå - Serveringsskåle Porcelæn Stone (Dark Grey) - 1019369
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til supper eller sammenkogte retter. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Skål 30cl 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1020261

  Rörstrand Mon Amie Skål 30cl 2-pak - Serveringsskåle Porcelæn Blå - 1020261
  Sæt med to Mon Amie skåle fra Rörstrand. Disse skåle tilhører Mon Amie-serien, som er en Rörstrand Classic. Den koboltblå farve og det smukke blomstermotiv er perfekte, når du vil oprette en klassisk bordindstilling med romantiske elementer. Marianne Westman designet Mon Amie-serien i 1952.Capacity 30 cl.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Kop 30 Cl 2 Stk. - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1011708

  Rörstrand Ostindia Kop 30 Cl 2 Stk. - Kaffekopper Porcelæn Hvid - 1011708
  To smukke krus fra Rörstrands serie Ostindia, designet af Anna Lerinder. Ostindia er inspireret af fragmenter af gammel kinesisk porcelæn, fundet på et skibsvrag ud for Göteborg i 1746. 186 år senere var det kinesiske fragment model for det nye spisestel med et nu klassiske design.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Rose - Asietter Porcelæn Rose (Pink) - 1024453

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Rose - Asietter Porcelæn Rose (Pink) - 1024453
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Rose - Dybe tallerkner Porcelæn Rose (Pink) - 1024452

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Rose - Dybe tallerkner Porcelæn Rose (Pink) - 1024452
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Rose - Serveringsskåle Porcelæn Rose (Pink) - 1024450

  Rörstrand Swedish Grace Skål 60 Cl Rose - Serveringsskåle Porcelæn Rose (Pink) - 1024450
  Skålen fra Rörstrand har elegant, tidløst design i porcelæn med dekorativ kant hele vejen rundt perfekt til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe og til supper eller sammenkogte retter. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vælg mellem forskellige farver. Fremstillet i Indien. Designet af Adelborg/Törnell/Barolo. Om skålen fra Rörstrand- Fra kollektionen Swedish Grace.- Findes også som tallerken.- Skålen kommer i forskellige størrelser.- Skålen findes i forskellige farver.- Ovnsikker op til 250 °C.- Fremstillet i Indien.- Kapacitet: 60.0 cl. Vedligeholdelse af skålen- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination.- Tåler fryser- Tåler mikroovn- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Serveringsskål 1,7l Winter - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1024650

  Rörstrand Swedish Grace Serveringsskål 1,7l Winter - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1024650
  Tallerkenen Swedish Grace Winter leveres i et enkelt og klassisk design, som du kan dække bordet med til enhver lejlighed. Suppler din borddækning med de resterende produkter fra Swedish Grace serien for at få en komplet borddækning.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Midnatsblå - Dybe tallerkner Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025170

  Rörstrand Swedish Grace Dyb Tallerken 25 Cm Midnatsblå - Dybe tallerkner Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025170
  Den dybe tallerken fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til supper eller sammenkogte retter og til at servere pasta, eksempelvis. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om den dybe tallerken fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 250 mm.- Den dybe tallerken kommer i forskellige størrelser.- Den dybe tallerken findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af den dybe tallerken- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Dybe tallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Midnatsblå - Asietter Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025169

  Rörstrand Swedish Grace Sidetallerken 17 Cm Midnatsblå - Asietter Porcelæn Midnight (Dark Blue) - 1025169
  Sidetallerkenen fra Rörstrand har tidløst, elegant look i porcelæn med smukke detaljer hele vejen rundt perfekte til hverdagsbrug, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Den har højkvalitets materiale til hverdagsbrug. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om sidetallerkenen fra Rörstrand- Fremstillet af porcelæn.- Fra kollektionen Swedish Grace.- Designeren er Louise Adelborg.- Findes også som krus.- Ovnsikker op til 250 °C.- Diameter: 170 mm.- Sidetallerkenen kommer i forskellige størrelser.- Sidetallerkenen findes i forskellige farver.- Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Vedligeholdelse af sidetallerkenen- Tåler ovn, mikroovn, fryser og opvaskemaskine.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Kande 45cl - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 1026594

