Sagaform

Sagaform er et svensk mærke, der er en del af en virksomhed, der også ejer mærkerne ByOn, Victorian og Vakinme. Sagaforms design er baseret på den svenske og nordiske stil med stilrene træk og slidstærkt glas og porcelæn.

Sagaforms glas- og porcelænsprodukter produceres i flere forskellige lande i verden, primært Asien. På hvert sted har de deres egne CSR-medarbejdere, som har til opgave at sikre, at fremstillingen foregår på en socialt ansvarlig måde.

Glas og porcelæn fra Sagaform

 • Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 2 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5010116

  Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 2 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5010116
  Oval Oak er en elegant karaffel, der er perfekt til vin eller vand. Med den runde Oak Cork, der kan afhentes nemt, kan du nemt sprede vine, der skal serveres. Passer perfekt sammen med duge. Mundblæst glas. Leveret i en gaveæske. Carafe er tilgængelig i flere størrelser.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 1 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5015336

  Sagaform Oval Oak Vin Karaffel Med Prop i 1 L - Vandkarafler & Vandkander Eg Klar - 5015336
  Oval Oak er en elegant karaffel, der er perfekt til vin eller vand. Med den runde Oak Cork, der kan afhentes nemt, kan du nemt sprede vine, der skal serveres. Passer perfekt sammen med duge. Mundblæst glas. Leveret i en gaveæske. Carafe er tilgængelig i flere størrelser.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Oval Oak Salatskål /glas - Salatskåle Eg - 5017604

  Sagaform Oval Oak Salatskål /glas - Salatskåle Eg - 5017604
  Sagaform Oval Oak er smukt og praktisk skandinavisk design til dit køkken. Hver del passer perfekt i hånden, hvilket gør køkkenarbejdet meget lettere.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Kaffekrus 20 Cl 4-pak e - Kaffekopper Akrylplast Klar - 5018222

  Sagaform Picknick Kaffekrus 20 Cl 4-pak e - Kaffekopper Akrylplast Klar - 5018222
  Kaffekrusene fra Sagaform har eksklusivt udseende i slidstærk akrylplast perfekt til en picnic. De har små, runde håndtag på siden perfekte til varme drikke såsom te og kaffe. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om kaffekrusene fra Sagaform- Fra kollektionen Picknick.- Fremstillet af akrylplast.- Slidstærkt design.- Perfekte til en picnic.- Kaffekrusene findes i forskellige farver.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Tekop 40 Cl - Tekopper Stentøj Grå - 5018086

  Sagaform Coffee & More Tekop 40 Cl - Tekopper Stentøj Grå - 5018086
  Tekop fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Koppen har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Tekop 40 Cl - Tekopper Stentøj Gul - 5018088

  Sagaform Coffee & More Tekop 40 Cl - Tekopper Stentøj Gul - 5018088
  Tekop fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Koppen har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Tekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Saga Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 5018270

  Sagaform Saga Karaffel 1,3 L - Vandkarafler & Vandkander Glas Klar - 5018270
  Karaflen fra Sagaform har et klassisk design i glas med en riflet overflade for et sofistikeret og elegant touch. Den har et grebsvenligt håndtag. Den har en stilren hældetud for en fremragende brugeroplevelse. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om karaflen fra Sagaform- Denne karaffel er en del af Sagaform-kollektionen.- Klassisk design.- Bredt, grebsvenligt håndtag.- Karakteristiske striber.- Kombinér karaflen med et matchende glas fra Sagaform.- Kapacitet: 136 cl.- Diameter: 90 mm.- Bredde: 150 mm.- Højde: 180 mm.- Vægt: 575 g . Vedligeholdelse af karaflen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Salatskål 3 L - Salatskåle Akrylplast Klar - 5018224

  Sagaform Picknick Salatskål 3 L - Salatskåle Akrylplast Klar - 5018224
  Salatskålen fra Sagaform har eksklusivt udseende i slidstærk akrylplast perfekt til en picnic. Den har en stor størrelse til at servere salat. Om salatskålen fra Sagaform- Fra kollektionen Picknick.- Fremstillet af akrylplast.- Slidstærkt design.- Perfekt til en picnic.- Kombinér salatskålen med salatbestik fra Sagaform.. Køb Salatskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Sidetallerkener Ø16 Cm - Asietter Stentøj Gul - 5017349

  Sagaform Coffee & More Sidetallerkener Ø16 Cm - Asietter Stentøj Gul - 5017349
  Sidetallerkener fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Tallerkenerne har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More kaffekrus 2-pak, grøn

  Sagaform Coffee & More kaffekrus 2-pak, grøn
  Kaffekrus i en 2-pak, som er en del af Coffee & More serien fra Sagaform. Disse krus er skabt i samarbejde med designeren Margot Barolo og er et kunstværk med et karakteristisk relief. Serien er inspireret af de legesyge 70'ere og bringer et frisk pus
 • Sagaform Coffee & More Sidetallerkener Ø16 Cm - Asietter Stentøj Grå - 5017348

  Sagaform Coffee & More Sidetallerkener Ø16 Cm - Asietter Stentøj Grå - 5017348
  Sidetallerkener fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Tallerkenerne har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sagaform Saga Drinks Højt 2-pak - Tumblers Glas Klar - 5018267

  Sagaform Saga Drinks Højt 2-pak - Tumblers Glas Klar - 5018267
  Drinksglasset fra Sagaform har et tidløst design med karakteristiske striber nederst og en elegant højde perfekt til at live borddækningen op. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om drinksglasset fra Sagaform- Dette drinksglas er en del af Sagaform-kollektionen.- Dekorative striber nederst.- Højde: 130 mm.- Bredde: 70 mm.- Længde: 70 mm.- Vægt: 360 g . Vedligeholdelse af drinksglasset- Tåler opvaskemaskine. Køb Tumblers og andre Glas fra Royal Design.
 • Sagaform Viva Vase 24,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 5018375

  Sagaform Viva Vase 24,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 5018375
  Vasen fra Sagaform har et forførende design med en organisk form perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Den har en stor størrelse til blomsterarrangementer. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om vasen fra Sagaform- Fremstillet af mundblæst glas.- Forførende design med en organisk form.- Variation i udseende kan forekomme.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Doris emaljetallerken, grøn

  Sagaform Doris emaljetallerken, grøn
  Opgrader dine udendørs eventyr med Doris tallerkenen fra Sagaform. Emaljetallerkenen er et uundværligt tilbehør til dem, der elsker at udforske naturen. Uanset om det er en picnic, en udflugt i skoven eller en dag på båden, vil Doris tallerkenen være din
 • Sagaform Hold Vase Stor - Vaser Metal Guld - 5018039

  Sagaform Hold Vase Stor - Vaser Metal Guld - 5018039
  Vase fra Sagaform. Hold er designet af Pascal Charmolu og er belønnet for sit unikke design. Du kan nemt flytte metalindsatsen op eller ned og på den måde kreere forskellige blomster arrangementer. . Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl t - Kaffekopper Emaljeret Kulstofstål Grøn - 5018212

  Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl t - Kaffekopper Emaljeret Kulstofstål Grøn - 5018212
  Krus fra Sagaform med et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster perfekt til derhjemme eller på tur. Det har en lille kant. Kruset har et fint håndtag. Om kruset fra Sagaform- Kombinér kruset med Doris skål fra Sagaform.- Kruset findes i forskellige farver.- Dette krus er en del af Sagaforms Doris kollektionen.- Perfekt til en udflugt.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Krus 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Grøn - 5018370

  Sagaform Coffee & More Krus 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Grøn - 5018370
  Kruset fra Sagaform har en munter 70'er følelse med et direkte formsprog og et karakteristisk relief. Det er fremstillet af holdbart stentøj i forskellige farver at vælge mellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Margot Barolo. Om kruset fra Sagaform- Munter 70'er følelse.- Direkte, lige formsprog.- Karakteristisk relief.- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Coffee & More.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Ellen Krus 37 Cl 2-pak Elfenbenshvidt - Kaffekopper Stentøj Benhvid - 5018420

  Sagaform Ellen Krus 37 Cl 2-pak Elfenbenshvidt - Kaffekopper Stentøj Benhvid - 5018420
  Krus fra Sagaform i stentøj. Med et enkelt og elegant design med bølgende striber er dette krus en lige så indbydende som generøs ledsager, der hurtigt vil blive en favorit i din hverdag. Designet af Studio Sagaform. Om kruset fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Rød - 5018434

  Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Rød - 5018434
  Kop fra Sagaform i stentøj. Det, der gør koppen unik, er dens afbalancerede størrelse - rummelig nok til at indeholde dine yndlingsdrikke, men alligevel kompakt nok til nem stabling og opbevaring. Med en elegant afrundet bund giver koppen en blød silhuet, der suppleres af en robust kant dekoreret med Sagaforms karakteristiske stribemønster. Denne kombination af bløde og robuste elementer giver koppen en særlig karakter. Designet af Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More kaffekrus 2-pak, terracotta

  Sagaform Coffee & More kaffekrus 2-pak, terracotta
  Kaffekrus i en 2-pak, som er en del af Coffee & More serien fra Sagaform. Disse krus er skabt i samarbejde med designeren Margot Barolo og er et kunstværk med et karakteristisk relief. Serien er inspireret af de legesyge 70'ere og bringer et frisk pus
 • Sagaform Fyrfadsstage 28 Cm - Fyrfadsstager Guld - 5017760

  Sagaform Fyrfadsstage 28 Cm - Fyrfadsstager Guld - 5017760
  Høj og dekorativ lysestager med et guldfarvet metalstel.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Espressokop 4-pak 10 Cl - Espressokopper Stentøj Hvid - 5017880

  Sagaform Coffee & More Espressokop 4-pak 10 Cl - Espressokopper Stentøj Hvid - 5017880
  Espressokop fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Kopperne har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Gul - 5017876

  Sagaform Coffee & More Krus 25 Cl - Kaffekopper Stentøj Gul - 5017876
  Krus fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Kruset har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Hold Vase Medium Guld - Vaser Mix - 5017869

  Sagaform Hold Vase Medium Guld - Vaser Mix - 5017869
  Hold er en unik glasvase designet af Pascal Charmolu. Vasens højde kan justeres ved at flytte op eller ned på den guldfarvede metalholder.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Top Vase 18 Cm /glas - Vaser Metal Guld - 5017905

  Sagaform Top Vase 18 Cm /glas - Vaser Metal Guld - 5017905
  Top vase er af mundblæst glas og guldfarvet metal. En enkel med dekorativ detalje til indretningen og kan anvendes til både blomster og lys. Den guldfarvede del kan tages af.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Glas Højt Med Fod Akryl 4-pak t - Champagneglas Akrylglas Klar - 5017784

  Sagaform Picknick Glas Højt Med Fod Akryl 4-pak t - Champagneglas Akrylglas Klar - 5017784
  Disse fire picnic briller fra Sagaform er lavet af akryl og er perfekte til at tage ud på balkonen eller picnicen. Brillerne føler sig luksuriøse og er på samme tid slap. Velegnet til alle typer drikkevarer - fra vand til champagne.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Sagaform Hold Vase Lille - Vaser Metal Guld - 5018041

  Sagaform Hold Vase Lille - Vaser Metal Guld - 5018041
  Vase fra Sagaform. Hold er designet af Pascal Charmolu og er belønnet for sit unikke design. Du kan nemt flytte metalindsatsen op eller ned og på den måde kreere forskellige blomster arrangementer.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Top Vase 18 Cm Sølv/glas - Vaser Metal Silver - 5018059

  Sagaform Top Vase 18 Cm Sølv/glas - Vaser Metal Silver - 5018059
  Top vase er af mundblæst glas og guldfarvet metal. En enkel med dekorativ detalje til indretningen og kan anvendes til både blomster og lys. Den guldfarvede del kan tages af.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Nature Serveringsbræt 75 Cm - Serveringsfad Bambus Træ - 5017769

  Sagaform Nature Serveringsbræt 75 Cm - Serveringsfad Bambus Træ - 5017769
  Serveringsbræt i bambus fra Sagaform passer flot til både tilberedning og servering. Serveringsbrættet har et håndtag som gør det let at håndtere når det anvendes til servering. . Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Kande 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Akrylplast Klar - 5017339

  Sagaform Picknick Kande 1,2 L - Vandkarafler & Vandkander Akrylplast Klar - 5017339
  Kande fra Sagaform. Kanden er fremstillet af akryl i flot og elegant design, perfekt at have med på picnic.. Køb Vandkarafler & Vandkander og andre Vand, Kaffe & Te fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Skål Akryl 4-pak - Serveringsskåle Akrylplast Klar - 5017338

  Sagaform Picknick Skål Akryl 4-pak - Serveringsskåle Akrylplast Klar - 5017338
  Skålen fra Sagaform har et klassisk design i slidstærk akrylplast i forskellige farver med et elegant mønster perfekt til en udflugt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Sagaform- Denne skål er en del af Sagaform-kollektionen.- Klassisk design.- Fremstillet af akrylplast.- Elegant mønster.- Diameter: 120 mm.- Skålen findes i forskellige farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Tallerken 20 Cm 4 Stk - Middagstallerkner Akrylplast Klar - 5017336

  Sagaform Picknick Tallerken 20 Cm 4 Stk - Middagstallerkner Akrylplast Klar - 5017336
  Skønne tallerkener fra Sagaform. Tallerkenerne er fremstillet af akryl i flot og elegant design, perfekt at have med på picnic.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sagaform Top Vase Large Guld - Vaser Metal Klar - 5018148

  Sagaform Top Vase Large Guld - Vaser Metal Klar - 5018148
  Vasen fra Sagaform har et smukt design i mundblæst glas med en rund form og en detalje i metal. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Om vasen fra Sagaform- Smukt design.- Rund form. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Glas Højt Med Fod Akryl 4-pak t - Champagneglas Akrylglas Hvid - 5018173

