Royal Doulton

Royal Doulton er et velkendt mærke grundlagt i 1815, der fremstiller keramik og porcelæn af høj kvalitet. Siden starten har mærket udviklet sig til at blive en af ​​de førende producenter af porcelæn og keramik i verden.

Mærket er kendt for sine unikke og detaljerede designmønstre, der pryder en bred vifte af produkter, herunder tallerkener, krus, kopper, skåle, vaser og meget mere. Den høje kvalitet og holdbarhed gør Royal Doulton populær både som forbrugsvarer og som samlerobjekter.

Porcelæn fra Royal Doulton

Blandt nutidens porcelænsserie er Maze, som er udviklet i samarbejde med den verdensberømte kok Gordon Ramsay. Han drev en restaurant af samme navn i 14 år indtil begyndelsen af ​​2019 i Mayfair, London, Storbritannien. Vi havde ikke tid til at besøge restauranten selv, men vi kan antage, at der blev serveret meget god mad på Royal Doulton Kina der.

 • Royal Doulton Maze White Middagsservice 12-pak - Service & Startsæt Stentøj Hvid - GRMZWH22417

  Royal Doulton Maze White Middagsservice 12-pak - Service & Startsæt Stentøj Hvid - GRMZWH22417
  Middagsservicet fra Royal Doulton er perfekt til hverdagsbrug og har et nutidigt, stilrent design med subtile striber. Det er fremstillet af slidstærkt porcelæn med en glaseret overflade. En perfekt gave. Designet af Gordon Ramsay. Om middagsservicet fra Royal Doulton- Dette middagsservice er en del af Royal Doulton-kollektion.- Maze er påskønnet for den høje kvalitet og det tidløse design.- Pakkeantal: 12- Middagstallerken: x4 Ø28 cm.- Sidetallerken: x4 Ø22 cm.- Skål: x4 Ø18 cm, 71 cl. Vedligeholdelse af middagsservicet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Service & Startsæt og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Sæt 12 Dele - Service & Startsæt Stentøj Blå - GRMZBL22417

  Royal Doulton Maze Sæt 12 Dele - Service & Startsæt Stentøj Blå - GRMZBL22417
  Royal Doulton fra Maze Blå sæt 12 dele. Service & Startsæt Blå Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Service & Startsæt og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Doulton Coffee Studio Espresso Kopper Med Underskål 4-pak - Espressokopper Porcelæn Multi - 40032925

  Royal Doulton Coffee Studio Espresso Kopper Med Underskål 4-pak - Espressokopper Porcelæn Multi - 40032925
  Kopperne med underskål fra Royal Doulton har et sofistikeret design med forskellige, jordagtige farver. Kopperne er fremstillet af holdbart porcelæn med en glaseret afslutning. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Om kopperne med underskål fra Royal Doulton- Disse kopper med underskål er en del af Royal Doulton-kollektion.- Coffee Studio Espresso er påskønnet for det holdbare porcelæn og den håndlavede afslutning.- Kombinér kopperne med underskål med en mælkekande fra Royal Doulton. Vedligeholdelse af kopperne med underskål- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 12 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-12pack

  Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 12 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-12pack
  12 stk skåle fra Royal Doulton, designet i samarbejde med den verdenskendte kok Gordon Ramsay. Inspirationen kommer fra det stilrene og indbydene interiør på hans restaurant Maze, Hvor formerne er morderne med dekorative cirkler. Skålene er af stentøj og tåler opvaskemaskine og mikroovn. . Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Serveringsfad 34 Cm t - Skåle & Serveringsfade Stentøj Lysegrå - 1054423

  Royal Doulton Maze Serveringsfad 34 Cm t - Skåle & Serveringsfade Stentøj Lysegrå - 1054423
  Serveringsfadet fra Royal Doulton er perfekt til smukke madanretninger og har et stilrent, nutidigt design. Serveringsfadet har en lysegrå, neutral farve med en oval form. Det er fremstillet af slidstærkt glaseret stentøj perfekt til hverdagsbrug eller til en fest. En perfekt gave. Designet af Gordon Ramsay. Om serveringsfadet fra Royal Doulton- Serveringsfadet er designet til Royal Doulton's 10 års jubilæum.- Dette serveringsfad er en del af Royal Doulton-kollektion.- Maze er værdsat for de høje kvaliteter- Leveres i en gaveæske. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Skåle & Serveringsfade og andre Servering & Borddækning fra Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 6 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-6pack

  Royal Doulton Maze Skål 18 Cm 6 Stk - Serveringsskåle Porcelæn Hvid - GRMZWH21718-6pack
  6 stk skåle fra Royal Doulton, designet i samarbejde med den verdenskendte kok Gordon Ramsay. Inspirationen kommer fra det stilrene og indbydene interiør på hans restaurant Maze, Hvor formerne er morderne med dekorative cirkler. Skålene er af stentøj og tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Royal Doulton Pacific Tallerken 28,5 Cm Splash - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 40018799

  Royal Doulton Pacific Tallerken 28,5 Cm Splash - Middagstallerkner Porcelæn Hvid - 40018799
  Pacific er en ny kollektion fra Royal Doulton med inspiration fra Kyst og hav. Pacific findes i forskellige mønstre som kombineres flot og skaber et afslappet udtryk.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Doulton Coffee Studio Sidetallerekener 16 Cm 4-pak - Asietter Porcelæn Grå - 40032938

  Royal Doulton Coffee Studio Sidetallerekener 16 Cm 4-pak - Asietter Porcelæn Grå - 40032938
  Sidetallerkenerne fra Royal Doulton har et sofistikeret design med forskellige, jordagtige farver. De er fremstillet af holdbart porcelæn med en glaseret afslutning. Hvert produkt er unikt på grund af dets håndlavede design. Om sidetallerkenerne fra Royal Doulton- Disse sidetallerekener er en del af Royal Doulton-kollektionen.- Coffee Studio er påskønnet for det holdbare porcelæn og den håndlavede afslutning.- Kombinér sidetallerkenerne med kaffekopper fra Royal Doulton. Vedligeholdelse af sidetallerkenerne- Dette produkt tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Royal Doulton Maze Light Grey Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Stentøj Lysegrå - 1054417

  Royal Doulton Maze Light Grey Tallerken 28 Cm - Middagstallerkner Stentøj Lysegrå - 1054417
  Royal Doulton fra Maze Light Grey Tallerken 28 cm. Middagstallerkner Lysegrå Stentøj. Hos os finder du et stort og vel gennemtænkt udvalg af Scandinaviens og Europas bedste varemærker indenfor design i alle prisklasser. Vi har et tæt samarbejde med bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäfveri, Orrefors Jernverk og Sagaform.Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
Andre mærker
ilead