  Rörstrand Ostindia Kande 45cl - Vandkarafler & Vandkander Porcelæn Hvid - 1026594
  Kande fra Rörstrand. Samlingen Ostindia er en rigtig klassiker, der er blevet stemt som århundredens serier af det svenske folk. Et must for den design-interesserede! Porgene blev født 1932, og inspirationen kommer fra et porcelænskive, der findes på et ødelagt skib uden for Göteborg. Indeholder 45 cl.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 10cl Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1026492

  Rörstrand Swedish Grace Skål 10cl Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1026492
  Skålen i farven sne tilhører den populære serie svensk nåde fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er rart at kombinere med andre produkter fra den svenske grace serie for at skabe en flot bordindstilling. Indeholder 10 cl.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1026495

  Rörstrand Swedish Grace Skål 1 L Sne - Serveringsskåle Porcelæn Snow (White) - 1026495
  Skålen i farven Sne tilhører den populære serie Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er god at kombinere med andre produkter fra Swedish Grace serien for at skabe en flot borddækning. Indeholder 1 L.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Cake Stand 31 Cm Snow (White) - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Snow (White) - 1027337

  Rörstrand Swedish Grace Cake Stand 31 Cm Snow (White) - Kagefad, Tærtefade & Skåle Porcelæn Snow (White) - 1027337
  Kagefad i farven sne tilhører den populære serie Swedish Grace fra Rörstrand. Designet er klassisk, og det smukke mønster er blevet inspireret af hvede, der svømmer i sommervinden. Er god at kombinere med andre produkter fra Swedish Grace serien for at skabe en flot borddækning. Opvaskemaskine sikker og mikrobølgeovn sikker.. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Plate - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 1028271

  Rörstrand Ostindia Black Plate - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 1028271
  Denne plade tilhører Ostindia Black Series fra Rörstrand. Det er en efterfølger til den klassiske Ostindia-serie, som blev lanceret i 1932, og den har farverne hvide og blå. Som navnet antyder, er mønsteret af Ostindia Black prydet med en elegant sort farve, der giver pladen et sofistikeret og moderne udtryk. Designet af Anna Lerinder.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Plate 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 1028272

  Rörstrand Ostindia Black Plate 21 Cm - Middagstallerkner Porcelæn Sort - 1028272
  Denne plade tilhører Ostindia Black Series fra Rörstrand. Det er en efterfølger til den klassiske Ostindia-serie, som blev lanceret i 1932, og den har farverne hvide og blå. Som navnet antyder, er mønsteret af Ostindia Black prydet med en elegant sort farve, der giver pladen et sofistikeret og moderne udtryk. Designet af Anna Lerinder.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Bowl 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 1028274

  Rörstrand Ostindia Black Bowl 50 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Sort - 1028274
  Denne skål tilhører Ostindia Black Series fra Rörstrand. Det er en efterfølger til den klassiske Ostindia-serie, som blev lanceret i 1932, og den har farverne hvide og blå. Som navnet antyder, er mønsteret af Ostindia Black prydet med en elegant sort farve, der giver Bowla-sofistikeret og moderne udtryk. Designet af Anna Lerinder.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Black Mug 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1028276

  Rörstrand Ostindia Black Mug 40 Cl - Kaffekopper Porcelæn Sort - 1028276
  Dette krus tilhører Ostindia Black-serien fra Rörstrand. Det er en efterfølger til den klassiske Ostindia-serie, som blev lanceret i 1932, og den har farverne hvide og blå. Som navnet antyder, er mønsteret af Ostindia Black prydet med en elegant sort farve, der giver kruset et sofistikeret og moderne udtryk. Designet af Anna Lerinder.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Skål 30 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1052210

  Rörstrand Ostindia Skål 30 Cl - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - 1052210
  Skål fra Rörstrands kollektion Ostindia. En svensk klassiker som så dagens lys helt tilbage i 1932. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia Floris Æggebæger 2 Stk - Lysestager - 1052212

  Rörstrand Ostindia Floris Æggebæger 2 Stk - Lysestager - 1052212
  To fine æggebægere fra Rörstrands serie Ostindia Floris, designet af Caroline Slotte og Anna Lerinder. Serien er en ny fortolkning af Rörstrands gamle serie Ostindia hvor designere har arbejdet med det klassiske mønster og udviklet et smukt mønster af blade.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
Andre mærker
ilead