  Sagaform Picknick Glas Højt Med Fod Akryl 4-pak t - Champagneglas Akrylglas Hvid - 5018173
  Disse fire picnic briller fra Sagaform er lavet af akryl og er perfekte til at tage ud på balkonen eller picnicen. Brillerne føler sig luksuriøse og er på samme tid slap. Velegnet til alle typer drikkevarer - fra vand til champagne.. Køb Champagneglas og andre Glas fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl - Kaffekopper Emaljeret Kulstofstål Beige - 5018175

  Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl - Kaffekopper Emaljeret Kulstofstål Beige - 5018175
  Krus fra Sagaform med et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster perfekt til derhjemme eller på tur. Det har en lille kant. Kruset har et fint håndtag. Om kruset fra Sagaform- Kombinér kruset med Doris skål fra Sagaform.- Kruset findes i forskellige farver.- Dette krus er en del af Sagaforms Doris kollektionen.- Perfekt til en udflugt.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Tallerken Emalje Ø20 Cm - Middagstallerkner Emaljeret Kulstofstål Grøn - 5018214

  Sagaform Doris Tallerken Emalje Ø20 Cm - Middagstallerkner Emaljeret Kulstofstål Grøn - 5018214
  Tallerkenen fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster perfekt til derhjemme eller på tur. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Sagaform- Denne tallerken er en del af Sagaform-kollektionen.- Kombinér tallerkenen med et Doris krus fra Sagaform.- Fremstillet af emalje.- Perfekt til en udflugt.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Diameter: 200 mm.- Højde: 25 mm.- Vægt: 150 g .. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sagaform Ellen Kopper 18 Cl 2-pak ne - Espressokopper Stentøj Grøn - 5018345

  Sagaform Ellen Kopper 18 Cl 2-pak ne - Espressokopper Stentøj Grøn - 5018345
  Kopperne fra Sagaform har et stilrent design med bløde, bølgende former hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. De har en lille størrelse perfekt til espresso og gløgg. Kopperne er fremstillet af robust stentøj i to forskellige farver at vælge imellem. Om kopperne fra Sagaform- Vælg mellem to forskellige farver.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som skålsæt.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kopperne- Tåler opvaskemaskine. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Loke Rejsekrus 24 Cl Sort Og Hvidt - Termokopper Rustfrit Stål Sort Hvid - 5018361

  Sagaform Loke Rejsekrus 24 Cl Sort Og Hvidt - Termokopper Rustfrit Stål Sort Hvid - 5018361
  Rejsekruset fra Sagaform har et pænt, praktisk design med en smart låsefunktion for at undgå spild. Det er fremstillet af rustfrit stål i forskellige farver at vælge mellem med en dobbeltvægget konstruktion for at holde din kaffe eller te varm længere. Kan bruges både hjemme og på farten. Om rejsekruset fra Sagaform- Fremstillet af rustfrit stål.- Dobbeltvægget design.- Smart låsefunktion.- Rejsekruset findes i forskellige farver.- Kapacitet: 24 cl. Vedligeholdelse af rejsekruset- Håndvask anbefales.. Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Krus 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Grå - 5018371

  Sagaform Coffee & More Krus 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Grå - 5018371
  Kruset fra Sagaform har en munter 70'er følelse med et direkte formsprog og et karakteristisk relief. Det er fremstillet af holdbart stentøj i forskellige farver at vælge mellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Margot Barolo. Om kruset fra Sagaform- Munter 70'er følelse.- Direkte, lige formsprog.- Karakteristisk relief.- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Coffee & More.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Viva Lysmanchet 2-pak Ravfarvet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Mundblæst Glas Amber - 5018445

  Sagaform Viva Lysmanchet 2-pak Ravfarvet - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Mundblæst Glas Amber - 5018445
  Lysmanchet fra Sagaform. Viva Candle Cuff er resultatet af et inderligt ønske om at genintroducere noget, der både er dekorativt og praktisk i vores hjem. At sprede stearinlysets varme skær er en kunst, som vi elsker, men den kærlighed følges alt for ofte af dryppende stearinlys, der efterlader spor på vores borde og i vindueskarmen. Det er her, Candle Cuff kommer ind i billedet som en redningsmand. Designet af Studio Sagaform. Om lysmanchetten fra Sagaform- Designet af Studio Sagaform.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af lysmanchetten- Tåler opvaskemaskine. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Viva Lysmanchet 2-pak - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Mundblæst Glas Klar - 5018443

  Sagaform Viva Lysmanchet 2-pak - Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager Mundblæst Glas Klar - 5018443
  Lysmanchet fra Sagaform. Viva Candle Cuff er resultatet af et inderligt ønske om at genintroducere noget, der både er dekorativt og praktisk i vores hjem. At sprede stearinlysets varme skær er en kunst, som vi elsker, men den kærlighed følges alt for ofte af dryppende stearinlys, der efterlader spor på vores borde og i vindueskarmen. Det er her, Candle Cuff kommer ind i billedet som en redningsmand. Designet af Studio Sagaform. Om lysmanchetten fra Sagaform- Designet af Studio Sagaform.- Sælges i 2-pak.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af lysmanchetten- Tåler opvaskemaskine. Køb Tilbehør Lysestager & Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Beige - 5018433

  Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Beige - 5018433
  Kop fra Sagaform i stentøj. Det, der gør koppen unik, er dens afbalancerede størrelse - rummelig nok til at indeholde dine yndlingsdrikke, men alligevel kompakt nok til nem stabling og opbevaring. Med en elegant afrundet bund giver koppen en blød silhuet, der suppleres af en robust kant dekoreret med Sagaforms karakteristiske stribemønster. Denne kombination af bløde og robuste elementer giver koppen en særlig karakter. Designet af Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Nature Snapseglas Med Bambusboks 6-pak - Snaps & Avec Mundblæst Glas Klar - 5018446

  Sagaform Nature Snapseglas Med Bambusboks 6-pak - Snaps & Avec Mundblæst Glas Klar - 5018446
  Snapseglas fra Sagaform. Glassene er lavet af mundblæst glas og præsenteres i en praktisk opbevaringsboks af bambus designet af Pascal Charmolu. Med et vendbart design giver de fleksibilitet med to forskellige størrelser til dine drikkeoplevelser. Designet af Pascal Charmolu. Om snapseglasset fra Sagaform- Designet af Pascal Charmolu.- Sælges i 6-pak.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af snapseglasset- Håndvask anbefales.. Køb Snaps & Avec og andre Glas fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More skål, terracotta

  Sagaform Coffee & More skål, terracotta
  En unik skål med et karakteristisk relief design, som fås i to smukke farver. Skålen, som måler 12 x 7 cm, er inspireret af de legesyge 70'ere og tilføjer et indbydende touch til dine service. En sand perle fra Coffee & More serien skabt i samarbejde
 • Sagaform Nature gløggkande med varmestativ

  Sagaform Nature gløggkande med varmestativ
  Oplev en nyfortolkning af den traditionelle gløggkande fra Sagaform. Denne alsidige kande er ikke kun forbeholdt højtiden, den fungerer også som en elegant kaffekande, når julen er overstået. Ved at kombinere glas og bambus har Sagaform skabt en visuelt i
 • Sagaform Dagny Skål 16 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Beige - 5018454

  Sagaform Dagny Skål 16 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Beige - 5018454
  Skål fra Sagaform med et elegant design med en smuk blomsterform for at lyse borddækningen op. Den har en høj kant perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Skålen er fremstillet af dolomitkeramik med en neutral farvekombination der aldrig går af mode. Kombinér skålen med porcelæn fra Sagaform. Om skålen fra Sagaform- Fremstillet af dolomitkeramik.- Inspireret af en blomst.- Kan også bruges som en indretningsdetalje.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Skål 12 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 5017882

  Sagaform Coffee & More Skål 12 Cm - Serveringsskåle Stentøj Grå - 5017882
  Skål fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Skålen har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Skål 12 Cm - Serveringsskåle Stentøj Gul - 5017883

  Sagaform Coffee & More Skål 12 Cm - Serveringsskåle Stentøj Gul - 5017883
  Skål fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Skålen har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Nature Lantern Glass - Fyrfadsstager Eg Træ - 5017329

  Sagaform Nature Lantern Glass - Fyrfadsstager Eg Træ - 5017329
  En lanterne fra Sagaform, der har flere anvendelser - brug det som en lantern, vase eller vinkøler. Det tilhører serien natur og er lavet af deres signaturmateriale eg, glas og rustfrit stål. Kombinationen af ​​materialerne skaber en elegant og unik lanterne, der bliver en dejlig indvendig detalje i hjemmet.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Sidetallerkener Ø16 Cm - Asietter Stentøj Hvid - 5017347

  Sagaform Coffee & More Sidetallerkener Ø16 Cm - Asietter Stentøj Hvid - 5017347
  Sidetallerkener fra serien Coffee & More, som er fremstillet i samarbejde mellem Sagaform og designeren Margot Barolo. Tallerkenerne har et karakteristisk relief, og indbydende design som tager dig tilbage til 70'erne. Tåler opvaskemaskine og mikroovn.. Køb Asietter og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Tallerken 26 Cm 2 Stk - Middagstallerkner Akrylplast Klar - 5017896

  Sagaform Picknick Tallerken 26 Cm 2 Stk - Middagstallerkner Akrylplast Klar - 5017896
  Skønne tallerkener fra Sagaform. Tallerkenerne er fremstillet af akryl i flot og elegant design, perfekt at have med på picnic.. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sagaform Moon Vase Small - Vaser Jern Sort - 5018034

  Sagaform Moon Vase Small - Vaser Jern Sort - 5018034
  Vasen fra Sagaform har et elegant design i jern med en rund detalje i midten. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Pascal Charmolu. Om vasen fra Sagaform- Elegant design.- Rund detalje.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Moon Vase Large - Vaser Jern Sand - 5018152

  Sagaform Moon Vase Large - Vaser Jern Sand - 5018152
  Vasen fra Sagaform har et elegant design i jern med en rund detalje i midten. På en stilfuld og elegant måde tilføjer vasen liv til indretningen ved at betone blomster og planter. Vælg mellem forskellige størrelser. Designet af Pascal Charmolu. Om vasen fra Sagaform- Elegant design.- Rund detalje.- Vasen kommer i forskellige størrelser. Vedligeholdelse af vasen- Håndvask anbefales.. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Travel Mug With Locking Function 24 Cl Yellow - Termokopper Plast Gul - 5018209

  Sagaform Travel Mug With Locking Function 24 Cl Yellow - Termokopper Plast Gul - 5018209
  To go krus fra Sagaform har et størrelse som er perfekt under kaffemaskinen. Kruset har dobbelt vægget design og holder drikken varm i op til 6 timer. Tåler kun håndopvask.. Køb Termokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Signe Lysestage Sølv 2-pak - Lysestager Sølvbelagt Messing Silver - 5018292

  Sagaform Signe Lysestage Sølv 2-pak - Lysestager Sølvbelagt Messing Silver - 5018292
  Lysestagen fra Sagaform er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum og har et svensk, elegant design i sølvbelagt messing. Den har en herlig vægt med naturinspirerede, bølgende former. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. En perfekt gave. Om lysestagen fra Sagaform- Naturinspireret design med en herlig vægt.- Smuk farve i sølv.- Fremstillet af belagt messing.- Diameter: 60 mm.- Højde: 10 mm.- Kombinér lysestagen med smukke servietringe fra Sagaform.- Designet i Sverige Vedligeholdelse af lysestagen- Tør af med en blød eller fugtig klud.- Håndvask anbefales.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Picknick Skål Akryl 4-pak - Serveringsskåle Akrylplast Hvid - 5018172

  Sagaform Picknick Skål Akryl 4-pak - Serveringsskåle Akrylplast Hvid - 5018172
  Skålen fra Sagaform har et klassisk design i slidstærk akrylplast i forskellige farver med et elegant mønster perfekt til en udflugt. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Sagaform- Denne skål er en del af Sagaform-kollektionen.- Klassisk design.- Fremstillet af akrylplast.- Elegant mønster.- Diameter: 120 mm.- Skålen findes i forskellige farver.. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Skål Emalje Ø16 Cm - Serveringsskåle Emaljeret Kulstofstål Beige - 5018176

  Sagaform Doris Skål Emalje Ø16 Cm - Serveringsskåle Emaljeret Kulstofstål Beige - 5018176
  Skålen fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster og en smuk kant perfekt til derhjemme eller på tur. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Sagaform- Denne skål er en del af Sagaform-kollektionen.- Kombinér skålen med en Doris tallerken fra Sagaform.- Fremstillet af emalje.- Perfekt til en udflugt.- Skålen findes i forskellige farver.- Diameter: 160 mm.- Højde: 50 mm.- Vægt: 150 g .. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Maria Lysestage - Lysestager Stentøj Beige - 5018365

  Sagaform Maria Lysestage - Lysestager Stentøj Beige - 5018365
  Lysestagen fra Sagaform har et stilfuldt design med en stribet fod med fire lysestager perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære ved juletid. Den er fremstillet af smukt stentøj med en behagelig, beige farve. Om lysestagen fra Sagaform- Inspireret af en plisseret nederdel.- Fremstillet af stentøj.- Fire lysestager.- Perfekt til jul. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Ellen Kopper 18 Cl 2-pak Elfenbenshvide - Espressokopper Stentøj Benhvid - 5018344

  Sagaform Ellen Kopper 18 Cl 2-pak Elfenbenshvide - Espressokopper Stentøj Benhvid - 5018344
  Kopperne fra Sagaform har et stilrent design med bløde, bølgende former hvilket skaber en følelse af ro og harmoni. De har en lille størrelse perfekt til espresso og gløgg. Kopperne er fremstillet af robust stentøj i to forskellige farver at vælge imellem. Om kopperne fra Sagaform- Vælg mellem to forskellige farver.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som skålsæt.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kopperne- Tåler opvaskemaskine. Køb Espressokopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Ditte Serveringsfad Med Rum 26 Cm - Serveringsfad Stentøj Grå - 5018330

  Sagaform Ditte Serveringsfad Med Rum 26 Cm - Serveringsfad Stentøj Grå - 5018330
  Serveringsfadet fra Sagaform er fremstillet af gråbeige stentøj med et smukt, sort stænkmønster for et trendy look. Det har et håndlavet design med adskillige rum perfekte til at servere tapas. Mindre variationer kan forekomme på grund af det omhyggeligt håndlavede design. Designet af Studio Sagaform. Om serveringsfadet fra Sagaform- Pænt stænkmønster.- Fremstillet af stentøj.- Håndlavet design.- Variation i udseende kan forekomme.- Fra kollektionen Ditte. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Siri Lysestage 22,5 Cm - Lysestager Stål Silver - 5018349

  Sagaform Siri Lysestage 22,5 Cm - Lysestager Stål Silver - 5018349
  Lysestagen fra Sagaform har et klassisk design med en blomsterformet fod. Den er fremstillet af rustfrit stål med en fin, skinnende overflade for et eksklusivt indtryk. Produktet er smukt i sig selv men også fint at kombinere flere i en klynge. Om lysestagen fra Sagaform- Klassisk design.- Fremstillet af rustfrit stål.- Lysestagen kommer i 2 forskellige størrelser.- En perfekt gave. Vedligeholdelse af lysestagen- Rengøres med en fugtig klud.. Køb Lysestager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Club shotglas 4-pack

  Sagaform Club shotglas 4-pack
  Sagaform Club shotglas 4-pak er stilfulde stabelbare shotglas fra Sagaform. Club snapseglas leveres i 4-pak og har et elegant mønster af slebne firkanter på ydersiden. Perfekt matchende snapseglas til de øvrige produkter i Club-serien. Komfortable shotglas at holde i, som forbedrer præsentationen af ​​indholdet. Leveres i 4-pak pakket i flot gavepakke.
 • Whiskeyglasses Club 2 pc Sagaform

  Whiskeyglasses Club 2 pc Sagaform
  Whiskeyglasses Club 2 pc Sagaform
 • Drink glasses Club 2 pc Sagaform

  Drink glasses Club 2 pc Sagaform
  Highballglass Club 2 pc Sagaform
 • Sagaform Dagny Serveringsskål 20 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Beige - 5018390

  Sagaform Dagny Serveringsskål 20 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Beige - 5018390
  Serveringsskålen fra Sagaform har et elegant design med en smuk blomsterform for at lysne borddækningen op. Den har en høj kant perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Skålen er fremstillet af dolomitkeramik med en neutral farvekombination der aldrig går af mode. Kombinér serveringsskålen med porcelæn fra Sagaform. Om serveringsskålen fra Sagaform- Fremstillet af dolomitkeramik.- Inspireret af en blomst.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kan også bruges som en indretningsdetalje. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Dagny Serveringsskål 20 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 5018388

  Sagaform Dagny Serveringsskål 20 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 5018388
  Serveringsskålen fra Sagaform har et elegant design med en smuk blomsterform for at lysne borddækningen op. Den har en høj kant perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Skålen er fremstillet af dolomitkeramik med en neutral farvekombination der aldrig går af mode. Kombinér serveringsskålen med porcelæn fra Sagaform. Om serveringsskålen fra Sagaform- Fremstillet af dolomitkeramik.- Inspireret af en blomst.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kan også bruges som en indretningsdetalje. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More Krus 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 5018369

  Sagaform Coffee & More Krus 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Hvid - 5018369
  Kruset fra Sagaform har en munter 70'er følelse med et direkte formsprog og et karakteristisk relief. Det er fremstillet af holdbart stentøj i forskellige farver at vælge mellem. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Designet af Margot Barolo. Om kruset fra Sagaform- Munter 70'er følelse.- Direkte, lige formsprog.- Karakteristisk relief.- Fremstillet af stentøj.- Fra kollektionen Coffee & More.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Elise Krukke 15 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 5018394

  Sagaform Elise Krukke 15 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 5018394
  Krukken fra Sagaform har en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Smuk glasering.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som større krukke.- Krukken findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Dagny Serveringsskål 27 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 5018389

  Sagaform Dagny Serveringsskål 27 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 5018389
  Serveringsskålen fra Sagaform har et elegant design med en smuk blomsterform for at lysne borddækningen op. Den har en høj kant perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Skålen er fremstillet af dolomitkeramik med en neutral farvekombination der aldrig går af mode. Kombinér serveringsskålen med porcelæn fra Sagaform. Om serveringsskålen fra Sagaform- Fremstillet af dolomitkeramik.- Inspireret af en blomst.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kan også bruges som en indretningsdetalje. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Elise Krukke 19 Cm - Krukker Stentøj Gul - 5018397

  Sagaform Elise Krukke 19 Cm - Krukker Stentøj Gul - 5018397
  Krukken fra Sagaform har en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Smuk glasering.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som mindre krukke.- Krukken findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Dagny Serveringsskål 27 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Beige - 5018391

  Sagaform Dagny Serveringsskål 27 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Beige - 5018391
  Serveringsskålen fra Sagaform har et elegant design med en smuk blomsterform for at lysne borddækningen op. Den har en høj kant perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Skålen er fremstillet af dolomitkeramik med en neutral farvekombination der aldrig går af mode. Kombinér serveringsskålen med porcelæn fra Sagaform. Om serveringsskålen fra Sagaform- Fremstillet af dolomitkeramik.- Inspireret af en blomst.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser.- Kan også bruges som en indretningsdetalje. Vedligeholdelse af serveringsskålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Elise Krukke 15 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 5018392

  Sagaform Elise Krukke 15 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 5018392
  Krukken fra Sagaform har en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Smuk glasering.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som større krukke.- Krukken findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Viva Vase 14,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 5018374

  Sagaform Viva Vase 14,5 Cm - Vaser Mundblæst Glas Klar - 5018374
  Vasen fra Sagaform har et forførende design med en organisk form for at skabe en skøn følelse i hjemmet. Den har en lille størrelse perfekt til små buketter eller kviste. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om vasen fra Sagaform- Fremstillet af mundblæst glas.- Forførende design med en organisk form.- Variation i udseende kan forekomme.- Findes også som vase. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Elise Krukke 15 Cm - Krukker Stentøj Gul - 5018396

  Sagaform Elise Krukke 15 Cm - Krukker Stentøj Gul - 5018396
  Krukken fra Sagaform har en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Smuk glasering.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som større krukke.- Krukken findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Viva Vase 24,5 Cm Ravfarvet - Vaser Mundblæst Glas Amber - 5018376

  Sagaform Viva Vase 24,5 Cm Ravfarvet - Vaser Mundblæst Glas Amber - 5018376
  Vasen fra Sagaform har et forførende design med en organisk form perfekt til at fungere som et statement i indretningen. Den har en stor størrelse til blomsterarrangementer. Glasset er mundblæst hvilket gør hvert produkt unikt. Om vasen fra Sagaform- Fremstillet af mundblæst glas.- Forførende design med en organisk form.- Variation i udseende kan forekomme.- Vasen findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Elise Krukke 19 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 5018393

  Sagaform Elise Krukke 19 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 5018393
  Krukken fra Sagaform har en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Smuk glasering.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som mindre krukke.- Krukken findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Elise Krukke 19 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 5018395

  Sagaform Elise Krukke 19 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 5018395
  Krukken fra Sagaform har en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Smuk glasering.- Fremstillet af stentøj.- Findes også som mindre krukke.- Krukken findes i forskellige farver. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Blå - 5018437

  Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Blå - 5018437
  Kop fra Sagaform i stentøj. Det, der gør koppen unik, er dens afbalancerede størrelse - rummelig nok til at indeholde dine yndlingsdrikke, men alligevel kompakt nok til nem stabling og opbevaring. Med en elegant afrundet bund giver koppen en blød silhuet, der suppleres af en robust kant dekoreret med Sagaforms karakteristiske stribemønster. Denne kombination af bløde og robuste elementer giver koppen en særlig karakter. Designet af Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 5018432

  Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Grå - 5018432
  Kop fra Sagaform i stentøj. Det, der gør koppen unik, er dens afbalancerede størrelse - rummelig nok til at indeholde dine yndlingsdrikke, men alligevel kompakt nok til nem stabling og opbevaring. Med en elegant afrundet bund giver koppen en blød silhuet, der suppleres af en robust kant dekoreret med Sagaforms karakteristiske stribemønster. Denne kombination af bløde og robuste elementer giver koppen en særlig karakter. Designet af Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Hvid - 5018431

  Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Hvid - 5018431
  Kop fra Sagaform i stentøj. Det, der gør koppen unik, er dens afbalancerede størrelse - rummelig nok til at indeholde dine yndlingsdrikke, men alligevel kompakt nok til nem stabling og opbevaring. Med en elegant afrundet bund giver koppen en blød silhuet, der suppleres af en robust kant dekoreret med Sagaforms karakteristiske stribemønster. Denne kombination af bløde og robuste elementer giver koppen en særlig karakter. Designet af Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Gul - 5018436

  Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Gul - 5018436
  Kop fra Sagaform i stentøj. Det, der gør koppen unik, er dens afbalancerede størrelse - rummelig nok til at indeholde dine yndlingsdrikke, men alligevel kompakt nok til nem stabling og opbevaring. Med en elegant afrundet bund giver koppen en blød silhuet, der suppleres af en robust kant dekoreret med Sagaforms karakteristiske stribemønster. Denne kombination af bløde og robuste elementer giver koppen en særlig karakter. Designet af Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Flora Kagefad 25,5 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Stentøj Beige - 5018425

  Sagaform Flora Kagefad 25,5 Cm - Kagefad, Tærtefade & Skåle Stentøj Beige - 5018425
  Kagefad fra Sagaform i stentøj. Flora kagefad er specielt designet til alt, der fortjener et ekstra strejf af elegance. Uanset om det er en kage, småkager, kanapeer eller krydrede retter, er dette fad designet til at fremhæve det særlige i hver servering. Med en smuk og blød beige farve, der suppleres af en blank finish, sætter Flora tonen for et luksuriøst opløftende øjeblik. Designet af Studio Sagaform. Om kagefadet fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af kagefadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Sagaform Ellen Krus 37 Cl 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Grøn - 5018421

  Sagaform Ellen Krus 37 Cl 2-pak t - Kaffekopper Stentøj Grøn - 5018421
  Krus fra Sagaform i stentøj. Med et enkelt og elegant design med bølgende striber er dette krus en lige så indbydende som generøs ledsager, der hurtigt vil blive en favorit i din hverdag. Designet af Studio Sagaform. Om kruset fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform.- Sælges i 2-pak. Vedligeholdelse af kruset- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Viva Mini Vase - Vaser Mundblæst Glas Klar - 5018428

  Sagaform Viva Mini Vase - Vaser Mundblæst Glas Klar - 5018428
  Vase fra Sagaform i mundblæst glas. Vasens design hylder naturens skønhed og er en sammensmeltning af organiske former. Den øverste del minder om en nyåbnet blomst, der rækker ud efter lyset, mens bundens buede form minder om en regndråbe, der blidt kysser jorden. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Designet af Studio Sagaform. Om vasen fra Sagaform- Designet af Studio Sagaform.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Ellen Serveringsfad 20 Cm Elfenbenshvidt - Serveringsfad Stentøj Benhvid - 5018422

  Sagaform Ellen Serveringsfad 20 Cm Elfenbenshvidt - Serveringsfad Stentøj Benhvid - 5018422
  Serveringsfad fra Sagaform i stentøj. Med sin unikke doughnut-lignende form tager dette fad serveringen til et helt nyt niveau. Uanset om det er oliven, nødder, lørdagsgodter eller en blandet snack, vil alt smage endnu bedre og se endnu smukkere ud, når det serveres på Ellens serveringsfad. Designet af Studio Sagaform. Om serveringsfadet fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af serveringsfadet- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsfad og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Dante Lanterne 24 Cm - Fyrfadsstager Kork Mørkebrun - 5018418

  Sagaform Dante Lanterne 24 Cm - Fyrfadsstager Kork Mørkebrun - 5018418
  Lanterne fra Sagaform i kork. Den er fremstillet af borosilikatglas. Dante-lygten er skabt af kork og glas og er en hyldest til korkens særprægede karakter. Kork er et materiale, vi elsker, fordi det giver en følelse af både innovation og tradition, samtidig med at det udstråler en levende karakter og holdbarhed. Dens tekstur skaber en unik dynamik og spænding, især når den står i kontrast til andre materialer. Designet af Studio Sagaform. Om lanternen fra Sagaform- Designet af Studio Sagaform.- Lanterne i kork og borosilikatglas.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Skål Emalje Ø16 Cm - Serveringsskåle Emaljeret Kulstofstål Sort - 5018413

  Sagaform Doris Skål Emalje Ø16 Cm - Serveringsskåle Emaljeret Kulstofstål Sort - 5018413
  Skålen fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster og en smuk kant perfekt til derhjemme eller på tur. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om skålen fra Sagaform- Denne skål er en del af Sagaform-kollektionen.- Kombinér skålen med en Doris tallerken fra Sagaform.- Fremstillet af emalje.- Perfekt til en udflugt.- Skålen findes i forskellige farver.- Diameter: 160 mm.- Højde: 50 mm.- Vægt: 150 g .. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Grøn - 5018435

  Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Grøn - 5018435
  Kop fra Sagaform i stentøj. Det, der gør koppen unik, er dens afbalancerede størrelse - rummelig nok til at indeholde dine yndlingsdrikke, men alligevel kompakt nok til nem stabling og opbevaring. Med en elegant afrundet bund giver koppen en blød silhuet, der suppleres af en robust kant dekoreret med Sagaforms karakteristiske stribemønster. Denne kombination af bløde og robuste elementer giver koppen en særlig karakter. Designet af Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Sort - 5018430

  Sagaform Inka Kop 27 Cl - Kaffekopper Stentøj Sort - 5018430
  Kop fra Sagaform i stentøj. Det, der gør koppen unik, er dens afbalancerede størrelse - rummelig nok til at indeholde dine yndlingsdrikke, men alligevel kompakt nok til nem stabling og opbevaring. Med en elegant afrundet bund giver koppen en blød silhuet, der suppleres af en robust kant dekoreret med Sagaforms karakteristiske stribemønster. Denne kombination af bløde og robuste elementer giver koppen en særlig karakter. Designet af Studio Sagaform. Om koppen fra Sagaform- Fremstillet af stentøj.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af koppen- Tåler opvaskemaskine. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Viva Mini Vase Ravfarvet - Vaser Mundblæst Glas Amber - 5018429

  Sagaform Viva Mini Vase Ravfarvet - Vaser Mundblæst Glas Amber - 5018429
  Vase fra Sagaform i mundblæst glas. Vasens design hylder naturens skønhed og er en sammensmeltning af organiske former. Den øverste del minder om en nyåbnet blomst, der rækker ud efter lyset, mens bundens buede form minder om en regndråbe, der blidt kysser jorden. Hvert element er unikt på grund af det håndlavede design. Designet af Studio Sagaform. Om vasen fra Sagaform- Designet af Studio Sagaform.- Fremstillet af mundblæst glas. Vedligeholdelse af vasen- Tåler opvaskemaskine. Køb Vaser og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Tallerken Emalje Ø20 Cm - Middagstallerkner Emaljeret Kulstofstål Sort - 5018414

  Sagaform Doris Tallerken Emalje Ø20 Cm - Middagstallerkner Emaljeret Kulstofstål Sort - 5018414
  Tallerkenen fra Sagaform har et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster perfekt til derhjemme eller på tur. Vælg mellem forskellige farver. Mix og match med andre dele af kollektionen for at skabe en perfekt kombination. Om tallerkenen fra Sagaform- Denne tallerken er en del af Sagaform-kollektionen.- Kombinér tallerkenen med et Doris krus fra Sagaform.- Fremstillet af emalje.- Perfekt til en udflugt.- Tallerkenen findes i forskellige farver.- Diameter: 200 mm.- Højde: 25 mm.- Vægt: 150 g .. Køb Middagstallerkner og andre Tallerkner fra Royal Design.
 • Sagaform Dante Lanterne 17 Cm - Fyrfadsstager Kork Mørkebrun - 5018417

  Sagaform Dante Lanterne 17 Cm - Fyrfadsstager Kork Mørkebrun - 5018417
  Lanterne fra Sagaform i kork. Den er fremstillet af borosilikatglas. Dante-lygten er skabt af kork og glas og er en hyldest til korkens særprægede karakter. Kork er et materiale, vi elsker, fordi det giver en følelse af både innovation og tradition, samtidig med at det udstråler en levende karakter og holdbarhed. Dens tekstur skaber en unik dynamik og spænding, især når den står i kontrast til andre materialer. Designet af Studio Sagaform. Om lanternen fra Sagaform- Designet af Studio Sagaform.- Lanterne i kork og borosilikatglas.. Køb Fyrfadsstager og andre Lysestager & Fyrfadsstager fra Royal Design.
 • Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl - Kaffekopper Emaljeret Kulstofstål Sort - 5018412

  Sagaform Doris Krus Emalje 38 Cl - Kaffekopper Emaljeret Kulstofstål Sort - 5018412
  Krus fra Sagaform med et klassisk design i emalje med et stilrent, spættet mønster perfekt til derhjemme eller på tur. Det har en lille kant. Kruset har et fint håndtag. Om kruset fra Sagaform- Kombinér kruset med Doris skål fra Sagaform.- Kruset findes i forskellige farver.- Dette krus er en del af Sagaforms Doris kollektionen.- Perfekt til en udflugt.. Køb Kaffekopper og andre Krus & Kopper fra Royal Design.
 • Sagaform Estelle Kagespade - Kagefad, Tærtefade & Skåle Rustfrit Stål Silver - 5018426

  Sagaform Estelle Kagespade - Kagefad, Tærtefade & Skåle Rustfrit Stål Silver - 5018426
  Kagespade fra Sagaform. Ingen fest er komplet uden sin egen unikke kage, og ingen kage er komplet uden sin egen specielle kagespade! Estelle-kagespaden hylder glæden ved fest og fejring og minder os om, hvor vigtigt det er at holde fast i traditionen med at servere kage med stil. Designet af Studio Sagaform. Om kagespaden fra Sagaform- Fremstillet af rustfrit stål.- Designet af Studio Sagaform. Vedligeholdelse af kagespaden- Tåler opvaskemaskine. Køb Kagefad, Tærtefade & Skåle og andre Serveringstilbehør fra Royal Design.
 • Sagaform Coffee & More tallerken 20 cm, grøn

  Sagaform Coffee & More tallerken 20 cm, grøn
  Sagaform tallerkenen er et kunstværk med et karakteristisk relief design. Den er en del af Coffee & More serien, og den 20 cm brede tallerken i massivt stentøj er skabt i samarbejde med designeren Margot Barolo. Serien er inspireret af de legesyge 70'
 • Sagaform Coffee & More tallerken 20 cm, terracotta

  Sagaform Coffee & More tallerken 20 cm, terracotta
  Sagaform tallerkenen er et kunstværk med et karakteristisk relief design. Den er en del af Coffee & More serien, og den 20 cm brede tallerken i massivt stentøj er skabt i samarbejde med designeren Margot Barolo. Serien er inspireret af de legesyge 70'
 • Sagaform Coffee & More skål, grøn

  Sagaform Coffee & More skål, grøn
  En unik skål med et karakteristisk relief design, som fås i to smukke farver. Skålen, som måler 12 x 7 cm, er inspireret af de legesyge 70'ere og tilføjer et indbydende touch til dine service. En sand perle fra Coffee & More serien skabt i samarbejde
 • Sagaform Ditte dybt serveringsfad

  Sagaform Ditte dybt serveringsfad
  Det dybe serveringsfad fra Sagaform er den ultimative tilføjelse til dine serveringsøjeblikke. Uanset om du serverer salat, brød eller pasta, giver dette fad den perfekte præsentation med sin afslappede beige/grå nuance. Serveringsfadet er lavet af holdb
 • Sagaform Ditte lille skål, 2-pak

  Sagaform Ditte lille skål, 2-pak
  Ditte skålen er den perfekte tilføjelse til din servering. Denne skål i en afslappet beige/grå nuance skiller sig ud med et elegant sort stænkmønster, der giver karakter til bordet. Skålen er lavet af holdbart stentøj og tilføjer et ekstra touch til din s
 • Sagaform Ditte serveringsfad

  Sagaform Ditte serveringsfad
  Serveringsfadet Ditte fra Sagaform er et fad med utallige muligheder! Uanset om du serverer tapas, tacos eller små retter, giver dette serveringsfad mulighed for alle smage på samme tallerken. Med sit praktiske og elegante design eliminerer det behovet fo
 • Sagaform Ditte serveringsskål

  Sagaform Ditte serveringsskål
  En elegant snackskål fra Sagaform. Den rummelige skål i en diskret beige/grå nuance er ikke kun et praktisk tilbehør til middagen, men et kunstværk, der forvandler serveringen til en oplevelse. Det delikate sorte mønster på ydersiden giver skålen en unik
 • Sagaform Doris emaljekrus, beige

  Sagaform Doris emaljekrus, beige
  Gør dine udendørseventyr uforglemmelige med emaljekruset fra Sagaform. Kruset er let, holdbart og alsidigt, og er det ultimative tilbehør til enhver naturelsker. Uanset om du er på picnic, i skoven eller på en bådtur, er Doris kruset den perfekte ledsager
 • Sagaform Doris emaljekrus, grøn

  Sagaform Doris emaljekrus, grøn
  Gør dine udendørseventyr uforglemmelige med emaljekruset fra Sagaform. Kruset er let, holdbart og alsidigt, og er det ultimative tilbehør til enhver naturelsker. Uanset om du er på picnic, i skoven eller på en bådtur, er Doris kruset den perfekte ledsager
 • Sagaform Doris emaljeskål, beige

  Sagaform Doris emaljeskål, beige
  Tag Doris skålen fra Sagaform med dig på dit næste udendørseventyr! Denne emaljeskål er en uundværlig følgesvend for naturelskere, der sætter pris på både stil og funktionalitet. Med sit robuste emaljemateriale er skålen ikke bare holdbar, men også perfek
 • Sagaform Doris emaljeskål, grøn

  Sagaform Doris emaljeskål, grøn
  Tag Doris skålen fra Sagaform med dig på dit næste udendørseventyr! Denne emaljeskål er en uundværlig følgesvend for naturelskere, der sætter pris på både stil og funktionalitet. Med sit robuste emaljemateriale er skålen ikke bare holdbar, men også perfek
 • Sagaform Doris emaljetallerken, beige

  Sagaform Doris emaljetallerken, beige
  Opgrader dine udendørs eventyr med Doris tallerkenen fra Sagaform. Emaljetallerkenen er et uundværligt tilbehør til dem, der elsker at udforske naturen. Uanset om det er en picnic, en udflugt i skoven eller en dag på båden, vil Doris tallerkenen være din
 • Sagaform Ellen krukke med låg, stor

  Sagaform Ellen krukke med låg, stor
  Giv dine skjulte skatte et elegant gemmested med Ellen krukken fra Sagaform. Denne alsidige krukke er mere end bare en praktisk opbevaringsløsning; den tilføjer charme og funktionalitet til ethvert rum. Ellen krukken er lavet af slidstærkt stentøj og har
 • Sagaform Ellen krukke med låg, lille

  Sagaform Ellen krukke med låg, lille
  Giv dine skjulte skatte et elegant gemmested med Ellen krukken fra Sagaform. Denne alsidige krukke er mere end bare en praktisk opbevaringsløsning; den tilføjer charme og funktionalitet til ethvert rum. Ellen krukken er lavet af slidstærkt stentøj og har
 • Sagaform Nature snapseglas i bambusæske

  Sagaform Nature snapseglas i bambusæske
  Tilføj et ekstra strejf af elegance til dine sammenkomster med Sagaforms mundblæste snapseglas, designet af Pascal Charmolu. Dette praktiske sæt med seks glas er mere end bare en måde at servere snaps på - det er en oplevelse af æstetik og funktionalite
 • Sagaform Saga højt tumbler glas, 2-pak

  Sagaform Saga højt tumbler glas, 2-pak
  Oplev den tidløse elegance i Saga Tumbler glas, en stolt repræsentant for Sagaforms klassiske serie. Med de karakteristiske striber, der harmonisk følger alle elementer i serien, skiller dette glas sig ud, samtidig med at det passer perfekt ind i ethvert
 • Sagaform Saga lav tumbler glas, 2-pak

  Sagaform Saga lav tumbler glas, 2-pak
  Oplev tidløs skønhed med Sagaforms tumbler glas, som er en vigtig del af den klassiske Saga serie. Glasset er perfekt til morgenjuice eller mælk til pandekagerne og giver ekstra nydelse til hver tår. Men selvom det er perfekt til hverdagsbrug, har Saga tu
 • Sagaform Siri lysestage, lille

  Sagaform Siri lysestage, lille
  Mød Siri, den tidløse lysestage fra Sagaform, som harmonerer med ethvert interiør og tilføjer et strejf af stilren elegance til dit hjem. Siri fås i to højder, en på 28 cm og en på 22,5 cm. Sammen skaber de en visuel dynamik, der fanger opmærksomheden og
 • Sagaform Siri lysestage, stor

  Sagaform Siri lysestage, stor
  Mød Siri, den tidløse lysestage fra Sagaform, som harmonerer med ethvert interiør og tilføjer et strejf af stilren elegance til dit hjem. Siri fås i to højder, en på 28 cm og en på 22,5 cm. Sammen skaber de en visuel dynamik, der fanger opmærksomheden og
 • Sagaform Elise Krukke 13 Cm - Krukker Stentøj Gul - 5018489

  Sagaform Elise Krukke 13 Cm - Krukker Stentøj Gul - 5018489
  Krukke fra Sagaform med en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Findes også som større krukke.- Smuk glasering.- Krukken findes i forskellige farver.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Elise Krukke 13 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 5018490

  Sagaform Elise Krukke 13 Cm - Krukker Stentøj Grøn - 5018490
  Krukke fra Sagaform med en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Findes også som større krukke.- Smuk glasering.- Krukken findes i forskellige farver.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
 • Sagaform Dagny Skål 16 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 5018453

  Sagaform Dagny Skål 16 Cm - Serveringsskåle Dolomit Keramik Hvid - 5018453
  Skål fra Sagaform med et elegant design med en smuk blomsterform for at lyse borddækningen op. Den har en høj kant perfekt til servering eller til at opbevare smykker, for eksempel. Skålen er fremstillet af dolomitkeramik med en neutral farvekombination der aldrig går af mode. Kombinér skålen med porcelæn fra Sagaform. Om skålen fra Sagaform- Fremstillet af dolomitkeramik.- Inspireret af en blomst.- Kan også bruges som en indretningsdetalje.- Vælg mellem forskellige farver og størrelser. Vedligeholdelse af skålen- Tåler opvaskemaskine. Køb Serveringsskåle og andre Skåle & Serveringsfade fra Royal Design.
 • Sagaform Elise Krukke 13 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 5018488

  Sagaform Elise Krukke 13 Cm - Krukker Stentøj Hvid - 5018488
  Krukke fra Sagaform med en blød, afrundet form med enkle, lige linjer der passer elegant ind i forskellige interiørstile. Den er fremstillet af stentøj med en smuk, jordagtig glasering med et praktisk dræningshul i bunden. Krukken har en matchende underkop med en høj kant for optimal funktionalitet. Om krukken fra Sagaform- Matchende underkop med et dræningshul.- Findes også som større krukke.- Smuk glasering.- Krukken findes i forskellige farver.- Fremstillet af stentøj. Vedligeholdelse af krukken- Tåler opvaskemaskine. Køb Krukker og andre Dekoration fra Royal Design.
Andre mærker
ilead